Premier League - souhrn 6. kola: Brighton nevyužil jedinečnou příležitost

25.09.2021, 15:27, aktualizováno 27.09.2021, 22:58
Komentáře a souhrny
Bukayo Saka slaví třetí gól (© AFP)
Arsenal perfektním startem nedal v derby Tottenhamu příliš šancí na bod. Jiménez ukončil téměř rok dlouhé čekání na gól a pokořil tak Southampton. Manchester City vyhrál na Stamford Bridge a bodově se dotáhl na Chelsea, která zaváhala poprvé v sezoně. Pouze bod bral Liverpool ze zápasu v Brentfordu. Velkou šanci dostal Brighton, na první místo se ovšem neposunul...

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 1:1

27.09.2021 21:00

Góly: 45+2. Wilfried Zaha (pen.) - 90+5. Neal Maupay

V dohrávce šestého kola Premier League remizoval Crystal Palace s Brightonem 1:1. Domácí v prvním poločase poslal z penalty do vedení Zaha, v úplném závaru pak srovnal Maupay.

Ve 29. minutě Adam Lallana roztáhl hru na pravou stranu vápna, kde napodruhé odcentroval Pascal Gross. Jeho přihrávka mířila na první tyčku, odkud do boční sítě vypálil Leandro Trossard.

O tři minuty později se Danny Welbeck velmi zlobil, že na něj nebyl odpískán pokutový kop. Domácí útočník postupoval sám na branku a byl neustále atakován. Jeho zakončení mířilo na zadní tyč, avšak Vicente Guaita zasáhl levou ruku. Vše se podle sudího odehrálo v rámci pravidel.

V nastaveném čase první půle dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop. Marc Cucurella nenavázal Conora Gallaghera, do kterého ze strany vletěl Leandro Trossard, jenž si počínal velmi neobratně. K pokutovému kopu se postavil Wilfried Zaha, který zamířil do levého spodního rohu branky, brankář se vydal na druhou stranu.

V 51. minutě se balon snášel do chumlu těl, kde se k hlavičce dostal Lewis Dunk, jehož pokus se rychle snášel do levé šibenice. Jenomže Vicente Guaita jednou rukou přizvedl míč nad břevno. Poté pálil z hranice vápna ještě Adam Lallana a vybojoval rohový kop. Centr od praporku byl odvrácen znovu na hranici vápna, odkud okamžitě pálil Adam Lallana, jenž znovu trefil soupeře. Crystal Palace pak postupoval do otevřené obrany a sám na brankáře mířil Wilfried Zaha. Ten se pokusil o obstřel k pravé tyči, avšak Robert Sánchez vytáhl parádní zákrok.

Domácí mohli pojistit své vedená v 77. minutě. Conor Gallagher vyborně zabojoval, a ikdyž byl faulován, dostal míč na spoluhráče. Christian Benteke posunul míč na pravou stranu šestnáctky, odkud podél brankáře vystřelil Jordan Ayew, jenž zamířil těsně vedle bližší tyče.

A tak přišel v páté nastavené minutě trest v podobě vyrovnávacího gólu. Vicente Guaita vykopával od branky, ovšem nalezl pouze Jöela Veltmana, který dal okamžitě balon za obranu. Neal Maupay pokračoval v pohybu a řítil se sám na brankáře, kterého zkušeně přehodil.

Brighton tak bodově dorovnal čtveřici Manchester City, Chelsea, Manchester United a Everton, o bod více má jen Liverpool. Palace je patnáctý.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 3:1

26.09.2021 17:30

Góly: 12. Emile Smith Rowe, 27. Pierre-Emerick Aubameyang, 34. Bukayo Saka - 79. Heung-min Son

North London is Red! Arsenal po poločase snů porazil rivala Tottenham 3:1. Derby rozhodl první poločas, kdy se postupně prosadili Smith Rowe, Aubameyang a Saka. Gunners se bodově dotáhli na svého rivala a oba celky zůstávají ve středu tabulky...

Při posledním severolondýnském derby v Premier League slavil výhru Arsenal po brankách Ødegaarda a Lacazetta. To byl po hříchu jeden z mála pozitivních momentů Gunners v loňské sezóně, protože jinak by příznivci "Kanonýrů" na minulý ročník nejraději zapomněli. Arsenal se poprvé po 25 letech neprobojoval do evropských pohárů, když se 13 porážkami na kontě obsadil 8. příčku. V tabulce skončil jeden bod za Tottenhamem. Ten měl přitom vynikající první polovinu sezony, během které mimo jiné deklasoval Manchester United na Old Traford 6:1 nebo porazil Citizens 2:0. Od prosince však stihla Mourinhův tým celková krize, kterou "Special One" odnesl vyhazovem a dočasně ho nahradil Ryan Mason.

Do aktuální sezóny už "Kohouty" vedl nový manažer Nuno Espírito Santo a po výhrách nad Citizens, Wolves a Watfordem dokonce Totenham vedl tabulku. Poté však přišla klopýtnutí a Spurs spadli na 10. příčku. Arsenal měl přesně opačný vstup do současného ročníku, když začal doslova nejhůře, jak mohl a heslo "Arteta OUT" se ozývalo ze všech stran. Nebylo divu, z prvních tří utkání vyšli Gunners gólově i bodově na prázdno. Následující výhry nad Norwichem a Burnley ale přeci jen zvedly sebevědomí na Emirates Stadium a z hlediska formy, tak byl Arsenal před dnešním derby favoritem. Od současných "Kanonýrů" v čele s Aubamyeangem, však nikdy nevíte, co čekat.

A Arsenal překvapil hned od úvodního hvizdu, kdy na svého rivala vlétl bez bázně a hany a jeho aktivní přístup přinesl hned ve 12. minutě první gól utkání. Saka si na pravé straně vápna počkal na nabíhající spoluhráče a jeho pas zužitkoval nikým nekrytý Emile Smith-Rowe. O čtyři minuty později mohlo být pro hosty ještě hůř a opět u toho byl Saka. Ten posunul míč na hranici šestnáctky Parteymu a jeho umístěnou raketu skvěle vyrazil Lloris.

Domácí se však nadále tlačili za druhým gólem a kýženého úspěchu dosáhli ve 27. minutě. Aubameyang skvěle sklepl míč rozeběhnutému Smithu-Roweovi, který pelášil do vápna. Ideální zpětnou přihrávkou následně našel svého kapitána a ten nedal Llorisovi střelou na zadní tyč nejmenší šanci. Poločas snů uzavřel ve 34. minutě vynikající Saka. Hosté opět propadli a mladý Angličan se řítil z pravé strany na bránu. Situaci se ještě snažil zachránit vracející se Harry Kane, ve skluzu ale Sakovi smolně "přihrál" a ten duchapřítomně skóroval - 3:0.

Hosté museli nějak zareagovat a do druhé půle přišli Skipp a Emerson Royal. Arsenal ale v klidu bránil, a to až do 63. minuty, kdy první velkou příležitost "Kohoutů" spálil "Hurikán". V úniku sice Kane přehodil Ramsdalea, ale jeho oblouček těsně minul domácí svatyni. V 79. minutě přeci jen Spurs udeřili. Reguilón našel přesně ve vápně Sona, který využil velkého prostoru kolem sebe a jeho projektil nedokázal Ramsdale zastavit.

Tottenham rozhodně nesložil zbraně a v posledních deseti minutách si vytvořil výrazný tlak, který rezultoval šancí Lucase Moury. Jeho tečovanou střelu v nastavení však zákrokem večera vyrazil na břevno pozorný Ramsdale. Na víc už se Spurs nezmohli a Arsenal mohl začít slavit vítězství ve 169. North London Derby.

Fanoušci Gunners tak odcházeli z tribun nadmíru spokojeni a Mikelu Artetovi se zas bude na lavičce Arsenalu o něco lépe dýchat. Naopak Nuno Espírito Santo musí co nejrychleji najít recept, který nakopne povadlé "Kohouty" a vrátí je na vlnu z úvodu sezóny. Dnešní výkon Kanea a spol. byl důrazným varováním, že takhle to dál nepůjde.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Wolverhampton Wanderers 0:1

26.09.2021 15:00

Góly: 61. Raúl Jiménez

Wolverhampton zvítězil v utkání šestého kola Premier League na půdě Southamptonu 1:0. Jedinou branku duelu si připsal Raúl Jiménez.

Drobné propadnutí Southamptonu připravilo ve druhé minutě brzkou šanci Semedovi. Střelu zprava však McCarthy vytěsnil na rohový kop.

Ve 41. minutě vymyslel Mohamed Elyounoussi elegantní oblouček za tříčlennou zadní linii Wanderers. Redmond se pohotově otočil a také zavěsil, jenže gól nemohl platit pro očividný ofsajd.

Podence si po hodině hry naběhl hned do čtyř překážek najednou. Saints rozjeli protiútok. Armstrong ho přenesl doprava, ale talentovaný Livramento zakončil jen do zakleknutého Sá. Za chvíli hosté nebezpečně odkryli území před velkým vápnem, odkud zkoušel štěstí Elyounoussi. Tečovanou ránu José Sá vyrazil před sebe a pak obětavě vystartoval proti dorážce Adamse, jenž zřejmě byl v ofsajdu.

V 61. minutě otevřeli hosté skóre. José Sá nasměroval skvostný výkop k Raúlu Jiménezovi, jenž na hranici pravidel přetlačil Bednarka a mohl tedy pokračovat dále. Po kličce Salisuovi se zasekávačkou znovu zbavil polského stopera a pak už chladnokrevně uklízel za McCarthyho záda.

V nastaveném čase se Raúl Jiménez ocitl v šanci, která v mnohém připomínala jeho gól z 61. minuty. Po dlouhém nákopu z obrany si odstrčil Romeua, ale ve finále z bezprostřední blízkosti napálil u bližší tyče stojícího McCarthyho.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Liverpool FC 3:3

25.09.2021 18:30

Góly: 27. Ethan Pinnock, 63. Vitaly Janelt, 82. Yoane Wissa - 31. Diogo Jota, 54. Mohamed Salah, 67. Curtis Jones

Tak tohle byla paráda! Famózní přestřelka v Brentfordu neměla vítěze. Domácí si s Liverpoolem rozdělili body po šestigólovém dramatu.

Hosté ve žlutém mohli jít už v 7. minutě do vedení. Salah dostal na hranici ofsajdu skvělou průnikovou přihrávku a v nájezdu obstřelil vyběhnutého Rayu. Perfektní návrat do obrany však předvedl stoper Ajer, který byl krátce předtím ošetřován. Nyní však jako politý živou vodou nakročil k rychlému sprintu a skluzem dokázal míč zastavit těsně před brankovou čárou. Dorážející Mané minul. Jako déjà vu pak působila situace ve vápně The Reds z 11. minuty, kdy Mbeuma v úniku přehodil Alissona a balon na poslední chvíli odkopl vracející se Matip.

Úžasný úvod zápasu dostal to pravé koření ve 27. minutě. "Včely" rozehrály nakrátko standardku, po které poslal do vápna přízemní centr Canós. Jeho pas ještě jemně přiťukl patičkou útočník Toney a jeho nabídku neodmítl dobíhající Ethan Pinnock a šokoval tak domácí zaplněné tribuny. Matip tentokrát zaspal. Odpověď hostů ale na sebe nenechala dlouho čekat, neboť o čtyři minuty na to skóroval Diogo Jota. Ten se dostal k hlavičce po centru Hendersona z pravé strany, který trestuhodně minul hrdina ze 7. minuty Ajer. Portugalec pak míč trknul do sítě - 1:1.

Ve 39. minutě se mohli hosté dokonce dostat do vedení, ale tečovanou střelu Jonese zastavila tyč a dorážku agilního Joty bravurně vyhmátl gólman Raya. Po výměně stran ovšem čekaly na diváky na Brentford Community Stadium bohaté gólové hody. A byli to The Reds, kteří v 54. minutě udeřili. Mohamed Salah si naběhl na luxusní oblouček Fabinha z hloubi pole a rutinérsky uklidil míč z voleje na zadní tyč. Jeho radost ale přerušil zdvižený praporek pomezního sudího, který signalizoval ofsajd. Po přezkoumání VARem byl ale gól prohlášen za regulérní a "egyptský král" tak mohl začít oslavovat svůj jubilejní 100. gól v liverpoolském dresu!

O devět minut později se domácí radovali z vyrovnání. Po přetaženém centru z pravé strany spadl míč k Janssonovi, který ho vší sílou napálil směr brána. Trefil ale pouze břevno. Odraženou střelu však si však našel Janelt a po zpracování hlavičkoval do opuštěné klece. Jeho pokus se ještě snažil zastavit Alexandr-Arnold, ovšem marně. Srovnáno 2:2.

Ne ale na dlouho. Hostující Jones se v 67. minutě z nějakých 20 metrů tvrdě opřel do balónu a jeho projektil na přední tyč ještě přizvedl domácí obránce za záda bezmocného Rayi.

Bylo by však nespravedlivé, aby skvěle hrající "Včely" odešly z tohoto zápasu s prázdnou a v 82. minutě se tak dočkaly zaslouženého a konečného vyrovnání.

Důrazný Toney vyhrál souboj s hostujícím obráncem a propadlý míč se dokutálel k nohám Wissy. Ten následně cizelérsky přehodil Alissona a stadionek praskal v základech. V 87. minutě vypukly další domácí oslavy, ale Toneyho gól byl správněn zrušen pro ofsajd. Oba soupeři se tak rozešli smírně a potěšily všechny fanoušky opravdu úchvatnou a dramatickou podívanou.

Více informací k zápasu

Everton FC - Norwich City 2:0

25.09.2021 16:00

Góly: 29. Andros Townsend (pen.), 77. Abdoulaye Doucouré

Zpět na vítěznou vlnu se po neúspěchu s Aston Villou vrátil Everton. Povedlo se mu to proti poslednímu Norwichi, který zdolal poměrem 2:0 po Townsendově penaltě v první a Doucourého brance ve druhé půli.

První důležitý moment tohoto utkání se udál v pětadvacáté minutě. To si totiž Allan píchnul balón do pokutového území, načež jej zasáhnul bránící hráč. Sudí nechal ve hře pokračovat, avšak na popud videoasistenta si šel situaci prohlédnout ještě jednou. Z opakovaných záběrů došel k výroku, že se jednalo o penaltu. K té se postavil Andros Townsednd, jenž proměnil s přehledem na druhou stranu, než skákal gólman.

Po návratu ze šaten dostali Canaries ojedinělou šanci na vyrovnání, po rohovém kopu z tutové pozice selhal Gibson, který hlavičkou poslal balón mimo prostor tří tyčí. A tak mohli Toffees navýšit své vedení. Rychlý protiútok sehráli skvostně, Gray křižným pasem našel Abdoulaye Doucourého a ten přízemní střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť.

Skóre mohl vzápětí ještě navýšit Godfrey, jenž po rohovém kopu zakončoval nakonec jen do brankáře. Everton tak vedení udržel stejně jako páté místo, na to první však v současné chvíli ztrácí jen bod. Naopak Norwich je s nulou v kolonce bodů a dvěma vstřelenými góly na samém dně tabulky.

Více informací k zápasu

Leeds United - West Ham United 1:2

25.09.2021 16:00

Góly: 19. Raphinha - 67. Júnior Firpo (vl.), 90. Michail Antonio

Potřetí v sezoně se podařilo zvítězit fotbalistům West Hamu. Ti uspěli na půdě Leedsu, který na výhru stále čeká a dnes jí byl blízko. Po Raphinhově trefě totiž dlouho vedl, nicméně hosté zásluhou Firpova vlastence a Antoniova gólu slavili vítězství 1:2.

Úvodní desetiminutovka jednoznačně patřila Kladivářům. Nejprve zajímavě pálil Antonio, proti němuž se musel činit Meslier, ještě více se francouzský gólman činil po následném Benrahmově pokusu. Posléze zahrozili i domácí, konkrétně Dallasova střela ze střední vzdálenosti pořádně prověřila Fabianského.

V devatenácté minutě už však polský gólman kapituloval. Rychlý protiútok Leedsu po levé straně vedl Rodrigo, jehož pas do středu hřiště Klich nadále přiťuknul Raphinhovi a ten po zemi poslal balón ke vzdálenější tyči. Tentýž hráč mohl vedení zdvojnásobit, to by ovšem nesměla jeho ránu zastavit branková konstrukce. V závěru první půle jsme nebyli daleko od nerozhodného stavu, zabránil tomu Meslierův zákrok proti Fornalsovi.

Nedlouho po návratu ze šaten se Tomáši Součkovi povedlo rozvlnit síť, jenže po zásahu videorozhodčího branka neplatila. A to z důvodu, že Antonio předtím v souboji zasáhnul brankáře loktem. Souček znovu nebyl daleko od radosti po hodině hry, kdy jeho dobrou hlavičku z rohu Meslier zlikvidoval. Na opačném konci hřiště Raphinha připravil tutovou pozici pro Klicha, jenž ovšem k nevíře svých spoluhráčů šancí pohrdnul.

Namísto toho tak přišel vyrovnávací gól. Po pravé straně proniknul do nebezpečného prostoru Bowen, jeho týmu následně hrála do karet souhra šťastných okolností. Balón se totiž odrazil od bránícího Coopera do dobíhajícího Firpa a od něj dále do vlastní sítě. Samotný závěr základní hrací doby pak přinesl dovršení obratu. Leeds si nedal pozor na rychlý protiútok, v jehož rámci Rice našel na středu Antonia. Ten si šikovně obhodil obránce a přízemní ranou rozhodnul o vítězství svého týmu.

Kladiváři se tak v tabulce posunuli na sedmé místo, naopak Whites jsou s pouhými třemi body až osmnáctí.

Více informací k zápasu

Leicester City - Burnley FC 2:2

25.09.2021 16:00

Góly: 37. Jamie Vardy, 85. Jamie Vardy - 12. Jamie Vardy (vl.), 40. Maxwel Cornet

Další ztrátu si v rámci šestého kola připsal Leicester. Ten v domácím utkání proti Burnley prohrával po vlastenci Vardyho, který vzápětí dokázal srovnat a zareagovat i na Cornetovu trefu. A jelikož Woodova branka v nastavení neplatila, zní konečný výsledek 2:2.

Foxes mohly jít do vedení už v osmé minutě, kdy Barnes vyslal solidní střelu, které v cestě do sítě zabránil jen neméně povedený obranný zákrok. Jako první se tak radovali domácí, byť to nebyla čistě jen jejich zásluha. Westwoodův rohový kop se totiž na přední tyči snažil odhlavičkovat Jamie Vardy, jenž ale jen prodloužil za záda bezmocného Schmeichela.

Sám Jamie Vardy byl ale také tím, kdo udělal stav znovu nerozhodným. V sedmatřicáté minutě jej za obranu vyslal Tielemans, anglický útočník pak křižnou přízemní střelou trochu zaskočil a zároveň překonal Popea. Clarets se ovšem brzy spektakulárním způsobem dostali do vedení. Vydrův centr našel na zadní tyči Maxwela Corneta, jehož famózní volej skončil v prostoru mezi třemi tyčemi.

Ve druhém poločase měl Leicester více ze hry, odměny v podobě gólu se ale dočkal až v závěru základní hrací doby. Iheanacho prostrčil balón mezi obránci na Jamieho Vardyho, jenž se pohyboval na hranici ofsajdu. Následně si obhodil gólmana a zleva zakončoval do odkryté klece. Dobíhající hráči soupeře byli bezmocní.

Nakonec však Burnley mohlo přeci jenom vyhrát. Po krkolomné situaci, centru do vápna a následných třech hlavičkách se od Woodovy hlavy odrazil balón do sítě, nicméně skórující útočník se v době předchozího dotyku pohyboval v postavení mimo hru a trefa tak po zásahu VAR nemohla platit.

Oba týmy jsou tak v tabulce nadále hlouběji, než by chtěly. Burnley se s pouhými dvěma body krčí na předposlední příčce, Leicester je aktuálně dvanáctý, přičemž v kolonce bodů mu svítí sedmička.

Více informací k zápasu

Watford FC - Newcastle United 1:1

25.09.2021 16:00

Góly: 72. Ismaïla Sarr - 23. Sean Longstaff

Nerozhodným výsledkem skončil duel mezi dvěma celky z dolní poloviny tabulky Watfordem a Newcastlem. Hosté se dostali do vedení zásluhou branky Seana Longstaffa, za domácí po přestávce srovnal Sarr.

Už ve druhé minutě mohl přijít první gól, rychlý protiútok Hornets zakončoval Dennis jen do Darlowa. Po čtvrthodině se musel činit i druhý gólman, který vyškrábnul nad břevno Fernándezovu hlavičku. Když byla odehrána čtvrtina utkání, už se Magpies z první trefy radovali. A Foster tentokráte neměl čisté svědomí, pustil do brány totiž povedenou, avšak nikoliv nechytatelnou ránu Seana Longstaffa.

Kolem třicáté minuty zase hrozil Watford. Sarr zpoza šestnáctky vypálil do Darlowa, následný přímák Kucky rovněž musel hasit brankář. Před odchodem do šaten o sobě znovu dali vědět hosté, po Saint-Maximinově pobídce Longstaff překopnul poloodkrytou branku. Po návratu ze šaten to byl zase Longstaff, kdo protáhnul Fostera, který zasahoval i proti dorážejícímu Joelintonovi a vzápětí i Willockovi

Ve dvaasedmdesáté minutě se Watford dočkal vyrovnávací trefy. Rohový kop z přední tyče prodlužoval King, na zadní tyči situaci zavíral Ismaïla Sarr a ten se nemýlil. Právě asistující King byl tím, kdo o čtvrt hodiny později rovněž rozvlnil síť, VAR však upozornil na docela jasný ofsajd a gól tak nemohl platit. A jelikož v nastavení nevyužil Sarr rychlého protiútok, byl výsledek 1:1 konečným.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:1

25.09.2021 13:30

Góly: 53. Gabriel Jesus

Pep Guardiola po několika vzájemných porážkách položil na lopatky Němce Thomase Tuchela a ze Stamford Bridge si odváží zasloužené tři body. Citizens po celou dobu zápasu jasně dominovali a svůj tlak korunovali v 53. minutě vedoucí brankou Gabriela Jesuse. Další slibné příležitosti ale neproměnili, a tak je výsledné skóre 1:0 ještě milosrdné k domácí Chelsea. Ta naopak v utkání výrazně zklamala.

Současná forma i vzájemná bilance přitom před utkáním favorizovaly právě londýnskou Chelsea. The Blues vévodili tabulce Premier League, když jedinou ztrátu zaznamenali při remíze 1:1 s Liverpoolem a v dosavadním průběhu ročníku zatím působili nesmírně sebevědomě. Citizens přeci jen klopýtali o poznání víc a s deseti body patřili na 5. místo. Tuchel navíc dokázal po svém příchodu na Stamford Bridge porazit Guardiolu ve všech vzájemných střetnutích. Naposledy ve finále Ligy mistrů. Jenže prognózy jsou jedna věc a realita věc druhá.

Oproti poslednímu ligovému utkání se Southamptonem, které skončilo bezbrankovou remízou, provedl Guardiola v dnešní sestavě změny ve všech řadách. Například záloha nastoupila se dvěma novými muži na place, ve složení Kevin de Bruyne, Rodri a Bernardo Silva. Útok tvořila trojice Foden - Grealish - Jesus. Manažer Chelsea Thomas Tuchel se pokusil zaskočit soupeře netradiční hrou na dva útočníky a vedle sebe se tak objevili zaseknutý Werner a rozjetý Lukaku. V záloze spolu poprvé v sezóně hrálo trio Kanté - Jorginho - Kovačić a do branky se vrátil uzdravený Mendy. A ten se musel mít hned od úvodní minuty na pozoru.

Hosté totiž na domácí vlétli a vytvořili si obrovskou územní převahu. Té přišel ve 29. minutě vzdorovat Thiago Silva, který vystřídal zraněného Jamese. A dařilo se až do 41. minuty, kdy se v první velké šanci zápasu objevil Gabriel Jesus, jeho střela ale minula cíl. Poločas tak skončil bez střely na branku a čekalo se na vzedmutí domácích The Blues. To však nepřišlo.

Nápor Citizens vygradoval další příležitostí Jesuse, který se tentokrát nemýlil. V 53. minutě si dobře zpracoval zkrácený roh a na jeho tečovanou střelu už neměl Mendy nárok. Ani poté se domácí neprobrali z letargie, a tak šance ke skórování počítali jen skvěle hrající hosté.

V 58. minutě naopak Mendy předvedl vynikající zákrok proti křižné ráně Grealishe. O čtyři minuty později Mendyho opět překonal Jesus a zdálo se, že hosté navýší svůj náskok. Jeho pokus ale na brankové čáře brilantně zastavil Thiago Silva.

V 63. minutě z čistajasna skóroval domácí Lukaku, ovšem jeho radost zkazil odmávaný ofsajd přihrávajícího Havertze. Citizens dál svého soupeře tlačili a ten se bránil jen za cenu odkopů a žlutých karet. V závěru měli ještě příležitosti hostující Laporte a opět Grealish, ale neúspěšně.

Manchester City si tak zapsal důležitou výhru nad konkurentem v boji o mistrovský titul a příjemně se naladil na náročné bitvy s PSG a Liverpoolem. Chelsea naopak herně zcela propadla. V celém utkání nezapsala jedinou střelu na branku soupeře a před utkáním s Juventusem utrpěla nepříjemnou porážku. Uvidíme, jestli jí to vyvede z konceptu či nikoliv.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 0:1

25.09.2021 13:30

Góly: 88. Kortney Hause

Závěr utkání Manchesteru United s Aston Villou se ovšem stal velmi hektickým. Nejprve totiž poslal hosty do vedení Hause, v nastavení pak Fernandes z penalty netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Po deseti minutách zajímavě pálil zpoza vápna Ronaldo, ovšem nepřesně. Podstatně větší šance se zrodila na druhé straně, kde si Cash narazil o spoluhráče a následně hledal křižným balónem Targetta, jemuž se ve skvělé pozici nepovedlo zakončit. Vzápětí o sobě dali vědět zase domácí, Greenwoodovu střelu musel krýt Martínez. Chybu pak udělali Maguire s De Geou, ani to ale Villans nepotrestali.

V závěru první půle Konsa hlavičkoval po Luizově rohovém kopu, Maguire zase po Fernandesově standardce a Pogba po rohu portugalského středopolaře, přesto se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Po třech čtvrtinách utkání pronikl do vápna Watkins, který pořádně provětral De Geovy rukavice. Vzápětí nepřesně pálil v rámci rychlého protiútoku Pogba po Fernandesově pobídce.

Nakonec se Aston Ville přeci jen povedlo zužitkovat jednu ze standardních situací. Luizův rohový kop na bližší tyč si našel Kortney Hause, jenž dokázal najít skulinu mezi tyčí a prostorem, kam De Gea dosáhne. Pro Red Devils se však přesto naskytla šance na srovnání. Ve vlastním pokutovém území zahrál autor gólu Hause rukou, což neuniklo zraku sudího a kopala se penalta.

Té se ujal tradiční exekutor Fernandes, jenže k překvapení všech přítomných selhal a zamířil vysoko nad břevno. Villans si tak připsali třetí výhru v sezoně a vyšvihli se na osmé místo, United jsou čtvrtí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC642015:414
2.Manchester City641112:113
3.Chelsea FC641112:213
4.Manchester United641113:513
5.Everton FC641112:713
6.Brighton & Hove Albion64118:513
7.West Ham United632113:811
8.Aston Villa63129:710
9.Brentford FC62318:59
10.Arsenal FC63035:109
11.Tottenham Hotspur63034:99
12.Watford FC62137:97
13.Leicester City62137:107
14.Wolverhampton Wanderers62043:56
15.Crystal Palace61326:96
16.Southampton FC60424:74
17.Newcastle United60337:143
18.Leeds United60336:143
19.Burnley FC60245:112
20.Norwich City60062:160

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (775)

Přidat komentář
VersaceChain

1. za OLE OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
diastan

Reagovat
supporter

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Ranoth

nieeeeeeeee

Reagovat
J0EL

Reagovat
bluefan

Reagovat
avicii

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
avicii

Dnes musíme na prvé miesto o 3 body

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, ještě nějací Oleho zastánci? Nebo konečně uznáte že jsem měl pravdu?

Reagovat
mimi_united

Po prvej prehre vyhadzovať trénera

Reagovat
smazaný uživatel

2. v jednom týdnu + trapná prohra ve Švýcarsku, navíc doma dva zápasy bez gólů!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

Kdyby po tomhle vyhazoval trenéra Arsenal, tak by se tam tocili trenéři... No mnohem častěji než se tam točí

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Diskostu

? United ma v podstate po sezone Carling off LM konec skupine max EL ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Nebo Sancha, viď

Reagovat
Csaplárova past

Nejde o výsledky jako spíš o jeho schopnosti. Takový kádr si prostě zaslouží trenéra, který týmu vtiskne nějaký systém a herní filozofii.

Ale co momentálně hrají United, to je mi fakt záhadou. Absolutně nekonzistentní výsledky a co si budeme povídat, i ty vyhrané zápasy nebyly nijak přesvědčivé. Výkon špatný ...

Reagovat
Taiger

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
mithro

Reagovat
Front hell

No snad vydrží co nejdéle

Reagovat
Ibelieve

Nejsem jeho zastánce, ale nemám rád podobné soudy po každém jednom nepovedeném zápase. Je to směšné vyloženě. Možná nezíská ani jednu trofej, ale je to legenda klubu kterému přeji od mala a po dlouhé době jako manažer mluví více o klubu než o svém egu tak že moji podporu dokud je bude mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není jen včerejší zápas, takto hrajeme pořád, jen má štěstí že se CR nebo Bruno nebo Mason nebo někdo další prostě trefí, popřípadě De Gea po letech chytí penaltu, ta hra nemá žádný řád, nemá žádný plán B, jeho střídání jsou tragické, proč včera když se teda zranil Harry nestáhl McT na stopera a neposlal tam Lingarda/Sancha, takto by měl uvažovat trenér United doma proti Aston Ville

Reagovat
Ibelieve

To není štěstí. Ti hráči se rozhodují také na základě toho s kým budou spolupracovat včetně trenéra. Ten tvůj De Gea v tomto věku rozhodně není odepsaný goman. Víš kdo byl také odepsaný v jeden moment na pár let? Van der Saar, který po Juventusu šel do fulhamu a psalo se o něm že má to nejlepší za sebou. I kdyby David neměl již žádnou podobnou sezónu jako dříve tak stále patří k těm nejlepším. A ty střídání jsou už vtip prostě. Kolikrát mu i vyšli ale to bylo samozřejmě zásluhou hráčů co mu zachraňují zadek. Nechci ti kazit iluze ale ve výsledku je to vždy na hráčích co ukáží na hřišti. Navíc ani ty a ani já nevím jakým způsobem jim to funguje na tréninku a taky zapomínáš že by měli dostat čas na sehrání.

Reagovat
Busby babes

McTominay na stoperu. uzasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali jsme vyhrát ne bránit, chtělo to tam dát ofenzivního hráče, těch 20 nebo 30 by McTominay na stoperu zvládl

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze pruchozi zaloha a nasledne zaloznik na stoperu, to je presne to, co chces.

Reagovat
Switchback

Výborné výsledky City naprosto zaslouženě

Reagovat
Miguel19

Možná nejhorší zápas pod Tuchelem. Aspoň z těch "velkých" zápasů.

Zasloužená prohra, i když gól City haluz.

Reagovat
Taiger

Zatím mega zápasy

Reagovat
Taiger

https://streamja.com/moZy2

Tady penalticka, kdyby někdo chtěl juknout

Reagovat
O.Giroud

lopta sa uz nasla? ci stale leti

Reagovat
VTID94

Už je na obežnej dráhe a ďalšie pozorovanie bude v roku 2048

Reagovat
hitZor

Prý trefila Ramosovu někde na orbitě

Reagovat
VTID94

Hrdina Kourtney Hause za 3 milióny

Reagovat
Taiger

Ole in btw

Reagovat
Heisenberg

Ještě Litrpůl zakopnout a v pondělí půjde po souboji dvou budoucích trenérů Arsenalu Harry Potter do čela

Reagovat
EXoRcIsT

Dat Olemu cas do decembra a pokial sa to nezlepsi dovidenia a keby mu daju celu sezonu a neda ani jednu trofej hoc iba FAcup tak bez milosti vyhadzov. Ma vyborne muzstvo a nieje tam ziadny system nic. Len napchat Pogbu na kridlo aby bol v zostave i ked na kridle nema co robit.

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

ach boze

Reagovat
smazaný uživatel

V decembri už budeme mít po sezoně..

Reagovat
LokoLFC

United karma.

Reagovat
Taiger

Greenwood dneska neskutečtej sobec ale

Reagovat
Malresi

Chelsea slabá, City skvelé, úplne zaslúžená výhra. A United

Reagovat
iamek

Dneska ta banda zoufalcu ( kromě ddg a Varaneho ) měla dostat po zásluze aspoň tři kousky. Neskutečna sracka bez čehokoliv. Ta hra neměla absolutně nic. Mason naprosto skandální výkon v pokutovém území, kdy 2x mohl nahrát lépe postavenemu hraci a on tam vyšle ty svoje srackoidni střely po zemi do náruče golmana. Zálohu mcFred nemá ani smysl komentovat. Naprostý cirkus výkon, kde pro ty dva je strop nahrávka na nejbližšího hráče. Fred tohle aspoň zvladl, ale Mctominay nedával ani to. Ronaldo úplně odříznutý od cele zálohy, hra křídel nula. My máme na lavičce Sancha, Lingarda a i toho Martiala a on tam radsi pořad bude cpát Pogbu na úkor lepších hráčů na LW. Pogba mohl v klidu hrát pod Brunem a horší by to nebylo. Střídání měl dneska sice Ole těžké, protože musel udělat dvě změny vynucené, ale třetí střídání úplně zabil. Co si od toho sliboval? Dva typologicky stejne hráče dat vedle sebe, když cely zapas nefunguji křídla a nemá tam kdo dat balon? Velké WTF. Penaltu Brunovi nevycitam, protože to vzhledem k průběhu zápasu ani jinak dopadnout nemohlo.

Martinez je naprostá bestie. Nejlepší gólman v lize. Jeho čtení hry je něco úžasného . AV zaslouženě a 0:1 je pro nás milostivý výsledek. Lehký začátek ligy, LM a MM cupu naprostý propadák. Oleho nečeká nic jednoduchého, ale může si za to sám.

Reagovat
iamek

Jinsk ve středu v ofenzivě výkon plný pohybu, kombinaci a střel a dneska tohle?

Reagovat
Liquid

Ole musí zůstat, takový Manchester United máme všichni rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemáme

Reagovat
iamek

A přesto stejne jak nejlepší tým v lize Chelsea.

Reagovat
Liquid

dobře víš, že s jakýmkoliv jiným trenérem by Unietd byli o hodně vpředu oproti tomu norskému tělocvikáři, který je na tom s trénováním asi jen o kousíček lépe než Lampard

Reagovat
iamek

To jsem viděl už několikrát

Reagovat
Busby babes

jj, s Mourinhem to byla velka parada.

Reagovat
bluefan

Trošku ti ušiel ten rozdiel v rozlosovani. My máme 13 bodov a za sebou city, Pool, spurs aj Arsenal.. a čo vy ?

Reagovat
iamek

Vzhledem k tomu, ze Ole zvládá lépe zápasy proti top týmům, tak to tolik znamenat nemusí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nezvládá lépe zápasy proti top týmům, akorát se z nich vždycky posere o prohrajeme o gól...

Reagovat
fenixLFC

to nie je uplne pravda. na druhu stranu zapasy proti silnejsim nie su ani tak o tom ze by prechytracil supera ale ze kadru united tieto zapasy vyhovuju viac. proti vsetkym silnejsim to moze zatiahnut a hrat iba na brejky, co vacsine timu sedi. to pritom ani nejaky prepracovany plan nevyzaduje. podobne ako slovenska reprezentacia, dokial nemusi extra tvorit a dobijat tak to ide. ved nie je nahoda ze najlepsie zapasy mal proti leedsu alebo sotonu (co sice nie su silnejsi superi ale splnaju to co pisem vyssie- timy co chcu hrat aktivne a proste iba nezalezu, takze ich moze roztrhat z brejkov)

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlas, ale proti Sotonu jsme právě pohořeli. Ta druhá nálož byla proti Newcastlu, což je sice beton, ale zralý na spadnutí do Champu.

Reagovat
fenixLFC

tak nevravim o tejto sezone ale obecne o zapasoch pod olem. co si tak pamatam tak najvacsie kefy ste dali sotonu a leedsu. tohtorocny zapas so sotonom hodnotit nechcem kedze som ho nevidel. a castle je hovno, o tych nema cenu ani hovorit, najma ked je to oblubeny super ronalda

Reagovat
TheTopFootbaler

No, jojo, tak s tím souhlasím už úplně, no. Tam to prostě nejde tolik za Olem a jeho schopností připravit kádr, jako spíš o to, že nám vyhovuje role outsidera, což je prostě u nás příšerná mentalita.

Reagovat
VTID94

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Svatej

Gratulace City, Guardiola tu strategii tentokrát odhadnul naprosto špičkově a dobře předvídal, že se z něj Tuchel posere ještě víc než jindy.

Celej tenhle ročník je zatím opakem minulýho. Výsledky jsou, ale herně je to výrazně slabší a ve výsledku jedinej dobrej výkon jsme podali v poločase proti Spurs. Naopak mi příjde, že soupeři začínají dobře odhalovat slabiny současnýho systému, bráníme každej zápas dost nepřesvědčivě a v útoku to lepší není.

Krom stoperský trojky a Romela není koho chválit.

Reagovat
Squinty

Ještě Tima bych pochválil, na to jak těžké to měl bez podpory..

Reagovat
hitZor

Pro nás je pozitivum, že i přes ty hrozné výkony ty výsledky pořád máme. Zatím jsme ztratili jen s Poolem a City, což prostě nejsou zápasy, kde by se vyhrával titul. Teď až do konce listopadu máme docela jednoduché soupeře, kdy se snad dostanem do nějaké lepší formy a nasbíráme většinu bodů.

Reagovat
livefan

Nevím za co si Romelu zaslouží pochvalu, v první půlce ztratil a zazdil dost míčů, Werner bez té podpory udělal mnohem více.

Reagovat
Svatej

Werner stál za hovno v první půli a nebyl schopnej ani vytvořit brejk, ani udělat víc jak jeden faul, nic. Romelu alespon ty míče příležitostně podržel a sklepával Kovačičovi. Za mě pořád víc..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme viděli jiný zápas, Werner a Lukaku prostě chemii nemají a sklepávání vůbec nefungovalo, však to CFC ani nepoužívali pokud nebyla naprostá nouze.

Werner naopak několikrát připravil dobrou situaci na které byl často blízko konci Lukaku, ale tomu ten krok chyběl.

Lukaku nepřipravil nic a ve finálce se neprosadil, není za co chválit.

Reagovat
Svatej

Uff, tohle klišé s jiným zápasem...........

Za mě není za co chválit Wernera a u Romela jsem si něco našel, je to takovej problém? Tak si ho z výčtu klidně vyškrtni, já tam chtěl mít akorát někoho mimo stopery a skvělýho Mendyho, přičemž mi on přišel nejblíž, hotov..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknější výraz, než říct že jsi slepý nebo jiný.

To je ten základní problém, že ty jsi si našel jehlu v kupce sena aby jsi mohl někoho pochválit, což nesedí s výrokem "Krom stoperský trojky a Romela není koho chválit.".

To že Lukaku jednou sklepl míč je stejný úspěch jako že Kovačič párkrát skoro dal dobrou přihrávku.

Reagovat
Svatej

Zároveň ten výraz říká dost "jiných" věcí o tobě, když ho používáš.

Furt je to o jedno sklepnutí míče víc, než předvedl celej zbytek týmu dopředu dohromady. Co tam máš dál?

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Ta zaujatost tu pekne pokracuje chvalit Romela za prvni pulku

Reagovat
livefan

Reagovat
John Obi Mikel

Romelu fakt ne.

Reagovat
drussbarb

Sledoval jsem jen onlajny.com, zápas jsem neviděl. Jak hrál CR7?

Reagovat
EXoRcIsT

nijak lebo nedostal ziadne poriadne lopty

Reagovat
drussbarb

Když nedostane útočník přihrávku, neudělá nic, díky za info. Nehejtím, fakt mě to zajímalo. Proč ale nekopal penaltu?

Reagovat
O.Giroud

Pozeral Copu a vykon Emiho pri penaltach tiez by som nesiel

Reagovat
drussbarb

Bruno si docela podkopal pozici hráče na penalty

Reagovat
Kily8

Reagovat
Kily8

Za Portugalsko to kope Ronaldo, bolo by divné(zvlášť po dnešku), keby v jednom tíme bol jeden šéf a v druhom pri rovnakom obsadení ten druhý...

Reagovat
CR7RONALDO

Slabo.

Reagovat
iamek

Tragicky jako cely tým. Nedostal snad ani jednu přihrávku, která by dávala smysl a pak si pro balon musel chodit víc do hloubky pole.

Reagovat
Kixi Syhimour

City vpravdě fantastický výkon, Guardiola si namazal Tuchela na chleba. Holt 4x v řadě Pepa asi nelze porazit.

Pro nás je docela výhodné v jakém tempu se ten zápas hrál, City bojovali opravdu neskutečně a věřím, že je to stálo mnoho sil, navíc do toho ještě hrají v týdnu s Paříží, to nám musí hrát do karet.

A Villa super , tentokrát ji ty šance nakonec nemusely mrzet.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

fakt som rád, že Pep dnes vyhral. Inak by na nás vybehli ako banda nadržancov.

Reagovat
fenixLFC

asi neda, my sme tiez mali tri vyhry v rade a potom remizu

Reagovat
Registrujisejenproto

Krasne vysledky United

Reagovat
Ranoth

snad tam Ole ostane co najdlhsie

Reagovat
O.Giroud

Chelsea si ani neprdla a zas dostala len jeden gol aj to trochu smolny. Nechapem a penalticka ManUtd bola tutovka. Snad LFC neplanuje pokracovat v kopirovani Chelsea.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Výsledky perfektní zatím. Doufám, že večer vyhrajem a půjdem do čela!

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Busby kouzlí nějaké statistiky proč je Ole ten pravý?

Reagovat
vrabejka

Ronaldova bublina splaskla.......

Reagovat
Kily8

Skôr Brunova...

Reagovat
iamek

Our Next 12 Games:

— Villarreal (h)

— Everton (h)

— Leicester (a)

— Atalanta (h)

— Liverpool (h)

— Tottenham (a)

— Atalanta (a)

— Man City (h)

— Watford (a)

— Villarreal (a)

— Chelsea (a)

— Arsenal (h)

Tohle nemůže přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

wwwwwwwwwwww

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
EXoRcIsT

to vyzera hrozostrasne. Uz to vidim ako porazime Chelsea a City a stratime proti Watfordu Arsenalu a Evertonu

Reagovat
iamek

Vzhledem k výsledkům pod Olem to je docela pravděpodobné

Reagovat
Neutron

Arteta si Oleho namaze nikoho ineho porazit nevie, ale Oleho s prehladom

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tam na Everton už nebyl nový trenér, když ve středu prohrajeme

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

mimo Arsenalu to budou všetko prohry pro United, možná ještě s Evertonem a doma s Villarrealem kříž

Reagovat
Busby babes

Ole tyhle "krize" ( o cem se vlastne bavime, kdyz koukam na tabulku) vzdycky zatim zvladl. Naopak je to mozna lepsi nez mit nejakej Norwich, kde se protrapis k vyhre, to te nenakopne... ale porazit Villareal a Everton, to te zvedne daleko vic.

uvidime.

Reagovat
livefan

Tady jde vidět, jak ohromně Pep na tenhle zápas tým připravil, kromě ofenzivního herního plánu, kterého se drželi všichni včetně Grealishe (který takticky pod Pepem fakt ohromně roste), tak jim naordinoval fakt brutální pressing. Bylo viditelné, že nechtěl prohrát po 4 za sebou. Proti Liverpoolu to ale budou mít těžké, čeká je ještě náročný zápas pro PSG.

Jen dodám, že tímhle aspoň všem opět připomněli, proč jsou favorité. Kvalitu i šířku kádru mají prostě nejvyšší a ani loni neměli úplně snový start. Jak ale hráči najdou formu, tak to půjde hůře zastavit.

Reagovat
iamek

Stojí ten zapas za zpětné podivani?

Reagovat
bluefan

Ne.. Max od 60.minuty

Reagovat
spider_8

Jen druhy polocas, prvni byl nuda.

Reagovat
Svatej

absolutně ne... jako fanouška City by mě to asi bavilo, ale jinak ten zápas krom pár akcí a nádherný taktiky ze strany Pepy neměl moc co nabídnout..

Reagovat
vladis271

za mna nie. 1. polka bola totálna nuda a hra na jednu bránu bez šancí. V 2. polčase sa to otvorilo, ale znovu to pozerať? asi nie.

Reagovat
livefan

Určitě ne. V druhé půli na ně dost vlítli, dali šťastný, ale zasloužený gól, pak se to otevřelo a press trochu povolil, ale City už měli momentum na svoji straně. Dneska jednoznačně lepší tým.

Reagovat
Mato178178

psg zdemoluju 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

MC možná má nejlepší kádr, ale ten rozdíl proti MU nebo Chelsea není tak velký.

Každý ten kádr má nějakou mezeru, třeba MC ten špičkový útočník chybí, nemají zálohu za Cancela.

Reagovat
livefan

Zinchenko tam dokáže zahrát velice slušně, utočník jim ale rozhodně chybí. Za mě ale třeba Liverpool má kvalitnější základní 11 než Chelsea i United. Tam je hlavní problém ta šířka no.

Reagovat
Svatej

Hmm zálohu nějakou extra nemají (v současným stavu je to ještě horší) a v útoku jim hraje na plnej výkon akorát Salah a na 70% Mané. Vlastně je jejich rozdílovou výhodou silou ta všestranná obrana a ti dva řízci vepředu..

Reagovat
livefan

Za mě Fabinho Hendo Thiago je skvěle vyvážená záloha. Thiago sice výkony z Bayernu úplně nepřinesl, ale myslím, že letos bude hrát skvěle.

Letos u nás udělá obrovský rozdíl to, že TAA má zase formu. A jiné přednosti jsi už vypíchnul.

Reagovat
Svatej

Jenže tímhle způsobem bych mohl říct, že my máme Saula z Atletica, Ziyecha z Ajaxu a Wernera z Lipska, takže jsme rozhodně nejsilnější my. Realita je taková, že spousta hráčů hraje na hovno a nedodávají tu kvalitu, která z nich dělala významný hráče. Thiago z Liverpoolu pro mě není hráč, ze kterýho se posadim na prdel a i díky tomu mi ta vaše záloha nepříjde speciální..

Reagovat
livefan

Beru

Reagovat
iamek

Neskutečné s jakým kadrem Klopp má výsledky.

Reagovat
fenixLFC

to je sice mozne s tym thiagom ale fabinho s hendom samotni su lepsia zaloha nez to co ma united aj nez kante s kovacicom ci kto to tam strasi. thiago sa do toho dostava a k tym dvom je to idealny hrac teraz

Reagovat
Hokaido

Fabinho a Hendo nejsou v žádným vesmíru lepší jak Kante a Kovacic. Speciálně Kovacic je poslední dobou skvělej. Možná nejlepší střední záložník v PL v letošní sezóně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

lepsia zaloha ako McFred je snad hocikto a isto Hento s Fabinhom nie su lepsia zaloha ako Kante a Kovacic.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

No... asi bylo na case, abychom se v necem neshodli

McFred urcite nejsou lepsi dvojka, Bruno by to vyrovnaval, ale nevim jestli ho furt pocitat do zalohy a Pogba hraje kridlo, tak se tezko hodnotej, nicmene dle myho teda urcite nejsou ti vasinzaloznici lepší nez ti naši. Přednosti mate jinde, vase obrana utoci lip jak nas utok a to je jedna z veci, ktera dela významnej rozdil, ale zaloha lepší opravdu není. Bylo by pro to i celkem dost argumentů, ale otázka je, jestli to je pro tebe vubec k diskuzi, nicméně ten rozdil tam je a neni zadnej parnikovej ani nic podobnyho, ale zanedbatelnej taky ne...

Reagovat
fenixLFC

zacnem od konca- otazka nakolko je to k diskusii je celkom spravna, pretoze si myslim ze ani jeden toho druheho nepresvedci a je to presne situacia ktora sa objektivne asi vyriesit neda. bruna by som tam neratal a aj keby sa prida pogba tak je to furt k hovnu. ale zaloha united je irelevantna ako v zapase tak aj v tejto debate ono kante je bozan ale kovacica by som v time fakt mat nechcel a radsej beriem fabinho-hendo. protiargument zas bude ze kante je lepsi nez vsetci (defenzivni) zaloznici v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Gotta love Emi. Legend for always thrash talking pen takers

Just seen that he was telling Ronaldo that he should be the one taking it

najvacsi kral

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
J0EL

brutalne sa mu zdvhilo sebavedomie. Som rad za neho

Reagovat
smazaný uživatel

ja niesom za nas

Reagovat
iamek

Jak ho Arsenal mohl prodat? Top top top gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

just arsenal things

Reagovat
Gunner14

Reagovat
O.Giroud

Tu sa asi Arsenalu moc neda co vycitat ved Emi tam bol dost dlho a az pred dvomi rokmi mal dobryy polrok ani na hostovaniach to nebolo nic extra. Dostali ponuku 20mega mali Lena, bolo to tazke rozhodnutie ci risknut Emiho. Mozno by dopadol aj inak keby ostane v Arsenale.

Takto po case uz sa to hodnoti kazdemu lahko, ale dostali za neho peknu sumu tak to nemusi az tak mrziet.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Golasso

1. Chtěl chytat a jelikož u nás neměl jistotu toho, že bude jednička, tak sám tlačil na odchod

2. Prosadil se dost pozdě, i když u nás byl dlouhé roky. Náznaky byly už předtím, že je to skvělý gólman, ale furt byla nezanedbatelná šance, že po povedeném období zase zapadne do šedi.

3. Leno tehdy vypadal skvěle. Měli jsme dva rovnocenné gólmany, z nichž jeden byl mladší a perspektivnější, přičemž měl zároveň za mnohem kratší dobu víc zkušeností jako jednička u nás a v BL.

Kdybychom tehdy měli věšteckou kouli, tak jsme prodali Lena, ale z tehdejší perspektivy bylo logičtější prodat Emiho, obzvlášť když by na to stejně sám tlačil, pokud by se musel dělit o pozici s Lenem. Co je větší fail, je to, že jsme si souběžně nepojistili Lena, který teď údajně má zaječí úmysly a my museli kupovat drahého Ramsdalea. Naštěstí Ramsdale zatím vypadá obstojně a nakonec by vyústění celé té rošády mohlo být fajn, i když k tomu přijdeme jak slepí k houslím ...

Reagovat
Gunner14

začal jet neskutečný bomby od sezony kdy nám vychytal FA Cup. Ten jeho taneček na konci ještě

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dody10

Reagovat
patas92

Reagovat
Infi

Reagovat
eder

Tak jakpak se máme, pane potkane?

Reagovat
bluefan

Dufam ze dnes nebude Liverpool skusat ziadne pi*oviny a budu pekne pokracovat v trende kopirovania vysledkov Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "Obviously disappointed because the [Aston Villa] goal is offside. It's unfortunate to have that decision against you." [BBC]

Reagovat
iamek

To je kokot. Nikdy takové reci neměl, ale asi sám tuší, že konec se blíží, tak brečí jak Klopp.

Reagovat
avicii

Nezvládas

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
aragorn

Reagovat
Busby babes

neblizi.

Reagovat
O.Giroud

a lopta moc gulata

Reagovat
Gunner14

to je plačko

Reagovat
EXoRcIsT

debilne vyhovorky fakt na OT mame supera prejst ze nebude vediet kde je vychod a nie tam branit 0-0 a este aby nas cely druhy polcas prehravali lebo musi hrat neexistujuci stred McFred a davat na kridlo CM. A este sa zranil Shaw takze uz nieze mame nefunkcne jedno kridlo kde je AWB total mimo ale aj druhe

Reagovat
iamek

Pozitivní, ze za tenhle výrok od našich fans dostává nehoráznou čočku.

Reagovat
EXoRcIsT

ako opravnene ma muzstvo na titul a hrajeme otrasne bez systemu. Naco sa kupuje Sancho ked potom necham hrat na kridle CM a viem ze Sancho teraz nema formu ale aspon na tom kridle bude tak mame oba kridla prazdne lebo sa vsetci trepu do stredu a akurat si zavadzaju

Reagovat
iamek

Na LW máme xx variant a pořád tam dává Pogbu. Tohle proste nedává smysl v žádné galaxii. Stred je naše největší slabina a tímhle rozhodnutím se dobrovolně oslabujeme ještě víc.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

stava sa z neho suverenne najvacsi placko v lige

Reagovat
avicii

Heh zase? Swarley???

Reagovat
mithro

ten pride, az ked sa zacne stazovat na dlhu travu a vietor

Reagovat
avicii

A nedofukane lopty nestačia?

Reagovat
mithro

tu nie sme v nfl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Byl to aspoň ofsajd?

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

byl.

Reagovat
Čenda

uffff, takhle by neplakal ani certain manager.

Reagovat
bbbauch

Co to placa tvl

Reagovat
Benzema

Dnes zatiaľ krásny deň, Chelsea prehrala , United prehral a potkan Bruno nedal penaltu snáď dnes vyhra LFC a večer môže začať

Reagovat
Shuriken_YNWA

Reagovat
vitasrp

Tohle se nepovedlo, bohužel, City byli lepší a zaslouženě vyhráli. Nemám problém s tím, že

jsme hráli 3-5-2, protože tak jsme se prezentovali i v semifinále FA Cupu a zaslouženě vyhráli a i ve finále Champions League jsme hráli určitý mix mezi 3-5-2 a 3-4-3.

Na druhou stranu tohle složení té středové trojice je prostě až moc defenzivní. V těch předchozích zápasech jsme měli mnohem lepší strukturu - Jorginho jako defenzivní štít, Kanteobstarával pravou stranu, ale byl poměrně hluboko tak, aby byl aktivní při hluboké rozehrávce, zatímco Mount operoval až za zádama záložní řady soupeře, odkud si odskakoval do do hloubk pole do zálohy - a soupeř s tímhle měl problémy, ostatně z podobné akce padly obě branky v FA Cupu i Champions League.

On na to jednak Guardiola samozřejmě zareagoval, druhak ale dneska tu pozici třetího záložníka obstarával Kovačič, který hrál hodně hluboko, odskakoval si do pozice levého obránce a Alonsa tlačil do ještě vyšší pozice, nicméně tohle Chelsea nepomáhalo, City nás zamkli a neustále napadali.

Pak tomu nepřidaly ani špatné individuální výkony, Jorginhovi to nešlo, Kovačič tam měl několik zbytečných technických chyb, Azpi kolikrát prováhal správný moment pro přihrávku a celé to pak bylo trochu v křeči. Po přechodu na 3-4-3 se výkon zlepšil, ale šance měli jenom City, u nás pak Alonso vyloženě hořel. Ale moc se mi líbil Loftus-Cheek, ten by si ten post čtvrtého záložníka klidně mohl urvat pro sebe.

S tou úvodní pasáží sezóny si ale myslím, že můžeme být spokojeni, los byl dost brutální, ale bodově jsme to zvládli obstojně. Herně mi to dominantní nepřijde, několik zápasů jsme vyhráli se štěstím a jen díky individuálním kvalitám - hlavně Lukaka - což jsou duely, co bychom loni třeba prohráli, ale tohle se snad vylepší. Hlavně ta ofenzivní trojice - ať už hrajeme s útočníkem a dvěma podhroty, nebo se dvěma útočníkem a jedním podhrotem - případně dvojice jako dnes si zatím úplně nesedla, nesehrála a není to ono, tam čekám na zlepšení, protože dlouhodobě to jenom Lukaku sám neutáhne.

Reagovat
vitasrp

Ještě bych teda dodal, že když jsme byli pod tlakem, tak jsme od útočníků potřebovali kvalitu při hře zády k brance, aby podrželi míč, udělali faul, získali klidně i jen blbý aut, ale to se moc nedařilo. Jednak teda stopeři City byli fantastičtí, hráli tvrdě, na maximální riziko a nemechali se přetlačit, jednak tam oba hroti občas měli hrozný doteky, kterýma to zazdili. Třeba Lukaku tam na konci první půle mohl rozjet parádní brejk, ale dal úplně hororovou přihrávku.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mi líbí, že RLC si skoro každým dotekem říkal o více dalších šancí.

Jeho výkony zatím jsou skoro naprosto opačné co předvádí CHO od jeho zranění.

Reagovat
Svatej

Cho podával ihned po nástupu Tuchela výkony, o kterých by se Rubenovi mohlo jenom zdát. ˇOd tý doby šel dolů, ale furt toho předvedl víc než Loftus Cheek, kterej byl po tom zranění doslova posranej strachy udělat cokoliv fotbalovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

CHO hrál normálně za Tuchela jen na RWB, jinak je to velká bída.

Neříkám jaký je důvod, ale pravda je, že CHO sotva hraje a to příležitosti dostat několik a nikdy si trvale základ nevybojoval.

Reagovat
Svatej

Po nástupu Tuchela měl nejlepší výkonnost a soupeři z něj byli zoufalí, takovej James se na něj nechytal. Tuchel ho nicméně stejně posral a přestal ho stavět, tak mu šla forma do prdele.

Stejně to bylo za Sarriho, kdy i několik hráčů přiznalo, že vůbec nechápali, proč ho trenér nestaví, protože na treninku byl jedním z nejlepších pravidelně. Snaha se mu odepřít taky nedá, neustále si přidává, zůstává v kempu, odmítá nabídky odjinud s tvrzením, že se hodlá rvát.

Není třeba neustále vinit hráče, když jsou trenéři posraní strachy a nemají koule na to hrát odvážnější hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by mohl s Pogbou tlačit na vedení aby přivedli Zidana

Reagovat
Diskostu

Zidan nie je tréner tak isto ...

Reagovat
mithro

zidane

Reagovat
stuff

Reagovat
Švejk :)

to by bylo ještě horší......jen další tělocvikář

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

vykon bokom, to nema ani cenu komentovat, ale moze mi niekto vysvetlit, preco toto nebol ofsajd?

https://i.redd.it/kg41jtyunnp71.jpg

Reagovat
mithro

njn. ale pri united to nikto neriesi, dostat taky gol villa, tak tyzden media neriesia nic ine.

Reagovat
kiwwi

niekomu len teraz nedavno neuznali dva taketo goly v jednom zapase a tam ta interference bola este mensia ako tu

Reagovat
mithro

myslim, ze niekto spominal leicester. ale neviem to na 100per. toto je proste problem, piska sa to raz tak, raz tak, potom sa nemozu divit, ze ludia a manazeri nadavaju na to, ako sa piska a riesi cez VAR.

Reagovat
vitasrp

On to vysvětloval bývalý sudí v tradičním sloupku na Sky Sports. První gól Leicesteru byl úplně jasnej, druhý byl hodně na hraně, a proto záleželo na subjektivním posouzení asistenta. Ten mávl ofsajd, tak to tak VAR ponechal - kdyby nemávl, VAR by také neopravoval.

Tohle tedy zřejmě také označili za hraniční situaci a šli podle subjektivního posouzení asistenta.

Reagovat
cristiano.K.

Liškám

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

Reagovat
BennDyaz

Spatny foto, z jinych zaberu je Watkins v dobe strely mimo, neprekazi, nestinuje, nema vliv na De Geu

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/r394h8

Je na ňom nalepeny celý čas, vyslovene si v kontakte... Ked toto nie je ovplyvňovanie, tak neviem co už je

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale realitou je, že prostě před tou hlavičku odstoupil pryč a David měl vzduch volnej. Ten zákrok klidně udělat šel, respektive nešel, protože trefa to byla parádní a jen tak by to někdo neměl, takže bych se v tom zbytečně nepitval... Spíš bych hledal příčinu toho, proč nás prvních dvacet minut školila Villa jako kdybychom právě vylezli z Champu.

Reagovat
kiwwi

Výkon neriešim, to bola tragédia a určite nejdem zvalovat našu prehru na toto, ale za mňa je to jasný ofsajd a nevidím dôvod na to nepoukazat

Reagovat
TheTopFootbaler

Joo, jakože diskuze o tomhle debatu je v pohodě, za mě to právě ofsajd nebyl, ale různý úhly pohledu jsou fajn. Dean každopádně nasekal větší chyby v tom zápase, třeba ten faul Harryho na půlce, jak mu tam unikal McGinn skoro sám na brankáře, to měla být žlutá, a on to úplně přešel.

Reagovat
BennDyaz

Za mě taky ne, ale já jsem asi zaujatej. Offside pro mě byl první gól proti Arsenalu loni, kdy Barkley stínil Lenovi při dělovce McGinna, tam byl jednoznačně ve výhledu brankáře a jeho postavení ztížilo brankáři zákrok. Tady v tomto případě... maximálně hraniční situace, dalo by se na obě strany, ale nic jasnýho

Reagovat
kiwwi

V čase strely sa ten hráč dotýka brankára a až následne od neho odskočil...

Reagovat
BennDyaz

Možná dotýkal, určitě nedržel a nepřekážel, takže za mě offside ne, ale beru Tvůj pohled

Je tam VAR, nepochybuju o tom, že se na to videorozhodčí kouknul. Dělají v Anglii zprávy o výkonu rozhodčích jak u nás?

Reagovat
kiwwi

ale ten hrac nemusi brankara faulovat alebo vyslovene prekazat...tu ide o ovplyvnenie a aktivne hranie, co ten hrac naplnil

vobec netusim, ci nieco take maju verejne dostupne, ale skor nie, to by som uz na to natrafil

Reagovat
BennDyaz

Já Ti rozumím, ale nesouhlasím Točíme se v kruhu

Škoda, rozhřešení by mě tady zajímalo. Nicméně obecně ta nálada na sociálních sítích se netočí kolem tohoto momentu a z řad fanoušků ManU zaznívá, že to offside nebyl (což samozřejmě není žádný důkaz, ale něco to napovídá)

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

OGS said he delegates coaching duties to McKenna, Carrick and co. I don't have an issue with that inherently. However, when there are repetitive issues based on that delegation then the one in charge needs to fix it. It's a core principle in any delegatory agreement in any field.

Tohle taky nechápu, když vidím že asistenti nedělají dobře svoji práci tak je vyměním..

Reagovat
iamek

McKena měl zůstat ještě u mládeže. Odvadel neuvěřitelnou práci. Pochvalu zaslouží Ramsey. Přišel před sezonou a bránění standartek se zlepšilo i když dneska z toho zrovna padl gól.

Reagovat
kiwwi

a on je ako vyslovene specialista len na tie obranne standardky? Pretoze v utocnych sme sialene slabi

Reagovat
iamek

Myslím ze ano, ale na 100% si jisty nejsem.

Reagovat
Busby babes

ja hlavne myslim, ze nikdo vubec nevi, co maji ti treneri na starost a za co jsou odpovedni, takze hodnotit to z naseho uhlu pohledu proste moc nelze.

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

kdyby aspon proti ty aston ville zkusil to 433...ale neee...pogba falesny levy kridlo a po stahnuti shawa tu sirku mel doplnovat dalot...hah..

takticky komik...prvni polocas stoji za picu a on udela co? druhy hrajeme uplne stejne

Reagovat
Čenda

Ole je dle mého docela dobrej manažer, po jeho příchodu se zvedla atmosféra, uklidnil to, hraci za ním docela jdou, spoustu práce, a dobrý práce, u vás udělal. Ale jako taktik je fakt tristní. Nechci si ani představovat, co by s vámi provedl Klopp/Pep/Conte/možná ještě někdo.

Reagovat
r.mrazik

Měl by si k sobě vzít nějakého lepšího asistenta, pokud to nezvládá on sám.

Jestli bude pokračovat takhle letos dál, tak v létě pomaže.

Reagovat
EXoRcIsT

v lete ked som videl dalsich 12 zapasov tak aby bol vobec na lavicke vobec na 1.1

Reagovat
r.mrazik

ono je vlastne mozne vse....on je vlastne volny ted Conte

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
oli9

united

Reagovat
Hachim Mastour

Tuchel je ajtak najlepší tréner na svete

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Souuuceeeeeeek to je odpoved

Reagovat
Jollae

Reagovat
Coutinho10

tak nic

Reagovat
John Obi Mikel

Neplatí

Reagovat
Coutinho10

nastesti pro nej to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrotiť to nechcem, ale Ole sa bude potrebovat urychlene spamätat, inak to moze byt rychly konec pre neho tuto sezonu, v lm ocakvam problemy dostat sa zo skupiny a v lige ak to bude pokracovat pri takych vykonoch ako dnes, tak to asi nebude mat zmysel nejak natahovat, casu bolo jednoducho uz vela pre neho a taketo vykony sa opakuju stale dookola a nijak sa to nevie vyriesit..

Reagovat
kolouch

Je to tam. Byl bych radsi za klidnejsi prubeh, ale nutno dodat, ze Leeds nam tim neustalym presingem delal velke problemy. Antonio musi zustat zdravy (co nejdele), je to zabijak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arnar Resmusonn

Leeds přestal fungovat jaksi. Pokud Bielsa nezmění taktiku, tak si myslím že budou mít trable.

Reagovat
O.Giroud

neviem preco mal potrebu priniest Jamesa za take prachy, ale ok. Firpo mu ale vobec nevysiel

Reagovat
Arnar Resmusonn

James se třeba ještě chytí, jenže taktika je totožná s nebýt Raphinhy tak možná mají jednu remízu letos , změnit taktiku na další zápas . Bielsa je skvělý stratég ale co by se dělo, když nezačnou vyhrávat....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Reagovat
lajka30

Nezájem

Reagovat
Diskostu

Ten Emy Martinez riadny hnoj ...neprajem nikomu zranenie ale väzy v kolene by mu mohli trochu poštrajkovať ..odporný človek ...

Reagovat
J0EL

daj si tabletku

Reagovat
Golasso

Reagovat
John Obi Mikel

"Neprajem nikomu zranenie, ale väzy v kolene..."

Autor vlastně zastává stanovisko, které zároveň vyvrací

Reagovat
Diskostu

myslím som to tak že Martinez je výnimka ...

Reagovat
krisa

tak to jsi ultraodporný sám

Reagovat
Bayern +

Že aj reagujete na toho autistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění bych nikomu nepřál, ale je s podivem že nedostal žlutou, zdržoval teda fest

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
Taiger

Antonio je nejlepší útočník ligy

Reagovat
emanuel habasko

Vardy hattrick

Reagovat
Beči

Reagovat
Csaplárova past

United jsem tipoval na druhé místo, ale beru zpět. Budou rádi za TOP 4 ....

Reagovat
Shuriken_YNWA

Brentford pěkně kouše…

Reagovat
Remt

Hm, ale mohl by kousat někoho jinýho

Reagovat
Čenda

Buďte rádi za kousnutí, nás sežrali i s botama

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nepochopim , jak může obrana, co si to docela dávala prvních 5 kol zahrát najednou takhle

Reagovat
SCELO

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Obrana dnes zúfalá.. Mohli sme dat viac gólov ale hentake lacné goli dosťat, hlavne teda Trent horel

Reagovat
LokoLFC

Jak horel? Vzdyt tam na nej vzdy byli 3... tezko sam ubranis 3 hrace... zaloha absolutne v prdeli... Van Dijk mi prisel totalne laxni...

Reagovat
cubazi

Reagovat
fff

Horel? Prosím? Ved tam bol sam a VVD a Matip uplne pod svoje moznosti, prehravali suboje, stred obrany horel.

Reagovat
avicii

Aj ten

Reagovat
LokoLFC

Naprosto lajdáckej výkon. Tyhle 2 body budou chybět. Obrana absolutně příšerná, útok nedůraznej...

Reagovat
SCELO

Reagovat
Diskostu

Salah Dement takto zakonči...

Reagovat
O.Giroud

Top of the league

Reagovat
YNWA__MSN

Proč tam kurva nepošle Origiho alespoň těch 10min místo ve 2 poločase neviditelného Joty

Strašný výkon

2 body v pici

Reagovat
Coutinho10

takhle s PL nehraje...hrozne laxni vzadu, i vepredu....

Reagovat
Luc-Luc

Ta obrana dnes za pet fakt, tohle jsme mohli vyhrat v poklidu, nevadi, jedem dal ynwa

Reagovat
Diskostu

2021/2022 PL zatiaľ total hnoj ...ani nepamätám na tak zly začiatok Ligi United prehra s ubohou Villou Live namiesto 0:6 skonči 3:3...Top mužstva nemajú motiváciu a Podradne tými zbierajú body...

Reagovat
Neutron

ty tu uz prestan nariekat, ako co cakas, ze tu sezonu niekto urobi bez straty bodov?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
The Krupy

Máš pravopis ako arsin.

Reagovat
Bayern +

Ten bol občas aspoň zábavný, tento je tupý.

Reagovat
Neutron

arsin myslim nepouzival diakritiku zato velke pismena a vela bodiek

Reagovat
The Krupy

Hej no. Ale i/y búchajú rovnako náhodne

Reagovat
Neutron

mozno spoluziaci

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
castelL

obrana 0/10 a zvyšok tak 5/10 .. Salah/Mane/Jota čo zahodili miesto 5-1 3:3 masaker, neskutočná hanba

Reagovat
cubazi

Kritozovať obranu? ste trápny . Ak maju braniť len 4-5ti hrači tak to je lajdacke z pohlôadu trenera.

Stiahol Jonesa dal tam nevidetelneho a obrane nepomahujuceho Firmina. Ten už je odpisaný hra total shit.

Další je Mané ten hladá formu od minulej sezony.... total shit. A Hendersona som nechapal ako vysoko hral a vzadu potom prievan....

Reagovat
castelL

veď si pozrie tie góly a zákroky obrany ako tam šaškovala, Van Dijk urobil tiež kopu chýb.. dvaja traja nevedia ubrániť jedného hráča? .. zbytočne komentovať

Reagovat
cubazi

tak vidim to celkovo ta prava strana horela lebo tam nebol nikto kto by pomohol Trentovi a po odchode Jonesa to bol pruser jak hovado

Reagovat
fff

Ano kritizovat obranu, ktora nebola schopna sa dnes s utokom supera vyrovnat a v sestnastke sme prehravali suboje jal keby sme sa vratili 8 rokov dozadu. Pokial dakoho este kritizovat mimo obrany tak Fabinha, ten dnes na svoje pomery velmi zly zapas.

Reagovat
cubazi

s Fabinhom suhlasim, možno sa zamyslieť nad tým prečo sme nedali knemu niekoho kto by mu pomohol, dnes hral Hendo vysoko a vzadu nestihal , v podstate sme hrali len na 2 založnikov!

Reagovat
aragorn

Reagovat
Miguel19

Nejlepší obrana v lize 3 fíčky od nováčka

Reagovat
vladis271

vás doma obral o všetky 3 body priamy konkurent v boji o titul.

Reagovat
RKBoy

to nie je nič šokujúce ani zahanbujúce.

Reagovat
vladis271

no je...ak chete titul nemôže vás doma poraziť City.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neutron

historie...pozor na to.

Reagovat
iamek

Reagovat
fff

Obrana na mna dnes posobila jak z obdobia pred Kloppom (a z casti aj prve sezony pod nim) ked sme uplne horeli ked proti nam siel fyzicky zdatny hrac a neboli sme schopni sa s tym vysporiadat. Dneska to tam strasne horelo, Fabinho tiez nic moc.

Sanci sme mal na kopu dalsich golov, strata bodov ide len a len na nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana síce horela, ale záloha strašná, nepomohla obrane, nekontrolovala priebeh hry a opakuje sa minulý rok, kedy vedenie podcenilo stopéra, teraz zálohu. Tak trochu amatérizmus...

Reagovat
fenixLFC

tvl takze ked zalohe nevyjde jeden zapas tak to je hned podcenenie situacie od vedenia? to je zas co za nezmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšľaj trošku,, Milanko. Už minulý rok (po tom, čo Gini avizoval odchod) som písal, že všetci záložníci okrem Giniho (ktorý bol minulú sezónu najväčší držiak v zálohe a nebol trestuhodne nahradený!) a možno Fabinha sú IP. Ukázalo sa to už teraz, traja zranení, Hendo po zranení. Záloha potrebuje kompaktnosť, ktorú nemáme a minulý rok sme nemali v obrane.

Reagovat
fenixLFC

vtipne ze mi o rozmyslani hovoris ty ale to je teraz vedlajsie. to ze zahraju na hovno neznemane ze by to posila zachranila. jasne, ti dvaja su IP ale jones nie je problem. hadzat jeden nepdoareny vykon na to ze neprisla posial je neskutocne nepresne a zjednodusene. najma ked kompaktnost sa ti nevyriesi prichodom noveho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Kompaktnosť sa ti vyrieši, keď aspoň dvaja z troch záložníkov v systéme 433 odohrajú väčšinu kľúčových zápasov v sezóne. Na mladíkov Jonesa a aktuálne zraneného Elliotta neviem, či je spoľah, potom ti zostáva Fabinho, ktorému na DM chýba konkurencia a ostatní IP, ktorí sa okolo neho točia...

Reagovat
cristiano.K.

Wijnalduma minuty měli dostat Jones/Elliot. Máme osm hráčů na tři posty v záloze,což je víc než dostatečné. Navíc útočná čtyřka může hrát komplet též.

Místo aby fanoušci měli radost, že si dokážeme poradit vlastními zdroji (Jones/Elliot), tak se nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je rozhádzaná a hrozí preťaženie jediného dm Fabinha, mladíci nenanahradia top držiaka Giniho, ale ok, takto sa správa klub, ktorý nemá najvyššie ambície...

Reagovat
cubazi

Reagovat
cristiano.K.

Thiago a Hendo mohou hrát DM, případně nemusíme hrát na typické DM.

Giniho nahradíš, však máš na to čtyři až pět možností, jak ho nahradíš a to jsme před sezonou nepočítali s Elliotem (taky jsme nečekali, že se hned zraní )

Tvrdit, že nemáme nejvyšší ambice je blbost. To by klub prodával své nejlepší hráče a to se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Juventus má najvyššie ambície a pozri, aký majú rozosraty káder . Ako som písal minule, budúce leto bude posledná šanca pred pádom do priemeru, treba ten káder okysličit. Ox, Keita, Origi, Minamino, a možno ( bude závisieť od situácie v lete!) aj Matip a Mane môžu odísť.

Reagovat
O.Giroud

tento rocnik uhrat TOP 4 a v lete sa uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

tak. A ak kľúčoví hráči chytia formu a zostanú zdraví, možno aj jedna trofej, ale Chelsea, ManCity a možno aj United (ale tých limitujú iné veci) sú na tom trošku lepšie...

Reagovat
O.Giroud

Najhorsie, ze Manemu uz ani tak neverim ten je mimo uz fakt dlho. Virgil sa silnejsi teda nevratil, ale tam este uvidime casom a Robbo je tiez taky vselijaky na to, ze ma kvalitnu konkurenciu. Snad aspon zacne hravat Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané ešte snáď spraví aspoň pol boda, a Robbo sa chytí si myslím ešte, len bolo toho naňho príliš.l (repre, LFC, nabitý program, zranenie, proti AC hral výborne)...

Reagovat
cristiano.K.

A to je přesně ten případ. Juventus opustil jejich nejlepší hráč. To se u nás neděje.

Budoucí léto je daleko, s těmi jmény se dá souhlasit, ale ted jsou hráči LFC a je potřeba je využívat, když jsou zdrávi. Nevím, proč máte tyhle poraženecké manýry, skončit do top 4. Na titul to nevidím, ale nevidím ani důvod, proč bychom nemohli být druzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus by bol v p <|> aj s C. Ronaldom, však dá pozri na ich káder . Je jedno, či 4. alebo 2. Ale ak by v zime prišiel Bissouma a niekto v útoku by chytil zázračnú formu a zostal by zdravý, veril by som aj v titul, ak by sme držali do zimy krok s 1. miestom .. ale čo ti poviem... uvidíme, zo zálohy som rozčarovaný, a naivne som dúfal aj v odchod Origiho a možno aj Minamina a príchod útočníka.

Reagovat
cristiano.K.

jo, ale né takhle v <>, nechci se bavit o Juventusu, ten tvůj příklad s Juventusem je navíc mimo.

Origi je přežitek a měl se prodat. Japonec by měl šanci ještě dostat.

Nevidím důvod k pesimismu ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je len príklad, že aj tím s ambíciami môže mať rozosraty káder, my síce nemáme rozosraty káder, ale máme v ňom riadne trhliny a konkurencia (Chelsea, City) má širšie a kompaktnejšie kádre.

Reagovat
fenixLFC

tato argumentacia dava zmysel, ale nie v ohlade na dany zapas ale v ramci sezony. ked ale riesime tento zapas tak povedat ze zaloha je rozhadzana a fabinho moze byt pretazeny je nezmysel, ved je to 6. kolo vyssie pises ze dvaja z troch zaloznikov odohraju vacsinu zapasov- ved to hendo aj fabinho splnaju, henderson odohral 4 zapasy aspon 70 minut a v jednom hral polhodinu. dokonca aj vlani odohral vacsinu ligovych zapasov

rozhodne nechcem rozporovat to ze mal prist nejaky zaloznik a pocas sezony to budeme lutovat ale tahat absenciu posily prave do tohto zapasu kde proste zaloznici zahrali zle nedava zmysel. jednak by zle mohli zahrat aj s novym zaloznikom a jednak by ani ten nemusel hned hravat po skusenostiach s aklimatizaciou za kloppa..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, akurát ide o to, že takéto zloženie zálohy sme mali prvýkrát v sezóne (aj preto zle zahrali podľa mňa), a Hendo už nie je ten držiak, býva často zranený a kým sa dostane do formy, tak sa znovu zraní. To isté Thiago (geniálny ťah nahradiť Giniho týmto lazarom)...

Reagovat
aragorn

Reagovat
Shuriken_YNWA

Podle mě za tu tragédii dnes můžou ty žluté dresy…

Reagovat
Benzema

Virgil dnes na smiech

Reagovat
iamek

Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Manure dnes s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

United maji fakt smulu, ze to trenuje takovy trapak. Trapna hra bez nejakeho systemu a ty tiskovky proc tam nemuze byt ferguson, horsi by to fakt nebylo. Jako v cem ma solksjaer respekt? Trenersky nedokzal nic a hrac to byl prumerak z 90.let absolutne bez respektu. Muze trenovat fulham, ne united

Reagovat
Ibelieve

Cože byl? průměrný nebyl ani náhodou. Fakt mě baví nároky lidi co velmi pravděpodobně nemají žádné zkušenosti s tím cokoliv budovat a ihned někoho vyhazovat. Mě se nelíbí dnešní výsledek ani předvedená hra, ale hold někdy to chce i čas a po dlouhé době udělali Glazers rozumný krok a pracuji koncepčně s kádrem i trenérem. Ten věčný brekot na sociálních sítích je otravný a postrádající rozum. SAF bouchl s lepšími kadry tolikrát, že se mi to nechce ani počítat a k tomu jeho počátky v United byly jemně řečeno docela neúspěšné. Přijde Conte změní filosofii a možná vyhraje titul, bude tu ale krátkou chvíli a v lize Mistrů také nic nedokáže. Alespon prozatím nikdy pořádně v Evropě nic neuhrál. I v té Evropské lize prohrál finále z něhož se zde dělala tragédie a neuvěřitelná chyba Solskjaera.

Reagovat
eder

Jaký trapák? Proboha vždyť je to jeden z nejlepších tělocvikářů v Evropě vůbec.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bbbauch

To az uvidi Svatej…

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný pičus ten azpi

Reagovat
jk

S Rudigerem dva největší provokatéři a křiváci v chelski

Reagovat
Nikikrew

ved Azpi je uplny curak ktory sa vzdy tvari znechutene.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Remt

Pekne si ho osedlal, hošana:-D

Reagovat
Remt

Sry, to mělo bejt pod ten předchozí příspěvek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

milujem british pricks

Reagovat
Neutron

ten stary to mal podla mna na male

Reagovat
cristiano.K.

Azpi se včera zase choval jako m.dka, nechápu, jak jsem ho mohl mít za sympataka.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

nejvetsi sympatak

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
7kaka7

Diskuze Joshua Usyk někde?

Reagovat
EXoRcIsT

teraz to zacinam pozerat a toty anglicky kkti zase bucia pocas hymny aboslutny odpad a to pritom tam vo vacsine niesu nejaky obycajny ludia co robia vo fabrike

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
nani92

síce to už nie je čo bývalo, ale som ochotný vymeniť Oleho za Kloppa

Reagovat
eder

OK. Napiš Glazerovi...

Reagovat
vladis271

vám by stačil aj Rodgers

Reagovat
Petr20

Ronaldo, když na něj nemaká celý tým, tak je úplně k ničemu, jak jsme mohli vidět

Messi > Ronaldo

Reagovat
Neutron

ty si neskutocne otravny a dusevne chudobny clovek.

Reagovat
Petr20

Jen trollím Ronaldo fans

Reagovat
mikelinos

Strašně moc se jich chytlo, hezky

Reagovat
Petr20

Všichni zalezli, klasika

Reagovat
vladis271

malo sa dať na 4:2 a bol by pokoj. No nič, jedeme dál. Fakt to môže byť sezóna ked budú pred posledným kolom 3 tímy v rozmedzí 3 bodov. Nič pre kardiakov.

Reagovat
smetos

OT: kde chodite na cz diskuze k fantasy? Tady pod naky odkaz, dicord di jinam? Diky

Reagovat
SpecialOne

Teď je to pod článkem Další posila pro Manchester City.

Reagovat
cristiano.K.

Salah>Drogba

Tomu by nikdo nevěřil pět let zpátky.

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

jednoznačne.

Reagovat
Svatej

Normálně jsem chtěl přidat nějakej střídmej názor k diskuzi a rozvést téma, ale po přečtení takovýhleho žvástu k tomu ani už nemám chuť, uplně vidim kam by to vedlo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
RKBoy

s vladisom sa ani inteligentné konverzácie viesť nedajú.

Reagovat
Malresi

Drogba mal individuálne jednu sezonu kde sa číslami priblížil Salahovi, ktorý je konzistentný od kedy k nám prišiel. OK, vystrelil vám ligu majstrov a vyhral viac titulov, tento argument beriem, no čisto z individuálneho hľadiska nie je čo riešiť.

Reagovat
Svatej

"Jednoznačně", "Nieje to resit"Jenom potvrzujes moje slova dal, tohle jsou vážně vrcholný žvásty.

Reagovat
Malresi

Namiesto butthurt reakcie by si mohol prispieť nejakým vecným argumentom

Reagovat
Svatej

Proc bych si plytval energii na diskuzi s nekym, kdo ma už zjevně kompletní postoj, navíc ještě takhle nekompromisně debilni.

Reagovat
Malresi

Reagoval by som rovnako, keby som vedel, že svoj postoj nemám ako podložiť inak než emočne

Reagovat
Svatej

Nojono, jenze ja nejsem ty a mam svoje motivace. Treba tady zrovna reaguju takhle z toho duvodu, ze je je tvůj nazor subjektivitou tak zasranej, ze nema smysl vest konverzaci.

Reagovat
Malresi

Pozri, keď je pre teba Drogba lepší ako Salah, OK, rešpektujem tvoj názor. Akurát nerozumiem, načo sa pletieš do diskusie o tejto téme, keď neprispeješ ničím iným, než svojimi pocitmi o tom, akí sme ja a vladis skurvene subjektívni?

Reagovat
Svatej

Ja jeste ani se svym názorem nezačal, tak nemáš co respektovat + dost pravděpodobně bych tě překvapil, zvlášť s ohledem na to, jak černobíle svět vidíš a jediný tvý porovnávací jednotky jsou tzv. "bez debatovky".

Původně jsem se zapojit chtěl, nakonec me ten tvuj a vladuv pristup odradil, protože je nad slunce jasný, ze nemas zajem o tom reálně diskutovat o nic vic nez ja ted a od ty doby jen reaguju na komentáře.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto tohto nasierania pozri radšej WhatsApp

Reagovat
Svatej

Sorry fešáku, jdu na to !

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

V podstatě máš pravdu.

Ještě bych ale teda zmínil takovou tu méně měřitelnou vlastnost - Drogba byl ohromný lídr a pod tím tvým lehce odbytým "ok, vystřelil vám ligu mistrů" se právě skrývá to, co on právě uměl nejlíp a v čem na něj Salah nemá a nikdy mít nebude.

Celkově to Salah > Drogba platí jen co do individuálních fotbalových schopností, i lidsky je Drogba úplně někde jinde než morálně pochybný Salah.

Reagovat
Swarley
Reagovat
mistr129

Ale tak furt lepší být ubrečený než se fotit s teroristama a dělat ve vápně letecký dny

Reagovat
Swarley
Reagovat
icka

Dedek pokracuje

Reagovat
Swarley

No kdyby neukoncil kariéru, tak v podobných divadlech pokračuje určitě

Reagovat
Remt

Osobně třeba Salaha co do "lidskosti" vidím tedy taky o dost níže jak Drogbu

Reagovat
Swarley
Reagovat
Remt

Tak ono počkej.. Salah i Mane už se v tomto "zlepšili" ale dřív se taky něco nasimulovali.. konkrétně tuším předminulou sezónu to bylo až trapné jak to prihravali

Reagovat
Swarley

Viz níž, simulanti jsou to stejní, akorát Drogba byl ještě větší komediant v tom válení a podobně...

Reagovat
Remt

a vubec kde se to v tobe vzalo ze zde branis hrace tymu, ktery bych rekl ze vylozene nemusis?:D

Reagovat
Swarley

Tak bráním, sympatický mi není ani jeden, ale rozjela se tu zase šílená pohádka o Drogbovi a to si teda fakt pamatuji moc dobře a úplně jinak...

Reagovat
Remt

Máš u mě plusový bodík. Jsi rád?

Reagovat
Malresi

To už prečo?

Reagovat
PP

tak zrovna v tomto zápase na tohoto rozhodčího se tomu není co divit..

Reagovat
Malresi

Aha, takže Drogba bol ohromný líder, ale Salah nie... Ok. A čo tak fakt, že Drogba sa väčšinou vedel hecnúť len v tých najdôležitejších zápasoch ako finále LM, prípadne finále FA cupu a v ostatných, nie tak podstatných ligových zápasoch bolo jeho nasadenie rapídne menšie? Na druhej strane Salah nám tú LM vystrieľal taktiež, no na rozdiel od Drogbu drie každý zápas a je jedno či hrá proti Spurs finále LM, alebo hrá proti Brightonu ligu. Takže to tvoje "Salah na nej v tomto nemá a nikdy mít nebude" je pekný bullshit, ostatne ako aj posledný odstavec. Na základe čoho súdiš, že je Drogba inde ľudsky? Čo také zlé Salah robí, resp. v čom spočíva tá Drogbova pridaná hodnota v tomto ohľade? Nie je to náhodou tak, že bol Drogba v partii, ktorá šikanovala napr. Gervinha v repre?

Reagovat
Swarley

Simulanti jsou cca stejní, v ubrečenosti a ublizenosti Drogba vede... Lídři v tom týmu byli FatFrank s mistrem na penalty, tam bych velký rozdíl oproti Salahovi taky neviděl...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Benzema

Reagovat
Neutron

Reagovat
blade115

Tak on v těch klíčových momentech a zápasech nejen že vyhecoval sebe, ale strhnul i zbytek týmu. Z vícero rozhovorů, co podali jeho spoluhráči, vyplývalo, jak silná osobnost to v kabině byla. To jsou dvě různé věci, být dříč a být lídr. A vřele bych ti doporučoval nereagovat v tomhle duchu, jako podrážděný arogantní kokůtek, pokud máš o nějakou další diskuzi zájem. Ono bys pak mohl skončit ve stejné škatulce jako ta druhá troska, co nás tu přišla poučovat o tom, jaký Drogba byl.

Pokud jde o tu lidskost, tak Drogba byl sice hlavně v prvních letech v Chelsea uplakánek a spadnout samozřejmě taky uměl, ale nefotil se s teroristama, ani neodmítal od soupeřů podání rukou na základě vyznání. Naopak hlavně po konci kariéry je silně cítit ta stopa, co ve své zemi zanechal a celkově ho mám teď mnohem radši než dřív.

S tím Gervinhem poprosím nějaké bližší info, nikdy jsem o tom neslyšel, že by ho Drogba měl šikanovat.

Reagovat
Swarley

jako podráždění kktci tu zatím reagujete klasicky ty a svatej a možná máte opět a znova jistou nevýhodu, že si toho ubrečenyho simulujiciho Drogbu moc dobře pamatuju...tak tu prosím zase nerozjizdete ty vaše pohádky...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Nahoře reakce jsou a tihle dva to stejně nezvládají a reaguji nepřímo...ze to ignorují sice psát můžou, ale moc to nefunguje...

Reagovat
Whitemedia

Nečtu ani jednoho z vás. Svatého zničily simulace, blade je agresivní i na fóru, tak kdo ví, jaký asi bude tady a tebe zničil Mourinho. Jen jsem měl obrovskou potřebu tu hodit fotku Jendy.

Reagovat
Whitemedia

A já jsem zasranej nácek!

Reagovat
Swarley

V pohodě, posloužila dobře

Reagovat
Svatej

Obdiv tvy energii. Z jedny strany se o tom bavis s clovekem, kteryho nemas šanci přesvědčit a z druhý musis scrollovat o neco vic kvuli tomu retardovi, se kterým nema nikdo zajem se bavit a tak se prisira do vsech konverzací najednou

Reagovat
Swarley

https://m.youtube.com/watch?v=iCsjd4J-aTM

Ještě jedna pro tebe, když jsi ten odborník na znechucení u simulaci a kam se ten fotbal dneska dostal...

Reagovat
Malresi

Lol

Reagovat
Swarley

Takových bylo, nějakou lidskostí a charakterem Drogby se fakt nenech rozhodit...

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Suarezovskej level lidskeho odpadu, nechutnej zmrd a krivak kurvici fotbal

Reagovat
Swarley

ono to určitě bylo tehdy jinak

Reagovat
bbbauch

No byl to lídr

Reagovat
Swarley

Nebuď drzej, nebo se s tebou kluci nebudou bavit... Oni nemají rádi, když má někdo jiný pravdu...

Reagovat
Malresi

Prečo by ma nemohol presvedčiť? Pokojne sa nechám presvedčiť o tom, že Drogba bol lepším hráčom, ako je Salah (porovnávame ich obdobie v PL). Sám blade ale vyššie píše, že individuálnymi futbalovými schopnosťami považuje Salaha za lepšieho.

Reagovat
Svatej

Individuální fotbalovou schopností povazuju Hazarda za lepšího nez Lamparda, ale v obecný rovině byl Frank stejně lepší, to furt neznamená všechno.

Reagovat
Malresi

Porovnanie Hazarda a Franka nechám na vás, fanúšikov Chelsea. Chápem kam tym mieriš a nemám problém, keď niekto radí Drogbu pred Salaha v iných, než futbalových vlastnostiach.

Reagovat
Svatej

Jenze ty celkový vlastnosti ti utvářejí fotbalistu jako celek. Udelej anketu o nejlepsiho africkyho golovyho rychlika a dostaneš muj "bez debat" hlas. Udelej anketu o fotbalistu a umozni diskuzi, ale necpi do ní nějaký tyhle dementní terminy, zvlášť kdyz jde o porovnávání legendy ligy s hracem, kterej na ten titul aspiruje a dostaneš diskuzi, kterou chceš.

Reagovat
Malresi

Aha, čiže tebe celý čas ide len o slovíčkarenie ak tomu správne rozumiem? Nebyť termínu "nie je čo riešiť" tak by si mi úplne v kľude napísal svoj názor, prečo je podľa teba Drogba lepší futbalista ako Salah ?

Reagovat
Svatej

V podstatě mas pravdu. Neni to ale o slovickareni, jde mi o přístup. Temahle frazema nejen ve me zabijes jakoukoliv formu diskuze a udelas z toho anketu, kdy dostanes bud palce nebo citrony a kvuli anketam na tohle forum ani jeden nechodime. Tenhle zpusob diskuze je dobrej nekam na instagram do sekce komentářů, ale kdyz chces normální diskuzi, tak to stejně nefunguje.

Ostatně jsem to psal ve svym uplne prvním komentáři. Nebyt tehlech kydu, rad se zapojim a dodam co nejhlubší pohled, takhle jsem dopředu vedel, ze jsem ve společnosti, ktera o to ani nema zajem a chce si jen honit vlastní péro...

Reagovat
blade115

A ještě nás do toho všeho pomlouvají...

Reagovat
Swarley

Pomlouvame Drogbu a co se tak dívám, tak podváděl svou ženu... To jste taky u jiných jaksi nemohli překousnout...

Reagovat
Malresi

"A vřele bych ti doporučoval nereagovat v tomhle duchu, jako podrážděný arogantní kokůtek, pokud máš o nějakou další diskuzi zájem." to súdiš na základe čoho? V mojom komentári nevidím nič iné, čo by nebolo aj napr. v tom tvojom.

Byť dríč a byť líder imo ide ruka v ruke. Nemôžeš byť líder bez toho, aby si bol dríč. Salaha môžeme úplne v pohode radiť práve k lídrom toho nášho úspešného tímu zo sezóny 18/19 a 19/20 po boku Virgila alebo Hendersona, rovnako ako môžeme ako lídra vnímať Drogbu po boku Franka a JTho.

Myslíš si, že keď sa Salah fotil s Kadyrovom, vedel o koho ide? O tom odmietnutí podania ruky neviem nič, kľudne sa nechám poučiť.

Toto spätne neviem dohľadať, pravdepodobne som si to pomýlil s inou situáciou v inom tíme, moja chyba, beriem späť.

Reagovat
Svatej

Uplne jsme zapomněli, ze Salah byl součástí Class 20, po tomhle je uz diskuze úplně zbytečná.

Chudak Drogba si bude muset pobrat medaile a svoje vítězný velký zapasy, aby ustoupil typkovi z legendární generace, kterej dokazal tolikrat popravit tezky vahy jako Palace, Bournemoth nebo soucasnej Arsenal a dovést svůj tým k oběma dvěma velkym trofejím za tech 5 let, co v klubu je.

Reagovat
Benzema

Dobre nezvladaš je mi až trápne za teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No já do té diskuze vstoupil s tím, že ti dávám za pravdu, ale s výhradami. Ty jsi se v podstatě rozčílil, že s tebou nesouhlasím úplně a nazval jsi to, kde se podle mě názorově lišíme "pěkným bullshitem". Tak to mi jako úplně fajn přístup nepřijde, člověk pak těžko shání motivací dál popisovat svůj pohled.

"Byť dríč a byť líder imo ide ruka v ruke." - tady se neshodneme no. Podle mě to sice je dobrý předpoklad, být dříč, aby z tebe byl lídr, ale není tam naší implikace, ani ekvivalence. Dříč se nemusí nikdy stát lídrem a lídr nemusí jezdit každý zápas po prdeli. Právě Drogba nebo i Hazard toho jsou dobrým příkladem. Salaha samozřejmě šlechtí, že každý zápas jede na 100%, ale lídry jsou v Liverpoolu alespoň z mého pohledu jiní.

Tady článek k tomu podání ruky. Respektive celý tým si se soupeři plácnul, on si plácnul jen s rozhodčími a Izraelcům jen ťukal pěstí do dlaní. Což samo o sobě neznamená nic, ale tenkrát se to řešilo při jeho příchodu k nám v kontextu toho, že on už dřív dával najevo určitou nábožensko-politickou vyhraněnost. Na YT je btw i video.

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/mohamed-salah-and-the-maccabi-tel-aviv-handshake-furore-surrounding-chelsea-s-latest-signing-9081607.html

Gervinha si asi pleteš s jeho situací v Arsenalu. Tam mu několik hráčů mělo říkat Retardinho. Ale v repre o tom nevím, že by se něco takového dělo.

Reagovat
Malresi

Ok, chápem. Popravde som sa vôbec nenaštval, hoci to z mojej formulácie tak pôsobí. Pekný bullshit = sorry, ale nesúhlasím s tvojim názorom, nič viac a nič menej, nie je potrebné si všetko brať hneď osobne.

No, Hazard mi nikdy neprišiel ako líder. Pre mna to je fantastický futbalista, ktorý svojimi schopnosťami dokázal pre Chelsea pravidelne vyhrávať zápasy a trofeje. Túto pasáž asi môžeme uzavrieť tak, že sa nezhodneme. Pre teba Salah líder nie je, pre mňa je, a zrejme sa navzájom nepresvedčíme.

Fúha, toto som vôbec nevedel. Priznávam, že týmto Salah u mňa dosť klesol.

Áno, v tomto máš pravdu, pomýlil som si to s touto situáciou.

Reagovat
blade115

S tím Hazardem to beru tak, že i mezi tou jejich zlatou belgickou generací je to nakonec on, kdo v repre nosí pásku. Tak předpokládám, že ho jako lídra spoluhráči vidět musí, jinak nedává smysl, aby ji nosil. Ale souhlasím, že ani mně nepřijde jako nejtypičtější vůdčí osobnost.

Reagovat
Malresi

Tak Messi je tiež kapitán a lídrom v tom pravom zmysle slova by som ho nenazval. Kapitáni sú vždy buď lídri tímu, alebo najlepší hráči tímu. Typický príklad pre kapitána, ktorý je zároveň lídrom tímu je napr. Henderson, Puyol, Terry. Typický príklad kapitána, ktorý je najlepším hráčom tímu, no lídrom imho nie je je práve Hazard v Belgickej repre alebo Messi. Potom sú aj takí, ktorí vo svojej dobe patrili do oboch kategórii ako napr. Gerrard.

Reagovat
blade115

Ok, Hazard asi nebyl nejlepší příklad. Asi máš pravdu, že pásku může dostat i hráč jen na základě výkonů, koneckonců to vidíme místy i v Chelsea, když pásku dostane Kanté. Což je asi nejlepší příklad toho, že dříč opravdu neimplikuje lídra. A to se, podle mého, týká právě i Salaha.

Reagovat
Neutron

"Myslíš si, že keď sa Salah fotil s Kadyrovom, vedel o koho ide?"

Coze?

Reagovat
blade115

Dík, na to jsem zapomněl zareagovat. Ale je fakt, že k tomu není moc potřeba dodávat no...

Reagovat
Malresi

Nechcem obhajovať Salaha, no futbalisti nie sú zrovna preslávení svojim intelektom a znalosťou geopolitiky/politiky ako takej. Možno sa kardinálne mýlim, no pokojne to mohlo byť tak, že keď sa s ním Salah fotil, tak netušil, čo to je za zmrda.

Reagovat
blade115

No ono nešlo o jednu fotku že jo, to by se to tak nerozmazávalo. Víckrát se stýkali a Salah od něj dokonce dostal čestné občanství. V mých očích je to úplně stejné, jako když všichni odsuzovali Özila s Gundoganem za kamaráčofty s Erdoganem. Fotbalisti prostě nesou zodpovědnost za to, s kým se stýkají, koho podporují nebo s kým je média spojují.

Reagovat
Malresi

Tak to je potom iná vec, to som nevedel

Reagovat
Neutron

to akoby ides obhajovat Ozila, ze nevedel kto je Erdogan alebo, ze Skrtel nevedel, ze toci reklamu pre Fica ale vyvratit ti to neviem, takze asi nema zmysel sa do toho vrtat

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jednoznačně, bez debat, bez pochyb

Reagovat
cristiano.K.

Hodnotím samozřejmě fotbalovost. Simulanti jsou oba. U urostlých hráčů mě simulování vytáčí víc než u skřetů, ale to je subjektivní. Statisticky je na tom Salah lépe, navíc z křídla. Drogba je větší lídr o to se nepřu, rozhodl víc důležitých zápasů. Konzistentnější je Salah. Ono i do těch finále tě musí někdo dostat, abys tam zahvězdil.

Reagovat
blade115

Fér je říct, že Drogba v Salahově věku byl prakticky nesnesitelný, srovnal se až s věkem. Krom toho, co píšeš, tu byly i ty scény po odchodu po Mourinha, který totálně nezvládal. Tak třeba se Salah taky časem začne chovat jinak. S ostatním souhlasím. Teda krom toho, že skřetovo simulování vytáčí člověka míň, to mi je tady výška úplně fuk, sere mě to u všech. A ještě víc mě sere, že se to dostatečně netrestá.

Reagovat
cristiano.K.

Salah simuluje méně a méně, ale v kolonce simulantů už zůstane.

Jasně, ale prckové mají k zemi blíž, když spadne chlap jak hora tak to působí komičtěji

Reagovat
smazaný uživatel

Salah>Drogbič

Ľudsky, futbalovo, a aj ako veriaci a má ešte aj väčšie svaly.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

A možná je i víc černý

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
martin.b

To je úplně stejný jak srovnání Djokovič vs Federer…je celkem jistý, že bude mít lepší čísla, ale stejně většina nikdy neuzná, že je nejlepší on

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo práve porovnanie s drogbom?

Reagovat
cristiano.K.

Na diskuzích kolují debaty o nejlepšího afrického hráče, který kdy hrál PL. Do ted to byl Drogba před Adebayorem.

Mohamed Salah se stal nejrychlejším hráčem historie LFC, který vstřelil 100 gólů v Premier league. Potřeboval k tomu 151 zápasů. Tohle je brutální statistika, neznám čísla Drogby, ale tímhle se určitě pochlubit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je easy: Yaya Toure

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Rozhodně by mě nenapadlo dát Adebayora nad Yayu

Reagovat
Bayern +

Až tu by som použil slovo "jednoznačne"

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

ale Mahrez mu šlape na záda

Reagovat
merlick

Reagovat
vladis271

ak podpíše zmluvu, v liverpool all time stats sekne aj Owena. Na Kinga Kennyho nvm či to bude stačiť.

Reagovat
icemike

To, že je někdo dobrý v poolu, ještě neznamená, že je nej v PL. Krásný příklad je Gerrard

Reagovat
Whitemedia

John Obi Mikel ty joudo.

Reagovat
icemike

Jakože je větší simulant? No asi spíše Drogba řekl bych

Reagovat
$dolar$

Wtf

Reagovat
Švejk :)

Jak je to vrtkavé.........po třetím kole Spurs první-Arsenal poslední a nyní kohouti dostávají lekci jakou málokdo asi čekal!

Reagovat
Nizzie

Málokdo čekal, naopak, očekával to každý. Oni to tak mají vždycky.

Reagovat
Švejk :)

To je blbost......každý určitě ne

Reagovat
Front hell

Každý to čekal. Spurs na prvním místě je jako slon na stromě

Reagovat
Švejk :)

Další blbost.......

Reagovat
Front hell

Tak potom jde vidět že fotbal nesleduješ dlouho

Reagovat
Trand

První poločas paráda, druhý poločas o ničem, zápas se jenom dohrával, ale takhle dobře jsem nás neviděl hrát hodně dlouho. Spurs hodně špatný výkon, z jejich strany to nevypadalo vůbec jako derby, hráči to tam odchodili.

Reagovat
Lacko_Boh

toto bolo aj na mna brutalne, spurs lives matter

Reagovat
Edgewalker

Konečně výkon, ze kterého může mít fanoušek radost

Reagovat
O.Giroud

Outsider dostal podla ocakavania. Kane je nejak mimo a Son mal byt radsej v LFC

Reagovat
Spasitel

Aspoň jeden slušný londýnsky klub potešil

Reagovat
jk

Spurs naprosto ostudný první poločas. Hrozná taktika, hrozný výkony na hřišti, snad druhý nebo třetí gól ze hry v letošní sezóně, ble. Penalta na Kanea celkem jasná ale za ten výkon mě ani nesere že to nefoukl.

Reagovat
Nizzie

Já teda vím, že se pravidla letos nějak ohledně penalt mírnily, ale nevíš, proč to nefoukl? Já to totiž nechápu.

Reagovat
Side

Protože to nebyl faul a Kane si skočil

Reagovat
jk
Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Reagovat
TopinB

Kontakt tam byl, ale imho ne dost na penaltu, a už určitě ne na to abys reagoval stylem "seš debil?"

Reagovat
jk

Bych ti ten kontakt přál zažít

Reagovat
Side

Reagovat
jk

Reagovat
J0EL

Neviem co sa cudujes, samozrejme ze kontakt tam bol, ale urcite nie taky aby so sebou musel Kane znova jebnut jak vrece zemiakov. tieto nezmysly, kedy hrac uciti kontakt, ktory ho ale takmer nijak nemusi ovplyvnit v pohybe, sa uz nepiskaju.

Reagovat
jk

Jako fakt mi chceš tvrdit, že White ten balon chtěl jen lehce pohladit a vůbec tam nešel žádnou silou,kdy evidentně místo míče trefí Kanea do nohy jo? To snad není možný …

Reagovat
Front hell

jk26.09.2021 12:17#

Hecuj to

Reagovat
Cobra

Z něho se stala neskutečná padavka. Já bych to taky nepískl, i když ke kontaktu došlo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Rozhodčím a Varu letos mrdlo

Reagovat
icka

Reagovat
Nizzie

Faul to byl, Kane si skočil, ale na něj si skočil dost málo. Za mě to měl fouknout, na druhou stranu, nám nefoukli větší faul na Saku tuším s Chelski (?), takže asi to tak chtějí posuzovat.

Reagovat
jk

Fakt nevím. Celkově se píská méně věci což je fajn ale tohle byl podle mého faul. Uvidíme co o tom napíšou v novinách. Určitě se k tomu někdo vyjádří fundovaně.

Reagovat
Nizzie

Já jsem právě taky přesvědčený, že to byl jasný faul. Jediné, k čemu mohl rozhodčí prohlédnou, a letos na to hledí hodně, je, že tomu Kane přidal, ale nezdálo se mi to tak moc přihrané, ikdyž je pravda, že tuším proti Chelsea nám také podobnou pecku nefoukli.

Reagovat
Cobra

Jak hrál Kane? Dle internetu zase bez zájmu, ale to podle výsledku asi všichni...

Reagovat
jk

Nijak. V druhém poločase to Nuno trochu změnil, ale jinak vlastně ani neměl co hrát. Celkově hrozný výkon týmu. Ale pro mě jde velká část toho za manažerem.

Reagovat
Cobra

Tak ona celá ta mizérie od začátku ligy jde za Nunem viz tenhle odkaz https://twitter.com/Daily_Hotspur/status/1440598975212503040?s=20 Ale tohle jde především za Levym už s angažováním Mourinha. Třešničkou na dortu byl jeho vyhazov a neschopnost přivést jiného manažera a jediný Nuno na to kývl, i když dle mě na to kvalitu nemá. Potter teď všem vytírá zrak a ani bych se nedivil, že ta banda ve vedení ho v budoucnu osloví, ale už se s náma nebude chtít zahazovat.

Reagovat
jk

Tak pokud vím Potter je v Brightonu spokojený a nikam nechce ani nechtěl. Angažování Nuna je podle mě hlavně Paraticiho zájem.

Reagovat
Cobra

Třeba ho kontaktovali a neměl zájem, je to možný a s tím bych problém neměl. Jenomže kolem něj nebyla ani zmínka a myslím si, že to ani nezkusili což je za mě špatně. Spokojený nebo ne, byl by to pro něj krok vpřed jak prestiží, tak rozhodně platem.

Reagovat
jk

Tak on Brighton má právě docela dost prachů a bohaté majitele. Já bych se nedivil kdyby Potter nechtěl zůstat v Brightonu protože tam si muže budovat tým podle sebe, což by v Tottenhamu prostě nešlo.

Reagovat
Liveral

Takehiro Tomiyasu had more touches (67) and made more ball recoveries (8) than any other Arsenal player against Tottenham.

He is yet to be dribbled past by an opponent in the Premier League this season

Pěkný zatím příjemný překvapení

Reagovat
Mastný Chobot

Sagna 2.0

Reagovat
Hyrax

Reagovat
herbage

po 3.kole

Tottenham - 9 bodů, Arsenal - 0 bodů

po 6. kole

Tottenham 9 bodů, Arsenal - 9 bodů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

jo, jste si rovni a o půl cm ted máte většího pindíka vy

Reagovat
Mastný Chobot

každá frajerka mi vravela, že na veľkosti nezáleží

Reagovat
J0EL

To ti povedala len preto, aby ta utesila

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Neutron

ked kazda, to uz by mohlo nieco evokovat

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Beči

Arsenal se začíná dost zvedat a na LM rázem ztrácí jen 4 body. Tohle bude ještě zajímavé.

Jsem fanoušek Liverpoolu, ale kdyby začal být Arsenal zase konkurenceschopný, tak budu jen rád, ke klubu s takovou historií a velikostí se nehodí takové ostudné výkony, jaké Arsenal předváděl v prvních třech kolech.

Reagovat
Remt

Je to prozatím velice zajímavý ročník i když se odehrálo jen pár kol. Arsenal který byl po pár kolech.. v podstatě k smíchu..je najednou o dost výš. Po tomhle kole jsme naopak k smíchu tak akorát my za stupidní remízu s Brentfordem ta byla fakt zbytečná

Reagovat
Beči

Tak Brentford nemá špatné mužstvo a jsou dost nahajpení. Zbytečná ztráta bodů to byla, vzhledem k tomu, že v boji o titul bude rozhodovat každý bodík, ale určitě bych z toho nedělal drama

Reagovat
C-M@ster

Toto mi přijde strašně trapný:

https://youtu.be/EC3szxT5tDo

Trochu mi to připomíná DVTV, kde s penězma a nabráním dalších lidí do ansáblu strašným způsobem poklesla kvalita.

Reagovat
Lacko_Boh

a bude horsie..

Reagovat
mikelinos

kdokoliv > Drtinová

Reagovat
Whitemedia

Poslouchal si někdy rozhovor, který vede Drtinová, přes sluchátka? Jen by mě zajímalo, jestli jsem jediný, kdo to její mlaskání nezvládá..

Reagovat
mikelinos

Mně to sere i na reprácích

Reagovat
mikelinos

*Mě

Reagovat
C-M@ster

Co ten jouda, kterýho tam nabrali?

Ten, co vypadá jak Clark Kent a je úplně vymletej...

Reagovat
mikelinos

Na většině rozhovorech mi přijde ok, downgrade oproti Veselovskýmu je jasnej. Ale pak jsem viděl rozhovor s předsedkyní nějaké nezajímavé strany, kterou jsem ani neznal a asi 6x se zeptal na otázku, na kterou už měl odpověď poprvé. Tam vypadal vyloženě jak autista Nakonec ji z toho rozhovoru ještě vyhodil, což bylo dost komický, ale celkově za mě furt lepší jak drtinová

Reagovat
C-M@ster

No právě, ten rozhovor naprosto nezvládl.

Na tom fotbalovým zas bil na poplach, že se nedají brát děti do hledišť kvůli chuligánům...

Reagovat
protiproudu

hrozná nesmyslně konfrontační píča

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze tedka s tim carodejnictvim me docela odrovnala

Reagovat
C-M@ster

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

A viděls ju třeba u Krause?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, proc?

Reagovat
C-M@ster

Protože tam se v podstatě dost poodhalila.

Mrkni: https://youtu.be/hK9kkRS2Zao

Tam mluví o tom, jak tančila hip-hop v Itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

az na ten zacatek, kdy se divne smala, tak v pohode rozhovor, oproti tomu, jak se poodhalila v tom podcastu vyse, je to slaby odvar

Reagovat
Taiger

není to zrzka?

Reagovat
mikelinos

není, zítra valo?

Reagovat
Taiger

Nn

Reagovat
$dolar$

DVTV šlo do háje, kdy si přestalo hrát na nějakou objektivitu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze aftv nekdy snad nebyl totalne nevtipny cringefest??

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Třeba nasranej DT, kterej tam nadával, že nevzal syna na fotbal, aby mu nezkazil narozeniny.

Reagovat
Taiger

Ty jseš trapnej

Reagovat
Trand

Vždyť to reálně sledují jen fanoušci ostatních týmů, aby se AFTV smáli po našich prohrách ne? Nevím o tom, že by to nějaký fanoušek Arsenalu sledoval.

Reagovat
iamek

Spurs

Reagovat
Bayern +

Spurs sú už pod WHU? To je milé...

Reagovat
vladis271

Kane teda trucuje?

Reagovat
Mastný Chobot

Kde najdem pls cele zapasy online? Asking for a friend

Reagovat
Liveral

Soccercatch.com

Reagovat
Gunner14

Dnešní na pornhubu, ale jinak normálně tady: https://www.reddit.com/r/footballhighlights/

Reagovat
C-M@ster

Na O2?

Reagovat
Mastný Chobot

vďaka všetkým

Reagovat
Nikikrew

Stačí 1 polčas

Reagovat
tweek
Reagovat
Gunner14

Ses sundal po derby co?

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Je ťažké fandiť Tottenhamu v poslednych rokoch. Futbal je nezaujimavy, nepozeratelny. Nebavi ma to a lutujem vsetkych fans. Najhorsie na tom je, ze nevidno svetlo na konci tunela. Ake je riesenie? Hitchen, Levy by mali prijat zodpovednost a rezignovat. Predat Kanea, pustit Llorisa a zacat od nuly.

Reagovat
mul

V lete pokojne mohol pustiť Kanea, teraz by tam mohol hrať niekto nový, komu sa chce. Takto je tam jeden otrávený hráč, ktorému bude iba klesať cena. A skladať od nuly by to mohol Potter. Nuno vyzerá ako jeden veľký omyl.

Reagovat
Mastný Chobot

Uff, no skvelý prvý polčas. Auba matadorský výkon, toľko vyhratých súbojov si od neho nepamätám, veľmi pekné. Saka veľmi kvalitný po pár horších výkonoch, ESR a Tomiyasu dobrí. Ode, Xhaka slabšie výkony, ale celkovo skvelý tímový výkon.

Dva individuálne výkony ale prevyšovali všetkých - Gabriel a Thomas. Z Gabriela, to vyzerá, rastie nový líder, to potrebujeme. A Partey pre mňa MotM, takéhoto si ho pamätám z Atlética, bol všade a nepamätám si od neho jedinú chybičku. Najlepší výkon, odkedy prišiel do Arsenalu. Na svojom poste jeden z najlepších v lige, len musí ostať zdravý.

Reagovat
Ondiis

Nezapomínal bych na Ramsdala. Skvělý sebevědomý výkon

Reagovat
Mastný Chobot

Celkovo nás posily zatiaľ výkonnostne ťahajú. Nebola to doteraz žiadna sláva od nikoho z kádra, ale Tomiyasu, Ramsdale, Lokonga a Odegaard patria k tomu najlepšiemu

Reagovat
Robertson

Ownýýýýýý...

Sonnýýýýý...

Ste tam hlboko doléééé ok???

Reagovat
Nizzie

Ti už se nevrátí

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Mastný Chobot

Po dnešku Brighton prvý v lige?

Reagovat
Hlahart

OT: Co je zač ten Martin Šviderský v U23 United? Začal hrát stabilně v základu v záloze. Nějaký DM? Jsem na něj někde na redditu viděl oslavný básně, jakej to není genius...

Reagovat
iamek

Je oblíbeny, protože na hřišti nechává vše a jak se prohraje, tak je schopny na hřišti tam sedět desítky minut . Je to spis takový Mctominay styl. Od dorostu hraje pravidelně zaklad.

Reagovat
Hlahart

Ok, díky. A nevadí, pokud to bude hlavně bourač a čistič, tak má imho větší šanci na první tým než Garner

Reagovat
icka

Ma nejakou sanci do budoucna na A tym?

Reagovat
iamek

Dle meho bez šance, ale to jsem tvrdil i u mctominaye. On je proste bojovník, který ti nevynechá souboj, nechá ti na hřišti vše a podle všeho to bude i leader jako blázen. Dělal kapitána v dorostu a tým za nim šel. Hral zaklad v U23 když v týmu byl Garner, Levitt nebo Galbraith, takže nějaké postavení tam má.

Reagovat
Mastný Chobot

v FMku mal maximálne na Senicu

Reagovat
Hlahart

Tak doufám, že to byl nějakej save, kde Senica vyhrávala LM

Reagovat
Liveral

Bukayo Saka now has 15 goals/assists in 23 starts when playing as a right winger

Tak snad tam letos bude na stálo. Seďí mu to tam víc jak zleva.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Najlepsi zapas pod Artetom a aj to predcilo finalovy zapas FA Cupe proti Chelsea a nemozem ani zabudnut na skvely zapas proti United v Januari minuleho roka.

Jasne, Tottenham isiel kvalitou velmi dole a ti budu radi za 6-7 miesto ale ta taktika, pripravenost si uplne sadla a bola z toho nadherna podivana v Nedelu. Nechcel by som ani vytahovat individualne vykony, vsetci odohrali skvely zapas, mozno len spomeniem Saku ktory bol MOTM pre mna o kusok pred Emilom. Velka chvala ide Aubovi, takto ma hrat kapitan muzstava, nechal na ihrisku vsetko a dokonca aj hra na 1 dotyk (co ho ja tak dlho kritizujem) bola vcera takmer na 1tku.

Chapem, ze sa neda namotivovat na kazdy zapas pretoze NLD je nieco special ale takuto tuzbu a kvalitu na ihrisku chcem vidiet na tyzdennej baze. Myslim si, ze budeme skor mavat problemy s away zapasmi ale doma s podporou divakou budeme velmi silni

Reagovat
Busby babes

no, koukam, ze tu mame klasicky United krizi. jsme bod od cela tabulky a uz to jede (doufam, ze Brighton to dneska da, takze mozna 2 body, at nezeru).

Sesly se nam 3 blby vysledky a nic moc vykony v kratkem case, nastesti pokazde v jine soutezi, takze ve vysledku to neni zadna tragedie. V lize mame fajn postaveni, v LM to byl prvni zapas a ligovej pohar je skoda spis z pohledu hracu mimo zakladni sestavu. Ole zatim vzdycky dokazal tyhle krize prekonat, tak uvidime co ted. Zlepsit to rozhodne musime.

I pres nic moc vykon jsme ale meli sance na to AV porazit, dve zraneni v obrane, gol ze standardky (a docela i spornej), nepromenena pentle... one of these days. Ted musi tym a Ole zabrat no, Villareal a Everton nejsou orezavatka, ale porazit bychom je meli a mohlo by nam to pomoct nastartovat se.

Jinak imho je realita takova, ze OIe tady bude proste od konce sezony no matter what. A nemyslim, ze by ho odvolali ani kdyby treba nepostoupil ze skupiny LM. Glazerove vyhazuji trenery jen pokud nedaj postup do pristiho rocniku LM... To je realita klubu.

Btw jen tak pro diskuzi, koho misto neho? Adam tu porad vola po Contem, ale ten by to u nas imho akorat rozmrdal. Do pul roku by se rozhadal s vedenim a sel do pice... a dal? Neverim, ze by vedeni melo koule na to privest treba Pottera (to by byl asi muj idealni kandidat, kdyz Nagelsman sel do Bayernu). U nej je jedina otazka, jak by si poradil s kabinou preci jen daleko vetsich hvezd nez kdy trenoval. Ale dal? Moc jmen me teda nenapada...

Reagovat
blade115

Conte se sice vždy pohádal s vedením a ke konci jeho působení ta atmosféra byla vždy všude napjatá, ale reálně ty týmy nechával v hodně dobrém stavu, nikdy ne rozmrdané. Spíš naopak, i po jeho odchodu dokázaly dál vyhrávat. Podle mě je to skvělá volba pro kterýkoliv klub, i když je jasné, že v něm dlouho nevydrží, tak ten efekt je okamžitý a dlouhodobě prospěšný.

Reagovat
Busby babes

hele je jasny, ze kratkodobe ty tymy dokazal velmi zvednout. Ja mam problem s tim, ze kazdej trener si chce privezt svoje hrace, takze v lete by tlacil na posily (jako kdokoliv), a pokud by treba vedeni u nekoho reklo ne, tak je schopnej to zabalit jeste pred sezonou. On je proste magor v tomhle...

Navim me je teda strasne nesympatickej no. A treti vec je, ze by to byla dalsi zmena uplne jinym smerem. To jsme si zazili. Moyes - LVG - Mourinho... kazdej uplne jinej a vysledkem byl strasnej bordel v kadru, kterej se podarilo az ted docistit. A ted bychom zacli znova opakovat ty stejne chyby v tomhle....

Reagovat
blade115

Conteho přístup je právě takovej, že on se snaží taktikou přizpůsobit možnostem kádru. Ne jak třeba Guardiola, co má jednu jedinou pevně danou představu, okolo které si ten tým musí přeskládat. Na posily by samozřejmě tlačil a pravděpodobně by kvůli nim po 2 letech odešel, ale zas to není takovej magor jako Bielsa, aby odešel to samé léto.

Sympatie nejsou argument.

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze sympatie jsou argument, jen dovysvetluju svuj postoj. Jako jsou lidi, co by nikdy nechteli Mourinha, tak ja bych nikdy nechtel Conteho. Imho je to stejnej magor jen nema ani to charisma.

Reagovat
blade115

Takže jsme se vlastně dostali k tomu, že to je celé jen o tvém vnímání Conteho povahy - odtud už nemám jak dál argumentovat, tady už se prostě a jednoduše neshodneme no. Ale za mě jedině dobře, pokud k vám Conte nepřijde, s tímhle kádrem by z vás udělal mašinu.

Reagovat
Busby babes

ani ne. Vyse jsem ti napsal padnejsi veci, proc ho nechci. tohle je uz jen tresnicka na dortu.

Reagovat
blade115

No všechny ty pádnější věci jsou spíš jen tvoje ničím nepodložené obavy.

Ale tak klidně si to shrňme.

1) rozmrdal by tým - nikdy žádný ani náznakem nerozmrdal, zpravidla to bylo naopak

2) chtěl by si přivést svoje hráče / změna úplně jiným směrem - vždy pracoval s tím, co měl, styl vždy přizpůsoboval možnostem kádru

3) je to magor, co by odešel ještě před první sezónou - nikdy před první sezónou neodešel, dokonce ani před druhou

4) je nesympatický - k tomu nemám co říct, čisté subjektivní věc

Na co jsem zapomněl?

Srovnání s Pochem je mimo, promiň. Conte tu mašinu fakt udělal z každého z týmů, kde byl. Poche udělal poradny kus práce v Tottenhamu, ale na ničem jiném ten hype založen nebyl, to je jak nebe a dudy s Contem.

Reagovat
Busby babes

hele srovnani s Contem neni mimo. oba tu jsou povazovani za trenerskou spicku, stejne jako treba v anglickych mediich. A rikalo se, jak tady, tak v novinach, ze s nasima moznostma by Pochettino byl uspesnej a sel na tituly. Ted ma k dispozici jeste lepsi podminky, hrace a je v lize, kde nema jeho tym konkurenci a presto ji nedokazal vyhrat... Nic jako sure thing ve fotbale proste neexistuje a neni to ani Conte.

Ano, conte se mirne dokaze prizpusobit, ale ma porad svuj styl fotbalu, ktery je dle meho jinej a opet by to znamenalo preskakovani mezi managerama s ruznyma styly, jako jsme to udelali u trojky Moyes, LVG a Mourinho.

A ano, je to svym zpusobem magor, co je schopnej se rozhadat s vedenim kdykoliv, kdyz mu neprivedou hrace... To vidim jako problem a zbytecny risk. Ty mi rikas, ze to jsou subjektivni veci, fajn, muze byt, ale ty uplne stejne subjektivne bagatelizujes potencialni negativa.

Reagovat
blade115

To teda nevím, kdo Pochettina může dát na stejnou trenérskou úroveň jako Conteho, za mě je Antonio možná nejlepší trenér současnosti, Pocheho bych nedal asi ani do Top5.

Samozřejmě neříkám, že by z vás tu mašinu udělal stoprocentně, ale tak na něco takového se tu snad chytat nemusíme, ne?

Ano, tvoje argumenty nejsou nic než pocity a dojmy, já všechno, co píšu, mám založené na zkušenostech s Contem. A pokud to teda musím takhle explicitně zdůrazňovat, tak teda tím neříkám, že se nic z tebou uvedeného v žádném případě stát nemůže. Ale zrovna tak může Guardiola začít hrát od zítra beton s 10 hráči vzadu, a přesto bych takové eventualitě velkou váhu neprodával, protože to absolutně neodpovídá tomu, co o něm víme.

Reagovat
Čenda

Pochettino vs Conte je historicky fakt mimóza. V zásadě jde o to, co říká Svatej..od SAFa neměli na lavičce pořádnej kalibr..Mou ubohost a trapnost od začátku do konce, Moyese beru jako slusnej pokus, ale horší provedení, a van Gaal ani v ty době, o který píše Busby, nebyl špička, ani manažerská, ani jina.

Reagovat
Busby babes

jasne no. Mourinho nebyl poradny kalibr. ok.

Reagovat
Čenda

V době, kdy k vám prichazel z tak zdecimovaný Chelsea, ze by i Conte záviděl? V ty době byk dle tebe ještě stále kalibr?

Reagovat
Busby babes

jj, jen teda rok predtim, nez k nam prisel vyhral v Anglii titul... uplne mimo byl.

Reagovat
Čenda

Dost často tu teskníš nad kulturou extremismu co se týče vyjadřování, ze chybí střední cesta a ja s tebou vzdy(byť mlčky) souhlasil. A teď se toho sam v návalu emoci dopouštíš. Ja se ptal, jestli myslíš, že byl stále kalibr, a ty na s formulací "úplně mimo byl". Ne, nebyl, ale nebyl uz ani kalibr. Ale v zásadě mas pravdu, u vás to byl začátek konce, zničili jste ho. (Jo, ted trocha vtipneho trollingu v poslední větě, jakou tebou jmenovaný arbitr humoru mam tu pravomoc )

Reagovat
Busby babes

ok, fair enough... ale ty zas pises o zdecimovane chelsea... Proste Mourinho v dobe, kdy k nam prichazel, byl porad uspesny trener. Rok predtim vyhral s Chelsea titul, uspesny vsude kde byl... a vlastne i u nas ta druha sezona byla uspesna. druhe misto, EL... pak se mu to ale taky rozpadlo castecne jeho vinou, castecne tim, jak u nas funguje vedeni.

Reagovat
Čenda

ok, krasne napsané, všechno shrnuto, vse pravda a souhlasím. Jen tu zdecimovanou Chelsea bych podtrhl, a hlavně druhou věc. Kalibr Mou by v Manchesteru mel považovat za úspěch víc než jen 2.misto a v te době ještě stále druhoradou evropskou soutěž. Tragédie to nebyla a vy jste na tom tehda byli fakt zle, něco jako my po emerym(hodně zhruba), ale kalibr a úspěch jsou pro mě furt trochu silný slova.

Ale to už je jen sémantika a v podstatě s tebou uz souhlasím. Navíc jsem rád, že jsme se nakonec dohodli i přesto, že jsem si zatrolil(my oba)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

s timhle kadrem by z vas udelal masinu... variace na tohle tema jsem slysel tolikrat a nikdy se to nepotvrdilo...

A i jinde to neplati. Psalo se to i o Pochettinovi a v PSG ma k dispozici lepsi kadr a zatim teda zadnej zazrak taky nepredvadi. Napriklad.

Reagovat
Čenda

Pochettino vs Conte? Jako vážně?

Reagovat
Busby babes

vubec tu nebyl Pochettino vynaseny do nebes, ze jo... ale tak s tebou ta diskuze stejne moc smysl mit nebude...

Reagovat
Čenda

A vice versa

Reagovat
Čenda

Snad nehodnotime manažery podle toho, jak jsou vynaseny na EF, ze ne? Prosím, řekni ze jen trolíš

No poslední dobou právě diskuze s tebou nic moc..fakty uz příliš neoplýváš, cim dal častěji se jen obhajuješ svými dojmy a pocity, což v diskuzi je k hovnu, na EF obzvláště.

Reagovat
Busby babes

hele Cendo, ja se s tu Bladem nebo Svatym normalne bavim. Pak sem prijdes ty a zacnes tu vysilovat a trollit.

Pochettino v Tottaci byl samozrejme povazovany za jednoho z top manageru na svete. Pokud rikas opak, tak kecas no. Vic nemam co bych ti na to rekl.

Reagovat
fenixLFC

tbf bol povazovany za top ale vzdy sa k tomu dodavalo ze je otazne ci to dokaze zopakovat. naproti tomu conte je za top povazovany v akejkolvek lige a v akomkolvek time ktory viedol a bol s nim uspesny. poche bol uspesny pri budovani priemerneho timu ktory vytiahol vyssie ale na najvyssie priecky s nim nikdy nedosiahol. conte bral uspech kde prisiel bez ohladu na to v akom stave ten tim bol, pricom zvycajne bol viacmenej v rozklade alebo minimalne nie na ceste k tomu byt dominantny

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

fajn. Jen teda dodam, ze Conte uplne netrenoval kluby, ktery by nemeli prostredky, ze jo. Pokud bychom teda brali to porovnani s Pochettinem. Conte je dobrej manager a ma uspechy, to je jasne. Ja jen rozporuju ten mistni narativ, ze je uplne jasny, ze by to u nas byla naprosta masina. Mourinho byl taky uspesny vsude kde byl... Nic jako sure thing ve sportu neexistuje, ale tady v tomhle vlakne, je tak Conte podavanej a jakejkoliv negativ bagatelizovanej...

Reagovat
Svatej

Mourinho ale xkrat ke konci agnazma vyhorel, Conteho jsem videl jedinkrát vyhoret v Chelsea v druhy sezone, kde neměl nejlepšího střelce a tym, co mel i predtim na ruznych mistech pochybnou kvalitu, jeste oslabil Neni to to samy

Reagovat
Busby babes

jenze tohle by se mu v pohode mohlo stat u nas. U nas je ta interni politika taky dost slozita, majitele nedaji do klubu ani libru atd... a proste tam vidim potencial na velky stret, stejne jako se to stalo Mourinhovi. Coz teda diky, ale podruhe uz nechci.

Mourinho byl taky v pohode, dokud se nerozhadal ohledne privedeni Maguire, ze jo. Ole loni taky nedostal toho Sancha, jenze reakce byla jina... k jake z tech dvou moznosti ma bliz Conte, asi tusime oba, ne?

Reagovat
Svatej

To chapu, nicméně jak jsem psal, u vas už není tolik co vylepšovat, ne výrazně. On zas neni takovej, ze by chtel neco kupovat jen aby neco kupoval, chce zkrátka nejvyšší kvalitu.

Hlavně tenhle současnej styl vedení vam uz skoro dekadu nic nedává. Kdy jindy vkrocit do risku s nez v dobe, kdy máte nejlepší předpoklady pro úspěch? Můžete jit po dalsi klidný vodě a skončit tesne pod vrcholem, protože PL ted vyzaduje největší kvalitu pro vyhru, jakou kdy vyžadovala. Tohle zvladne jen totální hrstka trenérů.

A proc vam ho kruci furt prodavam?

Reagovat
Busby babes

takhle to nefunguje. Kazdy manager chce kadr vylepsovat a menit k obrazu svemu.

pristup vedeni vysvetluju jinde. nas nevlastni oligarcha, kterej to ma jako hracku a tak proste chce vyhravat. Nas vlastni Glazerove a jedinej motiv je maximalizovat zisky... coz z jejich uhlu pohledu proste neni to same jako vyhravat trofeje. Vsak ani na ty zapasy nechodi.

Reagovat
Svatej

Jj, nicméně klub ty ambice furt ma, to by neposkladal tenhle kadr a nedovedl Ronalda, protože ten by do klubu bez ambicí nešel. Jste v tomhle v pohodě.

Každopádně o osudu klubu a Conteho my dva stejně nerozhodnem, jen pocitej s mym nasranym "ja to říkal" , jakmile zdemolujete s Tondou vcele veskerou konkurenci

Reagovat
Busby babes

az se tak stane, vezmu ho na milost.

Reagovat
ajouki

U vás bych se překvapivě nebál tolik majitelů, ale celého aparátu kolem klubu. Všech těch legend, punditů, bývalých hráčů. Každý má svůj názor jak by měl být klub veden, co by měl hrát a Solskjaer to umí navigovat. Conte tolik hlasů v jednom klubu nesnáší. Naopak vedení bych se nebál. Tam si to klidně může sednout, tak jako Tuchel v Chelsea. O něm se také říkalo, že je náročný a s nikým nevyjde, ale najednou našel svůj klub. U vás nehrozí, že Contehmu bez náhrady prodáte klíčového hráče. To je dobrý začátek.

Reagovat
Busby babes

ty jsou jen slyset, ale realnej vliv na chod klubu nemaj.

Reagovat
ajouki

Ale ovlivňují veřejné mínění, ovlivňují vnímání práce trenéra na veřejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte nemal vždy viac peňazí na posily?

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Jediná hysterka jsi tu zase ty. Ja poukázal jen na ten bod Pochettino vs Conte. Ano, u slepic byl vysoce cenenej, odvedl fantastickou práci, byly doby, kdy bych ho bral i k nám. Ale pokud jsi ho kdykoli stavil byt jen na podobnou úroveň s Contem, tak chápu, že jsi tak unesenej z telocvikare.

Myslím, že vyšilujou a trolí tu jiní mnohem víc než já. Ty jses jen poslední dobou jak ženská.

Reagovat
blade115

Taky mě teda celkem překvapuje, že je tu někoho napadne dávat naroveň...

Reagovat
Svatej

No, protože nikdy vas nevedl Conte

Reagovat
Busby babes

jj, to je jasne. Jedine on, Spasitel... ale no tak.

Reagovat
Svatej

Tak hlavně v mých očích jste meli od odchdou Safa jedinyho trenéra, co mi přišel zajímavej a to byl Gaal, kteryho i navzdory predchozimu tvrzení za topku nepovažuju.

Mourinho byl mrtvej uz po pul roce u nás, Moyes vtip, Oleho ja docenit trenersky nedovedu.. Reálně k vám nepřišel jeste ten "někdo", jen králíci v klobouku, jeden ok trenér, vyhaslý sopka a teď budovatel... Bodejt by se to nepotvrdilo

Reagovat
Svatej

Potvrdilo*

Reagovat
Busby babes

no vidis, a LVG byl jeden z tech, co to ve vysledku u nas nejvic dodrbal. Zatrhl Kroose, prievdl Di Mariu, Morgana, Depaye a spol. Jeho prestupy byly ty, ktere v tom mezidobi patrily k nejhorsim a hrali jsme pod nim nejnudnejsi fotbal... pritom managerska spicka, ktera mela byt ta sazka na jistotu, stejne jako ted pisete o Contem...

Reagovat
Svatej

Nj, jenze Conte ta skutečná spicka je a narozdil od Gaala je ekvivalentem apokalypsy pro každýho soupeře v lize.

Juve vratil po letech titul a postavil megadominantni tym, Itálii s Meh tymem dovedl do semi a vyradil favority, potom v Chelsea nakopal prdel Kloppovi, Guardiolovi, Pochemu, Mourinhovi a dalsim, v Interu zlomil dekádu trvající hegemonii Juventusu, kterej se zdal bejt nesesaditelnej. I kdyz jsem napsal, ze Gaala beru jako jedinyho přijatelnýho, tak furt neni ani ve stejný cenový kategorii s Contem.

Reagovat
Svatej

O Gaalovi v poslednich letech muzes.rict.jedno povedeny Euro, to mel Conte taky a pridal x uspechu navic... Gaal byl ok, Conte je big deal..

Reagovat
Busby babes

LVG samozrejme tou spickou byl taky.

Reagovat
Svatej

Pred spoustou let, Conte je výrazně lepší trener nez byl Gaal

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

ne, i v te dobe, kdy k nam prichazel.

Reagovat
Svatej

Vsak to jsem myslel.. chces rict, ze Cont u nas byl stejna uroven trenéra jako Gaal u vas? Vždyť měli srovnatelný podminky (oba kadry po titulech, ale v utlumu, oba neměli nejlepší tym z ligy, Conte mel i nesrovnatelně silnejsi trenerskou konkurenci) a jeden z nich udělal uspech jako prase a pokracoval v nem dal, druhej nedokazal nic.. Vždyť to fakt uz vic dokazat nejde

Jses hodne ovlivnenej tim, jak ho nemáš rád. Jak by prisel k vam, zamiloval by sis ho a pochopil jeho kvalitu. Ja bych ho vymenil kdykoliv za kohokoliv, dokonce i za toho Lamparda. U Tuchela bych nevahal ..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

A to ja zas vidím, proc ho ostatní nemusí, a chápu to. Ja nenávidím Mourka uz od prvního rozhovoru v Chelsea, stejne tak to může mít kdokoli s Contem, Kloppem atd. A ze by si ho nutne musel někdo oblibit, bych tak jistě taky netvrdil. Ale v konečným důsledku je vtipný, jak si mufani vetsinove oblibili Mourka a braneji ho jak blázni a nikdy nepriznaji, ze přijít tehda ten Klopp k nim nebi během ty doby ten Pep, dávno by asi byli jinde a mufani vyhoněný z nich až na půdu.

Reagovat
Busby babes

btw pokud by hypoteticky prisel, tak bych mu samozrejme fandil aby se mu darilo, to je jasny. Fadim United, ne managerum

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

A ty Conteho úspěchy tedy neuznavas nebo wtf? Jakoze chápu, cim a proc muze byt Conte nesympatickej..ale když pak jedním dechem dodas, ze Mou je ok, tak jsi hodně, hodně směšnej. Karikatura.

Reagovat
Busby babes

kde neuznavam Conteho uspechy?

Reagovat
Čenda

Tak jak ho můžeš stavet na stejnej level s Pochettinem?

Reagovat
Čenda

Manažerská špička, no tvl...

Reagovat
Čenda

Klopp, Guardiola, Conte, Simeone, Tuchel, Allegri, kurva i ten Rafa by snad s vámi byk úspěšnější.. dovre to jsem se nechal unést..

Pointa je jaksi v tom, ze je Conte volnej, víme? Když mel jít Klopp do Anglie, taky se mluvilo o něm, to není tak těžký na mozek, nebo?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hlahart

Conte s defenzivním stylem hry snad ne, když máme sílu a potenciál především vepředu. Imho stejně nikdo vhodnější než Ole není momentálně k dispozici.

Každopádně s tím jeho sázením na nefunkční systémy déle, než by bylo třeba, je fakt extrémně otravnej (incl. celý trenerský tým).

Reagovat
blade115

Zas tenhle mýtus s defenzivním Contem ...

Reagovat
Hlahart

Čistě počtem defenzivnich hráčů na place se to teda nedá moc zpochybnit

Reagovat
blade115

Tak většinou hrál s tříčlennou obranou a wingbacky, ale to přece samo o sobě nedefinuje defenzivní herní styl. Na ty wingbacky mimochodem často stavěl hráče, co do té doby prakticky celou kariéru hráli ofenzivní křídla.

Reagovat
Hlahart

Pro mě je důležitější, že dopředu máme Rashforda, Sancha, Greenwooda, Dialla a do budoucna snad Elangu, Hannibala aspol. (+ samozřejmě Edinsona a Ronalda), tedy početně hodně hráčů, kterým by se prostě příchodem Conteho nutně ubral prostor, jelikož by na křídla vůbec nehrál a hrál by na falešný křídla, nebo by v nějaký podobě třeba křídla ponechal, ale i tak by se snížil počet ofenzivních hráčů na hřišti (a odnesl by to třeba Bruno).

A sorry, ale Rashforda nebo Sancha na wing backu fakt vidět nepotřebuju. To už mi asi stačilo s di Mariou...

Reagovat
Svatej

U nas hral v podstatě vyhradne jen s kridlama, nekdy dokonce se čtyřma najednou

Reagovat
blade115

Ale tyhle obavy jsou opět totálně nepodložený. Conte snad nikdy žádného hráče, který na tu top úroveň pod ním měl, neodepsal. Naopak všechny posunul a i z průměráků dokázal vytáhnout maximum. A jak už jsem několikrát psal výše, tak on se stylem přizpůsobuje kádru. Takže pokud by byla nejlepší varianta hrát 4-2-4, tak ho prostě hrát bude. Což ani není žádná nadsázka, reálně už tohle rozestavení taky praktikoval.

Jako já naprosto rozumím tomu, že preferujete jiné trenéry nebo v první řadě stále věříte Olemu. Ale psát tady tyhle věci o Contem je z mého pohledu úplně mimo, protože to absolutně neodpovídá zkušenostem s ním.

Reagovat
Hlahart

Mm, to že by se takhle brutálně podřizoval tomu, co za hráče má k dispozici, mi teda nikdy nepřišlo, ale ok. Poznáte ho lépe

Reagovat
blade115

S Bari hrál 4-2-4. Pak přišel do Juve, zkoušel tam hrát ten samý systém, viděl, že to nejde, tak přešel na 3-5-2. U nás začal s 4-3-3, to nevyšlo, tak hrál 3-4-2-1. Sám k tomu měl celkem památný výrok: "I think the coach must be a tailor and try to find the right suit for his team. And after working two months with my players I decided to change formation and put them in the best situation and exploit their best qualities."

Co se pak týče stylu hry, tak on všude vyžadoval dostatečnou fyzickou připravenost, jeho fotbal byl fyzicky hodně náročný, stejně tak takticky poměrně svázaný, každý měl na hřišti jasně dané pokyny, kterými se musel řídit, a skoro žádnou volnost. Ale to, jak ty pokyny ve výsledku vypadaly, nebo v čem ta fyzická náročnost spočívala, to se v průběhu kariéry prostě lišilo. Rozhodně nemůžu říct, že bychom tenkrát hráli jak přes kopírák jako kdysi Juve pod ním.

Reagovat
Svatej

U nas zacal s 442(424), ale upustil od toho dost rychle.. dobrý zmínit

Reagovat
blade115

Jj, to bylo ale asi jen v přípravě, ne? Pak tu sezónu začal s 4-3-3 / 4-2-3-1, pokud si to dobře pamatuju.

Reagovat
Svatej

I pres tu svazanost ale Hazardovi nakonec volnosti jako prase

Reagovat
Ibelieve

Když k vám přišel kolik hráčů vlastně měnil? Jinak se zeptám ještě takto byl by schopen i evropské trofeje?

Reagovat
blade115

První sezónu přišel Kanté, Luiz, Alonso a Basthuayi. Ale moc bych to s ním nespojoval, vedení v Chelsea dlouhodobě ten kádr skládá spíš podle vlastních skautů než podle trenérů, ti mají spíš poradní hlas. Nepřijde mi nijak relevantní, kolik hráčů kde vyměnil. Na evropskou trofej zatím čeká, v tomhle je trochu jak Guardiola, je spíš na ty dlouhodobé ligové soutěže. Ale nemám pochyb o tom, že i LM by dokázal vyhrát.

Reagovat
Ibelieve

Pokud by united měli nastavenou určitou filosofii v rámci herního stylu což je i základ který myslím Ole uskutečnil tak by po něm nemusel být špatnou volbou.za předpokladu že by s tím i souhlasil. Obecně mi totiž nedává moc smysl měnit neustále styl a privadet hráče do různých formaci aby si poté neseděli a vše by začalo od znova.

Reagovat
Svatej

- Alonso přišel jako hrac, co byl sice schopnej zahrat v zaloze, ale pocitalo se snim na LB a na stopera jako backup. Udelal z nej nejlepsiho WB na ostrovech i mimo ne..

- Moses z nechtěnýho na RWB.

- Oscar z podhrotu na LCM

- Azpi poprvy na stoperu, kde se zjistilo, ze je to pro nej nejlepší post.

Dal me ted nic nepadá, max Hazard na hrotu, ale to delal uz Mourinho

Reagovat
Ibelieve

Azpi je skvělej. To byl vynikající nákup. Děkuju neměl jsem o tom přehled a zajímalo mě jak moc obmenil tým, případně jak velké slovo měl u výběru hráčů.

Reagovat
Svatej

Výběr hráčů mel a ukázalo se, ze ne úplně špatnej. Problem byl, ze mu vedení nikoho z nich nedotahlo, takze to slo do hajzlu

Pak dostal Lukaku, kterej odchazel z United jako spekoun, co nenaplnil ocekavani a udělal z nej monstrum. Barellu taky vytahl, Pirla s Pogbou tenkrat taky.. Je to mistr v oboru, fakt ho mam ze vsech nejradeji a radim ho ze vsech nejvýš.

Reagovat
Svatej

Vytahl.. spis vylepšil*

Reagovat
Ibelieve

Nechám se překvapit jak vše dopadne. Ale faktem je ze mimo Conteho který mi nesedí k United lepší volbu nevidím. Navíc pokud odejde Ole tak alespoň za někoho kdo již prokázal že na to má.

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou, predstava Ronalda na LWB sa mi páči

Reagovat
Svatej

Stop...dochazej mi palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte by aspoň získal trofeje, čekání na trofej je už hodně dlouhé a potřebujeme vyhrávat, pokud Ole nezíská žádnou trofej a udělá LM tak stejně půjde

Reagovat
Busby babes

pokud udela LM a neziska trofej, tak nepujde. Glazerove tu nejsou kvuli trofejim, ale kvuli dojeni klubu... a na to jim kvalifikace LM staci. Z trofeje nemaj nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Glazerove jsou sice pice, ale zas i oni chtějí vidět klub na úplném vrcholu s trofejí nad hlavou

Reagovat
Busby babes

a na to si prisel jak, prosim te?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam bude 5 let, budou mu neustále přivádět top hráče a nebude trofej ale jen kvalifikace do LM tak to nebude jedno ani jim

Reagovat
Busby babes

ok no. takze proste jen prani aby to tak bylo.

Reagovat
Svatej

Proc by se hadal s vedenim ale? Vsak kadr mate ve stavu, kdy by byl spokojenej uz ted, max jeho sirka je furt diskutabilní a to není problem

Reagovat
Busby babes

protoze se s nim rozhadal uplne vsude, kde pusobil?

Reagovat
Svatej

Tak se taky podivej, co mel za tymy

Juve je na me uz moc daleko,.ale u nas mel špičkovou kvalitu jen v Cescovi, Hazardovi a Costovi s tim, ze mu dotahli Kanteho. Alonsa a Mosese si musel vypiplat sam, protože nic lepsiho nedostal, Willian a Pedro byli nadprumeraci, co se blizili spis průměru než ty topce, stopery musel poskládat hodně konkrétním zpusobem, aby schoval nedostatky kazdyho jednotlivyho z nich.

Po titulu chtel tým vylepšit a dostal za odměnu jeden chodící výsměch za druhým místo jeho preferovaných cílů. U vas by ale tolik mezer nemel, ten tým uz temer všechno potřebný má.

Reagovat
Busby babes

to je uplne jedno. To same se mu muze stat u nas. Prijde, skoncime treba treti a on bude chtit hrace XY, ktereho uvidi jako dulezitej clanek pro titul. A vedeni rekne ne, opet, naprosto predstavitelna situace u nas... a pujde to do prdele...

Reagovat
Infernoqt

já ho chci strašně moc. Se vší úctou k Olemu, ten Conte by prostě uměl přijít na způsob, jak zalepit ty naše současné mezery. Fakt Ole není trenér, taktik, a to bych mu to moc přál... Uměl bych si ho představit na pozici sportovního manažera, ale trenéra bych uvítal nového.

Reagovat
Svatej

V Interu mu rozprodali vsechno, co dostal včetně Lukaku, kteryho piplal jak Mosese... Jeste aby na tohle mel energii, kdyz chce vyhravat ty největší trofeje a tymy, ktery si vybiral, jsou bud ve finanční krizi nebo obecný rozhodovací a řídící krizi

Reagovat
Busby babes

tymy, ktery si vybiral, jsou bud ve finanční krizi nebo obecný rozhodovací a řídící krizi

no, jenze my patrime do te druhe casti... Glazerove neutrati 200 mega proto, aby skoncili misto druhy prvni. Ten titul pro ne nema hodnotu, jakkoliv o tom vsude mluvi. A neprijde mi, ze by to nebyla relevantni obava.

Reagovat
Ibelieve

To si nemyslím. Je potřebné udržovat značku v kondici a ve sportu jsou to mimo jiné úspěchy prvního týmu. Pokud uvažuji realisticky což pravděpodobně ano, jsou si vědomi toho že s tituly přijde mnohem více peněz do klubu. United jsou v tomto nesrovnatelně s kýmkoliv vyjma Realu a i ten dle mého předčí. Základna je obrovská tak že i to bude jejich cíl. Já to ovšem vidím tak že až následující sezónu by měl Ole reálně bojovat o titul a další trofeje.

Reagovat
Busby babes

tak si to klidne nemysli, jen teda moc nevim, cim sve tvrzeni chces podporit...

"Pokud uvažuji realisticky což pravděpodobně ano, jsou si vědomi toho že s tituly přijde mnohem více peněz do klubu."

Jenze tohle neni proste pravda. Pokud pro ne stoji rozhodovani tak, ze bud investuji 200+ milionu aby vyhrali titul, nebo daji jen 100, aby byla jista top 4. tak si vybiraji tu druhou moznost. Dlouhodobe. Ten titul pro nas neprinese 100+ milionu navic v prijmech. Pro ne to nedava financne smysl. Pokud by to bylo jinak, tak ten top zaloznik prisel uz letos. Napriklad.

Nebo muzes kouknout na nase investice. Neudelala se top4? zaclo se hodne utracet. Udelala se top 4, slo to zas dolu... uplne pokazdy.

Reagovat
Ibelieve

Časem se uvažování mění u většiny lidí. Stejně tak přístup. Přijde mi a samozřejmě to podlezene nemám, že dost v nich zakorenili protesty na OT a také to že fanoušci mají reálnou možnost ublížit aktuálním i budoucím partnerum United. Viz např. Review bombing na hlavního sponzora. Na lehkou váhu to brát nemohou. Jinak u Oleho jsou ty investice myslím i po dosažení ligy Mistrů tak že bych s tím zcela nesouhlasil. Jen ty ceny jsou obecně jinde tak není možné koupit vše hned.

Reagovat
Busby babes

no hele reknu ti to takhle. opet si vyplatili dividendy. Napriklad. Investice do OT porad prakticky nula atak. Nerikam, ze vubec neutracime penize, to je jasne, jen rikam, ze Glazerove maji uplne jinej cil nez vyhravat tituly. To je prijemnej bonus. Ale zaklad je kvalifikace do LM.

Reagovat
Ibelieve

Však to vím. Berou to jako obchod. Nerozporuji a to co již na nich united tratili je doslova šílené. Ale nepodcenoval bych možnosti které v dnešní době fanoušci mají a oni jsou si toho velmi dobře vědomi. Jinak letos investovali na OT nebo do podpůrných zařízení dvacet milionů liber pokud se nepletu. Tím je neobhajuji, ale uvidíme za rok dva jak budou plnit svá předsevzetí. Základ je jistě LM ale pochybuji že jim bude stačit jen to... Myslím že jim na dobrém marketingu také záleží a to hlavně v souvislosti s penězi které mohou získat na případném úspěchu.

Reagovat
Hlahart

European football's governing body has also said it will not yet collect the goodwill payments agreed with the other nine Super League clubs - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United and Tottenham plus Atletico Madrid, Inter Milan and AC Milan. The English clubs had agreed a combined payment of £22m in June.

Tak Glazers nakonec dokonce ušetří těch 22mio, co měli platit "z vlastní kapsy"

Reagovat
Svatej

Jenže on je reálně schopnej titul udělat uz s timhle soucasnym kadrem naprosto v pohodě, on 200 mega nepotřebuje

Navic hele, střídáte pofidérní jistoty s průměrnýma manazerama s budovatelskyma schopnostma. Pokud nemáte zajem riskovat, tak skončíte tam, kde jste teď.. Ve vysledku pro nás dobře, Conte by s tím týmem udělal konecne diru i v Evropě a už teď to tu bývá dost akční v diskuzích v dobe, kdy se vam nevede,. takže ja budu jen rad, kdyz ten jedinej soucasnej chybějící dil skladacky nebudete chtit

Reagovat
Ibelieve

Bohužel jsou to United ale je nutné dodat že dnešní doba je v tomto šílená a ten tlak je dost umělý místo užívání si konečně týmu co může dojít daleko s trenérem jako klubovou legendou je na ně vytvářen až nesmyslný tlak. Jen v porovnání SAF týmy stavěl 3 až 4 sezóny kdy hráči nestalo takové peníze a tudíž jich mohl pořídit více a občas se i splést ve výběru. Je to pro mě nesrovnatelné. Navíc podobnými výsledky si v Premiér League prochází prakticky všichni.

Reagovat
Liveral

Pustil jsem si ještě jednou v klidu Extended highlighty ze včera a vidim z toho, že pro všechny naše góly (+ další 2 střely v první poločase) bylo klíčový postavení Emila v momentě kdy jsme získali míč / rozehrávali směrem dopředu.

Vypadá to tak, že pro tohle Artetovo rozestavení (kde se Xhaka stahuje při rozehrávce hodně dozadu a doleva a Tierny se vytahuje dopředu k lajně) je post LW/LM hodně klíčovej v tom, jestli ten systém bude fungovat nebo ne. Emil je schopnej si najít ten volnej prostor, a stahuje se v podstatě mezi zálohu a obranu soupeře někam na našeho CM a AM do ppozice,kde si pěkně vyhověj s Odem a zaplněj dobře ten střed (Ode ja podobně vysoko jen víc vpravo) a ten přechod nám pěkně funguje, hrajeme fotbal a jsou z toho šance.

V momentě kdy máme na levo Aubu/Martinelliho a do značný míry i Pepeho, tak oni jakmile se Tierny vytáhne se taky stahujou do středu, ale o dost vejš až na úroveň druhýho útočníka, tím pádem pak ve středu vzniká obrovská díra, kde v zásadě není komu nahrát. Xhaka má míč vzadu, Thomas je na středu úplně sám na obrovskym prostoru a většinou dobře pokrytej, neni to komu nahrát a je z toho ta naše typická bramboračka kdy vůbec nedokážeme rozjíždět akce.

Reagovat
A Seleção

bramboracka

Reagovat
Vrana17

No Pep se poučil a postavil Laporta místo Stonse. Já tvrdil že tímto prohrál finále LM. No Chelsea by se měla probrat a začít hledat nějakou TOP sestavu co bude nad všemi a porazí kohokoliv. PS: Citizens maj hodně namasené mužstvo, stejně tak United a Liverpool.

Reagovat
Busby babes

Happy Monday. I see the doctor on Friday for a consultation. All being well, I will get the green to join in with contact training again.

Rash se blizi navratu.

Reagovat
Swarley

už aby to bylo, chtělo by to tam trošku oživit... Přece jen s Pogbou na tom křídle se připravujeme o rychlost na té levé straně, Rash by to tam konečně mohl pořádně provetrat...

Reagovat
kiwwi

toto uz musi Ole hrat 4-3-3

nalavo bude mat Rasha a Martiala, napravo Sancha a Greenwooda a na hrot Ronalda a Cavaniho

nemoze zo 6 takychto hracov vyuzivat len 2, musi 3

Reagovat
Swarley

Tam je průser, co s Brunem a Pogbou... Pokud chce jít Pogba pryč, tak jeden problém vyřešen, ale v té středové trojce Bruno? To nás zase přivádí k létu, že do toho středu prostě měl nějaký hráč přijít...

Reagovat
Swarley

A jinak můžeme pokračovat v tom 4-2-3-1...vepredu Rash, Bruno, Greenwood nebo Sancho a na hrotu Cristiano..

Nic lepšího s tím středem stejně nevymyslis...

Reagovat
kiwwi

a tak ved 4-2-3-1 je vlastne take 4-3-3, zelezi ako tych hracov rozmiestnis

proste z tych 6 co som vymenoval musia hravat 3 no matter what...a ze si sem tam sadne Pogba, alebo si oddychne Bruno by mi vobec nevadilo, dokonca mozu hravat aj obaja naraz...horsie je proste to, co je za nimi - sice kvalitny Matic, ktory ale nemoze hrat 90 minut a uz vobec nie week in week out, splaseny Fred, ktory toho milion obeha, ale s loptou na nohe je to totalne ale ze totalne jelito a Scotty, ktory je taka seda mys, ale niekedy az prilis seda

to je proste zufale malo na potencialne 2 pozicie v strede...ked sa bavime len o jednej pozicii (keby hral Bruno aj Pogba), tak budis, ale to by musel Pogba trocha zabrat, lebo jemu ide dobre ta volnejsia rola, ale v takej tej striktnej roli je proste krcovity a vidno na nom jak chcel ale proste nemoze a vo vysledku mu nevychadza vobec nic

Reagovat
Swarley

souhlas se vším, je fakt obrovská škoda, že ten střed se nepovedl posílit... Ten tým by v podstatě byl komplet a už by jen čistě záleželo na Olem

Reagovat
ACSeRw!n

vi se duvod, proc penaltu nekopal CR7 ?

Reagovat
Swarley

Bruno má lepší úspěšnost na penalty, což ale úplně tak zrovna nepotvrdil

Reagovat
Mastný Chobot

Som celkom zvedavy kto bude kopat dalsiu

Reagovat
Swarley

V repre kope Ronaldo, tak se to třeba změní...ted se to určitě bralo tak, že Bruno je kopal doteď a nebyl důvod to měnit, protože tu úspěšnost má fakt výbornou...každopádně teď můžou být pochyby a Ronaldo tyhle nejkrizovejsi momenty vyhledává a nebojí se jich, tak uvidíme...

Reagovat
wild

Ja si myslim, ze aj dalsiu bude kopat Bruno. Ak vsak znova neda, tak pojde na rad Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho ale fakt rozhodil ten Martinez. Jinak tezko rict, proc to kopl jak to kopl.

Reagovat
Remt

Protoze je levej jak šavle, proto

Reagovat
Swarley

já bych to udělal stejně, jedna penalta nemůže změnit to, že doteď na ně byl famózní

Reagovat
DelPiero137

Trocha konspiracie Burno to kopol naschval zle aby bola zamienka preco to prevezme CR7

Reagovat
ACSeRw!n

ale mensi sebevedomi

Reagovat
Swarley

To bych se nebál, Bruno má sebevědomí až na půdu

Reagovat
Remt

Ten má tolik sebevědomí, že ve vápně soupeře šlápne soupeři na nohu a stejně si věří že tu penaltu na něj odpiskaji zrovna jeho sebevědomí bych chtít měl, v tomto je pro mě král

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Bruno lepší exekutor?

Reagovat
Akinfeev

Martinez mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ji kopal Bruno

Reagovat
cristiano.K.

Brighton měl minulou sezonu brutální smůlu a ted má naopak štěstí. Minule proti Liškám dva neuznané goly. Ted uhráli bod v posledních minutách. Hlavně nehrajou ani tak atraktivní fotbal jako v minulé sezoně.

Reagovat
Mastný Chobot

Minulý rok hrali oveľa atraktívnejšie. Uvidíme, dokedy im tieto výsledky vydržia, ale čakám, že čoskoro odpadnú.

Reagovat
J0EL

Dufam, ze odpadnu hned dalsi zapas

Reagovat
Nikikrew

Caka nas ovela tazsi zapas ako doma proti Spurs. Padne malo golov

Reagovat
cristiano.K.

Musí odpadnout. Mají kádr na desáté místo s odpadlíky a IP hráčema Lallana,Welbeck, což jsou hráči na pomezí lavičky a základu. Ti dva vepředu to neukopou.

Reagovat
Nikikrew

Potter je fantasticky trener. Ak Arteta poleti tak by bol pre mna volba na prvom mieste

Reagovat
Čenda

Šance na Mikeluv konec uz je pryč, jestli to vůbec bylo na stole. To bude podobna situace jako s Olem, proste dostane sanci tuhle sezonu a pak se uvidí.

Ale jinak nám, a me osobně, pěkně zatápí. Po emerym jsem byl z něj samozřejmě nadšenej, pak dloouho frustrovanej (Saliba, Willian, atd, všichni vime), ještě před měsícem jsem doufal ze ho kopneme do prdele a přivedeme Conteho za každou cenu, a teď doufam, ze tu sezonu dostane a bude v ni úspěšný. Horší než krámy, tenhle Mikel.

Reagovat
cristiano.K.

Dělá neskutečnou práci, však ani nešli spekulace na odvolání Pottera, když se jim minulý rok nedařilo. Herně to bylo skvělé, nebyly výsledky, ted je to naopak. Tím, že už nehrajou tak super, tak jim to člověk tolik nepřeje. Jejich štafetu přebírá Brentford

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bayern +

Brentfordu sa už dá aj priať.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Darmo tu citrónuješ, snáď mi nechceš vnucovať sympatie? Brighton mal zletieť už vlani do Champu.

Reagovat
cristiano.K.

nechci, plácej si ty blbosti dál a já ti budu citronovat.

Reagovat
Bayern +

Áno, blbosti sú, že skončili dve priečky od pásma zostupu a že sú mi nesympatickí...

Akurát ti beriem to, že mali nakoniec slušný bodový náskok nad 18. Fulhamom, avšak zastupujúca trojka bola vlani ultra tragická.

Reagovat
Bayern +

* zostupujuca

Reagovat
Golasso

Vieira zatím v CP dělá dobrou práci, jsem příjemně překvapený .

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mastný Chobot

tiež tak, tipoval som ho na prvého vyhodeného

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

předčasné hodnotit, šest zápasů=šest bodů. Spíš zajímavý herní projev.

Reagovat
Golasso

Proto píšu "zatím". Ten herní projev je právě to, co mě zaujalo. Podařilo se mu to implementovat rychle, je to jednoduché, účinné a relativně dobře se na to kouká.

CP není v úplně jednoduché situaci a spíš se čekalo, že budou mít špatný start a náročnou sezonu s bojem o udržení prakticky od začátku. Nechybělo moc a mohli mít 8 bodů a to už (pro)hráli venkovní zápasy s Chelsea a Liverpoolem a (vy)hráli domácí s Tottenhamem. To jsou 3 zápasy ze šesti s týmy velké šestky + náročný WHU, Brighton ve formě a nepříjemný Brentford. Podle losu bych před sezonou tipoval, že se touhle dobou budou plácat někde na dně tabulky.

Reagovat
cristiano.K.

Zase oni určitě čekali tři body s Brentfordem (to se nevědělo, jak budou hrát).

Takže chválit CP za aktuální 15.místo je zvláštní, ale je pravda,že mají smůlu a hrají sympaticky.

Na nás taky vlítli a kdybychom od začátku prohrávali bůh ví, jak by to skončilo.

Reagovat
cristiano.K.

Kane slepicím škodí aneb i na posraného hajzl spadne.

Do sezony šli s tím, že budou hrát bez něj, připravovali se na to a výsledky bez něj měli.

On se vrátil do sestavy s tréninkovými výpadky a forma nikde.

Fakt si myslím, že starý dobrý Kane by v neděli proměnil ty své šance, byla by na něj písknutá penalta a on by dal hattrick. Realita byla taková, že své šance spálil, rozhodčí penaltu nepískl a on zavinil gol.

On se do toho zase zpátky dostane, v sobě to má, akorát to slepicím bude stačit na nějaké šesté místo.

Reagovat
SunFells

Bez něj by na tom v té sezóně jakože byli lépe jo?

Btw pokud starý dobrý Kane by byl i v staré "dobré" době, tzn. minulá sezóna a starší, pak by ta penalta platila - na základě rozdílu tehdejších a nynějších pravidel, ne kvůli tomu či zrovna Harrymu jde karta. Ve výsledku měl v tom zápase jedinou dobrou šanci, tu hlavičku po rohu.

Reagovat
Mastný Chobot

Aký je ten rozdiel v pravidlách? Už o tom hovorili aj komentátori viackrát, ale nikde som to čierne na bielom nevidel.

Reagovat
SunFells

Mně přijde, že komentátoři to teda spíš neví nebo to nepochopili

Nově se zvažuje zda obránce svým zákrokem překazí útočníkovu akci či ne - pokud si útočník ukopne míč někam, kde by ho již neměl pod kontrolou (byl by v outu, případně by bylo zřejmé, že u něj bude dřív soupeř), tak se to vnímá tak že útočník si jde jen pro penaltu a je na zvážení rozhodčího (asi dle stupně agresivity při zákroku obránce) zda to pískne.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som počul komentátorov hovoriť niečo o tom, že po novom rozhodcovia tiež majú "prihliadať na to, či útočník nereaguje prehnane" / či je jeho reakcia na zákrok obrancu prirodzená a ak je v značnej miere k vážnosti zákroku neprirodzená, tak to neposúdiť ako faul. Resp. také niečo to je asi len zle prebraté to, čo vravíš ty

Reagovat
cristiano.K.

V globalu 38.kol to tak nebude, ale teď jim ten návrat do sestavy spíš uškodil.

To přehazování Ramsdela, které skončilo kousek vedlo bylo z ofsajdu?

Harrymu jednoznačně karta nejde, což ukazuje ten jeho návrat po ztrátě míče, kdy ve skluzu vzal míč tím stylem,že z toho byl gol

Reagovat
SunFells

No právě, bez něj by to hádám ani na to šesté nebylo ...a aj ty výsledky v prvních kolech bez něj mně přišly celkem šťastné.

Jj, ten lob byl ofsajd.

Reagovat
SunFells

Aha, tak nebyl

Komentátor při zápase zmiňoval ofsajd, ale když to vidím znova, tak Tierney se na druhé straně hřiště zapomněl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Este mal sancu co bol sam pred Ramsdalom a len tesne minul tyc

Reagovat
Bayern +

Do piče aj s Maupayom, mohli prehrať už konečne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele