5. kolo
14.09.2019 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton si díky brance Djenepa odváží tři body

Sheffieldu se nakonec nepodařilo potvrdit bodový zisk, který si před reprezentační pauzou přivezl z půdy Chelsea, když na vlastním stadiónu po brance Djenepa podlehl Southamptonu 1:0. Sheffield tak do první poloviny tabulky neposkočil, naopak hostující celek se díky třem bodům prodral na průběžnou desátou pozici.

Úvodní minuty střetnutí mnoho vzruchu nepřinesly, odehrával se spíše bojovný fotbal ve středu pole, při kterém byly šance nedostatkovým zbožím. Vítanou změnou ovšem byla třináctá minuta - v ní se nejprve k odraženému míči dostal hostující Adams, který na branku domácích vyslal dělový projektil, který zastavila až levá tyč. Z protiútoku se zase do úniku prodral McGoldrick, ve vyložené šanci ovšem pouze nastřelil Gunna. Poslední příležitost prvního dějství měl Adams, který hlavičkou z malého vápna pořádně protáhl brankáře Hendersona.

Krátce po startu druhého dějství šli domácí do vedení - standardní situace propadla až na zadní tyč, kde ji do sítě usměrnil útočník McBurnie. Radost Sheffieldu však neměla dlouhého trvání, branka totiž byla po konzultaci s videorozhodčím kvůli ofsajdu odvolána. A tak přišel přesný zásah na druhé straně - Djenepo se třicet metrů od branky odhodlal k parádnímu sólu, obešel tři obránce domácích, pronikl až do pokutového území a přízemní střelou rozjásal hostující fanoušky.

V samotném závěru pak Billy Sharp ostře fauloval Armstronga, za což po zásluze obdržel rovnou červenou kartu. Vyrovnat se ovšem Sheffieldu nepodařilo, a proto si Southampton odvezl všechny tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele