Premier League - preview 27. kola

22.02.2020, 08:07, aktualizováno 24.02.2020, 08:47
Previews
Pondělní dohrávka Premier League se tentokrát odehraje na Anfield Road, kde suverénní Liverpool přivítá West Ham United. Zatímco Reds mohou udělat další krok k zisku mistrovského titulu, "Kladiváři" bojují o záchranu...
Liverpool FC - West Ham United  (pondělí 21:00)
Hodně těžkému losu pro West Ham, který znamenal od ledna jen minimální bodový zisk, ještě není konec. V pondělní dohrávce sedmadvacátého kola Premier League totiž míří na půdu lídra tabulky z Liverpoolu.

I Reds mají co napravovat. Jejich předlouhá série bez porážky skončila v nejméně vhodný moment, v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů totiž prohráli na Wanda Metropolitano po brzké trefě Saúla 1:0. V domácí soutěži ale válí, během posledních dvou a půl měsíce inkasovalijedinkrát a získali plný počet bodů.

K zápasu s Atléticem Madrid se vrátil Jürgen Klopp. "Pokud chceme a můžeme být úspěšní, což jsme v tom zápase mohli být, pak se musíme cítit opravdu špatně. Musíme se dát do pořádku, ačkoliv nyní nás čeká odlišná soutěž," tvrdí německý manažer.

Sheffield United, Everton, Leicester, Liverpool, Brighton, Manchester City, Liverpool. To je právě končící série přetěžkých soupeřů, která po novoroční výhře nad Bournemouthem čekala na West Ham. "Kladiváři" během ní získali pouhé dva body za domácí remízy s Toffees a Seagulls, naposledy ve středečním dohrávaném kole prohráli na Etihad Stadium 0:2.

"Pro žádného manažera a žádný tým není jednoduché hrát tady, ale my uděláme vše pro to, abychom uhráli dobrý výsledek. Máme za sebou náročné zápasy, což je zřejmé, ale hráči v nich odvedli solidní práci," chválí David Moyes.

Liverpoolské tradičně v této sezóně táhne ofenzivní trio Salah, Mané, Firmino, jež má v součtu na kontě 34 branek a 19 asistencí. Nejlepším střelcem Hammers je šestigólový Haller. Z jeho spoluhráčů budou chybět zranění Jarmolenko, Wilshere a Fredericks, domácí nemohou počítat s Hendersonem a Shaqirim.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Snodgrass, Rice, Souček, Noble - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.27 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Manchesteru United přivítají v rámci 27. kola anglické Premier League na Old Trafford Watford. Manchesteru momentálně v tabulce patří sedmé místo, což pro Rudé ďábly určitě není dostačující. Watford je devatenáctý, na záchranu však ztrácí jen bod.

United v minulém kole vyhráli na stadionu Chelsea 2:0. Výhru na Stamford Bridge zařídili Anthony Martial a Harry Maguire. Předtím však jen remizovali doma s Wolves 0:0 a od fanoušků se snesla velká kritika hlavně na manažera Solskjaera. V týdnu United remizovali v Evropské lize v Bruggách 1:1 a do domácí odvety mají celkem slibnou pozici. Proti Watfordu nebudou k dispozici Grant, Pogba a Rashford.

Watford v posledním utkání remizoval 1:1 v Brightonu, za hosty se trefil Doucoure a vlastní brankou srovnal Mariappa. Watford na ligovou výhru čeká už od 12. ledna, od té doby remizuje a převážně prohrává, díky čemuž se pomalu začíná zařazovat mezi hlavní adepty na sestup. Proti United nebude k dispozici nizozemský fotbalista Daryl Janmaat.

Poslední vzájemný zápas v prosinci překvapivě vyhrál domácí Watford 2:0. Góly zařídili Ismaila Sarr a Troy Deeney z penalty.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelöf, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, Fred, Matić, Williams - Fernandes - James, Martial
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.02 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Norwich City  (neděle 15:00)
Fotbalisté Wolverhamptonu přivítají v rámci 27. kola anglické Premier League na svém stadionu Norwich. Wolves jsou devátí a se 36 body se drží v klidném středu tabulky. To Norwich má jiné problémy. Je beznadějně poslední a na záchranu už ztrácí propastných sedm bodů.

Wolverhampton v minulém ligovém kole remizoval 0:0 na domácí půdě s Leicesterem. I před tím Wolves uhráli bezbrankovou remízu, tentokrát proti United. Naposledy tedy Vlci dali v lize gól proti Liverpoolu, se kterým padli těsně 1:2 a jejich jedinou branku vstřelil Raul Jiménez. V týdnu však Wolves v prvním kole play-off Evropské ligy zničili 4:0 španělský Espanyol a víceméně si zajistili postup. Hattrickem se blýskl Diogo Jota, jeden gól přidal Ruben Neves. Proti Norwiche je nejistý start Vinegreho.

Norwich letos v lize tápe, i když v poslední době se mu bodově poměrně daří. S Liverpoolem posledně padl těsně 0:1, předtím uhrál bezbrankovou remízu na Newcastlu. Ve třiadvacátém kole Norwich doma porazil 1:0 Bournemouth, gól dal z penalty Teemu Pukki. Proti Wolves nebudou k dispozici Samuel Byram a Timm Klose, nejistý je start Onela Hernandeze a Christopha Zimmermanna.

Poslední vzájemný souboj se odehrál v prosinci a Wolves v Norwichi vyhráli 2:1. Za domácí otevřel skóre Cantwell, zápas poté otočili Saiss s Jimenezem.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Traore, Raúl Jimánez, Diogo Jota.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Tattey, Kenny McLean - Rupp, Duda, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.28 - 7.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 17:30)
Nedělní program anglické nejvyšší soutěže zakončí od 17:30 duel Arsenalu s Evertonem, jež toho mají mnoho společného. Oba se navzdory deklarovaným ambicím po špatné první polovině sezony nacházejí ve středu tabulky, ovšem se změnou manažera se nálada i výsledky uvnitř klubu zlepšují, a právě tento vzájemný duel může vážně napovědět, kdo zůstane odsouzen k setrvání mimo pohárové příčky a kdo ještě týmy nad sebou může řádně provětrat.

Liverpoolský klub s příchodem italského kouče pookřál a momentálně drží pětizápasovou šňůru bez porážky a před Arsenalem drží dvoubodový náskok, ovšem v příštích kolech je čeká jeden nelehký soupeř za druhým v podobě Manchesteru United, Chelsea a Liverpoolu. Manažer Carlo Ancelotti se tak nechal slyšet, že právě tyto čtyři zápasy s prestižními soupeři určí, zda Everton nakoukne do pohárové Evropy, nebo ne.

"Čeká nás velmi důležitý venkovní zápas. Musíme být sebevědomí, předvést naše maximum a pokusit se zvítězit. Vím, že se Arsenal hodně zlepšil a hraje lépe, takže to bude náročné, ale věříme si," prohlásil Ancelotti. "Viděl jsem Arsenal hrát, když jsem sem dorazil, a od té doby ušel kus cesty. Viděl jsem jejich zápas s Olympiakosem, jsou lepší v defenzivě a jejich progres je patrný," uznal zkušený kouč s odkazem na čtvrteční zápas Kanonýrů Evropské ligy, který v Řecku vyhráli 1:0.

Také nový kouč Arsenalu Mikel Arteta je s herním posunem svého týmu spokojen, ovšem zároveň zdůraznil, že před londýnským celkem je stále spousta práce, než začne hrát plně podle jeho představ. "Jsem hrdý, že nyní můžu trénovat tento klub a také šťastný, jak na to všichni reagují. To platí jak pro hráče, kteří každý den hýří nadšením a energií, tak pro realizační tým a každého, kdo zde pracuje."

"Máme ale ještě hodně co zlepšovat a rozvinout řadu věcí, které chci do naší hry zakomponovat. Na to potřebujeme čas. Nechci celý proces příliš urychlovat, protože by to nebylo přínosné," pokračoval Arteta, jenž právě v Evertonu strávil valnou část své hráčské kariéry. "Hrál jsem tam sedm let, mám na to báječné vzpomínky a spoustu přátel. Bylo trochu zvláštní, že jsem byl jmenován manažerem zrovna ve chvíli, kdy jsme hráli v Goodison Parku. Vždycky pro mě byl zážitek tam nastupovat a stejně tak se těším i na tento zápas."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Luiz, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Holgate, Digne - Sidibe, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.65 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
V nedobrém rozpoložení půjdou do londýnského derby hráči Chelsea, kteří v lize již čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit. Jejich soupeř Tottenham naopak třikrát za sebou získal tři body, jeho sebevědomí ale mohla nalomit středeční porážka v Lize mistrů od Lipska.

Blues naposledy uspěli v polovině ledna proti Burnley. Od té doby se smírně rozešli s Arsenalem i Leicesterm, bez bodu odcházeli z duelů v Newcastlu a naposledy doma proti Manchesteru United. O jejich porážce 0:2 rozhodli svými brankami Martial a Maguire. Chelsea obecně na Stamford Bridge strádá, v Premier League tam vyhrála jediný z posledních pěti duelů, na svém hřišti navíc více než polovina týmu získala větší množství bodů než právě Blues.

Na co se Frank Lampard může spoléhat, to je ofenziva, která je čtvrtou nejlepší v lize. Suverénně nejlepšího střelce týmu, třináctigólového Abrahama, však možná bude pro tento duel postrádat. V ohrožení je i start Christensena, Hudsona-Odoie a Pulisice, tito by mohli za postranní čarou doplnit zraněného Kantého. Problémy v ofenzivě bude muset řešit i jeho protějšek José Mourinho, jemuž chybí dokonce oba nejlepší střelci Kane a Son. Ve středu naopak první zápas po zranění odehráli Lamela a Ndombelé

V dobrém na něj ale rozhodně vzpomínat nebudou. Spurs domácí zápas proti Lipsku nezvládli a do odvety v Sasku půjdou po porážce 0:1 v nedobré pozici. Navíc si tímto nezdarem ukončili sérii sedmi utkání bez porážky, která je vynesla do čtvrtfinále FA Cupu a především na dostřel čtvrtému místu zaručujícímu účast v Lize mistrů a momentálně drženého právě Chelsea. Mezi oběma londýnskými kluby je nyní rozdíl jediného bodu.

Podíváme-li se na bilanci vzájemných zápasů, rozložení sil se v nich pravidelně střídá. Poslední tři utkání skončila ve prospěch Chelsea, předtím zase třikrát slavil Tottenham. Dlouhodobě se však výrazně daří tomu, kdo má zrovna výhodu domácího prostředí. Od roku 2013 se tito dva soupeři setkali osmnáctkrát, hostující tým přitom slavil jen ve třech případech.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Caballero - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Kovačić, Jorginho - Willian, Mount, Pedro - Batshuayi
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Davies - Lo Celso, Winks - Lámela, Alli, Bergwijn - Moura
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.55 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Fotbalisté Burnley v rámci sedmadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Bournemouth. Oba celky od sebe dělí osmibodová mezera, domácí jsou momentálně jedenáctí, hosté šestnáctí jen dva body od sestupu.

Burnley v minulém kole dokázalo vyhrát na stadionu Southamptonu 2:1. Skóre zápasu otevřel Ashley Westwood, domácí však kontrovali díky Ingsovi. Utkání tak rozhodl v šedesáté minutě český útočník Matěj Vydra, který v první půli střídal zraněného Chrise Wooda. Před tím Clarets uhráli remízu 0:0 s Arsenalem. Proti Bournemouthu nebude hrát Matthew Lowton, nejistý je pak start Chrise Wooda a Ashleyho Barnese.

Bournemouth by za každou cenu potřeboval vyhrát. V posledním ligovém klání prohrál 1:2 na Sheffieldu. Jako první se sice mezi střelce zapsal Callum Wilson, domácí však poté díky brankám Sharpa a Lundstrama otočili výsledek na svou stranu. Před tím však Cherries porazili na domácím hřišti 2:1 Aston Villu, o jejich góly se postarali Billing a Aké. Proti Burnley nebude k dispozici hned pětice fotbalistů. Jmenovitě David Brooks, Charlie Daniels, Arnaut Groeneveld, Lloyd Kelly a Chris Mepham.

Burnley vyhrálo poslední tři vzájemné zápasy. Naposledy poměrem 1:0, branku vstřelil v poslední minutě Jay Rodriguez. Před rokem padlo gólů více, Burnley vyhrálo 3:1, před tím dokonce 4:0.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Vydra.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Francis, Aké, Rico - H. Wilson, Billing, Lerma, Goslong, Fraser - C. Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.38 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (sobota 16:00)
Po výprasku na půdě Arsenalu míří Newcastle United do Londýna podruhé v krátkém sledu, tentokráte do Selhurst Parku proti Crystal Palace. Oba týmy se řadí k vůbec nejhorším ofenzivám celé ligy a v tabulce se nachází hned vedle sebe s jednobodovým rozestupem, a tak může právě tento vzájemný duel napovědět, jakým směrem se budou ve zbytku sezony ve vyrovnaném středu pole ubírat.

Přestože Magpies utrpěli před týdnem debakl 0:4, manažer Steve Bruce označil zrovna tento výkon ze zápasu s Arsenalem za nejlepší venkovní výkon během posledních týdnů či měsíců. Nelze tak očekávat výrazné změny v sestavě, byť minimálně jedna bude vynucená, neboť Ciaran Clark si na Emirates Stadium přivodil zranění kotníku a do sobotního utkání jistě nezasáhne. Zdravotní potíže provází také útočníka Joelintona, jenž se navíc střelecky trápí, a tak přichází v úvahu i nasazení Dwighta Gaylea, byť ten se po zranění vrátil do tréninku teprve v tomto týdnu. "Doufejme, že na příštích dvanáct nebo třináct kol už vydrží zdravý, protože má u nás důležitou roli," prohlásil Bruce.

Také domácí řeší drobné potíže s marodkou, neboť manažer Roy Hodgson odhalil, že nejmenovanou dvojici hráčů postihly střevní potíže a vyjde na ně maximálně místo na lavičce náhradníků. Mimo hru pak zůstávají Sakho, Tomkins a Schlupp, přičemž start Martina Kellyho je nejistý nejen kvůli nedávným svalovým potížím, ale také čerstvému narození potomka. Do hry se naopak vrací Cenk Tosun.

Hodgson rovněž na předzápasové tiskové konferenci odhalil, že hodlá podepsat nabídku klubu na prodloužení jeho aktuální smlouvy, která je platná do konce příští sezony. "Měl jsem už chvilku zběžně se na to podívat a všechno vypadá v pořádku, takže jsem si jistý, že si v dohledné době sedneme a vše podepíšeme."

Zkušený anglický manažer dále odhalil, že si při jednání nevynucoval žádné záruky ohledně aktivity Eagles na přestupovém trhu, ovšem zároveň své rozhodnutí odůvodnil vírou, že londýnský klub má ambice vynaložit finance na nákup nových hráčů. V tomto ohledu Crystal Palace poslední dobou k nevoli svých příznivců zaostává, neboť navzdory prodeji Aaronna Wan-Bissaky za 50 milionů liber nepřišla žádná výraznější posila a i nyní v lednu dorazil Cenk Tosun pouze na krátké hostování.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Cahill, Van Aanholt - McCarthy, Milivojević, McArthur - Ayew, Benteke, Zaha
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Hayden, Schär, Lascelles, Fernández, Rose - Almirón, S. Longstaff, Bentaleb, Saint-Maximin - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.29 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Ve formě hrající a o evropské poháry bojující fotbalisté Sheffieldu se v rámci sedmadvacátého kola Premier League utkají s týmem v úplně opačném rozpoložení. Brighton bojuje o záchranu a už sedmkrát v řadě nezvítězil.

Blades zatím únorový program zvládají na jedničku. Dokázali porazit Crystal Palace a před zimní přestávkou obrátit proti Bournemouthu, o což se trefami zasloužili Sharp a Lundstram. V součtu s pohárovým vítězstvím v Milwallu tak již třikrát za sebou zvítězili. Stejně jako na začátku především díky výtečné defenzivě, méně prostupnou obranu má totiž jen Liverpool. Naopak méně gólů vstřelila jen pětice ligových týmů, což je na tým bojující o poháry poměrně žalostná statistika.

Branky jsou v Sheffieldu rozprostřeny mezi mnoho hráčů a neexistuje jasný týmový lídr. Pět zásahů mají na kontě Mousset s Fleckem, o jeden méně Lundstram a McBurnie. To Brighton má svého tahouna jasného. Alespoň tedy dle tabulky střelců - Neil Maupay se prosadil již sedmkrát, jenže naposledy před více než dvěma měsíci.

I kvůli tomu Seagulls v poslední době strádají a v novém roce ještě nevyhráli. V lize v šesti zápasech šestkrát remizovali a dvakrát prohráli, z FA Cupu vypadli po porážce od jiného sheffieldského klubu, Wednesday. Nutno podotknout, že poslední čtyři zápasy navíc sehráli s týmy, které jsou v tabulce pod Brightonem a jsou tak jeho přímými konkurenty v boji o záchranu.

Zatímco Chris Wilder prozradil, že může počítat s kompletní sestavou, jeho protějšek by měl postrádat Stephense a Izquierda. Otázkou také je, zda už nastoupí nedávné posily Mac Allister a Lamptey.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Alzate, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Gross, Murray, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.49 - 4.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Sérii šesti zápasů bez porážky v řadě zažili na přelomu kalendářních roků fotbalisté Southamptonu, v poslední době už se jim ale příliš nedaří. Šanci na změnu mají proti Aston Ville, která potřebuje pravidelně bodovat, chce-li se zachránit.

Poslední vítězství Saits je už měsíc staré. Od té doby vypadli s Tottenhamem z FA Cupu, přestože v prvním domácím utkání remizovali, a v lize nestačili jednoznačně na Liverpool a naposledy na Burnley. Tam sice byl v poločase stav 1:1, český útočník Vydra ale rozhodl o výhře Clarets.

Na St. Mary’s Stadium se dá očekávat atraktivní utkání. Střetnou se totiž dvě nejprostupnější ligové defenzivy, na druhou stranu z týmů ve druhé polovině tabulky nikdo neskóroval vícekrát než tyto dva celky. Hned čtyři góly přineslo i první vzájemné utkání před Vánoci. V Birminghamu tehdy zvítězil Soutampton po dvou trefách Ingse a jedné Stephensově, výsledek v závěru jen mírnil Grealish.

Právě Jack Grealish je jednoznačným ofenzivním tahounem Aston Villy, na kontě už totiž má sedm branek a šest asistencí. Jasnou hvězdu mají i Svatí, patnáctigólový Ings reálně bojuje o krále střelců.

Villans stejně jako jejich sobotní soupeř v únoru stále čekají na první body. Nejprve si pro porážku dojeli do Bournemouthu, minulou neděli zase nestačili na Tottenham. Nutno dodat, že smolně, ačkoliv totiž v poločase prohrávali, krátce po pauze srovnal Engels a o vítězství Kohoutů rozhodl až ve čtvrté minutě nastavení Son.

Domácí se musí obejít bez zraněného Walkera-Peterse, týmu nepomůžou ani Boufal a Redmond. Hostům se do sestavy vrací Mings, naopak hrát ještě nebude indisponovaný Davis.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Valery, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Djenepo - Ings, Long
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Nakamba, Luiz, Targett - El Ghazi, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.14 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 18:30)
Fotbalisté Leicesteru City v rámci sedmadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Manchester City. Fanoušci na King Power Stadium uvidí souboj třetího celku s druhým, Lišky však na svého soka ztrácí čtyři body.

Leicester má za sebou nelichotivou sérii. V minulém kole jen bezbrankově remizoval na půdě Wolves, před tím se v domácím zápase zrodila remíza 2:2 s Chelsea. Skóre otevřel Antonio Rudiger, domácí pak zásluhou Harveyho Barnese a Benjamina Chilwella vývoj utkání otočili. Blues si však díky druhému gólu Rudigera odvezli z Leicesteru bod. Proti City nebudou k dispozici Daniel Amartey, Hamza Choudhury, Nampalys Mendy a Wilfried Ndidi.

City ještě mají v nohou středeční dohrávku proti West Hamu, která se odehrála v tomto termínu kvůli nepříznivému počasí. Guardiolovi svěřenci roli favorita zvládli a Kladiváře i s Tomášem Součkem v sestavě porazili po gólech Rodriho a Kevina De Bruyneho 2:0. Před tím však City nezvládl zápas na stadionu Tottenhamu, kde prohráli 0:2. Branky vsítili Steven Bergwijn a Son Heung-Min. Proti Leicesteru nebude k dispozici Leroy Sane, otazník visí nad Davidem Silvou a Raheemem Sterlingem.

Poslední vzájemný souboj se odehrál v prosinci na Etihad Stadium a domácí City vyhráli 3:1. Lišky sice poslal do vedení Jamie Vardy, za domácí se však poté trefili Riyad Mahrez, z penalty Ilkay Gündogan a Gabriel Jesus.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Fuchs - Pereira, Tielemans, Maddison, Chilwell - Pérez, Vardy, Barnes
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Agüero, Bernardo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.49 - 4.56 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC26251061:1576
2.Manchester City26173667:2954
3.Leicester City26155654:2650
4.Chelsea FC26125943:3641
5.Tottenham Hotspur26117843:3440
6.Sheffield United26109728:2439
7.Manchester United26108838:2938
8.Wolverhampton Wanderers26812635:3236
9.Everton FC261061034:3836
10.Arsenal FC26713636:3434
11.Burnley FC261041230:3934
12.Southampton FC26941332:4831
13.Newcastle United26871124:4031
14.Crystal Palace26791023:3230
15.Brighton & Hove Albion26691131:3827
16.AFC Bournemouth26751426:4026
17.Aston Villa26741534:5025
18.West Ham United26661430:4524
19.Watford FC26591224:4024
20.Norwich City26461624:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1211)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele