Premier League - souhrn 36. kola

26.04.2019, 22:52, aktualizováno 28.04.2019, 19:26
Komentáře a souhrny
Liverpool nepřipustil zaváhání proti Huddersfieldu a zvítězil jasně 5:0. Manchester City však díky Agüerovi přivezl tři body z Burnley a vrátil se do čela. Naopak klopýtnutí si neodpustil Tottenham a nechal se překvapit doma West Hamem. Zaváhal také Arsenal, který padl na hřišti Leicesteru City, Manchester United remizoval s Chelsea...

Manchester United - Chelsea FC 1:1

28.04.2019 17:30

Góly: 11. Juan Mata - 43. Marcos Alonso

Manchester United i Chelsea potrvdili mizernou formu a ze vzájemného duelu si odnesli bod. Oba týmy nepředvedly nic světoborného a nevyužily tak zaváhání konkurentů v boji o ligu mistrů. Zatímco hosté zůstávají v tabulce čtvrtí, domácí stále okupují šestou příčku.

Rudí ďáblové před tímto duelem podlehli v derby městským rivalům Citizens, na což manažer Solskjaer zareagoval několika změnami. Norský stratég se vrátil k rozestavení se čtyřmi obránce, mezi nimiž tentokrát nechyběl stoper Bailly. Záložní řadu vedle stálice Pogby posílili Herrera s Matićem a Matou a v útoku doplnil Rashforda Lukaku.

Ani Blues se minulé kolo příliš nevyvedlo, když v domácím prostředí pouze remizovali s Brunley. I lodivod londýnského celku Sarri rareagoval a pozměnil sestavu svého týmu. Do obrany se vrátili Rüdiger s Alonsem, Loftuse-Chheka nahradil ve středu pole Kovačić a zraněný křídelník Hudson-Odoi přepustil místo Willianovi.

Do první velké šance se dostali Red Devils, konkrétně Lukaku, jenž si ve čtvrté minutě naběhl na dlouhý pas Shawa, vyhnul se Rüdigerovi, avšak vyběhnuvšího gólmana Kepu překonat nedokázal. Za dalších sedm minut se již ale United radovali. Lukaku opět zapracoval se Shawem, jehož obloučkem poslal za obranu soupeře. Levý bek Manchesteru našel před bránou Matu, který míč uklidil do sítě svého někdejšího zaměstnavatele - 1:0.

Až po inkasované brance se Chelsea začala dostávat do hry, ale Alonso ani Jorginho svými střelami bránu netrefili. Naopak po půlhodině hry mohlo být hostům ještě hůř, když Bailly po rohovém kopu Younga hlavičkoval jen těsně vedle tyče. Ještě před přestávkou se ale Blues dočkali vyrovnání. Pomohl jim k tomu brankář domácích De Gea, jenž nečekaně neudržel dalekonosnou střelu Rüdigera a následně byl krátký také na pohotovou dorážku Alonsa.

Po změně stran se diváci na stadionu Old Trafford dlouhou dobu nudili. Až v 73. minutě museli zpozornit, kdy přímý kop Chelsea zahrával Willian, ten však mířil příliš vysoko. Místo gólu naopak přibývaly chmury na straně hostů. Ti totiž přišli o zraněné Rüdigera s Willianem. Druhý jmenovaný musel ze zápasu odstoupit po tvrdém zákroku Roja, který byl hodně rád, že za svůj zákrok byl odměněn pouze žlutou kartou.

V nastaveném čase se hráči na hřišti chtěli příznivcům na tribunách revanšovat za neslanou druhou půli. Nejprve měli velkou šanci rudí ďáblové, když si na centr od rohového praporku naskočil Rojo a jeho hlavičku odvrátil až na brankové čáře Pedro. Poslední akci zápasu předvedla Chelsea a stála opravdu za to. Higuaín převzal přihrávku za obranou, ovšem De Gea skvěle vyběhl a důležitým zákrokem napravil své zaváhání při první brance hostů. Zároveň svým zásahem zařídil konečnou remízu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 0:1

28.04.2019 15:05

Góly: 63. Sergio Agüero

Citizens se po gólu, který musela potvrdil Goal-line technology, vrací zpátky do čela tabulky a jsou už tak vzdáleni jen dvě kola od obhajoby titulu.

Hosté podle všech prognóz po celou dobu zápasu drtivě dominovali všem útočným statistikám. Ale na branku si museli počkat více než šedesát minut herního času. I když hosté měli míč na kopačkách většinu z 90 minut, do prvních náznaků šancí se dostali domácí Clarets.

Nejprve dvakrát zkoušeli zahrozit ze standardních situací. A poté se do obrovské šance po Hendrickově přihrávce dostal Wood, který se hnal sám na bránu Edersona, ale jeho tragický první dotek s míčem zhatil naději na vstřelení branky.

To na druhé straně zase dotek s míčem zklamal Bernarda Silvu, kterému trvalo příliš dlouho, než se dostal ke střele a z méně výhodné pozice pálil pouze do rukavic připraveného brankáře.

Citizens tlačili Clarets, kteří se bránili jak jen mohli nacpaní ve vlastním pokutovém území. Úspěšným blokováním zabránili obránci domácích střele Davida Silvy z malého vápna.

Dvě velké šance měl poté Agüero, který věděl, že pokud chce stáhnout náskok Mo Salaha v tabulce střelců, bude muset skórovat. V první příležitosti nedosáhl na centrovaný míč špičkou kopačky a ve druhé střílel těsně nad brankovou konstrukci domácí kasy.

Ve druhé půli to byl opět argentinský snajpr, kdo prověřil Heatonovu pozornost. Prudkou střelu ale anglický brankář zvládl vyrazit na rohový kop. A o několik sekund později se do slušně vypadající pozice dostal vytažený Laporte. Ale míč hlavou netrefil podle svých představ.

Hosté už mohli oprávněně začít být lehce frustrováni, když po sérii střel fantastickým reflexivním zákrokem zlikvidoval Heton střelu Bernarda Silvy z pár metrů. Ale přece jen se hráči z Manchesteru dočkali zasloužené odměny v 63. minutě.

Agüerova střela i přes skvělý blok obránce překročila o několik centimetrů brankovou čáru, což potvrdily pípající hodinky rozhodčího Tierneyho. Hráčům spadl kámen ze srdce, v emocích všichni oslavovali spolu se střelcem. Agüero tak již v páté sezóně v řadě dosáhl magickou hranici dvaceti vstřelených branek - opravdu působivý počin.

Situace s blokováním střely na brankové čáře se opakovala, poté co Gabriel Jesus fantastickým dotekem nedal svému strážci šanci a z levé strany si to namířil do středu vápna. Tentokrát ale štěstí bylo na straně bránícího týmu.

Domácí nebyli schopni žádného odporu, Citizens si tak pohlídali nejtěsnější možnou výhru a vrací se do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 3:0

28.04.2019 13:00

Góly: 59. Youri Tielemans, 86. Jamie Vardy, 90+5. Jamie Vardy

Číslo tři nyní možná bude leckteré příznivce londýnského Arsenalu budit ze spaní. Kanonýři si totiž v Leicesteru připsali třetí porážku v řadě, a to potřetí shodně s třemi inkasovanými góly. Tentokráte se navíc hosté ani nedokázali zapsat na listinu střelců, a tak po výsledku 3:0 jejich čím dál menší šance na umístění do čtvrtého místa utrpěly další výraznou ztrátu.

O výhru Leicesteru se největším dílem přičinili střelci Youri Tielemans a dvougólový Jamie Vardy, přičemž k suverénnímu triumfu domácím pomohlo i brzké vyloučení Ainsleyho Maitlanda-Nilese. Je však nutno podotknout, že Foxes byli výrazně lepším týmem i při témže počtu hráčů na obou stranách a nebýt špičkového výkonu Bernda Lena, konečné skóre by bylo ještě jednoznačnější. Zatímco Leicester poskočil na osmou příčku tři body za Wolverhampton, Arsenal zůstává pátý a v závěrečných dvou kolech již musí kromě znovunalezení vlastní formy spoléhat na zaváhání Chelsea či Tottenhamu.

Poněkud překvapivě se leicesterští hráči od úvodních minut těšili drtivé územní převaze a Leno se brzy zaskvěl proti hlavičce Wilfrieda Ndidiho, která letěla do horního růžku. Po půlhodině hry mohl zničehonic proti proudu hry udeřit na opačné straně Alex Iwobi, jenže v samostatném úniku nezvládl zakončení a trefil pouze nohy Kaspera Schmeichela. Hned o minutu později pak šli hosté do deseti. Ainsley Maitland-Niles se žlutou kartou na kontě až příliš pozdě couval ze zákroku proti Jamesi Maddisonovi, a přestože se nakonec výraznějšímu kontaktu se špílmachrem Leicesteru vyhnul, druhé žluté kartě a předčasnému odchodu do kabin již ne.

Už tak prekérní situace Kanonýrů se od té chvíle proměnila v zoufalou bitvu o udržení remízového stavu, který však vydržel pouze do 59. minuty. Skvělá souhra dua Maddison-Tielemans vyústila v hlavičku belgického reprezentanta, na kterou Leno neměl nárok. Německý gólman poté držel svůj tým na dostřel zásahy proti šancím Pereiry či Barnese, ale jeho spoluhráči se na druhé straně nebyli schopní prosadit.

Pojištění hubeného náskoku Foxes nakonec přišlo v samém závěru. Čtyři minuty před koncem základní hrací doby si Jamie Vardy po dlouhém Schmeichelově výkopu s trochou štěstí narazil míč o břevno a snadno jej zblízka uklidil do prázdné branky. V nastavení pak anglický forvard skóroval ještě jednou, když doklepl povedený centr Pereiry a připsal si tak v zápasech s Arsenalem již osmý zásah z osmi střetnutí, což z londýnského klubu činí jeho vůbec nejoblíbenějšího soupeře.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Newcastle United 1:1

27.04.2019 18:30

Góly: 75. Pascal Groß - 18. Ayoze Pérez

Nerozhodným výsledkem skončilo utkání 36. kola Premier League mezi Brightonem a Newcastlem. Za hosty otevřel skóre v poslední době rozjetý Ayoze Pérez, patnáct minut před koncem vyrovnával Gross.

Úvodní trefa zápasu přišla v osmnácté minutě. Ritchie po levé straně šikovně využil volného prostoru a potáhl míč směrem k velkému vápnu. Následně přesným centrem našel hruď Rondóna, jenž chytře sklep na dobíhajícího Ayozeho Péreze. Ten se z tutové šance nemýlil a rozvlnil síť. Pro Španěla jde už o pátou branku ve třech posledních zápasech, od reprezentační pauzy se žádný jeho spoluhráč neprosadil.

Nepříjemnost pro Magpies přišla po půlhodině hry, kdy Pérez kvůli zdravotním neduhům musel odejít ze hřiště. Rozhodit se však nenechali a po narážečce Schära s Kenedym se švýcarský obránce dostal tváří v tvář brankáři, avšak selhal.

Po návratu z kabin se osmělili i domácí Seagulls. Na centr z rohového kopu si naskočil Duffy, jenže z krkolomné pozice nezakončil ideálně a míč minul prostor mezi třemi tyčemi. Podstatně úspěšnější už byl jeho spoluhráč Pascal Groß.

Ten využil povedeného Brunova centru, po němž ho parádně našel Murray a německý záložník z bezprostřední blízkosti hlavou překonal Dúbravku. 1:1. Glenn Murray mohl k asistenci přidat i gól, když se v nastavení dostal k hlavičce v malém vápně, tutovou šancí však pohrdl a poslal míč nad břevno.

Utkání tak vítěze nenašlo. Newcastle ještě bude bojovat o umístění v druhé šestce, Brightonu výrazně stouply naděje na záchranu. Náskok na osmnáctý Cardiff činí dvě kola před koncem čtyři body.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:0

27.04.2019 16:00

Góly: -

Everton nedokázal navázat na minulý skvělý výkon proti silnému Manchesteru United (4:0) a nyní podruhé za sebou venku nevyhrál, na půdě londýnského Crystalu Palace remizoval v bezbrankovém poměru. V tabulce Premier League se nachází na devátém místě s padesáti body a pohárová Evropa pro příští sezónu se mu znovu vzdálila, za sedmým Wolverhamptonem totiž zaostává o body čtyři.

Crystal se vyhřívá v blízkosti poklidného středu tabulky, konkrétně je dvanáctý s třiačtyřiceti body a zbývající průběh nejvyšší anglické soutěže si může užít. Domácí začali velmi zostra a již v úvodní minutě se v samostatném úniku zjevil kanonýr Benteke, ovšem ten se přeci jen těsně nevyhnul ofsajdové pasti. První poločas nebyl nijak atraktivní a oba soupeři měli velké problémy s přechodovou fází, za zmínku stojí jen rána Gueyeho.

Devětadvacetiletý senegalský záložník napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho kroucený pokus ukryl ve svých rukavicích brankář Guaita. Po obrátce se přeci jen urodilo více gólových příležitostí. Nejprve mohl otevřít skóre sobotního utkání McArthur, jenž se na pravé straně pokutového území prodral k zakončení z mírného úhlu a trefil boční síť. V 53. minutě se do největší šance dosavadního průběhu dostal hostující Bernard.

Brazilský špílmachr ve službách liverpoolského klubu převzal míč na hranici šestnáctky a poté jeho přízemní projektil orazítkoval bližší konstrukci. Everton opět zahrozil zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, kdy po krásné přízemní kombinaci na pravém křídle a následné přihrávce od Colemana zakončoval chytře patou Tosun a Guaita naprosto fantastickým reflexivním zákrokem na brankové čáře zamezil téměř jistému gólu.

S přibývajícím časem se hosté snažili převrhnout misky vah na svou stranu a naopak na domácích bylo vidět, že by se s remízovým výsledkem spokojili. V 89. minutě mohl rozhodnout střídající Walcott, jenž ani ne po třech minutách strávených na trávníku vykouzlil geniální lob a ten se odrazil od spodního okraje břevna k hráčům Crystalu. Orli v příštím kole zavítají na půdu zachraňujícího se Cardiffu, Everton se střetne s Burnley.

Více informací k zápasu

Southampton FC - AFC Bournemouth 3:3

27.04.2019 16:00

Góly: 12. Shane Long, 55. James Ward-Prowse, 67. Matt Targett - 20. Dan Gosling, 32. Callum Wilson, 86. Callum Wilson

Suverénně nejatraktivnější duel sobotního programu Premier League viděli diváci na stadionu St. Mary’s, kde domácí Southampton vybojoval proti Bournemouthu pouze bod za remízu 3:3, ovšem spolu s prohrou Cardiffu v souběžně hraném utkání jde pro domácí o cenný triumf i tak. Saints si totiž tímto výsledkem dvě kola před koncem definitivně zajistili setrvání v anglické nejvyšší soutěži i na příští rok.

Dramatické střetnutí odstartoval stejně jako v minulém kole Shane Long, jenž se těší výjimečné střelecké formě, ovšem hosté zareagovali dvěma vlastními zásahy Goslinga s Wilsonem. Po změně stran však následoval další zvrat, když se prosadili Ward-Prowse s Targettem, a přestože v samém závěru srovnal skóre svým druhým gólem Wilson, nemuseli domácí příznivci smutnit, neboť prohra Cardiffu s Fulhamem stvrdila jejich prvoligovou příslušnost a hráči i realizační tým mohli po konečném hvizdu tuto skutečnost řádně před fanoušky oslavit.

Saints do zápasu naskočili po hlavě, a i když tentokráte neskórovali hned po sedmi vteřinách hry jako posledně proti Watfordu, museli si na průlom skóre počkat pouze dvanáct minut. Redmond s Bednarkem ještě neuspěli, ale díky dobré práci Redmonda se vzápětí prosadil Shane Long, jenž za celou sezonu až do dubna skóroval v lize pouze jednou, ovšem nyní se těší nebývalé fazoně, o čemž svědčí jeho čtyři zásahy z pěti zápasů. Poté, co Bournemouth zničehonic srovnal z rychlého protiútoku zásluhou Ryana Goslinga, měl irský forvard Southamptonu na noze další trefu, ovšem tentokráte sám před brankářem Borucem nadvakrát selhal a trefil pouze tyč.

Manažer Bournemouthu Eddie Howe na bídný vstup svého týmu do zápasu zareagoval brzkým střídáním a s tím související změnou formace, přičemž nasazení Frasera za Mephama se hned vzápětí ukázalo jako účinný trik. Po půlhodině hry platil stav 2:1 pro hosty, když se zblízka trefil Callum Wilson, jenž dorazil ránu Brookse.

Stejně jako v první půli ale vstup do hry po změně stran patřil opět domácím. Nejprve James Ward-Prowse vyrovnal povedenou přízemní ranou zpoza pokutového území a sedm minut po hodině hry strhnul vedení zpět na stranu Southamptonu Matt Targett, jehož na zadní tyči našel přesný pas Yana Valeryho.

V tu chvíli se zdálo, že domácí již mají utkání plně pod kontrolou, jenže čtyři minuty před koncem znovu inkasovali z kopačky pohotového Wilsona, který procpal do sítě Fraserův centr, a nejlepší střelec Cherries mohl vzápětí dokonce zařídit třetí obrat odpoledne, avšak v samostatném úniku si na brankáře Gunna nepřišel. Saints tak ukořistili klíčový poslední bod k jistotě záchrany, zatímco Bournemouth alespoň svého soupeře udržel v tabulce za sebou na neměnný čtyřbodový odstup.

Více informací k zápasu

Watford FC - Wolverhampton Wanderers 1:2

27.04.2019 16:00

Góly: 49. Andre Gray - 41. Raúl Jiménez, 77. Diogo Jota

Wolverhamptonu se do třetice všeho dobrého podařilo vyzrát na Watford a výhrou 2:1 posílit své šance na udržení stávajícího sedmého místa, které může znamenat účast v pohárové Evropě. Na úvodní trefu Raúla Jiméneze ještě stačil zareagovat Andre Gray, ovšem po změně stran strhnul vedení zpět na stranu hostí Diogo Jota.

Tým Nuna Espírita Santa tak na své pronásledovatele drží čtyřbodový náskok, který může na tři body ztenčit již pouze Leicester, který má nedělní utkání s Arsenalem k dobru. Pokud Wolves uspějí v příštím kole doma s Fulhamem, budou na konci sezony vyhlížet finále FA Cupu. O další účast ve Wembley je připravil v semifinále právě Watford, který se utká s Manchesterem City, a pokud Citizens potvrdí roli favorita, kvalifikace do Evropské ligy se z poháru přesune právě do ligového pořadí včetně sedmého místa.

Od dramatického pohárového obratu, v němž Watford stáhnul dvoubrankové manko a v prodloužení sám skóroval vítězný gól, uplynuly bezmála tři týdny, a přestože manažer Wolverhamptonu odmítal řeči o pomstě, jeho tým měl v úvodu rozhodně více ze hry a šel po právu do vedení. Svým třináctým ligovým zásahem sezony se o něj postaral Raúl Jiménez, který se po odvráceném rohu zjevil na správném místě, aby na zadní tyči usměrnil hlavou do sítě pobídku Dioga Joty. Mexický forvard měl na noze i další trefu, jenže na brankové čáře stihl zaskočit za brankáře Fostera Etienne Capoue.

Čtyři minuty po změně stran se ovšem ukázalo, proč Wolves nedokázali udržet čisté konto v v předešlých třinácti venkovních zápasech. Hrubě nepovedená rozehrávka Ryana Bennetta poslala zničehonic do velké šance Gérarda Deulofeua, jehož sice zvládl zpacifikovat brankář Rui Patrício, jenže pohotový Andre Gray přece jen z dorážky procpal míč do sítě.

Ke šestí hostujícího týmu však bylo na velké chyby v defenzivě třináct minut před koncem vyrovnáno. Ben Foster vůbec neodhadl dráhu letu míče po Nevesově centru a umožnil tak Diogu Jotovi, aby z voleje snadno uklidil míč do odkryté branky. Wolverhampton tak zvítězil na Vicarage Road 2:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Cardiff City 1:0

27.04.2019 16:00

Góly: 79. Ryan Babel

Takhle si to v Cardiffu nepředstavovali. Zápas ve Fulhamu měl být odrazovým můstkem k závěrečnému náporu na sedmnáctý Brighton. Bitva o záchranu se však vlastně neodehrává - Velšané s již jistě sestupujícím celkem prohrál 1:0 a ve zbylých dvou zápasech musí udělat minimálně čtyři body. A to ještě za předpokladu, že Seagulls všechna tři klání prohrají.

Čtyři body ve dvou zápasech, to není nic nemožného, říkáte si jistě. Jenže vzhledem k tomu, že sezónu Cardiff uzavírá na Old Trafford, kde domácím pravděpodobně ještě pořád půjde o účast v Lize mistrů... Ve Walesu už by se možná měli připravovat na pád do Championship. To Fulham do druhé ligy vstoupí se vztyčenou hlavou, vždyť dnes vyhrál potřetí v řadě - a potřetí bez inkasovaného gólu!

Asi by hráči vyměnili tři již bezvýznamné body za zdravotní stav Denise Odoie, který v první polovině zápasu musel opustit trávník poté, co ho kopačkou zasáhl do hlavy spoluhráč Le Marchand. Po hříchu byla tahle situace vlastně jediná, která vzbudila nějaké emoce. Po změně stran už fotbal vypadal trochu koukatelněji - vždyť do té doby zasahoval dvakrát pouze gólman Rico - a pokaždé bez potíží

To zkraje druhého dějství měl u druhé branky obrovskou příležitost Mitrović, ale trestuhodně minul. Tu pravou fotbalovou kvalitu ukázal až Ryan Babel. Christie mu čtvrt hodiny před koncem přenechal balón před vápnem, nizozemský reprezentant se napřáhl, parádně skóroval a potopil šance Cardiffu na udržení téměř ke dnu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 0:1

27.04.2019 13:30

Góly: 67. Michail Antonio

Tottenham si dost možná pořádně zkomplikoval cestu za umístěním v první čtyřce, když na svém stadiónu podlehl hostujícímu West Hamu tím nejtěsnějším možným rozdílem. Spurs si tak na svém novém stánku připisují první porážku, hosté výhrou stále živí naděje na umístění v první polovině tabulky.

Jako první zahrozili po dvou minutách hosté, střela Declana Rice ze střední vzdálenosti však mířila příliš vysoko. Za domácí kontroval stejným způsobem Son, i jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. První velká příležitost přišla po deseti minutách, když Dele Alli parádním pasem rozeběhl Sona, který však Fabianskiho z úhlu překonat nedokázal. West Ham se sice po většinu času bránil, tu a tam však dokázal vyrazit do pěkně nebezpečného kontru - po jednom takovém pádil Felipe Anderson z levé strany do pokutového území domácích a mohl si vybrat hned ze dvou nabíhajících spoluhráčů. Trochu nepochopitelně však volil zakončení na vlastní pěst, se kterým neměl Lloris větší problémy.

Do jednoznačně největší šance první půle se po velké chybě hostující defenzivy dostal Eriksen, ten však z malého vápna nastřelil pouze vyběhnuvšího Fabianskiho. Gól tak diváci v první půli neviděli a do kabin se odcházelo za remízového stavu.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji hosté, kteří zahrozili dvěma dalekonosnými pokusy v podobě Arnautoviče a Rice, s oběma si však Lloris bez větších potíží poradil. Nebezpečí před domácím brankářem ovšem přibývalo, v dobré pozici byl po hodině hry na poslední chvíli zablokován Anderson. O dalších šest minut později však už sektor hostujících fanoušků vybuchl nadšením. Na Arnautovičův centr nedoskočil Alderweireld a Antonio míč pohotově napálil do sítě. Ten mohl deset minut před koncem přidat i druhou branku, tentokrát jej však perfektním zákrokem vychytal Lloris.

Domácí se v nastaveném čase ještě zmohli na závěrečný tlak a Kladiváře zamkli v okolí vlastního vápna, když ale hlavičku Janssena pár vteřin před koncem vykopl z brankové čáry Balbuena, bylo nade vše jasné, že se West Ham stane první týmem, který si z nového stánku Spurs odveze všechny tři body.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Huddersfield Town 5:0

26.04.2019 21:00

Góly: 1. Naby Keïta, 23. Sadio Mané, 45+1. Mohamed Salah, 66. Sadio Mané, 83. Mohamed Salah

Liverpool v pátečním utkání žádné překvapení nedopustil a sestupující Huddersfield deklasoval pětibrankovým přídělem. Svěřenci Jürgena Kloppa se tak minimálně do neděle posouvají do čela tabulky a budou doufat v zaváhání Manchesteru City na půdě Burnley. Naopak Huddersfield se pomalu, ale jistě loučí s nejvyšší soutěží, ve které na něj čekají ještě dva další zápasy.

Jestliže hosté chtěli na Anfield Road co nejdéle držet nulu v kolonce inkasovaných gólů, pak v této činnosti zcela selhali. Ačkoliv měli výhodu úvodní rozehrávky, již po necelých třiceti sekundách poprvé inkasovali. Po chybě ve středu pole se dostal k míči Salah, který předložil míč nabíhajícímu Keïtovi, který křižnou střelou o tyč otevřel skóre duelu. Pokud někdo v následujících minutách očekával drtivou smršť, ten musel být zklamán - více ze hry totiž měli paradoxně hosté, nicméně ti se k žádnému vážnějšímu ohrožení domácí branky nedostali.

Naopak to byl Liverpool, kdo opět udeřil. Van Dijk pěkně vyvezl míč a předal jej k na křídle nabíhajícímu Robertsonovi, který do vápna nasměroval precizní centr, na který si naskočil Mané a pohodlně uklidil míč do sítě. Do poločasu mohl přidat třetí zásah Henderson, jeho střela z hranice šestnáctky však skončila nad. Úspěšný byl až v nastavení první půle Salah, který se po dlouhém míči z kopačky Alexandera-Arnolda dostal za obranu a precizním lobem rozvlnil síť potřetí.

Zkraje druhého dějství se do velké šance dostal Sturridge, který dokonce úspěšně překonal hostujícího brankáře, radost z branky mu však zhatil správně zdvižený praporek asistenta. Na druhé straně Alissona protáhl hostující Bacuna, brankář domácích však byl pozorný a dalekonosný projektil zlikvidoval. Po hodině hry přidal Liverpool čtvrtý zásah, když si na centr kapitána Hendersona naskočil Mané a podruhé v zápase se prosadil hlavou.

Konečnou podobu výsledku dal sedm minut před koncem Salah, který se po precizní přihrávce Robertsona ocitl před odkrytou brankou a svou jednadvacátou brankou v letošní sezóně Premier League naposledy rozjásal zaplněný Anfield Road.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City36302490:2292
2.Liverpool FC36287184:2091
3.Tottenham Hotspur362311265:3670
4.Chelsea FC36208860:3968
5.Arsenal FC362061069:4966
6.Manchester United36198964:5165
7.Wolverhampton Wanderers361591246:4454
8.Leicester City361561551:4751
9.Everton FC361481450:4450
10.Watford FC361481451:5250
11.West Ham United361371645:5446
12.Crystal Palace361271743:4843
13.Newcastle United361191636:4542
14.AFC Bournemouth361261852:6542
15.Burnley FC361171844:6340
16.Southampton FC369111644:6138
17.Brighton & Hove Albion36981933:5535
18.Cardiff City36942330:6631
19.Fulham FC36752434:7626
20.Huddersfield Town36352820:7414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1027)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Primabaleríny

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

1. proti rasismu a xenofobii v ČR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že se mi tadyta močka, furt zobrazuje? Psal že si mě blokuje

Reagovat
icemike

To jaksi funguje obráceně snad

Reagovat
Pato44

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

pičo, ty budeš nějakej dredatej vegan, co chodí venku bez bot...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VALEN

Možná , ale spíš je to jen debil.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, Allah Akbar ať žijou negři

Reagovat
smazaný uživatel

bílý punkáči se předhání v tom, kdo se pokloní černé kládě, ještě jim dávaj svoje holki

Reagovat
FUnk

sdylej to nez to smazou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

povinnost splněna pořád šance je, ikdyž kolo od kola klesá, ale to nic nemění na tom, že jedeme dál a nevzdáváme se YNWA

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to Anglická liga a Man.City můžou ty body klidně ještě s někým ztratit...

Ono to vypadá, že si to dávaj s prstem v nose, ale ten tlak tam na ně je a věřim tomu, že to bude ještě zajímavý...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Generalní Gladiator

Mají nůž na krku, stát se může všechno,penalta,červená cokoli,co změní zápas.V poslední době nehrají s takovou lehkostí, mají zraněné dva klíčové hráče de bruyneho a asi i fernandinha, masakrálně našlapanej program. Největší šanci dávám tomu,že mohou ztratit v burnley, pak

přeci jenom budou mít týden a týden na odpočinek.

Reagovat
Coutinho10

j taky se mi zda, ze ted by mohli mit nejvetsi problemy

Reagovat
Kinky7

no mě spíš fascinuje jak jsou si fans Poolu jistý že všechno vyhrajou a přitom mají poslední zápas Vlky kteří jsou schopný porazit kohokoli (a prohrát s Huddersfieldem)

Reagovat
Coutinho10

samozřejmě, že mi musíme všechno vyhrát, ale já osobně na to zatím takto nekoukám....aby ta šance byla, tak musí City ztratit, takže já to beru, jak se obecně říká: zápas od zápasu

a nechci kvůli tomu upřednostňovat ligu a chci, aby LM byla na stejný úrovni, protože tam nemusíme na nikoho spolíhat...tam je to 50% na 50%, ale za předpokladu, že by třeba Burnley proti MC něco uhráli, tak bych na tu LM koukal zase trochu jinak...ne že bych ji vypouštěl, ale bral bych třeba další kolo v PL daleko víc vážnějc než kdyby City v Burnley vyhrálo, takže uvidíme, jak se to vyvine a podle toho bych k tomu přistupoval

Reagovat
afc

Burnley o nič nejde, oni sú už myšlienkami na dovolenke.

Reagovat
Counter

Ale na Chelsea uhráli remízu i tak. Dyche není ten typ, který by poslední domácí zápas sezony odevzdal.

Reagovat
afc

Ja rátam, že v poslednom kole nám to pustia, keď budeme musieť vyhrať

Reagovat
Coutinho10

tak s tim moc nepocitej...zvlast, kdyz se podivame na to, co venku predvadite

Reagovat
Mastný Chobot

To je pravda, ale Chelsea je v pičiach & kokotoch a Burnley tú motiváciu určite nemajú takú, ako keby mali o čo hrať.

Reagovat
Counter

Ale pořád je to venkovní zápas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ox <3

Reagovat
smazaný uživatel

to je poklad

Reagovat
Taiger

Reagovat
Bandita_Harry

dalsi co nema dno, zbehni za doktorom uz to bude nejaka diagnoza, prajem skore uzdravenie ,

Reagovat
vladis271

Reagovat
SCELO

<3

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
ďuriLFC

Láska

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Snad ještě City ztratí a Liverpool to urve.

Reagovat
Coutinho10

Burnley by mohlo zkusit něco podobnýho jako v minulým kole proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda věřil spíš Rafovi, mohl by postavit něco jako 7 - 2 - 1 ale ne, pokud City ztratí, bude to pro mne velký překvapení, i když pokud bude alespoň miniaturní naděje, doufat budu

Reagovat
Coutinho10

myslis Brendona ne ? .veril bych jim vic, kdyby Leicester mel City doma...venku to pro ne bude obtizny, ale jako kdyby to klaplo, tak by to bylo symbolicky

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš vidíš pátek jedenáct večer, po fotbale a dlouhým pracovně-studijním týdnu... No nic, jasně, myslím Brennyho a Leicester - pořád vidím malinkou naději v tom, že by mohli být v boji o sedmé místo, které by mělo znamenat nějaké předkolo EL, ne? Tak by se třeba mohli kousnout, i když to zatím vypadá na Wolves...

Reagovat
Coutinho10

jojo..motivaci budou mit urcite, kdyz City vyhraje FA Cup, tak tam je o jedno misto pro predkola EL vic a kdyz uz mluvime o motivaci, tak tu klidne muze mit i Brighton v poslednim kole, kdyz Cardiff do toho jeste poradne dupne a idealne zitra za 3 body na Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

naděje umírá poslední no, je fakt, že ty týmy budou mít motivaci a City, i když teď šlapou, můžou ztratit s kýmkoliv... hlavní je teda vyhrát naše dva poslední zápasy...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
MCFC_8

Ano, vsetky zapasy prehrame len kvoli tomu ze Liverpool si to nebol schopny sam uhrat

Reagovat
Malresi

Sám si to uhráš ťažko, keď (podľa predpokladov) získaš 97 bodov a stejne je ti to napiču.

Reagovat
celeb

mozno ani len netusis, ako presne si sa pomylil.

V tejto blaznivej sezone by som sa necudoval, keby este stratili aj City aj LFC.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

sci-fi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

jen třikrát za posledních 20. ročníků PL by 91 bodů nestačilo na titul a to ještě LFC pravděpodobně další body získá.. neuvěřitelná smůla pro ně, že je City tak nadupaný

Reagovat
smazaný uživatel

smůla/tak trochu vlastní hloupost s remízama s průměrnými týmy - Leicester, West Ham, Everton... stačilo, kdyby třeba Origi na konci mače s WHU proměnil šanci, v níž byl, pravda, v offsidu, a bylo by to mohlo být dneska veselejší... ale je fakt, že nevyhrát s 97 bodama a jednou prohrou (pokud se to dotáhne tak, jak se předpokládá) bude neskutečný smutný a nasráníhodný...

Reagovat
Hokaido

Mít 91 bodů po 36 kolech nebo žádná vlastní hloupost. Nejde vyhrát všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že nejde vyhrát všechno a ty remízy/prohry (v našem případě jediná) musely přijít, ale pořád jsme po novým roce měli na City sedm bodů (možná to bylo i víc, nevybavuju si to teď přesně)

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jste nezvládli ty šestibodový zápasy se City... prohráno ale ještě není, věřím, že třeba jeden ze zbývajících zápasů podcení a nakonec to urvete

Reagovat
smazaný uživatel

me osobně nejvíc mrzí ta prohra.. tam byt malinko víc stesticka na začátku... na druhou stranu, LFC si jej dost vybralo jinde.. třeba Everton, první zapas se City..

Každopádně je to jízda, i když už jsem trochu smířen s tím, ze to nedopadne, hodne si to užívám asi i díky tomu, ze jsem to letos konečně mohl vidět naživo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

ty remizy bolej hodne, ale vic me mrzi, ze jsme nedokazali City v teto sezone porazit...v minulych se to darilo, ale letos bohuzel a tyhle body zatim chybej

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě ta první remíza byla docela šťastná, kdyby dal Mahréz tu penaltu, mohlo být už teď prakticky hotovo (jasně, mohlo se to pak vyvíjet jinak, ale kdyby byl průběh zcela stejný)...

Reagovat
smazaný uživatel

ono stačilo, aby zrovna Ederson neměl fantastickej den teď se Spurs a už by zase ztráceli

Reagovat
Coutinho10

j to máš pravdu, protože to mohlo nabrat jiný směr, ale teď už minulost nezměníme...musíme koukat dopředu

Reagovat
fenixLFC

tak furt je pre nas lepsia prehra vyhra nez remiza prehra...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

*není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City jsou prostě lepší. Získali bodů více. To je prostě fskt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Swarley písal, že si to prosrali

Reagovat
Swarley

tak nikdo jinej to za ně neudělal, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani oni sami to neurobili, že áno...

Reagovat
Swarley

samozřejmě, že áno, kdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že si to neprosrali...

Reagovat
Swarley

bydlím sice v domově důchodců, ale ani já nevěřím na záhadné větry jako Klopp...posrali si to...

Reagovat
smazaný uživatel

A už to nemienim zase rozoberať s tebou, takže končím.

Reagovat
Swarley

když k tomu nic nemáš, tak to zbytečně nerozjížděj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to začal rozbiehať, ja som sa len posmieval tvojmu hlupemu názoru a vôbec som tým nesledoval tvoju reakciu. Že prišla ma u teba neprekvapuje, ty už si tým samozrejme preslávený, že sa budeš rýpať vo vlastných hovnach až pokým neprestanú smrdiet.

Reagovat
Swarley

já jsem ti to vysvětlil a ty jsi pořád nedal žádnou kloudnou odpověď...můžeš být uraženej, ale to je tak jediný, co ti zbývá...ale to už je tvůj boj, tak není důvod mě tu zmiňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ti to vysvetlil už minule, nie je dôvod sa opakovať, pri tebe už dupľom nie. A nie som urazený, svoje mylné dojmy si nechaj pre seba a bojuj s nimi. Nazdar.

Reagovat
Swarley

jsi uraženej, protože jinak bys s tím zase nezačínal...začneš kopkat a pak ne ne, já nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Konverzace dvou retardů

Reagovat
smazaný uživatel

3 (4 i se mnou)

Reagovat
The Krupy

Reagovat
vladis271

zas hráš šach s holubom?

Reagovat
smazaný uživatel

To som už pekne dlho nepočul/nečítal

Reagovat
vladis271

ved s ním je akákoľvek diskusia zbytočná. Ja nechápem ľudí čo to s ním ešte skúšajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Mea culpa

Reagovat
janinho

91 bodov v lige a pritom byť v LM v semi!!! aj keby z toho nebola žiadna trofej tak ten klopp Lpool naštartoval neskutočne.

Reagovat
vrabejka

NEVER GIVE UP!!!! Hvězdy se nakonec přikloní na správnou stranu!!!

Reagovat
celeb

cize ak vyhraju ligu City, tak je titul v spravnych rukach.

Reagovat
Whitemedia

Takže gratulace City k titulu

Reagovat
Swarley

za ty roky podklouznutí a průserů by jeden řekl, že u hvězd nejste zrovna favorit...

Reagovat
Han střelil první

V Istanbulu jsme si to asi u hvězd vybrali na hodně dlouho dopředu.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Hmm.. Beru zpět, vzpomněl jsem si na Moskvu

Reagovat
Liquid

Nefandil si ještě nedávno Leicesteru?

Reagovat
repkajebuh

City se doufám složí. Jinak propadne má letenka z Bratislavy do B`hamu a následný dvouhodinový bus do Live na 11.5. Následující zápas s Vlkama a poté oslavy titulu... stejně to za to riziko stojí, lidi, nemusí se to dalších 30 let opakovat. Přidá se ještě někdo?

Reagovat
repkajebuh

Rád bych poznal osobně Olivera, ale i další. Speciálně bych rád pozval nejaktivnějšího uživatele Kixiho... Ukaž koule kluci a obětuj ty prachy za letenkyy. Celková suma asi 10 tisíc, to stojí za ten zážitek. Pokud se to nepovede, seš litr v mínusu za letenku, fo stojí za to!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem teď v Liverpoolu, byl jsem včera na zápase

Reagovat
repkajebuh

Super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

jo si vlastně tehdy psal....jak sis to užil, zkus sepsat pár vět i o městě, co bylo před zápasem, po zápase, na jaký tribuně si byl, co nějaký chorály, co s tebou dělala hymna YNWA naživo, jak dlouho tam seš, kdy se vracíš, co ještě navštívíš nebo si navštívil atd.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Taiger

Doporučuju, ten zážitek na North London derby byl fakt famózní, jeden z nejlepších zážitků v životě, Niki potvrdí.

Reagovat
Nikikrew

najlepší v živote

Reagovat
Tywin Lannister

Liverpoolu bych to hrozne pral uz jen tolik let bez titulu a promarnenych prilezitosti, navic nevyhrat treba s 97 body a tou predvadenou hrou by bylo fakt uz hodne frustrujici..a pokud ne ligu tak snad aspon LM , chci anglickyho mistra a finale s Ajaxem

Reagovat
Zaschrona

Nutno uznat, že to bude naprosto zaslouženě pro fandy k uzoufání, jestli LFC ten titul nedá...

Reagovat
Whitemedia

krásný to bude

Reagovat
hona.kub

v to doufám

Reagovat
Swarley

ta věta se dá vyložit různě

Reagovat
Zaschrona

To je vlastně pravda, ani to tak nebylo plánované.

Reagovat
mimi_united

Dúfam že im to ujde o bod

Reagovat
Ranoth

Ty sa radsej staraj o ten svoj trapny united

Reagovat
oli9

Reagovat
Kopac

Dufam, ze roky to vydrzi takto, a aj to vyzera ze vydrzi O titul bojuju dvaja najvacsi rivali united zatial co oni kdesi vzdadu suchaju nozickami trpka pilulka

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
supporter
Reagovat
hona.kub

stále věřím, že to City nepustí

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si to pokazil sám. Mali komfortný náskok, City pustili perie, 4krát prehrali. Očakávať v tejto situácii zaváhanie MC, mi príde ako v tenise v poslednom game za stavu 30-40 očakávať, že Federer urobí dvojchybu.

Už neočakám, že to vyjde tento rok... snáď budúcu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=yk7EQ2Uebag

Máš tam ještě něco? Frajere....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že to nie je možné.

Reagovat
Bandita_Harry

4wow 4 prery neskutocne perie

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávať, že team ako má momentálne City, pustí perie 8krát ako Chelsea, alebo 9krát ako Arsenal a MUFC, či 12krát ako Tottenham je iluzórne.

Skrátka, túto sezónu to šlo. Myslím víťazstvo LFC v PL. Šanca tu bola, teda ešte aj je, lebo ešte nie je koniec, ale už sa musia spoliehať na malý zázrak, že City zakopnú s Burnley, Leicestrom či Brightnom. No a samozrejme sami nezakopnú!

Reagovat
Bandita_Harry

Liverpool hral dost nadplan , nejde vyhrat vsetko ak este hras aj LM bohuzial ako malo city seriu prehier LFC seriu remiz nevyuzilo sa ich zakopnutie ale to sa stalo aj tak len 2x, ako to tu niektori vypisuju ze sme presrali 10 bodovy nadskok tak to je picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, v dlhodobej súťaži, navyše ak hráš na dvoch-troch frontoch, sa kríza dostaví. Ide o to, nestratiť veľa a záleží, ako rýchlo sa otrasieš.

Reagovat
Rssa

Nejlepší beci v lize, neskutečný hlavně Robertson.

Krásný fotbal, pravda s posledním týmem, ale je fajn vidět, že hlavně Mane a Hendo mají skvělou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool neskutečný fotbal!! Takhle sfouknout Huddersfield. Ten titul jim tak strašně přeji. Stačí jedna hloupá remíza City. To fakt tak liga spadla do takového stavu, že menší tým neobere větší?

Reagovat
Generalní Gladiator

Kdy ta změna nastala?V PL přeci může každej obrat každého?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď aj obral. City prehrali s NUFC, s CP...

Reagovat
Generalní Gladiator

Vždyť jo, quardiola drtí ty nejsilnější,takže je jasný,že se slabšími musel ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

No už to není tak, jako dřív. Dříve bych věřil, že City úplně jasně ještě ztratí, momentálně vůbec v tom rozpoložení v jakém se liga nachází.

Reagovat
BaggioRoberto

Problém je v tom, že City není Liverpool. Ten je expert na ztrácení náskoku, když vede ligu. Steven Gerard, the legend!

Reagovat
fenixLFC

prvy zapas som nevidel ale v druhom lepsi neboli, respektive mali useky kedy boli oni lepsi a kedy my a remiza by bola minimalne adekvatnym vysledkom

Reagovat
fenixLFC

malo ist nizsie

Reagovat
TerriersSKCZ

no dost mensich timov obralo Liverpool o body ... ved mali naskok 7bodov. So silnymi Liverpool vyhral.

Reagovat
Bandita_Harry

Leicester, WHU, United

Reagovat
BaggioRoberto

Tak takhle sfouknout beznadějně poslední Hudersfield, to neni zas taková rarita. City právě se slabšíma několikrát ztratilo, ale ve vzájemných zápasech byli lepší než Liverpool a proto, pokud nezaváhají na konci, zaslouženě získají titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Wolves oberou Liverpool

Reagovat
pingla

Snad uz City nezavahaji a vyhraji. Jeden z mala sympatickych klubu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

City a sympatičtí? A Ty fanda United?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

naopak to do sebe zapada a vypovida neco o jejich charakteru

Reagovat
RadekVonCZE

Ty si říkáš fanoušek MUTD

Reagovat
scholes18

Ja ten titul tak isto tento rok prajem city, neznášam ich, ale tisíc krát viac neznášam Liverpool.

Reagovat
vladis271

Jeden z mala sympatickych klubu v PL

Reagovat
vladis271

Reagovat
TerriersSKCZ

a tato veta je OK? "svou jednadvacátou brankou v letošní sezóně Premier League naposledy rozjásal zaplněný Anfield Road."

- ako keby uz doma nemali hrat, ved este posledny zapas maju doma s Wolves ...

Reagovat
Counter

Jako že to byl poslední gól večera a jeho jednadvacátý ligový.

Reagovat
BaggioRoberto

Taky mě to zarazilo, jako kdyby to byl poslední zápas sezony nebo Salah někam přestupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Robertson už druhým rokem naprosto fenomenální bek! Takhle má vypadat kraják, ne jako u nás v Chelsea. Tam je to kolikrát taková komedie na těch stranách, že se tomu ani nedá smát, viz. Alonso.

Reagovat
MCFC_8

Aspon konecne viem komu fandis...joooj to musela byt boring liga za 1. Mourinha ked ste vyhrali ligu az 2 razy pi sebe...

Reagovat
Svatej

Bylo na čase, aby jim ten luck došel.

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

owny24.04.2019 22:54#

tady ten souboj kriplů mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham zaslúžene. Výkon hráčov Tottenhamu ani nepotrebuje komentár. Eriksen, Alli Foyth dozadu super, ale dopredu nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte Burmuf a Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to vlastně stejně jedno, TOP4 dáte i tak

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zejtra prohrajete tak nam staci uhrat jednu remizu no

Reagovat
Minister

Hm, to mi nejak nevychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Matematika

Reagovat
Taiger

nani sice ze soukromky, ale ty si nevychodil ani základku

Reagovat
smazaný uživatel

Cettov bratňak

Reagovat
Taiger

Reagovat
Minister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase seš za blbce, jak ty to děláš :)

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Counter

It would not surprise me if on the last game of the season we have a situation where all four teams can make the top four and all fail to win.

Reagovat
Trand

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Tottenham si to ještě chce zkomplikovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Však co bysme to ostatním kazili

Reagovat
blade115

Hahahahahaha, mrdat Tottenham.

Reagovat
Counter

Blbé je, že těch jejich stávajících 70 bodů nakonec bude beztak na top4 stačit samo o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíte nám pomoct,aby těch 70 stačilo

Reagovat
Counter

Ano, to byla pointa mého příspěvku.

Reagovat
blade115

Já vím, ale stejně...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Však jasné - když ti nedokáže udělat radost tvůj oblíbený klub, je třeba se potěšit aspoň tragéděním ostatních. Od toho tady přece Tottenham celé ty roky máme.

Reagovat
Taiger

Ty si byl určitě ten typ studenta, co posral písemku a pak měl z toho stejně radost, jelikož většina třídy dostala taky za 5. Hrozně špatná mentalita toto.

Reagovat
iamek

A proč by neměl mít radost z toho, ze největší rival jeho oblíbeného týmu prohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, tebe snad nepotěšilo, že to Spursy posrali?

Reagovat
Taiger

Však potěšilo, jen rejpu do Cunta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně špatná mentalita toto.

Reagovat
Counter

Nic moc analogie.

Reagovat
Taiger

A podle toho jak radíš schválně špatně ve FPL diskuzi, tak si fakt nemohl být moc oblíbenej.

Reagovat
Counter

Já radím dobře.

Reagovat
Taiger

Jj, dobře pro sebe.

Reagovat
Counter

Předpokládám tedy, že ty na mé rady neslyšíš. A jak si s odlišnými rozhodnutími vedeš?

Reagovat
Taiger

Taková podpásovka, to se nepočítá

Reagovat
blade115

Kabooom

Reagovat
Taiger

asslicker115

Reagovat
blade115

Taivocas

Reagovat
smazaný uživatel

Taikokot spíš .)

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Lepší než být ten s pětkou jako ty.

Reagovat
Taiger

bullying

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

lucas,eriksen,davies,rose,foyth vyborne vykony, ale dochazi stava a je to hodne videt, son hrozny vykon + alli , ale s tou zlomenou rukou proste si tolik neveri no + forma taky nic moc, bude to jeste velka bitva o top4 a los taky zadna slava,jeste ze arsenal hraje venku,to by mohl pak stačit 1 bod

Reagovat
Liquid

pokud teda nekecali tak West Ham je první hostující tým co vyhrál na novém stadionu Tottenhamu a jestli mě pamět neklame, tak zrovna tak West Ham byl první hostující tým co vyhrál na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľný príbeh.

Reagovat
Trand

Reagovat
Liquid

docela jo právě, na to že WHU není žádný top tým

Reagovat
Salfovic

Vždyť je to vážně zajímavý.

Reagovat
Counter

Holt werwolf no, vidí Liquida, tak už automaticky předpokládá nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

werwolf je hroznej namyšlenec, se tu producíruje po diskuzích, jak kdyby byl admin nebo něco, přitom je úplný hovno, co sedí doma na gauči, žere kfc chickeny a čumí na strreamy spurs, protože nemá na televizi, debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale lepší asi vůbec nereagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jj říkáš to správně, West Ham vyhrál prvně i na Emirates

Reagovat
JIMMY-PO

Inak ešte ďalšia takáto sezona a trufnem si označiť za "one season wonder" Alliho lebo čo ten chlapec predvadza už dlhšiu dobu je na facku

Reagovat
Taiger

Fortnite oslavy ti přijdou jako málo?

Reagovat
The Krupy

Experti sa tu smejú boju o 4. priečku v SA, ale v PL to vyzerá veľmi podobne.

Reagovat
Taiger

Nikdo se vám nesměje, páč nikoho nezajímáte.

Reagovat
The Krupy

Taký pocit mám skôr z tvojho pôsobenia na EF.

Reagovat
Taiger

a ty si kdo krupičko?

Reagovat
Setwo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Counter

To víš, v nejlepší lize na světě nejsou lehcí soupeři.

A po pravdě, myslím to jako vtip jen napůl Stačí se podívat na Tottenham v LM, abys viděl, že to nejsou žádní šupáci. Nebo na Arsenal v EL, kde v suchém triku vyhrál oba zápasy s Neapolí alias s přehledem druhým nejlepším týmem Serie A posledních let. Nebo na Chelsea, která je taky v suchém triku v semifinále EL.

Reagovat
Counter

A ještě jedna věc - italské kluby se v boji o Top4 plácají okolo 60 bodů, zatímco ty anglické okolo 70. Propast mezi špičkou a spodkem tabulky je v Anglii větší - má to své pro a proti, ale v téhle debatě je to pro anglické kluby pozitivum.

Reagovat
The Krupy

Jasné, SA je v prdeli trvalo to síce 10 rokov, ale anglický futbal začína dominovať aj v Európe.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ranoth

a 10 rokov to je od posledneho uspechu talianskeho futbalu v europe

Reagovat
Svatej

Reagovat
Malresi

Zase si treba povedať, že toto je jedno z mála (ak nie jediné )období v historii kedy to Anglická liga nevalcovala.

Reagovat
BaggioRoberto

To snad nemyslíš vážně tohle. Jsem fanoušek serie A, ale ta liga kvalitativně hrozně klesla a posledních skoro 10 let už je tam jediný konkurenceschopný tým v evropě Juventus, o titul se nehraje, hraje se pěší fotbal, nejlepší hráči tam s výjimkou Juve nechodí, stadiony jsou zastaralé, ekonomika bídná, je to jedno s druhým. Kolik bodů mají teď v Itálii kluby bojující o 4. místo to je ostuda.

Reagovat
vladis271

vážne si myslíš, že niekto tuna vôbec vie kto bojuje o LM v SA?

Reagovat
The Krupy

Tuniak?

A tú namyslenosť si fakt strč do prdele, človeče, veď je to trápne, hrať sa na elitárov vo futbale

Reagovat
fenixLFC

od juventina to znie sarkasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sem naběhneš s takovou sračkou, dostaneš zaslouženě za uši, a ještě jsi schopen poučovat ostatní, jak se co má a nemá ...

Reagovat
Trand

Skoro mě až mrazí, když vidím, v jakejch sestavách jsme dřív nastupovali:

https://pbs.twimg.com/media/D3KzrFiWkAAROQs.jpg

Reagovat
Taiger

Frimpong legenda ❤

Reagovat
Trand

Ta záloha je top

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz skoncil karieru, ne

Reagovat
Taiger

Nevím, jak moc je to aktuální ale: "Od roku 2016 hraje jako defenzivní záložník v ruském týmu Arsenal Tula." Srdcem stále u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jj před rokem

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Pred rokom nie, tak pred 3-4 mesiacmi tusim

Reagovat
Counter

Tahle léta byly ještě Wengerovy majstrštyky - každé léto jsme museli končit přestupáky v plusu, prodávat nejlepší hráče a ukopat top4, aby plynuly prachy z LM. Pak se konečně situace zlepšila, začalo se utrácet, očekávání šla nahoru... a výsledky v lize paradoxně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale bylo také dáno tím, že konkurence o TOP4 byla o dost horší.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

jj, ale jde o to, že jsme pořád měli náskok aspoň na Liverpool a Spurs. Oba za poslední roky udělali velký krok kupředu, zatímco my max. přešlapovali na místě.

Teď ta situace vypadá černě, ale když se na to podíváš podrobněji, tak Chelsea je dost v loji, čeká ji pravděpodobně přestupový ban, odchází Hazard atd., MU je v loji snad ještě víc a zatím to nevypadá, že by se z něj měli jen tak vyhrabat, a Spurs při splácení nového stadionu nebudou mít moc peněz na posílení už tak hubeného kádru, tím spíš, že o jejich přední hráče bude čím dál větší zájem. Šance tam je, jenže to bychom museli dobře fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale tím pádem to nebyl žádný Wengerův majstrštyk, prostě byla slabší konkurence a dostat se do TOP4 nebylo tak těžké.

Reagovat
Mastný Chobot

Nebol to taký úspech, ako keby sa mu to podarilo teraz, ale určite sa to dá považovať za veľký úspech

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ano, každoroční účast v LM úspěch byl, ale pokud by se teď Emery dostal do LM například skrze výhru v EL s tím, že ve hře o TOP4 byl Arsenal až do konce (ať už to dopadne jakkoliv), je to pořád lepší sezóna, než posledních několik Wengerových. Ten kádr je kvalitou +- pořád stejný, ta sestava z toho screenu spolu takto pravidelně nenastupovala, pokud vynecháme Mickey mouse cupy atd.

Reagovat
Taiger

To rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ano právě proto, jak se konkurence významně zlepšila

Reagovat
Counter

Podívej se znova na tu sestavu výše a zopakuj mi, že uhrát s takovým materiálem top4 nebyl majstrštyk K tomu navíc líbivým herním stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle byla prostě výjimka, cmon, takto Arsenal pravidelně nenastupoval ani v těch dobách.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to bylo za zápas?

Reagovat
Pride

Jak to mám jako vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry no, nepodíval jsem se na oblíbené kluby každopádně ta sestava je fake

Reagovat
Pride

Je, teď se dívám, že Silvestre odešel sezónu před příchodem Ria a Park tam byl až dva roky po něm. Každopádně si pamatuju, jak Arsenal někdy v době 2010-12 nastoupil v důležitém zápase LM s naprosto šílenou sestavou, kde byl třeba Bendtner, Frimpong, Djourou, Denilson a takové hvězdy. Takové tragédy by dnešní Arsenal nedal dohromady, ani kdyby tam poslal jen náhradníky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni to byli výborní hráči, jen ne pro Arsenal nebo je AFC ne uměl využít, třeba Frimpong měl navíc

Reagovat
Pride

No nevím, kdy a kde byl Denilson s Frimpongem výborní hráči. Frimpong hrál jen kvůli Wengerovy úchylky na mladé hráče.

Reagovat
Mastný Chobot

No, do 8-2 bol Frimpong celkom hype, čo si pamätám

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ho někdy hrát vůbec? Frimpong měl velmi dobrou přihrávku, rychlou, přesnou. V obranné činnosti se neztratil, max. pozičně mu to moc nešlo, ale to u středopolaře není tak důležité.

Reagovat
fenixLFC

pozicna hra nie je u stredopoliara dolezita, dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ve Wolves na hostovačce hrál velmi dobře, pak si odjebal koleno

Reagovat
Nikikrew

Podľa mna league cup proti Boltonu kedy dal Park yo chong jediný gol za nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to hoax

Reagovat
Nikikrew

Aha tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se mohl prosímtě potkat Miyaichi se Silvestrem?

Reagovat
smazaný uživatel

To je náhodou dobrá sestava, arteta a squillaci byli svou dobu top na svém postup v Evropě. divím se, že arteta nebyl v ESP reprezentačce a že squilaci neudělal lepší kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

squillaci nikdy nebyl top a ta sestava vazne neni dobra. a jsou tam jen tak 4 hraci, co opravdu pravidelne hrali

Reagovat
Pride

Těch hráčů co pravidelně hrálo bylo daleko víc. V té době hrála často celá obrana, a pak i Ox s Arshavinem, možná i Benayoun.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v te sestave, na kterou jsem reagoval, zadny ox, arshavin ani yossi neni nechce se mi to ted hledat ale treba santos nebo jenks snad vzdy odehrali tak max pul sezony nebo ani to ne..

Reagovat
Pride

Tak ty reaguješ na tuhle sestavu? https://steemitimages.com/DQmdp36LnjmQ6yM684hesBTJRHUvKp4dVBK7gtfdAy3MhFw/hhh.PNG

Tak to potom jo, tam nastupoval pravidelně jen Almunia, Gervinho, Arteta a pak některý z těch obránců no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl park tu odehral tak dva zapasy, ryo to same.. navic to ani snad nevychazi casove se silvestrem imo

Reagovat
Pride

Jo, ta sestava je seskládaná z třech sezón. Nevšiml jsem si toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem se díval a tento zápas byl proti Olympiakosu a prohrálo se 3:1 Byla to sezóna 2011/12, van Persie, Vermaelen, Arteta na vrcholu, Koscielny se začínal zvedat, spolehlivý Sagna, Ox vystrkoval růžky, Walcott měl tuším povedenou sezónu. Yossi byl vcelku dobrý, Rosa odehrál pár zápasů. Ten kádr zas o tolik horší, než teď, nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Song měl tu jeho wonderassists sezonu

Reagovat
Taiger

To nemůžeš myslet vážně po tom vyjmenování hráčů, že ten kádr o tolik horší nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba ani Laca na úrovni van Persieho nejsou. V záloze nikdo lepší než Arteta a Song (z té doby) není, možná Torreira. Jediná přidaná hodnota dnes je Ramsey, který ale hraje úplně jinou roli. Vermaelen je asi srovnatelný s Koscielnym dnes, avšak Sagna byl lepší, než naši krajní beci aktuálně. Walcott byl tehdy docela produktivní (11 + 12), tedy víc, než Mkh. Ozil je dnes kapitola sama pro sebe. Leno > Szczesny z té doby, to jo.

Reagovat
cink

Reagovat
Mastný Chobot

ten výsmech na Benayouna často nechápem, však nám doslova zachraňoval sezónu a je to asi jediné ozaj dobré hosťovanie, ktoré si pamätám u nás

Reagovat
smazaný uživatel

však byl výborný

Reagovat
smazaný uživatel

vsak na yossiho tu nebyva vysmech..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

A hlavne Kroenke by musel nejaké prachy aj uvoľniť a nie že sa píše, že bez LM bude budget okolo 40m, šak to je proste výsmech. Ako môže s takými peniazmi Emery to mužstvo posilniť?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by vhodně prodal větší množství špatňáků, tak by z toho něco kápnout mohlo

Reagovat
afc

Mustafi, Elneny cca 30m? Mkch a Ozil sú kvôli platu nepredajní, tak kto ešte potom sa môže predať?

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Licht, Ramsey a Čech, dalších pár korun na platu. Mkh neprodejný podle mě není. Zbožné přání je pak odchod Xhaky, ale to je spíš utopie

Reagovat
afc

Platy sa uvoľnia, ale na posily moc peňazí asi nebude. A fakt neviem, kto by dal Mkch 200 týždenne? Jedine že by sa ozvali z Číny. Na Xhaku Emery dosť spolieha, tam to nevidím reálne.

Reagovat
Taiger

Proč by odcházel Xhaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že je to jen zbožné přání Stavět zálohu na hráči, který co zápas vyrobí obrovskou minelu (a ještě k tomu absolutně neumí bránit), mi nepřijde úplně šťastné. K čemu pak je, že umí docela solidně rozdávat míče a řídit hru

Reagovat
Mastný Chobot

Síce teraz hrá vcelku fajn a je pre nás dôležitý, tak si stále myslím, že s ním sa o tituly hrať nedá a nikdy nebude dať

Reagovat
Taiger

Ty si proti němu stejně vysazenej jak já proti Guendouzimu. Nehraje fajn, hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může hrát výborně s tím počtem chyb, co dělá?

Reagovat
fenixLFC

hlavne o tituly nemoze hrat s tou obranou co mate, tam je na vyhodenie vlastne kazdy

Reagovat
Trand

Bellerín je v pohodě, Sokratis a Kos by taky byli ok, kdyby k nim přišel pořádný stoper. Nacho byl super, ale toho už asi pomalu dohání věk.

Reagovat
fenixLFC

kosc je casovana bomb, on vie zahrat vyborne ale vzdy v klucovom momente nieco poserie. navyse ma uz svoj vek. bellerin , jednak je celu sezonu zraneny a hovno hral casto uz aj predtym. ale unho suhlas, on jediny na to jakz takz, aj ked najma vo vyzname ze pri obmene by bol ten posledny z obrancov ktoreho nahradit neicim lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Kosc a Bellerin se dají

Reagovat
smazaný uživatel

az na to vyhozeni, kazdopadne stoper je povinnost, hlavne ne dalsiho dosluhujiciho prumeraka jako sokratise

Reagovat
smazaný uživatel

nebo lichtsteiner (to my vypadlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on je z těch lepších v té záloze, což ale bohužel ukazuje, jak moc bidnou tam máme úroveň

Reagovat
Counter

Na někoho lepšího nemáme ani peníze ani renomé.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja len konštatujem, ako to ja vidím, nehovorím, že by sme ho mali predávať s tým, aké problémy máme inde.

A na to, aby si získal svetového hráča, nepotrebuješ extra renomé ani veľa peňazí, stačí dobrý skauting a trochu šťastia.

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, že momentálně ani nevíme, kdo se v klubu má o přestupy starat, bych byl obzvláště opatrný

Reagovat
Malresi

Na to, aby si získal svetového hráča potrebuješ niečo, kvôli čomu tam ten svetový hráč aj pôjde. Ku nám šli tí hráči kvôli Kloppovi, čo im viete ponúknuť vy?

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, no, nemálo toho Kloppa preceňujete akože hráči ako Firmino, Robertson alebo Salah by povedali, že nechcú ísť do Liverpoolu, keby nebolo Kloppa, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Firmino přišel dřív než Klopp. Robertson je hráč ze sestupujícího týmu. Možná měl na mysli Dijka nebo Alissona. Nebo Fabinha.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak keď sa bavíme o tom, že svetového hráča vieš získať aj bez kopy peňazí, tak argumentovať najdrahším brankárom a najdrahším stopérom na svete je tiež dosť odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Malresi se do té diskuze zapojil až teď na konci, tak myslím, že ty peníze v úvahu nějak nebral. Ale Firmino prostě přišel už před Kloppem.

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri vdaka nemu je v LFC Mane ktory prisiel v prve leto a bol klucovy v hre o 4 miesto, dolezití boli aj Wijnaldum a Matip ktorých dotiahol on potom vytiahol Oxa co ste sa tomu vsetci smiali, ( hlavne vy) Salaha od ktoreho sa urcite necakalo to co je z neho dnes. Robertson za par korun, potom ste sa smiali cene Van Dijka prisiel predaj Coutinha najvacsej hviezdy timu a finale LM s timom co predtym v EL vypadaval so Zenitmi, Besiktasmi, Bragami, spravil dalsie 4 miesto, , ale dovolil si po tom vsetkom do kadra investovat cize je precenovany , nevadi, ze ma v lige jedinu prehru a je v semi LM on vlastne ani nevie ako sa tam dostal vsak ?

Reagovat
Mastný Chobot

A ty vieš o čom je reč? Ja sa bavím o tom, ako sa dajú robiť prestupy, nebavím sa o Kloppovi, ktorého mimochodom zrovna ja považujem za jedného z najlepších trénerov.

Reagovat
Bandita_Harry

ok tak som to pochopil z toho tvojho prispevku ked si pisal ze ho nemalo precenujeme, reagoval som hlavne na to ak si to myslel inak tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

jediny hrac, ktery by se jeste predtim nez jste ho privedli dal nazvat svetovym (a to teda s prihmourenim oci), byl allison. a ten k vam prisel az pote, co jste byli ve finale lm.

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto ale nehovorí o tom, že ten hráč musí byť svetový už pred prestupom. Kľudne nech je aj sfetovaný, ide o to, aký vplyv má v tom tíme, kam príde.

Reagovat
smazaný uživatel

verim, ze andre gomes, tielemans by byli lepsi i by k nam sli.

snad si dneska podepsal ortel nkunku a dovedem aspon jeho

Reagovat
Counter

Netroufám si odhadovat, jaké jsou na takové majitelské příspěvky regule a kolik peněz skutečně máme k dispozici. V posledních letech se utrácelo dost a platová struktura je tristní. Teď to chce LM, k tomu lepší prachy za dresy a sponzora a peněz by zase mohl být dostatek.

Jenže i kdybychom si vedli na přestupovém trhu výborně, stejně je to běh na dlouhou trať. Vem si, jak dlouho se dole plácal Liverpool, ani s Kloppovým příchodem všechno nebylo hned.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, hned v druhé sezóně udělal LM a potom i její finále, letos bojujeme o 2 tituly. To se mi nezdá jako plácání, možná ta první sezóna, ale to nás dostal do finàle EL.

Reagovat
Counter

Špatně jsi to pochopil, já měl na mysli plácání před Kloppovým příchodem. V první sezoně (přišel v říjnu) jste pak v PL skončili osmí, v druhé sezoně čtvrtí, v třetí hrajete o titul. Je to plynulý progres, který trvá řadu let.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo takhle

Nicméně si myslím, že Liverpool měl horší kádr si myslím, než máte vy teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na přestupy pak vynaložili ranec. Kroenke tolik nepustí zilou

Reagovat
Mastný Chobot

On ten ranec ale aj predajom zarobil, to je s našou politikou manažovania kontraktov a hráčskym potenciálom nemožné

Reagovat
Kixi Syhimour

Ranec zrovna ne, ale asi vynaloží výrazně více než vy, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

OT: Ferrari to snad nieje mozne

Reagovat
Zaschrona

1. Opět se jaksi nepotvrdila slova, jak jsou silnější než Mercedes.

2. Dobře to tam Leclerc poslal a Vettel měl slušnou porci štěstí. Společně s Kubicou králové dne.

3. Baku je tak divný okruh, až je vlastně naprosto skvělý.

Reagovat
Whitemedia

4. Formule je už několik let úplně o ničem.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

proč myslíš (nebo o jakém období mluvíš)? Jako dřív jsem Formule dost žral, ale reálně to byla dost velká nuda kdy se akorát kroužilo pořád dokola a zajímavé to maximálně bylo při zastávkách v boxech...

Reagovat
Whitemedia

Dřív to nebyla nuda, dřív tam pořád dokola kroužil Schumi a Ferrari nebylo k smíchu..

Reagovat
Mimalu

mluví z tebe nostalgie, nebylo zdaleka tolik sportovních přenosů a proto nedělní odpoledne na Primě byl svátek. Dneska by tě to u televize neudrželo

Reagovat
Whitemedia

kdyby jen nedělní odpoledne.. koukal jsem na kvaldy, byl jsem ochotný vstát v neděli i na závod ve 4 ráno.. tady v téhle F1 není nikdo, kvůli komu bych to byl ochotný udělat..

Reagovat
Mimalu

nevím, asi tě nepřesvědčím, ale za mě jsem si téměř 100 % jist, že kdyby se to otočilo a dnešní formule jezdili na přelomu tisíciletí a Schumacher dneska, tak na to dneska koukat taky nebudu a budu tvrdit jak to bývávalo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Zaschrona

Tak hlavně si to můžeš dneska pustit i ze záznamu kdy chceš a přejet si to rychleji s tím, že to vždy zastavím, když se něco děje. Takhle se dá sledovat skoro plnohodnotně spousta sportů..

Reagovat
Whitemedia

přetáčet sport.. to tak jedině zápasy Evertonu vedené Samem..

Reagovat
Zaschrona

Tak sport není jen fotbal, že jo. Třeba na NBA obvykle koukám tak, že přeskakuji poločas a všechny reklamy a timeouty, zápas pak stihnu za půlku času, aniž bych reálně o něco přišel. Bych tak koukal i na Everton/PL, kdybych ho měl na O2TV nebo šel pořídit nějaký PL pass, bych ušetřil minimálně blbých 15 minut uprostřed. Když člověk neví výsledek, dá se tak sledovat skoro všechno, jen si zvyknout. A většinou je to zajímavější než všechny ty prostoje, reklamy a kecy ve studiu, nulová potřeba sledovat hodinky...

A na zápasy Evertonu pod Samuelem bylo lepší rovnou nekoukat vůbec.

Reagovat
Rudnevs

Kedysi som to neskutočne žral, pozeral som preteky, kvalifikácie, dokonca i tréningy, všetko som mal naštudované, dokonca som si sťahoval staré závody... Trebárs som si i písal poznámky, kde som mal TOP 10 obľúbených jazdcov a podobné somariny, ale dnes už to proste neni ono. Ako neviem čím presne to je, možno to je fakt len o nejakej nostalgii a o tom, že keď niečo pozeráš dlho a furt, tak ťa to prestane baviť, ale tento pocit, čo opisuješ, velmi dobre poznám.

Dnes si občas urobím chvílku a trochu si prečítam aktuálne dianie a že kto tam vlastne jazdí (stejne sú pre mňa jazdci ako Leclerc, Rusell, Kvyat, Norris, Gassly, Albon a spol. len mená, s ktorými sa mi nespája žiadna emócia, jediný frajer z týchto nových je snáď len Verstappen), ale to je tak všetko.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale prd. Ty souboje Schumachera s Vilneuvem, Häkinenem, Alonsem, to byla jinačí podívaná. A dominance ferari přišla po tvrdé práci týmu Schumi, Brown, Todt. Dneska se Hamilton jenom vozi ve zdaleka nejlepším autě a je to o ničem.

Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

Schumi měl jeden čas nejlepší souboje s Montoyou, to si hrozně rád pouštím i teď po letech na youtube..

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, doporučuju si pustit ze záznamu závody F1 z minulosti. Obecně z toho mám pocit, že je dneska F1 zábavnější, jediná lepší věc byla, že se dřív o něco častěji bouralo a o dost častěji odstupovalo kvůli technickým potížím, ale zase se o dost méně předjíždělo a mnohem větší roli hráli zastávky v boxech. A taky se mnohdy vlastně vůbec nevědělo, co se tehdy stalo, protože televizní přenos desítky vteřin hledal záznam, někdo ho ani nenašel, dneska skoro vždy vidíme všechno hned.

A obecně platí, že dřív byli rozdíly mezi týmy větší než dnes, při nejlepším to bylo stejné jako teď, když bojovali mezi sebou dva/tři týmy. Často to je prostě jen tak, že rádi vzpomínáme na bezstarostné mládí, které i s tou F1 máme spojené.

Reagovat
BaggioRoberto

Jo byly tam bouračky, často se odstupovalo, v boxech se dalo dost získat/ztratit, řešily se i strategie počtu zastávek a to bylo kořením závodů. Dneska je to všechno technicky dokonalejší, ale zároveň strašná nuda. Těch věcí co můžou ovlivnit závod je minimum. Dřív začlo pršet a už se děly věci, kdo kdy přezuje atd. No a jak už jsem říkal bodování do deseti dělalo mnohem menší rozdíly mezi jezdci v celkovém pořadí a patřilo to k f1, stejně jako pěna k pivu. No a jezdci museli řešit mnohem víc věcí, dneska maji pohodu. Mladej Rosberg porazil Hamiltona a to byl průměrnej jezdec, to samý předtím Button. Tak mu teď dali Bottase, což je kopyto. Vettel když nemá o parník lepší auto, tak je bezmocnej taky, pak ho ještě sejme týmovej kolega.

Reagovat
Muffi

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_World_Championship_points_scoring_systems

Vyrovnanější možná když se za druhé místo dávalo 8, v porovnání s klasickým 10,6 je lepší dnešní.

Reagovat
Muffi

Souboj s Mikou byla jedna sezona, ve druhé si zlomil Šumák v SIlverstone nohu a o titul bojovali Mika, Irvine a Frentzen. Dominance MS byla neskutečná nuda s výjimkou sezony, kdy o titul bojoval s Kimim a Montoyou.

První rok bojoval Alonso s Kimim, protože Ferrari stálo za hovno. Ve druhé si Alonso udělal v první polovině sezony náskok, když měl 6 vítězství a 3 druhá místa, který relativně v klidu držel. MS to stáhl až když Alonsovi v Maďarsku a Itálii selhala technika, když ale totéž potkalo Michaela v Japonsku, byl konec. Právě sezona 06 jasně ukázala, proč je MS nuda. Alonso měl na začátku roku nejlepší auto a když je Ferrari dohnalo, už měl takový náskok, že mu stačilo neriskovat a dojíždět druhý/třetí.

Většina těch sezon byla stejná nuda jako dnes, za něco stály právě ty dvě, kdy o titul bojovali 3 jezdci.

Reagovat
Zaschrona

Nevím, v čem je ta F1 nějak extra jiná než tehdy, některé závody jsou fajn, některé jsou hrozné, někdy někdo dominuje, někdy je to nechutně vyrovnané.

Reagovat
raduinho

To jak Schumacher dominoval, byla právě ta největší nuda. I ty závody byvaly nudnější.

Reagovat
technecium

Formuli nesleduji od doby, co není na kanálu zdarma. Ale už ten poslední rok, co tam byla, to byla strašná nuda. Všechno bylo na sílu. Usnadňování předjíždění, okruhy na papíře ideální na předjíždění od Tilkeho, nudné týmy, nulové osobnosti, žádné kontroverze.. Formule umřela s odchodem Schmachera

Reagovat
Mimalu

taky ji nesleduji, ale neúspěch je daný tím, tím že ten produkt není dostatečně atraktivní pro dnešní dobu a ani ten z přelomu tisíciletí by si dneska neškrtnul. Že se změny nepovedly je jasné, ale formát který tě možná bavil by pro dnešního diváka byl ukrutně nudný.

Reagovat
technecium

Jo a zapomněl bych na změnu bodového systému, která znehodnotila všechny historické tabulky

Reagovat
Zaschrona

Nudné týmy a nulové osobnosti? V čem je sakra nudné třeba Ferrari nebo Red Bull? V čem není osobnost Hamilton, Vettel, Verstappen, Ricciardo nebo Raikkonen?

A ano, historický počet bodů nemá teď moc velkou hodnotu, ale co dalšího to znehodnotilo? F1 se vyvíjí od počátku, nestojí na místě. Větší počet závodů třeba historicky taky nedal Fangiovi šanci, aby se v počtu výher vyrovnal Prostovi nebo Schumacherovi.

Reagovat
technecium

Z toho výčtu jsou pro mě zajímaví dva - Hamilton a Raikkonen. To jsou jezdci ze starý školy. Hamilton se nebojí být zákeřný, nebo atakovat určitou korektnost, aby vyhrál, umí vystrčit lokty. Raikkonen ze zas od všech odlišuje svým přístupem odjakživa. Ale to je zoufale málo na celej startovní rošt. Ostatní jsou pro mě nudní a to v čele s Vettelem, který dokáže vyhrávat, jen když má absolutně příznivé podmínky.

Když to porovnám třeba s roky 2003 - 2008, který považuju za vrchol zábavnosti formule kterou jsem sledoval já, tak tam bylo zajímavých jezdců mnohem víc - Oba Schumacherové, Barrichello, Montoya, Raikkonen, Alonso, Massa, Sato, Coulthard, Button... Každý ten jediný jezdec byl něčím absolutně specifický. Vystupováním na veřejnosti, chováním v závodě, přístupem k závodění.. Teď mi tam přijdou všichni jako vejce vejci.

Stejně tak tam byl prostor pro inovaci u jednotlivých týmů. Lišily se víc motory, šasi, pneumatiky. Byla to věc prestiže každé automobilky, aby její auto vyhrávalo. Aby vrchol jejich technického vývoje prodával značku. Ale dnes, když je skoro všechno v podstatě stejné?

Reagovat
smazaný uživatel

Barrichello

Reagovat
Zaschrona

Zajímavý, že ti teda nepřijde zajímavý Max, když je to největší zjevení v F1 od příchodu Hamiltona, agresivitou jízdy připomíná v mnohém jezdce typu Montoya, kvalitou bych se nebál ho označit za jeden z nejlepších talentů historie F1.

Vystupováním na veřejnosti je megazajímavý Ricciardo, kterého bych zařadil na čelo v žebříčcích zábavnosti za dobu co celou F1 sleduju, což je už skoro 20 let.

Ta éra minulého desetiletí zakončená finanční krizí byla dlouhodobě finančně neudržitelná, náklady šly nahoru do šílených výšin, Toyota třeba v F1 utopila miliardy dolarů bez jediného vítězství, pneumatikářská válka byla enormně drahá, příliš vysoké náklady znamenaly, že skončila, navíc tam byl argument bezpečnosti (fiasko USA 2005) a byl tam argument s tím, že jednotlivé firmy jasně preferovaly některý z týmů, což přinášelo příliš velké rozdíly mezi týmy a brutální nevýhodu menším týmům než preferovanému Ferrari nebo McLarenu, kterým vyráběli gumy na míru. Motorová pravidla jsou podobná jako tehdy, naopak jsou víc povolená než v druhé polovině minulé dekády, když byl vývoj motorů zmrazený. Pravidla kolem šasi jsou omezená z toho důvodu, že když se příliš povolí uzda, designéři udělají auto, které za sebou vytváří tolik špinavého vzduchu, že pak absolutně nejde předjíždět. Aerodynamická F1 = předjíždění jen v boxech.

A ne, není ani náhodou všechno stejné, naopak týmy nemají stejné skoro nic snad kromě elektronické jednotky a pneumatik a to náklady vyhání do neudržitelných výšin. Ferrari s Mercedesem dávají cca 400 milionů dolarů ročně za provoz dvou aut. Ty náklady v době dnešních technologií jsou šílené. Naštěstí je v plánu to dostat přibližně na polovinu, aby týmy, co dávají 100-150 milionů měli vůbec reálnou šanci s nimi závodit jako rovný s rovnými...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

s Vettelem to Ferrari hrozně posralo, toho tááák nesnáším.. a jak říkám, žádný jezdec mě tam momentálně netáhne.. Michael byl tahák a dokoukal jsem kvůli němu i závod v USA, kde jezdci odstoupili a jelo se v šesti..

Reagovat
BaggioRoberto

Přibylo závodů a také bodů, tím pádem po půlce sezony jsou obrovské rozestupy. Předjíždění skoro neexistuje. Stupidní okruhy v pouštích a v Asii aby měli boháči radost. Hamilton nebo Vettel můžou vyhrát titulů kolik chcou, ale jsou nudní oproti dřívějším šampionům. Jeden dodavatel pneumatik, mnohem méně napětí při zastávkách v boxech atd.

Reagovat
BaggioRoberto

Až se vrátí bodování do deseti, holky s deštníkama, sníží se počet závodů pod 20, bude se zase předjíždět a Verstapen s Leclercem budou mít auta na úrovni Hamiltona a začne jezdit mladej Schumacher, tak věřim, že může být líp.

Reagovat
technecium

Holky s deštníkama

Reagovat
Zaschrona

To bodování je akorát o zvyku, rozdíl v tom zásadní není, ty šampionáty by dopadaly pořád skoro stejně i se starým bodováním. Takhle akorát aspoň mají i auta středu pole o něco bojovat.

Předjíždění naopak je v posledních sezónách statisticky nejvíc v historii. Problém je, že to není o předjíždění, ale o závodění kolo na kolo, co je reálně to, co chceme vidět. A k tomu prostě aktuálně nejsou uzpůsobená auta, ale zlepšení je snad na cestě, Brawn na zlepšení úz poslal desítky milionů dolarů. Okruhy "v pouštích" jsou obecně lepší než ty okruhy staré, mimochodem. Melbourne třeba je děsná nuda skoro každý rok, naopak Bahrajn je skvělý okruh.

A stejně tak je zajímavý, že vidíš méně napětí v boxech. Já bych teda byl taky pro dotankovávání, ale mechanici měli dřív pohodičku, čekalo se na palivo, jediný zajímavý bylo akorát to, jestli náhodou někdo neutrhne hadici, což ale bylo prostě nebezpečný a taky drahý.

Reagovat
technecium

Bahrajn býval fajn, než mu tam připojili tu naprosto zbytečnou pasáž. Abu Dhabí je šílený. Austin je o ničem, Soči je příšerný. Z těch "nových okruhů" se mi líbilo nejvíc Turecko a Malajsie. Jinak samozřejmě Spa, Rakousko, Monza, Silverstone, Suzuka, Indianapolis, Interlagos, to je naprosto nedostižný.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Zaschrona

Ta pasáž se v Bahrajnu jela jednou, hned to zrušili. Austin je super okruh, s Abu Zabí a Soči souhlasím.

Reagovat
BaggioRoberto

Jako že si na bodování zvykneš to neni argument, nemá to žádný plusy, proč se zrušila tradiční věc, navíc teď někdo třikrát vyhraje a má náskok jako kráva už. A milovníci formule 1 jsou zvyklí počítat jinak, takže pro ně je rozdil 50 bodů vizuálně třikrát větší než ve skutečnosti. Proč jít proti fanouškum? v boxech někdo byl 6 sekund a někdo 10, což rozdíly jsou. Předjíždění neznám statistiky, přít se nebudu, ale jestli se předjíždí závodníci na 12 místě tak to nikoho asi moc nevzrušuje. Já jenom vim, že když jsem se ještě občas podíval, tak to byla nuda a vepředu se pořadí neměnilo. A rozestupy mezi jezdci velký, málo soubojů. Ty tady něco hájíš proti deseti lidem sám. No možná že teď to sledujou šejkové a číňani tak sledovanost neklesla, ale tradičních fanoušķů výrazně ubylo. Okruhy v poušti jsou určitě vymakanější, ale asi tam nepojedeš se podívat. Moc dokonalosti obecně vede k nudě. Dřív jezdci byli supermani, dneska maji komfort.

Reagovat
Zaschrona

To bodování je úplně nesmyslný argument. 50 bodů náskok je stejný jako bylo 20 bodů dřív, v podstatě nic se nezměnilo, akorát šanci na body mají i týmy dál. Milovníci F1, třeba já, si na to zvykli úplně v pohodě.

A já to tady hájím asi jako jediný, kdo na to kouká naprosto pravidelně. Ty se na to občas podíváš a děláš si z toho závěry. Já ti je neberu, v něčem máš i pravdu, ale obecně platí, že si lidi tu minulost hrozně malují a vzpomínají si na jeden zajímavý závod z mnoha průměrných nebo hrozných. Třeba teď má F1 docela dost nových fanoušků v USA i díky dokumentu na Netflixu, i díky tomu, že to tam vysílají bez reklam na ESPN...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Gazdo

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec to nesleduju, jaká je v F1 situace?

Reagovat
Zaschrona

Mercedes bojuje s Ferrari, za nimi kousek Red Bull, pak větší mezera, 6 týmů v desetinkách a za všemi s obrovskou ztrátou Williams. Závody střídavě zajímavé a nudnější, zítra se zrovna jede závod v Baku, který kromě první sezóny byl naprosto skvělý.

Za Mercedes jde Hamilton po 6. titulu a začíná jít po rekordech Schumachera, Bottas mu v podstatě jen kryje záda, za Ferrari má letos Vettel problémy udržet za sebou Leclerca, ale pořád je jednička a doufá v 5. titul a první za Ferrari, ale spíš bude mít problém za sebou udržet i kolegu, Ferrari dělá vlastně každou sezónu hrozných chyb, takže i když mají vyrovnané auto s Mercedesem, jsou takoví momentálně věčně druzí. Za Red Bull je jasná hvězda Verstappen, který na některých okruzích zvládá prohánět i Ferrari a Mercedes, za ním je nově Gasly, ale zatím se vůbec nechytá. Ve zbytku pole se konečně zvedá McLaren, který po letech totální bídy vypadá jako nejlepší ze zbytku pole, za nimi je to pak hrozně vyrovnané a všechny týmy jsou nějak zajímavé - v Renaultu souboj Ricciarda s Hulkenbergem, za Alfu Romeo Kimi, Haas je takový pořád ještě svěží americký vítr, kde si Magnussen a Grosjean nic nedarují a je zábava sledovat jejich občasné bizarní chyby. Pak je tam Racing Point, bývalá Force India, která se zvedá ze dna, kdy skoro zkrachovali a investují masivně do budoucna a za nimi pak Williams, který už poněkolikáté za sebou udělal strašné auto a vůbec nestíhají, jakkoliv finančně jsou celkem v pohodě.

A zároveň se celá F1 připravuje pod novými majiteli na větší změny od roku 2021, týmy by měli dostávat spravedlivěji peníze z TV práv a rozpočtové stropy ve snaze startovní pole vyrovnat, závody tím zatraktivnit a zároveň ten sport udělat finančně udržitelný a taky se připravují nová auta na základě dlouhodobého testování ve větrném tunelu pod vedení Brawna, v kterých by mělo být mnohem lehčí předjíždět. Myslím, že je F1 na dobré cestě po letech stání na míste pod Berniem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Williams tak špatný? A kdo bude další Vettel nebo Alonson nebo Hamilton? Verstappen mi nic neřiká, ale tak to je tím, že F1 vůbec nesleduju a až teď jsem si vygooglil, že jde o formule.

Reagovat
Zaschrona

Zřejmě špatný management týmu, po Frankovi to tam převzala dcera Claire a moc to tam nedává, tým pořádně a kvalitně netáhne za jeden provaz, ale nemůže za to jen sama, i lidé přes technickou stránku věcí to tam podruhé za sebou nezvládají. Přitom je to nechutný sešup, v roce 2014 a 2015 byli v pořadí týmů třetí, v letech 2016 a 2017 pátí a vloni a letos beznadějně poslední.

Reagovat
technecium

Vyrovnání startovního roštu nikdy nepovede k zatraktivnění závodů, protože bude čím dál těžší předjíždět v závodech. Pusť si namátkou někde třeba sestřih z Itálie 2004, tu osobně považuju za jeden z TOP závodů, co jsem viděl. A to jen kvůli tomu, že obě dominantní Ferrari se prokousávala odzadu dopředu celý závod, furt se něco dělo. Taktizování, předjíždění, chyby... Prostě pecka.

Reagovat
Zaschrona

Aby se vůbec mohlo předjíždět, tak auta musí být výkonnostně blízko u sebe. Nebo se musí na startovním roštu ta na papíře nejlepší posunout dozadu. Já bych pro to byl, aby každý závod se startovalo v obráceném pořadí šampionátu. Což jsou obecně ty nejlepší závody - takhle si právě vzpomínám třeba na Japonsko 2005. Rozhodnutý šampionát, ale fantastický závod.

Reagovat
technecium

To Japonsko

Reagovat
Elliasson

Co Torro Rosso?

Reagovat
Elliasson

On i Seb nebyl daleko k podobné nehodě jako Charles...

Ale zítra budu koukat, Daniil 6.místo na startu.

Reagovat
Zaschrona

Měli jsme to vyhrát, tlak a šancí bylo víc než dost.

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, nepozeral som

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
BaggioRoberto

Tohle si poslechněte. Ajax vychová talentované mladíky. Jistě. Vytvoří z nich dynamický tým a hraje totální fotbal. Ano. Vyřadí Real a Juventus. Bravo. A pak vypadne s Tottenhamem. Opakuji s Tottenhamem. Ne to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za názor a už se nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

howny

Reagovat
BaggioRoberto

Byl někdy Tottenham ve finále? Jste synonymem klubu, který získává trofeje? Jasně, jednou to musíte prolomit, v pohodě.

Reagovat
YoungPyo1882

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ti muselo dát hodně úsilí vymyslet takovou sračku

Reagovat
Hokaido

V Champu se schyluje k naprosto parádnímu dvojzápasu o postup mezi WBA a Aston Villou.

Reagovat
Whitemedia

Derby zabralo ale proti Leedsu jim absolutně nebudu věřit..

Reagovat
Coutinho10

krasny kurz 3,10....Leeds je ted v haji

Reagovat
Pride

Cardiff

Reagovat
niflheim

Hele... kdyby Tottenham vypadl z top 4 a zároveň vyhrál LM + Chelsea/Arsenal by triumfovali v EL a vypadli z top 4... To by PL měla v LM šest týmů?

Reagovat
fenixLFC

nie, moze mat max 5 s tym ze by to odskakal stvrty v lige keby vyhrali obe sutaze

Reagovat
fenixLFC

omg cardiff neprajem im zachranu ale ked dnes brighton vyhra tak je koniec a brighton ma lazo plazo v poslednom zapase so city

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham bohužel prohospodařil dobrou pozici a teď se bude třást o Lm, protože JSOU TO MRDKY ZKURVÝ, TITEK MI PROSRALI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se bojim, že to Burneley Ropákům pousté.

Reagovat
celeb

hlavne ked uz dnes mohli oslavovat udrzanie sa v EPL po prehre Cardifu.

Reagovat
smazaný uživatel

slepičáci tým babráků, hnědohlavů a nemehel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty tu budes nekomu nadavat do 15 rocnych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Cardiff

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že ona letos nasbírala 55 bodů

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp titul a Forest Green cez baráž do League One https://www.youtube.com/watch?v=7nc0Gjc0IS0

Reagovat
Han střelil první

boží

Reagovat
Kixi Syhimour

Aktuálně z Liverpoolu:

https://m.youtube.com/watch?v=GdGKY5Kg7Uk

Jsem tady s tátou, fanda Liverpoolu už dost dlouhou dobu, od něho to mám. Odlétali jsme ve 14:15 z Letiště Václava Havla přímým letem na Letiště Johna Lennona v Liverpoolu. Na letišti bylo všechno v pohodě a vcelku nás překvapilo kolik bělochů míří do Pekingu, včetně matky s malou dcerou, osobně nevím, co tam chtějí dělat. Letělo jsme tou irskou společností Ryanair. Nic moc o ní nevím, ale vypadá to na nízkonákladovou společnost. Ale let byl v pohodě, jen na letadlu bylo vidět, že letím dost šetrně. Po příletu (včera) jsem si okamžitě všiml deštivého počasí a že letiště s tak honosným názvem jako John Lennon je vlastně pole s přistávací dráhou.

Jsme v hotelu Premier Inn na Lime street. Sem nás dovezl delegát od společnosti Football tour se kterou tu jsme. Společně s náma tu byli i fandové Chelsea, kteří šli na ten samý zápas a 2 starší dámy, které ani nemluví anglicky, což mě dost překvapilo. Na zápas nás dovedla jiná delgátka, strašně fajn ženská, co dělá vedle Anfieldu na benzínce. Ukazovala nám záběry bezpečnostních kamer, kdy se na Anfieldu promítlo finále LM v Kyjevě, absolutní šílenství a rozmlácená benzínka, kdy musila otevřít následují den o 1,5 hodiny později. Jinak haldy lidí s naším merchem.

Seděli jsme v pravém rohu Main Stand přímo naproti Kopu. Vedle nás byli nějací Slováci a z druhé strany strašně fajn chlápek z Liverpoolu, kterej tam bral svýho syna poprvé na zápas. Ptal se nás odkud jsme, tak jsme řekli, že z ČR a on okamžitě zmínil Baroše, když jsme mu připomněli Vláďu, tak odpověděl: "Ohhh, how can I forgot.". Před zápasem jsme si dali anglickej hot dog, byl fakt dobrej a šli na stadion. Ke stadionu se potom dostanu. Sedli jsme si na zmíněnou tribunu asi hodinu před výkopem. Otec se díval na Livesport a hledal sestavy, tak jsem řekl ať jde sem, že Coutinho10 to sem hází s předstihem, povedlo se. Před zápasem byla povinná hymna, takže jsme zplna hrdla zpívali.

Jen co jsme si sedli, tak naší sebrali míč a Keita dal gól, takže zápas byl klidnější. Pak nás mírně šrotovali, ale rychle bylo zajištěno. Do půle jsme překonali obávanou past, po půli, kdy ještě Lössl rozstleskal Kop, sympatický tým ten Huddersifeld, se útočilo k nám. Viděli jsme další 2 góly, takže super, jinak škoda, že to tam Oxovi nepadlo. Po zápase ještě následoval Klopp a bouřící Kop. Na hotel nás odvezla ta fajn delegátka a o půlnoci jsme usnuli.

Dneska bylo již od rána zřejmé, že počasí nám přát nebude (jednou v roce s tu je přijatelné počasí a to bylo samozřejmě, dle Murphyho zákona, minulý týden. Vyšli jsme směrem na Anfield, kam to trvá asi 45 minut, bylo strašně větrno a pršelo. Po náročné cestě jsme dorazili k cíli a šli na rezervovanou prohlídku. Všichni, co tam makaj, byli strašně vstřícní, takže bez problémů. Samotná prohlídka byla fakt dobrá, prošli jsme všechno podstatné a povinně se dotkli nápisu. Ta renovace je fakt dobrá, všechno je tam moderní. Záchody jsou řešený zajímavě, takže buď máte normálně kabinky, nebo koryta místo pisoárů. A zvlášť se mi líbí ty "Anfiled moments", takové ústřižky u těch zápasů a historie stadionu. Máte to rozeseté všude po stadionu. A v muzeu je samozřejmě spousta památek a referencí na 1989, ale čekal jsem, že budeme mít ty trofeje pohromadě o vidění, ale byly u sebe jen ty z LM. Jedná pak byla ještě vystavená při té cestě skrz stadion na fotku, takže jich tam je 6....

V oficiálním obchodě samozřejmě drahé oblečení a někdy dost špatně navrhnutý, například otřesená nápisy přes celá trika nebo nezvládnutý design kšiltovek. Ale lidi tam hojně nakupují. A zblízka jsem viděl naše letošní dresy a zklamal mě ten černý vzor, který je tam nenápadně daný. Nicméně u těch novejch je to zakončení těch pruhů opravdu na vyhazov, jak někdo tohle může takhle zakončit.

Cestou zpátky jsem se ještě podívali na Goodison před tu jejich bránu se sochou, jsou fakt kousek od sebe. No a cestou zpátky byl obrovském vítr a neuvěřitelně pršelo, takže jsme poznatek dne zůstali na hotelu, opravdu otřesné počasí, obdivuju Robertsona a Arnolda, že dokáží v tomhle centrovat.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

milý deníčku... tolik času a takový blábol

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro Coutinha10

Ale co, fans United neocení, nevadí

Reagovat
Busby babes

btw ty sestavy se zverejnuji hodinu pred zapasem. Takze twitter primarne to ma hned.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani jeden nemáme twitter

Reagovat
mikelinos

nemusíš mít účet

Reagovat
Coutinho10

díky moc...super počtení jinak to počasí si vystihnul přesně, protože krásně tam bylo právě v momentě, kdy Slavia hrála na Chelsea, takže to si všichni pochvalovali, že byl čas ještě přes prodloužený víkend díky Velikonocím mrknou i na památky či nějaký zápasy v Londýně z nižších soutěží, takže jenom škoda, že vám to nevyšlo k úplný dokonalosti, ale i tak to musel bejt super zážitek bez ohledu na počasí a aspoň si s lehkou nadsázkou zažil skutečně pravou Anglii

V budoucnu to taky musím napravit a navštívit nějaký zápas, takže každý info je pro mě cenný a ještě jednou díky moc za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že kokota umíš ze sebe dělat dobře, dřív byly tvé příspěvky lepší. Ale chápu tě, Arsenal v prdeli, stárneš...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Taiger

Od tý části, kdy si zmínil bělochy a jejich podle tebe nechápající cestu do Pekingu se mi to čtení celkem zhnusilo, ale snad sis to užil.

Reagovat
Taiger

+ *how could I forget" if he aint roadman

Reagovat
Kixi Syhimour

,

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, jen nás to překvapilo, není třeba na to pohlížet jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

chvilema jsem premyslel, jestli je to parodie.

Kazdopadne super, dobrej zapas jste trefili, dobrej zazitek. Jen teda pres cestovku jste zaplatiili xkrat vic nez bylo treba, ael zas je to bez starosti.

Reagovat
Taiger

vitasrp ftw

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jasně, ale já byl třeba v Anglii jen, když jsem projížděl Newcastlem a nikdy jsme nebyli na zápase na Anfieldu předtím, takže bez zkušeností se to myslím i vyplatí s cestovkou, ale je to fakt zatím bez problémů.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky napsaný, je dobře, že sis to užil.

"obdivuju Robertsona a Arnolda, že dokáží v tomhle centrovat" – vtipné :) ;) :D

Reagovat
cink

Co Ty si za Píču?

Reagovat
Rudnevs

Čo hovoríte na Norwich v Premier League? Ten týpek, čo to tam riadi, je frajer. Už druhýkrát mu vyšiel rovnaký bussiness plan - najme trénera z rezervy BVB, ktorý si nakúpi posily z Nemecka a postúpi do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

ved nemal trenera z rezervy aj Hudde?

Reagovat
Rudnevs

Práve. Ten týpek (sorry, meno netuším) to tak urobil v Hudersfielde a potom šiel do Norwichu a tam to celé zopakoval a opäť mu to vyšlo.

Reagovat
Coutinho10

jsem si říkal, když jsem koukal na livesport na sestavu, že tam je nějak víc hráčů z Německa ...no jsem na to zvědavej, jestli to bude mít větší úspěch a předčí Huddersfield (a vydrží v PL víc jak 1 sezonu)

Reagovat
JessePinkman

To se mi hrozně líbí, hráli skvělej fotbal. V Huddersfieldu jdou v této cestě pořád.

Reagovat
Busby babes

coz Norwich, ale Sheffield, to je prekvapko. a pro nas i dobry, ze prakticky nejlepsi golman Champsu je nas.

Reagovat
Counter

Už abyste toho neumětela Davida pustili

Reagovat
Busby babes

porad rikam, ze si do ty brany vzdycky nekdo stoupne.

Reagovat
fenixLFC

co ten sheffiled? bude to druhy huddersfield/cardiff, teda ze na to mas nebudu alebo mozu pokojne hrat? ke sa pise ze obrovske prekvapko tak ci to nemal byt dalsi tim hrajuci o zachranu v champe

Reagovat
iamek

Henderson vypadá skvěle

Reagovat
Coutinho10

hodně velký a překvapilo mě, jak dobře zvládnuli poslední 3 zápasy...většinou ta tíha okamžiku na ty týmy dolehne, ale na ně ne a na Leeds bohužel jo...a v playoff jim moc nevěřim

Reagovat
fenixLFC

na nich su fajn len dresy a to ze im suarez drbal hattrick za hattrickom za sheffield som radsej

Reagovat
Bayern +

presne, nič moc klub s krásnymi dresmi. A tretí snáď budú Villans, keďže Leeds to tak kurvi a Bielsa tam stejne dlho nevydrží...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen bych doplnil, že tu byl týpek, který se v předsezónní tipovačce vysmál těm, kteří hodili do do PL Aston Villu. Prý mají finanční problémy a měli prodat Jacka, takže by to bylo vysoce nepravděpodobné....

Reagovat
jacobT

Máš odkaz na tú predsezónnu tipovačku?

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Teším sa na nich. Akurát s tou obranou asi budú musieť v lete niečo spraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se popakují zpět alespoň stejně rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!! Po Spurs môj druhý oblúbený tím. COYY!!!

Reagovat
iamek

Je neuvěřitelne jak Ferguson Pogbu odhadl už v 17 letech. Snad Real podojime a přijdou do zálohy poradní bojovníci a drici.

Reagovat
Tolstobik

Jestli fakt pozadal o prestup, tak 150 mega a at tahne, pokud je to pravda, sulinky jako on v teamu fakt nepotrebujeme...

Reagovat
r.mrazik

takze nam zustane mctom,matic,fred a andreas...velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

těch gloryhunterů, co trpí posledních pět let, až mi slza ukápla

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

jsou u prdele

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

pristi sezona bude jeste vetsi zoufalstvi, nez tahle

Reagovat
iamek

Tak někdo určitě přijde. Pokud za nej přijdou dva hraci, co budou mít zájem hrát fotbal, tak na tom můžeme ještě vydělat.

Reagovat
r.mrazik

kdyz myslis,ze sezeneme lepsi hrace na trhu nez je on...tak budiz

spis by to chtelo doplnit a ne prodavat nejlepsi hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je UTD na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vás podojí Real a ještě vám vetře Balea

Reagovat
Busby babes

co zas provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

prej požádal o přestup

Reagovat
Busby babes

zajimavy, nikde to nevidim...

Reagovat
smazaný uživatel

místní expreska odkazuje na dailymail

Reagovat
Busby babes

a jo. no dailymail cituje AS, takze bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravděpodobný. Blbý je, že si Pogoba vytvořil takovou auru, že je to dost uvěřitelný

Reagovat
mul

bojovnici ti hru tvorit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně zdecimovaný zraněníma. To ten Liverpool možná i necháme vyhrát u nás.

Reagovat
niflheim

Už jsme koupili toho Tielemanse?

Reagovat
smazaný uživatel

PROGRES

Reagovat
smazaný uživatel

Totální dno, Leno výborný, všichni ostatní naprostá sračka v čele s Koscielnym a debílkem Nilesem. Bravo

Reagovat
nani92

Rodgers kráľ, snáď dá aj Kloppa

Reagovat
Taiger

Na odlehčení hrál Mustafi dneska celkem fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Takto si skomplikovať miestenku v LM môže len United a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu dnes plno kvalitního contentu na outofcontextars

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2 goly lestru znamenají, že Arsenal je za CFC ve skore, rozhodně dost důležité s tím jak je to všechno dost těsné.

Jak Sarri říkal, hlavním cílem proti MU musí být neprohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Show must go on! MU s Chelsea remiza

Reagovat
Taiger

Nebo United win klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fajn, napínavý až do konce Emery si myslim, že nasbíral dost bodů, ten kádr je z tý šestky nejslabší. Dneska, jestli vyhraje Utd., tak už tu čtyřku dá, protože Hadr a Cardiff porazí.

Reagovat
tunkic

Zase se mi potvrdilo, jaka lambada je fandit Arsenalu, hotovej balzam na dusi

Reagovat
smazaný uživatel

musí se to brát s rezervou, jinak to nejde fakt.. prostě jen na to kouknout a když to stojí fakt za nic neplýtvat časem a jít dělat něco jinýho užitečnějšího

Reagovat
tunkic

Vzdyt jo, za tech x let uz jsem celkem zvyklej...jen vzdycky naivne cekam, ze me treba konecne prekvapi a pak zapas klasicky vypinam po prvni puli..

Reagovat
REPLIKATOR

Pořád to má Arsenal ve svých rukách?

Reagovat
smazaný uživatel

tak má, tři zápasy v EL a je to a nemusí se s ničím srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Valencii není nemožné a Chelsea ve finále, je v podobné krizi

Reagovat
Taiger

Frankfurt bude ve finále, to je snad logický

Reagovat
technecium

Valencie vás vyndá tak 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
RadekVonCZE

Ty radši drž hubu o pohárech

Reagovat
technecium

ale copak?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tielemans bude horké zboží v létě.

Reagovat
Swarley

tam je už jasný Lestr, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
niflheim

Je?

Reagovat
Swarley

no to já nevím, pořád jsem myslel, že to je hostovačka s opcí

Reagovat
niflheim

Je to bez opce. Jen ale jak píše Slepičák - je možné, že půjde trvale výměnou za Silvu. Pokud budeme mít zájem, tak budeme muset připlatit.

Reagovat
Swarley

ok ok, díky pro oba

jako to je pak hodně zajímavé, protože jinak to bude přestup do Lestru za 30 a za nějaké dvě sezóny za dvojnásobek

Reagovat
niflheim

Bych se s tím nesral, rovnou bych nabídl 50 + zkusil ještě jednou dotáhnout Maguira

Reagovat
Swarley

Jako určitě jedna z variant, ale na stopera půjde pořídit i lépe....snad...

Reagovat
niflheim

Tobyho za 25?

Reagovat
Swarley

Jako já bych bral jako hlavní cíl Tobyho...pokud Barca hodlá ještě na stopera posilovat, tak by to určitě chtělo zkusit Umtitiho....nebo si tohle přehazování úplně odpustit a vzít toho z Ajaxu...

Ale Toby mi zní jako nejreálnější cíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 25 bude mít i lepší nabídky. Tipuju, že buď zustane, nebo pude mimo ostrovy.

Reagovat
Swarley

tak u vás už očividně zůstat nechce a můžeme mu nabídnout mnohem lepší podmínky...ale samozřejmě může jít klidně mimo ostrovy, i to je varianta...ale pokud se do toho zapojíme, tak málokdo nabídne stejné podminky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj to bude poslední velká smlouva a pokud nebudete hrát ani LM a bude tam vyhlídka, že se budete dalších několik let "restrukturalizovat", tak takový Juve mu nabídne jistotu titulů, srovnatelný peníze a v Itálii muže hrát v klidu do 35. Plus se dá počítat nabídka od nějakýho dalšího top klubu.

Reagovat
Swarley

tak stejný prachy může nabídnout Barca, Real, City nebo Juve...vyber si, kdo nejvíc potřebuje stopera a zajistí mu jasný základ...

Reagovat
smazaný uživatel

V Juve a Bayernu si myslim, že by měl jistej základ i peníze. Za nima ste vy. U ostatních záleží, jestli někdo odejde. Ještě PSG se o něj může ucházet - náhrada za Silvu.

Reagovat
Swarley

no vidíš, PSG, pravda...tak uvidíme, ale tak snad chce zůstat v Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad chce zůstat u nás

Reagovat
Swarley

tomu rozumím...ale třeba i my máme jiné cíle, kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude záležet na dost okolnostech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne. Lester je ale ve ve výhodě, protože Monaco má zájem o A. Silvu, kterej u nich hostuje z Lesteru.

Reagovat
Hokaido

A podle zdrojů z klubu je Youri strašně spokojený a chtě l by do Leicesteru přestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se to upeče, protože Lester má i potřebný zlaťáky

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/SoccerAM/status/1122487202938855425

Nikdy není klid tam, kde je Bielsa

Reagovat
Mönchengladbach

Frajer

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Proč? :D

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Pride

Tyjo, tak na jednu stranu je to frajer, ale zase takhle zahodit poslední možnost na přímý postup? No nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Salfovic

Co to je za magora ten Jansson

Reagovat
fenixLFC

snad ta aston villa nepostupi, neskutocni nesympataci gol naprosto regulerni, mali hrat....ako ja neznasam toto polehavanie na zemi po kontaktoch a cakanie ze super odovzda loptu

Reagovat
Whitemedia

musí postoupit Derby

Reagovat
fenixLFC

nah, len kvoli tomu znaku? radsej leeds

Reagovat
Whitemedia

Ne, kvůli Lampardovi samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Villa kvuli Terrymu

Reagovat
fenixLFC

ani jeden

Reagovat
Whitemedia

Terry je asistent, ten mě zatím tolik netankuje

Reagovat
John Obi Mikel

Boro kvůli Mikelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je prerusena, az piskne rozhodci, takze si za to mohli sami. Bielsa ma ale koule, to se musi uznat

Reagovat
Trand

Vždyť ten hráč s 11 z Leedsu naznačoval, že zakopne míč a pak normálně nahrál spoluhráčovi.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

no a co ze naznacoval, rozhodca nepiskal, hralo sa dalej. len debilita villy. a este ten hystericky hrac jak ho tam chytat pod krk

Reagovat
Azazelo RD

Vidíš a tady je vidět, jak je ve fotbale zakořeněna ta nesportovní morálka, když jsi sám přesvědčen o tom, že to bylo sportovní.

Reagovat
fenixLFC

mne to vadi prave kvoli tomu, ze to vychadza z nesportoveho spravania- hraci bezne po kontakte zostanu lezat a dufaju v zakopnutie lopty alebo zapiskanie. takze ti superovi hraci nemaju dovod prestavat

Reagovat
Azazelo RD

Ale to ležel hráč útočícího týmu.

Reagovat
fenixLFC

lezal hrac aston villy a oni chceli aby zakopli loptu

Reagovat
Azazelo RD

Máš pravdu Jsem se blbě podíval. Ale stejně je to nesportovní tím, že ten hráč naznačuje, že míč zakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že sa to často zneužíva, ale práve v tomto kontexte je Bielsa frajer, keď sa bez zaváhania zachoval morálne, bez ohľadu na to, či to bola zo športového hľadiska chyba, alebo nie. Je už síce dávno jasné, že sa amorálna a egoistická súťaž preniesla z trhu aj do športu a medziľudských vzťahov, a toto gesto na tom trende žiaľ nič nezmení, práve tá jeho bezprostredná pohotovosť zachovať sa správne v situácií podľa svojho vnútorného pocitu, kedy by väčšina síce cítila, že to nie je úplne kóšer, ale predsa, keď ide o veľa, morálka ide bokom, si zaslúži uznanie a zdieľanie.

Reagovat
Nikikrew

ty si saso. Ved tem sam hrac od Leedsu ukazoval ze nech sa nehra a potom dali gol.

Reagovat
fenixLFC

moze ukazovat co chce, ked bude ukazovat ze to je gol tak to gol nebude. mali hrat dalej, ramosovi a podobnym kriplom sa mseje ked sa zastavia lebo cakaju offsie tak rovnake je to aj tu. dokial rozhodca nezapoiska tak sa hra

Reagovat
Trand

Kdyby nic neukazoval a oni přestali hrát, tak je to samozřejmě jejich blbost. Ale když naznačuješ, že zakopneš míč, aby tví protihráči přestali hrát a pak ho nezakopneš tak je to prostě nesportovní gesto a o tom se snad ani nemusíme bavit.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že tam neni na těch 2 videích ten úsek mezi 74:05 a 76:06...jestli tam bylo taky něco zajímavýho nebo jenom trvalo než odešel ten vyloučený

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Za prehru môže Ozil

9 gólov za 3 zápasy, wau wau wau

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have conceded three or more in a game in three consecutive matches for the first time since 1966.

Reagovat
smazaný uživatel

record breaker, history maker

Reagovat
smazaný uživatel

our lowest possession stats since the PL began.

34 goals conceded on the road this season, a new record.

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Golasso

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se ma vratit Ramsey?

Reagovat
Remt

kam by se vracel, však odchází do Juve ne? nebo stihne ještě nějaký zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si LM prohral..3 porazky v rade, kdyz zrovna potrebuje body...souboj Chelsea- MU hodne ukaze....pripadne vitezstvi Chelsea by bylo temer rozhodnuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Live a MC, ten souboj se mi libi..letos by zaslouzily titul oba

Reagovat
lajka30

AFTV a popcorn nej kombinace

Reagovat
Lacko_Boh

toto je na pikenko

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Hokaido

Ty gifový reakce na Twitteru jsou strašný zlo.

Reagovat
Lacko_Boh

gify su zlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

banterova generace je zlo.

Reagovat
Lacko_Boh

proc pak?

Reagovat
niflheim

Manchester United could save up to £82m a year in wages alone if they cash in this summer on Paul Pogba, Alexis Sanchez, Ander Herrera and Romelu Lukaku. (Daily Mail)

A jedem

Reagovat
iamek

Herrera zadara a za Sancheze budeme rádi, když ho vůbec někdo vezme.

Reagovat
blaugrana

Inter zanho 30 da.

Reagovat
Counter

Víš, jaký má Alexis plat?

Reagovat
blaugrana

tak ak ma sudnost, tak s nim pôjde dole, i ked skôr sa priklanam k tomu, ze bude cucat united

Reagovat
Counter

Jedna věc je dolů, druhá věc je výrazně dolů. Nevěřím, že Inter bude ochotný mu dávat třeba 300 000 eur týdně, přičemž i tohle by pro Alexise byl výrazný sešup.

Reagovat
blaugrana

united to s tymi 500k/w sialene prestrelili no

Reagovat
RadekVonCZE

Sheffield UTD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Counter

Neřekl.

Reagovat
Tywin Lannister

At uz jdou fakt dopici buzeranti zkurveny, vsem bych tem zmrdum za takovyhle vykony sebral vejplatu aspon na pul roku..takhle si promrdat top 4, to fakt umime jen my

Reagovat
Counter

Btw. boj o top4 ve Španělsku je taky velká jízda - tohle kolo Valencie prohra, Sevilla prohra a Getafe momentálně taky teče. Všude je to stejné

Reagovat
Hokaido

V Itálii v podstatě to samé.

Reagovat
Counter

jj, Itálie se tady řešila tuším včera

Reagovat
smazaný uživatel

A začína sa pridávať aj Bundesliga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

všude stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohľadu na to, ako skončia posledné dva ligové zápasy, môžem s kľudným svedomím vyjadriť spokojnosť so sezónou. Klopp, hráči, realizačný tím, všetci zainteresovaní v klube - veľké ďakujem!

Chyby sa vyskytli, či už u hráčov alebo u Kloppa, ale preto, že ich bolo málo, kritika nie je podľa mňa aktuálne na mieste.

Snáď nerozpredáme káder a vhodne ho doplníme hráčmi s potenciálom byť top, lebo len tak môžme konkurovať masívnym investíciám ManCity. Plus hráči vydali zo seba absolútne maximum a treba káder doplniť a osviežiť bez ohľadu na to, či získame nejakú trofej alebo nezískame.

!!! YNWA !!!

Reagovat
iamek

Reagovat
blaugrana

takze je ti uz jasne, kto vyhra titul

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit bol jasný už pred sezónou. A zatiaľ to potvrdzuje. Ak by som bol gloryhunter, nefandil by som LFC 14 rokov.

Reagovat
blaugrana

ta ved ale o tom rec nie je

Reagovat
technecium

Vždyť investujete podobně masivně jako City, s tím že jestli doplníte základní jedenáctku, tak ji klidně můžete mít dražší než oni

Alisson - Arnold, Dijk, Lovren, Robertson - Fabinho, Keita, Henderson - Mane, Firmino, Salah

= 429 M €

Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Silva, Aguero, Sterling

=558 M €

Reagovat
iamek

Reagovat
lajka30

Co to meleš? Se podívej na roky předtím ,ale na to se už zapomíná.

Reagovat
technecium

A Liverpool neskupoval každoročně Southampton? Tohle je neskutečnej alibismus jejich fandů. Prachy rozházely taky veliký, ale prostě to na tom kádru není vidět, protože kupovali šmatláky jako Caroll nebo Benteke

Reagovat
papanegra

tak se koukni na rok kdy byl v LFC Caroll a pak Benteke a jaký v těch letech měl city kádr

Reagovat
lajka30

Jo za stejné částky už se prositě prober.

Reagovat
fenixLFC

na carrollovi sa stratilo 20 mga co je asi tolko ako vy za malcolma. benteke odisiel za rovnaku sumu. ale klaiska, nemas ani sajnu o com tocis

Reagovat
Hokaido

Mahrez, Bravo, Sane, Danilo nic? A že Liverpool prodal Coutinha za 150 taky není důležitý?

Reagovat
fenixLFC

to sa tomuto klaunovi bud nehodi do kramu alebo- co je pravdepodobnejsie- ej to debil ktoremu to nenapadlo

Reagovat
papanegra

+ Jesus, Stones, Gündogan

tam se ten rozdíl asi rozroste o něco více...

Reagovat
technecium

Jo a jak všechny narveš na hřiště?

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Vo viacerých zápasoch predsa

Reagovat
fenixLFC

ty si fakt proste retard

Reagovat
technecium

A ty nezvládáš, že zas nedáte titul.

Reagovat
fenixLFC

coze, ja? ja som s tym zmiereny a je mi to celkom fuk jediny kto nezvlda si ty a to najma od doby co nam vas vylosovali

Reagovat
Trand

Takže trofeje vyhrává jen 11 hráčů jo?

Reagovat
fenixLFC

v barce iba jeden

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je ta koncepce, ty v tom máš pořád zmatek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takto jednoducho to môže vidieť naozaj len absolútny obmedzenec.

Reagovat
technecium

Je trapnný, jak tady Liverpoolští ze sebe dělají chudáky, jak nemají oproti City prachy, přitom mají nejdražšího obránce i brankáře atd..

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

A klub snad hraje s jednou jedinou jedenáctkou všechny zápasy? Uvědom si, že City má skoro všechny posty zdvojené a ty náhrady tak kvalitní, že by hráli v jakémkoliv TOP 6 týmu v lize.

Reagovat
redyyz

klames, nemame najdrahsieho brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, úplne podobne, 100-200 milión hore - dole .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

je to fan barcelony, to je ich obvykly transfer za hraca chapes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Úplně bych nebral v potaz cenu všech hráčů a neporovnával to takto - protože cena hodně hráčů Live hádám s úspěchy a stoupající formou vzrostla ne?

Když už porovnával bych veškerý nákupy a ne jedenáctku. Salah přišel za 42 a teď má podle Transfermarketu cenu 150.. Těžko můžeš takovýmto způsobem porovnávat základní jedenáctky to je nesmysl

Reagovat
technecium

Stížnosti zní, že City si můžou ukázat na kohokoliv a mají to a že Liverpool je banda hrdinů, co s tím bojuje. Já říkám, že to dělá i Liverpool.

Reagovat
Remt

Rozhodně neříkám, že ne. Je dobře ukázat, že i Live má na to ekonomicky se vyrovnat týmům jako je City nebo PSG

Reagovat
technecium

Já proti těm nákupům nic nemám, protože vám fest pomohly, mě vytáčí tyhle kecy o boji s ropným zlem atd.

Reagovat
Remt

to, že lide radeji fandí tradičnejším klubům s velkou historií jako je Barca, MU a podobně a zatracují rychlokvašky jako City, Psg atd. je podle mě naprosto přirozený, i já to tak mám. (hlavně na mě prostím nezkoušej řeči typu "i City je tradiční klub s historií"..

Reagovat
lucius6

City je historicky 6. tým s nejvíce body v Anglické elitní soutěži, který taky drží rekord za největší návštěvnost v rámci Anglie, ale stejně se tady stále objevují tyto řeči pořád dokola.

To spíš ty buď tak laskavý a nepoužívej tyto argumentační fauly o tradičních týmech. To, že každý tým, který nestrávil tvoje dětství na vrcholu je automaticky diskvalifikován ze soutěže o tradiční tým je pouze důkaz tvého omezeného vidění fotbalového světa, nikoliv objektivní vyjádření reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční možná, tradičně úspěšný nikoliv. 2 tituly za prvních 130 let z celkových 139 let existence klubu prostě nikdy nebudou budit ten samý respekt, co úspěchy jiných klubů. Není žádná ostuda si to přiznat a žádný důvod se obouvat do lidí, kteří tuhle historii ctí.

Tesla taky třeba vyrobí fantastický supersport, ale značka nebude mít ten zvuk, co má Ferrari, ještě hoodně dlouho, jestli vůbec někdy.

Reagovat
lucius6

Nikdo City nestaví na úroveň Liverpoolu nebo United, ale opakuji, že historicky mají City 6. největší počet bodů v 1. lize, víc než Chelsea nebo Tottenham. Je to velmi tradiční nadprůměrný tým, který šel v 80. letech do kolen, což vyvrcholilo sestupem v 90. letech, ale mně bohatě stačí, když audience přijme to, že City mají bohatou historii a patří historicky patří k nadprůměrným týmům Anglického fotbalu. Ve zkratce mi přijde absurdní, aby byla každá diskuze plná urážek vůči tomuto týmu. Dovolím si dokonce říct, že pokuď se nějaký tým měl stát dalším aspirantem na to být do budoucna "top", tak to byli práve City, toť vše.

Reagovat
Remt

A teď mi řekni (naprosto hypotetická diskuze ale přece) - jak by na tom ten tým byl kdyby nepřišly šejkovy prachy, byly by to naprosto průměrný/podpruměrný tým PL.. Zdaleka by neměl takovou fanbase jako např Arsenal a podobné týmy. To jen protože se nasypaly prachy, všichni teď komentují, že Jooo, City, nejlepší klub, s obrovskou historií. Bez toho aby přišly prachy šejků by ten tým nebyl "nic". Neměl by žádný úspěchy, hrál by naprosto průměrnou roli v PL.

Což u týmů jako je Arsenal, MU atp. prostě neplatí. Už se chápeme? Nebo budeš stále překrucovat to co říkám já? Klasicky jsem čekal, že se někdo ozve s komentářem typu "Je to 140 let starý tým a proto má historii" Ale jak říkal kluk nad tebou - tradicne uspesny tym to není a ani by nebyl bez šejkových peněz - a to je to o čem se bavím. Tak to nepřekrucuj.

Reagovat
lucius6

Problém se nachází v tvé absurdní představě o tom, jak vypadá normální diskuze. City je terč naprosto každého trolla, obvyklý cíl pro úplně všechny a situace je přesně opačná než jak ji popisuješ. Fanoušci City, kterých neni tolik, zřejmě tedy, když už někdo City fandí, tak asi opravdu, jen chtějí, aby lidé respektovali historii klubu, která je i na poměry Anglického fotbalu masivní. Mluvíš o tom, co by bylo, kdyby nepřišel nový majitel, ale tohle je zcestná úvaha, stejně se dá říct, co by bylo, kdyby City nešlo v 90. letech ekonomicky do kolen, možná by teď hráli na úrovni Tottenhamu a možná by na tom byli mnohem lépe, takové proměnné si tady můžeme vyměnovat donekonečna. Je mi líto, že pro tebe je tým bez ambice bojovat každý rok o titul "nic", ale to je čistě tvůj problém. Všechny týmy někde ve své historii získali finanční sílu, ale protože to bylo v době, která je dnes vzdálená, tak to neřešíme, pro City ta doba přišla před 10 lety a po tom, co se jim stalo v předchozím desetiletí, to bylo přinejmenším zasloužené, toť vše.

Reagovat
Remt

Nikde jsem neřekl, že týmy, které každý rok nehrají o titul jsou "nic". Dobrá, možná jsem se špatně vyjádřil, ale zkrátka uznej, že jsou týmy, které se pravidelně umísťují třeba v top5.. A podle mě by tam city bez Šejkových peněz prostě nebylo, nepřišel by Pepek, protože City byl jediný tým, který mu řekl, že Ano, můžeš přijít a vytvořit si tým podle představ, dostaneš prakticky unlimited budget. A bez Pepka by City nebylo tam kde bylo. Dobrý, dále se o tom nemusíme bavit asi. Máš na to jiný názor, já zkrátka City a především PSG uznávat nemůžu. Kor asi u PSG mi přijde hodně na hlavu idea vytvořit obrovský tým ve slabší lize a doufat v tituly z LM když celou sezonu nemají pořádnou konkurenci.. To, že City neurval zatím žádný titul z LM považuju jen za shodu okolností, dřív nebo později to s Pepkem urvou, pokud tam vydrží.

Reagovat
fenixLFC

to nema

Reagovat
fenixLFC

a nie je? pred tymto letom sme boli s netspednom na nule, teda ked sme chceli niekoho priviest, musel niekto odist. takze ty ten kader neposilujes, ale musis nahradzat este klucove odchody. peniaze sa dali az teraz ked sme sa dostali do LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Lavička se nepočítá proč?

Reagovat
fenixLFC

lebo sa mu to nehodi do kramu a v barcelone sa nerotuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RadekVonCZE

Arnold je odchovanec Henderson za nás hraje dlouho a v té době, kdy byly menší přestupové částky.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně porazit Barcu a trofej bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Klopp opět letos nic nevyhraje, musí se sezóna hodnotit jako nevydarena

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie od hodnotenia sezóny LFC nie si ty .

Reagovat
Remt

Rozhodně bych neřekl, že je nevydařená, dobře, i kdyby se nevyhrály trofeje, hrají jeden z nejlepších fotbalů v Evropě, konkurovat City je těžký, je to prakticky dokonalý manšaft, to snad vidí všichni, nebo ne? + případné vypadnutí s Barcou by asi taky nikdo nebral jako až takové zklamání. Klopp s týmem za poslední 2-3 roky udělal neskutečnej progress.

Z týmu, kterej byl rád když se udržel v top 4-5 je to tým u kterého se teď považuje za neúspech když nevyhrají LM nebo neurvou Titul.. To hovoří samo za sebe

Kéž by někdo podobný byl i v Barce, ne ten vošoust Valverde

Reagovat
technecium

Na Ernesta mi nesahej Pod ním jsme taky udělali slušný progres

Reagovat
Remt

ve chvíli kdy se mohlo dobře nakupovat aby se mohlo alespoň částečně připravit na Leův odchod.. aby Leo odcházel ve chvíli kdy tam budou hráči jako Malcom a jiní.. mladí.. nadějní.. rozehraní.. V této chvíli tam je tenhle ňouma, kterej absolutně neumí s tím materiálem co má pracovat..

Mladý staví sporadicky a když už, tak nejradši celou jedenáctku z mladejch, dement

Ten až odejde, bude to v pí*i jako v Realu.. tým přestárlej, bez messiho a žádný nadějný mladý, který by uhráli něco kloudnýho. Ale to ty nevidíš, ty seš mega šťastnej že Valverde urval trapnej titul v La lize, která je snad letos nejslabší co pamatuju.. Úspěch.. velikej.. Fakt sláva Valverdemu, rozhodně za to může on, rozhodně bych mentálovi prodloužil smlouvu, protože veškerý úspěchy který s Barcou měl určitě nebyly jen a pouze kvůli Messimu. Přestaň bejt tak zaslepenej, panebože. Nebýt v Barce Messi, Valverde už by se pakoval při tý sračce co je schopnej s ní hrát

Reagovat
technecium

Arthur, De Jong, De Ligt (pravděpodobně), Lenglet, Umtiti, Semedo, Dembele, Coutinho, Alena jsou starý a špatný hráči jo?

Reagovat
Remt

Pokud bude odcházet Valverde po tom co budou Arthur, De jong a De ligt stálicemi v základní sestavě, tak klidně svoje slova vezmu zpět

Reagovat
technecium

Však Arthur je nedílnou součástí základu

Reagovat
Remt

Někoho přivézt.. a zapracovat ho do týmu jsou 2 různé věci.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Remt

..progres tak leda do pěkných sraček.. které se ukážou tak za 2-3 roky ;-). To si pak povíme jak by bylo moudřejší mít tam trenéra, kterej staví tým s ohledem do budoucna, ne s trenérem, kterej vyždíme z přestárlýho týmu maximum a pak se zdekuje

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Do Barcy bych jej bral

Reagovat
9augi9

Real, Sparta a AC mali teda aké sezóny tento rok?

Reagovat
nani92

Real prišiel o najelšpeiho hráča a trenera planety, ktorých nenahradil

AC malo dobru sezonu, ak sa im podari dostat do LM

Sparta je trapas, tam sa nedá nič hodnotiť

Reagovat
Eichel

Real prišiel o Guardiolu s Messim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi nevydařené

Reagovat
nani92

samozrejme, že áno, liga im možno unikne o kusok, ale z oboch pohárov vyleteli strašne skoro, LM takisto fuč, proste trapas

Reagovat
technecium

S LM bych nepředbíhal, s Barcou to je předčasné finále a zápas totálně 50:50

Reagovat
nani92

v poriadku, ak sa vyhrá LM, tak tá by to všetko zachránila, ale ak nie, tak trapas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

veľké ďakujem!

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Máte úplně stejně masivní investice jako City.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to napísal Filip dole - "Museli sme investovat, aby sme sa do takejto pozicie dostali? Samozrejme. Museli sme predavat, aby sme si to mohli dovolit? Ano. V konecnom dosledku mame pod Kloppom nett spend tusim okolo 142 odkedy je u nas? Je to tak vela za necele 4 roky?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

City A to ještě rozhodčí neodpískal jasnou penaltu

Reagovat
9augi9

Pre Burnley.

Reagovat
Switchback
Reagovat
El Cid z City

Hororová představa při výsledku 0:0.

Reagovat
MCFC_8

Ty si riadny fetak...

Reagovat
9augi9

To bol vtip ale dobre. A do feťákov som nadával keď som mal 15, či to stále frčí medzi mladými?

Reagovat
smazaný uživatel

U těla..

Reagovat
Switchback

Reagovat
Whitemedia

City v příštím kole prohra s Lestrem, Liverpool v posledním kole remíza s Wolves a City titul o skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Liverpool , jaké to je prohrát titul o 2 cm?

Reagovat
9augi9

To sa musíš spýtať svojej starej, tá s tvojimi dvomi centimetrami prehráva stále.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zeptal, a prej to tvoji mámě moc nevadí.

Reagovat
9augi9

Ako že vieš moju mamu potešiť s tvojimi dvomi centimetrami, gratulujem ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je už úroveň á la Costa.

Reagovat
9augi9

Pane, vy beriete život príliš vážne, trošku kľudu, predídete tak tvorbe srdcovocievnych ochorení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal, že beriem život príliš vážne.

Iba som zadefinoval úroveň jednej slovnej prestrelky.

Reagovat
Azazelo RD

Vavruškův viklaorgasmus.

Reagovat
maraynwa

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
tunkic

https://youtu.be/XMKmdCMIsm0

Moc hezka vizitka za letosni sezonu Vyhazet je vsechny!!!

Reagovat
Taiger

Tak co vladis, už odepsala ta z pátka?

Reagovat
Remt

Lišky v příštím kole ten plevel z Manchesteru smetou, věřím jim!

Reagovat
MCFC_8

Uboziaci z Liverpoolu....SAMI STE SI PRESRALI NASKOK!!!

Reagovat
9augi9

Ale inak si mentálne v poriadku, však? Nezvládajko.

Reagovat
MCFC_8

Evidentne podla vyjadreni v poslednych mesiacoch a zapasoch su to fans Liverpoolu, spoliehat sa na superov, ubohe

Reagovat
9augi9

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2018-2019/preview/cardiff-city-liverpool-fc-519475/ Napísal si, citujem "1:3, prianie 1:1" Nuž tak podľa tvojej logiky si úbožiak potom. Sebareflexia nikde, hanba.

Reagovat
9augi9

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2018-2019/preview/liverpool-fc-tottenham-hotspur-519442/ Tu si písal "1:1", mám pokračovať? V skutočnosti toto je úbohé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to kiwwi, nebo nani92

Reagovat
9augi9

Aha, takže diagnóza jasná potom.

Reagovat
fenixLFC

rovnako ste nam ho darovali vy ked ste vysierali zapasy to ze teraz dufame vo vasu stratu je na vycitky? alebo ti uz uplne preplo?

Reagovat
Taiger

Reagovat
vanGomm

Vyloučit to samozřejmě nejde,ale spoléhat se pouze na cizí pomoc je dost ošidné.Většinou to dobře nedopadne.

Reagovat
vanGomm

Zatím vše nasvědčuje tomu,že se zase Liverpool titulu nedočká.Naposled to bylo za sezónu 1989/90.To je na takový tým hodně dlouhý půst.Být normální dvoubodový systém,tak by byli proti Manch.City ve výhodě.

Reagovat
9augi9

Benfica hrala od svojho posledného titulu v Európe tuším 11 finále, vo všetkých neuspela. Ono keď je niekto zakliaty.

Reagovat
vanGomm

Benfica vítez PMEZ 1961 a 1962 v té době ji trenoval Béla Guttmann (1899-1981) a když přišel za jejím vedením se žádostí o zvýšení platu,tak byl odmítnut.Při odchodu Benficu prý na 100 let proklel s tím,že po tu dobu nevyhraje PMEZ což je dnešní LM.No asi na tom prokletí něco bude.Každopádně to už 57 let funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne v NHL Toronto Maple Leafs údajne po zisku SC v roku 1967 predali, či vytrejdovali nejakého hráča a ten ich tiež preklial. Odvtedy to nevyhrali.

Reagovat
9augi9

Rovnako Rangers potom čo sa po poslednej výhre SC doňho vyčúrali.

Reagovat
9augi9

A samozrejme legendárne pobozkanie pohára LM vo finále v Istanbule po polčase Gattusom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ešte pomerne krátky čas. To Chicago Cubs vyhralo svetovú sériu po 108 rokoch!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dekujeme Liskam, snad toho uz tentokrat vyuzijeme United jsou ale tezky

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem ted dosledoval zaznam, otazka na countera, dneska za to zase muze mustafi??

Reagovat
Bakary3

Ty jsi s tim Mustafim postizenej.

Je to zoufalec, vidi to vsichni, akorat ty musis byt jako vzdy proti vsem...

Uz jsi s tim trosku smesnej.

Reagovat
Mastný Chobot

nasilu póza, nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak dik za psychologický rozbor skoda, ze nejak pomijis, ze to bylo smerovano konkretnimi cloveku kvuli konkretni diskuzi a bylo to mysleno jen jako popichnuti...

a jinak smesny je ten shitstorm, co se spusti kdyz i jen naznakem udela shkodran chybu a to ticho (ve smyslu hraji vsichni spatne, nemame zadny obranny system, nechali ho v tom zaloznici, udelal to jednou za sezonu, mustafi takove chyby udela za zapas 4 a mohl bych pokracovat), kdyz udela chybu nekdo jiny.

Reagovat
Bakary3

Tak zase nemam nacteny vsechny diskuze..

Ale vubec nedokazu pochopit, cim si te Mustafi tak ziskal. V tyhke chvili uz mi to pripada jako snaha porad udrzet svuj nazor, ze Mustafi je nej stoper Arsenalu, jako ne uplne spatnej, ikdyz i ty jsi musel videt, co natropil.

Kdyz chybu udela nekdo jiny, snad to vsichni vidi, ale je rozdil udelat par chyb a pak sekat jednu za druhou jak Mustafi, casto naprosto neuveritelnym zpusobem, a jeste se pritom tvarit jako leader a vsechny okolo jebat...

Reagovat
Tomanatura

Ok, sezona fakt na kokot uz od pripravy. Kdo za to muze, to je jedno, musi se zacit pracovat od zacatku a poradne. Dat Olemu cas. Takto uz to proste nejde, ty zmeny se ale deji a pevne verim, ze se to obeati k lepsimu. A Ander prosim musi zustat, dejte mu co chce a konec, dva mesice zraneny, dojde na hriste a odehraje spickov zapas, dre a maka. Kd eje problem?

Ocekavam, ze v lete odejde hodne hracu, a pokud nedojde top stoper (nejlepe dva) a pravy obrance, tak dela vedeni job opravdu spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ander od 60. minuty tahal nohy a skoro se nehnul. Dopředu nulovej.

Reagovat
Whitemedia

Souboj kriplů se vším všudy, dlouho jsem se takhle nepobavil..

Reagovat
vilp

Strašný zápas.

Reagovat
Whitemedia

Výborný, ke konci jsem chytal záchvaty smíchu z Higuaina, Lukakua a komentářů obou potěšených táborů fanoušků užívajících si fotbal jak v okresním přeboru

Reagovat
vilp

Ten Higuaín. On už ani nezvládá banální přihrávky, když je jinak úplně k hovnu. Aspoň v tom byl doteď lepší než Morata a Giroud.

Reagovat
Whitemedia

Doufám, že si to zapnul nějaký fanoušek La Ligy a podle toho si udělal názor na PL

Reagovat
Counter

Jsem si poprskal monitor

Reagovat
niflheim

Já Davida vždy bránil, hlavně ten jeho první rok... tohle se ale do prdele nemůže stávat, ty jeho kiksy v poslední době nás téměř stály LM. Dneska to neskutečně ovlivnilo psychiku týmu a už se z toho po zbytek zápasu nevzpamatovali. Další zápas musí chytat Romero.

Jo a Atkinson je hrozná píča.

Reagovat
niflheim

A sice remíze, nicméně má člověk pocit jako by to dneska skončilo prohrou.

Reagovat
smazaný uživatel

téměř? stoprocentně nás stály LM.. ted už to je jedno, at chyta kdo chce. Nechapu na co mame dobrou dvojku, kdyz neposadi tady tohohle stejne nikdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíte ho posadit, letos vám to asi podělal, nicméně vás tam dotáhl párkrát v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen mu dejte smlouvu treba za 500k tydne, zaslouzi si to

Reagovat
smazaný uživatel

500k je málo pro nejlepšího golmana na světě

Reagovat
Tomanatura

On si ju ale zaslouzi, proc by ne. Nejlepsi hrac tymu by mel vydelavat nejvic. On delal chyby aj kdyz dosel, saf ho taky podrzel, myslim par zapasu chytal lindegard nebo kdo. Je to o hlave, on to nedela naschval, a zase se zvedne a zase bude nejlepsi na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je normálně trapně za ně, hrozní tragédi, dneska (snad s výjimkou Victora a Scotta) tam nebyl nikdo, kdo by si zasloužil alespoň náznak pochvaly.

Reagovat
stiflerovamama

To bol zápasík

Reagovat
Tolstobik

Mnam dopici!

Reagovat
Sandstorm

De Gea přenesl tlak ze stoperů na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je dobrá a zasloužená. Finální fáze musí být 100x lepší v dalších zápasech, protože tam už nebude chytat díra.

16 střel a jedinou normální vystřelil stoper. De Gea se měl mnohem více prověřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea klasicky potřebovala vyhrát a klasicky nic. Bože bože. Hlavně, jak její fanoušci snižují United, ale že je v lize ani jednou nedali. Bída všech bíd.

Reagovat
Greny

No řekl bych že víc dnes potřeboval vyhrát United... po výsledku Arsenalu je remíza docela v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je pro mě zklamání. Já ten zápas neviděl, naštěstí. Co mi vadí je to, že spoléháme na ostatní jak to jen jde a počítáme každý bod místo toho, abychom prostě ty zápasy vyhrávali a vybojovali jsme si to sami. Ne tím, že někdo klopýtne.

Reagovat
Greny

Já viděl jen posledních 30 minut a asi to stačilo

Reagovat
hona.kub

tys furt nebyl u doktora, jak sem Ti několikrát doporučoval? Měl bys tam s hlavou zajít, potřebuješ to

Reagovat
Greny

Remízu v pohodě beru.. top4 máme porad ve svých rukou

Škoda že Higuain nerozhodl v té 97.

Reagovat
spider_8

To je hodně uklidňující, že to máme ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Třesoucí se ruce alkoholika

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

To je v prdeli.

Reagovat
Hokaido

Letos je ta bitva o šestý flek mimořádně napínavá.

Reagovat
Counter

Emery vsadil na odvážnou strategii všechno prohrát... a stejně se to nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

MU to má zdánlivě ve svých rukách, ale už jsme před nimi jenom o bod. S Hadrákama a Cardiffem bude těžký aspoň neremizovat a dokonce ani Ole nemůže pořád prohrávat. Nám teď stačí udělat ostudu proti Brightonu a Burnley si to v posledním kole už pohlídá.

Reagovat
r.mrazik

aneb zapas,kterej ti posere brankar totalne z formy...

LM je pryc...pristi sezonu nebude ani EL (??)

bude prdel,jestli odejdou pogba s davidem,vlastne ti,kteri to meli vykopat a totalne to pohnojili

Reagovat
spider_8

Ještě bych to nevzdával na vašem místě. My jsme schopní z posledních dvou zápasů vydolovat tak bod, Arsenal ani to.

Reagovat
Sandstorm

A my jsme jako schopni vyhrát ty dva zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy máte tři body jistý za Hadr a Cardiff taky spíš dáte. Arsenal a Chelsea maj silný týmy

Reagovat
fenixLFC

tak tieto timy dokazala porazit aj ole

Reagovat
r.mrazik

pro me uz je to utopie...dnesni zapas je konecna

Reagovat
Infernoqt

Tak EL bude určo. I když bych byl radši, kdyby nebyla.

Reagovat
Busby babes

nebude EL? a kdo z tech tymu, co na nas ted ztraci tech 11- 15 bodu nas preskoci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem to nepochopil, možná myslil jako výhru EL příští rok

Reagovat
r.mrazik

beru to podle barev...myslel jsem ze ani tu EL na sestym miste hrat nebude

Reagovat
BrainBlender

Haha nechtěl bych dělat rozbory taktiky útočení United. Jinak Rashford vypadal, že hrál s jednou rukou dobrých 25 minut...

Reagovat
Miguel19

Těžko říct, kdo byl největší kripl v zápase.

Gea, Higuaín či Atkinson?

Los je proti nám, stejně musíme oba zápasy vyhrát. Což hlavně s Lestrem bude oříšek.

Reagovat
Talker

Tak los sice není nejlepší, ale na druhou stranu máme náskok 2(3) body na Arsenal/United. United navíc mají naprosto otřesné skore, takže stačí vyhrát 1 zápas a nepředběhnou nás.

A Arsenal má Brighton, který se bude chtít zachránit, takže jim nedá nic zadarmo a v posledním kole jedou na Burnley, které může remízu taky klidně uhrát. Klidně se může stát, že zůstanou na 78-80 bodech. Tottenham jede ven na Bournemouth a pak mají Everton.

Stále tipuju, že skončíme na 5. místě, ale stačí 4 body a lepší skore než má Arsenal. To by se snad dát mohlo. Jen by to chtělo posadit Kovačiče, Pedra, Williana, Higuaina a Barkleyho, aby tam byla vyšší pravděpodobnost. Nemáme nějaké další křídlo v akademii?

Reagovat
spider_8

Tipuju, že jedna výhra z těch dvou zápasů nám bude stačit. Otázka je, jestli ji dokážeme nějak vydolovat

Reagovat
Nikikrew

Kokos po tejto remize este stale mame sancu na top4

Reagovat
Nikikrew

Kokos po tejto remize este stale mame sancu na top4

Reagovat
Nikikrew

Kokos po tejto remize este stale mame sancu na top4

Reagovat
celeb

Tie Piguainove a Lolkakuove neustale ofsajdy prijemne okorenili tuto nedelnu grotesku.

Reagovat
hona.kub

ano, někdo by těm dvěma měl ysvětlit pravidlo o ofasjdu, bylo to až úsměvné

Reagovat
Sandstorm

Opravdu bych po těch letech nečekal, že tady jednou budou létat vtipy na Davida a že nám bude prohrávat zápasy. Je asi čas na změnu v tomhle směru. Myslím, že David už potřebuje začít v novém klubu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie v lete nebude môcť Chelsea nakupovať a bude tak nútená ísť do sezóny s útokom Giroudom/Abraham. Verím tomu, že Higuaina by Sarri chcel a vedenie by mu ho celkom iste priviedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je v pořádku, že tak trochu ta karma funguje. Vedení už několik let nedělá zhola nic, ale vždy z toho něco vzešlo. Teď už to štěstí nebude a přijde ta spravedlnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by CFC šla do sezony s tou dvojicí. Pokud bude ban, myslím že prodloužení higuaina je skoro jistota i když hraje hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hosťovanie sa zákaz prestupov nebude vzťahovať?

Reagovat
Talker

Nevěřím, že by CFC Higuaina koupilo. To je naprosto mimo očekávání, to už spíš se půjde do sezony s tou zmíněnou dvojicí a k tomu Bats.

Reagovat
smazaný uživatel

Bats, na toho som zabudol, to bude útočná trojka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem říkal prodloužit, pokud vím tak se od začátku psalo, že CFC má nějakou obci a může hostování prodloužit o rok.

Reagovat
icemike

Bats, morata

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechápu, co se od Lukaka jako chce? Ta jeho heat mapa mluví za vše...

https://www.whoscored.com/Matches/1285018/Live/England-Premier-League-2018-2019-Manchester-United-Chelsea

Reagovat
Swarley

dneska v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

on je v pohodě víceméně vždy, jen absolutně nerozumím s jakou rolí nastupuje do zápasu...

Reagovat
Swarley

souhlas, Ole ho využívá podivně

Reagovat
Sandstorm

Momentálně se od něho chtějí základní věci jako spracuj míč, nebo nestuj v offsidu. A ani to moc nejde. Za pár měsíců snad pokročime k úkonům jako vystrel přesně na branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná, když přestane hrát Hazardovu pozici no...

Reagovat
Busby babes

on by mel byt naprosty zvire do vapna, ktere se tam prosadi svyma dispozicema. Ma vsechno na to CF. ale dneska porad nekde mimo vapno... a pak jeste vsechno resil fakt blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

V Evertonu občas nastupoval více ze strany (nechci mluvit jako křídlo), tehdy byl ale atletičtější postavy, no

Reagovat
j_mrazik

Hlavně ho v létě pošlete na fat camp, protože tohle je hrozný. On je rychlej, ale není moc obratnej. Pár kg dolů by mu hodně pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM potřeba 4 body a lepší skore než Arsenal, popravdě nevěřím že ty 4 body budou, ale Arsenal na tom taky není dobře a nejspíše bude upřednostňovat EL, takže by se to mělo ukopat

Reagovat
Sandstorm

Ale Unai říkal...

Reagovat
Whitemedia

Atkinson skvěle zapadl do utkání těchto dvou týmů

Reagovat
Hokaido

Fakt příšernej výkon. O to víc zarážející je, že jsme byli o kousek lepší a že nám i tahle remíza celkem stačí a měli bychom ten 4. flek uhrát.

Higuaín je hrůzostrašnej. Sice dostane tak jeden slušnej balon za celej zápas, ale stejně je pořád v ofsajdu. Fakt nepochopím, že si to takhle zkušenej útočník nedokáže tolikrát pohlídat...

Za ten roh nakrátko na konci bych vraždil.

Atkinson je idiot, neměl by už nikdy pískat PL. Rojo, Herrera měli jít ven. Pak kouká z 5 metrů na nepovedenej skluz Azpiho, při kterým docela hnusně trefil Alexise, a není schopnej to písknout. Tomuhle nepomůže ani video, podobní rozhodčí musí z PL zmizet.

Reagovat
Busby babes

ze byste byli lepsi mi teda moc neprislo.

Reagovat
Miguel19

Nějakým uhráním bych si nebyl nijak jistý. Však máme jasně nejhorší los. Týmy co hrají o poháry.

Arsenal i United zoufalce ze spodku.

4 body stačit nebudou. Navíc EL..

Reagovat
smazaný uživatel

No hrát proti Brightonu a Burnley je za trest.

Reagovat
Harakan

Reagovat
Hokaido

Důležitý je i to, že Wolves hraje v sobotu s Fulhamem. Pokud vyhraje, tak bude Watford v neděli bez šance na sedmý místo v PL a budou mít v hlavách jen finále FA Cupu. Takovej detail, ale podle mě může hrát velkou roli.

United už jsou ze hry o top 4 venku a Arsenal je na tom herně ještě hůř než my. Nevidím to tak černě.

Reagovat
Talker

No nevím, nikoho bych ze hry nevyhazoval. Momentálně to klidně může dopadnout tak, že Arsenal i my prohrajeme 2x, oni uhaluzí 4 body a budou se radovat.

Reagovat
Busby babes

jako jestli proti Cardiffu a Huddersfieldu uhaluzime jen 4 body...

Reagovat
Talker

Člověk vás neodepisuje a ty se tady ohrazuješ... ¨

Tak ve vaší současné formě bych i věřil, že můžete získat třeba 2-3 body z těch dvou zápasů. Vždyť ti hráči jsou naprosto v hajzlu fyzicky (a asi i psychicky), DDG vypadá jako golman, který by měl chytat za Huddersfield...

Reagovat
Infernoqt

Tam by dělal dvojku...

Reagovat
Busby babes

ja to spis myslel jako ze by to bylo uz uplne dokonani nasi sezony.

Reagovat
fenixLFC

toto kolo by si nezachytal ani za fulham

Reagovat
Hokaido

Tomu prostě nevěřím. Spurs si to uhrají a my nebo Arsenal se musíme trochu probudit.

Teď je fakt k nasrání ten debakl v Bournemouthu. Kdybychom tam prohráli jen 1:0, tak nám budou stačit 4 body.

Reagovat
Busby babes

jinak jo, Atkinson idiot. Azpi to byla taky jasna zluta a nic. Rojo tam dva rudy skluzy behem 5ti vterin a fakt jsem si rikal, ze mu neda ani kartu.

Reagovat
Whitemedia

Matic ven, Kovacic ven, Rojo ven.. a on místo toho plácá žlutou Willianovi za nějakou srandu.. prostě skvěle pasoval do toho souboje dementů

Reagovat
Infernoqt

Kua těším se na tu čistku. Klidně bych to obměnil všechno, stejně tam jen málokdo má na základ. Jsem jenom zvědavej, jestli vedení podrží Olého, pokud rupne ještě Huddersfieldem.

Reagovat
Busby babes

Predne bych chtel podekovat Davidovi, zase se te nekdy budu zastavat. Remizvej zapas, Chelsea prijela neprohrat a to se ji podarilo.Jen nasere, ze jsme jim to darovali takhle debilnim golem. Od nas rozhodne lepsi vykon nez naposledy, Herrera je hodne znat a jsem zvedavej, jak ho nahradime. Obecne ta stredova trojka docela dobrej vykon. Ta utocna ale... Mata fajn, Lukaku... ach jo. Mimo ty prihravky na Shawa snad nevyresil jedinou situaci dobre. Nedokaze si pohlidat offside, ze tri moznosti si vybere ctvrtou, ktera je uplne k nicemu... Rash taky nic moc.

Smerem dozadu to slo, Chelsea toho moc nemela. Oba CB ok, sbirali balony, byli tam, kde meli byt. Jen teda Bailly klidne muze jit. Dalsi stoper co nevydrzi zdravej ani jeden zapas...

Skoda, par sanci jsme tam meli, po 35. kolech to vypadalo, ze jsme i zacli trenovat rohy, Bailly a Rojo mohli dat goly. Bailly asi i mel, to byla velka sance. Takhle je ta top 4 uz asi mimo, i kdyz v tehle sezone, kdo vi...

Reagovat
Miguel19

Mně přišel Lukaku nejlepší z té trojky.

Reagovat
Busby babes

on se dostal do dobrych pozic, dokazal i casto udrzet balon, ale pak... i kdyz je teda pravda, ze me asi nejvic nasral ten konec, kdy si nebyl schopnej pohlidat snad jedinej centr aby nebyl v offsidu.

A na zacatku teda zajebal golovku, kdy se defakto sam vyvedl z uhlu. misto aby sel na druhou stranu, kde by mel lepsi pozici plus jeste Rashe, kterej by daval do prazdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Tak v prvním poločase jo, ve druhým už nám klasicky došly síly a nebylo co hodnotit. I tak mi všichni ti hráči přijdou, že prostě nenaplňují kvality ani výkony United. Pokud jsme teda s požadavky rapidně neklesli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak DDG si samozřejmě zaslouží hájit i nadále..

Reagovat
nani92

hájiť a posadiť

Reagovat
smazaný uživatel

klidně

Reagovat
Swarley

jako Ole má asi fakt pravdu v tom, že ten tým je totálně fyzicky v hajzlu...tam jako sice vidíš tu snahu, ale stejně, záběry do xichtu, jak je každý úplně vyšťavený, durch mokré tričko a přitom na tom hřišti to vypadá, jak kdyby se tam všichni flákali...

tohle byl zoufalý poslední pokus o LM...nakonec z těch posledních tří zápasů v PL byl nejlepší první poločas proti City...

Reagovat
Elliasson

Vzhledem k výsledkům Gunners máte šanci.

Reagovat
Lacko_Boh

vsetko podla planu

Reagovat
Action_Bronson

Takto by som pomenoval boj o 3 a 4 miesto:

https://m.youtube.com/watch?v=QiReULBjcfs

Reagovat
leroy

Vo svetle toho ze sa hralo o LM úbohý výkon.

Ide to dost na Oleho, tento systém snáď nikdy nefungoval. Nie je tam žiadny drajv, nábehy po krajoch, za obranu, Lukaku vytiahnutý mimo pozíciu, lopty do chrbta a do stoja, neschopnosť presingu.

Posledných 20 minút kedy to malo byt buď alebo úbohých.

Reagovat
Whitemedia

Vždycky jsem si myslel, že jsme dno našli s Torresem.. pak se ale objevil Morata a Torres byl překonán.. ani ve snu by mě nenapadlo, že i tohle dno bude překonáno, ale objevil se pašík.. asi štěstí, že přijde ban, protože vedení by v létě buď dotáhlo Higuaina natrvalo a nebo by dorazil nějaký Poznar.. ale to bych asi psal Poznar > Higuain

Reagovat
Salfovic

Někde jsem četl, že Higuain může přijít i při banu.

Reagovat
Whitemedia

nasrat

Reagovat
mikelinos

Ban + Higuain je ale dost krutý trest

Reagovat
ACSMan

To se snad zrušilo tohle dvojí trestání? Nemůžeš mít penaltu a červenou přeci

Reagovat
Kixi Syhimour

Však Gonzalo nějaký góly dává, to je tak tragický při hře?

Reagovat
spider_8

Tradičně se tu dost přehání. Podle mě je rozhodně lepší než Morata nebo Giroud, o Torresovi ani nemluvě. Minimálně instinkty a pohyb ve vápně má mnohem lepší, problém je, že už ztratil rychlost a dynamiku, takže občas působí trochu směšně.

Reagovat
blade115

O Torresovi nemluvě? Fernando byl ze všech čtyř suverénně nejlepší fotbalista, herně i gólově. Alespoň teda v Chelsea.

Reagovat
Manik...

Reagovat
hona.kub

Reagovat
spider_8

Fotbalista možná jo, ale útočník to byl na hovno.

Reagovat
blade115

Fernando byl ze všech čtyř suverénně nejlepší útočník, herně i gólově. Alespoň teda v Chelsea.

Reagovat
spider_8

Tady je vidět, jak si člověk idealizuje minulost. Torres u nás vstřelil maximum 8 ligových gólů za sezonu. V dalších sezonách měl 6 a 5, první půlrok 1. Morata dal jen loni 11 gólů a to byl asi 2 měsíce zraněný, letos za půl sezony 5. Girouda těžko hodnotit, protože hraje převážně EL, ale herně je pro nás dost platný a gólově nevychází hůř než Torres. Co se týče Higuaina, tak když srovnám první půlrok, tak je to zatím 4:1 pro něj a to ještě může něco přidat. Navíc Torres už byl adaptovaný na ligu, což Higuain není.

A i o jeho herní přínosu bych dost polemizoval, Morata s Giroudem podle mě odváděli na hrotu užitečnější práci.

Reagovat
blade115

Tak pořád byl hrozný, ale koukalo se na něj o dost lépe než na ostatní. Morata měl super půlrok, kdy mu to tam padalo hlavou snad pokaždé. Jinak to bylo děsně netechnické nepoužitelné dřevo. Já si nemám potřebu nic idealizovat, nebyl jsem nadšený ani z jednoho.

Reagovat
spider_8

Tak na Kovačiče se taky dobře kouká, ale stojí za hovno. Tvrdá čísla jsou prostě proti Torresovi, i v konkurenci takových velikánů jako je Morata nebo Higuain.

Reagovat
blade115

To nesouhlasím, na Kovacice se dobře nekouká. A neříkám, že na Torrese se koukalo dobře, jen lépe než na ostatní.

Reagovat
Talker

Torres rozhodně nebyl golový, s tím souhlasím. Ale zas odváděl hromadu černé práce, zapojoval se do hry, asistoval, tvořil prostor a nabíhal si. Takový Higuain je ve všech těchto oblastech k hovnu a Morata byl taky - jediná jeho silná stránka byla, že se to od něj občas odrazí do branky a občas dokázal sklepnout míč. Giroud je na tom o něco lépe než ti dva, ale stále si myslím, že Torres byl v tomhle lepší.

Hlavně se zapomíná, že Torres nasbíral celkem slušný počet asistencí. On má u nás (jen v PL) 23 asistencí.

Reagovat
Mimalu

s tou prací souhlas, ale zase bych řekl že měl trochu jednodušší podmínky, konkurence v PL bylo menší a i ten tým kolem něj v té době považuji za kvalitnější než ten, co měli (mají) k dispozici Morata/Giroud//Higuain. Je to takové věštění z koule ale Torres by se dneska trápil pravděpodobně ještě víc než tehdy

Reagovat
Manik...

Reagovat
PhilipS

Hráči, co musí jít:

Xhaka, Ozil, Mkhi, Mustafi, Koscielny, Monreal, Maitland, Elneny - Iwobi maximálně jako squad player ne hráč do základu.

Musí přijít někdo jako: Pepe, Sancho, Depay, James Rodriguez plus stopeři a rb

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtyho prodloužíte?

Reagovat
PhilipS

jo ty vole na toho jsem zapomněl. Ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

tak velké fluktuace hráčů se nedočkáme, odejdou tak maximálně tři, čtyři z tvého seznamu (Mustafi, Ozil, Mkhi, Lichty).

Reagovat
PhilipS

Většina je neprodejnejch bohužel no. Velký platy - slabý výkony plus stáří. Ty přestupy se dělaly v posledních letech naprosto katastrofálně

Reagovat
PP

Tos chytl od Mufanů ne? Toto do písmene splňuje rčení "Představuješ si to, jako Hurvínek válku"..

Kos jako stoper na lavku ideal, Monreal byl půl sezony výborný, s AMN jsi úplně mimo mísu. Xhaka, Mustafi, Elneny klidně, Ozil a Mikhy na pováženou..

Reagovat
PhilipS

Hele ani ne. Už se musí udělat radikální řez. Monreal už bude jenom horší. Kosc ještě dejme tomu. Ale jeho plat by mohl uvolnit finance na někoho perspektivnějšího. AMN je neprosto příšernej. Musí se poslat na dva roky někam hostovat a pak se uvidí, co z něho bude. U něho je plus, že je atletickej, rychlej, což se naučit nedá. Mkhi není tragickej ale je drahej. Mohlo by se za něho něco dostat a plat má obří. Za ty prachy tam prostě musí bejt někdo lepší.

Reagovat
PhilipS

Chybí mi tam nějakej supertalent. To byla vždycky výsada Arsenalu, že tam měl skvělý mladý hráče a bylo se na co těšit. Teď vůbec nic. Maximálně Guendouzi. Kolasinac je výbornej, tak by mu měl krýt záda mladej talent a ne 32 letej Monreal. Takhle ta budoucnost nevypadá vůbec růžově

Reagovat
PP

takto.. Je to první sezona Emeryho a byť jsem byl skeptický, mile mě překvapil. Nemáme značku ani prachy na takové radikální řezy v kádru, stačí se podívat na Mufany s jejich možnostma...

S AMN lepil Emery díry, takže hrává mimo svoji pozici a je mu 21 let, Nacho je primárně krajní bek do 4kového systému, v 5členné obraně či dokonce na stoperu mu to nesedí, ale pořád je to kvalitní fotbalista.Mikhy a Ozil - jednoho z nich klidně, možná i oba, ale za nějakou sakra slušnou náhradu.. A s těma talentama máš recht, byť tady psali o Sakovi či Nketiahovi, že jsou příslib..

Reagovat
PhilipS

Na Emeryho to asi moc házet nejde, když mu nedali absolutně žádný prachy na přestupy. Ale podle expected points jsme 7. za Wolves - asi o deset bodů horší než minulou sezónu za Wengera. Jenom o pár desetin bodů před 8. Leicesterem. Bez prdele hrozí, že se z Arsenalu stane mid-table tým. Dost se zapomíná, že ta unbeaten série byla dost haluzná a teď nás pravděpodobnost na konci sezóny dohnala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Jen jeden z dvojice Ozil a Mkhi, raději bych pustil Mchitarjana, protože Ozil je přece jen lepší. U Ozila se akorát bojím, aby nám to nemrvilo platovou politiku, až se budou prodlužovat hráči jako Laca. Monreala bych taky poslal pryč, tam souhlas. Elnenyho určitě taky.

Na druhou stranu Xhaku, Kose, AMN a Iwobiho (jako backup) bych si určitě nechal. Nejde obměnit naráz celý kádr a posílat pryč mladý talent jako AMN by byla vyloženě hloupost.

Reagovat
PhilipS

Tahle připosranost nás nikam neposune. Za Ozila bychom mohli i něco dostat. Ten chlap už bude jenom horší a místo něho přivést mladýho frajera jako Pepe nebo Sancho (vím, že asi nereálný). Xhaka musí pryč za každou cenu. Iwobi backup souhlas. AMN hostování - Zatím na Arsenal nemá.

Reagovat
Golasso

Jenže tohle není FM, tady nemůžeš obměnit velkou část kádru za jedno léto, nejsme City a nebyly by na to prachy. Než nějaký Pepe nebo Sancho bude reálnější třeba ten Fraser, který je velice dobrý a trochu mimo ten největší hype. Xhaka aspoň dokáže v té tragické záloze rozdávat míče, bez něj jsme úplně marní a bota nás tlačí jinde, takže opět bychom narazili na omezenost zdrojů. Pokud bys poslal AMN na hostování, tak by jsi v létě musel shánět 1-2 varianty na RB a to jsou další velké prachy navíc.

Jako jasně, v ideálním případě máš samozřejmě pravdu, ta obměna je potřeba a musí se to vzít řádně od podlahy, ale reálné možnosti jsou jinde no ...

Reagovat
fenixLFC

nic v zlom ale njaskor bude vyberat barca real city, potom my bayern mozno juve a az ked nieco zostane tak si to mozte rozdat s united a chelsea. takze neverim ze by niekto z trojky pepe sancho depay k vam prisiel, aj o toho jamesa je zaujem v bayerne a to je z nich najrealnejsi pre vas

Reagovat
PhilipS

V Barce, Realu, City by si nemuseli tolik zahrát. Tady by to na nich mohlo stát. Nevěřím, že bude mít Juve už tolik peněz na přestupy. Rodriguez nebo Depay jsou reálný podle mě. Hlavně Jamesovi by slušel tým, kde by byl klíčovej hráč. Hostovačka s opcí by byla krásná

Reagovat
fenixLFC

to je jedno, ked bude o nich zaujem tak ich zoberu najskor tieto kluby. depay nepojde do arsenalu, nema dovod nie je to prenho vyrazny krok dopredu a radsej si pocka na vacsi tim

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako nesel lacazette?

Reagovat
fenixLFC

a kto ho v tom lete chcel? zaujem bol predtym nie ked ste ho kupovali. a odvtedy ste sli este dole a naopak do popredia sli dalsie kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se, jestli by pro hrace byl posun z lyonu do arsenalu ne? btw sli jsme tak dolu, ze jsme na uplne stejne pozici jako tehdy ten rok.. plus teda jeste jsme dal v el jake dalsi kluby sly vlastne do popredi krome liverpoolu? v italii nikdo, v anglii nikdo, ve spanelsku nikdo, ve francii naopak upadlo monaco, v nemecku ok - zvedla se o neco borussie a lipsko, ale to nejsou kluby, co pujdou do nejakych prestupovych souboju..

a nevim jestli si depaye nekdy videl, ale ten hrac momentalne imo urcite nema (herne ani marketingove) na to jit do zakladu tymu jako je city nebo barca, takze jestli chce hrat (coz asi chce, kdyz ma zkusenosti z mu), tak pujde prave do toho druheho sledu jako je chelsea, mu, arsenal. bayern stejne radsi vykoupi nejakeho havertze nebo neco jineho z nemecka, mozna ten juventus, ale zas znacka pl je taky rozdil..

necekam, ze k nam prijde, zejmena proto, ze pokud nekdo nabidne treba tech 60, tak arsenal do neceho takoveho nepujde. ale myslenka, ze by si ten hrac v pripade nuloveho zajmu vybral setrvani v lyonu a cekal treba rok na lepsi klub je absurdni.

Reagovat
fenixLFC

. ale myslenka, ze by si ten hrac v pripade nuloveho zajmu vybral setrvani v lyonu a cekal treba rok na lepsi klub je absurdni.

no, to by som rozdelil na dve casti- ked by nebol nijaky zaujem tak by mohol k vam ist, ked sa onho ale bude zaujimat hocikto z tych uvedenych tak nemate sancu. a po druhe, uz sa raz v anglicku spalil, takze si da pozor kam pojd. ked sa dostanu do Lm a vy nie, tak verim ze tam este sezonu vydrzi nez aby siel do klubu bez nej. na to som narazal.

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom ze si nemyslim ze by ste nanho mali prachy, lyon ho za 25 nepreda, to bude fakt od 50 vyssie co pri vsetkych vasich postoch mat nebudete

Reagovat
Golasso

U tvého komentáře jsem si nostalgicky zavzpomínal na doby, kdy se nadávalo, že nejsme schopní dát 25 mega za top hráče (byla to tehdy taková symbolická, hodně opakovaná částka) . Teď těch 25 mega schopní dát jsme, jenom top hráči stojí 3-4x tolik ... progress

Reagovat
j_mrazik

Mně z toho Arsenalu stejně jednou praskne čůrák. Včera jsem měl radost, že ten West Ham pomohl, ale tohle je šílený. Zápas jsem neviděl, ale trenér to absolutně nedává. Přijde mi, jako by ti hráči byli ustrašení cokoli udělat... Nebo se fakt šetří na Valencii? Tam se bojím, že nás vyklepnou jak nic.

Reagovat
Golasso

Však jsou ustrašení. Oni vždycky vypadají motivovaní jakž takž na začátku, ale pak se něco podělá a oni jdou psychicky úplně do kytek a Emery je může uklidňovat, jak chce. Tohle tu bylo dlouho za Wengera, pak to Emery na chvíli zlepšil nebo minimálně schoval za taktiku, ale teď je to zpět v plné parádě. Ta mentální síla a bojovnost je jen v pár hráčích prostě (Xhaka, Sokratis, Rambo, Laca, Torreira, sem tam Iwobi) a ani ti nemají to charisma, aby strhli zbytek. Typický příklad je AMN - on hraje super do momentu, kdy něco zaviní. Udělá třeba 1 chybu za 60 minut zápasu, ale od té chyby za těch zbylých 40 minut nakupí třeba 5-6 dalších.

Reagovat
Ondiis

za toho AMN. On se dokáže neskutečně sesypat

Reagovat
Infernoqt

Stejně mám takového tušáka, že pokud ztratíme jeden z posledních dvou zápasů, tak Olého po sezoně vyhodí. Líbí se mi sice jeho zápal, ale na druhou stranu v tom týmu chybí jakákoliv organizace.

Reagovat
spider_8

Nevím, já bych řekl, že dneska vám fakt chyběla jen ta kondice ve druhé půli. Jinak jste nás v pohodě smázli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že si po 3 nepovedenejch etapách nedovolíme Oleho vyhodit hned po první krizi. Mě přijde, že ví co chce a má o tom jasnou vizi, určitě bych ho nechal alespon příští sezonu bez ohledu na to jak je tp všechno vyvine. Třeba bude mít koule v létě udělat čistku a přinést čerstvý vítr a odrazíme se k lepším zítřkům

Reagovat
Greny

To je tak na druhýho brankáře

Reagovat
raduinho

De Gea je totálně vypečenýýý Díky bohu za toho šupáka. Ten že je nad Oblakem nebo MaTSem? Zdravím Kyxi skhymour.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak má slabší sezónu, stane se, uvidíme co potom. Nicméně ty jsi zainteresovaný až až, nelze se divit.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

viac takýchto pls

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
PhilipS

S tím se nedá nesouhlasit

Reagovat
Taiger

Konečně z tebe vypadlo něco rozumnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

https://www.livesport.cz/zapas/WxCM3N3D/#statistiky-zapasu;0

Dynamo Kyjev s devíti hráči v suchým triku

Reagovat
Whitemedia

Sarri On Higuain: „For a striker it is difficult to get used to the Premier League, for every striker, I remember Suarez at Liverpool in first season only scores three goals, then 16, then 24, but it's difficult to adapt to this Premier League. I think in the next season he will be able to score a lot.“

Will Higuain be at Chelsea next season? „I don't know, I'm not in charge of the market so I cannot answer these questions. In theory, yes.“

Po posledním zápase hned následující ráno musí jít Sarri do pryč, protože on je fakt nemocnej a jeho přestupovým cílem na léto by byl Higuain a Kovacic..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě dneska nejvtipnější "hráč" na hřišti. Takovej vepřík, věčně mimo ohradu, když měl popoběhnout, tak kvičel a teklo z něj sádlo.

Reagovat
PhilipS

Higuain bůhužel zestárnul nějak rychle. Vypadá jak kdyby mu bylo 36. Něco jako Rooney, kterej šel taky strašně dolu po třicítce. Oba taky začali hrát pravidelně velmi mladý. Asi to jejich tělo už nedává no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju ho ještě z Realu a to byl zabiják. Teď je to hodně krutá parodie sama sebe.

Reagovat
Talker

To mu vedení nemůže povolit. Nevěřím tomu.

Reagovat
Whitemedia

Já už u našeho vedení věřím asi úplně všemu...

Reagovat
vitasrp

Jestli nebude transfer ban a budeme moct nakupovat, pak ho podle mě nikdo z vedení určitě nekoupí. Starej, bez formy, bude jenom ztrácet hodnotu, navíc bychom za něj museli vysypat 30 miliónu liber. To už je vážně lepší vzít 2x tolik a koupit hráče se speciálníma schopnostma před vrcholem, tohohle trápení na hrotu jsme si užili až až.

Reagovat
Bandita_Harry

ako Morata ?

Reagovat
fenixLFC

krasne to porovnal, suarez v polke sezony, suarez ked sa do tych sanci dostaval a zahadzoval nemozne vs pasik....

Reagovat
Mateo16

Este ze ste si vyhodili Alvara. Ja vam gratulujem. Este horsi utocnik a starsi. Genialny tah

Reagovat
Whitemedia

oba úplně k hovnu, oba nemají budoucnost a oba už u nás nechci vidět.. je to jedno

Reagovat
icemike

Sranda jak se všichni vyhýbají zmínit Costu a jeho první sezónu v PL

Reagovat
Infernoqt

Juventus may try to beat Paris St-Germain to the signing of 28-year-old Manchester United and Spain goalkeeper David de Gea. (Source: Le10 Sport)

Reagovat
Bandita_Harry

To bude blbost aj ten Pogba tych dvoch musite udrzat adekvatne nahrady by ste zohnali asi len tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

A Gattuso k vám

Reagovat
smazaný uživatel

ach zasa.. takto sa fotbal robit neda.

Reagovat
Whitemedia

to ne, ale se Sarrim by to taky nešlo..

Reagovat
Gunner14
Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha nehraje Giroud? Nebo aspoň nestřídá? Absolutně nechápu ten idiotismus v Chelsea. S Giroudem by dnes vyhrali. Navíc je hodně nespokojenej a chce odejít a koho Chelsea bude dávat když dostane ban?

Reagovat
Whitemedia

Nikam nepůjde, má smůlu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Manchester City's Raheem Sterling wins PFA Young Player of the Year.

Já jsem asi hodně nechápavej, když nerozumím tomu, proč, za půl roku, 25letý borec vyhrál nejlepšího mladíka roku..

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Whitemedia

a opět problém s čárkami, se toho asi nikdy nezbavím a proto budu v diskuzích do nekonečna raději tečkovat..

Reagovat
blade115

*nezbavím, a proto

Reagovat
Whitemedia

čárka před a je v mém případě nereálná

Reagovat
fenixLFC

to su fakt kokoti

Reagovat
alcantara

O rok snad Dubravka

Reagovat
nani92

do 30ky sme všetci mladí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Však hazard to taky vyhrál, jak mu bylo 25

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

ich tam zaraďujú podľa vzhľadu asi

Reagovat
Hokaido

The #PFA Players’ Player of the Year 2019

@LFC and @OnsOranje defender @VirgilvDijk.

Zaslouženě.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pingla

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Seamus Coleman on Kurt Zouma’s future: “I just told him I’ve got a contract for him in my bag and will he sign it! He’s been brilliant. He’s been a great signing. I’m sure the likes of Marcel Brands and the manager will be doing all they can to keep him.”

Hezký, že se ho snaží do toho trochu popohnat, ale stejně to asi neklapne...

Reagovat
vladis271

IN BRENDAN WE TRUST

Reagovat
smazaný uživatel

*Brendon

Reagovat
Talker

Je někde diskuze k GoT?

Reagovat
Svatej

Průběh Tipsport ligy by neměl zkomplikovat sníh.. Hodil bych ti Link, ale jsem na mobilu a nechci si vybelit žlutý komentáře

Reagovat
raduinho

Gott je píčovina.

Reagovat
niflheim

OT: Šural

Reagovat
jk

Masakr....

Reagovat
pingla

Reagovat
fff

Sledoval som vcera Burnley napaty jak hovado a nic z z toho .

Treba verit stale, no samozrejme sance si uz teraz velmi male, ze MC stratia.

Pre LFC, ci vyjde zazrakom titul alebo nie, uzasna sezona. Ak ten titul nedame, tak to bude len a jedine tym, ze MC boli skratka lepsi a tak to uz chodi.

Ano mohli sme niektore remizove zapasy vyhrat, an druhej starne sme mohli niektore vitazne zapasy nevyhrat. Ak budeme mat 97 bodov a niekto sa nam bude smiat, tak ...co dodat .

Kazdopadne 4 Kloppova sezona, 3 kompletna a 3 roky po sebe zabezpecena ucast v LM, dnes to uz berieme ako samozrejmost, no kym prisiel Klopp, tak to bola pre nas utopia. Museli sme investovat, aby sme sa do takejto pozicie dostali? Samozrejme. Museli sme predavat, ab sme si to mohli dovolit? Ano. V konecnom dosledku mame pod Kloppom nett spend tusim okolo 142 odkedy je u nas? Je to tak vela za necele 4 roky. Podla mna ani nie pre velke kluby. Vela klubo v PL je na tom horsie, niekde som cital, ze napr. aj Bournemouth ci Everton.

Barca snad najtazsi mozny super, no tuto sezonu sa nemusime nikoho bat a teoreticky mame na dosah 3 europske finale pod Kloppom. K tomu uzasna sezona v PL.

Samozrejme, ze trofeje chybaju. Mozno, snad, este pridu.

Ale za mna osobne si Klopp a cely klub zasluzia iba uznanie za tuto sezonu zatial.

Reagovat
Kixi Syhimour

Všechen kredit si samozřejmě zaslouží, ale pokud nic nevyhraje.... Ani nevím, kdy od nás plánuje odejít, přeci v Dortmundu byl 7 let, u nás je čtvrtým. Bude obrovské zklamání, odejde-li po konci smlouvy a nic nevyhraje

Reagovat
fff

7 rokov je daleko.

A ono podla mna zatial kazdu jednu sezonu pod nim sme lepsi a lepsi. Ked toto udrzi, tak teoreticky je nejaka trofej otazkou casu. A osobne si myslim, ze vydrzi dlhsie, nez 7 rokov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jasně, spíš jen, že Dortmund byl takový německý klub a tak, třeba u nás nebude ani těch 7, ale to jsou zbytečné domněnky

Lepší jsme s přibývajícími sezónami, nicméně by mě zajímalo jestli dokážeme být lepší i sezónu příští. Podle mě ji můžeme s nějakým malým deficitem vyrovnat, ale lepší nevím . Navíc uvidíme co City, taky někdy ten souboj o titul prohrát musejí, letos to bylo blízko. Třeba se příští rok najde více týmů, co jim sebere body, nebo vyhraje titul Totáč.

Ale nakročeno je dobře, hlavně v létě posílit.

Reagovat
Remt

Líp bych to neřekl Klopp udělal s týmem za poslední roky skvělej progress, to co se dnes považuje za samozřejmost ještě před pár lety samozřejmý rozhodně nebylo - při porovnání v jaký situaci je MU, Chelsea, Arsenal... Si myslím, že krásná práce:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

City sú lepší a nemuseli kvôli tomu obetovať ani 2 poháre

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale o několik milionů více

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

1000. pre titul Liverpoolu

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele