36. kolo
15.07.2020 19:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Wolves ztratili slibně rozehranou partii a v Burnley jen remizovali

Wolves měli vítězství v Burnley téměř v kapse, jenže neustáli závěrečný nápor protivníka a tak se body na Turf Moor dělily. Vlci tak opět zaváhali v boji o Evropu a zahrávají si s dobře rozehranou sezonou. Do boje o poháry se mohli nachomýtnout i Clarets, ale po remíze zůstávají ve středu tabulky.

Úvod duelu patřil Wanderers, jejichž kombinační snaha vyústila po jedenácti minutách hry v první nebezpečný pokus na bránu Burnley, avšak zakončení Jiméneze bezpečně lapil gólman domácích Pope. Dvě minuty poté zase pálil nepřesně Saïss. Stejný hráč za dalších deset minut zaváhal a nabídl šanci Woodovi, jenž ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Ještě před půlhodinou hry skončil zápas pro domácího Taylora, jenž musel kvůli zranění střídat. Až ve 37. minutě přišel další střelecký pokus z kopaček Clarets, jenže snaha Rodrigueze za mnoho nestála.  A jelikož ani zbytek první půle nenabídl příliš zajímavých akcí, šlo se do kabin za remízového výsledku.

Tři minuty po změně stran pálil z velkého úhlu traoré a kulatý nesmysl svou trajektorií ohrozil především rohový praporek. Podobně se o pět minut později nevyvedlo zakončení ani Jiménezovi. V 57. minutě se málem měnilo skóre na druhé straně hřiště, když Brownhillovu střelu zblízka po Longově nákopu zablokoval na poslední chvíli Néves.

Po hodině hry se Néves sám dostal zakončení, ovšem Pope byl na jeho pokus z dálky připraven. V 76. minutě už šli Wolves do vedení. Traoré rozjel rychlý útok, při kterém se Jotova sražená střela odrazil k Jiménezovi, jenž míč pohotově napálil za Popeova záda. O tři minuty později chtěl srovnat Tarkowski, jenže po standardní situaci z těžké pozice netrefil bránu.

V závěru se Clarets nadechli k náporu. Nejprve pálil Pieters nad břevno, poté pohrdl brankou Wood, jemuž Gudmundssonův pas sklepl hlavou Vydra, jenže jeho spoluhráč trestuhodně minul. Přesto Burnley nakonec vyrovnalo. Obránce hostů Doherty zahrál ve vlastním pokutovém území rukou, načež nařízenou penaltu proměnil Wood.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
frederik

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele