8. kolo
05.10.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Diváci viděli ve Watfordu bezbrankovou remízu

V rámci osmého kola Premier League poslední Watford na svém stadionu přivítal třináctý Sheffield United a jejich souboj vítěze nepřinesl. Hosté sice měli územní převahu, šance si však vytvářel domácí celek.

Letošní mizérii Watfordu v desáté minutě předvedl Gray. Toho zcela osamoceného našel v brejkové situaci po pravém křídle unikající Pereyra a útočník Hornets na malém vápně nepochopitelně přestřelil prázdnou branku.

Ani jeden z týmů už si žádnou jinou brankovou příležitost v prvním poločase nevytvořil a diváci si moc zábavy na stadionu Vicarage Road neužili.

Pět minut po přestávce už museli fanoušci Watfordu začít propadat v zoufalství. Welbeck na polovině hřiště obelstil svého strážce a namířil si to sám rovnou na branku. Propásl však správný moment pro zakončení a vystřelil pouze do připraveného gólmana Hendersona.

V průběhu dalších minut oba týmy začaly hrát spíše zodpovědně, jako by jim snad bezbranková remíza vyhovovala. Poměr střel na branku po závěrečném hvizdu 2:3 tomu napovídá.

Hlavní rozhodčí Andre Marriner nastavil šest minut a v polovině tohoto času měli domácí ještě jednu obrovskou šanci. Deulofeu našel svým nadýchaným centrem nikým nehlídaného Craiga Dawsona, proti jehož hlavičce z malého vápna vytáhl hostující gólman Henderson výborný zákrok.

Watford si připsal třetí bod v sezoně a z posledního místa se určitě nevyhrabe. Sheffield United je s devíti body na začátku druhé poloviny tabulky.

Autor: Petr Procházka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele