27. kolo
22.02.2020 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Crystal Palace doma zdolalo Newcastle

Fotbalisté Crystal Palace v rámci sedmadvacátého kola Premier League porazili na domácí půdě 1:0 Newcastle. Zápas těsně před koncem prvního poločasu z přímého kopu rozhodl Patrick van Aanholt.

První šanci měli domácí v sedmé minutě. Gary Cahill výborně hlavičkoval před brankou, a tak musel zasáhnout brankář. Martin Dúbravka vytáhl proti střele domácího stopera velmi dobrý zákrok.

Už to vypadalo, že první poločas další zajímavý moment nenabídne, když ve 44. minutě domácí dostali možnost přímého kopu. Toho se ujal Patrick van Aanholt a trefil se náramně. Levačkou míč nasměroval ke vzdálenější tyči a Dúbravka byl bez šance.

I po přestávce byli domácí lepším celkem. Jordan Ayew se dostal do dobré střelecké pozice, ale pálil bez výraznější přípravy. Jeho rána se odrazila od tyče mimo.

Katastrofický průběh zápasu pro Newcastle dokonal Valentino Lazaro, který v páté minutě nastavení poslal k zemi unikajícího Wilfrieda Zahu a sudí nemilosrdně tasil červený kartonek.

Crystal Palace vyhrál poprvé v roce 2020 a patří mu třinácté místo, Newcastle je čtrnáctý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
NuFc23

2:0

Reagovat
Beros

Jak Bruce zase postaví autobus 5-4-1, tak se bojím nejhoršího. Když chce hrát na 3 stoper, proč to proboha nepostaví aspoň 5-3-2, nebo ještě líp 3-5-2, nebo úplně nejlíp 3-4-3 ( 3-4-2-1 )...

Reagovat
Elmas

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele