8. kolo
05.10.2019 16:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Milner v nastavení rozhodl o vítězství nad Leicesterem

I po osmi odehraných ligových zápasech jsou hráči Liverpoolu stoprocentní. Naposledy si poradili 2:1 s Leicesterem, brankami se na tom podíleli Mané a Milner, za hosty srovnával Maddison. Jejich náskok tak minimálně do neděle vyšplhal na osm bodů.¨

Do první větší šance se ve třinácté minutě dostal Liverpool. Alexander-Arnold si na pravé straně poradil s přesilou a odcentroval na Milnera, jehož volej z dobré pozice však letěl příliš vysoko. Alexander-Arnold nadále zásoboval své spoluhráče přesnými pasy, jeho centr ale nedokázal mezi tři tyče dostat ani Firmino.

Povedlo se to až pět minut před pauzou Sadiovi Manému. Evans propadl při dlouhém pasu Milnera a senegalský útočník postupoval sám na brankáře. Tváří v tvář Schmeichelovi uspěl a poslal Reds do vedení. To mohl před odchodem do šaten ještě navýšit, po kombinaci s Firminem ale trefil pouze gólmana.

I po přestávce měli domácí jednoznačně více ze hry. Trochu více štěstí by potřeboval Firmino, který z otočky pálil směrem na vzdálenější tyč, jenže těsně vedle. Schemichel zase dokázal zneškodnit dělovku Robertsona. Konečně se ozvaly i "Lišky", Praetova rána zpoza vápna prolétla kousek vedle tyče.

Muži z Leicesteru se k překvapení všech branky domohli. Pérez šikovně přebral míč, otočil se s ním a průnikovým pasem za obranu našel Jamese Maddisona, který i s přispěním Adriánova zaváhání srovnal stav utkání. Brzy mohl zareagovat Van Dijk, jenž po rohovém kopu hlavičkoval nad.

V nastavení předvedli hosté obrovské zaváhání. Albrighton ukopl soupeři míč a pokračoval s ním do vlastního vápna, kde ho v Maného prospěch ztratil. Poté jej navíc nesmyslně podkopl a sudí ukázal na penaltový puntík, což mu potvrdilo i video. Exekuce pokutového kopu se ujal James Milner a střelou na druhou stranu, než brankář skákal, rozhodl o konečném výsledku utkání.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
LokoLFC

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
DidusIneptus

Reagovat
John Obi Mikel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsem měl dobrý tip

Reagovat
LokoLFC

vsak si ho odkoukal ode me

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
DidusIneptus

Rozhodčí je prase!

Reagovat
DidusIneptus

Správný výsledek má být 1:1

Reagovat
LokoLFC

Přesně, jasná redka pro toho květáka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Platí ještě že když dá Milner gól že jeho tým neprohraje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele