37. kolo
06.05.2018 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Huddersfield Town 0:0

Málokdy se stává aby Etihad Stadium nebyl svědkem ani jedné branky. Nejproduktivnější tým Premier League tentokrát vyšel naprázdno a remíza 0:0 je pochopitelně velkým úspěchem Huddersfieldu. Pro hosty má bod cenu zlata, dvě kola před koncem soutěže si udrželi nesestupovou pozici.

Huddersfield to bude mít ve zbytku sezony ještě hodně náročné, ale dnešní zápas zvládl. Manchester City měl drtivou územní převahu, prakticky hostům nepůjčoval balón, ale branka golmana Lössla jakoby byla zakletá.

Na Lössla byla upřena velká pozornost, už v 7.minutě předvedl brankář Huddersfieldu těžký zákrok, když ho nepřekonal v jasné pozici David Silva. Zahrozili i hosté, střela Pritcharda se stáčela k tyči, ovšem též výborný zákrok předvedl Ederson. Po půlhodině to Huddersfield znovu rozjel a Löwe tentokrát napálil jen boční síť. První poločas pak uzavřela De Bruyneho rána, kterou Lössl schoval v náruči.

Po změně stran Citizens zvýšili aktivitu, dominovali na balónu, ale před vápnem byli bezradní. Nutno podotknout, že Huddersfield byl na zápas dobře připraven a zejména defenzíva mu fungovala parádně. Manchester měl několik závarů, avšak hosté se vždy ubránili.

V 87.minutě střílel vedle Mendy a v nastavení měli Citizens velké štěstí. Hadergjonaj pelášil sám na Edersona a ten předvedl výborný zákrok! Na Etihadu tentokrát žádná branka nepadla. Pro City se samozřejmě nic nemění, Huddersfield si připisuje překvapivý a velmi cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
MCFC_8

Ocakavam prekonanie 3 rekordov, cize vyhra minimalne o 2 goly...tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 rekord je blizko kilo uz je doma, ale zas pro toho idi.ta jedna se o goly ne o sazku

Trollllllll popltak

Reagovat
t0mmy33MCFC

borec uz nevi co by vymyslel, prohry s Utd a Poolem byly pro nej vrchol sezony, nejlepsi jak doufali ze pak budem porad prohravat a pustime titul

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt extrem az si rikam ze je to spise smutne.

Ano to pro nej byl jediny vrchol ktereho dokazal se svoji malickosti mezi .....

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

Verim ze vysperkujeme tohle predavani trofeje nejlepsimu tymu v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Pep pěkný svinstvo vůči Fodenovi. Zápasy, ve kterých o nic nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele