Primera Division - preview 8. kola

15.10.2011, 09:57, aktualizováno 17.10.2011, 08:38
Previews
Osmé kolo španělské ligy zakončí prestižní duel rivalů Osasuny a Athletiku. Ani jeden t zýmů na tom není nejlépe. Domácí jsou aktuálně čtrnáctí, hosté z Bilbaa ještě o něco hůř, protože jim s pěti body patří až šestnáctá příčka.
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (pondělí 21:00)
Tradiční pondělní dohrávku španělské Primera Division tentokrát obstará duel mezi Athleticem a Osasunou. Domácí celek v minulém kole poprvé v sezóně zvítězil a nyní hodlá najet na vítěznou sérii. V utkání je navíc jasným favoritem. Osasuna je před zápasem o dva body před svým soupeřem a tento náskok by ráda udržela i po utkání.

V povedený zápas po reprezentační pauze doufá tradičně silný Athletic, který neměl ani zdaleka ideální vstup do nové sezóny. První výhru si připsal už ve zmiňovaném minulém kole, ve kterém dokázal zdolat Real Sociedad na jeho hřišti v poměru 1:2. Osasuna má za sebou tři remízové zápasy a v tom posledním hrála 2:2 doma s Mallorcou.

Poslední vzájemné zápasy těchto týmů hrají rozhodně pro Athletic, který z posledních čtyř klání vyhrál tři. V minulé sezóně se Athleticu podařilo Osasunu vždy porazit o jednu branku. Na domácím hřišti 1:0 a venku 2:1. Za jakoukoliv výhru by se rozhodně trenér Bielsa se svými svěřenci nezlobil ani teď.

Kapitán domácích Andoni Iraola doufá, že po reprezentační pauze zažije se svým klubem vítězný zápas. Pro Athletic přišla pauza docela nevhod, protože zrovna před ní to vypadalo, že se klub dokázal zmátořit k lepším výsledkům. Před pauzou dokázal vyhrát nad francouzským PSG v Evropské lize a také v lize. Iraola tak zdůrazňuje, že musí s výsledky začít přesně tam, kde klub přestal před pauzou.

"Zápas proti Osasuně je pro nás nesmírně důležitý. Je to jeden z těch klíčových zápasů sezóny, od kterého se můžeme odrazit k lepším výsledkům. Mohl to být už ten z minulého kola proti Sociedadu, protože vyhrát baskické derby se vždy cení dvojnásob, ale díky reprezentační pauze musíme teď začínat od znovu a potvrdit vzrůstající formu," řekl kapitán Athleticu.

"Nacházíme se ve spodních patrech tabulky a nejsme na takovou pozici příliš zvyklí. Naším největším cílem je teď samozřejmě začít vyhrávat zápasy před domácím publikem, což se nám letos v lize ještě nepodařilo ani jednou a je to ostuda. Proti Osasuně musíme předvést nejlepší výkon a získat tři body," ukončil Iraola.

Do sestavy Athleticu by se měl vrátit po šestitýdenní pauze záložník Ander, který laboroval s kolenem, ale není jisté, zda ho trenér Bielsa vyšle do utkání od začátku. Mírné problémy měl po reprezentační pauze kanonýr Fernando Llorente, ale dal se do pořádku a měl by nastoupid od začátku.

Na straně hostující Osasuny stále chybí Masoud, se kterým nemůže trenér Mendilibar počítat. Naopak ze zranění se zotavili Roversio a Sergio, kteří tak byli zařazeni na předzápasovou soupisku a mohli by se objevit v základní sestavě. Kromě Masouda tak Osasuna nemá nahlášenou žádnou další absenci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Jak šňůra Vallecana, tak i Espanyolu, bez vítězství se začíná nebezpečně natahovat a oba týmy by tomu chtěly udělat přítrž. Povézt se to však může jen jednomu.

Speciální utkání čeká na útočníka domácího Raya Raula Tamuda, jehož záznamy v kariéře mimo jiné hovoří o deseti letech strávených v Espanyolu, kde jednu dobu dokonce dělal i kapitána. I po 129 gólech ve 340 zápasech však v tomto utkání bude mít jediný cíl - vyhrát, i když podle jeho vlastních slov Los Periquitos stále leží v jeho srdcích.

"Zápas proti Espanyolu není jen dalším zápasem. Loni jsem na něj narazil s Realem Sociedad a byl to velmi divný pocit. Fotbal je nevyzpytatelný. Nikdy jsem si nemyslel, že bych nastoupil proti Espanyolu. Teď chci však to nejlepší pro Rayo," přiznává Tamudo a jedním dechem dodává. "Jsou to již dva roky, co jsem opustil Espanyol a po tak dlouhé době se s ním znovu setkám. Zase se mi vrátí ty fantastické vzpomínky, vždy ten klub budu milovat."

Rayo však do utkání vstoupí oslabené o Alejandra Arribase, jehož do hry nepustí zranění zad z utkání se Santanderem (1:1) zpřed dvou týdnů. Do utkání půjde oslaben i Espanyol, jenž by chtěl konečně zvrátit nelichotivou bilanci jediného bodu ze třiceti tří možných z venkovních utkání, která se táhne již od února. Návrat sice hlásí suspendovaní Jordi Amat s Walterem Pandianim, nezpůsobilý ale jsou Felippe Mattioni a Juan Albin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Zaragoza - Real Sociedad  (neděle 16:00)
Dalším zápasem sedmého kola bude utkání na stadionu La Romareda v Zaragoze, kde domácí tým přivítá Real Sociedad. Utkání bude mít o náboj postaráno, oba celky totiž potřebují bodovat.

Domácí celek neodstartoval ani do letošní sezóny podle představ, svěřenci Javiera Aguirreho nedokázali vyhrát již tři utkání v řadě, a tak pro ně bude nadcházející souboj s Realem Sociedad hodně důležitý, neboť oba týmy od sebe dělí pouhý jeden bod.

Do Zaragozy, jak už je koneckonců u tohoto klubu tradicí přišlo před sezónou velké množství hostujících hráčů, hodně si v Aragonii slibují především od mexické dvojice Pablo Barrera - Efraín Juárez, které si krajan Javier Aguirre vypůjčil v Anglii, konkrétně ve West Hamu, respektive Celticu. "Aguirre nás zná a ví, čeho jsme schopni. Nyní jsme se konečně usadili a měli bychom se jenom zlepšovat," podotkl Barrera.

Na domácí straně do utkání jistě nezasáhnou zranění Pintér a Tomás, disciplinární trest potom nepustí do hry Lanzara. Připraven nebude ani Braulio, se kterým vedení klubu kvůli obvinění ze sexuálního napadení ukončilo smlouvu.

To na druhé straně řeší ještě větší starosti. Antoine Griezmann, už tradiční opora a tahoun Sebastianu neustále vyhlašuje touhu změnit prostředí. Nedávno se nechal opětovně slyšet, že chce nejpozději v létě příštího roku z Realu odejít.

Francouzský mládežnický reprezentant se měl stěhovat již během letní přestávky, ale kouč Philippe Montanier společně s klubovým vedením vystavili mladému křídelníkovi stopku, když prohlásili, že se má soustředit pouze na fotbal. "Důležité pro nás je, co se děje na hřišti. Musí se soustředit jen na fotbal a na trávníku se znovu ukáže v nejlepší formě," nepochybuje bývalý lodivod Valenciennes, který se musí obejít bez dvojice Illarramendi - Vela.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Málaga CF  (neděle 18:00)
Ač by to na první pohled mohlo svádět, tak duel mezi Levante a Málagou bude soubojem o čelo tabulky. Konkrétně domácí celek by se v případě výhry mohl dotáhnout na vedoucí Barcelonu, svěřenci Manuela Pellegriniho potom pouze o bod zaostávají.

Levante zažívá skvělý start do sezóny, podceňovaný tým dokázal vyhrát čtyři utkání v řadě a dostal se tak do čela tabulky, kde se ocitl ve společnosti slavné Barcelony. Přesto však domácí vědí, že je pouze otázka času, kdy jim začne docházet dech, i tak si ale pobyt na špici náležitě užívají. "Budeme se snažit udržet na čele co nejdéle," uvedl kouč Ignacio Martínez.

Nadcházející souboj s bohatou Málagou tak bude pro Levante další těžkou zkouškou. "Víme, že nás čeká těžký soupeř. Vzhledem k množství peněz, které utratili za hráče se pochopitelně řadí do role favorita, ale my se je budeme snažit zaskočit jinými hodnotami, jako je úsilí nebo odhodlání," neskládá zbraně domácí kormidelník.

Domácím navíc nehraje do karet ani nucená absence Xavi Torrese, který ve valencijském celku hostuje právě z Málagy, a kdyby proti svému mateřskému klubu nastoupil, tak by jeho současný chlebodárce musel do Andalusie poslat další finanční prostředky, což pochopitelně pro skromné Levante nepřipadá v úvahu. Na jeho místě by se tak měl objevit jeden z dvojice Pallardó - Farinos.

Ani Málaga nezačala nový ročník vůbec špatně a po šesti odehraných kolech se pohybuje na vynikající páté příčce. Ambiciózní tým tak od úvodu začíná naplňovat to, s čím do této sezóny vstupoval, tedy zajistit si účast v evropských pohárech.

Jihošpanělskému celku by měla do karet hrát i útočná forma střelce Rondóna, který se v reprezentačním utkání proti Argentině dokázal konečně prosadit a zaznamenal tak svoji premiérovou branku v sezóně. "Všichni útočníci chtějí dávat branky, věřil jsem, že je to jen otázka času, kdy se prosadím," prohlásil venezuelský reprezentant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sevilla FC - Sporting Gijón  (neděle 22:00)
Tradičně silná Sevilla přivítá v osmém kole otloukánka z Gijónu, který je s pouhým jedním bodem beznadějně uvězněn na chvostu tabulky. Andalusané by se v případě výhry dotáhli na dostřel druhému Realu.

Sevilla si pod vedením nového kouče Marcelina vede opět jako za starých časů a i letos prohání největší favority v čele s Barcelonou, Realem, či Valencií. Utkání s posledním celkem Primera División by tak mělo být pro domácí jasnou záležitostí. "Musíme k utkání přistoupit pozitivně," podotkl Marcelino.

"Bylo by bláhové si myslet, že nám tři body spadnou sami do klína. Kromě kvality musíme ukázat i větší touhu po vítězství. Pokud to uděláme, tak budeme na dobré cestě k uspokojivému výsledku," je přesvědčen domácí stratég.

Starosti pak domácím přidělává hlavně zdravotní stav Álvara Negreda, střelce letošních tří branek. Bývalý hráč Realu ještě nedokázal vyléčit svalové zranění, a tak bude muset kromě reprezentačního srazu vynechat i utkání s Gijónem. Jeho absenci by přesto měla dvojice Kanouté - del Moral zacelit. "O to nemám obavy," doplnil Marcelino.

To Sporting je na tom o poznání hůře. Celek, kterému se už v loňské sezóně nevydařil start a vše tak musel napravovat až neuvěřitelným zlepšením v jarní části, kdy především z domácího stánku El Molinón udělal nedobytnou pevnost. Skvělý závěr tak Gijónu nakonec vynesl pěkné desáté místo, ale všichni zainteresovaní vědí, jak těžké by bylo letos podobný kousek zopakovat.

Svěřenci Manola Preciada tak jdou s pouhým jedním bodem na kontě a dvěma vstřelenými brankami do utkání na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána jako jasný outsider, který nemůže nic ztratit, ale pouze získat. Koneckonců i z historie vzájemných zápasů je patrné, že se Gijón umí na Sevillu patřičně nachystat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.40 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Valencia CF  (sobota 18:00)
Jeden z těch atraktivnějších sobotních zápasů španělské Primera Division se odehraje na ostrově v Mallorce, kde domácí celek přivítá soupeře z Valencie. Domácí ztrácí před utkáním na Netopýry propastných šest bodů a tuto ztrátu chtějí v domácím zápase stáhnout na polovic. Valencia je však vždy po reprezentačních pauzách silná a do zápasu jde jako favorit.

Velmi těžký start čeká nového trenéra na lavičce domácí Mallorky Joaquína Caparrose, který po posledním hraném kole nahradil Michaela Laudrupa. Po zvolení nového trenéra to však velmi často bývá tak, že klub se první zápasy pod jeho vedením výsledkově zvedne a tento fakt bude chtít Mallorca doma potvrdit. V cestě jí stojí silná Valencia, která si dělá zálusk na třetí místo v tabulce.

Laudrup rezignoval na protest proti tomu, jak klub vede jeho majitel Serra Ferrer. Valencia sehrála na první pohled jednoduchý domácí zápas proti nováčkovi z Granady, ale na vítězství 1:0 se pořádně nadřela. Jediný gól zápasu vstřelil záložník Sergio Canales.

Poslední vzájemné zápasy obou celků z minulé sezóny dopadly totožně. Valencia doma na podzim zaváhala a Mallorca si odvezla všechny tři body za vítězství 2:1. Na jaře to pak Los Che Mallorce vrátili a zvítězili u ní stejným poměrem. Nyní by se za podobný výsledek hosté určitě nezlobili, z Mallorky se totiž nevozí body každý den.

Nový pětapadesátiletý kouč Caparros se má před utkáním proti Valencii na pozoru a poukazuje na vysokou kvalitu soupeře. "Je obdivuhodné, jaký hraje Valencia fotbal, když vzpomenu fakt, že za poslední dva roky ji opustili takoví borci jako jsou David Villa, David Silva a Juan Mata, v současnosti všechno klíčoví hráči španělské reprezentace."

"I přes tyto ztráty je Valencia stále třetím nejlepším týmem v lize a hlavně má kvalitního trenéra, který už pracuje u týmu delší dobu. Čeká nás nesmírně složitý zápas a já vím, že fanoušci si přejí můj úspěšný vstup, ale nebude to nic jednoduchého. Doufám, že soupeř nebude v ideálním rozpoložení a nám se podaří zvítězit. Moc bych si to přál," ukončil nový trenér Mallorky.

Na druhé straně se k zápasu vyjádřil nejlepší střelec týmu Roberto Soldado. "Po reprezentačních pauzách se nám v minulé sezóně dařilo a chceme na to navázat i letos. Na Mallorce je to vždy složité, ale pokud budeme hrát svojí hru, můžeme bez problémů zvítězit. Navíc se jedná o typ zápasu, které chceme v letošní sezóně vyhrávat," řekl jasně Soldado.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Zuiverloon, Chico, Ramis, Bigas - Pereira, Martí, Piňa, Castro - Hemed, Víctor
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Mathieu, Ruiz, Rami, Bruno - Piatti, Parejo, Albelda, Pablo Hernandéz - Canales - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (sobota 18:00)
V 8. kole La Ligy se na hřišti Getafe představí hráči z Villarrealu. Oba dva týmy se pohybují ve spodní polovině tabulky, a tak se budou chtít výhrou přiblížit k lepším příčkám. Villarreal v posledních třech zápasech sice neprohrál, přesto bude mít plné ruce práce s doháněním ztráty ze začátku sezóny, zatímco Getafe se bude snažit, aby po sedmi zápasech nebylo na sestupových příčkách.

Domácí i hosté do ligy nevstoupili vůbec dobře. Z šesti odehraných zápasů totiž dokázali vyhrát pouze jeden, a to je především pro ambiciózní Villarreal hodně málo. Ten se ale začíná pomalu zvedat, zatímco Getafe znovu doplatilo na inkasovaný gól v závěru utkání. Stejně jako proti Levante či Espanyolu, i posledně proti Malaze nedokázalo udržet příznivý výsledek a nakonec prohrálo 2:3.

Obránce Albert Lopo si uvědomuje, že pozdní góly jsou kamenem úrazu a že do příštích kol musí celý tým zapracovat na jejich eliminaci: "Dostali jsme znovu lekci. Musíme si uvědomit, že zápas trvá 90 minut a my nemůžeme vypustit ani jednu. Znovu již nesmíme prohrát takovým způsobem. Musíme se plně soustředit po dobu celého utkání."

Lopo zároveň věří, že momentální pozice obou celků je pouze dočasná: "Getafe i Villarreal mají skvělé hráče a hrají atraktivní fotbal, a tak si nezasluhují být v tabulce tak nízko. Start sezóny se ani nám, ani jim nepodařil, ale já věřím, že za chvíli se karta obrátí."

"I když Villarrealu věřím, neznamená to, že se bojím sobotního utkání. Každopádně musíme mít na paměti, že má vynikající mužstvo plné šikovných a perspektivních hráčů, a tak musíme hrát na plný plyn."

Pro hosty je dobrou zprávou, že do zápasu nebudou moci za Getafe nastoupit zranění Masilela a Gavilan, dále budou domácí postrádat Pedra Leóna, Miguela Ángela Moyu a Abdela, mimo je i potrestaný Mehdi Lacen.

To marodka Žluté ponorky obsahuje Nilmara, jehož koleno ho vyřadilo na dalších šest týdnů. Paraguayec Hernan Perez je dalším hráčem, kterého bude trenér Garrido postrádat, neboť se teprve vrací z kvalifikačního utkání. Do zápasu by naopak mohl zasáhnout Marco Ruben, který již trénoval.

Trenér Juan Carlos Garrido věří, že reprezentační přestávka Villarrealu pomohla a že nyní jeho svěřenci vykročí k úspěšné sérii zápasů: "Věřím, že po přestávce vstoupíme do ligy v mnohem lepší formě a budeme tabulkou postupně stoupat. Prvním soupeřem nám bude Getafe a já doufám, že si odvezeme tři body. Během reprezentačních zápasů jsem měl k dispozici 90% hráčů, a tak jsme se na zápas pečlivě připravili."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina -Valera, Díaz, Lopo, Mané - R.Pérez, Míchel - P.Ríos, Casquero, D.Castro - Miku
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
D. López -Catalá, Gonzalo, Zapata, Mario - Bruno, D.Guzmán - Cani, Valero - Rossi, Camuňas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Real Betis  (sobota 18:00)
Po evropské kvalifikační přestávce se opět rozbíhá španělská La Liga. Velmi atraktivní duel 8. Kola nabídne střetnutí na stadionu Santiago Bernabéu. Domácí Real se utká s příjemným překvapením letošní sezony sevillským Betisem.

Bílý balet se vzpamatoval z kratičké výsledkové krize a v posledních třech vítězných zápasech vstřelil 13 gólů. Naopak Betis, který jako nováček po úvodních kolech vedl bez ztráty bodu tabulku Primera División, utrpěl dvě těsné porážky s Getafe a Levante a při vyrovnanosti horních pater klasifikace je na 7.místě. Real je před svým soupeřem o bod a patří mu třetí příčka.

Trenér Mourinho už nemá tak rozsáhlou marodku, s mužstvem trénuje už i dlouhodobě zraněný Sahin, ale tentokrát bude ještě v nominaci chybět. Z kvalifikace na Euro si přivezl zlomeninu lícní kosti Albiol, nedoléčen zůstává i Carvalho, ale jinak je sestava Realu kompletní.

Branku bude hájit Casillas za obranou ve složení zleva Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa. Dvojice Xabi - Khedira si zahraje na záložním pivotu, Cristiano Ronaldo a Özil se objeví na krajích zálohy, znovuzrozený Kaká na spojce a Higuaín, autor hattricku na hřišti Espanyolu, bude na hrotu.

Kouč Betisu Pepe Mel nepřijede do Madridu bránit, nejen díky tomu, aby zůstal věrný svému stylu, ale i pro zmírnění dlouhé řady proher na hřišti Realu. Na soupisce Andalusanů chybí Matilla, Montero, Ezequiel a brankář Fabricio.

Základní jedenáctka Betisu bude mít v brance Casta, obranná čtveřice nastoupí ve složení Nacho, Dorado, Amaya a Chica. Sevilla, Iriney a Beňat budou hrát v záložní trojici. Na křídlech se objeví mladý odchovanec Vadillo a Castro, středním útočníkem bude Roque Santa Cruz.

Utkání mezi Realem a Betisem začne od 18.00 CET a řídit ho bude Delgado Ferreiro.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa - Xabi, Khedira - Ozil, Kaká, C.Ronaldo - Higuaín
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Chica, Amaya, Dorado, Nacho - Beňat, Iriney, Sevilla - Castro, S.Cruz, Vadillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.14 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Racing Santander  (sobota 20:00)
Zápas 8. kola španělské La Ligy by neměl být nikterak obtížný pro hráče Barcelony, kteří na Nou Campu přivítají Racing Santander, který se nachází až na 18. příčce ligové tabulky. Zatímco domácí jen výjimečně ztratí nějaký ten bod, Racing ze všech šesti zápasů nedokázal vyhrát ani jeden, a tak se krčí u dna jen se 4 body za čtyři remízy. Obhájci titulu tak jsou jasnými favority.

Racingu do karet nahrává snad jen jedna věc, a to reprezentační přestávka. Během té totiž Pep Guardiola musel postrádat hned třináct hráčů, kteří hráli kvalifikační utkání o Euro 2012 či mistrovství světa. Brazilci a Argentinci se k týmu navíc připojili až ve čtvrtek, a tak barcelonský trenér neměl času nazbyt na předzápasovou přípravu.

Ale nejde pouze o taktické instrukce, největším problémem je únava a vyčerpání. Někteří hráči hráli klíčová utkání za svoji zemi, jiní cestovali do vzdálených koutů. Pedro Rodriguez však oplývá energií a těší se na ligový zápas: "Nikdy není lehké dostat se zpět do naprosté pohody po reprezentační přestávce, ale my máme dobrý trénink, a tak se všichni cítíme dobře a na zápas budeme stoprocentně připraveni."

"Racing má dobrý tým, ačkoli to zatím svými výsledky příliš nepotvrzuje, a my ho za žádnou cenu nesmíme podcenit. Očekáváme velice kvalitní zápas," dodává čtyřiadvacetiletý útočník.

Pedro se na zápas může těšit také z osobního hlediska, neboť pokud se mu podaří vsítit dva góly, oslaví padesát vstřelených branek v dresu Blaugranas. Sám na to ale příliš nemyslí: "Statistiky moc nesleduji. Nechci se stresovat tím, že musím dát dva góly, já chci hrát v klidu a především pomoci svému týmu ke třem bodům."

Guardiola již bude moci počítat s Andrésem Iniestou, který doléčil poraněný stehenní sval, zatímco Cesc Fabregas, který má stejné problémy, ještě stále zůstává mimo hru, ale na trávníku by se mohl objevit příští týden v zápase se Sevillou. Další oběť stehenního svalu Alexis Sánchez je již po léčbě, kterou podstoupil v rodné Chile, v pořádku, ale do zápasu nezasáhne. A v neposlední řadě Eric Abidal, který taktéž laboroval se svalovými problémy, by měl být již k dispozici. Ibrahim Afellay je zcela mimo hru po operaci kolene.

Trenér Racingu Hector Cuper před pár dny popsal hru Barcelony jako 'obraz dokonalosti', přičemž poznamenal, že nikdy předtím nic takového neviděl.

Senegalský záložník Pape Diop se však předem nevzdává a věří, že se jeho týmu opět povede překvapit fotbalovou veřejnost, jako tomu bylo minulý měsíc, kdy Santander uhrál bezbrankovou remízu s Realem Madrid: "Musíme hrát jeden za druhého, dát do toho srdce a nechybovat. Je třeba udržet neprostupnou defenzívu, tak jako se nám to podařilo v posledních zápasech, a trochu se zlepšit v útoku. Ten by měli podporovat rychlí křídelní hráči."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - D.Alves, Piqué, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo -Christian, Bernardo, Álvaro, Francis - Serrano, Diop, Tziolis, Arana - Stuani, Munitis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.05 - 12.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
V 8. kole La Ligy přivítá nováček soutěže Granada hráče Atlética Madrid. Favoritem je klub z hlavního města, který však v posledních kolech příliš neoslnil, když vysoce prohrál s Barcelonou 0:5 a pouze remizoval se Sevillou 0:0. Nedaří se ale ani Granadě, která zatím pouze jednou vyhrála a jednou remizovala a se čtyřmi body se tak krčí až na předposledním místě.

Obránce Atlética Álvaro Domínguez cítí, že by jeho tým měl vytěžit co možná nejvíce bodů z následujících čtyř utkání, aby tak napravil své počáteční zaváhání z úvodu sezóny a dotáhl se na čelo tabulky. Momentálně jsou totiž hosté s osmi body osmí a na vedoucí Barcelonu a Levante ztrácí šest bodů.

Sezóna je sice stále ještě v plenkách, přesto si Atlético nechce nechat utéct vedoucí týmy příliš daleko, aby pak nemuselo honit výhry na poslední chvíli. Letošní cíl madridského klubu je totiž jasný. Poprvé od roku 2009 se probojovat mezi čtyři nejlepší španělské týmy a zahrát si Ligu mistrů.

Los k Atléticu v úvodu sezóny nebyl zrovna přívětivý, vždyť hned v prvních sedmi kolech své síly změřilo s Valencií, Barcelonou a Sevillou. Nyní se nadcházející zápasy zdají být schůdnější. Červenobílé čeká Granada, Mallorca, Athletic a Zaragoza a Domínguez si přeje stoprocentní úspěšnost: "Tyto čtyři zápasy prostě musíme vyhrát. Nic jiného nás momentálně nezajímá. Téměř každý tým je většinou silnější doma než venku, ale my si po dvou venkovních porážkách nemůžeme vybírat, kde vyhrajeme. Teď musíme ukázat naší sílu a vyhrát i na venkovní půdě."

Granada se zatím v La Lize trápí. Nasbírala pouze čtyři body, a to za výhru 1:0 nad Villarrealem a za remízu 1:1 s Osasunou. Domínguez ji však rozhodně nechce podcenit: "Granada je velmi dobrý tým a o svých kvalitách nás letos ještě přesvědčí. Nicméně my nyní jdeme pro tři body a uděláme pro to maximum."

Svěřenci trenéra Fabriho Gonzaleze po zisku cenného villarrealského skalpu sahali po dalším, a to po valencijském, ale oslavy bodový zisk zhatil gól Sergia Canalese, mladého záložníka, který ještě loni hrál za Real Madrid. "Atlético má velice dobré hráče, kteří se dokáží individuálně prosadit. Abychom dokázali bodovat, musíme pokračovat ve fotbale, který jsme předváděli s Villarrealem a Valencií. Výhodou pro nás bude domácí stadión, na kterém se soupeřům hraje vždy špatně," říká domácí kouč.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhaté, Mainz, Siqueira - F.Rico, Yebda - Jara, Martins, Benítez - Geijo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F.Luis, Domínguez, Miranda, Perea - Diego, Gabi, Suárez - Reyes, Falcao,Adrián
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.40 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona642023:414
2.Levante UD64208:314
3.Real Madrid641120:513
4.Málaga CF641110:413
5.Valencia CF64119:613
6.Sevilla FC63306:312
7.Real Betis64029:712
8.Atlético Madrid62228:68
9.Real Sociedad62137:87
10.RCD Mallorca62135:77
11.CA Osasuna61415:127
12.Villarreal CF61327:116
13.Rayo Vallecano61326:106
14.Real Zaragoza61327:136
15.Espanyol Barcelona62045:116
16.Athletic Bilbao61237:95
17.Getafe CF61146:104
18.Racing Santander60424:94
19.Granada CF61142:84
20.Sporting Gijón60152:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (222)

Přidat komentář
madridcan

Konecne je tu spat premna najlepsia liga na svete a konecne je za nami, v mojich ociach, velmi neoblubena repre pauza

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V mých zase oblíbená - skoro jistý, že Barcelona ztratí

Reagovat
madridcan

neviem,nestaram sa o Barcelonu. Hlavne chcem,aby sme vyhrali my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To by musela hrát venku.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu mas

Reagovat
smazaný uživatel

mam danou valencii , athletico , villareal tak sem zvědavej jak zahrajou

Reagovat
madridcan

musis mat paradny vysledny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

mam k tomu ještě sampdorii , lyon a schimferopol- schachtar: více jak 2,5 golu a kurz je 64,8 tak snad to tam skočí

Reagovat
madridcan

to si mohol dat ako rozpis Kurzy nato mas...

Reagovat
smazaný uživatel

sem to dal jen za 10kč ale můžu vyhrát skoro 700 kč

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Atlético + Athletic = "athletico"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete Barcu? Samozřejmě konečný výsledek

Já skusím na 5:0

Reagovat
miky10

1:0

Reagovat
Losinho

3:0

Reagovat
Kenneth

1:2

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kenneth

15.10.2011 11:44

To by musela hrát venku.

Lol

Reagovat
Kenneth

Ironie?

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Kenneth

Na dnešní sestavu jsem zvědavej. Tipnu si.

Iker - Ramos - Varane - Pepe - Marcelo ; Xabi - Coentrao; CR - Kaká - Di Mária - Higuaín.

Reagovat
One-Real

dávají dneska Real na S1 nebo S2?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

S2

Reagovat
Kily

Sport2, záznamu atraktivního utkání skotské ligy Kilmarnock - Celtic nemůžete konkurovat

Reagovat
One-Real

Všechno nejlepší Mesute..

Reagovat
X-bano-X

Konečne mám čas na Primeru, len tá dilema či dať prednosť Vale alebo Realu. Tak či onak to bude dlhý futbalový večer.

Reagovat
Rssa

Tak to je snad jasné, ne? Buď se podíváš na přímočarý fotbal týmu plného sympaťáků, taktických kulišáren, střeleckých ekvilibristik osamoceného a obávaného hrotu, kongeniálně zajištěné obrany a drtivě kreativní zálohy...nebo na Real.

Reagovat
X-bano-X

Tak inak Mám dilemu či dať prednosť Vale alebo Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ta správná Shakespearovská otázka.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
FuckT

to je mozno pravda, ale aj tak ma stale bavi viac pozerat sa nato, ako Mourinho odchadza vyhosteny na tribunu, ako pozerat zapas Barcelony, no offense, ale Mourinho na tribune je the best

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak timhles napravil tu Sneijdrovo manželku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sneijderovo manželku jsem nečetl, ale vážně to mohlo být hloupější než tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

se ví

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a mimochodem mi to vůbec nepřijde hloupý

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan

Presny vysledok si netrufam odhadnut a po repre pauze nezvykne padat vela golov,ale aj tak napriek tomu vsetkemu si myslim,ze minimalne 4 goly na Bernabeu uvidime

Reagovat
madridcan

ach boze madridcan...preco si tak uzasny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Lass, Xabi Alonso - Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita; Bruno, Rami, V.Ruiz, J.Alba; Pablo, Parejo, Albelda, Piatti; Canales y Soldado. Super, snad se Parejo ukáže

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Píše se mi to docela blbě, ale sestava vcelku pěkná, až sympatická

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je dobrá. Každopádně já jsem komplexně s letošní soupiskou velmi spokojen. Klub se poslední léta ubírá v přestupové politice skvělým směrem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Škoda, že to samý nemůžu říct já Nejsem úplně zklamanej, ale k absolutní spojenosti by muselo proběhnout minimálně 5 změn.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik našich bejvalek, 2-3 budoucí, skoro nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by ste si tak přáli?

Reagovat
-Kopy-

Rami, Canales, Parejo/Soldado ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nikoho. Ale máme tam na dva opci a Rami + Jordi Alba můžou být po Mourinhovi za dva roky ve hře, i když si myslím, že první půjde do Anglie a druhý do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzuju. Alba by měl být jednou ze Sandrových pririt příštího léta. A s ním Thiago Silva a Ruiz.

Reagovat
Kily

při nákupu dvou a více hráčů je akce - Bruno nebo Miguel zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

35 + Albiol za Ramiho, maximálně.. když se nám bude chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že půlku budete rádi. A bez Albiola.

Reagovat
Kily

něco mi říká, že jako první bude střídán Parejo nebo Piatti

Reagovat
smazaný uživatel

V 60. minutě za stavu 0:3 kdokoliv

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

Piatti vyhrál, Parejo druhý

Reagovat
-Kopy-

Pěkný, super, že dostane šanci Parejo Paráda Unai

Reagovat
Kenneth

Iker Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Alonso, Lass, Mesut Özil, Ricardo Kakà, Cristiano Ronaldo & Higuaín

Ach jo. Toho Lasse se nezbavíme snad nikdy. To zase bude brzda.

Reagovat
madridcan

Santa Cruz je len na lavicke

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pokud bude zdravej Molina a RC24, tak Santa bude leštit pravidelně. A taky Betis potřebuje do hry útočníky na rychlý kontry, ne vysoký borce na hlavičky...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

I když Molina taky není žádnej prcek, tak stále je rychlejší a sžitější s týmem no

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Polák v hledáčku Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To mě taky napadlo, kvůli tomu jsem to i se smíchem otevíral

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
Kily

začalo se o tom jednat, jelikož Guardiola už nechce opakovat letošní problémy se zraněními a shání tak levné hráče do zálohy. Vzhledem k finanční situaci to ale je podmíněné tím, že Wolfsburg spadne z první ligy, jelikož pak bude ještě levnější

Reagovat
smazaný uživatel

Haha. Je mi jasný jak obrovská je to kravina a že na přestup k nám má asi tak stejnou šanci jako já. Chtěl jsem spíš vědět, co toho uživatele vedlo k tomu, aby to sem napsal... podle komentů asi něco v tom smyslu řekl komentátor a tak chci vědět cooooooooooo...

Reagovat
Kily

13:11 Polák v hledáčku Barcelony

Barcelona sleduje Bartosze Salamona, informuje Sport. 20letý polský záložník hraje s Brescií Serii B, jeho cena se údajně pohybuje kolem dvou milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš jak to jde

Reagovat
Kenneth

Ten Marcelo je opět naprosto otřesný. Když neumí bránit, tak nemá na obránci co dělat.

Reagovat
madridcan

Iker dost riskuje s tym vyrazanim lopty pred seba...ale asi to bolo tecovane

Reagovat
madridcan

toto mal byt gol

Reagovat
Kenneth

Ronaldo zase 10 šancí než ho tam dostane.

Reagovat
madridcan

paneboze.Ze ,,zase"

Reagovat
Kenneth

Ano zase.

Reagovat
madridcan

Hej dobre Portugalsko hralo s Cyprom a Ronaldo nehral...hral az zapas s Danskom

Reagovat
-Kopy-

olééééééééééééé

Reagovat
-Kopy-

Výborná spolupráce naší stoperské dvojky

Reagovat
Infi

Trochu OT: Co říkáte na nové Pro evo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě baví, líbí se mi to až na to, že mi dávají pomalu z každého přímáku gol. A mám jeden problém, že když hraju ligu tak se hráčům nedoplnuje energie.

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ futbal baví teda každého iným spôsobom ale baví. Len by ma zaujímalo kde sa stopéri učia zborovo nabehnúť pri obrane na malé vápno a nechať voľný priestor okolo jedenástkového bodu. Veď to je snáď najideálnejšie miesto na skórovanie, pri presnej strele brankár nemá šancu zareagovať.

Reagovat
Kenneth

Zápas proti Rayu ukázal že hrát doma na 2 DM je špatný, nevím kdy to Mourinhovi konečně v tý makovici zapne a začne to hrát 4-1-4-1

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se těšim na Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Cris

Reagovat
Kenneth

Cris Pipita

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm pekná akcia, sa musí nechať

Reagovat
Carlos Juan Pablo

slova Romi jsou mocná, že?

Reagovat
X-bano-X

?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to já jenom tak, jestli nechápeš, nevadí

Reagovat
X-bano-X

Chápem to celkom dobre, len je to blud. Vždy som Real pochválil ak bolo za čo, ale tak isto som ho kritizoval ak bolo za čo. A to sa už mnohým nepáči.

Reagovat
Kenneth

Rickyyyyyyyyyyyyyyyyy je zpááááááááááááááááátky!!!!!!!!!!!

Reagovat
X-bano-X

Heh tak Ronaldo sa nejak pustil do nahrávok, toto bude tuhý boj o najužitočnejšieho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ked Kaká dostával loptu mi bolo jasné, že to bude presne takto obstrelom zakončovať, typická "Kakovka" Cristiano 0+2

Reagovat
miky10

taky

Reagovat
Kenneth

Mourinho. Proč ho střídá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střela v Realu, to je pohádka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barça 11 for Racing; Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi and Pedro

Reagovat
X-bano-X

A zas stredom obrany......

Reagovat
miky10

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Já ho žeru

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

kočka myš

Reagovat
smazaný uživatel

Pipa je späť!!!

Reagovat
Woods

Karim si posedi

Reagovat
Kenneth

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

btw: Kdo se má koukat na toho znechuceného Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja.

Reagovat
Masi

Reagovat
miky10

Higuaiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

geniální

Reagovat
Jerichoo

To je forma! Konečne!

Reagovat
Woods

3 hetrik za 2 tyzdne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kenneth

Ty krávo to je dábel!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Benzema

El Pipita Raúúúúl

Reagovat
Woods

Reagovat
Mishko

Gonzalooo golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ak nebola penalta tak ja som Radičová ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika Betisu honit se s Madridem nahoru dolů mě baví, třetí poločas bych si dal místo hospody klidně u televize.

Reagovat
Kenneth

Ach jo, strašák Altintop.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už má ty góly v Realu někdo střílet, tak ať je to tenhle sympaťák a ne vrchní "ostřelovač", který se po každým gólu, který nedal on, tváří jako by mu někdo snědl svačinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tie 2 dnesne prihravky su tvarenie ako by mu zjedli svacinu???

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba po tom prvním si evidentně chtěl veškeré zásluhy užít on.. a není to jen v tomhle zápase, kolem něj se to prostě musí točit, jinak je otrávený, kdo othle může popřít?

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal odbornik na mimiku tvare.Takze on sa musi stale usmievat a ziarit stastim???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

V podstatě máš pravdu. Píšu to nahoře, že kdo má na něj koukat na jeho znechucený obličej.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdepak. Nepřihrával, určitě se ukopl a potom měl čas zírat, kde má svačinu...

Reagovat
smazaný uživatel

díky za podporu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kenneth

Jakej ofsajd zase? Ti rozhodčí jsou opět mega tragičtí.

Reagovat
-Kopy-

Co jsem komu udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byla?

Reagovat
-Kopy-

ruka no

Reagovat
Kily

nejdřív se o poločase raduju, že Real nevypadá na manitu, pak mám od 73. minuty bobky a když to skončí příhodně 4:1, tak dostaneme bramboru my

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ideální večer

Reagovat
DreamTeam

klasicky Real.. goly padaji druhy polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita Higuaín - víc než odchovanec. Dneska jsem si užíval i Ramose, Lasse a Marcela. Zklamali mě Özil a Pepe.

Reagovat
Kenneth

A Mourinho. Za střídání.

Reagovat
herbage

Özil s Kaká hrát podle mě nemůže, na křídle je děsně utopený

Reagovat
smazaný uživatel

On to ani neskrývá, že tam nechce být, věčně se toulá někde jinde. Ve druhé půlce to zase dodržoval víc, Mourinho mu k tomu určitě něco říká, protože tím trpíme i dozadu.

Reagovat
herbage

možná jste měli udělat v létě výměnu Nasri - Kaká, která by pomohla oběma stranám. Nasri by neposílil konkurenci v rámci ligy a my bychom měli náhradu za Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel Zizou u Florentina hodně zabrat, nebo Nasri vyměnit agenta. Ale hlavně by to nešlo kvůli platu Kaka', za kterýho jednoho dne, až tam nahoře začne mrznout a Mourinho opustí Madrid, přijde náš sen Silvička .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kterej Silvička?

Reagovat
Kily
Reagovat
Carlos Juan Pablo

ty jsi mi vtipálek dneska, viď?

Myslel jsem, jestli Davida, Thiaga, nebo tadytoho Davida

Reagovat
Kily

tak mere už hodně dlouho stojí o toho ex-valencijského, nyní manchesterského Silvu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to ne. Silvičku ovšem nechceme, tady s merem nemůžeme souhlasit

Reagovat
Kenneth

náš?

Reagovat
Potty

Reagovat
X-bano-X

Zas zranenie.....

Reagovat
smazaný uživatel

to sa kedy stihol Pique zranit ?

Reagovat
Kenneth

Higuaín to má 39 minut na gol. Pěkné.

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeessi

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO genialne !!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Ty vole, já to zapnu, 2 sekundy a padne gol. Takže to můžu zase vypnout.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra , uz som ho tam videl

Reagovat
Rssa

No to je katastrofa. Zranil se mi Piquenbauer a odpoledne Jankul...oba za 8 minut na hřišti. Zápas už teď ztratil na takové zajímavosti. Naše situace se zraněními už je dost kritická.

Reagovat
herbage

Tj, chybí vám 3 hráči, tragédie

Reagovat
Rssa

Alexis, Cesc, Pique, Mascherano, Afellay, Adriano...to je 5, zápasů hodně....

Reagovat
herbage

Adriano s Mascheranem jsou dnes na lávce, Cesc s Piquém jsou zpátky do dvou týdnů, Alexis do 6 a Afellay je dřevák, který nebude postrádán

Reagovat
Rssa

Jsou, ale jsou lehce zranění nebo po zranění. Navíc s úzkým kádrem, jaký máme, je každé zranění velkou ztrátou. Hlavně z důvodu ubývání sil a blížícím se MS klubů.

Reagovat
herbage

na stopera máte ještě Busquetse, Abidala, Mascherana a Fontáse, v rezervě Bartru a Muniesu, takže fakt si teď nemáte na co stěžovat. Pamatuji si, jak tu někdo od vás minulé kolo plakal, že Abidal se zranil a dneska je zdravý jako rybička

Reagovat
Rssa

Muniesa není nic, co by si měl započítávat. To už je i ten náš, pardón - VÁŠ, Miquel platnější než muší váha Muniesa.

Reagovat
Rssa

Xavi hlavou

Reagovat
herbage

A Puyol málem nohou. To je den, co?

Reagovat
smazaný uživatel

XAVI

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaale , carlesovi by som ho neskutocne doprial

Reagovat
smazaný uživatel

david david ....

Reagovat
herbage

Kdybych měl vyjmenovat dva nejsehranější hráče, tak bych řekl Messi s Iniestou. Ti dva spolu můžou hrát i poslepu a ten gól byl opět geniální. Jak jsou schopni vyšachovat celou obranu i zálohu jen ve dvou, to někdy zůstává rpzum stát

Reagovat
Rssa

Však spolupráce Messi - Cesc moc nezaostává, navíc po tolika letech v podstatě hned z fleku taková souhra .

Reagovat
herbage

jj, na Cesca se také těším, ale Messi - Iniesta, to je osvědčená spolupráce poslední 4 roky. Třeba jejich gól proti Valencii či první rok pod Guardiolou si pomocí 3 narážeček udělali asi 8 hráčů. U Cesca je to vše víc statické, nemá zrychlení jak tihle dva

Reagovat
Rssa

Stačí Messi a někdo jiný a udělají si všechny týmy na světě....někdy stačí i jen Messi

Reagovat
Kenneth

Neudělejte se z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

uz se stalo

Reagovat
herbage

tak už bylo Iniestovi hloupé dávat gól a radši nahrál Messimu o tyčku

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
FC Porto FC

Dneska Levante porazí Malagu uvidíte

Reagovat
madridcan

Ked to vravis ty,tak asi dam dvojku

Reagovat
miky10

Reagovat
FC Porto FC

1:0

Reagovat
madridcan

ja som si len srandu robil Ved ja len rad budem,ked sa Malaga do*ebe...btw i tak Juventus mi paradne odstrelil tiket

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne fandím klubum a reprezentacím co jsou momentálne úspěšné. Já chodim na vysokou studuji ekonomii a fyziku a přece nebudu fandit někomu komu se nedaří. Jsem úspešnej mladej člověk a požaduji aby i klub byl úspěšnej...proto momentálne Barca, Real, ManU, Bayern

Reagovat
madridcan

sem úspešnej mladej člověk a požaduji aby i klub byl úspěšnej. Paradna veta

Reagovat
Kily

co jsi dělal po prvních dvou kolech letošní sezony Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

Já kdysi fandil tottenhamu a pak sem se probral...nikdy nic nevyhrajou je to neschopnej klub

To je klub maximálne tak pro dělnickou třídu

Reagovat
j_mrazik

Pořád marně přemýšlím, čí to sakra může být fake nick.

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdý oříšek. Nikdo mi k tomu projevu nepasuje.

Reagovat
miky10

Tenhle už tu byl tuším dřív pod jiným nickem, vyjadřoval se napůl jak dřevorubec a napůl jak tříletý děcko, teď nevím, co zkouší

Reagovat
smazaný uživatel

další fejk

Reagovat
vocasisko

OT: Fontás podepsal do roku 2015 s výkupní klauzulí 70 mega, tak s ním asi přece jen Pepek do budoucna počítá, snad to je pravda

Reagovat
vocasisko

neviděl jsem sobotní zápas... Messi hrál opravdu většinu času na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál spíš AM než RW/LW...občas se ukázal i na CF

Reagovat
smazaný uživatel

večer bude zápas ako remeň, pivko sa chladí, borovička tiež, Bask už asi vygrcal všetko čo sa dalo

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Messiho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Bude dneska plusko? Mam nutkanie ho tam supnut

Reagovat
miky10

vidím to na 2:0

Reagovat
Kily

spíš bych dal under

Reagovat
madridcan

ja naopak by som ta videl ako pri Reale take 4 goly

Reagovat
Kily

tak tam byl předpoklad díky vaší ofenzivní síle + několik, co se většího počtu branek týče, věcí spojených s Betisem, tady to moc nevidím. Athletic letos v útoku neválí a dává max. dvě branky, ofenzíva Osasuny je pak taková, jaká je. Zase bych to ale být tebou zkusil díky tomu, že když tohle o Osasuně napíšu, tak si to vezme osobně a pak mě vypeče, jako třeba loni v zápase u nás

Reagovat
madridcan

ja tie tri goly dam...Lebo uz aj tak nemam co podat a NHL je momentalne loteria,ale aj tak ma nieco taha zadelit Tucniakov aj San jose

Reagovat
Kily

hrát ten ruskej zmetek, tak bych o Pens nepochyboval, co jsem koukal, tak to má day-to-day a panují i nějaké obavy

Reagovat
miky10

A vůbec to není zmetek

Reagovat
Kily

neumí se chovat, pro mě je to skvělý hokejista a zmetek v jednom

Reagovat
miky10

Pro mě je to spolu s Kanem (Patrickem) nejoblíbenější hokejista, o jeho chování nic moc nevím

Reagovat
Kily

Kane je borec, jeden z důvodů, proč jsem loni na OH nakonec s postupem času začal obracet a ve finále přál Amíkům. Malkin porážky v důležitých zápasech unáší asi jako Weiss, jenom s tím, že místo slovních útoků na tiskovkách se uchyluje k činům ještě na ledě. Ne tedy, že by to bylo až tak moc časté a přehnaně hrubé (takovou věc měl jednu a jeho terč stihl uhnout), na takové věci jsou jiní odborníci, ale takových věcí si z hlavy vybavím několik

Reagovat
miky10

Já teda ve finále přál Sidovi (ano, hajzl), takže jsem byl nakonec rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo, ale Kane a Parise byli jediní, kteří mi to rozhodování dělali těžší. Chicagu fandím a Patrickovi strašně, celkově je to tým sympaťáků (Crawford, Keith, Seabrook, Leddy, Sharp, Toews, Frolík,...). U Gena jsem si žádných sviňáren nikdy moc nevšiml, ale může to tak být, každopádně šel po zranění herně strašně nahoru.

Reagovat
Kily

měl jich dost ve finále SC proti Detroitu. Jednak jeho napadení nic nečekajícího Zetterbegra, po němž nedostal žádný trest (to mu ale nevyčítám, o takových věcech rozhoduje NHL a navíc já bych to ve finále taky nechal bez dalšího trestu, přestože to bylo v posledních minutách) a pak jeho útoky na Franzena. V jednom případě po přerušení znovu, když se nedíval a pak jeho snaha o zlikvidování protihráče, kdy se rozjel, u mantinelu nadskočil a vytrčeným loktem mířil na hlavu Franzena, který kdyby nestihl uhnout, tak skončil v nemocnici. Naštěstí v něm něco zůstalo i při loňském finále MS, kdy nám svojí labilitou a úderem do obličeje Mojžíše na konci hodně pomohl

Reagovat
miky10

Na Mojžíše si pamatuju, na finále SC už moc ne, ale věřím ti. Ale u mě to nic nemění, mám rád i jiný hajzly, na který se strašně rád koukám

Reagovat
Kily

já si nedávno osvěžil jednu vzpomínku na to, jaké to je, když je jeden hajzl krvavě potrestán:

http://www.nhl.cz/CZ/26297/proti_proudu_casu__den_darrena_mccartyho.html

Reagovat
miky10

Pens nedávej, Jets už to musej prolomit, navíc Malkin definitivně pro dnešní zápas out, Neal to sám neutáhne. Sharks určitě, já dávám i Leafs a Bolts...Ze střelců pak Neal, Kessel, Pavelski

Reagovat
Kily

přesně, jak jsem psal, jakmile si něco myslím, tak to vychází, když to řeknu nebo napíšu, dopadne to přesně opačně

Reagovat
madridcan

Proste opat raz uzasny tip. Najradsej by som sa pomiloval aky som uzasny :-*

Reagovat
smazaný uživatel

taky tipuju under

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele