5. kolo
14.09.2019 18:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Senzace v Norwichi, nováček zaskočil obhájce titulu Manchester City

Překvapivý výsledek se zrodil v Norwichi. Domácí v duelu pátého kola nejvyšší anglické soutěže zaskočili obhájce titulu Manchester City a připsali si druhé vítězství. Brankami se na tom podíleli McLean, Cantwell a Pukki, za hosty vždy snižovali Agüero a Rodri.

Canaries udeřili poprvé v devatenácté minutě. Exekuce rohového kopu se ujal Buendía a na přední tyči našel nabíhajícího Kennyho McLeana, jehož hlavička skončila za Edersonovými zády. Citizens mohli srovnat poměrně brzy. Z pravé strany byla přenesena hra na levou, odkud odcentroval Sterling. Na vzdálenější tyč nabíhal Agüero, hlavičkoval ale nad.

A tak se ukázalo známe "nedáš, dostaneš". Ve středu hřiště vybojoval míč Stiepermann, jenž vyslal za obranu Pukkiho. Ten přečíslení dvou hráčů na jednoho vyřešil chytrou přihrávkou na zcela volného Todda Cantwella, který odkrytou klecí nepohrdl a navýšil vedení svého týmu.

Rychle mohl odpovědět Sterling, který ale hlavou trefil tyč. Citizens se přeci jenom dočkali snížení ještě před pauzou. Centr Bernarda Silvy zleva našel přesně hlavu Sergia Agüera, jenž z malého vápna dostal míč za brankovou čáru.

Do druhé půle vstoupili mnohem lépe žlutozelení. Nejprve ve velké šanci Pukki o pár centimetrů minul tyč, aby poté Otamendi předvedl neuvěřitelné zaváhání. O míč jej jednoduše obral Buendía, jenž předal na penaltu Teemu Pukkimu, který si s nastalou situací poradil a letos již posedmé skóroval.

Hosté se dlouho nemohli dostat do větší příležitosti, až patnáct minut před koncem Sterling opět skvěle odcentroval na Agüera, který z brankoviště přestřelil. Sterling byl znovu blízko asistenci, v tom mu ale zabránil Krul.

V osmaosmdesáté minutě potáhl zleva na střed míč Jesus, který jej předložil Rodrimu. Ten z dvaceti metrů napřáhl a jeho rána i přes gólmanovu teče zapadla mezi tři tyče. Žádný ze spoluhráčů na něj už ale nenavázal a Citizens tudíž utrpěli první porážku, kvůli níž na Liverpool ztrácí již pět bodů.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
MCFC_8

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Infernoqt

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Lopta je guľatá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele