Premier League - souhrn 8. kola

05.10.2019, 15:34, aktualizováno 06.10.2019, 19:28
Komentáře a souhrny
Liverpool zůstává i po osmém kole stoprocentní, když proti Leicesteru City vstřelil rozhodující branku až v nastaveném čase. Reds tím zvýšili náskok na Manchester City, který doma překvapivě nestačil na Wolverhampton. Naplno bodovaly Arsenal i Chelsea, naopak další favorité Tottenham a Manchester United zůstaly bez bodu...

Newcastle United - Manchester United 1:0

06.10.2019 17:30

Góly: 72. Matthew Longstaff

Debut jako hrom prožil záložník Newcastlu Matthew Longstaff. Ten po boku svého staršího bratra Seana poprvé nastoupil v základní sestavě k zápasu Premier League a manažerskému týmu se za odměnu okamžitě odvděčil gólem. Ten byl nakonec vítězný, neboť "Straky" porazily Manchester United 1:0.

Díky Longstaffovi opustili Magpies sestupové pásmo a před reprezentační pauzou okupují šestnácté místo. United jsou na tom o čtyři příčky lépe, ovšem po dalším trapném výkonu nemohou být jejich fanoušci spokojeni. Uvidíme, zda během následující přestávky nedojde u Red Devils k nějakým zásadním změnám, například personální povahy.

"Straky" týden zpět utrpěly pětigólový debakl od Leicesteru, na což manager Bruce zareagoval vyztužením obrany. Do hry se tak dostali zadáci Yedlin, Clark a Willems. Ve středu pole seřadili Almirón, Saint-Maximin a zmínění bratři Sean a Matthew Longstaffové. V útoku pak operoval Joelinton. Lodivod "Rudých ďáblů" Solskjaer nechal ve čtvrtek, kdy jeho mužstvo odehrálo zápas Evropské ligy, odpočívat některé opory. V St. James's Parku se již ale stoper Maguire či forvard Rashford představili od samého začátku.

Úvod zápasu mnoho vzrušení nepřinesl. Až v 28. minutě za to vzal Matthew Longstaff. Mladý záložník se před pokutovým územím parádně opřel do míče a ke své smůle trefil jen břevno brány, kterou hájil gólman De Gea. Jedenáct minut poté se do koncovky hrnul Almirón, ale gólovou radost mu na poslední chvíli překazil důležitý zákrok Maguirea. United se konečně předvedli až těsně před přestávkou. Na rohový kop Younga si naskočil zcela volný Maguire, ovšem z jasné pozice těsně minul tyč.

Krátce po změně stran se iniciativy ujal Almirón, nepálil však přesně. Dlouhé minuty se nic nedělo, až v 72. minutě vybuchl St James's Park nadšením. Willems se dostal do pokutového území, následně předložil míč Matthewu Longstaffovi, který přízemní střelou překonal De Geu a poslal Newcastle do vedení. Pět minut poté střílel i Sean Longstaff, mladšího bratra však nenapodobil, neboť De Gea tentokrát zasáhl. Manchester United se v podstatě nezmohl na žádnou odpověď a jeho krize se čím dál víc prohlubuje.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 1:0

06.10.2019 15:00

Góly: 9. David Luiz

Fotbalisté Arsenalu protáhli svou neporazitelnost na osm soutěžních zápasů. V nedělním duelu anglické Premier League uspěli doma proti Bournemouthu, jedinou branku utkání vstřelil v úvodu Luíz.

Unai Emery nasadil téměř totožnou jedenáctku s tou pondělní na Manchester United, oproti čtvrtečnímu mači s Lutychem tedy provedl hned deset změn. Jako jediný zůstal v základní sestavě Ceballos, Aubameyanga s Pépém v útočné trojici doplnil Saka. Za Cherries nastoupili stejní hráči jako před týdnem s West Hamem.

Hned z první příležitosti zápasu Gunners udeřili. Exekuce rohového kopu se ujal Pépé a centrem našel přesně hlavu na přední tyč nabíhajícího Davida Luíze, který si naskočil perfektně a o zem poslal míč na zadní tyč. Ramsdale byl naprosto bezmocný.

Ze standardní situace mohli skórovat i hosté. Solanke si sice na penaltě naskočil na přímý volný kop, avšak jeho hlavičce chyběla potřebná přesnost. Z následného útoku Arsenalu zakončoval Pépé, prostor mezi třemi tyčemi ovšem netrefil ani on. Tentýž hráč se v závěru první půle poroučel v pokutovém území k zemi, píšťalka sudího však zůstala němá.

Druhá půle nenabídla mnoho fotbalovosti, lepším týmem v ní byl Bournemouth. Jeho největší šance, která se dá nazvat i tutovou, přišla po padesáti minutách hry. Wilson na malém vápně šikovně obešel Lena, ovšem poté místo střely do prázdné brány volil nahrávku pod sebe. K té se Lerma nedostal a gólová radost Třešní nepřišla.

Cherries se už do další tutové šance nedostaly, naopak mohly ještě kapitulovat. V nastavení totiž brankovou konstrukci nastřelil Aubameyang. Gunners se tak dostali na třetí místo a ztrácí pouhý bod na Citizens, Bournemouth uzavírá první desítku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 0:2

06.10.2019 15:00

Góly: 80. Adama Traoré, 90+4. Adama Traoré

Wolves po čase zase ukázali, že umí být katem favoritů. V osmém kole si vyšlápli na obhájce titulu Manchester City, který na jeho půdě senzačně porazili o dvě branky. "Vlci" zvítězili podruhé v řadě a rychle stoupají ven ze sestupového pásma. Naopak pro domácí znamená bodová ztráta nepříjemnost, neboť před reprezentační pauzou ztrácí na vedoucí Liverpool již osm bodů.

Do obrany Citizens se vrátil pravý bek Walker a Cancelo se přesunul na druhý kraj hřiště. Bernarda Silvu pak na křídle nahradil Sterling. Na straně Wolves se v základní jedenáctce nově objevili záložníci Neves s Vinagrem a útočníkem Cutronem. Jen lavice náhradníků tak zbyla na Dohertyho a Jonny Castra, Neto pak k zápasu nebyl nominován vůbec.

"Vlci" poprvé vystrčili drápy v šesté minutě. Cutrone mohl potrestat minelu obrany domácích, jenže samostatný únik zakončil střelou vedle. Sedm minut poté musel kvůli zranění střídat zadák hostů Saïss, jehož nahradil Bennett. Wolverhampton ale nepolevil v aktivitě a v devatenácté minutě se opět mohl radovat s gólu. Jiménez už pčekonal brankáře Edersona, toho však zastoupil Fernandinho a jeho hokejový rozštěp. 

Až po půlhodině hry si konečně zachytal také gólman Wolves Patrício. Jeho kvality prověřil technickou střelou Sterling. Další velké šance už první poločas nepřinesl. Citizens se dle očekávání drželi více na míči, poněkud překvapivě však naráželi na tuhý odpor houževnatého protivníka.

Po změně stran tlak domácích zesílil a v 67. minutě byl blízko úvodnímu gólu David Silva. Španělský záložník se postavil ke standardní situaci a krásnou střelou orazítkoval břevno. V 80. minutě ale přišel pro fanoušky Man City šok. Hostující Jiménez skvěle potáhl útok vlků a nahrál volnému Traorému, který obstřelil Edersona a dostal Wolves do šokujícího vedení.

Wolverhampton se v závěru ubránil silnému tlaku a v nastavení ještě jedním gólem pojistil vítězství. Adama Traoré opět unikl obraně Citizens, zvolil stejné zakončení jako při svém prvním zásahu a odšpuntoval obrovskou euforii na straně hostů.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:4

06.10.2019 15:00

Góly: 30. Danny Ings - 17. Tammy Abraham, 24. Mason Mount, 40. N'Golo Kanté, 89. Michy Batshuayi

Chelsea si připsala vcelku snadnou výhru v Southamptonu a po osmém kole zaujala v tabulce Premier League osmé místo. Naopak světci potřetí v řadě prohráli a již se propadli těsně nad sestupové pásmo. Utkání se lámalo již v první půli, kde se hrála víceméně vyrovnaná partie, Blues však byli vysoce efektivní a vybudovaný náskok po změně stran ještě navýšili.

Manažer Saints Hasenhüttl se po čase vrátil k formaci se čtyřmi obránci. Do sestavy se tak na úkor Vestergaarda dostal Valery a Boufal zase uvolnil místo pro útočníka Longa. Hosté ve středu zvládli zápas Ligy mistrů v Lille, načež jejich lodivod Lampard učinil jedinou změnu v základní jedenáctce, když Jamese nahradil jiný mladík Hudson-Odoi.

"Svatí" vstoupili do utkání zhurta, krátce po úvodním hvizdu prosvištěla střela Redmonda jen těsně nad břevnem brány, kterou hájil gólman Blues Kepa. Höjbjergův pokus o čtyři minut později již tak povedený nebyl. Chelsea se rozjížděla pozvolna. V jedenácté minutě se Abraham ještě zastřeloval, za sedm minut se již ale útočník hostů prosadil, když si naběhl na pas Hudsona-Odoie, přehodil brankáře Gunna a bránící Yoshida již nestihl míč vykopnout před brankovou čárou - 0:1.

Ve 24. minutě již vedli hosté o dvě branky. Mount se díky Willianovi dostal do pokutového území a taktéž překonal Gunna. Šest minut poté ale Southampton odpověděl. Valery se výborně prosmýkl do šestnáctky, kde našel Ingse, jenž snížil skóre na rozdíl jediné branky. Domácí vycítili šanci, jenže pět minut před přestávkou je hráči Chelsea zase zmrazili. Kantého ránu z dálky tečoval jeden z obránců Saints, tak nešťastně, že Gunn na změnu směru nedokázal zareagoval a znovu musel lovit balón ze sítě. V nastavení první půle se Saints mohli zase dostat soupeři na dostřel. Ings se zničehonic dostal před Kepu, kterého překonal, jeho střelu mířící do brány však na poslední chvíli vykopl Jorginho.

Již čtyři minuty po změně stran mohl další branku hostů přidat Hudson-Odoi, avšak Gunn si tentokrát počínal výborně a balón vyrazil. Domácí v druhém poločase již marně hledali recept, jak duel ještě zdramatizovat. Chelsea si hlídala vybudovaný náskok a v 89. minutě zasadila ještě jeden přesný zásah jako pojistku. Pěknou akci střídajících Pulisice s Batshuayiem zakončil druhý jmenovaný střelou mezi Gunnovy nohy, čímž definitivně uzavřel střelecký účet klání na St Mary's Stadium.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 1:2

05.10.2019 18:30

Góly: 54. Sébastien Haller - 63. Patrick van Aanholt (pen.), 87. Jordan Ayew

Na čísle šest se zastavila série neporazitelnosti hráčů West Hamu v Premier League. Nad jejich síly byl Crystal Palace, který sice prohrával, ale průběh utkání dokázal zvrátit.

Londýnské derby mezi West Hamem a Crystal Palace nabídlo duel týmů, které mohou být s úvodem sezóny spokojeny se svým postavením v tabulce a vítěze zápasu by čekal postup až na příčky zajišťující Ligu mistrů.

Začátek zápasu byl velice opatrný a diváci na Olympijském stadionu se první výraznější šance dočkali až ve 29. minutě, kdy Noble krásnou přihrávkou uvolnil Yarmolenka a ukrajinský záložník naservíroval míč Hallerovi přesně do malého vápna. Domácího útočník ale v jasné šanci trefil pouze připraveného Guaitu.

Velkou šanci dokázali spálit v prvním poločase i hosté. Zaha v 36. minutě začaroval a elegantně se zbavil obránce, Schlupp však jeho přihrávku nezpracoval dobře a zahodil jasnou tutovku. Ve 42. minutě se proti McCarthyho střele zase musel vytáhnout brankář Jimenez.

Do druhé půle vstoupil lépe West Ham. Lanziniho přetažený centr ze standardní situace vracel do ohně Haller a Ogbonna spálenou šancí ukázal, že jeho místo je spíše v obraně. V 53. minutě už se o zakončení postaral útočník a byla z toho gólová radost pro domácí. Fredericks poslal do pokutového území přízemní centr, Haller se uvolnil a i s trochou štěstí otevřel skóre zápasu.

Vstřelená branka Hammers uklidnila až příliš a navrch začali mít hosté. V 61. minutě nastřelil Kouyate v pokutovém území ruku Rice a sudí Oliver nařídil penaltu. K její exekuci se postavil van Aanholt a poslal míč na opačnou stranu, než kterou si vybral Jimenez.

Po vyrovnání se hra opět uklidnila a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, která by ho stála alespoň remízu. V 87. minutě ale udeřil Crystal Palace. Townsend našel svým centrem hlavu Kellyho, který nezpanikařil přiklepl míč zcela volnému Ayewovi, jehož zakončení bylo přesné. Gól sice prvně kvůli odmávanému ofsajdu neplatil, ale po přezkoumání situace videorozhodčím byl uznán.

Překvapený West Ham už se na reakci nezmohl a podruhé v ligové sezóně prohrál. Crystal Palace výhra v londýnském derby vyšvihla na čtvrté místo a jedná se o jeho nejlepší start do soutěže od roku 2015.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:0

05.10.2019 16:00

Góly: 72. Jeffrey Hendrick

Hráči Burnley v rámci osmého kola Premier League přivítali Everton. Ten od 57. minuty dohrával bez vyloučeného Colemana. Zápas rozhodl v 72. minutě Jeff Hendrick.

Po pěti odehraných minutách se k přímému kopu postavil Islanďan Sigurdsson. Jeho ránu na přední tyč musel gólman Pope vytáhnout na rohový kop, který už si domácí brankář pohlídal a centr lapil.

Po chvilce poprvé zahrozilo i Burnley. Pieters z levé strany našel ve vápně Gudmundssona, který měl dobrou pozici pro zakončení, ale jeho hlavička mířila jen do rukavic Pickforda.

K míči se ve vápně dostal Iwobi a domácí obrana jeho pokus tak nešťastně blokovala, že málem skončil v síti. Pope si mohl i tentokrát oddechnout.

Po půl hodině hry Burnley dostalo možnost rozehrávat rohový kop. Na zadní tyči situaci skvěle zavíral Hendrick, jehož povedenou střelu musel Pickford vykopnout nohou. Úžasný zákrok anglické jedničky.

Pět minut před poločasovou přestávkou se do obrovské příležitosti dostal Iwobi. Míč se k němu odrazil na malém vápně, ale Pope vytáhl podobně skvostný zákrok jako před tím jeho kolega z protější brány.

Ve dvaapadesáté minutě z vápna po rychlé kombinaci pálil Richarlison, jehož pokus skončil pouze v náruči Popea.

O pět minut později nastal jeden z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Hostující Coleman ve vzduchu ramenem srazil soupeře a právoplatně vyfasoval druhou žlutou kartu.

Jeden z dalších rohů domácích rozehrál v 72. minutě Westwood. Centr mířil na zadní tyč, kde opět číhal Jeff Hendrick a ten už se tentokrát prosadil.

Čtvrt hodiny před koncem si přímý volný kop vzal na starost Gudmundsson, který svou střelou na přední tyč překvapil Pickforda. Tomu se na poslední chvíli podařilo míč vyrazit na roh.

V závěru utkání už se nic podstatného nestalo, Everton se tak i nadále v letošní sezoně trápí a drží se jen těsně nad sestupovými příčkami. Burnley se pohybuje ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 2:1

05.10.2019 16:00

Góly: 40. Sadio Mané, 90+5. James Milner (pen.) - 80. James Maddison

I po osmi odehraných ligových zápasech jsou hráči Liverpoolu stoprocentní. Naposledy si poradili 2:1 s Leicesterem, brankami se na tom podíleli Mané a Milner, za hosty srovnával Maddison. Jejich náskok tak minimálně do neděle vyšplhal na osm bodů.¨

Do první větší šance se ve třinácté minutě dostal Liverpool. Alexander-Arnold si na pravé straně poradil s přesilou a odcentroval na Milnera, jehož volej z dobré pozice však letěl příliš vysoko. Alexander-Arnold nadále zásoboval své spoluhráče přesnými pasy, jeho centr ale nedokázal mezi tři tyče dostat ani Firmino.

Povedlo se to až pět minut před pauzou Sadiovi Manému. Evans propadl při dlouhém pasu Milnera a senegalský útočník postupoval sám na brankáře. Tváří v tvář Schmeichelovi uspěl a poslal Reds do vedení. To mohl před odchodem do šaten ještě navýšit, po kombinaci s Firminem ale trefil pouze gólmana.

I po přestávce měli domácí jednoznačně více ze hry. Trochu více štěstí by potřeboval Firmino, který z otočky pálil směrem na vzdálenější tyč, jenže těsně vedle. Schemichel zase dokázal zneškodnit dělovku Robertsona. Konečně se ozvaly i "Lišky", Praetova rána zpoza vápna prolétla kousek vedle tyče.

Muži z Leicesteru se k překvapení všech branky domohli. Pérez šikovně přebral míč, otočil se s ním a průnikovým pasem za obranu našel Jamese Maddisona, který i s přispěním Adriánova zaváhání srovnal stav utkání. Brzy mohl zareagovat Van Dijk, jenž po rohovém kopu hlavičkoval nad.

V nastavení předvedli hosté obrovské zaváhání. Albrighton ukopl soupeři míč a pokračoval s ním do vlastního vápna, kde ho v Maného prospěch ztratil. Poté jej navíc nesmyslně podkopl a sudí ukázal na penaltový puntík, což mu potvrdilo i video. Exekuce pokutového kopu se ujal James Milner a střelou na druhou stranu, než brankář skákal, rozhodl o konečném výsledku utkání.

Více informací k zápasu

Norwich City - Aston Villa 1:5

05.10.2019 16:00

Góly: 87. Josip Drmić - 14. Wesley Moraes, 30. Wesley Moraes, 49. Jack Grealish, 61. Conor Hourihane, 83. Douglas Luiz

Pompézně pojali první venkovní tříbodový zisk hráči Aston Villy, kteří smetli Norwich na jejich hřišti 5:1 a odskočili ze sestupových příček. Do těch naopak po tomto zápase klesl Norwich.

Začátek utkání byl od obou celků opatrný, ale hosté projevovali větší ofenzivní snahy. Ve 14. minutě kapitán Norwiche Godfrey podskočil El-Ghaziho centr, který si tak zpracoval Wesley a překonal brankáře McGoverna.

Po půlhodině hry opět úřadoval brazilský útočník v dresu Villans. Hourihane zpracoval v pokutovém území prudkou přihrávku potáhl míč k brankové čáře a naservíroval jej zcela nehlídanému Wesleymu do malého vápna a mladý forvard se trefil podruhé.

Velkou šanci na hattrick dostal Wesley v 39. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován kapitán Grealish a k exekuci penalty se postavil právě dvaadvacetiletý útočník. Wesley ovšem penaltu nekopl dobře a McGovern jeho střelu zlikvidoval.

Po změně stran pokračovaly oba celky v nastaveném trendu z prvního poločasu. Norwich lacině ztratil míč ve středu hřiště a ujal se ho Grealish, který ho zatáhl až k pokutovému území, narazil si s El-Ghazim a přesnou střelou nedal severoirskému brankáři šanci.

Ani třetí gól nezabrzdil ofenzivní choutky hostů, a ti v 61. minutě udeřili počtvrté. Buendíu obral před velkým vápnem o míč napadající Targett, který přenechal míč Hourihanemu a irský záložník přesnou střelou opět rozvlnil síť domácích.

Norwich nadále zbytečně ztrácel míč při rozehrávce a hosté to dokonale trestali. V 83. minutě se po další ztrátě domácích dostal k míči Douglas Luiz a krásnou technickou střelou zpoza šestnáctky vymetl šibenici, čímž pouze podtrhl výborný výkon Brazilců v zápase.

Až příliš bohorovní byli na konci zápasu hráči Villans a špatnou rozehrávku mezi Heatonem a Mingsem potrestal snadným gólem střídající Drmić, který kosmeticky upravil skóre na finálních 1:5.

Více informací k zápasu

Watford FC - Sheffield United 0:0

05.10.2019 16:00

Góly: -

V rámci osmého kola Premier League poslední Watford na svém stadionu přivítal třináctý Sheffield United a jejich souboj vítěze nepřinesl. Hosté sice měli územní převahu, šance si však vytvářel domácí celek.

Letošní mizérii Watfordu v desáté minutě předvedl Gray. Toho zcela osamoceného našel v brejkové situaci po pravém křídle unikající Pereyra a útočník Hornets na malém vápně nepochopitelně přestřelil prázdnou branku.

Ani jeden z týmů už si žádnou jinou brankovou příležitost v prvním poločase nevytvořil a diváci si moc zábavy na stadionu Vicarage Road neužili.

Pět minut po přestávce už museli fanoušci Watfordu začít propadat v zoufalství. Welbeck na polovině hřiště obelstil svého strážce a namířil si to sám rovnou na branku. Propásl však správný moment pro zakončení a vystřelil pouze do připraveného gólmana Hendersona.

V průběhu dalších minut oba týmy začaly hrát spíše zodpovědně, jako by jim snad bezbranková remíza vyhovovala. Poměr střel na branku po závěrečném hvizdu 2:3 tomu napovídá.

Hlavní rozhodčí Andre Marriner nastavil šest minut a v polovině tohoto času měli domácí ještě jednu obrovskou šanci. Deulofeu našel svým nadýchaným centrem nikým nehlídaného Craiga Dawsona, proti jehož hlavičce z malého vápna vytáhl hostující gólman Henderson výborný zákrok.

Watford si připsal třetí bod v sezoně a z posledního místa se určitě nevyhrabe. Sheffield United je s devíti body na začátku druhé poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 3:0

05.10.2019 13:30

Góly: 3. Neal Maupay, 32. Aaron Connolly, 65. Aaron Connolly

Špatné období zažívají hráči Tottenhamu, kteří po úterním debaklu od Bayernu Mnichov v Lize mistrů prohráli v Brightonu 0:3 a po osmi ligových kolech mají pouhých jedenáct bodů. "Kohouti" navíc přišli o brankářskou jedničku Huga Llorise, který si ošklivě poranil ruku v úvodu zápasu.

Hosté vstoupili do utkání špatně. Už ve 3. minutě nezvládl Lloris zpacifikovat centr Große a míč vyrazil přímo před Maupaye, který na rozdíl od Daviese dohrával situaci a bez potíží dorazil míč do prázdné brány. Francouzský brankář si navíc při dopadu ošklivě poranil ruku a musel být střídán.

V 10. minutě hrozili domácí podruhé. Stephens byl při standardní situaci zcela nehlídaný před pokutovým územím a z voleje napálil míč na bránu Spurs, Vertonghen ovšem obětavě vložil do střely svou hlavu.

Brighton byl nadále nebezpečnější a vyplynula z toho další branka. Connolly si naběhl na Burnův centr, a přestože Gazzaniga jeho patičku vyrazil, Davies dovolil mladému útočníkovi jednoduchou dorážku, kterou Connolly zvládl - 2:0.

Opaření hráči Tottenhamu byli všude později a Brighton mohl klidně přidat do poločasu i třetí branku. V 35. minutě Groß našel v šestnáctce Connollyho, ale ten zatím svůj druhý gól nepřidal. Domácí ostřelovali branku Spurs, ale nemířili přesně, a tak šli do šatny s ošemetným vedením 2:0.

I po změně stran Brighton hru kontroloval, ale na rozdíl od závěru prvního poločasu se nehnali tolik dopředu. Proto také diváci viděli první vážnější příležitost druhé půle až v 61. minutě, kdy byl Großově rohovém kopu opět před šestnáctkou nehlídaný Stephens, ale ani jeho druhá střela z voleje nemířila přesně.

O dvě minuty později byl Groß již v roli střelce, ale jeho snaha překvapit Gazzanigu střelou ze standardní situace z velkého úhlu nepřinesla gólovou radost. Ta přišla až o pár minut později, kdy si Connolly potáhl míč do šestnáctky, udělal kličku Alderweireldovi a jako zkušený mazák přesně zakončil k zadní tyči.

Tottenham paradoxně až třetí obdržená branka donutila k ofenzivní aktivitě, ale Son před Ryanem nedokázal zpracovat míč a vůbec nezakončil. Úspěšný nebyl ani Kane, který se sice kličkou dokázal odpoutat od obránce, ale v dobré pozici přestřelil bránu.

A když Ryan dokázal v 82. minutě díky rychlému vyběhnutí vychytat v tutové šanci Lucase Mouru i jeho nebezpečnou střelu o pár minut později, bylo již jasné, že všechny body zůstanou poprvé v sezóně v Brightonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC880020:624
2.Manchester City851227:916
3.Arsenal FC843113:1115
4.Leicester City842214:714
5.Chelsea FC842218:1414
6.Crystal Palace84228:814
7.Burnley FC833211:912
8.West Ham United833211:1112
9.Tottenham Hotspur832314:1211
10.AFC Bournemouth832313:1311
11.Wolverhampton Wanderers824211:1110
12.Manchester United82339:89
13.Sheffield United82337:79
14.Brighton & Hove Albion82338:109
15.Aston Villa822413:128
16.Newcastle United82245:138
17.Southampton FC82158:157
18.Everton FC82156:137
19.Norwich City820610:216
20.Watford FC80354:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1192)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm, klasickou fotbalovou logikou je třeba po dnešku uznat, že Brighton > Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nevadi, to bude dobre

Reagovat
Rothbard

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton super výkon

Reagovat
blade115

Slepice Domrdaly mi fantu, ale stojí to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Poch ani nedostřídal. Říjen a celej tým je úplně v prdeli, snad to aspoň s trochou cti doklepeme do ledna, vyházíme problémový hráče a přivedeme Bruna.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď 3x striedal. Winks, Gazza a Lucas.

Reagovat
Mates_Matesović

Aha, já zapomněl na Gazzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruna si Poche přivede v létě do MU

Reagovat
Greny

a to bych rekl, ze po tomto tydnu nebude problem napocitat jen do tri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
abu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč to určite nevytrhne. Problém je inde. Neviem síce kde, ale až príliš veľa hráčov hrá pod svoje možnosti.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak niektorí zas možno doteraz hrali nad svoje možnosti. Ono Dier, Winks, Davies, Lamela alebo Sissoko nie sú v mojich očiach hráči pre tím, čo chce hrať o titul. Aj keď jasné, že minimálne takí Eriksen, Kane alebo Alli majú na viac než momentálne hraju

Reagovat
smazaný uživatel

Dier už viac ako rok a pol nie je v základe. Minulú sezónu celu premarodil. Lamela 0 bodov, hráč na rozšírenie kádra. Ten v základe nemá čo robiť, a už vobec nie hrať krídlo. Winksa Pochettino brzdí na DM a ak by nebol odchovanec, tak ani v kádri nemá čo robiť. Druhy Tom Carrol. Davies škoda reči, ale Rose je na tom podobne. Tam nás tlačí topánka.

Jedine Sissoko si zaslúži pochvalu.I dnes bol od nás najlepší a to hral na RB.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak v ideálním světě by z nich byl v základu max jeden.

Reagovat
blade115

Možná to je prostě ta dlouhodobá frustrace z nedostatku úspěchů. Ten klub dělá posledních 5 let prakticky všechno správně - od stavby kádru, přes důvěru v trenéra, po stavbu stadionu. Ale přesto je to bez trofeje. Do médií sice můžou říkat, že je vše v pohodě, ale podle mě je to musí děsně srát, Pocheho nevyjímaje, možná dokonce především. Spíš než nové hráče to chce asi nějaký nový impuls, někteří borci jako Eriksen budou možná muset jít za další výzvou, možná bude muset jít i Poche... Tak či tak nicnedělání nejspíš nikam nevede. Respektive poslední nadějí může být repre pauza, ale pokud se to nezmění ani po ní, tak asi musí ta změna nutně přijít.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, ale s trofejami na mňa nechoď. Je kopa klubov, ktoré nevyhrali žiadnu trofej a nepodávajú takto hanebné výkony ako Tottenhamu proti Bayernu alebo proti Brightonu. Úplne sa zosypali. Sú to profesionáli a od profesionálov sa očakáva výkon. Nepovedal by som, ak jeden dvaja hráči by po fiasku vo finále psychicky odišli. Ale celý tím? Nejde ospravedlniť žiadnou netrofejou.

Reagovat
smazaný uživatel

To hovoríš o kluboch, ktoré nemajú ambície vyhrávať trofeje?

Reagovat
blade115

Jakože je spousta klubů, co tak dlouho sahaly po trofeji, ale vždy jim unikla, ačkoliv na to očividně měly? Tak to mi řekni jediný. A zkus pro příklad nechodit do minulého století.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tu už asi nikto neuvedomuje, kde sa Tottenham pohyboval pár rokov dozadu. A nie je nutné aní ísť ďaleko. Everton, Aston Villa a Newcastle sú/boli kluby na rovnakej úrovni a donedávna na rovnakej štartovacej čiare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je za posledných 4-5 rokov pravidelne jedným z favoritov na zisk trofeje. A žiadnu trofej za toto obdobie nezískal, pričom niekoľkokrát bol k nej naozaj blízko. Porovnávať sa to dá s klubmi z TOP 6, kde Tottenham patrí. Načo to porovnávanie s Evertonmi a Newcastlami nechápem. Tie kluby sa pohybujú v úplne iných realiach.

Reagovat
blade115

Tak pět let dozadu na tom možná tak byl, ale teď už je Tottenham úplně někde jinde než v tomhle století kdy Villa, Everton nebo Newcastle byly.

Reagovat
Mastný Chobot

Však to isté píše

Reagovat
blade115

Nepíše. A především se lišíme v tom, jestli je kvůli tomu Tottenham s těmi kluby srovnatelný.

Reagovat
Pipo123

AS Rím

Reagovat
smazaný uživatel

A který TOP klub (nebo klub na úrovni Tottenhamu) čeká na nějakou trofej (kromě Audi cupu) víc než deset let?

Reagovat
mesyas

Si Představ jak se musí cítit Son, Kane, Lloris, Eriksen nebo Ali, když už 3-4 roky patříte mezi ty lepší kluby, oni sami se stali hvězdami a přesto nic nevyhráli. To musí být sakra frustrující. Pak se jim může dostat do hlavy myšlenka, že jsou ve špatném klubu a budou přemýšlet o odchodu. A tím se to promítne na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A najviac sklamali najlepší hráči v klube. Lloris, Alderweireld, Vertonghen, Eriksen a Kane.

Reagovat
blade115

Tak to spíš nasvědčuje tomu, co píšu já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Možná je otázkou i mentalita - oni ani podle mého neví, jak skončili na 4. místě loni a přichází postupný úpadek. A najednou neví, jak z toho ven. K tomu porážka ve finále LM. Ten základ prakticky nebyl okysličen, jediný nový hráč v základu dneska jen Ndombele. Jsem zvědavý, jak dlouho jim tam zůstanou hráči jako Son a Kane, pokud se nezvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam, kde mají být. 6.-10. místo je pro židovský klub akorát.

Reagovat
Whitemedia

Tottenham haven’t won an away game in the league for 9 months

Reagovat
Mastný Chobot

22bodov z posledných 20 ligových zápasov Menej než Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

ale niekto bude haniť za Poche out. V 2019 je to veľká bieda, Niekedy v Marci sa to zlomilo.

Reagovat
nani92

vtedy niekedy sme my postupili cez PSG a tiež odvtedy hráme sračku..náhoda? nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

To už prestala existovať nádej na titul v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako výhovorka? Nejde o titul tak je nám to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

To bola obyčajná hyperbola

Reagovat
Counter

Samozřejmě, pořád je to výborný manažer. Ale je pravda, že to může být stejný případ jako Klopp v Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ani ty oči nevystrkuj

Reagovat
nani92

repre pauza prišla v najnevhodnejší moment, budú sa môcť po nej vzchopiť

Reagovat
smazaný uživatel

V´daka Bohu za pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti

Reagovat
frank

Brzke uzdraveni Hugo.

Reagovat
Talker

OT: Nehraje tady někdo squash? Chci si koupit batoh, který bych měl ideálně i na raketu. Problém je, že do standartního batohu ji nenarvu, protože mám ještě celou raketu v obalu. Velký bag se mi tahat nechce. Viděl jsem něco od unsquashable, ale to je z UK.

Nějaký tip?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

To byla seriozní otázka...

Reagovat
cristiano.K.

jako asi jo, ale stejně.... na squashi jsem nikdy nebyl, ale na tenise jo a do batohu jí narvu, předpokládám tedy, že v jakýmkoliv sportu pořídí batoh na squash?

Reagovat
r.mrazik

pokazdy mi z batohu kouka rukojet rakety...ehm

a nepotrebujes zadny uzasny batoh z UK

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Tak rukojeť je jasná, když máš ten obal jen na hlavu rakety.

Spíš mi jde o to, že mám ten celoobal (?) na raketu a když to narvu do báglu, tak se postupně otvírá, což mě sere. Takže teď řeším jestli zahodit ten obal na raketu a vzít si jen ten poloviční na hlavu nebo jestli si koupit bágl, který se mi nebude s raketou rozjíždět.

Myslím tím tohle:

https://cdn.sanasport.cz/images/e_products/9/8567/1280x1280_main_photo_oliver-celoobal.jpg

Reagovat
r.mrazik

taky mam celoobal...a kouka mi z batohu...

kdyz to zvladnu ve svym veku ja,tak urcite i ty

Reagovat
Talker

Nevím, mě to sere, tak jsem přemýšlel, jestli není nějaké efektivní řešení, o kterém náhodou nevím.

Reagovat
r.mrazik

tak jsou pak ty special batohy primo na tenis pres rameno

Reagovat
Talker

S tím se mi zas nechce srát...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Přestat hrát squasch

Reagovat
Counter

Hraju, dokonce i trénuju

Jestli chceš fakt batoh a ne vyložený bag (který je imo lepší), tak bych bral Tecnifibre nebo Head. Z českých webů bych koukl na Sportobchod - https://cutt.ly/beuYtud

Zajímavé jsou ještě batohy od Dunlopu, které tu raketu schramstnou celou, ale pochybuju, že se to tady někde prodává - https://www.squashsource.com/dunlop-squash-bags/#srixon-commuter

Ale nemám s tím osobně žádné zkušenosti, používám bagy s ramenními popruhy.

Reagovat
smazaný uživatel

BRIT94 rip in peace

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

letos stejne budem pred vámi i pred tou diagnozou protlakem

Reagovat
smazaný uživatel

budete radi ked skoncite pred ManU

Reagovat
smazaný uživatel

popiš jak to bolí od 1 do 10,pls

Reagovat
Gunner14

od 3 do 7*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lenckoj

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

3,6

Reagovat
matZz

My manager till the end #BackPoch

Reagovat
Kixi Syhimour

Ufffff

Reagovat
abu

Dobre jim tak kohoutum. Brighton super vykon, venku jsou kohouti uplne mimo i s lehcimi tymy...

Nicmene Hugovi preji brzke uzdraveni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Milner!

Reagovat
Coutinho10

tohle jsou zatim nejklicovejsi 3 body a jejich hodnota se jeste v budoucnu verim ze ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

no ja neviem po Evertone uz nicomu neverim

Reagovat
Coutinho10

beru to tak, ze to je celkem neoblibeny souper a i v minuly sezone jsme s nima ztratili a pak ty body chybely, takze ted to vypadalo, ze to dopadne stejnym vysledkem (1:1), ale nastesti tuhle sezonu jedeme na 100% uspesnost, coz je neuveritelny obzvlast v lize jako PL

Reagovat
smazaný uživatel

zatial je to nad ocakavanie a este po tom letnom prestupovom ked nikto neprisiel, ale dolezite bude hlavne neposrat si to vo vzajomnom zapase s ManCity to nam podla mna minuly rok zobralo titul

Reagovat
Coutinho10

z toho se musime poucit...v drivejsich sezonach jsme proti silnym (obzvlast City) umeli dobre zahrat (napr. v ty LM v playoff) to byla pecka, ale minulou sezonu to bylo spatny a to nas malem porazili i doma, jak Mahrez nedal penaltu, takze tohle bude taky hodne dulezity nedat jim cuchnout

Reagovat
Taiger

vladis27105.10.2019 16:14#

Milner

vladis27105.10.2019 16:49#

Milner je na striedanie.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
wild

Toto je uz fakt v pici. Neviem si predstavit, ze by Liverpool stratil body. Tuto sezonu daju titul o tom nepochybujem. Hraju super, maju aj stastie, ked to nejde podla ich predstav, VAR je na ich strane, City nie je take dominantne skrz zranenia..Toto bude ten ich rok..

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tohle bylo i loni a nevyhráli jsme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jestli narážíš na dnešní penaltu, tak tam jim VAR určitě nijak výrazně nepomohl. Štěstí k tomu patří, ale ono je důležité, že mu jdou výrazně naproti. Na rozdíl od některých jejich konkurentů.

Reagovat
wild

City - Spurs, tam im spravilo VAR +2b a rovnako v zapase proti Chelsea, kedy len na zaklade VAR neuznali gol Azpilicuetu(?). To su +4b co maju na City prave vdaka VARu, ale nevravim, ze to bolo nespravne. Len, ze im to pomohlo

Reagovat
blade115

Proti Chelsea ale tam ten ofsajd prostě byl, tak to se přece nedá hodnotit tak, jako že jim VAR straní. To prostě jen plnilo svou úlohu. City - Spurs dejme tomu, ale jeden takový okamžik jim sotva nějak výrazně pomůže k dominantnímu postavení v tabulce. Já třeba nemám problém si přiznat, že třeba z 95% je to díky jejich kvalitě a až teprve ta drobná procenta jsou štěstí, VAR, zranění (jejich i soupeřů) atp... A možná to tak cítíš taky, jen já zas naproti tomu z tvého příspěvku cítím zlehčování té jejich práce a přenášení zásluh na nějaké mizerné okolnosti.

Reagovat
Talker

Tak ono těch 5% štěstí dost ovlivní, jestli máš 24 bodů nebo 22 nebo 20. 4 zápasy vyhráli o gol, stačila troška štěstí na straně soupeře a mohly z toho být nějaké remízy, ztráty bodů a najednou by nebyli tak dominantní. On stačí jeden blbě odražený míč, chvilka nepozornosti a najednou máš výsledek, který jsi nechtěl.

Každopádně pozici na špičce tabulky si zaslouží, o tom se rozhodně nehádám.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak většinou si myslím, že to byly zápasy na vítězství. Teda proti vám to byl spíše remízový, ale jinak si myslím, že jsme hráli lépe než soupeř, ale prostě je fakt, že ta vítězství byla hubená.

Reagovat
Talker

Jenže i zápas na vítězství může skončit remízou. Klidně zrovna dneska. Samozřejmě ta síla kádru to dokáže strhnout na svojí stranu, ale když se postaví štěstí proti tomu, tak z toho může být problém.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
wild

Ja ich nijak nezhadzujem. Klopp z nich spravil masinu, ktora vyhrava zapasy, kedy to nejde podla ich predstav resp. zapasy, v ktorych v minulosti stracali. Ved uz kukoncu minulej sezony vyhrali snad 8zapasov v rade a na zaciatku tejto znova. To urcite neni len o stasti.

Len som vypichol par veci, ktore su proste na ich strane.

Ako som pisal, ja VAR nijak nespochybnujem, ale len vravim, ze bez neho by ten rozdiel bol zrejme len bod. Dalsia vec, kusok stastia, ktory je potreba..Alebo neschopnost superov? Dnes to bola hruba chyba Albrightona, ktory to posral asi 3x v ten moment a spravil to najhorsie co mohol. A minule kolo brankar Sheffieldu pusti taky gol.. haluz, stane sa. Len ma to sere

Reagovat
blade115

Rozumím, však u Chelsea těch pár procent taky funguje spíš naopak, tak jim to závidím zrovna tak.

Reagovat
smazaný uživatel

*brankar Sheffieldu patriaci ManU

Reagovat
cristiano.K.

minulou sezonu jsme to štěstí taky měli a titul z toho stejně nebyl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak dle statistik zasloužené vítězství sedí to? Nedíval jsem se

Reagovat
vladis271

sedí, nepremenili sme toho veľa. Až ma išlo trafiť šľak, som si hovoril, že toto budeme ľutovať.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pobody's nerfect

jo, ale zase zbytečné zahrávání si, spousta špatně vyřešených útoků v druhém poločase, místo pojistky a klidného vedení 3:0 si necháme srovnat a pak to honíme v nastavení

Reagovat
icemike

Od Brightonu? Jojo

Reagovat
Whitemedia

Burnley na čtvrtém místě

Reagovat
vladis271

vdaka Bohu...strašne by som bol nasratý. V 80. minúte malo byť dávno 3:0 a pokoj.

Reagovat
Malresi

dnes nás nepresná koncovka mohla výjsť pekne draho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

tvl ten livesport je dneska nejakej nemocnej

Reagovat
Coutinho10

treba zapas Burnley se mi vubec nenacetl s detaily

Reagovat
oli9

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a cudujes sa? Tá istá zostava už 5x v rade, tá istá plichta 5x v rade, zase gól po chybnom set pieces . A na lavičke je stále ten portugalcan. Tá stránka potom nevie vyhodnotiť či to je zápas čo sa hral dnes alebo pominule týždne.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Coutinho10

PL po tech letech vypada hodne zajimave

Reagovat
Malresi

To, že to bude ťažký zápas sme vedeli. Leicester sme pustili do jednej šance, ktorú premenili a vďaka našim zahodeným šanciam takmer brali bod ako v januári. Aj napriek lucky penalte v náš prospech sme si výhru 100% zaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis27105.10.2019 16:14#

Milner

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Salah Firmino boli dole. Kto by ju kopal? Hendo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však má dnes 1+1. James je prostě skvělej a hrozně nedoceněnej hráč. Jak Barry nebo Speed. Tihle hráči to mají u fandů těžký, někdo za ně bojovat musí

Reagovat
13

Robertson si běhal celý druhý poločas do útoku a Milner tam zaskakoval jakoby nic na beku. V obraně nevypustil vůbec nic, dopředu ho bylo celkem i vidět. Jasně že takový Coutinho by byl líbivější, ale pro současný Kloppův fotbal je hráč jako Milner strašně důležitý.

Reagovat
Taiger

Kdo nerozumí fotbalu, ho chtěl pryč

Reagovat
vladis271

Ja mám Millieho rád. To si si zle vyložil. Ale mimo štatistík bol fakt dnes mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však si ho zaklel hezky dneska, EF v tomhle funguje dokonale.

Reagovat
vladis271

doteraz mám v hlave ten Atleticov oslavný príspevok nanho po obrate v LM proti Barce ako sa mu nechce veriť, že z Milnera sa stala jedna z najdôležitejších postáv LM v posledných dvoch rokoch. Za mna musí!! dostať novú zmluvu. On má fyzičku podobnú Ronaldovi.

Reagovat
13

Firmino, Mané, Milner - největší sympaťáci.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole to je kravina jak vrata. V první půli tam pokazil dva míče, jinak to byl dobrý výkon

Reagovat
13

Já první poločas neviděl, tak jsem Vlada nechtěl citronovat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
SCELO

vy tiez fandite podla toho ako fuka vietor.... sam som ale slubil, ze sa uz o LFC negativne vyjadrovat nebudem takze....

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Salah, Milner, Fabinho

Reagovat
Taiger

šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to kopírovat se smajlíkama

Reagovat
Taiger

Já nemyslím tebe, jsem rád, že si to postnul znova narážel jsem na něho

Reagovat
smazaný uživatel

No já si jen vychutnávám komentové vítězství, je mi jasný, že si tak respektovanýho diskutéra jako já nedovolíš označit šaškem

Reagovat
Taiger

Nekaž si to tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šašku

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak prvy polcas bol slaby az na tu asistenciu... ale o to, ze by nevladal sa nebojim ten chlap v 68min moze ledva dychat ale v 69. uz je ako novy

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nepredviedol talmer nic. V podstate dal gol z toho jedineho, co mal. My sme zlyhavali v sanciach na poistenie naskoku. Na konci ale spravodlive vykupenie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, Duš.

Reagovat
avicii

O to viac by ta strata mrzela keďže vôbec neboli taky nebezpečný ako som si myslel ze budu...

Reagovat
Mastný Chobot

Podobne ako na OT, leicester dnes hrozný výkon

Reagovat
Counter

jj, ryzí emeryball.

Reagovat
oli9

Super 3 body První poločas paráda , pod kontrolou spousta šancí.... Druhý už jsme hráli takovou údržbu i když jsme vedli o jeden gol lestr první střela na bránu a gol...ale byl to budíček... Nejlepší na place Mané a Milner dnes to nešlo Bobymu

Reagovat
smazaný uživatel

Milner mal daleko od najlepsich na place

Reagovat
13

Tak tohle, no nemam slov. Milner v tomhle věku? Klobouk dolu (nejen za penaltu, ta fyzička je neuvěřitelná, Wijnaldum nebyl střídaný náhodou, James lepší). Fabinho je top záložník. Salah bude doufám zdráv, sice mu pokaždé chyběla o kousek větší přesnost, ale občas si tam s nima pěkně hrál. Tenhle Leicester je těžký soupeř, pod BR jim do té top věřím. Evanse si mělo MU nechat místo Smallinga a Jonese.

Reagovat
C-M@ster

To bylo jak Radakovič se Suboticou... naprostá zbytečnost

Reagovat
smazaný uživatel

a u toho Choudhoryho bola sanca na cervenu kartu? ako chapem, ze chcel zastavit utok, ale prislo mi to kus prehnane

Reagovat
tomasinho

Milnerek

Jinak suché triko teda. Salah se dá přes repre pauzu dokupy, Matip taky. Keita snad taky nikam nejede, takže budeme v pohodě a hurá na Old Trafford.

Reagovat
cristiano.K.

Slepice zničil Audi cup, od té doby nejsou hladoví po úspěchu

Reagovat
Coutinho10

Bayern se jim za to radne pomstil

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
vrabejka

WOW WOW WOW. Jeden z nejlepších zápasů sezóny. Velká kvalita od obou týmů. Leicester respekt, trošku mi jich bylo i líto kvůli Brendanovi ale dnes si potvrdili že na TOP 4 rozhodně mají.

Od nás neskutečná bojovnost až do konce a opět se ukázalo jak je tento tým mentálně strašně silný. Penalta jasná ani nezkousejte něco namitat. MOTM Milner ne každý by to ustál. Snad Wolves zítra překvapí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Adriánovi za to období, kdy Alisson nemohl hrát ho zastoupil nad moje očekávání, byl dobrý

Reagovat
Coutinho10

ze on bude v sestave a neztrati se ani bod bych neveril v zadnym pripade, ale je potreba pochvalit cely tym, ktery obdrzena branka nepolozi a dokaze to zvladnout za 3 body

po repre pauze uz snad bude Alisson a bude to jeste lepsi

Reagovat
cristiano.K.

určitě, nicméně ten gol byl dnes chytatelný, možná tam byla malá teč a neměl dobrý výhled, ale šlo to v podstatě na něj.

Reagovat
Kixi Syhimour

už jsem zhlédl ten gól, byl chytatelný

Reagovat
13

Zase před tím vyřešil Vardyho třeba.

Reagovat
cristiano.K.

o tom žádná

Reagovat
Coutinho10

Alisson by to mel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Silva out, Allardyce in?

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mamlasi

Reagovat
Taiger

Jak se můžeš po dnešku někomu vysmívat LOL?

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba jít čímdál níž, aby se bylo komu smát

Reagovat
C-M@ster

To odkoukal od tebe.

Reagovat
Taiger

Cecilko, ty si dneska mimo

Reagovat
cristiano.K.

ty nemůžeš najít kanál pro všechno ptactvo?

Reagovat
Counter

Tottenham have conceded as many goals in the last seven days as Arsenal have all season

Reagovat
Liquid

dobře vymyšlená penalta na Liverpoolu, takových kontaktů jsou v zápase tisíce a fauly pískaný nejsou, skok byla čistá simulace, snad se pravda ukáže na hřišti a City s nimi udělají zas aspoň 4 body a je fakt, že FA se hodně snaží tlačit LIV

Reagovat
13

Děkujeme za názor a posíláme klíčenku.

Reagovat
Chazy

ta penalta byla naprosto jasná tvl

Reagovat
Taiger

Chazoun je natrvalo zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pls, drž se jen Slavie

Reagovat
C-M@ster

Pokud by ju rozhodčí nepískl, VAR by ji nenařídlo... zároveň ale ani takovýhle nebude rušit.

Reagovat
montaigne33

VAR jim přeje... Ale hra LFC kulhá= šťastně dnes i v LM...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase mindrák nebylo to tak že Rodgers přeje LFC titul a proto poslal Albrightona na plac?

Reagovat
Slavia10

Chelsea a United = dva tábory fanoušků, kde nejvíc na světě neunáší, když se nedaří. Kéž by byla TOP 4 Live, City, Arsenal a Leicester. United z nějakého důvodu nesnáším celý život. U Chelsea jsem myslel, že s Lampardem a jejich mladým kadrem mí letos nebudou vadit, jenže bohužel fanoušci Chelsea se chovají tak, že jim zase budu přát v každém zápase prohru. Jakmile se nedaří, začínáte kolem sebe kopat a na všechny nadávat, 11 bodů z 21 vole, vy máte svých starostí víc než dost, prohra v LM s absolutně tragickou Valencii, řešte si svoje problémy radši. Fanoušci Arsenalu nebo Tottenhamu jsou potichu aspoň, když se jim nedaří.

Reagovat
Gunner14

To by byla krásná top 4

Reagovat
čutalista

Ty seš taky koumák, jeden blb tady napíše kravinu a ty už házíš všechny do jednoho pytle. Si s ním můžeš podat ruku. Každej klub má svoje fanoušky, co se neprezentují dvakrát ukázkově... víc už se mi toho psát nechce, je to stejně marnej boj tady někomu něco vysvětlovat

Reagovat
icemike

Vždyt je to Liquid

Reagovat
Benzema

Reagovat
TopinB

Já nechápu lidi, co mu to furt žerou, vždyť je to hodně obvious troll

Reagovat
cristiano.K.

Milner a Mané MOTM. Čekal jsme od lišek víc, nicméně pořád si vytvořili dvě šance a jednu proměnili. Dijk neprožívá ideální období. Lovren dobrý první poločas, pak byl u obou šancí lišek. Salah by z té útočné trojky neměl být nedotknutelný ba naopak je z ní nejslabší, ale to neznamená, že hraje špatně, hraje slušně, jen Mané s Firminem jsou zkrátka lepší.

Reagovat
cristiano.K.

Ta penalta byla jasná, jen jsem měl pocit,že v první moment se to snažil ještě Mané ustát. Albrighton se hned chytal za hlavu, věděl,že fauloval.

Reagovat
Taiger

Chytal se za hlavu, páč to měl ve svých rukou no. Viděl vybíhat Schmeichela a přenechával mu to.

Reagovat
cristiano.K.

podle mě kvůli obojímu, že to měl ve svých rukou a pak následně fauloval, nevím co ho sralo víc

Reagovat
Taiger

fair enough

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ho nejvíc nasral Ricardo, že mu to nedal na centr a místo toho vymejšlel kokotiny a připravil tím Foxes o šanci tu jeho chybu napravit

Reagovat
Taiger

Tohle nevyhraješ

Reagovat
cristiano.K.

mě se jinak Ricardo líbí, ale dnes byl hroznej

Reagovat
avicii

Skvele 3 body zvlášť pred derby, v takom zápase nehrá moc rolu že sú United slabý..

Reagovat
mimi_united

LiVARpool

Reagovat
9augi9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

ty bud rad ze sme vam pomohli v boji o 7. miesto ale vy to ajtak zajtra dojebete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Gunner14

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slepicím dochází dech. Stále stejné rozestavení, co nejméně změn v týmu, jako klobouk dolů před koučem, vytěžil maximum ale chce to změnu a jen u spurs by měli vědět jakou.

Liverpool dneska hodně těžký zápas, jde vidět že na Lester mají špatné vzpomínky ale naštěstí bojují do posledních sekund a ta chyba co t udělali v vápně :-D myslím pošlou hráči Albrightonovi dárkový koš

Reagovat
spider_8

Tyjo nejdřív jsem byl naštvanej, že to Liverpool urval a má 3 body, ale pak jsem si uvědomil, že vlastně Leicester je letos náš konkurent v tabulce Bravo Liverpool

Reagovat
Slavia10

Leicester chce letos víc než boj o EL

Reagovat
vladis271

a presne kvôli tomu by mali byť nadšení aj mufani...wait.

Reagovat
Counter

Pro ně ale Leicester konkurentem není.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

nemlich stejně.. At City a Pool poráží klidně všechny a rozhodne se mezi Cripple 4.. a jestli se vymění MU nebo Spurs za Leicester, tak jedině dobře.

Reagovat
montaigne33

Ta penalta pro LFC byla přísná...

Reagovat
Salfovic

Klasická penalta typu kontakt tam byl + 100% simulace

Reagovat
montaigne33

Souhlas- myslel jsem, že tohle VAR vyřeší= nebudou to pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kdo hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Přesný. Ale ten obránce tu nohu mohl dát pryč, zřejmě by z té akce nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade treba povedať, že k tomu vôbec nemuselo dôjsť. Stačilo jednoduchým odkopom vyriešiť tú situáciu.

Reagovat
ian.rush

Pro pár lidí co tady hejtujou Milnera.

Je to sice loňský údaj, ale o něčem vypovídá a hlavně to dokazuje pořád.

Highest average distance covered

2018/19 Minutes Km/90

James Milner 773 12.7

Christian Eriksen 581 12.6

Dan Gosling 539 12.5

Robert Snodgrass 561 12.4

Bernardo Silva 872 12.1

Tohle jsou průměry, a viděl jsem zápasy kdy naběhal i 14 km. Ten chlap je nestárnoucí mašina!

A tady pár statistik z posledních tří sezon:

16/17 17/18 18/19

Duel success 52.5% 54.8% 55.1%

Recoveries 5.9 6.4 7.2

Tackles won 1.8 2.3 1.6

Interceptions 1.3 1.1 1.6

Ave. speed (km/h) 7.4 8.1 8.1

Distance (km) 11.7 13.1 12.7

Reagovat
C-M@ster

Předloňskej bys neměl?

Reagovat
ian.rush

zkus hledat brouku

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
13

Jak tohle znáš?

Reagovat
C-M@ster

Jasná jednička na mým playlistu

Reagovat
ian.rush

palec za vkus na ženský

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

nasledujúce 4 kolá máme pekne ujebaný žreb.

Reagovat
pobody's nerfect

Dvanactibodovy

Reagovat
vladis271

na druhú stranu, toto je asi najlepší čas hrať MU a Spurs. Nepochybujem, že sa ešte túto sezónu zdvihnú. Treba ich skúsiť odpratať z cesty ked sme my v oblakoch a oni dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo najhorsi

Reagovat
vladis271

no. Ole im bude teraz dávať 2 týždne dávať žrať surové mäso.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňam, tatarák

Reagovat
Nikikrew

Everton 17ty , wau

Reagovat
Dan Gubić

"vymyšlená penalta pro LFC" niektorí ludia nemajú šajn o futbale.

Reagovat
Horcmen

chudák Shearer s Murphym v MOTD, shodli se, že penalta nebyla

Reagovat
fff

A obaja sú mimo. Hlavne teda Shearer, pamätám si penaltu proti Evertonu, Lovren na Calverta Lewina preňho jasná, ale toto nie? Včera som to pozeral a iba som krútil hlavou.

Reagovat
Horcmen

Já souhlasím s názorem, že kdyby ji sudí nepískl, VAR ho neopraví a stejně tak teď naopak. Podle opakovaček mu nohu nepřistoupil, kontakt tam byl minimální, nepískal bych to.

Reagovat
Counter

Liverpool now have 101 points from their last 38 games. W32 D5 L1 F94 A25.

Šílenost.

Reagovat
SCELO

Reagovat
fff

Je to neskutočné a treba si to užívať, kým to trvá .

Reagovat
Counter

Reagovat
protiproudu

pohladíš si šulínka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nepustim dokym Henderson nezdvihne nad hlavu pohar vitaza PL

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Vopi11

já ho teď žmoulam pořád. Díky bohu za Neapol, pauza bodla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ale je potreba, aby to k necemu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Pokud nebude titul tak je to k hovnu

Reagovat
Counter

S tím nesouhlasím.

Reagovat
eder

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PP

No.. Slepicím už se nandalo dost. Jediné, co nechápu, tak odstavení jejich nejlepšího hráče loňského jara - Lucase.

Jinak taková řečnická - co nebo kdo může porazit Liverpool? Kraje jak dopředu, tak dozadu mají excelentní, střed je vyloženě bořící, do toho jistí stopeři v čele s Dijkem.. Bez nějaké větší marodky to bude prakticky nemožné je porazit..

Reagovat
vladis271

Neapol

Reagovat
PP

touché.. Já myslel v lize. Jasněže v LM na výjezdech je Pool poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vážne obdivuhodné, že Mané, Salah, Van Dijk hrajú v podstate stále a bez zranenia.

Reagovat
Talker

Tak nejsou zdaleka jediní, těch hráčů je víc. Jen je to u nich jako u tahounů více vidět.

Reagovat
ďuriLFC

Tak oni zas nikde neboli počas minulej repre pauzy a to isté teraz.. To dvakrát 2 týždne k dobru. VVD je monštrum, navyše hra post kroy je na vytrvalosť najmenej náročný, to je ok. Najhoršie je to s bekmi, hrajú stále, aj v repre, v obrovskom tempe a žiadne backupy. Tam sa len modliť aby nejak vydržali.

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

až na Oxe se nám vyhýbají dlouhodobá zranění, funguje nám úplně všechno

Reagovat
mimi_united

U nás padnú, majú z nás komplexy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Sandstorm

A navíc je uspíme naší atraktivní hrou.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace napríklad. Teda okrem City, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace aspoň truchu balzamu na moju dušu

Reagovat
Whitemedia

Je hledám dole v tabulce a oni jsou čtvrtí

Reagovat
Counter

Mimo Kloppa s Guardiolou je Hodgson low-key aspirant na MOTY. Kádr mají fakt nevýrazný, Zaha zatím celou sezonu mimo a stejně výsledky sbírají.

Reagovat
Taiger

Rodgers

Reagovat
Counter

Lestr zatím letos nepředvádí nic extra, akorát na Newcastlu si pochutnali.

Reagovat
Talker

Tak počkal bych si ještě pár měsíců, než to budeme řešit.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, já jen, že Palace má kádr pomalu na sestup, jeho jediná hvězda paběrkuje, a místo toho atakují top4

Reagovat
Talker

Tak když tam mají v obraně PvA, co se divíš? Ony se jim podařily vyhrát 4 zápasy, to není zas tak nereálné. Mají skore 8:8 Ale furt je brzo na nějaké prognozy, já očekávám sešup - teď hrají se Citizens, pak jedou na Arsenal, pak potkají Leicester a pak jedou k nám a hned na to Liverpool.

Klidně můžou mít 5 proher v řadě a pak je otázka, jak se vzpamatují z toho sešupu - přece jen by to znamenalo sešup někde na 12.-15. místo bych si tipnul. Osobně tipuju, že dají tak 4 body, ale i tak to bude zásah do psychiky.

Jinak projížděl jsem předchozí sezony pro srovnání.

Loni Bournemouth po 8 kolech 16 bodů a skončili na 14. místě.

Předloni měl Watford po 8 kolech 15 bodů. Nakonec skončili na 14. místě.

15/16 měl přímo CP luxusních 15 bodů po 8 kolech a skončili na 15. místě.

Takže sice rozjezd fajn, ale především bych řekl asi z pohledu nějaké psychiky a náskoku na konkurenci. Nějak si myslím, že stejně skončí ve spodní polovině tabulky.

Reagovat
Counter

Já si to myslím taky, ale vzhledem k tomu, že jsem čekal ryzí boj o sestup, mají zatím výsledky extrémně nad očekávání. A zrovna Palace na přední týmy umí, jsou poslední, kdo vyhrál na Emirates, OT, Anfieldu i Etihadu

Reagovat
Talker

Nevím, no Já CP nějak moc nesleduju, viděl jsem je loni 3x (2x proti nám a jednou proti Arsenalu), takže těžko říct, nepřišli mi nějak špatní. Každopádně loni skončili ve středu tabulky, odešel jim jen AWB a přišel Cahill, Ayew a McCarthy, to mi nepřijde jako důvod, aby šli do přímého boje o sestup.

Reagovat
Counter

No oni už loni hráli nad plán (protože Hodgson), ale aspoň je táhl Zaha a pomáhal AWB.

Reagovat
spider_8

Tak takhle na začátku sezony stačí mít pár dobrých výsledků a dostane tě to třeba na 4. místo. A naopak.Zatím je to všechno jen o krátkodobé formě. Z těch týmů, co jsou teď nahoře má podle mě šanci to dlouhodobě udržet jen Leicester.

Reagovat
Counter

Reagovat
Robertson

...tak potom to,nevyťahuj z gatí,už teraz...

Reagovat
Robertson

...to samozrejme,nepatrilo Tebe,nejak sa mi na mobile "zpodobnili" mená...hmm,sorry...Taiger/Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, prečo dnes striedal Ndombele o polčase? Dúfam, že sa nezrakvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa pri tom druhom góle Palace sústredil VAR na pozíciu nahravacieho hráča a nie na loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič. Tam bolo ešte koleno hráča WestHamu, ktoré som si predtým nevšimol.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...slepice po takove minule sezone a po takovym dobrym prestupaku...sileny

Reagovat
Counter

Posily přišly pozdě, proměna kádru se kvůli stadionu odsunula a teď se to celé zmršilo dohromady. Z nových tváří zatím hraje jen Ndombélé, který je zatím dost možná nejlepší hráč Spurs.

Reagovat
r.mrazik

to je ale dobra konina ze jo

loni meli super sezonu a z kadru nikoho nepustili

naopak privedli posily,ktere mohli postupne zapracovavat

promena kadru vubec zadna potreba nebyla

Reagovat
Counter

Byla, už loni byli v hajzlu, akorát to s odřenýma ušima v lize dotáhli na čtvrté místo. Hráčům končily smlouvy, nebyli schopní je prodloužit/prodat a teď je kádr v rozkladu. Vyřešit všechno teď za jedno léto bylo po letech neaktivity příliš, obzvláště když mají nové posily zdravotní potíže.

Reagovat
r.mrazik

ktery tym z PL je na tom kvalitou kadru lepe? city a liver?

sice to je vse fajn,cos napsal,ale to na tom prece nic nemeni,ze jsou slepice ostuda

hraci maji jeste rok...ronaldo v MU odehral ten posledni rok taky v klidu...na to se vymlouvat je divny

Reagovat
Counter

Jasně že to je ostuda, mi jde jen o to, že problém není v kvalitě kádru ani manažerovi, ale v tom, že to neklape dohromady, protože se nepodařilo řádně tým obměnit - hráči, co měli jít pryč, zůstali, a hráči, co měli přijít, sice přišli, ale pozdě, a zatím všichni laborují se zraněními.

Reagovat
r.mrazik

jasny...neklape...jen je to drsny,kdyz si clovek vezme lonskou sezonu a jejich zajimave posileni v lete

Reagovat
Counter

Ronaldo měl rok do konce smlouvy a pak odešel zadarmo? A i kdyby, tak je to jeden hráč - Spurs teď mají tři takové, což už je fakt dost.

Reagovat
r.mrazik

zadarmo neodesel...ale konec smouvy neznamena,ze na to ti hraci budou srat

Reagovat
Counter

To ne no, takový Ramsey odehrál poslední sezonu u nás kvalitně, je to o charakteru hráče a situaci v klubu.

Reagovat
r.mrazik

tak treba takovy Toby...ten z tech spekulaci by musel byt v prdeli uz dva roky...

eriksen je treba z formy spis nez zblby z toho,ze mu konci smlouva

ale proste hrajou hovno...kadr maji stejny plus posilili...

Reagovat
icka

Tak treba Eriksen nevypada, ze by makal naplno. Aspon muj dojem.

Reagovat
r.mrazik

tezko rict takhle...mozne to je...a nebo nema jen formu...fakt nevim

Reagovat
matZz

To s těma smlouvama je určitě problém, na druhou stranu nevím, jak líp to měl klub vyřešit. Vertonghen podle všeho chce zůstat a prodloužit, ta jeho absence na začátku sezony s podepisováním smlouvy neměla nic společnýho.

Toby měl vzhledem k té směšné výkupce nabídek asi milion a dost pochybuju o tom, že v zimě nebo za rok dostane nějakou výrazně lepší než měl na stole teď v létě. Rozhodl se zůstat u nás a teď čekám, že novou smlouvu podepíše. U něj je ta situace podle mě úplně jiná než u Eriksena, on už nemá na co čekat.

Eriksenovi jsme nabízeli přes 200k týdně už dlouho dozadu, odmítl to s tím, že to není o penězích. U něj je prostě problém, že na něj ani žádná nabídka nepřišla. Já myslím, že bysme ho klidně poslali i do MU. Kdyby Real poslal posledního srpna 50 mega, tak už u nás není, klub mu v odchodu vůbec nebránil. Jenže všichni, včetně něho a to je na tom to úplně nejhorší, čekají až bude moct někde podepsat zadarmo a on sám dostane podpisovej bonus. Na jednu stranu je hezký, že všechny spekulace kolem svýho přesunu odmítl jakkoli komentovat, nikdy nedělal žádný scény, jenže on ani neměl důvod, klub mu v žádným přestupu nijak nebránil a neměl mu ani jak bránit, když nikdo nic nenabídl.

Je to složitý, nikdo z venku do toho pořádně nevidí, s kým by chtěl Pochettino dál pracovat, s kým už nepočítá a teď na něm musí stavět, protože vlastně nemá jinou možnost. Učitě je to částečně vina klubu, když jsme za čtyři přestupáky přivedli asi jednoho hráče, ale všichni víme, že bylo nutný taky trochu šetřit, ale konkrétně situace kolem Eriksena prostě netuším, jak měl klub vyřešit jinak.

Podle mě by teď vedení/Pochettino měl vyřadit Eriksena z prvního týmu případně kohokoli kdo má problémy se smlouvou nebo s čímkoli jiným. Byl by to jasnej signál týmu: stojíme za trenérem a nepotřebujeme tady nikoho, kdo do toho nedává 100 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenovo chování je podle mě příkladné a rozhodně si nezaslouží vyřazení z kádru. Bud ho měli podepsat na dýle, nebo dříve, on neřekl ani neudělal nic špatně. Pokud hraje špatně má ho Pochetino posadit, to je jeho rozhodnutí.

Ono takový problém být nemusel, kdyby jeho cenovka nebyla 50 mega či kolik, Levy to přepálil a projednou mu to nevyšlo.

Reagovat
Counter

Nevěřím, že Toby i Vertonghen chtějí zůstat a v nejbližší době prodlouží smlouvy.

Eriksen měl odejít nejpozději v létě, ideálně už rok předtím.

Reagovat
janinho

vzhľadom na to že 3 hracom zo základu konči o 9 mesiacov zmluva tak môžem spokojne povedať že vedejie nesie za tento stav plnú zodpovednosť. 3 hráči ktorých trhová hodnota musí byť dobre nad 100 mil. nemaju hlavy čisté a nie sú sústredení tak ako v minulých rokoch tak sa môže levy potlapkavat za ndombeleho ale toto dojebal na celej čiare. a nie toto leto ale už min. rok dozadu. k tomu keď priratam poccheho zvláštne zostavy a striedania a marodku tak to inak ani vyzerať nemôže.hugo kiksuje a teraz bude dlho mimo, stoperi slabota, kraje obrany máme jak tim z champsu, opory zálohy hrajú ďaleko pod úroveň a harry je od toho zranenia na jar na nepoznanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Ok, ale příští sezonu uz opravdu, ale opravdu o tu top 4 budou hrát....

Reagovat
C-M@ster

Pokud sestoupi, tak by mohli

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hachim Mastour

ak dobre posília

Reagovat
Sandstorm

Edovi se možná rýsuje situace, kdy bude moct podepsat Pocheho bez vykupky. Ole se bude moct vrátit do Molde, které odpovídá více jeho trenerskym schopnostem a všichni budou šťastní. Až na slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

To by vyzeralo na ďalšiu koncepciu za niekoľko stoviek miliónov libier

Reagovat
fff

Od nás super výkon, len sme nepremienali šance, rovnako ako proti Sheffield. Leicester mal dve šance, jednu strelu na bránu a mimo toho nič a teda nielen šance, ale aj herne sme ich podľa mňa vcelku vygumovali.

Penalta jednoznačná, Milner, Lovren a Mane za mňa najlepší hráči dnes.

Reagovat
fff

A som zvedavý čo bude so Salahom, ten zákrok naňho vyzeral veľmi bolestivo.

Reagovat
Smreky

ten zakrok vyzeral hnusne a ten vlasáč vôbec nešiel po lopte ale po nohach odzadu.... naštastie je vraj len nakopnutý a mal by byť v poriadku :) chvalabohu bude repre pauza a môže regenerovať keďže ho nepovolali do repre aby si oddychol

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten zákrok mohol ten Choudhury vyfasovať aj červenú.

Reagovat
Smreky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrál van Dijk? Gól byl na něho, ne?

Reagovat
cristiano.K.

ano, gol jer určitě částečně za ním. Jinak koncentrovaný výkon.

Reagovat
cristiano.K.

Lovren měl super první poločas, ale druhý měl otřesnej, určitě se jeho výkon nedá hodnotit jako povedený. Gol jde na vrub stoperů a golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt je muj nejnenáviděnější hrář. Z fanty ho vyndám vždy před kolem, kde dá gól. Hrál za dobře za Mackems a hrál hrozně za NUFC. Pomalu si ho zařadím do skupiny ke Zlatanovi, Allimu a De Jongovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je sakra možné, že Norwich předčí Citizens a pak dostane doma výprask od Aston Villy

Reagovat
pobody's nerfect

Villa > city

Reagovat
smazaný uživatel

To bola šťastie začiatočníka (nováčika).

Reagovat
nani92

Síce bude mať možnosť Ole predviesť sa až zajtra,ale aj dnešný Joker bol úžasný <3

Reagovat
Hai

Tesim se na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Hourihane dnes slusny zapas, skoda ze nehrava castejsie a Luiz zas pekna obalovacka

Reagovat
smazaný uživatel

Platí ještě že když dá Milner gól že jeho tým neprohraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky a kdy série skončila?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro dnešní vítězství NUFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Hai

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lajka30

Reagovat
kissak

připomíná mi to nedávné prohlášení lexesse o Newcastlu

Reagovat
Whitemedia

Fajn zápas, kde mi náladu kurvil jen rozhodčí.. a teď zase repre pauza

Reagovat
M0rb1D4S

Na to jsem vlastně zapomněl. Repre pauzy

Reagovat
afc

Na Anfielde už môžu chladiť šampus. Gratulujem LFC k titulu. A Emery out!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
afc

Sa uvedom. Tento rok v suchom triku to dajú. City sa bude sústrediť na LM.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak to vyzeralo aj minulý rok a ako to dopadlo. City 7 bodové manko dobehli. Ja ale verím Liverpoolu, skôr som prekvapený, že vyhadzuješ Emeryho.

Reagovat
afc

Dnešný výkon a hlavne 2 polčas bola neskutočná tragédia a problém je, že takto hráme od zaciatku sezóny a ja tam nevidím žiadne zlepšenie.

Reagovat
Remt

zase se bude lámat chleba po Vánocích. Mam strach, ze se hrozne ukaze to jak uzky ma LFC kadr

Reagovat
fenixLFC

Nie sme vtedy na MS klubov?

Reagovat
Counter

Takové zranění VVD nebo někoho z útoku by udělalo svoje.

Reagovat
Lacko_Boh

Asi tak. Plus faktor LFC.

Reagovat
Honza Matoušek

Přehnané sračky o titulu Liverpoolu po 8 kolech incoming

Reagovat
Honza Matoušek

Vida už mě jeden kaštan předběhl.

Reagovat
Kixi Syhimour

nicméně je možné, že to někdo bude vydávat za naše výsledky.

Reagovat
Kixi Syhimour

*příspěvky

Reagovat
fenixLFC

Na druhu stranu je vtipne pozorovat zlozenie tych co to pisu. Okrem nejakeho trolla su to fans ostatnych klubov. Ale ked to nevyjde tak to schytame my ze sme to vyhlasovali po 8 kolach

Reagovat
eder

Vždyť zbývá už jen poslední malý krůček: posledních 30 kol bez ztráty a je to doma!

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Hachim Mastour

Je ťažké hrať iba s jedným stopérom no. City nie je v závideniahodnej situácii.

Reagovat
diastan

Ale prd, bez gólů se prostě nevyhrává, navíc Stones se vrací...

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy naposledy doma nedali City gól?

Reagovat
smazaný uživatel

emery musi vypadnut. cim skor tim lepsie. tie vykony su neskutocne slabe. dufam ze uz to vidia aj slepi. asi zacnem bojkovat zapasy okrem el a carlingu, je to totalna nuda a strata casu

Reagovat
RKBoy

krása.. čistých kont vela mat nebudeme, takže ma to už ani tak neirituje ale ten futbal čo hráme...nádhera.. pokial to takto bude pokračovat ,tak v lete snád jediná reálna top posila bude na krídlo, všetko ostatné máme vynikajúce pokryté.. ak aj odíde Zouma či Barkley ,tak to sa dá v pohode nahradit Ampaduom či iným mladíkom.. jedine kde by trebalo zainvestovat ešte je ,ak by odišiel Michy a Alonso.. ja som pred sezonou pozitívny ,ale takéto vynikajúce výkony od tej mladej gardy som nečakal a aj Willian s Alonsom sa neskutočne zdvihli a dnes spolu s Jorginhom najlepší na ihrisku.

Reagovat
RKBoy

ja som bol pred sezonou*

Reagovat
spider_8

Teď je docela dilema, jestli prodloužit Williana nebo ne. Před sezonou bych bych jasně proti, ale on je teď pro nás strašně důležitý. A pokud ty jednání nezačneme hned, tak o něho nejspíš přijdeme, protože už v zimě může podepsat jinde. Já bych teď asi neváhal, přinejhorším ho v létě můžeme prodat, pokud nedostane moc velkou pálku.

Reagovat
Whitemedia

Zatím neprodlužovat, on teď jede jen díky tomu, že bojuje o smlouvu

Reagovat
blade115

Já si vždycky vzpomenu, že existují hráči, co dokáží makat a přidat k tomu i góly nebo áčka. On teď má lepší období nějakých třech zápasů, ale tím prostě tu ultra tragédii nesmaže. Navíc má věk a bude jen horší.

Reagovat
spider_8

Jo, a pokud takové hráče máme v kádru (Tammy, Mount, RLC, CHO), tak nevadí, že jeden hráč má produktivitu slabší. Co se týče driblinku, dynamiky, rychlosti práce s míče a a jeho pokrytí pod tlakem, tak je Willian nejlepší v kádru. A taky jeden z mála opravdu zkušených ofenzivních hráčů, až pošleme Pedra s Giroudem pryč.

Reagovat
RKBoy

ako skúsené 4. krídlo v dalšej sezone bude snád v pohode... preto píšem len o príchode jedného krídla,kežde si myslím ,že práve Willian podpíše a Pedro sa poberie preč.. a mat len 3 krídla nemožeme.

Reagovat
blade115

Se svou povahou bude dělat bordel, pokud nebude hrát základ. Se čtvrtou volbou se sotva spokojí.

Reagovat
RKBoy

tak na Lamparda si snád nič nedovolí a ak áno,tak sa može rozlúčit s hernou vytaženostou úplne.

Reagovat
spider_8

Ale on nikdy vyloženě bordel nedělal. I když se třeba střídal s Pedrem o základ nebo když byl v té titulové sezoně vyloženě v pořadí za ním. I Conte ho dával do sestavy až do svého odchodu, takže jakékoliv neshody mezi nimi byly, tak si je Willian nechával pro sebe. Úplně lavičku by asi nezkousnul, ale to platí pro více hráčů.

Celkově nevím no, těžká volba. Ideální by bylo to rozhodnout až na konci sezony, ale tolik času nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

U něho je hlavní problém, že pokud sedí, tak si otevírá hubu a dělá problémy, jelikož do další sezony by měl být přinejlepší 3. volba, nebylo by to ideální.

Navíc do té ofenzivní trojky se ještě vrátí RLC, který může Mounta vytlačit na křídlo a to by už byl na těch pozicích hodně velký přetlak, navíc si myslím že příchod dalšího křídla v létě je hodně pravděpodobné, protože není moc kde jinde investovat a peníze na to budou.

Reagovat
RKBoy

a ked už riešime ten príchod krídla, koho by ste predstavovali? u mna je taký vlhký sen Sancho, peniaze by nanho aj boli ale ktovie či bude chciet príst resp. či budeme chciet zanho dat takú pálku.. a ešte Ziyech , lacnejšia varianta ale top krídlo s vynikajúcou produktivitou.

Reagovat
spider_8

Tohle už vypadá hodně slušně. Oproti zápasům před repre pauzou udělal Lamps velký kus práce. Změnil rozestavení, defenziva i rozehrávka se hodně zlepšila, dobře přenášíme hru a zapojujeme krajní obránce. Furt je to hrozně křehké, ale spoustu těch systémových nedostatků se podařilo zlepšit. Hodně pomohl návrat Kantého, Williana a Alonsa. Ten se teď blíží formě pod Contem, Lamps ho využívá mnohem lépe než Sarri.

Snad na to po repre pauze navážeme.

Reagovat
Mönchengladbach

City

Držení míče 76:24, rohy 9:1 => střely na bránu 2:3, góly 0:2.

Reagovat
Taiger

Sledoval to někdo? Aggy, Sterling, Mahréz a jen 2 střely na bránu? WTF?

Reagovat
Mönchengladbach

Já koukal na Chelsea, nemůžu sloužit.

Reagovat
Taiger

Nevadí, díky i tak

Reagovat
vladis271

Aguero, Mahrez mimo. Santo Pepka takticky vynuloval vpredu. Celá obrana wolves pracovala stopercentne. Len pre predstavu ako zle na tom City boli:

Wolves mali 5 samostaných nájazdov na bránu. Posledné dva skončili gólom, ale tam to bolo spôsobené aj rizikom, ktoré museli podstúpiť. Prvé 3 nájazdy boli neospravedlniteľné.

Reagovat
Dody10

Wolves skvělý kompaktní výkon, City bezradní, zejména první poločas, kdy si nevytvořili žádnou slibnější šanci, zatímco Wolves mělo 3 samostatné úniky na Edersona.

Druhý poločas po příchodu Bernarda zvýšilo City obrátky a začaly přicházet nebezpečnější situace. Ale taky začalo City hrát víc na riziko, což vedlo k prvnímu golu Wolves. Celkově se dá výsledek hodnotit jako zasloužené vítězství Wolves.

Jinak Otamendi potvrdil, že je to parodie na stopera. Jen Jimenez přes něj minimálně 3x prošel jak nůž máslem.

Reagovat
Taiger

Supr, díky, tohle jsem potřeboval

Reagovat
I am Mancunian

Gratulujem Liverpoolu k titulu, toto sa už nedá prejebat

Reagovat
Kixi Syhimour

Santo si svůj tým připravil skvěle

Reagovat
mickey mouse

Wolves

Reagovat
vrabejka

Wolves are back

Perfektní výkon, ofenzíva City totálně vymazana.

Reagovat
Taiger

Chambers je láska, tolik co tam vybojoval, dokonce i zachránil před Fraserovým jistým gólem. Bojím se ale, že tohle bude jeho konečná v základu, jelikož na RB si už asi po návratu Bellého nekopne a na stoperu se tlačí Holdini s těma dvěma, těžký to bude mít klučina. MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme stavali hracov podla vykonnosti, chambers by mal byt jeden z prvych mien v zaklade

Reagovat
Taiger

Na to ale Emery ale nehraje ffs

Reagovat
Counter

A proto nasazuje Saku, Martinelliho a doteď nasazoval i Chamberse, jasné no.

Reagovat
merlick

Xhaka, guendo, miky a pod nic?

Reagovat
Taiger

Jo a přihrál Aubovi vesměs do prázdný brány ještě, škoda, že to neproměnil, jak pro jeho sérii, tak pro moji fantu, kde byl cpt

Reagovat
Nikikrew

aj tak bol offside

Reagovat
Taiger

Princip Niki

Reagovat
Hokaido

Arsenal o bod před Crystal Palace a o bod za City, přesně jak jsme po osmi kolech všichni čekali.

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Error

Bats 47 minut na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpohlavni vykon Po repre prestavce snad uz bude hrat Tierney, protoze narozdil od Kolasice umi resit i finalni veci. Fuuu, to bude mit Bellerin ted tezke po takovych vykonech Chamberse #EmeryOut

Reagovat
smazaný uživatel

jake finalni veci kolasinac pokazil?? vzdyt tam posilal dobre centry a byl aktivni, mel v utoku tak jednu ztratu, kdy mohl neco udelat lepe, ale celkove to podporoval slusne. do obrany snad bez chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivni byl a patril z te dnesni bidy k tomu lepsimu, ale k cemu je, ze si dobre nabehne, kdyz pak neni schopny v tom vapne nikoho najit

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam je problem v tom, ze si nabiha jeden hrac. to muzu rict i o chambersovi, ze nikoho nenasel, kdyz nebudu pocitat ten ofsajd na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Se koukni treba na tu situaci, jak resil VAR pad Pepeho ve vapne. Nabihal mu na zadni a Koala mu to jebla nekam k rohovemu praporku

Reagovat
smazaný uživatel

to sel s micem pepe vsak spadl pri obehravani

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na ten zapas znova a uvidis

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Taiger

Koala byl dneska jeden z těch lepších, za mě decent výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byla laťka proklate nizko

Reagovat
Taiger

Ale dneska bych ho nezprcával za ten výkon, obrana hrála převážně hodně solidně, spíš kdo by si zasloužil kritiku jsou naše dvě křídla a sem tam i Auba, i když, jak si už zmiňoval pod prévkem, byl kvůli nim odstřihnutej, střed takovej vlažnej, ale svý si splnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to na jeho osobu nejaky velky prcung, jen vidim, ze Tierney by tomu mohl dat neco navic.

Ohledne kridel jsem uz psal a u stredaku bych se jen opakoval. Tenhle stred, co momentalne mame je proste slaby, coz se odrazi, ze nejsme schopni herne dominovat, jako to byvalo driv.

Nic proti Guendouzimu, Ceballosovi, ale Cazorla a Ramsey to nejsou

Reagovat
Taiger

S tím souhlasím Ale ti dva mají potenciál, furt jsou to mlaďoši, však oba víme, jakej byl Aaron v jejich věku

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens, pokračujte

Reagovat
captain18

Zlaty Wengerbal

Reagovat
FCSL

Pepe má kliku, že se většina kritiků stará o Emeryho nebo jiný hráče. Dneska zase naprosto tragickej a ještě sere na obranu

Reagovat
nani92

Pep OUT! jednoznačne už nedokáže mužstvu čo dať, namotivovať hráčov a seba na zisk 3.tiulu v rade..šejkovia by si mali uvedomiť, že takéto prehry nesmú byť tolerované a musia okamžite chcieť jeho hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos fandíš Liverpoolu, aby vám City nevyrovnalo rekord, nebo jak to je?

Reagovat
Remt

taky mi přijde že něják otočil oproti minulýmu roku

Reagovat
Luc-Luc

krasne Vlci, paradne vyreseny brejky... o titulu bych jeste nemluvil. mame uzky kadr, par zraneni, nejaky plichty k tomu a je to zase srovnany...ale start do sezony snovej ynwa

Reagovat
13

Musel do útoku Adama, aby to řešení za něco stálo. A to si ho pamatuju jako běhající dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje nejzábavnější fotbal v lize? Kdo by to řekl

Reagovat
cristiano.K.

ale to jen proto, že my jsme okoukání

Reagovat
Talker

Tak když máš za manažera 4. nejlepšího střelce v historii PL, tak to i dává smysl.

Reagovat
Talker

Jinak kiwwi ti tady pak řekne, že je to subjektivní, tudíž to vůbec není pravda.

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

fiha, tak vas je viac co mate problemy s chapanim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

to sa rychlo zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Bude stacit par venkovnich zapasu

Reagovat
avicii

Wolvs

Reagovat
Svatej

To třetí místo urveme, věřím tomu. Ten tým královsky baví a fakt jsem na ně pysnej.

Abraham si tu ligu zatím teda ochocil náramně. Fakt hrotak jak lusk.

Reagovat
Taiger

4.

Reagovat
RKBoy

snád nečakáš ,že skončíte v top 4.. či?

Reagovat
Taiger

Tak kdo k tomu má podle tebe nejvíc nakročeno?

Reagovat
RKBoy

je len otázka času, kedy s takýmito výkonmi a Emeryho prapodivnými zostavami a taktikami začnete strácat.. celková kvalita na LM vám tiež chýba.. ale pokial budú United a hlavne Spurs marný ako teraz, tak šancu máte.

Reagovat
Taiger

S tím souhlasím, ale pak nechápu tu reakci, když se mnou souhlasíš

Reagovat
RKBoy

jaj, ty ešte nepoznáš moju mierne provokatívnu, pasívne agresívnu povahu.

Reagovat
Taiger

To už jsem zažil podruhý s tebou, přitom jseš celkem sympaťák, takže all good

Reagovat
RKBoy

aj ja ta lúbim.

Reagovat
Talker

Já tam týden od týdne u nás vidím zlepšení, od vás slyším jen brekot, jak nic nefunguje a Emery je neschopnej chaotik. Takže nějak logicky bych řekl, že my.

Reagovat
Taiger

Po repre pauze se nám nejspíš obmění (v pozitivním slova smyslu) obrana, budeme jistější dozadu a máme před sebou slušnej los, takže si myslím, že určo se to ještě zlepší jak u vás

Reagovat
Talker

My jsme na tom podobně, chybí nám nejlepší stoper a ještě Emerson, který to bude mít proti Alonsovi celkem těžké. S Rudigerem očekávám skokové zlepšení obrany a snad i zapracujeme na standartkách - měl by zůstat Zouma, Rudiger a pár dalších hráčů, se kterými se dá během pauzy pracovat.

Reagovat
Taiger

A jak to je s těma vašema hráčema? Vrací se všichni nějak v brzký době?

Reagovat
Whitemedia

Emerson po repre pauze, u Rudigera se neví, ale snad taky a Loftus někdy během listopadu-prosince.. jenže se beztak během té pochcané repre pauzy zraní někdo další..

Reagovat
Taiger

Meh, tak to máme dost slušný, máme tu situaci dost podobně

Reagovat
Svatej

No, my máme spoustu fakt těžkých zápasu už za sebou..

Reagovat
Taiger

My též a super los před sebou, neříkám, že bychom tam byli na úkor vás, spíše budete před náma, jen že k tomu top4 máme slušně nakročeno i my

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Taky myslím. Především ale kvůli tomu, že máme díky mladíkům široký kádr, v každé řadě máme hráče, který dokáže přinést změnu a kvalitou nejsou daleko od lonského základu, ba jsou dokonce nad ním.

Reagovat
Nikikrew

Heh, 3 body doma ale herne opat sklamanie

2 polcas Cherries lepsi a boli len kusok od vyrovnania. My sme neboli opat schopny podrzat luptu a hlavne dat poistovaci gol, zase sme sa stracovali do konca.

Velmi ma to nebavi, ja uz ani uprimne nepamatam kedy sme zahrali v lige dominantny zapas kde sme zasluzene vyhrali viac ako o 2-3 goly. Tento Arsenal ma fakt nebavi, co je skoda.

Reagovat
Nikikrew

A Chambers MOTM, som za neho velmi rad. Pepe opat celkom sklamanie, neviem mam z toho blby pocit ale tak stale je pred nami vela zapasov.

Reagovat
Nikikrew

https://www.flashscore.sk/zapas/8QouQVFi/#zostavy;1

poslednykrat sme im dali 5:1 dokonca s Jenkinsonom

Reagovat
smazaný uživatel

Staci se podivat, kdo jim chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Emery out!! Arsenal to zase projede, protože nemá žádný styl je to jen o náhodě a o soupeři co promění a co ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo dá hattrick v lize a další dva zápasy hraje 40 minut dohromady, dnes stáhne Sillvu, který trefil břevno, byl nejaktivnější na hřišti a nechá tam tragického Gundogana, Walkera vymění za Cancela, který jde do kličky s tím, že za sebou má jen Otamendiho a je z toho gól na 0-1.

Pepek to koučuje prapodivně. Vymyslel bych to líp

Reagovat
lajka30

Nehrál Bernardo kvůli té jeho údajné rasistické kauze?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný ban nemá a do obou zápasů nastoupil, tak leda by tam bylo přeci jen něco interně.

Reagovat
herbage

interně nic nebylo, rasista Guardiola ho podržel

Reagovat
mistr129

Arsenal bod o titulu

Reagovat
johnnie_boy

Nepamatuju si, kdy jsme v lize naposledy odehrali aktivne celych 90 minut. Pokazdy zahrajem max polocas. Zatim jsem nevidel jasnou, presvedcivou vyhru, kde bychom se zbytecne nestrachovali o vysledek. I kdyz jsme od Liverpoolu neprohrali a body sbirame, tohle proste neni dlouhodobe udrzitelny.

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

Dobrá statistická anomálie, že jsme s touhle srajdou třetí jenom bod za City

Reagovat
Hachim Mastour

Druhý polčas slabý. Ale ak sa ukope TOP 4, tak Emery neodíde, s tým sa zmierte a láskavo ho po výhre nevyhadzujte. Ale nechápem prečo sme minulú sezónu stále hrali 4-2-3-1, keď sme mali k dispozícii Ramseyho a teraz hráme nasilu 4-3-3, aj keď by sa viac hodilo 4231 s Ozilom. Najmä doma proti slabším tímom. Som presvedčený, že by sme hrali oveľa lepšie, rýchlejšie a útočnejšie, keby v základe nebol Xhaka ale Willock ale čo už...

Reagovat
masly008

Víš proč? Protože emeryho chaos systém.

Reagovat
Counter

Kdyby se top4 uhaluzila se stávajícími výkony, Emery půjde. Ale je to zbytečné řešit, protože si nedovedu představit, jak obrovské štěstí bychom museli mít. Anebo by ostatní museli dosavadním způsobem protragédit i celý zbytek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucksenal

Reagovat
Taiger

Trashettham

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Uz ti chyba st. Totteringham's day?

Reagovat
Golasso

Klidně budu koukat na horší fotbal, když budou výsledky a výsledek dnes přišel. Bohužel to bylo zase dost o nervy, žádná jistota a mohli jsme klidně body ztratit. Stačí jeden blbej týden a jsme zase na sestupné spirále ... MOTM asi Chambers

Reagovat
masly008

Tak to ti závidím,že obětuješ 2 hodiny díváním se na sračku.

A co z toho pak jako máš?

To jako máš dobrý pocit že jsme porazili průměrný tým a strachovali se o výsledek doma.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Myslím, že z toho komentáře je dost patrné, že strachování se o výsledek vidím jako negativum (nejen dneška). Raději bych vyhrával jasněji. Jinak jo, vítězství v současnosti stavím nad pohlednou hru, pokud si musím vybrat jen jedno z toho.

Reagovat
Talker

Za mě naprostá spokojenost. Dali jsme 4 goly a až na ty hrubky v obraně to všechno vypadalo dobře. Sice jsme soupeře nedrtili, ale byli jsme efektivní. Gol Abrahama byl darem od boha, ale je super, že mu to tam spadlo. Škoda, že jsme neproměnili další šance (Mount a 2x CHO). Soupeři jsme toho tolik nedovolili, podle mého dobře takticky zvládnutý zápas. Škoda těch pár zkratů (Tomori, celá levá strana při golu).

Chválit musím z ofenzivy Williana, Mounta a Abrahama. Mount s Abrahamem si vytvořili perfektní spojení, oni o sobě perfektně ví, ví, kam kdo bude nabíhat a je to obrovská zbraň. Strašně se mi líbí jejich kombinace. Willian taky výborně, odmakal to, k tomu parádní průnik a přihrávka na CHO. CHO asistence, ale měl dát gol, měl být dominantnější, běhavější, úplně to nebyl 100% výkon, čekám od něj víc. Z té ofenzivní čtveřice nejslabší.

Parádní Jorginho, ten je naprosto famozní, zvládá všechno. Sice dostal žlutou, ale to především proto, že musel hasit za kolegy. On tam byl tou brzdou a kdyby to nestihl, tak by z toho byla nebezpečná situace. Kante mi přišel nějak mimo hru, nějak byl všude a nikde, měl tam hromadu nepřesností, zbytečných faulů. Jako by nevěděl, co má dělat. Ale zase gol. Alonso taky super, letos mi přijde, že oba leví beci jsou výborní, fakt na TOP úrovni. Strašně se mi líbí hlavně jeho přihrávky - nejde jen o nějaké dalekonosné centry, ale i průnikové přihrávky nebo ten oblouček (tuším) na CHO, kdy odstavil 3 hráče a poslal ho do vápna nádherně.

Celkově jsem s naším fotbalem nejspokojenější za extrémně dlouhou dobu. Za Conteho jsme byli možná dominantnější, ale na tohle se kouká parádně, navíc ty mladé pušky. To je něco, co prostě Conte, Sarri ani Mourinho nepřinesli.

Reagovat
icemike

To je mi jedné líto, že nenastala kombinace Conte a mladé pušky, protože oni jsou schopni běhat tak, jak by Antonio potřeboval.

Reagovat
spider_8

Ale pochybuju, že by tak plnili taktické pokyny. Conte jede po úspěchu, ten by tolik šancí mladíkům určitě nedal.

Reagovat
cristiano.K.

po osmi kolech, osm bodů náskok, naprosto snový úvod

Reagovat
Swarley

To zase dopadne

Reagovat
Taiger

Ty radši sleduj boj o střed tabulky s Newcastlem, to určitě taky dopadne

Reagovat
Swarley

Čili vaše dlouholetá klasika, s kterou jste spokojeni

Reagovat
Counter

Ano, jsme dlouhá léta spokojení, že MU hraje tužku.

Reagovat
Swarley

Konečně jste se po dlouhych letech na nás zase dotáhli, gratulace

Reagovat
J0EL

Myslis to ako ste za poslednych 6 rokov skoncili len raz pred nami?

Reagovat
Swarley

Super, snad jste to pořádně oslavili

Reagovat
J0EL

Nema zmysel oslavovat nieco, co uz je pravidelne. To ty si budes musiet zvykat.

Reagovat
Swarley

Ne, díky, tohle jsou dlouholeté ambice Arsenalu

Reagovat
J0EL

Tak vzdy lepsie ako si kazdu sezonu mysliet, ze idete na titul a potom sa motate na 6. mieste.

Reagovat
Swarley

Jj, dlouhodobě se vám to vyplácí

Reagovat
J0EL

My sa na to nehrame. A teraz zalez naspat do kanala.

Reagovat
Swarley

zvladej trošku

Reagovat
J0EL

To vazne napises ty?

Reagovat
Swarley

tak ty už jsi level nezvladajko jak blade, dal už to asi neposunes

Reagovat
J0EL

Tak ako ty urcite nie.

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Nevím, co tím myslíš.

Reagovat
oli9

Ty tovole hodně neunasis

Reagovat
J0EL

Je to miestne dilino, nevsimaj si ho.

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Reagovat
avicii

Ten pohľad na tabuľku je super, kiežby takto vyzerala po 38 kole

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool s 24 body, to by byla paráda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

Reagovat
opretis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eder

Nic moc, no. Ale pořád by to bylo o třináct bodů víc než slépky, např.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
YNWA__MSN

Adama Traore Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Emery nekdy zkusit Luize na DM a misto neho na stopera Holding

Reagovat
Coutinho10

wow wow Wolves fantazie

koukal jsem na sestrihy a ani nepocital moc s remizou a oni tam jeste 2x utekli...parada Jimenez + Adam Traore pecka borci

a uz dnes se ukazuje, jak moc dulezity jsou ty 3 body s Leicesterem

Reagovat
Counter

Emery even Emerying his Emerying. Not good enough to feel confident in him, not bad enough to fire.

To sedí

Reagovat
Lacko_Boh

ale treba ho vyhodiť

Reagovat
Hachim Mastour

budeš si musieť počkať

Reagovat
Jazdec

A koho miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
smazaný uživatel

Poche

Reagovat
Lacko_Boh

Arteta, Wenger, da sa nájsť.

Reagovat
Jazdec

Arteta pokiaľ sa pamätám tak naposledy sa mu od Pepka moc nechcelo(netuším či sa situácia nejako zmenila odvtedy, ale to by som ešte ako tak bral). Wenger neurobí viac ako Emery(aspoň čo sa týka výsledkov, hra by asi bola lepšia).

Skôr mám taký názor, že pre Arsenal je LM budúcu sezónu veľmi dôležitá a najväčšiu šancu uhrať ju má Emery a nie kto príde v rozbehnutej sezóne. Výmena Emeryho potom ako uhrá top4 by bola krutá, ale stále rozumnejšia možnosť ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud uhraje LM, tak dostane stopro novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

freddie do konca sezony

Reagovat
Counter

Jako Emery sice letos zatím tragédí, ale dát to Freddiemu by byla šílenost.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ajouki

Nejvíc je stejně ale ta naivita fanoušků Arsenalu, kteří čekají, že posadí Davida Luize a spol. Proč by měl posadit hráče, kterého mu specificky vedení přivedlo? Hraje přesně to, co se od něj dalo očekávat. Tak ho jednoduše hraje. Stejný případ jako u kapitána Xhaky. Na Ozila bych doporučil zapomenout. Loni ho na začátku sezony držel, ale důvěru si nevybojoval. Ke konci sezony naopak několikrát selhal. Emery nemá jediný důvod mu věřit a postavit ho. Zvlášť pokud samotný hráč nezměnil svůj přístup.

Reagovat
Counter

Vedení mu specificky přivedlo i Torreiru a stejně ho často opomíjí.

Tohle není o složení jedenáctky, ty bývají z většiny dobré. Jde o to, že hrajeme naprosto šílený, chaotický, nekoukatelný fotbal a haluzíme jeden výsledek za druhým, což je neudržitelné. Loni to navíc bylo dost podobné (výsledky zprvu byly, hra chatrná, pak výsledky nebyly a hra byla pořád stejná), teď už je to druhý rok, očekává se nějaké zlepšení, a to nepřichází.

Reagovat
ajouki

Torreira bojuje s hráčem, kterému Emery zcela důvěřuje (zaslouženě) a kterého si přivedl on sám, ne? Mám na myslí Guendouziho. Vím, že to je o vaší hře, ale cíleně narážím na ty naivní nářky, které tady u každého zápasu čtu.

Reagovat
Counter

Guendouzi hraje oprávněně, je to letos asi náš nejlepší záložník. Ale Torreira by mohl hrát vedle něj místo Xhaky, byť mi tohle třeba žíly netrhá.

Naivní nářky jsou vždycky všude, složení zálohy se každé kolo řeší i u Liverpoolu, který naposledy prohrál +- tehdy, když Swarley obhajoval v diskuzi Guardiolovo utrácení.

Reagovat
ajouki

U Liverpoolu už jsem si podobnou debatu odbyl

Reagovat
jacobT

To je výstižné. Zatiaľ ale tak outperformujeme, že skôr či neskôr príde nejaká séria horších výsledkov a bude možnosť ho vyhodiť. Otázne je, či na to vedenie naberie odvahu a obetujú prachy na odstupné alebo počkajú do konca sezóny.

Reagovat
Counter

Podle mě se s tím štvát nebudou, spíš je otázka, jestli v průběhu sezony bude v takovém případě po kom sáhnout.

Reagovat
afc

Do konca sezóny ostane. To by jedine musela prísť nejaká brutal kríza ala MU. Nech dá Top 4 a po sezóne nech skončí. Bude to najlepšie pre oboch.

Reagovat
Counter

Jestli se brzo nezlepšíme (což momentálně nevypadá reálně), tak top4 prostě nedáme, ledaže by na ni stačilo nějakých 60 bodů.

Reagovat
afc

Ja si myslím, že doma budeme vyhrávať a Laca s Aubou budú zachraňovať Emerymu zadok. Vonku to bude tragédia.

Reagovat
Counter

To je dost dobře možné. Ale vyjde to tak na těch 60-65 bodů no

Reagovat
Hachim Mastour

Keď sme pred rokom mali 71 tak teraz aspoň 74. Máme silnejšiu obranu, zálohu aj útok. Bude to fungovať. Po repre prestávke sa rozbehneme

Reagovat
Counter

Loni jsme měli 70 a podle statistik typu xG to bylo silně nad plán. Tzn. není nikde jistota, že budeme mít tentýž luck i letos a loňské body překonáme. Herně totiž lepší nejsme rozhodně.

Já si taky pořád říkám, že tým máme solidní a časem se to musí rozběhnout, ale zatím tomu nic nenasvědčuje.

Reagovat
Mastný Chobot

To je otrasné, čo predvádzame fakt. Výkonmi si nezaslúžime ani top 10.

Reagovat
Mastný Chobot

A sme bod od druhého miesta v piči, ale raz nám to prestane vychádzať.

Naša záloha nikdy nefungovala horšie každopádne, to je úplne diletantstvo tam každý zápas.

Reagovat
J0EL

To je taky nezmysel uz tieto vyjadrenia

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Na druhou stranu - jsme tam, kde jsme, protože ostatní předvádí taky otřesné výkony.

Reagovat
Nikikrew

po 8 kolach pri nasej hre to vidim, ze sa budeme motat okolo 4ky a to aj s tym, ze United a Spurs su v srackach. Avsak, staci prehrat 2 zapasy a sme opat nizsie.

Sezona je dlha a my sme v lige predviedli 2 dobre polcast, proti Villans a Spurs, zvysok priemer alebo otras

Reagovat
Counter

Právě no, výsledky neodpovídají předváděné hře, dobří jsme zatím akorát v pohárech.

Ale je zajímavé, že tam soupeře fakt masakrujeme, zatímco liga je takováhle bída. Jasně, ti soupeři vesměs byli slabší, ale propast mezi oběma výkony je obrovská.

Reagovat
Nikikrew

Tie rozdiely su fakt velke, liga je ine sucto no.

Ide to na trikot Emeryho, hrame bez systemu a nejakej myslienky. Vsetko stava na Guendouzim a Xhakovi, co je podla mna velmi zle. Mame vela moznosti ako poskladat ten stred a stale hrame s tymi dvoma, vkuse. Willock a Ozil odohrali velmi dobu pripravu, v lige ani jeden spolocny zapas. Co tak skusit Ceballosa ako box to box napr. nieco proste zmenit.

Uprimne, ak sa hra nezlepsi, Emery nie je trener ktory nas posunie dopredu a to po letnych investiciach ocakavame

Reagovat
Pinturicchio

Chelsea

Reagovat
pantondavo

This year?

Reagovat
oli9

City jsem dnes nečekal ze ztratí, naprosto luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááááááááásnej debut

Reagovat
smazaný uživatel

btw je 6. oktober a malen ma vo vsetkych sutaziach 14 golov

Reagovat
J0EL

Moze za to tiez Emery?

Reagovat
smazaný uživatel

lol to tu teraz nemozem nic napisat?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Můžeš, ale kvůli nabyté pověsti vrchního emeryhejtra budeš dostávat čočku i tehdy, když si to nezasloužíš

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

Jak vrchní hejtr,já ho hejtuju od té doby co ho najali kua. se člověk snaží a nic

Reagovat
Counter

Ty už jsi zapsaný jako vrchní xhakahejtr, Emeryho máš jen jako vedlejšák.

Reagovat
masly008

Tak to jsem rád že jsem na svou stranu už skoro dostal i tebe

Reagovat
Counter

Do toho mám pořád hodně daleko

Reagovat
masly008

ale už nejsí jeho bezmezný zastánce jako dřív co?už vidíš že bez něj by jsme hráli lépe.Ještě chvilku a uvidíš to i u emeryho.

Reagovat
Counter

Já nemám problém vidět, že momentálně hrajeme otřesně a že to jde na Emeryho. Jen to nevidím jako důvod ho na hodinu vyrazit.

Reagovat
cokoliv

A kdo jiný? každý hráč může mit část viny ale největší část nese trenér

Reagovat
smazaný uživatel

ved mate aubu, lacazetta, saku, nelsona, nketiaha kde by hral?

Reagovat
Counter

Právě proto odešel no. Teď by se akorát dalo spekulovat, že mohl zůstat místo takového Nelsona, ale když se takhle rozhoduješ u mladých talentů na stejné úrovni, dáš přednost anglickému odchovanci.

Reagovat
RadekVonCZE

Máte na něj nějaký předkupní právo?

Reagovat
smazaný uživatel

netusim

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool neskutečný NUFC

Reagovat
nani92

z voľných manažérov má najvašie skúsenosti s prácou s takými tragédmi ako máme teraz v mužstve len Wenger a akosi to vždy vedel uhrávať na TOP 4, tak snád ho cez repre podpíšeme

IN ARSENE WE TRUST

Reagovat
J0EL

Reagovat
protiproudu

Reagovat
vladis271

Big Sam?

Reagovat
Pride

Big Sam by vás zachránil v PL, ale tak to snad zvládne i Ole.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

Reagovat
kvasha16

WTF the fuck

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

porad je to jenom 8 bodu, dva vzajemne zapasy lfc - mc, verim, ze boj o titul bude jeste zajimavej

Reagovat
wild

Zachranime sa?

Rashford nemoze byt nas utocnik c.1 v ziadnom pripade, nema na to. Na kridlo je dobry, ale aj to som si neni isty ci do zakladu..

Potrebujeme utocnika, prave kridlo a 3 zaloznikov. A asi aj manazera.

Reagovat
mimi_united

Ole práveže musí zostať. Vedenie sa ale musí bachnúť po vreckách a konečne pustiť väčšie peniaze.

Ideálne z dostupných hráčov Sancho, Werner, Isco Alebo im podobne kvalitní hráči

Reagovat
EXoRcIsT

no Sancho je strasne dostupny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Isco by bol dalsi drahy hrac co by u vas vyhorel

Reagovat
Infernoqt

Až nás po pauze vypráská Liverpool, tak můžeme být klidně 17. A pak ta psychika bude dost v prdeli. Každopádně kdyby šlo opravdu do tuhého, tak v zimě uděláme několik panic buys

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Old Trafford moc neumíme, navíc derby

Reagovat
Infernoqt

Já vím, ale my zažíváme největší herní krizi, kterou jsme ještě nikdy neměli. A navíc máme papírově nejslabší tým, který jsme kdy měli. Sečtu-li si tohle, když mi letos někdo zaručí udržení, vezmu to všemi deseti a budu se rád dívat jen na poháry.

Reagovat
EXoRcIsT

0-0 jak vysite

Reagovat
vladis271

minulý rok sme u vás presrali titul. A nikto ma nepresvedčí, že to bolo v zápase na Etihade, alebo proti Lestru doma. U vás. Dúfam, že sa Klopp poučil z minulého roku.

Reagovat
eder

Přesně tak to vidím i já.

Reagovat
EXoRcIsT

zaloznikov potrbuje aspon 4 a Matu Perreiru a Freda priviazat o stolicku a donutit ich pozerat nonstop ich vykony na ihrisku

Reagovat
Hokaido

Popular opinion: Ole je nejhorší trenér v celý PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*fact

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Tak to bez debat. Otázka je, jak daleko do historie to sahá

Reagovat
Talker

cca rok, předtím to byl Mourinho u United.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ještě před pár hodinami bych oponoval, že Bruce je horší. Teď už to jde hůř

Reagovat
avicii

neni to trenere do PL..v Norsku dobry, ale to je jak keby siel niekto napr. s ceskej ligy trenovat United

Reagovat
cr7sux

Trpis by s nama utocil na titul

Reagovat
Luc-Luc

vysledkove dokonale kolo snad Oleho podrzi jeste jedno kolo

Reagovat
pobody's nerfect

Jestli se nepletu, před rokem jsme ukončili mourinhovo působení v united, možnost na repete

Reagovat
vladis271

už len kvôli tomu ho vyrazia teraz. Ak sa pod ním kýve stolička a zvažujú vyhadzov tak to urobia cez repre pauzu. Nedovolia aby dvoch manažérov MU po sebe vyprevadil manažér LFC.

Reagovat
Bandita_Harry

Po debakli s Liverpoolom ho podrzia prepustia ho az po blamazi v Belehrade a Grobari budu spievat Olee Ole Ole Oleee

Reagovat
smazaný uživatel

Ole's at the wheel

Reagovat
Ranoth

ak tymto sracom nedame aspon 3-4 goly tak to bude velke sklamanie

Reagovat
cokoliv

Přesně ty alibisticke řeči jakože je to derby, tam se může stát ledacos, nebo že united budou žrát trávu, to musí úplně stranou. Nic jiného než 3 body neberu.

Reagovat
wild

To je proste odpad..uplne dno, trapnost a ubohost. Ole nech ide dopice aj s Pereirom

Reagovat
smazaný uživatel

presne takto som si predstavoval sezonu united ked sa uzavreli supisky

Reagovat
Busby babes

same shit, different day.

Axel ok, Fred je uplne mimo, kdo schvalil jeho nakup by mel letet.

Utok prakticky bez podpory, bez poradny prihravky. S tim tezko neco sami udelaji. Ani jeden z nich neni Messi aby presli sami pres 3 hrace..

Reagovat
Whitemedia

Rashford z toho byl už solidně otrávenej..

Reagovat
Busby babes

ma to desne tezky, navic sam ani nema uplne formu. I kdyz mit formu s tim, jakej servis dostava je taky prakticky nemozny.

Reagovat
Swarley

Souhlas, ale prostě v tom, co hrajem, je milionkrát platnejsi na křídle...toho hrota v tomhle může hrát s klidem Greenwood a ten se jeví výběrem místa i zakončením lépe než Rash...a než tu kravinu s Andreasem, tak je jednoznačně lepší hrát na křídla Rash a James...

Ale to už jde bohužel za Olem, který se ani nechce poučit...

Reagovat
smazaný uživatel

Za OGS jde hodně věcí, i to že nechal odejít Lukaka a Sancheze, kteří s vaší marodkou prostě teď dost chybí.

Reagovat
Swarley

Jo to jo, vsak to se řešilo v létě...jako jestli mel Lukaku nějaký problém, tak je dobře, ze je pryč...Alexis už byl navíc a pokud se ani za jednoho nesehnala náhrada, tak to je pruser...tam je to porad tak na hraně, kdo za co víc může...

Ale ty sestavy a střídání, tam už z toho bohužel Oleho nikdo nezachrání...

Reagovat
Busby babes

tezko jde za olem to, ze jsme cele leto vedeli, ze Romelu pujde ale zadnou nahradu nesehnali. To jde za vedenim.

Reagovat
Hachim Mastour

Icardiho ste mali zobrať.

Reagovat
Swarley

To je zrovna ten srdcar, který to zachrání

Reagovat
Hachim Mastour

Tak radšej srdcára Trashforda.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši jo

Reagovat
Swarley

Super logika, to se u vas u gunners ted taky nějak rozmohlo

Reagovat
Hachim Mastour

Aká logika? Predali ste Romela a nekúpili náhradu. Ale Martial to možno roztočí.

Reagovat
Swarley

Tak vyberes tu největší blbost na trhu a jiná možnost pro tebe ani není...to je ta stupidni logika, ale v pohode, tady si zvyknes...

Reagovat
Hachim Mastour

Myslím si, že Icardi je jedna z naj. možností ale ok

Reagovat
Swarley

Jako herně možná, ale po všech dalších stránkách je to naprostá kalamita a hráč k hovnu...potřebujeme někoho, kdo bude mít vztah, chybí nám ti, kdo se budou pro klub rvat...rozhodne bych se mu vyhnul...

Reagovat
mesyas

Charakterově to může být odpad, ale nikdo mu neupře fakt, že se jedná o jednoho z nejlepšího útočníka na světě.

Reagovat
Swarley

v pořádku, ale pokud se bavíme o nějaké přestavbě a budování týmu do budoucna, tak nezačnu Icardim...

Reagovat
smazaný uživatel

ten je solídne otrávený od začiatku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním slovem: strašný!

Já to Olemu přeju, dokážu i pochopit, že je snaha o nějakou koncepci, jejíž nastolení může trvat třeba i pár let, chápu dokonce i že se bude prohrávat, že to nebude snadný, koneckonců si tím prošel i Liverpool třeba.

Ale ty hráči na to prostě zřejmě serou. Bez nasazení, bez nějakýho odhodlání nic. Nějaký měřítko snese jenom Maguire, McTominay, DDG a místama James. Ostatním je to úplně u prdele. Takže ti hráči tu koncepci buďto nechápu, nebo na ní serou. Oboje je u mě každopádně problém trenéra. Pokud se jim nedokáže vysvětli, co od nich chce v krátkým i dlouhým období, pokud jim nedokáže vysvětlit, že tam musí nechat všechno, tak prostě u toho týmu nemá co dělat. Tím spíše, že jsme zase začli s Matou a Perreirou. To je prostě něco strašnýho. Rojo je taky lepší než Young dlouhodobě.

Takže po tom dnešním výkonu, kdy se na to prostě vysrali, tak pokud Ole hodně rychle něco nedokáže změnit v přístupu hráčů, tak musí pryč.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ Bissaka to snese (váš možná nejlepší hráč)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten toho moc neodehrál, ale obecně ano - ty tři posily + Scott jsou naši nejlepší hráči.

Reagovat
pobody's nerfect

Přestavba týmu se ovšem bude dělat výrazně složitěji než v liverpoolu, hráči mají neskutečné platy, které neodpovídají jejich kvalitám a tím pádem budou složitě prodejní nebo hostovatelni, nehledě na to,že všechny potenciální posily, respektive jejich agenti, znají situaci v united a na platech je pořádně podoji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jen jeden z důvodů. Navíc na to ani nemáme zrovna přirpavenou sportovní strukturu v klubu.

Reagovat
afc

LFC musí tento United rozjebať na kusy. Snáď bude aspoň 1,7.

Reagovat
EXoRcIsT

0-0

Reagovat
afc

Čisté konto proti tomuto Liverpoolu je scifi.

Reagovat
Kixi Syhimour

totéž by řekl člověk o CIty

Reagovat
afc

Klopp z vás spravil mašinu a ty sa stále len bojíš. Nechápem ťa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Musí přijít ten titul, k čemu toto všechno, když se nesplní hlavní cíl? Jsem moc rád za Ligu mistrů, ale i tak hlavním cíle Jürgenovy cesty zůstává liga.

Reagovat
Kixi Syhimour

(Ligy mistrů si moc vážím, ale prostě ta liga stává zůstává snem)

Reagovat
afc

Veď ligu dáte túto sezónu a Kloppovi postavite sochu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už 3 jsme tu sochu málem stavěli, ale uvidíme

Reagovat
cokoliv

A až přijde titul, tak konečně necháš tě otravné pesimisticke pózy?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, myslím si, že by nastalo zmírnění, konec konců letos se můj pesimismus (po výhře v LM) nedá srovnávat se začátkem minulé sezóny.

Reagovat
cokoliv

teď si preju titul ještě víc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

to sa pisalo myslim, ze aj minule pred zapasom u nich

Reagovat
afc

Vtedy boli na tom o dosť lepšie. Momentálne sú na dne.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak uz budu zrejme s Pogbom, Martialom ci AWB. Neviem ako ty, ale ja uz som videl dost zapasov ManU s LFC takze sa necuduj, ze nie kazdy fan LFC caka 5:0. Keby hrame doma tak verim vo vyhru o gol no.

Reagovat
Talker

Tak loni to zremizovali s tím, že byli ještě v rauši potom, co se zbavili Mourinha a měli před zápasem s váma šnůru 8 výher a jedné remízy. Jak je repre pauza, tak i kdyby vyhodili trenéra, tak to podle mého nestihne mít efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak poviem to takto asi poslednych 6 zapasov bol skoro vzdy LFC lepsi mozno az na jeden zapas a vyhrali len raz, takze preto si nerobim nadeje aj keby mal hrat ich dorast hlavne ak hraju doma

Reagovat
smazaný uživatel

MU už jen čekají než Pocheho vyhodí, tak snad ole i on ještě nějakou dobu vydrží

Reagovat
9augi9

A ten si zase naťahá svoje posily, koncepcia. ,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jak jsem si před sezonou říkal, že budu rád za boj do konce o 4. místo, tak najednou si říkám, že by byla obrovská škoda nebýt třetí.

MU kompletně v hajzlu, kdybychom nepodělali první zápas s nima, tak jsou v sestupovém pásmu, Tottenham taky úplně mimo ve všech směrech, Arsenal se bude zlepšovat, ale myslím, že bychom je měli dát s prstem v nose. Že by se hecnul Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

'' Arsenal se bude zlepšovat, ale myslím, že bychom je měli dát s prstem v nose'' Zase by vas mohl nejaky Sheffield vratit na zem

Reagovat
Talker

Tak já věřím, že budeme mít ztráty. Ale věřím, že vy jich budete mít prostě více. Absolutně neřeším, že jsme pár bodů za Citizens teď, na konci ligy budou 20 bodů před náma. Ale myslím, že to třetí místo prostě dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzni to, jako byste nam meli nadelit 15 bodu a jeste nas prejet ve vzajemnych zapasech.

Nehrajem momentalne zadnou hitparadu,ale nekteri zacinate mit velke oci. Neco jak mufani po zapase s vama. Klidne je ale mejte, pak ten pad na drzku je zabavnejsi

Reagovat
Talker

Já tě nechápu. Píšeš Emeryout, stěžuješ si na sestavy, výkony, ale pak se hádáš, že si někdo myslí, že skončí před váma. Tak buď věříš tomu, že to Emery zvládne a budete sbírat body (a skončíte před náma) nebo očekáváš Emeryout a tím pádem logicky skončíte za náma. Nějak nevidím třetí možnost.

Neříkám o 15 bodů, ale ne o prsa jako loni - já hlavně vidím v každém zápase zlepšení oproti tomu předchozímu. Posouváme se herně a to nám stále chybí půlka obrany do základu (Emerson a hlavně Rudiger) a teprve se zahrávají po zranění CHO a Kante.

A hlavně (z mého pohledu) hrajeme lepší fotbal než v uplynulých 2 letech a blížíme se úrovni té Conteho titulové sezony, Lampard se nebojí měnit formace, střídat hráče, takže kdyby se něco sralo, tak to dokáže změnit - ať už přechodem na 3 stopery nebo přidáním jednoho hráče do středu zálohy na větší držení míče...

Reagovat
Counter

Třetí možnost je odchod Emeryho a následné zlepšení, protože momentálně to vypadá, že horší to být nemůže

Reagovat
Talker

Tak Emery neodejde, dokud budou relativně slušné výsledky. Takže pokud by měl odejít a následně někdo přijít, aby vás zvednul, tak byste museli mít už slušnou ztrátu na špičku tabulky (já furt tak nějak předpokládám, že se na 3. místo posuneme během pár následujících zápasů a už ho nepustíme )

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtuju ho hlavně za herní projev, protoze jsem Arsenalu začal fandit kvůli intenzivnímu fotbalu a jeho kombinační dominanci. Minulou sezonu jsem o nem ani nedutnul, ale když vidím, ze měl další léto, ale herní projev je pořád stejný, už mi to začíná vadit. Do toho dela nesmyslné kroky v sestavě. Nepohyblivy Xhaka, který potřebuje hrát víc nahoře a hlavně na balonu, tak ho Emery staví na DM, kde to má jakože čistit před stoperama, ale on na to prostě nemá předpoklady a vidět to jde až z vesmíru. A naopak jeho opak Torreira ma plnit jakousi demoverzí Ramseyho... Takových věcí mi na něm vadi víc. Přesto věřím, ze se s navrátilcema herně zvednem a nejak tu 4 ukopem. Jinak ja nevěřím vám, ze to tak budete s mladýma projizdet. Ale musím uznat, ze Lampard ma asi tak 2x větší koule nez Emery

Reagovat
Talker

Tak naši nejlepší hráči tuhle sezonu jsou zatím Jorginho, Mount a Abraham. A hlavně prostě nejsme kompletní, proto čekám další zlepšování.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, kdyz se zrani Abraham a souperi vymazou Jorginha a je po party

Reagovat
Talker

Jorginha moc vymazat nejde, protože u něj to už není o tom, že by byl dirigent, ale že tam pro ty hráče je na přihrávku a hlavně se brutálně zlepšil ve hře bez míče. Je mnohem agresivnější, chodí do soubojů, brání parádně. Když uděláte osobku na Jorginha, tak to prostě stopeři budou hrát přes jiného hráče.

U nás jde rozehrávka dost často přes krajní beky/křídla, kdy přijde diagonála od stoperů a následně se kombinacemi snažíme jít dopředu. Takže tam Jorginho není úplně klíčový.

Jinak on si cení Lampard více golovosti než nějaké technické nadstavby, takže máme i dvojku, která by měla být schopná sem tam dát gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nehadam, ze skoncite pred nama, ale, ze nas date s prstem v nose, coz je rozdil

Reagovat
J0EL

nechapem ten hype. Uplne v pohode mozeme skoncit pred nimi. Najma ked uz budeme mat plnu silu v obrane a vrati sa Laca.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC se do obrany bude vracet Rudiger a Kanté a navíc se vrátí RLC. CHO a Pulisicn budou nabírat formu. Myslím že v tomhle má CFC mnohem větší potenciál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na druhou stranu i loni jste na tom byli dobře (i docela herně) v této fázi a Sarri nezvládl zimu a jakmile někomu došlo, že se prostě musí bránit Jorginho tak to šlo z kopce, leč konečný výsledek byl velmi. I teda Lampard nemá trenérské zkušenosti v PL (což docela doběhlo Emeryho loni, si myslím). Plus si myslím, že Spurs se určitě zvednou.

Reagovat
Talker

Jenže loni jsme měli skvělý začátek a postupně se to zhoršovalo, už v září se ukazovaly první problémy a ultravelká závislost na Hazardovi - když nevytvořil gol on, tak jsme ho prostě nedali.

Ta závislost zmizela, goly a asistence se rozprostřely mezi více hráčů a víme, že když se netrefí Abraham, tak toho fíka může dát Mount, CHO (nebo později RLC). Dali jsme stejně golů jako loni a to nám stále chyběli doteď hráči. Jak jsem psal po zápase s United - já se fakt nebojím, že bychom goly nedávali. Tenhle styl hry prostě nabídne 4-5 golovek za zápas. Jasně, občas se to nepodaří, ale ty body sbírat budeme.

Stejně tak zmizela závislost na Jorginhovi, stopeři klidně rozehrají diagonálou na krajního beka/křídlo, případně není problém to nakopnout i na Abrahama.

Navíc Lampard sice nemá zkušenosti s trenovaním na této úrovni, ale nebojí se s tím nějak pracovat - klidně zahraje jeden zápas 4-3-3, další zápas 3-4-3, během zápasu přejde na 4-2-3-1. Není to rigidní a když přijde krize, tak věřím mnohem víc Lampardovi než Sarrimu, že to zvládne. Právě kvůli tomuhle.

Reagovat
J0EL

Nam sa do zostavy vrati Holding, Bellerin a Tierney. S ich podporou utoku a navratom Lacu uz na tom tiez budeme len lepsie. Takze s tym potencialom je to pre mna prave naopak. A to Pepe tiez este by mal naberat formu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to chtěl vidět tak optimisticky jako ty, ale za ta léta co fandím Arsenalu už tak nějak tuším, jak to dopadne....Velmi rád bych se mýlil, ale oni to prostě nějakým záhadným způsobem každou zimu totálně proserou. Pokaždý, když má Arsenal šanci se dotáhnout na chybujícího soupeře, nikdy tu možnost nevyužije a sám ten zápas taky podělá. Radši od nich nic nečekat a pak být příjemně překvapen.

Reagovat
J0EL

Tento vikend sme to nahodou celkom zvladli ja nie som optimista, len si proste nemyslim, ze moze Chelsea tak vyskakovat ako tu niektori pisu a v pohode tvrdit, ze skoncia pred nami. Takisto to mozu posrat ako my.

Reagovat
Talker

Vždyť píšu, že by byla škoda nebýt třetí, ne že bychom měli být bezpodmínečně třetí Ten Arsenal byl částečně popíchnutí, částečně to beru z toho, co tu píšete, kdy vyhazujete trenéra, sere vás úplně všechno od sestavy přes rozehrávku až neschopnost některých hráčů. Tak nějak si říkám, že to asi u vás nebude dobrý.

Reagovat
RKBoy

ja ho chápem.. máme mladý ,dravý a zaujímavý káder so 7. odchovancami ktorý sa sú regulérne top talenty..a hlavne ho máme lepší ako vy.

Reagovat
J0EL

Reagovat
RKBoy

neviem čo ti príde vtipné.

Reagovat
J0EL

Nemate lepsi kader. Bodka.

Reagovat
RKBoy

myslím ,že tu debata naozaj končí.

Reagovat
J0EL

Tiez si myslim.

Reagovat
vladis271

Toto je presne jeden z dôvod prečo v budúcnosti som absolútne proti menovaniu Gerrarda ak jasne nepreukáže talent a schopnosti. Sledovať miláčika fanúšikov ako sa proti nemu obracajú a chcú jeho odchod nie je pekný pohľad.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kixi Syhimour

Gerrard vede ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard teda už teď má úplně jiné CV než Ole před vstupem do MU, natož teď

Reagovat
Kixi Syhimour

Solskjaer měl ale nějaké výsledky v Norsku, ne? Leč teda Cardiff se dost nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Norsko se nedá srovnávat ani s českou ligou natož skotskem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Gerrard narozdiel od Oleho utočnikov kupuje a ti mu vystrielaju ittul

Reagovat
icemike

Koho? Morelos tam byl a Defoe je půjčeny

Reagovat
smazaný uživatel

A keby sa zaucal sezonu-dve pod Kloppom?

Reagovat
Counter

Gerrard si zatím vede dost dobře. A stejně tak by se dalo argumentovat Guardiolou nebo Zidanem, kteří za sebou nic extra neměli, akorát dostali chvíli času se v klubu zabydlet a šlo o jejich první velké angažmá.

Reagovat
EXoRcIsT

Zidan je slaby akurat dostal RM v dobe ked prisla na cely kader zivotna forma a z toho tazil

Reagovat
Counter

nn, Zidane těžil z toho, že kádr převzal po Rafaeli Benítezovi

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

Pepek byl priveden do klubu, kterej dlouhodobe hral plus minus stejnej styl, on ho teda samozrejme posunul jeste o kus dal, ale porad prebiral klub, co zrovna vyhral LM, ne? (nebo jen byli ve finale?) Kazdopadne jejich vychozi pozice byla trochu jina.

Zidane mel k dispozici dobrej tym, kterej potreboval namotivovat nez postavit znovu. A Ronalda.

Reagovat
Counter

Jestli koukám dobře, tak to Pepek přebíral po sezoně, kdy Barca skončila s 67 body třetí s výrazným odstupem za Realem a Villarrealem a v CdR i LM skončila v semifinále.

Reagovat
Busby babes

Jsem myslel, ze ji Rijkaard vyhral nejak rok predtim, ale ono to bylo 3 roky predtim. I tak to byla kazdopadne uplne nesrovnatelna pozice s tim, k jakemu kadru a jak fungujicimu klubu prisel treba Ole.

Reagovat
Counter

Jasně, taky se od něj neočekává, že bude z fleku hrát o titul a výhru LM. Zato být dva body od sestupu je přece jen trochu přes čáru.

Reagovat
Busby babes

dost dany okolnostma, na ktery taky nemel uplne vliv, ale jasne no. postaveni v tabulce je zklamani.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Gerrard si vede dobře a tohle téma prostě není na pořadu dne.

Reagovat
EXoRcIsT

OLEOUT nic ale ze vobec nic nezmenil ba naopak ta hra je este horsia jak za Joseho . Sam si vykopal hrob nasadzovanim Pereiru

Reagovat
nani92

a ak nevíde ten Wenger, tak jednoznačne Big Sam

Reagovat
EXoRcIsT

este Tony Pulis

Reagovat
nani92

keby sme mali Lukakua tak ano, ale takto by vyhorel

Reagovat
EXoRcIsT

tak uz len Gary Neville

Reagovat
nani92

to už radšej Roya Keana

Reagovat
protiproudu

kdyby nastoupil wenger, to by byla prdel :D

Reagovat
Swarley

Jen tak pro jistotu by mohl Levy vyhodit Pocheho...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám musí cejtit, že teď to smrdí tím, že mu za něj ještě něco zaplatíme

Reagovat
Swarley

Jako stejně si případně dá Poche pauzu a nejdřív možná tak od léta...

Reagovat
Grahf

Pool vyhraje titul a United zostúpi, to by bol skvelý armagedon

Reagovat
Infernoqt

Ten tým nemá sebevědomí, kvalitu ani záložní plán. Potřebujeme nutně přestupák a pak to nějak dokopeme.

Reagovat
EXoRcIsT

tazke to casy pre fanusika AC a MU

Reagovat
Infernoqt

No, a to mám rád ještě Spartu a Monako... Já si furt říkám, že se konečně nebudu dívat, ale když si to pak stejně pustím

Reagovat
PP

já s BVB a Arsenalem v posledních letech taky paráda.. Byť tvoje kvarteto jsou jak jezdci z Apokalypsy..

Reagovat
J0EL

Reagovat
9augi9

Pýcha predchádza pád, nezabudnem tú SAFovu tlačovku na konci kde sa vyjadril, že je najviac hrdý že dostal United na vrchol a Liverpool vrátil tam kam "patrí". No a kto sa usmieva teraz?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf sak hovoril o tituloch v lige a dajako si nepamatam zeby ste od jeho odchodu dajaky vyhrali

Reagovat
9augi9

Určite nehovoril iba o tituloch.

Reagovat
EXoRcIsT

tak to je jedno ci len o tituloch 26r si vas mazal takze tak . Po kolkych rokoch ste vyhrali jednu trofej a uz zrazu nemal SAF pravdu si pozri celkovy pocet trofeji alebo hoc i poharov vyhratych od jeho odchodu

Reagovat
9augi9

Nehovor že by si tie trofeje nevymenil za jeden pohár pre víťaza LM. Ruku na srdce.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako ty poháry vyhrané od jeho odchodu se mají rovnat Lize mistrů (a teda Superpoháru)?

Reagovat
EXoRcIsT

nehovorim ze LM nieje najvacsia ale i tak sme vyhrali v obdobi ked sa nam nedari FA Cup Ligovy pohar Anglicky superpohar Europsku ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Anglický superpohár není oficiální trofej, ne? Evropský ano. (Docela se mi to hodí do diskuse, ale myslím, že tomu tak je). Jako nevyhráli jste málo a kvantitativně i více než my, ale tak my toho máme více kvalitativně, takže bych to nebral jako argument proti nám.

Reagovat
EXoRcIsT

a vy ste jaky dali argument hned prvy prispevok ze kto sa usmieva teraz ? Ste vyhrali jednu trofej . 27r ste pozerali MU na chrbat a sa idete SAFovi vysmievat

Reagovat
Kixi Syhimour

No, myslil jsem tebe s tím argumentem, od výroku mého kolegy se distancuji, s tím nesouhlasím.

Ale znovu říkáš, že jsem vyhráli 1 trofej (2 jsem vyhráli), což bez kontextu zní jako dost málo, ale ono to je v kontextu více než vy.

Reagovat
9augi9

Na chrbat? V tituloch z ligy áno ale ako Fa cupy Pohar UEFA LM mi ako malo nepride.

Reagovat
9augi9

Myslím, že si odpovedal dosť vyhýbavo a vlastne len potvrdil naše slová.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze ano, kdyz to rikal v situaci, kdy jsme vas preskocili v poctu titulu.

Reagovat
bbbauch

SAF se muze liverpoolu vysmivat jak dlouho chce, ma pravdu

Reagovat
9augi9

Mal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Co stim má společného Alex?

Reagovat
bbbauch

Allegri in

Reagovat
9augi9

*Zdenek Zeman

Reagovat
Taiger

Away results:

Ole as United's Caretaker manager: WWWWWWWWW

Ole as United's Permanent manager: LLLLLDDDLDL

Reagovat
nani92

podpisovať zmluvu s Diablom sa neoplatí

Reagovat
Taiger

huh

Reagovat
blade115

Nádherné, jednoduše nádherné. Spuds i MU v prdeli, jejich nejotravnější fans už pomalu lezou kanálama a vedle toho si Chelsea staví tým odchovanců a Liverpool si konečně jede pro zasloužený titul.

Reagovat
Taiger

A dědula skřípe zubama mamlasek

Reagovat
SpecialOne

A pokud to skončí titulem pro City, bude to úplná paráda.

Reagovat
Whitemedia

Na Liverpoolu jdoucím si pro titul není nic krásného...

Reagovat
blade115

Je, přeju jim to. Sympatický tým, projev, filozofie i trenér. Chelsea na to letos nemá, takže oni jsou jednoznačná volba.

Reagovat
Counter

jn, ale zaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že zrovna ty jsi nás sympatizant

Reagovat
Counter

Tak to tě musím zklamat, já z PL fandím vyloženě jen Arsenalu, zbytek je spíš o tom, koho nemám rád nejméně

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak psal si o Nás hodně v superlativech tak si asi aspoň objektivní

Reagovat
Counter

Samozřejmě že jsem

Reagovat
cristiano.K.

je nepsané pravidlo, že fanoušci AFC přejí titul LFC, když ho nemohou mít a platí to i naopak

Reagovat
Counter

Já teda Liverpoolu v Rodgersově éře titul nepřál

Reagovat
cristiano.K.

tak si jí lajskni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A i Chelsea se stává docela sympatická

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

S tímhle vkusem už konečně víme, na koho se tehdy Vlado jen díval...

Reagovat
Busby babes

jj, musime si z vas ted vzit vsichni priklad.

Reagovat
Swarley

"tým odchovanců"

Reagovat
cokoliv

Ne každý si může dovolit poslat odchovanec na hostovacku za 100 Mega aby se rozehrali a až pak je zpracovávat do týmu

Reagovat
Swarley

Tak musí Abra asi víc nakrást

Reagovat
cr7sux

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

To ne, všem se právě moc líbíte v té žumpě, kde jste. Jen se tam topte ideálně po zbytek vaší mizerné existence.

Reagovat
Busby babes

uz aby toho Abru ten fotbal prestal bavit a byl od vas zas klid.

Reagovat
blade115

Já bych se vám sem chodil smát i bez Chelsea, to se neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze az chelsea nebude mit love prestanes fandit jo

Reagovat
blade115

Zajímavá dedukce.

Reagovat
Busby babes

Hated, adored, never ignored...

Reagovat
blade115

A ještě respected, na to prosím nezapomínejme.

Reagovat
Busby babes

to spis ty. Urcite si nas taky respektoval kdyz si byl malej.

Reagovat
blade115

Jak jinak.

Reagovat
Swarley

Soběstačná Chelsea v plné kráse, na to bych se podival

Reagovat
Whitemedia

To už od vás posloucháme takových let a nic..

Reagovat
Busby babes

veril jsem britskym uradum a Putinovi vic s tim znarodnenim.

Reagovat
kvasha16

tak uz tu boli pred chvilou ked nedostal viza nejake trapne pohnutky od konkurencie, ale zatial stale nic. tak ja uz kurva neviem kde je chyba... kedy sa na to konecne Abra vyserie, ked ani toto mu nestacilo

Reagovat
mesyas

i po tolika letech se tahle věta stále píše?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

To je nádherný, když od jisté chvíle totálně nezvládáš, jaké umělé sračce fandis...promin, ze jsem ti ty tvoje pohádky rozebral...

Reagovat
Whitemedia

Je dobře, že tu máš toho bladea, alespoň si máš jak zlepšit náladu po každém vašem ofenzivním koncertě

Reagovat
Swarley

Po tech letech úspěchu musíme tomu klubu jako fandové i něco vrátit a mám takovej pocit, ze mi porad z pohledu fanouška ten klub mnohonásobně víc dal...

A i tady je blade super příklad, ten se odvrátil v mnohem menším srabu...stačil stréc v teplakach...

Reagovat
Talker

Tak snad nahradíte Fergieho stejně kvalitně, jako jste nahradili Busbyho - tj čtvrtstoletí bez titulu. Stejně je prdel, jak tu mluvíte o historii, přitom jste měli jen "haluz" na 2 trenéry, kteří patří k nejúspěšnějším v historii anglického fotbalu a jinak tam byly 2 tituly z pravěku.

Reagovat
blade115

Wow.

Reagovat
Swarley

nemusíš jít tak na sílu, když se tohle tady řešilo asi tak milionkrát

Reagovat
Swarley

jj, haluz

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...takovou picovinu jsi musel vymyslet slusne dlouho

Reagovat
r.mrazik

takze city a chelsea maji haluz na megabohaty majitele...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Ty jsi pako.

Reagovat
cristiano.K.

měli byste nás začít respektovat jako my kdysi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim radost sledovat ale vzhledem k tmu kolik takovych sezon uz liverpool mel tak tomu mam zatim strach uverit

Reagovat
8lampard8

Reagovat
PP

Pískej konec ligyyyy!!

Reagovat
Counter

https://twitter.com/afcVeskiii/status/1180895157325053952

Tohle Rio fakt trefil. Nejlepší jak si na konci mne ruce, cítím to teď úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kontrakt před koncem sezony prostě nedával smysl předtím a ještě méně teď, může to být největší chyba od odchodu Fergusona,protože to může stát MU 3 roky, Lukaka, nejspíše Pogbu a pořádnou ránu na pověsti a může být ještě hůř, pokud ho vedení bude držet příliš dlouho.

Reagovat
Counter

Jako od začátku jsem byl skeptický, zda na to Ole má, ale zároveň jsem k němu v téhle sezoně smířlivější, protože má k dispozici fakt chabý kádr, obzvláště se stávající marodkou. Otázka akorát je, nakolik je to jeho dílo a nakolik je za to zodpověděné klubové vedení.

Reagovat
Sandstorm

Bohužel je to tak. Ale v té době se to při repre pauze prostě nabízelo mu dát smlouvu. A hodně fanoušků to tak chtělo. Edo v tu chvíli udělal populární krok, který měl ukázat stabilitu. S odstupem času už to tak populární není a neměl by Oleho trápit co to půjde. Protože brzy se Ole fanouškům zprotiví jestli bude tato hra a výsledky pokračovat.A i z toho důvodu mě to sere, protože nechci aby se mi sympaťák Ole zprotivil. Já mu to nedávám za zlé. Pro mě je největší zlo Woodward a Glazerovci.

Reagovat
Swarley

tak Ole zůstane pořád Ole, ať už se stane cokoliv, neodpáře to nic z toho, co pro United udělal...ten problém je primárně jinde, to víme všichni...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
protiproudu

Moc jsem nepochopil co tam říká, můžeš mi to prosím tě objasnit?

Reagovat
smazaný uživatel

po výhře MU nad PSG:

"OLE dělá svojí práci, dejte mu prázdný podepsaný šek"(podepište ho za každou cenu)."MU je zpátky"

Reagovat
protiproudu

Jo aha :D

Reagovat
Counter

Je to po odvetě zápasu s PSG, kdy byl Ole pořád jen interim manager a měl výborné výsledky. Ty papíry v ruce symbolizují smlouvu, kterou má klub Olemu strčit pod nos, říct mu, ať si řekne o jakoukoli částku, hlavně aby to okamžitě podepsal, protože díky němu je (to pravé) MU zpátky.

Reagovat
protiproudu

V jiné době to dává jiný smysl :D

Reagovat
vladis271

posadte Oleho do kancelárie, podajte mu kontrakt na stôl s bianco šekom a nechajte ho to podpísať. Mu je späť.

Reagovat
Sandstorm

V tu chvíli to takhle cítilo snad 99% fanoušků MU. Emoce byly silnější, než střízlivý úsudek.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Werkrider

Wolves s tým týmom musia byť top 6 easy a biť sa o top 4. Sorry jako.

Reagovat
9augi9

Na to majú príliš nevyrovnané výkony.

Reagovat
Counter

Nebýt EL, tak možná. Takhle ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no za vyhry s top 6 su bohuzial tiez len 3 body

Reagovat
nani92

Víte, jaký je rozdíl mezi Manchesterem United a Karlem Gottem?

Gott možná ještě letos něco vyhraje...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
fabec1222

ukradený

Reagovat
smazaný uživatel

No nepovídej když je to v češtině

Reagovat
RKBoy

Gott sa musí v hrobe obracat.. ale najprv mu zatlieskaj , má to rád.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rothbard

Reagovat
kvasha16

uuuuuuu

Reagovat
redyyz

Reagovat
8lampard8

Reagovat
wild

Away results:

Ole as United's Caretaker manager: WWWWWWWWW

Ole as United's Permanent manager: LLLLLDDDLDL

Toto je proste

Reagovat
wild

uz to tu je, sorry

Reagovat
cokoliv

Do MU se chodí podepsat smlouvu, sabotovat to a shrabnout odstupné

Reagovat
smazaný uživatel

NU takhle toho trageda vyhodí ještě teď o pauze..

Reagovat
minoLFC

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal som, trafili dnes United bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

ak hej tak len stred brany, kedze chytal Dubravka

Reagovat
Sandstorm

Víte jaký je rozdíl mezi nani92 a maďarským ovcojebem?...........................Žádný.

Reagovat
EXoRcIsT

ja som za take dostal ban minule ked som si dovolil jedneho ceskeho uzivatela vulgarne popysat takze sa pytam ADMINA je dovolene ked cesi urazaju slovakov ako madarskych ovcojebcov ?

Reagovat
Sandstorm

Ty jsi to pochopil jo? Hmm překvapils.

Reagovat
Člen_zlořádu

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, sandstorm by měl jít úplně stejně.

Reagovat
Swarley

na to se tady kašle už dlouhodobě, bany lítaly i za menší prohřešky...

Reagovat
EXoRcIsT

sak jasne ale napriklad mna to stve ked ja dostanem ban hoc to bolo len na den ked som mu napisal ze je d.b.l a on tu bude slovakom nadavat do ovcojebcov a nic sa nedeje tak som rad ze si ADMINI robia svoju pracu a posuvaju tento portal dalej vpred

Reagovat
Swarley

někdo by ty nezvladajka měl pobanovat, pak by to tady po delší době mohlo mít zase alespoň nějakou hlavu a patu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Ef je výborné fórum a počet banov je primeraný. Za mna 5/7

Reagovat
Swarley

ale urážky sem nepatří, když se tu máme všichni rádi...jsme jako rodina...

Reagovat
Agent z Melmacu

popYsat

ale kokot

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Talker

Nani je sympaták

Reagovat
Lacko_Boh

To neznamená ze nie je ovcojeb

Reagovat
redyyz

Urážení diskutujících. Chceme-li diskutovat, pak slušně a bez invektiv vůči ostatním uživatelům. Byť jsme nezačali, neopětujeme urážkami. Autory komentářů respektujeme, stejně jako jejich právo na vlastní názor a přízeň konkrétnímu klubu.

Reagovat
avicii

tak kto teda na lavicku United? Carrick do konca sezony?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Caretaker

Reagovat
Greny

Ten možná tak do středu zálohy do konce sezony

Reagovat
Swarley

no nejhorší by rozhodně nebyl

Reagovat
nani92

a Ole to útoku..boli by hned mužstvu prospešnejší ako v manažmente

Reagovat
Swarley

ok, ale pak teda Andreas jako manažer

Reagovat
icka

Reagovat
Mönchengladbach

Marcelino

Reagovat
Greny

Trpisovsky koupíte Součka, Coufala a Hovorku a ono to pujde

Reagovat
avicii

My nie

Reagovat
Člen_zlořádu

Momentálně je menší sebemrskačství fandit Spartě, než United

Reagovat
Infernoqt

Letos bych se na ten fotbal nejradši úplně vysral

Reagovat
Swarley

ty tam teda máš výběr...

Reagovat
RKBoy

akurát tak na psychiatriu.

Reagovat
Člen_zlořádu

Dle tvého výběru mužstev, jsi masovhysta a vyžíváš se v bolesti a utrpení ale soucítím s tebou

Reagovat
Infernoqt

Pro mou obhajobu, tak koukám aktivně jen na United, zbytek když zachytím v telce a zrovna nic nedělám

Reagovat
Člen_zlořádu

Takže z toho výběru, momentálně to nejhorší možný alespoň v tom nejsem sám

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

to jsem zvedav,jak z takovych sracek pryc...vzhledem k sile kadru,je uplne u prdele,kdo to povede

idioti...

Reagovat
Busby babes

to je prave to, stejne neni nikdo, koho misto nej. Allegri nez se na duolingu nauci anglicky...

Reagovat
Mimalu

Conte ani Ancelotti taky anglicky vůbec neuměli, Allegri by vám podle mě v současné situaci pomohl i kdyby všechny instrukce musel kreslit na papír

Reagovat
Counter

Pak se to obstojně naučí, na prvním tréninku na něj promluví McTominay a stejně neporozumí ani jednomu slovu

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
The Krupy
Reagovat
r.mrazik

mu bude prekladat...nekdo

Reagovat
Miguel19

Tvl poměrně solidní hype tu od pár fans máme..

Reagovat
Taiger

Vyhypovaný jak tvoje analýzy poslední dobou

Reagovat
Miguel19

Je to bída. Dám si pauzu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

David de Gea.

"It is not acceptable, not just this game but the whole season. It is the most difficult time since I have been here. I don’t know what is happening. We cannot even score one goal in two games."

David de Gea asked what needs to improve at #MUFC:

"Everything, I don't know what to say."

David de Gea on #NUFC goal: "Come on, we conceded a goal from a corner. That cannot happen. It’s unacceptable!"

Reagovat
Nikikrew

Je to jeho bullshit podpisovat s vami dalsiu zmluvu nech place

Reagovat
bbbauch

To je tak hloupy, ze ani nevim, co ti na to napsat

Reagovat
Nikikrew

Nie, ja jeho kvalit sa cudujem ze sa neposunul niekam vyssie kde by hral o trofeje, s vami min 2-3 roky tazko bude o nieco hrat

Reagovat
EXoRcIsT

tak je to srdciar za to mu patri uznanie keby chcel tak davno mohol chytat za RM Barcu Juve atd

Reagovat
r.mrazik

to v arsenalu dobre znate vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Známe a už jsme se to i naučili unášet Mufanům to bude asi ještě trvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
EXoRcIsT

to mi znie tak ze Ole je hotovy

Reagovat
Nikikrew

Uprimne, s takym kadrom co ma United sa ani necudujem kde sa nachadzaju. Meritko urovne Man Utd splna De Gea, Bissaka, Maqiure, Lindelof, McTominnay, Pogba a Martial (mladikov neratam), zvysok ani nahodou a ak si niekto mysli opak, tak je docela naivny,

Po 8 kolach stracat 15 bodov na prveho, to je teda sila. Ked som pisal pred zaciatkom ligy, ze United urobili velku chybu ked pustili Lukakua a Sancheza bez akejkolvek nahrady, Busby mi tvrdil ze Rashford ich nahradi. Ano, vidim.

Myslim si, ze tento tim moze skoncit tak do 8 miesta vkludne, my hrame tiez sracku ale mame aspon Aubu a kvalitnejsi stred zalohy, oni iba obranu a trocha stred. Tu asi ani zmena manazera nepomoze

Reagovat
iamek

Ještě Rash, když má podporu, Shaw a James. Zbytek tragedie.

Reagovat
Nikikrew

Ok Rashford asi ano, ale skor lavicka ako zaklad.

Reagovat
mul

a aj skôr krídlo ako hrot

Reagovat
r.mrazik

do 8 mista nebudeme ani nahodou...jsou tam mnohem lepsi tymy...budeme radi za desate misto

Reagovat
Busby babes

40 bodu, nas cil.

Reagovat
r.mrazik

letos i jo

Reagovat
Svatej

nejdřív jsem se jen tak pousmál, ale čistě matematicky to tímhle tempem vychází na nejakejch těch 45 bodů, to je ulet

Reagovat
Busby babes

takze jen musime udrzet soucasne tempo, cool.

Reagovat
Svatej

Dokonce si můžete dovolit nám příští zápas pustit

( a jo, po poslední zkušenosti s vama jsem radši takhle požádal )

Reagovat
smazaný uživatel

To skôr tých 40 bodov je myslenych ako cieľ k zachrane a nevypadnutiu do champu

Reagovat
Svatej

Však já vím, furt to ale konci stejně legračně

Reagovat
Talker

Tak pokud by jeli tímhle tempem, tak Ole letí a nastoupí někdo, kdo tomu dá impuls, k tomu koupí někoho v zimě... Podle mého se dostanou na 60 bodů+, což většinou zaručuje TOP7..

Reagovat
Svatej

Tam jim podle myho sezóna bude stát a padat na Martialovi s Pogbou... Rash je v mých očích zatím pořád někdo, kdo skvele zvedá dobrej výkon, ale sám to ještě zvednout neumí..

Reagovat
Talker

Je škoda, že Mourek nevydržel ještě chvíli a Martiala nedonutil odejít, to by bylo ideální.

Reagovat
Counter

Remembering, with great fondness, all those times in the last six years that we said “enjoy Utd being crap, it won’t last!”

The gift that keeps on giving ❤️

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Ale teraz vážne chlapci, ukľudnite sa a skončite s tým odovzdávaním titulu do našich rúk.

Za 2 týždne NWD na OT hned nato Spurs doma, potom Villa vonku. Nečakám nejaký výbuch, nato sme vo veľkej pohode.

Ale úplne jednoducho to môže nabrať tento smer. Na OT prehra. Doma výhra so Spurs a vonku výhra na Ville. Čo by bolo 6 bodov z 9 a vzhľadom nato, že raz zaváhať musíme by to nebola ani žiadna katastrofa. Ak City teraz 3 zápasy vyhrajú tak po našom zápase vo Ville príde Pepek na Anfield s tým, že ak nás vylúpi zúži medzeru na 2 body a liga je opäť otvorená. Mne to tak nereálne nepríde.

Reagovat
Dawon

Kdybyste s nama prohrali, tak byste se meli z PL odhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

to zas co skusas?

Reagovat
Člen_zlořádu

Že jsme teď tak marný, že nedáme ani Newcastle

Reagovat
Dawon

Mas jako pocit, ze aktualni MU je tym, se kterym by LFC mohlo realne prohrat? Do pici my mame aktualne prumer tak 2 strely na branu za zapas, nejsme schopni si ze hry pripravit sanci ani proti tymum jako newcastle a alkmaar...o cem se tady jako bavime? Prohra proti nam by bylo gigantice selhani od LFC a je mi uplne fuk, jestli je to doma nebo venku

Reagovat
smazaný uživatel

tak Norwich ci Wolves asi tiez nemali formu na porazenie ManCity a zrejme po repre pauze budu naspat Martial, AWB ci Pogba... ale ak to je nova forma ,,nedokazem si predstavit" tak potom ok

Reagovat
Dawon

Tak samozrejme ze ve finale muze kazdy porazit kazdeho, ale my sme aktualne tak absurdne neskodni, ze si nedokazu predstavit, jak bysme vas mohli porazit (nejakou odpornou ubranenou remizu budiz, ale vyhru fakt ne )

Ono u Wolves si to taky asi nikdo dneska nedokazal predstavit zejo...to ze se to pak stalo nic nemeneni na tom, jak silene nepravdepodobne to pred zapasem bylo

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja praveze cakam klasicku remizu 0:0 minimalne kralovske zakroky De Geu ale ak vas neporazime u vas doma teraz tak uz asi nikdy

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

City majú napríklad najbližšie Crystal Palace vonku.. Tam to tiež môže vseliak dopadnúť..

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad 0:10 pre City

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

"MCFC_805.10.2019 17:52#

LUCKERI POJEBANI...toto je neskutocne uz"

"pampeliska.ultras

05.10.2019 18:12

#

Len si poplakaj....

Zitra poplakas opět, až vas Vlci vyseknou jak bytovou žádost."

Karma mu to vrátila za hrubou inzultaci Liverpoolu. Včera jsem navíc vedl delší diskusi s fanouškem Citizens Tommym, kde jsem mu tvrdil, že by si neměl být jistý v kramflecích. Obzvláště proti TOP týmům je krásný fotbal Guardioly neefektivní. Byla to reakce na to, že bagatelizovali náskok Liverpoolu a plácali se po zádech, že manko stáhnou ve vzájemných zápasech. A teď dokonce ztráta s průměrným týmem. A to jsou právě ztráty, na kterých má Gloryola postavenou většinu titulů, konzistentně poráží průměráky v lize. V LM se však nedostatky projeví v pozdější fázi a kdo ví... možná i letos v PL.

Reagovat
iamek

Ty vole díky Olemu má člověk najednou rad repre pauzy. A GRATULACE Liverpoolu k titulu.

Reagovat
Busby babes

nepanikar.

Reagovat
iamek

Kdo by řekl, ze největší radost mi bude dělat Banik . Ještě, ze teď mám v Praze dost práce a nemusel jsem koukat na poslední dva zápasy

Reagovat
Godwinson

Tak kdo ten souboj nakonec vyhraje, Solskjaer nebo Pocchetino?

Reagovat
Whitemedia

Silva

Reagovat
Godwinson

Ten je nepředběhne, zase tak daleko od ambicí se Everton nepohybuje

Reagovat
Talker

Tipl bych, že MU vykopne Oleho, následně se nechá vykopnout Pochettino za obrovskou pálku, podepíšou ho United a on to bude sabotovat u nich a sekne s trenováním jako AVB.

Reagovat
Godwinson

Tak on by pro ně byl v téhle situaci asi ideální, takovej stavitel. Ale nějak si u něj nedovedu představit, že by hned po vyhazovu nastoupil do něčeho tak extrémně složitýho jako jsou aktuální United

Reagovat
Talker

Hlavně kdyby přišel v půlce sezony, tak s tím stejně nic neudělá. Oni by potřebovali zkušeného caretakera, který dokáže z těch hráčů půl roku něco vyždímat. Pokud pořád platí Mourka, tak by možná stálo za to je switchnout do konce sezony a pak hledat dlouhodobou alternativu.

Reagovat
cr7sux

s tím mourinhem

Reagovat
montaigne33

Včera se štěstím/ VARem vydřel 3b LFC, dnes přišel kolaps CITY, Totáč a MU bída pokračuje... Zajímavě rozehraná soutěž...

Reagovat
vladis271

zayo ešte to nevzdávaj. Ak by sa MU a City teraz spojili boli by ste o bod pred nami. Treba spísať petíciu za spojenie klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

hajzel

Reagovat
nani92

Reagovat
cr7sux

"No one is claiming that the manager doesn't share some blame.

Understand this is the first year of a more or less, COMPLETE overhaul of our first XI, there is deadwood playing that Ole is aware of, and is more than definitely going to replace.

We're missing, Shaw, Lindelof, AWB, Pogba & Martial, all first team regulars.

Result is inexcusable, but this is a bad time for our squad, compounded by an unfortunate amount of injuries. It's not the end of the world.

Also to those saying we're going to get relegated how fucking reactionary do you need to be. That's not going to happen, but neither is top 4 or top 6.

We can't throw our toys out of the pram at every bad result. We're not after short term success, it's a long way back to the top but foundations have been laid. Don't claim there's nothing there, we have one of the best defensive records in the league despite having absolutely no midfield.

We're not a million miles off being able to play good football, a few signings, some integration time and we'll see some light.

Chill."

z redditu

Reagovat
Infernoqt

Na férovku řeknu, že pokud by to i nadále vedl Ole a v zimě by nikdo nepřišel, tak si jsem jistý sestupem.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Stopro

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Infernoqt

Stopro

Reagovat
Busby babes

jen je otazka, zda u toho jeste bude Ole nebo nekdo jinej no. Jsem zvedavej, jak vedeni udrzi nervy na uzde...

Reagovat
Jazdec

"a few signings"

Ten káder je z hľadiska kvality katastrofálny. Útok potrebuje RW a ka sa bavíme o kvalite(+talent) typu Sancho tak to vyjde 100M+ a nebolo by asi odveci rozmýšľať do útoku ešte aj o druhom hráčovi.

Záloha by pravdepodobne zniesla aj oboch v lete zmieňovaných(Fernandes aj SMS), čo by šlo snáď na 150M+.

To by bolo v rámci peňazí minutých v lete na obranu kompletná prestavba kádru za obrovské peniaze.

A btw, samozrejme, že sa to skôr podobá na FM, ale ten káder je podľa mňa katastrofálny a aj s príchodom povedzme vyššie zmieňovaných hráčov by to aj kvalitnému manažérovi trvalo aspoň jednu sezónu kým by to dal dokopy.

Reagovat
cr7sux

Tak few může být klidně 7, že

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu tyhle ocekavani o 100M na hrace, kdyz vezmu v potaz za kolik dokazi efektivne posilovat sestavu City a Liverpool. Mimoto MU ted fakt neni team kterej by hral nekde o TOP vysledy a to ani v nasledujicich 2-3 letech a nemyslim ze ted zrovna potrebujou do kadru dalsi GoldDigger.

V neposledni rade si myslim ze nakupy MU ani nebudou nadale cilit na top umisteni ale na stabylizaci/omlazeni kadru. a zbaveni se "deadwood"

Reagovat
r.mrazik

efektivne myslis nejdrazsi brankar a nejdrazsi obrance sveho casu?

nebo vice dost drahych hracu v pripade city?

Reagovat
iamek

Sheffield dostal jen 7 gólů. Henderson

Reagovat
Whitemedia

a to teda ty dva ještě docela zazdil sám Henderson

Reagovat
risk je zisk

Manchester mě pobavil :)))

Reagovat
John Obi Mikel

Manchesterské kluby dnes

Reagovat
cristiano.K.

Nemohlo se stát nic lepšího, než že Ole postoupil přes PSG Jinak DDG by tu střelu dva roky zpět chytil.

Reagovat
Rothbard

Kolik padlo zlutych v celem kole, kde to najdu?

Reagovat
C-M@ster

Kometa a United

Ioo, kdyby ta PL taky mela play off

Reagovat
mr.Silver

OT: Joker 5/10, Parasite 9/10

Ten hype na Jokera jako vubec nechapu, natocene to je krasne, barvy i scenografie pecka, herecke vykony super, ale pribeh je tak nudny a hloupy, ze to jako celek pusobi nedodelane a tak nejak o nicem ...

Za to Parasite je nadupana super fun pecka s perfektne zvladnutymi twisty, rezie, kamera, herecke vykony - vsechno parada. Asi na to kouknu hned znova

Reagovat
Swarley

Z Jokera se dalo vytriskat víc

Reagovat
Mastný Chobot

Joker je joke. Film, kde sa vlastne nič dokopy nestalo.

Reagovat
nani92

a čo sa tam akože malo stať?

Reagovat
Mastný Chobot

Dej napr.

Reagovat
nani92

Dej tam bol napr.

Reagovat
j_mrazik

Takže jako novej Tarantino říkáš...

Reagovat
nani92

vôbec

Reagovat
Whitemedia

Jako už dlouho se mi nestalo, aby mě uspával už jen trailer, takže od Jokera nemám žádné očekávání

Reagovat
minoLFC

Parasite

Reagovat
The Krupy

Kto chce vidieť poriadneho Jokera, zapne si Gotham.

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Jako směješ se, ale on všechny ty proměny Monaghan zahrál opravdu skvěle

Reagovat
Whitemedia

ale jako je jasný, že když chce člověk vidět opravdu pořádného Jokera, tak si zapne Temného Rytíře

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Třeba Nicholson byl taky super, ale Ledgerův Joker je dokonalost a nikdy jej nikdo nepřekoná.

Reagovat
Swarley

To je těžký posoudit, protoze kvalitou filmu je temný rytíř úplně někde jinde...ciste herecky by to i klidně mohlo byt srovnatelné, tam je to od obou perfektní výkon...

Reagovat
The Krupy

najlepšie zahraný Joker od Ledgera, dokonca viac variánt

Reagovat
patas92

Nevím kdo je Monaghan, ale vidiěl jsem pár dílů první řadu Gothamu a ten seriál mi přišel extrémně špatný po všech stránkách

Reagovat
The Krupy

Tak to si asi prvý, od koho počujem kritiku, mne sa to páčilo náramne. A konkrétne Monaghan to zahral fakt výborne, ako píše hore Whitemedia

Reagovat
patas92

Však jasně...Já jsem holt na seriály docela náročný. Pokud se produkční hodnoty seriálu aspoň trochu nepřibližujou těm od Netflixu nebo HBO, tak na to většinou nejsem schopný koukat. Gotham je zrovna ten případ.

Reagovat
Whitemedia

Tohle píše hodně lidí.. on je to stejný případ jako u Agents of S.H.I.E.L.D., první řada slabší, ve zbytku paráda

Reagovat
r.mrazik

pche...mexican joker je nejlepsi

Reagovat
vodka

Reagovat
mesyas

Souhlasím! Joker jen o one man show, protože pokud Joaquin nedostane za tuhle roli Oscara tak už nevím za co by to měli herci dostávat. Scénaristicky to bylo slabé jak čaj bez nějakého momentu překvapení. Takový nadprůměrný film, ten hype taky nechápu.

Pokud myslíš prazita od korejců tak mě to vysoké hodnocení nepřekvapuje, korejci umí natočit kvalitní film a jejich tvorba není vůbec špatná.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku dnes proti Juve výkon na pána.. jak kdyby na hrot Frank poslal Zoumu..

Reagovat
nani92

pekne, že nespomenieš Higuaina

Reagovat
iamek

Hrál spatne? Já ho letos viděl 2x a 2x tragedie

Reagovat
PP

s Bonuccim udělali výtečnou dvojku stoperů Juve..

Reagovat
Busby babes

tak hlavne, ze ma konecne trenera, co ho nuti se zlepsovat, nebo jak to placal... a hraje porad stejnou tuzku jak u nas.

Reagovat
Whitemedia

Tak je pořád teprve říjen a ta šance na zlepšení tam je, ale včera to byla neskutečná parodie na útočníka, dlouho jsem se takhle "nepobavil", ten v tom zápase neudělal dobře snad nic a navíc se neustále vztekal na ostatní

Reagovat
Busby babes

ale jo, ja verim, ze on tam goly davat bude. Jen proste ty jeho silny kecy, za kteryma nestaly zadny vysledky a pri prvnim problemu to u nas proste zabalil...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mastný Chobot

Keď sa tu minulý rok zaviedol pojem súboj kriplov, ešte sa netušilo, čo príde tento rok. Spurs a United tešia, ale my sa vykonnostne tiež zúčastňujeme statočne

Reagovat
redyyz

ale body zbierate a na to sa hra

Reagovat
Mastný Chobot

Otázka je dokedy

Reagovat
J0EL

Ked sa zapracuje Belle a Tierney a vrati sa Laca, tak uplne v pohode aj nadalej.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či tí traja zrazu dokážu sfunkčniť tú paródiu na zálohu, čo každý zápas predvádzame

Reagovat
smazaný uživatel

kym sa vsetci vratia a zapracuju, vypadne niekto iny..napr ak vypadne auba, nebudeme vediet dat gol

Reagovat
J0EL

Da ho Laca a navratilci urcite zlepsia aj zalohu ako do utoku, tak aj do obrany. Tierneyho centre su lahodka

Reagovat
Nikikrew

Uvidime v lige, EL a micky mouse nie je az take meritko

Ale ano, verim ze pozdvihne nasu hru

Reagovat
johan14

Anglická liga sa vyrovnáva, tie peniaze se delia správne a už to vidieť, že zopár klubov to skvelo využilo a doplnili zostavy na potrebných miestach. Zato pred FA klobúk dolu, je im.jasné že sk by si väčšinu rozdelili 3 kluby ako v PD, tak by sledovanosť šla dolu. Dobre to robia, zaisťujú si budúcnosť.

Reagovat
Smreky

inak ten MENDY z CITY je dosť sklenený....veľa toho zatiaľ neodohral...

Reagovat
Tomanatura

Vsichni tu jebou do Oleho, ale uprimne, dnesni sestava U ited nebyla o nic kvalitnejsi, nez ta Newcastlu. Nemuzes chtit po tymu, co je kvalitou na urovni 10.-12 mista, ze bude hrat o LM. Vic hracu je tam uplne metvych a oni musi hrat, protoze nikdo jiny neni. Jestli ma nekdo letet, tak lidi zodpovedni za prestupy, ne Ole.

Reagovat
r.mrazik

no...ze tam dava tragedy andrease a matu je na Olem

stejne jako to,ze po vystridani hodi stopera napravo a Roja doprostred

ze stavi freda na ukor matice jde taky za nim

on tomu docela pomaha

Reagovat
Busby babes

Tak Rojo na stoperu byl uplne ok.

Kdyby stavel Matice, tak tu nadavas uplne stejne jako na Freda. Mata je uz mimo, Andreas... nevim, vcera byl asi jedinej, kdo tam dal slusnej centr. Ale je to malo no.

Oleho problem je, ze Fred, Matic, Mata a Andreas v tom tymu uz vubec nemaji byt. Mata jde za nim, toho chtel aby zustal, zbytek podedil.

Reagovat
r.mrazik

matic je porad lepsi jak fred...je to smutny,ale je to tak

kdyby odesel mata,tak by musel nastoupit snad uz i carrick

Reagovat
Busby babes

tak jejich pozice je mirne jina. Fred neni vylozene DM.

Reagovat
r.mrazik

tak vcera tam behal...stejne jako zapasy drive...

a tedy...hraje silene

Reagovat
Busby babes

to nerozporuju. Hraje hodne spatne. Doufal jsem, ze kdyz bude hrat pravidelne, tak se chytne. Zatim tomu moc nenasvedcuje...

Btw, to, ze se pohyboval niz, neznamena, ze to je DM.

Reagovat
r.mrazik

to neznamena...ale co je to platne,kdyz tam hraje

Reagovat
r.mrazik

a to matic stal 40 a odejde zadara a fred stal 50 a ma cenu tak 15...

Reagovat
Busby babes

ano, skvelej nabor naseho vedeni. Ale tak Matic si neco odehral, to je jeste ok. Ale Fred je rposte provar. Pritom na nem neco videl Mourinho, Guardiola, trener brazilsky repre... on dokaze zahrat dobre, ale jednou za 10 zapasu a to je problem/

Reagovat
r.mrazik

on neni hrac do PL...fakt nechapu...

stejne nechapu jeho stavebni pred stopery,kdyz jeho reakce jsou pitome pomaly a ztraci tam balony...

Reagovat
Tomanatura

neni z ceho vybirat je to prast jak uhod

Reagovat
janinho

ja ked som dneska videl niekde titulok ze "Dubravkov Newcastle porazil hviezdny ManU" tak som sa len zasmial. ked som vcera videl tu zostavu tak som akurat polutoval dlhorocnych fandov ManU. zo spickoveho klubu urobili absolutnu parodiu. ten kader co vcera nastupil patril skor timu co bojuje prinajlepsom o hornu polovicu tabulky.

Ak je pravda ze tam o prestupoch rozhoduje Woodward tak som zvedavy kedy konecne majitelia pochopia ze hlavny zodpovedny za prejebanej pol miliardy na prestupoch za poslednych 5 rokov je prave on. Mozu tam trenrov menit kludne kazde 3 dni, ale pokial nieco neurobia s tou prestupovou politikou tak sa do boja o titul v najblizsich rokoch nevratia ani v najdivokejsich snoch. Ole je sympatak ale ta jeho tusim 3rocna zmluva po tej uvodnej winning streak bol tiez ulet. mal dostat prinajlepsom na 1,5 roka s opciou.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kader je fakt slabucky, ale tam je otazka na kolko za to moze ole a tam nevidime. vyjadril spokojnost so stavom kadru, chcel pracovat s mladymi ktorym veril? je mozme ze sa nedotiahli niektori hraci aj preto, ze ich nelakalo pracovat pod olem a nejake vacsie trenerske meno by ich dokazalo presvedcit?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne edo musi byt tiez riadny diletant to nez debaty

Reagovat
Infernoqt

Gary Neville o přestupech: "They need another centre-back, they need a left-back, they need two central midfield players, they need a wide player and they need a top centre-forward. They need five or six top players in that squad and they're going to cost a lot of money."

Reagovat
Infernoqt

"I said it a couple of weeks ago, this is the most average group of Man United players in the history of the Premier League. They're good players and they're giving it their all but they're just not good enough."

To je asi tak k tomu, když jsem tu před pár dny říkal, že máme papírově nejslabší tým, co si u nás za celou dobu v PL pamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Vizionář

Reagovat
Mastný Chobot

" they're giving it their all"

tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

sice na to někteří serou, ale jinak má pravdu, máme nejslabší kádr, co tu kdy byl

Reagovat
nani92

to, že je káder slabý a nemôže konkurovať najlepším je pravda...ale ten káder nie je až tak slabý,aby sme nevedeli poraziť, alebo len zatlačiť Alkmaar a Newcastle...CP,Burnley, Aston Villa proti Norwichu..o takých výkonoch my môžeme len snívať a žiaľ toto Ole nedáva. Stále sa hovorí ako sa mu Lukaku nehodil do toho čo chce hrať, ale ked vidím tie nákopy na Rashforda,tak som si tým nie istý

Reagovat
r.mrazik

proti alkmaaru hrali deti...co kdo cekal?

Reagovat
nani92

ale ked deti hrajú rovnako ako dospelí, tak v deťoch chyba nebude

Reagovat
cr7sux

Kdy naposledy hrál třeba mata stabilně aspoň 3 zápasy dobře? Young nebo i ten matic? Stalo se to vůbec aspoň během minulé sezóny třeba i pod mourkem? Ti hráči jsou totálně na odpis s to je to, co nám zbylo ze zálohy bez pogby pardon, ještě je tam fred, ale u něj jsem si jistý, že tři dobré zápasy u nás po sobě teda zatím určitě neměl

Reagovat
r.mrazik

to neni...ale nase deti jako dospeli fakt nehrajou

vsem chybi prave praxe proti dospelym...chong a gomes uz meli hrat takhle loni nekde na hostovani v nizsi soutezi

Reagovat
nani92

však budú hrať buduci rok nižsiu súťaž v Ačku

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
Busby babes

Mohli bychom z toho udelat Netflix serial jako v Sunderlandu, tem se to hodne povedlo.

Reagovat
r.mrazik

tyjo...ja fakt nevim,jestli bych se na ten zmar a utrpeni dival

Reagovat
Busby babes

Sunderland byl super. Jako treba kdyz na seznamu posil od skautu dali Zlatana a GM se jich pta: co tam kurva dela Zlatan?

Btw na tom seznamu tenkrat meli i McTominaye.

Reagovat
r.mrazik

hh

ze bych se na to nakonec podival?

ale zmar MU bych asi nedal

Reagovat
Busby babes

ono je to hezky skodoliba sranda, kdyz vis jak ta sezona dopadla. a v prvnich dilech vidis ty rozhovory s fanousky jak rikaji: jo, rychle se vratime do PL a tak... A ty si jen rikas: Kamo, me je te skoro az lito...

Reagovat
božský John

Vsichni nateseny na pratelak s Celticem, jak se hezky pripravi na ligu a daj jim trojku, samy prdelky, optimismus. A pak uz to je vice mene jak z vtipu o Lotysich - zima, bida a beznadej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

proboha proc zas stopera?

Reagovat
Infernoqt

Protože Garyho Lindelof nepřesvědčil a Tuanzebe je moc mladej, aby tam hrál ustavičně

Reagovat
r.mrazik

proc? zatim co tam axel hral,tak chybu neudelal...de ligt je taky mladej...a v juve hraje momentalne divne...ted udelal hloupou pentli

Reagovat
mesyas

Jak mohli Účka vypráskat Chelsea, to doteď nechápu.

Reagovat
Banger

A možná nakonec dobře pro Chelsea, že taková facka přišla hned ze startu.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně se Liverpool nakonec posere...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako možné to je. Ale City majú zatiaľ veĺmi nevyrovnané výkony. Dávajú 4-0; 5-0; 8-0 ale pustia perie s Norwichom, s Wolves...

Reagovat
kissak

Podcenění soupeře.

Reagovat
janinho

de bruyne v tejto sezone nehral v zaklade v 2 zapasoch. v norwichi striedal okolo 60 min a teraz vynechal cely zapas. akoze ak ten kader za miliardu je takto bytostne zavisly od jedneho hraca, tak to je Pep trosku slabsi trener nez som si myslel.

viem ze je to futbal a nie matematika a kazdy moze rupnut, ale city s tym co postavili vcera do zapasu musia vyhrat proti wolves v 99 zapasoch so 100.

myslim, ze bayern a city zarobili stavkovym tento vikend viac nez ja zarobim za cely zivot.

Reagovat
fenixLFC

V mnohom suhlas ale mne pri nich napada este jedna vec. Vlani zvladli de facto celu sezonu bez kevina a do fotmy sa dostal bilva ktory bol neskutocny. Preto ma prekvapuje ked ho teraz strieda a nehrava zaklad. Obzvlast pocas absencie kevina. Mahrez sice v zapadoch kde hra zvykne dat par golov ale zjavne to nie je podobne ako vlani. A samostatna kapitola je obrana, to ze ich absencia laportea zasiahne sa cakalo a na to budu doplacat. Mam ale casto pocit ze mnohe ide za pepom qko sklada zostavu a podobne

Reagovat
janinho

ja toho Pepa a jeho zostavy nepochopim asi nikdy. Mahrez v 1.kole da 3 Acka a v dalsom zapase ostane na lavicke. B.Silva dal hattrick a presne som vedel ze dalsi zapas nebude v zaklade. jasne, kazdy hrac musi vediet ze zaklad nema nikto isty, ale ak by som dal 3g a v dalsom zapase ostal na lavke, tak by som sa asi citil velmi cudne. v tomto smere Guardiolu absolutne nechapem.

vcerajsi zapas som nevidel, ale tak ak takyto tim trafi branu doma proti Wolves 2 krat, tak je to cudne. oni mavaju skoro kazdy rok taketo vybuchy... v minulej sezone tusim na jesen boli rozbehnuti a doma prehrali 2:3 s CP co vtedy tusim hrali uplne hovno. bud valcuju alebo vybuchnu.

Reagovat
fenixLFC

s tym CP som videl iba zaver a len v nom mohli dat kludne 5 golov, sanci na to mali dost len ich nepremenili. skor ten castle alebo s chelsea, to boli divne vysledky.

Reagovat
janinho

pozeram ze v tom zapase s CP v 2.polcase mali len 2 strely na branu. ale beriem, ten zapas im prehrala hlavne defenziva, lebo s 2g doma sa zvykne vyhravat, ale aby city doma dostali 3g od silne priemerneho timu, to bol vybuch.

tie prehry vonku beriem s vacsou rezervou a nielen u city (napr. Lpool v LM vonku a doma je velky rozdiel). v domacich zapasoch zvyknu dominovat herne ovela viac nez vonku. a nie len v lige ale aj v LM (napr. 2zapasy s Lpoolom, kde vonku behali jak splasene kurata). ten norwich bol vtedy v euforii zo zaciatku, takze tam to tiez akceptujem ovela viac nez doma s CP alebo wolves.

Reagovat
Mastný Chobot

Vážne som inak zvedavý, kam to dotiahne Martinelli a čo z neho bude. Na jednej strane s tým svojím behom, hlavou dolu a technikou pôsobí ako dedinský kopáč, na druhej strane tá agresivita, priamočiarosť, decision-making a schopnosť dostávať sa do šancí a kvalitne zakončovať z každej pozície sú vlastnosti, ktoré robia top útočníka. Aj včera bol konštantne nebezpečný, rád ho uvidím viac.

Reagovat
Golasso

Reagovat
j_mrazik

Až se vrátí z marodky Laca, tak mu moc šancí nedávám.

Reagovat
Lacko_Boh

Dominikov decision-making ..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
eder

Kdyby mi někdo ještě tak před šesti, sedmi lety zpátky tvrdil, že Liverpool bude mít po osmi kolech PL náskok na Mancs patnáct bodů, tak mu bez váhání volám rychlou...

Reagovat
kiwwi

Uz sme podpisali toho Pochettina?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
j_mrazik

Ole teď vypadá přesně jako ten zaměstnanec, co při zkušebce maká, odvádí výbornou práci, má výsledky, ale jakmile dostane smlouvu na dobu neurčitou, tak na to sere.

Je mi ho až líto...

Reagovat
kissak

A co kdyby na to srali hráči?

Reagovat
j_mrazik

Tak je prací vedoucího pracovníka s tím něco udělat. Je otázka, jestli je to kvalitou, tlakem, že jsou tak marní. Nemyslím si, že by na to srali.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

26 - Since returning to the Premier League in August 2016, Marcos Alonso has been directly involved in 26 goals in 100 games in the competition (15 goals & 11 assists), the most of any defender since then.

Koľko má TAA?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, asi 21 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu je 21

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mesyas

TAA je taky tak marnej v bránění?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem. Nemám ho nasledovaneho. Čo to má spoločné s tým, čo sa pýtam ale?

Reagovat
Gunner14

Zdravím pana Forresta z diskuze po EL

Reagovat
forrest

Taky Tě zdravím, kamaráde...

Reagovat
Nikikrew

Only Pierre-Emerick Aubameyang (39) and Alex Lacazette (21) have scored more goals than Mesut Özil (6) for Arsenal during the Unai Emery era.

Tak toto je hodne smutna statistika. Auba a Lacca drzia Emeryho prdel stale na lavicke

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, zrovna tihle dva tam od tech golu jsou ne? Podavat to jako: nebyt toho, ze utocnici davaji goly, uz by letel, je trochu zvlastni...

Chapu, ze mate jine problemy a neni to uplne ono, ale vytahnout tuhle statistiku a dat ji takovej kontext mi prijde zvlastni,.

Reagovat
Nikikrew

Tak v prvom rade tam ide o ten rozdiel, nemame zaloznika ktory by dal aspon 10 golov za sezonu, vsetko to stoji na Aubovi a Laccazetovi a bolo to tak myslene, ze nasa utocna hra je dost zavisla najma o tychto hracov co nie je dobre.

Reagovat
Busby babes

protoze vam jeden odesel. Ramsey mel vic, ne? Zbytek je v tymu proste kratce. Jako ok, jen bych rekl, ze utocna hra vetsiny tymu je dost zavisla na te utocne dvojce. Pool loni Salah a Mane, pak deset golu mezera, Firmino, pak 6.

Kdyz kouknu na vase cisla z lonska, tak to neni o moc jiny, prakticky vam chybi ten Firmino.

Reagovat
Nikikrew

Ramsey mal 4 goly v lige a 2 takze to tiez nebolo bohvieco.

Chyba firminho, co je asi 20 golov za sezonu nie?

Reagovat
Busby babes

koukal jsem jen na ligu, loni mel 12, letos ma 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomínáte na Origiho

Reagovat
Busby babes

ktery dal loni 3 goly a letos 1?

Reagovat
aramaki

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi je tragéd.

Reagovat
J0EL

Fakt sa uz aj ty pridavas k tym Emeryhejtrom? Busby ma pravdu v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

on je hlavně ozilofil, takže když mu Emery šahá na jeho miláčka a nestaví ho, tak je hned oheň na střeše

Reagovat
J0EL

Ozila mam rad aj ja, tiez ma Emery v tomto stve. Ale nedavam mu za vinu aj ked sa rano zle vyserem. A to je ten rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste taky pořád nespokojený, rok fandění Newcastlu na vás.

Reagovat
Nikikrew

S tou hrou co predvadzame potesenie nemam no. Je to uz len take pozeranie z nutnosti

Reagovat
nani92

tiež nechápem ako Guendozi nemá viac golov ako Laca

Reagovat
Svatej

To vypadá na ještě větší bodovou závislost než byla ta naše 50% na Hazardovi..

Ale zas se dá z druhý strany říct, že z nich Emery zdime všechno..

Reagovat
fenixLFC

firmino ma za 9 zapasov proti arsenalu 8....

Reagovat
Counter

Nevím, co je na tom hodně smutného, prostě máme dva špičkové útočníky, na které hraje celý zbytek týmu. Postupně by se k nim měl přidat Pepe a jsme na tom jak Liverpool.

Reagovat
Nikikrew

Na jednej strane je super, ze mame utocnikov ktory pravidelne skoruju a drzia nas v pozicii, na strane druhej nasa hra je cisto zavisla na nich, pri pripadnej absencii mozeme mat velke problemy. Navyse to aj hovori, kolko golov dali kridla a zaloznici, bieda nad biedou

Reagovat
Fenri

Vsak jsme uz taky od odchodu Sancheze a Walcotta spilali, ze na kridlech nemame goly. Imho ma kombo Pepe, Saka, Martinelli, Nelson, ESR v sobe vic golu nez Welbeck, Iwobi a Miki, v tom ohledu to je podle me oproti lonsku upgrade. Ceballos a Guendouzi snad taky nejakyho fika daj.

Ze utocnici davaj more golu je dobre, jasne, bylo by fajn mit dalsiho hrace, co da 10+ golu za sezonu, ale to jsou vsechno spojeny nadoby... Dokud budem hrat bidu a se stestim rvat vyhry 1:0, 2:1, tak se ani ty goly nijak jinak moc nedaj rozprostrit. Ja bych se radsi upnul k tomu, abychom zlepsili hru celkove, ty goly pak prijdou, nez najit dalsiho talismana kterej jednou za cas uplete z hovna gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce za 80 milionů, zmatenej jak lesní včela

https://www.youtube.com/watch?v=uBRqWpkR_xc

Reagovat
Busby babes

co presne tam mel delat?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně základní věc -- pohlídat si hráče?

Reagovat
Busby babes

jako, ze stoper ma hlidat hrace co nabiha z druhe vlny?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě je úplně jedno, jestli je stoper nebo útočník. Maguire při bránění toho protiútoku proběhl kolem Longstaffa, vůbec si ho nevšímal a vůbec si jeho náběh nepohlídal. Jestli chceš tvrdit, že to nebyl jeho hráč v téhle situaci, tak se nemusíme dál bavit.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis, ok. Me to prijde jen takovej dost na silu rypnuti do United/Maguire ale proc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Maguira jo, do United ne, to se da rypnout mnohem snaz a ne tak na silu :) Z tohodle videa není tak dobře vidět, je tam jen konec akce, nicméně bych od hráče za takovou částku čekal, že tuhle situaci vyřeší výrazně líp a s přehledem. Ono už to, že se vracel v naprostym poklusu (ok, měli jste 6 hráčů proti 2 útočícím), je trochu na pováženou.

Reagovat
Talker

Jako je to od něj celé vtipné - výklus dozadu, zatímco ostatní sprintujou, takže na nějaké zapojení do obrany Saint-Maxinima neměl nárok (navíc kolem toho byli 3 hráči a další se vracel), tudíž logicky měl hlídat druhou vlnu nebo Carrola na druhé straně. Místo toho běžel do míst, kde se nic dít nemohlo.

Nejvíc mi přijde ale vtipný ten jeho výklus a kompletní ignorování všeho okolo - nesprintoval, neřešil ani Longstaffa, ani Carrola, jen sledoval, jak ostatní brání. Čekal bych od něj větší přehled.

Tady je to krásně vidět, čas 1:27 cca.

Reagovat
r.mrazik

jojo,mel...protoze se vracel po rohu

Reagovat
r.mrazik

pokryt toho strilejici hrace

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Vždyť to byl prostor od DM/CM

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, viděl si to vůbec? Šlo o rychlý protiútok, v takový situaci se tak úplně na posty nehraje.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Ne neviděl. Napsal jsem to jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to působí.

Reagovat
iamek

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
janinho

tak najblizsi zapas po prestavke doma Watford, ktorym City narubali 8 kuskov... ak ten zapas doma nevyhrame, tak neviem ci si Pocche nebude balit veci, lebo potom dalsi zapas je na Anfielde a v tejto fazone by bolo asi lepsie tam ani necestovat a nechat to skontumovat. keby mi niekto pred rokom povedal ze Spurs dopadnu takto tak ho rovno objednam na vysetrenie do Pezinka. aj v tomto je "krasa" futbalu ze finalista LM moze byt uplne na dne a Leicester moze vyhrat ligu s kurzom 5000:1

ta pauza teraz prisla spurs riadne vhod aj ked vela hracov bude mimo a nepochybujem ze sa znova niekto zrani. ale potrebuju vyvetrat hlavy a to iste sa tyka aj pocchetina. zopakujem to co som hovoril po debakli od Bayernu, ze teraz bude dolezite ako zareaguje muzstvo ale proti watfordu uz nemaju na vyber. verim ze ten zapas v Brightone by sa vyvijal inak nebyt toho kiksu a zranenia Huga. to zranenie vyzeralo byt take vazne, ze to mohlo nastrbit cely tim, detto v takejto "pohode". toto je teraz chvila kedy moze ukazat Pocche ze je ozaj prvotriedny trener. nech si odpusti tie experimentalne zostavy a bud povie preco s lucasom nerata alebo nech ho konecne zacne vyuzivat. minulu sezonu mu na ajaxe zachranil prdel, tak si to snad zasluzi.

nech sa da konecne do poriadku lo celso aj sessegnon aby tam bolo z coho vyberat a nech si niektori uvedomia ze im zmluvy koncia az o 7 mesiacov a dovtedy nech sa spravaju jak profesionali a hraju na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

s Watfordem to třeba nevyjde, ale mám tušáka, že na Anfieldu vyhrajeme, už jenom proto, že to nikdo nečeká

Reagovat
janinho

kks, tak to by uz bola konecna kebyze v tomto stave vyhrame na anfielde od 1998 sme tam vyhrali len raz (v 2011) tak teraz by sa to rovnalo zazraku

Reagovat
salami

Ta sestava ze vcera ma docela dobry zaklady, Longstaffove super, hlavne se mi libi Sean, kterej vypada, ze ho to vazny zraneni snad jeste posililo. Matty skvela premiera mohlo by jim to na stredu s brachou vyhovovat. Mit k tomu trenera, idealne jeste nejaky poradny kridlo, aby se dalo hrat i na 4-5-1 nebo 4-3-3, probudit Almirona ve finalni fazi a nemuselo by bejt tak zle. Prijde mi, ze jde nahoru i Jethro, po dlouhy dobe bychom mohli mit nalevo nekoho, kdo ma nejakej prinos do ofenzivy anebo pro zmenu neni uplne zoufalej dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

šílený, jak Carroll ve dvou střídáních ukázal víc než Joelinton od začátku ligy, on když se soustředí na fotbal, tak je prostě fakt skvělej hráč

Reagovat
FFA

Leno (Martinez)

Bellerin (Chambers) - Luiz (Sokratis) - Holding (Mustafi) - Tierney (Kolasinac)

Torreira (Xhaka) - Ceballos (Willock) - Guendouzi (Niles)

Pepe (Nelson) - Lacazette (Martineli) - Aubameyang (Saka)

Ak ideme pokracovat v 4-3-3 tak tam pre Ozila naozaj miesto nevidim. Na papieri /ci monitore to vyzera dobre poskladane, ale ta hra proste vyzera horsie ako za Wengera a to je proste fakt. Vysledky ale ako tak su, tak o dovolani Emeryho sa ani neuvazuje. Podla mna skonci len ak neda LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele