23. kolo
18.01.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham si s Evertonem nakonec body rozdělil

West Ham se i s novou posilou v bráně chtěl vyšvihnout proti Evertonu, nakonec však vytěžil jen bod. Do vedení šli jako první Kladiváři, ovšem Karamelky nezůstaly pozadu dlouho. Domácí tak zůstávají těsně nad sestupovým pásmem, hosté jsou na tom o něco lépe, konkrétně jedenáctí.

Mezi tři tyče Hammers se okamžitě po svém příchodu postavil gólman Randolph. Po nepovedeném zápase v Sheffieldu vypadl z obrany Balbuena, místo něj dostal šanci Diop. Zálohu posílili Snodgrass s Fornalsem, chyběl naopak zraněný Anderson. Defenzivní řadu Toffees posílili navrátilci Coleman s Minou, Delph pak v záloze a Kean zase v útoku zastoupili chybějícího Sigurdssona, respektive Richarlisona.

Úvod zápasu byl celkem dost nudný, až ve dvacáté minutě alespoň nějakou akci přinesla hlavička domácího Hallera. Stejný hráč se o čtyři minuty později řítil na brankáře Evertonu Pickforda, ten však proti jeho přízemní střele spolehlivě zasáhl. Hosté se vzbudili až po půlhodině hry, kdy Randolpha prověřil Wallcott. Vzápětí na druhé straně odpověděl Haller, nemířil však do prostoru mezi třemi tyčemi.

Ve 40. minutě už se diváci radovali z prvního gólu. Jeho autorem byl Diop, jenž zužitkoval přímý kop Snodgrasse. Vedení ale vydrželo West Hamu jen čtyři minuty, kdy po rohovém kopu a prodloužení od Holgatea vyrovnal Calwert-Lewin. Ještě v nastavení první půle mohl kladivářům těsný náskok vrátit Fornals, avšak jeho hlavičku bravurně zneškodnil Pickford.

První pětačtyřicetiminutovka mnoho zajímavých momentů vskutku nepřinesla, ovšem dva přesné zásahy nakonec alespoň částečně napravily dojem. To druhý poločas byl ještě nezáživnější. Není tak divu že branky se už diváci nedočkali a oba týmy si tak body rozdělily.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
duloig

2:1 C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Solidní fotbal, jenomže my nutně potřebujeme doma uhrát body. Výhra nebyla daleko, ale s naším lazaretem jsme na víc nedosáhli. Můj oblíbenec Randolph to vzadu dost zklidnil, Ajetiho radím hned prodat. A teď do Leicesteru… COYI!!!!!!

Reagovat
duloig

Ja neviem Only ale mne pripadá že z nás jediný hraje o 3 body v každom mači a bije sa o výhru je Snody.Ostatný mám pocit že si prídu zahrať jak starý páni cez víkend do telocvične.Pokiaľ sa nebudeme biť o výhru tak progres nebude.Bohužiaľ.A to je zrejme politika Gold-Sullivan-Brady.Veď aj na mače chodia "fans"z cestoviek ktorým je u prdele hra na ihrisku a robia si selfie s pukancami.Ten starý zlatý Boleyn Ground mal svoje čaro a sklalných fans.To trio odkedy prevzali klub za 10 rokov s ním nepohli akurát tá krava "vybojovala" LS za bohovské prachy ale stratilo to silné puto k nášmu starému posvätnému stánku.Toto je čisto len prachsprostý chladný obchod.Skalný fans ešte chodia na zápasy ale už to nie je ončo.Ten štadión s atletickou dráhou okolo ihriska je výsmech ostrovnému futbalu.Neviem,možno nebolo miesto na rozšírenie Boleyn Ground ako to riešili Spurs u seba ale toto strašne pohnojili.Zažívame vedenie klubu ktoré fuciku vôbec nerozumejú ale ostáva nám len C O Y I !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Není co dodat!! COYI navždy.. Ale už to není ono jak říkáš. I na tu dálku mě to sere, že na LS nebudeme doma nikdy ani za 100 let. Stěhování na takový stadion se nedá pochopit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele