Premier League - souhrn 36. kola

14.07.2020, 23:10, aktualizováno 17.07.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Liverpool nestačil na Arsenal a přišel o možnost dosáhnout na stobodovou hranici. Chelsea nejtěsnějším možným poměrem zdolala poslední Norwich City a upevnila si průběžnou třetí pozici, na které s jistotou zůstane i po tomto kole. Manchester City si poradil s Bournemouthem a tři body má i Tottenham. Leicester vyhrál a drží se na průběžném čtvrtém místě před Manchesterem United, jenž zdolal Crystal Palace...

West Ham United - Watford FC 3:1

17.07.2020 21:00

Góly: 6. Michail Antonio, 10. Tomáš Souček, 36. Declan Rice - 49. Troy Deeney

Už jen čistě teoretická je možnost, že by se fotbalisté West Hamu museli poroučet do Championshipu. V 36. kole Premier League totiž zdolali Watford 3:1, o což se góly v první půli zasloužili Antonio, Souček a Rice. Na druhé straně korigoval skóre Deeney.

Na úvodní trefu se nemuselo dlouho čekat. Už v šesté minutě Noble prostrčil míč za obranu na Michaila Antonia, který levačkou i díky zaváhání gólmana procpal balón do brány. V desáté minutě přišla pro Sršně druhá pohroma. Bowenův centr na zadní tyč si našel Tomáš Souček a přesnou hlavičkou zdvojnásobil vedení Kladivářů.

Záhy mohl být rozdíl opět jednogólový, to když Sarr běžel z úhlu sám na Fabianského, na kterém však v souboji tváří v tvář ztroskotal. A tak přišla deset minut před pauzou třetí trefa domácích. Noble na straně předal míč Riceovi, jehož famózní trefa z pětadvaceti metrů zapadla přesně k zadní tyči Fosterovy klece. Tento stav platil i o přestávce, neboť Dawsonova hlavička z malého vápna letěla příliš vysoko.

Gól naděje pro Hornets přišel krátce po přestávce. Doucouré po výborné individuální akci trefil tyč, balón se ale odrazil k Troyi Deeneymu a ten už bez potíží zavěsil. Jenže to bylo ze strany Watfordu prakticky vše, jediná větší příležitost ve zbytku zápasu přišla od West Hamu, když Hallerova střela z dálky překvapila Fostera a málem zapadla do sítě.

Hammers už si vítězství pohlídali a v tabulce tak mají dvě kola před koncem šestibodový náskok na sestupové příčky, navíc se pyšní podstatně lepším skóre než jejich potenciální ohrožovatelé. I záchrana Watfordu je ale nadále reálná, jen náskok nad propastí je poloviční.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester United 0:2

16.07.2020 21:15

Góly: 45+1. Marcus Rashford, 78. Anthony Martial

Manchester United zareagoval na vítězství Chelsea i Leicesteru, svých dvou úhlavních rivalů v boji o první čtyřku, porazil venku o dva góly i nadále se trápící Crystal Palace a zachoval z páté pozice těsný kontakt s příčkami zajišťující kvalifikaci Ligy mistrů na příští sezónu. V první půli se nejprve trefil Marcus Rashford, poté ho doplnil rovněž Anthony Martial.

United potřebovali bezpodmínečně napravit svůj nedávný nezdar v domácím střetnutí proti Southamptonu, v němž přišli o dva body v samém závěru klání, aby si svou situaci v boji o alespoň čtvrtou příčku ještě více nezkomplikovali. Nakonec našli cestu za úspěchem, byť statisticky svého soupeře nikterak nepředčili. A museli být po celou dobu ostražití.

Londýnský klub bude chtít mít dění tohoto ročníku asi co nejrychleji za sebou. Po koronavirové přestávce vykazuje jednu z nejhorších forem ze všech týmů Premier League a v nynějším případě si připsal na své konto již svou šestou porážku v řadě. I nadále u něj platí, že vyhoupnout se výše v průběžném pořadí bude za této konstelace velmi, velmi složité.

Ve 2. minutě se snažil změnit dosud bezbrankový stav Zaha, který nevyslal svou pravou nohou vůbec špatný pokus na bránu, nicméně hostující gólman David de Gea zasáhl. Na druhé straně hodlal o deset minut později zacílit Maguire, svou hlavičku ale nasměroval pouze vedle brány brankáře Guaity. Ve 27. minutě zase zakončoval Zaha, avšak nemířil přesně.

Po půlhodině hry vyzkoušel svoje střelecké štěstí Greenwood, jehož před utkáním trápily lehké zdravotní potíže, ale přesto se objevil v základní sestavě, ani on však přímo Guaitu neohrozil. Ve 39. minutě zazlobil Maguire, opět ze slušné pozice hlavou neumístil míč do prostoru tří tyčí, každopádně těsně před přestávkou již Manchester přece skóroval.

Za vápnem zakombinovali Martial spolu s Brunem Fernandesem, balón se následně dostal k Rashfordovi, který nezazmatkoval v koncovce, hravě se zbavil obránce van Aanholta, kterého položil díky své kličce, lidově řečeno, na zadek, a pohotově pak překonal Guaitu. Crystal Palace tenhle negativní moment do kolen nepoložil. A pokoušel se o vyrovnání.

V 55. minutě přišel na řadu jeden ze zásadních okamžiků tohoto měření sil. Zaha perfektně zapracoval na levé straně, svou přihrávkou našel u druhé tyčky sbíhajícího si Ayewa, jenž z blízkosti rozvlnil síť. Jenže do hry vstoupil VAR a ten ukázal, že se ghanský reprezentant nacházel v ofsajdu. Zkrátka co naplat, že celá tahle situace byla vážně dosti hraniční.

V 60. minutě se nepodařilo vyzrát na Davida de Geu střílejícímu McCarthymu, naopak The Red Devils v 78. minutě svou další šanci využili, a rozhodli tak o svém zisku tří bodů. V 74. minutě ještě Bruno Fernandes orazítkoval tyčku, o čtyři minuty později však již Guaita kapituloval, neboť Martial z šestnáctky snadno využil rychlé Rashfordovy narážečky.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Brighton & Hove Albion 1:1

16.07.2020 21:15

Góly: 66. Danny Ings - 17. Neal Maupay

Matematicky sice nemají hráči Brightonu & Hove Albion vyhráno, prakticky si už však můžou gratulovat k záchraně, která by jim zkrátka neměla uniknout mezi prsty. Dopomohla jim k většímu klidu i remíza na půdě Southamptonu, který byl před tímto zápasem ve velmi slušné formě. A ve finále protáhl svou šňůru neporazitelnosti už na pět mačů v řadě.

Domácí si zkraje července vyšlápli na Manchester City, před pár dny uhráli velmi cenný bod taktéž na půdě Manchesteru United. Kdyby výrazně nepokazili začátek sezóny, možná by dnes bojovali o účast v evropských pohárech pro další ročník. Aktuálními výsledky by si o tyhle cíle říkali, jenže zavděk budou muset vzít jen boje o střed tabulky.

Hosté disponují na sestupové pásmo šestibodovým náskokem a ten by měl stačit na udržení se v Premier League. Čistě teoreticky je ještě může předskočit devatenáctá Aston Villa nebo osmnáctý Bournemouth, ovšem to jen za předpokladu vlastních mizerných výsledků a naopak těmi nadstandardními ze strany rivalů. I celkové skóre totiž hovoří v jejich prospěch.

Brightonu rozhodně hodně pomohla poměrně brzká vstřelená branka ze 17. minuty. Kdyby přitom v 5. minutě proměnil svou slušnou příležitost southamptonský obránce Höjbjerg, jehož vychytal brankář Ryan, mohlo by se utkání upínat jiným směrem. Nicméně výběr kouče Grahama Pottera pak vyučil soupeře z produktivity a ujal se klíčového vedení.

Lamptey poslal míč z autového vhazování do šestnáctky, kde ho Murray sklepl hlavou za sebe pro Maupaye, ten si ho nechal posunout blíže do míst u pokutové značky a následně po zemi s přehledem zacílil. Dlouho nemohli The Saints najít na tenhle inkasovaný gól odpověď. Střelecké pokusy Ingse, Vestergaarda a Oriola Romeua byly v první půli zablokovány.

Po přestávce se ovšem mužstvo manažera Ralpha Hasenhüttla směrem dopředu přece začalo ještě více osmělovat. V 54. minutě levačkou zakončil Vokins a jen o kousek balón minul chtěný prostor mezi třemi tyčemi. O dvě minuty později byl velmi blízko vyrovnání Ings, avšak k jeho smůle se po jeho podnikání rozezvonila pouze branková konstrukce.

Hostující stoper Dunk pak na poslední chvíli dostal merunu do bezpečí po Adamsově počínání, nakonec se však Southampton dočkal své odměny v 66. minutě. Redmond adresoval ze středu pole okamžitou přihrávku dopředu na rozeběhnutého Ingse, jenž unikl špatně bránícímu Lampteymu, a mohl tak následně snadno zamířit ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 1:1

16.07.2020 19:00

Góly: 78. Theo Walcott - 72. Ezri Konsa

Naděje Aston Villy na záchranu utrpěly další ránu. V Goodison Parku totiž uhrála jen remízu 1:1, když ještě pět minut před koncem základní hrací doby zásluhou Konsy vedla. V 87. minutě však stav srovnal Walcott.

První poločas příliš vzrušení nenabídl a všehovšudy přinesl jedinou střelu na branku v podání Aston Villy, která měla také více ze hry. Přesto nejblíže gólu byli Toffees, to když se Bernardův centr z levé strany ku překvapení všech snesl na břevno.

I po návratu ze šaten dlouho utkání diváka nudilo, zábavu rozpoutal až ve dvaasedmdesáté minutě Ezri Konsa. Ten na dlouhou nohu dosáhl na Grealishem rozehraný přímý kop a poslal balón za Pickfordova záda.

Brzy to mohlo být o dvě branky a další asistenci byl blízko Grealish. Jenže po jeho centru nedokázal El Ghazi z metrové vzdálenosti usměrnit míč mezi tři tyče, namísto čehož jej napálil nad břevno.

Pro Villans tak přišel trest. Tři minuty před uplynutím základní hrací doby využil krátkodobé převahy Evertonu Theo Walcott. Ten si naskočil na Gomesův centr a hlavičkou usměrnil míč obloukem do vzdálenější šibenice. Reina chytil míč až za čarou.

V nastavení ještě mohl být dokonán obrat, Sigurdssonova technická střela zpoza šestnáctky ale skončila o kousek vedle. Nerozhodný výsledek tak ztížil Evertonu možnost dostat se do horní poloviny tabulky, zejména ale musí trápit Aston Villu, pro níž je sestup už proklatě blízko.

Více informací k zápasu

Leicester City - Sheffield United 2:0

16.07.2020 19:00

Góly: 29. Ayoze Pérez, 79. Demarai Gray

Dvě překvapení letošní sezóny a zároveň dva aspiranti na evropské poháry se střetli v Leicesteru. O Ligu mistrů bojující domácí si se Sheffieldem poradili 2:0, o což se trefami postarali Pérez a Gray.

Brendan Rodgers po debaklu v Bournemouthu výrazně sáhl do sestavy. V obranné trojici zbyl jen Evans, tentokráte doplněný Morganem a Bennettem, Justin se poté přesunul na pravý kraj. Na tom levém dostal premiérovou šanci Luke Thomas, v útoku pak Iheanacha nahradil Barnes.

První větší příležitost utkání přišla v desáté minutě. Po centru z levé strany se do výšin vyšplhal Pérez, jehož hlavička zamířila kousek nad břevno. Ve druhé šanci už Ayoze Pérez uspěl. Debutant v profesionálním fotbale Thomas jej našel na hranici velkého vápna, odkud španělský útočník přesnou ranou k tyči otevřel skóre.

Aktivně hrající Foxes měli více ze hry i po přestávce. Tielemans našel výtečným pasem za obranu Vardyho, jehož střela na bližší tyč skončila právě na brankové konstrukci. Vardy o chvíli později předložil míč do tutové pozice Barnesovi, ten ale mířil jen doprostřed brány na připraveného Hendersona.

Čtvrt hodiny před koncem se "Liškám" povedlo zdvojnásobit vedení. Po rychlém brejku našel Vardy Demaraie Graye, jehož přesná rána na zadní tyč byla pro Hendersona příliš velkým soustem.

Grayův gól byl poslední zajímavou situací utkání, které tak skončilo ve prospěch Leicesteru. Ten díky tomu zůstává na pozicích zaručujících Ligu mistrů, naopak Sheffield z příček pro Evropskou ligu spadl.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 2:1

15.07.2020 21:15

Góly: 32. Alexandre Lacazette, 44. Reiss Nelson - 20. Sadio Mané

Ani rozdíl více než dvaceti střel či bezmála sedmdesátiprocentní držení míče nebylo šampionovi z Liverpoolu na půdě Arsenalu nic platné. Dvě velké chyby v rozehrávce vyšly Reds pořádně draho, neboť domácí v obou případech nemilosrdně trestali a slaví tak nečekané vítězství 2:1, kvůli němuž již tým Jürgena Kloppa nemůže dosáhnout na hranici sta bodů.

Zatímco Reds nastoupili v takřka nejsilnější možné sestavě, Mikel Arteta oproti nevydařenému derby s Tottenhamem zamíchal sestavou hned na šesti postech, a kromě obměnění obranné linie španělský kouč s výhledem blížícího se semifinále FA Cupu sáhl kupříkladu i k posazení kapitána Aubameyanga. Nebylo tak velkým překvapením, že o poznání sehranějším dojmem působili hosté, kteří od samého začátku podrobili Kanonýry ostrému nátlaku.

Už po jedenácti minutách hry se málem postaral o průlom skóre Roberto Firmino, jehož rychlé napadání brankáře Martíneze přineslo nejen zablokovaný odkop, ale míč se dokonce odrazil vstříc brance. Ke smůle brazilského forvarda nakonec skončil pouze na tyči. Reds to však dlouho mrzet nemuselo, neboť se zaslouženého vedení ujali nedlouho poté. Rychlý útok hostí po levé straně nachytal obranu Arsenalu nepřipravenou a ostrý přízemní centr Robertsona snadno dopravil zblízka do sítě Sadio Mané.

Dosavadní dominance však jako by liverpoolské hráče ukolébala, a ještě do přestávky bylo nejen vyrovnáno, ale dokonce došlo na šokující obrat. Nejprve si nebývalou minelu v rozehrávce připsal jindy bezchybný Virgil van Dijk, jemuž vypíchl míč Reiss Nelson vstříc volnému Lacazettovi, pro nějž nebyl problém obkroužit brankáře Alissona a zabořit míč do prázdné branky. Ani to však Reds neprobralo a na sklonku poločasu se celá etuda opakovala ještě jednou. Tentokráte byl hříšníkem sám Alisson, jehož zpětnou nahrávku Robertsonovi vystihl aktivní Lacazette a naservíroval centr do vyložené příležitosti Nelsonovi, který rovněž nezaváhal. Arsenal tak odcházel do kabin s navýsost nečekaným a darovaným vedením 2:1, k čemuž domácím stačily pouhé dvě střely na bránu.

Také po změně stran se utkání odvíjelo v jednoznačné herní režii Liverpoolu, který nastřádal rovnou 85% držení míče a opakovaně měl blízko ke srovnání. Arsenal však se štěstím přestál chaotický závar ve vlastní šestnáctce, kde se míč dlouho odrážel všemi možnými směry, i velkou šanci Mohameda Salaha, jenž si sice po centru Alexandera-Arnolda pohrál s bránícím Luizem, ale jeho nedůrazná rána ze stoje si na Martíneze nepřišla.

Ani po četných střídáních na obou stranách se obraz hry takřka nezměnil a Liverpool pokračoval v naprosté dominanci, zatímco Arsenal s vypětím všech sil bránil těsné vedení přikovaný u vlastního pokutového území. Šance střídajícího Minamina či Salaha se však s úspěchem nepotkaly, a tak i o přestávce na v 72. minutě platilo skóre 2:1.

Zmíněná pauza Arsenalu prospěla, neboť po restartu hry se liverpoolským nedařilo navázat na dosavadní převahu a Martínez si tak musel poradit pouze s nedůrazným pokusem Keity zpoza šestnáctky. Na konci základní hrací doby mohl naopak z ojedinělého útoku domácích položit Liverpool na lopatky Joe Willock, k němuž propadl Aubameyangův centr, jenže anglický záložník nedokázal skákající míč zkrotit a zamířil z výtečné pozice mimo tři tyče.

Domácí tak museli přetrpět ještě nervózní pětiminutové nastavení, v němž se znovu zaskvěl Martínez výtečným zákrokem proti tečované ráně Alexandera-Arnolda. Arsenal tak navzdory všem předpokladům i samotnému dění na hřišti zdolal anglického mistra z Liverpoolu a drží i nadále alespoň naději na účast v příštím ročníku Evropské ligy. Reds naopak touto porážkou přišli o možnost pokořit stobodovou hranici.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

15.07.2020 19:00

Góly: 90+6. Chris Wood (pen.) - 76. Raúl Jiménez

Wolves měli vítězství v Burnley téměř v kapse, jenže neustáli závěrečný nápor protivníka a tak se body na Turf Moor dělily. Vlci tak opět zaváhali v boji o Evropu a zahrávají si s dobře rozehranou sezonou. Do boje o poháry se mohli nachomýtnout i Clarets, ale po remíze zůstávají ve středu tabulky.

Úvod duelu patřil Wanderers, jejichž kombinační snaha vyústila po jedenácti minutách hry v první nebezpečný pokus na bránu Burnley, avšak zakončení Jiméneze bezpečně lapil gólman domácích Pope. Dvě minuty poté zase pálil nepřesně Saïss. Stejný hráč za dalších deset minut zaváhal a nabídl šanci Woodovi, jenž ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Ještě před půlhodinou hry skončil zápas pro domácího Taylora, jenž musel kvůli zranění střídat. Až ve 37. minutě přišel další střelecký pokus z kopaček Clarets, jenže snaha Rodrigueze za mnoho nestála.  A jelikož ani zbytek první půle nenabídl příliš zajímavých akcí, šlo se do kabin za remízového výsledku.

Tři minuty po změně stran pálil z velkého úhlu traoré a kulatý nesmysl svou trajektorií ohrozil především rohový praporek. Podobně se o pět minut později nevyvedlo zakončení ani Jiménezovi. V 57. minutě se málem měnilo skóre na druhé straně hřiště, když Brownhillovu střelu zblízka po Longově nákopu zablokoval na poslední chvíli Néves.

Po hodině hry se Néves sám dostal zakončení, ovšem Pope byl na jeho pokus z dálky připraven. V 76. minutě už šli Wolves do vedení. Traoré rozjel rychlý útok, při kterém se Jotova sražená střela odrazil k Jiménezovi, jenž míč pohotově napálil za Popeova záda. O tři minuty později chtěl srovnat Tarkowski, jenže po standardní situaci z těžké pozice netrefil bránu.

V závěru se Clarets nadechli k náporu. Nejprve pálil Pieters nad břevno, poté pohrdl brankou Wood, jemuž Gudmundssonův pas sklepl hlavou Vydra, jenže jeho spoluhráč trestuhodně minul. Přesto Burnley nakonec vyrovnalo. Obránce hostů Doherty zahrál ve vlastním pokutovém území rukou, načež nařízenou penaltu proměnil Wood.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 2:1

15.07.2020 19:00

Góly: 6. David Silva, 39. Gabriel Jesus - 88. David Brooks

O záchranu usilující Bournemouth na půdě aktuálního vicemistra z Manchesteru City ke svému smutku výsledkově nepřekvapil. Domácí, kteří v uplynulých dvou zápasech zaznamenali hned deset přesných zásahů, rozhodli o své výhře už v prvním poločase, to když se trefili David Silva a Gabriel Jesus. Hosté pak už jen snížili díky Davidovi Brooksovi.

Od roku 2015 na sebe oba týmy narazily celkem devětkrát a ani v jednom případě se nepodařilo The Cherries se svým soupeřem bodovat. Na desátý pokus se jim hrůzostrašnou bilanci nepodařilo vylepšit, a tak se ze sestupového pásma příčkám zjišťující finální bezpečí nikterak nepřiblížili. Pořád zkrátka ztrácejí na udržení se v Premier League tři body.

Citizens, povzbuzeni o pondělí verdikt Sportovního arbitrážního soudu, který rozhodl o tom, že si i na podzim zahrají Ligu mistrů, potvrdili roli favorita, ačkoli hlavně ve druhém poločase nepředvedli úplně svůj nejlepší výkon. Přesto se rychle uklidnili po dvou vstřelených brankách a následně jim stačilo pohotový náskok jen hlídat až do závěrečných okamžiků.

Jako první se osmělili hosté, nicméně slabá hlavička od Goslinga v podstatě nemohla nijak překvapit připraveného brankáře Edersona Moraese. Naopak o chvilku později se na druhé straně domácí ujali vedení. David Silva se ujal exekuce přímého volného kopu za vápnem, z levé strany obstřelil zeď a míč umístil nechytatelně od břevna a za brankovou čáru.

Hned v 8. minutě se snažil gólově navázat na svého spoluhráče Fernandinho, jenž svou pravačkou vypálil ze střední vzdálenosti, avšak jeho pokus skončil kousek vedle brány. Ve 22. minutě se ozval opětovně Bournemouth, a to zásluhou Kinga, jenž, ač notně obtěžován, dokázal z otočky zakončit, každopádně jeho střela minula prostor mezi třemi tyčemi.

Ve 33. minutě byli svěřenci manažera Eddieho Howa opravdu velmi blízko vyrovnání. Stanislas se rozhodl rozehrát standardní situaci, vyslal parádní pumelici na Edersona Moraese, a ten jenom s vypětím všech sil a s pomocí své brankové konstrukce zasáhl. A ve 37. minutě se objevil v obrovské příležitosti Solanke, jenže radost mu zkazil domácí bek Otamendi.

Šest minut před obrátkou naopak Manchester svému sokovi ukázal, jak se brankové možnosti proměňují. David Silva uvolnil svou přihrávkou Gabriela Jesuse, ten si v šestnáctce narovnal balón na svou pravou nohu a poslal ho po zemi přesně ke vzdálenější tyčce. Bournemouth se ale nevzdal ani poté. A hodlal mužstvu manažera Pepa Guardioly ještě jakkoli zatopit.

V 59. minutě se podařilo rozvlnit síť Kingovi, jenže VAR ukázal, že se ocitl v době střelby v opravdu hodně těsném ofsajdu, a tak jeho trefa nebyla uznána. V 64. minutě se neprosadil Gosling, každopádně v 88. minutě již po nahrávce C. Wilsona skóroval pohotově Brooks. Na zisk alespoň remízy však ani tenhle pozitivní moment celku z Dorsetu prostě nestačil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 1:3

15.07.2020 19:00

Góly: 56. Matt Ritchie - 27. Heung-min Son, 60. Harry Kane, 90. Harry Kane

Tottenham to v Newcastlu rozhodně neměl jednoduché, avšak vstřelil o dva góly více než soupeř a po důležitém vítězství nadále živí naději na evropské poháry. Spurs měli na severu Anglie i kopec štěstí, neboť domácí mužstvo značnou část duelu bušilo do obrany hostů, nicméně všechny body se nakonec vezou do Londýna. Straky tak po třetí porážce v řadě zůstávají na třináctém místě.

Po úvodním oťukávání, kdy se aktéři na hrací ploše několikrát bolestivě potkali, přišla šestá minuta a s ní příležitost Newcastlu. Centr z pravé strany se nakonec dostal k Almirónovi, jehož nebezpečné zakončení na poslední chvíli zablokoval bránící Sánchez. Po následném rohovém kopu pálil znovu Almirón, tentokrát nepřesně. A za okamžik se ke slovu dostal také Shelvey, jehož pokus z přímého kopu likvidoval brankář Spurs Lloris.

Domácí začali velice nadějně a v šestnácté minutě opět zakončoval Shelvey, ale jeho hlavička po pasu od Ritchieho se mezi tři tyče nevešla. Za dalších šest minut zkoušel štěstí Saint-Maximin, jenže s jeho nedůraznou střelou si Lloris poradil. A tak přišel tvrdý direkt od hostů. Ti ve 27. minutě obrali straky o míč na jejich obranné polovině a po kombinaci mezi Lucasem, Lo Celsem a Kanem vypálil šikovně a především přesně k tyči Son. Brankář Magpies Dúbravka se natahoval marně - 0:1.

Korejský útočník mohl další branku přidat o tři minuty později, kdy pálil ze střední vzdálenosti pod břevno, ale Dúbravka balón vyrazil. Newcastle zůstal po obdrženém gólu opařen, až ve 39. minutě málem šťastně vyrovnal, když Ritchieho pokus srazil Aurier jen těsně vedle tyče Llorisovy svatyně. Minutu nato musel francouzský gólman zasahovat proti nebezpečné střele Saint-Maximina. Ve 42. minutě už byl bezmocný proti hlavičce Gayla, avšak Tottenham zachránila tyč.

Přestože Spurs začali po změně stran s míčem na kopačkách, bylo v 56. minutě srovnáno. Průnik střídajícího Lazara utnul Aurier nepovedeným odkopem, který skončil u Ritchieho, jenž se trefil ideálně ke vzdálenější tyči. Jenže za čtyři minuty si hosté vzali vedení zpět. Bergwijn nacentroval na Kanea, proti jehož přesné hlavičce byl Dúbravka bezmocný.

Straky se poté snažily marně odpovědět, neboť pokusy Saint-Maximina i Joelintona skončily v zámezí. Blíže vstřelení branky byl v 72. minutě Lazaro, ale jeho rána rozvlnila pouze boční síť. Shelvey zase za další dvě minuty pálil přímo do míst, kde stál připravený Lloris, načež o samé za okamžik zopakoval Saint-Maximin. Místo závěrečného náporu Magpies pak přišla gólova pojistka Londýňanů. Lamelovu střelu z úniku vyrazil Dúbravka jen ke Kaneovi, který pohodlně dorazil do odkryté svatyně.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Norwich City 1:0

14.07.2020 21:15

Góly: 45+3. Olivier Giroud

Chelsea napravila svůj poslední výsledkový nezdar z půdy Sheffieldu United, a ačkoli nad posledním Norwichem zvítězila jen o jeden jediný gól, tříbodový rezultát si za svůj výkon plně zasloužila. K sestupu odsouzený sok vyprodukoval na Stamford Bridge za celých devadesát minut jen dvě střely na bránu, přičemž ani jedna z nich se nevešla přímo mezi tři tyče.

Domácí potřebovali ze své třetí příčky odehnat od sebe dotírající duo Leicester City - Manchester United a jedině výhra jim v tomto ohledu mohla pomoci. I když jediným úspěšným střelcem se stal v závěru první půle Olivier Giroud, nejtěsnější možný skalp jim vůbec nevadil. Klíčové tři body totiž pro ně znamenají ne definitivní, ale zásadní pojištění umístění v top čtyřce.

Hosté se snažili v Londýně soustředit hlavně na co nejdelší bránění průběžně nerozhodného výsledku, jejich plány ale vzaly za své už v dějství prvním. V tom druhém se přitom v žádném případě nezlepšili, alespoň co se týče hry směrem dopředu, celkem počtvrté z poslední pěti klání neskórovali, a utrpěli tak již svou devátou porážku v řadě napříč všemi soutěžemi.

Chvilku přece jenom trvalo, než se The Blues propracovali ke své první vážnější příležitosti. V té se objevil neustále hladový Giroud ve 20. minutě. Jorginho našel svého spoluhráče dobrým pasem do šestnáctky, a protože bránící Godfrey neodvrátil míč do bezpečí, mohl francouzský forvard zakončovat, ovšem netrefil balón v dobré pozici vůbec ideálně.

Ve 27. minutě zahrozil Giroudův spoluhráč z útoku Pulisic, jemuž po Zoumově přihrávce nabil na střelbu zleva Marcos Alonso, Američan však pálil pouze do boční sítě. Ve 36. minutě se ozval Pulisic ještě jednou, to když si elegantně zpracoval centr Rüdigera, zbavil se díky svému účelnému pohybu beka Aaronse, nicméně následně orazítkoval pouze břevno.

Jen o minutu později hodlal udělat něco s vyrovnaným stavem Zouma, avšak svou hlavičku nenasměroval do prostoru brány. Až ve třetí minutě nastavení prvního poločasu se rozvolnila poprvé a naposledy branková síť. Marcos Alonso uvolnil nalevo Pulisice, ten našel jemným obloučkem Girouda, jenž hlavou přes stopera Kloseho z blízkosti pohotově zacílil.

Po obrátce se Chelsea chtěla dostat k nějakému navýšení svého náskoku, aby se o něco více uklidnila a nestrachovala se o zisk plného počtu bodů, taková skutečnost ovšem pro ní nebyla vlastně vyloženou prioritou, neboť její soupeř v ofenzivě i nadále maximálně tápal. Domácí gólman Kepa, na rozdíl od svého kolegy Krula, si na merunu sáhl jen sporadicky.

V 66. minutě vystřelil technicky solidně Azpilicueta, míč ovšem o kousek přeletěl hostující brankovou konstrukci, v 72. minutě nehlavičkoval úplně špatně Giroud, avšak ani on neseřídil svoje mířidla správně. V 75. minutě neproměnil velkou šanci Pulisic, který ztroskotal na Krulovi, neprosadil se vůči němu poté ani Marcos Alonso či Willian z přímého kopu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC36303377:2993
2.Manchester City36243993:3575
3.Chelsea FC361961164:4963
4.Leicester City361881067:3662
5.Manchester United361711863:3562
6.Wolverhampton Wanderers361414849:3856
7.Tottenham Hotspur3615101157:4655
8.Sheffield United3614121038:3554
9.Arsenal FC361314953:4553
10.Burnley FC361491340:4851
11.Everton FC3612101442:5346
12.Southampton FC361371646:5946
13.Newcastle United3611101537:5543
14.Crystal Palace361191630:4742
15.West Ham United361071947:6037
16.Brighton & Hove Albion368131537:5337
17.Watford FC368101834:5734
18.AFC Bournemouth36872137:6231
19.Aston Villa36872139:6631
20.Norwich City36562526:6821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (708)

Přidat komentář
Greny

Možná nejdůležitější tři body v sezoně.. fakt jsem se toho zapasu bál..

Je mi jedno jak jsme hráli tři body jsou a tlak na kluby pod náma vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ma Giroud duveru, kterou potrebuje a hraje skvele.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
kissak

Však víme, že pro něj máš slabost. Škoda, že po těch spekulacích neskončil u nás, ale ono možná jen dobře pro něj

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

buduce kolo dostanete taky boring

Reagovat
Pride

Giroudovi nejde nepřát <3

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
icka

Reagovat
risk je zisk

typ útočníka, který ho chce mít každý trenér v týmu.

Reagovat
martin1

Chelsea, Leicester a United - čekal jsem teda lepší bitvu o LM. Snad příští zápasy budou lepší. Zatím to je o tom, kdo je "méně horší" a ne kdo je lepší.

Reagovat
Seydou Doumbia

United až na poslední zápas celkem válec, ne? Při prázdných tribunách fotbal bojkotuji tak spíš podle výsledku a statistik jsem dospěl k tomu názoru.

Reagovat
martin1

Tak já to spíš myslel obecně. Do konce pár kol, City nakonec LM hrát můžou a ten den večer United ztratí 2 body, pěkná reakce, aby jim ještě ty 2 body nechyběli. Leicester den předem schytá debakl s týmem na sestup a dnes Chelsea s nejhorším týmem 1:0 (jasně 3 body, ale i tak).

Reagovat
Seydou Doumbia

Poslední roky na top 4 bylo potřeba 70+ bodů. To se letos už nepodaří. Každopádně Leicester od vánočních duelů 5 výher za nějakých osmnáct duelů. První polovinu sezony byli neskutečně nadopovani a šlo jím to náramně. Po koroně to je ještě větší katastrofa. Chelsea nemá kvalitní kádr a hraje podle mého solidně. Příští sezona bude se Ziyechem, Wernerem tak by to mohlo být lepší, když příjde třeba ještě někdo do obrany. United se začali zvedat až po příchodu Bruna. Právě jím věřím, že to čtvrté, možná třetí místo urvou. Ale konzistentní během celé sezony není nikdo, dokonce ani City.

Reagovat
kilobyte

Z posledních deseti zápasů má United nejvíc bodů a Chelsea je druhá. Navíc United už 10 kol neprohrálo.

https://www.livesport.cz/tabulka/h2NtrDMq/CxZEqxa7/#form;overall;10

Reagovat
martin1

Však to nepopírám, myslím skutečně pouze ten finiš (4 kola do konce) a reakce na úspěšné odvolání City. Vím, že United mají formu, ale pořád je možný, že jim ty 2 zbytečně ztracený body mohou chybět v závěru.

Reagovat
kiwwi

takze si si vlastne vybral len 4 kola do konca, z ktorych sa odohralo 1 kolo?

Reagovat
martin1

A o čem celou dobu píšu? O situaci, kdy je pár kol před koncem více týmů na tom bodově téměř stejně a že ten finiš ZATÍM nic moc a věřím, že PŘÍŠTÍ zápasy budou lepší. Je evidentní, že že v bodově poměrně vyrovnaném závěru může být každý ztracený bod rozhodující.

Reagovat
kiwwi

United a Chelsea maju poslednych 10 kol naj formu - toto neberies

United a Chelsea maju este odohrat 3 resp. 2 kola - toto neberies

United zremizovali 1 zapas a Chelsea prehrala 1 zapas - tragedi

Reagovat
martin1

Pochopení psaného textu 0

Reagovat
kiwwi

tak pochopenie pisaneho textu mas naozaj nulove, ale zato sebareflexiu mas na dostatocnej urovni

Reagovat
martin1

Wow, to jsi mi to nandal, ale co čekat od Slováka a fanouška United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

A co jsi čekal? Že všechny zápasy vyhrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době výhra 1:0

Reagovat
Salfovic

Takže Norwitch nevystřelil na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystřelil

Reagovat
PP

Oni nám Luize, my jim zachránce Olieho.. na světě není žádná spravedlnost.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aker22

https://twitter.com/sporf/status/1283157589468094466?s=21 silná tiskovka i to vyjádření "I'm a good manager, but I don't win titles if I don't have good players and good players are expensive." naznačuje, co možná přijde v létě

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je sasek

Reagovat
off-olda

To si dělá prdel.. To je nějaká sranda doma před zrcadlem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

uplny nechutak

Reagovat
janinho

to bol 1.april??? alebo akoze diss na Zozeho ze chudak Pep nemal take financne zdroje ako maju treneri v ManU?

kks, tu sa pozri Pepko:

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

za poslednych 5 rokov ste na posily minuli viac nez Lpool, Arsenal, Chelsea a Tham dohromady! a 10rocne porovnanie je este horsie. Tak co places ze si nedostal Alexisa a Maguirea

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Agent z Melmacu

hentie pičoviny povie človek, ktorému sa po sezone nepáčila obrana, tak si kúpil rovno troch?

on ide plakať že nemali peniaze na Sancheza?

jdu blejt

Reagovat
r.mrazik

A pořád je Pepek za zmrda

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Chudák Pep

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
CHONG

Krysa v lidském obleku.

Reagovat
Salfovic

A to tohle jelito jsou někteří schopní označovat za nejlepšího trenéra historie

Reagovat
technecium

Až Klopp dokáže to, co on, tak prosím

Reagovat
fenixLFC

rozhovor guardiolu a aj tak tam musis napchat kloppa. ty mas solidne komplexy, nezvladac

Reagovat
technecium

To by nebyl můj příspěvek, aby na něj nereagoval nějaký uřvaný fanoušek Liverpoolu

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
fenixLFC

roztomile

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je taková, že Pepovi se může rovnat jen José Mourinho

Reagovat
technecium

Zrovna s tím Fergusonem má pravdu

Reagovat
r.mrazik

Jako že téměř celou nejúspěšnější zálohu udělal z odchovanců...má pravdu

Reagovat
technecium

To byla jedna generace.. Ale taky měl období, kdy dával rakety za hráče

Reagovat
Svatej

Můžeš začít vypisovat seznam, jsme na něj zvědaví.

Reagovat
technecium
Reagovat
r.mrazik

takze beres to obdobi 20 let?

Reagovat
r.mrazik

a??

takze tam ma Alex dva hrace...

tyhle prepocty jsou stejne vzdy totalne vtipny

Reagovat
Svatej

Lil, to je jako ono?

Reagovat
fenixLFC

technecium, prekvapuje ta to?

Reagovat
Svatej

Vzdycky jak idiot mam nejakou nadeji, ze to s nim bude alespon o procento lepší a pokaždý zasnu nad svou naivitou

Reagovat
fenixLFC

unho napisat cokolvek ine ako je strata casu, pretoze on proste je mimo v kazdej jednej vete co napise. fakt tam nikdy nie je jedina pravdiva informacia

Reagovat
r.mrazik

rakety samozrejme daval...preci jen kvalita stoji prachy

ale snad jediny obrovsky nakup,co se mu nepovedl byl Veron

a navic ty obrovsky nakupy byly rozlozeny do mnoha let

Reagovat
masly008

Ale ber to tak že on koupil nejdrahšího obránce,záložníka a teenegera.Ve 3 z 5 případů měl nejdrahší nákup, takže fakt jel bomby.

Reagovat
r.mrazik

no...a byl to jediny velky nakup toho prestupniho obdobi nejbohatsiho klubu na svete...

jel asi stejny bomby,jak kdyz liver koupil virgila a toho brankare...

krome toho,ze celou zalohu mel z odchovancu...

Reagovat
masly008

Jako jasně,právě že není nic zvláštního to takhle dělat.Já třeba tvrdím že tituly se kupují.kdo má prachy vyhrává.vyjímky jsou ojedinělé.SAF měl prachy tak toho využíval,stejně jako Pep a Klopp.

Jen nechápu proč se nad tím někdo pozastavuje.

Reagovat
r.mrazik

Ono je i důležité jak se k něm penězům dostaneš...a kolik toho nakoupis

Reagovat
r.mrazik

Ale samozřejmě MU je v tomhle trochu jiný klub s ohledem na všechny ty odchovance

Reagovat
Elliasson

Však má v mnohých věcech pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ma i manzelka, ale ....

Reagovat
Front hell

Manželka má pravdu vždy a ve všem

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

FFP tyhle problémy nevyřeší. Ideální by bylo něco na způsob omezení registrace nových hráčů v kombinaci limitu utrácených financí za sezonu podle nějakého vzorce.

Třeba, že 1 klub může za jedno přestupní období utratit x-násobek průměrné sumy všech klubů v lize za předchozí rok a současně registrovat y nových hráčů.

Pokud to klub poruší, tak zakázat start dotyčných hráčů v soutěži. Pak by si kluby rozmyslely, jestli se jim vyplatí koupit hráče, který by nemohl nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemá moc smysl psát o tom, jak hrozný ten zápas včera byl.... S posledním týmem, který v některých chvílích vypadal tak odevzdaně. Zhodnotil bych to asi tak, City by jim nasypalo 5 (což je asi to, co bych požadoval od Chelsea proti takovým soupeřům) a navíc jsem u toho usnul, protože to bylo nekoukatelné (miliony přihrávek a opravdu otřesný Jorginho).

Reagovat
smazaný uživatel

A co mě opravdu mrzí, tak ten výkon nemá ani vypovídající hodnotu. Ať tam nastoupil kdokoliv, včetně Rubena či CHO, tak i kdyby zahráli sebelíp (dal hattrick či něco podobného), což se rozhodně nestalo, tak stejně to byl opravdu poslední tým tabulky, kterému o nic nešlo. Něco jiného by to byl výkon proti týmům z vrchní části tabulky a tam většinou ty výkony nejsou dobré, co se týče zmíněných hráčů. A to jsou ty zápasy, které mají vypovídající hodnotu o tom, jestli na to ten kluk má či ne...

Reagovat
Bakary3

Takže vlastně chceš, ať jim Chelsea dá bůra, nedala, jsi nasranej.

Kdyby dala, nemá to pro tebe výpovědní hodnotu, protože se nepovedly zápasy proti lepším soupeřům - vlastně není za co chválit.

Ty jsi trošku divnej týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Norwich je tým, který je poslední a o nic mu nejde. Je to tým, kterému bychom měli dát více golů než jen jeden a ještě hrát tak otřesně. A ano, hodnotu by to i tak nemělo, měl bych z toho samozřejmě radost, protože by to měl být standard, který Chelsea stanovila. Bohužel ho nedodržuje a to mě vytáčí. Vadí mi řeči o tom, že třeba CHO vypadal dobře... Ještě aby nevypadal, když je to tým, který je poslední. To je ta nulová hodnota. Ať vypadá dobře proti Liverpoolu nebo Arsenalu nebo City. To má pro mě hodnotu. Proti slabším ti zahraje i tragický Drinkwater. Ale my takové nepotřebujeme, potřebujeme takové, kteří budou hrát jak proti slabším dobře, tak především proti silným dobře až nadstandartně.

Reagovat
Bakary3

Mně to přijde, že žiješ mimo realitu.

Ta je taková, že tě prostě kolikrát potrápí tým, od kterýho se to nečeká.

Na každý tým, na Chelsea i Real, přijde krize, kdy se může trápit s každým.

Dám bůra v ligovým zápase není standard pro nikoho. Jsou týmy, kterým se to daří, ale ani těm to nevydrží věčně, viz třeba Barcelona.

A ano, i z takovýho zápasu může vzejít pozitivum, jako že se třeba nějaký hráč (třeba se zrovna dostávající z horší formy, po zranění) ukázal v dobrým světle.

Dle tvýho vidění fotbalovýho světa by měla tabulka dopadnout přesně dle papírových předpokladů.

A každej hráč by dle tebe měl být jako stroj a vždy odvést přesně to, co se od něj očekává, nebo ještě o kus víc.

Vidím tě jako člověka, kterej jde do tipsportu a na lístek nasází 15 zápasů na tutovky - v Anglii City, Liverpool, doma United a Chelsea... Ve Španělsku Barca, Real, Atleti neprohra… v Portugalsku Porto a Benficu… Paříž.. Bayern… Asi jako já, když mi v 10 letech vsadil děda.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, že to není standard pro nikoho. Prohrát se může, trápit se ten tým také může. Ale není normální mít krizi třeba rok či dva. Když se teď podívám na City, tak nasekali 14 golů za 4 zápasy. Z toho dvakrát 5:0 a už to tak dělají s těmi slabšími i silnějšími, viz my minulý rok, nějakou tu dobu. Standard si poměrně drží. Jako každý tým i oni mají slabší momenty. To má každý sportovec. Nelze ale mít tento moment 3-4 roky v kuse. A s těmi hráči, k čemu ti to je, když potom nastoupí proti silnějšímu a je neviditelný. Potřebuješ, aby byl dobrý jak proti slabším, tak především proti těm silnějším. Také nelze mít neformu rok či dva. Není čas na takové hráče čekat jestli se chytnou či ne pokud chceš být úspěšný. A protože v Chelsea je úspěch jedna z hlavních priorit, tak to nemůže fungovat jako teď ty poslední roky. To nás vláčel Eden. Jeden hráč.

Reagovat
mesyas

barvic je známej troll

Reagovat
Svatej

Reagovat
hona.kub

A co fanoušci? Tentokrát si je nezmínil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi řeči o tom, že třeba CHO vypadal dobře..... Reakce na fanoušky, kteří tohle píší. Jeho výkon proti takovému týmu mě nezajímá. Důležité jsou výkony proti jiným mužstvům.

Reagovat
Talker

Už chápu, kde je tvůj problém... Ty očekáváš od současné Chelsea výkony ve stylu Liverpoolu nebo Citizens. Od týmu, kde hraje Barkley, Willian, Giroud, Alonso a hromada mladíků a chceš od nich fotbal a výsledky jako od týmu, kde hraje KdB, Sterling, Silvové, Mahrez, Aguero a spol.

Pokud fakt nevidíš rozdíl v kádrech, tak chápu tvoje zklamání nad každým zápasem...

Ten konec sezony nebude vypadat hezky, nebude to fungovat dobře, protože hrajeme o body a čert vem výkony. A když se koukneme na tabulku, tak formu relativně máme slušnou. Ač to vypadá sebehůř.

https://www.livesport.cz/tabulka/h2NtrDMq/CxZEqxa7/#form;overall;10

Reagovat
M0rb1D4S

Nesnaž se ho pochopit, nesnaž se na něj ani reagovat. Uděláš tak nejlépe.

Reagovat
icemike

Tak tak

Reagovat
Talker

Já jsem rád, že jsem ho pochopil konečně. On od současného kádru očekává výkony ve stylu absolutní špičky.

Je to blázen.

P.S. to nereagování jsem psal včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen jiné nároky na klub než vy. To není bláznovství. Nemyslím si, že je mám výrazně přemrštěné. Nebo je snad přemrštěné, že chci dobré výkony proti týmům jako je West Ham nebo Sheffield? Že bych rád neprohrával ostudně třeba s United, které mnozí z vás považují za odpad? To nebyly výkony, které jsou vhodné a zase nemáme takový tým, že by si s námi měli takové týmy prohrávat. Zase nás tolik nesnižuj.

Reagovat
Talker

Reagovat
M0rb1D4S

A vidíš to, přece jen jsi to sám nevydržel Máš slabou mysl

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

No kápnul si na to. Ale já takový standard klubu nestanovil. Ten byl stanoven mnohem dříve. A takový standard jak jednou stanovíš, tak ho musíš držet neustále na stejné rovině. Neříkám, že všechny týmy to dokáží držet. Ale třeba zmiňované City zatím ano, vždy nakládalo slabším a nakládá dál. Já požaduji před každou sezonou přesně tenhle standard. Dobrý fotbal, co nejvíce golů, solidní obranu, kvalitu. Následně je to na klubu, jak to zařídí a já následně samozřejmě hodnotím. Ale není můj problém, že City má takový tým, to je problém vedení, že nedělalo svou práci dobře i když já tvrdil, že se prostě nakupovat musí. Tvrdím to už od roku 2012 rok co rok.... Kdyby se pracovalo jak má, tak máme podobný tým. Peníze na to máme. Já to tak mám ale se všemi sporty a sportovci, moc neuznávám taková ta vítězství o haluzi a následně 5 let nic.... Uznávám ty, kteří nastolí určitý standard a jsou schopni jej držet. Ať už individuální sportovci jako Fedex, Rafa, Djokovic, Bolt, Jágr..... až po týmové sporty (Kanada v hokeji, Rusko)..... mohl bych takhle pokračovat. Nastolili standard a dokáží ho držet třeba 10-15 let, v týmových i déle. A o to mi jde i u Chelsea, nastolila standard a ten musí držet. Neexistuje že ne. A jak si to zařídí, to už je na ní. Teď jsme tři roky bez titulu, ale svitla mi naděje na přestupovém trhu, kde se konečně chováme tak, jak máme, že by to příští rok mohlo být dobré.

Reagovat
Jordi Alba

To je problém vedení, že nedělalo svou práci dobře i když já tvrdil, že se prostě nakupovat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tu jednou zmiňoval tu krásnou větu či souvětí, které pronesl Jordan z dokumentu Last Dance. Bylo to něco ve smyslu toho, že je jeho povinností podávat vždy ze sebe to nejlepší, protože se na něj přišli podívat diváci nejen do haly, ale dívají se na něj také lidé v televizi. Když si na mě udělali čas, musím jim ukázat ze sebe to nejlepší, co v sobě mám stůj co stůj. Tohle souvětí mi utkvělo v paměti z toho dokumentu snad nejvíc. Čas je na světě ta nejcennější věc a když už ho trávím třeba u toho fotbalu, tak chci vidět, že tam ti hráči potí krev. Naprosto všichni.

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty máš 16, že ?

Reagovat
icemike

Nelichoť mu

Reagovat
icka

Reagovat
Spalovač šancí

Chelsea si to zkušeně pohlídala a vytvořila tlak

Reagovat
Salfovic

Reagovat
matZz

Sanchez a Davies zahrály dneska fakt dobře.

Aurier snad už za nás nikdy hrát nebude. S těmahle výkonama bude za klauna i v Ligue 2.

Reagovat
matZz

*zahráli, ups

Reagovat
smazaný uživatel

i Sissoko hral dobre. Winks sa zlepšil v druhom polčase no i tak netuším, aké má úlohy v tíme. Nie je to DMko a dopredu tiež ma zákaz nahrať to vyzerá,

Davies a Davinson veľmi dobre. Bergwijn perfektný center. Škoda len, že sa na to nedá pozerať.

Reagovat
Cobra

Já zase nevím, jaké úlohy má v týmu Sissoko. Winks si jde aspoň pro tu přihrávku a snaží se to rozdat i když většinou do boku nebo do zadu, ale Sissoko prakticky nedělá ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko maká smerom dozadu, trackuje a je silný v súbojoch. Má dobru fyzičku. Možno by nebolo na skodu ho skúsiť na RB. Horší jak Aurier nebude.

Reagovat
matZz

poslední zápasy jsem si říkal to stejný, ale zrovna dneska mi přišlo, že tam měl pár momentů, kdy dokázal dobře vyvést míč nahoru nebo nějak smysluplně kombinovat na soupeřově půlce. já prostě jen doufám, že tu jeho pozici převezme co nejdřív NDombele.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ndombelém mi príde znepokujúce jeho fyzická kondícia. Vyzerá na odstrel a nie je veľmi atletický hráč. Snáď sa zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*po pár minutách hry vyzerá fyzicky na odstrel

Reagovat
matZz

když nastoupil proti Sheffieldu, tak vypadal imo dobře. těžko říct, co má za problémy. za Lyon odehrál za poslední 2 sezony přes 7000 minut, to není málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas to se mi taky noc libil

Reagovat
jk

Ndombelé se podle mě nechytne, protože pro něj v tom fotbale není místo. Do naprosté většiny zápasů je to pro současný Tottenham zbytečný hráč. Další věcí je jeho přístup, kdy se z jeho okolí šíří zprávy, že za Tottenham hrát nechce a chce odejít. A podle toho údajně vypadá i jeho přístup v tréninku.

Reagovat
matZz

to je tolik blbostí naráz, že nevím, na co reagovat první

Reagovat
jk

Nemusíš na nic. Čas ukáže kdo měl pravdu. A zatím tomu, že by se měl prosadit nic nenaznačuje

Jen ti připomenu, že Ndombelé byl čistě Pocheho nákup, který měl vyřešit problémy, které měl Tottenham s překonávání soupeřova bloku při hře založené na držení míče. Tohle hrát pod Mourinhem nikdy nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Auriera bola neskutočná. To sa len tak nevidí podobné bránenie. Trochu súci obranca by to odstrelil na parkovisko. Sissoko vynikajúca práca smerom dozadu a ten urobí toto.

Škoda, že neuvidíme Tangangu alebo Sissoka na RB.

Reagovat
jk

Liverpool and Manchester City are the only teams to have won more @PremierLeague games than #thfc since José Mourinho was appointed. [BBC]

Reagovat
Counter

Hned bych mu prodloužil smlouvu.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
jk

Ticho tam dole

Reagovat
Hokaido

A dal bych mu neomezenou moc, co se přestupů týče.

Reagovat
Counter

Příchody i odchody

Reagovat
smazaný uživatel

Matič do Spurs !!

Reagovat
king23

To se ale nehodí, místní experti by ho hned vyhodili, aby mohl nastoupit někdo, kdo bude hrát pohledný kombinační fotbal na jeden dotek a kde budou branky padat jen do šibenice a po akrobatickém zakončení přičemž pokud se vyhraje, tak minimálně o 3 branky.

Reagovat
nani92

Najlepšie mužstvo histórie

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti Arsenalu, náhodou sympatický tým

Nicméně tohle mi přijde jako zápas doma proti Atletům v bledě modrém. Taky máme drtivou územní převahu, soupeř nedokáže vylézt, my nedáváme šance, nejsme schopni prolomit obranný val a Atleti/Arsenal si udělají dva výlety do vápna a obrovskou minelou dosáhnou prvního gólu a po druhé taky selže gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda na druhým gólu má minimálně stejnej podíl Robertson se svým nesmyslným autem, kterým dostal Alissona naprosto zbytečně pod tlak.

Reagovat
cristiano.K.

částečný souhlas, dávat skákavou malou domu golmanovi pod tlak je blbost, ale Becker by měl být natolik zkušený a odmazat to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Denní chléb fanoušků dominantních týmů, zvykej si

Reagovat
cristiano.K.

to srovnání s Madridem není na místě, tam jsme si vypracovali 2x víc šancí než včera.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi souhlas, nicméně stejně mi to přijde podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé půli jste neměli pomalu žádnou vyloženou šanci, vlastně willock měl větší šanci než vy. Vy jste měli tak max salaha, když posadil luize, ale to bylo těžké na zakončení, protože měl míč pod sebou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě tam byl ten slušný závar před brankou, kdy jste nebyli schopni odkopnout. Nicméně jo, zase žádná hitparáda.

Reagovat
LokoLFC

Jezisi to je ostuda proti takovejm drevakum... Jedinej Mane v utoku snese nejake meritko...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Tomu se říká lekce z efektivity a jediný dřevák tam byl včera allison a virgil

Reagovat
LokoLFC

No ja kdyz videl i Firmina, Salaha, TAA... hruza...

Reagovat
fenixLFC

tak nebudeme najlepsi tim v historii ligy

Reagovat
Front hell

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
El Cid z City

Jo,skvěle Arsenal,skvěle.Bodovej rekord zůstane Pepovi

Reagovat
smazaný uživatel

rekord my ass

golias si dnes pochutnal na davidovi

Reagovat
Counter

Tím goliášem je Kolašinac?

Reagovat
smazaný uživatel

kola bol suciastka v perfektne namazom stroji

Reagovat
Golasso

On nám někdo sežral Luize?

Reagovat
Greny

Alisson si to dnes dal na Kepu

Reagovat
Kixi Syhimour

A samozřejmě tím padá rekord, takže se prostě musí uznat jak skvělý byl ten tým Guardioly, roli hrála určitě i ta lavička, nicméně pořád ztratil pouze dva body od té doby, co měl jeho tým zajištění titul.

Reagovat
Godwinson

Spíš je tohle hodně specifický ročník než cokoliv jiného

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevím, roli asi toho hraje spousta, přeci jen City taky nevyhráli po 30 letech, vyhráli později atd. Ale co na tom, prostě ten tým ten rekord udrží, tak holt klobouk dolů.

Reagovat
Godwinson

Je to prostě podivná sezóna, nejdřív to vypadalo na ukončení, pak se to rozehrálo, bez diváků. Není, o co hrát, navíc to budeš mít skoro bez pauzy. Tím chci trochu i reagovat na ty nářky a rozhořčení nad Liverpoolem pod preview :-)

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem rád, protože mě začíná naplňovat slušná nechuť. Čert vem ty výkony, ale prostě mě žere naše chování na přestupovém trhu , Werner mě bude děsit donekonečna a to že ten kádr znovu nebude doplněn o nějaké hráče mi přijde jako strašná škoda a shození našich šancí na obhajobu, protože prostě minimálně hráči na lavičku by se hodili.

Jinak samozřejmě hráčům to nějak extra nevyčítám, RKBoy to shrnul dobře pod preview, hotl se teď musí vystát výsměch ostatních fandů, ale s úspěchem jsou i nepřátelé.

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 hraci urcite pridu, ale do zakladu asi nikto

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nemám absolutně žádná očekávání, to budou zase hráči maximálně typu Minamino (nic proti, ale chtělo by to za mě větší kvalitu).

Nebýt toho pitomého covidu , tak si teď užívám závěr ročníku nehledě na výsledky, protože vím, že by byl náš útok o jednu výborný posilu širší (nic proti Chelsea, ale myslím, že by to tak dopadlo).

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě bych chtěl dodat, že Minamino by mohl být dobrý, ale potřebuje čas, mně se i docela líbí. Každopádně by to ale stejně chtělo posilu jiného kalibru.

Reagovat
LokoLFC

Minamino potrebuje cas, nez i Klopp pochopi, ze to neni hrac pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

No Shaqiri a Gomez asi odidu, takze niekto zo zostupujuceho timu k nam na lavicku? Thiago asi bola len nejaka hra agenta a o nikom inom sa uz asi nerozpravalo. Ten Werner bude dost mrziet

Reagovat
Benzema

Gomez ? Netrep

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren samozrejme

Reagovat
Benzema

Ten nech ide aj zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pojde do nejakeho Zenitu, tak to zadarmo aj bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych bral i Thiagam nicméně znovu klasická utopie. Shaqiriho je dle mého škoda a nějakou náhradu za něj neočekávám, za Lovrena možná fakt někdo přijde, jen aby to byl někdo kvalitní.

Ale i kdybychom sebrali Cantwella atd., tak to je jen laciná záplata. Je směšné, že takový klub si prostě nedovolí utratit za hráče na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokym nepredame niekoho kto ma cenu tak asi marne dufat v nejaku poriadnu posilu. Je to skoda no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

To prostě zaslouží uznání, snad to pro hodně vašich fanoušků bude taková malá lekce z pokory. To samé s Invincibels - vy jste byli fakt strašně, strašně dobrý tým, ale stejně máte po 36 kolech 3 prohry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme víc jak loni , konec konců ale pořád můžeme mít míň bodl jako loni.

Pro mě asi stejně větší počin prostě uhrát těch 100 bodů, nicméně samozřejmě i Invincibles mají mé uznání, přeci jen se to povedlo jenom 2X, přičemž Preston snad ani nepočítám.

Reagovat
Busby babes

ty porovnani v poctu bodu nedavaj smysl. Pool byl imho letos dominantnejsi nez City v te jejich 100 bodove sezone.

Reagovat
Counter

Nemyslím si. Aspoň statisticky ne, takový Understat uvádí výrazné rozdíly.

Reagovat
Busby babes

nijak extra se hadat nebudu. je to jen pocitove. kazdopadne prvni veta porad plati...

Reagovat
Hokaido

Prijde mi, že se trochu zapomíná, jak strašně byli dobří a že se proti nim skoro nedalo hrát.

Reagovat
Counter

Taky bych řekl, že to bude recency bias. ManCity byli v té sezoně nedostižní a ani o rok později to nebylo jiné, jen se jim tam už LFC dokázalo vyrovnat.

Na druhou stranu, letos mi přijde, že je celá liga kvalitnější, takže teoreticky bylo pro LFC těžší dosáhnout na takový úspěch. Ale i to může být recency bias

Reagovat
Kixi Syhimour

Leda tak vy , 4 zápasy 3 vítězství a ta porážka s červenou kartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já si to nemyslím. City dali přes sto gólů, měli skóre asi plus 80, k tomu se Liverpool letos ani nepřiblíží. Navíc i po zisku titulu ten tým kosil úplně všechny, byl o level jinde než zbytek ligy i bez motivace.

Reagovat
Counter

Jediný Huddersfield se jim vyrovnal

Reagovat
Hai

Reagovat
Busby babes

hlavne jste mohli dat sanci nejakym mladym, kdyz jste meli moznost. Na nejakej rekord se vysrat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Můžeme na to téma debatovat třeba ještě 300x. Byl rekord za mě prostě správně po něm jít, co třeba připustit možnost, že má někdo prostě jinej pohled.

Navíc se ukázal Curtis a Neco, Keita se rozehrál (což je asi nejlepší zpráva) a šanci nějak dostával Minamino. Zase nic extra, ale že by měli zakázaný vstup na hřiště také ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott ten zakaz asi dostal

Reagovat
Busby babes

vsak v pohode. jen rikam svuj nazor umocneny tim, ze jste nejakej pochybnej rekord stejne nedali. Ten pomer risk/zisk mi v tom pripade prijde hrozne spatnej pro vas. Ale tak ja jsem jedine rad.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem toto mi fakt na Kloppovi prislo divne, na jednej strane hovori ako si kazdy zasluzi medailu a ze ked ju niekto nedostane od ligy tak ju dostane od Kloppa a na druhej zas ze nebude rozdavat starty v PL ako cukriky. Neviem ci je taky problem dat takeho Elliotta na par minut ako keby mal jeho prichod dokaslat cely zapas. Aspon Jones si jeden zapas zahral od zaciatku a aj Neco.

Proti Chelsea cakam podobnu zostavu ako dnes lebo sa zas budu bat prerusenia serie domacej neporazitelnosti a na Newcastle Jones, Neco zaklad.

Reagovat
cristiano.K.

achjo, však každý zápas jsme rotovali hráče, kteří nemají jistý základ Ox,Keita,japonec,Williams,Jones. Za mě to Klopp dělal správně, že to nevyšlo je věc druhá. Navíc ted tu šanci mohou dostat, ale podle mě je tam stejně cpát přehnaně nebude, protože ta rotace je dostatečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaslat na rekordy, hlavne mate titul po takove dobe.

Klopp tam sype mladsi hraci a zpevnuje vazby hracu ke klubu.

Kostru muzstvo nechava trochu odpocinout.

I prohru pomuze tymu ulevit tlak a muze se nakopnout do dalsi sezonu.

Hlavne Klopp asi chce zustat dlouho v LFC, takze nikam nespecha.

Nemusi nahanet rekordy, protoze ty prichazeji s casem, tak jako prichazelo k SAFovi v MU.

Snad vydrzi aspon dalsi 10 let v LFC.

Reagovat
El Cid z City

Klopp šel po rekordu,ale Pepa nedokáže předehnat. Mezi volbou rekordxmládež zvolil rekord, nedivím se mu, no nevyšlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Me je City u zadku s nejakym rekordem, paklub zustane paklubem Kloppovi preju jenom dlouhovekost u kormidla LFC.

Reagovat
Trand

Naprosto nedůstojný výkon, v druhým poločase držení míče 18 %. Ani nás nemůžu pochválit, že bychom to nějak skvěle odbránili, protože Liverpool měl šancí hodně. Jediný štěstí bylo, že to pojali spíš jako nějakej fotbálek na sídlišti, sice nás hrozně drtili, ale přišlo mi, že vyloženě vyhrát chtěl z útoku fakt jenom Mane. Třeba takovej Salah mi přišel myšlenkama hodně mimo. No nic, 3 body se počítají, hráče jsme pošetřili, ale doufám, že něco takovýho jako dneska už nikdy neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho uz v tejto sezone ani nedal hrat

Reagovat
cristiano.K.

Mané MOTM za nás, Salah měl za poslední dva zápasy asi pět šancí a nedal žádnou, zatmění mozku kvůli krále střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké šance? Salah byl jejich nejlepší hráč po manem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano takže žádná vyložena šance,jediná že které mohl padnout gól byla salaha s luizem, ale jak sem psal už výše, tak to bylo těžké zakončení pod tlakem. Ostatní šance obránci odbranili, nebo to nebylo nebezpecne

Reagovat
Luc-Luc

gol mohl padnout v pohode ze vsech tech sanci, ale 100% byla asi fakt jenom ta Salahova, kdy posadil Luize, tam to mel prat bodlem...a Mane, kdyby byl sikovnejsi, mohl si zkusit jit pro penaltu

Reagovat
Front hell

za poslední větu

Reagovat
Trand

Takže ta Maného šance nebyla nebezpečná? Nebo to bereš jako že ho AMN ubránil? A ta Salahova hlavička, tam kdyby byl líp připravený, tak to klidně může být gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nebyla nebezpečná, protože ho amn ubranil. tu hlavičku by musel trefit úplně dokonale, aby to preletelo Martineze do levé šibenice, jinak z toho gól v podstatě nešlo, protože tomu nešlo dát dostatečnou razanci. Salah na to byl dobře připravený, ale neumí hlavičkoval, vždyť se dokonce hlásil o tu prihravku

Reagovat
Trand

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool po 5 rokoch porazený

Reagovat
Shottack

Nejpřekvapivější poznání je, že Arsenal umí bránit

Reagovat
Counter

Neumí.

Reagovat
PH8

Ani omylem. Možná Tierney snesl nějaké měřítko, jinak to byla nemohoucnost Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Dubravka nebol Dubravka tak by tato prehra aspon k niecomu bola. Inak Origi out, fakt ma nebavi ten chalan. Snad sa Klopp nebude vyhovarat a ide hladat nahradu za spackaneho Wernera

Reagovat
Shevchenko

Tolik k tomu vysněnému rekordu

Reagovat
fenixLFC

holt sa ,,musime'' uspokojit s titulom to asi nakoniec zvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

musime "uspokojit"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Za 13 rokov suvisleho sledovania som azda takyto zapas este nezazil. 19 percetn drzanie lopty v druhom polcase, neviem ci som sa dival na Stoke alebo na Arsenal. To bol taky futbal asi ked pride 3 ligista hrat na dedinu a domaci su vsetci pod loptou a len cakaju na konecnt hvizd.

Ale treba aj uznat kredit hracom pretoze dobre vyplnali priestoy, Liverpool si moc toho nevytvoril a obrana hrala podla mna velmi obstojne. Liverpool si to prehral sam, to je prosty fakt.

City bude int oriesok. Tam nam ani takato defenziva nepomoze. Kazdopadne konecne vyhra nad Kloppom, to sa ceni

Reagovat
smazaný uživatel

Není lepší tu EL nehrát ?

Reagovat
Counter

Není.

Reagovat
stiflerovamama

Do piči Arsenal dve strely dva góly na ktoré sme nahrali, my 24 striel. V zadu to smrdí, vpredu sme nemohucno dať gól, to pripomína staré časy. Prehrať s dnešným Arsenal je hanba, už nech je radšej nová sezóna lebo týmito zápasmi si len kazime dojem z tak dobrej sezony.

Keita musí byť pred Oxom, je tak o dve triedy lepší.

A ako City sú za nami o toľko bodov ako sú, ale v takomto type zápasu by dali Arsenalu 5 kúskov a ten by si ani necuchol, zatiaľ čo mi premarnime milión šancí a dostaneme zo všetkého čo môžeme. A v tomto sú podľa mňa stále pred nami, a ná Tom by sme mali najviac zapracovať.

Reagovat
stiflerovamama

*my

Reagovat
Hachim Mastour

Prehrať na Emirates nie je hanba a City by nám 5 gólov nedali.

Reagovat
FUnk

*je, 6 gólov

Reagovat
Front hell

A někomu Bayern aj 7

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Jako Arsenal s LFC švanda, ale twitter je aktuálně úplně v hajzlu - komusi se povedlo hacknout účty všem možným slavným lidem či velkým společnostem (Gates, Musk, Apple, Uber atd.) a hází tam oznámení, ať jim lidi pošlou peníze skrz bitcoin, že obratem dostanou dvojnásobek.

Reagovat
Nikikrew

Aj Cibulkovej niekto hackol ucet, konecne dava dobre videa na FB

Reagovat
smazaný uživatel

kolko si poslal?

Reagovat
Counter

Tak už i Biden. Jsem zvědavý, jestli dojde i na Trumpa, to by už mohlo být sakra nebezpečné.

Reagovat
Counter

Wow, teď i Obama (120+ mil. followerů), to je brutální

Reagovat
jacobT

Tak to je jasný už aj Trump.

Reagovat
Counter

None of the Trumps have been hacked because everyone knows they would never give back to their community

Reagovat
jacobT

Jj, zrovna som to čítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To to hned mažou? Bo já tam nikde nic nevidím. Jak to vypadá?

Reagovat
Counter

jj, vždycky se to objeví a během chvíle zase zmizne. Ale screenshotů už určitě najdeš spoustu, sám jsem některé viděl na vlastní oči, než zmizely.

Dá se prý dokonce sledovat ten uváděný účet, jak tam přibývají peníze

Reagovat
jacobT

Tento účet k tomu postuje asi najviac a priebežne aktualizuje zoznam všetkých prominentných účtoch, ktoré boli hacknuté.

https://twitter.com/lawmaster?s=09

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

mazou ale typek stejne prej uz vybral 1,4 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nikdo nehackuje účty lidem, ale hacknul přímo nějaký slabý bod Twitteru a má přístup k účtům všech.

Reagovat
Counter

Zdá se, že to bylo cílené na verifikované účty. Ale možná měli přístup ke všem, cojávím.

Viděl jsem už spekulace, že ten bitcoin byla vlastně jen taková zástěrka na ukázku moci, že to fakt všechno hackli, aby jejich nabídka získaných soukromých informací mohla být řádně oceněná.

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal to ubetonoval dobre, moc golovek jsme nemeli, krome Maneho hrozne bezkrevnej vykon a naprosto zbytecna a ostudna porazka s velmi slabym Arsenalem

Reagovat
Counter

A ještě jedna věc:

https://pbs.twimg.com/media/Ec_ymOKWsAIhAXz?format=jpg&name=large

Jistý pan Edward za tohle nedávno dostal redku. Ale nezlobím se, TAA mám ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

to som si ani nevsimol, po tomto by som s Fantou nadobro skoncil uz navzdy ale dost ma nasral aj Xhaka na konci, uz som myslel ze Keita bude zas out

Reagovat
Golasso

Taky jsem si na to vzpomněl hned při tomhle zákroku . Ještě jak se to hodinu řešilo u Nketiaha přes VAR, všichni se pohoršovali a nakonec teatrálně červená. Tady prostě žlutá hmmm, jede se dál ....

Reagovat
jacobT

To, že sa hra ani nezastavila, aby sa to preskúmalo, je úplný výsmech.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Trand

Reagovat
PH8

Měl jít no, ale Nketiah si ji tentokrát opravdu zasloužil taky.

Reagovat
Golasso

Asi jo, ale štve mě ten dvojí metr. I ohlas je úplně jinej...

Reagovat
Front hell

Ještě sis nezvykl.

Reagovat
Golasso

Na tohle si nezvyknu asi nikdy

Reagovat
r.mrazik

TAA je taky slušný prase

Reagovat
Front hell

On je hodně dobrý zmrd,když se nedaří. Viz proti atletům.

Reagovat
r.mrazik

prave...takova zakerna kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Záběr na hovno, jako video tot akto nebezpečné vůbec nevypadalo

Reagovat
Front hell

Nedej bože kdyby to bylo naopak,to by tady nějaké plačky zase brecely. Takhle je tady klid mír.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Xhaka dal tiež nebezpečný zákrok a nikto tu neplače.

Reagovat
Front hell

To víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teraz neviem ci si nezvladol vyhru alebo ta vytocilo zas par fanusikov LFC, ktory urazili Arsenal.

Reagovat
Front hell

To ne spíše vím co tady občas čtu. Plus ještě kocovina ze včerejška, stejně je směšné jak takových zákroku přibývá a potrestaný byl v poslední době jen hráč Arsenalu (samozřejmě právem)

Reagovat
Golasso

Nevím, jak Front, ale já (a asi i víc fans Arsenalu) už jsem prostě spíš na*raný, jak se ty samé věci u rozhodčích pořád opakují. Loni tohle bylo se simulováním + fauly a letos s fauly. Loni v jednom zápase hráči soupeře skákali jak delfíni ve vápně (tuším MU) a ještě tam někoho zrakvili (tuším Rojo Holdinga). Karta nic, resp. možná akorát žlutá pro Roja. Další zápas si Guendouzi skočil ve vápně a hned viděl žlutou + samozřejmě backlash od fans. Zasloužil si to Guendouzi? Určitě ano. Jenom ten dvojí metr prostě bil do očí.

To samé je teďka s Nketiahem a TAA. Podobnost těch zákroků je značná. Odezva je úplně jiná.

Co se týče Xhaky, ten zákrok byl samozřejmě taky prasácký, jestli myslíme to samé. Ty fauly od Nketiaha a TAA mi ale přišly ještě o level výš v nebezpečnosti. Xhaka, pokud myslíme to samé, do někoho zajel po zemi a ne v takové rychlosti. Nketiah/TAA do souboje vyloženě skočili šlapákem.

Reagovat
smazaný uživatel

No nie nadarmo sa hovori, ze anglicki rozhodcovia su najhorsi. Ved ani Tarkowski nedostal redku za ten svoj zakrok a tusim, ze to skumalo aj video. Priznam sa, ze som nevidel ten zakrok TAA ale na obrazku to vyzera na redku no.

A s tymi kartami za simulovanie? To je pre mna velka neznama tuto sezonu az mam pocit, ze uz sa ani nedava. Ked ju nedostal Harry Wilson vcera po tom co spravil proti ManCity tak boj proti simulovaniu asi skoncil.

Reagovat
Front hell

Jak už jsem psal výše,na tohle jsem si už zvykl.

Reagovat
Robertson

...vytáča nás "konzistentnosť" rozhodcov...

Auba vs Meter...RC

Nketiah vs Justin...RC

TAA vs Saka...YC

Tarkowski vs Bowen...YC

Romeo vs Greenwood...NIČ

https://m.youtube.com/watch?v=OmW54mKscUA

Reagovat
Robertson

Meyer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

https://www.youtube.com/watch?v=6yAfye57F2s

Ten mane je taky pěkná mrdka,jak tam zkoušel švihnout tou nohou

Reagovat
masly008

Ale strom dostal luxusní.Rob the rock

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec staví Salaha? Nepamatuju si horší výkon hráče na téhle úrovni. Naprostá ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasís? Však posral úplně ale úplně každej balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale dáva zmysel, že hráva, avsak na nufc by som mu nedal celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej smysl to dává, když se mu evidentně nechce?

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

asi kvoli sanci na najlepsieho strelca, inak si to fakt neviem vysvetlit ze sa pretocili vsetci az na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

rčení fotbal nemá logiku dostává docela nový rozměr..

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sme si mohli vybrat luck na ktory sme setrili asi 20 rokov v trochu viac zmysluplnom zapase

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

preto uz teraz moc neverim, ze sa nieco uhra proti ManCity

Reagovat
merlick

jj proti gigantom ako je olympiacos napr

Reagovat
Azza

Reagovat
Trand

https://pbs.twimg.com/media/Ec_L9aIWkAA0zFF?format=jpg&name=large

Tak co, zahraje si za nás ještě někdy?

Reagovat
Counter

Zasmál jsem se, když jsem to včera viděl

Reagovat
jacobT

Budúcu sezónu bude tých možnosti ešte dosť.

Reagovat
Hokaido

Jinak Bobby šel podle mě ze strašně podceňovanýho hráče na naopak strašně přeceňovanýho. Jasně, není to klasická devítka, ale stejně musí být v týmu jako Liverpool třeba o 100 % golovější.

Teďka nedal gol asi 800 minut, za posledních asi 1100 minut má goly dva. V sezoně 17/18 byl top, teď už není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono je pořád znát, když nehraje, bylo to vidět proti Ville, kde byl Origi absolutně k ničemu (nicméně to byla i chyba systému).

Jednoznačně souhlasím, že by měl být gólovější, ale i (a hlavně) konzistentnější. Nicméně zase bych ho rozhodně neklidil z pozice top, přeci jen asi nebude náhoda, že s ním v týmu jsme zválcovali ligu.

Reagovat
Kixi Syhimour

A rok předtím o bod druzí, ale s evropským titulem...

Reagovat
Hokaido

Tak to je zase druhej problém - jeho back up prostě nemůže být Origi, který na to prostě nemá. Nějaká konkurence by mu určitě prospěla, a to klidně i v pohodě typově úplně jiného hráče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on Origi není zase tak špatný back-up, jenom je absolutně nesmyslně využívanej . Proti Ville máme na hřišti trio Origi, Mané, Salah, ale Divock z nějakého mě záhadného důvodu stejně nehraje hrota, ale prohazuje se se Salahem na křídle . Souhlas, že by to chtělo kvalitnějšího (ehmm Werner), ale tohle jsem u Kloppa nikdy nepochopil (to že nehraje na hrotu v momentě, kdy zaskakuje za Firmina).

Reagovat
icefish

Já bych tam viděl Jimeneze od Vlků... prověřený ligou, nesobecký, umí připravit šanci, ale je to zabiják... a fyzičku má taky perfektní. Bohužel ale není moc mladý a bude drahý...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Svatej

Otazka je, jestli by to s nekym jinym nebylo jeste lepsi

Reagovat
Hokaido

Fanoušci Liverpoolu často opakují, jak má i jiné úlohy než většina hroťáků a tak... Což je pravda, ale tak nějak si dovedu představit, že třeba s Aguerem by ten útok taky nebyl nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac môj aktuálny príspevok dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze bolo. Ja mam Firmina rad, ale nechapem ked sa z neho robi nenahraditelny hrac za to, ze je slusny dozadu. Ale potom je den ked Salah az moc chce dat gol a zrazu nam Firminove branenie je k prdu. A ked tam dojde miesto neho Origi no tak to je zaruka golu a ja by som si dokazal predstavit aj lepsieho hraca nez je Wijnaldum, ale aj z toho sa robi nieco nadpozemske lebo dokaze podrzat loptu ale ked utoci tak vyzera ako splaseny ziak, ktory nevie co s loptou.

Na druhej strane ano Klopp s tym vyhral LM minuly rok a tento rok PL docela suverenne, ale to neznamena, ze sa to neda zlepsit a fakt z toho spravit tim, ktory by mohol ziskat LM, PL v jednej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ja mam Firmina rad, ale nechapem ked sa z neho robi nenahraditelny hrac za to, ze je slusny dozadu"

Myslíš si, že ho druhí považujú za dôležitého LEN preto, že je slušný dozadu? Keď áno, tak ti odporúčam ísť k očnému.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nemyslim, akurat pri jeho obhajobe sa fakt najviac sklonuje jeho obranna cinnost. Ale ja osobne by som skor isiel do kvalitnejsej nahrady za Origiho. Uvidime ako to bude s Brewsterom, ale tam to skor vidim na dalsie hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa vôbec nejde len o obrannú činnosť. On je dôležitý v spájaní zálohy a útoku, rozhadzuje lopty, prihráva a naráža si loptu s nabiehajúcimi krajnými bekmi, ktorí vyplňujú krídelné priestory a do útoku si zabiehajú krídla (Salah, Mane), preto často chýba na hrote a to je dôvod, prečo nedáva toľko gólov (ale súhlas, že nemá gólovú formu a mal by už dať viac gólov)...

Okrem toho je veľmi variabilný, rozumný, ma cit pre prihrávku a ako som písal - cit pre narážačky, skvelo napáda a má aj slušnú techniku a strelu. Je to naozaj komplexný hráč, ktorý len nemá gólovú formu. Ináč je stále veľmi dôležitý. Ak by sme mali hrot typu Aguero, Firminovu kreatívnu a spájaciu zložku hry by musel nahradiť iný hráč. ManC majú iný servis zo zálohy ako Liverpool FC.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda, k tomu by se podle mě trochu musela upravit záloha (aby byla kosntruktivnější) a pak by to možná šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je právě ještě docela velký prostor mezi jedním pólem "Firmino je top" a "Origi je dobrý hráč"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

To radci nepis nebo te tady sezerou jinak mas pravdu proto ten werner mrzi

Reagovat
Busby babes

If firmino’s name was Bob Smith and he had crooked teeth he’d be playing for Tranmere.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Neboj, ještě pořád mají jeden zápas s námi

Reagovat
cristiano.K.

on má i smůlu, viz jeho včerejší tyčka haluzácká, ale tohle je to napadání,co ho zdobí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

posledné obdobie nemá formu, sklamal a potrebuje konkurenciu, ale stále je dôležitý pre hru.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

nejvetší oblíbenec z LFC ale máš pravdu.. šel hodně dole poslední půl rok minimálně

Reagovat
fenixLFC

tak sa treba pozriet kde hrava a ako sa zmenila jeho uloha. on hra dost hlboko, ma strasne vela druhych asistencii a z priestorov kde by bol klasicky hrotak skoruje casto salah. fimrino pritom vo vapne na seba viaze dalsich hracov a vytvara priestor inym. to ze nedal tak strasne dlho gol ma serie len skrz fantu, inak som s tym v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

#stillnotsober

Reagovat
Arnar Resmusonn

Naprosto suverénní titul, ovládnutí celé ligy.

Arsenal odehraje totálně luckersky zápas a fandové LFC sie stěžují chápu že titul po 30 letech je vlastně málo? Mělo to být 38vyher , 25 čistých kont, Salah 40g , Mane 35g a Firmino 30g

Navíc po sezoně posily : Werner, Mbappe, Haaland

a co ještě ? Zlatý míč pro TAA třeba?

toto není Football Manager proboha

Reagovat
SCELO

ty asi moc zapasov LFC nesledujes...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Tak mě jako fanda prosím konstruktivně napište něco. Díky

Reagovat
SCELO

netreba nic pisat, staci sledovat zapasy, ale ked tak prosis, jurgen je asi mag, vyhrat LM a PL s kadrom aky ma k dispozicii, tak to je zazrak, nechapem ako to urobil.....

Reagovat
Arnar Resmusonn

Stejně jako s BVB dokázal co dokázal absolutní fenomén jako manažer.

Já spíš nechápu jednu věc. LFC je poslední dva roky dokonalý a jeden nešťastný zápas s Arsenal je důvod na nasrání? A pořád omýlat Wernera. Při sledování Lipska musím říct že Werner se nehodí do aktuálního stylu LFC, hráč který běhal od křídla po útočníka a bral si balóny na sebe.

Útočná trojka LFC je nesmírně kvalitní s doplňuje se! Že nemá Firmino tolik branek neznamená, že je neužitečný.

Těžko se shání hráč na lavku pro takový tým.

Reagovat
SCELO

pre mna osobne nie su prioritou novy hraci, ja nechapem ako sucasny system moze vobec fungovat, nie este rekord v pocte bodov alebo nejake trofeje, to co ja vidim skoro kazdy tyzden, ma udivuje aj neudivuje, som rad za funkcnost, ale logika mi vravi, toto by nemalo fungovat ale vobec....

Reagovat
fenixLFC

1, nie je to jeden nestastny zapas, tie vykony sli od zisku titulu dole a uz pred pauzou to bola dost bieda. a werner nas serie prto ze by vyriesil kopec problemov na dlhe roky dopredu. a povedat ze fwerner sa nehodi do live uz len tym popisom co uvadzas je totalne mimo, to sa nehnevaj, ved to presne robi salah aj mane

Reagovat
Arnar Resmusonn

Takže by Mane nebo Salah seděli? Hmmm už vidím jak by to oba vzali s klidem

Reagovat
fenixLFC

tocili by sa. tiez nemozu odohrat vsetko tri sezony bez prestavky. a hlavne ked jeden z nich vypadne tak nie je ho kym nahradit a ta hra potom strasne trpi

Reagovat
masly008

Tady s tím jak někdo píše že by se točili je fakt prdel.Ano točili,ale pak přijdou velké zápasy a finále pohárů a někdo by seděl.A co myslíš že by se uspokojil s tím že hraje pravidelně v lize proti spodku tabulky a carlingy?hm?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Ani náhodou, jen si někdo myslí že by to šlo...nakonec by to jednoho z nich odstřelilo

Reagovat
fenixLFC

stacilo by vydrzat rok-dva a nie je problem. ale neda sa hrat s jednou zostavou nonstop. konecne by sa mohli striedat podla supera, formy atd

Reagovat
fenixLFC

tak ked je vykon alebo vysledok na hovno tak je jasne ze fans budu nespokojni proste ked uz sa ten zapas sleduje tak chces aby ho tvoj tim vyhral, na tom mi nepride nic nepochopitelne. najma ked bola furt sanca zapisat sa do historie ako najlepsi tim

Reagovat
forrest

ten titul je díky koroně a zápasům bez fanoušků poloviční... po 30 letech by si to zasloužilo ve větším stylu... ten konec sezóny ze strany LFC je takovej jalovej, koronavirovej

Reagovat
Csaplárova past

Son a Kane opět v akci. Být tihle dva zdraví celou sezónu, tak je Spurs úplně jinde. Liverpool mě jen nasral. To ty žebráky nemohl porazit ....?

Reagovat
Front hell

To samé jsem si říkal předevčírem u Newcastlu...

Reagovat
Front hell

Bože co jsem to napsal,těžké oslavy narozenin včera.

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, čo to boa? My sme vyhrali, hej?

Reagovat
cristiano.K.

klasicky jsem vsadil na naší výhru v první poločase, takže díky Dijku Strašně moc nepřesností. Klopp jen nevěřícně kroutil hlavou čeho jsou ti hráči schopni, dost evidentně jednou nohou na dovolené. Motm Mané. Japonec podle mě opravdu bude suplovat Bobbyho pozici.Salah krále střelců nevyhraje, tak bych ho posadil.

Reagovat
cristiano.K.

Ceballos nebo jak se ten týpek jmenuje, strašně nesympatická picka

Reagovat
Front hell

Podle čeho soudis?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Chyba, jansintaky myslik, ze je to svinak

Reagovat
Counter

Pozdě, první slovo platí!

Reagovat
J0EL

u neho fakt nechapem co by na nom malo byt tak nesympaticke.

Reagovat
cristiano.K.

faul na Minamina v závěru na půlce úplně zbytečnej zezadu, myslím, že za to dostal kartu. A přijde mi nesympatický ukusovat ten náhubek na zuby

Reagovat
Spalovač šancí

Podle jména

Reagovat
Mastný Chobot

Podobne ako Salah či ako sa ten týpek jmenuje

Reagovat
Front hell

Robertson,TAA.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

ideme sa hrat kto ma viac nesympatickych hracov?

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

A je po diplomu...

Reagovat
smazaný uživatel

The funny thing is - Is Saliba,Holding combining with Mustafi,Luiz,Sokratis enough? Or do they need Saliba,Holding and 2-3 PROPER defenders? Also the game is usually decided in the middle so - Xhaka,Torreira? yes they are OK players, but is it enough?? Because when you look at Arsenal - it is OK team, Kinda good players from what we used to have during miserable Wenger late era. That could satisfy Arteta and specially the board. We have ok players we can try to play with them. But we need to release Luiz,Mustafi or Sokratis. These OK players wont take Arsenal back to where they belong

Reagovat
Mastný Chobot

Stopér, CM a kreatívny hráč musia byť priority.

Mustafi, Sokratis, Mkhi, Ozil, Guendouzi predať a z toho financovať prestupy. Ak bude málo, tak uvažovať nad speňažením Martíneza alebo Aubu/Lacazetta (v závislosti od toho, či Auba bude chcieť predĺžiť). V týchto hráčoch držíme celkom solídny kapitál na financovanie prestupov. Minimálne na toho stopéra a kreatívneho záložníka musíme nájsť peniaze. CM prinajhoršom pokryjeme aj Willockom.

Reagovat
Hachim Mastour

A ešte Elnenyho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale nesmí se to prostě posrat. Protože těch možností je strašně moc, přebudovat to úplně, doplnit o pár hráčů atd. A upřímně vím, že i když bude Arteta chtít to dělat jinak, vedení nakonec klasicky usoudí, že doplníme to o pár hráčů ale zároveň pár prodáme a celkově vlastně zůstaneme stejní. Pro mě prodat Aubu (nej střelce PL) a zalepit to super obráncem není řešení ale jen přelevání problémů a zlepšení obrany na zhoršení útoku

Reagovat
Nikikrew

+elneny, Bellerin mozno Torreira

Reagovat
Bakary3

No nevím, Mustafi je zadarmo drahej.. Sokratis starší, nevytíženej… Ozil a Mkhi velký platy...

Reaálně vidím možnost většího přísunu peněz u Guenda a jednoho z útočníků, Mustafi a Mkhi kolem 5m liber za každýho?

Ozila, kéž by se někdo utrhnul třeba z Číny

Reagovat
Mastný Chobot

v transfer fees to veľa asi nebude, ale wage bill by sa uvoľnil obrovsky

Reagovat
Bakary3

To jo, ale za něco ty nový hráče potřebuješ koupit a ti noví taky nebudou hrát zadarmo....

Pořád si myslím, že je to dost do minusu, pokud má přijít opravdu posila, hotovej hráč.

Reagovat
Golasso

Pokud si Ujgurové nezaloží vlastní tým, tak z Číny to asi neklapne

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mul

pozeral som platy Arsenalu, keď sa zbavíte Mustafi, Sokratis, Mkhi, Ozil, Guendouzi, Elneny tak na platoch ročné ušetríte cez 40 M

Reagovat
smazaný uživatel

jj problém je, že Arsenal má platy nastavené na hraní v Lize mistrů, není totiž úplně praktické říct nějvětším hvězdám sorry, ale teď nehrajeme v LM, platy jdou dolů, makejte a máte to zpátky. Takhle to funguje ve všech zaměstnáních, ale ve fotbale na této úrovni moc ne.

Reagovat
PH8

Nikde jim tyhle platy nedají (asi mimo Guendouziho), mají platné smlouvy, tak kam by odcházeli? Budou sosat dokud mohou (mířeno hlavně na Ozila).

Reagovat
mul

Bale také dačo tiež schvaľuje

Reagovat
PH8

Jojo, Bale, Ozil a Alexis byla taková skvělá svatá trojice. Jen čekám, kdy uvidím článek "Ozil dostal vylepšený kontrakt a prodloužil o 2 roky."

Reagovat
Mastný Chobot

Inak ak by vyšiel ten Ceballos natrvalo za 23m, tak by som sa nehneval. Nie je to žiaden zázrak, ale za také peniaze lepšieho hráča nezoženieme a môžeme si popri ňom aj ďalej piplať ESR.

Reagovat
Bakary3

za takový peníze je to povinnost asi...

Reagovat
Golasso

on se rozehrává do dobré formy, podle mě by nám v budoucnu byl velmi platný

Reagovat
merlick

Reagovat
PH8

Bohužel nám to piplání nejde. Máme hráče, kteří od 18 let mají na to hrát PL, dáme jim šanci v A týmu a za 4 roky jsou na tom furt úplně stejně.

Reagovat
Golasso

Asi stačí Ceballos + CM a stoper. Na postu kreativního záložníka můžeme dát prostor ESR a pokud mu to nepůjde, tak se*e pes celkem. Bez kreativity v záloze se obejdeme, bez integrity zálohy a obrany bohužel ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Nelsonek sa konečne rozbieha? Snáď už konečne, v ňom máme ďalší poklad po Sakovi.

Reagovat
merlick

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že aspoň v tomto a aspoň s niekym sa zhodnem

Reagovat
merlick

Nelson vypada zaujimavo

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/Macho_Grande1/status/1283529393709682692

emi mohol byt nasa jednotka uz tak tri roky v casoch ked nam chytal stary cech ktory by sa pri takej strele zvalil na bok ako vrece zemiakov

Reagovat
Mastný Chobot

snáď na ňom aspoň zarobíme, po posledných výkonoch by ho mohol niekto za 20m hádam vziať, či? Však on je aj HG tuším.

Reagovat
PP

proč bychom na něm měli zarábat? Neprodat ani náhodou. Pokud bude chtít zůstat, tak ho může pouštět nebo prodávat leda idiot. Takovou brankářskou dvojici nemá snad nikdo.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

*Idiot, ktorý má Lena a nemá peniaze na posilnenie životne dôležitých postov

Možno aj my budeme takým idiotom.

Reagovat
smazaný uživatel

To si zase nemyslím. Ostatní týmy mají funkčnější obranu, takže brankáře nenechávají tak vyniknout.

Reagovat
Front hell

Tak horší obranu než Arsenal z první desítky máte pouze vy a Chelsea

Reagovat
J0EL

Reagovat
icemike

Fun fakt, lepší obranu má i 14. CP

Reagovat
Front hell

Ono to bylo spíše mířeno proti spurs

Reagovat
Golasso

Kepa v Chelsea tu šanci vyniknout chytil za kepačesy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

taky si poslední dobou říkám, proč nedostal šanci už dřív, když je u nás tak dlouho. Přes Lena to bude mít těžké, ale před Čecha by se s těmito výkony dostal snadno

Reagovat
Golasso

A to ani nemluvím o tom, že tu relativně stabilně chytaly takové stars, jako Fabianski a Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

on mal jednu serku asi troch styroch zapasov v lige mozno v poslednej alebopredposlednej wengerovej sezone, chytal dobre, vtedy som si hovoril ze by mohol dostat konecne doveru ale urobil penaltu myslim proti spurs a znovu si sadol...skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vůbec ne, už rychle zapomínáte. Martinéz nebyl nikdy jistota, chytal dobře, dobré moment ale dělal stupidní chyby. Až po posledním hostování, kde chytal dobře se posunul na vyšší level. Pořád ale je to super dvojka a snad mu to bude stačit.

Reagovat
Nikikrew

nebude stacit. Bol by blazon aby takyto brankar ostal ako 2

Reagovat
smazaný uživatel

Romero u nás taky dělá dvojku a stačí mu to.

Reagovat
J0EL

Za 2-3krat(?) taky plat bodaj by mu to nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ty chyby stále dělá, viz včera, kde měl luck jako prase a u dělat to tehdy Čech, tak je mu to připomíná ještě dva měsíce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty mu takove chyby dovedes vycitat i dva roky pote. cechovi bys vycetl i tu vcerejsi rozehravku pred obdrzenym golem, u emiho je to "krasne nasel volneho hrace".. s tottenhamem mel taky chybu v rozehravce. samozrejme bych to tady nepsal (prptoze jinak chyta dobre), kdybys ty nemel nutnost kopat nesmyslne do cecha i ted, kdyz si vymyslis, ze byse neco stalo, protoze tvuj bias

Reagovat
smazaný uživatel

dal som mu na to facepalm, ty si si z toho vytiahol cast..kazdopadne toto bola jeho prva velka chyba..aj to mu tam dal firmino sialeny vyskok..kazdopadne rozohravka je jeho silna stranka, nachadza spoluhracov, neboji sa aj riskovat, dava to casto pomedzi protihracov a presne, dokonca on rozohravkou dokaze aj vytvorit sancu.....u cecha bola rozohravka u nas a hlavne od emeryho uplna katastrofa, mal vtedy obdobie kedy takuto chybu robil kazdy jeden zapas a dokonca aj z trivialnych situacii...to bolo uplne neporovnatelne

Reagovat
smazaný uživatel

a ten cech u nas..zo zaciatku som sa na neho tesil a fandil mu..prva sezona bola celkom dobra ale potom to islo brutalne z kopca..ku koncu uz tragedil podla mna na urovni almuniu..ktory sa tu tiez doteraz obcas spomina.....mam z toho traumu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, na co jsi mu dal facepalm na tu tycku? mluvim o tom golu, kdy se ti tam casove shodoval tamten prispevek o krasne rozehravce, pokud to bylo k necemu jinemu, tak sorry.

to obodobi, kdy to robil kazdy jeden zapas trvalo asi 5 kol na zacatku a i tam bych rekl, ze to nebylo v uplne kazdem, ale prerusovane.. navic jak pises dost dane to bylo i uplne novym konceptem rozehravky, na ktery nikdo z nasich nebyl zvykly a mozna i emery to nemel uplne domyslene/vykomunikovane (ale to tezko rict)

reakci na ten spodni prispevek, cech mel u nas nejsilnejsi obodobi praveze na konci, kdyz prisel leno, pred zranenim. tam byl minimalne na stejne urovni jako leno (podle me teda lepsi) nicmene hovorit o totalni tragedii?

Reagovat
Counter

Před třemi roky to byl tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost hlupy argument..bol nerozchytany, nemal zapasovu prax..keby dostal poriadnu sancu, vyzeralo by to inak

Reagovat
Counter

Když nezaujal na hostovačkách v klubech horších než Arsenal a ligách horších než PL, tak by asi těžko měl na to být naší jedničkou.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal interested in Malang Sarr - There have been talks but no contract offer. Torino pushing hard for the defender. Arsenal struggling to make any firm commitments on potential deals. Mavropanos exit close.

POME

Reagovat
Vincent Vegan

Saliba - Sarr by byla super stoperska dvojice do budoucna. Minimalne v FMku..

Reagovat
Whitemedia

Tottenham dohraje sezonu bez Ndombélého

to byl kup..

Reagovat
jk

*Tottenham odehraje sezónu bez Ndombelého.

Reagovat
FUnk

Takovy potencial, ale prijde mi, ze to je typ hrace co my všechno v pi.. a jede si svoje.... zustane u nas? penez by za nej nebylo malo….

Reagovat
jk

Jestli zůstane Mourinho tak bych se ho zbavil a přivedl za ty prachy někoho do zálohy kdo umí bránit. Nebo to naučil Sissoka ale tomu moc neverim

Reagovat
Front hell

Za kolik myslíš že by jste ho prodali?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Jemu jsem docela věřil že se prosadí.

Reagovat
Counter

Škoda rivality, hned bych ho bral.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým historie PL, říkali... Ha ha. Nakonec budou ještě rádi, pokud budou mít víc bodů než loni. Titul tam sice je, ale v historických análech s hvězdičkou za nestandardní sezonu. Chtělo by se to vrátit na zem a přiznat si, že ten tým zase není tak božský a nebude válcovat ligu i v následujících letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, že nebude. Ty týmy se točej v cyklech, Arsenal nebo Man United měly svoje dominantní éry a nikdo na ně neměl ani zdaleka. Teď jsou tu City/Liverpool. Pak to bude zase někdo jiný atd

Reagovat
icefish

To nevadí, maj titul, tedy trofej, víš? Trofej, to je jako když se něco vyhraje...rozumíš?

Reagovat
nani92

prečo to hovoríš jemu a nie fanušikom LFC, ktorý po jednom titule tú vypisujú o najlepšom mužštve historie a neviem čo všetkom, pritom vyhrali len jednú skurvenu ligu a aj to bez rekordu a pod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

už ked som videl, že reaguješ tromi riadkami vedel som, že to bude nejaká frustrovaná pičovina. A nemýlil som sa v tebe.

Reagovat
bbbauch

Tak jak to je vlado, meli jste titul jistej i pred prerusenim a jen blbec by to neuznal, nebo jste ho ziskali za nejtezsich podminek v historii?

Reagovat
Front hell

Díky daru řeči

Reagovat
vladis271

koho zaujíma titul v skurvenej lige?

Reagovat
bbbauch

Klasik

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

divne zaobalene blahozelanie, ale diky aj vam sa casom zadari

Reagovat
smazaný uživatel

až na druhú časť, tým zmrdom ešte aj teraz pomáhajú sudí.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kinky7

Nejepsi tym historie PL? hmmm rozhdone patri mezi top 5 S invincibles, MU Treble, Centurions a Chelsea 2006. A podle me nebyt korona tak tu 100 mozna udela

Reagovat
Mindas

MU Treble? Ty jses tento tyden uz druhy, kdo to zde napsal a tak se ptam, zda si vubec pamatujes tu jejich tehdejsi ligovou sezonu?

Reagovat
Kinky7

ok. ja vim ze o rok pozdeji byli MU mnohem silnejsi ale proste True Treble udelali jen oni- to je stejny jako Invincibles se k titulu proremizovali

Reagovat
Mindas

Jo, tam hodne dela ta vyjimecnost treble, ale jinak vysledkove to byla tehdy jedna z tech slabsich sezon, kdy brali titul. A LM byla take spise z te kategorie stastnejsich, tymove urvanych nez o nejakem valci. MU meli mnohem suverenejsi tymy/roky.

Reagovat
Kinky7

a o te vyjimecnosti to prave je. Kdyz se nad tim zamyslis tak my jsme taky meli v te 100bodove sezone parkrat kliku jak cune - sterling v 97 min vs Southampton ci Jesus v nastaveni v poslednim zapase. O te minule sezone a zapase s LIve ani nemluvim

Reagovat
Mindas

Odpovim rovnou i mrazikovi. Rec byla o “nejlepsich” tymech, ne nutne nejuspesnejsich. Jinak by musela byt vyse nez letosni Lfc i Chelsea z roku 2012. Vazne byla tehdejsi Chelsea lepsi nez letosni Lfc, kdyz ziskala dve velike trofeje? Vazne je to uplne jedno? Odpovezte si sami...

Tak bez nejakeho toho “stastnejsiho” zapasu to nekdy nejde, ale mne nejak o tu metu 100 bodu ani nejde, spis o tu dominanci tehdejsiho City. Uz to samotne skore, pocet zapasu o 4-5 golech a celkove ten styl, jakym ty zapasy opanovali. I bez te mety by musel tehdejsi tym patrit mezi ty nejlepsi/nejdominantnejsi/nejsuverenejsi, co kdy PL pamatovala.

Pokud jde zrovna o United, tak treba ten tym z roku 2008 byl pro me mnohem lepsi, a to i bez treble, ale zase proti mnohem silnejsi Big4(zbyle tri).

Reagovat
r.mrazik

to je uplne jedno...meli jsme tri velke trofeje behem roku...na suverenitu sere pes

Reagovat
Front hell

Reagovat
Spalovač šancí

Ten titul udělali de facto ještě před přerušením, takže to ani nedává smysl zmiňovat.

A tým božský být může, otázkou je, co motivace po zisku titulu v kombinaci s vynucenou pauzou, kdy ze začátku nebylo jasné, zda se dohraje a jak se bude postupovat, když se nedohraje. Řekl bych, že v okamžiku, kdy titul dotáhli, tak to z nich všechno spadlo a nejsou schopni jít 100% naplno do zápasové módu.

V příštích letech klidně ligu valcovat mohou a přitom jím to může být k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě otázka, zda budou mít stále ten hlad po úspěších bez nějaké větší obměny týmu. Aby nezopakovali ten průběh z LM, kde udělali 2 finále po sobě, vyhráli, ale letos už se jim nechtělo. V PL mají v podstatě ten stejný scénář o rok zpožděný, tak uvidíme, jak se s tím vyrovnají.

Reagovat
Spalovač šancí

Ta ztráta motivace může být problém, určitě by měli přivést někoho hladového.

Nicméně i tak je otázka, jak pojedou příští rok CITY.

Reagovat
PP

bez doplnění kádru - které nedělají, nemají šanci. Už letos měli sakra štěstí na zranění při té porci zápasů. Mají několik hráčů, které prostě nenahradí - Allison, Dijk, TAA, Mané, možná i Robertson, Fabinha taky 100% nezastoupí.. Toto je podle mě jejich hlavní chyba.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Vy jste ještě horší než jsem si myslel že se jim nechtělo v LM, jasně a další rok je nebude bavit PL a za 4 roky sestoupí krom Realu kterým pomohli sudí nikdo neobhájil LM, protože to není tak lehké.

Navíc s Kloppem přijít o motivaci?

Chápu ale že jako fanda slepic motivaci dlouhodobě postradate

Reagovat
nani92

Reagovat
oli9

tobě ještě neprasknul čurák nebo hlava z toho titulu ? Bože jak ty to neunášíš Ten tým je božský .. Jeden z nejlepších v historii PL ... do top 5 určitě nebo snad 30 výher 3 remízy a 3 prohry za sezonu je bída ?? 77:29 skore

93 bodů?? Jasně po té koroně a titulu to už není ten válec ale to se dalo čekat ež poleví

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jediné co bude v análech si ty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Tady se posledni dobou tymy predhaneji v tom, kdo daruje Arsenalu vic golu

Reagovat
Front hell

A nebo větší presink a tím i větší šance že udělá soupeř chybu

Reagovat
PP

tseh.. asi neexistuje letos tým, který by daroval více golů soupeři než my.. Jen samotný Luiz nás potopil asi ve 4 zápasech.

Reagovat
bbbauch

Tak pisu posledni dobou a nikde nepopiram, ze v obrane haluzite, to vidi kazdej

Reagovat
Counter

Arsenal daruje soupeřům góly pravidelně už řadu let, tak si snad něco málo na oplátku zaslouží.

Reagovat
bbbauch

V poradku, ja to nemyslel nijak spatne

Reagovat
Counter

Martinelli out do konce kalendářního roku

Reagovat
Front hell

Škoda ho.

Reagovat
Nikikrew

na hovno. Fakt by ma zaujimalo kto ho na treningu prebrusil.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

Hmm to je na hovno. Radost na nej koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se Ozil nebude cítit tak sám na gauči pro neschopný...

vždyť stejně seděl na lávce a chodil na posledních 10-15minut, to tam může zaskočit někdo z tý vaší zázračný akademie

Martinelli je jeden z nejpřeceňovanějších hráčů...

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

A s kolenem, to jsem mu předpověděl přesně

Reagovat
jk

Lestr

Reagovat
žrout

Tvl ten ofsajd proti Palace, to není možný do prdele. V Anglii se posrali tam by měla být nějaká benevolence třeba 10 cm a ne tvl aby se ty čáry skoro úplně překrývaly a stejně to byl ofsajd

Reagovat
Hokaido

Hlavně nemají techniku na to určit přesně moment, kdy míč opustil kopačku. Hlavně že si tam pak kreslí čáry.

Reagovat
NathanD

A co když to bude 10,5 cm?

Reagovat
iamek

Nebo 10,1?

Reagovat
Swarley

Tak se to zase posune a postupně ten ofsajd z fotbalu vytlacime

Reagovat
Svatej

Jsem nasranej, ale offside je prostě offside.

Jediný, co se mi nelíbí, je že ten stroj není dokonale přesnej a ta odchylka tam může být, v tomhle případě by zrovna mohla udělat rozdíl. Namontovat jim čipy do kopaček, na rameno, čelo a je to!

Reagovat
kiwwi

a na penis

Reagovat
Svatej

Slabina se stane výhodou pro hráče, kteří se styděli zajít mezi ostatní do sprchy.

Reagovat
Vsadim gule

A první otázka skauta by byla “jak dlouhý mate penis”

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
technecium

Dokud nebude v míči čip, který být ukládal přesný čas každého dotyku míče, tak podle videa určení offsidu nebude nikdy přesné

Reagovat
Hokaido

Místo penalty pro CP byl gól United. A VAR zase mlčí, už mě to takt přestává bavit, to je každý kolo pořád to samý.

Dřív šlo alespoň věřit, že to rozhodčí prostě neviděl dobře nebo tak něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni raději uvidíme v LM United než Leicester

Reagovat
žrout

Zrovna na Spartě byste si měli přát nejvíc to, aby MU skončil 5.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Busby babes

kdy mela byt penalta?

Reagovat
Hokaido

Dobře víš, co myslím.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

no prave nevim, pustil jsem si jen goly tak jsem chtel vedet cca minutu abych kouknul.

Reagovat
kiwwi

ak myslis ten zakrok od Lindelofa, tak presne to iste bolo na opacnej strane na Martiala

Reagovat
Greny

Začínám ale chápat proč chce Lampard tak kvalitní ofenzívu, když vidím jak je United zatavenej do toho krátká pauza, repre , euro takže poháry plus liga pojede zase v šíleném tempu. Myslím že si zahrají případně všichni dost

Reagovat
iamek

Přesně tak. Proto nechápu ty řeči některých fans na DP na co Sancha, když máme Greenwooda. Na tri útočné pozice musíš teď mít 6 kvalitních hráčů.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Greny

Dle mě na to dost dojede Liverpool. Ale kdyby jsme neudělali LM tak bych EL na místě Lamparda odpískal a šel bych naplno jen do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard nemá kvalitu, aby tým dovedl k vítězství v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si vyfotím.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

A zarámuj.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

U nich to celý visí na zdraví trojzubce a , beků a Dijka. Reálně bude hroznej průser, až se zraní i jeden z nich na delší dobu..

Reagovat
Gazdo

Tak ono to je otazkou casu. Klopp uz v dortmunde malo rotoval a chodia spravy ze jeho treningy su dost namahave a ti hraci to sice vydrzia a su naslapani fyzicky ale po par rokoch telo povie jednoducho dost a proste ich utavi a polovina sa zrani. Podobne to bolo v BVB ked sa velka cast zranila v podstate v jednu sezonu (sice mu vedenie nedokazalo udrzat niektorych hracov ale aj tak to bol stale top 4 tym BL uplne s kludom) a zrazu BVB bolo nie v hre o titul ale v druhej polovine tabulky. Klopp je sice skvely trener ako aj napr Conte ale rotacia je v dlhodobom ponimani uspechu strasne dolezita a Kloppo to jednoducho trosku zanedbava. Ja az zasnem nad tym ako dlho uz su vsetci v Poole zdravi az na nejake mensie nezavazne zranenia

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

dopujou

Reagovat
smazaný uživatel

LiVARpool už na to dojíždí prostě se jim dařilo určitou část sezony zálohu mají snad po arsenalu nejhorší z TOP 6 a VVD není tak hroznej jako MAGUIRE ale hrozně OVERHYPED

Reagovat
KnoxXx

toboz ked ta trojka zahra na viacerych poziciach a samotny Greenwood je viac hrotak nez kridlo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wazza228

Reagovat
smazaný uživatel

SANCHA koupí jestli dáme LM spíše mi je zle z toho že chceme přivést jenom 1 stopera aspoň kdyby nějakého tarkowskiho na lavku přivedli tam se zraní novej stoper a opět bude hrát ta švédská buzna lindelof

Reagovat
iamek

Zlaté tri body, ale pokud takhle budeme hrát proti Chelsea nebo Leicesteru, tak dostaneme bídu. DDG fantasticky a v druhem poločase Harry a Matic jako střídající hráč. Rash a Martial jedou svoje, ale taky už tam není ta dynamika. Dvě střídání v tehle fázi za stavu 2:0 je proste málo.

Reagovat
Busby babes

videl jsem jen goly a to reseni... super. hlavne Rash, wow.

Reagovat
Svatej

Vybírat si mezi ním a Sanchem, i kdybych měl Rashe cpát na křídlo místo hrotu, tak neváhám.. Špičkovej hráč a čekám, že pokud tu LM budete alespoň dvakrát v řadě hrát, tak po něm začnou ve španělsku pokukovat.

Reagovat
Busby babes

uz loni ho chtel Barcelona. Ted zas PSG a Tuchel o nem rika, ze v anglii netusi jak dobrej hrac to je.

Reagovat
r.mrazik

tuchel netusi ani sam sebe...ten v tom PSG stejne dlouho uz nebude

Reagovat
Svatej

Dobře pro vás, protože jestli byl pro Real zajímavej i mnohem z poloviny tak dynamickej Kane, tak pro Rashe zlomí veškerý morální pravidla.

Reagovat
Svatej

bez mnohem...

Reagovat
Busby babes

Rash je nastesti srdcar.

Reagovat
Gazdo

Bohuzial pre nas.. Rash bol moj vysnivany hrac do Barcy bohuzial to pravdepodobne neklapne hlavne ked sa dvihate. Keby ste hrali hovno dalsich 10 rokov tak mozno ale teraz rozhodne nema dovod odchadzat

Reagovat
Busby babes

taky si myslim. Pokud za 3-4 roky nebudeme hrat o titul nebo tak, tak verim, ze by o prestupu mozna zacal uvazovat. Ale ted nema moc duvod.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Ten kluk je poklad.. ja byl celkem nadsenej, kdyz prisel van Gaal s ohledem na jeho minulost, jaky hrace dokazal vytahnout z juniorek v Barce a Bayernu a zaclenit je, doufal jsem, ze by se mu neco podobnyho mohlo povest i u nas. Za toho Rashe mu sem hrozne vdecnej

Reagovat
smazaný uživatel

RASHNALDO mi přijde, že on tu může v Anglii i dohrát hrozně má rád rodinu svoji i sám někde říkal, že tam žije od narození a anglie a tak se mu prostě líbí

Reagovat
r.mrazik

je to anglican,odchovanec...snad nebude tak pitomej,aby se zakopal v pochcanym madridu jak Bale

Reagovat
Svatej

Snad ne, tihle hráči musí zůstat v Anglii za každou cenu, v Realu je ho škoda a stejně by byli schopni ho tam po třech špatných výkonech vypískat.

Reagovat
r.mrazik

no prave...stacilo videt owena a balea...jen becks tam mel skvelou aspon tu posledni sezonu

Reagovat
Svatej

Owen mě napadl hned taky jako příklad, kterej by měl hráče hned odradit (nebo ho vyhecovat k tomu, aby světu dokázal, že angličani neumí kopat jen na ostrovech )

Reagovat
r.mrazik

snad nebude mit takovou potrebu se tam jit zakopat

Reagovat
Gazdo

Tak Sancho si mimo ostrovov napriklad ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je pro angličany španělská zakletá a pro černochy real dvojnásobně

Reagovat
iamek

Překvapuje mě, ze vůbec někoho muze napadnout, ze by Rash odešel.

Reagovat
Svatej

No z druhý strany absolutně odmítat jakoukoliv možnost, že by to bylo možný, vidim jako mnohem horší. U Kanea to taky smysl nedávalo, přesto to před zraněním viselo ve vzduchu a Levy nastřelil částku, pod kterou ho pustí.

Každej hráč může odejít, včetně Rashe, u kterýho se o tom dost mluvilo kvůli Mourinhovi.

Reagovat
Swarley

Tak Spurs může limitovat jeho plat, Real mu může nabídnout jinou raketu... My takový problém nemáme, tam by musela od nás pokračovat tahle stagnace bez trofejí nebo by musel mít tu touhu od mala v sobě jako třeba Cristiano...

Reagovat
Svatej

Jop, vlastne jsi to trefil s tema potencialnima duvodama odchodu dost přesně. Do preplaceni s United nema smysl se nějak pouštět, protoze by to stejne doslo do bodu, kdy by toho hrace od urcity castky v platu nechtel ani jeden tym.

Rozhodně to nehrozí teďka, ale uz jsem si byl jistej setrváním tolika hráčů ve svych klubech, ze jsem pripravenej vicemene na vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

bídu můžeme dostat kdykoliv když hraje dvorní SUCK OLE DICK LINDELOF a to tlusté prase MAGUIRE. A to chce přes léto přivést jenom 1 stopera

Reagovat
iamek

Bruno Fernandes has been awarded BT Sport's Man of the Match.

19 games unbeaten for Solskjaer - a new record for Ole. Best run since Sir Alex Ferguson’s retirement seven years ago.

Scott McTominay made three possession recoveries in 63 minutes.

Nemanja Matic made four in his first 18 minutes off the bench.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Leicester tu LM udrží a tyhle protekční svině ji hrát nebudou.

Reagovat
Swarley

Už se rozhodlo, ten ban jim zrušili

Reagovat
Greny

Myslí vas

Reagovat
smazaný uživatel

copak ty slepičko nervičky betonujte si s tím zkurvysynem mourkem kterej by betonoval i v 16 hráčích. Nikde ho už nechtěli tak šel do průměrného celku. Jestli si to vykopeme my záleží jenom na Lindelofovi a Maguire na ničem jiném ty močko

Reagovat
forrest

Reagovat
fenixLFC

wolves je tak strasna skoda ze si odstrelili sance na LM. to malo nabeh na aboslutne epicky zaver sezony

Reagovat
smazaný uživatel

epicky závěr sezony máte vy kde se ukazuje že příští sezona to bude opět tam kde patříte pod TOP 10

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaký Bellingham za kterého dala BVB 25mega lepší než Hložek?

Reagovat
NathanD

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, za konstruktivní odpověď demente

Reagovat
žrout

Reagovat
Benedict

tolik by stal i Masopust Kdyby byl Angličan

Reagovat
fenixLFC

kto je hlozek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

*Hložek who?

Reagovat
smazaný uživatel

holky z naší školky, neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jenom to, že hraje v anglii dává vyšší cenu. A srovnávat hráče, kteří zatím se nějak ve velkém fotbale neprosadily je blbost. To se tady zeptej za 2 sezony kdo je lepší. Možná si ještě spolu zakopou, ale snad Hložy vydrží 2 sezony

Reagovat
vladis271

Bayern chce za thiaga 36 mega, my chceme dat len 23. Klopp ho chce.

Reagovat
fenixLFC

omg snad nie, totalne nepotrebny hrac...radsej nech to narvu do beka alebo kridla nez do IP 29 rocneho hraca

Reagovat
Svatej

Thiago s Hendem a Keitou by bylo úžasný kombo, ti by vám přidali zas úplně jiný možnosti a tým by byl míň čitelnej, když by nebyl nucenej hru tvořit jen z křídel. Naopak s ním by jste šli pekelně vysoko.

Druhá věc je, že je Thiago pekelně odolnej i proti presingu a je dost agilní. Jak mám sklon tu vaši zálohu trochu kvalitativně podceňovat, byť chápu její roli, tak s Thiagem bych ji nechtěl potkat.

Reagovat
Svatej

Jo, ještě Fabinho by se tam vlastně točil...o to líp

Reagovat
Svatej

Jestli pool příjde o Thiaga kvůli tomu, že nedají 36 mega, když má takovej hráč v případě prodloužený smlouvy hodnotu trojnásobku, tak bych ten váš narůstající pesimismus začal plně chápat. Je jen hodně málo týmů, který by měly víc možností k nákupu než Liverpool, i hráči se tam musí hrnout sami, přesto se toho postavení teď nevyužívá..

Ani Klopp svýma schopnostma nemůže nahradit všechno, to neutrácení vás bude časem stát nejen tituly, ale možná i tu pozici, ve který jste... Tohle vám nezávidim..

Reagovat
smazaný uživatel

O Wernera prídu kvôli 10mega, o Thiaga kvôli 10mega no velkoklub jak sa patrí

Reagovat
Svatej

Ideálně, kdyby toho Thiaga teď koupila znovu konkurence v PL, to by vyšli fanoušci do ulic.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz to chystame.

Reagovat
Svatej

Na to by měl koule asi jen Pep, aby poskládal ty tři děla vedle sebe, ale byl by to zaručenej nářez..

Reagovat
iamek

Meanwhile, the Reds continue to be linked with a move for Bayern Munich ace Thiago Alcantara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

29 let, fakt nema cenu 100 mega ani kdyby mel smlouvu na deset let.

Reagovat
Svatej

Tak Hazard měl nějakých 28 let a jeden rok do konce smlouvy. Thiago je na CM absolutní špička a já mluvil o situaci, kdy smlouva nehraje v prospěch kupujícího. Za mě předcoronová cena klidně 100 míčů, 4 nebo 5 let může týmům nabízet nejvyšší servis..

Reagovat
bbbauch

Tak se vsi uctou k Thiagovi byl statut Hazarda pred odchodem uplne jinde. Plus je dost IP. A hlavne ne vsude prodava Marina

Reagovat
Svatej

Souhlasím s obojím, určitě by to cenu táhlo dolů... hrozně záleží, k čemu se to má přirovnávat, jestli šel Bakayoko, Drinkwater, Fella, Kessie za +-30, nebo Pjanič v sečtený hodnotě okolo 70, tak bych se Bayernu hodně divil, kdyby Thiaga za normálních okolností pustili levněji...

Připomínku s Marinou beru, ta baba se trochu vymyká standardům...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

hrát FIFU v roce 2020

Reagovat
SCELO

ty este zijes ?

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem na KUALA LUMPUR něco řešit pak karantena kvuli virusu který ani není. A testy na něj fungují asi jako alko tester

Reagovat
Svatej

Wtf, fakt ho nepoznávám, to je normálně kradenej účet...

Reagovat
Pigeon

Neznáte někdo stránku na distance covered jak u týmů tak u hráčů? Díky

Reagovat
r.mrazik

ty posledni dve kola budou husty...nejhorsi los maji modraci...lisky maji porad ten zapas s nami doma...

no bude to prdel

Reagovat
Pigeon

S těmi absencemi nic neomlová, abychom neskončili před nimi

Reagovat
wild

hraju sice doma ale kedze sa hra pred prazdnymi tribunami je to jedno. Podla mna sme v najlepsej situacii a mame to vo vlastnych rukach. A halvne, vysral by som sa na FA cup a hracov setril na ligu. Lebo ak sa vystavime v Fa cupe a nakoniec prehrame (ci uz semi alebo finale so City) a skrz to nakoniec prejebeme ligu tak to bude velke fiasko a problem

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ak Ole nemá v pláne vysrat sa na FA, tak je blazon.

Reagovat
r.mrazik

no...vsichni to maji ve vlasnich rukach...

Reagovat
smazaný uživatel

tady není o čem máme nejlehčí los oproti chelsea a liškám. Když to nedáme tak na tu LM nemáme prosté. Všechno záleží na dvojici Lindelof a Maguire pač pochybuji že by tam konečně ole dal erica. Snad to nedopadne jako proti Sotonu a ta střílená přihrávka od Lindelofa na DDG z čeho pak pramenil gol. Hodně krát si všímám, že Maguire vysunuje na ofcajk past, ale Lindelof tam je za ním o 2 metry já bych byl nejraději za alabu , ale když ho chce city tak bez šance pač i ten Shaw mě moc neoslňuje

Reagovat
Svatej

Nám by trn z prdele hodně vytáhla i remíza na poolu. Jak tam neprohrajeme, tak už ta situace bude podstatně lepší..

Reagovat
Pigeon

Ty jo s vaší obranou si nedokážu představit, že uhrajete bod proti ofenzívě Liverpoolu. Nicméně je to PL a jsem dost zvědavý. Luxusní konec sezóny

Reagovat
Svatej

Těžko říct

+ Proti nim i City jsme vždycky zahráli dost pěkně. Jakmile hrajeme se silnějším psem, tak to až na Bayern minimálně herně fungovalo.

+ Pool už nemá žádnou motivaci, Kloppp by mohl i nasadit nějaký mladší kluky.

- Sice jsme proti poolu vždycky hráli pěkně, ale stejně jsme dostali přes prdel

- Hrajeme pár dní předtím proti vám, takže bude sestava rozdělená na oba zápasy.

- Nemáme Kantého

Kdyby hrál Tomori, kterej by rychlostně mazal ty dva rychlíky, tak vidim určitý šance. Kovačič nutností..

Reagovat
r.mrazik

tojo...bude to fakt sranda

Reagovat
kiwwi

Najhorsi los ma Leicester...kazdopadne ak my a Leicester zvladneme najblizsie kolo a Chelsea prehra na Liverpoole, tak ak dobre ratam, mala by aj nam aj Leicestru stacit na LM remiza vo vzajomnom zapase...to by bolo super

Reagovat
Miguel19

Když budete 3./4. a vyhrajete EL, tak jde i 5. tým?

Reagovat
mul

nie. Minulý rok ste EL vyhrali vy a 5. Arsenal nešiel do LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Busby babes

ne, to bychom museli skoncit 5. a vyhral EL aby sel i paty tym do LM. Neposouva se to pokud tym, kterej vyhraje LM/EL ma zajistenou kvaldu i z ligy.

Reagovat
Miguel19

Škoda Ale aspoň vám v EL nemusím fandit

Reagovat
Svatej

Tak se krucifix obětujte, v EL vám budem fandit.

Reagovat
Busby babes

tak se kluci ale dohodnete...

Reagovat
Svatej

Miguel si to nespočítal, nevšímej si ho!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne že byste se vy teda obětovali loni

Reagovat
Busby babes

presne, kazdymu jo, ale Chelsea nasrat!!

Reagovat
Greny

Pozor my v posledních třech kolech 2x ztratili, ze Arsenal dostal od Leicesteru a neporazil Brighton za to nemuzem a United poslední čtyři kola nevyhral Není naše chyba

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždycky jste mohli zatáhnout za ručku a prohrát finále EL

Reagovat
Svatej

To je mimochodem prdel. S kamarádem z AFC tábora jsme o tom debatovali před koncem soutěží a říkali si, že snad ani nebude jeden tým plnej zmrdů a nevezme tomu druhýmu obě místenky do LM...

No

Reagovat
smazaný uživatel

ne těžko říct kdybych věděl, že tu EL z 5 fleku vyhrajeme tak bych to bral pač by Spartička šla do EL

Reagovat
Svatej

Toho se bojim nejvíc, hodně reálnej scénář..

Reagovat
Greny

Liverpool nám to necha

Reagovat
smazaný uživatel

na remizu mate, vsetci su mimo. Iba na Firmina by som si dal pozor, lebo ten tuto sezonu na Anfielde gol este nedal a pozname dobraka Kepu.

Reagovat
Svatej

Mrdal bych na to, dal místo Kepy do pole záložníka navíc a prostě je nepustil k míči... 90 minutový bago a jedem..

Reagovat
kiwwi

a tak zase Liverpool moze setrit hracov na poharove zapasy, aj ked na druhu stranu budu chciet prekonat bodovy rekord...tazko sa to odhaduje

Reagovat
Greny

jakoze za dve vyhry dostanou 8 bodu?

Reagovat
Svatej

Právě že rekord už překonat nemůžou, to nám dost hraje do karet...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemusím, ale zase kdyby jim ještě přišel Havertz bylo by mi líto je vidět v EL. Navíc i více zahrajou v LM než lišky

Reagovat
r.mrazik

jestli by stacila remiza,tak bych ani nenastupoval...

Reagovat
icemike

Pokud by naše výhra na poolu znamenala united v El,, tak nám bude celý Liverpool fandit

Reagovat
kiwwi

Lenže my to mam vo vlastných rukách (dokonca na dvoch frontoch) takže vy nás nemôžete odsunúť do EL výhrou nad LFC.

Reagovat
icemike

Proto jsem psal pokud... Každopádně 17. Hraje lestr a vyhraje, ve středu prohrajete se Součkem a pak už výhra Chelsea nad poolem znamená El, leda byste pak vyhráli nad lestrem 6:0 (hypotéza)

Reagovat
Miguel19

https://twitter.com/OTFaithful/status/1284034150945697792

Hodně hraniční. Chtěl bych vidět, kdyby se ty situace prohodily..

Reagovat
Svatej

Ten záběr je z druhýho úhlu příliš rychlej. Z toho pomalejšího záběru ho vzal přes nohu a pískat se mělo, ale byl bych nasranej, protože by dohajzlu neměl po něčem takovým spadnout.

Reagovat
Greny

Škoda ze si nedali zalezet jak u ofsajdu.. Zpomalit a zjistit zda hrál nejdřív nohu nebo mic pokud ho vůbec hral

Reagovat
Miguel19

No po gólu to hned ukazovali a říkal sem si "haha, penalta" a najednou už bylo dávno rozehráno. Ale pak ten záběr během zápasu ukazovali snad ještě 3krát..

Reagovat
Pigeon

Zahrál míč a při tom pohybu mu vzal i nohu, ale nikterak nebezpečně. Nemyslím si, že je to faul. Na Martiala byla stejná situace v druhé půlce a nikdo, včetně režie, se tím nevzrušoval

Reagovat
kiwwi

vsak si to mohol vidiet priamo v tom zapase...zakrok na Martiala, dost podobny

Reagovat
Miguel19

Toho Martiala jsem neviděl..

Reagovat
Busby babes

Balon, hraj dal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pískat se mělo tahle homosexuální buzna ze švédska mě přivede fakt k něčemu. Zlatej Smalldini doteď si pamatuji proti Sotonu jak tam spíše než přihrával vystřelil na DDG a z toho padl gol. Nejhorší hráč v týmu o to více mě mrzí že se pak vysmívají Harrymu několikrát si všímám, že Harry se vysunuje, ale tenhle ččuráček je 2-3 metry za nim nevím jestli s Olem spí to potom chápu, že hraje

Reagovat
Busby babes

sice meles picoviny, ale jen tak pro poradek... existuje i jina buzna nez homosexualni?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ještě takovej INTERNET HERO jako ty GAYSBY jenom buzna je ta tebe bych ke člověku nepřirovnával spíše tak k opicím

Reagovat
Busby babes

ok. no, mozna bys s tou svoji sexualitou mel neco delat...

Reagovat
smazaný uživatel

dělám buzny mlátím jako měsíc zpátky v Praze a ještě jsem si zahajloval už tam jenom chyběli muslimové a negři

Reagovat
fenixLFC

delas buzny?

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ban

Reagovat
Ligter

je to šoumen, zvládne to

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějak se probudil, poslední dobou byl v klidu a najednou ty výsměchy vůči nám a tyhle názory znovu vyplavaly na povrch.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem měsíc na Kuala Lumpur tam se musí relaxovat ne se nechat nervovat od LiVARpool fans Gaysby že je mrdka INTERNET HERO už vím když si otvíral hubu že by mě sundal, ale pak ani adresu neposlal. A ukončil to tím, že žije v zahraničí přitom každý ví, že žije v nějakých Nulovicích

Reagovat
Kixi Syhimour

Minule mi přišlo, že tvé příspěvky měly alespoň nějaký tvar, tohle zní jako od dítěte.

Reagovat
smazaný uživatel

o čem tu mám diskutovat s tím retardem kterej se tu zástaval snad i Januzaje že hraje dobře. A co se týče homoklád a tak už mě to prostě přestává bavit ta dnešní doba kalíšek přetekl

Reagovat
Kixi Syhimour

Když pominu Busbyho, proti kterému si byl vysazený od začátku, tak mi k tobě nesedí to psaní caps lockem a nadávky a posměšky vůči LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mám si nad největšími rivali psát ve smyslu je gratulujji k titulu pohonil jsem si nad tím snad nás zase přejedete a dáte titul další rok. Mám prostě rád Roye a podobně kteří nadávaj a jsou emoční

Reagovat
iamek

Nechápu, ze se tyhle nuly nenabízí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Showman. Argumentace nula a jen urážky a sprosté slova.

Reagovat
smazaný uživatel

iamek IQ 0 0 CM pelé

Reagovat
Svatej

co to je

Reagovat
Busby babes

takovej nas kasparek.

Reagovat
Svatej

Takovej ale nebyl, nedostal se mu nekdo na ucet?

Reagovat
EXoRcIsT

ale bol

Reagovat
Svatej

No...kazdej ma svyho Barvice

Reagovat
smazaný uživatel

Však ej právě úplně stejnej retard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

tak sme radi ze si sa odtial vratil vyrelaxovany a kludny

Reagovat
smazaný uživatel

takze Kualu Lumpur zo svojich buducich destinacii vyskrtavam, vidim ze tam je nejaka divna aura

Reagovat
Svatej

Napadlo me to samy

Reagovat
smazaný uživatel

a pak jsem musel trénovat každej den

Reagovat
j_mrazik

Ano, můžeš se chovat jako buzna, ale přitom nemusíš být homosexuál.

Reagovat
smazaný uživatel

ha, jasná penalta

Reagovat
SunFells

"Still can’t believe there are people who think this was a penalty from Lindelof on Zaha"

Reagovat
r.mrazik

zezadu to vypada jako jasny faul...z pohledu z boku uz tak moc ne

a ac je Zaha padak,tak bych asi foukl

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/premier-league-winners-losers-arsenal-mourinho-van-dijk

Clearly not a penalty.

Zaha is obviously not a Manchester United player.

pritom je to jednoduchy rozhodnout.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pingla

vůbec, sice trefil i nohy, ale jednoznačně trefil a chtěl hrát míč penalta ne

Reagovat
Remt

Počkej takže když v pokutovým území vezmeš nohy, podkopnes soupeře a trochu se při tom dotknes i míče, tak je to ok a bez penalty jo? To tu kurva všichni na něčem jedete nebo jsem se koukal já úplně jinou situaci?

Reagovat
pingla

WTF? Však se na to podívej ještě jednou, odkopne balon tak, že Zaha nemá šanci ho získat zpátky a pak ho trošku trefí a Zaha to neustojí. Z čeho chceš tu penaltu vysrat fakt nevím. Kdyby netrefil balon, jasný dali a penalta.

Reagovat
Remt

To líznutí balónu je u tebe "trefil balon" jo? To si děláš prdel ze mě ne?

Reagovat
pingla

Balon mu od noh jednoznačně odkopl, líznul sis možná tak ty včera.

Reagovat
iamek

Sanchez se slušne rozjel. My fakt za nej ještě něco dostaneme

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Má bod snad na 60 minut. To je fakt slušný

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam aj Young patri k ich najlepsim hraom, ale dobre pre vas.

Reagovat
iamek

Jo je o super. Tak snad Inter nebude váhat a vezme si ho

Reagovat
Busby babes

prej maj strach aby jim ho nikdo nevyfoukl.

Reagovat
iamek

Tak je na čase jednat co nejdříve

Reagovat
Swarley

Reagovat
Remt

Jsem jediny komu prijde komicke, ze v minulem kole odpiskaji bez reci pro MU teatralni sracku jako penaltu (bez jakéhokoliv postihu pro simulanta), vdalsim kole neodpiskaji proti MU penaltu při podkopnuti útočníka ve vápně aby následně zkoumali jakési milimetry při gólů do sítě MU? Proč my si vlastně v české lize stěžujeme na VAR? Vždyť oproti Anglii to u nás funguje skvěle

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Remt

Reagovat
bbbauch

Doufam zes tu podobne brecel i na podzim, kdy zas spousta spornejch rozhodnuti sla ve prospech liverpoolu

Reagovat
Remt

Co si pamatuju, tak proti penaltám na Salaha a Maneho jsem se několikrát ohrazoval, několik z nich bych rozhodně nepiskal. Stejně jako se mi nelíbí provokace Robertsona. Nepřišlo mi, ze by se pro MU poslední měsíce něco zásadně pripisklo ale tohle se prostě rozhodčím nepovedlo. Tyhle situace nebyly posouzeny správně.

Reagovat
kiwwi

takisto ako v tom istom zapase na druhej strane - tolko k tomu protezovaniu United

Reagovat
Front hell

jj,nebo penalta s AV

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Remt

BTW: To sekaný psaní je fakt těžkej opruz

Reagovat
icemike

Napsal bych, že souhlasím, ale seká se to

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mönchengladbach

Šuk

Reagovat
fsada

No je dobře ,že se Součkovi daří, prosím jen aby to potvdil i příští sezonu a jestli se tak stane , tak potom , už může kamkoliv ... Kamkoliv do to 6 největší lig (Anglie,Španělsko,Německo,Itálie Francie)

Reagovat
SunFells

Už bude v top1 lize.

Reagovat
Losinho

Jj, určitě půjde z vysněný Anglie do nějaký prdele v Německu nebo Francii.

Reagovat
oli9

Proč by chodil do Francie co by tam jako dělal

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

LoboTom Řepka, největší rudá píča v historii říkal, že Souček na PL nemá.......

Reagovat
smazaný uživatel

Souček bude slavnější než Tim Cahill brzo s takovejma hlavama

Reagovat
Zaschrona

To je nefér srovnání, když je o hlavu větší.

Reagovat
oli9

Suk si maže všechny hatery na chleba. Základ jasný, hraje super. Kladiva záchranné. Jsem na něj zvědavý příští sezónu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Busby babes

ma pravdu.

Reagovat
JohnKoul

this tweet is unavaiable

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele