5. kolo
15.09.2019 15:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Bournemouth přehrál Everton a po měsíci zvítězil

Dvě porážky za sebou srazily po dobrém startu soutěže Bournemouth níže tabulkou, nyní si však proti Evertonu připsal důležité tři body. Na první branku Calluma Wilsona ještě odpověděl Calvert-Lewin, trefy Frasera a znovu Wilsona už ale zůstaly bez odpovědi.

Jako první zahrozily Toffees, a to tak, že pořádně. Richarlison převzal uprostřed hřiště míč, navedl si jej na pravačku a z pětadvaceti metrů dělovkou napálil spojnici. Podle pravidla "nedáš, dostaneš" se však z úvodní trefy radovali domácí. Rohový kop prodloužil Solanke na Kinga, jenž zakončoval hodně krkolomně a poslal míč jen na hlavu Calluma Wilsona, který snadno překonal Pickforda.

Už to vypadalo, že Cherries půjdou do šaten s náskokem, jenže krátce před vypršením limitu pro první poločas potáhl míč po pravé straně Richarlison, jenž odcentroval na malé vápno. Tam čekal Dominic Calvert-Lewin, jenž uspěl ve vzdušném souboji se dvěma obránci a srovnal stav utkání.

Hned po pauze mohl Everton dokonce vést. Digne v ostrém souboji vlevo vybojoval míč, následně si jej narazil a předložil Sigurdssonovi, jehož vychytal Ramsdale. Znovu tak šli do vedení muži v červeném a znovu to bylo ze standardky. Její exekuce se hodně rychle ujal Ryan Fraser, čímž překvapil všechny bránící hráče a jeho pokus z rohu vápna zapadl k zadní tyči Pickfordovy brány.

Za dalších pět minut se náskok Třešní zdvojnásobil. Po nakopávané u postranní čáry se k míči dostal Rico, jenž z voleje poslal vysoký míč za obranu. Za tím sprintoval Callum Wilson, který se před brankářem zjevil zcela nerušen a lobem jej podruhé v zápase překonal.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Elmas

4:1

Reagovat
kattos

Co to je za nadpis? Jak jako že po měsíci vyhráli? Však za ten měsíc hráli 2 zápasy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele