36. kolo
27.04.2019 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Brighton se remízou s Newcastlem přiblížil záchraně

Nerozhodným výsledkem skončilo utkání 36. kola Premier League mezi Brightonem a Newcastlem. Za hosty otevřel skóre v poslední době rozjetý Ayoze Pérez, patnáct minut před koncem vyrovnával Gross.

Úvodní trefa zápasu přišla v osmnácté minutě. Ritchie po levé straně šikovně využil volného prostoru a potáhl míč směrem k velkému vápnu. Následně přesným centrem našel hruď Rondóna, jenž chytře sklep na dobíhajícího Ayozeho Péreze. Ten se z tutové šance nemýlil a rozvlnil síť. Pro Španěla jde už o pátou branku ve třech posledních zápasech, od reprezentační pauzy se žádný jeho spoluhráč neprosadil.

Nepříjemnost pro Magpies přišla po půlhodině hry, kdy Pérez kvůli zdravotním neduhům musel odejít ze hřiště. Rozhodit se však nenechali a po narážečce Schära s Kenedym se švýcarský obránce dostal tváří v tvář brankáři, avšak selhal.

Po návratu z kabin se osmělili i domácí Seagulls. Na centr z rohového kopu si naskočil Duffy, jenže z krkolomné pozice nezakončil ideálně a míč minul prostor mezi třemi tyčemi. Podstatně úspěšnější už byl jeho spoluhráč Pascal Groß.

Ten využil povedeného Brunova centru, po němž ho parádně našel Murray a německý záložník z bezprostřední blízkosti hlavou překonal Dúbravku. 1:1. Glenn Murray mohl k asistenci přidat i gól, když se v nastavení dostal k hlavičce v malém vápně, tutovou šancí však pohrdl a poslal míč nad břevno.

Utkání tak vítěze nenašlo. Newcastle ještě bude bojovat o umístění v druhé šestce, Brightonu výrazně stouply naděje na záchranu. Náskok na osmnáctý Cardiff činí dvě kola před koncem čtyři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
NuFc23

Tazky zapas domaci potrebuju body, ale snad 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele