6. kolo
25.09.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Watfordu (© AFP)

Watford proti Newcastlu remizoval, o obrat jej připravil VAR

Nerozhodným výsledkem skončil duel mezi dvěma celky z dolní poloviny tabulky Watfordem a Newcastlem. Hosté se dostali do vedení zásluhou branky Seana Longstaffa, za domácí po přestávce srovnal Sarr.

Už ve druhé minutě mohl přijít první gól, rychlý protiútok Hornets zakončoval Dennis jen do Darlowa. Po čtvrthodině se musel činit i druhý gólman, který vyškrábnul nad břevno Fernándezovu hlavičku. Když byla odehrána čtvrtina utkání, už se Magpies z první trefy radovali. A Foster tentokráte neměl čisté svědomí, pustil do brány totiž povedenou, avšak nikoliv nechytatelnou ránu Seana Longstaffa.

Kolem třicáté minuty zase hrozil Watford. Sarr zpoza šestnáctky vypálil do Darlowa, následný přímák Kucky rovněž musel hasit brankář. Před odchodem do šaten o sobě znovu dali vědět hosté, po Saint-Maximinově pobídce Longstaff překopnul poloodkrytou branku. Po návratu ze šaten to byl zase Longstaff, kdo protáhnul Fostera, který zasahoval i proti dorážejícímu Joelintonovi a vzápětí i Willockovi

Ve dvaasedmdesáté minutě se Watford dočkal vyrovnávací trefy. Rohový kop z přední tyče prodlužoval King, na zadní tyči situaci zavíral Ismaïla Sarr a ten se nemýlil. Právě asistující King byl tím, kdo o čtvrt hodiny později rovněž rozvlnil síť, VAR však upozornil na docela jasný ofsajd a gól tak nemohl platit. A jelikož v nastavení nevyužil Sarr rychlého protiútok, byl výsledek 1:1 konečným.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele