6. kolo
25.09.2021 16:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Jamie Vardy (© AFP)

Burnley už se radovalo z vítězného gólu, po zásahu VAR ale bere jen bod

Další ztrátu si v rámci šestého kola připsal Leicester. Ten v domácím utkání proti Burnley prohrával po vlastenci Vardyho, který vzápětí dokázal srovnat a zareagovat i na Cornetovu trefu. A jelikož Woodova branka v nastavení neplatila, zní konečný výsledek 2:2.

Foxes mohly jít do vedení už v osmé minutě, kdy Barnes vyslal solidní střelu, které v cestě do sítě zabránil jen neméně povedený obranný zákrok. Jako první se tak radovali domácí, byť to nebyla čistě jen jejich zásluha. Westwoodův rohový kop se totiž na přední tyči snažil odhlavičkovat Jamie Vardy, jenž ale jen prodloužil za záda bezmocného Schmeichela.

Sám Jamie Vardy byl ale také tím, kdo udělal stav znovu nerozhodným. V sedmatřicáté minutě jej za obranu vyslal Tielemans, anglický útočník pak křižnou přízemní střelou trochu zaskočil a zároveň překonal Popea. Clarets se ovšem brzy spektakulárním způsobem dostali do vedení. Vydrův centr našel na zadní tyči Maxwela Corneta, jehož famózní volej skončil v prostoru mezi třemi tyčemi.

Ve druhém poločase měl Leicester více ze hry, odměny v podobě gólu se ale dočkal až v závěru základní hrací doby. Iheanacho prostrčil balón mezi obránci na Jamieho Vardyho, jenž se pohyboval na hranici ofsajdu. Následně si obhodil gólmana a zleva zakončoval do odkryté klece. Dobíhající hráči soupeře byli bezmocní.

Nakonec však Burnley mohlo přeci jenom vyhrát. Po krkolomné situaci, centru do vápna a následných třech hlavičkách se od Woodovy hlavy odrazil balón do sítě, nicméně skórující útočník se v době předchozího dotyku pohyboval v postavení mimo hru a trefa tak po zásahu VAR nemohla platit.

Oba týmy jsou tak v tabulce nadále hlouběji, než by chtěly. Burnley se s pouhými dvěma body krčí na předposlední příčce, Leicester je aktuálně dvanáctý, přičemž v kolonce bodů mu svítí sedmička.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com, fantasyfootballscout.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adam77

Vydra parádní asistence nikde článek. ::

Jak si uprdne Souček tak je hned hafo článku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele