Premier League - souhrn 27. kola

22.02.2020, 15:22, aktualizováno 24.02.2020, 22:54
Komentáře a souhrny
Liverpool otočil souboj s West Hamem a pokračuje ve spanilé jízdě. Manchester City nakonec přece jen přetlačil Leicester City a upevnil si průběžnou druhou pozici. Chelsea konečně bodovala naplno, když si poradil s městským rivalem Tottenhamem. Man Utd přetlačil Watford, zatímco tři body mají také Wolves a Arsenal.

Liverpool FC - West Ham United 3:2

24.02.2020 21:00

Góly: 9. Georginio Wijnaldum, 68. Mohamed Salah, 81. Sadio Mané - 12. Issa Diop, 54. Pablo Fornals

Pondělní dohrávka sedmadvacátého kola nabídla na Anfield Road až nečekaně dramatickou podívanou do poslední chvíle. Domácí Liverpool ještě pětadvacet minut před koncem prohrával s West Hamem United a až díky gólům v závěru zvládl přece jen potvrdit roli favorita a připsat si po výsledku 3:2 již osmnácté ligové vítězství v řadě za sebou.

Reds se sice ujali brzkého vedení zásluhou Wijnalduma, jenže West Ham bezprostředně nato srovnal hlavičkou Diopa a krátce po změně stran se dokonce ujal šokujícího vedení díky trefě Pabla Fornalse. Hostům se však nabytý náskok nepodařilo udržet nadlouho, a to především kvůli hrubce brankáře Fabianského, jemuž propadla mezi nohama chabá střela Salaha. Devět minut před koncem pak dokonal druhý zvrat večera Sadio Mané a udržel tak Liverpoolu luxusní 22bodový náskok na čele, zatímco West Ham zůstává osmnáctý.

West Ham, který opět nastoupil v základní sestavě s Tomášem Součkem, se především v první půli prezentoval statečným výkonem, a to obzvláště s přihlédnutím k tomu, že hned v deváté minutě inkasoval. Excelentní centr Trenta Alexandera-Arnolda sedl na hlavu Georginia Wijnalduma, jenž nelehkou hlavičku zvládl s bravurou a Fabianski se natahoval marně.

Místo prvního kroku domácích za snadným triumfem však bylo srovnáno sotva tři minuty nato. Snodgrassův rohový kop na přední tyči našel Issu Diopa, který potvrdil střeleckou formu z posledních týdnů a svým třetím zásahem v šesti zápasech připravil brankáře Alissona o dlouhou nepřekonatelnost, která se táhla již sedm zápasů od prosince loňského roku. Liverpoolští mohli získat vedení zpět na svou stranu ještě do přestávky, jenže Alexander-Arnold zamířil těsně vedle a Virgil Van Dijk z rohového kopu svou hlavičkou jen olíznul břevno.

Bezprostředně po změně stran museli hosté vynuceně střídat, když zdravotní potíže potkaly solidně hrajícího Součka, avšak právě jeho náhrada se vzápětí postarala o umlčení domácích příznivců třetím gólem večera. Pablo Fornals si v pokutovém území počkal na přízemní centr Declana Rice, chladnokrevně uklidil míč přesně k tyči a liverpoolská ligová neporazitelnost byla rázem v ohrožení.

Na čísle 43 se však nakonec tato úctyhodná šňůra Reds nezastavila. V 68. minutě totiž povedená kombinace domácích skončila Robertsonovou pobídkou Salahovi v hloubi pokutového území, a přestože egyptský forvard netrefil míč vůbec dle svých představ, Lukasz Fabianski si trestuhodně nechal chabou ránu propadnout mezi nohama.

V dalším souboji se Salahem si již polský gólman počínal jistěji a podržel svůj tým alespoň ne remízovém stavu, avšak devět minut před koncem již dokonání obratu Liverpoolu nezabránil. Zablokovanou ránu stihl zavčasu doběhnout Alexander-Arnold a svou dvanáctou ligovou asistencí v sezoně vybídl ke snadnému zakončení do prázdné branky Sadia Maného. Senegalský forvard vzápětí přidal po pasu téhož hráče dokonce i další trefu, ale tentokráte mu radost zhatil pro ofsajd verdikt videorozhodčího. Místo toho tak hosté mohli podniknout ještě jeden útok a málem soupeře šokovali do třetice, když se v úniku ocitl střídající Bowen, jehož šanci na poslední chvíli zneškodnil vyběhnuvší Alisson.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 3:2

23.02.2020 17:30

Góly: 27. Edward Nketiah, 33. Pierre-Emerick Aubameyang, 46. Pierre-Emerick Aubameyang - 1. Dominic Calvert-Lewin, 45+4. Richarlison

Zápasy Arsenalu s Evertonem patří k vůbec nejgólovějším střetnutím Premier League, a to se na Emirates Stadium potvrzovalo i nyní doslova od úvodních minut. Bláznivá první půle nabídla po dvou trefách na obou stranách a bezprostředně po změně stran se skóre přepisovalo znovu po trefě Aubameyanga. Jen kvůli smůle v zakončení a výbornému výkonu Bernda Lena už další branky nepadly a Arsenal tak vydřel důležité vítězství 3:2.

Kdo dorazil k televizním obrazovkám či na svá místa na stadionu s minutovým zpožděním, přišel již o první zásah večera. Bránění přímého kopu Evertonu hrubě nezvládl Sead Kolašinac, jenž se nechal strhnout k náběhu k vlastní brance a narušil tak ofsajdovou linii svých spoluhráčů. Hosté toho beze zbytku využili a Dominic Calvert-Lewin tak už v první minutě poslal hlavou svůj tým do vedení.

"Kanonýři" se však ani katastrofálním nástupem do hry nenechali rozhodit a po zbytek poločasu na hřišti dominovali. Přispělo k tomu i vynucené střídání hříšníka Kolašinace, jehož nahradila nastupující hvězda domácích Bukayo Saka, a právě osmnáctiletý odchovanec Arsenalu excelentním centrem našel v 23. minutě Eddieho Nketiaha, jenž šikovně z voleje usměrnil míč placírkou k tyči.

Rozjetí domácí se nespokojili jen s brzkým srovnáním a pár minut nato zdárně skóre otočili. David Luiz využil rozevřené obrany soupeře a sladil ideálně svou kolmici s náběhem Pierra-Emericka Aubameyanga, který v samostatném úniku nezaváhal a přesnou ranou k tyči obstřelil bezmocného Jordana Pickforda.

Navzdory převaze a zaslouženému obratu však Gunners svůj náskok do přestávky neudrželi, neboť znovu zaváhali u protivníkovy standardní situace. Domácí obrana sice zprvu odvrátila rohový kop, jenže Gylfi Sigurdsson míč zpoza šestnáctky okamžitě vrátil do ohně, a jelikož se hráči v červených dresech nestihli zavčasu vysunout, mohl Richarlison po hlavičkovém přisunutí Yerryho Miny procpat zblízka míč pod Berndem Lenem.

Atraktivní podívaná plná šancí na obou stranách pokračovala i po změně stran a stejně tak se skóre měnilo bezprostředně po restartu hry. Tentokráte však zaspali hosté při bránění Aubameyanga, jenž důraznou hlavičkou do země přetavil centr Pépého v opětovné vedení Arsenalu.

Bylo tak znovu na Evertonu, aby vrhl síly kupředu, a to se Toffees skutečně dařilo. Útočná dvojice Richarlison a Calvert-Lewin se dostala hned do několika slibných příležitostí, ovšem buď jejich zakončení zamířilo mimo tři tyče, anebo zasáhl výborný Leno. Německý brankář se musel obzvláště vytáhnout proti Calvertu-Lewinovi, jenž se zničehonic ocitl s míčem u nohou sám v hloubi šestnáctky, ale Leno takřka házenkářským zásahem dokázal míč zastavit.

Poklidný závěr utkání mohl Arsenalu po Pickfordově zaváhání v rozehrávce vystřelit střelec první branky Nketiah, avšak jeho povedená rána skončila ke smůla mladého anglického forvarda jen na břevně. Místo toho tak příznivci na tribunách Emirates Stadium museli trnout i nadále při každé z četných ztrát svého týmu ve středu pole a rychlých kontrech Evertonu, kdy se opět musel včasným vyběhnutím před Richarlisonem vytáhnout Leno.

Závěrečné pětiminutové nastavení se neslo v usilovné honbě hostí za vyrovnáním, k němuž měl nejblíže neúnavný Calvert-Lewin, jenž se dostal do zakončení z nadějné pozice po dalším selhání Arsenalu při bránění rohového kopu, avšak svou hlavičku poslal těsně vedle. Arsenal tak s vypětím všech sil ubránil vedení až do konce a může slavit další cenné vítězství, díky němuž může stále držet naději na posun ligovou tabulkou vstříc pohárovým příčkám.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 3:0

23.02.2020 15:00

Góly: 42. Bruno Fernandes (pen.), 58. Anthony Martial, 75. Mason Greenwood

Třetí čisté konto v řadě udrželi v Premier League hráči Manchesteru United. Ti byli v zápase s Watfordem lepším celkem a nakonec zvítězili 3:0. Skóre otevřel z penalty Fernandes, po pauze navyšovali Martial a Greenwood.

Přitom Hornets mohli jít hned v úvodu do vedení. Matić si neporozuměl s Maguirem a zakončoval mohl ze solidní pozice Deeney, ideální moment pro střelu však prováhal a Shaw mu balón odebral. Poté Hughes pustil přihrávku na Doucourého, ten ale nedokázal propálit De Geu.

Nejistý zákrok jeho protějška Fostera zase v sedmnácté minutě přinesl šanci Wan-Bissakovi, jehož rána z voleje ovšem zamířila jen do boční sítě. Po půl hodině se blýskl proti Doucourému znovu De Gea, na opačném konci hřiště nedokázal přesně vystřelit Fred.

Poté však unikající Bruno Fernandes obešel gólmana Fostera a ten ho sestřelil k zemi. Sám faulovaný se ujal exekuce následného pokutového kopu a s přehledem proměnil. Brzy mohl Portugalec přidat druhou branku, jenže mezi tři tyče špičkou míč nenasměroval.

Pět minut po pauze Watford dotlačil míč do sítě, jenže Deeneyho trefa nemohla být kvůli hře rukou uznána. Své vedení tak zdvojnásobili Red Devils a nebylo to ledajakým způsobem. Anthony Martial nejprve nedokázal Fostera překonat, poté si však u brankové čáry pohrál s bránícím hráčem a gólmana přehodil. 2:0.

Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby byl zatlučen pověstný hřebíček do sršní rakve. Mason Greenwood si vyměnil míč s Fernandesem a levačkou jej poslal za Fosterova záda. Hornets se už skórovat nepovedlo i proto, že Deulofeu trefil spojnici a Ighalo tyč, a tři body tak zůstaly na Old Trafford.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Norwich City 3:0

23.02.2020 15:00

Góly: 19. Diogo Jota, 30. Diogo Jota, 50. Raúl Jiménez

Sebemenší problém neměli o evropské poháry bojující Wolves v duelu šestadvacátého kola proti poslednímu Norwichi. V první půli je do dvougólového vedení dostal Jota, na konečných 3:0 upravoval po pauze Jiménez.

V osmé minutě přitom mohli jít do vedení "Kanárci". Pukkiho šajtle z malého vápna přinutila Patrícia k prvnímu zákroku. Úvodní gól však vstřelili domácí. Doherty se na hranici pokutového území otočil s míčem a našel Dioga Jotu, který také z původní pozice zády k brance vystřelil a mezi brankářovýma nohama procpal míč do sítě.

Po půl hodině hry se Diogo Jota dočkal druhé branky. Po přetaženém centru z pravé strany vracel míč do ohně Saïss, na portugalského forvarda pak už čekalo snadné sousto a ze dvou metrů uklidil balón do zcela odkryté branky. V závěru poločasu mohl zvýšit Neves, Krul však brilantně vytáhl jeho pokus na břevno a na roh.

Co se nepovedlo jemu, to pět minut po návratu ze šaten dokázal Raúl Jiménez. Prošel obranou jako nůž máslem, nesobecky však ještě přihrával Jotovi. Tomu v završení hattricku zabránila tyč, mexický kanonýr už ale do prázdné brány v klidu míč dorazil.

Zbytek utkání se už nesl ve značně poklidnějším duchu, až v samotném závěru musel Krul zlikvidovat Dohertyho hlavičku z malého vápna. Norwich už byl neškodný a zůstává tak jednoznačně nejhorším týmem Premier League. Wolves jsou osmí.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester City 0:1

22.02.2020 18:30

Góly: 80. Gabriel Jesus

Přímý souboj o druhé místo ovládl Manchester City. Hosté sice měli více ze hry a vytvořili si jako již tradičně řadu slibných šancí, jenže jejich marnost v koncovce podtrhl Segio Agüero neproměněným pokutovým kopem a zdálo se, že utkání dospěje k bezbrankové remíze. Až deset minut před koncem prolomil skóre střídající Gabriel Jesús a stanovil konečný výsledek 1:0. Tým Pepa Guardioly tak navýšil svůj náskok právě před svým sobotním soupeřem na sedm bodů, zatímco Foxes navzdory porážce drží na čtvrtou Chelsea šestibodový odstup.

První půle nabídla vyrovnanou podívanou, která se odehrávala především ve středu hřiště s nevelkým počtem brankových příležitostí, ovšem celé utkání se mohlo odvíjet zcela jiným způsobem, kdyby Jamie Vardy po zaváhání Laporteho svůj samostatný únik nezakončil jen do tyče. Na opačné straně o sobě po celých devadesát minut dával výrazně vědět bývalý hráč Leicesteru Riyad Mahrez, jenž prověřil dalekonosnou ranou pozornost Kaspera Schmeichela, jehož vzápětí ohrozil i Ilkay Gündogan. Když pak z přímého kopu neuspěl ani James Maddison, šlo se do kabin za stavu 0:0.

To po změně stran již bylo před brankou domácího týmu rušněji. Nejprve musel Schmeichel bravurně zneškodnit ránu Kevina De Bruyneho a poté musel čelit pokutovému kopu, když Gündoganovu ránu zastavil zdviženou rukou Praet a na radu videorozhodčího se mohl k penaltě postavit Sergio Agüero. Argentinský forvard však stejně jako jeho spoluhráči v minulých týdnech v této disciplíně selhal, neumístěnou ranou nechal vyniknout Schmeichela a Citizens tak trestuhodně neproměnili již čtvrtou penaltu po sobě.

Poté, co Agüero proti výtečnému Schmeichelovi neuspěl ani s další přízemní ranou, přepustil své místo na trávníku Gabrieli Jesúsovi, jenž byl na rozdíl od minulého zápasu s West Hamem v zakončení nekompromisní a prosadil se hned po třech minutách. Po skvělé průnikové přihrávce Mahreze si Jesús přepustil míč na pravačku a trefil se okolo vyběhnuvšího brankáře Leicesteru přesně k přední tyči. Generálka na očekávaný duel Ligy mistrů s Realem Madrid se tak Citizens vydařila, z King’s Power Stadium si odváží všechny body za výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Burnley FC - AFC Bournemouth 3:0

22.02.2020 16:00

Góly: 53. Matěj Vydra, 61. Jay Rodriguez (pen.), 87. Dwight McNeil

Fotbalisté Burnley v rámci sedmadvacátého kola Premier League porazili na domácí půdě 3:0 Bournemouth. Jednou brankou se na výhře svého celku podílel i český útočník Matěj Vydra. Zbylé branky přidali Jay Rodriguez a Dwight McNeil.

Už v jedenácté minutě měl domácí Vydra první šanci. Ten na hrotu obešel dvojici stoperů, ale z exkluzivní pozice vystřelil jen doprostřed branky na dobře postaveného Ramsdalea.

O deset minut později se hosté dostali do vedení, jejich branku však poté sudí odvolali. Surmanův centr z levé strany byl v chumlu těl prodloužen směrem k zadní tyči a Joshua King pohotově uklidil míč z malého vápna do sítě. Kontrola u videa však poté zjistila, že balón se ke Kingovi dostal od ruky Philipa Billinga.

Bournemouth se však po chvilce dostal do další šance. King skvěle odcentroval z levého kraje pokutového území, Harry Wilson si dobře naběhl k zadní tyči, ale pak trefil jen ruku rychle reagujícího Popea.

Před koncem prvního poločasu Pope rozehrál na jednoho z obránců, jehož dlouhatánský nákop spadl přesně do běhu Matěje Vydry. Ramsdale ale vystartoval z branky a nenechal se přelobovat.

V 53. minutě se poprvé opravdu měnilo skóre. Matěj Vydra dostal ze středového kruhu další z celé řády přihrávek do běhu. Ve vápně si zasekávačkou povodil Francise a tentokrát stihl vystřelit před rychle se přibližujícím brankářem Ramsdalem.

Hosté měli opravdu smůlu, přišli totiž o další gól. Callum Wilson uprostřed hřiště jednoduše odešel Meeho a dostal se do přečíslení, které vyřešil přihrávkou doprava na svého jmenovce Harryho Ten svou šancí nepohrdl a z hranice malého vápna propasíroval míč skrz Popea. Jenže těsně před rychlým protiútokem na opačném konci hřiště zahrál v pokutovém území rukou Adam Smith a domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop.

Míč si na penaltový bod postavil Jay Rodriguez a s velkým přehledem zakončil ze svého pohledu do pravého horního rohu.

V 87. minutě domácí definitivně potvrdili své vítězství. Když už se zdálo, že se Bournemouth zabydlí na útočné polovině, tak přišla laciná ztráta a nesmělý protiútok do otevřené obrany v podání Dwighta McNeila. Ten si navedl míč na levou nohu a tvrdou ranou z dvaceti metrů nedal mladému brankáři sebemenší šanci.

Burnley patří osmé místo, Bournemouth je šestnáctý.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 1:0

22.02.2020 16:00

Góly: 44. Patrick van Aanholt

Fotbalisté Crystal Palace v rámci sedmadvacátého kola Premier League porazili na domácí půdě 1:0 Newcastle. Zápas těsně před koncem prvního poločasu z přímého kopu rozhodl Patrick van Aanholt.

První šanci měli domácí v sedmé minutě. Gary Cahill výborně hlavičkoval před brankou, a tak musel zasáhnout brankář. Martin Dúbravka vytáhl proti střele domácího stopera velmi dobrý zákrok.

Už to vypadalo, že první poločas další zajímavý moment nenabídne, když ve 44. minutě domácí dostali možnost přímého kopu. Toho se ujal Patrick van Aanholt a trefil se náramně. Levačkou míč nasměroval ke vzdálenější tyči a Dúbravka byl bez šance.

I po přestávce byli domácí lepším celkem. Jordan Ayew se dostal do dobré střelecké pozice, ale pálil bez výraznější přípravy. Jeho rána se odrazila od tyče mimo.

Katastrofický průběh zápasu pro Newcastle dokonal Valentino Lazaro, který v páté minutě nastavení poslal k zemi unikajícího Wilfrieda Zahu a sudí nemilosrdně tasil červený kartonek.

Crystal Palace vyhrál poprvé v roce 2020 a patří mu třinácté místo, Newcastle je čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brighton & Hove Albion 1:1

22.02.2020 16:00

Góly: 26. Enda Stevens - 30. Neal Maupay

Fotbalisté Sheffieldu v rámci sedmadvacátého kola Premier League remizovali na domácí stadionu s Brightonem 1:1. Domácí poslal do vedení Enda Stevens, za hosty však rychle srovnal Neal Maupay.

První šanci měli v osmnácté minutě hosté, jenže střela z míst okolo puntíku pro pokutový kop mířila jen těsně vedle Hendersonovy svatyně.

Ve 26. minutě se domácí Sheffield dostal do vedení. Po skvělé zahraném rohovém kopu se prosadil irský záložník Enda Stevens, který doslova vymetl pavučiny v šibenici brány.

Radost domácím fotbalistům však moc dlouho nevydržela. Hosté z Brightonu totiž dokázali za pět minut srovnat vývoj zápasu. Centr z pravé strany domácí hlavou prodloužili k tyčce, kde byl jako první francouzský mládežnický reprezentant Neal Maupay, který poslal míč za záda bezmocného Hendersona.

Po přestávce se do šance dostal hostující kapitán Levis Dunk, který však technickým pokusem branku minul.

Sheffield je momentálně v tabulce šestý a má stejně bodů jako pátý Tottenham. Brighton je patnáctý.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 2:0

22.02.2020 16:00

Góly: 8. Shane Long, 90+5. Stuart Armstrong

Fotbalisté Southamptonu v rámci 27. kola Premier League zvládli domácí zápas s Aston Villou a vyhráli 2:0. O góly se postarali Shane Long a Stuart Armstrong. Hosté za celý zápas pouze jednou vystřelili, ačkoliv měli větší podíl na držení míče.

Domácí se hned v osmé minutě ujali vedení. Djenepo nastartoval své rychlé nohy, míč zastihl ještě na hrací ploše a špičkou ho poslal před bránu. Ve vápně byl připravený Shane Long, který nastavil tělo a na první dotek stehnem dopravil míč za gólmanova záda.

V 19. minutě Ings doběhl s míčem do velkého vápna, kde obehrál bránícího protihráče a před sebou už pak měl jen gólmana, avšak Reina si počínal zkušeně a parádním zákrokem ránu Ingse zneškodnil.

Po chvíli Reina ze své sbírky vytasil další skvělý zákrok a zlikvidoval gólovku! Djenepo dostal přesnou přihrávku do vápna, kde byl sám proti gólmanovi, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl.

Ve 38. minutě se hostům podařilo srovnat, ale radost jim rychle překazil ofsajd. Grealish zvedl hlavu a do velkého vápna poslal parádní kolmici. Samatta se okamžitě dostal k míči, vystřelil a vyrovnal na 1:1, avšak sudí nemohl branku uznat, protože Samatta si nepohlídal ofsajd.

Po hodině hry Höjbjerg dostal přihrávku od Longa a z bezprostřední blízkosti mířil do levého spodního rohu branky. Brankář Reina využil svých zkušeností a jistým zákrokem ránu zlikvidoval.

V páté minutě nastavení domácí definitivně potvrdili svou výhru. Jelikož šel na rohový kop vypomoct i gólman Reina, tak branka hostů zůstala prázdná. Southampton po zisku míče vyrazil do protiútoku a hostům zatrnulo. Na pravém křídle se rozběhl Stuart Armstrong, kterému Adams okamžitě přihrál a Armstrong přesnou trefou pojistil vedení Southamptonu.

Southampton je aktuálně dvanáctý, Aston Villa sedmnáctá.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:1

22.02.2020 13:30

Góly: 15. Olivier Giroud, 48. Marcos Alonso - 89. Antonio Rüdiger (vl.)

Fotbalisté Chelsea porazili ve 27. kole Premier League městského rivala Tottenham 2:1 a navýšili náskok na svého rivala v tabulce na čtyři body. Skóre otevřel Olivier Giroud, druhou branku Blues přidal Marcos Alonso. V závěru si pak dal vlastní gól Antonio Rüdiger.

První vážnější příležitost měli Mourinhovi svěřenci v 11. minutě. Domácí neodklidili balon, Bergwijn jej na to konto sklepl pro Lucase Mouru, jehož prudké zakončení zpoza vápna vyrazil Caballero.

Domácí však na nic nečekali a kontrovali neméně zajímavou situací. Alonsova kolmice pro Masona Mounta byla fantastická, mladý Angličan si ale se střelou na bližší tyč vylámal zuby na Llorisovi.

V 15. minutě už se domácí radovali z první branky. Ross Barkley z dorážky zamířil do tyče, balon se posléze odrazil příhodně pro Oliviera Girouda, jenž se neukvapil a povedenou ranou propálil Huga Llorise.

O devět minut později předvedl Alonso, jaký dynamit má ve své noze. Po standardní situaci se k němu odrazil za vápno balon, španělský fotbalista neváhal a vyslal tvrdou ránu těsně nad.

Chelsea nadále byla lepším celkem a ve 35. minutě se gólman Caballero musel pořádně natáhnout. Lo Celso načechral svůj centr od rohového praporku k Sánchezovi, jehož nepříjemnou hlavičku vytěsnil argentinský gólman nad horní tyč.

Hráči Spurs asi ještě byli v myšlenkách v kabině, protože uběhly jen tři minuty a inkasovali. Giroud získal balon pro Mounta, který našel na ose hřiště číhajícího Barkley. Anglický záložník ještě nahrál Marcosi Alonsovi, s jehož ranou k tyči nemohl Lloris nic dělat.

O dvě minuty později mohl být náskok domácích ještě vyšší. Asistencí povzbuzený Ross Barkley se bravurně zbavil svého strážce, proti jeho dělovce musel zasáhnout Lloris.

V 81. minutě mohla Chelsea definitivně potvrdit svou výhru. Mason Mount se zbavil Vertonghena a připravil balon pro Abrahama, jehož pokus z bezprostřední blízkosti zastavil Lloris.

O malý moment později standardní situaci Blues rozehrál Marcos Alonso, jenž potvrdil své fantastické střelecké schopnosti a orazítkoval horní tyč.

Hosté se však přeci jen mohli radovat z branky. Jednalo se o hodně šťastnou trefu, Érik Lamela vyslal nepovedenou střelu, kterou přesně do protipohybu marně se natahujícího Caballera tečoval Antonio Rüdiger.

Chelsea po vyhraném derby zůstala čtvrtá se 44 body, Spurs jsou pátí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC27261064:1779
2.Manchester City27183668:2957
3.Leicester City27155754:2750
4.Chelsea FC27135945:3744
5.Manchester United27118841:2941
6.Tottenham Hotspur27117944:3640
7.Sheffield United271010729:2540
8.Wolverhampton Wanderers27912638:3239
9.Arsenal FC27813639:3637
10.Burnley FC271141233:3937
11.Everton FC271061136:4136
12.Southampton FC271041334:4834
13.Crystal Palace27891024:3233
14.Newcastle United27871224:4131
15.Brighton & Hove Albion276101132:3928
16.AFC Bournemouth27751526:4326
17.Aston Villa27741634:5225
18.West Ham United27661532:4824
19.Watford FC27591324:4324
20.Norwich City27461724:5118

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (590)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Tak těsná prohra Spurs, stane se

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že si zápas nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud Chelsea

Reagovat
mesyas

Lo Celso docela řezník

Reagovat
bandwagoner

do spurs se hodi idealne

Reagovat
Taiger

Giroud > Tammy

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Svatej

s tímhle..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Witcher

ne asi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out. Na futbal sa nedá pozerať, a to nie len dnes. Lo Celso mal byť vonku a Chelsea zaslúžene vyhrala. Ani sa nenatrápila. Hrať na 3 stopérov nám nikdy nevyšla, i tak stále inkasujeme a nedáme ani gól. Davies a Vertonghen fakt mizerní, cez nich oba góly. Ostatní hráči podpriemer, a to som mierny. Ale čo čakať, hráči nemajú systém. Nebránia, neútočia, nedržia loptu. Behajú nesystematicky za hráčom s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si to odborně shrnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som odborník, som fanúšik. Mám oči a mám svoj názor.

Reagovat
Mates_Matesović

Nejstrašnější pocit je ten, že ono to vlastně může být už jenom horší.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho spasitel Tottenhamu Doufam, ze ho tam budou tolerovat co nejdyl Jinak tyden snu pro Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prohrát je jedna věc, ale nasadit čtyři stopery a jednoho defenzivně ladenyho LB, to je humus. A nemůže to celý hodit na zranění, mohl v klidu udělat jinou sestavu.

Reagovat
Greny

Haha jak Jose nezvladal a nepodal ani Frankovi ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ubohá špína

Reagovat
Svatej

wat, fakt?

Reagovat
DieryVonry

To fakt? já ten zápas nestihl. To teda u mě klesl. dvakrat proti němu přišel o body no.. Bude za tím asi to, jak se diskutoval výrok z před pár let, že by kohouty určitě nikdy netrénoval a po zápase Spurs - Blues se minule ptali taky Lamparda v souvislosti s výrokem Mourinha, jestli se u něj taky může jednou stát, že by někdy přijal nabídku právě kohoutů a Frank řekl, že on určitě tohle neudělá. A to mohlo Moura nasrat. Každopádně nesportovní, bohužel se těžko příjmá, když vás žák přerůstá.

Reagovat
dinss

Si děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Podal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Proč podáváš špatný informace? Chceš co nejvíc reakcí?

Reagovat
Svatej

Tak jsem si to přehrál a on fakt uhnul přímo před ním. Vocas.

Reagovat
ajouki

Fakt to takhle nezvládl, jo? Vůbec jsem tomu nevěnoval pozornost, protože je mi to upřímně šumák. Hlavně jak na začátku zápasu 2 minuty stepoval přes tunelem, každému podával ruku a Lampardovi pak podával ruku i s velkým objetím.

Reagovat
Counter

14 - Olivier Giroud has been directly involved in 14 goals in his last 14 starts for Chelsea in all competitions, scoring 10 and assisting four. Entrusted.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Harakan

Reagovat
Taiger

Reagovat
spider_8

Jn, to jsou ty jeho EL góly.

Reagovat
merlick

14 goals in his LAST 14 starts.

Strasne drevo ten francuz, nedava goly v sutazi ktoru nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Super, do konce sezony ještě ze dva zápasy, dvě branky a může mazat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Já ho mám prostě strašně moc rád. Speciálně dnes jsem mu ten gól strašně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Hokaido

Pořád to moje strašně.

Reagovat
PP

Pod toto se asi podepíše každý fanoušek Arsenalu..

Reagovat
Counter

kromě djouroua

Reagovat
Ondiis

po finále EL ho už moc rád nemám

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Lampard se nechá třikrát přechcat Olem, aby pak dvakrát vyškolil Mourinha, působivý

Až na Barkleyho bych to takhle hrál klidně i na Bayernu, ten výkon byl fakt dobrej a byli jsme podstatně lepší než soupeř, ke kterýmu je to skóre fakt milosrdný. Kovačič je úplný zvíře, Mount byl taky fantastickej a líbil se mi dost i Christensen. Tahle výhra je šíleně důležitá, tak snad nám to ještě ulehčí United nějakým zaváháním, aby se ten rozdíl zas trochu roztáhnul. Za současných okolností nám teď věřím na tu LM nejvíc, ale ještě furt tak nějak čekám, kdy to začne šlapat i Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu by som brzdil s tým optimizmom zase. Podla mňa ste až taký dobry neboli, to skor len Tottenham bol mizerný. S hociktorým iným tímom z TOP10 by ste mali dnes doma veľké problémy.

Reagovat
Svatej

Já v tom chci vidět vzájemnost no. Na jednu stranu jste hráli fakt příšerně, ale nechci nám za to sebrat zásluhy, když jsme vám k tomu výkonu dost pomohli..

Hlavně ten optimismus mám spíš z důvodu, že ta hra jako taková špatná není, jen se nám v každým zápase něco individuálně zesere a právě pokaždý nás jedna 20sekundová blbina stojí zápas. Netrefit Alonso tu šílenost, tak jste si zas odnášeli body z nejabsurdnějšího gólu, kterej jsme tuhle sezónu dostali..

Reagovat
hitZor

S tím nejabsurdnějším gólem bych brzdil, takových hoven sme letos dostali už několik

Reagovat
Counter

Lampard navíc Mourinha porazil i s Derby, když porazili MU v poháru. Jeho nejoblíbenější soupeř

Reagovat
Svatej

Pro Josého ego musí tohle být čirý peklo

Reagovat
Svatej

Jinak ještě teda José je na tom fakt hrozně špatně. Nepamatuju si, kdy by takhle už po příchodu šel hned dolů.

U něj se ten přerod z kouče, kterej měl za vším dopředu i dozadu nějakej nacvičenej systém, na kouče, kterej se připravuje jenom dozadu a vepředu čeká na individuální zázrak, te´d naplno projevuje. Ti nejlepší hráči mu chybí a on už ani neví, že se ta jeho práce dá dělat jinak..

Reagovat
spider_8

Taky bych brzdil no. Tohle byl strašně rozloženej Tottenham, navíc po týdnu kdy hráli LM a my jsme mohli odpočívat. Celkem prasárna dát ten zápas na 13:30, když předtím hráli ve středu. To je taky nutné uznat, ačkoliv Mourinho by nejspíš zahrál stejnou sračku i tak.

Reagovat
Svatej

Viz výš. Nehodnotim to ani na základě dneška, ale obecně z dojmu, že ze všech těch kriplů máme ten projev nejpřesvědčivější s tím, že si ty body pokaždý bereme sami nějakým indivindi brainfartem, kterej zhatí celozápasovej výkon.

Reagovat
spider_8

Jj, to souhlasím. Herně jsme z té trojky jednoznačně nejlepší, na druhou stranu ty body neztrácíme náhodou, ale prostě špatnou kvalitou v obou šestnáctkách a herní naivitou. Já jsem hodně zastánce toho rozestavení 3-4-3, které jsme hráli dneska. To nám podle mě může hodně pomoct, hráči jako Alonso, Azpi, James, Mount nebo Christensen jsou v něm o třídu lepší a hlavně v defenzivě jsme mnohem pevnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá, že tohle věření nevěření na TOP4 se nám mění po každém zápase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Tak ony se i ty podmínky u konkurence dost mění, což ten názor značně ovlivňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic byl uplny zvire i proti nam prvnich 20 minut a pak bylo po nem. Ma dobry momenty, ale urcite to neni konzistentni zapas co zapas a proti tem nejsilnejsim tymum upada do prumeru. Takze.. jste v pici.

Reagovat
Svatej

zjevně ho máš následovanýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banger

Reagovat
icemike

Protože jste ho tam pokopali, svině

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa si z Christensena udělá trhací kalendář

Reagovat
Svatej

Dost pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná mizeria. Vypadli nám dvaja kľúčovi hráči a absolútne sa rozjebal celý systém, resp. sa ukázalo ze vôbec žiadny nemáme...

Posledné 2 zápasy nás úplne vyzliekli do naha, ti hráči absolútne netusia, boja sa lopty, nevedia si nahrať. Dnes sme nastúpili so silnou zálohou a sam kovacic všetkých troch našich úplne vymazal. Nie je to trochu hanba? A nehanbí sa Mourinho že jeho bývali hráč z neho už 2x po sebe spravil amatérskeho klauna?

Vyzerá ze mame naozaj po sezóne. Budúci rok LM nebude tak aspoň bude čas na prestavbu kádra a zavedenie nejakého systému ktorý bude fungovať. Túto sezónu skúsiť ešte aspoň uhaluzit FA cup, na nič viac nemáme.

Fakt som nečakal ze Mou sa psychicky zrúti po pár zraneniach, ale už na predzapasovej tlačovke vyzeral byť úplne stratený keď sa tam rehotal ako zmyslov zbavený... Taky skúsený kouč preboha. Narozdiel od ostatných si myslím ze nás dosť pozdvihol, ale vyzerá ze zranenie Sona ho úplne odrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, čo by sa dnes zmenilo na hre, ak by bol Son i Kane? Nič. Tu nejde o individuality, ale o systém. Žiadny nemáme.Hráči sa pohybujú jak žiaci po ihrisku. To vidí každý laik. Nebránime ako tím, neútočíme ako tím. Tie uhaluzené výhry proti AV, Norwichu, City, Southamptonu boli len výsledkom individualít, a na tom sa nedá dlhodobo stavať úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by bol Son a Kane možno by sme uhaluzili ďalšiu výhru. A u Mourinha to nie je úplne všetko o haluziach pretože on tento štýl bez držania lopty so silnými indivodualitami ktoré mu vyhrávali zápasy praktizoval skoro všade.

Výsledky aj hra išli výrazne hore po odchode Pocha, to je holy fakt. Vyslovena katastrofa je to herne iba posledné 2 zápasy.

Ale súhlas v tom ze nám to ukázalo ze bez tých kľúčových individualit naozaj žiadny system nemáme a dlhodobo na tom úspech nepostavime. Kvôli tomu tu ale Mourinho neprišiel, on prišiel vyhrať trofeje hneď teraz, nie o 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea a Interi to bolo aj o tíme a ich hre. Veď svojho času sa Chelsea nedal vstreliť gól. My sme orpoti tomu tím šašov, v bránení nevieme, ktorá bije.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teraz si porovnaj akú obranu mal Mourinho v Interi a Chelsea alebo Reale a akú má u nás. Je jeho chyba ze mame obrancov ktorí na túto úroveň nemajú?

Auriera a Daviesa by hnali aj z Champu. Jan je za zenitom. Sanchez a Toby keby sa spoja dokopy tak vytvoria top obrancu, ale takto ma jeden dobre bránenie, druhý dobrú rozohravku ale v tom druhom aspekte sú ledva priemerni. Tanga vyzerá ze by bol super stopér ale zaskakuje na wingbackoch lebo tam mame totálnych zumparov.

Vravím už od začiatku sezóny že do obrany to chce 3 nových top hráčov je to dlhodobo naša najväčšia slabina

Reagovat
DieryVonry

Já mám prostě pocit, že to teď jen odnáší Mourinho a to všechno. Odpovědnou osobou je, to ano. Ale spurs si až moc během pár let zvyklo asi na to, že chtěj být každej rok první druzí a max třetí. Všechno teď jde za Mourkem, kterej trpí na, že druhý angažmá zasebou, kdy přebírá tým, kterej na papíře vypadá hezky, ale v klubu už něco hnije, jak Reds, tak spurs se topili v problémech a myslí si, žé příjde Žozif, jako vždy dřív a bude vše hned šlapat. Ale tak to není. Nepřivedl si jedinýho hráče, po kterým by vyloženě volal dostal hráče, kteří roky hráli naprosto jinej fotbal a systém, než je mu nejbližší. Navíc jinej je naprosto i lidsky a komunikací s hráči než Poche... Hlavně tým je prostě bez útočníka, vždyť to je naprostej průser, odešlo jim eso do Interu, celkově je kabina bez sebevědomí od prohranýho finále. Tým je bez 3 nejdůležitějších hráčů, kteří stálo za úspěchy minulých let. Alli se v zápasech snaží co to jde, ale taky je flustrovanej a lehkost, která ho zdobila je pryč. Obrana je katastrofální! ale jako nevěřím, že se Mourek zastavil v čase, že ty instrukce hráčům správný nepředává a že je připravuje na zápasy špatně. Nebraním jen slepě Mourka dnes mě nasral s nepodáním ruky po zápase, ale jak se volá všude Mourinho out, tak to je pěkná píčovina, tuhle bandu teď nezvedne nikdo hned. Nakupilo se spoustu problémů a doufám, že to ví alespoň Levy a dostane Mou prostor to dát všechno dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozná sestava a ta hra nemá hlavu patu. Celso mohl klidně ven si myslím. Chelsea zcela zaslouženě vyhrála.

A ať si každy říká co chce, Lamela je prostě fajn, nic nevypustí, furt běhá a snaží se, i kdyby jen na střídačku, tak fajn hráč.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mates_Matesović

za Lamelu, sice u každýho jeho skluzu trnu, ale je to bojovník a i když mu ty zranění ničí kariéru, tak je vždycky na hřišti platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela mi išiel na nervy, ale v posledných dvoch zápasoch mi zavrel ústa. Kiež by zostal zdravý a neupadol do letargie. Každopádne láťka je veľmi nízko.

Reagovat
Svatej

Ještě se mi od vás celkem líbil Lucas. Ve výsledku toho zas tolik neudělal, ale od míče byl neoddělitelnej,..

Reagovat
dinss

Lamela byl proti Lipsku za těch pár minut jeden z nejlepších. José je v píči. Hraje pořád ten svůj přimrdanej fotbal. Nic by na tom nezměnil ani Kane....

Reagovat
DieryVonry

Mourinho je v píči, protože nastoupil s liskem na první třídu do vagónu s drůbeží a to doslova.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
SpecialOne

Mourinho si založil živnost na odstupných z nepovedených angažmá. A stejně ho vezme Totáč, který mu na hromádku přidá nejpozději v létě, a stejně ho v takovém Interu ještě přivítají s ceremoniálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to i pod preview

Reagovat
CHONG

Ona je to docela hloupost, co píšeš, jediné opravdu nepovedené angažmá měl zatím u učkařů, což je ale tým v rozkladu a i s nimi dokázal vyhrát aspoň tu EL... U slepic to asi dopadne taky neúspěšně, ale co taky jiného čekat, vždyť bez Sona a Kanea je to průměrný tým, ze kterého už veškerou šťávu vymačkal Poche...

Reagovat
SpecialOne

Kdyby jsme ho v 15/16 neodvolali, tak bychom sestoupili kámo. EL a Carabao neberu pro klub jako MU jako úspěch. A samozřejmě jde především o předvedenou hru, to je z jeho strany hrůza od titulové sezóny v Realu.

Reagovat
dinss

Reagovat
CHONG

S hrou souhlasím, ta je otřesná, ale předváděná hra a nepovedené angažmá nejdou úplně ruku v ruce. Co se týče učkařů, tak ruku na srdce, myslíš, že od odchodu žvejkala mají na víc než EL, Carabao cup (a druhé místo v lize)? Jinak, vím, že 15/16 jste na tom byli prachbídně, ale fakt myslíš, že byste to dotáhli k sestupu?

Reagovat
SpecialOne

Hele, měli jsme 15 bodů po 16 zápasech a byli jsme úplně v hajzlu. Podle mě ano.

Reagovat
O.Giroud

EL je ok, ved im aspon zariadil ucast v LM a pre sucasne MU to bola slusna trofej. Aj ked teda podla mna to bol asi najslabsi rocnik, kde sa natrapili aj s totalne slabym Anderlechtom a vo finale mali Ajax, kt. tusim buduci rok ani nepostupil do skupinovej fazy EL cez Rosenborg.

Reagovat
vladino10

EL pre klub ako MU v momentálnej forme určite úspechom je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

podla mna nejde o poradene a nepodarene angazma ale skor o to ze odkedy skoncil v porte tak s vynimkou Interu stal kazdy jeho klub jeho odchod hrozne miliony na odstupnom. ked to porovnam napr. s Pepom... z barcy odisiel ked mu skoncila zmluva,z bayernu tiez,v city ju asi tiez dodrzi...

narychlo som nasiel ze chelsea mu v 2016 dala 8 mega, ManU 16, Real tiez isto dost (tusim mal este 3roy zmluvu), chelsea prvy krat to iste... len z porta a interu ho nevyhodili.

Reagovat
CHONG

To je hloupost těch klubů, že mu takovou smlouvu dají... Jinak od nás odešel spíš sám, než že bychom ho vyhodili...

Reagovat
janinho

Real mu zaplatil 17 mega na odstupnom co je asi dost silny argument proti tvojej teorii o tom ze odisiel sam. rozpamataj sa v akom stave bol real ked odchadzal, tam nemal perez velmi na vyber a pritom kazdy vie ze na Zozeho neda dopustit.

Reagovat
CHONG

Jsi si tím odstupným jistý, vždyť on už při odchodu byl snad domluvený s Chelsea, ne? A možná by ale bylo fér zmínit i to, v jakém stavu byl Real před jeho příchodem...

Reagovat
janinho

pozri, ja som nikde nenapisal ze jeho angazma v reale alebo chelsea bolo nepodarene, dokonca to tu spominam uz 2.krat. pisem len o tom ako sa jeho angazmany zvyknu koncit a to je rozdiel.

v reale vybudoval vyborny tim, ale takisto by bolo fer povedat za aku cenu. ved rok predtym kupil perez hracov ako CR, Karim, Kaka, Xabi... a takisto nepreberal Real v katastrofalnom stave. Ved Pellegrini v 09/10 ziskal v lige 96 bodov.Ta druha Zozeho sezona bola uzasna, ale inak to tiez nebol taky uspech ako napr. Zizou.

Takisto v ManU minul za 2 a pol roka dobre vyse 300 mega.

co sa tyka odstupneho z Realu, tak len narychlo som nasiel toto:

https://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10069932/Jose-Mourinho-agrees-Real-Madrid-exit-clearing-the-way-for-him-to-become-new-Chelsea-manager.html

Zoze bol pred 10 rokmi top trener, ale jeho doba je podla mna davno prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slavia10

Letos je to ale fakt něco, 60 bodů bude v chillu stačit na LM, to ani fér letos dávat 4 místa do LM, Chelsea ztratí pomalu v polovině zápasech ligy body a stejně si to uhraje v klidku s náskokem.

Reagovat
DieryVonry

Ale je to otázka jsou ty týmy tak hrozně v hajzlu nebo stoupla celkově úroveň PL. Jasně několik týmů top 6 prožívá krizi, ale ta tabulka je vyrovnaná jako málo kdy, tři body někdy znamenají posunutí o 5 míst.. Podívej se na tabulku Championshipu, kde más u dna 8 tymů co dlouhodobě hrálo Premier league. Ty peníze co se podepsali na tv práva udělali to, že skoro každej tým v PL utrací částky za posily co prostě pár let zpět bylo naprosto ánrýl

Reagovat
Liquid

parodie na stopera ten Rudiger, prodat kamkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

A Tangangu chcem vidieť n RB dokonca sezóny v každom zápase. To cameo Aurier. 3 centre, 3x nastrelil prvého hráča. Davies po sezóne predať, Vertonghena prepustiť. To nie je možné, ako išiel za rok dole. Už Pochettino to videl, keďže na začiatku sezóny bol len na tribúne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, vyhazovat Mourinha, ktery je vytahne ze sediveho prumeru na zacatku sezony(14 bodu ze 12 zapasu + v LM 2:7 od Bayernu) az 4 body od LM (minule kolo ztraceli jen 1) a porazi úřadující šampiony Man City...

Ideální to stále není, ale měli byste asi s těmito soudy ještě počkat.

Reagovat
Lacko_Boh

nech pockaju pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bodově to pozvedl, některý zápasy se povedly, ale třeba ty poslední dva zápasy to byl humus, s takovým týmem hrát takovej beton a ještě to k ničemu nevedlo... Na druhou stranu věřím, že je schopnej třeba fa Cup urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Mourinhova tiskovka celkem super

Reagovat
Whitemedia

tohle se mi líbí..

„Look at Chelsea they played a World Cup winning striker up front, England’s second striker on the bench, and Belgium’s second striker in the stands. We had no strikers on the pitch, no strikers on the bench and two in the hospital.“

Já bych jim snad ze solidarity toho belgického strikera věnoval

Reagovat
dinss

Reagovat
Svatej

přesně to mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ještě rikal?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hitZor

Reagovat
icemike

Však ho přece chtěli koupit a my jim ho vyfoukli

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
O.Giroud

Origi alebo Shaq prec a na lavicku Giroud. This is my sen

Reagovat
Whitemedia

Mourinho on Lo Celso VAR: "I hope the noise is the same noise as when VAR kills us. Against Liverpool, Robertson should get a red card. Watford, Capoue should get a red card twice with the same referee."

"Why didn't they say when they made a mistake vs Liverpool?"

Reagovat
jk

Sice je to debil, ale tady má pravdu. Ty rozhodčí i když na to mají čas a prostředky rozhodují strašně nekonzistentně. A teď mluvím obecně, ne jen k situacím kolem Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však má pravdu. Áno Celso jasná červená ale rovnako tak aj Capoue, Sterling, a Robertson oranžová (mohla byť červená, musela byt žltá a nebolo nič)

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps 3 z 3 proti Mourinhovi

Reagovat
Modi6

Matěj Vydra opět gól a hodně, hodně povedený

Reagovat
dinss

Čekám, že ho po návratu trenérovo oblíbenců zase vrátí zpátky na lavičku/tribunu....

Reagovat
Modi6

To by bylo fakt k vzteku Ale bohužel je pravděpodobné, že máš pravdu. Pak by už opravdu bylo na čase jít do bundesligy!!

Reagovat
dinss

Věřím tomu, že to bude Vydra s agentem řešit...

Reagovat
oli9

to je jasné .. Já doufám,že půjde pryč ..Nechápu proč ho nechtěl pustit když s ním nepočítal.. Ted hraje jen díky těm zraněním ..Ale pokud bude takhle hrát dál tak si myslím, ž epo něm síhne někdo z ostrovů

Reagovat
Kucka

Btw je nějakej důvod, proč Dyche v posledních zápasech tak málo střídá?

Reagovat
PaYaB

se mi zdá, že vždycky málo střídal, někdy nestřídá vůbec, ti chlapci na lavce z toho musí být někdy zoufalí

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

on nestřídá vůbec nikdy

Reagovat
hilarious

Škoda, že až se uzdraví superstřelci Barnes s Woodem, zrzek ho zase posadí...

Reagovat
johan14

SHU vs BHA - Tak ja už neviem čo je ruka a čo nie.

Reagovat
9augi9

Čo je SHU? South Ham United?

Reagovat
johan14

Sheffield United

Reagovat
Hokaido

Burnley osmé, přesně jak jsme všichni čekali.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

ked uz var nemoze dosiahnut vacsie dno...tak si prinesie este lopatu

Reagovat
TopinB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
C-M@ster

Se historie opakuje.

Stejny srance delal VAR i u nas v lize

Reagovat
Whitemedia

Tak tady to není jen o videu, ale o celé bandě.. frajeři u videa udělají stupidní chybu, následně je uznáno, že se udělala chyba a zakončí se to tím, že se hráč trestat nebude, protože to kluci u videa viděli a chybu nepoznali, protože u toho asi seděli totálně ožralí.. taková fajn komedie

Reagovat
C-M@ster

No ale presne to samy bylo i u nas.

A daleko divocejsi.

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

4 body na Sheffield Já už radši sleduju i tohle

Reagovat
BaggioRoberto

Mourinha nemusím, ale po odchodu Eriksena a zranění Kanea se Sonem se nic jiného čekat od Totáče nedalo. Obranu si rozesrali už v létě, tam je zázrak, že jsou 5.

Reagovat
Mates_Matesović

S Villou to nevypadá moc dobře, mají teď celkem brutální los a formu mizernou.

Reagovat
SpecialOne

Ten poměr střel dnes S Watfordem jistý sestup.

Reagovat
Kixi Syhimour

To věříš víc Norwichi než Watfordu?

Reagovat
SpecialOne

Moje chyba, to ta žlutá barva

Reagovat
JessePinkman

To je v prdeli.

Reagovat
fenixLFC

ved okrem grealisha stoja za hovno, chybat nebudu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
66pepo66

Aspoň získame Grealisha za menej.

Reagovat
SpecialOne

Všechna čest pro Hasenhuttla. Nepamatuji si, že by měl někdy trenér nůž na krku, možná i nějaké ultimátum a dokázal se z toho takhle skvostně vyhrabat.

Reagovat
Mates_Matesović

Po sezóně k snad k nám.

Reagovat
Godwinson

To by byla docela zajímavá varianta, na to bych se těšil

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Nemecki treneri si podmanuju PL

Reagovat
PaYaB

Vydra

Snad bude takhle pokračovat, Patrikovi se v repre bude hodit nějaká konkurence nebo případně můžou hrát spolu, ale pochybuju, že Šilhavý bude měnit herní plán.

Reagovat
spider_8

Právě no, Šilhavý ho tak možná prdne na pravýho záložníka v 4-2-3-1 a to už je radši lepší ho hrát z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekne mi někdo, kde je sakra KNĚZ?

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Csaplárova past

Dneska to rozhodli Alonso a Giroud, všemi nechtění náhradníci

Reagovat
Whitemedia

tak nechtění.. nemám ani s jedním problém, když si kopnou pět zápasů v sezoně a Alonso teda jen jako wingback

Reagovat
nani92

keby Klopp hral mesiac/dva s utočným triom Japonec,Origi, Shaquiri, tak by tiež bol v sračkách ako José,aj ked má ževraj dokonalý systém...Jose má jenoducho smolu a kritiku si nezaslúži, lepšia možnosť pre Spurs momentálne nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl bych podotknout, že 2/3 tvého jmenovaného útoku zařídili demolici Barcelony.

Reagovat
nani92

1 zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

+ porazili Everton a pak figurovali v další výhře nad Evertonem.

Reagovat
nani92

Tak nikto nehovorí že teraz Spurs všetko prehrajú, ale nemôžu ľudia čakať že všetko vyhrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych podotknout, ze Barcelony, ktera by aktualne nevyradila ani Burnley

Reagovat
ajouki

Hráli ale proti Barceloně, která o týden dříve porazila Liverpool 3:0.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

škoda ,že než napíšeš takovou sračku tak tu není nějaký test jak bývá jestli nejsi ROBOT třeba aby si poznal 3 obrázky na ktérém je semafor.. Nejspíš by si to totiž nezvládnul

Reagovat
nani92

škoda, že predtým ako napíšeš takúto sračku, tak tu nie je nejaký test, či niesi KOKOT, napírklad by si dostal otázku či nejsi kokot a musel by si odpovedať..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

0,3/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Ved dlhodobo hra len bez Kanea a Sissoka. Tak mi pride trochu mimo to prirovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ved dlhodobo odkedy prišiel nazbieral najviac bodov v PL po Liverpoole a tuším city. Teraz mu nevyšli 2 zápasy. Vyzerá ze až zranenie Sona ho skutočne odrovnalo

Reagovat
O.Giroud

No mal teraz tazkych superov, len som reagoval na to naniho prirovnanie kde dal prec Maneho, Firmina aj Salaha na mesiac kdezto Mourinho hra mesiac/dva len bez Kanea. A to mu este prisiel cez zimu Bergwijn.

Ale uvidime, ono to ani s tym Sonom nebola ziadna hitparada, ale tie body zbiera na to ako je hejtovany, problem je skor v tej LM tam uz moc sanci na ten postup s tym svojim futbalom nema.

Reagovat
protiproudu

Vydra

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
papanegra

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud Mourinho

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

No nic, Foxes vypínám a asi si dám s PL pauzu po dvanácti letech. VAR mi úplně zkurvil požitek z fotbalu.

Kasper hezky.

Reagovat
hilarious

No nevím, Ederson podle mně jasný faul...

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašné řešení těch protiútoků v podání Leicesteru. Vardy slabý a pro Chilwella těžký zápas, ale i tak špatný výkon, např. jak krásně běžel vedle Mahreze u gólu a ni nedělal mi přišlo nesmyslné .

Reagovat
Taiger

OT: Wilder vs Fury 2 zítra ráno! Jak to tipujete? Mám mega rád oba, ale přeju i věřím o trochu víc Dentayovi

Tiket pro zajímavost, kterej nevyjde, ale budu rád, jestli mi to nějakej boxovej odborník zkritizuje

https://www.ifortuna.cz/ticketdetail?id=MTk5MDEwMDUzNTMwODgwMDrb7oCHwc9jGwzMy4w%3D&kind=M

Reagovat
Whitemedia

Giroud by je oba dva sundal najednou.

Reagovat
Raylan

Fury TKO v 10. kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Fury TKO presne

Reagovat
Lacko_Boh

:) uvidime, ja zase prajem velmi Tysonovi aj ked je to falosnik falosny Ale Wilder je tupelo na tych tlacovkach (a trochu aj ten ring no).

Hovorilo sa ze obaja idu do zapasu tazsi ako posledny krat ale napokon ze vraj Tyson blafoval a bude este lahsi? Ci len nejaka skareda redditacka klebeta? Weight in som nepozeral.

Ale keby si mam tipnut tak vzdy verim zapasnikovi ktory je:

- komfortnejsi s tym ze zapas bude trvat dokonca (Tyson)

- ktory je v odvete mladsi (Tyson)

- ktory je cernoch..ehm ( Tyson trosku )

- v prvom zapase vyhral Tyson 10 kol, preboxoval Wildera v 11tich. Verim ze Tyson odstrani to duckovanie na mieste ktore ho stalo knockdowny, zato neverim Wilderovi ze sa prestane vystavovat na tych overhandoch a ze v 34och bude pouzivat castejsie zadny direct miesto overhandu

- subjektivne, cely zapas mi prisiel Tyson viac v pohode, v tomto bude este v lepsej forme, 4izbovy mezonetovy byt na Vinohradoch na Tysona na body, tentokrat bez knockdownou

Reagovat
Taiger

Tyson jde myslím lehčí než první zápas, proč je Tyson falešnej? Já popravdě heavy weight followuju fakt z povzdálí a všude vidím, že ho chválí, že je madman a dostal ze sraček a fighter for a mental health. Já poslouchal Wildera a nevím no, mně přijde, že sice není zrovna nejinteligentnější, ale tvl sympaťák jak vínko

Meeeeh, podle mě do toho Wilder půjde naplno, ví, že na body ho nedá, tak to riskne, ale furt nevím no, jestli vybrat

Reagovat
Luc-Luc

Fury na body

Reagovat
icka

Fury na body.

Reagovat
PP

Leicesteru odejdou Vardyho goly a hned mají trable.. Nicméně ten tým je poskládaný moc hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi Tottenhamu docela lito. Maj skvelej kadr, ale zranej se jim dva nejdulezitejsi hraci, co se hry dopredu tyka a vypada to s nima ted hodne blede. Daleko vic bych chapal emergency nakup u nich nez u Barcelony, ktera furt ma dva ze tri utocniku ready

Reagovat
masly008

Vždyť si za to totáč může sám.Kaneho přetěžovali 2 sezony v kuse a u Sona je to asi karma.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu no

Reagovat
hitZor

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

karma

Reagovat
Salfovic

Logická úvaha. Má ale dva háčky. Prvním je, že tohle pravidlo je jen v La Lize. A druhým, že tohle pravidlo je jen v La Lize. Je to sice ta stejná věc, ale přišlo mi důležité to zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

za red dwarf

mel jsem ale za to, ze to slo tenkrat u City kdyz kupovali nejakyho golmana. Nevedel jsem, ze je to ted mozny jen ve Spanelsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Mourinho je blbec ze nedava hrat Parrota. Velmi sikovny utocnik ktory sa v priprave javil velmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt přetlak útočníků na soupisce... Oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zatiaľ hraje Rose v Newcastli? Je šanca, že si ho kúpia?

Reagovat
Taiger

Proti nám hrál na píču, ale tak Pepe z něho dělal klučinu

Reagovat
jk

Viděl jsem jeden zápas a hrál hrozně. Ale v podobně hloupém rozestavení jako hrál dneska José takže do další sezóny by mohl mít natrénováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, že ho už v našom drese neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

maju aj opciu? no zatial to je bieda aj s Lazarom

Reagovat
smazaný uživatel

Písalo sa, že nie je. Ale kto vie.

Reagovat
kissak

Zatím těžkej podprůměr. V prvním zápase nastoupil od 80. minuty udělal pár drsnejch skluzů při kterých mohl být rád, že nedostal žlutky a nešel zase do sprch. Ve druhém zápase jsem ani nevěděl, že je na hřišti. Pokud takto bude pokračovat je zbytečné se vůbec o něj snažit. Opce na trvalý přestup by být neměla.

Reagovat
twelwer

A Lazaro ako zatiaľ ? ... proti Arsenalu mi prisiel dost slabý, a včera Červená????

Reagovat
kissak

Lazaro zatím dokazuje, že predikce se nemýlily. Je obdařen technikou a splňuje to co 90 % hráčů Magpies a sice tahem na branku, ale dozadu nic moc. Spíš by se hodil jako křídlo, aby se nemusel zabývat obranou.

Reagovat
twelwer

Reagovat
vitasrp

Co to ti sudí jako udělali Bournemouthu? To se už ale úplně posrali ne?

Reagovat
masly008

Vůbec jsem nenašel nic proč neuznali ten 1 gol jejich.A ta ruka byl fakt výsměch.S takovou ať ten VAR radši zruší když u toho sedí týpci co neumí pravidla.

Reagovat
vitasrp

Úplnej výsměch, to je zářez jako kráva. Tohle by bez VARu nikoho ani nenapadlo udělat, o to horší to je.

Reagovat
Nikikrew

mas link na tu akciu?

Reagovat
Whitemedia

Akce.. https://yfl.tostreamit.com/player/html/XKd8XLSVKScWh?popup=yes&autoplay=1

máš tam rameno Kinga, kde ani člověk nepotřebuje nějaké přiblížení, ale i to potvrdí, že jde o rameno.. pak dá Matěj fajn branku a poté pokračuje komedie..

Reagovat
Nikikrew

lol tak to bol hnusny zarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Tvl šílenost. Fakt nechápu penaltu za to rameno.

Reagovat
Bayern +

Dosť skreslilo to, ze vystrel ruku od tela, na prvy pohlad to vyzera ako jasna ruka, aj ked realita je inde. Viac nechapem tu prvu situaciu Mingsa

Reagovat
vitasrp

Kdyby to nařídil rozhodčí a VAR opravil, tak to chápu, ale takhle? To jde fakt mimo moje chápání.

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Dvě ramena a prohra je na světě. Úchvatné, na to bych se jim vysral..

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, ze okolo McNeila nie je ziaden hype. Moze to byt tym, ze hra za nezaujimave Burnley?

Reagovat
O.Giroud

Skor preto , ze nebol moc produktívny. A niekto z Tottenhamu ho uz chcel. Inak si mensi hype pamatam uz z minulej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho spomínal uý dávnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dnes jeho klasicky gol, navic vitezny, snad vyhrajou LM a po sezone navrat..

Reagovat
Trand

A ten první gól Juve připravil krásnou přihrávkou za obranu na Cuadrada.

Reagovat
Swarley

Fury je blázen, to jsem fakt nečekal

Reagovat
Swarley

Jak mu ještě oblizl tu krev z krku

Každopádně snad ted Fury Joshua a ideálně na Old Trafford

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo trochu nechutný nedal Wilderovi šanci

Reagovat
Raylan

Teď záleží jestli si Wilder vyžádá třetí zapas, Fury mu ho musí dát.

Reagovat
Swarley

Tak třetí by byl už moc a po tak dominantním výkonu těžko říct, jestli do toho Wilder ještě půjde...uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilder trochu slamanie, holt Fury je lepsi

Reagovat
Raylan

Já jo, Wilder na nej nemá nic, kdyby trochu nepovolil v tom prvním, tak nebylo o čem. Stejně si vyškolí i Joshuu.

Reagovat
fajdax

Tak Wilder je určitě lepší než Joshua

Reagovat
Swarley

Tak ma obrovskou ránu, ale dneska nemel absolutně příležitost, Fury mu nedal absolutně prostor na nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ma znepokojuje Ndombelé a jeho fyzická kondícia. Nečakal som, ze práve ona bude tým hlavným problémom po jeho príchode do PL. Chlap po 10 minutách vyzerá na infarkt. Pot sa z neho leje jak svojho času z Okazakiho po 90 minutách hry. Bez lopty je často pasažierom. V lete to bude chcieť z jeho strany silno zamakať, nejaký individuálny tréning.

Reagovat
ajouki

Aby byl na přípavu vůbec k dispozici. On spíš vypadá, že potřebuje operací vyřešit vleklé problémy s třísly, které má. Bude to důvod proč nemá pořádně natrénovano a v zápasech je využíván jen sporadicky.

Reagovat
iamek

Bruno 1+2 a ještě na 2-3 šance nadherne nahrál. Zatím vypadá hodně slušne. Gól Watfordu bych uznal. Protiútoky docela dobre, ale James v koncovce strašný plasan. Fred dneska po dlouhé době docela špatný výkon. Pod tlakem kazil, dost zmatkoval. Fajn je třetí nula v řadě

Reagovat
r.mrazik

skoda, ze bruna nekoupili uz v lete...mohlo to byt trochu jiny...a jeste usetrit 20 mega euro

Reagovat
iamek

20 mega kaslat, ale díky němu by asi nějaký ten bod navíc byl. Snad po par zápasech neupadne do průměru.

Reagovat
r.mrazik

Taky doufám, že nepůjde na úroveň ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co je na našich výkonech pozitivního je, že už snad každému začíná docházet, jak je Mourinho mimo realitu. Osobně si nepamatuji manažera, pod kterým by Spurs hráli tak špatně. Dokonce i AVB a Ramos byli více kompetentní. Mourinhova jediná taktika je betonovat a nakopávat dlouhé míče dopředu a je mu úplně jedno, že na hrotu hraje 170cm vysoké křídlo. On prostě k tomu svému zoufalému betonářskému stylu nemá alternativu. Vlak mu v současném fotbale ujel už před x lety a na tuhle úroveň už nemá ani omylem. Doufám, že v létě vypadne, než stihne zničit všechno, co tam Poch vybudoval. Na hráčích je vidět totální frustrace a je jen otázkou času, kdy třeba Alimu nebo Kaneovi dojde s Mourinhem trpělivost a budou chtít odejít.

Reagovat
r.mrazik

Mourek je zlo...

Reagovat
Kostomlat

Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci, a proto budete pořádně bránit, nakopávat to nahoru a trefovat zařízení!

- Taktiky jako od nástrojaře z ČKD.

Reagovat
mimi_united

3 body od top 4, a to bolo posmeškov

A to sú zranení kľúčoví hráči hráči ako McTom, Rash, Pogba. Ale Ole na rozdiel od Moua neplače a pracuje s tým čo má k dispozícii

Plus máme jeden z najmladších tímov v lige. My nie sme liverpool aby sme sa tackali 30 rokov v problémoch

Reagovat
Remt

Zraneny McTom ale dnes na hřišti vypadal docela zdravě

Reagovat
supporter

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo. Manchester United.

Reagovat
Ranoth

zas 1 dobry zapas a uz nieje ziadna kriza, idete na LM, mate najlepsi mlady tim na svete a buduci zapas vas vyskoli everton a kriza bude naspat

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne mi ta je luto. ze ta toto dlhodobo bavi. ak mas menej ako 13 tak scasti chapem

Reagovat
Remt

Však v klidu hele, vyhráli nad předposledním týmem, on je zas někdo příště vrátí na zem a ukáže jim, že pokud se zvedají.. tak to rozhodně nebude hned

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v klude stale a je mi jedno ako hraju united, kludne nech vyhraju treble o rok pokial to bude ferove a zasluzene. mam na haku.

Reagovat
fenixLFC

ved je to troll ucet naniho ci koho

Reagovat
Remt

Ja doted myslel že už nani je troll ucet, to by potom byl toto troll uctu troll uctu, tak blbej není ani on ne

Reagovat
fenixLFC

Nani nie je troll...teda je ale skor v tom pozitivnom zmysle

Reagovat
Remt

Na nanim neni nic pozitivniho

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, kam se posunuly cíle MU. 41 bodů po 27 kolech je umlčení posměšků

Reagovat
smazaný uživatel

velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, dneska jsme si vybrali stesti na tri mesice dopredu + Leno nekolikrat zachranil zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes nás ale neskutečně ničil, výborný hráč. Zato gylfi šílená tragédie

Reagovat
Zaschrona

Gomes za těch pár minut ukázal víc než zbytek našich záložníků za všechny ty týdny bez něj... Nechápu, proč tam Carlo nechal Gylfiho celý zápas.

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

#AFC 3 (1.35 xG)

#EFC 2 (2.13 xG)

Reagovat
masly008

Top útočník je většinou víc jak průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, utocnik Aubovy kvality je tam od toho aby to skore bylo vyssi nez xg

Reagovat
PP

mít tam k Richarlisonovým nahrávkám Aubu, tak dostanem tak pětku..

Reagovat
Mastný Chobot

Videl som len posledných 10 minút, ale vyzerá to na ďalšiu emeryovsku výhru. No čo už, treba dúfať, že od novej sezóny to bude lepšie. Každopádne, už sme sa dneškom pravdepodobne zachránili.

Reagovat
Trand

Druhý poločas jsme úplně vypnuli, v prvním jsme do střídání Saky taky nic neměli.. Ale těch 25 minut co jsme hráli stálo za to.

Reagovat
Mastný Chobot

No však tak to bývalo aj pod Emerym

Reagovat
Mastný Chobot

Teda bývalo to tak, že sme vždy zahrali dobre 15-20 minút, dali góly a potom sme sa triasli celý zápas o vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno spatne, ta hra vubec takhle prave nevypadala

Reagovat
Counter

Dneska to právěže byla typická artetovská podívaná - chvíli válec, chvíli marnost. Akorát původně z toho byla prohra s Chelsea, pak série remíz, a teď konečně výhra.

Reagovat
Nikikrew

Upotena vyhra. Na konci nas Everton pekne tlacil a mozme byt radi za Lena, ze nas podrzal.

Auba borec, som naozja zvedavy ako sa rozhodne v lete. Ta LM je pre nas kriticky dolezita ale nemyslim si, ze dame top4.

Ceballos perfektny vykon, az na nejake chybycky ale lubi sa mi na tej pozicii. Pepe opat krasna asistencia. Ozil 2 polcas velmi dobry, to iste aj obrana. Bohuzial Saka 2 polcas velmi zle, to som ho naozaj nespoznaval.

Doma s Olympiakosom to jednoduche nebude ale verim, ze to zvladneme. Na Pourstmouth urcite zarotovat a posetrit par hracov

Reagovat
smazaný uživatel

kdybude ten Tierney, nevis? Saka nemuze hrat vsechno...teda jestli zase nevytahnem nejakyho mladyho utocnika co predelame na levyho beka

Reagovat
Nikikrew

Uz trenuje ale ked naberie fyzicku tak by som povedal ze este take 2 tyzdne minimalne. Skoda Kolasinaca ten nam bude velmi chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Kola je spis valecnik do 352 bez herni inteligence, coz neni na skodu kolikrat, ale jestli mas naroky nejaky, tak to nestaci..a on na Arsenal bohuzel nema....

Reagovat
Nikikrew

Nemyslim si. Posledne zapasy hral velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim jaky myslis

Reagovat
Nikikrew

No kludne tie pred jeho zranenim.

Jeden z mala podporoval tu lavu stranu velmi dobre. Skoda jehi finalky ale pasovat ho za nejakeho drevaka je velmi prehnane.

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Dneska tam ale u prvního gólu pěkně hloupě běžel s Minou a posunul ofsajdovou lajnu, to jsem hleděl.

Reagovat
merlick

najvacsi bojovnik v time hracov lenivych na krok a aktivnejsi press. Nemozes mat 11 Platonov

Reagovat
Counter

Kdyby CAS nezvrátilo rozhodnutí banu City, tak by na LM stačilo i páté místo.

Reagovat
Nikikrew

Jj viem ale pri nasom lose moc tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle premyslet je cesta do pekel

Reagovat
masly008

U Saky to bylo už asi i kondicí,přece jenom má furt 18 a minule se vydal.

Reagovat
Trand

Mustafi dneska s přehledem Dokonce ani žádnej kiks neměl. Proto je to tak frustrující hráč, jsou zápasy jako tenhle, kdy má všechny balony a nikdo přes něj neprojde a pak udělá úplně školácký chyby.

Reagovat
Counter

Dobré je, že těmihle výkony by si aspoň mohl říct o nějaké zájemce

Reagovat
SunFells

A Arteta ho nepustí

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvy se pokusim porovnat porovnat praci Mikela a praci Emeryho. Ljungbergovy zapasy neberu jako meritku, nemel jsem ho rad ani jako hrace a jako dlouhodobejsi trener by mi vadil

Je to koukatelnejsi, to je jediny plus. Furt asi Mikel hleda optimalni sestavu, myslim, ze ji dneska nasel Laca hladovej z lavice mi nevadi, tak stejne jak Torreira s Guendem mimo zaklad. KLidne i na jejich ukor Willock, kterymu z nasich prospectu nejvic verim a mam nejvi (asi) rad..Klidne at hraje Willock na ukor Ozila, ale v urcite kombinaci zalohy, kde nesmi byt Torreira a Guendo soucasne...obecne oba mimo zaklad je to koukatelnejsi a chceme vic vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to nemůže stavět na Nketiahovi, opravdu ne. Neměl ani na leeds. Celkově mi připadá, že je hroznej bordel v tý sestavě. Například Martinelliho Arteta zabil a nebývá ani na lavce. Přitom měl formu jako hrom. Lacazette se rozjel a opět nehrál. Když má hráč momentum, musí se to využívat na maximum, to snad ví každej trenér

Reagovat
masly008

A co takhle myslet i na budoucnost a né jen na další zápas.Dneska sseděl Saka protože ho nechce utavit.Martinelli hrál ve čtvrtek teď nebyl a ve čtvrtek asi zase bude.

Ti kluci jsou mladí tak je třeba nechce utavit hned na začátku kariéry.

A pokud máme koho nasadit( Auba,Pepe) tak nevím proč by měli hrát každý zápas.

Lacaa se sice chytl,ale Eddie dal gol, spoustu toho oběhal, navím proč by se nemohli točit.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Neměl ani na Leeds?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doporučuji všem fandům Arsenalu zbytek sezony jen tak v klidu sledovat a neřešit to. V léte dojde k masivní přestavbě, Arteta si ponechá mladý pušky, nechá si pár seniorů, zpeněží Aubu nebo Lacu a jede se od znova

Reagovat
Euphael

meles sracky....na tu mas fantomase na spraveni nalady

https://www.youtube.com/watch?v=p-NQFez5WGE

Reagovat
RadekVonCZE

Sorry, já se nevyznám, ale Tom Daníček je fantomas?

Reagovat
Busby babes

jo.

Reagovat
Euphael

ano

Reagovat
smazaný uživatel

This Danicek fella is not only incredibly good looking but also very knowledgeable. What a guy!

Kdo to psal ?

Reagovat
SunFells

Reagovat
PP

Fantomas..

Reagovat
Euphael

ja ne tvl

Reagovat
FUnk

Reagovat
mistr129

Uživatel Fantomasova sestra

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nebelung

Reagovat
havrys99

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Busby babes

masivni prestavba v Arsenalu, no to chci docela videt...

Reagovat
PP

já ne..

Reagovat
Taiger

Dobrý sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že k moc změnám ani nedojde. Arteta bude chtít hrát s tím co má a těžit z toho, že hráči budou vědět co a jak hrát v jeho systému. Čekám odchod max 2-3 hráčů a stejný počet příchozích, přičemž nepůjde o žádné velké nákupy, ale spíše squad hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

We would’ve had real chance at the CL spots if we sacked The Greasy One during that international Poch was sacked. Oh well

pravda..na ef sme to uz videli skoro vsetci

Reagovat
Counter

V té době jsem to viděl už i já

Reagovat
smazaný uživatel

greasy one..

Reagovat
smazaný uživatel

Saka has more assists this season than AWB has in his career.

Reagovat
Counter

Což v podstatě znamená o jednu sezonu za Crystal Palace navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm pravda

Reagovat
DieryVonry

Ten Arsenál tabulkou přímo letí

Reagovat
Pharrell

Ti ještě nakonec postoupí i do CL.

Reagovat
SunFells

Jsem si předtím ani nevšiml, že jsme se už dostali do kladného skóre

Reagovat
miky10

Omlouvám se za OT, ale sháníme posledního účastníka do nově vznikající fantasy baseballový ligy s offline draftem v Brně. Draft by byl v sobotu 21. března. Pokud byste si chtěli zahrát nebo víte o někom, kdo by moh, budu vděčný za cokoliv, kdyby se to nekonalo kvůli jednomu člověku, bylo by to dost smutné.

Víc informací tady http://www.mlbcz.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=1241

Reagovat
Busby babes

zajimavy, ale bohuzel no... Brno.

Reagovat
Hokaido

Nepřekvapuje mě, že je v Brně offline draft.

Reagovat
smazaný uživatel

No a u vás u Hradce je pro změnu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

sedlak s vidlema a slamou trcici z bot bude neco psat o Brne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bukayo Saka has become the first teenager to reach 10 or more assists in a single season for Arsenal since Cesc Fabregas in 2006/07.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude z beho novy TAA

Reagovat
SunFells

Nejsou si moc podobní.

Reagovat
Busby babes

Martial ma za sebou super tyden. 3 goly, uz jich letos dal 19. teda o 4 vic nez Lukaku loni (a to ma ted o 14 zapasu min.

Rash 15 a Mason 11. Doufam, ze Mason ty 4 do konce roku (minimalne) da. V tomhle zatim Romelu nechybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde spíš o to, že chybí v zápasech, kdy by se hodilo hrát na silnýho hroťáka ve vápně? Takhle máte tři podobný útočníky, který jsou perfektní do brejku a rychlýho útoku, ale není možná žádná změna.

Reagovat
Busby babes

posilu to chtit bude, to je jasny. ale goly zatim utocnici celkem davaji.

Reagovat
Swarley

těžko říct, jak v té ofenzivě ideálně nejlíp posílit...stejně je pořád nejvíc v prdeli ten střed hřiště a na to neustále dojíždíme...

po sezóně tam budou v podstatě jen tři použitelní hráči - McTom, Fred, Bruno a zbytek je v podstatě nepoužitelný...Andreas k ničemu, Matič má to nejlepší za sebou a Pogba je na 90% na odchodu...to máš nutně minimálně dva hráče...

na ty tři posty vepředu máme Rashe, Martiala, Jamese a dejme tomu Lingarda...Mata už u nás taky nemá co dělat...Lingard dokáže vyplnit všechno v tom předu i ve středu hřiště, toho bych si nechal, ale jako moc nepočítám s tím, že zůstáne...

pak by to ideálně chtělo čistého hrota a kreativní pravé křídlo...

mazec, že to jsou pořád čtyři hráči a to ideálně rovnou do základu snad alespoň dokážeme udržet Pogbu...

Reagovat
Busby babes

Bruno, Fred, Scott. je potencialne slusna zaloha. Matic hraje posledni dobou ok, uvidime. Chce to privest nahradu za Herreru (ten experiment s Andreasem je napicu), pak budeme mit 4 zalozniky slusny, Garner muze byt patym treba. idealne jeste jeden zaloznik navic, ale s tim nepocitam. Grealish imho ideal. Bruno, Fred, Grealish, Scott, Matic, Garner. s tim uz by se hrat dalo.

Nahradit Matu pravym kridlem, nahradit Lukaku hrotem, nahradit Lingarda...

Reagovat
Tomanatura

Co takhle Ramsey + Cash za Pogbu? Ten pujde urcite do Juve. Snad tam na vymenu nehodi Rabiota

Reagovat
Busby babes

nevim, asi to nejaka varianta je. Ja Ramseyho nikdy moc nemusel, tak nevim jestli je to dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad...

Reagovat
r.mrazik

to radeji ciste cash a koupit savice z lazia

Reagovat
Tomanatura

Daji LM, ten pod 150 nepujde. Ale taky bych bral radsi tak

Reagovat
r.mrazik

porad doufam,ze za kilo by ho pustili...ale to je fuk...stejne ho nekoupime

Reagovat
SunFells

Ramsey by si myslím s Brunem překážel. Navíc by ho taková varianta asi teď ani tolik nezajímala.

Reagovat
Tomanatura

On pujde z Juve pryc. Stejne si myslim, ze ho brali jenom z toho duvodu, aby nim pak snizili cenu za Pogbu.

Reagovat
SunFells

Po roce? S tím jak mu ještě napálili plat ho k tomu jen tak nepřesvědčí.

Reagovat
r.mrazik

fred a matic je silene uspavaci zaloha...aneb vse na stopery nebo na krajni beky...obcas tedy fred prihraje dopredu,ale to aby se nereklo...sileny alibisti

Reagovat
Busby babes

Matic ano, ale to je jeho uloha, predat balon spoluhracum, nic vic. Na Freda pak ten popis imho nesedi vubec.

Reagovat
r.mrazik

jj,matic ma zakazano davat balon dopredu a na freda ten popis nesedi...hh

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=XyOQWOYuoz0

cas 6:35 a prihravky Freda...

Reagovat
Busby babes

tak Fred mel vcera spatnej zapas, to ale neni pointa. v jinych zapasech na nej ten tvuj popis proste nesedi.

Reagovat
r.mrazik

hrajeme temer porad stejne...fred hraje porad podobnym stylem

samozrejme ze popis sedi...radeji na stopery/beky nez hrat dopredu

Reagovat
r.mrazik

koukni se na tu grafiku,tak ty prihravky sly...cisla jsou k hovnu

Reagovat
Busby babes

lol. Jasny no. Fred porad prihrava dozadu... no cisla rikaj, ze prihrava dopredu daleko vic nez dozadu... cisla jsou k hovnu. ok.

Reagovat
r.mrazik

notyvoe

se do pici koukni na tu grafiku,kdy ty cisla proste neodpovivaji a proto jsou k hovnu

Reagovat
Swarley

Hlavně někoho pohyblivého s tahem dopředu, co se bude nabízet a zvládne dopředu i dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Však lukaku je tiež hrač do brejku, nie do vapna

Reagovat
Swarley

A hlavně Ole pořádně nevěděl, co s nim...jako to už není úplně chyba Lukaku, ale na jednoho hrota jsme začali hrát az po jeho odchodu...cpal ho do dvou útočníků nebo na křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

nehodil sa k vam. Win win win situacia, jeho odchod do Interu

Reagovat
Swarley

i ta cena v tu chvilku prostě dobra a co si budem, zadny srdcar to taky nebyl a v tuhle chvíli bychom řešili k Pogbovi i nejspíš ho...a to by byly dva těžké prodeje, bude stačit Pogba...

Reagovat
Busby babes

no hlavne mel o 10 kilo vic nez ma ted, nebehal, nevyhraval souboje, nedaval goly...

Reagovat
Swarley

Tak zase jednu tu dobu makal nejvíc ze všech na hřišti, ale prostě dobrý odchod...tam nebylo moc co řešit...

Reagovat
Busby babes

to bylo ale nekdy v prvni sezone, ne?

Reagovat
Swarley

To bylo v období, kde to všude bylo psané jako Lukaku hrot, ale i při napadání tam chodil Rash nebo Martial a Lukaku lital někde po pravém křídle...která sezona to byla, to už nevím...bylo to ale pod Olem...

Reagovat
Busby babes

Lukaku u nas na dva utocniky hral asi 5 zapasu, ne?

Reagovat
Swarley

Já ho mám v hlavě na tom pravém křídle a to byla totální kktina a to taky nebylo jednou...

Reagovat
fenixLFC

lukaku je hrac do breku maximalne...

Reagovat
r.mrazik

nemas to otoceny? rash 19 a martial 15?

Reagovat
Busby babes

Mam.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tomanatura

Romelu chybi maximalne jako superdraha varianta do utoku, jinak za United odehral kvalitne mozna 6 mesicu.

Reagovat
vodka

to zase ne, celou první sezonu byl nejlešpí hráč v poli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

stejne je prdel,jak je mason ve hre dost nijaky,ale to zakonceni ma uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

v MOTD naopak ukazovali, jaky ma dobry pohyb, ochotu se vracet a po prihravce se vzdy snazi nabizet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

A i v tom vapne ma rozhodne lepší pohyb než Martial s Rashfordem...

Reagovat
r.mrazik

ja si tedy krome golů opravdu nevybavuju zapas,kdy by zahral fakt dobre...

Reagovat
Swarley

Ale on asi jiný nebude, v mezihre to prostě nic výjimečného nebude...bud to bude hrot, který se vyplatí obrovskou porci golu nebo to bude mít těžké a bude to spis zolik...na druhou stranu, ma porad hromadu času...

Reagovat
r.mrazik

jojo...ja to neberu jako neco spatneho...kdyz bude davat goly,tak to nemusi byt messi

Reagovat
EXoRcIsT

Ole by ho mal dat na hrot a Martiala na kridlo co je pre oboch prirodzenejsie

Reagovat
Swarley

Martial umí i 1vs1 a tím precislit, udělat prostor...takových hráčů máme strašně malo..

Reagovat
r.mrazik

mozna....ale Ole by hlavne mel chodit dopredu ve vetsim poctu hracu...

Reagovat
Swarley

tak to rozhodne, hlavně doma to musí byt aktivnější

Reagovat
vodka

Martialova pozice je hrot. Pokud si teď stěžuješ, že je podle tebe líný, tak jak by to vypadalo na křídle, které z principu musí být ještě pracovitější

Reagovat
EXoRcIsT

Martial nieje hrot ani nahodou . Prave na kridle by bol lepsi keby mohol zobrat loptu a rozbehnut sa .

Reagovat
Busby babes

Martial je hrot i kridlo. dokaze zahrat na obou pozicich. kdyz prisel, tak hral pod LVG hrot a hral tam velmi dobre. Letos se taky zlepsuje, ted pridal i goly, coz je dobry.

Reagovat
vodka

sám říkal, že preferuje hrot. Jako jo, na křídle umí zahrát, ale osobně se mi líbí víc taky na hrotu, na křídlo potřebuješ víc dříče jako Rash.

Reagovat
Counter

Lukaku posledních pět sezon dle EF:

25 gólů

26 gólů

27 gólů

15 gólů

zatím 22 gólů

Úkol za deset bludišťáků: najdi outlier, který použiješ pro srovnání s ostatními

A pořád platí, že jste loni byli v PL výrazně gólovější než letos (loni po 27 kolech 52 gólů, letos 41).

+ ještě jeden dodatek: Lukaku v MU nekopal penalty (vyjma jedné neproměněné ve své první sezoně). Rashford, Martial a Greenwood jich letos dali osm. Tzn. bez penalt ještě nikdo z nich střelecky nedorovnal ani loňského Lukakua, kdy se sezonou protrápil.

Možná vám nechybí, ale na jeho kvalitách to nic nemění, a přinejmenším při zranění Rashforda by se pořád setsakramentsky hodil.

Reagovat
Busby babes

Lukaku vs top tymy v Italii... ukol za deset bludistaku: najdi gol.

No vidis, loni jsme byli golovejsi, ale nas hlavni utocnik mel mene golu. hmm, skoro jako kdyby nasi utocnici letos hrali lip a davali vic golu nez nas hlavni utocnik loni? Sakra, cim by to jen mohlo byt?

Reagovat
Busby babes

jeee, Neapol se vysvihla na seste misto, takze konecne ma 2 goly proti italske top 6. A jeden gol Barcelone.

Reagovat
r.mrazik

???

to jako goly proti spodnim tymum se nepocitaji? zrovna my bychom proti tymum spodni pulky tabulky mohli tech golu davat trochu vic ze jo

Reagovat
Counter

Góly z penalt se počítají, ale góly týmům mimo top6 ne, to je snad jasné.

Reagovat
Counter

Loni jste byli gólovější, protože jste měli více hráčů, kteří dávali góly. Odešel Lukaku a o jednoho hráče ubylo.

Reagovat
Busby babes

jo a Martial s Masonem maji 1 penaltu kazdej. Rash 6, tak toho si muzeme klidne odecist. Martial je letos golovejsi nez Lukaku loni.

Reagovat
Counter

Zatím ne

Reagovat
Busby babes

no vzhledem k tomu, kolik odehral ano.

Reagovat
Busby babes

"

Možná vám nechybí, ale na jeho kvalitách to nic nemění, a přinejmenším při zranění Rashforda by se pořád setsakramentsky hodil."

No hele muj post reaguje na to vase: je, ti jsou hloupi, ze prodali utocnika co hral tezce pod svoje moznosti... co se tu objevuje kazdej tyden, kdyz Lukaku da gol na 4:1 proti Sassuolu nebo podobne...

Reagovat
Counter

A můj post je: Lukaku > Martial / Rashford / Greenwood (o Ighalovi nemluvě)

Reagovat
Busby babes

muj post: Lukaku v United < Martial, Rashford, Greenwood v United.

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe 10 G/A in 1523min

Sterling 12 G/A in 1927min

B.Silva 10 G/A in 1439min

Maddison 9 G/A in 2219min

Martial 13 G/A in 1710min

Kane 13 G/A in 1778min

Lucas 6 G/A in 1548min

Pomaly sa snáď rozbieha chalan, posledné zápasy konečne zbiera aj produktivitu

Reagovat
SunFells

Já se divím, že to tak často vůbec bylo téma, předtím ani moc minuty nesbíral.

Reagovat
Mastný Chobot

Nezbieral, lebo keď ich aj zbieral, tak bol neproduktívny. 1+3 v posledných 2 zápasoch, to je o niečom inom ale.

Reagovat
Ondiis

pokud bude jeho produktivita srovnatelná s uvedenými hráči (až na Mouru), tak ta částka za něj bude přece jen odpovídající. Ale pořád jsme ani zdaleka neviděli jeho top výkony

Reagovat
Hokaido

O něj bych být vámi vůbec neměl strach, bude z něj top hráč.

Reagovat
miezto

musí zlepšit rozhodování, když má před sebou prádzno centruje, a když les, tak se letí ztratit...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
YNWA__MSN

Yeeeeeeeeeessssssss

Reagovat
Smreky

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Neser nebo tě poslem za Abramovicem na Sibiř

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

pěkně Chelsea včera

Reagovat
smazaný uživatel

mě je nejaký "fanušikovsky" uplne ukradený, mě je jedno jak hraje Chelsea, nech dostane aj 10, nech vyhraje, mě je to jedno, tyhle premotivovaní kkti, co řeší každej vysledek, mají oblečky s logem klubu a hodiny se hadají kdo je lepši a kdo né, vám kuruje hoši

Reagovat
LFC182

Ty to moc nedáváš koukám. Utři slzy a radši sem nechoď

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? To v tej tvojej lebeni nedokážeš pochopiť, že niekomu je ten futbal ukradnutý? Si hlupák, totálny hlupák, chod si dať logo klubu vytetovať na členok a kúpiť obliečky v rovnakej trikolore, tebe kuruje synak

Reagovat
LFC182

hlupák jsi ty, seš na stránce o fotbale, takže ti asi tak ukradený není, lol. Tak už nebreč a běž

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi extrémnej hlupák tvoje "logika" je extrémne hloupa, ja sleduju fotbal uplne z jinych duvodu než ty, promotivovanej kide, co v živote nebyl na Anfieldu, ale hrá se na fanouška roku, klaune jdi si dát ďalší kerku na levou ledvinu z Firminem pls klaune

Reagovat
LFC182

moje logika je hloupa? Lezes na stranky o fotbale ale fotbal te vůbec nezajima demence. A btw, v Lpoolu sem zkoro 3 roky žil a na anfieldu jsem byl tak 15x

Reagovat
smazaný uživatel

vubec mě to nezajíma ty troska je rozdíl se o fotbal zajímat a rozdíl si tady honit pero nad "fanoušikovství", ja psal o Liverpooolu, tvoje geben si mě rozklikla a Chelsea tam byla tak frontalnej utok, mě je to ukradený, klaune

Reagovat
LFC182

no pár slov bych si asi musel hodit do překladače... ale stejně z toho čtu takovej pláč a vztek mezi řádky. I´m out ty troska kktská

Reagovat
smazaný uživatel

protože jseš hloupej nebreč už ty kokode

Reagovat
smazaný uživatel

kokode Chelsea 2:0 Liverpool, skap

Reagovat
Coutinho10

fuuuj, tak uprimne dnes rozhodla nase vule po vitezstvi a i trochu stesti....diky borci

Reagovat
Luc-Luc

to byly nervy dnes, pri te Noblove strele na konci ve me regulerne hrklo, do techto zapasu je potreba namixovat vic nahradniky, Origi, Minamino, Shak, at se ukazou..hroznej vykon

Reagovat
YNWA__MSN

Shaq zraněnej a Minamino zatím nevypadá moc sehrane/ready... Ale jinak souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Shaqiri by se podle mě dost hodil dnes.

Reagovat
fenixLFC

uffff, tak nakoniec sme ich zlomili, neskutopcne sme zapli po druhom gole proti atleticu sa budeme ale musiet zlepsit inak vypadneme. kazdopadne dalsie 3 body a uz len 4 vyhry od titulu

Reagovat
YNWA__MSN

Alisson je naprosto úžasnej. Naprosto snovej brankář Kdyz si vybavím obranu a pozici brankáře pred Kloppem a teď wow

Reagovat
technecium

To není Kloppem, za těch 200M € by to zvládnul každý

Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

tomuto komentaru nechapem

Reagovat
technecium

Tak když máš ve svý době nejdražšího brankáře a obránce, tak je asi jasný, že ta obrana bude lepší než před tou investicí

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze vas utok po kupe coutinha a dembeleho siel hore

Reagovat
technecium

Jo, ale to porovnáváš dvě rozdílný situace. Vy jste tam před investicí měli Kariuse a Klavana či co, my jsme tam měli Neymara... Pokud bys místo Neymara nekoupil Ronalda, tak si v každým případě pohoršíš, protože lepších hráčů na světě není. Oproti vašim dvoum by sis polepšil s každým. Takže to zkus jinak a míň hloupě

Reagovat
Bandita_Harry

Chelsea má aktuálne najdrahšieho brankára čo zohrieva lavičku a najdrahší obranca v United zatiaľ dieru do sveta tiež nespravil tak to každý si môžeš strčiť

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně při přestupu Dijka se tu každej smál co to kupujeme za průměráka..

Reagovat
Svatej

Tohle ten retard nezpracuje..

Reagovat
technecium

Tvoje máma je retard

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže Klopp měl vliv na to, kdo se kupuje. Alissona by vybral vcelku každý, ale van Dijka ne.

Klopp totiž natolik věřil jeho schopnostem a že to je ten pravý stoper, že obětoval polovinu 1. sezóny 2017/18 místo toho aby koupil jiného (například Manolas měl výkupní klauzuli asi 40 mil. eur) a pak za něj neváhal dát v tu dobu tak absurdní částku, kterou vytahuješ.

Dostat ty peníze jiný trenér, tak by možná přivedl Alissona, ale pochybuju, že by dal nějakých 70 mil. za vad Dijka.

Reagovat
Benzema

Neplač už toľko , lebo robíš len zo seba debila

Reagovat
YNWA__MSN

Klavan byl stoper číslo 3/4,ale VVD je č. 1, takže úplně mimo

Reagovat
twelwer

Mozes byt taky hlupy ?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

technecium doteraz nepredychal to vypadnutie

Reagovat
SCELO

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kopac

hej mourinho napr ty 13 rocna zbytocna chujovinka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Bolo to nejakých 140 za nich dvoch, ale je to ok, však ste sa na tom smiali za aké prachy sme ich kúpili, boli to prachy od Barcelony, sere ťa to moc alebo len hrozne ?

Reagovat
Svatej

Tak proč nemáte tak dobrou obranu taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Fakt a že to City a Barca moc nezvladaji to jako vysvěti pls

Reagovat
pedroLFC

ty seš fakt retard

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim nekurvi i pl sekci a zmiz

Reagovat
mickey mouse

Od druhého inkasovaného gólu naprostá paráda

Reagovat
j_mrazik

Moc nechápu liverpoolský, že pořád brečí, že to byl dneska hroznej zápas. Já viděl až druhý poločas, ale ani chvilku jsem neměl moc pochyb, že by to neotočili. Je v nich obrovská vnitřní síla a taková ta samozřejmost a hladovost, co měl Arsenal nebo ManUtd na vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
fenixLFC

pretoze si nevidel prvy polcas, tam sme boli biedni. zapli sme az po fornalsovom gole

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak podle mě to je pohled vzhledem k LM. Jednak byl tenhle zápas důležitý, protože jsem prohráli v Madridu a taky aby se zlepšil náš projev právě na odvetu.

Reagovat
cristiano.K.

ten gol na 1:2 nás probudil, WHU šel zaslouženě v druhé půlce do vedení

Reagovat
Mönchengladbach

Suka střídal dvě minuty po začátku druhého poločasu (dle Livesportu) proč, prosím?

Reagovat
fenixLFC

zraneny

Reagovat
Mönchengladbach

Aj, snad tedy ne na dlouho. Děkuju.

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl teda výkon .

Jako hlavní jsou 3 body, ale dneska jsem si ten fotbal vůbec neužil. 1. půle dost nezáživná, alespoň v té druhé jsme se o něco zvedli.

Alisson asi s těmi góly nic dělat nemohl, podržel na konci duelu.

Van Dijk dneska špatný, Antonio mu dělal docela problémy a pozičně u gólu Fornalese (společně s Gomezem) teda mimo. Gomez mi přišel lepší, ale u gólu mě taky naštval.

Robertson asi nejlepší z obrany + asistence, výborné náběhy.

Arnold teda špatné rohy, ale má dvě asistence takže ok.

Fabinho taky dobré, Wijnaldum a Keita nevýrazní, Oxlade sice nehrál nix extra po příchodu ale hlavně to rozhýbal, dobré střídání .

Salah teda nesmyslný pád z prvního pohledu , má štěstí, že Fabianski přišel s takovou minelou, Mané nejlepší z útoku, ani Firmino zase nehrál tak špatně.

Ale celý týmový projev byl takový ponurý, trochu se to zlepšilo po inkasovaném góle, ale pořád to nebylo ono. Fanoušci hrozní.

West Ham solidní výkon, Souček naprosto parádní v první půli, výborně využili šance a Moyes je i docela dobře připravil.

Reagovat
j_mrazik

Co se ti nelíbilo na fanoušcích?

Reagovat
Kixi Syhimour

Je pravda, že sem tam místy zněly chorály, ale přišlo mi to od nich slabé, čekal jsem více, kór v zimě, kdy je atmosféra dle mého lepší. Ale tak i oni se vyberou slabší chvíli.

Reagovat
j_mrazik

Pamatuješ, jak jste byli pořád za kyselý p*či, protože jste pořád brečeli, ryli do všech a říkali jste "Příští rok bude náš" apod. Tak vám ta kyselost zůstala, i když vyhráváte a hrajete fajn fotbal, i když otáčíte výsledky, i když je u vás kravál v publiku... prostě pořád. Vy si to vůbec neumíte užít. Nezasloužíte si to, protože si toho nevážíte.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pevně nezneobecňuj, jsem tu jediný, kdo si stěžuje na fanoušky, takže není třeba kritizovat ostatní.

A je snad na mně jak si to budu užívat, ne? Já si to užívám a naplno budu s titulem. Teď mám v hlavě zápas proti Madridu, kterého se obávám.

A myslíš si, že si toho nevážíme, jako vážně? 30 let se nám smějí skrz celou Anglii a my si toho nevážíme? 30 let čekáme na ten a onen titul, takže si ho jako pak nebudeme vážit? Věř mi, že my moc dobře víme jakou cenu má ta trofej.

Reagovat
Vopi11

Dal bych ti srdíčko, ale není v nabídce

Reagovat
mickey mouse

To se týká jen pár jednotlivců...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kolikrát byl na Anfiledu? sory, ale tyhlety názory z ČR z gauče.. jen abys jakože něco napsal.. směšné

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednou, nedokážu posoudit jaká byla atmosféra tenkrát.

Jen mi přišlo, že obvykle je Anfieldu hukot větší a zrovna dnes by se hodila větší podpora fanoušků vzhledem k porážce z úterka.

Reagovat
mickey mouse

Omg furt s těma fanouškama Si to pusť příště na NBC kde mají zaplé ruchové mikrofony

Reagovat
Kixi Syhimour

ale třeba to bylo Digi, to mě ani nenapadlo

Nevím asi stojím mimo většinu, ale dneska se mi nelíbili.

Reagovat
mickey mouse

Já sledoval chvíli SkySports a pak jsem přepnul na NBC a bylo to sto a jedna, na SkySports to vypadalo fakt jak v divadle chvílema, na NBC to bylo v normálu a druhý poločas to byl úplný hukot jako obvykle na Anfieldu... fakt si nemyslím že zrovna dneska to bylo od fans nějak výrazně slabší

Reagovat
Kixi Syhimour

respektuju

Reagovat
Pony Slaystation

Nesouhlasím. Dnes se naopak ukázalo, proč Gomez nikdy nebude top stoper, pozicne mimo, jak bys chtěl, aby to Dijk zachránil, když měl útočníka za zády? Salah tragédie a prakticky celý zápas jen odevzdává míče, což se dá říct i při jeho gólové střele. Fanoušci dle mého podporovali dost, samozřejmě po gólů na 2:2 to bylo ještě markantnejsi. Tymovej výkon naopak super, individuálně to byla bída.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, kdo si měl Fornalese přebrat (a taky si myslím, že to měl být Gomez), ale jakou úlohu pak měl van Dijk, však tam jenom stál a kousek od sebe měl Fornalese.

Gomez podává velmi kvalitní výkony, tyhle chyby v obraně v zápasech jsou poměrně běžné, například loni jsem zcela defenzivně zpackali duel proti Crystalu doma, dnešek mi to přípomínalo.

Salah špatný souhlas, i ta střela byla špatná, naštěstí byla trochu skákavá.

Týmový výkon ve smyslu otočení duelu rozhodně dobrý, ale chyběla mi tam jiskra, to jsem tím myslil.

Reagovat
Bandita_Harry

Nikdy ?

Reagovat
Pijanista

Nikdy .. už je totiž starý

Reagovat
eder

Ale pořád může být top pijan.

Reagovat
fenixLFC

podla mna fabinho nie prilis dobre, aj pri fornalsovom gole to bolo z miesta kde by mal byt zaloznik aj pocas zapasu tam nechaval strasne diery

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já tam minimálně alespoň viděl zlepšení oproti posledním duelům, to je hlavní.

Samozřejmě bezchybný nebyl, ale dobrý mi přišel

Reagovat
smazaný uživatel

S tou atmosférou to hodně zkresluje. Já si říkal na začátku zápasu to samé. Fakt ticho jak v divadle. Po gólu WH se to začalo lepšit a pak už to byla víceméně klasika. Takže celkově asi slabší( kvůli tomu začátku) ale druhá půle už byla v normě.

Reagovat
LFC182

Z televize to moc nepoznáš, záleží jak nastaví ruchový mikrofony, ale na anfieldu je vždycky top atmosféra. Minulou sezonu v LM s Portem ani nebyla slyšet znělka champions league jakej to byl rachot :D

Reagovat
cristiano.K.

Gomez byl horší než Dijk. Gini patřil dnes k tomu lepšímu. Podle mě si koukal na jinej zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Abych byl fér, tak jsem úplně zapomněl, že dával Wijnaldum góla, beru zpět

Reagovat
fenixLFC

to ze dal gol neznemanea ze by mal byt hodnoteny pozitivne, dal ho aj salah ale wijnaldum bol v pohode

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dnes Giniho dál úplně v pohodě na MOTM každý na tu hru má jiný pohled no

Reagovat
cristiano.K.

Jj nastejno s Manem, tomu uznat druhy gol,tak by byl s Trentem motm

Reagovat
vodka

Reagovat
avicii

Aspoň to malo takto náboj...o ďalšie kolo bližšie k titulu herne mi to príde ze sme spadli do krízy, obrana neista a Salah a Firmino mimo formu..

Reagovat
smazaný uživatel

Žádám minutu ticha za Taigera a jeho 8 "hypotetických táců". Nejprve to vypadalo, že Live dokonce prohraje a když mu poslední část ticketu, (výhra Live o 2), vycházela, zaúřadoval VAR a odvolal gól na 4:2. Drž se trollující bro.

Reagovat
Wat

Obrat krásnej, o tom žádná... ale fakt nechápu, proč mají někteří zapotřebí ta divadla uvnitř pokutovýho území zrovna v době, kdy je herně meleme a můžeme jim nasypat ze hry?! Vždycky to akorát danýho hráče vyhodí z tempa a rozhodčího si na svou stranu taky nepřikloní. A hlavně pak budeme nadávat na hráče Atletů, že se válej (čímž ty cirkusáky samozřejmě neobhajuju).

Reagovat
technecium

S Atletama jste akorát poznali, jak chutná vlastní meducína

Reagovat
smazaný uživatel

to by muselo dostat LFC 4:0

Reagovat
technecium

Od nás? To se letos bohužel už nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdáváte to už proti Italům?

Reagovat
technecium

Ty rozneseme na kopytech. Vy se utopite v slzach a obranem bloku Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Po tři roky s Kloppem v Evropě jsem nevypadly na dvojzápas takže jednou to určitě přežijeme. Byla by to škoda kdyby LM přišla o nejlepší tým současnosti ale co už..uvidíme jak bude vypadat druhej poločas.

Reagovat
Kopac

Nerozdychal

Reagovat
SCELO

aj keby LFC vypadol s ATM tak ti mozem s kludom napisat, ze najvasci ciel LFC uz je skoro splneny, LM by bola bomba ale v sucasnosti sa to pre LFC na titul v PL nechyta ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

ty se ještě ted topis v slzách po tom výprasku 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Však jedinej kdo tam něco takového udělal byl Salah..

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych toho van DIjka tam přidal. Byl to slušný náraz, ale tohle bych rozhodně jako penaltu nepískal, sám takhle někdy jde do soubojů. Ten pád bych chápal, ale jak si hned potom žádal penaltu, to mě mrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně ne. Kdyby nedivil bych se. Tady se neshodneme

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Neshodneme no

Reagovat
LokoLFC

Byl to faul, byl... na pulce by to pisknul s prehledem... na Van Dijka bylo tuhle sezonu x i horsich faulu ve vapne, co se tyka drzeni pri rohu a ty kokoti to proste pousti... pri rohu se evidentne drzet muze, ale 1mm offside resi jak telenovelu na pokracovani...

Reagovat
Front hell

za objektivitu

Reagovat
Wat

Mané tam taky po jednom takovym souboji rozhazoval rukama. Možná i dvakrát. A Virgil - i když do něj vletí tři chlapi - to snad taky nemá zapotřebí.

Prostě mi to přijde zbytečný rozrušování sebe samotných, ať se radši soustředí na hru a sázej to tam. Bohužel je mi jasný, že tyhle návyky z některých prostě odstranit nejdou.

Reagovat
icemike

Posledních 10 minut tam spadli snad všichni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Na obranu Salaha, v každom zápase je x situácii keď ho protihráči pri týchto súbojoch keď je k nim chrbtom (v ktorých je naozaj dobrý a ťažko branitelny) očividne držia a rozhodcovia to neodpiskaju lebo proste nespadne. To sa potom ťažko čudovať, že potom pri týchto súbojoch spadne aj keď nemusí.

Čo sa Van Dijka týka na penaltu nie, v strede ihriska by to faul bol, normálna vec že na to upozorňoval, rovnako ako u Salaha, väčšinou ho v tej 16 stke bránia nedovolené a rozhodca na to série.

Sorry ale toto nemôžeš porovnávať s cirkusom hracov Atletica pri ktorom sa niekedy hanbím, že som muž futbalista.Povedal by som, že my sme este v tomto stazovani sa u rozhodcov na tom veľmi slušné oproti iným tímom.

Reagovat
Front hell

Jak jinak, nezatěžujete si, nesimulujete. Úplné rychlé šípy

Reagovat
Front hell

Nestezujete si

Reagovat
Bandita_Harry

Komu fandis?

Reagovat
Front hell

Arsenal. A pak právě Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
Front hell

. To jsi tak naivní . Jen jsem se musel vysmát tomu komentáři. Oproti jiným týmům. Jakým jiným týmům. Je úplně jedno jestli hrajete vy, mu, Chelsea nebo Arsenal. Vždycky jdou hráči k rozhodčímu a stěžují si. Pravda že v Anglii méně než ve Španělsku,ale tvrdit že Liverpool je na tom líp než ostatní . Tohle není o nezvládání,tohle je pouze o neobjektivite určitých fanoušků Liverpoolu. Pěkný příklad nezvládání tady byl minulý týden po vašem zápase v Madridě. To tady většina z vás škaredě nezvládala. Ty jsi byl jedna ze světlých výjimek.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda další rekord překonanej a jeden vyrovnanej

Reagovat
cristiano.K.

Od inkasovaného golu super výkon. Opět se ukázalo, jak jsou pro nás důležití oba beci. Arnold MOTM. Ox to skvěle oživil. Salahův gol nešlo hůře trefit, tam jsme měli ohromné štěstí.

Gomez dnes nejhorší, je něco špatně, když si tým WHU proti nám vypracuje čtyři šance.

Reagovat
cristiano.K.

Od inkasovaného golu super výkon. Opět se ukázalo, jak jsou pro nás důležití oba beci. Arnold MOTM. Ox to skvěle oživil. Salahův gol nešlo hůře trefit, tam jsme měli ohromné štěstí.

Gomez dnes nejhorší, je něco špatně, když si tým WHU proti nám vypracuje čtyři šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, šampióni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

ale na to, ze sa hralo v pondelok tak slusny zapas

Reagovat
Rolf

Podat takový výkon proti AM,tak se pakujou.

Souček opět nezklamal,těsně před poločasem pěkně namazal soupeři,je to "lídr".

Reagovat
OnderCZ

Souček byl v prvním poločase jedním z nejlepších hráčů WHU.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
wyqinac

tady nema cenu reagovat, to je jak bojovat s vetrnymi mlyny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele