5. kolo
14.09.2019 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United brzkou brankou přehrál Leicester

Sobotní utkání mezi Manchesterem United a Leicesterem nepatřilo mezi ty nejpohlednější, to ale moc nebude vadit domácímu týmu, který si z něj odnesl tři body. Ty mu trefou v úvodních minutách vystřelil Rashford.

Do první příležitosti se dostali domácí z přímého kopu. Pereirův pokus zpoza rohu vápna sice směřoval do šibenice, Schmeichel to ale očekával a ránu si pohlídal. Podobně úspěšný byl i De Gea proti Maddisonovi, jenž přetlačil Lindelöfa a ocitl se ve vyložené šanci.

V sedmé minutě po souboji se Söyüncüem upadl Marcus Rashford, načež sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný hráč a na opačnou stranu, než skákal brankář, proměnil. Ve zbytku první půle zahrozily už jen "Lišky", Maddisonův roh odehrál Maguire k Chilwellovi, jehož vychytal De Gea.

I u dalšího ohrožení brány "Rudých ďáblů" byl Maddison, jenž se postavil k přímému kopu a zakroutil jej jen těsně vedle šibenice. Ještě lépe si na opačném konci hřiště vedl Rashford, jenž z trestného kopu orazítkoval horní část brankové konstrukce.

V samotném závěru ještě Ayoze Pérez poslal velmi nebezpečný centr z pravé strany. Do zakončení se dostal Ndidi, jeho pokus však mířil těsně vedle tyče. Tři body tak zůstaly na Old Trafford, domácí se díky tomu dotáhli na Foxes. Oba celky mají osm bodů a v tabulce momentálně sídlí na čtvrtém a pátém místě.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
diastan

Čekám překvápko, Lestr bod ztratí

Reagovat
diastan

y*

Reagovat
tnt03

To kam jsi chtěl dát to "y"

Reagovat
diastan

bohužel body

Reagovat
tnt03

Jo tak to mě nenapadlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele