36. kolo
27.04.2019 13:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - West Ham United 0:1

Tottenham si dost možná pořádně zkomplikoval cestu za umístěním v první čtyřce, když na svém stadiónu podlehl hostujícímu West Hamu tím nejtěsnějším možným rozdílem. Spurs si tak na svém novém stánku připisují první porážku, hosté výhrou stále živí naděje na umístění v první polovině tabulky.

Jako první zahrozili po dvou minutách hosté, střela Declana Rice ze střední vzdálenosti však mířila příliš vysoko. Za domácí kontroval stejným způsobem Son, i jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. První velká příležitost přišla po deseti minutách, když Dele Alli parádním pasem rozeběhl Sona, který však Fabianskiho z úhlu překonat nedokázal. West Ham se sice po většinu času bránil, tu a tam však dokázal vyrazit do pěkně nebezpečného kontru - po jednom takovém pádil Felipe Anderson z levé strany do pokutového území domácích a mohl si vybrat hned ze dvou nabíhajících spoluhráčů. Trochu nepochopitelně však volil zakončení na vlastní pěst, se kterým neměl Lloris větší problémy.

Do jednoznačně největší šance první půle se po velké chybě hostující defenzivy dostal Eriksen, ten však z malého vápna nastřelil pouze vyběhnuvšího Fabianskiho. Gól tak diváci v první půli neviděli a do kabin se odcházelo za remízového stavu.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji hosté, kteří zahrozili dvěma dalekonosnými pokusy v podobě Arnautoviče a Rice, s oběma si však Lloris bez větších potíží poradil. Nebezpečí před domácím brankářem ovšem přibývalo, v dobré pozici byl po hodině hry na poslední chvíli zablokován Anderson. O dalších šest minut později však už sektor hostujících fanoušků vybuchl nadšením. Na Arnautovičův centr nedoskočil Alderweireld a Antonio míč pohotově napálil do sítě. Ten mohl deset minut před koncem přidat i druhou branku, tentokrát jej však perfektním zákrokem vychytal Lloris.

Domácí se v nastaveném čase ještě zmohli na závěrečný tlak a Kladiváře zamkli v okolí vlastního vápna, když ale hlavičku Janssena pár vteřin před koncem vykopl z brankové čáry Balbuena, bylo nade vše jasné, že se West Ham stane první týmem, který si z nového stánku Spurs odveze všechny tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Walker-Peters, Davinson, Vertonghen, Davies - Dier, Alli - Eriksen, Son, Lucas - Janssen

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen by si to asi zasloužil, ale Poche ho asi úplně zatratil.

Reagovat
GarethBaleCZ

2-0

Reagovat
duloig

C O Y I !!!!

Reagovat
duloig

Ty blááááho,veď oni sa bili o každú loptu toto som u nich nevidel ani nepamätám.To sa musí zaliať pivom !! C O Y I

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Dnes malý exkurs, čeho jsme schopni při dokonalým nasazení a zodpovědný hře. Zasloužená výhra po perfektním výkonu. Další náplast za předchozí výpadky. Hoši a Pelle díky! COYI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej vykon !!! Pravdu mas.Uz mam 3 plzne COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo kecu trenera ze maji vyhodu ze posledni zapasy doma :D podle planu londynske derby projebali :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele