23. kolo
18.01.2020 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham ztratil i na Watfordu

Fotbalistům Watfordu se v rámci 23. kola Premier League podařilo uhrát cennou bezbrankovou remízu proti Tottenhamu. Kohouti tak stále v lize naposled naplno bodovali 26. prosince, když porazili 2:1 Brighton a nadále se propadají tabulkou.

Zápas od začátku reklamou na fotbal úplně nebyl a diváci v ochozech se spíše nudili. První větší příležitost si vypracovali hosté až v 39. minutě. Watford propadl ve středu hrací plochy, poté se Allimu povedlo vysunout Mouru, jehož zakončení z úhlu zneškodnil vyběhnuvší Foster.

Hned z kraje druhého poločasu se však ke slovu přihlásili i hosté a to ve 48. minutě. Do šance se dostal Doucouré, který se natlačil až do malého vápna, odkud pravačkou nepřekonal Gazzanigu.

Hostující fanoušky mohl v 63. minutě potěšit Son. Ten se rychlostním způsobem dostal za obránce, avšak zakončení pravou nohou neposlal pod břevno, nýbrž nad.

V 69. minutě nastal asi nejvíce vzrušující moment zápasu. Vertonghen zahrál uvnitř pokutového území rukou a byla z toho žlutá karta a také penalta pro domácí. K rozehrávce pokutového kopu se postavil sám kapitán Troy Deeney. Jeho zakončení však nebylo vůbec dobré, Gazzaniga navíc odhadl směr letu míče a stav tak zůstal i nadále 0:0.

Ve druhé minutě nastavení rozhodoval o osudu zápasu počítač. Tottenham se málem radoval z první trefy, avšak domácí obraně se povedlo zastavit míč před brankovou čárou. Balon se sice nacházel za čárou, avšak ne celým objemem. Hrdinou tohoto okamžiku se stal střídající Pussetto.

Celky si tak rozdělily po bodu, Watford je v tabulce sedmnáctý a Tottenham osmý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza - Aurier, Toby, Verts, Rose - Winks, Dier - Lucas, Lo Celso, Lamela - Son

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1

Gazza - Aurier, Toby, Tanganga, Rose - Winks, Dier - Lucas, Lo Celso, Lamela - Son

Diera už nemůžu vystát, kéž by v létě odešel, radši ať místo něj hravá Skipp, horší určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose? To snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Je teď nahuštěnej program, chce to trochu protočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba to protočit už jen kvůli zraněním, kterých je dost.

Vertoghena bych už odstavil, pokud nechce podepsat a začal hrát s mladíkama.

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Davinson, Tanganga - Winks, Fernandes - Lo Celso, Alli, Lucas - Son

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele