27. kolo
22.02.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sheffield doma jen remizoval s Brightonem

Fotbalisté Sheffieldu v rámci sedmadvacátého kola Premier League remizovali na domácí stadionu s Brightonem 1:1. Domácí poslal do vedení Enda Stevens, za hosty však rychle srovnal Neal Maupay.

První šanci měli v osmnácté minutě hosté, jenže střela z míst okolo puntíku pro pokutový kop mířila jen těsně vedle Hendersonovy svatyně.

Ve 26. minutě se domácí Sheffield dostal do vedení. Po skvělé zahraném rohovém kopu se prosadil irský záložník Enda Stevens, který doslova vymetl pavučiny v šibenici brány.

Radost domácím fotbalistům však moc dlouho nevydržela. Hosté z Brightonu totiž dokázali za pět minut srovnat vývoj zápasu. Centr z pravé strany domácí hlavou prodloužili k tyčce, kde byl jako první francouzský mládežnický reprezentant Neal Maupay, který poslal míč za záda bezmocného Hendersona.

Po přestávce se do šance dostal hostující kapitán Levis Dunk, který však technickým pokusem branku minul.

Sheffield je momentálně v tabulce šestý a má stejně bodů jako pátý Tottenham. Brighton je patnáctý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele