36. kolo
17.07.2020 21:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

West Ham porazil Watford a udělal velký krok k záchraně

Už jen čistě teoretická je možnost, že by se fotbalisté West Hamu museli poroučet do Championshipu. V 36. kole Premier League totiž zdolali Watford 3:1, o což se góly v první půli zasloužili Antonio, Souček a Rice. Na druhé straně korigoval skóre Deeney.

Na úvodní trefu se nemuselo dlouho čekat. Už v šesté minutě Noble prostrčil míč za obranu na Michaila Antonia, který levačkou i díky zaváhání gólmana procpal balón do brány. V desáté minutě přišla pro Sršně druhá pohroma. Bowenův centr na zadní tyč si našel Tomáš Souček a přesnou hlavičkou zdvojnásobil vedení Kladivářů.

Záhy mohl být rozdíl opět jednogólový, to když Sarr běžel z úhlu sám na Fabianského, na kterém však v souboji tváří v tvář ztroskotal. A tak přišla deset minut před pauzou třetí trefa domácích. Noble na straně předal míč Riceovi, jehož famózní trefa z pětadvaceti metrů zapadla přesně k zadní tyči Fosterovy klece. Tento stav platil i o přestávce, neboť Dawsonova hlavička z malého vápna letěla příliš vysoko.

Gól naděje pro Hornets přišel krátce po přestávce. Doucouré po výborné individuální akci trefil tyč, balón se ale odrazil k Troyi Deeneymu a ten už bez potíží zavěsil. Jenže to bylo ze strany Watfordu prakticky vše, jediná větší příležitost ve zbytku zápasu přišla od West Hamu, když Hallerova střela z dálky překvapila Fostera a málem zapadla do sítě.

Hammers už si vítězství pohlídali a v tabulce tak mají dvě kola před koncem šestibodový náskok na sestupové příčky, navíc se pyšní podstatně lepším skóre než jejich potenciální ohrožovatelé. I záchrana Watfordu je ale nadále reálná, jen náskok nad propastí je poloviční.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
OnlyWHU

Z pověrčivosti raději netipuju. Cíl je však jasnej! COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Tento mač musíme vyhrať!Bezpodmienečne.Jak že sú hviezdy nado mnou.C O Y I

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra=zachrana,takze rozkaz zni jasne COYI !!!⚒⚒⚒

Reagovat
smazaný uživatel

remiza jak bic - rovna se zachrana pro oba

Reagovat
OnlyWHU

Po první opravdu vydařený půli jsme se nechali zatlačit, ale v poslední třetině jsme to opět měli pod kontrolou. I tak jsem po dnešku starší o deset let. SUK opět výborný a s ním i drtivá většina (Rice, Antonio, Noble, Bowen a tentokrát i všichni vzadu. De facto jsme zachráněni a je skvělý, že to nemusíme řešit třeba až v posledním kole. Z posledních pěti zápasů deset bodů. Takhle se hraje o všechno! Jdu se opít!!! Hoši díky! COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se pridam,v ktery hospode budes? ::biggrin:

Reagovat
OnlyWHU

Hradec Králové!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,to je daleko.Ja Strakonice Kazdop.davam ted panaka na zachranu .Pristi sezona bude urcite o hodne lepsi.COYI ⚒⚒

Reagovat
duloig

No chalani ja sa sundám poobede,práca volá a preto teraz len C O Y I

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele