6. kolo
25.09.2021 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Abdoulaye Doucouré (© AFP)

Everton si poradil s Norwichem a drží krok s čelem

Zpět na vítěznou vlnu se po neúspěchu s Aston Villou vrátil Everton. Povedlo se mu to proti poslednímu Norwichi, který zdolal poměrem 2:0 po Townsendově penaltě v první a Doucourého brance ve druhé půli.

První důležitý moment tohoto utkání se udál v pětadvacáté minutě. To si totiž Allan píchnul balón do pokutového území, načež jej zasáhnul bránící hráč. Sudí nechal ve hře pokračovat, avšak na popud videoasistenta si šel situaci prohlédnout ještě jednou. Z opakovaných záběrů došel k výroku, že se jednalo o penaltu. K té se postavil Andros Townsednd, jenž proměnil s přehledem na druhou stranu, než skákal gólman.

Po návratu ze šaten dostali Canaries ojedinělou šanci na vyrovnání, po rohovém kopu z tutové pozice selhal Gibson, který hlavičkou poslal balón mimo prostor tří tyčí. A tak mohli Toffees navýšit své vedení. Rychlý protiútok sehráli skvostně, Gray křižným pasem našel Abdoulaye Doucourého a ten přízemní střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť.

Skóre mohl vzápětí ještě navýšit Godfrey, jenž po rohovém kopu zakončoval nakonec jen do brankáře. Everton tak vedení udržel stejně jako páté místo, na to první však v současné chvíli ztrácí jen bod. Naopak Norwich je s nulou v kolonce bodů a dvěma vstřelenými góly na samém dně tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chce se mě blít z toho kurzu. Myslíte jako vážně 1,51??? 1,25 by odpovídalo. Snad se nechystá nějaké překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

1,64 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele