Premier League - souhrn 5. kola

14.09.2019, 15:25, aktualizováno 16.09.2019, 22:51
Komentáře a souhrny
Obrovské překvapení se odehrálo na Carrow Road , kde Norwich zaskočil obhájce titulu Manchester City. Liverpool se veze na vítězné vlně a v sobotu odpoledne přidal pátou letošní výhru. Doma porazil Newcastle, přestože brzy prohrával. Tottenham nedal šanci Crystal Palace a dominovala rovněž Chelsea, těsnou výhru utrhl Manchester United. Arsenal se rozešel smírně s Watfordem...

Aston Villa - West Ham United 0:0

16.09.2019 21:00

Góly: -

Pondělní dohrávka pátého kola mezi Aston Villou a West Hamem příliš fotbalové krásy nenabídla. Největší rozruch vyvolala kuriózní šarvátka mezi spoluhráči a také rozhodčí Mike Dean, jenž 23 minut před koncem vyloučil Arthura Masuakua. Ani početní výhoda však domácímu týmu nestačila k průlomu skóre a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

West Ham díky vydřenému bodu prodloužil svou neporazitelnost na tři zápasy a posunul se na osmou příčku, zatímco Aston Villa alespoň poskočila mimo sestupové pásmo. Oba celky však se svým výkonem nebudou spokojeny a manažera Villans Deana Smithe čeká navíc pohovor s dvojicí Mings-El Ghazi, která se během utkání nepohodla a jejich horkokrevná rozepře vyústila až ve zbytečné dotyky hlavou, za něž mohl oba hříšníky sudí Dean náležitě potrestat.

Domácí přitom do zápasu vstoupili výborně a již v třinácté minutě měl po skvělé práci Jacka Grealishe gól na hlavě Wesley, jenže ve slibné pozici poslal míč příliš vysoko. Poté o sobě dala na druhé straně vědět také nejdražší posila soupeřova týmu Sebastien Haller, který se procpal k Andersonově centru, ale poslal svou hlavičku rovněž nepřesně.

V pětatřicáté minutě došlo na již zmíněný incident mezi Mingsem a El Ghazim, který se nakonec po přezkoumání u videa obešel bez červené karty, a tři minuty nato pro změnu vyloučení za dvě žluté karty unikl Mark Noble, když se okatě bez kontaktu se soupeřem vrhnul k zemi s cílem vybojovat pro svůj tým pokutový kop. Když se pak na sklonku první půle neprosadil proti brankáři Fabianskému ani John McGinn s tvrdou ranou z hranice šestnáctky, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Skotský záložník Aston Villy poté začal druhou půli tam, kde tu první skončil, ovšem ani tentokráte s ostrým střeleckým pokusem neuspěl a těsně minul levou tyč. V 67. minutě dostaly šance Villans na ukořistění vítězství řádnou vzpruhu, neboť za podražení unikajícího Elmohamadyho uviděl druhou žlutou kartu Masuaku, byť dle opakovaných záběrů byl kontakt mezi oběma hráči zcela minimální.

Místo očekávaného tlaku domácích se však naopak vzepjali k lepšímu výkonu hráči West Hamu, kteří soupeře pustili jen do jediné brankové příležitosti, kterou Grealish ranou z voleje neproměnil, a naopak se Hammers mohli dočkat i vítězství, kdyby Dean posoudil zákrok Mingse na Frederickse jako penaltové provinění proti pravidlům. Zápas ve Villa Parku tak skončil nezáživou bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Watford FC - Arsenal FC 2:2

15.09.2019 17:30

Góly: 53. Tom Cleverley, 81. Roberto Pereyra (pen.) - 21. Pierre-Emerick Aubameyang, 32. Pierre-Emerick Aubameyang

Premiéra Quiqueho Sáncheze Florese na lavičce Watfordu vyšla španělskému kouči téměř na výbornou. Přestože Hornets na domácí půdě v poločase prohrávali s Arsenalem již o dva góly, výtečným výkonem po změně stran dokázali srovnat, a dokonce v závěru mocně sahali po dokonání vítězného obratu. To Floresův protějšek Unai Emery má hodně o čem přemýšlet, neboť jeho svěřenci znovu nakupili hrozivé množství chyb a v druhé půli se takřka vytratili ze hřiště.

Unai Emery stejně jako v zápase s Liverpoolem vsadil na rozestavení 4-4-2 se záložní řadou ve formě diamantu a do svého vůbec prvního zápasu v nové sezoně naskočil Mesut Özil. V úvodních minutách se ovšem Kanonýři spíše hledali a nebezpečnější byl Watford. Bernd Leno si hned v úvodní čtvrthodině musel připsat hned tři zákroky a k tomu ještě s úlevou sledoval, jak rána Holebase z výtečné pozice na hranici pokutového území míří mimo tři tyče.

Po patnácti minutách převahy domácích se ale hra obrátila na druhou stranu a Hornets vzápětí potvrdili, proč v předešlých čtyřech kolech inkasovali již osm branek. Nicolas Pépé ještě v rychlém brejku neuspěl, ale v 21. minutě Dani Ceballos vybojoval míč na polovině hřiště, Sead Kolašinac toho využil k okamžitému výpadu vpřed a k zakončení v šestnáctce vybídl Pierra-Emericka Aubameyanga, jenž se ladně při převzetí míče otočil a pohotovou ranou na přední tyč propálil brankáře Fostera.

Inkasovaný gól Watfordem viditelně otřásl a jakékoli náznaky pozitivního nabuzení z angažování nového manažera byly rázem pryč. Jen pár minut po své trefě se mohl znovu prosadit Aubameyang, ale tečovaná přihrávka Özila jej těsně minula. Gabonský forvard však dlouho smutnit nemusel, neboť po půlhodině hry přece jen skóroval i podruhé. Tentokráte gólová akce vznikla na pravé straně, kde Özil výtečně sladil svou kolmici s náběhem Ainsleyho Maitlanda-Nilese a Aubameyanga již čekala jen snadná práce v podobě uklizení míče do odkryté branky z bezprostřední blízkosti.

S dvoubrankovým komfortem v zádech však hosté polevili v koncentraci a ještě do přestávky za svou bohorovnost mohli pykat. Guendouziho ztrátu před vlastní šestnáctkou však Deulofeu s Grayem nepotrestali a první jmenovaný pak místo zakončení slibného výpadu pouze havaroval do kameramana vedle Lenovy branky. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení Arsenalu. Také po změně stran vstoupili Kanonýři do hry zaváháním Guendouziho, jenž pod tlakem napadajících hráčů Hornets našel ve vlastní šestnáctce Andrého Graye, jemuž na poslední chvíli vypíchl míč Kolašinac. Ani z toho se ale hosté nepoučili a v 53. minutě již další katastrofální rozehrávkou od vlastní branky vrátili Watford do zápasu. Sokratisovu přihrávku na Guendouziho totiž vypíchl Deulofeu do cesty ke Cleverleymu, jenž nabídnutou příležitostí nepohrdl a snížil na 1:2.

Vstřelený gól domácí opět nastartoval a po zbytek poločasu se takřka výhradně hrálo jen na branku Arsenalu. Watford hrozil především skrze neúnavného Deulofeua, který se staral jak o tvorbu hry, tak o nebezpečné střelecké pokusy. Devět minut před koncem se nakonec Hornets díky soustavnému tlaku skutečně dočkali. Souhra střídajících Sarra s Pereyrou vyústila v kličku druhého jmenovaného okolo Davida Luize a brazilský stoper stejně jako proti Liverpoolu daroval soupeři výhodu pokutového kopu. Sám Pereyra tuto výtečnou příležitost ke srovnání beze zbytku využil, když Lena poslal na druhou stranu, než kam svou ránu umístil.

Ve zbývajících minutách dokonce watfordští sahali po strhujícím obratu, jenže Deulofeu zamířil z výborné pozice těsně vedle zadní tyče, gólovou ránu Cleverleyho tečoval nad břevno Luiz a Doucouré z rychlého brejku pohrdl tutovkou chabou střelou jen do středu brány s připraveným Lenem. Hektické utkání tak skončilo dělbou bodů a Quique Sánchez Flores si tak navzdory mizerné první půli odbyl povedený manažerský debut.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 3:1

15.09.2019 15:00

Góly: 23. Callum Wilson, 67. Ryan Fraser, 72. Callum Wilson - 44. Dominic Calvert-Lewin

Dvě porážky za sebou srazily po dobrém startu soutěže Bournemouth níže tabulkou, nyní si však proti Evertonu připsal důležité tři body. Na první branku Calluma Wilsona ještě odpověděl Calvert-Lewin, trefy Frasera a znovu Wilsona už ale zůstaly bez odpovědi.

Jako první zahrozily Toffees, a to tak, že pořádně. Richarlison převzal uprostřed hřiště míč, navedl si jej na pravačku a z pětadvaceti metrů dělovkou napálil spojnici. Podle pravidla "nedáš, dostaneš" se však z úvodní trefy radovali domácí. Rohový kop prodloužil Solanke na Kinga, jenž zakončoval hodně krkolomně a poslal míč jen na hlavu Calluma Wilsona, který snadno překonal Pickforda.

Už to vypadalo, že Cherries půjdou do šaten s náskokem, jenže krátce před vypršením limitu pro první poločas potáhl míč po pravé straně Richarlison, jenž odcentroval na malé vápno. Tam čekal Dominic Calvert-Lewin, jenž uspěl ve vzdušném souboji se dvěma obránci a srovnal stav utkání.

Hned po pauze mohl Everton dokonce vést. Digne v ostrém souboji vlevo vybojoval míč, následně si jej narazil a předložil Sigurdssonovi, jehož vychytal Ramsdale. Znovu tak šli do vedení muži v červeném a znovu to bylo ze standardky. Její exekuce se hodně rychle ujal Ryan Fraser, čímž překvapil všechny bránící hráče a jeho pokus z rohu vápna zapadl k zadní tyči Pickfordovy brány.

Za dalších pět minut se náskok Třešní zdvojnásobil. Po nakopávané u postranní čáry se k míči dostal Rico, jenž z voleje poslal vysoký míč za obranu. Za tím sprintoval Callum Wilson, který se před brankářem zjevil zcela nerušen a lobem jej podruhé v zápase překonal.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester City 3:2

14.09.2019 18:30

Góly: 18. Kenny McLean, 28. Todd Cantwell, 50. Teemu Pukki - 45. Sergio Agüero, 88. Rodri

Překvapivý výsledek se zrodil v Norwichi. Domácí v duelu pátého kola nejvyšší anglické soutěže zaskočili obhájce titulu Manchester City a připsali si druhé vítězství. Brankami se na tom podíleli McLean, Cantwell a Pukki, za hosty vždy snižovali Agüero a Rodri.

Canaries udeřili poprvé v devatenácté minutě. Exekuce rohového kopu se ujal Buendía a na přední tyči našel nabíhajícího Kennyho McLeana, jehož hlavička skončila za Edersonovými zády. Citizens mohli srovnat poměrně brzy. Z pravé strany byla přenesena hra na levou, odkud odcentroval Sterling. Na vzdálenější tyč nabíhal Agüero, hlavičkoval ale nad.

A tak se ukázalo známe "nedáš, dostaneš". Ve středu hřiště vybojoval míč Stiepermann, jenž vyslal za obranu Pukkiho. Ten přečíslení dvou hráčů na jednoho vyřešil chytrou přihrávkou na zcela volného Todda Cantwella, který odkrytou klecí nepohrdl a navýšil vedení svého týmu.

Rychle mohl odpovědět Sterling, který ale hlavou trefil tyč. Citizens se přeci jenom dočkali snížení ještě před pauzou. Centr Bernarda Silvy zleva našel přesně hlavu Sergia Agüera, jenž z malého vápna dostal míč za brankovou čáru.

Do druhé půle vstoupili mnohem lépe žlutozelení. Nejprve ve velké šanci Pukki o pár centimetrů minul tyč, aby poté Otamendi předvedl neuvěřitelné zaváhání. O míč jej jednoduše obral Buendía, jenž předal na penaltu Teemu Pukkimu, který si s nastalou situací poradil a letos již posedmé skóroval.

Hosté se dlouho nemohli dostat do větší příležitosti, až patnáct minut před koncem Sterling opět skvěle odcentroval na Agüera, který z brankoviště přestřelil. Sterling byl znovu blízko asistenci, v tom mu ale zabránil Krul.

V osmaosmdesáté minutě potáhl zleva na střed míč Jesus, který jej předložil Rodrimu. Ten z dvaceti metrů napřáhl a jeho rána i přes gólmanovu teče zapadla mezi tři tyče. Žádný ze spoluhráčů na něj už ale nenavázal a Citizens tudíž utrpěli první porážku, kvůli níž na Liverpool ztrácí již pět bodů.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Burnley FC 1:1

14.09.2019 16:00

Góly: 51. Neal Maupay - 90+1. Jeffrey Hendrick

Čekání Brightonu na domácí vítězství nebere konce. Přestože se tým Grahama Pottera v zápase s Burnley ujal vedení po trefě Maupaye a jednobrankový náskok držel až do samého nastavení, hostům se přece jen povedlo srovnat zásluhou Jeffa Hendricka a vezou si tak z Amex Stadium vydřený bod za remízu 1:1.

Hendrickova dělovka byla přitom vůbec první střelou Clarets, která v celém zápase zamířila mezi tři tyče, ovšem i to stačilo k tomu, aby se neúspěšná série domácího celku protáhla na osm zápasů před vlastními fanoušky bez jediného triumfu. Seagulls tak s pěti body zůstávají čtrnáctí, zatímco Burnley se udrželo těsně před svým sobotním sokem díky lepšímu skóre a drží dvanáctou příčku.

Navzdory negativnímu vyvrcholení utkání mohou brightonští poukázat alespoň na zlepšení oproti minulé sezoně, kdy s Burnley v obou dvou střetnutích prohráli. Úvod zápasu tomu přitom nenasvědčoval, neboť více ze hry měli právě Clarets a po čtvrthodině hry sahali po průlomu skóre, když se Duffyho nepovedené odvrácení McNeilova centru odrazilo od domácího stopera Webstera a míč jen těsně prosvištěl nad břevnem. Chvíli nato pak Ashley Barnes jen těsně nedosáhl na nepřesnou střelu Corka.

S přibývajícími minutami se ale domácí do zápasu přece jen dostali a ještě do přestávky stihli zahrozit i oni. Nick Pope tak musel zasahovat proti pokusům Marche a Murrayho, aby udržel do poločasu bezbrankový stav. Ten však po změně stran vydržel jen pár minut. Neal Maupay sice ještě po dobré práci Grosse napoprvé neuspěl, ale Marchův centr již akrobatickým zakončením vpálil do sítě a poslal Brighton do vedení. Navýšení náskoku měl vzápětí na dosah Davy Pröpper, ale svou hlavičku poslal těsně nad.

Když na druhé straně Chris Wood nezvládl umístit mezi tři tyče Westwoodovu střílenou pobídku, zdálo se, že domácí příznivci Seagulls poprvé od začátku března uvidí vítězství svého týmu. V první minutě nastavení je však rázně zchladil Jeff Hendrick, který po dobré práci střídajícího Matěje Vydry vypálil tvrdě z voleje a stanovil konečné skóre 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 1:0

14.09.2019 16:00

Góly: 6. Marcus Rashford (pen.)

Sobotní utkání mezi Manchesterem United a Leicesterem nepatřilo mezi ty nejpohlednější, to ale moc nebude vadit domácímu týmu, který si z něj odnesl tři body. Ty mu trefou v úvodních minutách vystřelil Rashford.

Do první příležitosti se dostali domácí z přímého kopu. Pereirův pokus zpoza rohu vápna sice směřoval do šibenice, Schmeichel to ale očekával a ránu si pohlídal. Podobně úspěšný byl i De Gea proti Maddisonovi, jenž přetlačil Lindelöfa a ocitl se ve vyložené šanci.

V sedmé minutě po souboji se Söyüncüem upadl Marcus Rashford, načež sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný hráč a na opačnou stranu, než skákal brankář, proměnil. Ve zbytku první půle zahrozily už jen "Lišky", Maddisonův roh odehrál Maguire k Chilwellovi, jehož vychytal De Gea.

I u dalšího ohrožení brány "Rudých ďáblů" byl Maddison, jenž se postavil k přímému kopu a zakroutil jej jen těsně vedle šibenice. Ještě lépe si na opačném konci hřiště vedl Rashford, jenž z trestného kopu orazítkoval horní část brankové konstrukce.

V samotném závěru ještě Ayoze Pérez poslal velmi nebezpečný centr z pravé strany. Do zakončení se dostal Ndidi, jeho pokus však mířil těsně vedle tyče. Tři body tak zůstaly na Old Trafford, domácí se díky tomu dotáhli na Foxes. Oba celky mají osm bodů a v tabulce momentálně sídlí na čtvrtém a pátém místě.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Southampton FC 0:1

14.09.2019 16:00

Góly: 66. Moussa Djenepo

Sheffieldu se nakonec nepodařilo potvrdit bodový zisk, který si před reprezentační pauzou přivezl z půdy Chelsea, když na vlastním stadiónu po brance Djenepa podlehl Southamptonu 1:0. Sheffield tak do první poloviny tabulky neposkočil, naopak hostující celek se díky třem bodům prodral na průběžnou desátou pozici.

Úvodní minuty střetnutí mnoho vzruchu nepřinesly, odehrával se spíše bojovný fotbal ve středu pole, při kterém byly šance nedostatkovým zbožím. Vítanou změnou ovšem byla třináctá minuta - v ní se nejprve k odraženému míči dostal hostující Adams, který na branku domácích vyslal dělový projektil, který zastavila až levá tyč. Z protiútoku se zase do úniku prodral McGoldrick, ve vyložené šanci ovšem pouze nastřelil Gunna. Poslední příležitost prvního dějství měl Adams, který hlavičkou z malého vápna pořádně protáhl brankáře Hendersona.

Krátce po startu druhého dějství šli domácí do vedení - standardní situace propadla až na zadní tyč, kde ji do sítě usměrnil útočník McBurnie. Radost Sheffieldu však neměla dlouhého trvání, branka totiž byla po konzultaci s videorozhodčím kvůli ofsajdu odvolána. A tak přišel přesný zásah na druhé straně - Djenepo se třicet metrů od branky odhodlal k parádnímu sólu, obešel tři obránce domácích, pronikl až do pokutového území a přízemní střelou rozjásal hostující fanoušky.

V samotném závěru pak Billy Sharp ostře fauloval Armstronga, za což po zásluze obdržel rovnou červenou kartu. Vyrovnat se ovšem Sheffieldu nepodařilo, a proto si Southampton odvezl všechny tři body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4:0

14.09.2019 16:00

Góly: 10. Heung-min Son, 21. Patrick van Aanholt (vl.), 23. Heung-min Son, 42. Erik Lamela

Přestože na stadionech papírových favoritů loupí Crystal Palace jeden bod za druhým, Tottenham i v této sezoně zůstává pro tým Roye Hodgsona tím vůbec nejméně oblíbeným soupeřem. Spurs si totiž díky excelentnímu nástupu do zápasu vytvořili vysoký náskok, který již dotáhli do poklidného konce. Titul muže zápasu si vysloužil Heung-Min Son, jenž střelecky přispěl k drtivé výhře 4:0 dvěma brankami.

Tottenham tak na svého londýnského soupeře vyzrál v ligových střetnutích již podeváté za sebou, přičemž v posledních osmi případech Crystal Palace dokonce ani neskórovalo. To na druhé straně padaly branky takřka okamžitě, ta první se zrodila již v osmé minutě hry. Po úvodních ostřelovacích pokusech Winkse s Kanem se nakopnutého míče za obranou zmocnil Heung-Min Son a chladnokrevně zamířil přesně do dolního růžku branky.

Brzký průlom skóre domácí nakopl, zatímco Eagles se jen marně hledali a k jejich defenzivní jistotě nepřispěl ani návrat Mamadoua Sakha do základní sestavy. Nebylo tak divu, že druhý gól odpoledne si hráči Crystal Palace vstřelili v 21. minutě sami, a to Patrick van Aanholt po centru Auriera. Pouhé dvě minuty nato už dokonce platilo skóre 3:0, neboť další akce skrze aktivního Auriera skončila až u připraveného Sona, jehož povedenou ránu z voleje zastavila až branková síť. Dokonání poločasového debaklu pak tři minuty před odchodem do kabin stanovil Erik Lamela po dobré práci Harryho Kanea, který svým pohybem a přesným centrem vyřadil ze hry oba stopery soupeře.

Druhá půle se tak již dohrávala spíše z povinnosti, a přestože již hosté další branku po zbytek zápasu neinkasovali, stalo se tak především kvůli výraznému polevení ze strany Tottenhamu, který zahnal černé vzpomínky na předešlé domácí trápení s Newcastlem a může slavit drtivou výhru 4:0. Svěřenci Mauricia Pochettina nyní mohou směle obrátit pozornost vstříc Lize mistrů, kde je ve středu na úvod skupinové fáze čeká venkovní duel proti Olympiakosu Pireus.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 2:5

14.09.2019 16:00

Góly: 69. Romain Saïss, 85. Patrick Cutrone - 31. Fikayo Tomori, 34. Tammy Abraham, 41. Tammy Abraham, 55. Tammy Abraham, 90+6. Mason Mount

Nečekanou přestřelku mohli sledovat diváci na Molineux Stadium, kde domácí Wolves poprvé od ledna letošního roku prohráli ligový zápas. Dobrou půlhodinu hry to vypadalo na nudnou podívanou, pak se ovšem blýskl parádní ranou stoper hostujícího celku Tomori a na hřišti se začaly dít věci.

Frank Lampard poněkud nečekaně změnil rozestavení a své ovečky do sobotního střetnutí vyslal ve formaci 3-4-3. Dle svých slov se touto změnou jednak pokusil vylepšit defenzivní činnost svého týmu, jednak šlo o přizpůsobení taktiky konkrétnímu soupeři. V první půlhodince hry se toho na hřišti mnoho nedělo - úvod duelu sice patřil domácím, kteří měli častěji míč na kopačkách, nicméně k žádným zajímavějším situacím to nevedlo.

Jako blesk z čistého nebe tak přišel úvodní gól duelu. Z dobrých třiceti metrů se z prvního doteku do balónu opřel Tomori, jeho zatočená střela dokonale zmátla Ruie Patrícia, který se hnul špatným směrem a už nedokázal zareagovat. Jen o tři minuty se stoper hostujícího celku vydal na ofenzivní výlet, na hranici pokutového území předal míč Mountovi, který vtrhl do vápna a byl s největší pravděpodobností faulován - penalta se ovšem nepískala, jelikož míč se odrazil přesně do míst, kde se pohyboval Abraham, který z otočky navýšil vedení hostujícího celku.

Wolverhampton byl jako opařený a šílenou desetiminutovku dokončil druhý gól anglického útočníka ve službách Chelsea - ten si parádně naskočil na centr Alonsa a přesnou hlavičkou k tyči duel víceméně rozhodl.

Po poločasové přestávce pak tentýž hráč dokonal svůj hattrick, když jej pěknou přihrávkou našel Jorginho, načež si Abraham pohrál s Coadym a přízemní střelou na zadní tyč znovu rozvlnil síť. Pátou branku mohl přidat Mount, který ovšem z úhlu netrefil odkrytou svatyni. A tak se skóre měnilo na druhé straně - na rohový kop si nejvýše naskočil Coady, jehož hlavičku dokázal Kepa vyrazit pouze do poblíž stojícího Abrahama, od kterého míč putoval za brankovou čáru. Pět minut před koncem se "Vlci" dostali dokonce na dostřel dvou branek - prudký projektil Dohertyho totiž strážce hostující svatyně srazil pouze před střídajícího Cutroneho, který zblízka míč dopravil za brankovou čáru.

Poslední slovo ovšem měla Chelsea, respektive záložník Mason Mount. Ten si v pokutovém území hezky přebral přihrávku Batshuayie, balón si zasekl na svou silnější pravou nohu a hezkou přízemní střelou pečetil na konečných 5:2 pro hostující celek.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 3:1

14.09.2019 13:30

Góly: 28. Sadio Mané, 40. Sadio Mané, 72. Mohamed Salah - 7. Jetro Willems

Liverpool si v sobotu odpoledne na své konto připsal další tři body, když nakonec bez větších problémů zdolal Newcastle v poměru 3:1. Hosté se sice rychle dostali do vedení, ještě do poločasu se ovšem domácím podařilo otočit a v druhé půli už vesměs jen kontrolovali svůj náskok, který se jim navíc díky zásluze Salaha ještě podařilo navýšit.

Vstup do utkání ovšem svěřencům Jürgena Kloppa hrubě nevyšel. Jejich hra byla nepřesná, pomalá, vítězi Ligy mistrů se k tomu ani nedařil presink, kvůli čemu se Newcastle v úvodu několikrát dostal do rychlého protiútoku. Ona nepovedená pasáž také přinesla první branku, když si po přihrávce Atsua přehodil Jetro Willems míč na pravou nohu a parádní pumelicí do protějšího rohu branky překonal Adriána.

Domácí byli chvíli jako opaření, postupem času však přece jenom začali přebírat otěže a zápasu dominovat. Jako první zahrozil Mané, jeho hlavička ovšem branku netrefila. O chvíli později se v nebezpečné pozici objevil Origi, ještě před ním však míč na poslední chvíli odklidil jeden ze zadáku Newcastlu. Vyrovnání tak přišlo těsně před dovršením první půlhodinky - to Robertson vybídl v pokutovém území Maného, který si míč připravil na svou silnější pravačku a skvělou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.

Newcastle se snažil udržet nerozhodné skóre do poločasového hvizdu, jenže svým spoluhráčům v tomto snažení zle zavařil Atsu - ten se poněkud nepochopitelně na středu hřiště pustil do riskantní kličky, načež přišel o míč, Chamberlain do úniku okamžitě vyslal Maného, který s notnou dávkou štěstí překonal Dúbravku podruhé.

V druhé půli mohl pojistku přidat Alexander Arnold, ovšem toho vychytal skvělým zákrokem Dúbravka. Do další šance se protlačil Firmino, ale ani jeho hlavička se neujala. Definitivní rozhodnutí tak přišlo necelých dvacet minut před koncem, kdy si Salah vyměnil míč s Firminem, vnikl do vápna a s přehledem překonal bezmocného brankáře hostí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC550015:415
2.Manchester City531116:610
3.Tottenham Hotspur522111:68
4.Manchester United52218:48
5.Leicester City52216:48
6.Chelsea FC522111:118
7.Arsenal FC52218:88
8.West Ham United52216:78
9.AFC Bournemouth52128:97
10.Southampton FC52125:67
11.Everton FC52125:77
12.Crystal Palace52123:67
13.Norwich City52039:126
14.Burnley FC51226:75
15.Sheffield United51225:65
16.Brighton & Hove Albion51225:85
17.Aston Villa51134:64
18.Newcastle United51134:84
19.Wolverhampton Wanderers50326:103
20.Watford FC50234:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (890)

Přidat komentář
Ranoth

bobby je pánko

Reagovat
Taiger

Mané > Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
Liquid

oba jsou hnusní simulantský zmrdi

Reagovat
Ranoth

ty si šulin

Reagovat
RadekVonCZE

Jsem hrdej an to, že jsem upřednostil dres Maného před Salahem

Reagovat
elChe

a ono je to uplne naopak...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

super, ze jsme se nenechali rozhodit tim rychlym golem a i tak se podarilo otocit jeste behem 1. polocasu a pred zapasy v Neapoli a Chelsea dulezity vitezstvi jinak super vykon of Firmina i Maneho a dulezity bylo, ze i Salah dal gol, aby zustal psychicky nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak má problémy s psychikou, nech ide do prdele do PSG:

Reagovat
Coutinho10

asi nema, spis jsem to myslel tak,aby ho nemrzelo, ze Mane to tam 2x soupnul a on by byl jinak bez golu

Reagovat
oli9

opět s přehledem. Bobby to suprově oživil, vložil do té mezihry nápad..ale přál bych mu už gol jinak Mané zvíře

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska se mi to docela líbilo.

Sice brzký gól, který jde hlavně za Robertsonem (teda van Dijk mohl udržet linii), ale nerozrušilo nás to a trpělivost se vyplatila. Mané skvělé zakončení, Salah dneska hlavně nahrával a gól si zasloužil , Fabinho absolutně dominantní ale absolutně, zaváhal snad jednou. Robertson konečně fakt dobrý výkon dopředu i dozadu + asistence, Matip se mi zdál lepší jak van Dijk směrem dozadu, Oxladeovi zápas moc nevyšel, ale nějaký záblesk tam byl, dal bych mu čas. Škoda Divocka, ale Firmino byl dnes taky skvělý, snad se brzy zotaví.

Reagovat
Kixi Syhimour

*za Arnoldem, ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mně se zase Matip nelíbil vůbec, ale já k němu mám averzi už delší dobu S Oxem souhlas, ten neměl svůj den. Firmino je fenomenální, několikrát jsem si potřeboval zařvat jak je skvělej Škoda, že mezi Salahem a Maném je jeho přínos takový docela nedoceněný, ale lidé už začínají být osvícení

Reagovat
vladis271

nehnevajte sa na mna. Firmino v tejto forme je hráč na zlatú loptu. Absolútne nenahraditeľný. Jediný hráč jeho dôležitosti v mužstve je VVD. Ja nvm, je niekde hráč, ktorý hrá aspon približne štýlom ako on?

A Man City by už mohli konečne stratiť dnes.

Reagovat
pobody's nerfect

naprostý génius, nejdůležitější hráč z celé ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

>Ja nvm, je niekde hráč, ktorý hrá aspon približne štýlom ako on?

Ano. Benzema. Uz leta.

Reagovat
vladis271

niekto mladší. Nejaký talent, ktorý by bol dostupný. A Real mal ísť po Firminovi ešte v čase ked tam bol Ronaldo. S Firminom by mal Ronaldo o jednu zlatú loptu viac.

Reagovat
Taiger

Dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
repkajebuh

benzín taky nenahraditelnej v tomhle. A můžou na něj plivat jak chcou. Bobbyho mám ale radši, asi tím, že hraje za LFC

Reagovat
cristiano.K.

není tak pracovitej a pohyblivej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

No MCFC už predsa stratili, nie? To si fakt myslíš, že nabité mužstvo ako oni, kde by hrala lavička o špicu bude strácať v každom druhom kole?

Reagovat
Remt

představa hezká, leč nereálná Oni mají neuvěřitelně nabitý kádr + šírka kádru je skvělá. S tím, že jsme v podstatě nikoho v létě nepřivedli aby si hráči zákl. 11 odpočinuli občas nás celkově na konci sezony vidím do toho 3 místa, útok na výhru PL to nevidím. Ukáže se to podle mě až na jaře kdy hráči z tý porce zápasů budou vyždímaný

Reagovat
smazaný uživatel

Pri sústredení sa na PL by to mohlo vyjsť. City sa môžu sústrediť na všetky súťaže kde hrajú.

Reagovat
Remt

jako možná máš pravdu, ale oni LM nevypustí, tomu nevěřím. + nejsem už snílek, minulý rok po Vánocích / před Vánoci jsme měli náskok snad 7 bodů a neudrželi ho. Na to abychom na konci ligy mohli plně konkurovat City bych si představoval větší šířku kádru. Ale nejsem nenažranej, nevadí mi když na konci sezony nebudeme první, předvádíme krásnej fotbal a to si užívám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Norwich vedie pred koncom zápasu 3-1...

To asi málokto očakával.

Reagovat
Remt

Jako spal jsem celý odpoledne, dostávám se z anginy, ted jsem se probudil a nevím jestli neblouzním

Reagovat
smazaný uživatel

LFC 5 bodov fóra po piatom kole... hmm

Reagovat
Remt

To je víc než si kdokoliv mohl představovat. Stále si ale stojím za svým. Pokud bych vsázel, chtěl si vsadit a ridil se dle toho co si myslím ne srdcickem, vsadim si jednoznacne na City. Dnešní zápas jsem neviděl ale oni jsou prostě masina

Reagovat
smazaný uživatel

Výhodou City je široký káder. Známa to vec. U Liverpoolu pôjde o to, aby sa nezranil niekto z kľúčových hráčov. Ak sa im vyhnú zranenia, tak pôjdu za tým titulom. Motivácia je tam veľká.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevame, ale pobavil si

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej vykon dneska, ta trojka vepredu je fantasticka, ten treti gol, to bylo jak Barcelona, sup, sup, gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Sup, sup, golov je vela

Reagovat
Remt

Liverpool vyhrál už 14 zápasů Premier League v řadě. Jako první v historii navíc při každé z těchto výher nasázeli 2 a více gólů To se krásně čte, tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Tak tento Liverpool je neeskutocny, sposob akym dominuje kazdy zapas je oku lahodiaci, absolutna extratrieda! Po rokoch biedy sa fanusikovia dockali urovne o ktorej sa im ani nesnivalo. Rekord si plne zasluzia, pre taky futbal sa oplati zapnut telku, v neposlednom rade pre Kloppa:

https://images.app.goo.gl/fSX6HB1THvpjgi8A8

Reagovat
JackDaniels.

A poklona aj pre Lamparda... To, ze vytiahol mladych odchovancov potrebuje svoj cas aby si sadlo, no ci Mount ci Abraham(dnes hattrick...) naajjlepsi strelec ligy. Cenim to akym smerom sa vybral! A som si isty, ze sa uz budu len zlepsovat, ak mu do toho nebude kepa moc vrtat samozrejme

Reagovat
Remt

On v podstatě s tím banem moc jiných možností nemel ze? Ale je to jednoznacne sympatický, to jak se ti mladíci prezentují, to bezpochyby!

Reagovat
JackDaniels.

To mi je jasne asi to dopomohlo, no kludne tam mohol stavat Girouda a spol., Teraz si myslim, ze aj ked tie vysledky niesu uplne top kazdeho fanusika chelsea musi tesit ako sa mladici ukazuju

Reagovat
smazaný uživatel

Sú nejaké informácie o stave Origiho?

Reagovat
Pasha

Spýtaj sa Hegedušovej, tá vie šecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Hledá se nizozemský švec, aby ho zkontroloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penchester Utd

Reagovat
smazaný uživatel

kolko 11 vlastne kopali v tomto ročníku (mám pocit, že v každom kole )

Reagovat
EXoRcIsT

a co teraz to je skor problem superov ze kazde kolo spravia hlupy faul . Mame VAR a ten vsetky potvrdil ako spravne ci co United sa penalty piskat nemaju ?

Reagovat
Busby babes

minule jsme nekopali.

Reagovat
r.mrazik

A to si vem, že nám ještě na Martiala minule nepiskli

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně tohle mi úplně nepřišlo, nemáš záběr? Podle mě Turek vzal první míč. Jinak proti tomu Crystalu byla taky "zajímavá" , ale tam jste měli kopat za jinou situaci

Reagovat
kiwwi

Však to bolo ešte aj posudzované VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

tak zatím VAR funguje ohledně penalt velmi svérázným způsobem

Reagovat
Busby babes

jasna, trefil Rashe ne balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě jednoho, to jsem si zrovna vsadil penaltu

Reagovat
kiwwi

Fuj no to bol grc... Je mi úplne jedno ze sme získali 3 body, táto hra je neospravedlnitelna ani tým, že nám chýbajú nejakí hráči. Brániť doma proti Leicesteru tak, že odkopavame lopty na verímboha, to je hanba. Mata, Matic a Pereira championship level... Záloha totálne v pici a nebyť Scottyho, tak nás prevalcuju.

Reagovat
Busby babes

videl jsem poslednich 20 minut. a takove odkopy tam byly asi dva. PO prichodu Freda a Chonga jsme docela drzeli balon a zkouseli utocit, mohli i pridat gol. Na konci pak celkem v pohode odbraneny.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Co sme skúšali? Uto co?

Reagovat
iamek

Taky jsem asi Koukal na jiný match

Reagovat
Busby babes

rikam, poslednich 20 minut. Chong tam mel par akci. Sice casto pokazil, ale par naznaku tam mel. Chtel hrat dopredu.

Reagovat
kiwwi

Náznaky, chcel hrať... Jj takto by sa asi nás výkon smerom dopredu dal zhrnúť no

Reagovat
Busby babes

no a co mel Leicester. Jeste min. Jak rikam, jen hodnotim poslednich dvacet minut. Co ctu, tak prvni pule druheho polocasu dobra nebyla.

Ale pak to byl ok zapas. Nic extra, zadnej pruser. Par dobrych pozic, bohuzel byl u vsech Pereira, takze bud zakoncil slabe nebo si nechal utect balon. Ale i tak jsme dali brevno. Leicester mel jednu strelu Ndidiho.

Jako v te sestave jsem fakt necekal, ze tam budem vytvaret jednu sanci za druhou...

Reagovat
iamek

DDG chytil dva góly a v nastavení to kopl těsně vedle tycky. Už tohle je víc, než co jsme meli my.

Reagovat
iamek

Jeden jasný gól a pak ta střela z dálky. To by gólman jako on mít měl.

Reagovat
Busby babes

ano, v nastaveni strela pres hrace metr a pul vedle. Velka sance. znova, mluvil jsme o konci zapasu a tam mel jeden zakrok proti Chilwellovi.

Reagovat
kiwwi

No a čo mel Leicester... To je niečo jak proti argument rusofilov "pozri sa co urobilo USA"

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

takze klub, ktery hraje v plne sestave, je v pohode, protoze jeste neprohral zapas a pak si vytvori jednu sanci v pate minute a od te doby skoro nic, a na konic zapasu, kdy by teoreticky mel tlacit, tak uz vubec nic, Vardy neviditelnej, tak to, ze jsme takovej tym dokazali zneskodnit, nic neznamena? ok.

Btw ne, ten tvuj priklad neni presnej, je jen hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
kiwwi

Bavime sa o našej hre smerom dopredu...

Reagovat
Busby babes

ne, psal jsi: "Brániť doma proti Leicesteru tak, že odkopavame lopty na verímboha"

No, tak nerekl bych, ze jsme na konci jen branili. Odkopy dopice tam byli asi dva, a jeste v situacich, kdy to bylo asi nejlepsi mozny reseni.

Smerem dopredu jsme snahu meli, ale chybi kvalita, coz je teda big fuckin surprise, kdyz chybi Pogba. Chong tam mel par slusnych akci, ale taky casto kazil. Fred po svem prichodu taky spis hledal hrace vepredu nez aby hral dozadu.

tys to podal ve stylu, ze jsme stali v 11 na nasem velkym vapne a odkopavali balony, coz proste nebyla pravda. Hrali jsme aktivne. Nebo to aspon zkouseli. A Leiecester nepustili k nicemu... je to videt treba tady:

https://understat.com/match/11684

Od nejaky 60. do 90. minuty nemeli vubec nic. Pak strelu Ndidiho. Zaroven je tam taky videt, jak spatnej byl od nas ten prvni polocas.

teda ono je tam spis videt, jak spatny oba tymy smerem dopredu byly.

Reagovat
kiwwi

Ale to, že oni nič nemali predsa neznamená, že sme my nebránili... Wtf?

Reagovat
Busby babes

to nikde netvrdim, nauc se cist. Jak rikam, nevidel jsem cely zapas, coz jsem napsal hned na zacatku. Ale poslednich 20-25 minut jsme proste nebranili. ale hrali normalni zapas, kdy jsme chvili utocili my, chvili oni.

Reagovat
kiwwi

Pravdupovediac veľmi ma nezaujíma koľko si toho videl (skôr naopak, napísal si tu až priveľmi veľa komentárov vzhľadom nato, koľko malo si toho videl). Leicester mal viacej z hry a bránili sme sa viac ako útočili, mali sme celý zápas obrovský problém vytvoriť si jednu zmysluplnu útočnú akciu a veľa krát sme si pomáhali len odkopmi na verímboha. Nepopieram, žeby nám to striedanie nepomohlo, vtedy sa to trochu vyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje nesoudnost ve vztahu k United je bezbřehá

Reagovat
Busby babes

v cem? ze mi neprijde, ze bychom na konci jen odkopavali balony? ze mi neprijde, ze bychom poslednich 20 minut jen urputne branili? Fakt velka nesoudnost no.

Reagovat
Baronne

Reagovat
icka

proste Busby

Reagovat
J0EL

prebral rolu po kiwwim.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Svatej

U Matiče se evidentně fakt vyplatí ho mít na střídačku s jiným klubem. On má ty starty pokaždý špičkový a pozvolna se dostává do pozice kotvy týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám názor odborníka

Reagovat
Gunner14

To úplně zavání tím že zaváháme proti Watfordu

Reagovat
Busby babes

Vsadil jsem na Leicester, vymenil ve fante Rashe za Vardyho a posadil DDG v draftu. Ja pro nase vitezstvi udelal vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

a mne stacilo iba posadit Bissaku a dat tam Pietersa aby to stacilo na ciste konto

Reagovat
EXoRcIsT

diki

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
chicuita

taky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

All 11 of Chelsea's league goals have come from academy products. Seven from Abraham, three from Mount and one from Tomori.

Kluci se chytli neskutečně, teď ještě do brány poslat Cumminga a máme to komplet

Reagovat
Busby babes

Abraham dost cumim. Veril jsem, ze bude potrebovat vic casu, kdyz jsem videl ten zapas proti nam, ale od te doby vali.

Reagovat
Gunner14

Ještě že ten ban máte jen na rok a pak zpátky Chelski way

Reagovat
Miguel19

Vyhrávat trofeje? Ok...

Reagovat
Gunner14

Ano to jsem přesně myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno s druhým súvisí ale

Reagovat
blade115

Jakože tě těší představa, že by nějaký klub přestal pracovat s odchovanci? To je dost zvláštní postoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?? Kdes to tam vyčetl??

Reagovat
blade115

Ještě že ten ban máte jen na rok a pak zpátky Chelski way

Reagovat
Gunner14

No však právě, tady se jedná o Chelsea. K vám nesedí takové sympatické věci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Jeste, ze nejdeme vasi cestou

Reagovat
Mastný Chobot

Chudák chlap s takým menom

Reagovat
iamek

Tohle byl totální hnus. Vedle Maty vypadá i Dolezal jako fotbalista. Naprostá zoufalost. A Ole dává sanci mladým? Jakým? Garner a Gomes ani minuta, Tuanzebe 4 minuty na závěr, Chong a Greenwood taky par minut. A to jen díky tomu, ze nikoho nemá.

Reagovat
kiwwi

Mame najmladší tím v celej PL

Reagovat
Talker

A nedávalo by smysl se bavit o základní jedenáctce?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tak to jsme meli některé kola taky. Jenže Bissaka 50 mega, James 15, Rash a Scott něco dokonáno už mají. Ale doufám,, ze se budeme dal vydávat cestou Letošních nákupu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda podle aktuálního zařazení hráčů do A-týmu

https://www.transfermarkt.com/premier-league/startseite/wettbewerb/GB1

Reagovat
Talker

Nám tam chybí třetí golman (Cumming, kterému je 20)...

Reagovat
Busby babes

nam zas Kovar, kterej je na soupisce pro EL a je mu 19

Reagovat
kiwwi

Kľudne

Reagovat
smazaný uživatel

Celej k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cital te my

Reagovat
r.mrazik

Tak to byla dobrá srajda...

Proč hraje Mata a celý zápas!!! Andreas? Neskutečný...

Jestli chtějí sázet na to kopyto Andrease a vymrdaji s o level lepším Angelem, tak ať jde celej Ole do pice

Reagovat
Liquid

dejte pryč toho zmrda z úvodky a hoďte tam Abrahama, hráče co získá nabudúce zlatú kopačku

Reagovat
pobody's nerfect

Hype, za rok půjde zase na hostovacku

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Cobra

Věřím, že tuto sezónu Son bude mít lepší statistiky, než Kane. Verts naprosto dominantní výkon a Auriera budu chtít vidět v základu víc.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
tomasinho

Je neskutečné a až nebezpečné, jak moc jsme závislí na Firminovi. Bez něj to bylo bezduché bušení do plných bez našich šancí. Přišel Bobby, udělal dva góly, množství dalších šancí, hra rázem vypadala úplně jinak. Fakt naprostý král. Tím, že v záloze jsou spíš běhači, co nejsou moc kreativní, tak je takový hráč nepostradatelný. Chápu, že moc podobných není a backup by se hledal těžko, ale tím pádem musíme zkusit za rok sehnat kreativního záložníka.

Reagovat
Miguel19

Ta záloha je v takových zápasech totálně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je obrovsky nedoceněný.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

toto vieme už dlhú dobu, žiaľ, Klopp s tým nič nerobí alebo sa neobjavil správny hráč...

Reagovat
Setwo

Klopp posetril peniaze toto leto a buduci prestupak uz niekoho privedie , verim mu

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nepresadia Keita a Ox, tak hej, no.

Reagovat
oli9

já myslím, že Jurgen prostě toho záložníka ani nechce co by uměl něco vymyslet...on právě hraje na tu zálohu, dříčů, běžcu, bořičů.. kteří napadají a berou míče..V takovýchto zápasech jako dnes je to prostě o tom kdy dáme gol a soupeř musí vylézt..jinak na zápasy s city, united ,arsenalem je to super záloha pak ..spoléhá na ten trojzubec vepředu který se má starat o branky.. ten hráč dopředu s nápadem ovšem chybí. Já si nejvíc přeju aby Wilson zůstal příští rok v týmu, už letos jsem si to přál.. alespon že hraje pravidelně PL

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha s rozohratymi Oxom a Keitom bude rozhodne tvorivejsia, nejakeho Coutinha 2.0 si uz neviem redstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Len či sa niekedy dočkáme rozohratých spomínaných borcov, obaja sú sklenení a Klopp im dáva pravdepodobne poslednú plnú sezónu si myslím... uvidíme, verím v zázrak, že sa aspoň jeden z nich chytí..

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Nejlepší akademie

Reagovat
Talker

Abraham naprosto famozní, 7 golů za 3 zápasy. Mount gol, k tomu málem asistence. Tomori gol a klíčový průnik před druhým golem. Když se řešilo před sezonou, odkud přijde produktivita a lidi sázeli na to, že Willian se zlepší a Pedro bude dávat goly a třeba Giroud/Bats taky, tak je to fakt vtipný, jak to dopadlo - táhnou nás mladíci z akademie.

A největší sranda je, že prakticky nikdo jiný se do větších šancí nedostává, prakticky jen Mount a Abraham, zbytek tam jen připravuje šance pro ně (nebo oni navzájem). A Abraham nejlepším střelcem PL. WTF...

Každopádně je potřeba zlepšit tu obranu. Snad bude Rudiger v pohodě, pokud ne, tak Guehi na plac místo něj a Zouma na lavičku, protože to je strašný dřevo. Dneska goly vyloženě nezavinil, ale narozdíl od prvního poločasu měl soupeř mnohem více prostoru, Zouma nevěděl co s míčem, neuměl ho pořádně vyvézt. Kepa by se měl vzpamatovat. Nebyly to čistě jeho goly, ale mít to prostě mohl.

Každopádně s výkonem spokojenost. Snad na to navážeme i proti Valencii a budeme mít sebevědomí na Liverpool o víkendu. Chtělo by to další 3 body.

Reagovat
Talker

Kromě výhry na půdě Wolverhamptonu může fanoušky Chelsea těšit fakt, že letošních jedenáct ligových gólů londýnského klubu vstřelili hráči do 21 let. Blues tím překonali dosavadní rekordní zápis Leedsu United z roku 1999, za který tehdy mladíci skórovali desetkrát v řadě. Největší podíl ze zmíněných jedenácti branek zaznamenal Tammy Abraham, který se trefil sedmkrát a drží se na čele střelecké listiny Premier League. (lequipe.fr)

Takovej hezkej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

Smekám klóbr před tímto

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne treba hráčov držať pri zemi. Wolverhampton bol dnes neobvykle slabý a hráčom Chelsea sa hralo ľahko. Rovnako tam padlo všetko čo mohlo a aj niečo navyše, až na jednu výnimku.

So Zoumom súhlasím, on sa mal proste predať, ani nie posielať na hosťovanie. To je typ stopéra pre Evertony a Leicestre, kde keď odkopne loptu na tribúnu, tak mu všetci zatlieskaju aký je to borec.

Reagovat
Zaschrona

No, tipuju, že jestli vám uvolní přestupy, tak Zouma v zimě k nám a vy skočíte po Akém, když máte klauzuli zpětného odkupu. Bournemouth může dostat Holgata. Všichni spokojení.

Reagovat
blade115

Levonohý stoper by se hodil. Ale nevím teda, jak je to s tou klauzulí. Bych to viděl spíš na přednostní právo než nějakou buy-back.

Reagovat
Zaschrona

Law o ní psal při letošním deadline, že jí budete mít až vám skončí přestupy a že je cca na úrovni půlky toho, co bylo zmiňováno ohledně Akého tohle léto, tj. 75 milionů liber.

Reagovat
Whitemedia

Na Akého podle všeho klauzuli máme, mluví se o ní už od jeho odchodu a vždy se psalo o 40 milionech..

Reagovat
blade115

Tak to není o čem, dík oběma. Za takovou cenu lepšího stopera neseženeme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

Chelsea jej může koupit nebo na něm vydělat. Kdoví, za kolik by Bournemouth od Chelsea vykoupil toto předkupní právo. 10-15 milionů liber by určitě obětovali, aby jej neztratili za 40 mega nebo kolik je ta výkupka. Pro Chelsea je to lepší než jej vykoupit a pak pro rychlý výdělek shánět kupce (příklad Morata). Bournemouth by naopak měl kontrolu nad jeho osudem a mohli si říct kolik chtějí.

Reagovat
Zaschrona

Předpokládám, že Bournemouth se může jistit proti tomu, aby jim ten hráč byl koupený a hned zas prodaný ve stejném okně. My jsme si to ošetřovali v případě Deulofeua alespoň.

Reagovat
Talker

Asi by to bylo nejlepší, v Evertonu se mu dařilo. A asi to bude i jeho maximum. Aké je moderní bek, který nemá problém s míčem, umí rozehrát a mít čtveřici Rudiger-Aké-Tomori-Christensen mi přijde super. I když Tomori už teď vypadá, že by si rád uzurpoval základ, tak je otázka, jestli někoho budeme chtít na stopera přivádět. Ještě že jsme vám ho v létě nepustili, alespon už si zvyká na ten styl hry letos.

Reagovat
Zaschrona

Paradoxní je, že u nás jsem nějak moc neměl pocit nejistoty i v případě, že Zouma nějak rozehrával s balonem. Asi je to ale právě i tím, že u nás se po obráncích hlavně žádá defenzíva, u vás po nich chcete i zakládání útoků, možná i proto pak máme problémy hlavně venku proti týmům dolní půlky. Tomori, když jsem ho viděl, by byl fajn, je to trochu škoda, že Luiz se rozhodl vybrečet si ten přestup. Na druhou stranu bych ale snad i raději dal šanci nějakým z našich mladých než vám rok rozehrávat hráče, kterého si navíc teď i rozehráváte sami. Jen si teda říkám, že možná nás zas budete chtít potáhnout ještě na hostovačku, aby se Zouma rozehrál přes EURO, kam určitě bude chtít jet, takže byste ho pak mohli případně v létě prodat za maximální cenu. Což zas na druhou stranu by nemuselo být tak marné, protože peněz asi zas tolik mít nemůžeme, když jsme peníze na Zoumu pustili do Iwobiho.

Reagovat
icemike

Zouma tam opět několikrát zachraňoval ostatním prdel, ale tady všichni vidi dvě pokazené přihrávky. Podle statistik měl lepší polocas jak Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Statistik z whoscored?

Reagovat
vitasrp

Hlavně k týhle interpretaci svádí ten fakt, že jsme v druhý půli inkasovali dvakrát, defenziva už nepůsobila tak jistě a jediná lehce vypozorovatelná změna byla ta, že nastoupil Zouma, tak se to snadno spojí. Přitom ten poločas z jeho strany byl vesměs v pohodě.

U něj ale největší problém vidím v té těžkopádnosti, ať už při hře s míčem či bez něj. Soupeři si pak snadno mohou vystavit presink tak, aby Zouma byl tím, kdo bude zahajovat rozehrávku a pak ho dostali pod tlak - v takových momentech je pak slabinou a je náchylný k technický chybě či ztrátě míče.

Reagovat
pantondavo

Abraham

Reagovat
blaugrana

wtt rakitic, vidal, umtiti for mane, pm me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jinak Vydra asistence divím se mu že zůstal, tam prostě spolehají na jiné..na ty jejich věže , dostal čuchnout pár minut ale tohle bude pořád stejné celou sezonu

Reagovat
diastan

Ta oslava s Lampsem Ti za ním půjdou, snad tu top 4 ukopou, rozhodně jím ji lze přát mnohem více něž sračku hrajícím Účkám

Reagovat
blade115

Účkám ani kdyby hráli dobře. Live, City, Chelsea, Arsenal ideál.

Reagovat
Setwo

Reagovat
Taiger

Reagovat
mesyas

Chelsea ale hrajou taky pěknou sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

S takou peknou sračku som teda spokojný. O akej peknej sračke sa môže hráčom United len a len snívať

Reagovat
RadekVonCZE

Top 4- Arsenal,Chelsea,Liverpool,Man City

Reagovat
diastan

rozhodně nejlepší volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Tottenham?

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
John Obi Mikel

Snad to nebude jeden světlý bod a navážeme na to.

Reagovat
alcantara

Chelsea je sympatickejsi tim ako United a da sa im priat, neveril som, ze to niekedy napisem, what a time to be alive

Reagovat
kiwwi

Len tak pre zaujímavosť... Kvôli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Hmm?

Reagovat
kiwwi

No ze kvôli čomu ti je tím Chelsea sympatickejsi ako United?

Reagovat
Taiger

Už jen kvůli tobě

Reagovat
alcantara

Prim hraju odchovanci, Lampard sa javi zatial celkom schopne, herne to nebola nuda z toho, co som videl. A ide to aj bez velkych nakupov v poslednej dobe.

Reagovat
kiwwi

Ok.

Ja len ze odchovanci menej ako u nás, herne mali zlý začiatok teraz lepšie, my naopak a teda tie nákupy, no mali ban predtým dve sezóny po sebe cez £230m

Každopádne sympatie sú subjektívna vec, len mi to prišlo tak, že Chelsea nikdy nedávala šancu mladým a zrazu keď dá tak super sympatie a United keď vždy dávali tak sa to už berie ako za samozrejmosť.

Reagovat
alcantara

Vy naopak? Ved na Vas sa neda vobec pozerat uz roky. Aj preto som napisal prim k tym odchovancom, asi to nebude tak celu sezonu, ale ak by im to vychadzalo, bol by to totalny unikat. A ja Vam to neberiem, len tak dalej

Reagovat
kiwwi

Tak snáď neporovnavas 6 zápasov Chelsea pod Lampardom so 6 rokmi United, že?

Reagovat
alcantara

Porovnavam kludne len tuto sezonu, ak chces. Dnes som videl Vas a bola to hroza.

Reagovat
kiwwi

Však tak mi to prišlo, ako keby celé tvoje hodnotenie stálo na dnešných zápasoch

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

Pred dnešnými zápasmi rovnako bodov, my kladné, vy záporné skóre, mali sme viac strelených gólov a logicky aj menej inkasovaných, navyše práve s nami ste dostali debakel. Pri zápasoch ste dosť picovali aj vy.

Mimochodom len v jednom našom góle nemali prsty odchovanci, to ma margo alcantarovej poznámky o príme. Pri 8 vstrelenych góloch 3G a 5A.

Reagovat
Talker

Tak vy jste hráli otřesně i proti nám, jen vám to tam padalo.

Reagovat
kiwwi

Ako v medzihre ste na tom boli lepšie, ale xG sme mali snáď dvojnásobné ako vy

Reagovat
Talker

To měli, protože jste měli pak víc šancí z brejků.

Ta penalta na začátku prostě rozhodla, že se musíme cpát dopředu a vy jste měli prostor na ty brejky. Být to obráceně a nám tam něco spadnout, tak jste ve sračkách, protože jste si nebyli schopní pomalu ani přihrát před tím prvním golem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Talker

Promin, nechtěl jsem tě rozbrečet. Měli jste famozní začátek, herně jste byli skvělí, především ten čas před golem jste nás drtili a bylo to od vás parádní. Nešlo jen o haluz penaltu a pár protiútoků, i v mezihře jste byli naprosto výborní celý zápas. Hlavně si to myslete dál, alespoň to přežije Ole o něco déle, než ho vykopnete

Reagovat
kiwwi

Co to zase splietas...skaces z extrému do extrému a ešte si aj pripadas vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

hrali jste na hovno, jen jste dali 4 goly a my zadnej... ok.

Reagovat
alcantara

Tak u Vas to nie je zdaleka len o dnesku, to som Ti napisal asi 2 prispevky vyssie. Chelsea riesim za Lamparda, ale aj pod Sarrim to bolo fajn, kludne to obdobie ale mozem ignorovat. Rozumieme si?

Reagovat
kiwwi

Keď hodnotis túto sezónu, tak Chelsea na tom nie je nijak lepšie ako my... Každý máme svoje problémy, my trochu viac v útoku, oni o hodne viac v obrane. Asi si fakt nerozumieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemeli jsme zlý herní začátek. Jen výsledkový.

Reagovat
kiwwi

Tebe sa ako herne páčili výkony proti Leicesteru alebo Sheffieldu?

Prejdi si diskusie a statistiky z tých zápasov. Toto je presne syndróm krátkej pamäte.

Reagovat
r.mrazik

Mohli by vypadnout city...za tu sracku dneska

Reagovat
Taiger

A vy ne za tu sračku? Dali s tou sračkou víc gólů než vy a ne z penalty

Reagovat
Busby babes

a ziskali o 3 body min.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

obcas je to tu fakt vtipny. vic golu nez my dalo i Wolves, ze jo...

Reagovat
r.mrazik

A tři dostali no...ale líbí se mi, jak jsi to vzal

Reagovat
diastan

kdyby se opakovala.. rozhodně

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem se dnes jednou nekoukal. Pokud by to mělo být častěji, rád se obětuji.

Abraham

Reagovat
John Obi Mikel

*Pokud by to takhle

Reagovat
Makiii

Podle dnesnich sestav a bohuzel momentalni kvality obou tymu - vyrovnany zapas. Ale o kousek vic, jsme si zaslouzili vyhrat.

Potvrdilo se to, ze Matic a Mata hravat nemuzou, v tom co chce Ole hrat... byli suverenne nejhorsi na place (az na jednu krasnou akci Maty )... nepohyblivost a pomalost, prisel Fred a Chong a najednou to vypadalo zas mnohem lip. McTom dnes MOTM, vypadalo to, jak kdyby stred zalohy hral sam a ne s Matou a Maticem. Misto nich fakt vic sanci (Fred, Gomes, Chong)

AWB se ukazuje naprosto paradne i s lehkym zraneni, byl opet famozni, zatim jako kazdy zapas...

Konecne zase 0 vzadu! A dulezity 3 body...

Reagovat
mimi_united

Back in game

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jestli tohle Liverpool už nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, přenášaš tlak .

Reagovat
Kucka

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

ešte zostáva 33 kôl..

Reagovat
smazaný uživatel

Este sa urobi dalsich 33 bodov naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

jeden by řekl že je možná DOST brzy na takové soudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

ak porazime aj vas tak top4 je ista

Reagovat
Liquid

nedá

Reagovat
hona.kub

Teď si to takticky zakřiknul, dobrá práce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
LokoLFC

promarnit takovej gigantickej náskok za 33 kol se snad nedá ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mal byť Huddersfieldom tejto sezóny...

Reagovat
M0rb1D4S

Tak to netuším odkud to máš, protože už před začátkem sezony bylo jasné, že Norwich možná nebude sbírat tolik bodů, ale určitě nikde nebude hrát zanďoura.

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfieldom nie štýlom hry, ale ako fackovací panák. Mňa len teší, že to neplatí.

P. S. Písalo sa o tom po prvom kole.

Reagovat
diastan

Norwich mi splácí utahování z prvního zápasu....velmi sympatický výkon. Od nás (na nás) naopak úplná tragédie, chyby zralé na zbičování, druhý poločas do 90. minuty snad jedna střela na bránu. první poločas rovněž prospaný....Zasloužená ztráta. Nezbývá než doufat v pomoc Chelsea už příští týden

Reagovat
Taiger

PUKKI JE KRÁL

Reagovat
eder

Copak, kdepak asi soudruzi útěrkáři z umělého paklubu udělali chybu?

Reagovat
secho

V Norwichy půjde většina v pondělí pod parou do práce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

FAN-TOMAS

kazdy kolo nas bavi, nikdo jim neveri, fanta hraci se sebezabijeji ze neberou Pukkiho hned, ale je fakt, ze hraji krasnej. Ucelnej fotbal s kontra udery. Dobre je videt, ze i City s Kevinem na to nemaji kolikrat odpoved.....Diky diky, Canaries!!!

Reagovat
C-M@ster

Možná se to tu někdy v diskuzi objevilo, ale takhle nakupuje Norwich:

https://i.imgur.com/F4akdEnl.jpg

Reagovat
Euphael

nefunguje

Reagovat
C-M@ster

Na PC jo, na mobilu ne, divný.

Co toto? https://ctrlv.cz/shots/2019/09/14/GHk7.png

Reagovat
Kixi Syhimour

Funguje

Reagovat
Whitemedia

poprvé se mi ten tvůj první odkaz na PC otevřel bez toho jpg a koulela tam na mě oči žirafa, teď se mi to otevřelo i s jpg.. zajímavé

Reagovat
diastan

když ho zkopíruješ jede, když na něj klikneš ne..

Reagovat
Whitemedia

jede i když nic nekopíruji

Reagovat
Taiger

Ajťáci

Reagovat
diastan

Jo díval jsem se po tom co jsem ho zkopíroval, že už jede

Reagovat
Euphael

funguje

Reagovat
Nikikrew

Premier league is back

Super Norwich, snáď sa oni udržia

Reagovat
smazaný uživatel

minule sem chtel at hned leti, ale letos me opravdu bavi

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Vďaka Norwich !! Skvelý a nebojácny výkon a zaslúžená výhra. Kto by to bol povedal, že už po 5 zápasoch budeme pred City o 5 bodov. Sezóna je však dlhá a nemusí to znamenať vôbec nič.

Reagovat
pobody's nerfect

Neznamená to nic, stále jsou ještě 4 týmy, které mají titul ve svých rukou bez ohledu na výsledky ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

Ale znamená. Pohodu v LFC a miernu nervozitu konkurencie.

Reagovat
Kixi Syhimour

To ještě uvidíme, zaváhání City musíme potvrdit na Stamford Bridge za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. A to ešte v utorok ťažký zápas na San Paolo.

Reagovat
pobody's nerfect

Snad budou hrát fotbal a ne podobnou parodii co před rokem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě jste byli i minulou sezónu když jste měli náskok 8 bodů a jak to nakonec dopadlo? Ale klidně si ten titul nechte když nám klapne LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulá sezóna tu bola prehodnotená mnohokrát. Čo bolo, bolo, terazky je sezóna 2019/20.

Reagovat
Nikikrew

Absolútne to ešte nič neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

asi pokial viem v Januari to bolo kolko bodov?

Reagovat
Remt

7 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Tak to je milé překvapení :D Dík kanárci

Reagovat
Kixi Syhimour

Monty, že ty jsi odešel ?

Reagovat
oli9

tak tohle jsem necekal. City tyhle zapasy neztraci, nic to neznamená ale pro nás to jsou bonusove body

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Co je za démona ten Tammy Abraham?! 4 goly

Reagovat
oli9

Dnes 6 bodů

Reagovat
nani92

Ako sa má človek tešiť z výhry vlastného klubu ,keď nan potom nenadviaze aj spriateleny?

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Fakt dno toto.

Reagovat
nani92

to bol výkon City určite

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mimi_united

Ok Škriniar v City asi istý

Reagovat
Liquid

Jede si tam pro dres Aguera ?

Reagovat
Pride

Pukki

Reagovat
spider_8

Kdybysme nepustili ten zápas se Sheffieldem, tak máme stejně bodů jako City

Reagovat
spider_8

*teda místo

Reagovat
Zaschrona

No, že bych měl nějakou velkou radost z toho, že mi zatím vychází tip, že Liverpool vyhraje titul, to zrovna ne. Ale zatím se to docela potvrzuje - City má problémy ve středu obrany, tím spíš, když se zranil Laporte a první jedenáctka Liverpoolu pokud vydrží zdravotně, tak objektivně prostě je nejlepší v lize. Aby z toho nebyl start - cíl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nevím, za týden jedeme na Chelsea, tam to klidně může zase být o 2 body na City, ti asi doma fakt s Watfordem nezaváhají, Etihad je pevnost, ale vy byste třeba mohli něco zkusit . Loni to taky mohlo vypadat, že už si týmy našli alespoň částečný recept na City po prohrách s Crystalem a Leicesterem, ale tato představa se ukázala jako mylná. Je taky dost možné, že si City zase pojedou do konci sezóny své, konec konců tohle j eprvní zápas, kterým jim fakt nevyšel, ale je lichotivé, že o tom vůbec dokážeš uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za názor. Klíčenka dorazí během týdne

Reagovat
LGT

Nejtrapnější ohraná hláška ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje stará je ohraná

Reagovat
LGT

To už je lepší.

Reagovat
SunFells

31. Fikayo Tomori, 34. Tammy Abraham, 41. Tammy Abraham, 55. Tammy Abraham, 90+6. Mason Mount

Hh, husté

Reagovat
Gunner14
Reagovat
SunFells

Třeba se časem prohattrickuje k angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je z roku 2012?

Reagovat
Gunner14

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to mal 15 rokov a vtedy deti nevedia čo chcú a pripisovať tomu nejakú výpovednú hodnotu teraz je zbytočné.

Reagovat
Gunner14

V 15 letech neví co chtějí ohledně fandění fotbalovému klubu? A nikdo tomu hodnotu nedává, takový Pepe například řekl, že jinde než do Chelsea by nešel v Anglii a jak to dopadlo víš. Je to jen popichování mezi fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy fandil Arsenalu lebo mu fandila jeho rodina a Thierry Henry bol jeho obrovský vzor.

Reagovat
SunFells

A Pepe to řekl, protože měl asi velmi čerstvou zkušenost s fetem. Co tím chceš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa, keď sa tu máš len vygrcať.

Reagovat
SunFells

Má ta věta aspon v slovenštině smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

A štýlom hry sa podobá na Kanua a Adebayora, bývalých hráčov Gunners. Celkom sa mi k nemu Arsenal hodí .

Reagovat
Mastný Chobot

A že teda Gunner14 spolu s ostatnými tomu pripisujú obrovskú výpovednú hodnotu, ty mozog

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre moj

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani, zahoďte ten hejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Valencia hrá práve v Barcelone. To by mohla mať Chelsea v utorok značnú výhodu. Snáď to bude úspešný štart. Pulisic a Pedro by mohli hrať základ, Mount oddych na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Taiver alebo Mikel mali pravdu, Kane bude asi shit vo fante tento rok :/

Reagovat
SunFells

https://streamja.com/n5QA

Djenepo je dobrý iluzionista ...Liverpool už si pomalu začíná odkládat hromádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa "Sadio Mané" Djenepo

Reagovat
Remt

hodně slušně si to povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká paráda.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
cubazi

Reagovat
oli9

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Čo to tam robila tá no. 5?

Reagovat
Svatej

Mimochodem ocenil bych i sudiho, spousta úzkostlivých vocasu by to hned pisklo..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden projebanej zapsa s mraky sanci (Tottenham), par zavahani s novackamai, Laporte, a hned sou City hratelnejsi..Sem to rikal

Reagovat
smazaný uživatel

..a Livec co dostava gol na zapas....Bude dobra sezona

Reagovat
Ranoth

to sa zmeni az sa vrati alisson

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Gól na zápas nie je problém, pokiaľ ty dáš góly tri.

Reagovat
smazaný uživatel

maji hrozny zabijaky v utoku, se zalohou City by to bylo uplny blaho

Reagovat
Bandita_Harry

lol to by by bol najlepsi tim v historii futbalu

Reagovat
Busby babes

ale je fajn, ze na to, ze se nam tu pripisuje boj o zachranu a vsechno u nas spatne, tak jsme jen dva body za nejlepsim tymem co kdy svet spatril...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Není důležitá krása, ale body. José Mourinho (kdykoliv)

Reagovat
Whitemedia

Nějaký ten stream na BBC za půl hodiny na MOTD? Cokoliv najdu, tak je přes nějaký ten Filmon, který se mi každé dvě minuty vypíná..

Reagovat
Busby babes

pust si to zitra rano, reddit a football highlights

Reagovat
Whitemedia

není důvod, stream jsem si nakonec našel a jsem rád, ze záznamu bych si tam zapnul akorát Chelsea a nepobavil bych se u Linekerova vtípku..

Reagovat
Arbiter

Pokud máš Windows 10, na BBC je přímo aplikace. Není to fullHD, ale dá se to, je to zadara a legální

Reagovat
Whitemedia

nemám, navždy sedmička

Reagovat
iamek

Kouka teď někdo na MLS? To je strašná úroveň

Reagovat
Godwinson

Je hrozná, no

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy bola

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Norwich fantazie takze 5 bodu naskok na City po 5 kolech vypada hodne povzbudive...v tom jsem pred startem ani nedoufal a zvlast po zraneni Alissona , ale priste tezky zapas na Chelsea, takze aspon tam je maly polstar pred dalsim kolem

Reagovat
smazaný uživatel

Jesti Liverpool nedá tuto sezonu titul, tak už to bude donebevolající ostuda.

Reagovat
SCELO

takze 97 je ostuda..... ty si mi len ujel zase odniekial...

Reagovat
cubazi

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pride

Norwich tuto sezónu se musí zachránit. Strašně zábavný tým, jen by to chtělo udržet Godfreye a koupit k němu někoho zkušeného a ten tým má v pohodě na střed PL.

Reagovat
oli9

překvapili. Letos baví a halvně mají i body. Jinak ty jejich včerejší branky, všechno s přehledem navíc měli zatím i celkem težký los. Vypadají fakt dobře

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Aj to video pod tým.

Reagovat
supporter

Reagovat
Gunner14

Wright

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

ach Norwich <3

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze shiti neztratili takto loni nekde

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze shiti neztratili takto loni nekde

Reagovat
fantomas

Kanárcííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Ole, Ole, prosim zobud sa konecne a zacni vyuzivat Gomesa, miesto Matu a Pereiru, ti dvaja su uz tak tragicki, ze to si nepamätam uz dlhe roky, aby tu nieco take hralo v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

21y 124d - The average age of Chelsea's league goalscorers this season has been 21 years and 124 days - the youngest average across the 98 teams in the top five European leagues in 2019-20. Flourishing.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
blade115

To má tupelo Guardiola za to, že nehrál KdB, Cancela a Mendyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy ? Sak by sa pri prvom dotyku z loptou zosypal

Reagovat
smazaný uživatel

Písať po vychodnarsky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

nakoniec je ten ban este to najlepsie co vas mohlo postihnut

Reagovat
smazaný uživatel

To si môžme zhodnotiť po sezóne, ale doposiaľ sa to tak dá povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham super. Veril som mu. Našťastie pre Chelsea majú ban, inak by isto kúpili nejakého Higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Higuaína si mohli nechat

Reagovat
Beči

Kdo to tady snad po prvním či druhém kole psal, jaký je Abraham dřevák a že se v PL neprosadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite niekto z radu Chelsea fans

Reagovat
icka

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Inak náš najlepší výkon za veľmi dlhú dobu. Hlavne teda v prvom polčase, ten druhý pochopiteľne len údržba. Aurier solídny, čísté konto, efektivita v zakončení. Žiadny strach o výsledok do posledných minút, to tu už dlho nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Myslíš, že bude Aurier hrát častěji?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite častejšie ako v minulej sezóne. Zápasov bude dosť a ak bude hrať konštantne ako proti CP, zahrá si.

Reagovat
SunFells

Zinchenko 3.4M ...Pep

Reagovat
C-M@ster

Zinchenko včera poprvé prohrál v Premier League.

Má bilanci 25-1-1

Reagovat
SunFells

Tak všechno je nevyhnutelné, když už i Grealish vyhrál.

Reagovat
Zaschrona

I Rodwell ten zápas tenkrát nakonec vyhrál...

Reagovat
vladis271

strašne ťažké to bude o týžden. Už v supercup e nám dali zabrať a bol to remízový zápas.

Reagovat
Hai

Ja bych rekl ze byli i lepsi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě bych vypustil zápas v Itálii a soustředil se jen na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypustil.. nie, ale dal by som oddych Robbovi, možno TAA a aj Firminovi. Škoda zranenia Origiho ...

Reagovat
smazaný uživatel

I víc bych to prorotoval. Škoda že Wilson je v Bou..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to potrebné až tak, Mané a Salah oddychovali počas reprezentačnej prestávky. Milner LB, a Bobby buď z lavičky alebo v 60-70. min. dole. Gini tiež oddych a Ox na LCM.

Reagovat
maraynwa

Konečně se pořádně prověří naše obrana, útok chelsea je tuto sezonu zatim výborný tak uvidime jak na tom jsme. Celkově to bude výborný zapas ale, nejradsi bych abychom se trosku zatahli a nechali hrát chelsea, z protiútoků verim ze je znicime

Reagovat
Talker

Z protiútoků nás zničili i United. Snad se nezatáhnete a budete chtít hrát, aby to byl zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dody10

Reagovat
LGT

Everton

Reagovat
Nuno čomes

Everton ti se tam nepoučí, hlavně každoročně koupit jakéhokoliv jedince co má nohy a prošel velkoklubem to je tam musí bavit.

Reagovat
Hokaido

Norwich hodně baví. Strašně se mi líbí Buendia, ten má podlě mě největší potenciál z toho týmu, klidně může udělat velkou kariéru.

Foxes nic moc výkon, čekal jsem daleko víc. ManU zasloužený vítězství.

Reagovat
EXoRcIsT

Buendia si ich tam dobre vodil

Reagovat
smazaný uživatel

emery oooooouuuuuut

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Remíza v suchém triku

Reagovat
Taiger

Drž už piču fakt.

Reagovat
Counter

Zvládej trošku.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpamatuj se uz ale

Reagovat
Taiger

Dement prostě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dement to není, ale už to začíná být trapné

Reagovat
Taiger

Druhá část

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Watford stratil dva body.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda ta druhá půle byla od Arsenalu čiré zoufalství, to byla naprostá katastrofa.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nechápu, jak tohle mohl Arsenal udržet. 31:7 na střely, Watford snad osm čistých gólovek. Takovou dominanci jsem letos v PL ještě neviděl...

Reagovat
Whitemedia

Fakt mě teď baví procházet si článek o přestupu Luize do Arsenalu a číst si o oslabení přímé konkurence, o top přestupu, o jeho super přímácích a zkušenostech.. ale pak si zase vzpomenu, co jsem v létě psal o Zoumovi

Reagovat
Counter

Luiz zatím tragédí, ale neřekl bych, že jste na tom s 11 inkasovanými góly po 5 kolech líp v jeho absenci.

Reagovat
Whitemedia

Že je naše defenzíva marná víme, ale snad si nemyslíš, že by to David vytrhl.. ten by ve dvojici se Zoumou naložil ještě víc..

Reagovat
Counter

Hrál by místo Zoumy. Horší by to nebylo!

Reagovat
Whitemedia

V prvních zápasech sezony by nastoupil se Zoumou

Reagovat
Svatej

My si individuální chyby jeho prodejem alespoň rozdělili na celou obranu

Reagovat
icemike

Většinu gólů má na triku Azpi, ale tady se bude pořád hanit Zouma

Reagovat
Whitemedia

Už tak to mám dost těžký jako velký zastánce Zoumy a ještě větší zastánce Azpiho, tak mi to nekomplikuj...

Reagovat
Counter

Azpilicueta je obětí vašeho huráfotbalu bez pořádného zajištění.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma sa hani za jeho slabosti, ktoré sú ešte viac vidieť v Lampardovom futbale. A na Azpiho ide tiež kopec kritiky, takže...

Reagovat
Talker

Tak z obrany byl hodnocený nejhůře včera, takže to nebude jen můj pocit.

Reagovat
Counter

On the Tom Cleverley goal for Watford & VAR.

A goal kick is classed as a restart, and VAR is not allowed to check this even though it led to a goal. It's down to the on field officials to spot an attacking offence on a goal kick. That's IFAB protocol.

Tak nás VAR nezařízl, jen rozhodčí na place

Reagovat
smazaný uživatel

A že jste si ty body zasloužili

Reagovat
Gunner14

To píše kde?

Reagovat
jacobT

Ešte, že som prezieravo nekritizoval VAR, ale rovno rozhodocov.

Reagovat
mistr129

Já zkušeně napsal, že je VAR zase k hovnu, což byl

Reagovat
Gunner14

Mají to pěkně na piču udělaný, člověk aby se v tom vyznal. Však tohle je zrovna záležitost pár sekund, kde nic dlouho zkoumat nemusíš. A takových situací bude dost, díky tomu novému pravidlu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím si, že rozhodčí k tomuto mají stejný postoj jako k noze na penaltové čáře u pokutového kopu.

Reagovat
Fenri

Nezalezi na tom, kdo nas zarizl, tohle se proste nemuze stat. Jako tohle nepochopim, rozehravame takhle donekonecna, kazdej zapas, kazdou rozehravku. Vsechny tymy vi jak budem rozehravat, a podle toho se taky chovaj. Vysledek? Kazdej zapas mame problem prejit pres tlak soupere u nasi brany, skoro kazdej zapas z toho darujeme nekolik sanci. V prvni puli nas dvakrat malem potrestali kvuli takovyhle rozehravce, co udelame? V druhy puli to delame znova, NAPROSTO identicka rozehravka a padne z toho lacinej gol. Ja tomu fakt, ale fakt nerozumim.

Reagovat
Counter

Emery to takhle chce hrát no, zatím to přineslo víc škody než užitku. Pořád čekám, že se to zlepší, ale moc to na to nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

ale on nam timhle rozhodnutim, ze se to tak bude hrat, ztratil i loni spoustu bodu. Pouhym narizenim...A po roce se to zas opakuje

Reagovat
Fenri

Nevypada, no. Ja s timhle za Emerym stal, podle me to je dobra strategie, ale kdyz to nefunguje, tak musime mit plan B. A i kdyz to funguje celej zapas, tak se muze naskytnout situace, kdy je souper dobre rozestavenej a je to risk; hraci prece musi byt schopni udelat zakladni rozhodnuti, jestli se drzet planu za kazdou cenu a dat prihavku do speku nebo rovnou souperi, nebo to zkusit jinak. Ale tohle je pro me fakt zahada, naprosta, oni to zkousej a zkousej a zkousej, bez ohledu na to, jaka je situace na hristi. Fakt neuveritelny.

Reagovat
Counter

Reagovat
aramaki

Reagovat
Trand

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis, Luiz, AMN, Xhaka, Guendouzi, Pepe, Nelson Auba

Reagovat
Mastný Chobot

Otras

Luiz a Xhaka sú rakovinou Arsenalu

Reagovat
Taiger

Už jdi do prdele s tím hatem na Xhaku, dneska odehrál v klidu zápas, neprohráli jsme kvůli němu a ve středový dvojici byl lepší než Guendo.

Reagovat
Counter

pls, v tomhle zápase hledat individuality... Tragédili skoro všichni, třeba AMN měl vyjma asistence vyloženě katastrofální výkon, Sokratis zařídil první gól, Guendouzi měl dvě špičkové key passes pro soupeře...

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ja nemyslim len dnesny zapas. Jednoducho to tak je

Reagovat
Counter

I když už Luiz s Xhakou do konce sezony nenastoupí ani k jednomu zápasu, stejně budeme takhle tragédit i nadále. Tohle není o individualitách, nefungujeme jako tým a Emery má co dělat, aby to zvrátil. Teď máme docela lehký los a chce to sbírat jednu výhru za druhou - jestli se mu to nepovede rychle zlepšit, dobré dojmy z přestupáku budou rázem fuč.

Reagovat
masly008

asi tak.tohle jde hlavně za emerym

Reagovat
Euphael

Yung pls ...Xhaka mozna

Reagovat
Gunner14

Šašci, být Aubou a Lacazettem tak se na to vyseru, je jedno že tam budeš sypat gol za golam, když máš v obraně takový jelita

Reagovat
Heisenberg

Jedna věc jsou individuální chyby jako co udělal Luiz; ty tým psychicky srazí a seberou body. Druhá věc je průběh zápasu, kdy nás Watford v klidu přehrával a celkově měli na 2 góly i bez našich chyb.

Zatím vůbec nevím co chce Emery hrát. Skoro každý kolo mění rozestavení, ale dopředu si pořád vytváříme málo šancí a nedokážeme kontrolovat zápas.

Reagovat
Whitemedia

Příště už snad Mustafi, potřebuji body do fanty

Reagovat
Hokaido

Fun Fact: Jurgen Klopp je o 16 centimetrů vyšší než Salah a Mané. Wtf.

Reagovat
Counter

jj, taky mě šoklo, jak je Klopp vysoký

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Salah s Manem dosť nízský

Reagovat
Counter

Klopp má podle wiki 191 cm, to jsem o něm až donedávna vůbec nevěděl.

Reagovat
Svatej

co ti na tom příjde překvapivýho? Však je hrozně vysokej

Reagovat
Hokaido

Právě mi nikdy jako vysokej nepřišel.

Reagovat
icemike

Však zrovna ti dva jsou celkem nevysocí

Reagovat
ajouki

Arsenal fyzicky úplně v pytli. Pépé, Xhaka, Auba a ti dva mladí jen výklusy, na víc neměli síly. Ještě občas udělali nějaký sprint do ofenzívy, ale i tam je silově nabušený Watford pokryl. Doucourého akce zasloužila branku. Kdo tam dělá sportovního ředitele? To si jako fakt myslel, že když mu Chelsea pouští Davida Luize, tak v tom není žádný háček?

Reagovat
Taiger

Už dost, jestli tu uslyším Cuntera s jeho "Remíza v suchým, mohli jsme prohrát", tak ať jde do prdele.

Tohle jsme si zase posrali a já toho mám už dost, jasný, individuální chyby, ale jde to na vrub Emeryho, kterej tam furt dává tu marnou stoperskou dvojici, Chambers, kterej byl famózní, když za nás hrál v lize se teď tomu musí neskutečně smát. Enough is enough.

Reagovat
Whitemedia

však už to tu je

Reagovat
Counter

Koukni o pár příspěvků výš

Reagovat
Taiger

Jdi do prdele

Reagovat
Counter

Zvládej trošku.

Reagovat
C-M@ster

To je takovej předskokan Arsenal Fan TV

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

HAHAHAHAHAHA, FUN

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Slabý, blockuju tě na WA i FB

Reagovat
Counter

Reagovat
lajka30

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Nedokážu si představit, že by tohle Luiz předváděl vedle už tak šílenýho Zoumy

Tenhle přestupák byl fakt dar

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Strasne Mame stesti jako prase, napada nam to tam vepredu a souper pali sve sance a presto nakonec uhaluzime jen plichtu 2:2, kdyz 2 goly souperi doslova vnutime. Ten zaver, kdy se pulka kadru prestala vracet a uplne jsme odesli, i kdyz slo jeste o body, to je absolutne nehodne velkoklubu Silenost, z techhle pozustatku Wengerovi aury se budem jeste dlouho dostávat

Reagovat
Counter

Tohle už na Wengera házet nejde.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To, ze s tim Emery uz davno mel neco udelat je bez debat. Ale tento styl sesypani se nastartoval, postupne prohloubil a zakorenil za Wengera. V tezkych chvilich chybi sebeduvera a je to z meho pohledu urcita aura, atmosfera, sebenaplnujici se stereotyp, ktereho se zbavit bude zjevne velmi tezke. Neni proste normalni, abychom se po vyrovnani na 2:2 sesypali tak, ze nam dojdou absolutne sily, nedokazem presne nahrat na 3 metry, ci vubec si zpracovat balon a absolutne rezignovane v poklusu sledujem jak nas nadseny sprintujici souper precisluje pri kazdem utoku...

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom si tady odlozim

Reagovat
smazaný uživatel

Už začínám chápat, proč Emery neudělal ani ten podelany titul s PSG.

Za víc než rok tomu týmu nedal nějaký řád a nenaučil je aspon schopne bránit. Cas hájení vypršel

Reagovat
Swarley

Countere, trhej! Fanoušci Arsenalu, co maji ambice

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Minister

začínam sa prikláňať k Emery out

Reagovat
smazaný uživatel

vitajte chlapci

Reagovat
Taiger

Dřív či později k nám museli přijít

Reagovat
smazaný uživatel

counter nech potom zhasne

Reagovat
Whitemedia

v suchém triku

Reagovat
Taiger

Spíš v košili, co nosí u moře, LMFAO

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

fáze 3

Reagovat
Taiger

Reagovat
RKBoy

však jeden titul dal..ale v sezone kde mal reálnu konkurenciu v Monaku to nebolo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Už před Arsenalem

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konec

Reagovat
Miguel19

Ještě musí Lamps před Olíčka a do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Jedení od nás, čo si za svoj dnešný výkon zaslúžia pochvalu sú Auba a Leno. Ináč katastrofa. Nerozumiem, prečo hrá stále Luiz a prečo Emery stále stavia tú zálohu podobným spôsobom, keď to dozadu vôbec nefunguje a úplne v strede prepadávame. A to sme tam dnes mali 4 hráčov. Ísť do druhého polčasu s vedením 2:0 a úplne sa rozsypať, to ide aj na Emeryho triko. Znovu nás síce zarezali individuálne chyby, ale to, že sme nedostali gól aj z iných situácii je skôr záležitosť šťastia a nie toho, že by sme ako celok bránili dobre. Dnes sme si síce zaslúžili prehrať, ale to neospravedlňuje ďalší zápas rozhodcov s chybou, ktorá ovplyvnila zápas.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
merlick

stred zalohy u nas neexistuje

Reagovat
Minister

debilný Csaplár

Reagovat
jacobT

Dnes by sme neudržali ani 3:0.

Reagovat
Whitemedia

ten to dnes zkoušel se Spartou a selhal

Reagovat
Svatej

Reagovat
johnnie_boy

Nejhorsi polocas za posledni dobu. Takhle dosrat zcela jednoznacne vyhranej zapas, to se jen tak nevidi. Ten prvni gol, tam skoda mluvit, celej zapas kvuli tomu “radoby cool” rozehravani na kratko ztracime balony a nedostaneme se ani za pulku, takze co treba v tom pokracovat do ty doby nez z toho padne gol, ze jo. A pak misto toho, aby se hraci zdrave nasrali a pridali treti gol, tak si pomalu neprihrajeme na metr. Co me ale vytocilo nejvic je ten pristup. Vsichni prestali behat, Nelson s Willockem kolik za tech 30 minut ztratili balonu? Zadny vraceni, vsichni v pici a tak nulovej Watford, najednou zacne utocit, akce za akci, z cehoz pak pramenila ta penalta, ktera to cely korunovala. Pak jeste ta stoprocentni sance v nastaveni. Totalni odevzdanost. Ta obranna mentalita nasich hracu je sice hruzostrasna, ale dnes si to hraci prohrali sami svym pristupem, za coz bych jim dal neuveritelnej kartac v satne.

Reagovat
Zdechlina

Kua to je ostuda. Viděl sem jen góly. No Tak Luiz klasička, z něho se pomalu stává náš penaltový expert. Jinak ten druhý kousek, ten jde na Emeryho hlavu. Co má furt s tou rozehrávkou po zemi? Pak ať sa nediví že dostáváme takové góly a všeci sa nám smějů Achjo...

Reagovat
Taiger

Zlatej Mustafi tvl, takovou hrubku jako Sokratis by neudělal ani on

Reagovat
smazaný uživatel

Duncan Alexander

@oilysailor

Arsenal have faced 96 shots this season, more than any other side in the PL, Serie A, La Liga, Ligue 1 & the Bundesliga. Some effort that.

Watford’s 31 attempts the MOST they’ve ever had in a Premier League game.

Also the MOST Arsenal have ever allowed.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

šílený

Reagovat
Mastný Chobot

achjo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

dpc hlavne ze kazdy zapas menime formaciu. pred zapasom vraj hovoril ako sme sa tyzden pripravovali a studovali watford. majster strateg

Reagovat
Counter

Dneska jsme hráli to samé jako na Liverpoolu.

Reagovat
masly008

a zase to byla sračka.

Reagovat
Counter

Ale nehrajeme každý zápas s jinou formací, je to konstantní sračka!

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

Tá príprava by ma ináč zaujímala. Študovali sme Watford, ktorý po poslednom kole zmenil trénera? To muselo byť užitočné.

Reagovat
masly008

Emeryho chameleon moc nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

a este

Attempts at goal in the PL this season:

8-9 vs Newcastle.

15-18 vs Burnley.

5-25 vs Liverpool.

7 - 31 vs Watford.

Reagovat
Counter

Loni na Fulhamu 9 - 21. Na góly 5:1 pro nás.

Střely nejsou všechno, trapas spíš byl v tom, že slušnou porci z nich měl Watford z vážně dobrých pozic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Tyvole, stop

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mesyas

Luiz...a to bylo řečí o posílení o zkušeného hráče.

Reagovat
masly008

Však měl předávat zkušenosti,nikdo nečekal že bude furt v základu teda asi krom Emeryho.

Reagovat
mr.Silver

Nejhorsi je, ze to ani neni tak o hracich, ale o systemu. Pepe dneska treba vubec nepomahal AMN (ktery zahral od nas nejhure, to byla fakt sila kolik on ztratil micu), Ozil se (klasicky) nevracel vubec. Kdyz tam pak mame ve stredu pomaleho Xhaku, tak se to proste sype.

Vubec nechapu stahnuti Caballose, z cele zalohy byl nejlepsi, obehal toho hodne, a jako jediny dokaze projit z presu.

No nic, jedeme dal, ale Xhaka je v tom systemu ale uplne ztraceny. Co me jeste sokovalo byla kondicka, skoro vsichni odesli tak v 70. minute.

Reagovat
nani92

sme v TOP 4, napíš to tam

Reagovat
Svatej

Conte si měl s tím interem ještě počkat, než vykopnou Emeryho. Jeho přístup je přesně to, co teď Arsenal potřebuje.

+ By i s touhle obranou udělal LM bez výrazných problémů..

Reagovat
Whitemedia

Shledání s Luizem by bylo zábavné a ta představa, jak si vydupe přestup do Arsenalu a následně přijde Conte, je k nezaplacení, ale jinak teda hrozná představa, že by Conte vedl Arsenal.

Reagovat
Svatej

Mně by Arsenal teda vůbec nevadil a s ním bych jim i nějaký vedlejší úspěchy přál.. Navíc by bylo pěkný si plnohodnotně zažít eru Arsenalu, kterej je regulérní těžkou váhou v lize. Poslední léta už i cítím, že při sledování jejich zápasů nefandim soupeři a to je podle mě špatně.

Jo a já bych se u Luize pobavil a vcelku kralovsky

Reagovat
Swarley

Jak kdyby netrpěli dost...ještě tenhle nekončící hype s Contem...

Reagovat
Svatej

Radši to slovo na H nepiš příliš často. Furt je tu šance, že po Interu přijde k vám a budeš muset klasicky obrátit

Reagovat
Swarley

To je vaše specialita s bladem, fandit jen když se daří...

Reagovat
Svatej

Jsem rád, že jsi mi připomněl, že ani v žertu se neumíš chovat jinak než jako vocas, tak se zas měj.

Reagovat
Swarley

Nějak to zase nezvladáš, ty žertíku...můžete si spolu pobrečet a pobavit se o tom, jak nebudete reagovat na to, co se vám nehodí...

Reagovat
Svatej

Mně normálně příjde, že mě musíš považovat za nějakou 13letou kořist, protože tyhle rádobypsychologický sračky jsem na buchty v tom věku používal taky s přesvědčením, že jsem provokatérskej genius.

V momentě psaní komentáře jsem na chvíli zapomněl, na koho reaguju, takže ti slibuju, že se příště poučim. Ty se v mezidobí můžeš řídit mým doporučením z poslední diskuze a jít do prdele. Už to minulo tu hranici legrace, nebo otravnosti a je to jednoduše nudný..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Možná se prestante chovat a urážet jak 13lety buchty a ten přístup zmenim, ale i po tomhle dalším výlevu fakt není důvod...co jako čekáš...

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale tbf, tak stejně otrávení jsou i ti swarleyho typicti diskuzní parťáci. Co je příčina a důsledek netuším, ale rozhodne v tom teda zdaleka není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Z meho pozorovani je Swarley toxickej a admini by meli uvazovat nad jeho prodejem do diskuze na jinejch webech. Napr. Novinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Pro conteho je inter sen, proč by chodil do Arsenalu?

Reagovat
Nikikrew

Hnus, hnus a este raz hnus

Videl som sice len 2 polcas ale co to kurva ako bolo? Ten tim uplne odpadol fyzicky a my sme neboli schopni zastavovat sance utoky Hornets. Delofeu si AMN skolil ako amatera (pepe ziadna pomoc btw), stred zalohy totalny prepadnuti a len so stastim si vezieme bod.

Co ma sere este viac je to, ze Chambers po dobre priprave a dobrom zapase na Newcastli to schytal kvoli Luizovi, ktory nas stal uz minimalne 2 goly dpc. Sokratis dnes detto, co to bolo za fatalnu chybu?

Striedajuci hraci, bieda nad biedou. Nelson hlupe straty, Torreira nam vyrazne nepomohol a Willock az na jeden pekny prienik nic moc.

Ak by sme takto prejebali za Wengera, kazdi by toho senilneho deda posielal kade lahsie, preco nemozeme mat rovnaky meter na Emeryho? Kazdy zapas meni formacie a dnes nedokazal zareagovat na priebeh zapasu. Preco tam napr. nedal Chambers aby sa hralo na 3-4-3 kedze Watford hral prevazne po stranach. Nechapem.

Fakt som nasraty, takyto pristup sa uz nesmie nikdy zopakovat

Reagovat
Taiger

Protože Emery potřebuje čas na to, aby se aklimatizoval, však v porovnání s minulým zápasem, tam měl nového Mesuta, který se musí začlenit do sestavy

Reagovat
Nikikrew

Nechapem, co s tim ma ako Mesut. Na 2 goly mal vyrazny podiel. Preco opat hral Xhaka a Guendouzi vedla seba, tito dvaja su kontraproduktivny bohuzial. Bud willock alebo Torreira. A ano Ceballos mohol hrat 10 a hrat s Nelsonom kludne, to mi nevadi

Reagovat
Counter

To jen Taiger kopká okolo sebe, nevěnuj mu pozornost.

Reagovat
Taiger

Ty si klasicky mimo jako vždy

Reagovat
Taiger

To byl sarkasmus, Mesut to byl dnes výborný. Narážím na delutanskýho cuntera, kterej tomu vůbec nerozumí.

Reagovat
Counter

Zvládej trošku.

Reagovat
Taiger

Nevěnuj mi pozornost

Reagovat
Counter

Až mi přestaneš nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Pepem jsem to tady psal uz po prvním zápase, ze on na bránění hází bobek Je zvyklý z L1, ze je hvězdička a nemusí pilovat lajnu, protože PL je o něčem jiném. Snad ho to někdo co nejdřív odnauci.

Věřím, ze s Bellerinem se on i celá ta strana zvedne a nebude to takový pruchodak

Reagovat
Counter

Chelsea dobře věděla, co dělá

Reagovat
Whitemedia

David Luiz has given away two penalties in four games for Arsenal.

He gave away three in 160 games for Chelsea.

on to fakt bude náš agent

Reagovat
sunakashi

Dobře vy! Takovy krásný Trojský kůň!

Reagovat
Taiger

zzzzz

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Skvělý účet, doporučuju každému na twitteru.

Reagovat
Nikikrew

dam tomu sancu

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

S Xhakou jako kapitánem a jakože lídrem zálohy se Arsneal v životě nikam neposune.

Reagovat
Counter

Měli by to za něj převzít mladí, ale jsou ještě moc mladí no.

Reagovat
Nikikrew

Mne sa paci ako zase vsetci jebu do Xhaku ale vykony od AMN, Sokratisa a Luiza nevidim nikde poriadne okomentovane. Ja tak neznasam, ked nejaky hrac je scapegoat pritom vsetvi 11 hraci by mali byt hodnoteni na zaklade vykonu, nie sympatii.

Reagovat
Taiger

Kdykoliv prohrajem, tak chobot zmíní Xhaku, to je prostě šílený

Reagovat
Nikikrew

Ako je pravda, ze Xhaka nam dojebal NLD (aj ked v 2 polcase bol paradny), dnes to bola od neho bieda, ale najhorsi nebol.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zvedavy co bude s amn. chlapec ma vela talentu, ale spravili sme z neho nahradneho beka, ktory to casto schytava. v zalohe je teraz dost pretlak a pochybujem ze tam dostane priestor, aj ked by mal.

Reagovat
Nikikrew

To mi je luto. AMN prijal tuto rolu na ktoru bohuzial nema ale paci sa mi, ako bojuje pre cely tim, bohuzial dnes cez neho islo strasne vela striel, to by sa na takomto leveli stavat nemalo. Je skoda, ze ten stred nehra, pretoze tam zahral vzdy solidne ale cez ten pretlak to pojde iba tazko

Reagovat
mr.Silver

On dokaze na bekovi ztratit 10x za zapas balon, fakt bych ho nechtel videt z zaloze.

Reagovat
Counter

Může být alternativa na křídlo (on sám se vidí právě na tomhle fleku), ale ten post beka podle mě jeho schopnostem sedí víc.

Reagovat
Golasso

Chlapec má hodně talentu, ale je hrozně labilní. Všechno je v pohodě, dokud neudělá jednu chybu, pak se to s ním veze a nakupí X dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Luiz je kritizovaný podobne ako Xhaka, Sokratis bol dnes hrozný, ale nie je to jeho štandardný výkon a AMN je až naša druhá voľba na RB. U Xhaku je najväčší problém v tom, že napriek jeho výrazným nedostatkom je stále neohrozene v základe.

Reagovat
Taiger

Sokratis nezahrál jedinej nadprůměrnej zápas tuhle sezónu

Reagovat
jacobT

V stopérskej dvojici bol ale väčšinou ten lepší. A nesklamal ani minulú sezónu.

Reagovat
Counter

Viděl jsem nedávno názory, že tohle je v podstatě jeho jediné štěstí - že jeho kolega v obraně nasype hrubek ještě víc než on, takže Sokratis z toho vyjde jako solidní stoper

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale v Dortmundu byl slušný, ne?

Reagovat
Counter

Když přestupoval, jejich fans byli rádi.

Reagovat
Taiger

Ty si takovej provokatér

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen jsem se chtěl zeptat, zbytečně v tom hledáš nějaký podtext.

Reagovat
jacobT

Asi na tom niečo bude. Ale u neho by som aspoň veril, že keby mal pri sebe kvalitného a istého stopéra, šiel by hore aj on. U Mustafiho a Luiza o tom celkom pochybujem.

Reagovat
Whitemedia

Že byl lepší.. znamená to něco, když měl vloni vedle sebe Mustafiho a letos Luize?

Reagovat
jacobT

No a? Otázka je, prečo sú iní kritizovaní viac ako on. I keď je to smutné, na takú otázku je to dostatočná odpoveď.

Reagovat
Euphael

A kolik jich zahral loni v lize? 2?

Reagovat
patas92

To si ale nijak neodporuje s tím, co jsem napsal.

Reagovat
Counter

Prostě už odbočil jinam, tak to v diskuzi chodí!

Reagovat
patas92

Pravda.

Abych teda navázal...Problémů je v sestavě víc, hlavně v obraně. Luiz nebo AMN mi ale vždycky přišli spíš jako takové provizorní řešení, u kterého to riziko prostě bylo. Xhaka přišel a hned dostal klíčovou roli, na kterou imho absolutně nemá kvalitu, což většinu zápasů ukazuje (aspoň v mých očích), a nijak se to neřeší. Záložníci se kolem něj točí každý zápas, ale on z nepochopitelmných důvodů furt hraje všechno.

Reagovat
Counter

Momentálně máme kromě něj do zálohy Guendouziho, Torreiru, Ceballose a Willocka a nepřekvapilo by mě, kdyby se jim postupem sezony povedlo Xhaku ze základu vytlačit, tzn. taky už se z Xhaky stává provizorní řešení, než mladí dorostou do takové role, aby to plnohodnotně zvládali místo něj.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Euphael

Ti, co by uz pomalu vyhazovali Emeryho, muzete mi rict, kdo by tak asi mohl prijit? Rekneme, ze by ho vyhodili v prubehu sezony, je kde brat neco kvalitniho?

Reagovat
Counter

Nemluvě o tom, že je to riziko, protože taková uspěchaná volba pravděpodobně neskončí jmenováním toho nejlepšího možného kandidáta a akorát tím vznikne nový problém.

Reagovat
Euphael

Souhlas. Razantni zmena jeste neni na miste, nicmene jsme dneska prohospodarili 1) slusny uvod sezony 2) vyhodu "neformy" souperu v sestce. Minimalne na zvazeni by stalo to rozehravani na kratko. A celkove by to chtelo neco zmenit v obrane.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho už tu někdo pasoval do Evertonu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

ok, asi ho chceš to PL

Reagovat
Whitemedia

líbí se mi představa, že by po fanoušcích United museli otočit i fanoušci Arsenalu.. a když to neklapne, tak ať jde i do toho Evertonu, jemu ten fotbal chybí a mně chybí Mourinho(jen teda ne v Chelsea)

Reagovat
Talker

Prosím!! To by bylo skvělý

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Zahraju si na kiwwiho a řeknu, že hodnoty Arsenalu jsou jinde, Mourinha prostě angažovat nemůžou.

Reagovat
Euphael

To je snad nerealne...uz se lisal jak patolizal ve studiu

Reagovat
Whitemedia

Jemu už to musí chybět no..

Reagovat
Swarley

Ten se na to třepe...zajímavé by to bylo třeba v tom Evertonu, ale těžko říct, na jak velký klub podle svých očekávání cílí a aby se vůbec dočkal...

Reagovat
Whitemedia

Řekl bych, že teď čeká na to, až bude nějaký lepší klub v krizi a během sezony vylije trenéra.. třeba Juventus a nebo Real Madrid.. a že následně hrábnou po něm.. a až to neklapne, tak třeba vezme i ten Everton

Reagovat
Swarley

Jako pro Everton by mohlo hrát, ze ma ted v PL nevyrizeny účty a ten nezdar u nás ho musí neskutečně srat...sice by se v tech vzájemných zápasech na nás zase vyřádil a byl by nesnesitelný, ale PL chybí a byla by prdel...a Everton ma hodně zajímavý tým, bohužel mu těžko můžou nabídnout prachy, co si bude představovat...

A jak pises, reálnější bude další zoufalý velkoklub...

Reagovat
Golasso

Jen ne tady tohoto paznehta, to by Wengera trefil šlak... Takto pošlapat Arsénův odkaz, to by si snad vedení nedovolilo.

Reagovat
jacobT

To by som nás bez váhania prestal sledovať.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kixi Syhimour

Allegri je volný

Reagovat
Golasso

Ten by to tu schytal úplně stejně jako Emery. Spoustu lidí by štvalo, že nehrajeme líbivý fotbal a výsledkově by vyhořel kvůli obraně (pokud by se teda hned zázračně nechytl Saliba + někdo další a nekoupilo by se top DM).

Reagovat
lajka30

Blanc

Reagovat
lajka30

Ale toho bych chtěl do Evertonu.

Reagovat
Whitemedia

ten už asi ani nikdy trénovat nebude, se asi bojí mimo Francii..

Reagovat
Kixi Syhimour

Překvapuje mě, že stále netrénuje, přitom kvality má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Wenger, horší by to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Ne. I kdyby měl být Emery úplný fail, tak raději to, než další lístek na cestu odnikud nikam s Wengerem. Ten borec aplikoval do praxe Vaasovu definici šílenství... "...same thing, over and over again..."

Reagovat
Swarley

Tak Emery do něčeho obdobného spadl ještě mnohem rychleji než Wenger...

Reagovat
Golasso

To není pravda. Emery možná nemá ideální výsledky, ale furt něco mění - sestavu, rozestavení, taktiku, střídání ... Spíš bych řekl, že s tím točí kolikrát až moc.

Reagovat
Swarley

Ale nemění výsledky a o to jde především

Reagovat
J0EL

Akokeby Ole tie vase vysledky nejak menil.

Reagovat
Swarley

Az se někdy trefis do tématu, bude to zázrak

Reagovat
J0EL

Od teba to znie celkom vtipne, ked 99% tvojich prispevkov za posledne 2 roky su len trapne pokusy o vtip alebo "ster". Pricom kazdy koncis biggrinom, co vyznieva tak debilne ako ten strojeny smiech v americkych sitcomoch. Mozno sa niekto este nad tebou niekedy zlutuje a hodi ti korunku do klobuka. Predpokladam, ze to je to co potrebujes.

Reagovat
Swarley

dej si přihlášku do klubu nezvladajku a jedeme dal

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Dva roky? Zničil ho příchod Mourinha a říkal jsem to od začátku, že se z toho už nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

On ale zase tak daleko od tématu není. Taky bych ti mohl říct, ať vás jde trénovat Moyes, že by to horší nebylo. A ono by asi fakt ani nebylo... Ale ty víš, že Moyes by vás nikam neposunul, ale Ole nebo někdo další, to dokázat může, i když ty výsledky teďka nemění...

Reagovat
Swarley

Jak říká Counter, dejme mu par přestupáků a uvidíme

Reagovat
Golasso

Wenger dokázal skončit snad na každém místě v rámci TOP 4 kromě prvního a nakonec z ní vypadnout jenom tím, jak se točila výkonnost konkurence. Takže vlastně měnil výsledky tím, že dělal dokola to samé. Pokud ti jde jenom o výsledky, tak by ti tohle teoreticky mělo stačit, ne?

To přece není ono ...

Reagovat
Swarley

tak tuhle teorii jsem ještě neslyšel

Reagovat
masly008

chápu že fandíš cca 5 let,ale že si ani nezjistíš historii klubu?

Reagovat
Golasso

Jestli narážíš na to "dokázal skončit snad na každém místě v rámci TOP 4 kromě prvního", tak ok, udělal jsem chybu, že jsem neupřesnil časové rozmezí, ale předpokládal jsem, že každému dojde, že mluvím o nedávné době ...

Jinak fandím cca od roku 2002 a historii taky celkem znám. Ale jo klidně se po mě povoz, Arsenal prohrál, tak je tě v diskuzi klasicky plno. Užívej

Reagovat
Golasso

*remizoval sakra

Reagovat
masly008

Tak jasně bude počítat jen Wengerovu nejhorší dobu aby ti to sedělo že?A jestli sis nevšiml tak Emeryho jsem tady nechtěl od začátku a zatím se nic nezměnilo co by mě mělo přesvědčit o opaku.

On na to prostě nemá a je jedno jaký má tým.

Reagovat
Golasso

Nejhorší doba jsou 2 roky, ale těch let přešlapování na místě a opakování stejných chyb bylo bohužel podstatně víc. V těch dvou letech se jen naplno projevily důsledky. Když AW u nás začínal, tak byl neskutečný vizionář, přinesl do PL svěží vítr a revoluční metody. Je škoda, že se z něj v průběhu let stal téměř pravý opak. Napadlo mě, že mu mohli dát šanci aspoň rok v nové struktuře vedení (kde by dělal jen hlavního kouče), třeba by to pomohlo, ale je otázka, jestli by na tak razantní omezení pravomocí vůbec přistoupil.

Vím, že jsi nechtěl Emeryho od začátku, jenom to nepovažuju za něco chvályhodného. To smrdí spíš osobní averzí, než nějakým kritickým zhodnocením. Já už taky začínám pochybovat, jestli to s Emerym někam spěje, ale tak aspoň jsem mu dal férovou šanci mě přesvědčit.

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Wenger bol posledne roky ciste zlo. Emery musi dostat sancu, minimalne ked sa vrati Hector a Rob tak sa to proste musi zlepsit. Do top4 to dame.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

on hlavně neměl vůbec přijít.

Reagovat
Kixi Syhimour

A kdo byl volný v té době, moc se na to nepamatuju.

Reagovat
Whitemedia

Sarri

Reagovat
Euphael

Nagelsman se mel vyplatit.

Reagovat
masly008

Toho jsem chtěl jako prvního,ale on už měl dojednaný přestup do red bullu pokud vím.Za mě nej volba byl Jardim.

Reagovat
masly008

To jsme takový malý klub, že jsme museli brát jen co odpadlo jinde?Mohli jsme zkusit třeba někoho neznámého.Emery byl fail hned odzačátku a já to taky psal několikrát.

Reagovat
Mönchengladbach

Já si ho pamatuju ze dvou důvodů: se Sevillou dokázal celou ligovou sezónu nevyhrát ani jeden jedinej venkovní zápas, a pak dokázal nevyhrát francouzskej titul s PSG.

Reagovat
masly008

, ale vyhrál 3 x EL která nikoho z velkých týmů nezajímala.

Reagovat
Golasso

Selektivní paměť

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

V "Gladbášku" mají lidi paměť jako sloni

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Počas sezóny ho neodvolajú, keď mu po sezóne skončí zmluva a budeme sa ho môcť zbaviť bez platenia odstupného. Ale čisto hypoteticky by sa možno v takom prípade znovu začal zvažovať Arteta, prípadne by to do konca sezóny mohol prevziať Ljungberg. Z reálnych kandidátov po sezóne by sa mi páčil Ten Hag.

Reagovat
Euphael

Jak moc si myslis, ze Arteta muze byt kvalitni manazer?

Reagovat
jacobT

Celkom mu verím. Otázne je, aké si vyberie prvé angažmá a či mu to klapne hneď tam alebo si bude najprv musieť prejsť nejakými neúspechmi. No popravde som sa na neho u nás tešil, keď to už vypadalo, že Wengera nahradí práve on a preferoval som ho pred Emerym. Bola by to taká romantická verzia Wengerovho nástupcu, no.

Reagovat
Mönchengladbach

Wenger je volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ljungberg alebo arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

Matic do Juve, Emre Can k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Russo

@SkyAntonioRusso

Whispers around the Emirates that Arsenal players are unhappy with Unai Emery's tactics. Players don't understand that the manager wants from them and are very confused by the instructions he gives them before each game. #AFC #SSN

neprekvapilo by, je sympaticke ze sa snazi anglicky ale ked vacsinou to co hovori nedava absolutne ziaden zmysel je to na nic

Reagovat
icemike

Tak ať to nakresli

Reagovat
Whitemedia

Přišel David a najednou i v Arsenalu problémy mezi hráči a trenérem.. náhoda?

Reagovat
Golasso

I kdyby to byla pravda, tak tohle je zpráva úplně mimo

"Whispers around the Emirates..." To je Sky Jaromíra Soukupa?

Reagovat
Swarley

To spíš deník Davida Luize

Reagovat
Golasso

Nemyslím si, že by začal dělat bordel v kabině už takto brzo. I kdyby jo, tak zrovna on by měl držet hubu. Ten zatím neporozuměl ani instrukcím o tom, že by měl bránit.

Reagovat
Swarley

No to bych zase nesvadel na nějakou jazykovou bariéru, to je celokarierni problém...

Jinak jasný, je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Postřehy Jaromíra Soukupa

Reagovat
Golasso

A víš jak se jmenuje pes Jaromíra Soukupa?

Reagovat
krisa

Pes Jaromíra Soukupa?

Reagovat
Golasso

Správně

Reagovat
Counter

Emery umí francouzsky a španělsky, v jazyce problém nebude.

Reagovat
nani92

A hráči vedia francúzsky alebo španielsky?

Reagovat
Taiger

Reagovat
j_mrazik

Nesnaž se omluvit Xhakovy minely kvůli tomu, že nerozumí trenérovi.

Reagovat
tunkic

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak se s tím teď Emery vypořádá, protože tohle je poprvé, co to dost nevybíravě schytava. O te rozehrávce se toho napsalo uz hodně, ale ten diamant mu dneska taky hrubě nevyšel...

Btw. Nelson zatím teda slušný zklamání. Věřil jsem, že by to pro neho mohla byt prulomova sezona, ale moc to nevypadá... Příště, ať tam zkusí radsi Martinellimu, když jsme se chytre zbavili Iwobiho

Reagovat
masly008

Jenže on to ani asi diamant nebyl, protože Pepe hrál spíš křídlo, ale nevím co měl hrát zbytek týmu asi jako to nevěděli ani oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek druhého poločasu, když měl balon na své půlce Watford, tak se tam tak opravdu pohybovali. Zabrat dozadu jsem snad Pepeho neviděl ani jednou. To tam byl častěji Ceballos. Toho ani nechápu, proč ho střídal. Přišel mi z te zálohy nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ide po Maticovi? Ani by som sa nečudoval, keby im United za neho ešte aj doplatili, aby sa ho zbavili

Reagovat
Whitemedia

transfermarketweb letos spojí Matice se stovkou klubů

Reagovat
Swarley

Po přestupu bude zase bozi, zadarmo bargain

Reagovat
iamek

To by bylo fajn

Reagovat
Whitemedia

Jardim má velký problém..

Reagovat
Whitemedia

a s takovou teda bude brzo volný pro Arsenal

Reagovat
masly008

to by byla pecka,sem s ním.

Reagovat
Golasso

Jenom jestli by nám to pomohlo

Nejhorší defenzivu po úvodních pěti ligových kolech má za posledních 45 let Monaco. Knížecí celek během zmíněného období inkasoval 14 branek, což nepamatuje od ročníku 1974/75. (lequipe.fr)

Reagovat
masly008

Tak zase když si vezmeš jak mu každý rok rozprodají nej hráče.Oni mají teď dost průměrný tým.

Já ho chtěl hned po AW,je možné že už je vybitý, ale horší než Emery fakt nebude.

Nebo bych zkusil do konce sezony toho Fredieho, u 23 si vedl skvěle, jméno jako hráč má super a zase horší by to taky nebylo.

Reagovat
Golasso

To mají, ale my máme obranu v rámci PL průměrnou taky. Mně jde hlavně o to, že nevypadá na trenéra, který by tu defenzivní mizérii u nás spasil. Fredie by byl zajímavější volba.

Reagovat
Busby babes

vyhazov z Monaka, nic co by neznal...

Reagovat
Whitemedia

jenže při prvním vyhazovu byl kolem něj pořád velký hype, teď už to bude horší

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Tohle je dokonalá ukázka toho, když se sere úplně všechno.

Dneska nehráli špatně, xG 2,48 vs 1,74 pro ně. V tabulce expected points jsou asi desátí. Zatím získali jen 28 (!!!) procent svých expected points.

Reagovat
j_mrazik

Luiz špatně, Sokratis dneska taky špatně... to už radši ať hrajou mladíci, u kterých je šance, že se vykopou, když už jsme si zvykli na kiksy. Já tuhle rozehrávku fakt nechápu. To byly chyby, že kdyby se to stalo v okrese, tak jim ani pivo nenačepujou.

Reagovat
Hokaido

xG Watford vs Arsenal 2,83 vs 1,01. Emeryho luck pokračuje.

Reagovat
Taiger
Reagovat
Taiger

Last 15 games in PL

Won 5 Drawn 4 Lost 6

Pts 19/45

Wins; Burnley x2, Newcastle x2, Watford

Progress

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zatial najlepsie - teraz citam ze po piatich zapasoch na nas slo o 14 striel viac ako derby v tej ich povestnej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

strasny frajerik

Reagovat
Whitemedia

už to tu je mimi, ale hezký

Reagovat
nani92

teba nikto narozdiel odomna nesleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Error

Error

08.08.2019 11:56

#

Nebojim se, stale je nas. Agent Luiz.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Sibyla

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Cobra

Reagovat
krisa

včerejší výkon Arsenalu v druhé půli byl doslova strašidelný, tolik banálních chyb v rozehrávce, to se jen tak nevidí. Samozřejmě, Emery nemůže za to, že si hráči neumí přihrát na pár metrů (nejen obránci ale i xhaka třeba), ovšem za ten debilní způsob rozehrávky od brány, bych ho do řiti nakopal.

Reagovat
Golasso

Určitě bychom měli začít rozehrávat jinak, ale nenapadá mě jak.

1) Nákopy na hrot Auba ani Pepe sbírat nebudou a ani Laca v tom není moc silný.

2) Přes zálohu to nejde, protože tam kromě Ceballose a Guendouziho nikdo pod tlakem nerozehraje nebo nepotáhne balon. K tomu jsou Guendouziho výkony jako den a noc, často taky je pozičně mimo nebo nepřihraje na 2 metry.

3) Po krajích to zkoušíme kombinovat s tou rozehrávkou od stoperů, ale kape to na tom samém. Takový AMN pod tlakem taky nic neudělá a kolikrát blbě ztratí míč.

4) Hrát defenzivně a na brejky.... ne

Tím nechci obhajovat současný způsob, který nefunguje, ale fakt mě nenapadá nic moc dobrého.

Reagovat
krisa

než ztratit balón u své brány jako před tím gólem, to ho raději ztratit po dlouhém nákopu na půlku..

Reagovat
Golasso

To máš pravdu, ale stejně by to chtělo raději něco, při čem bychom ty balony zbytečně neztráceli.

Reagovat
krisa

tak to bez debat. Ovšem pokud nejsme schopni/se bojíme rozehrát proti Watfordu, tak to s našimi ambicemi nevidím moc růžově..

Reagovat
j_mrazik

Ať to kope na palici Kolašinacovi, který tu hlavu na kraji obrany proti nějakému střízlíkovi, co hraje ostré křídlo, vždycky vyhraje. Často takhle stopeři pod tlakem unikají z konstruktivní rozehrávky.

Reagovat
Golasso

To není špatný nápad . Jenom by s tím byly dva problémy. První je, že bychom se vrátili do minulé sezony, kdy jediná možnost rozehrávky a přechodu do útoku byla po levé straně. Druhý je, že Kolasinace nejspíš brzo posadí Tierney. Leda by se posunul Kolasinac před Tierneyho na křídlo, to by nemuselo být marné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme to hráli pres Sagnu

Reagovat
Talker

A není to špatnou poziční hrou těch hráčů před stopery? Tj nejsou volní, neseběhnou si do prostoru a tudíž není bezpečná a zároveň konstruktivní varianta..

Reagovat
Golasso

Řekl bych, že je . Ti hráči nejsou dost schopní na to, aby hráli tímto stylem a to se projevuje tím, co píšeš.

Teorie toho stylu je krásná. Hráči se rozmístí před gólmanem, roztáhnou se po šířce hřiště a rozehrávají. Teoreticky by jim ten míč neměl nikdo vzít, protože máš třeba 4 hráče na rozehrávce (např. DM, stopeři, gólman) a další se nabízí na dlouhé nebo krátké míče. Aby to soupeř narušil, musí to někde otevřít - tam by si ideálně měl seběhnout hráč a postupně takto vytvořit přechod do útoku. Měl by tam být vždy minimálně jeden volný hráč.

Realita:

Varianta A: Hráči stojí a 2 soupeřovi hráči vypressují třeba 4 naše.

Varianta B: Pat přihrává Matovi do špeku, Mat totálně dezorientovaný posílá míč poslepu někam na vápno (na tohle má patent Xhaka, ale už jsem to viděl i u jiných).

A hodně dalších takových kulišáren. Je hodně způsobů, jak to pokazit.

Asi fakt na tento styl ti naši hráči nemají

Reagovat
Nikikrew

Hrat to cez strany, na koalu alebo AMN. Bud budeme mat aut alebo oni vyhraju loptu. Tu je velmi dolezite zbierat druhe lopty. Emery na tomto musi zapracovat

Reagovat
Golasso

Myslíš přímo od gólmana na kraj? Jinak s těmi odraženými míči souhlasím, to nám dělá problémy.

Reagovat
masly008

Ono ale nemusíš vyhrát hlavu na hrotu,ale potřebuješ získat ten 2 balon.Nebo nákop na p§lku do strany třeba na Pepeho,krajní beci nejsou většinou tak dobří ve vzduchu jako stopeři a ti nebudou opouštět střed hřiště.

Ale hlavně se to musí střídat aby když se soupeř vysune tak to dáš nahoru a když zatáhne tak po zemi,ne jak kokoti za každé situace po zemi.

A obligátní Emery OUT

Reagovat
Golasso

To jo, ale i tak jsi v nevýhodě, pokud ten hrot hlavu nevyhraje, protože stoper se to snaží uklidit někam, kde má svoje hráče. Pak je těžší získat ten druhý balon.

Po těch krajích by to možná stálo za to zkusit

Nojo, Emery OUT nesmí chybět . Musím se teda přiznat, že po včerejšku jsem nad ním taky pomalu začal lámat hůl.

Reagovat
masly008

Ještě chvíli a prozřeš úplně .Pro mě je nejhorší to,že chci aby tam nebyl,ale taky se chci tím fotbalem bavit a ne čekat na další sezonu.

A ono vypadá že ho stejně do konce sezony podrží.

Reagovat
Golasso

No uvidíme. Hodně si slibuju od toho, až se nám vrátí Holding s Bellerinem a naskočí Tierney. Jestli nás nespasí tohle, tak už letos nic.

Reagovat
Golasso

Resp. jestli se ta hra nezvedne ani s nimi, tak u mě důvěra v Emeryho značně opadne.

Reagovat
masly008

Jenže ten jeliman je schopný tam cpát furt Luize.Chanbers zahrál na zámcích v klidu a už si nečuchl.

A nebo budeme hrát tu srajdu na 5 beků a to mě umyje.

Reagovat
Golasso

Toho Chamberse jsem taky nepochopil, proč ho posadil. Spíš Luiz by si měl chvíli posedět. Na 5 bekú snad hrát nebudem, ani s Koalou a AMN tak nehrajeme.

Reagovat
Nikikrew

No a prave hrat asi na 5 vzadu s Kalou a AMN je lepsie pretoze teraz obrana opat velky pruser. Nech uz sa vrati Bellerin a Tierney

Reagovat
Golasso

Nejsem si úplně jistý, že by to bylo lepší se třemi stopery. Ta obrana je pruser nezavisle na rozestaveni . Jinak jak říkáš, Bellerin a Tierney by nám měli pomoct.

Reagovat
masly008

Já se bojím, že on právě čeká na Holdinga aby jsme to hráli.Chambersovi asi nevěří.

Reagovat
Golasso

Uvidíme, ale myslím, že pojedem dál se čtyřčlennou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

hm takze proste nie je mozne rozohrat patku, je to prilis tazka uloha pre nas tym

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sa az cudujem ze dokazeme hodit aut alebo rozohrat na polke

Reagovat
Golasso

Jo, protože přesně tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní kolo ukázalo naprostou zbytečnost VAR. Neodpískat faul na Matipa naprosto nepochopitelný

Reagovat
j_mrazik

Tomu jsem se hodně divil.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý faul? ani si už nespomínam

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to snad ještě za stavu 0-0? nebo 0-1. Lascelles stáhl Matipa na malym vápně rukama kolem krku. Jasnější penaltu bys pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kissak

Tak to je hustý, to si zase člověk říká k čemu jsou tam brankoví rozhodčí a letos i VARko

Reagovat
iamek

Reagovat
FUnk

co by chteli vice?

Reagovat
Busby babes

"ja vam to rikal"

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vlastne hej.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

bola poskytnutá výhoda, kedže Matip dokázal prihrať

Reagovat
fenixLFC

co je u matipa casto celkom zazrak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

přesně jak píšeš a v tu dobu jsme ještě prohrávali

Reagovat
kiwwi

ako aj v mnohych inych pripadoch, chyba nie je vo VAR, ale v rozhodcoch

ja by som to normalne dal ako vo volejbale - trener (resp. hrac da pokyn trenerovi) si vyziada VAR - maju narok na 2 nespravne challenge za set - vo futbale by sa mohli dat kludne 2 nespravne za zapas a hotovo. Problem je potom ale s vyhodami a na to navazujucimi akciami...musi sa to proste nejako vychytat a urobit z toho konzistentnu zalezitost a nie raz si nepozriet nieco taketo a potom neoznat gol kvoli nejakej random ruke v krkolomnej pozicii

Reagovat
masly008

No ji, ale když bude mít ty nesprávné tak co?Jako technický gol?Aut?Přímák?Odkud?Penalta?

Reagovat
kiwwi

nechapem otazke

Reagovat
masly008

Tak vyžádáš si Var a nebudeš mít pravdu, ve volejbale stratíš bod.Co by jsi stratil ve fotbale?

Reagovat
kiwwi

Nestratis bod, prídeš o jednu možnosť... Máš ich neobmedzene veľa ak sú správne, ak sú nesprávne tak ti končí možnosť využívať ich ak nakopis 2 nesprávne challenge

Reagovat
R22

Souhlas, akorát teda vzhledem k tomu, že není problém ve videu, ale v tom, že u něho sedí nekompetentní lidi, tak by ty challenger asi moc nepomohly Např u toho Matipa myslím, že přezkoumal Dean u videa a rozhodl se, že není penalta

Reagovat
Busby babes

Tak dle Timesu prej budeme zkouset Maddisona. Pocitame, ze bude stat tak 60+, takze 90 Pokud vubec Leicester proda.

Osobne bych ho teda zkusil uz v lednu, ale pry planujeme az v lete...

Reagovat
Swarley

To bude šílená palba...jako vypadal hodně dobře, ale za tu cenu teda nevím...

Reagovat
Busby babes

Maddison nebo Neves, ty jsem chtel do zalohy uz v lete.

Reagovat
Swarley

Jako proč ne, ale jsou to šílené ceny...Emre Can ma problémy se soupiskou na LM, tak bereme, u nás se mu to nestane...

Reagovat
Busby babes

"u nás se mu to nestane... " to myslis ta ucast v LM?

Reagovat
Swarley

Oboje, máme malo hráčů, tak se tam určitě vleze a když LM nevyjde, tak bude taky v pohodě...

Reagovat
Busby babes

ale prej chtej Matice, tak vymenit za Cana a je to.

Reagovat
Swarley

Ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proc ne, hej? vsak nam hraju v zaklade momentalne Mata a Pereira, Maddison a Neves su oproti nim sen

Reagovat
Swarley

No to je fakt

Reagovat
tomasinho

Tak jsou taky ale úplně jiní hráči a jiné posty. Ale z Leicesteru byste si měli udělat "náš Southampton". Ndidi, Maddison by se vám hodili dost.

Reagovat
Busby babes

taky jsem nerekl, ze jsou to stejni hraci. ale vzhledem k tomu, ze nam dva zaloznici odesli a Matic s Pereirou uz jsou k hovnu, tak potrebujeme 4 hrace do zalohy.

Reagovat
kiwwi

Navyse obaja 22 rokov, ak pustime po sezone Matica a udrzime Pogbu tak zaloha Pogba, Scotty, Ndidi a Maddison by mohla byt suprova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě lepší volba už ten Bruno

Reagovat
Swarley

Tak rozhodně alespoň provereny ligou...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v lize ani nijak zvláště nevyčnívá teda... Má dobrou kopací techniku, dobře rozehrává přímý i nepřímý kopy a rohy, ale že bych mu věřil, že by mohl táhnout United? Nevím teda.. Navíc pokud byl snad problém postavit zálohu, kde bude spolu Pogba a Bruno, tak s Madisonem to bude ve třech tuplem problém...

Reagovat
Swarley

jako pokud se neplatu, tak ten vstup mel super a vypadal fakt perfektně, ale postupně to šlo dolu...nasledovanyho ho ted nemám, jestli mel postupně jinou roli nebo tak...to nevím...

Reagovat
Hokaido

To ani ne, hraje víceméně pořad tak nějak stejně. Dolů určitě nešel. Pro Leicester je to božskej hráč, ale stejně jako u Maguira mám pochyby, jestli je to hráč, na kterým by měl velkoklub stavět.

Imo byste z Leicesteru měli jít spíš po Hamzovi nebo Ndidim, ti by vaší záloze dodal dynamiku, výbušnost a určitě by pomohli dostat to nejlepší z Pogby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndidi by byl naprosto božskej. Navíc on, McTominay a Pogba by spolu mohli fungovat perfektně.

Každopádně pokud Madisson není pro nás jako Maguire, tak bych ho bral hned

Reagovat
Hokaido

Jsem rád, že se mu u vás daří.

Reagovat
Busby babes

zatim to jde. zrovna proti vam byl skvelej. Vardy si neskrtl.

A hlavne teda, i kdyz z pohledu fanty je nase obrana na picu, tak jsem dostali spolu s Poolem nejmin golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je Maguire i AWB naprosto skvělej zatím. Fakt mu věřím

Reagovat
Swarley

rozhodne, po takovém hráči volám už roky

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

nehraje nahodou desitku?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jo, plus dokáže zahrát i z kraje

Reagovat
r.mrazik

hm...by to chtelo spis hrace co dokaze zahrat nize

ale jinak je to sikovny hrac

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Players/137015/Show/James-Maddison

nerekl bych, a podle heatmap ze zapasu v PL spis takove CM/LM. ale ma dost volnosti. Dobre DM a pak Maddison - Pogba pred nima, to by ve 3 clenne zaloze mohlo fungovat?

Reagovat
r.mrazik

teoreticky by mohlo...aby ty volnosti pak nebylo az moc

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne zas je to hrac spise na levou stranu hriste

Reagovat
Busby babes

no tak by mohl byt uz potencialni nahrada za Pogbu. teda pokud by prisel v zime. V lete uz bude nahrada za Pogbu.

Reagovat
r.mrazik

Jo ty to bereš takhle...hm...to pak jo...

Já doufám že Pogba zůstane..naivně

Reagovat
Swarley

Jako kéž by, ale tímhle prestupakem jsme tu šanci na jeho udržení podle me prosrali....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

je otazka, co predvedeme v zime a co pak v lete. Pokud bychom dobre posilili a hlavne rychle, treba by zmenil nazor...

Reagovat
Swarley

Budu doufat a snad budeme trvat na te ceně

Reagovat
r.mrazik

asi jo...taky bych utekl do realu,kdyz bych videl pri zapase vedle sebe andrease

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je toho chlapca aj trošku luto nemozme povedat, ze by nechcel, ale one je tak strasne zufaly, ze aj v tej našej momentalnej biede posobi ako nefutbalista

Reagovat
r.mrazik

jasne,on samotny za to nemuze....jednoduse nema na MU vykonnost stejne jako 99 procent jinych kopacek

ale nechapu nase vedeni,ze mu porad dava sance a pritom kazdy musi videt,jak ten kluk je uplne mimo a ze to tam proste neni

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

tak ja taky. Ale v te 3 clenne zaloze by se nejak srovnali. porad je to primarne hra ze stredu, tak by to jeden na te vic prave strane zvladl. Zas nehrajte tolik na tu specializaci...

Reagovat
r.mrazik

ono to je tezky...kdyz vezmes,jak je fotbal komplikovany a stale vice zamereny na detail,tak pak mas hrace,co maji urcite navyky...a pokud nekdo hraje do 22 let prevazne zleva (at uz stoper,tak zaloznik), tak mi prijde divoky kupovat do velkoklubu a cekat,ze kdyz ho hodim mimo jeho pozici,tak ten tym potahne...

samozrejme muze byt vysoce kvalitni hrac,ktery to zvladne bez problemu,ale i tak...

Reagovat
Busby babes

hmm, takze se hrac ma dokazat preorientovat na nove spoluhrace, jiny system hry etc. ale na to, ze bude hrat o pet metru jinde, to uz je velkej problem? Ale no tak... podle me prehanis.

Ronaldo hral vpravo cele mladi a roky u nas. Nakonec je nejlepsi zleva. Messi hral zkraje a nakonec mel nejlepsi roky ze stredu a spousty dalsich hracu... AWB byl kridlo cele mladi, Basti nebo Lahm taky nakonec hrali na uplne jinych pozicich nez vyrustali... tech prikladu je imho plno.

Reagovat
r.mrazik

takze si vyjmenovat ty vysoce kvalitni hrace

ja jen rikam,ze ne kazdy hrac to zvladne s tim,ze tam podava stejne vykony jako na svem puvodnim miste

ale jasne...posun v zaloze 433 zleva do prava by zvladnout snad mel temer kazdy

Reagovat
r.mrazik

*zleva do prava v tom stredu zalohy

Reagovat
Busby babes

vyjmenoval jsem ty, na ktery jsem si takhle z fleku vzpomnel. Nevim jestli Carricka povazujes taky za top hrace, to by byl dalsi priklad.

Ano, tohle byla moje pointa: posun v zaloze 433 zleva do prava by zvladnout snad mel temer kazdy .

Reagovat
r.mrazik

jj,carricka,giggse i scholese povazuju za top hrace...nebo treba rooneyho,kterej ten posun nize taky zvladl..pokud tedy beru jen nase MU...vetsinou to byli typci se skvelym fotbalovym myslenim a technikou

si ale vem treba pripad pogby,kterej ten posun doprava zvladne bez problemu taky,ale vytrati se ti pak trochu ta tahova slozka jeho hry,kdy se tam tolik nepousti do sprintu s micem podel lajny...nebo jine prenaseni hry,kdy z leve strany to je pro nej snazsi nez z prava...

jak rikam...je to o tech automatismech a co tim tam dany hrac dokaze zahrat

Reagovat
Hokaido

Heatmapy Rodgersova Leicesteru jsou úplně, ale úplně k ničemu.

Reagovat
Busby babes

no ono je tam dost videt, ze se Maddison pohybuje na velkem prostoru. Proto bych treba uplne nerekl, ze hraje 10.

Reagovat
Hokaido

Já bych řekl, že desítka je jeho nejpřirozenější a nejoblíbenější pozice. Rodgers ale hraje strašně moc fluidně, takže máš pravdu, že se pohybuje na velký prostoru. Ale Leicester má neuvěřitelně našlapanej střed zálohy (Hamza, Ndidi, Tielemans, Praet) a naopak nemá pořádný levý křídlo. Z té zálohy na křídle zahraje právě jen Maddison, takže tam zaskakuje.

V jiný lize by mohl být klidně i výbornej regista, ale v PL by nezvládal fyzický souboje a byl by to průser.

Reagovat
Busby babes

jasny no. Ale i z tohodle si pak myslim, ze by to zvladl i v te pozici, kterou jsem popsal, ze bych ho videl u nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Za každu cenu ho kupit. Nie je co riesit.

Reagovat
Grahf

tak v lete tu už Ole byť nemusí a tým pojde do kopru celá tá britská filozofia :)

Reagovat
Busby babes

zatim neni moc duvodu si myslet, ze tu v lete Ole nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby sme nedali ani top8, tak Ole ostane, to nebude vobec otazka na riesenie toto

Reagovat
Busby babes

no hlavne kdyz vidim jak hrajou ostatni, tak zatim neni duvod si nemyslet ze nebudeme hrat o top 4. A top 6 by mela byt samozrejmost. uvidime jak to bude dal, zvlast ted, jak zacnou pohary.

Reagovat
kiwwi

ak nebudeme v top 4 (resp. nevyhrame EL) tak nas to bude stat strasne vela penazi - nejakych 23m libier nizsi prijem od Adidasu a 2 sezony bez LM idu pomaly niekde k 100m...to uz su velke peniaze aj na pomery United

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ok. sorry, ale nejak nevidim souvislost s tim, co jsem psal. Ale diky za doplneni.

Reagovat
kiwwi

no suvislost je ta, ze pod tlakom financii sa casto krat prijmaju rozhodnutia, ktore by sa za normalnych okolnosti neprijali

Reagovat
Busby babes

tak pisu: v soucasne chvili nevidim duvod myslet si, ze nebudeme hrat o top 4. A i kdybychom minuly tu LM, tak ani financne to pro nas nebude takova tragedie. Neprijemnost? samozrejme. Duvod vyhodit managera a zas zacinat od zacatku? Nemyslim si. Zalezi taky jakym zpusobem bychom tu LM nedali.

Reagovat
kiwwi

vypadok 100+m je "neprijemnost"? Zijes v dost cudnom svete

Reagovat
Busby babes

tech sto mega je predpokladam za dve sezony dohromady? Pak ano, neprijemnost. ale vzhledem k velikosti prijmu United to neni katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

4. misto, dva body za City, nejlepsi obrana v lize... pohoda.

Reagovat
mimi_united

Preceňovaný

Reagovat
Ondiis

Bad ebenin. K včerejšímu výkonu se tu toho už napsalo snad všechno, jen ještě zmíním jednu věc - Leno má zakázanou dlouhou rozehrávku? Protože snad 3x došlo k situaci v 2. poločase, kdy posunul míč o metr a Luiz za něj udělal "odkop od brány". V situaci, kdy celý tým byl rozestavěny na naší polovině a očekával krátkou rozehru. Jaký má smysl tohle udělat? Nákop na Aubu, který prohraje halvu a dvacet metrů kolem něj není nikdo na možný zisk míče?

Upřímně začínám se taky řadit na stranu lidí, co si myslí, že s tímhle týmem by jiný trenér dokázal ukázat více. ta hra nemá nic, systém obranu .. v útočné třetině strávíme 3 minuty za zápas. Děs a bída

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Shots conceded during the following games this season:

Uf, tak na toto sa len tak tazko pozera. A ze sa volame kanonieri

Arsenal 8-9 Newcastle

Arsenal 15-18 Burnley

Arsenal 8-25 Liverpool

Arsenal 6-24 Watford

Reagovat
Taiger

A někteří od nás tvrdí, že Emery nezaslouží kritiku

Reagovat
Nikikrew

preco by si nezasluzil? On je prvy co si ju zasluzi za tie vykony. Hlavne ze budeme jasat nad vyhrami proti Newcastli a Burnley pritom to boli tesne zapasy. Je to zatial bieda no

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim celkem zklamani no. Vydrena vyhra nad Newcastlem, kde jsme skoro nic nepredvedli

a Newcastle byl nastesti dopredu marny. Doma nas Burnley v prvnim polocase dokonce prehravalo. Druhy polocas jsme uz meli pod kontrolou a nakonec ty kopace udolali.

Na Anfieldu totalni priposra taktika od Emeryho, ale budiz. Do NLD jsme nastoupili hrozne naivne, ale luxusni druhy polocas nam zachranil aspon bod. No a s Watfordem...

Reagovat
SunFells

Reagovat
diastan

Stones ? Ok toto už není prdel...

Aspoń, že v LM jsme zatím ve skupinové fázi a tu jsme tak vychytali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele