Premier League - souhrn 31. kola

23.06.2020, 21:00, aktualizováno 25.06.2020, 23:14
Komentáře a souhrny
Liverpool rozstřílel Crystal Palace a po porážce Manchesteru City na půdě Chelsea má sedm kol před koncem jistotu mistrovského titulu. Leicester City ani ve druhém utkání po restartu anglické nejvyšší soutěže nezvítězil, tentokrát se rozešel bez branek s Brightonem. Manchester United porazil Sheffield United a zůstává na průběžném pátém místě o skóre před Wolverhamptonem, jenž si poradil s Bournemouthem. Konečně vyhrál také Arsenal...

Chelsea FC - Manchester City 2:1

25.06.2020 21:15

Góly: 36. Christian Pulisic, 78. Willian (pen.) - 55. Kevin De Bruyne

Liverpool se stal definitivně po dlouhých třiceti letech mistrem Premier League. Rozhodla o tom výhra Chelsea nad rozjetým Manchesterem City, který tak definitivně ztratil i teoretickou naději na to, že by ještě nějakým způsobem urval ligový titul. Klíčový moment celého střetnutí přišel na řadu dvanáct minut před koncem, kdy Willian proměnil penaltu.

Domácím se naposledy podařilo skolit Aston Villu, teď ovšem čelili papírově daleko těžšímu soupeři. A poradili si s ním velmi dobře. Ačkoli v průběhu druhého poločasu se hosté, kteří naopak v prvních dvou zápasech po koronavirové přestávce neměli slitování s Arsenalem a Burnley, nadechovali k jakémusi obratu, neuzmuli ze Stamford Bridge ani bod.

The Blues působili v úvodní pětačtyřicetiminutovce o něco lepším dojmem a ve 36. minutě se ujali průběžného vedení. Spoluhráči Mendy s Gündoganem se příliš nedohodli na své spolupráci, toho využil Pulisic, který se najednou řítil sám na brankáře Edersona Moraese, a jeho poté přesnou přízemní střelou zpoza vápna ke vzdálenější tyčce překonal.

Už tři minuty před tímto zásadním okamžikem přitom mohl londýnský celek gólově zaúřadovat, a to po rohovém kopu, jenž zahrával Willian. Po jeho pasu se k hlavičce propracoval Christensen, avšak Ederson Moraes stačil reflexivně zasáhnout, dorážet se ještě snažil bleskově na to Azpilicueta, jenže merunu z halfvoleje poslal jen do zámezí.

Citizens každopádně po obrátce zabrali. A v 55. minutě se dočkali vyrovnání, to když De Bruyne rozehrál přímý volný kop mistrně, obstřelil připravenou zeď a zamířil nechytatelně do šibenice. Gólman Kepa se sice snažil na danou situaci nějakým způsobem zareagovat, nicméně jeho snaha byla marná. Chelsea od té chvíle začínala být pod velkým tlakem.

V 57. minutě mohl během krátké chvíle její protivník otočit vedení na svou stranu, po Mahrezově přihrávce se v tutové střelecké pozici objevil Sterling, jeho zakončení ale doputovalo do tyčky. Poslední slovo si každopádně vzal domácí tým. Skórovat mohl už v 62. minutě Mount, jenomže svou levačkou nasměroval balón pouze do boční sítě.

V 71. minutě chtěli svěřenci kouče Franka Lamparda znovu změnit aktuální nerozhodné skóre. Pulisic opět ukázal, že s rychlostí nemá absolutně žádné problémy, dokonce se mu v pokutovém území podařilo obehrát Edersona Moraese, už už cílil do prázdné brány, avšak na poslední chvíli míč zastavil v cestě do brány ukázkově vracející se obránce Walker.

O dvě minuty později již mužstvo kouče Pepa Guardioly finálně kapitulovalo. Abraham se snažil míč dotlačit za brankovou čáru, jenže v tomu mu zabránil stoper Fernandinho, který ho vyplácl svou rukou pryč. Sudí Attwell celou situaci zkoumal na videu, rozhodl nakonec o červené kartě pro Brazilce a pokutovém kopu, který pak bez obtíží proměnil Willian.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Watford FC 1:0

25.06.2020 19:00

Góly: 73. Jay Rodriguez

Hráči Burnley se dokázali oklepat z debaklu s Manchesterm City (0:5) a tentokráte zdolali zachraňující se Watford nejtěsnějším poměrem 1:0. Za domácí opět nastoupil v základní jedenáctce český krajánek Matěj Vydra a ke skórování neměl daleko. Svěřenci kouče Seana Dycheho oživili svou naději na evropské poháry, nyní jsou jedenáctí s dvaačtyřiceti body. Hosté zůstávají na šestnáctém místě s osmadvaceti body.

Domácí vstoupili do čtvrtečního utkání přeci jen aktivněji a první možnost si vypracovali krátce po šesti odehraných minutách. Na pravé straně převzal balón pozdější hrdina Jay Rodriguez a velmi razantně vypálil. Brankář Foster vyrazil míč nad sebe a poté nepustil k dorážce důrazného Corka. Po necelé čtvrthodině hry aktivní Rodriguez dokonce rozvlnil síť, avšak jeho branka nemohla platit kvůli zřetelnému ofsajdovému postavení.

The Clarets byli opravdu blízko ke vstřelení branky ve 21. minutě. Vydra si všiml lehce vyběhnutého Fostera a parádním lobem orazítkoval levou konstrukci. K dorážce se vzápětí dostal Rodriguez a těsně před brankovou čarou odkopával do bezpečí vracející se Dawson, pak ještě zkusil štěstí ze střední distance Brownhill a mířil vedle. Burnley nepolevovalo ani v dalším průběhu a krátce po půl hodině hlavičkoval Dawson nad břevno po rohovém kopu.

Po změně stran se hra přeci jen vyrovnala a začali hrozit také "Sršni". Gólman Pope neudržel centr z levého křídla ve svých rukavicích a nabídl tak stoprocentní možnost Catchcartovi, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal domácího strážce branky propálit. Přesně v polovině druhého dějství si Watford vytvořil další slibnou šanci, jenomže rána Deenyho byla zablokována a následná střela Hughese letěla hodně mimo prostor tří tyčí.

Rozhodující okamžik tohoto střetnutí se zrodil zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. McNeil obdržel hezkou kolmici na levou stranu a ihned centroval před hranici brankového území, kde rozběhnutý Rodriguez pokořil Fostera povedenou rybičkou. V 87. minutě chtěl definitivně rozhodnout Vydra, ale z bezprostřední blízkosti nevyzrál na pozorného Fostera. Za další tři minuty mohl Masina potrestat několik neproměnných šancí protivníka, nicméně hlavičkoval příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 0:2

25.06.2020 19:00

Góly: 20. Edward Nketiah, 87. Joseph Willock

Na třetí pokus se již Arsenal dočkal. Tým Mikela Artety po dvou porážkách přece jen zabral a na půdě Southamptonu dokázal zvítězit pohodlně 2:0. Londýnský celek k tomu přitom ani nepotřeboval nijak oslnivý výkon, neboť domácí potvrdili i před prázdnými tribunami svou dlouhodobě mizernou formu ze stadionu St. Mary’s a citelnými chybami v rozehrávce soupeři výhru takřka darovali.

Po restartu Premier League se Arsenal vždy vyznačoval aktivním nástupem do zápasu a nejinak tomu bylo i tentokrát. Hned v úvodní desetiminutovce se v nadějné střelecké pozici ocitl Pierre-Emerick Aubameyang a chvíli nato dokonce Eddie Nketiah rovnou skóroval, ovšem jeho trefě předcházelo postavení mimo hru nahrávajícího Saky, a tak bezbrankový stav přetrvával. V 10. minutě měl aktivní Aubameyang znovu blízko k jubilejnímu padesátému gólu v dresu Arsenalu, když po nákopu Tierneyho unikl zadákům Saints, jenže tváří v tvář brankáři McCarthymu trefil z úhlu smolně jen břevno.

Když už se zdálo, že domácí přečkali to nejhorší, vyrobil Alex McCarthy první velkou minelu v zápase. Gólman Southamptonu otálel s rozehrávkou a před dotírajícím Nketiahem již míč do bezpečí neodpravil. Místo toho anglický forvard zaznamenal jeden z nejsnadnějších gólů své dosavadní kariéry, když jen zblízka dopravil míč do prázdné branky. Inkasovaný gól se Saints viditelně zamával, avšak Arsenal toho nedokázal využít, neboť i hosté poněkud polevili v dosavadní útočné aktivitě a do poločasu se tak již žádné šance nevyskytly.

Ani po změně stran se utkání neprobralo k životu a diváci u televizních obrazovek sledovali nezáživný boj ve středu pole bez pořádného vzruchu před kteroukoli z branek. Až dvanáct minut před koncem měli Saints zničehonic blízko k vyrovnání, když se za obranou Arsenalu zjevil střídající Shane Long, avšak irského útočníka kvalitním zákrokem vychytal Emiliano Martínez, který následně lapil míč do náruče i před dobíhajícím Ingsem.

O poklidné dohrání zápasu do vítězného konce se pak Arsenal v závěrečné desetiminutovce postaral znovu s výraznou pomocí southamptonské defenzivy. Højbjergova zpětná přihrávka totiž zamířila za stopera Stephense, který se ve sprinterském souboji s Aubameyangem nemohl rovnat a nezbylo mu nic jiného než gabonského střelce faulovat. Od sudího Scotta si za to však vysloužil červenou kartu a co víc, z následného přímého kopu hosté své vedení navýšili. Lacazettova první střela sice přes hráčskou zeď neprošla, ale napodruhé už francouzský forvard přinutil McCarthyho k nepříliš povedenému zákroku, který vzápětí z dorážky přetavil v pojišťovací zásah střídající Joe Willock.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 4:0

24.06.2020 21:15

Góly: 23. Trent Alexander-Arnold, 44. Mohamed Salah, 55. Fabinho, 69. Sadio Mané

Liverpool potvrdil úlohu favorita proti londýnskému Crystalu Palace a po přesvědčivé výhře 4:0 se znovu přiblížil k mistrovskému titulu po dlouhých třiceti letech. Ten může slavit už ve čtvrtek, a to za předpokladu, že Manchester City nezvítězí na půdě Chelsea. V tuto chvíli má na kontě šestaosmdesát bodů a před druhými Citizens drží náskok luxusních třiadvaceti bodů. Hosté se nacházejí na deváté příčce s dvaačtyřiceti body.

Reds oproti městskému derby s Evertonem (0:0) vstoupili do středečního duelu mnohem sebevědoměji. Do základní jedenáctky se vrátil Mohamed Salah, který ofenzívu svého týmu rozhodně oživil a navíc také dokázal skórovat. Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa si vytvořili první větší možnost krátce po čtvrthodině hry, kdy Sadio Mané krásnou patičkou poslal do šance Firmina, ovšem proti jeho přízemní střele dobře zasáhl gólman Hennessey.

Domácí se dostali do vedení přesně v polovině úvodního dějství. K přímému volnému kopu z dvaadvaceti metrů se postavil Trent Alexander-Arnold a balón krásně zakroutil k pravé konstrukci, Hennessey se jen naprázdno proletěl vzduchem. Ve 28. minutě mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový, když se po centru z levého křídla a následném zákroku hostujícího strážce opřel do míče z voleje Henderson a orazítkoval tyč.

Favorit se přeci jen mohl uklidnit ještě do přestávky, to totiž úřadoval Salah. Osmadvacetiletý Egypťan si nádherně zpracoval na prsa oblouček od Fabinha a pak nekompromisně propálil naprosto bezmocného Hennesseyho. Liverpool hrál ve velké pohodě také po změně stran a v 55. minutě přidal třetí zásah. Do černého se trefil právě aktivní Brazilec Fabinho, jenž po nahrávce od Robertsona vypálil z více jak pětadvaceti metrů.

Jeho tvrdý projektil se snesl přímo k levé tyči, Hennessey ani v tomto případě neměl nárok. O čtrnáct minut později se zapsal do listiny střelců také Mané. Ten díky perfektní přihrávce do běhu od Salaha měl dostatek času ke střele a balón zkušeně uklidil do vzdálenějšího spodního rohu. V nastaveném čase mohl přidat svůj druhý gól v utkání Salah, jenomže po kolmici střídajícího Williamse se proti němu vytáhl přípravný brankář Crystalu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Sheffield United 3:0

24.06.2020 19:00

Góly: 7. Anthony Martial, 44. Anthony Martial, 74. Anthony Martial

Sheffieldu United se po koronavirové přestávce vůbec nedaří. V uplynulých třech kolech totiž získal na své konto pouhý bod, přičemž už podruhé v řadě inkasoval na jedno utkání tři branky. Manchester United naopak může hodnotit vstup do restartované sezóny poměrně pozitivně. I díky tomu, že se nynějším hattrickem prezentoval Anthony Martial.

Naposledy The Red Devils remizovali na hřišti Tottenhamu, v nynějším případě byli pasováni do role jasného favorita a tuhle úlohu splnili na jedničku. V tabulce se tak dotáhli na třetí Chelsea na rozdíl pouhých dvou bodů, nicméně ta má ještě čtvrteční večerní klání k dobru. Každopádně cíl vyvinout na londýnský určitý tlak se jim bezpochyby vydařil.

Hosté opětovně nepředvedli nikterak povedený výkon. A pokud nechtějí přijít o kontakt s příčkami, které na příští sezónu zaručují evropské poháry, měli by svou sérii nevalných výsledků co nejrychleji zastavit. Především se ukázalo, že v ofenzívě mají asi vůbec ty největší problémy, vždyť po dlouhé pauze stále nezaznamenali jediný přesný zásah.

Manchester vstoupil do tohoto střetnutí zostra a plné nasazení se mu rozhodně vyplatilo. Už v 7. minutě se totiž ujal vedení, to když si Rashford ve vápně píchl míč ze vzduchu o něco více dopředu k brankové čáře, následně vyslal prudkou přihrávku po zemi na bližší tyčku, kde se nacházel Martial, a ten balón z blízkosti bleskovou tečí poslal za gólmana Moora.

O pár chvil později mohlo být vyrovnáno, neboť na levé straně dostal příliš prostoru od domácí obrany Baldock, jenž se dokonce propracoval do střelecké příležitosti v pokutovém území, avšak jeho rezultující pokus zastavil bránící Maguire. Krátce na to naopak mohl udeřit zase Manchester, to by ovšem nesměl Rashford zamířit trestuhodně pouze mimo.

Výběr manažera Oleho Gunnara Solskjaera působil i nadále nebezpečněji, Bruno Fernandes vyslal štiplavou jedovku z přímého kopu, Moore však stačil zasáhnout. V 19. minutě si vytvořil slušnou šanci Rashford, jenže z voleje merunu netrefil, a tak z celé akce nezbylo nic. Sheffield zahrozil zhruba po půlhodině hry Lundstramem, ten ale pálil do zámezí.

Minutu před přestávkou tým Chrise Wildera inkasoval podruhé. Pogba ze středu pole předal míč doprava Wan-Bissakovi, jenž ho poté ve správnou chvíli adresoval na hranici brankového území, kde číhal Martial, a ten střelou z první překonal Moora podruhé. V 55. minutě se pokoušel náskok navýšit Greenwood, nicméně jeho zakončení skončilo vedle brány.

V 61. minutě ještě Martial napřímo neprověřil schopnosti Moora, poněvadž míč nasměroval jen vysoko nad břevno, každopádně v 74. minutě si vše vynahradil. U vápna si vyměnil balón s Rashfordem, uvolnil se před hostujícího muže v rukavicích a překonal ho elegantním obloučkem. Ve zbývajících minutách již pak Manchester své vedení v klidu hlídal.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 1:1

24.06.2020 19:00

Góly: 68. Dwight Gayle - 83. Ahmed Elmohamady

Straky z Newcastlu nedokázaly navázat na předchozí jasnou výhrou se Sheffieldem United (3:0) a tentokráte se jen rozešly smírně s Aston Villou, která bojuje o setrvání v nejvyšší soutěži. Domácí výběr sice neprohrál popáté za sebou, na druhou stranu skončila jeho třízápasová vítězná šňůra. V tabulce mu patří třináctá příčka s devětatřiceti body a sestup mu prozatím nehrozí, jeho středeční rival se nachází na devatenácté pozici se sedmadvaceti body.

Hosté minule předvedli srdnatý výkon proti favorizované londýnské Chelsea a podlehli jí nejtěsnějším poměrem 1:2. Také v St. James Parku se za svůj výkon nemusejí stydět, po všech stránkách odehráli s Newcastlem vyrovnanou partii. První poločas nenabídl příliš zajímavý průběh a vyložených možností bylo k vidění poskrovnu. Bezesporu ta největší se zrodila po sedmi minutách hry a dostali se do ní Villans.

Po přetaženém centru se u zadní tyče zjevil egyptský záložník Trézéguet, jenomže z voleje mířil příliš vysoko. Zhruba pět minut před poločasovou přestávkou se poprvé ozvali i domácí. Ve skvělé možnosti se totiž ocitl Joelinton, jenomže na poslední chvíli byl zablokován. Ve 44. minutě měl ještě blíže ke skórování Ritchie, který vyslal tvrdou ránu z hranice pokutového území a mířil k pravé konstrukci, ovšem skvělý zákrok předvedl brankář Nyland.

Ve druhém dějství se hra přeci jen trochu rozhýbala a lehce navrch měly Straky. Zhruba po odehrané čtvrthodině stanul na hranici brankového území Almirón, jeho dobrá střela byla odvrácena na rohový kop. Vzápětí předvedl hezkou individuální akci Saint-Maximin a pak napřáhl z osmnácti metrů, bližší konstrukci vskutku minul jen o několik decimetrů. Domácí přeci jen využili svou momentální převahu v 68. minutě.

Do vedení je poslal Dwight Gayle, když se po výtečné práci střídajícího Carrolla zbavil bránícího protihráče a poté zavěsil přímo do protějšího spodního rohu. Hosté se ale v žádném případě nevzdali a o čtvrthodinu později srovnali stav. Rohový kop z levé strany zahrál Hourihane a defenzíva United u bližší tyče zapomněla na Ahmeda Elmohamadyho, jenž hlavou s pomocí země překonal překvapeného gólmana Dúbravku.

Více informací k zápasu

Norwich City - Everton FC 0:1

24.06.2020 19:00

Góly: 55. Michael Keane

Poslední Norwich City si po minulé vysoké porážce se Southamptonem svou reputaci nikterak výrazně nenapravil, znovu nevstřelil jedinou branku a padl i ve druhém domácím zápase v řadě. Everton naopak navázal na velmi cennou remízu z derby proti Liverpoolu a urval čtvrtý bod z posledních dvou utkání. O osudu zápasu rozhodl Michael Keane.

Christoph Zimmermann, Sam Byram a Grant Hanley, to je trojice obránců, bez kterých se bude muset domácí manažer Daniel Farke obejít až do konce sezóny. Nicméně defenzivní činnost, ač oslabená kvůli těmto absencím, nebyla v nynějším případě vyloženě tím nejslabším aspektem. Především směrem dopředu se Norwichi zkrátka nedařilo.

Liverpoolský celek nevyhrál v Premier League už čtyřikrát za sebou, protože se však před pár dny v podstatě nastartoval uhranou plichtou s aktuálním ligovým lídrem, neměl jediný důvod nevěřit v to, že by jeho série mohla být ukončena. Držel více míč na svých kopačkách, střelecky byl přece o něco aktivnější, a tak si končený úspěch asi ve finále zasloužil.

První poločas nabídl jen pár sporadických příležitostí. V 10. minutě prověřili svěřenci hlavního stratéga Carla Ancelottiho připravenost sokova brankáře Krula, a to díky Calvertovi-Lewinovi, nicméně ten se svou střelou opravdu zásadněji nezahrozil. Na druhé straně pálil zpoza šestnáctky Hernández, po teči beka Colemana však míč skončil v zámezí.

Ve 25. minutě se snažil dosud bezgólový stav opětovně změnit Calvert-Lewin, jenže zase našel zásluhou svého zakončení pouze rukavice Krula. Těsně před přestávkou mohl naopak udeřit ze slibné možnosti Norwich, každopádně dělovku ze střední vzdálenosti od Ruppa zlikvidoval gólman Pickford a následný pokus Hernándeze zablokoval stoper Keane.

V 55. minutě přišel na řadu klíčový moment tohoto souboje. Evertonu vyšla standardní situace, Digne vyslal centr z rohového čtvrtkruhu do pokutového území, tam si nejvýše na balón naskočil Keane, jenž ho usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce. The Canaries se snažili na tohle inkasování v poslední třetině tohoto mače zareagovat, ovšem bezúspěšně.

Everton mohl srazit sebevědomí svého protivníka ještě více směrem ke dnu v 58. minutě, nicméně zakončení pravačkou od Calverta-Lewina, mířící pod břevno, zlikvidoval Krul. Asi největší možnost na vyrovnání měl Norwich po přímém kopu od Buendíy, po jeho prudkém pasu do pokutového území si ale meruna cestu za brankovou čáru jednoduše nenašla.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 1:0

24.06.2020 19:00

Góly: 60. Raúl Jiménez

Wolverhampton sice nepředvedl proti zachraňujícímu se Bournemouthu tak přesvědčivý výkon, jaký by asi čekal, i přesto díky brance Raúla Jiméneze přesně po odehrané hodině zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. Po druhé výhře v řadě za sebou má stále reálnou šanci na elitní čtyřku, která by mu zajistila účast v příštím ročníku Ligy mistrů. V Premier League se momentálně nachází na šestém místě s devětačtyřiceti body.

Domácí zaostávají za pátým Manchesterem United jen vinou horšího skóre, na čtvrtou Chelsea ztrácejí body dva. AFC se ve středečním utkání prezentovalo pozornou hrou v defenzívě a soupeře k mnoha vyloženým příležitostem nepustilo, na druhou stranu bylo v ofenzívě prakticky bezzubé. Za celých devadesát minut totiž nevyslalo jediný pokus mezi tři tyči, v tabulce mu patří osmnáctá sestupová příčka se sedmadvaceti body.

První poločas nebyl nijak výrazně atraktivní, míč se nejčastěji nacházel ve středu hrací plochy a domácí se jen těžko prokousávali přes dobře organizovanou obranu protivníka. V poslední možnou chvíli úvodního dějství se i přesto mohli dostat do vedení. Jota přenechal balón Traorému, který si díky chytré kličce udělal dostatek místa ke střele a nakonec z hranice pokutového území mířil zhruba o metr nad břevno.

Obrázek hry se příliš neměnil ani po přestávce, Wolves z ničeho nic udeřili v 60. minutě. Mexický kanonýr Jiménez zaznamenal již svou patnáctou ligovou trefu v této sezóně, po nádherném pasu Traorého z pravého křídla se zjevil u vzdálenější konstrukce a zakončoval ramenem, míč se štěstím zaplachtil nad pozdě reagujícího brankáře Ramsdaleho. Svěřenci trenéra Santa si v následujícím průběhu hlídali těsný náskok.

Pojistit ho mohli zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, když po rohovém kopu z pravé strany tečoval balón na hranici brankového území Boly a Ramsdale skvěle vyrážel do strany. Třešně s přibývajícím časem začaly hrát na obrovské riziko a v páté minutě nastavení toho chtěl využít střídající Neto, jenomže po dlouhém samostatném úniku mu přízemní pokus nevyšel a mířil vedle bližší tyče.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 2:0

23.06.2020 21:15

Góly: 64. Tomáš Souček (vl.), 82. Harry Kane

Neslavně se do londýnského derby mezi Tottenhamem a West Hamem zapsal Tomáš Souček. Právě jeho vlastní branka ze druhého poločasu byla totiž tím rozhodujícím okamžikem celého klání. Po ní se český reprezentant spolu se svými spoluhráči na žádnou odpověď nezmohl, ba naopak soupeř ještě pojistil v závěrečných pasážích hry svoje vítězství gólem Harryho Kanea.

Spurs venku svého protivníka skolili už čtyřikrát za sebou, započítáme-li do těchto statistik i jedno utkání Ligového poháru, jenže doma nad ním naposledy triumfovali v roce 2016. Tentokráte se jim nevalnou sérii podařilo přerušit, byť v prvním dějství byl průběžný stav ještě nerozhodný. Posunuli se tak v tabulce aspoň do středy na aktuální sedmé místo.

Svěřenci manažera Davida Moyese po koronavirové pauze neprožili nejlepší chvíle v souboji s Wolverhamptonem, prohráli s ním o dva góly, a ani nyní si reputaci, i kvůli opětovné absenci jakéhokoli zaznamenaného gólu, k lepšímu příliš nenapravili. Připsali již tak na své konto pátý bezbodový neúspěch v uplynulých šesti kolech a zůstali sedmnáctí.

První půle každopádně nasvědčovala spíše té skutečnosti, že se na Tottenham Hotspur Stadium budou body dělit. Ani jeden z mančaftů směrem dopředu příliš nepřesvědčoval, brankových možností bylo opravdu pramálo. Než někdo ze zúčastněných vůbec vystřelil mezi tři tyče, uběhlo dohromady dvacet dva minut. Ozval se domácí záložník Lucas Moura.

Pravačkou se rozhodl ostře vypálit, jakmile se dostal zhruba pět metrů za šestnáctku, tlačil míč pod břevno, nicméně brankář Fabiaňski vytáhl ze svého klobouku perfektní zákrok. Krátce před přestávkou se dokonce již podařilo rozvlnit hostující síť Sonovi, jenže VAR odhalil jeho velmi, velmi těsný ofsajd.

Než se oba celky přesunuly do kabin, stačili domácí zahrozit ještě jednou, a zase tomu bylo prostřednictvím Lucase Moury. Brazilec se v pokutovém území ocitl ve vyložené pozici, snažil se teď hlavně přesně zacílit a nemyslet tolik na razanci zakončení, ovšem jeho počínání vyšlo zkrátka ve finále vniveč, jelikož balón nasměroval právě jen kousek vedle brány.

Tottenham i ve druhém dějství začal tlačit tím dál více na pilu a postupně ořezával větve defenzívy svého soka. V 50. minutě se poprvé výrazněji ozvala asi největší útočná hrozba výběru kouče Josého Mourinha, Kane se však elegantní patičkou vůči Fabiaňskému neprosadil. V 55. minutě a v 59. minutě Kane vystřelil znovu, jenomže nepřesně.

V 64. minutě se přece poprvé měnilo skóre tohoto duelu. Lo Celso vyslal centr z rohového čtvrtkruhu do vápna, tam meruna spadla nešťastně na nohu bránícího Součka, a od ní pak doputovala za brankovou čáru. Kladivářům se vyrovnat nepodařilo, ba naopak v 82. minutě inkasovali ještě jednou, to když po Sonově uvolnění završil své sólo účelně Kane.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 0:0

23.06.2020 19:00

Góly: -

"Lišky" z Leicesteru si komplikují svou cestu za vysněnou Ligou mistrů, v domácím prostředí totiž nedokázali porazit zachraňující se Brighton a pouze se s ním rozešli smírně v bezbrankovém poměru. V tabulce Premier League se sice stále nacházejí na třetí pozici s pětapadesáti body, ovšem ostatní konkurenti se k nim mohou přiblížit. Hosté naopak překvapili podruhé za sebou a ukazují, že spadnout o patro níže rozhodně nechtějí.

To navíc mohli pomýšlet i na výraznější bodový zisk, jenomže ani ne po čtvrthodině hry neproměnil nařízenou penaltu hrdina posledního střetnutí s Arsenalem (2:1) Neal Maupay. Svěřenci trenéra Grahama Pottera od samého začátku skvěle bránili a favorizovaného protivníka téměř k ničemu nepouštěli, v prvním poločase si dokonce vytvořili i více vyložených možností. První zajímavý moment byl k vidění po dvanácti minutách hry.

Justin totiž podcenil situaci v osobním souboji s Connollym a pak ho ve vyložené brankové možnosti podrazil, za což mu rozhodčí Mason udělil žlutou kartu, navíc bez váhání nařídil pokutový kop. Po kontrole u videa penaltu potvrdil, k ní se následně postavil francouzský útočník Maupay. Ten však tíhu okamžiku neustál, jeho pokus směřující k levé tyči famózně zkrotil ve svých rukavicích zkušený dánský brankář Schmeichel.

Brighton působil i v následujícím průběhu svěžejším dojmem, soustředil se na pozornou práci v defenzivě a hrozil z rychlých brejků. Ve 28. minutě mohl rozvlnit síť aktivní Conolly, jenomže na poslední chvíli byl zablokován. Leicester začal kontrolovat hru až v samém závěru první půle. Asi deset minut před přestávkou vyhodil balón pouze do země gólman Ryan a tuto obrovskou hrubku mohl potrestat Vardy, ale na přesnou střelu mu už nezbyl čas.

Obrázek hry se po změně stran změnil a domácí prakticky nepouštěli houževnatého protivníka k balónu, nicméně ve vzduchu měli výškovou nevýhodu a pokutové území Brightonu bylo po celou dobu naprosto ucpané. V 83. minutě zkusil zahrozit z přímého volného kopu Maddison, nicméně mířil příliš vysoko. V nastaveném čase ještě zahrál rukou ve vlastní šestnáctce Dunk, avšak když Mason na penaltový puntík neukázal, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC31282170:2186
2.Manchester City31203877:3363
3.Leicester City31167859:2955
4.Chelsea FC31166955:4154
5.Manchester United311310848:3149
6.Wolverhampton Wanderers311213644:3449
7.Tottenham Hotspur311291050:4145
8.Sheffield United311111930:3144
9.Arsenal FC311013843:4143
10.Crystal Palace311191128:3642
11.Burnley FC311261335:4542
12.Everton FC311181238:4641
13.Newcastle United311091229:4239
14.Southampton FC311141638:5437
15.Brighton & Hove Albion317121234:4133
16.Watford FC316101528:4628
17.West Ham United31761835:5427
18.AFC Bournemouth31761829:5027
19.Aston Villa31761836:5927
20.Norwich City31562025:5621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (642)

Přidat komentář
Salfovic

Acho jo, ten Lestr tu LM ještě projede

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
RKBoy

Chilwell bude lacnejší.

Reagovat
raduinho

Lejčestr nic neprojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tam budou vlci

Reagovat
C-M@ster

K čemu ten VAR potom je?

Reagovat
Pharrell

Je celkem na houby. Byl jsem velkým zastáncem VAR , ale kdyby byla možnost jsem teď pro její zrušení.

Reagovat
RKBoy

Lesteru dochádza štava, možno z toho bude ešte 3. miesto.

a pokial porazíme City aj tomu začnem verit.

Reagovat
Tommy$

Je klidně dost možný, ze se o to 3.místo popere Chelsea s United

Reagovat
Talker

Tak je po restartu, podle prvních zápasů se moc hodnotit nedá. My hrajeme se Citizens, takže teoreticky si vytvořili bod náskoku navíc oproti včerejšku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Counter

Pornstein:

Hearing Arsenal have signed:

David Luiz to a 1-year contract

Cedric Soares to a 4-year contract

Pablo Mari to a 4-year contract

Cédric mě z nich překvapuje nejvíc, za pár měsíců má 29.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Super spravy... Pre tim, ktorý chce hrat o 10. miesto. Fakt hanba, kam sme sa dostali. Nemam ani chut to sledovat.

Reagovat
PP

Reagovat
Bandita_Harry

To prejde

Reagovat
Nikikrew

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan Gazidis where are you now ?

Reagovat
Smreky

Luiz si to vyslúžil za výkon v poslednom zápase? lebo neorozumiem týmto podpisom.... hráči dobrí možno tak pre Norwich nie pre Arsenal...

Reagovat
bbbauch

Good luck have fun

Reagovat
FUnk

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

raul je super

podla mna nas cakaju este tazko predstavitelne sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Reagovat
Mates_Matesović

Ndombele Mourkovi pingluje starou? Protože aby ho na každý tiskovce vynášel do nebes a pak mu v prvních dvou zápasech dal krásných 0 minut, to mi nepřijde úplně normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, kde je problém. Možno nie je 100% fit, možno mu niečo povedal. Je to ale divné. Asi mu tým chce niečo naznačiť.

Reagovat
Whitemedia

Já bych řekl, že ho odepsal, občas to tak dělá a je to k nasrání..

Reagovat
Counter

Právě vyšly zprávy z Francie, že už je mezi ním a Mourkem definitivně ámen.

Reagovat
cristiano.K.

Mourinho no

Reagovat
r.mrazik

klasik mourek

Reagovat
Whitemedia

West Ham by mohl táhnout do pryč, ti by obrali asi jen nás..

Reagovat
Front hell

No nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Vim o někom jiným než o vas teda

Reagovat
smazaný uživatel

Do gólu sme hráli celkom dobre na náš štandard. WHU sme nepustili takmer do ničoho. Potom podľa očakávania po vstrelení gólu sme sa stiahli a čakali na gól. Toto mi najviac vadí na našej taktike.

Lo Celso, Lamela, Aurier a Sissoko veľmi dobre. Naopak Lucas, Alli a Son mizéria. Kane nič moc ale gól dal, snáď mu pomože. I tých ďalších 90min do zápasovej kondície.

Nechápem ale, prečo Mourinho znovu nevyužil všetky možnosti vystriedať. Niektorí ťahali už jazyk po tráve. Sessegnon miesto GLC a Ndmbelé miesto hocikoho.

Reagovat
matZz

Son mi přišel v obou zápasech v pohodě, akorát se dostává málo do hry

Reagovat
matZz

nikdo se k tomu zatím neodhodlal, ani jsem nevěřil, že to budu moct ještě někdy napsat, ale: Dier hraje fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som to išiel napísať. Dier sa rozohral na CB celkom solídne. Už pred pauzou tam mal nejaké záblesky. Stále si ale nie som istý Davinsonom.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Dier super. Sánchéze si tam pěkně diriguje, dokáže tam všechny pěkně seřvat a na tom hřišti se chová fakt jako lídr.

Reagovat
smazaný uživatel

s WHU to vypadá bledě

Reagovat
jk

Ale oni hrajou fakt strašný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ti čtyři dole si nemají co vyčítat a nejspíš se udrží jednooký král, na nějakou zázračnou cestu za záchranou to ani u jednoho nevypadá

Reagovat
Hokaido

U WHU je super ten los. V posledních 4 kolech mají doma Watford, Villu a venku Norwich. To budou skvělý zápasy o šest bodů, jen ta atmosféra a ti diváci mi u toho budou strašně chybět.

Reagovat
Hokaido

Od odchodu Payeta úplně o hovně tým.

Reagovat
Člen_zlořádu

Reagovat
Ondiis

Rice parádní hráč to jednou bude. Toho bych si u nás dokázal představit. Sice bychom mu zkurvili kariéru, ale co

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PH8

Souček dneska strašnej. Připadá mi, že se mu spoluhráči boji nahrát a vynechávají ho ze hry. On sám se boji hrát a ještě se na hovno nabízí. Dneska hrozně neobratný a drží ruce, že vypadá že je paťatej. Navíc už od poločasu vypadal že toho má dost. Budu mu držet palce, snad se dostane do formy

Reagovat
Vsadim gule

Koukal sem asi půl hodiny a taky mi přišlo, ze mu to vůbec nenahravaji. Jinak fotbal hroznej. Ten tým si vůbec neumí nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej s WHU, kdo dokáže dát gól

Reagovat
Losinho

S Wolves patřil k nejlepším..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, dost ho vynechávají, ale také proto, že se nenabízí, několikrát mohl jít pro balón a byl zalezlý mezi hráči soupeře, nechce se mi věřit, že by měl až tak striktní pokyny v držení pozice...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, to už jsem si říkal v několika zápasech. Těžko říct, jestli si úplně nevěří, tolik se nenabízí a někdy mám až pocit, že ho ignorují. Když to srovnám s tím, jak si ve Slavii zajel mezi stopery a jeho rozehrávka byla pro tým jedna z klíčových věcí, tak je to fakt šílenej rozdíl se situací, kdy Noble radši xkrát nakopne do ztracené situace míč na Antonia místo toho, aby přihrál na volného Součka.

Reagovat
Miguel19

Pipe Sierra

@PipeSierraR

·

8 h

CONFIRMADO: El #BayerLeverkusen ha recibido 2 ofertas por el alemán Kai Havertz (21):

#RealMadrid: 80M€. Contrato: 5 años y salario anual de 9M€.

#Chelsea: 88M€ + bonos. Contrato: 5 años y salario anual de 9.5M€.

El club y su representante analizan la negociación.

Sierra je ale žvatlal, tak snad..

Reagovat
Svatej

Snad bude žvatlat i dál

Reagovat
icemike

Zprvu jsem říkal, že ho nepotřebujeme, ale jedno křídlo do rotace nám definitivně chybí

Reagovat
Miguel19

Kai není křídlo...

Reagovat
RKBoy

tak vraj ešte stále chceme Benrahmu.

to fakt neviem ako to chce Frank postavit a rotovat, už teraz je ten útok dobre poskladaný a kvalitný a ak by prišiel Kai a Benrahma ,som si istý ,že si to najviac odnesú Pulišič ,Odoi a Mount ,čo nechcem.

príde mi ,že už sme až moc "nenažraný" , chcelo by to čo najskor dokončit prestup LB a potom upriet pozornost na stopéra.

chápem ,že Kai je top talent, potencionálne generačný ale jeho príchod podla mna destabilizuje celý útok..jedine keby odišiel Barkley a rotoval ho s Mountom..ale ako to bude vyzerat v reálne neviem.

Benrahma sa mi ako hráč páči ale ten je už zbytočný, krídiel je dost.

Reagovat
icemike

Ale kraj zálohy zahraje, stejně jako Mount. A po odchodu Pedra a Willa budou jen 2 křídla odoi a pulda a u mladých je to samý střeďák. Piazon je ještě u nás?

Reagovat
RKBoy

Werner bol podpísaný hlavne na to lavé krídlo a Ziyech ti zahrá na oboch stranách.

Reagovat
icemike

Uvidíme

Reagovat
RKBoy

neviem čo treba uvidiet.

Werner hráva prevažne na lavej strane, ako osamotený útočník je polovičný čo je dokonale vidiet v repre...tohtosezonne čísla nazvierla hlavne preto ,že hral z lava a mal volnost.

Ziyech je AM ale v Ajaxe hral častejšie na pravom krídle s tým že sa rád stahoval na stred a menil pozície, podobne ako Hazard.

Reagovat
RadekVonCZE

Sakra, příchod Havertze je pro vás totální blbost, radši to investovat do zadní linie. Útok bude stopro Werner-Abraham-Ziyech a záloha Kovačić-Jorginho-Kanté

Reagovat
icemike

Ne, nebude

Reagovat
Zaschrona

5 - Each of Michael Keane's first five Premier League goals have been scored in consecutive calendar years (2016, 2017, 2018, 2019, 2020). Annual.

Reagovat
bbbauch

Tony❤️ dneska to Ole zvladnul dobre, bavil jsem se, druha pule mnohem lepsi

Reagovat
Swarley

takhle by to mělo v těch domácích zápasech vypadat, super výkon...

Reagovat
CR7RONALDO

Keby mi za hento zakázali vstup na štadión, tak tomu tímu okamžite prestanem fandiť. Okrem toho to, že vedenie Burnley sa nestotožňuje s jeho názorom, znie rasisticky voči bielym. Anglicko strašne klesá.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty jsi kokot

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Jake :((( Sympatizuje s Tommy Robinsonem, vyjadruje podporu islamofobickym organizacim, on a jeho pritelkyne maji historii rasistickych komentaru na internetu, ale v tomhle pripade to proste nebylo rasisticky motivovany. Proc mu to ty lidi neverej :(((( Vsak dokonce ma i cerny kamose. Doufam, ze ho nevyhodi z prace. A stejne tak jeho pritelkyni. To by byla hrozna skoda ;)

Reagovat
fenixLFC

chudacik, preco vzdy u ludi ako on alebo kotleba im nikto neveri ze to nemyslia rasisticky ale je to vzdy a opakovane iba zhoda nahod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nektery lidi maj fakt pech no...

Reagovat
smazaný uživatel

“When we win do not forget these people want you broke, dead, your children raped and brainwashed and they find it funny”.

Reagovat
valloire

...takže reakce na vraždu 3 bílých lidí v Readingu islamistou a to se nesmí, bejt to obráceně a bílej ubodal 3 Černochy, tak tu máme další kolo rabování a ještě k tomu vyjadřuje podporu fuj fuj Robinsonovi...já bych ho nechal pro výstrahu zbičovat na náměstí

Reagovat
merlick

s tebou sa neda suhlasit takmer v nicom, ale teraz..

ako to, ze momentalne sa riesi minulost bieleho cloveka, a pri Georgovy je jeho kriminalna minulost (o dost vacsi prehresok ako - zatial nepodlozene - rasisticka minulost tohoto belocha) absolutne zmazana a chlap je vyhlaseny za hrdinu? Uz to prestava byt vtipny tento warp reality

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako ale tahle argumentace je uplne zcestna.

Ano, u tohohle primitiva se minulost resi, protoze to je proste relevantni k soucasny situaci. Je sakra tezky mu verit, ze ten prelet nemel rasistickej podtext, kdyz ten clovek proste je zdokumentovanej rasista. Pokud neco vypada jako kocka a chova se jako kocka, tak to neco asi doopravdy kockou bude.

Dalsi vec je jeho vymluva, ze to jako mela byt reakce na ty utoky nozem v Readingu, o ktery mluvi valloire. To je tak neuveritelna slaba berlicka, ze kazdy s IQ nad 100 to musi prohlidnout. Jeho zduvodneni bylo to, ze "media informuji o BLM, ale tomuhle nevenovala skoro zadnou pozornost". Coz je teda neuveritelna picovina a ja nechapu v jaky alternativni realite ten primitiv zije. Kdyz se to stalo, tak o tom dokonce i u nas, v CR, vysel clanek na kazdym zpravodajskym webu. Takze si nejak nedovedu predstavit, ze by o tom media v UK neinformovala. Staci si otevrit google a dohledat si, ze ruzny britsky media o tom informuji na denni bazi. Ne, tahle vymluva je proste absolutni picovina.

Jeho motivace je evidentni a je v podstate stejna jako u vetsiny lidi co ohledne BLM protiargumentuji nejakym #AllLivesMatter nebo #WhiteLivesMatter. Da se to shrnout otazkou "a co ja, bily muz?! proc neni venovana pozornost mne?!". Krehky bily ego nekterych lidi proste nedokaze v soucasny dobe snest, ze v mediich se ted primarni hovori o cernosich. Coz je samozrejme v jadru rasisticky jak prase.

Ted k Floydovi. U neho proste minulost relevantni neni, protoze ackoliv mel problemy se zakonem, tak si ty prohresky ale odpykal. Svuj dluh spolecnosti splatil. Jeho kriminalni minulost nesnizuje to, ze se v souvislosti s jeho smrti udala hrozna nespravedlnost a umrit si proste nezaslouzil.

Reagovat
valloire

nějaký all lives matter? tahle sebemrskačnost mě fascinuje, staráte se o černý a tys černýmu úplně u prdele a když je to u prdele bělochovi, tak je to rasismus?

Floyd byl samozřejmě pod vlivem drog a na to asi umřel, stejně jako ten hispánec v Tucsonu. Litovat celoživotního kriminálníka jenom proto, že je černej, to sorry.

https://pbs.twimg.com/media/EbQpd5ZXgAYcAka?format=jpg&name=medium

levicový školství koukam dokáže věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nejaky All Lives Matter nebo White Lives Matter.. Ja si myslim, ze asi nejvic vserikajici vec o tehle "hnutich" je to, ze to ani nejsou hnuti. BLM ma jasne definovany problem proti kterymu bojuje (systematicky rasismus napric legalnim systemem, neumerny chovani policajtu vuci cernochum), datum vzniku, logo, oficialni stranky atd. Kdezto ALM a WLM nic takovyho nema. Nikdo se nikdy nesebere a nepujde jen tak protestovat za ALM/WLM, protoze realne zadnej problem neexistuje. Tyhle hnuti a z toho pramenici protesty (nebo prave treba ten prelet letadla), se vzdycky objevuji az jako reakce na to, kdyz BLM dostane v mediich vetsi prostor. Coz je presne to jesitny bily ego, ktery nedokaze snest, ze media primarne neresi jeho problemy.

Reagovat
valloire

Tak samozřejmě All i white je reakce na BLM...o tom neúměrným chování si myslím svý.

https://pbs.twimg.com/media/EaTMBKmWsAEJZ_T?format=jpg&name=900x900

"Spouštěčem násilí byla dlouhodobá frustrace mladých lidí, zvláště těch jiné barvi pleti, že jsou policisty často považováni za podezřelé jedince." Stuttgart.

No, myslím, že teď už barevní za podezřelé jedince považováni rozhodně nebudou.

Reagovat
Zaschrona

A tu část, ve které organizace BLM sama sebe označuje jako neomarxistické hnutí s mnoha ultralevicovými cíli typu zničení kapitalismu, tu ignoruješ záměrně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se k tomuhle dá něco najít? Celkově se o to moc nezajímám

Reagovat
Zaschrona

Například na stránce, kde oficiálně vybírají peníze na svoji činnost...

https://www.gofundme.com/f/ukblm-fund

"We’re guided by a commitment to dismantle imperialism, capitalism, white-supremacy, patriarchy and the state structures that disproportionately harm black people in Britain and around the world."

"How we’ll spend the funds! Developing and delivering training, police monitoring and strategies for the abolition of police."

A to jde v tomhle případě o britskou odnož, v zemi, kde policista běžně ani nemůže mít zbraň u sebe. Jakkoliv i v Americe volat po zrušení policie je nekonečně radikální hloupost...

"BLM UK organises in the Black radical tradition, using political education, direct action and political leadership towards Black liberation."

Political education? Kdo by si hned nevzpomněl na politickou výuku marxismu-leninismu u nás.

Rozhovor z roku 2015 se spoluzakladatelkou, ale pořád aktuální...

https://twitter.com/davereaboi/status/1274336621702373377

“We actually do have an ideological frame. Myself and Alicia, in particular, are trained organizers. We're trained Marxists. We're super versed on, sort of, ideological theories.”

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíše, že by to teď proklamovala někde ta originální organizace, tyhle různý odnoše mě zajímají ještě o něco málo méně, než ta hlavní.

Reagovat
Zaschrona

Ta "originální" organizace má v podstatě to stejné i na oficiálním webu, jen ne tak otevřeně.

Reagovat
Counter

Dělají to zákulisně, v podstatě takový deep state.

Reagovat
Zaschrona

V suchém triku.

Reagovat
Counter

Ještě nějakou konspiračku nám sem hoď, neupejpej se.

Reagovat
Zaschrona

Dej si ještě jednu dávku, bejby, seš málo sjetej...

Reagovat
Counter

wut

Reagovat
Zaschrona

Podle tebe se teda hnutí BLM nehlásí ke zničení kapitalismu, když na něj vybírá peníze?

Reagovat
Chazy

Ale ne, už i ty si zešílel a místo diskuze jen argumentační fauly. Smutné

Reagovat
Zaschrona

Moje trpělivost s lidma, kteří argumentují ve stylu, že jsem nějaký konspirátor, či co, je nevýrazně nízká, sorry jako. Včera mi tu nějaký místní komouš povídal, že prý užití násilí pro zničení současného fašistického západního světa je správně. Dneska mi tu pro změnu místní woke progresivistická klika ukazuje, že jede plně v duchu dnešní doby, tj. hlavně zesměšnit oponenta...

Mi teda řekni, co by mělo u nás výhledově nahradit tu policii, když tohle podporuješ...

Reagovat
Chazy

Kua, kde jsem to řekl. Stěžují si na chování a pak mě někam škatulkuj, protože se mi nelíbí tvoje vyjadřování.

Ale jinak mi bylo moc sympatické, ze to v Seattlu pojmenovali CHAZ. A byl to výborný psychologický experiment

Reagovat
Chazy

Toto mě hrozně zničilo

https://twitter.com/zeferreira777/status/1274337412181823489?s=20

Oni se v CHAZu sami segregovali. Prostě já už to tady psal, zastupujeme generaci, která nemá žádnou trpělivost a neumí věci nechat vyvinout, všechno musí bejt hned a nesmí se čekat. A projevuje se to i v aktivismu, kde by lidi chtěli, aby se svět změnil ze dne na den, úplně se zahodilo stovky let vývoje a druhej den se žilo jinak. Tak to prostě nefunguje, musí x generací vymřít, x se narodit, aby se svět posunul kupředu, tak jako to probíhalo poslední roky.

BLM je obrovský úspěch už jen tím, kolik lidí to ovlivnilo, jak se podařilo poukázat na problém. Nechápu prostě, proč se to tahá do takových extrémů, které tomu celému jen škodí.

Nic to ale nemění na tom, že se mi nelíbí tvůj styl diskuze a nelíbí se mi ani to, že mě tu hned někam zařadíš, aniž bych se k tomu jakkoliv vyjádřil

Reagovat
Zaschrona

Tak já nevím, spíš tady BLM bráníš, Kapa spíš taky adoruješ, tak si tě trochu dobírám. Ono prostě mi ale přijde zajímavý, jak se toho nakecá pořád dokola o tom samém, ale aby se jednou řešili i nepříjemný záležitosti s tím spojený, to ne.

Já to dění v Seattlu právě docela sledoval, nejzajímavější bylo to video s návrhem, jak by měl každý bílý zaplatit černému dolary. Přijde mi naprosto neuvěřitelný, že to tam trpí v situaci, kdy v těch ulicích žijí i normální lidi, kteří s tím nechtějí mít nic společného, to není jak věc s Klinikou u nás.

A teda já s tímhle přístupem "vše hned" úplně nesouzním, ale máš pravdu, že asi i většina naší generace to tak vidí. Respektive teda svět se posouvá stále někam, jen ne vždy platí, že kupředu. Ještě bych k tomu připojil tu všudypřítomnou potřebu se chytat každé módní vlny, místo podstaty je mnohem důležitější virtue signalling. Momentální vývoj mi přijde dost ve stylu, že se sociální sítě rozlili do ulic. Je to do budoucna ohromný problém, protože moderní státy se odnaučili to, co uměli ještě v období studené války. Příští revoluční pokusy změnit režim se západní státy normálně budou bát zastavit. Děsivý vyhlídky...

Mně se zas nelíbí, jak nikdo z podporovatelů BLM není schopen odsoudit to, o čem píšu. Očividně ti to asi nevadí, když se o tom nijak negativně nevyjadřuješ. Přijde mi to děsivý, mainstreamová krajně levicová a zjevně rasistická organizace a lidi to masivně podporují. Nebo nevím, ale já bych asi nemohl říct, že podporuji cokoliv, co má ve svém jádru přítomné něco takového.

Reagovat
Chazy

https://tinyurl.com/ybt46p2j

Z moji zkušenosti tak zhruba 0,1 % lidí, kteří říkají "all lives matter" tak doopravdy nad lidmi kolem sebe uvažují.

Většinou končí svoje pokrytectví už u toho, že přejí smrt Floydovi, protože bral drogy

Reagovat
valloire

což je blbost chazy...a sám víš, že to je jediný heslo, které je pravdivý...můžu ti taky napsat, že z mojí zkušenosti si 0,1% black lives matter myslí, že záleží taky na jiných životech

Reagovat
Chazy

Nemůžeš, nemáš na to žádný vzorek.

A je to hlavní heslo, není jediný na kterým záleží. Když je někdo v útlaku, tak proč neudělat heslo pro něj? Proč neudělat White lives matter v oblastech, kde je vůči bilym vedený systematicky rasismus? Nedává smysl tam mít all lives, když černým nebo jiným se nic neděje, žijí svobodně a trpí jen bílí.

Jedno nevylučuje druhé, Black lives matter je podmnožinou all lives matter a ted se řeší v místech, kde je aktuálni, kde nikdo nezpochybňuje White lives matter a kde all nevyjadřuje potřebný problém

Reagovat
Chazy

* kde nevyjadřuje řešený problém

Reagovat
Gazdo

ja by som praveze nepovedal ze sa riesi len v miestach kde je aktualny tento problem ale riesi sa to vsade

Reagovat
Chazy

Tak to bys povedal špatně, no, co ti na to mám říct

Reagovat
Gazdo

Ja neviem ale mam dojem ze BLM vzniklo za ucelom protestu proti neprimeraneho nasilia AMERICKYCH policajtov voci obcanom tmavej pleti v AMERIKE. A pokial vidim je to hnutie celosvetove. Vies si predstavit ze by si nejaky futbalist z PL na zaciatku zapasu neklakol? Ved by mu rozviazali zmluvu a to je chore

Reagovat
Chazy

Strašně zvláštní uvažování. Je to prostě protest proti nějakému útisku a lidi protestují všude, kde se s ním setkávají. V UK neprotestují proti situaci v USA, ale svoji vlastní, jen se nechali inspirovat. Tak funguje náš svět úplně ve všem a nechápu, proč by nesměl v případě protestování.

Reagovat
Gazdo

Ja neviem na toto mame iny nazor no. Uz tu pisali ludia co ziju/zili v amerike, sam tam mam viacero znamych s ktorymi som v kontakte a vsetci do jednoho sa zhodli ze v Amerike je vacsina (rozumej vacsina nie vsetci) cernosi nieco ako u nas romovia. Jednoducho skupina ktora aj napriek tomu ze im vlada, zamestnavatelia, skolstvo castokrat vychadza v ustrety tak jedine co robia je ze nariekaju aki su k nim vsetci zli a nemaju snahu cosi zmenit. Bohuzial sa to tyka aj deti (teda problem je podla mna hlavne tam) cernochov ktore toto spravanie sleduju a ucia sa ho uz od svojich rodicov a preto tento problem stale pretrvava. A kedze deti rodicom len tak odobrat nemozes tak to bude donekonecna. Preco napr Aziati nenariekaju (a ze aj aziati boli kedysi otroci a utlacovany narod) ale drzia hubu a makaju a uz su brani ako normalny obcania USA a Azia v podstate drti svetovu ekonomiku kdezto v Afrike sa striela a hladuje jedna radost

Reagovat
Chazy

Asi nechápu, co je toto za offtopic z tvé strany. Řešíme to, zda ty demonstrace jsou v místech, kde je ten problém - ano, jsou.

Co se týče toho, co píšeš, tak vidím to jinak, ale i kdybych neviděl, tak to nedává právo policii, aby popravovalo mučením černé lidi na ulici a je potřeba na to poukázat.

Reagovat
Gazdo

To bolo trosku OT ze v amerike zase nie su kolkokrat ludia tmavej pleti utlacovani bezdovodne. A ja nikde nepisem ze ten policajt je nevinny. Ja som to video videl a som za to aby dostal bud dozivotie alebo trest smrti. A hrozi mu 40 rokov vazenia coz v jeho veku kludne dozivotie znamenat moze takze ak ho odsudia tak trest dostal a hotovo pripad uzavrety. Rozhodne mu to nepreslo a neprejde tak nechapem co sa strhli take demonstracie

Reagovat
Chazy

Není na odůvodněný utlačování

Jinak v pohodě, jen si přešel z tématu, který mi přišlo zajímavé, na téma, který už mi zajímavé nepřijde. Jestli jsi to doteď nepochopil, tak si vůbec nedělám naděje, že bych ti pomohl to pochopit, asi jsi holt se svým názorem spokojený.

Reagovat
Gazdo

Odovodnene utlacovanie je prehnane a pravdepodobne som sa zle vyjadril. Chcel som tym len povedat ze jednoducho podvedome existuje v nas vsetkych zmyslanie ze cernoch jednoducho skor spacha zlocin ako beloch (lebo statisticky tomu tak aj je) a tym padom sa neda cudovat preco policajti su voci cernochom preventivne rezervovanejsi alebo v tych horsich pripadoch ktore uz su mimo misu agresivnejsi. Od temy som uhol lebo som to uz pokadal za uzavrete lebo bolo ocividne aspon pre mna ze sme sa zhodli na tom ze sa nezhodneme

Reagovat
bobis21

Demonstrace ale nejsou kvůli jednomu konkrétnímu případu, ale kvůli systematickému problému který existuje stále. V mnoha městech šla i místní policie v čele toho protestu, protože sami vidí že ten systematický problém existuje.

Reagovat
Gazdo

Ale ja netvrdim ze je to len a len kvoli Floydovi a je mi jasne ze v USA su cernosi tou utlacanejsou skupinou ja len poukazujem na to ze jednoducho su k tomu logicke predpoklady

Reagovat
bobis21

Před několika zápasy jsem viděl že si někteří hráči neklekli a nikdo to neřešil.

Reagovat
Gazdo

Klakal sa myslim iba prvy zapas

Reagovat
bobis21

I v tom prvním kole hned to bylo tak, že část týmu to nedělala.

Reagovat
Gazdo

Tak v tom pripade ma to minulo a ak je to tak tak potom beriem spat

Reagovat
valloire

...ještě k tomu informování, jak informujou a o to jde...s ničím to nesouvisí, byl v programu a byl psychicky narušený to už je chcaní na hlavu a trapný jak prase

Reagovat
merlick

wau, tak teba vtiahla ta BLM a pohltila kazdym jednym chapadlom

O egu to teda rozhodne nie je, asi si moc cital tie braky motivacne. Ide tu o fakty, kde (uz to mozem nazvat tvoja strana, aj ked som sa chcel vyhnut nalepkovaniu, ale si solidne ponoreny) tych bielych ludi sere ze cierny ludia poznaju svoje prava dokonale, ale svoje povinosti hmlisto.

Ked uz sa bavime konkretne, tak George mohol zit keby spolupracoval, co sa z nejakeho sialeneho dovodu moc nedeje u ludi jeho komunity. Sedel v aute, z ktoreho ho vytiahli policajti(nasilne samozrejme, lebo nemohol vystupit ako normalny clovek), a potom ho nasilne museli dat do policajneho auta, kde nechcel nastupit pretoze ma "klaustrofobiu", ktora mu mimochodom nevadila 10 min predtym v jeho aute. No a nasledky? Policajtovy hrozi 40 rokov - absolutne primerany trest. Co chce potom to hnutie? Dezintegraciu spolocnosti ocividne, a z ich strany solidne nepochopenie ulohy statu v spolocnosti. Vid nasledne prehnane reakcie osmych demokratov ze policia by mala byt rozpustenia.

Ale je zabavne ze sa bavis o motivacii. Motivaciou policajtov je vies co? V USA konkretne nezomriet. A prave preto pristupuju ku niektorym komunitam, ghettam, uliciam, mestam s urcitou zvysenou davkou obav, a preto idu radsej tvrdsie na byvaleho kriminalnika. Zase ta tvoja rozdvojenost, jedna strana ma motiviaciu, a ked ju pouzije ta druha tak je to razismus. Stastiky:

https://www.ojjdp.gov/ojstatbb/crime/ucr.asp?table_in=2

- Black ppl 1000 viacej vrazd v roku 2018 ako biely ludia, a to je ich 5x menej.

- a ejha, trosku mozno by to prislo niekomu rasisticke, mne to tak nepride(lebo jebat rasizmus v tychto pripadoch, nemusim nalepkovat), ale obetami vrazd v US, kde utocnik je cierny je az v 16% beloch, a ked utoci beloch tak iba v 8% pripadoch je to cernoch. Aj absolutne cisla tam pre nich vyznievali horsie mam taky pocit, uz sa mi to nechce hladat.

Medialny priestor nikdy tak nedaval do popredia obete nejakej rasy ako momentalne, jedine co natom chalanovy vadilo. Uz je toho troska moc, a preco vlastne? Dostane policajt trest? Myslim ze dostane, a opravnene. Co dalej chcu potom? Zvrhnutie systemu? Ocividne nevedia ani sami, lebo obvinuju kade koho a pre hocico, zhadzuju sochy ludi ktory tu vyhrali 2 sv. vojnu napr. Nehovorim ze tu mame mat sochy byvalych otrokarov, alebo ludi ako Leopold II, ale extremne mi natom vadi ze o tom rozhoduje dav. Malo by to byt na rozhodnuty miestnych poslancov po porade so sociologmi a historikmi. Ano.. tychto ludi si volia ....... prekvapivo.. pockaj... LUDIA. Takze, napicu si volil - tu mas trest a kretenov v miestnej samosprave ktora ti zablokuje akykolvek dialog alebo vyriesenie odstranenia soch.

Bieli ludia protestuju proti tomuto:

https://www.forbes.com/sites/lisettevoytko/2020/06/07/like-george-floyd-this-man-was-arrested-for-using-a-counterfeit-bill-but-says-white-privilege-saved-his-life/#2f9b1fc0366f

Neskutocne co ten beloch dokazal za mentalnu akrobaciu. Vzpieral sa policajtom? Urcite nie. Mal predosly record? Pochybujem. Dve neporovnatelne situacie. Tu by mohlo to tvoje IQ, ako pises 100+ zafungovat a troska si uvedomit co za absurdnu picovinu s 2 milionmi likeov to je.

Reagovat
valloire

výborně

Reagovat
Gazdo

Klobucik

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne Imp to narozdíl od tebe píše logicky několik let, ale pak se tu vždy musí objevit rasistický plačky jako ty Určitě jsou běloši utlačovaní Nikdo je nemá rád Všichni jim ubližují

Běž se bodnout, typický příklad bělošské nadřazenosti z toho tvýho rádoby příspěvku

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Nefňukej furt Lidi jako ty vymírají, cítíš se opuštěn co ? To nevadí, rasisti stejně v novým světě nemají co dělat

Reagovat
valloire

Novej svět si strč do prdele, malá ukázka je Seattle co? Komouši jako ty jsou naprosto mimo a dějiny s váma zametou stejně jako už jednou. Budeš první co bude řvát, že nemá co žrát a nenabije si mobil, kdyby se to stalo podle tebe.

Reagovat
valloire

...no a kromě toho, tohle co napsal je holá statistika...nelíbí co?

Reagovat
merlick

pisat tu niekolko rokov je nejaky znak inteligencie? Ja to tu citam niekolko rokov a prave kvoli ludom ako si ty sa tu moc nevyjadrujem. Co iba pridu a zajebu niekolko smejucich sa smajlikov a zacnu skatulkovat. Faktov alebo argumentacie moc tvoj prispevok tiez nepobral..

Reagovat
merlick

len btw pre dementov ako si ty, moj najlepsi kamarat je ciernej pleti, a povazujem ho za jedneho z najrozumnejsich ludi co som spoznal. A nie, necitim sa byt utlacovany, len mi vadi sedlacka mentalita, kde do debaty vstupuju a najviac vykrikuju dementi ako ty, cim iba prilievaju viacej oleja do ohna, a hlavne ze sa ignoruju fakty.

Tak mi prosim ta zopakuj aky som rasista

Reagovat
merlick

imp26.06.2020 11:44#

neplakej a udělej nám laskavost, běž si stoupnout na koleje a čekej než tě anuluje vlak

to je fakt, tak se anuluj nějak jinak

Mas pekne vzory inteligent

Reagovat
O.Giroud

tak tu si sa pekne sekol, preco sem nedas cely prispevok?

Reagovat
merlick

beriem spat, povacsinou to ludia oznacia kto to pise, a po 2 vetach som to prestal citat radsej

Reagovat
Mastný Chobot

Toto ozaj nie je valídny argument, keď belochov je 5x viac. To je skôr ďalší arguement na podporu BLM teda.

Reagovat
Gazdo

a aj tak cernosi maju o 1000 vrazd viac ze ano

Reagovat
merlick

hovorim ze aj absolutne cisla vychadzaju v ich neprospech (v utokoch biely vs cierny - ze napr 100 cernochov zautocilo na belochov, ale belochov na cernochov iba 90), a nato ze je ich 5x menej maju o 1000 vrazd viac

Reagovat
Generalní Gladiator

Když ti někdo třeba zabije děti a odsedí si trest,tak tím splatí dluh společnosti?

Reagovat
valloire

máš ještě šanci tohle všechno prohlídnout...odpověď je neomarxismus plus levicový media

Reagovat
merlick

ty to az moc hrotis

Reagovat
valloire

no já ne, když to sleduješ ve světě

Reagovat
merlick

hej, ale dost casto konspirujes a mas pristup vymetania ohna ohnom, a ze vsetci su skorumpovani a diletantski magori

Reagovat
valloire

Ok, možná, ale kolikrát se to ukázalo jako fakt. Co se týče vymetání ohně ohněm, co chceš dělat, když do Evropy proudí miliony muslimů a arabů a ti cokoliv jinýho berou jako slabost?

Reagovat
merlick

nechodia ich tu miliony, ziju ich tu miliony, ktore sa tu dostali za poslednych 1500 rokov. Tiez tu maju svoj "narok", ved az do padu granady v 1492 okupovali znacnu cast kontinentu. A ked si to tak vezmes, aj biely ludia "okupuju" europu momentalne, ta nepatri nikomu, tiez sme sa tu iba doviezli z afriky pred par desiatkami tisicov rokov.

To, ze si mame lepsie chranit hranice a nevpustat tu kohokolvek je druha vec. FRONTEX si absolutne nerobi svoju ulohu, a tou je ochrana vonkajsich hranic. Je tam ale problem zvrchovanosti statov, kde staty ako taliansko alebo grecko (ktore to aj tak nezvladaju) to nechcu prepustit EU, a tym aj nejakemu spolocnemu rieseniu. Do tejto problematiky je ale tazke vidiet, pretoze pravdepodobne vacsina tych ludi nema ziadne papiere co tu pridu, a je ako ich potom vratis, kam? Este je tam dalsi problem ze ich vracias do vojnovej zony alebo do humanitarnej krizy. Mame peniaze, pomozme. Lenze tam nie su problem peniaze, ale egomaniaci a autoritativny vladcovia. Tych treba zosadit v prvom rade, ale EU je v intervenciach dlhodobo uboha. Max sa tu predavaju zbrane do tychto krajin, ktore koncia bohvie kde aj tak.. komplikovana situacia

Reagovat
Generalní Gladiator

Republika patří nám, pokud většina bude chtít, nemusíme tu pouštět žádné Somálce,nigerijce,Pákistánce,Afghánce..srát na ně..Otáčet lodě, likvidovat pašerácké skupiny, žádné dávky-nikomu nic. Intervence jsou složitá záležitost, úspěšná mise se může zhroutit na jejich mentalitě a schopnosti si vládnout.

A aby jim vládli Evropani, to fakt už nee.

Reagovat
merlick

*pustat tu ludi ktorych chceme. Je tu napr kopa doktorov a zubarov z moslimskych krajin

Reagovat
Mastný Chobot

here we are

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Už vyhodili..

Reagovat
Raylan

Kdo hrál na hrotu Martial nebo Rashford?

Reagovat
Swarley

Martial

Reagovat
mimi_united

Ole ball

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi has had disciplinary issues this season, and he’s a potential candidate to be sold to raise money for improving other areas of the squad. [@TheAthleticUK

skvele, po tomto som volal uz vlani ked mal aj par dobrych zapasov, ak by sa dal vykesovat PREDAT

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, to je z maja

toto je nove

Leicester, Real Madrid and FC Barcelona are all attentive to Matteo Guendouzi's situation. [@AlexisBernard10]

Reagovat
Mastný Chobot

tjn, ešte, že sme v situácii, aby sme predávali naše talenty do iných klubov... ešte k tomu do Barcelony alebo Realu

Reagovat
Hokaido

Jsi blázen. Je mu 21 a nehraje tak špatně. Dal bych ruku do ohně za to, že jeho prodeje byste během třeba tří let strašně litovali.

Reagovat
merlick

kope ludi vadi aj jeho spravanie, filmovanie a plakanie. K tomu ked sa prida este ta sterilnost a miestami alibizmus posuvaca lopt, tak vznika solidny koktejlik pre podnet na jeho predanie.

Avsak, keby ho niekto skrotil (co islo velmi dobre Arsenovy), a pridal sa k nemu do zalohy nejaky kreativny hrac, tak kludne ponechat a ma potencial na to byt platnym b2b hracom. Ako DM nie(tam sa vyuziva povacsinu casu - chyba trenerov), CM/B2B okej, AM nie.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/arsenal-news-mikel-arteta-sanllehi-mislintat-joorabchian-luiz-a9580756.html

odporucam precitat

Other figures within the Arsenal structure have been talking about something else related to finances throughout the break. They believe squads have to be looked at in new ways, and that they may have to follow “the Borussia Dortmund model” of younger playing pool. “If they can do it, why can’t we,” was one comment.

Well, there are actually a few reasons.

Arsenal had literally the perfect person to implement a Dortmund recruitment model in Sven Mislintat, since he did exactly that … at Dortmund. He quickly left in frustration, for reasons that represent so many of the current problems.

Reagovat
ajouki

Na té cestě není nic trapného. Určitě lepší než si hrát na velkoklub a podepisovat Cedrica na 4 roky. Touto cestou se dá důstojně bojovat o nejlepší čtyřku a tedy LM. Úplně stejně se vydal Leicester a nyní mají zdravé finance, široký talentovaný tým a bojují o LM. Zároveň před vámi mají 3 roky náskok a těžko je budete dohánět.

Pokud v létě prodají Chilwella, tak jejich pozice bude paradoxně ještě lepší. Pokud ho budou na sílu držet, tak si další talentovaní hráči z Evropy rozmyslí, zda k nim přestoupit. V opačném případě mají velkou šanci, že za ně budou pravidelně hrávat top hráči, kteří ve věku 22-25 ještě nechtějí přestoupit přímo do velkoklubu (už nyní Tielemans, Maddison nebo Pereira).

Reagovat
Tomanatura

Podle me nakonec cerneho petra vyfaduje Leicester, kteremu solidne dosel dech.

Reagovat
Busby babes

6 bodu je porad hodne... uvidime no.

Reagovat
kilobyte

A nebo City

Reagovat
Busby babes

OGS: "I have never said fourth is our aim. We would like third and there are two cups for us."

ale Ole s tebou souhlasi.

Reagovat
Busby babes

Dneska super. Hlavne smerem dopredu to bylo fajn. Rash s Tonym dobre kombinovali, Mason byl mene videt, ale tech nabehu tam taky mel spousty. Skoda, ze na nej mic casto neprosel. Bruno a Pogba a hned je to znat. Takhle to i proti tem zalezlym pujde. Sheffield slabej.

Reagovat
Busby babes

A samozrejme Ole

History at Old Trafford as Ole Gunnar Solskjaer makes the first quintuple substitution ever in English football.

Five subs at once auto triggers null and voiding the league

FM style.

Reagovat
iamek

Nadhera to bylo. Jen to chtělo více Branek :/

Reagovat
iamek

A máme třetí nejlepší obranu Po Poolu a Leicesteru. Na to, ze máme v bráně golmana z formy, kopyto Lindelofa a předraženého Harryho, tak to není zle.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

skvely vykon. CP na anfielde je pravidelne jeden z najtazsich zapasov sezony a vedia poriadne zatopit. tentokrat sme ich ale proste znicili. v brane by som mohol stat aj ja a udzrali by sme ciste konto kazda lopta nasa, ayew neexistoval. a smerom dopredu? jednoducho prehliadka luxusnych golov...

zajtra drzat palce chelsea a po 30 rokoch mozme oslavovat

Reagovat
Tchn69

Už sa tak raz po našom zápase tešili z titulu líšky tak snáď budte zajtra aj vy

Reagovat
fenixLFC

jj presne to som si vravel pred dvomi minutami

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak to nedajú tak v pohode, radšej by som videl hráčov sa radovať z toho, že titul je istý na ihrisku než niekde na insta storke

Reagovat
fenixLFC

normalne by som suhlasil, ale v terajsej situacii nech to je kludne pri telke. nitko sa nemoze vysmievat ze sme vyhrali pred prazdnymi tribunami ked to vyhrame rovnako ako leicester

Reagovat
Luc-Luc

dominantni vykon, branek mohlo padnout i vic, Williams prekvapive skvelej

Reagovat
Liquid

ukončit a anulovat dokud se nezačne umírat

Reagovat
LFC182

neplakej a udělej nám laskavost, běž si stoupnout na koleje a čekej než tě anuluje vlak

Reagovat
Liquid

zničit život strojvedoucímu

Reagovat
LFC182

to je fakt, tak se anuluj nějak jinak

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Smreky

Reagovat
Bandita_Harry

Neboj zajtra to rozhodnete verím vám

Reagovat
Kixi Syhimour

noční můra pro Liquida

Reagovat
Bandita_Harry

Ešte ho naučíme fandiť Liverpoolu

Reagovat
avicii

Ale no taak, na zajtrajší zápas sa už tešíš, konečne tu máme futbal

Reagovat
Smreky

skvelý výkon! čo viac dodať :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastický výkon, nejlepší od zimní pauzy, leč ano Crystal nám k tomu pomohl.

Alisson ani nevím, že hrál, Arnold výborný gól, Robertson lítal a s Maném si dělali na levé straně pomalu, co chtěli, nakoenc se i dočkal asistence . Gomez možná trochu nejistý, ale nakonec stoperská dvojice toho ani tolik řešit nemusela. Fabinho nejlepší na place, gól ještě hezčí než ta skvělá asistence , Wijnaldum možná nebyl tolik vidět, ale získával míče, Kapitán taktéž, Salah ke konci kazil, ale jinak asistence skvělá, zakončení taky dobré, Mané má proti Crystalu úctyhodnou bilanci a Firmino z útoku asi nejméně viditelný, ale přesto se dobře zapojil

Oxlade toho moc nestihl, ale i přesto vyloženě nic nezkazil, Elliot byl párkrát u míče, ale teda rohy nic moc , Minamino znovu dobře obral soupeře, stále bych mu dal čas.

A teda Williams mě šokoval. Moc sem mu nevěřil, ale jednou přihrávkou vyšachoval celou pravou stranu Crystalu a ta klička , škoda že z toho nebyl gól nebo asistence. Každopádně pokud by hrál takhle a dokázal by zahrát i nalevo, v což fakt doufám, tak by to strašně podstatný hráč na rotaci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Neco vždy patril k tomu lepšiemu keď hral, neustále srší aktivitou akurát hrá na pozícii kde je TAA takže moc ľudí ani nezaujíma ale tá prihravka ma dostala

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem registroval, že jsem o něm mluvilo nejvíce, ale moc jsem tomu nevěřil. Nicméně minimálně dneska teda klobouk dolů .

Na RB 21 a 19 , nicméně uvidíme, jak na tom bude Williams, jestli by se dál vyvíjel a zahrál by i LB, tak by to byl, jak jsem psal, fakt výborný článek do rotace a ještě z akademie

Reagovat
avicii

Tak dominantný výkon proti CP som nečakal.. Neco môže snáď úplne v pohode kryt chrbát Trentovi, ešte niekoho na LB dokúpiť lebo tam neverím moc nikomu v akadémii že by nato mali..

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa na to pozerať

Reagovat
fenixLFC

tak co, verite zajtra chelsea alebo ich city znici?

Reagovat
Bandita_Harry

Zajtra sme majstri

Reagovat
Busby babes

nebyli byste radeji za titul po vzajemnem zapase?

Reagovat
Svatej

Ja bych jim ten titul přál už zítra

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne, ale taká je situácia, že čo ak v nejakom tíme sa vyskytne Corona a zas sa to prerusi, nech sa to kľudne rozhodne zajtra a môžme oslavovať...

Reagovat
fenixLFC

tak mohli by sme mat ulicku slavy ci jak sa to nazyva od nich

Reagovat
Coutinho10

bylo by to tak sladší jako Slavia proti Plzni

Reagovat
oli9

City tam vyhraje, my si to vyřídíme příští čtvrtek sami

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bandita_Harry

Krásne góly niečo takéto sme potrebovali, styrku sme už dlho nikomu nedali, zajtra verím Chelsea že to vybaví Len škoda že uz niesme v žiadnej súťaži a o nic sa uz nebude hrať, tak aspoň ten bodový rekord by mohol padnúť

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale konečně se člověk nemusí stresovat u vzájemného zápasu se City

Reagovat
Bandita_Harry

Tak ešte nevieme myslím že zajtra stačí remíza a na to Chelsea verím určite

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak či tak ale nepůjde v zápase na Etihadu vlastně o nic, o to mi jde. Nicméně taky si myslím, že ta remíza není nereálná.

Reagovat
Bandita_Harry

To áno každý zápas už je o titul, ale neotalal by som moc, nevieme kedy sa to zas môže posrat, zajtra nech to rozhodne Chelsea a vybavené, romantika že to vyhráme v marci na plnom Anfielde sa aj tak nekona, čiže kľudne zajtra

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem za, ať je to klidně, co nejdříve , sle zase se nebudu stresovat jako na začátku sezónu proti MCFC doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Crystanbul nemůže být každý rok.

Reagovat
fff

Alisson uz ma tusim najviac cistych kont napriek tomu, ze vynechal cca 8 zapasov? Najlepsi brankar v lige a top3 na svete bez diskusie. Ked clovek spatne pozrie na tu sumu, za ktoru prisiel, tak mat brankara, ktory moze byt top 10 rokov... Este sme malo zaplatili.

4. gol absolutna nadhera.

A Fabinho sa snad opat dostava do formy. Ludia tu na EF (twitter detto) rychlo zabudli, ze pred zranenim bol s Manem a VVD nas najlepsi hrac, drzal nam zalohu a hral uzasne.

Inak dnes som cital nejake rumours, ze Traore za Origiho a 30m. Ked nanho tak pozeram, tak Klopp by z neho mohol urobit hraca jak z Maneho. Osobne by som do toho isiel.

Reagovat
Kixi Syhimour

za toho Fabinha. Zrovna nedávno ho tuším Talker zařadil do horších přestupů. Přitom to byl velmi podstatný článek nejen v první polovině sezony (kde byl do zápasu se City nejlepší hráč asi, než to převzal Henderson), ale i při loňské jízdě LM a v lize.

Reagovat
Bandita_Harry

Fuu to by sme mali priviesť potom nejaký hrot, lebo nám ostane len Firmino a Brewster. 30m aj tak za nikoho dávať toto leto zrejme nebudeme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda nevím, jak s tím Origim. Přeci jen na hrotu je jako náhradník docela slušny si myslím, nicméně Klopp ho holt staví na křídlo a to by se hodilo.

Reagovat
fenixLFC

tak u toho fabinha by som bol opatrnejsi. minuly zapas sa celkom hladal a dnes tej prace az tolko nebolo. plus to zatienil golom a aistenciou

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zápas se hledal každý

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď Mané je technickejší ako Traoré.

Reagovat
avicii

Takáto nejaká výmena by sa mi pozdávala, aj keď Origiho mam rad, potrebujeme ešte jedno ostré krídlo a na hrot sa zrejme ráta s Minaminom ako dvojkou, podľa toho ako sním pracuje Klopp.. Plus mame pár hráčov ktorých by niektoré kluby brali na výmenu tak snáď sa niečo podari

Reagovat
Maresma

Však s touto spekulací příšel Grizz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No United jasná výhra..... To nám na dnešek dává povinnost se City bodovat, jelikož už jsou to jen dva body. TOP4 je pro nás povinností stejně tak, jako LM. Takže dnes se nenechat a City velice přibrzdit, protože už zase pomale začínají ten nudný kolotoč vysokých a nudných výher.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak reakce ještě na Liverpool. Včera parádní výkon, už abyste měli ten titul v rukách, tam, kde patří

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
vodka

na lemmyho

Reagovat
Coutinho10

Včera hodně hezký góly, ta bomba Fabinha z kroku, pasík na Salaha před bránou nebo s přehledem Mané ze strany a ten přímák Trenta....prostě paráda, světová extratřída

Titul by bylo super mít co nejdříve, ale osobně si přeju, aby to dopadlo tak, jako včera Slavia s Plzní a titul se slavil až po vzájemným zápase na Etihadu, aby v tomto zápase se to potvrdilo a tam jsme dokázali, že jsme lepší než Man City, protože když bude jasno už dnes, tak ten zápas toho dost ztratí a nebude to ono, takže klidně, ať dnes City vyhrají a my si ten titul vybojujeme příští týden

Reagovat
Generalní Gladiator

Chtěl by si vyhrát ligu jako city loni co?

Reagovat
Coutinho10

ono to muselo bejt o nervy i pro ně pořád hrát na jistotu na 3 body...jedna ztráta a přišli by o to, takže raději nebo jedině, kdyby byla ta jistota, že to vyjde ....za této aktuální situace jediné, co si můžu přát je, abysme ten titul potvrdili na jejich stadionu a jenom škoda, že tam nebudou fanoušci...to by bylo pak o dost sladší a hezky bysme jim to vrátili , ale i tak si tu přeju, ikdyž bude prázdno, tak uvidíme, jak to dopadne

Reagovat
Coutinho10

* raději ne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mike.84
Reagovat
Ondiis

Holding MotM.

Těšil jsem se, až to o něm budu moct zase napsat. Snad bude v dalších zápasech pokračovat s obdobnými výkony

Reagovat
Trand

Hráli jsme dobře 15 minut, těch 10 minut po vyloučení už nepočítám, tam reálně o nic už nešlo. Výkon nic moc, relativně jsme to kontrolovali až na tu šanci Longa, obrana vypadala celkem ok až na Belleho, kterej byl dost mimo. Tuhle sezónu už si nedělám naděje, že budeme hrát pohlednej fotbal, 3 body máme a to je hlavní.

Reagovat
j_mrazik

Koukat 45 minut na to, jak nás Southampton nepustí do hry a skoro za půlku... Hrozný. Hrát Southampton trochu víc účelně, tak nás sfoukne jak svíčku.

Reagovat
J0EL

Druhy polcas bol fakt otras

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

emi v brane a hned ciste konto

Reagovat
Counter

Snad mu to vydrží do konce sezony. A pak už ho na trávníku neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

kktko

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je velká sranda jak všichni pořád velebi Liverpool a mluví o tom jakou mají fazonu a jsou nejlepším týmem na světě a přitom nedokázali bojovat o všechny 4 trofeje. Ve směs může mít City vlastně ještě lepší sezónu než Liverpool protože můžou udělat treble (Carabao Cup, FA Cup, LM).

Reagovat
smazaný uživatel

Trebl je jedině titul, FA Cup a LM

Reagovat
smazaný uživatel

No tak double i to je více než titul. Ono už i samotná LM je více než titul, což se ukázalo i minulou sezónu kdy City vyhrálo ligu a Liverpool to zastinil trofejí LM a tak samo v La Lize byli sezóny kdy Barca vyhrála ligu o parník a pak Real jednu LM a všichni velebily Real. City může mít na konci ještě hodně báječnou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdím že ne, šlo mi jen o ten trebl

Reagovat
SCELO

nikoho som si nevsimol, ze by pisal o zlej sezone MC

Reagovat
smazaný uživatel

No psal jsem to proto, protože jsem někde zahlédl jak si někdo dovolil přirovnat úspěch Liverpoolu s úspěchem Manchesteru United který kraloval na všech frontách. Až se Klopp a Liverpool chytnou za koule a zkusí vyhrát i víc než jednu soutěž v sezóně tak potom to můžou fanoušci srovnat s úspěchem United nebo minuloročním City.

Reagovat
Setwo

Tak City ma na to zdroje, aby hrali o všetky trofeje.. sú jediný v Anglicku, ktorý si mozu dovoliť mat na lavičke Gabriela Jesusa, Mahreza, Saneho ci Cancela.. my mame do útoku akurát Origiho, Minamina

Reagovat
LokoLFC

City nikdy Ligu Mistru nevyhrajou. Kazdej lepsi tym je vzdy vyskoli.

Reagovat
LFC182

tak neplakej

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci City plakát nemusí. Za posledních 10 let máme víc titulů než vy za 30

Reagovat
Bandita_Harry

U Liverpoolu to neplatí LM bola fantastická, ale tohtoročný titul je proste viac...Určite pre fanúšikov

Reagovat
Busby babes

not that shit again.

Reagovat
RadekVonCZE

Jenže my nejsme ropáci, aby jsme rozhazovali prachy na náhradníky, co by všude v BPL hráli základ

Reagovat
Benzema

Reagovat
Nikikrew

Vyhra super, natoz konecne na ihrisku Saints.

Predvedena hra nebola bohviaka ale nemozeme mat vyssie naroky ked mame taky mancaft aky mame. Nase finalne prihravky su zalostne a to dost hovori o kvalite timu. Mat take brejky City alebo Liverpool, Southampton by inkasoval viac ako 1 gol. Xhaka je dolezita sucast timu, moze byt akokolvek nesympaticky, zasluzene hrava zaklad.

Dnes Martinez a Holding velmi dobri z coho mam radost. Dufam, ze Tierney bude v poriadku pretoze v Nedelu bude potrebny.

Ako som tvrdil, liga je uz v pase, tu treba dohrat so ctou a sustredit sa na FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Ceballos has completed as many passes into the final third as goalkeeper Emiliano Martinez against Southampton (both three passes). [@jamesbenge] #afc

ja by som ho poslal domov uz teraz

Reagovat
Counter

Pořád lepší než AMN.

Reagovat
Counter

Imo dneska horší výkon než proti Brightonu, akorát Brighton nám nedaroval gól a vyloučení s přímákem, po kterém jsme dali druhého. Málokdy se stane, že někdo předvede katastrofálnější hrubky v rozehrávce než my, snad Norwich nezklame.

Reagovat
Nikikrew

súhlas. Dnešný výkon slabší ale zasa sme lepšie bránili napr. Proti Norwichu by som sa chcel opäť pobaviť kvalitným výkonom po dlhšej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

mendy je luiz?

Reagovat
DieryVonry

ne jen Puli je genialní Udělal to úplně jak Henry!

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš bitcoin? Přidej se!

https://cryptotabbrowser.com/12864184

Reagovat
MadMrJacky

London is red

Reagovat
KingMaster13

Svět takový jaký ho známe dnes skončil

Reagovat
RKBoy

Lampard dokázal to, čo Gerrard za celú kariéru nie - vyhral Liverpoolu titul.

THE BEST.

super 3 body btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, máš neskutečný humor

Reagovat
Busby babes

Gratulace Poolo, dotahli se na Leicester v poctu titulu Premier league.

Reagovat
RKBoy

a oba sme im vyhrali my.

treba potešit malomocných raz za čas.

Reagovat
Greny

Reagovat
Bandita_Harry

Nemáte potom 7 titulov v PL ??

Reagovat
Cobra

Reagovat
valloire

hmmm, soutěže v Anglii začali až v devadesátkách

Reagovat
Figurehead

Premier league ano...

Reagovat
valloire

má to jinej název, takže je to jiná soutěž?

Reagovat
Figurehead

Tak já osobně to taky nijak extra nerozlišuju, ale už jsem si zvykl na to, že když se mluví o Premier league, tak se to prostě počítá až od roku 93..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

aj iny format

Reagovat
pobody's nerfect

to měla i LM 98/99, ale předpokládám, že málokdo bude rozporovat titul MU

Reagovat
valloire

fakt? 20/22 týmů hraje o titul?

Reagovat
Busby babes

tak o Shearerovi se taky porad mluvi jako o nejlepsim strelci...

Reagovat
DieryVonry

Na to, že všichni považovali blues do boje tak o střed tabulky, docela školej i mistry. Lamps

Reagovat
Greny

Pak by si v Liverpoolu mohli vzpomenout kdo porazil City a mohli slavit až s nimi budeme hrát ty dvě tři kola před koncem

Reagovat
vladis271

Origi 1 : 0 Rashford

Reagovat
Kenneth

Tohle je slabý i na tebe.

Owen 1:0 Gerrard

Reagovat
pingla

Buttner 1, Slippy 0

Reagovat
YNWA__MSN

Je to doma! Dokonce ani ta zkurvena korona nás nedokázala zastavit. A nebojte oslavy budou! Sám Klopp prohlásil, že průvod bude po korona opatřeních třeba v září

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám. Všem těm, kteří si přáli, aby jim to korona zkazila, doufám, že jim to dají pořádně sežrat.

Reagovat
YNWA__MSN

Já taky Takhle to Klopp řekl na jedné z tiskovek tak snad

Reagovat
herold

Korona jim to ale už zkazila,tohle je o ničem.

Reagovat
Whitemedia

V Liverpoolu propukla velkolepá radost? Pokud ta radost vypadá tak nějak podobně, jako ta má z toho, že se vrátil ten nejméně zajímavý fotbal, tak je mi jich líto..

Reagovat
Busby babes

bary v UK zavreny, tak tezko rict jak to tam vypada... Je treba se radovat z malickosti: They’re 100% deserved champions. But I cannot think of a worst way to win it than being champions elect for 9 months, winning it while not playing & then getting the trophy in an empty stadium.

Reagovat
YNWA__MSN

Oslavy budou po koroně třeba v září. A věř mi v Liverpoolu se teď slaví úplně všude

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Tobias_Ellwood/status/1276152218819989508

je fakt, ze social distancing se ted v UK jede ve velkem.

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň nebude nikomu blbě po chlastu druhý den.

Reagovat
LFC182

koukal jsem co se tam dělo v noci, myslím že bude

Reagovat
Trapper

Gratulace Liverpoolu, za tuhle i minulou sezónu si to zasloužili

Dnes fajn výkon, mezery tam sice byly, ale hlavní jsou 3 body!

Reagovat
Bandita_Harry

Diky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoool are Champions!!!! Titul přesně tam, kam patří za ty skvělé roky práce. Jeden z nejvíce dominantních titulů vůbec. O to víc mě těší, že jsme o tom dnes rozhodli výhrou nad City, která byla klíčová. Champiooone :-) Doufám, že to pořádně fandové rozjedou, zaslouží si to.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
hitZor

Nemůžu si pomoct, ale Lamps takticky Pepka úplně přejel. Až na pár individuálních chyb se City nemohli k ničemu moc dostat, zatímco my celkem hrozili z rychlých přechodů, se kterýma měla obrana City vždycky problémy. MOTM Pulda, Willian si odehrál zase jeho typický jeden dobrý zápas před pěti tragickýma, jen mě trochu štve forma Kantého, na začátku tam měl několik úplně nesmyslných špatných přihrávek do autu..

Reagovat
Busby babes

vsak City jim tkay prvni gol darovalo.

Reagovat
redyyz

Pepkovi dochadza para, to ake ma muzstvo a hrat tak ako s nim hra, na facku. To uz aj Venger by s nimy zahral lepsie

Reagovat
Svatej

Rado se kurva stalo!!!!

Mam obrovskou radost. I kvuli Liverpoolu i kvuli nam, protoze ta vybojovana vyhra proti topce nam vetsinou unika nejakou tupou haluzí. Frank si s tim dle myho dost pohraval, kdyz odmital střídat.

Jo a Gilmour byl na hristi 5 minut a hned prvním pasem mi vykouzlil usmev na tváři, to byla lahůdka.

Nejlepsi Mount a Pulisic, i Willian byl nakonec fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Zaschrona

Gilmour je super, ten kluk mě baví kdykoliv ho vidím. A teda poprvé v historii mého sledování mi je ten váš tým fakt sympatický, pěkná a důležitá výhra. btw pěkný, že Carlovi přeješ i teď, když vidím EFC v oblíbených klubech

Reagovat
Svatej

Mam to s nim stejný, jako jeden z mala fotbalistů ve me budi dojem, ze kdykoliv je na mici, stane se neco pěknýho.

Ve výsledku bude hodne záležet, jak se s tím naloží dál. Tahle sezona byla omlouvaci ze vsech ruznych duvodu od hazarda, pres nezkusenyho lamoarda az po ban a furt mam takovej blbej pocit, ze je tam riziko toho, ue se vrátíme do tech starých psychokoleji.

Kazdopadne tenhle soucasnej tym je ki nejvic sympatickej ze vsech, ktery jsme kdy měli i navdzory trofejnim půstům.

Hele to je spíš nahoda, ja Everton mam v oblíbených už asi od založení profilu a přál jsem vám vždycky vzestup. Jediny, co mi ted ten dojem kazi, je Richarlison, kterej je v mych ocich takova top3 nejvic nenáviděných hracu na světě

O.to víc me mrzi, ze neni Everton ani s tak bozim trenérem a zjevyma.ambicema nad Wolves, protoze ti spici giganti jako Arsenal a United to věčně flákat nebudou

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
Gazdo

no u United to je jasne tam uz sa na tom maka ale Arsenalu to este nejaky ten rok potrva si myslim

Reagovat
avicii

Konečne.. Príjemný pocit

Reagovat
roman_tycka
Reagovat
fenixLFC

ine zimomriavky

Reagovat
PISTOLERO

Konečně MISTŘI !!! ❤

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Je to tam!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Melda

Díky Chelsea...Paradoxně.Když minule nás o titul obrali oni s trochou nadsázky.Nejlepší dárek k třicátinám

Reagovat
Han střelil první

tobě nemůže být tolik

Reagovat
Melda

Kéž by jsi měl pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Willian si u nás vystřílel smlouvu

Reagovat
avicii

Nestras

Reagovat
smazaný uživatel

nestras, zas to až taká pomoc nebola veď máme náskok jak páni

Reagovat
TopinB

Takže dalších třicet let nechcete vyhrát?

Reagovat
Front hell

Gratulace. Je to ve správných rukou

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Velka gratulacia do Liverpoolu. Tvrda praca sa naozaj vyplatila. Takto ma vyzerat progress klubu, ktory pred 5-6 rokmi bol rad ze sa dostane do LM. Nejake trapne kecy o covidu a inych bullshitoch netreba ani citat. Super sezona

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Především za ty kecy o diplomu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Benzema

Reagovat
Bakary3

pred Liverpoolem klobouk dolu.

Kez by se toho dockal i Arsenal...

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
FUnk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mojmira

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Raylan

Hrozně důležitá výhra. Pulisic je král. Mount taky skvelej zapas zas, dneska hlavně směrem dozadu. Velmi dobrej Alonso a Christensen, kterýmu City jako soupeř asi dost sedí, nejsou tolik silový. Začíná mě srat Tammy s těma jeho nesustalejma gestikulacema, to by si měl odvyknout.

Na závěr: Full-time xG

Chelsea 4.29 – Man City 0.61

Reagovat
Svatej

Wow, dost solidní

Reagovat
vitasrp

Tak je to dost zkreslený, problém tohohle modelu je, že jakmile máš dorážky, každá střela se započítá zvlášť, to znamená, že ty situace, jak to tam Pulišič s Abrahamem nebyli schopni dotlačit do branky, tak vygenerovaly třeba 1,1 xG, což je blbost, že jo

Reagovat
Svatej

Presne to me napadlo pri tom, když komentátor hlasil 9 střel na branu a ja si za boha nemohl vzpomenout na tolik akcí

Na druhý straně je fakt neuveritelny, ze ten gol z neceho, co ma xG tak vysoký, nejsme schopni dat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Kdoví, jestli by se bez těch gestikulací kopala penalta. Kdyby byl ticho, sklopil oči, tak to rozhodčí třeba nedá ani přezkoumat VAR.

Reagovat
Godwinson

Skvele Chelsea, jeste lepe Liverpool. Paradni sezona.

Par zdejsim idiotum ci zastancum "diplomu pro Liverpool" treba praskne cevka. O duvod vic se radovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa jednoho posraného dne bude stát Lamparda místo, to je tak zbytečný golman. Nemluvím prioritně o tom golu, který byl těžko chytatelný, ale on má nějaký záhadný dar, že všechno vypadá jak nechytatelné. Kdyby Sterling trefil ten obstřel tak by se zase jen podíval a rozhodil rukama. Za 15 let co se na Chelsea divám, jsem nikdy nebyl na někoho tak alergický, jak na něho.

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujem, že to Sterling neposuval hore ale zakončoval. Našťastie to dopadlo aj tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

neproslo by to, myslim. taky me to napadlo, pres toho vracejiciho se beka by to proste neproslo Praveze hned po te situaci sem si rikal, ze to bylo ze vsech stran super, jak ta prunikova prihravka, tak Kepa, kterej velmi rychle vybehnul a zmensil streleckej uhel a i Sterling, ktrerej to jen pichnul a v casovym presu vybral nejefektivnejsi a rychly zakonceni. Tycka nakonec spravedlivy vyusteni cele akce

Reagovat
smazaný uživatel

To se bavíme o úplně jiné situaci, nemyslím tu tyčku, ale jeden obstřel z 16tky, který šel vedle.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Kepa jednoho dne bude veleben fanoušky CFC

Reagovat
TopinB

Když bude hrát za někoho jiného a tak nám vyhraje titul, tak možná

Reagovat
cristiano.K.

stačí abych koukal na vaše zápasy

Reagovat
TopinB

Reagovat
papanegra

Dožil jsem se toho a že to bylo let... Trápení, zoufalosti, vytrhaných vlasů, nadávek...

Klobouk dolů před majiteli LFC, nastavili koncepci, najali správné lidi a největší práci odvedl samozřejmě Klopp, jak přišel, věděl jsem, že se blízká na lepší časy, trvalo to, ale o tom je koncepční práce. Sestrojil neuvěřitelný tým, který vyhrál vše co se dá!

Doufám, že tohle období bude ještě nějaký čas pokračovat a zdokonalovat, ještě si umím představit, že by ten tým mohl být o něco lepší, tak snad se dočkáme nějakých posil.

YNWA.

Haters běžte do kanálu špíny jedny, tenhle rok je náš.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bakary3

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mimalu

Výkon dost nahoru dolů a v určitých fázích to mohlo dopadnout jakkoliv. Dneska od nás nejlepší Pulisic v závěsu s Mountem a Willianem, u kterého se tak trochu obávám, že ještě jeden, dva takové výkony a smlouvu ve finále dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

„Ja som svetlo sveta. Kto mňa nasleduje, nebude chodiť v tmách, ale bude mať svetlo života.“

YNWA

Máme to. Vďaka Bohu a šampiónom, že to vybojovali!

#Hrdosť

Reagovat
Svatej

poradne to oslav Oli, moc ti to preju!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

!

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem moc, Leo!

Reagovat
Coutinho10

konečně jsme se dočkali

Reagovat
redyyz

YNWA

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Malresi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
spider_8

Nevím, jestli to byla úplně zasloužená výhra, pač těch chyb jsme zase nasekali strašně moc, ale herně to bylo výborné. Hlavně náš přechod do útoku, to byla lahoda celý zápas. Ještě, že se nám nevymstilo těch prvních 20-25 minut 2. poločasu, to mohli City krásně otočit, ale pro jednou jsme taky měli v téhle sezoně trochu štěstí.

Christensen top výkon. Jakmile to není soubojový zápas, tak je z něj top stoper, má fakt velký potenciál. Pulda stejně tak, to může být hodně brzy rozdílový hráč, fakt není potřeba kupovat nějaké další Havertze. Jen se trochu bojím, abychom ho neutopili na pravém křídle až přijde Werner, nalevo mu to podle mě sedí daleko víc.

A Liverpool Neuvěřitelná sezona prostě.

Reagovat
hona.kub

Christensen je letos jednoznačně náš nejlepší stoper a ač ho mám rád, je to bohužel trochu málo na klub, jako je Chelsea...

Reagovat
Mimalu

jednoznačně? V tom našem letošním souboji kriplů bych si na takový verdikt teda netroufnul

Reagovat
hona.kub

tak jednoznačný to je, ale je jednooký mezi slepýma v kontextu letošní sezóny...

Reagovat
spider_8

Asi tak.

Reagovat
Han střelil první

Však Wernera plácnete do středu, ne?

Reagovat
spider_8

Já myslím, že se s ním primárně počítá zleva, ale u Lampse těžko říct. Ten mění sestavu jak ponožky.

Reagovat
YNWA__MSN

Dvakrat to Liverpoolu za poslední dobu těsně uteklo, letos suverénní výkony, ale přišla korona, no naštěstí je to doma!!! TITUL! MISTŘI! LIVERPOOL! ZLATÁ KLOPPOVO ÉRA - tvrdá práce, trpělivost, systematický výběr hráčů! YNWA strašně sympatický tým

Reagovat
gazza62

Jo samej sympatak v cele s muhamedem akbar salahem

Reagovat
Stamby

Reagovat
Beči

Reagovat
Svatej

Jeste bych rad dodal, ze tahle výhra nebyla zadarmo. Očekávám od Kloppita poděkování v předposledním kole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne, dajte im bura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
LFC182

JE TO TAM!!!

Reagovat
Chazy

Jako dát titul 7 kol před koncem, to je těžký i ve FM Prostě není jen o výjimečnosti vítěze, ale i lempláctví ostatních.

Každopádně je to krásné, snad ještě pár titulů přidají

Reagovat
raduinho

měl jsem tě za fanouška United

Reagovat
Bandita_Harry

Konečne To sme sa nacakali moc si to zaslúži Klopp a celý tím čo neskutočne makal a samozrejme verní fandovia idem sa najebat

Reagovat
castelL

Áno.. Áno.. ÁNO!!!

Reagovat
Zaschrona

Kdo jediný v místním podcastu před sezónou tipoval Liverpool na titul? Pozdravuji fantomase s Ustym.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

GRATULACE do Poolu. A teď čekat zase 30 let ideálně . Jinak přes Chelsea nemáme sanci jít. Leicester sice těžký los, ale 6 bodu + lepší skóre. Takže 7 bodu. To už si pohlídají.

Reagovat
Svatej

Kdo by to rekl, ze se to takhle zamotá a ty předpoklady zas zamíchají.. ten Lester dle myho jeste z LM vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

ale na LM bude stačiť aj 5. miesto či ako to je? neverím, že to ManCity zrušia

Reagovat
iamek

Vlastně tam má City ještě ten trest. Já proste nevěřím, ze dostanou takový trest. Navíc ještě vzadu je Wolves a Spurs. Bude to boj do posledního kola. Navíc poslední kolo jedeme na Leicester.

Reagovat
Swarley

Hlavně Wolves mají super los a celkem formu..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Rozdat si to s Leicestrem v posledním kole o LM by bylo perfektní, to bych s radostí zkouknul!

Reagovat
Busby babes

musime vsechno vyhrat no.

Reagovat
Han střelil první

No po předchozím nejdelším čtyřiadvacetiletém čekání to trvalo sedmnáct let, to bych si snad protentokrát odpustil.

Reagovat
Coutinho10

Konečně to vyšlo, vypadalo to za ty poslední roky, že to máme prokleté, ale nezlomilo nás to a hned od 1. zápasu jsme si šli tvrdě a poctivě za tím a nenechali jsme se ani koronou zastavit....fantazie, respekt před celým týmem, bravo, díky borci

Reagovat
YNWA__MSN

Thank you very much YNWA

Reagovat
Ranoth
Reagovat
castelL

Zajtra (26) narodky, no krásny darček totok, jajajajaja

Reagovat
Action_Bronson

Lovren a Lallana maju titul v PL a Champions League. Uz je vsetko mozne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho může mít Danny Simpson...

Reagovat
Busby babes

Lovren and Lallana> Gerrard.

Reagovat
nani92

Čierny deň pre futbal. Dobrú noc

Reagovat
Ranoth

A este ciernejsi pre united. Sladke sny

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je tento titul neregulérní, doufám, že fanoušci Liverpoolu budou mít dostatek rozumu a nebudou ho počítat.

Reagovat
Shottack

To je od Tebe krásné, žes nám tak pěkně pogratulovat. Odteď budu mít Tottenham rád o něco víc.

Reagovat
YNWA__MSN
Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
valloire

Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to krása, je to prostě krása

Obrovské a největší uznání patří Kloppovi, naprosto fenomenální práce v klubu, udělal z nás naprosto neuvěřitelnou mašinu a sestavil jeden z nejlepších týmů historie anglické nejvyšší soutěže, obrovský respekt.

Vedle Kloppa se musí poděkovat samozřejmě i týmu, je to naprosto fantastický tým ať už kvalitou, přístupem či vycházením mezi sebou. Znovu je za tím i práce manažera, ale prostě jejich přístup a odhodlání dobýt ligu i po prohře loni je bezvadný. Někteří mohou být označeni i za legendy, či budoucí legendy klubu. Často si stěžuju, ale v konečném výsledku je prostě neuvěřitelné na jaký tým mám tu čest se dívat.

Speciálně bych se pak chtěl vyjádřit a omluvit se Hendersonovi. Když se stal kapitánem, tak jsem byl docela znechucen, kdo dělá kapitána v jednom z nejslavnějších klubů světa, v mých očích na to neměl. On nebyl tak hrozný, ale jaký hráč se z něho nakonec stal, to obdivuju, tvrdá práce a píle ho dostali až na jednoho z adeptů na nejlepšího hráče sezóny, a to zaslouženě, příkladný kapitán, klobouk dolů.

Poděkování i FSG, u kterých se také někdy kritizuje jejich přístup k penězům, ale přeci jen, to jim vděčíme za záchranu.

Pak bych ale i segment věnoval mým druhům zde na Eurofotbalu, protože ti si asi vytrpěli více než já, jakožto o něco novodobější fanoušek. Jmenovitě pak Couitnho10, Ol!ver, avicii, fff, Fesak, Liverpool-FC, Bandita_Harry, Benzema, Bubble.lfc, cristiano.K, cubazi, dzarda94, eden_h, fenixLFC, Gerrard-8, Han střelil první, Honza Matoušek, JohnczceekJO7, LokoLFC, Luc-Luc, Malresi, Maresma, masina_LFC, mickey mouse, oli9, papanegra, pedroLFC, PISTOLERO, REPLIKATOR, Pony Slaystation, protiproudu, pytlerLFC, redyyz, repkajebuh, Rikomescudi, Rssa, SCELO, Setwo, skrepeace, slanina, Sm0ker, Smreky, stiflerovamama, syraLFC, tomasinho, vrabejka, Y.N.W.A, YNWA_MSN.

Reagovat
YNWA__MSN

Nádherně napsané Cítím to úplně stejně a opravdu je neuvěřitelná čest sledovat takovýto tým! Je to KRÁSA

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Benzema

Lepšie by som to nenapísal

Reagovat
SCELO

top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tldr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

moc dobře napsáno

Reagovat
avicii

Diki oslavujme chalani, nikto si to tak nezaslúži ako my

Reagovat
Malresi

Nemám čo dodať, oslavujme a užívajme. Po toľkých rokoch sklamania sme si túto éru plne zaslúžili, tak si ju užívajme, kým neskončí.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Bandita_Harry

Vďaka podobne aj tebe, a ostatným užívajte na toto sme všetci čakali

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké vidět, že jsou mezi fandy i lidé jako ty. Drží po spolu stůj co stůj, výrazně se neshazují a přijímají názory ostatních s úctou a bez urážek. Píši to proto, že jsem se setkal s "ubožáky", kteří názory ostatních nerespektují a pokud nejedou ve stejném "pruhu" jako většina, tak jsou to idioti a věnují se za nic. Čest výjimkám. Neříkám, že všichni fandové Chelsea, ale na jedné fanouškovské stránce je to chování naprosté většiny. Takže klobouček a poděkování všem těm, kteří berou fotbal objektivně a i přes rivalitu nepřejí druhému něco zlého, viz Covid a diplom....

Reagovat
mesyas

Drz hubu, kdyby ses nechoval jak pica tak te tam nikdo neurazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, ozval se jeden z nich. Na chvíli, kdy ten titul Liverpool udělá jsem se těšil od chvíle, co ho tam všichni shazovali..... Pokud můžeš, protože já už tam nepáchnu, tak jsem jim slíbil, že až Liverpool titul udělá, tak za všechny ty nesmyslné urážky vůči úplně normálním a objektivním názorům (ne názorům většiny, protože nejsem ovečka), jsem jim slíbil jedno. A to nápis Liverrrrrrrpoooooooool!!!!! Protože to je přesně to, co vy si tam zasloužíte

Reagovat
mesyas

Tebe by na ostatních fans webech vykopali hned, myslím si, že jsme s tebou měli královskou trpělivost a admini taky.

Reagovat
cristiano.K.

ty si umíš nasbírat palce

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
repkajebuh

Super, fantazie!!! Chlapci vychutnavejte, slavte!!! A doufám, ŽE se někdo chystáte na oslavy do Liverpoolu jak to bude možné. Ja chci jet určitě,pac nebudu riskovat dalších 30 let. Tak kdyby se někdo chtěl přidat, pište.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
masina_LFC

je to paráda

Reagovat
Setwo

netreba strácať vieru aj keď sa nedarí YNWA

Reagovat
Coutinho10

nadherne napsany + vyjmenovani cele LFC rodiny na EF

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Ale že jsme věřili od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

On the 9th of October 2015 Jurgen Klopp had his first press conference as the new Liverpool manager. He went on to say: "If I sit here in four years, I am pretty confident we will have one title."

Four seasons later, he delivered.

Klopp je absolútnely genius. Europsky superpohar, MS klubov a hlavne LM a PL. A to vsetko napriek tomu, ze net spend mame mensi nez Bournemouth ci Everton. Tusim to mame okolo stovky za tych necelych 5 rokov co je u nas.

Mozme debatovat o tom kto je najlepsi manazer na svete, no myslim si, ze sa zhodneme aspon na tom, ze absolutne ziadny iny manazer by s takymi prostriedkami neurobil z toho timu, ktory prebral, vitazov LM a PL. A teda vitazov PL v zatial asi najdominantnejsej sezone v historii.

To ako sadol Klopp Liverpoolu je az tazko uveritelne. Perfektna kombinacia.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Wat

Reagovat
cubazi

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Benzema

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
mojmira

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

a navic obrovskej sympatak

Reagovat
vodka

no, nechci to kazit, ale je to jeho 5. sezona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
O.Giroud

Tak minuly rok dal LM, ze jo. Aj ked asi myslel ligu no

Reagovat
fff

5.sezona a v 4. dal LM.

A toto je jeho 4. kompletna sezona .

Reagovat
vodka

právě, 4. kompletní. Já si právě vzpomínám, že už se to řešilo loni i tady na EF to vyjádření, že mu ta jeho předpověď nevyšla.

Reagovat
fff

Vysla, ved dal LM v 4, sezone. A teda podla mna v tom citate myslel trofej, nie titul v LM.

A v 4. kompletnej dal PL.

Pre mna osobne mu ta predpoved vysla .

Reagovat
vodka

myslel 100% PL, bylo k tomu i video... Ale to je fuk, letos vám to přeju, je to zasloužené

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Sir Alex Ferguson...Jürgen Klopp, DiS.

Reagovat
EL Gringo

Neskutocne skvely pocit po tych rokoch fandenia.. je to tam!! YNWA!

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, oni vyhráli naposled, když tady byli ještě komouši

Reagovat
vrabejka

Wait is over Postavte Kloppovi sochu!!!!

Reagovat
Han střelil první

Kurva, už asi dvacet minut přemýšlím, jak popsat svou radost... no je prostě velká!

Reagovat
oli9

Ty vole už jsem vážně vzhůru? nádherná sezóna ynwa

Reagovat
vladis271

V rýchlosti. Toto bolo 4. krát čo som zažil boj o titul. 08/09 a veľké sklamanie. Macheda proti Ville a potom so Spurs prehrávali 2:0 do polčasu a aj tak otočili a vyhrali to o 4 body. Nasledujúcu sezónu všetci čakali boj o titul znovu, ale všetko sa to rozpadlo a prišli čierne roky.

13/14 to bolo ešte horšie, tam som už cítil vônu titulu. A prišiel Gerrardov čierny moment. Nasledujúce ráno som sa zobudil čumel do strope a pýtal sa, či sa to fakt stalo?

18/19, pár milimetrov od titulu. Neprehrať na Etihade titul by bol už minulý rok., Vdaka Bohu za LM..

Vyšlo to až teraz.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Coutinho10

v tom 13/14 me jeste vic stvalo, jak se podelal ten vyhrany zapas na CP

Reagovat
smazaný uživatel

konečne, škoda že ho nemajú Stevie a Carra.

Reagovat
oli9

Jinak jsem ročník 1990 kdy jsme měli poslední titul, teď 2p20 a narodila se mi dcera.. Náhoda? Nemyslím si ne opravdu super a zcela zasloužené.. Když si vemu že pár let zpátky jsme s placali v zacarovaném kruhu a jediná vidina byla aspoň 4 místo a dostat s edo ligy Mistrů.. Před sezonou se třást o Torrese, Suareze atd.. Rok co rok číst jak k nám nikdo nechce jelikož jsme bez ambicí. Tak teď je to vše jako pohádka. Jediná věc která mě mrzí je ta že u toho není na place Gerrad

Reagovat
Bandita_Harry

neboj príde aj na Stevieho, ale ešte je čas ak má s každým tvojim potomkom prísť titul, tak potom makaj

Reagovat
oli9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

toho mi je hodne lito, ze to aspon jednou nevyslo i s nim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

gratulky k dcére

Reagovat
kiwwi

Chelsea v dnešním utkání porazila Manchester City, jenž tím přišel i o teoretickou šanci na obhajobu titulu, neboť na Liverpool sedm kol před koncem ztrácí 23 bodů. Reds tím ukončili 30leté čekání, poslední mistrovskou trofej získali v ročníku 1989/90.

stacila expreska

Reagovat
Bandita_Harry

Neboj článkov tu bude toľko že nebudeš stíhať scrolovat

Reagovat
Bandita_Harry

Už si dúfam spokojný

Reagovat
13

Jurgen Klopp nananana!

Po 15 letech fandeni krasny darek..

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

400. za Manchester United

Reagovat
Bandita_Harry

Nech sa darí

Reagovat
Rybinho85

Gratulace LIverpoolu a klobouk dolů před hráči, realizačním týmem a majiteli. Takhle má vypadat koncepční práce. Doufal jsem, že to tak nějak podobně budujeme s Pochem u Spurs. Bohužel se ty roky Pocheho práce následným angažováním Mourka spláchly do hajzlu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
minoLFC

Juchuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Liverpooolu, titul v správnych rukách. Fanúšikovia oslávte ako sa patrí.

Come on Chelsea

Reagovat
Generalní Gladiator

Šok, člověk si otevře souhrn,pool ani nehrál a dole v diskuzi se dozví,že titul.

Kde je článek? O každý blbině se píše a teď nic.

Reagovat
Agent z Melmacu

je tam expreska, to stačí

Reagovat
Big Virgil

4 roky zpět, jak řekl, tak i udělal!!

Looking back on when we first met

I cannot escape and I cannot forget

JÜRGEN, you're the one

You still turn me on.

Title’s going home again!!

Reagovat
Wazza228

Tak gratulace do Liverpoolu Ale souboj o Top 4 se docela zamotává.

Reagovat
pedroLFC

Je super, že se bude až do konce sezony pořád o něco hrát. I ten spodek tabulky bude zajímavej

Reagovat
Coutinho10

kdyby City vyhralo, tak to tam mohlo bejt jeste zajimavejsi, ale nevadi

Reagovat
Benzema

Konečne Titul PL . Ďakujem Klopp YNWA

Reagovat
oli9

Šéf teď přišel a že když je to po 30 letech že můžu domů super pátek

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mul

výpoveď??

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
redyyz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool konečne aj nejaký mne sympatický tím vyhral ligu. To sa s výnimkou Leicestru asi ešte nestalo, odkedy sledujem futbal. Klobúk dolu za všetky tie top rozhodnutia a prácu, čo spravili od časov Spearinga, Lucasa a Koncheskyho. Snáď sa takého dočkám aj u Arsenalu.

Inak, neviem, či to tu niekto písal už, ale Liverpool je zároveň najrýchlejším víťazom (už po 31 kolách) a zároveň najneskorším víťazom (25. júna) PL. Taký pekný paradox xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to asi preto, že tím ktorému ty fandíš, ten titul nevyhrá ani najbližších 30 rokov

Reagovat
Mastný Chobot

Povie fanúšik Gibraltaru United

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
Busby babes

https://en.wikipedia.org/wiki/Gibraltar_United_F.C.#Achievements

skoro bych si tipl, ze vyhrajou titul driv nez Arsenal.

Reagovat
Mastný Chobot

my máme posledný titul 03/04, oni 01/02

+ nemáme makaky na štadióne

Nebojím sa povedať, že Arsenal > Gibraltar United

Reagovat
Busby babes

Makak> Arsenal TV.

Reagovat
pobody's nerfect

makak je jednoznačně pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

makak musí byť

Reagovat
Malresi

Reagovat
Svatej

Reagovat
alcantara

Liga 1 timu.

Reagovat
Svatej

Si rovnou muzeme udělat oficiální hodnocení soutěže, at si tu komunikaci mezi soutěžemi usnadníme.

Vyhraje jeden tym s náskokem jako prase = liga jednoho tymu

Dva a vice týmů se rezou o titul = liga nedominantních týmů

Vice klubu se pere o titul + maji všichni vysoce nadprůměrný bodovy zisky = mizerná kvalita soutěže.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

S Kloppem je každý rok náš a to nemusíme nezbytně vyhrávat tituly. Pořád jsme se zlepšovali. Z původních cílů dostat se aspon do první čtyřky se z nás stal nejlepší tým světa a teď už je to korunováno titulem.

Není špatné slavit jeden den titul se Slavií a druhý den titul s LFC, To se mě 30 let nestalo každopádně bych ten titul radši vyhrál proti City. Čtu ted Gerrarda knihu a vzpomíná na Wildu, jak ho tahal do Liverpoolu po smskách a on radši preferoval CFC, hodnej že nám ten titul nakonec vystřílel

Reagovat
mesyas

Myslis Williana? Kez by tehdy sel k vam nebo k slepicim.

Reagovat
cristiano.K.

jj

Reagovat
Svatej

gratuluju!

Reagovat
Coutinho10

toho Gerrarda taky musim pak docist...precetl jsem par stranek, jak popisoval ty tezky dny po tom podklouznuti a pak uz jsem se k tomu nedostal

jinak kdyby jsme porazili Everton, tak se mohlo slavit dokonce i ve stejny den po vyhre nad Palacem, ale to by se asi nedalo zvladnout

takhle jsme to meli aspon 2 dny za sebou ikdyz proti City by to taky bylo dobry, ale berem to, jak to je a je to super

Reagovat
cristiano.K.

jasný, nemůžeme to mít až tak pohádkový no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ak to bude za 50m+ a máme vytipovanú náhradu, tak budiš. Ak nie, tak je to ďalšia pičovina.

Reagovat
icemike

50 Mega? Když ubereš nulu, tak tu zbylou nulu za těch 5 možná někdo koupí. Pokud ho Teda nikdy neviděl hrát

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
icemike

Promiň, nemám ho rád.

Reagovat
Golasso

Jak píše chobot, ať se aspoň kupující prohne a máme za něj náhradu. I tak toho dost možná budeme do pár let litovat...

Reagovat
Pigeon

Dobrý krok

Na to že to není žádný zázrak, tak má ve 21 letech hlavu v hajzlu, za dobrou cenovku ho sbalit a poslat do pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Snáď sa to nikdy nestane. Resp za 10 rokov.

Reagovat
Robertson

v momentálnej situácii to beriem...ak za neho dajú 40 mil.€,tak bude 25 na Szoboszlaia,a 15+Miki za Kluiverta...a nebudem ľutovať,ak v lepšom tíme pôjde jeho výkonnosť hore, podstatné je tu a teraz...

Reagovat
drussbarb

Gratulace Liverpoolu, moc pěkné, trochu jsem se bál, že se letos PL nedohraje a titul nebude, takže

Reagovat
Ligter

prozatím žádný článek, ale ztučnění textu pod souhrnem, taky fajn forma gratulace pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Gratulace LFC, zaslouzenejsi titul aby clovek pohledal....

Reagovat
vladis271

Článok je kde? Si robíte pcu?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

nikoho to nezajima.

Reagovat
LFC182

teď to zkus ještě jednou aniž bys u toho plakal

Reagovat
Busby babes

proc bych plakal. Meli jsme cas se na tohle pripravit nekdy od listopadu.

Reagovat
Swarley

Co od listopadu, ale těch 30 let jejich neustálého breceni.. Teď to stačí jen otáčet zpátky...

Reagovat
Busby babes

ano, defakto dele, jednou to prijit muselo. I slepe kure... Tak snad to bude ojedinely pocin a pristi rok je odkazeme na patricna mista.

Reagovat
Swarley

Už je čas

Reagovat
Swarley

Po třiceti letech? To není ani na ironický potlesk, ne tak samostatný článek

Reagovat
Chazy

Je ti doufám jasný, že to není vtipný, nikoho to neurazí a na konci dne to ani vůbec nedává smysl

Reagovat
Swarley

Čili Liverpoolsky standard, to jsem pak trefil přesně

Reagovat
Benzema

Čili Manchesterska debilita trafil si to správne

Reagovat
Swarley

A pak že to nikoho neurazí

Reagovat
Chazy

tak to ses pro fandění LFC vyloženě narodil

Reagovat
Swarley

Aplikuj si na to ten svůj příspěvek

Reagovat
Svatej

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

expreska už byla

Reagovat
Pigeon

Expresska stačí

Reagovat
LFC182

Na tenhle pláč pár fandu united jsem se těšil

Reagovat
r.mrazik

ja na tohle zminovani fanousku MU v kazdym druhym prizpevku taky

Reagovat
avicii

Zaslúžite si to zato co ste tu dokazovali teraz si to vychutnávame

Reagovat
r.mrazik

zajimave ))

Reagovat
LFC182
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pingla

kdo tady pláče pohoň si, že máte první titul z PL

Reagovat
LFC182

plakej víííc mistři anglie, evropy a světa. Ty si užívej evropskou ligu a šoupej nohama

Reagovat
pingla

jediný kdo tady pláče si tak možná ty drtivá většina fanoušků všech celků celkem sportovně uznala, že jste byli letos nejlepší a pak tu dolezeš s takovou kktinou

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
niflheim

ale zkusils to

Reagovat
Wazza228

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele