27. kolo
23.02.2020 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United v poklidu porazil Watford

Třetí čisté konto v řadě udrželi v Premier League hráči Manchesteru United. Ti byli v zápase s Watfordem lepším celkem a nakonec zvítězili 3:0. Skóre otevřel z penalty Fernandes, po pauze navyšovali Martial a Greenwood.

Přitom Hornets mohli jít hned v úvodu do vedení. Matić si neporozuměl s Maguirem a zakončoval mohl ze solidní pozice Deeney, ideální moment pro střelu však prováhal a Shaw mu balón odebral. Poté Hughes pustil přihrávku na Doucourého, ten ale nedokázal propálit De Geu.

Nejistý zákrok jeho protějška Fostera zase v sedmnácté minutě přinesl šanci Wan-Bissakovi, jehož rána z voleje ovšem zamířila jen do boční sítě. Po půl hodině se blýskl proti Doucourému znovu De Gea, na opačném konci hřiště nedokázal přesně vystřelit Fred.

Poté však unikající Bruno Fernandes obešel gólmana Fostera a ten ho sestřelil k zemi. Sám faulovaný se ujal exekuce následného pokutového kopu a s přehledem proměnil. Brzy mohl Portugalec přidat druhou branku, jenže mezi tři tyče špičkou míč nenasměroval.

Pět minut po pauze Watford dotlačil míč do sítě, jenže Deeneyho trefa nemohla být kvůli hře rukou uznána. Své vedení tak zdvojnásobili Red Devils a nebylo to ledajakým způsobem. Anthony Martial nejprve nedokázal Fostera překonat, poté si však u brankové čáry pohrál s bránícím hráčem a gólmana přehodil. 2:0.

Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby byl zatlučen pověstný hřebíček do sršní rakve. Mason Greenwood si vyměnil míč s Fernandesem a levačkou jej poslal za Fosterova záda. Hornets se už skórovat nepovedlo i proto, že Deulofeu trefil spojnici a Ighalo tyč, a tři body tak zůstaly na Old Trafford.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele