27. kolo
23.02.2020 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Norwich si z Wolverhamptonu odváží jasnou porážku

Sebemenší problém neměli o evropské poháry bojující Wolves v duelu šestadvacátého kola proti poslednímu Norwichi. V první půli je do dvougólového vedení dostal Jota, na konečných 3:0 upravoval po pauze Jiménez.

V osmé minutě přitom mohli jít do vedení "Kanárci". Pukkiho šajtle z malého vápna přinutila Patrícia k prvnímu zákroku. Úvodní gól však vstřelili domácí. Doherty se na hranici pokutového území otočil s míčem a našel Dioga Jotu, který také z původní pozice zády k brance vystřelil a mezi brankářovýma nohama procpal míč do sítě.

Po půl hodině hry se Diogo Jota dočkal druhé branky. Po přetaženém centru z pravé strany vracel míč do ohně Saïss, na portugalského forvarda pak už čekalo snadné sousto a ze dvou metrů uklidil balón do zcela odkryté branky. V závěru poločasu mohl zvýšit Neves, Krul však brilantně vytáhl jeho pokus na břevno a na roh.

Co se nepovedlo jemu, to pět minut po návratu ze šaten dokázal Raúl Jiménez. Prošel obranou jako nůž máslem, nesobecky však ještě přihrával Jotovi. Tomu v završení hattricku zabránila tyč, mexický kanonýr už ale do prázdné brány v klidu míč dorazil.

Zbytek utkání se už nesl ve značně poklidnějším duchu, až v samotném závěru musel Krul zlikvidovat Dohertyho hlavičku z malého vápna. Norwich už byl neškodný a zůstává tak jednoznačně nejhorším týmem Premier League. Wolves jsou osmí.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

3:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele