6. kolo
25.09.2021 13:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kortney Hause (© AFP)

Fernandes v nastavení zahodil penaltu a "Rudí ďáblové" s Aston Villou prohráli

Závěr utkání Manchesteru United s Aston Villou se ovšem stal velmi hektickým. Nejprve totiž poslal hosty do vedení Hause, v nastavení pak Fernandes z penalty netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Po deseti minutách zajímavě pálil zpoza vápna Ronaldo, ovšem nepřesně. Podstatně větší šance se zrodila na druhé straně, kde si Cash narazil o spoluhráče a následně hledal křižným balónem Targetta, jemuž se ve skvělé pozici nepovedlo zakončit. Vzápětí o sobě dali vědět zase domácí, Greenwoodovu střelu musel krýt Martínez. Chybu pak udělali Maguire s De Geou, ani to ale Villans nepotrestali.

V závěru první půle Konsa hlavičkoval po Luizově rohovém kopu, Maguire zase po Fernandesově standardce a Pogba po rohu portugalského středopolaře, přesto se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Po třech čtvrtinách utkání pronikl do vápna Watkins, který pořádně provětral De Geovy rukavice. Vzápětí nepřesně pálil v rámci rychlého protiútoku Pogba po Fernandesově pobídce.

Nakonec se Aston Ville přeci jen povedlo zužitkovat jednu ze standardních situací. Luizův rohový kop na bližší tyč si našel Kortney Hause, jenž dokázal najít skulinu mezi tyčí a prostorem, kam De Gea dosáhne. Pro Red Devils se však přesto naskytla šance na srovnání. Ve vlastním pokutovém území zahrál autor gólu Hause rukou, což neuniklo zraku sudího a kopala se penalta.

Té se ujal tradiční exekutor Fernandes, jenže k překvapení všech přítomných selhal a zamířil vysoko nad břevno. Villans si tak připsali třetí výhru v sezoně a vyšvihli se na osmé místo, United jsou čtvrtí.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

United uz naplno konecne!

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 3 góli 5:1

Reagovat
milanista9

Reagovat
Rich

Ještě lepší, díky Aston Villo za prašule.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Gunar out!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele