Premier League - souhrn 23. kola

18.01.2020, 15:25, aktualizováno 19.01.2020, 19:26
Komentáře a souhrny
Liverpool zůstává bez porážky, tentokrát doma zdolal Manchester United, přičemž na průběžně druhý Man City, jenž remizoval s Crystal Palace, má aktuálně náskok 16 bodů. Leicester nečekaně odjel s prázdnou ze hřiště Burnley, zatímco Chelsea pro změnu těsně prohrála v Newcastlu. Wolves vezou body ze Southamptonu. Tottenham i Arsenal opět zaváhaly...

Liverpool FC - Manchester United 2:0

19.01.2020 17:30

Góly: 14. Virgil van Dijk, 90+3. Mohamed Salah

Fotbalisté Manchesteru United jsou stále jediným týmem, který v uplynulém ročníku obral o body Liverpool. Ve druhém vzájemném zápase už Reds nezaváhali. Zásluho van Dijka šli do vedení už v první půli a v samotném závěru vítězství pečetil Salah.

Hned z první vážnější situace padl gól. Alexander-Arnold vybojoval rohový kop, který také sám rozehrál. Jeho centr letěl přesně na hlavu Virgila van Dijka, který uspěl v hlavičkovém souboji a poslal míč do brány. Zanedlouho mohlo být vedení dvojnásobné. Firminovu přihrávku zblokoval Fred jenom k Manému, který mohl postupovat na brankáře, jenže si nedokázal balón zpracovat.

V pětadvacáté minutě skórovali domácí podruhé, tentokráte se ranou z vápna prosadil Firmino. Jenže trefa nebyla uznána kvůli několik sekund starému faulu van Dijka na brankáře. Právě holandský stoper založil další akci, Salah poté předal míč Firminovi, ten však tentokráte neuspěl. Druhá neuznaná branka Reds se zrodila o deset minut později. Wijnaldum dokázal z úhlu překonat de Geu, jenže podle názoru pomezního přebíral míč v ofsajdovém postavení.

Na opačném konci hřiště před pauzou zahrozil Wan-Bissaka, který křižným pasem hledal Pereiru. Tomu ke skórování chyběl krok. Poslední slovo měli zase Kloppovi svěřenci, Maného ránu ale de Gea bez problémů vyrazil. Krátce po návratu ze šaten dostal na malé vápno míč zcela nehlídaný Salah, který však balón netrefil a zamířil mimo. Henderson dělovkou pálil přesněji, gólman si ale na jeho ránu počíhal.

Po necelé hodině hry přišla po pohledné kombinaci šance hostí. Martial si dal pohlednou narážečku o Pereiru a z křídla postupoval na Alissona, mířidla ovšem neměl pořádně seřízená a střílel nad. Hra se poté výrazně uklidnila, United neměli mnoho šancí na vyrovnání. V úspěch nepřetavili ani závěrečný nápor, což ještě Liverpoolští potrestali. Alisson v nastavení našel dlouhým výkopem za obranou Mohameda Salaha, který ranou na bližší tyč překonal de Geu.

Reds tak navýšili vedení v čele ligy o šestnáct bodů, navíc mají zápas k dobru. Manchesterští jsou na pátém místě s pětibodovou ztrátou na Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leicester City 2:1

19.01.2020 15:00

Góly: 56. Chris Wood, 79. Ashley Westwood - 33. Harvey Barnes

Hráči Burnley překvapivě porazili Leicester City 2:1, pro který jde o druhou prohru v řadě. Hosty poslal do vedení v prvním poločase Harvey Barnes, skóre však po přestávce otočili Chris Wood a Ashley Westwood. Jamie Vardy navíc neproměnil pokutový kop.

Začátek zápasu byl plný chyb a nepřesností, takže se ani jednomu týmu nedařilo si vypracovat nějakou větší příležitost. Jako prvním se to povedlo hostům ve 33. minutě a hned to byla úvodní branka zápasu. Po střetu u půlící čáry přestali někteří domácí fotbalisté hrát a žádali si svorně odpískání faulu, rozhodčí Taylor ale nechal akci pokračovat, a tak posunul Praet balón Harveymu Barnesovi, který si s ním namířil středem hrací plochy až do vápna, kde si obešel Meeho a střelou o Popeho nohu otevřel skóre.

Leicester měl v první půli ještě jednu šanci. James Maddison našel přesným centrem na přední tyči Ayozeho Péreze, ten ale zakončoval několik decimetrů nad břevno.

Hosté pokračovali v tlaku i po přestávce a ve 47. minutě je od druhé branky moc nedělilo. Maddison našel Barnese, který přiklepl z první balon mezi stopery na volného Dennise Praeta. Jeho pohotovou střelu na zadní tyč vyrazil tygřím skokem Nick Pope.

O minuty později zahrozili i domácí. Burnley se dostalo do rychlého protiútoku, který po Taylorově centru zakončoval nebezpečnou hlavičkou nad Schmeichelovu branku Chris Wood.

V 56. minutě bylo vyrovnáno. Na zadní tyči hlavičkoval Ben Mee, jehož zakončení ještě zvládl Kasper Schmeichel reflexivně vyrazit. Pouze však k volnému Chrisi Woodovi, který balon z metru umístil špičkou kopačky do sítě.

Leicester se však poté mohl dostat opět do vedení. V 67. minutě si Harvey Barnes naběhl na kolmici do šestnáctky, kde ho poslal k zemi Ben Mee. Jamie Vardy ale ze značky pokutového kopu selhal. Nick Pope jeho ránu k pravé tyči vystihl. Následně se ještě ke střele z úhlu dostal Ricardo Pereira, i jeho pokus však konečky prstů domácí brankář vytěsnil.

V 79. minutě se domácí Burnley radovalo podruhé. Taylorův centr z levé strany se po nepovedeném zásahu Evanse dostal až k Ashleymu Westwoodovi, který skákající míč napálil z první z úrovně penaltového puntíku a procedil jej mezi Fuchsovými nohami až za Schmeichelova záda.

Leicester tak i přes poměrně velký počet gólovek padl na Burnley 1:2 a propadl se na třetí místo za Manchester City. Burnley je čtrnácté.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 1:0

18.01.2020 18:30

Góly: 90+4. Isaac Hayden

Londýnská Chelsea překvapivě prohrála na půdě Newcastlu a odmítla tak šanci odskočit svým největším rivalům v boji o první čtyřku. Tottenham v sobotu odpoledne jen remizoval na půdě Watfordu a vzhledem k očekávané ztrátě Manchesteru United na hřišti Liverpoolu tak Chelsea mohla navýšit svůj náskok, branka Isaaca Haydena z nastaveného času ji však o tuto možnost připravila.

Utkání začalo ve vlažném tempu a v úvodních minutách se toho vskutku moc nedělo. První výraznější šanci si na své konto připsal domácí Newcastle, když si centr z hloubky pole našel mezi stopery hlavu Joelintona, který ji nasměroval do břevna hostující branky. Pak převzala otěže zápasu hostující Chelsea, která si přece jenom začala vytvářet nějaké ty příležitosti. Nejprve po centru Williana a přiťuknutí Kantého pálil do břevna Abraham, případná branky by však stejně neplatila, jelikož byl útočník Chelsea v postavení mimo hru. O pár minut později si na pas Jamese za obranu naběhl Kanté, z úhlu však brankáře Dúbravku nepřekonal. Další možnost měl po centru Odoie Mount, svou hlavičku však z penaltového puntíku poslal jen vysoko nad.

Na startu druhého dějství utekl do rychlého brejku Mount, připravil míč pro Williana, který ale z vápna pálil vedle. O pět minut později se zase po přízemním centru Odoie dostal na malém vápně k zakončení Abraham, jenže v pádu mířil pouze vysoko nad. Dvacet minut před koncem si ve středu pole narazil míč Barkley s Jorginhem, druhému jmenovanému zadák Newcastle vypíchl míč tak nešťastně, že vyslal do vyložené šance Abrahama. Ten sice zvládl obejít Dúbravku, jenže z úhlu už nedokázal nasměrovat míč mezi tři tyče. O osm minut později se anglický útočník ve službách Chelsea objevil v ještě větší příležitosti - Azpilicueta hlavou přiklepl míč na malé vápno, kde si jej našel právě Abraham, v pádu však jen trefil domácího brankáře.

Pět minut před koncem mohl ranou ze střední vzdálenosti rozhodnout o vítězství hostí Emerson, jeho rána však mířila těsně vedle. A když už to vypadalo, že utkání dospěje k bezbrankové remíze, naskočil si na centr Saint-Maximina Hayden a hlavičkou z malého vápna překonal Kepu. Na severu Anglie tak vypukla euforie a Newcastle se zase o něco vzdálil sestupovým příčkám.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sheffield United 1:1

18.01.2020 16:00

Góly: 45. Gabriel Martinelli - 83. John Fleck

Arsenal pod vedením Mikela Artety platí za remízového krále. Nikdo v celé Premier League se nerozešel se svým soupeřem smírně častěji než právě londýnský celek, který si na domácí půdě proti Sheffieldu United připsal po výsledku 1:1 již jedenáctou remízu. Kanonýři se sice v závěru poločasu ujali vedení po trefě Martinelliho, ovšem hráči Blades se nevzdali a sedm minut před koncem srovnali zásluhou utěšené rány Johna Flecka.

Arsenal do zápasu nastoupil v nezkušeném obranném složení Saka, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles a na nejistotě hry domácích to bylo v úvodních minutách patrné. Výrazně více ze hry měli v úvodní čtvrthodině hráči United, kteří se však navzdory několika nebezpečným závarům k většímu ohrožení Bernda Lena nedopracovali.

Přestože se Kanonýrům nedařilo i kvůli aktivnímu napadání soupeře držet míč na kopačkách a vytvořit si stálejší tlak, povedlo se hráčům v červených dresech do poločasu třikrát podniknout rychlý přímočarý výpad, na jehož konci byl pokaždé Gabriel Martinelli. Teprve osmnáctiletý brazilský útočník převzal místo na levém křídle po suspendovaném kapitánovi Aubameyangovi, a i když v prvních dvou případech po skvělé práci Nicolase Pépého pokaždé zamířil nepřesně, nenechal se svým matným výkonem rozhodit a v třetí šanci na samém sklonku první půle přece jen uspěl.

Když už se zdálo, že do kabin se půjde za bezbrankového stavu, předvedli domácí ojedinělou kombinační akci na jeden dotek, která po spolupráci Özila s Lacazettem vyústila v centr Bukaya Saky na nabíhajícího Martinelliho, jemuž ke snadnému doklepnutí míče do sítě z bezprostřední blízkosti pomohla i nešťastná teč bránícího Baldocka.

Také po změně stran měli lepší nástup do hry hosté a mohlo být brzy vyrovnáno. Po jednom z řady rohových kopů se po Lenově zaváhání dostal ke gólové hlavičce Oli McBurnie a jedině blok Granita Xhaky na brankové čáře uchránil Arsenal od ztráty vedení.

S přibývajícími minutami musel Chris Wilder vsadit na čím dál ofenzivnější střídání ve snaze vymazat jednobrankové manko, ovšem zároveň tím Arsenalu umožnil vyrážet do čím dál častějších protiútoků. Po jednom takovém se aktivní Pépé marně dožadoval odpískání pokutového kopu, v dalších dvou neuspěl střídající Eddie Nketiah.

Na druhé straně z dalšího Norwoodova rohu hrozil McBurnie, ale trefil míč jen do Lenových připravených rukavic. Jen chvíli nato se už ale Blades dočkaly. Přetažený centr na zadní tyč posunul Maitland-Niles jen k Johnu Fleckovi, jenž se bez váhání do skákajícího míče opřel a jeho parádní křížná rána se od země odrazila přesně do horního růžku mimo Lenův dosah.

Rozjetí hosté mohli minutu před vypršením základní hrací doby dokonce dokonat šokující obrat, když se do výtečné střelecké příležitosti v hloubi šestnáctky dostali McBurnie i Fleck, ale v obou případech jejich rány stihli obránci Arsenalu obětavě zablokovat. Když vzápětí proti Lenovi neuspěl ani střídající Bešić, rozešly Arsenal s Sheffieldem United smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Aston Villa 1:1

18.01.2020 16:00

Góly: 38. Leandro Trossard - 75. Jack Grealish

Asi spravedlivou remízou skončilo měření sil mezi Brightonem a Aston Villou. Utkání dvou celků, pro něž je prvořadá záchrana v Premier League, rozhodly dva momenty, jeden z první a druhý z druhé půle. Výsledek ani nezměnil nic v tabulce. Domácí zůstali na průběžném čtrnáctém místě, hosté i nadále okupují pozice v sestupovém pásmu.

Ani jedno z mužstev před vzájemným střetnutím neukazovalo bůhvíjakou formu. Zatímco Aston Villa prohrála hned šestkrát v uplynulých osmi ligových kolech, přičemž vzpamatovávat se musela z nedávného ostudného debaklu proti Manchesteru City, Brighton v minulých šesti zápasech napříč všemi soutěžemi padl hned ve čtyřech případech.

Ne že by oba týmy vyprodukovaly málo střel na bránu, jednoduše se však nepropracovávaly s pravidelností do nějakých větších šancí. Jako první se k nebezpečnějšímu zakončení dostali domácí ve 21. minutě, kdy vystřelil Mooy, nicméně jeho pokus skončil pouze vedle brány. Skórovat se pak snažil u bližší tyčky také jeho spoluhráč Connolly, ale neuspěl.

Až sedm minut před obrátkou se The Seagulls podařilo změnit dosud bezgólové skóre. Po rychlém brejku pronikl středem hřiště Maupay, který ve správnou chvíli exkluzivní nahrávkou uvolnil do šestnáctky nabíhajícího Trossarda, a ten, i když se nacházel v nelehkém úhlu, stačil míč nasměrovat po zemi ke vzdálenější tyči podél gólmana Pepeho Reiny.

Ani druhé dějství se neneslo v duchu ofenzivních výpadů a slovutných akcí. Brighton si v podstatě hlídal pohodlný náskok proti soupeři, který v útoku neprojevoval takovou aktivitu, jaká by asi za tohoto stavu byla potřeba. Drinkwater v 52. minutě mířil mimo, o jedenáct minut později Konsa nepřekonal svou levačkou brankáře Ryana.

Přesto se nakonec Villans podařilo urvat aspoň bod. Čtvrthodinu před závěrečným hvizdem sudího Madleyho vyslal střídající Douglas Luiz dlouhý centr z pravé strany na hranici pokutového území, tam si balón narovnal na svou levačku Grealish a z halfvoleje překonal marně reagujícího Ryana.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 2:2

18.01.2020 16:00

Góly: 82. Sergio Agüero, 87. Sergio Agüero - 39. Cenk Tosun, 90. Fernandinho (vl.)

Dlouho se zdálo, že Manchester City ztratí s Crystal Palace všechny body. V závěru nakonec domácí zabrali, jenže po rychlém obratu stejně svižně o náskok přišli a s Crystal Palace nakonec jen remizovali. Svěřenci Pepa Guardioly tak zaznamenali další ztrátu a na Liverpool z druhého místa nadále ztrácí. Hosté zůstávají ve středu tabulky, konkrétně na deváté pozici.

Do sestavy Citizens se po vysoké výhře na půdě Aston Villy dostali záložníci Gündogan s Bernardem Silvou a křídelník Sterling. V základní jedenáctce Eagles se poprvé po svém příchodu objevil Tosun, místo na lavičce náhradníků tak musel zaujmou Meyer.

Do prvního zakončení se ve třetí minutě dostal De Bruyne, avšak brankáře hostů Guaitu příliš neohrozil. Tři minuty poté byl De Bruyne znovu v akci, když po jeho pasu našel Agüero opět připraveného Guaitu. Za dalších pět minut pálil i David Silva, tentokrát nad břevno. O něco níž mířil ve čtrnácté minutě z přímého kopu De Bruyne, jenže ke své smůle trefil jen horní tyč.

Domácí byli nadále aktivní, v koncovce se jim ale nedařilo, což těsně před uplynutím půlhodiny hrací doby podtrhl nepřesnou hlavičkou Sterling. Ve 39. minutě však většina Etihad Stadiumu oněměla, neboť Crystal Palace šel nečekaně do vedení. Rohový kop McArthura vrátil Kelly na přední tyč, kde se zblízka nemýlil Tosun. Ještě do přestávky mohl vyrovnat Bernardo Silva, jenž se v pokutovém území rychle uvolnil, ovšem o kousek přestřelil.

Citizens se po změně stran pochopitelně tlačili za vyrovnáním. V 52. minutě však střílel Sterling vedle brány, pár chvil nato si Guaita poradil se zakončením Bernarda Silvy z úhlu. Hosté ojediněle zahrozili v 56. minutě, kdy Zaha vyslal dopředu Tosuna, jehož pohotové zakončení zastavil gólman Ederson. Z následného rohového kopu se hlavou přesně netrefil Tomkins. Eagles ale nadále kousali, v 59. minutě musel Ederson opět zasahovat, tentokrát proti pokusu Zahy.

Snahu Manchesteru měl podpořit střídající Jesus, ten se ovšem v 64. minutě uvedl nepřesnou dělovkou a svou mušku nevyspravil ani o jedenáct minut později. V 82. minutě se však Jesus ukázal v mnohem lepším světle, když přesným pasem vybídl ke skórování Agüera - 1:1.

Okamžitě po vyrovnání vycítili Citizens šanci na dokončení obratu a v 87. minutě se jej dočkali. Postaral se o něj znovu Agüero, jenž si naskočil na centr Mendyho a zcela osamocen hlavičkoval přesně k tyči.

Šílená koncovka však ještě neměla konce. Těsně před uplynutím základní hrací doby vyrazil na zteč hostující Zaha, před bránou našel spoluhráče, ale nešťastně nakonec zasáhl bránící Fernandinho, jenž si vstřelil vlastní gól. Crystal Palace sice většinu duelu tahal za delší konec, nakonec však byl rád alespoň za bod.

Více informací k zápasu

Norwich City - AFC Bournemouth 1:0

18.01.2020 16:00

Góly: 33. Teemu Pukki (pen.)

Záchranářský souboj nakonec zvládli domácí fotbalisté, kteří díky brance Pukkiho z pokutového kopu přehráli Bournemouth 1:0. Hostům situaci notně zkomplikoval kapitán Cook, který v polovině prvního poločasu rukou vyrazil míč směřující do opuštěné branky a obdržel červenou kartu, přičemž z nařízené penalty padl jediný gól zápasu. Ani domácí ale nedohráli v jedenácti, patnáct minut před koncem byl vyloučen Godfrey a hosté na konci sahali po bodu.

Do zápasu lépe vstoupili fotbalisté Norwiche a první šanci měl na hlavě Buendia, svou hlavičku nasměroval těsně vedle pravé tyče hostující branky. Podobně si vedl také Tettey, který napřáhl z pětadvaceti metrů, přesný ale také nebyl. Po půlhodině hry následoval klíčový moment zápasu - Ramsdale se vydal na hranici vápna, kde zastavil rozeběhnutého Pukkiho. Míč se však odrazil pouze k dobíhajícímu Dudovi, který jej okamžitě napálil na branku. A míč, který by směřoval mezi tři tyče, "parádním" zákrokem vytěsnil kapitán Cook. Za onu robinzonádu jej však nikdo nepochválil, balón sice díky jeho přičinění skončil pouze na tyči, on sám si však vysloužil pouze červenou kartu a navíc domácím nabídl výhodu pokutového kopu. Toho se zhostil Pukki a s přehledem penaltu proměnil.

V druhé půli mohl vedení Norwiche navýšit opět Pukki, svůj samostatný únik však neproměnil a zakončil jej pouze do vyběhnuvšího Ramsdalea. Patnáct minut před koncem stoper Godfrey velmi nepříjemně trefil Calluma Wilsona a obdržel žlutou kartu. Videorozhodčí však hlavnímu sudímu doporučil situaci přezkoumat u obrazovky - a na základě opakovaného záběru se byl stoper domácího celku vyloučen.

Bournemouth se v závěru hnal dopředu, po standardní situace Frasera hlavičkoval těsně nad Aké, žádnou další vážnější šanci si však už hostující celek nevypracoval, a proto zápas dospěl k těsnému vítězství domácích 1:0.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Wolverhampton Wanderers 2:3

18.01.2020 16:00

Góly: 15. Jan Bednarek, 35. Shane Long - 53. Pedro Neto, 65. Raúl Jiménez (pen.), 76. Raúl Jiménez

S výtečnou sérií výsledků v zádech se Southampton utkal na domácí půdě s trápícím se Wolverhamptonem a ještě v poločase nic nenasvědčovalo tomu, že se na formě obou celků v třiadvacátém kole cokoli změní, neboť Saints si díky trefám Bednarka s Longem vypracovali pohodlné dvoubrankové vedení. Wolves se však o přestávce nadechli k velkému obratu, a především díky Raúlu Jiménezovi s Adamou Traorém si ze stadionu St. Mary’s odváží šokující triumf 3:2.

Místo pátého vítězství z posledních šesti kol tak svěřenci Ralpha Hasenhüttla dostali pořádný políček a místo pomrkávání po pohárových příčkách se v nabitém středu tabulky musí znovu opatrně koukat na konkurenci za sebou. To Wolverhampton naopak mimořádným způsobem ukončil vlastní pětizápasovou šňůru bez vítězství a poskočil na šesté místo s totožným bodovým ziskem, jaký má pátý Manchester United. Hosté tak znovu potvrdili, že právě za nepříznivého stavu se dokážou vybičovat k těm nejlepším výkonům, neboť v této sezoně již z průběžně záporného skóre dokázali vyválčit hned osmnáct bodů.

Nuno Espírito Santo by si však jistě přál, aby jeho tým raději jako první neinkasoval, což se Wolves v lize stalo již sedmkrát po sobě. Southampton se prosadil takřka z prvního vážnějšího útoku, když přímý kop Warda-Prowse propadl skrumáží těl až k Janu Bednarkovi, jenž na stopera prokázal nebývale chladnokrevné a technické zakončení, když citlivě poslal míč přesně do horního růžku.

Hosté měli blízko k brzkému vyrovnání prostřednictvím Jiméneze, ovšem mexický forvard nezvládl zakončení ani v jedné ze dvou slibných příležitostí. Místo nerozhodného stavu tak o přestávce platilo skóre 2:0, jelikož se z výtečného Cédricova centru prosadil hlavou Shane Long, a tentýž hráč krátce po změně stran mohl o osudu utkání definitivně rozhodnout, jenže další povedenou hlavičku poslal pouze do brankové konstrukce.

Od té chvíle již utkání patřilo jen a jen hostům. Sotva minutu po Longově nastřelené tyči padl gól na opačné straně, když si Pedro Neto zpracoval centr Traorého a z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě. Ani ne čtvrthodinu nato již bylo dokonce vyrovnáno, a to s přispěním videorozhodčího, jenž debutujícímu sudímu Englandovi doporučil změnit původní verdikt a odpískat pokutový kop za faul Stephense s Cédricem na Jonnyho. Raúl Jiménez nařízenou penaltu suverénně proměnil ranou do protipohybu brankáře McCarthyho.

I za této situace se ještě Saints mohli vrátit do vedení, avšak z ojedinělého útoku Nathan Redmond napálil ranou zpoza šestnáctky pouze břevno. Místo toho rozjetí hosté dokonali obrat čtvrthodinu před koncem po další dobré práci nezastavitelného Traorého, jenž zpětnou přihrávkou ideálně nabil Jiménezovi k vstřelení svého druhého gólu večera a stanovení konečného stavu 3:2.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:1

18.01.2020 16:00

Góly: 40. Issa Diop - 44. Dominic Calvert-Lewin

West Ham se i s novou posilou v bráně chtěl vyšvihnout proti Evertonu, nakonec však vytěžil jen bod. Do vedení šli jako první Kladiváři, ovšem Karamelky nezůstaly pozadu dlouho. Domácí tak zůstávají těsně nad sestupovým pásmem, hosté jsou na tom o něco lépe, konkrétně jedenáctí.

Mezi tři tyče Hammers se okamžitě po svém příchodu postavil gólman Randolph. Po nepovedeném zápase v Sheffieldu vypadl z obrany Balbuena, místo něj dostal šanci Diop. Zálohu posílili Snodgrass s Fornalsem, chyběl naopak zraněný Anderson. Defenzivní řadu Toffees posílili navrátilci Coleman s Minou, Delph pak v záloze a Kean zase v útoku zastoupili chybějícího Sigurdssona, respektive Richarlisona.

Úvod zápasu byl celkem dost nudný, až ve dvacáté minutě alespoň nějakou akci přinesla hlavička domácího Hallera. Stejný hráč se o čtyři minuty později řítil na brankáře Evertonu Pickforda, ten však proti jeho přízemní střele spolehlivě zasáhl. Hosté se vzbudili až po půlhodině hry, kdy Randolpha prověřil Wallcott. Vzápětí na druhé straně odpověděl Haller, nemířil však do prostoru mezi třemi tyčemi.

Ve 40. minutě už se diváci radovali z prvního gólu. Jeho autorem byl Diop, jenž zužitkoval přímý kop Snodgrasse. Vedení ale vydrželo West Hamu jen čtyři minuty, kdy po rohovém kopu a prodloužení od Holgatea vyrovnal Calwert-Lewin. Ještě v nastavení první půle mohl kladivářům těsný náskok vrátit Fornals, avšak jeho hlavičku bravurně zneškodnil Pickford.

První pětačtyřicetiminutovka mnoho zajímavých momentů vskutku nepřinesla, ovšem dva přesné zásahy nakonec alespoň částečně napravily dojem. To druhý poločas byl ještě nezáživnější. Není tak divu že branky se už diváci nedočkali a oba týmy si tak body rozdělily.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 0:0

18.01.2020 13:30

Góly: -

Fotbalistům Watfordu se v rámci 23. kola Premier League podařilo uhrát cennou bezbrankovou remízu proti Tottenhamu. Kohouti tak stále v lize naposled naplno bodovali 26. prosince, když porazili 2:1 Brighton a nadále se propadají tabulkou.

Zápas od začátku reklamou na fotbal úplně nebyl a diváci v ochozech se spíše nudili. První větší příležitost si vypracovali hosté až v 39. minutě. Watford propadl ve středu hrací plochy, poté se Allimu povedlo vysunout Mouru, jehož zakončení z úhlu zneškodnil vyběhnuvší Foster.

Hned z kraje druhého poločasu se však ke slovu přihlásili i hosté a to ve 48. minutě. Do šance se dostal Doucouré, který se natlačil až do malého vápna, odkud pravačkou nepřekonal Gazzanigu.

Hostující fanoušky mohl v 63. minutě potěšit Son. Ten se rychlostním způsobem dostal za obránce, avšak zakončení pravou nohou neposlal pod břevno, nýbrž nad.

V 69. minutě nastal asi nejvíce vzrušující moment zápasu. Vertonghen zahrál uvnitř pokutového území rukou a byla z toho žlutá karta a také penalta pro domácí. K rozehrávce pokutového kopu se postavil sám kapitán Troy Deeney. Jeho zakončení však nebylo vůbec dobré, Gazzaniga navíc odhadl směr letu míče a stav tak zůstal i nadále 0:0.

Ve druhé minutě nastavení rozhodoval o osudu zápasu počítač. Tottenham se málem radoval z první trefy, avšak domácí obraně se povedlo zastavit míč před brankovou čárou. Balon se sice nacházel za čárou, avšak ne celým objemem. Hrdinou tohoto okamžiku se stal střídající Pussetto.

Celky si tak rozdělily po bodu, Watford je v tabulce sedmnáctý a Tottenham osmý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22211052:1464
2.Manchester City23153564:2748
3.Leicester City23143648:2345
4.Chelsea FC23123839:3039
5.Manchester United2397736:2734
6.Wolverhampton Wanderers23810534:3034
7.Sheffield United2389625:2233
8.Tottenham Hotspur2387836:3131
9.Crystal Palace2379722:2630
10.Arsenal FC23611630:3229
11.Everton FC23851026:3329
12.Newcastle United23851022:3429
13.Southampton FC23841129:4228
14.Burnley FC23831226:3827
15.Brighton & Hove Albion23671026:3125
16.West Ham United22651126:3423
17.Watford FC23581020:3423
18.Aston Villa23641329:4422
19.AFC Bournemouth23551320:3620
20.Norwich City23451423:4517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1116)

Přidat komentář
Whitemedia

Mourinho odvádí ještě lepší práci, než jsem očekával

Reagovat
Svatej

❤️

Reagovat
jk

Kde se vůbec vzalo to, že místní fans čukotky blijou na svého nejúspěšnějšího trenéra?

Reagovat
Whitemedia

To kdybych věděl borče.

Reagovat
jk

Já to myslel vážně Jako, to všechny to druhé angažování tak nasralo?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
jk

Tak to jo. Ale bejt fanda chelski, tak jsem spíš naštvaný, že trénuje slepice

Reagovat
Whitemedia

A to já jsem teda nadšený, že trénuje slepice.

Reagovat
jk

To jsou vlastně paradoxy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
cr7sux

Koho chleba jíš..

Reagovat
Salfovic

A co máte proti AON ?

Reagovat
Whitemedia

všechno

Reagovat
Svatej

Ses teď vzbudil po 3 letech?

Reagovat
db18

V Manchesteru?

Reagovat
Liquid

někeří neunesli, že šel trénovat MANU, ale jsou to vesměs pitomci co mají krátkou paměť

Reagovat
jk

Aha. To se přiznám mě nenapadlo

Reagovat
Taiger

jk

Reagovat
Hokaido

To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho má Mou smlouvu?

Reagovat
Whitemedia

Na tak dlouho, aby se mu to při vyhazovu pořádně vyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by mohlo překonat i tu částku pro Conteho a jeho tým.

Reagovat
Whitemedia

to zase asi ne..

Reagovat
Counter

Když Mou z MU vytřískal pro sebe a svůj tým 20 mega, tak těch 26 nebo kolik měl Conte, není tak nepředstavitelných

Reagovat
smazaný uživatel

Do roku 2023. Ale tu nejde o trénera. Čo on ako má robiť s týmto materiálom?

Reagovat
Error

Tvrdis, ze Tottenham teda nema hrace na to, aby porazil Watford?

Reagovat
Counter

Nebo Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford momentálně hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papieri rozhodné na to má, ale na ihrisku to tak nevyzeralo. Podložené štatisticky i výsledkovo. Rovnako ako v zápase proti Southamptonu a Norwichi. Sorry, ale toto nejde za trénerom. Takto hráme už od Januára 2019. Šťastné finále na tom nič nemení. Po odchode Dembelého sa neviem čo stalo, ale hráme mizerne. A hráči na tom majú najvačší podiel.

Veď Mourinho je u kormidla ešte len 2 mesiace a bez letnej prípravy. Musí dostať šancu a čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papire na to ma, na hristi to tak nevypada, ale nejde to za trenerem... Gratuluju, logika lvl 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Totožný materiál mal i Pochettino, a nešlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Stastny finale LM.

Reagovat
Coniglio

cim dalej tym lepsie

Reagovat
castelL

daj ten materiál Kloppovi a urobí ti z toho mašinu, donedávna ste fungovali skvelo a vyspevovali každého jedného hráča

Reagovat
jk

Že takovou mašinu neudělal z LFC když ho přebíral...

Reagovat
smazaný uživatel

S mnohem horším kádrem udělal hned dvě finále.

Reagovat
jk

WTKF jako, že LFC má o mnoho horší kádr než spurs jo?

Reagovat
smazaný uživatel

První sezónu co to přebíral? To rozhodně měl..

Reagovat
jk

Sorry ale ty píšeš, že s mnohem horším kádrem udělal dvě finále. A borec nad tebou, se vyjadřuje jako by udělal z LFC mašinu když přišel. Jako Jurgen je super, ale ta mašina skončila v lize na 8. místě s 60 body v té EL byla Sparta ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak nastoupil tak byl znát jeho rukopis. V té EL jsme vyřadili nadupanou BVB,Villarreal,..nic jednoduchého..V lize už se na to vysral na to prostě nebyl kádr a soustředil se na EL.

Reagovat
jk

to je mašina...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že s Mourinhem budete za celé jeho působení budete za takovouhle "mašinu" rádi a ničeho víc nedosáhne.. vzhledem k tomu co měl Klopp za kádr tak z toho tahal mnohem víc což se o Mourkovi nedá říct ani náhodou. Tohle Levy posral a bude ho to stát hodně peněz.

Reagovat
jk

To, že Mourinho je krok vedle nezpochybňuju. To si myslím celou dobu . Ale to, že Klopp udělal z LFC hned po příchodu mašinu a dvě finále udělal s mnohem slabším kádrem než mají spurs je konina, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašina je přehnaná to je jasné, předvedená hra i úspěchy(což ty dvě finále pro ten tým byli) pravda je. Bylo to hned cítit jak kvalitní trenér to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě si to pamatuješ lépe než já. Jak to tedy bylo?

Reagovat
castelL

Je to fakt trápne, ty, ako aj väčšina užívateľov už keď sa nemá čoho chytiť, lebo dostane pravdu pred ksicht, tak tu budeš neustále sa snažiť niečo vyťahovať, Klopp prevzal tím plní priemerných hráčov s pár výnimkami, ktorí boli v tom čase kvalitatívne ďaleko horšie na tom ako sú hráči Spurs, ako už bolo spomenuté, dokázal urobiť aj finále pohárov. Predchádzajúce sezóny ste ospevovali každého jedného hráča a teraz keď sa nedarí, by ste ich len vyhadzovali. Napíšem ti len to, že pokiaľ by Klopp prevzal klub ešte na začiatku sezóny (mimo prestupového, lebo tam by sám o sebe veľa nezmohol), tak tých minimálne 10 bodov navyše urobí, čo by úplne bez problémov stačilo na pozíciu zaručujúcu LM a bol by si ticho, bez argumentu, lebo by si nemal ani jeden. Mourinho? Od kedy prišiel, mám pocit, že sa celková hra Tottenhamu ešte zhoršila, celkový prejav hráčov, ktorí hrali v minulosti skvelo, je biedny. Neprajem to Spurs, ale za tak hlúpeho a arogantného majiteľa prajem, aby ste skončili v strede tabuľky a museli vyplácať Mourinha zo zmluvy, istotne si tam dal zase nejaké háčiky na ktoré dopláca dodnes United.

Reagovat
Front hell

Miluju jak někdo začne používat ,,kdyby"

Kdyby se nenechal vyloučit Lehman 2006 tak jsme vyhráli LM. Kdybych se včera neopil mohl jsem si zasukat.

Reagovat
jk

Ale teda sestava kde je Clyne, Moreno, Emre Can, Milner, Lallana, Firminho, Coutinho, Lovren, Škrtel, Benteke, Henderson, Sturidge, Origi ... To je vyloženě sestava průměráků

A nakonec udělal míň bodů než před ním Rodgers. Ta glorifikace Kloppa je někdy fakt crazy

Reagovat
castelL

Môžem presne vypichnúť dve mená: Firmino a Coutinho zbytok je klbko priemerných hráčov/bolo, Henderson výkonovo išiel hore len vďaka Kloppovi a aj tak to nie je žiadny top class hráč. Na druhej strane Spurs majú ďaleko kvalitnejší káder pri porovnaní tohto.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno,Skrtel,Benteke to nejsou prumeraci to byl odpad. Origi měl formu jak hrom,ale zranil ho prasák Mori, který to pak ještě oslavoval..Studge furt zraněný.. Hendo také furt problémy..Can,Firmino a Coutinho jsou jediný co za něco stali. Zbytek pak zvednul sám Klopp v letní přípravě a tréninkem..

Reagovat
jk

Nojo, ale Aurier, Lamela, GLC, Winks, Sánchéz, Dier, Rose, Davies to jsou prostě superhvězdy. Nikdy nezraněné a se stálou formou. Stačilo. Klopp je bůh a Moura by pod ním dostal Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Son,Kane,Alli,Lo Celso,Verts,Toby,Sissoko,Moura,Ndombele,Eriksen,..

Reagovat
jk

Docela mě fascinuje jak se sice na jednu stranu vyzdvihoval Pochettino jak dokázal s podprůměrným kádrem dělat skvělé výsledky a najednou se tu dozvím, že Tottenham má tým, mnohokrát lepší než top kluby v anglii Docela by mě zajímalo, čím třeba Vertonghen nebo Moura totálně převyšuje hráče LFC nebo City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to samozřejmě beru v době příchodu Kloppa do LFC..a takového Mouru a Sona bych bral

Reagovat
fenixLFC

jj co na tom ze sme posledne kola hrali s beckom a aj tak nam chybali 3?, 6? bodov na LM? crazy je snaha ho hejtovat za kazdu cenu bez znalosti okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Samozřejmě horší kádr měl ale hned hned tady psát o dvou finalech

Reagovat
smazaný uživatel

A proč o nich nepsat když je to pravda?

Reagovat
castelL

lebo im to nesedí do ich teórie

Reagovat
Front hell

Tak lepší než teorie kdyby klopp přišel už na podzim

Reagovat
Front hell

Jasně ligový pohár kde se na to polovina tymu vysere a EL kde si ho namazal na chleba ultratragicky Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultratragický Emery to vyhrál třikrát po sobě nevím jestli si pamatuješ jaký měl v tu dobu kádr k dispozici.. co by za to některý anglický kluby dali..

Reagovat
Front hell

Tak o tom že je to traged jste tady psali vy - fanoušci jiných týmů. Rád a pravidelně se tady směješ druhým týmům. Arsenalu se tady vysmivas pravidelně. Přitom arteta převzal tým v mnohém větších srackach než klopp a narozdíl od kloppa bez předchozích trenérských zkušenosti. A pomalu dává týmu tvář. Za což se mu stejně vysmejes. Ale z kloppa který to měl tak stejně jsi hotový. Ano měl dvě finále. Sranda poháru který sami momentálně sabotujete a EL kde ho udělal Emery. Už je nuda jak jste u kloppa z něčeho hotovi a u druhého vám to samé přijde k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem se Arsenalu vysmíval? Já mám Arsenal rád a jediné čemu jsem se vysmíval byli fanoušci Arsenalu kteří srovnávali kádr. Jako že záloha Arsenalu je skoro stejná jako LFC to samé o útoku a nejlegendárnější z toho bylo že jestli Tierney a nebo Robertson že to je jedno oba stejně kvalitní kde jsem se vysmíval Artetovi? A vůbec netuším proč se to teď vede k Arsenalu ale budiž. A teda najednou u Artety je ten kádr mnohem horší než když to u nás přebíral Klopp, ale na začátku sezony kdy to vedl Emery to byli podle některých až na obranu téměř vyrovnaný kádr.

Reagovat
Front hell

Zrovna včera jsi tady někde psal že Arsenal uhrál bod k záchraně, z toho jde cítit ironie na kilometr daleko. To srovnávání vašeho a našeho kádru je komedie sama o sobě. A Tierney a Robertson je stejně trapné jako když tady někteří Liverpoolsti fanoušci psali že minamino je nový Son. To jsi byl jeden z mála ktery měl na něho střízlivý pohled. Už na začátku jsem říkal že se nechám překvapit, bohužel tým spadl psychicky na úplné dno.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ono, já napsal že stáhl bod na LM já mám fakt Arsenal rád a Artetovi věřím..dost dlouho se učil od Pepa.. Komu nevěřím je Mourinho a Ole a jsem si 100% jistý tím že to tak i dopadne a pozenou je ze Spurs respektive MU vidlemi.

Reagovat
Front hell

Aha tak to sorry. S tím mou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

No a že ten pohár teď sabotujeme je logicky, protože priority jsou úplně někde jinde. Ty jsi snad minulou sezonu nebyl rád za finále EL?

Reagovat
Front hell

Tak samo jak jiné týmy měli jiné priority v té sezoně kdy jste byli ve finále vy. Proto bych se ligovým pohárem neohanel. A já osobně prostě EL nemůžu přijít na chuť. Asi raději fa Cup

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kádrem to prostě úspěch byl. EL jsem bral taky tak. Zpočátku si myslím že tomu skutečně tak bylo a kluby ji vypouštěli, ale s tím že je tam teď kvalifikace do LM tak ji spousta celků bere vážně a kvalita hodně vzrostla.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Y.N.W.A

další žblebt mimo... nejde o materiál, jde o kouče, kterej to dá do kupy, to prostě Mourek není, nepotřebuješ hvězdy na dobrej fotbal, porřebuješ schopný hráče, který Tottenham má a kterým dá trenér systém, oni vědě co hrajou.... jenže Tottenam nemá trenéra, to je ten problém

Reagovat
Coniglio

ze ti to vubec stalo za to psani

Reagovat
Coniglio

Reagovat
vladis271

dajte mu aspon jednu celú letnú prípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitíva: čisté kontro, Gazzaniga, Gedson dobré prvé momenty.

Inak z našej strany znova o ničom. Už tretí zápas po sebe bez vstreleného gólu. Ako mohol Lamela zostať na ihrisku do konca zápasu? Už o polčase mal ísť dole. Totálny tragéd, jednonohý a splašený. Od roku 2013 žiadny progres. Nič. Veľmi som frustrovaný z celého zápasu.

Reagovat
jk

Já jsem frustrovaný maximálně tak z Oliver, to byl ještě horší výkon, než ten od Spurs.

Pod Mourinhem to prostě žádná hitparáda nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho som zabudol. Mal som ho za najlepšieho rozhodcu, ale čo on dnes predvádzal. Snáď sa len zle vyspal. Jednoznačne sme i my mali kopať penaltu.

Inak z opakovaného záberu sa zdalo, že lopta bola celým objemom za čiarou pri tej poslednej šanci.

Reagovat
LokoLFC

No... proti Watfordu to evidentně nikdo nebude mít teď lehké...

Reagovat
Svatej

Uz bych docela potřeboval, aby se Spurs dostali na to 4. misto. Kvůli nim jsem si doteď nevybalil dárky..

Reagovat
jk

třeba ti je mamka dá za vysvědčení

Reagovat
Svatej

treba

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš nám o tom viac pls.

Reagovat
Svatej

Už toho bylo z vašeho tabora napsáno dost, já si jen užívám moment zadostiucineni

Reagovat
Svatej

Klasicky jsem si nabehnul

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Pusseto

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za situaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Naša šanca na konci zápasu, kedy sa tam snažil Lamela klasicky došmýkať ku gólu.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
masly008

přesně dle pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem niečo iné?

Reagovat
Greny

Reagovat
jk

Stejně jako milimetrové offsety, které jsou neprůkazné kvůli FPS.

Reagovat
Counter

Tohle mi třeba přijde legrační, protože u ofsajdu se ty milimetry šíleně řeší, zatímco u brankové čáry to všichni berou v pohodě jako samozřejmost. Nějaká odchylka bude přitom u obou.

Reagovat
fenixLFC

ehm, nie, pri goal line technology odchylka prave nie je, preto proti tomu nikto nic nema...

Reagovat
jk

Jako, že tam pozici za čarou hlídá nějaký senzor a nevyhodnocuje se to z videa?

Reagovat
iamek

Ano

Reagovat
jk

Aha

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že to tak není. Používá se 7 kamer na každou bránu.

Reagovat
Spalovač šancí

Odchylka samozřejmě je, neexistuje 100% přesné měřicí zařízení. Ale rozhodně bude menší odchylka než při offside, kdy je nutné vzít v úvahu nejen postavení hráčů, ale i okamžik přihrávky.

Reagovat
blade115

Tak tohle asi lidi tak nějak převzali z tenisu, kde to už je zavedený a všeobecně akceptovaný. Tam si nemyslím, že by ta odchylka byla vyloženě velká.

Plus teda mi u ofsajdů nejvíc vadí to, jak si tam malují ty pomyslné vertikální čáry, aby zobrazili pozici útočníkovy ruky na trávník a mohli ji posoudit vůči obráncově kopačce. To mi přijde strašně nešikovné, zkreslující, tedy nedůvěryhodné. Proto jsem si říkal, že by ke zvážení byla revize toho pravidla, kdy by se ofsajd posuzoval čistě podle pozice nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Není to o špatné technice, ale o pravidlech, které je třeba revidovat a samozřejmě o lidech, kteří se s novou technikou teprve učí pracovat

Reagovat
blade115

No však právě proto dávám návrh na revizi...

Reagovat
pobody's nerfect

Až budeš kandidovat na předsedu FIFA, máš můj hlas

Reagovat
Counter

Odchylka tam bude taky.

Ta čára, která je u ofsajdů zveřejněná, je schválně zvětšená. U videorozhodčího je to víc profi.

Jen pozice nohou je blbost, která by nic nevyřešila, akorát by to čároví měli ještě těžší.

Reagovat
vitasrp

A byla by to poměrně luxusní výhoda pro útočící tým.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Čároví ano, video lehčí. Lajny na hřišti umí namalovat každá TV už léta. A ne, nemyslím si, že by to byla tak luxusní výhoda pro útočící tým.

Reagovat
blade115

Tohle už by byl samozřejmě ofsajd i podle mého návrhu.

Reagovat
Counter

Tak si to v hlavě posuň o decimetr do strany. Pořád je to pro útočící tým velká výhoda.

A v čem by to video mělo lehčí? Videu je úplně jedno, která část těla se počítá a která ne, v pohodě si to rozklíčuje tak jako tak.

Reagovat
blade115

Útočící hráči vždycky můžou získat výhodu, bavíme se jen o to, jak velká je. Tobě se jakékoliv "zjemnění" toho pravidla může a zřejmě i bude zdát jako šílené - ale ve výsledku jde jen o to, že teď jsi zvyklý na současný přísný stav. V konečném důsledku bude padat větší počet gólů (což je spíš pozitivum), video má prostě vždy snazší namalovat dvě čáry na úrovni hřiště než zkoumat vertikály rukou a zobrazovat je do roviny trávníku - plus to i působí důvěryhodněji. Ty tvrdíš, že to je videu jednu, podle mě ne. Ale uznávám, že to nemám jak doložit, nikdy jsem s tím jejich systémem nepracoval.

Reagovat
Hokaido

Už asi před pěti lety byla od FIFY povolená odchylka goal line technology 1,5 centimetru, což je samo o sobě dobré a nejspíš se to ještě zlepšilo. Systémy s větší odchylkou se nemohly používat.

Reagovat
Counter

Taky že s tím nemám žádný problém, ale třeba dneska v případě Spurs nebo onehdy v zápase ManCity x LFC to byly případy, kdy bylo ve hře i těch 1,5 cm a žádnou bouři nevole jsem nezaznamenal (což je dobře ), zatímco u ofsajdu je obdobně těsná záležitost pomalu důvod k vyhlášení války.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pobody's nerfect

Loni rozhodlo o titulu 12 nebo kolik milimetrů

Reagovat
protiproudu

Odkazy z faceboku

Reagovat
smazaný uživatel

noa? Prvý, čo som v rýchlosti našiel.

Reagovat
smazaný uživatel

noa? Prvý, čo som v rýchlosti našiel.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ještě dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to naštve

Reagovat
Mastný Chobot

You can’t spell Mourinho without o-o

Reagovat
Taiger

Berem Sona Takovej skvělej hráč v tak na hovno týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

skoda ze po prestupe k vam by ta tvoja veta platila nadalej...

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

no Kane, no gain

Reagovat
Salfovic

only pain

Reagovat
Counter

S Harrym jeli na titul a teď o něj přišli

Reagovat
REPLIKATOR

Special Zero

Reagovat
Unai

Good ebening. Jose parked the bus.

Reagovat
EXoRcIsT

co je to good ebening a skade sa to vzalo ?

Reagovat
protiproudu
Reagovat
EXoRcIsT

tak to je ale somarina

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, Winks, Eriksen, Aurier, rychlo predat. Kludne aj zadarmo.

Skoda podla mna sme dnes nehrali zle. Prvy polcas sme mali kopat penaltu a Capoue mal faul na oranzovu. Nakoniec tomu golu chybali ozaj iba milimetre

Lo Celso dobry vykon, Moura makal ako vzdy, ale co z toho ked tam bol cely cas zaskodnik Lamela a Sonny je bez formy... Vyzera to zle, ale myslim ze mame aj kusisko smoly. Posledne 2 zapasy mame bod, ale nebyt tej smoly a katastrofalnych vykonov rozhodcov a VARu mohli sme mat v pohode aj 4-6.

Uvidime ako dalsie zapasy. Odchod toho odpadu a prichod RB a hrotaka su celkom nutnost. Levy cin sa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak reálně je prodat nemůže ani kdybysme chtěli, i s nima je ten kádr úzkej. A Winkse neprodávat, hlavně koupit DM, někoho jako Wanyama za starejch časů.

Reagovat
iamek

Ještě ze ten Haland nevyšel. Drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Haaland hetrik za 20 minút pri debute

Reagovat
Grahf

si pozri bránenie augsburgu, hlavne ten druhý gol, keď všetci boli za poliacou čiarou a traja hráči dortmundu šli od polky sami na brankara . Toto by sa v PL nestalo

Reagovat
Whitemedia

nový Fenin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Manchester United are prepared to give up on their pursuit of Bruno Fernandes if Sporting do not lower their €80m asking price. (Source: ESPN)

Reagovat
iamek

Vysrat se na nej. Takovou cenu nemá.

Reagovat
Infernoqt

Na jednu stranu už by mě to mrzelo. Tohle je zrovna post, který ted nejvíce potřebujeme posílit

Reagovat
Setwo

80 by v lete mohol stat Maddison nie?? a ten je určite hodnotnejší ako Bruno.. ikeď Maddisona velmi chcem do LFC

Reagovat
avicii

No to by som nepovedal že je Maddison hodnotnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

aj celkom hej. ligou odskusany a najma anglican. tam ta cena fakt moze byt rovnaka. nehovoriac o tom ze leicester nebude mat nijaky zaujem predavat

Reagovat
avicii

Cenovo áno ale herne nie, tak som to myslel.. Maddison je fajn ale tam bude obrovská prirážka za národnosť..

Reagovat
Setwo

myslel som to tak, že pri rovnakej cene 80 mega sa viac oplati Maddison ako B. Fernandes.. a Maddisona Leicester nepusti pod 70 mega podla mna

Reagovat
avicii

No podla mňa sa viac oplatí Bruno za tu cenu, ale kľudne sa môžem mýliť a a nezvládne prechod do PL trebars

Reagovat
Setwo

ale ako aj Bruna by som bral k nam ale stale verim Nabymu ze vydrzi zdravi a bude podavat Top vykony... teda ak prestane chodit na repre zrazy nedolieceny..

Reagovat
Kluivert9

Maddison nemá důvod chodit k United.

Reagovat
sunakashi

tohle těm blbcům neustále nedochází a já už jsem z toho zoufalý. Přitom to těm idiotům v každé diskuzi napíše několik lidí. a ti dementi zase napíšou ať ManUntd koupí Maddisona. PROČ BY K NAM DOPIČE chodil vy tupé hovada????

Reagovat
cristiano.K.

to co vždy, prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Not this shit again

Reagovat
Kluivert9

Přesně, nemusíš tady vypisovat, že United kdysi byli úspěšní. V dnešní době to Maddisona určitě nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch hráču, který podle místních odborníků neměli důvod k nám jít, už k nám přišlo několik

Reagovat
iamek

Z nového Arsenalu jde fakt strach. Klopp pořad mluví o City, ale měl by se soustředit na Arsenal.

Reagovat
Minister

To si fakt ešte neprehltol to, že vás Arsenal porazil?

Reagovat
iamek

Tohle neprejde nikdy.

Reagovat
J0EL

Zvykaj si.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
tunkic

Reagovat
mojmira

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Minister

To je tak strašne priemerný tím... s tým Arteta zázraky neurobí.

Reagovat
Teoretik

Tak snad nečekáte, že se něco změní přes noc mávnutím proutku. Tři posily v létě a může to být o něčem jiném.

Reagovat
Coutinho10

Parada Palace + Aguero 2 kousky...idealni pro fantu

Reagovat
Setwo

akurat ja som to posral, lebo na sazka fante som dal komplet obranu City.. som necakal ze im da Palace vobec nejaky gol.. inak ten titul nam uz kludne mozu dat..

Reagovat
Coutinho10

mam to stejny...v ty klasicky mam teda mixovanou obranu, ale zkusil jsem i tu na VIP vstup za 500 tokenu a tam obrana komplet z City a jsem celkove 27. a uz nikdo ve hre, takze out

kazdopadne sice ztratili, ale je videt, ze ten Aguero jim vyhraje jeste dost zapasu...ted ukazou nasledujici 3, jestli zvladneme zejtra United...moc se nam na ne nedari a pak 2 tezky venkovni zapasy, ale jako zatim nam to hraje do karet

Reagovat
nani92

Arteta

Reagovat
Edgewalker

<3

Reagovat
iamek

Masina

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Salfovic

Válec

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadalo na Etihadu? Zasloužené nebo ne?

Reagovat
iamek

Sheffield lepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Etihad, Emirates jsem viděl a docela souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Lepší je možná silné, ale ta druhá půlka byla od vás směrem dopředu opravdu slabá a obrana nijak pevně nevypadala. V té první měl Sheffield více ze hry, ale zas šance byly asi na vaší straně.

Reagovat
Nikikrew

V druhom polcase sme boli urcite nebezpecnejsi, vytvorili sme si nebezpecnejsie sance ako v prvom polcase. Remiza zasluzena ale

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem to sledoval po očku, takže máš možná pravdu. Remíza je myslím si zasloužená, to souhlasím.

Reagovat
Teoretik

City lepší, ale i tak výkon jak po probdělé noci s děvkami.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

nemit Aguera, tak prohrali 1:0, takhle malem vyhrali...takze remiza asi ok

Reagovat
Kixi Syhimour

jako velmi zajímavý popis

Reagovat
Malresi

Soton čo stváral v druhom polčase, že si nechali streliť 3 góly ? pozeral niekto ?

Reagovat
Trand

Celkem jsme ten zápas kontrolovali.. A pak tohle. Mustafi dnes bránil docela dobře, ale stejně tam měl na začátku ty svoje chvilky a co z toho, že rozdá pár dobrých passů, když pak v 91. minutě namaže protihráčům do protiútoku. On se toho prostě asi nikdy nezbaví. Saka dnes super, Laca pomalu ani nehrál, Martinelli pokazil všechno co mohl kromě toho gólu. Luiz taky celý zápas hraje relativně fajn a pak při rohu ani nevyskočí a hráč hned za ním hlavičkuje úplně sám, proč? Nerozumím tomu, ti hráči můžou hrát 85 minut skvěle ale stejně si vždycky nějaký svůj kiks neodpustí.

Reagovat
Hokaido

Jen připomínám, že na postup Realu přes City je pořád kurz 2,80...

Reagovat
Counter

Real není Palace, Zidane není Hodgson, vyhozené peníze

Reagovat
smazaný uživatel

City postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju se občas podívat, jak hrajem v lize my.

Reagovat
Coniglio

vcera bol na Palace po 10 minutach hry kurz 29. Na x2 7.50

Palace to proste na velke kluby vonku vie

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad nebudou Wolves moc nabuzení

Reagovat
cubazi

ako hral Duda?

Reagovat
Luis_Figo

dobre, v podstate ho obrali o gol ked to hrac chytil rukou a Pukki premenil penaltu

Reagovat
Majk91

prvý polčas super (keby nedal Cook brankársky zákrok sezóny, tak má gól), druhý už tak nevynikal. Každopádne ukázal to, kvôli čomu ho zobrali a to schopnosť byť kreatívny. Mňa udivuje, že máme tak skvelého kreatívneho hráča a Hapal mu nedá v repre ani čuchnúť.

Reagovat
Luis_Figo

Hapal je asi najhorsi trener ktoreho sme mali

Reagovat
pistacik11

Reagovat
pistacik11

Mňa udivuje, že ho nezobrali do Neapolu namiesto Hamšika / Lobotku

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je na zostupe. Norwich je veľký kandidát zostupu, ale pri dobrých výkonoch si ho môže niekto lepší v PL všimnúť.

Reagovat
pistacik11

Ale pri jeho štýle, ho nikto z lepších týmov v ang chcieť nebude. ITA liga je pre neho ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, jak můžeme být stále nad Arsenalem, ale nestěžuju si

Reagovat
Counter

V novém roce stále Unbeaten

Reagovat
Whitemedia

Gratulace, snad v tom budete pokračovat.

Reagovat
Counter

Taky doufám, dost možná budeme muset překonat rekord Liverpoolu, abychom si to uzmuli zpátky pro sebe

Reagovat
pobody's nerfect

Příště to dej na jeden

Reagovat
Nikikrew

tak za 1 euro

Reagovat
nani92

za 1 euro sa tipuje najlepšie s čistou hlavou

Reagovat
Nikikrew

to zasa ano

Reagovat
vladis271

dať to na jeden tiket si si mohol zarobiť.

Reagovat
nani92

zarobil som, lebo mi ušiel Norwich

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kokesh

Liga jednoho týmu. Pěkně se tu některé argumenty o vyjímečnosti PL a hanění La Ligy vrací jako bumerang....

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem minuly rok vyhral titul ManCity a ten je teraz na 2. mieste

Reagovat
9augi9

Áno a koľko rokov je to takto v PL oproti tomu ako to býva zvykom v La Lige?

Reagovat
Counter

Když je ten jeden tým i vítěz LM, dá se argumentovat, že by to podobně drtil v jakékoli lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijde že se to naprosto celé prohodilo, ale obě strany pořád argumentují stejně.

Reagovat
vladis271

ktovie, či teraz priznajú, že PL je najsilnejšia liga na svete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavé.

To je vlastně pravda, nevím přesně jaká byla Kokesha myšlenka, ale klidně to k tomu může směřovat.

Reagovat
Setwo

práveže PL je teraz velmi výnimočná.. tím ktorý 30 rokov nevyhral anglicku ligu, PL vlastne nikdy, si ju maže na chleba.. kedy by sa toto mohlo stať napr. v La Lige či Serie A ??

Reagovat
Hokaido

Jj, ty tituly Liverpoolu už začínají být strašně nudné... Kolikátý je to vlastně v řadě?

Reagovat
Kokesh

O to snad nejde. Když pominu titul Leicesteru, kde by se něco podobného v La Lize nemohlo opravdu stát, tak ta stálá argumentace B4 už prostě vůbec není...

Roky se tu psalo stylem, že i poslední může porazit prvního...pak přišel Pep a zlomil snad všechny možné rekordy PL. Teď jede podobné bomdy Klopp...takže jediný co vám opravdu zbylo, je titul nejbohatší ligy. Pak už bohužel nic...

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to pár měsíců, kdy Saints prohráli 0:9 a pak vyhráli, Norwich porazil City.

Však boj o top 4 komplikují právě menší týmy. Bournemouth prohrál 9 nebo kolik z posledních 10 duelů, jednou vyhrál na Stamford Bridge atd.

Reagovat
Spalovač šancí

To sice je možné. Ale taky je nutné říct B, a to že LaLiga jde taky kvalitou dolů

Reagovat
Hokaido

Ono je to složitý. My teď samozřejmě budeme argumentovat tím, že Anglie měla dva týmy ve finále LM a dva týmy ve finále EL. Vy budete argumentovat tím, že týmy ze středu tabulky LL jsou lepší než týmy jako Burnley nebo Newcastle, což by asi LL dělalo nejlepší ligou na světě. My samozřejmě budeme říkat, že je to totální blbost a budeme ty vaše nepodložený argumenty shazovat, i když zrovna my, příznivci PL, jsme přesně tímhle argumentovali jen pár let zpět.

Podle mě byla španělská liga určitě nejkvalitnější v posledních třeba osmi letech, teď se to hodně srovnává. V souboji Real/Barcelona se City a Liverpoolem je to imo 50/50, tam postoupí ten, kdo se zrovna lépe vyspí. Premier League je podle mě daleko zajímavější na sledování, což vlastně dlouhodobě ukazují i čísla ve sledovanosti, a proto je jako liga nejlepší.

Reagovat
Luis_Figo

pretoze je najsledovanejsia je najlepsia? nie je to nahodou kvalitou? timy druheo sledu La Ligy su lepsie ako z PL. to ze mala PL teraz v EL viac timov je nahoda...doteraz hrali hovno

Reagovat
Hokaido

Není, kvalita určuje nejkvalitnější ligu, ne nejlepší.

S tou Evropskou ligou a náhodou je to přesně naopak. Od doby, co je za vítězství v EL přímá účast v LM, byl v každém finále anglický klub (2 vítězství pro Španělsko, 2 pro Anglii). Předtím EL v Anglii ty větší kluby moc nelákala, to je prostě fakt.

A že jsou týmy druhého sledu v PD kvalitnější může a nemusí být pravda - to je subjektivní - jen ber do úvahy, že týmy druhého sledu v Anglii jsou momentálně týmy jako Spurs, Arsenal nebo Wolves.

Reagovat
Luis_Figo

Nebola lakava EL moze byt pravda aj nemusi, kazodpadne to ovladali spanielske timy. Ak su tie kluby co si menoval druheho sledu tak su porovnatelne s Valenciu,Real Sociedad ci Athletic Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je tuto sezonu anomalia, ale inak naozaj moze porazit kazdy kazdeho. Treba to aj trochu sledovat a mozno aspon trochu porozmyslat predtym nez napises nejaku kravinu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Španělská je vyrovnanější nikoli kvůli tomu, že by se zbytek ligy zlepšil, ale protože je real i barcelona v útlumu, je možné, že bude pouze krátkodobý, ale je taky možné, že bude trvat několik let, než budou moct konkurovat v pohárech, naopak anglie je o dvou týmech pouze díky výjimečnosti obou manažerů, bez nich by propast oproti zbytku ligy nebyla tak výrazná

Reagovat
Kokesh

No v útlumu je i MU, Arsenal i Slepice. Takže žadná konkurence pro momentální giganty. Což prakticky dělá z PL La Ligu.

No vlastně ani to ne, když je v La Lize i stále silné AM. Pep potřebuje ke svému systémovému fungování nadstandartní tým, většinou nejlepší z celé ligý - což se projevuje všude, kde zatím byl - Španělsko, Německo, Anglie. Klopp je vyjímka a jen on sám opravdu může být na sebe hrdý, že si před pár roky vybral právě Liverpool nad ostatními giganty...ale ještě před loňskou sezónou to byl dá se říct trenér bez úspěchů. Finalový smolař...

Reagovat
Kixi Syhimour

Slepice mají špatnou sezónu, nikoliv útlum, však loni byli ve finále LM.

Reagovat
masly008

jako že vyhrát BL není úspěch ?

Reagovat
Kokesh

Před CHL prohrál sedm finále v řadě...

Reagovat
Kixi Syhimour

To potvrzuje finálového smolaře, dobře, ale trenér bez úspěchů je stále mimo

Reagovat
Kokesh

Dá se říct...

Reagovat
pobody's nerfect

Nechápeš ten rozdíl? PL je nevyrovnana díky tomu,že dva týmy mají výjimečné manažery, naopak potenciální konkurence je v útlumu, naopak LL je vyrovnaná díky tomu, že oba dva dlouhodobý hegemoni jsou v mírném útlumu.

Reagovat
Kokesh

RM neprohrál 17z v řadě. 5 remíz, včetně haluzového bodu Athletica z SB, a trochu ošemetného EC...co by za takový útlum dal asi třeba MU....

Já vidím rozdíl jen ve financích.

Reagovat
Luis_Figo

presne tak navyse Sevilla ma rovnako bodov ako AM.Valencia isla tiez hore oproti nedavnej minulosti. Real na zaciatku bol na tom slabsie ale teraz maju formu ako si pisal cize ten utlm je minimalny.

Reagovat
Talker

Liga jednoho týmu? Za předchozí 4 sezony 3 různí vítězové titulu a letos se přidá čtvrtý tým.

Ve Španělsku vyhrálo naposledy Atletico (7 let zpátky) a předtím Valencia dalších 10 let zpátky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ani ne. protoze za poslednich 10 let nebo kolik titul obhajilo akorat jednou City.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat po dnesnych vysledkoch toto zajebat

Reagovat
smazaný uživatel

PL je určite momentálne lepšia ako LL. LL sa vyrovnala kvôli tomu že všetky 3 najlepšie kluby sa výrazne zhoršili. Vlani hrali finále oboch Eur.pohárov Anglické tímy, a to tam chýbal majster ligy. Je to svojim spôsobom normálne raz si hore, raz dole, a momentálne je pre mňa určite najvyššie PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe to napsat nešlo

Reagovat
Luis_Figo

a ked LM a EL ovladli spanielkse kluby aj tak tu nikto nepriznal ze je lepsia La Liga..

Reagovat
gocii

Tvl liga jednoho tymu, pricemz ten tym ceka na titul 30 let, to co je zas

Reagovat
Svatej

Mimo, jako vždycky.

Reagovat
icemike

Jedná vlaštovka....

Reagovat
Whitemedia

Paráda Arsenal+Mustafi bodíky do fanty

Reagovat
aramaki

Chelsea+Rudiger dalsie bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

unbeaten 2020

Reagovat
Nikikrew

Tak vykon vylozene zly nebol, kontrolovali sme hru, Shefield sme pustili prakticky do 2 sanci kde pri tej prvej to Leno opat dost podcenil.

V utoku nam chyba kvalita, to riesenie je fakt zle, vela nepresnosti a sebcenia, najma pre Pepeho. Xhaka s Torreirom opat dnes vyborni, Mustafi sa docela dal az zasa na tie sialene pokazene prihravky. Luiz, Saka a Ozil solidni.

Top4 je uz davno v pase, treba dohrat ligu so ctou a sustredit sa na FA cup a EL aby to nebola uplne spackana sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz a Ozil solidni? Asi som pozeral iny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ozil nasadil zapasy pred Artetom dost nizko latku, tak teraz aj ked spravi sklz tak to vyzera ako jeho zapas sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

ale vitaj

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten mesut bohuzel.. k nemu staci rychle pristoupit a v podstate se nedostane k mici. do obrany je proste slaby, i kdyz toho nabeha hodne

Reagovat
PP

Kurva práce už.. Posledních 20 minut nám chybí fyzička případně vhodně prostřídat.. Bohužel náš stav obrany je jaký je. Každopádně ztráta to dnes byla.

Reagovat
avicii

Aká príjemná sobota

Reagovat
Setwo

ak zvladneme zápasy ktoré nás čakajú pred dvojzápasom s Atleticom, zameral by som sa výlučne na Ligu majstrov... v tej dobe bude už o víťazovi PL rozhodnuté.. proste toto City nezvláda závere zápasu.. či už zápas s Newcastlom, Wolves alebo dnes doma s Palace.. nejde im to a to je dobre

Reagovat
avicii

Sústrediť sa treba na každý zápas, mame na to

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pobody's nerfect

Ještě je ve hře spousta rekordů a navíc, hráči potřebují být v plném zaprahu a ne hrát ligu na půl plynu, tam by zranění paradoxně hrozilo více

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

Jak to bylo minule o "koučingu" artety??

A Mourek splaskl ještě dřív než se stačil pořádně nafouknout..Levy bude mít v létě radost

Reagovat
mimi_united

Zajtra ich musíme poraziť, kto iný ak nie United?

Reagovat
cubazi

Dostanete nakladačku, rape v priamom prenose.

Reagovat
Bandita_Harry

Parada dalsia strata City je super,zajtra vyhrat a dufam ze sa nam podari vyradit Atletico som zvedavy ci potom budeme pred zapasmi LM aj viac rotovat ked uz si to budeme moct dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo fakt naprd.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra to snad bude lepší

Reagovat
Coniglio

Auto Party

Reagovat
ACSMan

Aguero klouboucek, možná už větší legenda než Darius Vassell

Reagovat
Kixi Syhimour

Brewster gól

Reagovat
YNWA__MSN

Brewster není žádnej zazrak. Jestli by měl příští rok dostat šanci někdo z odchovanců tak je to Harry Wilson

Reagovat
Remt
Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Svatej

A nahrál mu nás Gallagher

Reagovat
smazaný uživatel

boha, skoro v 2/3 sutaze a 7 bodov od zostupu

Reagovat
pobody's nerfect

Však to dává solidní šance na záchranu

Reagovat
aramaki

keby mi niekto povedal, že po 23. kole budeme mať o dve prehry menej ako Chelsea, tak to beriem ale o 8 remiz viac?

Reagovat
matZz

nemohlo by naše vedení prostě

- prodat Eriksena

- prodat Wanyamu

- prodat Auriera

+ koupit Aaronse

+ koupit jakýhokoliv útočníka (v současné situaci by nám dost možná pomohl i Benteke, Vydra nebo Kozák, prostě kdokoli)

+ vzít zpátky Llorenteho na půlroční hostovačku

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

+ este Winks a Lamela rychlo prec.

Reagovat
jk

Kozák, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Mít v týmu Kozáka a Llorenteho

Reagovat
r.mrazik

Sakra...možná jsme o toho Halanda měli víc zabojovat

Reagovat
Busby babes

tak my jsme delali co se dalo. Penize nabidli vetsi nez BVB, tam moc navic udelat nemuzes.

Reagovat
r.mrazik

Tam to padlo na smlouvě a výkupce ne?

No měli to víc tlačit...škoda, že to nevyšlo

Reagovat
Busby babes

ne, proste si vybral BVB, ti na nem pracovali dva roky.

Reagovat
r.mrazik

To je přeci fuk...hráči se "kradou" i cestou z letiště

Jak říkám...škoda...měli se snažit víc

Reagovat
Busby babes

no a ja ti jen rikam, ze zadny vic snazit proste neslo. nabidli jsme mu vic penez, lepsi smlouvu. vybral si BVB jako vhodnejsi destinaci.

Reagovat
C-M@ster

Za me je to v poradku, na jeho miste bych se zachoval stejne.

Reagovat
r.mrazik

Zbytečná debata...měli se snažit víc...koupit mu ženskou, dát koňskou hlavu do postele...co já vím...proste víc

Nabídku co se neodmítá...

Reagovat
Remt

Reagovat
Swarley

já to říkal

Reagovat
Luis_Figo

Duda sa predviedol dnes, zacal v zaklade a podal solidny vykon. Fanusikovia su spokojni i ked hodnotit po prvom zapase je skoro...

Reagovat
Bandita_Harry

tak super snad sa mu tam bude darit no zachrana bude asi zazrak

Reagovat
Luis_Figo

stracaju 6b na 17.miesto cize to nie je uplne nerealne. Ale ak si Duda urobi meno v UK tak si najde iny klub vPL

Reagovat
Svatej

geniální.

Reagovat
Talker

Proti nám fakt stačí 90 minut betonovat a pak poslat 4 hráče do vápna na roh a padne z toho gol...

Reagovat
Busby babes

Zitra by to chtelo vyhrat no...

Reagovat
Bandita_Harry

neblazni

Reagovat
John Obi Mikel

Steve Bruce dneska takticky na jedničku. Mrzí, že proti nám. Dobře fungující obrana, dobře zvládnuté brejky a útočné i obranné rohy. My neumíme proti zavřeným obrannám. A náš gólman taky občas nechytí ani taxíka. Dnes to byl zápas o jednom gólu.

Ještěže ztratili všichni ostatní.

Reagovat
Liquid

zase to hovado Rudiger neuhlídal hráče, toho by nechtěli ani jako hlídače v pavilonu opic, okamžitě prodat někam do Číny kde nesledují zápasy Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hudson-Odoi ma začína už pekne srať. A ten prechod dopredu majú rýchlejší aj v Čiernom Balogu. Neskutočné, čo musí víriť v hlavách hráčov, keď vidia otvorený priestor, no nahrávajú za seba

Reagovat
smazaný uživatel

Suchy triko

Reagovat
Liquid

Bruce už ti nevadí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš nejlepšího kouče PL? Jak by mi mohl vadit

Reagovat
Coniglio

ty vole oblubene kluby Newc a Sunderland. To je nabeh na tazku schyzu

Reagovat
SpartaOvenka

Ten závěr byl dost k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta s Mourinhem zkušené stáhli bod na LM

Reagovat
Mates_Matesović

A Bruce dokonce 3

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný zápas. Celou dobu se snažíme dobýt vápno Newcastlu, jenže, když už se dostaneme do šance, tak ji nedáme, obrana kdovíjak pevná není (povolili jsme Newcastlu dost nebezpečných brejků) a Kepa je v poměru cena-výkon asi nejhorší gólman světa. Co na tom, že nás několikrát parádně podrží, když to pak přebije takovým počtem chyb.

Nejhorší od nás Kepa, Rüdiger (který takhle špatně nehrál od své 1. sezóny u nás) a Hudson-Odoi. Nejlepší asi Reece James, který se bohužel zranil. Christensen nehrál úplně špatný zápas, Azzpilicueta s Willianem taky ne, Kanté si taky zasloužú pochvalu. S příchodem Barkleyho se zvedl výkon Jorginha.

Reagovat
Svatej

Kterej tým v Anglii je v ofenzive nejhorší ve vzduchu? Tu konfrontaci s naší obranou bych prostě chtěl vidět i zfilmovanou. Přirozeně že mě teď bude mluvit vztek, ale v příštích dvou létech bych je poslal regulérně do píči všechny. Rudiger je lídr jenom v kabině, Zouma na mici ten nejhorší fotbalista v soutěži, Christensen nedokonalej mišmaš mírný nadprumernosti a Tomori zbrklej na mici. Azpi sám už nic jinyho než třetího stopera hrát nemůže úplně stejně a vychází z toho tak jeden použitelnej stoper, pokud bych Fikaya a Andrease počítal alespoň za půl kvůli potenciálu.

Jasně, útok by si zasloužil vyliskat podobným způsobem, ale v mých očích je nepromeneni tutovky menší hřích než neschopnost ubránit alespoň jednu ztracenou akci, protože pro útočníky to znamená, že alespoň něco udělali dobře.

Lampard udělal z Kovacice bombu a z Kanteho prskavku a bohužel se prostě stane, že některý herní styly/trenéři hráčům nesednou. Potom ale nechápu, proč ho Frank nasazuje, protože Ngolo je na tom hristi úplně k ničemu a už ani vepředu nevytváří prostor jako za Sarri ho, stejně tak se ani nepokousi o průniky s míčem na noze, nic... Zároveň si uvědomuju, že je ten tým nesmírně mladej a nemá se to nasazování prcku lámat přes koleno, ale Jorginho je přes svou nesmírnou užitečnost na 70 metrech hřiště slabej před vápnem. Gilmour naopak ukázal, že v sobě toho tvorivyho génia má a fyzicky je to mezi nima asi nejmenší rozdíl z hráčů v týmu..

Proti United zahrát nekompromisního zandoura a snad jim ta vlastní medicína nesedne stejně jako nám, když proti nim hrajem. Furt jsme na tom celkem dobře, ale už to pod tou prdeli dost hoří..

Reagovat
Busby babes

Ngola bychom vas mohli zbavit a usetrit vam trapeni...

Reagovat
Svatej

To je na tom to nejhorší. On kvalitu neztratí, jen ji teď prostě nevyužijete..

Reagovat
blade115

Ale to je taky prostě totální nesmysl. Nejlepší hráč na světě na svém postu a tady se prostě razí systém, který ho nedokáže využít... Kdyby to aspoň bez něj fungovalo, jenže ona to není žádná sláva ani tak. Dobře se na to sice kouká, ale výsledky to má hrozně nekonzistentní.

Reagovat
Svatej

Vždyť bez něj je to mnohem lepší, v podstatě jsme až na Liverpool odehráli všechny zápasy lépe bez jeho přítomnosti s Kovacicem. Naopak od jeho návratu se nedaří záloze i obecně týmu. Nedělám z toho jeho chybu, ale přehlížet to nebudu..

Reagovat
Talker

On je pro Kanteho typologii podle mého průser v obraně. LB nemáme prakticky vůbec, tam nehrozí nějaký ofenzivní přínos bez Alonsa (který je zraněný nebo nehraje). Na CB nemá rozehrávku skvělou nikdo a zůstává RB, kde je James, který se zranil.

V tu chvíli potřebujeme od zálohy tvorbu hry a přesnost, schopnost dostat míč dopředu, protože hráči za nimi to nejsou schopní přinést. Zvlášť je to potřeba v těchto zápasech, kdy soupeř zabetonuje a ty hledáš skulinky, kde musíš dávat ty míče naprosto perfektně.

Největší problém je, že my potřebujeme do základu LB, CB (možná i dvě) a křídlo. Jinak bych fakt zvážil možnost prodat Jorginha do Juventusu, Kanteho do PSG/Realu a překopat i tu zálohu.

Reagovat
blade115

No jenže teď už to moc nefunguje, ani když na hřišti není.

Reagovat
Talker

A to bereš podle čeho? V lize hraje prakticky neustále, vysadil akorát Burnley (výhra 3:0) a WHU (prohra 1:0) z posledních 12 zápasů. Ale naše nejlepší období v téhle sezoně bylo před zápasem se Citizens, kdy fungovala ta dvojice Kovačič-Jorginho. A upřímně, nejradši bych to zkusil znova.

Reagovat
blade115

Tak ale u něj se bavíme o problému zpravidla jen v případě zápasů, kdy je proti nám zatažený soupeř. To se netýká úplně všech zápasů. Ve spoustě jiných platný je. Ale souhlas, že nejlepší dvojka je letos Kovačič - Jorginho. Jen mi přijde, že se zapomíná, že i Jorginho si s sebou nese poměrně dost mínusů, jen třeba letos nejsou vidět tak často.

Reagovat
Talker

Tak Jorginho je trojka kvalitami z těch tří, ale bohužel je na hřišti potřeba. Kovačič je kvalitami dvojkou a taky je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nevyuzijeme*

Reagovat
PP

hmmm.. střed Kanté - McTom - Pogba by byl poměrně nepříjemný.

Reagovat
johan14

Takže Mou je motak za zenitom a Arteta s Lampsom sú TOP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: RIP Jolanda

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká Jolanda?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

velky spatny, uz je hodne nekde

Reagovat
bbbauch

Rip in peace

Reagovat
Hokaido

Posranej Newcastle, už aby zase spadnul.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
kissak

To by pak nebyla zábava.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Ta TOP 6 potřebuje okysličit. Tak snad Chelsea a MU nahradí Wolves a Sheffield

Reagovat
vitasrp

Soupeř měl víceméně za celej zápas jeden brejk a tři centry. Z prvního břevno, z druhého hlavička nad, ze třetího branka. Tohle je skutečně neuvěřitelná slabina toho celku, což je dáno jednak charakteristikou hráčů - většina nižšího vzrůstu, málo dobrých hlavičkářů, brankář, který je ve sbírání centrů nejhorší, co jsem za hooodně dlouhou dobu viděl (oukej, Čech občas něco podběhl a špatně odhadl, ale aspoň ty balóny na malé vápno pravidelně sbíral a té obraně dokázal ulevit, což se teď vůbec neděje), zároveň ale taky neodstatečnou koncentrací, hlavně teda u těch standardních situací.

Nebyl to vůbec hezkej zápas, ale to jsem čekal už před zápasem, Newcastle si tam rozestaví to svoje 5-4-1, dopředu jde prakticky jenom v brejkových situacích a je na soupeři, aby to prolomil. U nás je limit levý obránce, který neexistuje, chybějící kreativita v záložní řadě (upřímně dneska se mi Barkley líbil daleko víc než Mount, kterej se zatím profiluje jako typ hráče do fotbalu ve vysokém tempu, ale v těhle typech zápasů má velký problé a Jorginho, který je dobrý metronom a hezky řídí hru, jenže nemá žádnou nadstavbu. Nedá do vápna hezký centr, nedá za obranu kvalitní a špatně bránitelný míč jako Fabregas, tudíž se ho při tomhle hlubokém bloku soupeř v podstatě ani nemusí tolik bát.

Po odchodu Jamese nám odešlo i nebezpečí z pravé strany, Azpi to na můj vkus hrál až z moc velké hloubky, hřiště dostatečně neroztahoval a občas kvůli tomu nebylo ke komu otočit tu hru.

Nadějných příležitostí jsme přitom i tak na tu branku měli docela dost - Abraham měl dvě dobrý šance (jak obešel gólmana a jak to z velký blízkosti nastřelil do něj a obránce vykopával z čáry), pak jedno to zakončení v pádu z malého vápna, Willianův brejk atd. Bohužel poslední dobou branky nedáváme a defenzivně jsme stále šíleně zranitelní.

Reagovat
Mateo16

OT: Sorry za temu. Volby 2020.

Neveim ci sa tu uz rozoberal posledny prieskum.

Neskutocne ak vyhraju volby fasisti. Ty vole toto je narod kokotov nic viac. Nechapem ako zena, rom alebo clovek inem mensiny moze volit LSNS.

Jedine pozitivum ak Kotleba vyhra volby SNS pojde do prdele. Smer pojde s LSNS

Reagovat
PP

mazec, co se děje už nějaký ten rok kompletně celé V4.. Tento "přerod" měl být maximálně 10 let po pádu komunismu, ale po 25-30 letech? Asi tady máme nějaký mrak nebo něco ve vodě.. to není možné, aby taková velká část národa byli idioti.. vlastně v celé V4.

Reagovat
Mates_Matesović

Lidi nejsou idioti, akorát zřejmě vystřízlivěli z tý porevoluční euforie, která tu 10-15 let byla. Přitom se všichni mají jak prasata v žitě, takže tahle nostalgie je naprosto nepochopitelná.

Reagovat
Teoretik

Praveze se tak všichni nemaj, a to strany pohybující se víceméně kolem politického středu stále nepochopili. Nicméně mnohem relevantnejsi je relativní deprivace a ne skutečný stav. Většina lidí si dnes koupí víc salámu než za minulého režimu, ale když si soused toho salámu koupi stonásobně víc, protože může ac maká úplně stejne, tak je to jednoduše sere a chtej spravedlivější spolecnost.

Reagovat
Messier

Tak ať volí sociální demokraty tvl..

Reagovat
merlick

hlavne ludia co zazili diktaturu idu volit dalsiu diktaturu.. len sa prehodili cerveny s fasistami

Reagovat
Nikikrew

Urcite LSNS nevyhraju volby ale druhy skoncit mozu . Ak by sa Fico spojil s fasistami a Dankom, mozem sa hravo odstahovat zo SK

Reagovat
Mateo16

Podla prieskumu sklamany volici SMERU nevolia demokraticku opoziciu dokonca uz ani Drukera rovno LSNS. Smer a SNS budu dalej oslabovat tak ten rozdiel 17,7 % a 13,8 % nie je velky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne môžu, v prípade ak by po týchto voľbách nastala patová situácia, a Smer by sa po nich rozpadol, tak tie ďalšie by už aj tak vyhrali. Samozrejme vládu by pravdepodobne nezložili. Smer ide cestou HZDS.

Reagovat
kiwwi

Mali by malo mandátov... Cca 66 im to vychádza

A to dosť možno SNS vypadne

Reagovat
Mates_Matesović

Si pamatuju, jak po zvolení Čaputový všichni u nás onanovali, jak jsou Slováci jinde a že by se hrozně rádi odstěhovali. Tohle už ale asi nevidí.

Reagovat
Mateo16

Keby sa Kotleba vzdal v prostech Harabina alebo naopak. Caputova by nevyhrala. To bola nahoda

Reagovat
Jackmaker1989

Určite nie. Rozdiel by bol, že v druhom kole by bola Čaputová a Harabin a tam by ho Čaputová totálne rozbila.

Reagovat
Luis_Figo

Čaputova ma najslabsi mandat zo vsetkych prezidentov, urcite by Harabina "nerozbila"...

Reagovat
kiwwi

to papagajovanie o najslabšom mandate neprestáva baviť.

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, ty čo tu dávaš za komenty? Práve som si prešiel väčšinu z nich. Viem, že Čaputová nemusí voňať niekomu ale nemá žiadne kauzy, naozaj spája viacej ako rozdeluje a bude to pomaly rok od jej zvolenia a skoro neexistuje kritika na jej osobu ani od koalície keď odmyslíme FIca. Dokonca aj Pellegrini ju neraz pochválil. Uvedom si, že bol Harabina rozbila, pretože aj koalícia aj opozícia by jej dali podporu a Harabinovi by ostal iba LSNS a odpad a drobky Smeru.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luis_Figo

ako spaja? ty co davas. to su fakty ze ju volilo najmenej ludi. preber sa

Reagovat
Luis_Figo

jasne ze nema kauzy ked ju nikto nepoznal, ona je produkt. to ze ty si nevidel na nu kritiku, neznamena ze nie, praveze je a dost. a omna sa nestaraj ty slnieckar

Reagovat
Spalovač šancí

A co dělá?

Reagovat
pa3ce

podľa mňa si mal použiť skôr oslovenie liberálny fašista. To by medzi ľuďmi z tvojej názorovej skupiny mohlo vzbudzovať dojem, že sa vyjadruješ odborne a vieš o čom hovoríš.

Reagovat
alcantara

Hmm, z toho citim nejakeho uslachtileho Harabiniera ci Kotlebovca

Reagovat
Luis_Figo

ani jedneho som nevolil ani neplanujem to ja z teba citim hovno.

Reagovat
alcantara

Aky nick, taky uzivatel Kazdopadne by ma zaujimalo, kto z politikov pri tych Tvojich komentoch vyhovuje Tvojmu mozgu, nic pekne ale neocakavam.

Reagovat
Luis_Figo

povedal barcelonsky saso

Reagovat
alcantara

Heh, myslel som si.

Reagovat
twelwer

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jackmaker1989

Nevyjde im to. Už teraz je jasné, že na to, aby SMER zložil znova koalíciu bude niekto musieť zradiť (SME Rodina napr.). Stále si myslím, alebo mám v kútiku duše nádej, že SMER s ĽSNS nepôjde a ak áno tak:

1. Odídu slušní ľudia zo SMERU (Pellegrini napr.)

2. Stále budú potrebovať 4tého do koalície (SMER, LSNS, SNS)

3. Mám nádej, že SNS by proste s ĽSNS nešla

K tomu čo píšeš, je to smutné, ale žiaľ všetko im nahráva. To aký je stav koalície kto vládne, ale aj to aká je neschopná opozícia niečo vytvoriť. Toto všetko nahráva ĽSNS.

A najhoršie je, že aj keby to SMER nezložil, tak to vyzerá na 6 koalíciu (7 strán) a môžeme sa len modliť aby prežili 4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si s nimi sme rodinu viem velmi lahko predtsavit, na nich sa neda spoliehat

Reagovat
Mateo16

Ked vidim ako sa k nim sprava Kiska

Reagovat
Jackmaker1989

čo myslíš konkrétne?

Reagovat
Mateo16

napr na spolocnom obede v SAS. Sa Kiska viac krat vyjadril ze Sme rodina nepocitaju a ak ich bude treba tak ich zavola.

Takych vyhlaseni mal Kiska X

Reagovat
kvasha16

ufff, takto sa politika nerobi

Reagovat
Jackmaker1989

Veď s tým sa počíta, že Kollár s nimi pôjde, pretože najprv tvrdil, že nie, ale už si dal alibi - už povedal, že nepôjde so súčasným smerom. Tak proste vymenia jednu figúrku a pôjde to aj s Kollárom. Ale ako hovorím, SME RODINA a SNS sa neznížia ísť s LSNS a to isté SMER, stále tomu verím.

Reagovat
Mateo16

1. Pellegrinimu neverim ze je financne cisty. Smer ma viac ako 300 korupcnych kauz. On nemoze odist zo smeru uz je tam 12 rokov. Dobre vie keby dostal min. vnutra Matovic ze by to bolo pre SMER velmi zle.

2. suhlas

3. vyhodov je aj to ze LSNS zozerie SNS a ich % prepadnu.

Reagovat
Jackmaker1989

1. áno, určite ale verím tomu, že ako bol Lajčák, Drucker a podobní, tak proste ešte sú tam dobrí ľudia, ktorí majú možno mini-kauzy ale chcú robiť dobré veci a tí by proste neostali vo vláde s LSNS.

3. áno, len aby sa tam ešte nedostal nejakou náhodou HA-RA-BIN. Ale SNS sa do parlamentu každoápdne dostane.

Reagovat
Nikikrew

tie prognozy vobec nie su dobre. Samozrejme ze budem rad ak opozicia vytvori vladu, lenze ak to bude 6 stran, to preboha nemoze fungovat 4 roky.

Skoda, ze Kiska vytvoril novy politicky subjekt, podla mna sa mal pridat prave do niektorych z PS Spolu alebo SAS.

Ak to vyhra SMER, potrebuje minimalne fasistov ale i tak je mozne, ze im to nevyjde.

No a ak to nahodou vyhraju Fasisti, dovi dopo

Reagovat
Jackmaker1989

Ideálny scénar:

1. SMER vyhrá voľby

2. SMER nezloží vládu

3. Predvolebné prieskumy budú troška klamať a SaS a PS/SPOLU posilnia a zloží sa vláda: ZA LUDI, SaS, PS/SPOLU a OLANO a jeden z dvojice KDH/SME RODINA (ideálne Hlina), resp. úplne ideálne bez Matoviča ale bez toho im to nevyjde na 76.

Reagovat
fenixLFC

Prieskumy neklamu len sa tretina volixov rozhodne v poslednom tyzdni...

Reagovat
smazaný uživatel

Prieskumy sa hlavne zvyknú seknúť u Trumpa, Johnsona, brexitu, ĽSNS....k.rva, fakt netuším čím to je.

Reagovat
fenixLFC

u trumpa sa nesekli, u brexitu boli v ramci statistickej odchylky. ale samozrejme, to ze ty netusis cim to je znamena ze su tie prieskumy zle u LSNS bol vdaka tym sedlakom zo smeru, ktori nastavili moratorium 14 dni a vacsina volicov lsns sa rozhodla v poslednom tyzdni. nehovoriac o tom ze volici takychto pastran, ako LSNS, komanci, SPD a podobne sa v prieskumoch k svojej volbe nehlasia alebo odmietaju odpovedat. ale to sa do tvojho vnimania sveta plneho konspiracii a spiknutia nehodi ze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vieš veľké h.vno o mojom vnímaní sveta

Konšpirácie? To nevieš, že sa robia čachre, machre s prieskumami? Ži si v iluzórnom svete, kde sú prieskumy hodnoverné.

Inak o tom, ako to chodí vo voľbách natočili zaujímavý film u nás už v roku 2013 : https://www.csfd.cz/film/329609-kandidat/prehled/

...a v Amerike už pred polstoročím : https://www.csfd.cz/film/24203-ten-nejlepsi/prehled/.

Reagovat
fenixLFC

okej takze nevies ani tuk, fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ sa robia čachre, machre s prieskumami tak nikto s tým nejde na bubon, to dá rozum.

Jediný opravdivý prieskum sú voľby.

No a odchýlky si potom ospravedlnia, tým čo píšeš.

Len je zarážajúce, keď sú odchýlky dosť veľké.

Reagovat
Luis_Figo

tazko to vysvetlovat podobnym ludom, oni ziju v nejakej bubline...

Reagovat
alcantara

A kde boli velke odchylky? Brexit bol 50/50, LSNS v poslednom tyzdni pred volbami rastla, len sa to uz nemohlo kvoli skvelemu Kalinakovmu zakonu zverejnovat. Trend rastu bol jasny. Vela ludi sa rozhoduje na poslednu chvilu, pri sucasnom zakone to nemozes zachytit. Moment zachranovania SaS v ostatnych volbach bol z podobnej kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Jeden z dvojice Fico, Pellegrini po voľbách tak či tak odíde, buď Fico pôjde do dôchodku, alebo Pelle odíde do inej strany, alebo si založí novú, to napätie medzi jednotlivými frakciami v Smere je už príliš veľké.

2. Pokiaľ by sa všetci traja dostali do NRSR štvrtého nezoženú, otázne je či sa všetky opozičné strany ktoré sú na hrane zvoliteľnosti, dostanú do NRSR, a nedopadnú ako KDH pred 4 rokmi.

3. SNS nepôjde s nikým nebude totiž v NRSR.

Reagovat
Jackmaker1989

Lenže, ak platí bod 3 (stále si myslím, že 5 % budú mať), tak potom SMER nezloží nič. Nebude mať s kým.

Reagovat
smazaný uživatel

No však, v 2. bode píšem že by aj tak potrebovali štvrtého do partie, a všetci vedia ako dopadol Procházka s Bugárom.

Reagovat
Jackmaker1989

Hej, ak ťa chápem, myslíš, že niekto zradí či? Ale fakt ma okrem SME Rodina nikto nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže nezradí, Procházka s Bugárom spáchali politické harakiri a nikto nebude chcieť ísť ich cestou, ale ako píšem v komente nižšie problém môže byť s prekročením volebnej hranice u všetkých opozičných strán čo by mohlo znamenať že by štvrtého ani nemuseli potrebovať.

Reagovat
Jackmaker1989

Počkaj, viem ako to myslíš, ale predsa potrebujú 75 hlasov. Ak ich nebudú mať, chápem, že myslíš, že aj opozícia musí mať 75. Ale ak neprejde ani SNS, ani jeden z opozície (dajme tomu KDH), tak ich niekto nahradí alebo niekomu vyletia % nahor a zložia to tak či tak, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z opozície ich môže byť aj viac ako jeden. Je to len krajný prípad, ale stať sa to môže. Trebárs KDH,SNS 4 a niečo, PS 6 a niečo.

Reagovat
Jackmaker1989

Chápem ťa, ale matematicky si polepšia ostatní. A úprimne? radšej nech zhorí KDH alebo niekto a vyšvihne sa SaS, PS/SPOLU alebo Za ľudí. Stále lepšia 4-5 koalícia ako 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte je však možná aj situácia, že sa všetky opozičné strany ktoré to očakávajú nedostanú do NRSR. Treba uvážiť že Trubanovci aj Matovičovci budú potrebovať ako koalície 7 percent. Pričom hlavne Trubanovci ešte nemajú nejaký stály elektorát.

Reagovat
Mateo16

Pochybujem ze sa toto stane. PS 9,5 % a Olano 8 %. Pruser bude ak sa nedostane KDH a SAS

Reagovat
smazaný uživatel

Oľanu verím viac ako PS to je nová strana je možné že jej voliči sa na poslednú chvíľu priklonia trebárs k SaS.

Reagovat
smazaný uživatel

Novým stranám občas zvyknú prieskumy ukazovať vyššie preferencie, naopak tým tradičnejším opačne. Trebárs SDKÚ tiež zvykli prieskumy ukazovať menej ako reálne dostali.

Reagovat
Mateo16

Na ten suboj SAS vs PS o liberalneho volica som velmi zvedavy. Program SAS bude liberalnemu volicovi viac chutit ako dane v PS. Ked vidim aky speaker je Truban tak Sulik ho bude musiet rozniest v zuboch.

Ale myslim si ze PS bude niekde okolo 7 % menej nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem SaS ešte pôjde hore, Oľano tiež. Kiska tiež môže ísť dole nepripadá mi ako taký zdatný rečník ako Sulík, ale nie nijak výrazne. U PS fakt neviem, tak to bude tesné myslím. U Kollára a KDH to môže byť tiež dosť tesné. Tomu fakt ultrakonzervatívnemu voličovi si myslím Hlina nevyhovuje, a ostatných mu môže prebrať zvyšok.

Reagovat
Mateo16

Sme rodina ma velmi specifickeho volica skoro kazdy prieskum ma 7 %. O Sme rodina nemam obav.

Najvacsi problem bude KDH. Lojzo s jeho spajanim s liberalmi a vulgarnostiam voci Kotlebovi bude pre konzervativneho volica velky problem-

Normalne som volic SAS ale KDH bude musiet volit pre tu destruktivnu politiku Hlinu aby to demokraticka opozicia vobec dala

Reagovat
Jackmaker1989

Pochopil som to, že budeš voliť KDH preto aby sa tam dostali a neprepadli hlasy?

Reagovat
Mateo16

jj. pockam na zaverecny prieskum AKO a Focusu a uvidim ale nechcem ich volit

Reagovat
Luis_Figo

konzervatici budu volit Kolara v horsom pripade Kotlebu. momentalne nie je ziadna volba pre konzervativcov

Reagovat
Mateo16

Olano - KU , KDH , VLAST, Kotleba

Uz vidis ako bude konzervativec volit Kollara s jeho tradicnu rodinu

Reagovat
Luis_Figo

ak si myslis ze Olano je konzervativne tak tomu moc nerozumies. KDH uz vobec, pohybujem sa v tych kruhoch a tieto strany su grc.

Reagovat
Mateo16

Ja myslim krestansku uniu co je olano. A to su ultra konzervativci

Reagovat
Luis_Figo

aha OK, ak je to iny subjekt a nie sucast Olano tak budu radi s 1% a to je zbytocne potom aj volit,Vlast s tym ze sa nespojila s Kotlebom tiez nema sancu, preto to opat vychadza na Kollara

Reagovat
Mateo16

ach , Krestanska unia sa spojila s Olano, Preto je Olano vdaka KU konzervativne

Reagovat
Luis_Figo

:D :D

Reagovat
fenixLFC

a co su? liberalne? KDH je konzervativne nech si hovoris cokolvek, OLANO sa ku konzervativnym temam pripojilo tieto volby. nie vsetko co nie je ultrakonzervativne nie je konzervativne....

Reagovat
Luis_Figo

v prvom rade by sa ziadny konzervativec nespojil s PS ani Za Ludi...Hlina je kokot a momentalne ma KDH od konzervativcov velmi daleko

Reagovat
fenixLFC

jasne, pretoze nejaka ideologia je predsa nadradena statotvornosti KDH JE konzervativne. pochopitelne na ultrakonzervativcov ako LSNS kuffa a podobny odpad to nema, kedze ti su v ideologii az radikalni (a retardovani).

Reagovat
fenixLFC

Matovic nema koaliciu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok sorry, to som poplietol, myslel som že áno, ale on začlenil tie ostatné strany s ktorými kandiduje do hnutia.

Reagovat
The Krupy

Slušní ľudia a Smer to je oxymoron.

Reagovat
Malresi

No, vzhladom na ten trend, ktory uz niekolko rokov v Europe existuje, to podla mna nie je nic prekvapujuce. Mozu za to takmer vsetky strany a takmer vsetci politici, rovnako ako aj media. Ten svoj boj cele tie roky vedu absolutne nezmyselne a pre nich paradoxne (podla mna logicky) tym vsetkym len Kotlebovi priniesli viac a viac hlasov.

Stale verim, ze prinajhorsom nastane patova situacia a vladu nezostavi nikto.

Reagovat
Nikikrew

Ziadny clovek co i len so stipkou rozumu a zopar vedomosti ( ekonomicke, pravne, vseobecne...) nemoze dat hlas fasistom. Tu je fakt jedno ci je jedna aj druha strana sa hada mediz sebou, rozkrada verejne financie nemoze byt dovod k volbe LSNS, naozaj nie.

Navyse ti tupci nie su ziadny odbornici a sami sme videli, co Kotleba stvaral v BB kraji pocas jeho zupanovania.

Reagovat
Malresi

Chapem ta, ale ty vychadzas z predpokladu, ze ludia sa o politiku zaujimaju a vedia to, co ty. Z mojej skusenosti to teda vobec neplati, poznam niekolko vysokoskolsky vzdelanych ludi s dobrou pracou, ktori budu volit Kotlebu, pretoze politiku sleduju len okrajovo a za tie roky sa im vsetci sprotivili. Tie nove tvare nestoja za nic, alebo ani nie su nove. Uplne obycajni, priemerne vzdelani ludia su na tom presne tak isto, strany ktore poznaju pre nich neurobili nic, tak daju hlas strane, proti ktorej vsetci tí, ktorych nemaju radi, bojuju.

Reagovat
Nikikrew

Ako bojuju? Svojou propagandou zalozenej cisto na nezmyslov a klamstiev?

Ked uz teda neveria ani vlade, ani opozicii a politika sa im uplne ze znechutila (niekedy ich uplne chapem), tak nech hlas radsej daju sprostemu Dankovi alebo novym stranam, ale nie strane ktori maju na kandidatke vraha a typka co ma/l vytetovany hakovy kriz na ceckoch

Reagovat
Malresi

Myslel som to tak, ze ludia volia LSNS prave preto, ze nemaju radi politikov, ktori proti nim bojuju.

S tym kazdopadne suhlas, ale ako to dosiahnes? Ludia sa vzdy riadili najma emociami, cakat, ze sa to teraz zmeni, je naivne.

Reagovat
Jackmaker1989

Dnes som čítal zaujímavý názor: Nechať vládnúť LSNS, iba tak by dokázali, že sú totálni kokoti a všetko by dojebali.

Reagovat
Malresi

Suhlasim tak sa to ukazalo aj v BB kraji. Lenze vies si predstavit aj to, ako by krajina po ich vlade vyzerala? Ja si to radsej ani nechcem predstavit.

Reagovat
Jackmaker1989

Však to, lenže ja si to ideálne predstavím, že budú 4 roky vo vláde, kde ich niekto bude regulovať (všetci sú menšie zlo ako oni) a dojebú všetko čo sa dá. Pretože nevedia ani spočítať 1+1.

Najhoršie bude, ak to zase dojebala opozícia a ja by som to vôbec nevylučoval.

Reagovat
Luis_Figo

co myslis ako bude vyzerat krajina ked jej bude vladnu 5-6 neschopnych kktov ktori sa uz teraz nevedia dohodnut. vyzera to na uradnicku vladu

Reagovat
Jackmaker1989

Aj s týmto súhlasím a presne preto LSNS idú hore a hore.

Reagovat
Luis_Figo

ano a vsetci sa cuduju preco. ale to je uplne jednoduche, nie je tu vyber a vacsina su proste nevolitelni

Reagovat
smazaný uživatel

U ľudí ktorých stretám, keď príde reč na voľby, priam cítiť dezilúziu. Niet z čoho vyberať. Totálny marazmus. Kedže som to zažil, pripomína mi to posledné roky budovania svetlých zajtrajškov. Tá nálada v spoločnosti.

Reagovat
fenixLFC

niet z coho vyberat to fakt tvrdia len ti, ktori hladaju vyhovorky preco neist volit. ked ocakavas ze hociktory kandidat bud idealny tak si naivny, nic nie je idealne. ale na zaklade toho si povedat ze nie je koho volit je kravina

Reagovat
Luis_Figo

ty budes velmi jednoduchy ako citam tvoje komentare..existuju politici ktori sa mozu priblizovat idealu ale nie momentalne v nasej krajine

Reagovat
fenixLFC

jednak su politic obrazom ludi a najma preto ze nei je idealny tak nevolit je kravina...

Reagovat
Mateo16

kazdy z tych kkkt su si konkurenti, samozrejme ze sa hadaju aby ziskali najvacsi pocet volicov

Na 100000 % sa dohodnu

Reagovat
Luis_Figo

dohodnu sa lebo ide o koryto. ale potom sa aj rychlo rozpadnu na to si stavim

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ako minulý zlepenec. Jeden je za legalizáciu drog, druhý za registráciu buzien, tretí za ochranu života...

Tí budú jednotní iba pri schôdzi kde si schvália navýšenie platov.

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
alcantara

Reagovat
merlick

ta vymenovanie nosnych tem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to by sme boli totalne v prdeli, azda v kazdom aspekte zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Znám studenta práv, který je voličem LSNS. Vysvětlit si to úplně nedokážu. Asi výchova.

Reagovat
masina_LFC

aj študent práva môže byť kokot

Reagovat
Nebelung

Ale odporuje to tomu, že LSNS volí jen hloupí lidé. Může být kokot jaký chce, ale inteligentní být musí.

Reagovat
cubazi

no lebo matovičovci su odbornici

Reagovat
Jackmaker1989

Nie sú a tu ti dám za pravdu, i keď niektorí boli ale odišli, ale fakt to ideš zrovnávať s ĽSNS?

Reagovat
Mateo16

No maju. Co sa tyka boji proti korupcii - Kyselica, Grendel, Nad, Mikulec. to nikto nema.

To im ešte nevyšli Kissova, Remisova, Kalavska, Lipsic

Reagovat
Malresi

Nada by som zaradil ako odbornika na zahranicnu politiku, ale v podstate suhlasim.

Reagovat
Luis_Figo

ak je Nad "odbornikom" tak to uz nesleduj

Reagovat
Mateo16

9 rokov na ministerstve obrany je asi malo Sa ti nepaci ze je prozapadny ?

Reagovat
Luis_Figo

on nie je prozapadny on je cisty odchovanec americkych mimovladok. tito su najvacsie zlo co moze byt, skodia vlastnej krajine zapredanci. vojnovy stvac

Reagovat
kiwwi

Dobrý pokus Ľuboš...nevedel som ze chodíš na eurofotbal

Reagovat
Mateo16
Reagovat
cubazi

Ty si bud klmár alebo velmi sprostý človek, ale čo už. Na zaklade jednej fotky so spoločenskej udalosti toto povedať, to je napisať že Sajfa je Kočnerov najlepší kamoš lebo boli spolu na fotke... a potom že ludia prečo volia LSNS. Lebo zavery sa robia ešte skor než ku niečomu príde. Apropo Luboš Blaha nie je členom strany

Reagovat
vladis271

Blaha je strašne škaredý. Už len preto by som ho nevolil.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
The Krupy

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Znova absolútny súhlas. Preto by to chcelo aspoň šanca pre opozíciu aby to nedojebala a ak by sa veci zlepšili, verím že LSNS padnú preferencie. Lenže keď vidím, čo niekedy stvára Sulik, Hlina tak mám silné pochybnosti.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

OT: Slováci mají právo volit?

Reagovat
Malresi

S vedomim, ze ste si na hrad zvolili ozrateho Zemanom by som moc nevyskakoval

Reagovat
Malresi

*Zemana

Reagovat
Salfovic

A co teprve slovenského estébáka.

Reagovat
Mateo16

Nas mali obsadit rakusania a bol by pokoj

Reagovat
The Krupy

Reagovat
culé

je demotivujúce žiť s výhľadom z domu do Rakúska

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ADM

hahahaha hohohoho

Reagovat
crusty

My áno a vy?

Reagovat
smazaný uživatel

humor lvl vymena manzelek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak budete mít za premiéra fašistu no, furt lepší než Babiš.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Jackmaker1989

Aký je vlastne na neho u vás názor? Samozrejme viem, že negatívny, ale nedarí sa českej ekonomike?

Reagovat
Kowe

Daří, ale on neudělal žádnou reformu, kterou by tomu pomohl. Ostatně kterýmu evropskýmu státu se teď ekonomicky nedaří? Snad všechny země EU jsou v růstu naopak rozdává peníze, který by měli jít na nějaký reformy a investice tím, že je prostě nechá prožrat.

Reagovat
kvasha16

teda ako nas koalicia

Reagovat
CHONG

Špína všech špín, lhář, zloděj, udavač, stbák, který je schopný prodat i vlastního syna, plná huba keců, ale žádný z klíčových resortů pod vedením jeho neschopných pohunků nefunguje, ČR stále víc a víc zadlužuje, dělá ostudu v zahraničí s vrácením dotací a ještě je obklopen bandou kurev typu Benešové či Válkové. Stačí tak?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

dari se ekonomice tak nejak vsude. Co se tohodle tyka, tak je pro nas daleko podstatnejsi, co delaji v Nemecku, v tomhle ohledu jsme spis spolkova zeme Nemecka.

Jinak je to kecal, kterej ted proste vsude slibuje darky a kupuje tak volice, ma vyborny PR a tak. Ale realny vysledky vlasne nema zadny. EET je tak jedine a tim spis lidi nasral no.

Reagovat
smazaný uživatel

Negatívny? Však má přes 30%.

Reagovat
smazaný uživatel

"Samozřejmě vím, že negativní." Nepodléhej mainstreamu. Většina normálně pracujících lidí mimo Prahu za ním stojí, protože vidí ty věci, které bezprostředně ovlivňují jejich život. Ať už je to například zvyšování důchodů, nízká nezaměstnanost nebo celková bezpečnost v zemi. S tím posledním souvisí odmítání migrantů, což je pro mě osobně hodně důležité. Ale pražáci a rádoby elita z ostatních měst na něj bude pořád nadávat, co už...škoda, že se Morava nespojila radši se Slovenskem...to, že ekonomicky prosperujeme je určitě taky dobré.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

se na to Slovensko odstehuj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Tak jakej by mel byt. Je to katastrofa.

Jeho politika se odrazi za 5-10 let, kdy uz nebude u moci a svede se to na nekoho jineho.

Kvalita silnic a nestaveni nas radi vedle rozvojovych zemi, investice 0, jen se rozhazuje kamarafum kanaradu... Se Zemanem znasilnujou republiku v primem prenosu.

Skolni ani duchodova reforma nic, ekologicky opatreni sabotuje a pres media vymejva lidem mozky....

Je mi z toho hrozne smutno

Reagovat
Mateo16

Ja by som sa moc nesmial ked u nas prerazi Fasizmus tak o par rokov aj u vas

Reagovat
Nebelung

U nás nemá kdo. Veškerý voličský potenciál pobral Okamura a opravdoví fašisté jsou úplně na okraji bez jakékoliv významnější podpory. Jsou to spíš takové spolky přátel holých hlav.

Reagovat
Kowe

U nás s velkou pravděpodobností nemají nárok protože nemaj takový podmínky. Nemáme takovou koncentrovanou menšinu jak vy na východě. Ty problémy jsou spíš lokální. A taky obecně historický pamět národa a vnímaní sebe sama je jiný než u vás. Toho bych se nebál. U nás to budou spíš furt takoví ti brouci pytlíci jako Zeman a teď Babiš.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
CHONG

Tomu nevěř, u nás pro to chybí to správné podhoubí, je tam v podstatě jenom samuraj, ale to je spíš pomatený populista než opravdový fašista a potom "dělníci" a podobná svoloč z okraje společnosti, kteří nemají šanci se vůbec do sněmovny dostat, natož tam něco vymýšlet. U nás frčí spíš stbáci a Urválkovi pohrobci

Reagovat
Nebelung

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
masly008

zapoměl jsi na levičácké fetky

Reagovat
vladis271

lebo voliči Smeru sú hlúpi, takže ak to nedajú jednému vodcovi dajú to logicky druhému. Ovečky.

Hopršie je, že ja ako liberál nvm koho voliť. Jedinú liberálnu stranu na Slovensku vedie neschopný egocentrický idiot čo slovo technológia moci musí hľadať v slovníku a dodnes ten pojem nepochopil, takže vážne koketujem s myšlienkou, že ako liberál to hodím ultrakonzerve Matovičovi.

Reagovat
Malresi

Wait, " egocentrický idiot čo slovo technológia moci musí hľadať v slovníku" asi narážaš na Sulíka, ale čo tým myslíš plz ?

Reagovat
vladis271

3 mesiace pred voľbami si rozbil stranu a poslal ju na hranicu zvoliteľnosti. Nie je líder, nemá na to, aspon nie v politike. Nemá ten ficovsky alebo dzurindovsky drive. O tom, že si povalil vlastnú vládu pri tom slávnom hlasovaní o eurovale nehovoriac. Aj ked tam to bola podla mna viac chyba Radičovej ako jeho.

proste je to amatér.

Reagovat
vladis271

nvm si predstaviť, že on by bol tým, kto musí z pozície designovaneho premiéra zlepiť 6- koalíciu. To už nato verím viac verím Kiskovi. Aj ked ten mi je ľudsky viac a viac nesympatickejší. Ale aspon je to líder.

Reagovat
Malresi

To kazdopadne suhlas, ako premierovi mu neverim ani ja, ale po tom netuzi ani samotny Riso. Viackrat sa vyjadril, ze najradsej by sa stal ministrom financii a pracoval na realizacii ich ekononickeho programu, ktory sa mne osobne paci zo vsetkych programov najviac uz od 2016.

Je svojsky, nechapem, preco to co si vymenoval urobil, ale mrzelo by ma, ak by sa nedostali do parlamentu. Nie len kvoli Sulikovi, ale aj inym sikovnym ludom zo sas.

Reagovat
vladis271

ved ja ich asi aj budem voliť. Ale nechať si kvôli svojmu egu utiecť z kandidátky ľudí ako Rajtár, Blahová, Kiššová. Je to neschopák.

Reagovat
Malresi

Skôr ako neschopák zavážilo to jeho ego, ako píšeš vyššie. Na ich požiadavky reagoval štýlom "Nepáči sa vám, choďte si.. poradím si aj bez vás". Nasral ma tým poriadne, už som chcel tiež nad SaS zlomiť palicu, ale bohužiaľ sú jediní, kto sa mi aspoň ako tak pozdáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ze tu haved z tadial vypratali. Ale Sulik je aj tak mamrd no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Prave opak je pravdou. Sulik je lider.

Kto pozval na obed a rata a normalne sa sprava ku Kollarovi ? Sulik, Kiska sa k nemu stava hodne arogantne.

Kto nema ziaden problem s Matovicom ? a dokaze ho celkom krotit ? Sulik, Kto uz nema problem s Hlinom?, Sulik.

Kto zvlada konstruktivnu debatu s Kotlebom? Sulik. Kiskove ignorovanie Kotlebu je kontraproduktivne.

Odidenci. Sulik vie ze SAS nebude mat silny mandat max 7 % co je cca 10 mandatov. Co keby sa mu ta 4rka poslancov po volbach rozhodla odist ? By sa rosypala SAS.

Musel ich vyhodit. Blahova vynasala dlhodobo osobne spravy z SAS do novin. Rajtar dlhodobo konspiroval. Galko suboj o lidra prehral lebo sa nestihol dostatocne pripravit. Kissova sa nechala zmatat a odisla pre svojich kamaratov. Nasledne Kissova nekandidovala za DS.

Kissova bola chyba ale ostatni ani nie.

Reagovat
Mateo16

Ked sme uz pri Kiskovi tak jeho postoj , spravanie a jeho strana je pre demokraticku opoziciu velky problem. Niekolko krat o tom pisal Dag Danis z aktualit.

Dlhodobo uprednostnuje svoje zaujmy pred zaujmami celeho Slovenska. Ked mala vzniknut velka koalicia SAS, Olano, PS, Za Lud a lider mal byt Mistrik, kto ich potopil pre svoje zaujmy ? Kiska.

Celkom vtipne ze si Kiska mysli ze je lepsi lider ako Mistrik, Nikto nema viac kauz z opozicnych lidrov ako Kiska.

Kiskova strana je tu navyse a cele jeho posobenie je iba o tom vykradnut a rozbit SAS a Olano co mu nevyslo.

Reagovat
Hachim Mastour

Každopádne si nelám hlavu a nevoľ KDH. Nemalo by to zmysel, to by muselo byť viac voličov SAS, ktorí by sa rozhodli "zahrániť" KDH, čím by ale mohli potopiť SAS.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mul

momentálne som na tom podobne ako ty, názorovo som SAS ale tiež uvažujem, že to hodím Matovičovi

Reagovat
Jackmaker1989

Presne toto čo si napísal, tak takú istú dilemu mám ja. Ale nakoniec som sa nad tým zamyslel a proste tomu kreténovi Matovičovi to nemôžem dať lebo on je schopný povaliť aj túto opozíciu keby vládla. A Sulík je čistý kretén za to ako si rozbil celú stranu. Vychádza mi to možno aj na Kisku, preotže na druhej strane keď už si poviem že PS/SPOLU môže byť ok tak začnú padať vlastnými nepochopiteľnými chybami.

Reagovat
smazaný uživatel

truban mi je nesympaticky ale ja to hodim ps/spolu lebo maju najlepsich ekologov a ekol. program co je pre mna spolu s odmafianizovatim statu najdolezitejsia tema

Reagovat
Mastný Chobot

Truban je otrasný politik. Akože je mladý, učí sa to, ale prejavom je fakt hrozný.

Reagovat
alcantara

Bohuzial. Mam ho rad, ale prejavom je zatial katastrofalny.

Reagovat
Squinty

To jako vážně musíte řešit politiku zrovna pod tímhle článkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy Irena B. stretáva voličov ĽSNS, tým viac im rastú preferencie. Náhoda? Asi áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne sa vyjadruješ o národe. Vieš v čom je hlavný problém teba a tebe podobných? Že voľby akceptuješ iba v prípade, ak sa volí podľa tvojho gusta. Ak nie, národ k.kotov.

Až na základe tvojho príspevku som mrkol na volebný program ĽSNS. No, sú tam veci , ktoré mnohí cítia, že by sa takto nejako mali riešiť. na základe marazmu v ktorom sa nachádzame po 30 rokoch pravdy a lásky. Či ona nezvíťazila?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Smeješ sa ako bezprizorný idiotický dement. Tak zvíťazila, či nezvíťazila?

Reagovat
The Krupy

On sa ti ale smeje právom, hoci je to skôr na zaplakanie. Ľudia ako ty sú dôvodom, prečo je tu taká situácia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia ako ja? Veď nič o mne nevieš. Čo všetko sa tu človek nedozvie.

Ja si práve myslím, že ten dôvod si ty a on. Čo teraz.

Reagovat
The Krupy

Na základe tvojich príspevkov týkajúcich sa politiky som si o tebe obraz urobil, mňa nezaujíma či doma chováš mačiatka a varíš bezdomovcom polievku, pokiaľ verejne ospravedlňuješ primitívne výplody z ĽSNS. A to že nepíšeš priamo na veci nič nemení.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš byť konkrétny? Ktorý primitívny výplod?

A ak v demokracii nemôžeš mať slobodný názor, ak si nemôžeš myslieť bez toho, že si ostrakizovaný, že by sme nemali byť v EU a v NATO, nuž tak nejde o demokraciu. Ide iba hranie sa na ňu. Je to len karikatúra demokracie.

Reagovat
The Krupy

Zaujímavá logika, čiže ak mojím slobodným názorom je to, že Hitler bol frajer, Charles Manson nepochopený umelec a Čubírková manželka roka, je to v poriadku? Vystúpenie z EU a NATO je kardinálna hlúposť, to môže navrhnúť len absolútny dement. Tak to proste je, jedine že by si chcel žrať celý mesiac trávu a v lepších časoch rožky s paštékou.

Mimochodom to tvoje "ostrakizovanie" sa v čoraz väčšej miere deje z pohľadu voličov ĽSNS, SMERU, SNS, Vlasti a podobne. Človek napíše že migranti a svadby buzerantov nie sú dôležitou témou pre Slovensko a hneď je liberálny fašista, či ako to tie choré hlavy nazývajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi rád používaš extrémne prirovnania.

Nestretol som človeka s takými názormi. Mnohí ani nevedia kto bola Čubírková, kto bol Manson.

Zrovna jeden, dosť dôležitý člen, vystupuje z EU. Sú to absolútni dementi konajúci kardinálnu hlúposť? Však sa to dozvieme, ako sa im bude dariť.

Ak si ty môžeš slobodne myslieť, že to nie je dôležité, tak iní si môžu slobodne myslieť pravý opak. Vot demokracia. Veď to píšem od samého začiatku. Demokracia nie je to, keď je to iba po tvojom.

Reagovat
The Krupy

Napíšeš že používam extrémne prirovnania a potom prirovnáš vystúpenie Británie z EU k Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to bude precedens, prvý prípad. K čomu to mám prirovnať?

Reagovat
The Krupy

Prečo riešiš nejakú Britániu ktorá je ekonomicky aj všetkým úplne inde než Slovensko?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko naozaj nie je na programe dňa, čo sa týka exitu.

Toto dlhočizné vlákno je načim ukončiť, lebo sa len točíme kol dokola a EF je futbalový portál. Hlavne futbalový, hoc sa tu z času na čas debatuje o všeličom.

Reagovat
The Krupy

Hlavne som od teba nepočul jediné riešenie, jediný argument, nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument k čomu? K hypotetickému Slovexitu?

Pred vstupom do EU sme predsa samostatne existovali. Boli dvojstranné dohody so štátmi. Investori zo zahraničia tu boli už vtedy. Schweiz nie je v EU a stačí tam OP, jaképak copak. Vždy je to o dohode.

Ako píšem, nie je to na programe dňa. A ak náhodou niekedy bude, ty zakrúžkuješ proti vystúpeniu, ja za vystúpenie. Aké jednoduché. Vot demokracija.

Reagovat
alcantara

To obdobie samostatnosti bolo skvele, so slzickou v ociach treba spominat..A presne tak, my sme to iste, co Svajciarsko predsa

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze svet je rovnaky ako pred 16 rokmi, slovenska aekonomika a miliarda dalsich zalezitosti sa nezmenila a klasicky argumentovat svajciarskom na to aby sme mohli byt ako svajciarsko je na slovensko prilis malo svajciarov...

Reagovat
Luis_Figo

ste dvaja degesi ktori nevedia uniest iny nazor, karikatury.slovenska ekonomika sa zmenila ale k horsiemu, zabili nam priemysel a polnohospodarstvo. dovazaju sem bordel a lepsie si nechavaju na zapade. iba blbi to nevidia, velka cast pody bola odkupena zahranicnymi osobami vdaka EU, ktora to povoluje.naco nam je NATO? sami amici povedali ze to neznamena ze nam pridu na pomoc keby sa nieco udialo, historicky Mnichovska zrada ak vam to nieco hovori. nic sa nezmenilo. to je len cast ale necakam, ze by ste to vy etaloni pochopili.

Reagovat
alcantara

Jj,v prvom rade nie Meciar a jeho privatizacia, ale unia nam zabila priemysel Nikto nikomu nezakazuje, aby kupoval lepsie potraviny, v dnesnej dobe mas tolko alternativ vo vsetkom, ze sa z toho mozes roztopit. Lenze pokial bude dopyt po lacnych srackach a ludia to budu kupovat, tak bude aj ponuka. Ked uz nic ine, aspon toto by Ti mohlo docvaknut. Pockaj, akoze unia nuti ludi predavat svoju podu? Alebo co tym chcel pan myslitel povedat? Na com je nam NATO? Lebo Ukrajina napriklad? A co je lepsie ako Mnichov? Rusko a jeho tanky?

Reagovat
Luis_Figo

si blbsi ako som si myslel...

Reagovat
alcantara

Ako myslis. Ty sa hlavne preber z tej diskoteky a papagajovania Koltebovsko-Harabinovskych sraciek. To zle, co tu mame, mame v prvom rade hlavne vdaka sebe, svojim ludom, svojim rozhodnutiam. Radsej budem clenom Europy a resit problemy migracie, ale aj Grecka, ako byt dalsie Bielorusko a zrat tvrdy chleba so solou. Unia vie byt pokrytecka, mozno sa vie aj vyhrazat, ale fakt ja ten, ze eurofondy stale berieme a rozkradame si ich, migrantov nemame a LGBTI agenda si presadila tak vela, ze zvazok muza a zeny mame posvateny ustavou. Strasna katastrofa, To ti teda poviem. Ja Tvoj nazor unesiem, ty zase unes to, ze sa Ti zanho kedykolvek vysmejem.

Reagovat
Luis_Figo

ano krasne si to priznal, top uroven! gratulujem.si jednoduchy clovek alebo len velmi zaujaty. češkovia v Tepliciach by ti vedeli rozpravat, alebo kusok v Nemecku. ked ty sa preberies uz bude neskoro. v podstate ani nema zmysel sa s tebou o niecom bavit, ste rovnaki ako keby vas jedna mater vysrala kks, stado oviec "uvedomely a rozhladeny" to ty si smiesny

Reagovat
alcantara

Argumenty? Alternativy? Alebo si len budes mliet nadalej tie svoje dristy? Kto by o com vedel rozpravat?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
The Krupy

Reagovat
fenixLFC

slovenska klasika, miesto aby si slovaci pripustili ze si za nieco mozu sami tak to budu hadzat na zahranicie priemysel znicil meciar, ten bordel si predsa kupovat nemusis ale to by chcelo si priplatit ze, ale to uz nespravis. a nezvadzaj to na platy pretoze za tie si mozu slovaci tie EU. a tak dalej a tak dalej, toto je krasna ukazka vsetkych stereotypov od kotlbovcov a podobnej pakaze. ajza mnichov si ceskoslovensko moze z velkej casti samo ale cakat o slovakov sebareflexiu to by sme chceli mnoho....

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
alcantara

No narod, v ktorom ma Kotleba 13%, fakt nie je normalny, bez ohladu na to, akymi problemami ludia trpia. Pretoze ten zmrd ich nevyriesi, nevyriesi nic. Tych 8 % som bral ako miestny folklor, ale co sa deje teraz, to je fakt dno. Ty budes jeden z tych, co nevidi les cez stromy. Je uplne jedno, co ma v programe, vacsinou hlasa totalne nezmysly a je schopny dat na kandidatku ludi, ktorych by 99% slusnej spolocnosti malo odsudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kecy o tom, čo budem ja si odpusti. Tiež to môžem komentovať štýlom, že ty budeš nejaký salónny kaviarenský týpek, čo o problémoch ľudí vie h.vno.

Späť k meritu veci.

Kto je na kandidátkach "tých pravých strán"? Tiež je tam kopec ľudí, ktorých by mala slušná spoločnosť odsúdiť.

Chlapík, čo podvádzal na daniach a mal čachre s pozemkovou mafiou, toho mám akceptovať? Ten je OK?

Reagovat
alcantara

Kavu mam celkom rad, takze pohoda. Moze byt, ze sa neviem vzit do problemov ludi, ale by ich vyriesil Kotleba Fakt musis byt strasne jednoduchy, aby si volil hento zlo. Ake cachre s mafiou? Tak Kiska nie je idealny clovek, ani ho volit nebudem. Ale ked ma mat rovnaku vahu zle zauctovanie nejakej polozky, ktore neskor bolo ajtak doplatene, a obhajoba fasistickeho statu, fasisti na kandidatke, vrah ako okresny predseda ci zopar dementov na kandidatke, ktori mlatia ludi, tak potom si strateny pripad, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj spôsob argumentácie naozaj nie je šťastný, ak oponenta ihneď škatuľkuješ. Takéto veci polarizujú spoločnosť. Snaž sa o vecnú argumentáciu, inak to nemá zmysel.

Viackrát som si položil otázku, prečo v takom Schweizi nikdy nezvíťazil nejaký populista, tobôž diktátor? Prečo nebol nikto taký v Škandinávii? Myslím v minulosti. Teraz je tam spoločnosť už zmenená.

Stačia zdanlivé maličkosti, čo sú v podstate základné piliere. Zákony platia pre všetkých, Politici bezostychu nekradnú a vlaky chodia načas, že si podľa nich môžeš nastaviť hodinky. Najlepšie švajčiarske.

Ad fašistický štát

Bol to štátny útvar pod patronátom tretej ríše, ktorý existoval v časoch vojny, z čoho logicky vyplýva aký asi mohol byť. Možeme polemizovať , čo by bolo keby...to môžeme, ale nič nie je len čierne, či biele. Glorifikácia, či jej opak, hanobenie toho obdobia, je povrchný pohľad na tú éru.

Reagovat
alcantara

Staci sa pozriet na historiu toho cloveka a hned by malo byt jasne, ze pre tych ludi nemam pochopenie. Mozno ak by bol novy zjav, ale nie je to nepopisany list.

Reagovat
fenixLFC

aaaa kotlebovska klasika, stokrat vyvratena, ale preco to nepisat znova a znova a dufat ze sa to zmeni na pravdu?

Reagovat
Mateo16

Volebny program LSNS je populizmus a totalne nezmysli. Konkretizuj co sa ti paci ?

Boj proti korupcii v LSNS - neupozornili ani na jedinu kauzu Smeru ani na jedinu sami ich mali na BB zupe.

Program ? Odchod z EU. Gratulujem odchod zahranicnych investorov. Vysoka nezamestnanost. Sloboda cestovania dovidenia.

Nenavist voci mensinam uz ani nie voci mensinam proti liberalom co je tak cca 40 % populacie Slovenska. Menejcennost zien. Koncetraky pre zidov, liberavol, ciganov, romov, madarov, kritikov.

Pri najhorsom skoncime ako Bielorusko ak pride svetova kriza tak budeme na urovni Syrii.

Odchod z NATO. Mame 2stihacky, teda jedna jebla uz iba 1. Nas dobiju snad vsetci.

Prosim vol LSNS ale ked skoncis ako otrok tak nenadavaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tvojom príspevku, ako píšem hore, som klikol na ich stránku. No ale to, čo vypisuješ, tak som tam nenašiel. Značne fabuluješ.

Ak by tam boli tie veci, potom je záhadou, prečo nie sú zakazaní.

Značne si popustil uzdu fantázii. Napr. odchod z EU. Odchod z NATO. Mennejcennosť žien... to má byť ako čo?

Ak si argumenty voči nim cuciaš z prsta, v čom si lepší?

Reagovat
Mateo16

No to je prekvapenie ze kliknes na ich stranku ti tam rovno nespomenu ze idu hadzat ludi do koncentru

http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/zaciname-so-zberom-podpisov-pod-peticie-za-referendum-o-vystupeni-z-eu-a-o-vystupeni-z-nato/

Aka Fabulacia ? Na argument. Peticia o odchode z EU a NATO este stale bezi.

Ciznar to cele dodrbal uvidis ze v buducnosti pride taka obzaloba na rozpustenie LSNS.

Menej cenost zien ? Sledujes Kulturblog , ktory je financovany LSNS ? su to taky jugen kotlebovci, propaguju ich propagandu. Vies co hlasaju ? Ze dominancia zeny nad muzom je rakovina spolocnosti.

Znova ziadne argumenty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo k hlbokému nedorozumeniu.

V programe majú vystúpenie z EU, z NATO. To sedí.

Fabuluješ v tom, čo by to znamenalo. Odchod zahraničných investorov a podobné bububu. Veď napr. taký Volkswagen sem neprišiel po našom vstupe do EU. A prečo by odchádzal Jaguar, Kia? Veď toto isté sa tvrdilo aj pri referende o brexite a? A uvidíme.

Ty si CEO v niektorej veľkej zahr. firme, že vieš čo bude? Ak nie, len si domýšľaš a namýšľaš.

NATO? Načo?Armáda je v žalostnom stave...vďaka komu? Ale to všetko je na dlhé debaty a niektorí diskutéri už politiku z EF posielajú niekde.

Reagovat
alcantara

Fakt ma strasnu logiku vystupit z EU ako jedna z najotvorenejsich ekonomik sveta. Dohadovat si bilateralne zmluvy o clach, kvotach v nasej pozicii by bolo fakt nieco, co by nam pomohlo. Nakoniec by sme za vstup na spolocny trh museli ajtak platit nemale peniaze. Ale tak co, pride dement na podium, zahlasi "Diktat Bruselu!" alebo "Brusel moze za Vase posrane zivoty", nasiel si nepriatela, ktory za vsetko moze, a u urcitej skupiny ludi si vyhral Ake smutne a jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
The Krupy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
alcantara

Odchod z NATO nemaju v programe? Vazne?

Reagovat
fenixLFC

Ak by tam boli tie veci, potom je záhadou, prečo nie sú zakazaní.....jj takze ked fico kalinak vazny pociatek a spol nesedia tak vazne nic zle nespravili...

Reagovat
Mastný Chobot

"Značne si popustil uzdu fantázii. Napr. odchod z EU. Odchod z NATO"

Nie že by na to už asi 5 rokov zbierali podpisy na referendum, ale áno, už asi 5 rokov na to zbierajú podpisy na referendum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sorry, ale voliť stranu, ktorá chce Slovensko preč z EÚ a NATO, samo o sebe nemôže byť nič iné, ako hlúposť/ignorancia. Keď k tomu pripočítaš ešte ostatné veci na dotvorenie koloritu (právoplatne odsúdený vrah ako člen, hádzanie kameňov po moslimskej rodine, gardistické uniformy, SNP, glorifikácia Tisa, ľudia neschopní povedať jednu normálnu vetu v parlamente, Mizíkove a Mazurekove fejsbúky, vytetované hákové kríže, 1488 eurové šeky), a napriek tomu budeš takýchto ľudí voliť, tak si čisto a jednoducho buď (i) ignorant najhrubšieho zrna, (ii) idiot alebo (iii) nácek. Nič iné proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Hó...pŕŕ, brzdi!

Nikde nepíšem, že týchto budem voliť, tak nepodsúvaj.

Slovensko preč z EU a NATO ako hlúposť a ignorancia? Ale, ale...ak by sa dnes hlasovalo o vstupe, tak by to bolo fiasko, tie nízke čísla za. Ľudí Brusel n.sere o nič menej ako onehdá Moskva.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som nenapísal, že ich budeš voliť, ani som to nemyslel na teba konkrétne.

"Slovensko preč z EU a NATO ako hlúposť a ignorancia? Ale, ale.." - Ale áno, samozrejme, podľa mňa určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme demokraciu, rešpektujem tvoj názor. Len či aj rešpektuješ názor opačný?

Reagovat
pa3ce

Môžem rešpektovať tvoj názor a a zároveň si o ňom myslieť, že je nesprávny a podložiť to nejakými vecnými argumentami. Každý jeden arugement čo ti tu niekto podložil hneď zhodíš ako niekoho názor a domnienky. Pri tom si tu v celej diskusií nepodložil nič čo tvrdíš žiadnym argumentom a len sa tu hráš na obeť ako ťa všetci škatulkujú a pýtaš sa na veci na ktoré keď ti niekto odpovie tak ty už žiadnu vecnú odpoveď nemáš. Nemá zmysel potom s tebou viesť konštruktívnu debatu, lebo čokoěvek ti človek napíše tak máš svoju pravdu. Radšej sem skús napísať prečo by bol odchod z EU a NATO pre našu krajinu dobrá vec prosím, som zvedavý na tie dôvody

Reagovat
smazaný uživatel

To isté sa dá napísať o oponentoch.

Predrečník píše, že odchodom z EU by odišli zahr. investori. Domnienka. Nič viac.

Nakoľko tu boli už aj pred naším vstupom do EU, ja si myslím, že by neodišli.

Vraj sloboda cestovania dovidenia. Domnienka. Ja si to nemyslím.

Vysoká nezamestnanosť. Rovnako domnienka.

Á propos, takto sa argumentovalo aj v referende pred brexitom. Zanedlho uvidíme, ako to bude v skutočnosti tam v UK.

U predrečníka ti domnienka ako argument nevadí, u mňa ti vadí?

Reagovat
alcantara

Rozumies tomu, ze vyjednavacia pozicia UK a Slovenska je trosku odlisna? Rozumies tomu, ze ked si sucastou bezcolnej zony, tak mas nizsie ceny vyrobkov, akonahle z nej vystupis, stanu sa tvoje vyrobky drahsie a menej konkurencieschopne? A my musime vyvazat, kedze je to gro nasej ekonomiky. Ak by si nebol sucastou Schengenu, preco by Ta niekto pustil na svoje uzemie bez kontroly? Mas na to logicke vysvetlenie? Preco by to zostaval zahranicny investor, ked moze ponukat svoj vyrobok z inej krajiny za lepsiu cenu pri podobnych nakladoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani do USA či Izraela ma nepustia bez kontroly.

Kontrola na hraniciach a nemožnosť cestovať to sú dve úplne rozdielne veci.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Luis_Figo

mozes byt v schengene aj bez toho aby si bol v EU

Reagovat
alcantara

Jj, urcite bude mat cela Europa zaujem o to, aby bolo Slovensko v Schengene, ak by nebolo v EU, by sa vsetci predhanali, kto by nas tam chcel viac.

Reagovat
pa3ce

A zase si mi nenapísal nič hodnotné pre diskusiu, žiadny tvoj vlastný argument k téme, len svojimi domnienkami odporuješ domnienkam iných.

Ale dobre, skúsim s tebou jeden príspevok tvoju hru.

Áno, názor že by zahraniční investori odišli je domnienka, ale domnienka podporená argumentami, viď alcantara nižšie. Tie firmy si veľmi dobre spočítajú či by sa im vyplatilo na Slovensku zostať alebo by mali radšej presunúť svoju produkciu inde. A podľa toho by sa rozhodli. Možno by neodišiel nikto, možno pár, možno viacerí. A vieš kedy sa o tom nemá zmysel debatovať a je isté, že tí investori tu zostanú? Keď zostaneme v EU.

Sloboda cestovania by nezanikla. Cestovanie by sa zbytočne sťažilo. Vieš kedy zostane tak jednoduché ako ho máme teraz? Keď zostaneme v EU.

Vysoká nezamestnanosť výrazne súvisí s prvým bodom. AK by určité množstvo zahraničných investorov tvoriacích tisícky pracovných miest odišlo, vplyv na nezamestnanosť by to logicky malo. Ale nedá sa to s určitosťou tvrdiť, nevedia to presne ani tvorcovia makroekonomických politík keďže ako malá otvorená ekonomika sme z tohto pohľadu ovplyvnení množstvom faktorov, ale je domnienka si aj myslieť, že to s nezamestanosťou nepohne. Ale vieš kedy naša nezamestnanosť nebude s určitosťou týmto faktorom ovplyvnená? Keď zostaneme v EU.

Každopádne, ešte raz si poprosím odpoveď na otázku, prečo si myslíš, že by odchod z EU a NATO bol pre našu krajinu dobrá vec. Ak mi nemáš ponúknuť nejaký vecný názor podložený aspoň nejakým argumentom, buď na túto otázku alebo na veci čo som napísal predtým, tak táto debata je strata času. Len sa brániť a kontrovať otázkami bez toho aby si do debaty nejak zmysluplne prispel je príliš jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

No, investori , ak podnikanie u nás prestane byť pre nich výhodné, či je dokonca stratové, odídu tak či tak. To, či budeme v EU, alebo nebudeme, ich rozhodnutie neovplyvní. Viď US Steel.

Naši občania necestujú iba v Schengenskom priestore. Mimo sa musia podrobiť prehliadke. Skrátka patrí to k cestovaniu.

Nezamestnanosť. Investori tu nepodnikajú z lásky k Slovensku. Prišli sem, lebo tu bola lacná, ale kvalifikovaná pracovná sila. Ale ak majú platiť našincovi viac, nerobí im problém zamestnať Srbov, lebo tým stačí aj menej.

EU už nie je tá, o ktorej sme snívali. Nanucuje nám to, čo naši občania odmietajú - grécky dlh, LBGTI agenda, migranti, potraviny druhej kategórie. V prípade nesúhlasu, vydieranie , že stopnú peniaze.

Takúto EU ja nechcem.

NATO sa tiež poriadne zmenilo. Pôvodne obranná aliancia. Čím je dnes? Nemalo náhodou zaniknúť spolu s VZ?

Reagovat
alcantara

Tyvole, to je jak z mitingu LSNS Uhrik, nie si to ty? Mne sa paci to neustale kydanie, ale alternativu neponukas. Samostatne Slovensko? Kto by to zaplatil, kde by na to vzal peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Kydanie? O čom točíš, človeče? Rehotajúci smajlík ako argument. Prestaň robiť zo seba šaša. Investori sú tu, lebo tu boli pre nich vytvorené skvelé podmienky. Keď budú inde výhodnejšie, pôjdu o dum dál.

Samostatné Slovensko, hoci sám som nebol za rozdelenie ČSFR, tu bolo od 1.1.1993. A nepadlo na hubu. Takže možné to je, samozrejme štát by nemohol fungovať tak, ako fungoval doteraz- nevýhodné zmluvy pre štát, predražené zákazky...

Reagovat
alcantara

Nikto nebrani vytvoreniu skvelych podmienok aj pre domacich podnikatelov, vsak? Ale tak toto je krajina, kde mas firmu ako Eset a namiesto toho, aby si ju chvalil, tak sa z nej robi nepriatel c.1 tohto statu. Jj, ono tu bolo totiz za Meciara s priemernym platom vo vyske niekolkych europskych minci radost zit. Dakujem, neprosim. Spravili sme slusny pokrok napriek tomu, co tu vladlo, s velkou pomocou unie. A toho sa budem drzat dalej, pretoze tato nesvojpravna krajina stale potrebuje nad sebou dozor.

Reagovat
fenixLFC

len by som dodal, tak aby to pochopil aj tento, ze sice dozor ano ale nie dozor od fasistov alebo smerackych zlodejov...

Reagovat
fenixLFC

jj preto je riesenim prist s podmienkami pre investorov, ktore su pre nich nevyhodnejsie tie idealne podmienky maju u nas aj vdaka tomu ze sme v EU...

Reagovat
alcantara

Tak ked tu neustale vykrikuje urcite skupina politikov, ze Brusel je zlo, tak sa ani nedivim, ze v nom urcita skupina ludi zacne vidiet svojho uhlavneho nepriatela. Pamatas si vetu od Pociatka, vsak? Nie je dolezite co je pravda, ale ako to povies/ako sa to javi. Takze v konecnom dosledku je problem Brusel, ktory Ti tu posiela peniaze a nie nasi krasni hrdi hejslovaci, ktorí maju za sebou mytny tender, nastenkovy tender, emisie,..., pripadne ziju vyciciavanim eurofondov. Nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Počiatek bol trapko čo sa zhovädil. A hento určite už pred ním povedal niekto o kom sa učí v dejepise.

Pozor, píšeš ako keby Brusel posielal niečo zadarmo, len tak, tu máte Slováci, nech sa máte o niečo lepšie. Ak tomu veríš, nedaj si to vziať...ako spievala M.Gombitová.

Reagovat
alcantara

To nespochybnujem, len je to najaktualnejsi pripad. Nic na svete nie je zadarmo, cast prispejeme, ale vacsia cast sa nam vrati. Takze na konci dna z toho profitujeme. Je to ten najlepsi spolok, v akom mozme v sucasnom svete byt. A nie, nechod na mna zase s migrantmi, ako ten Bystricky nacek, ziadni tu nie su a ziadni sa tu ani v blizkej dobe nechystaju. A byt sam v tomto svete po skusenostiach s Meciarom, Ficom? Tento narod je schopni slusnej sebadestrukcie, takze nech tu ten Brusel je a nech nam do toho pre nase dobro kafre. A ked vidim, co tu vsetko vyplavalo na povrch, tak do toho este kafre malo

Reagovat
smazaný uživatel

V téme migrantov mám jasno odvtedy, čo na Lampedusu začali prichádzať masovo prví Afričania a EU započala sebadeštrukciu.

Na to mi stačí matematika, suchá veda, kde nelomcujú emócie.

V Afrike rastie populácia tempom 2,55% v posledných rokoch. To znamená, že tam každý rok pribudne cca 30 miliónov obyvateľov. V neslávne "pamätnom" roku 2015 požiadalo o azyl v EU 1 255 640 migrantov. Samozrejme to neboli iba z Afriky.

Takže čo riešime, ak prijmeme 2,3,4 milióny? Absolutne neriešime problém! Len sa tak niektorí tvária. Riešením problému nie je prijímať ďalších a ďalších. Aj keby sme prijali 100 miliónov, čo by už teda riadne ochromilo EU, Afrika ten výpadok dobehne za pár rokov.

To je ako po náraze začať vedrami naberať vodu z podpalubia Titanicu.

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze na slovensku taky nekterym lidem mrda z migrantu...

mi prijde,ze ti normalnejsi uz emigrovali do brna a do prahy

Reagovat
smazaný uživatel

K tej matematike nemáš nič?

Reagovat
r.mrazik

porad mluvis o "my"...ale k vam nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Chytáš sa malicherností."My" ako EU. Inak máš to v príspevku.

No na Slovensko nikto nechce, lebo oproti Škandinávii, Nemecku, Francii a i. sme chudobní príbuzní.

Ale stále nemáš nič k tej matematike? Nejaké riešenie podstaty problému, nie čerpanie vody vedrami z podpalubia Titanicu?

Reagovat
r.mrazik

jako chces po nekom reseni globalniho problemu po netu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se řeší fotbal, ne politika.Nechápu proč to sem taháte.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Kokoti, at si diskutujou na novinkach

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Manny jak je drsnej

Reagovat
kvasha16

hmmm, registracia 5.1.2020 ... vidno ze si tu novy

Reagovat
blaugrana

Dnesne vysledky su totalny ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

O bod bližšie TOP4. Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

V prípade vypadnutia Norwichu by bolo fajn zabojovať o Buendiu. Zaujimavý hráč. Bral by som ho hneď namiesto Lamelu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tady hodím tohle...

Procento vyhraných zápasů s Kantém: 36%

Procento vyhraných zápasů bez Kantého: 71%

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopulárny názor v súčasnosti najlepšie zloženie zálohy Chelsea podľa mňa je Jorginho s Kovačičom a pred nimi na AM Mount.

Reagovat
Svatej

Doufal jsem že se tu ta statistika objeví..

Reagovat
iamek

Berem

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Wernera? Ten jeho dnešní první gól stál opět zato..

Reagovat
vrabejka

Počkaj do léta Edwards zařídí.

Reagovat
Euphael

OT: Nekdo stream na UFC pls?

Reagovat
lajka30

nezájem

Reagovat
Swarley

Na takovou rychlovku nemělo ani cenu vstavat

Reagovat
nani92

Thats what she said

Reagovat
Gazdo

Je to King

Reagovat
smazaný uživatel

I hope you're sitting down and I also hope that I'm wrong, but: I'm told Marcus Rashford has a stress fracture of the back – I guess that's what happens when you carry a team – and will be out for a couple of months.

V podstatě konec šanci na Top 4.

Reagovat
vladis271

môj najobľúbenejší hráč od Vás.

Reagovat
jk

Celkem pech i pro repre

Reagovat
nani92

príde Halland, Ibra..pohoda

Reagovat
iamek

Podle očekávání. Byla to otazka času. Naprosto přetěžováný hráč jako Kane a pak to takhle dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved si zranil chrbat pri suboji, nie?

Reagovat
Busby babes

jj. ale pry uz tam nejaky zraneni mel. Zitra jde na dalsi vysetreni, tak uvidime...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

fu ha, tak to je pruser pre vas velky

Reagovat
Svatej

Ten boj se fakt zamotá ještě dvacetkrát, to je síla

Reagovat
kiwwi

Fake news

Reagovat
Svatej

Hmm, ale na draftu má oranžovej otazník..

Reagovat
Busby babes

pisou to i verohodni novinari jako Henry Winter nebo Daniel Harris...

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

No v tom čase to tak vyzeralo, došiel s tým jeden tier 3 zdroj a v myslím ze potom to aj stiahol... Preto to aj moderátori stiahli z redditu s tým že je to vymyslené

Bohužiaľ to je pravda

Reagovat
Counter

Když se objeví nová zpráva, budu k ní skeptický, dokud ji nepotvrdí i další zdroje. Dementovat ji hned z fleku jako fake news je extrém.

Reagovat
kiwwi

Keby ju nestihli z redditu moderátori (ktorí to inac nerobia), presne takto by som sa k tomu postavil

Reagovat
Counter

Příště se raději nespoléhej ani na moderátory redditu a zachovej se tak vždycky, jinak si z tebe budeme znovu dělat legraci

Reagovat
smazaný uživatel

fake co?

Reagovat
Remt

News

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem predloni psal, ze PL tymy z dolni a stred tabulky nejsou nazdarci jako tymy v PD,BL. Ti si hru MCity prectou a nebude snadne vyhravat stylem nazenu body u slabsi soupere pro Pepka.

MCity uz jsou letos prectene a Pepek pujde po sezone o dum dal.

Tady uz neni o tom pochyb a jestli zustane jeste jednu sezonu, tak to uz tuplem bude mit docela problemy v boj o TOP 3.

Budou dalsi kone na vzestupu a to uz nezkousne tak lehce.

Reagovat
Hokaido

55.4% — Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any keeper in the Premier League.

127th — Out of 132 keepers from Europe's top seven leagues Kepa ranks 127th in save percentage.

DDG taky ze začátku nebyl úplně nejlepší, ale bojím se, že Kepa se prostě nikdy o tolik nezlepší a bude flop. Snad se nám ho podaří prodat alespoň za 30 mega, ideální náhrada by byl Henderson, pro kterého asi stejně nebude v United místo v příštích pár letech.

Reagovat
blade115

To jsou naprosto strašidelný čísla...

Reagovat
ajouki

Připočítej si, že nedokáže zorganizovat obranu a pro centr si jde jednou za měsíc. Jeho křížné příhrávky v polovině případů vystihnout protihráči. Při dlouhém odkopu pak dost často nepřestřelí ani polovinu hřiště.

Strašidelný přestup od Chelsea. O to víc, že všechny tyto vlastnosti byly známy v době přestupu.

Reagovat
Counter

Reagovat
ManUnited

Vardy

Reagovat
vanGomm

Leicester Už před měsícem,jsem tady říkal že to nevydrží a odpadnou

Reagovat
diastan

další bod na Lestr

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Liverpoolu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz? ale dikes

Reagovat
smazaný uživatel

jsem vetsi pesimista nez Jurgen

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, co povie teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ešte aj Lester prehral ..

Reagovat
Coutinho10

uz jsou v haji snad tu LM doklepou, protoze zapasu zbyva jeste dost a pro ne prijdou ted i tezsi zapasy

Reagovat
C-M@ster

Decko doma jeci, Vardy nespi a pak nedava goly.

To uz tu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem se zeptat, proc jste zmenili livescore? Verim, ze i kdyz tam moc lidi neni v chatu, hodne z nas se tam chodilo koukat na prehledny rozpisy zapasu vsech lig a zive vysledky. Zmena na neprehlednej hnus minimalne me donutila chodit jinam. Diky za pripadnou odpoved.

Reagovat
nani92

gratulujem Chelsea k LM

Reagovat
Coutinho10

uz jsem se fakt bal, ze pri tom obrovskym mnozstvi nevyuzitych sanci nas fakt potrestaj a skonci to 1:1 nastesti jsme jejich zaverecny napor preckali a pojistili si 3 body jeste jednim golem

Reagovat
smazaný uživatel

pre Alissona, vacsina brankarov by lahla a zdrzovala a on hentak vysle Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem si třeba říkal, co to vymýšlí za kraviny a proč neleží

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
Counter

Tohle je vaše devíza obecně, ta přímočarost a odvaha na nic nečekat a okamžitě se vrhnout kupředu je patrná u všech hráčů.

Reagovat
Coutinho10

tohle je ten totalni fotbal jako ve Slavii

Reagovat
protiproudu

takhle se to má hrát

Reagovat
Hokaido

To mi ani nedošlo, fakt se to vidí málokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Ale jo, na to všechno dobrý výkon. Ten tým je potřeba rozšířit a zkvalitnit. Liverpoolu v závěru cvakala prdel a bohužel se projevila nezkušenost našich borců. Greenwood, James, Dalot, ti se musí vyhrát. Celkem nás nešetří absence, v sestavě s Pogbou, McT a Rashfordem bychom tady sahali po bodech. Ole jde správným směrem

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože s Pogbou, Tominayem a Rashfordem byste vyhráli?

Reagovat
Busby babes

sahali po bodech je i remiza.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je ale remíza, nebo výhra, ne? Po bodu by byla jenom remíza.

Reagovat
Busby babes

ok, tak abys byl spokojen. s Pogbou, Rashem, Scottem a Brunem bychom vyhrali.

Reagovat
Pigeon

Ne, že bychom sahali po bodech.

Reagovat
masly008

tak máte na hostovačce Lukaka a Alexise,ti jsou dost zkušení.

Reagovat
ManUnited

Lukaku šel na přestup

Reagovat
masly008

ok.taky chyba no.

Reagovat
smazaný uživatel

a nepletu-li se už i Sanchez je na trvalo, ne?

Reagovat
r.mrazik

nene...ten je stale na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

No když myslíš :D :D Já ti řeknu že to byla velká bída a až na 20 minut ve druhem poločase byla jasna prevaha Liverpoolu. Ale hlavně United nebojovalo. V derby se na formu nehraje a čekal jsem mnohem větší nasazení.

Reagovat
Malresi

Dalsia vyhra, 7. ciste konto v rade a dalsi dobry vykon. Skoda nepremienania sanci, 2:0 je pre United v konecnom dosledku este dobry vysledok. Jasne, aj oni si vytvorili par sanci, ale co to je oproti tym nasim? Ak nas mali posledne 2 zapasy nieco naucit, tak urcite to, ze musime byt v tej koncovke viac precizni a nalozit superovi co sa do neho vojde, lebo inak budeme musiet bojovat do posledneho hvizdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Jsem strašně rád, že se nám zase daří ta čistá konta

Reagovat
EXoRcIsT

WOODWARD TY TUPY .... si videl ako hral Perreira tak ma neser a prived konecne posily . Perreira rakovina v strede zalohy . Nevie prihravat nevie branit nevie nic vytvorit ked mu hrac nahra loptu normalne vidno ten 3s lag co ma v hlave a az tak sa pohne a vacsinou i tak da prihravku na hraca co ma okolo seba 3 protihracov . Ale treba nadavat na OLE lebo on moze zato ze ma 2 najlepsich zaloznikov zranenych a aj Rashford je mimo a namiesto nich tam hniju na ihrisku Matic Perreira Lingard atd

Liverpool uplne zasluze to malo byt tak 6:1 ( martial mal dat ) .

Reagovat
Lembju

Matič hrál dneska hodně dobře

Reagovat
EXoRcIsT

Nehral sak tam vobec nestihal proste MU sa nemoze uspokojit s hracmi ako Matic Perreira Lingard co odohraju 9 zapasov hrozne a potom 1 priemerne a hned si ludia hovoria ze dnes zahral dobre on nezahral dobre on len zahral lepsie oproti tej sracke co hraje inokedy a to nieje dostacujuce

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrál dobře v momentě, kdy hráli dobře celý United.

Reagovat
Lembju

To je celkem logický. Nikdy jsem ho neměl rád, ale překvapilo mě, jakym dneska oplýval klidem při práci s balonem na malym prostoru, tyhle detaily je do toho závěrečnýho tlaku dostaly.

Reagovat
Busby babes

Cekal jsem to horsi. Skoda, ze tam Tony zazdil tu tutovku. Na konci sice tlak ale nic moc z toho, nedame poradnej balon do vapna... no, nic noveho ten zapas neukazal. Pool je lepsi, my za ty zranene hrace proste nemame adekvatni nahrady na lavicce a je to pak hrozne znat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na konci jsem se docela dost bál o výsledek, ale je pravda, že žádný pořádný balón právě nepřišel.

Reagovat
stiflerovamama

Škoda že sme im nedali väčší náklad, zbytočne sme si to sami skomplikovali, takže nakoniec očakavny priebeh s tou hrou united.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Muze sem nekdo zase dat link na diskuzi k NFL? Diky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Typický zápas proti United doma, není třeba říkat něco navíc, pozitivum je, že jsme ho znovu (jako loni) dokázali vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vší smůle v PL to letos vypadá velmi nadějně

Reagovat
avicii

Sluselo by tomu viac gólov, jeden si United dat zaslúžili ale my asi tak ešte 2...takze nič sa nemení na tom ze zaslúžene výhra

Reagovat
Luc-Luc

v suchym...jsme uplne jinde, skoda male produktivity dnes, mohlo byt rozhodnuty driv

Reagovat
CHONG

22 zápasů, 21 výher, to je fakt neskutečná dominance, to je Liverpool tak dobrý, nebo jsou ostatní taková hovna, protože ve skupině LM (nikterak obtížné) zdaleka tak dominantní nebyl...

Reagovat
Miguel19

Jako určitě jsou nejlepší.

Ale my, United, Spurs i Arsenal jsme letos totální hovna

Reagovat
EXoRcIsT

a City su tiez len tienom toho City z predchadzajucich rokov

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mě naopak dost překvapujete a i United mi nepřijdou tak strašní, když to posoudím dle tabulky.

Ale teda Spurs a Arsenal jsou letošní sezónu fakt za očekáváním.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak 4 výhry se počítají a holt proti Neapoli to není ono. První zápas teda rozhodla hezká simulace Callejona jinak vcelku vyrovnaný duel a ten druhý nám nevyhrál Klopp se svojí strašnou taktikou.

Nicméně ani loni to nebylo ve skupině ono, takže tam je možný nějaký vzorec (leč to teda byla těžší skupina).

Reagovat
oli9

tak nějak obojí

Reagovat
Malresi

Sme tak dobrí, i ked mali sme niekolkokrat stastie - strelili sme rozhorujuce goly na konci zapasu, ale v kazdom jednom zapase sme noli lepsi, mozno s vynimkou United, tam sme nehrali bohvieco a naopak oni do toho dali vsetko.

Ten rozdiel oproti LM je imo v koncentracii. PL je ciel number one, dontoho ideme od zaciatku so vsetkym co mame a podla toho tie vykony v LM vyzerali tak, ako vyzerali. Aj vzhladom na naskok v lige nepochybujem, ze od osemfinale to bude ina pesnicka.

Reagovat
Busby babes

ostatni tak spatny. ale Poolu to taky funguje. Ted uz jsou rozjeti a jedou vyborne. Na zacatku sezony meli par zapasu, kdy to takova slava nebyla, ale stejne to urvali nebo meli trochu kliku.

Reagovat
Remt

takové zápasy byly ale podle mě i v prosinci.. kdy se to urvalo spíš silou vůle

Reagovat
PhilipS

Podle expected points by měli být za City. Jsou dobří ale zároveň statisticky nejvíc lucky tým v lize.

Reagovat
Remt

v čem spočívá statistika expected points? Jakoze City ma napr vic sanci ale nepromenuje je nebo? Protoze mi prijde ze Salah toho kazdy zapas zamrda jak svina

Reagovat
PhilipS

Počítá to jak kvalitní šance si tým vytváří a jak kvalitní šance si vytváří soupeř. Je to přesnější ukazatel výkonnosti týmu

Reagovat
Hokaido

Taky, ale hlavně City hodně golů smolně inkasuje, Liverpool to má naopak. Třeba tenhle víkend má Liverpool 2,01 - 1,42 a City 2,49 - 0,59. I přesto Liverpool opět zvýšil náskok o dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

čemu se směješ Žerárde?

Reagovat
smazaný uživatel

Expected points..sakra k čemu něco takového je? Vedeme o 16 bodů a máme zápas k dobru, lepší skóre, ale měli jsme být druhý jo? To jsou statistiky

Reagovat
PhilipS

To je jedno, nelam si tím hlavičku

Reagovat
vitasrp

Takhle by se to ale interpretovat nemělo. Není to o tom, že byste někde měli být. Spíš to dokumentuje, že dáváte víc branek, než čemu odpovídá kvalita vypracovaných šancí - což třeba svědčí o tom, že máte světovou ofenzivní trojici.

Dostáváte naopak méně branek, než byste vzhledem k šancím soupeře měli. To se zase dá interpretovat několika způsoby - soupeři svoje šance špatně zakončují, máte vynikajícího brankáře, který předvede zákroky navíc nebo v některých ohledech prosté štěstí.

Spíš to informuje o nějakém dlouhodobém trendu, čili pokud budete neustále podávat podobné výkony, dá se očekávat nějaké to zhoršení, protože momentálně jedete v tomhle ohledu nad plán (a dlouhodobě se ty výsledky docela přibližují tomu, co ty statistiky říkají).

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem všechny zápasy LFC a 10-12( možná více) zápasů City..nevím co se tam bere jako šance ale naše letošní zakončení je tristní..naopak proti nám si nikdo nějak moc šancí nevypracoval..fakt nechápu tuhle statistiku..nevybavuji si jediný tým co by nás letos přehrál.

Reagovat
PhilipS

Oči a vlastní dojem mate. Náš vlastní pohled je často dost zkreslenej. Proto jsou tyhle data zajímavý

Reagovat
cristiano.K.

on nás v lize opravdu nikdo nepřehrál, některé zápasy mohli skončit remízou o tom žádná.

Reagovat
vitasrp

Pochybuju, že je vaše zakončení tristní. Jasně, neproměníte 100 procent dobrých příležitostí, ale to je naprosto normální. To se taky vykompenzuje tím, že pak dáte několik branek z né úplně vyložených pozic. Jedna věc jsou fanouškovský pocity, druhá tvrdý data.

Ten model bere v úvahu všechny střely, který v zápase proběhnou, a přiřazuje jim určitou hodnotu (to je vlastně pravděpodobnost, s jakou by měla tato rána skončit v síti). Takže velký šance logicky nemaj hodnotu 1, ale třeba 0,5, což znamená, že se očekává, že průměrný hráč dá z 10 takových šancí 5 branek.

Třeba Watford měl proti vám na Anfieldu dost šancí, ale všechno zazdili, Chelsea na tom na Stamfordu taky nebyla špatně nebo na začátku hnedka Southampton měl proti vám dobrý příležitosti, ale gól dal jenom díky tomu nesmyslu Adriána.

A ten model pracuje i s principem, že dlouhodobě tě samozřejmě nemusí někdo přehrát k tomu, abys ztratil body, protože prostě týmy nevyhrávaj všechny vyrovnaný zápasy. Čili když máš zápas, kdy si jeden celek statisticky vypracuje 1,52 expected goals a druhej 1,2 expected goals, tak ten model nedá tomu prvnímu celku 3 body a druhýmu 0, ale podle určitýho algoritmu je rozdělí, protože takové utkání prostě nevyhraješ 10x z 10 zápasů. Velká výhoda Liverpoolu je, že v letošní sezóně zatím všechny ty vyrovnanější duely zvládl, ať už z důvodu mentality, kvality, lepší fyzičky, štěstí, to si tam už můžeš doplnit, co chceš :)

Reagovat
PhilipS

díky. Máš svatou trpělivost to vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vysvětlení samozřejmě nesouhlasím ne, svoji logiku to určitě má, ale kolik zápasu já už jsem letos nadával na zakončení? Fakt mi to přijde divné, ze zrovna když zakončení není naše nejsilnější stránka.

Reagovat
Hokaido

To je tím, že tomu týmu fandíš, u ostatních to nevnímáš. Podobně je to když máš vsazeno, pak ti všichni hráči přijdou jako dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale že bych zase nebyl zvyklí už z minulých sezón? Je to asi možné..teď jsem viděl statistiku Salaha a Torrese..Salah potřeboval na 85 gólů v našem dresu asi o 10 zápasu méně než Torres..řekl by to někdo? Já určitě ne nasadili si kluci látku moc vysoko tak ať se jí nezkoušejí podlézat, ale furt jdou přes ní

Reagovat
smazaný uživatel

su hlupe decko, je jasne ze s takym erudovanym modelom (ktoremu nerozumies) nebudes suhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

proč já bych měl něco takového, jako že průměrný hráč dá z deseti pokusu pět gólů když nemáme průměrné hráče?

Reagovat
Kixi Syhimour

to bylo zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to tedy je? Všichni nas přehrávají? Nebo se proti nám nesnaží brankáři?

Reagovat
smazaný uživatel

No záleží, co si představit pod pojmem "dlouhodobý trend". Liverpool měl stejné statistiky v tomhle i loňskou sezonu a stejně posbíral 97 bodů. To už dohromady s letošní sezonou dělá 60 zápasů a pořád žádné zhoršení.

Reagovat
Gazdo

oni su jak vcelicky ked im pichnes do hniezda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Muffi

https://www.r-bloggers.com/visualizing-the-premier-league-so-far-part-1-overview-with-xpts-tables-and-xg-plots/

tady má Fabinhův gól proti City 0.02. To je vtip? Borec má balon 25 metrů od brány, času, že si může vyhonit, dle záběrů to ani nevypadá na nikoho v dráze střely a má to trefit jednou na 50 pokusů? možná tak v české lize

Salahův druhý to samé, 0.18, přitom to je hodně velká šance. Protiútok do rozhozené obrany, přesně trefený centr a obránce nezachytil náběh Salaha.

Jestli je potřeba 5 prvních a 5 druhých na jeden pitomý gól tak to je fakt dobrej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

U tý rány Fabinha to není žádnej vtip, taky se ti do tý situace může dostat Jorginho a u něj by branka nepadla ani jednou z 50 případů. Ten model nebere v potaz, kdo střílí (pro Messiho je příležitost něco jinýho než pro ostatní hráče), ale vztahuje to na průměr. A světe div se, rány ze střední vzdálenosti maj tu pravděpodobnost, že skončí gólem, poměrně malou, protože je pořád nutný vynikající skill k tomu, abys je parádně trefil + gólman má logicky víc času na reakci a případný zásah.

A samozřejmě, že se ten model nemůže brát dogmaticky, statistika nemůže pochytit všechny drobný nuance a taky tady nebudu kecat kraviny, že ta střela Fabinha neměla skončit brankou. Ale ty data se dají zajímavě analyzovat, využít, něco ti řeknou, proto jenom nechápu ten přístup, že všechno spojený s expected goals je naprostá pitomost. Postav na vápno De Bruyneho a šance, že padne branka, je docela vysoká, postav tam Obi Mikela a ta šance je zase naopak minimální. Statistika nemůže vyrábět hodnoty pro každýho hráče, proto se to vztahuje k nějakýmu tomu průměru.

A třeba u té šance Salaha bych čekal větší xG, já nepochybuju o tom, že u některých situací bude ta šance na vstřelení gólu nižší, než by třeba odpovídalo všeobecným představám, u některejch naopak vyšší, ty modely nejsou dokonalý a hlavně všechny se od sebe trochu liší.

A poslední věc (teda doufám, že to říkám správně a nemelu kraviny). Třeba Opta bere jako Big Chance všechny situace, kdy je xG nad 0.3. To jenom tak pro představu, aby byl obrázek o tom, od jakejch hodnot to jsou vlastně velmi dobrý příležitosti.

Reagovat
cristiano.K.

to je Jorginho tak špatnej ze střely ze hry? U frajera co vám kope penalty. Jako penalty už jsou dnes spíš o tom koukání jak se brankář hne, ale stejně.

Reagovat
Muffi

promiň za pozdní reakci ale já psal o něčem jiném. Nejde o to, odkud střílí, ale kolik má času na zpracování, na přípravu střely a kolik hráčů mu stojí v její dráze.

Tady má všechny tři parametry naprosto luxusní a proto to skončilo gólem. To není o nějaké haluzi, Fabinhovi/Jorginhovi apod ale o obří chybě obrany CItizens, která vůbec nepokryla možnost odrazu balonu do druhé vlny a proto za to byla potrestaná. Normálně z toho gól nebude, ne proto, že je to Jorginho, horší střelec, ale proto, že nebude mít čas na zpracování, jít s balonem pár metrů dopředu a volnou polovinu vápna

Reagovat
Luc-Luc

expected points takova picovina

Reagovat
PhilipS

Proč?

Reagovat
Luc-Luc

tak vidis, ze to vubec neodpovida realite

Reagovat
icka

Reagovat
Godwinson

Totalni picovina a jeden z nejkokotstejsich argumentu, co jsem tu cetl.

Reagovat
PhilipS

argument čeho?

Reagovat
Godwinson

Cehokoliv. Nemluve o picovinach typu "meli by byt", "nejvic lucky v lize"

Reagovat
PhilipS

Netrap se tím.

Reagovat
Godwinson

To se neboj. Dobre, ze se potrefena husa ozvala

Reagovat
PhilipS

No byl jsem potrefenej akorát tvojí omezeností. Musím se ale naučit to nechávat bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tolko obmedzencov tu, to je strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň vidíš, jaká je to kravina ty expected points.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však i loni a před loni nebyla skupina LM nic co by nás nějak hrozně tížilo. Hráli jsme tak aby to stačilo na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sme museli vyhrat minuly rok tusim proti Neapolu v poslednom zapase a tento rok proti Salzburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupili?

Reagovat
smazaný uživatel

postoupili no

Reagovat
Counter

Především za A, trošku za B. K tomu samozřejmě i potřebné štěstíčko, přinejmenším pár zápasů vyhrát "neměli".

Reagovat
Swarley

Hovna, jinak by tohle nemohlo mít tolik bodu

Reagovat
LokoLFC

hovna jste neskutecny, jen co je pravda

Reagovat
Swarley

vy jste je ze sebe ještě ani neotřepali a už vyskakujete

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se v nich topíte a pořád tady kecáš hovadiny, tak bacha ať ti nezaskočí

Reagovat
Swarley

A já si vas ani jinak nepamatuju a to jste nevyhrali ligu 30 let, to mas pak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Já LFC nefandím, stačí vidět ty tvoje výlevy Ale tolik času nemám a nehodlám být blade2.0, takže sbohem a šáteček

Reagovat
Swarley

uf, díky

Reagovat
smazaný uživatel

tvl krásně si vybavují ty tvoje sračkoidní komentáře jak si 100% přesvědčen že po SAF budete furt vše vyhrávat a to jste hráli totální hovno už za SAF..a ty tady budeš psát něco takového o klubu co byl dvakrát za sebou ve finále LM

Reagovat
Swarley

Jsme byli i třikrát za sebou a stejně jste mleli hovna a melete je doteď, tak zase vychladni

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy?

Reagovat
Swarley

pardon, třikrát ve čtyřech letech...ale ty hovna jste mleli pořád, to souhlasí...

Reagovat
Sm0ker

hlavní hovnometač Swarley tady bude něco povídat

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

To mužů hovnometat klidně dalších 10 let a stejně nedorovnam to, co jsem se tu od scouseru za ty roky docetl

Reagovat
Svatej

Toho si nevsimej, je to chorobnej lhář

Reagovat
Swarley

A už jsi zase u tech nepřímých reakci, udělej si v tom pořádek

Reagovat
Svatej

Fakt jsou dobří

Reagovat
66pepo66

Všetci ostatní sú v tejto sezóne jednoducho slabí.

Reagovat
smazaný uživatel

oboje

Reagovat
Talker

Podle mého hodně dělá i psychika vedle kvality - zatímco proti ostatním týmům ti soupeři věří, že něco můžou uhrát a jedou nadoraz, snaží se a ví, že z toho něco může být, tak mi přijde, že Liverpool už naskakuje s vedením 1:0 do zápasů - oni mají tu mentální sílu, kdy věří, že ten zápas vyhrají a jdou za tím. Kdežto soupeř tak nějak čeká, že bude další v řadě na prohru.

A to se podle mého odráží i ve "štěstí" - zdá se, jako by se míč odrážel častěji k nim, ale ve výsledku jde i o přístup soupeře, který radši než do souboje na hraně, tak jde do něj laxně/bojácně a ten míč nezíská. Na té vlně podle mého dlouho jel i Leicester, ale narozdíl od Liverpoolu nemá tu kvalitu na to tenhle "mindset" podpořit ve chvílích, kdy se nedaří úplně ideálně.

Reagovat
Remt

Na tom je podle mě dost pravdy

Reagovat
oli9

ta psychika asi jo..ale to štěstí je jednou tam jindy pryč.. Třeba dnes po tom poločase tam byla golovka za golovkou a nic... být štastný den tak je to v 60. minutě 4:0

Reagovat
Talker

Jasně, oni si vypracují tolik šancí, že to štěstí v ofenzivě vyloženě nepotřebují. Možná to bylo špatně napsáno, Liverpool si drtivou většinu těch výher zaslouží, v těch zápasech jsou lepší. Oni hrají prakticky všechny zápasy hodně dobře na vysoké úrovni.

Spíš teda nemají smůlu v těch zápasech - tohle byl přesně zápas, kdy měli vyhrát 4:0 po několika krásných golech. Nakonec je "zachránil" gol z rohu, kdy přímý centr do vápna z rohu tuším má úspěšnost cca 3% (někde jsem to četl loni). Klidně to mohlo skončit obráceně, United mohli udělat nějakou haluz a pak dát něco z brejku.

Takže ne, že by Liverpool měl štěstí, ale soupeř neměl takovou tu brutální haluz, kdy Liverpool všechno spálí a oni všechno promění.

Třeba když mrkneš na včerejší zápas MC x CP, tak MC tam mělo šance na několik golů taky, ale neproměnili nic, dostali gol z rohu a na konci stupidní vlastní gol, kdy míč šel na nohu, která byla zrovna stojná. A CP tam měli jeden neuznaný gol a to je snad všechno. Ale ztratili 2 body.

Reagovat
oli9

tak to je pochopitelné. Navíc vyrovnané výkony... 2 roky zpátky jsme prostě dali city doma 4:3 aby se za týden prohrálo na Swansea 1:0 ... nebo hodně remíz. Ted ty zápasy zlvádáme i 1:0 nebo 2:0 což dřív takový výsledek neexistoval...bylo to samé 5:1, 3:0, 5:0 a potom ztráty....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní názor

Reagovat
CHONG

Díky všem, jsem na Live hodně zvědavý v osmifinále LM, protože Atleti s tím jejich destruktivním fotbalem jsou to nejhorší, co je mohlo potkat, každopádně pokud postoupí, tak to vidím na třetí finále v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát za sebou jsme byli ve finále LM a teď po druhé předvádime tohle v lize..každý si udělá názor sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní marni, a pak je tu taky VARpool

Reagovat
C-M@ster

A jak hral ve skupine loni, kdyz pak LM vyhral?

Reagovat
CHONG

Jinak to bude asi taky celkem raritka, aby tým, který vede ligu o 16 bodů, měl o 12 vstřelených gólů míň než tým na druhém místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Očekávané 3 body ...

Reagovat
vladis271

Od MU nečakane dobrý výkon. Z Wiliamsona niečo bude, ten Shawa strčí do zadku.

Boli sme lepší, aj šancí sme si vytvorili viac, ale tutovky zahodili aj oni, takže sme sa nakoniec strachovali dokonca.

Inak, toto bolo prvýkrát čo štadión spieval We are going to win the league ak sa nemýlim od sezóny 13/14. Minulý rok sa to nespievalo. Ak sa mýlim opravte ma.. Gule na to dostali až v momente 16 bodov nádskoku a jedného zápasu k dobru.

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska Shaw zahral hodne dobre. Na to, ze hral mimo pozici. v prvni puli mozna nas nejlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově bych řekl Fred, ten hrál hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

snazi sa no

Reagovat
oli9

Shaw dnes překavapil...

Reagovat
ManUnited

Jo Luke dnes výbornej

Reagovat
ACSMan

Já bych možná řekl že v tomhle rozestavení mu může ta pozice levého stopera sedět.

Reagovat
fenixLFC

minule sa nam to vypomstilo...

Reagovat
mickey mouse

Dobrý fotbal a sladké vítězství

Reagovat
Busby babes

jinak jestli nikoho fakt neprivedem, tak majitele ty ambice proste nemaji. A Olemu moc sanci k uspechu nedavaji. Sice Bruno neni nejak extra vysnena posila, ale do te zalohy proste nekoho kreativniho potrebujeme.

Reagovat
Busby babes

kdyz to vezmu, tak potrebujeme nahradit Matice, Herreru, Pereiru/Lingarda/Matu/vsechny tri a Alexise. DM, CM, AM a kridlo. a to je naproste minimum. jestli nikdo neprijde ted, tak jsme bez sance, ze bychom pak vsechno vyresili v lete.

Reagovat
66pepo66

Nahradiť sme mali v lete už Fellainiho a Herreru. Fellaini možno nebol obľúbený, ale hrával celkom často a niekoľko cenných bodov nám vybojoval. Herrera by sa dnes po boku Freda zišiel.

U mňa sú to tak 2 posily na CM a jedno AM. Nehovorím o posile na RW-RM. K tomu asi nejaká náhrada za Jonesa, Roja a/alebo Smallinga.

Máme čo robiť, ale pri pohľade na naše vedenie z toho nemám dobrý pocit.

Reagovat
Kluivert9

Tak Fellainiho už nahradil McTom...

Reagovat
Tomanatura

Tuto sezonu uz odpiskali, necekej ted nejake zazraky. Musi se jeste zbavit dost hracu, aby zacali opravdu kupovat. Odchod Younga je pro me osobne ale obrovskym prislibenim, ze se ta cista opravdu dobre dokonci.

Reagovat
Gazdo

Preco z Bruna zrazu robite az skoro nekopu? Keby nahodou prisiel tak verim tomu ze by vas dost posunul

Reagovat
Busby babes

kdo z nej dela nekopu?

Reagovat
Gazdo

Mne to tak pride ze cez leto to bola este vasa vysnena posila a dnes uz sa o neho nejak nebijete lebo vam pride asi nevhodny alebo co. Len moj subjektivny dojem

Reagovat
66pepo66

Fanúšikovia Liverpoolu sa snažia nahovoriť, že ich tím je najlepší v PL a snáď aj najlepší v Európe, či na svete. Do zápasu vstúpili s plnou zostavou a dokonca nehrali v 11, ale v 13. Rozhodca od začiatku zápasu na ich strane (jeho výkon bol tragikomický) a nebál sa k Liverpoolu pridať ani Andreas. Naša zostava ochudobnená o Scotta, Pogbu, či Rashforda. Úzky káder a najhoršie obdobie klubu za posledné roky. Liverpool to najlepšie za posledných 30 rokov. Ako, nehnevajte sa na mňa, ale aj napriek tomu mal Salah potrebu stále simulovať ako herec hodný Oscara? To bolo vtipné a smutné zároveň. Ten úžasný Liverpool mal na vrch v prvom polčase, ale napriek tomu sme ich dokázali zatlačiť. Posledných 15 minút nervozita a strach. Do konca zápasu sa strachovať o gólový náskok. Akože, pri tých veľkých rečiach som čakal od Liverpoolu niečo úplne iné. Na tie reči slabý výkon.

Rozhodca Salah

Reagovat
Smreky

Mohlo to kľudne skončiť aj 5:0 tak neviem čo taras veď ste mali jedinú šancu Martiala pred koncom.... títo nezvladajkovia z united...

Reagovat
66pepo66

2 góly neplatné, šance, ktoré sme mali aj my. Menovite Pereira, Martial, v podstate aj Fred. Takže tu netáraj ty.

Reagujem na priebeh a celkový zápas. Z tých rečí fanúšikov pred zápasom to bol slabý výkon, hoci ako som napísal, mali na vrch. No vtipné bolo, že ani pomoc rozhodcu a simulovanie nezabránilo tomu, aby sa strachovali o výsledok do konca zápasu.

Reagovat
avicii

Koľko zápasov ste sa za SAFa klepali do konca? Už si asi zabudol alebo len potrebuješ plakať

Reagovat
66pepo66

Reagovat
avicii

Ok asi len trolujes

Reagovat
66pepo66

Tak trochu Ale s tým rozhodcom som to myslel vážne. Jeho výkon bol žalostný. A Salah šiel skutočne k zemi viac ako ochotne, hoci iba pri letmom dotyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy simuloval? normalne sa pytam lebo dnes mi to prislo skoro bez simulacii dokonca ani ten herec James, Daniel James nemal potrebu padat ked zafukalo

Reagovat
SCELO

mimi_united ma novy ucet

Reagovat
Smreky

Fuu to boli neskutočne šance... jediná čo stala za zmienku bola martialova...

A ten slabší výkon... proti tým slabším mužstvám vždy hráme horšie

Keby bolo do polčasu 3:0 nemôže nik povedať nič... a neviem kde pomáhal rozhodca keď napríklad pri góle firmina odpískal faul na degeu ktorý ani nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sance Perreiry, kdy mu chybely doslova centimetry aby to doklepnul do prazdne, nepocitas jako sanci? Nejaka nova matematika nebo si to proste nevidel?

Reagovat
Smreky

Pardon tak dve na tu som zabudol ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to ale mozme ratat aj tu van dijkovu ci kto to bol ako mu chybali centimetre aby to dorazil

Reagovat
avicii

Troling alebo si len hlupák?

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Malresi

Aj trollovat treba vediet, ale pokus dobry

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Kde Salah simuloval? fanoušek MU no..co čekat..

Reagovat
cubazi

ty si to sledoval asi len na teletexte

Reagovat
Smreky

Reagovat
smazaný uživatel

ano, i silný klub, normálně dominující, si může vybrat slabší zápas proti salátům a nechat jim přivonět k možnosti bodovat, stává se to pravidelně, v tomto kole třeba MCITY, byť Crystal Palace nejsou taková tragédie jako současní United, takže ten jejich bodový zisk nebyl zas tak překvapivý

byl to slabý výkon, ale i tak to stačilo na vítězství o dvě branky, čisté konto a prodloužení úžasné série, to jen dokresluje, jaký je v současné době mezi oběma týmy obrovský rozdíl

Reagovat
oli9

dál ze sebe dělejte totální dementy Tak na první větu si odpověz klidně sám a podívej na tabulku. To že ste ve sračkách už pár let z toho se jako máme posrat ? Realita je taková že po našich 22 odehraných zápasech jste za náma o 30 bodů. Jediní negativum dneska je že to nebylo 5:0 , 5:1 a vy sjte žili v naději až dokonce zápasu a mohli psát neustále sračky... lepší by bylo po poločase 4:0 aby jste to vypnuli a šoupali nohama

Reagovat
LokoLFC

tezkej Crychester United

Reagovat
smazaný uživatel

FC Liverpool congratulation.

Aj pri katastrofickom scenári-5 prehier- je titul na Anfielde 5 prehier je dosť nereálne, myslím si.

30 rokov čakania, ale stálo to za to!

Nikdy nepôjdeš sám!

Reagovat
Mastný Chobot

Nikdy nepôjdeš sám!!!

Reagovat
Mastný Chobot

NNS

Reagovat
smazaný uživatel

Nová národná strana?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad pojdete všichni společně.

Reagovat
jk

Reagovat
krisa

Reagovat
Svatej

Reagovat
DevilBrox

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
magnat7

Reagovat
kvasha16

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak je na youtube to animovaný The Champions tam nejdou zapnout český titulky, co?

Reagovat
Salfovic

Muž zasažen mičudou do rozkroku.

Reagovat
Nikikrew

Micudou?

Reagovat
smazaný uživatel

"Barneyho film měl srdce, ale Mičudou do rozkroku mělo mičudu v rozkroku."

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo..to naše letošní zakončení nás bude stát LM. Moc horších týmu než MU proti nám letos na AR nestálo a jen 2:0 a to ještě druhej až v samotném závěru? salah je letos hodně špatnej..a Lallana? S tím mě Klopp hrozně sere..ať hraje FA Cup s uchama ale tady ať ho sakra nezkouší..ten kluk neudělá nic dobře..

Reagovat
vitasrp

Nevím no, ty fakt děláš, jak kdybyste čtyřikrát netrefili prázdnou branku a to utkání mělo skončit 4:0. Přitom fakt děsivou věc předvedl akorát Salah, kdy to měl teda uklidit na 2:0, ale nemůžeš čekat, že každou solidní příležitost v zápase proměníte, tak to prostě nefunguje.

Note bene United nebyli úplně bezzubí a vypracovali si dvě vyložený šance, gól vám tam teda v klidu mohl spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Mane v prvním poločase a Firmino se Salahem v druhém. tohle by prostě měli proměňovat.Neproměněná šance Salaha je prostě WTF..mohlo být dávno po zápase. Se Spurs minulé kolo to samé.. v LM se takové neproměněné šance neodpouští.

Reagovat
Busby babes

Mane mel dat gol, jak ho tam DDG vychytal.

https://understat.com/match/11865

ale jinak souhlas...

Reagovat
vitasrp

Však jo, mohl, ale tak zaprvý to byl perfektní zákrok brankáře, za druhý mi to nepřijde jako věc, která je nějak totálně šílená, takový šance se zkrátka někdy nepromění. Tu Salahovu jsem zmínil schválně, protože to mi přišlo jako úplně jasnej gól

Reagovat
cristiano.K.

Lallana nehraje vůbec špatně, ačkoliv si taky přeji, aby už byl pryč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dnes byl ale příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

jojo, beru to v globalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně, i letos měl své momenty (proti United venku, proti Wolves) ale pořád má veliké výkyvy, nicméně kdyžtak to chce za něho náhradu.

Reagovat
cristiano.K.

proti Evertonu byl rovněž ok.

Reagovat
smazaný uživatel

to hrál skvěle.

Reagovat
Makiii

Ole saying 6 weeks for a double stress fracture,not a chance he’ll be lucky to make the Euros, it’s his back your constantly putting weight through it, and if it’s double fracture of the same bone in spine, it’s a nightmare to heal, I rested for three months and was still in pain

tak to je fakt hotovo.... fakt takova smula.. v zivotni forme...

Vedeni se okamzite musi probudit...

Reagovat
r.mrazik

Rash hrál pořád...Maguire to samé...za tohle může i Ole

Reagovat
masina_LFC

koho iného tam mal dávať úprimne?

Reagovat
Likan7

Šetřit nejdůležitějšího hráče a nedávat ho doslova do každého zápasu. I za předpokladu, že Rashe nechá na lavičce, bude hrát Chong a Rash půjde po poločase. I když nemáš hráče, musíš se starat o ty, co máš.

Reagovat
Busby babes

tak z pohledu sezony pro nas bylo dulezitejsi spis vyhrat zapas FA cupu nez dneska.

Reagovat
r.mrazik

No třeba ten poslední zápas v poháru hrát vůbec nemusel

Reagovat
Makiii

Rojo furt out, Axel porad taky zranenej... Jones je Jones... Bailly furt out.. ono tech moznosti moc neni a nebylo...

misto Rashe kdo? jedinej Greenwood, kdo mogl hrat vic...

Reagovat
ManUnited

Bailly už je "zdravej"

Reagovat
r.mrazik

Chong. Gomes...kdokoli...ten pohár byl zbytečně

Reagovat
Tomanatura

A za co vsechno jeste muze? Nema material, musi stavet nejlepsiho hrace, ktery jako jediny je opravdu top, prakticky furt. Pokud mu jde o misto, tak tezko ho muze jenom tak setrit. Zadny trener na svete by nedokazal s timto kadrem uhrat vic, mozna luckersly sebrat vic bodu, ale to jw vse. Se podivej jak je na tom Tottenham s nekolikanasobne lepsim kadrem a mensi marodkou. Ole odvadi super praci, pokud ho kreteni ve vedeni podrzi a privedou opravdove posily, bude lip.

Reagovat
r.mrazik

No to jo...ale aby hrál každý blbý pohár? Hloupost

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Rash ma odehrano 2300 minut. Stejne jako treba Firmino, u nas ma podobne minut AWB a vic Lindelof. VVD ma odehrano vic jak Maguire. Salah, Trent, Robertson maji odehrano vic, Mane podobne... Sterling ma taky o cca dva zapasy vic, KDB hraje podobne casto jako Rash.

Nevim no, tak nejak to odpovida tomu, ze patri k nejdulezitejsim nasim hracum.

Reagovat
bbbauch

A nemyslel tim mrazik to, ze Ole docela uspechava navraty po zraneni? Pogba, McTom, Rash, Maguire vsichni nastupovali hned po tech mensich zranenich a dopadlo to tak, ze se zrakvili uplne

Reagovat
r.mrazik

Tak ono jde o to, jak ten hráč na tom je zdravotně že jo...a jestli už mi něco bylo, tak měl chvíli sedět

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Firmino a další ale nehrají celou dobu s únavovou zlomeninou, žejo.

Reagovat
Chazy

I dneska je NFL playoff, tak jen navádím ty, co se nudí a mají rádi sporty, aby zkusili mrknout s námi. Jde o semifinále, vítěz jde do super bowlu. Výkop je v 21:10

Tady jsem trochu vysvětlil pravidla: https://www.eurofotbal.cz/clanky/man-utd-vyrovnal-rekord-liverpoolu-356402/?forum=1#post11672246

Dneska je v hlavní roli tento týpek: https://www.youtube.com/watch?v=W4fTSnAfKO8

Na druhé straně https://youtu.be/IW07GQag7Ck

Bude to super zápas, jde o účast v super bowlu. V té diskuzi je víc NFL fandů, tak se tam můžete ptát a diskutovat

Reagovat
cubazi

socker

Reagovat
Busby babes

https://home.nflbite.com/

tady je kdyztak link na streamy, snad funguje. a jinak to dava Sport 2, coz vam Chazy zakaze.

Reagovat
cristiano.K.

Přejeli jsme MU herně i výsledkově, skoré mohlo být o dost vyšší, nicméně je potřeba uznat, že MU měli také tři silbné šance. Ten neuznaný gol byl neuznán proč? Dijk rozhodně nefauloval a důkladně to nerozebírali, ofsajd? Ten komentátor mě brutálně sral, hanit rozhodčího za to,že si dal píštalku k puse a nepísknul. Hraje se dokud nepískne rozhodčí a i on si musí přehrát situaci v hlavě a mezitím x krát dá může dát píštalku do pusy.

Wijnaldum / Dijk muži zápasu. Salah se tím druhým golem vykoupil. Trent mě naštval hozeným autem přímo na nohy Freda a málem z toho byl gol na 1:1. Jinak další čisté konto.

Jsme mistři, díky šampioni!

Reagovat
masly008

Takže tě sralo že si dal píšťalku k puse a nepískl to a komentátor to zmínil, ale budeš zpochybňovat VAR?hraje se dokud se nepískne a gol platí pokud ho rozhodčí uzná,tady neuznal tak neplatil.

Reagovat
cristiano.K.

já nevím, jestli jsi tu první den, ale VAR se zpochybnuji v podstatě furt. VAR ho neuznal, rozhodčí jen plnil pokyn, kdyby nebylo VAR, gol by platil a tohle za mě není faul. DDG regulérně prohrál souboj s Dijkem, protože tam šel jak lama.

Reagovat
cristiano.K.

*VAR ho uznal.

Reagovat
Malresi

Reagovat
masly008

Kdyby nebyl VAR tak rozhodčí udělal obrovskou chybu po které padl neregulérní gol,tak co je lepší? VAR je dobrá věc,ale nesmí tam sedět tragédi jako byl ten rozhodčí co pískal tento zápas.

Reagovat
cristiano.K.

Neshodneme se. Škoda, že ten gol neplatil, šel by jasně za DDG.

Reagovat
Busby babes

tam resili faul na DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu že to vypadá blbě ale tyto "zákroky" na brankáře se prostě pískají. Je tak více chráněn.

Neřešte co a jak, to mají prostě sudí dané.

Důležitá je výhra! United at hrají špatně či průměrné jak chtějí, toto derby je "jiný" zápas.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

no...prejeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ze prejeli boha vy mate fakt tie ega vysoke

Reagovat
Malresi

A čo na tom nie je pravda? Každý, kto ten zápas pozeral, musí objektívne uznať, že sme mali tak 5-6 čistých góloviek, United 2. To, že sme premenili len jednu + skórovali so štandardky nemení nič na tom, že sme 80% zo zápasu boli jasne lepší. Pokiaľ sa smeješ, pretože výsledok tomu neodpovedá a je to "len" 2:0, tak potom ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Tak dle tvých počtů, vy jste měli 6 tutovek oni 2, když by oba týmy dali 50% těch šancí tak to skončilo 3:1,to mi jako přejetí nepřijde.Ano byli jste lepší a to o dost,ale přejetí si představuji něco jako city proti Vile a né tohle.

Reagovat
Malresi

A prečo berieš do úvahy využitie 50% tých šancí a nie 100%? 6:2 už ako prejetie vypadá, nie? V poriadku, každý si pod pojmom "přejetí" môže predstaviť niečo iné, ale nič to nemení na tom, že sme kontrolovali tempo zápasu, boli sme dominantní a výkonom sme boli vo všetkom lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože 100% šancí neproměníš v podstatě nikdy?

Reagovat
Malresi

No, váš zápas 4:0 proti Chelsea bol jasným príkladom, že sa to dá

Reagovat
smazaný uživatel

"v podstatě nikdy" nechal jsem si tam malou skulinku

Reagovat
cristiano.K.

šest tutovek je jako málo za zápas? Oni nás ještě cizí fanoušci přeceňují, a tak proč ne

Reagovat
Nikikrew

5-6 cistych goloviek? Menu

Reagovat
Malresi

1. polčas: 27 min. Firmino (VVD dlhý pas na Salaha, ten na Firmina a cca na 11tke zle trafil loptu), 44 min. Mané,

2. polčas: 47. min. Salah, 48. min Mané, 49. min. Henderson žrď

To máš hneď 5 čistých šancí + som tam mohol možno prirátať 63. min. Mané, Salah, Firmino proti 2 obrancom United v ich 16tke, ale Mané to riešil zbrklo a nič z toho nebolo,

Reagovat
cristiano.K.

+ Mané ještě v první půli měl střílet z první, on si dal zbytečně dotyk navíc a střela zblokovaná na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla tutovka. Hned jak bylo jasné že bude u míče první mane čekal jsem ránu placírkou na zadní jak to dělává

Reagovat
fenixLFC

dve? videl som 15 minutovy zostrih a tam mali len sancu martiala. ci sa za cistu sancu rata to ako nabiehajuci hrac v sklze minul loptu zo strany? ale nasich tam bolo kopec, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

WTF vždyť Pereira se toho balonu dotkul jestli tohle neni šance tak co

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Aky je inak rekord bez inkasovaného gólu ?

Reagovat
Busby babes

Longest consecutive run without conceding a goal: 14 games (1,311 minutes), Edwin van der Sar (for Manchester United, 2008–09)[112]

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel na tohle si moc dobře pamatuju..+ teda ještě Macheda z té sezony..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pinturicchio

- skoro tři roky bez domácí prohry

- 16 bodů náskok + zápas k dobru

- z 22 zápasu jediná remíza, jinak výhry

Sranda liga o jednom týmu.

Reagovat
Rssa

Nešaškuj, šuline.

Ale dominance pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

V jiných ligách by to bylo bez té remízy no. PL stále nejvyrovnanější

Reagovat
Nebelung

Ve vaší sekci nikdo není, že máš potřebu se projevovat tady?

Reagovat
dextroza_m

Tak jejich sekce je tak nudna, ze musi chodit jinam...

Reagovat
Talker

Předchozí 4 sezony - 3 různí vítězové ligy - letos přibude asi další.

Kdy naposledy vyhrál někdo jiný, než Juventus v Itálii?

Reagovat
fenixLFC

ze mu na to skacete, frustratovi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz ty lezes k nim do jejich sekce podobne provokovat, tak jsi frustrat?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fenixLFC

on je frustrovany z toho ze im tam lezieme tak to oplaca, ja si z nich robim prdel...

Reagovat
cristiano.K.

přesně, zase vyhrál Liverpool po třiceti letech.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Spalovač šancí

Zajímavé, že pindáš na Juve, že se jim v lize, i když mají výraznou kvalitativní převahu, nechce moc dřít. A když někdo jiný má kvalitu a ještě poctivě maká každý zápas, tak to taky shazuješ

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
eibe

Reagovat
Sandstorm

Třeba ziska letos titul Inter a ze sranda ligy bude švanda liga.

Reagovat
Hokaido

To hrajete tak nudně, že počas zápasu Juve musíš chodit vysírat do anglické sekce?

Reagovat
Rssa

Pintu je takovy italsky Swarley...

Reagovat
Counter

Heh, to sedí

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Píše fanda Juve pičus

Chtělo by to přemýšlet....vlastně to už jsem napsal blbost že? jinak chtěl jsem napsat chtělo by to myslet než něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

má on tohle zapotřebí..

Reagovat
Setwo

Pozri si koľko rôznych víťazov ma Anglicka za posledných 8 rokov a koľko Serie A.. Ty sranda liga v talianskej sekcii nikto není tak tu otravujes hlupostami

Reagovat
The Krupy

Kiež by si mal pravdu, no často tam chodia otravovať dementi z PL sekcie

Reagovat
The Krupy

Vidím že ťa absolútne nikto nepochopil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Co měli pochopit?

Reagovat
The Krupy

Toto isté písali PL fans pod SA, BL ale aj La Liga sekciu niekoľko rokov, v tejto sezóne sa karta obrátila a hneď vám nechutí vlastná polievka a kopete okolo seba ako čertíci podľa mňa to Pintu nemyslel ako výsmech, len vám naservíroval niečo čo ste si navarili.

Reagovat
kiwwi

Vidím, že si to absolútne nepochopil

Reagovat
The Krupy

Alebo ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě nikdo nepochopil

Reagovat
mikelinos

wow, to je moc složité, ještě jednou pls

Reagovat
Counter

Zrovna tohle se tady poslední dobou v diskuzi řešilo hojně a kupa lidí dopodrobna vypsala, proč to není úplně to samé.

Až Liverpool vyhraje šestý titul po sobě, tak servírujte, co chcete. Když jakožto vítěz LM v doslova historické formě vyhraje první titul po třiceti letech, nepřijde mi to jako to samé jako SA, BL nebo La Liga.

Reagovat
The Krupy

Sorry ale 16 bodov či koľko je 16 bodov.

Reagovat
Counter

Sorry, ale získat 91 bodů z 93 možných je naprosto neuvěřitelná rarita, které je schopný akorát nejlepší tým na světě v nejlepší životní formě. Není to známka nekvality zbytku ligy, ale kvality toho daného celku. Dovolím si taky připomenout, že anglické kluby loni měly vlastní soutěž jak ve finále LM, tak ve finále EL, a letos všechny do jednoho postoupily do vyřazovací fáze.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have taken 91 points from the last 93 available to them in the Premier League (P31 W30 D1 L0)

Dámy a páni píše se historie. Překoná někdo ještě tohle? Pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stale moze no

Reagovat
nani92

"The fact that Salah took his shirt off after scoring vs. us shows how far this United team has come."

Reagovat
9augi9

Jo, veľmi ďaleko, 30 bodov za Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

to len sme oslavili titul

Reagovat
Witcher

Nudná liga o jednom týmu

Reagovat
Setwo

Liga tímu, ktory ju 30 rokov nevyhral.. je to výnimočné a unikátne

Reagovat
66pepo66

To je taká tá ojedinelá sezóna, keď titul výhra tim, na ktorý by to nikto nepovedal. Ako to bolo u takého Leicesteru. Teraz to bude Liverpool.

Reagovat
Remt

Jj, po minulé sezoně je toto opravdu šokující. Že si já blbec nevsadil před sezónou líťo na titul LFC, na konci sezóny bych se koupal v prachách.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze nie si z italskej alebo spanelskej sekcie tych sme tu uz mali

Reagovat
eibe

ani z daleka

Reagovat
Golasso

Toss a to your witcher...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

LFC 7 cistych kont v rade, to je fakt masakr a to tam meli i tezky zapasy v Lesteru nebo u Spuds

Reagovat
Remt

A to není zpět ještě Mario, toho vidím prozatím pořád výš než Joa

Reagovat
Remt

*Matip

Reagovat
Rothbard

Kdo podle vas urve to 5. misto?

Reagovat
9augi9

Verím, že Sheffield.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kaaspis

Může rozhodčí udělit "výhodu" pro ofsajdu? Mata tečoval míč v ofsajdu, pomezní odmával a Alisson rozehrával výkopem z rukou.

Reagovat
masina_LFC

samozrejme, že môže... ale je to škoda, že? ste mohli prehrať len 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

třeba by ještě vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, běžná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

samozřejmě může.

Reagovat
masly008

jestli neznáš základní pravidla tak si radši najdi jiný sport,fakt.pokud nejsi z 1.třídy tak nechápu že tohle nevíš.

Reagovat
Hokaido

Nemůže. Byli jste okradeni. Liga je neregulérní.

Reagovat
Busby babes

za trest bych Pool vyloucil. uz ted. zbytek dohrajou v Champsu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

Reagovat
kaaspis

člověk se jen zeptá a dostane bídu. Tak snad máte lepší den

Reagovat
masly008

jako nezlob se ,ale zrovna takhle triviální pravidlo?se nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

Zúfalý Ole už nemá s kým hrať a prosí nech mu donesú niečo aspoň na hosťovanie, ale každý v klube mu na to sere, to je bizar

Reagovat
r.mrazik

kdyz uz debata po zapase,tak poradna...asi neco jako mezi Royem a Carrou...

https://www.youtube.com/watch?v=iJTC3oTa-Aw

Reagovat
smazaný uživatel

Just a question, does anyone here know for how long we have played our Best XI together this season?

Martial

Rashford - Pogba - James/Mason

McTominnay - Fred

Shaw/Williams - Maguire - Lindelof - AWB

---

Answer: A grand total of 8 minutes vs Watford (between Pogba coming on for Lingard and then McTominnay going out for Mata)

Ty vole 8 minut jsme hráli v nejsilnější sestavě za celou sezonu. To je fakt strašný. Medical stuff a všichni okolo by se měli vážně zamyslet, jak ke zdraví hráčů přistupujou (už jen to, jak se zvládl Pogba, Rashford, loni Lingard...). Úzkej kádr + neschopnost udržet klíčové hráče fit = průser, nekonzistence a při nejlepším průměrnost.

Reagovat
masly008

fred je v nej sestavě ale až posledních kolik 5 zápasů? jinak ho většina mufanů vyhazovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho teda nevyhazoval, od začátku sezony ho bráním. Každopádně nevím, jestli chápeš smysl toho textu, respektive rozumím, že to nechápeš., Fred hraje celou sezonu. Kdyby tam byl místo něj Matic, dopadne to ještě hůře, jelikož ten se po zranění vrátil teprve v lednu.

Reagovat
masly008

Ty možná ne,ale spousta fans psala že je tragéd a neříkej že sis toho nevšiml.A já chápu o co v tom příspěvku šlo, ale dávat tam freda kterého Ole nestavěl protože byl špatný je přece blbost.On nebyl zraněný ne? jenom ho prostě nestavěl.

A všichni mají zraněné,krom Poolu ti jsou anomálie jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že nestavěl? Fred je v odehraných minutách sedmý v týmu. Ze záložníků dokonce první. To je point tý mý odpovědi - i když si tam dosadíš kohokoliv jinýho, než nejvíc hrajícího Freda, ten výsledek 8 minut pro nás může dopadnout jedině hůře.

Reagovat
masly008

tak jsem se díval na zápasy kdy byl pogba zdravý a on hrál ve dvojce s mct. fred buď byl na lávce nebo ani tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebranil ho od zacatku sezony. Nikdo ho tady nebranil, protoze jsou to ovce a je lepsi nadavat na ty, kterym se nedari nez aby napsal nekdo pochvalu na neoblibenyho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Pls, odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

pls, jak chces odkaz na neco co neexistuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže meleš.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, a ted sem hod ty nejakej odkaz kde se ho OD ZACATKU sezony zastavas. Pak se muzem bavit kdo tu mele chytraku

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Fred hraje solidně od října, ne posledních 5 zápasů.

Reagovat
masly008

ok to je možné,já měl za to že ho většina fans pořád odsuzovala jak je slabý.

Reagovat
masly008

teď jsem se díval a jak jsi psal od toho října hrál už pořád základ, nevím jestli to bylo tím že asi nehrál Pogba nebo dostal důvěru.Nebyl by základ Pogba McT?

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to nakonec uplne jedno...point je jinde

Reagovat
Svatej

Ono se tohle nezdá, ale mám dojem, že má tenhle problém snad každej vyjma Lestru (?)..

My hráli celou sezónu bez klicovyho Cheeka, půlku bez Rudigera a Kanteho a část bez Odoie. City nemají stopery, neměli Aguera, přišli o Saného. Arsenal nemá celou sezónu kraje obrany, Spurs se trápili se stoperem a střídavě s Kanem a Sonem, mezitím co vy jste si zas necuchli k Pogbovi a teď i Rashovi..

Těžko se divit, že stojí ten souboj o titul za hovno, když všem ostatním se dlouhodobě zraňují skoro výhradně ti klicovi hráči, mezitím co poolu "jen" ti hodně důležití a potřební pro systém, byť stále ne ti klíčoví.. V tomhle ohledu fakt na hovno sezóna, ty síly týmů se nemají moc jak projevit, leda šířky jejich kádrů..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cheek má pro vás trochu jinej přínos než pro nás Pogba / Rashford. Náš kádr je jeden (pokud ne vůbec) z nejmladších v lize, nemá kvalitu ani šířku a vypadnutí kohokoliv z alespoň trochu nadprůměrných hráčů je extrémní průser. Tím spíš, když to jsou tři hráči naráz a z toho 2 z naprosto příšerný zálohy. Vy bez Cheeka dáte pořád záloha něco na styl Kovacic - Jorginho/Mason - Kante. Nám zbyde Matic - Perreira (pokud ho teda už definitivně počítáme jako středního a nikoliv krajního záložníka) a Fred a nemáme v podstatě už žádnou variantu.

Fakt nechápu, co si od tohohle vedení slibovalo.

Reagovat
mistr129

vždyť to takhle má každý tým, třeba City odehráli v ideální sestavě 0 minut - než se uzdravil Mendy, zrakvil se Laporte. V Liverpoolu si zase spolu zahráli jen jeden zápas Matip s Alissonem, to ale zase chyběl Salaha, takže taky 0. Chelsea bez RLC = 0. Za Arsenal hrál Bellerín 3 zápasy, z toho jednou chyběl Tierney a jednou Xhaka, takže v ideální sestavě hráli max 5 minut proti Sotonu, když přišel Tierney a odešel Laca.

Reagovat
Counter

K tomu ManCity celou sezonu chybí Sané.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale v ideální sestavě je na LW Sterling, takže je to bezpředmětný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, najprv nas musi Leicester potrapit a pokusit sa nas odstavit od titulu, potom nam pomaha VAR a teraz sa najnovsie dozvedam na forume fanusikov United, ze Liverpool zo vyhra lebo v Premier League ho nema kto potrapit. Premier League, v ktorej boli finalisti ligy majstrov a finalisti europskej ligy - hned 4 timy. 97 bodovy tim z minulej sezony a tuto sezonu slape na 100 bodov a viac. Ty vole, ono toto fakt ide niekto spochybnovat a zhadzovat kvalitu. Body, ktore maju ostatne timy v tabulke viacmenej sedia s tym, kolko mali aj pominule roky timy na jednotlivych poziciach o tomto case. Ono to je o tom, ze je Liverpool vysoko nad vsetkymi a nie o tom, ze by boli vsetci tragicki. Ferguson s United ziskal v majstrovskych sezonach v priemere okolo 90 bodov. To co predviedli man city v 2017/18, man city s lfc ani a lfc tuto sezonu je absolutny strop v historii PL co sa tyka kvality a bude dlho trvat, kym to v buducnosti zasa niekto prekona. Trosku respektu. Keby takto ako my teraz valcoval niekedy Arsenal, Chelsea, Spurs alebo ktokolvek iny, dam klobuk dole a mam obrovsky respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

*Man city s lfc v 2018/19

Reagovat
masly008

jenže ten respekt se těžko uznává když jsou tady fans poolu jak dementi no.Ale je to asi u všech komu se daří,my fans týmu ze severu londýna to moc neznáme no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trash talk, rypanie je v pohode. Bolo je a bude. Ale ked sa niekto bavi seriozne a tvrdi iste veci co pisem vyssie, je to cele zle

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeš ty

Reagovat
masly008

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrovnaval jsi liverpoolskou zálohu a útok s Arsenálem? Ti je dementní názor

Reagovat
masly008

já? to asi těžko.Záloha Poolu je tam od toho aby každého utavila a hraje přesně to co Klopp potřebuje.To že to nejsou jednotlivě světoví hráči je fakt,ale spolu hrají suprově.

A i kdyby tak ti útok Arsenalu přijde jako top v lize? pak to srovnání bylo OK ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to se omlouvám

Reagovat
avicii

To bol Taiger.. Do spoločnej zostavy dal asi tak polovicu hráčov Arsenalu vrátane Ceballosa

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
fenixLFC

yup to znie ako taiger

Reagovat
smazaný uživatel

to by zaslouzilo Zlatyho Taigera sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam dal Luize

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Aj toho

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

A pak si teda ještě vzpomínám na Tierney = Robertson

Reagovat
Malresi

To zabil podobným štýlom ako ja pred sezónou 18/19 keď som napísal Keita = Silva ako som sa len mýlil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

Jasná vec Len by som bol opatrný s tým "bude dlho trvat, kym to v buducnosti zasa niekto prekona". Takúto alebo min. podobnú sezónu môže o rok zopakovať opäť City, alebo my. Tá kvalita kádrov je proste neuveriteľná.

Reagovat
bbbauch

uz jsem si rikal, co se deje, ze dlouho zadnej fanousek liverpoolu neprojizdel fan forum united a neohrazoval se proti tomu na uplne jinym webu

Reagovat
smazaný uživatel

1) cumim na forum united

2) resis forum united

3) po 30letech hrajeme skvelej fotbal, konecne snad bude titul, ale resis co si o nas mysli United

Jak pak chces aby k tobe mel nekdo uctu a respekt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Nezvladajkovia z united teraz budú vymýšľať všetko len aby zhadzovali Liverpool a hľadať všelijaké výhovorky prečo sa nám darí... určite to nie je kvalitou ale pomáhajú rozhodcovia, var, vietor, trávnik, postavenie hviezd....

A najtrapnejsie čo poznám sú tie poznámky typu Looserpool či LiVARpool...

Reagovat
smazaný uživatel

jasné Duško, uvidíme po sezóne, či budeme najlepší ligový tím v histórii anglického futbalu...

Reagovat
kiwwi

Forume

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Už jsme někoho koupili?

Reagovat
Phillipinho

Ja ten zapas s Liverpoolem asi ani nechci videt. Cholo jsem na tebe zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Atlético nám sedět nebude. Po city nejhorší možný soupeř

Reagovat
Setwo

co ja viem... Juve by bol tiez neprijemny super... ja som aj celkom rad ze sme dostali Atletov.. dlho sme s nimi nehrali.. som za to, aby sme v LM dostavali superov s ktorymi sme dlhsi cas nepomerali sily zase keby dostaneme Atalantu alebo Lyon, tak by nam tu tvrdili ze mame najlahsi los...

Reagovat
smazaný uživatel

Je teda vůbec rád nejsem to bude strašný dvojzápas oni fakt dokáží tu hru úplně znechutit..Juve jsem nechtěl hlavně pod Allegrim protože by taky jen bránil. Sarri by se vyřazoval lépe

Reagovat
Kixi Syhimour

Bude to zajímavý duel, rozhodně pro vás není nic ztracené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reálne bolo už pred sezónou jasné , že titul získa LFC , alebo City. Takýto rozdiel asi nečakal nikto . Pepek podľa mňa podcenil zloženie obrany a po zranení Laporta nemá za neho adekvátnu náhradu , ale hlavne sa mi zdá ,že by už konečne chceli vyhrať LM a aj preto všetko smeruje k tomu. LFC má jednoznačne najvyváženejšie mužstvo a nemyslím tým len v PL.

Reagovat
Pharrell

Dejte tomu Liverpool mistrovský titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól z výkopu jsem neviděl ale vždycky si vzpomenu na tenhle kousek

https://youtu.be/rw_zvhwkiL0

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo PES 2020 ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele