Premier League - souhrn 17. kola

01.01.2021, 20:25, aktualizováno 04.01.2021, 22:57
Komentáře a souhrny
Danny Ings (© AFP)
Manchester United porazil Aston Villu a posunul se o skóre za vedoucí Liverpool, jenž nebodoval v Southamptonu. Manchester City vládl na Stamford Bridge, Tottenham si hladce poradil s Leedsem, Leicester zase vyloupil Newcastle. West Ham United zvítězil na půdě Evertonu a po čtyřech zápasech naplno bodoval. Arsenal vyhrál potřetí v řadě, tentokrát na půdě West Bromu...

Southampton FC - Liverpool FC 1:0

04.01.2021 21:00

Góly: 2. Danny Ings

Fotbalisté Southamptonu porazili v rámci sedmnáctého kola Liverpool 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil na začátku první půle Danny Ings.

Už ve druhé minutě šli domácí do vedení. James Ward-Prowse vyslal za obranu Dannyho Ingse, který využil velkého zaváhání Alexandera-Arnolda, jenž pustil balón za sebe. Ostrostřelec Saints periferně viděl, že Alisson vybíhá, a tak zvolil zakončení lobem, které provedl fantasticky.

Nathan Tella mohl být ve 41. minutě z náhradníka hrdinou. Dvacetiletý záložník si kličkou na střed udělal prostor kolem Hendersona a technickou střelu zakroutil kousek vedle pravé tyče.

Sadio Mané doposud většinou bral akce na sebe, ale na konci prvního poločasu plnil roli nahrávajícího hráče, když z levé strany odcentroval na hlavu Salaha, který však ve velkém záklonu nemířil přesně.

Alisson vyběhl v 83. minutě mimo šestnáctku a málem litoval. Yan Valery totiž byl u míče jako první, ale střele podél gólmana do prázdné brány dal slabou razanci, ještě kus před brankovou čárou zažehnal nebezpečí Jordan Henderson.

Po závěrečném hvizdu pohltily emoce trenéra Southamptonu Ralpha Hasenhüttla. Rakouský manažer šel na kolena, v očích se mu leskly slzy.

Southamptonu patří po výhře šestá příčka, má však stejně bodů jako pátí City a čtvrtý Tottenham. Liverpool je sice stále na špici tabulky anglické ligy, stejný bodový zisk však zapsal i Manchester United, který má odehráno o jeden duel méně než loňští mistři.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 1:3

03.01.2021 17:30

Góly: 90+2. Callum Hudson-Odoi - 18. Ilkay Gündogan, 21. Phil Foden, 34. Kevin De Bruyne

Tak tohle byl opravdový debakl! Londýnská Chelsea musela zkousnout potupnou porážku z dílny Manchesteru City, kteří předvedli svůj asi nejlepší poločas v tomto ročníku a utkání za 40 minut třemi přesnými zásahy v podstatě rozhodli. Prvních patnáct minut to vypadalo na vyrovnaný souboj, pak ovšem začala řádit trojice De Bruyne, Gündogan, Foden a fotbalisté Chelsea se nestačili divit. Frank Lampard je tak pod pořádným tlakem - jedna výhra z posledních šesti zápasů už závání pořádnou krizí a v médiích se tak začíná spekulovat, zda toto období vůbec anglický manažer přežije. Naopak Pep Guardiola se může tetelit štěstím, jeho svěřenci po delší době zase ukázali jeden ze svých mimořádných výkonů a důrazně tak naznačili, že v boji o titul skutečně mají co říci.

Prvních patnáct minut přitom slibovalo vyrovnanou podívanou, k mírnému překvapení to také byli domácí, kdo měli častěji míč na svých kopačkách. Po deseti minutách vyrobil hrubku hostující brankář Steffen, který chytil Rodriho malou domů a sudí Taylor správně nařídil nepřímý volný kop. Z toho pak po rozehrání pálil Ziyech, obrana hostí však jeho projektil zblokovala na rohový kop. Po čtvrthodině hry se do další nebezpečné ztrátě Rodriho hnal do příležitosti Werner, vracející se záložník Manchesteru City jej však na hranici pokutového území riskantně odzbrojil a měl tak trochu štěstí, že se sudí Taylor nerozhodl odpískat nedovolený zákrok. Pak už se ale o slovo přihlásili hosté a začali na trávníku nevídaným způsobem dominovat.

Do první vyložené šanci se po hezké kolmici Cancela dostal nehlídaný De Bruyne, po rychlém zpracování však překvapivě netrefil o dobrý půlmetr branku. Citizens to však vadit vůbec nemuselo, jen o pár minut později totiž přízemní centr Zinčenka našel na vápně Fodena, ten jej krásně zpracoval a okamžitě ho předložil kolegovi Gündoganovi, který se rychle uvolnil a přízemní střelou z hranice vápna prostřelil Mendyho. Gólman Chelsea si na míč sáhl, k nespokojenosti příznivců londýnského klubu jej ale vytěsnit mimo tři tyče nedokázal.

Jen o dvě minuty později pak bylo z pohledu domácího týmu ještě hůř - to se totiž De Bruyne uvolnil mezi liniemi a krásnou kolmicí nastartoval Fodena, kterého na poslední chvíli zablokoval skluzující Thiago Silva. Balón se však odrazil zpět k belgickému záložníkovi, který s ním vnikl do vápna a přihrávkou mezi nohama Azpilicuety našel na malém vápně nehlídaného Fodena, který ranou na bližší tyč upravil na 2:0. Hráči Chelsea v tu chvíli byli jako opaření a po další hezké kombinaci mohl třetí branku přidat Gündogan, jeho zakončení ovšem Zouma zblokoval.

Přesto se hosté třetího přesného zásahu dočkali ještě do poločasové pauzy. Po volném přímém kopu předvedl hrůzostrašnou hrubici Kanté, který odražený míč poslal pouze na hlavu De Bruyneho, jenž okamžitě nastartoval Sterlinga, který pádil od půlicí čáry sám na Mendyho. Situaci ale nevyřešil zrovna ideálně, sám se vytlačil z ideálního střeleckého úhlu, přesto se však ještě prodral ke střele. Tu však nasměroval pouze do tyče, ovšem měl velké štěstí, že se míč odrazil přesně do dráhy dobíhajícího De Bruyneho, který jej pak dvěma doteky pohodlně dopravil do sítě. Čtvrtou branku mohl domácím do kabin přibalit hlavičkující Foden, který ale branku vysoko přestřelil, neujala se ani patička Gündogana, který ve vyložené pozici mířil těsně vedle.

V druhé půli se domácí zlepšili, Manchester City však hravě kontroloval vývoj utkání a žádné drama nedovolil. Naopak mohl své vedení navýšit - po standardní situaci se na zadní tyči objevil úplně osamocený Rodri, kterého ale fantastickým zákrokem vychytal brankář Mendy. Neujala se pak ani rána Bernarda Silvy, který z hranice pokutového území nemířil přesně. Na druhé straně se do nadějné příležitosti proháčkoval střídající Hudson-Odoi, na hranici malého vápna však nepochopitelně nezakončil a akce tak vyšuměla do ztracena.

Konečnou podobu výsledku dal v nastavení právě Hudson-Odoi, který využil úniku dalšího střídajícího hráče - Havertze - a jeho centr poslal z hranice malého vápna neomylně do sítě. Hostům to však vadit vůbec nemuselo, ze Stamford Bridge si po dominantním výkonu odváží zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leicester City 1:2

03.01.2021 15:15

Góly: 82. Andrew Carroll - 55. James Maddison, 72. Youri Tielemans

Leicester zvládl těžký zápas na půdě Newcastle, kde díky brankám záložníků Maddisona a Tielemanse z druhého dějství zvítězil 2:1. Foxes byli prakticky po celé utkání lepším celkem a zaslouženě se tak dostali do dvoubrankového vedení, domácím se ale v závěru podařilo utkání zdramatizovat, když se po závaru v šestnáctce prosadil útočník Carroll. Nic víc už se však "Strakám" nepodařilo, a tak se svěřenci manažera Brendana Rodgerse mohli radovat z dalšího venkovního vítězství.

První nebezpečí přišlo ze strany hostí, konkrétně pak z kopaček Maddisona, který se za vápnem hezky uvolnil a na branku domácích vyslal nebezpečný projektil, který však o pár decimetrů minul zamýšlený cíl. O pár chvilek později zase hezky zakombinoval Maddison s Vardym, kterého prvně jmenovaný vysunul za obranu Newcastlu. Útočník Leicesteru trochu překvapivě nezakončoval, ale akci ještě šperkoval přihrávkou na Tielemanse, jenž ale celé snažení vlastních spoluhráčů zazdil nepřesným pasem na osamoceného Barnese. Za obranu Newcastlu se Jamie Vardy dostal i o pár chvil později a tentokráte už volil tradičnější řešení - kličku brankáři a zakončení, po kterém se balón poprvé v utkání ocitl v síti. Branka ovšem nemohla být uznána, protože si anglický reprezentant nepohlídal ofsajdové postavení.

Následující minuty pak žádnou velkou příležitost nepřinesly, Leicester si sice zachovával územní převahu, jeho snažení však končilo okolo vápna domácích. Až pět minut před pauzou vnikl do šestnáctky levý bek Castagne, ovšem jeho centr nezvládl dobře trefit záložník Barnes. V nastavení první půle se pak ještě k hlavičce po rohovém kopu prodral Fofana, ani ten ale branku netrefil.

Na startu druhého dějství se opět do obrovské šance dostal Vardy, tentokráte však mířil pouze do boční sítě a jeho případnou radost by i tak překazil zvednutý praporek rozhodčího. O několik minut později se ovšem hostující fotbalisté přece jenom dočkali. A opět u toho byl Vardy, který se tentokráte převtělil do role nahrávače. Z levé strany nebojácně vnikl do pokutového území, kde nezazmatkoval a míč předložil nabíhajícímu Maddisonovi, který se na hranici vápna do míče parádně opřel a ranou pod břevno otevřel skóre utkání.

Vyrovnat mohl na druhé straně Wilson, ten ale nedosáhl na centrovaný míč v podání Yedlina. Naopak udeřilo na druhé straně - dvacet minut před koncem rozjel pohlednou akci Tielemans, který do křídla vybídl k úniku Albrightona. Ten s ním doputoval až do pokutového území, načež zpětným pasem oslovil opět Tielemanse, který parádní utaženou ranou z hranice pokutového území zvýšil na 2:0.

Když už to vypadalo, že si hosté s přehledem ustráží vedení, podařilo se domácím přece jenom zápas zdramatizovat. Po volném přímém kopu si míč našel útočník Carroll a prudkou přízemní ranou nedal Schmeichelovi pražádnou šanci reagovat. Vyrovnat mohl v nastaveném čase Wilson, ten ale v nadějné pozice pálil z volej pouze do rukavic hostujícího brankáře. Případná branka by navíc stejně neplatila, jelikož se útočník domácího celku nacházel v ofsajdovém postavení. A protože si Newcastle už žádnou další šanci nevypracoval, dospělo utkání k vítězství hostujícího celku v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 0:4

02.01.2021 21:00

Góly: 23. Kieran Tierney, 28. Bukayo Saka, 61. Alexandre Lacazette, 64. Alexandre Lacazette

Lepší vstup do nového roku se snad Arsenalu ani nemohl povést. "Kanonýři" na půdě West Bromwiche Albion podali dost možná nejlepší výkon pod vedením stávajícího manažera Mikela Artety a drtivou výhrou 4:0 si připsali již třetí ligový triumf v řadě za sebou. Zatímco hosté díky tomuto výsledkovému zmrtvýchvstání pomalu stoupají tabulkou, West Brom si připsal další tvrdou prohru a zůstává v sestupovém pásmu s čím dál horším skóre.

Ligový nováček se sice marně potácí v boji o záchranu, ovšem na papírové favority se umí opakovaně vytáhnout, jak už se o tom v této sezoně přesvědčily kluby jako Liverpool, Manchester City či Chelsea, které s West Bromwichem shodně remizovaly. Arsenal však nic podobného nepřipustil a o své výhře z velké části rozhodl hned v úvodu navzdory hustému sněžení. Již úvodní střelecké pokusy Aubameyanga se Sakou předznamenaly nebývalou střeleckou aktivitu "Kanonýrů", kteří si nakonec jen za první půli připsali jedenáct střel, což se jim v předešlých zápasech mnohdy nepovedlo ani za celých devadesát minut.

Převahu hostí po dvaceti minutách přetavil v úvodní gól večera Kieran Tierney, a nebyl to gól ledajaký. Skotský bek jako by v chladném prostředí na bílém podkladu pookřál a svou dravostí dělal obraně Baggies neustálé potíže, které vyvrcholily ukázkovou individuální akci, kdy Tierney zamotal nohy Furlongovi, zasekl si míč do šestnáctky a svou slabší pravačkou vypálil ideálně na zadní tyč, kam se brankář Johnstone natahoval marně.

Předzápasová výzva domácího kouče Sama Allardyce hlavně se vyvarovat brzkých inkasovaných branek tak padla za své a aby toho nebylo málo, okamžitě následoval i gól číslo dvě, který pro změnu nechal fanoušky Arsenalu zavzpomínat na zlaté časy ještě pod vedením Arséna Wengera. Jednalo se totiž o lahůdkovou kombinaci na jeden dotyk mezi triem Lacazette-Smith Rowe-Saka, kteří v mžiku rozebrali soupeřovu obranu a Saka na závěr uklidil míč zblízka do prázdné branky.

Ve zbytku první půli dokonce "Kanonýři" usilovali i o třetí zásah, ovšem na Johnstona si dvakrát Lacazette ani Holding nepřišli. Po změně stran si však francouzský útočník spravil chuť se vším všudy. Ještě předtím na chvíli hostům zatrnulo, když skóroval Diangana, avšak správně zdvižený praporek čárového rozhodčího kvůli ofsajdu Robinsona celou akci zneplatnil.

Pak se už dostal ke slovu Lacazette, jenž se v poslední době střelecky probral k životu a potvrdil to i na stadionu Hawthorns. Nejprve na přelomu hodiny hry hrot Arsenalu napálil do sítě odražený míč, který chaoticky putoval okolo Johnstonovy branky jako pinballová kulička, kterou Ajayi napálil do vlastní tyče a následně zablokoval gólový pokus Smithe Rowea, a pouhých pár minut nato Lacazette reflexivně kolenem tečoval do branky i prudký centr Tierneyho.

Demoralizovaného soupeře, který po předešlé pětigólové prohře s Leedsem stihl další domácí debakl, si hosté vychutnávali i v závěrečných minutách. Šance na pátý zásah měli střídající Willock s Willianem a ojedinělou šanci domácích v podání Harpera dokázal v nastavení zneškodnit i do té doby vesměs nečinný Bernd Leno. Arsenal tak zvítězil 4:0 a místo děsivého boje o záchranu poskočil tabulkou alespoň na prozatímní jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 3:3

02.01.2021 18:30

Góly: 13. Aaron Connolly, 46. Neal Maupay (pen.), 70. Lewis Dunk - 19. Romain Saïss, 34. Dan Burn (vl.), 44. Rúben Neves

Velmi zábavný duel se odehrál Brightonu. Tamní "Racci" šli brzy do vedení, ovšem ještě do přestávky vstřelil jejich soupeř z Wolverhamptonu tři branky. V druhém poločase se ale domácím povedlo srovnat skóre. Konečná remíza 3:3 nicméně ani pro jeden celek mnoho problémů neřeší.

Střelecké hody započaly na jihu Anglie ve 13. minutě. Trossard i přes uklouznutí nacentroval z pravé strany před bránu, kde hostující gólman Patrício neodhadl zcela přesně let míče, který tak dříve zasáhl domácí Connolly, jenž poslal Brighton do vedení. Vedení ale vydrželo "Rackům" jen šest minut, kdy hosté zužitkovali již svůj pátý rohový kop v zápase. Semedo po nepovedeném zakončení vrátil balón do ohně, kde se hlavičkou prosadil při standardních situacích pravidelně nebezpečný Saïss.

Náskok mohl domácím vrátit znovu Connolly, avšak Patrício ve 25. minutě tentokrát proti nůžkám irského fotbalisty zasáhl přesně. Za dalších devět minut tak přišla obrátka ve skóre. Neto tvrdě vypálil na brankáře Sáncheze, který merunu vyrazil nešťastně jen do bránícího Burna, od něhož se kulatý nesmysl odrazil do sítě.

Burnovi se závěr první půle vůbec nevyvedl. Ve 44. minutě totiž stoperovi domácích utekl Traoré, kterého Burn poslal k zemi v pokutovém území. Sudí Madley tedy odpískal penaltu pro Wolverhampton, kterou s přehledem proměnil Neves. Hosté si tak do kabin odnesli hřejivý dvoubrankový náskok.

Na rozdíl jednoho gólu však Brighton snížil okamžitě po změně stran. Také hostující Moutinho se dopustil penaltového faulu, když v šestnáctce podrazil Maupaye, který pád na zem lišácky přihrál. Sám faulovaný následně poslal z jedenácti metrů míč přesně doprostřed brány. Patrício však zamířil k tyči, tudíž balón zastavila až síť.

Vyrovnaný stav mohl přijít již v 68. minutě, jenže Webster trefil po rohovém kopu střelu hlavou břevno a dorážka Zeqiriho zblízka přeletěla břevno. A tak se "Racci" dočkal až o dvě minuty později, kdy další rohový kop zužitkoval hlavičkou Dunk. Ve zbylých minutách se dlouho nic nedělo, až v nastavení našel Traoré hlavu Otasowieho, ten ale přestřelil bránu Seagulls. Obě mužstva si tedy nakonec body podělila. Brighton zůstává těsně nad pásmem sestupu, Wolves taktéž sídlí v druhé polovině tabulky, ovšem na svém kontě mají o osm bodů více.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Sheffield United 2:0

02.01.2021 16:00

Góly: 4. Jeffrey Schlupp, 45+6. Eberechi Eze

Sheffield opět ztratil body a překonal neveselý rekord Queens Park Rangers zpřed osmi let, když nezvítězil v prvních 17 zápasech sezony. Tentokrát Blades nestačili na Crystal Palace. Jediným, kdo měl na straně United důvod k radosti, byl v Premier League debutující mladíček Antwoine Hackford.

Domácí zadělali na úspěch hodně brzo. Zaha ve čtvrté minutě utekl po levé straně, před bránou pak vyhledal Bentekeho, který okamžitě přiťukl míč Schluppovi, jenž i přes bránící protihráče překonal Ramsdalea - 1:0. Sedm minut poté si již brankář Sheffieldu připsal na své konto úspěšný zákrok, když zlikvidoval ránu Townsenda.

Hosté nicméně dál nechávali "Orly" kombinovat a po půlhodině hry mohli Palace svůj náskok zdvojnásobit. Opět u toho byli Zaha s Bentekem, prvně jmenovaný přihrával před bránu na svého kolegu z útoku, ten již ale na přední tyči nedokázal usměrnit balón do sítě. Až ve 43. minutě se také Blades předvedli s vyvedenou akcí. Bogle se dostal za obranu Eagles, avšak z úhlu nepropálil gólmana domácích Guaitu.

První poločas byl kvůli zranění Schluppa prodloužen o pět minut, čehož Palace beze zbytku využili. Právě Schluppův náhradník Eze totiž v samotném závěru nastavení převzal míč na vlastní polovině, načež se vydal k pozoruhodnému sólu, kdy přešel Norwooda i Ampadua a precizním zakončením placírkou ke vzdálenější tyči navýšil náskok "Orlů".

Po změně stran ztratilo utkání na atraktivitě. Sheffield totiž pořád narážel na pozorně bránící Eagles. Domácího manažera mohlo mrzet jen další vynucení střídání, neboť hned zkraje druhé půle se zranil Benteke. V závěru duelu pak dostal v Premier League vůbec poprvé šanci šestnáctiletý mladík Hackford, který se dokonce málem dostal do gólové příležitosti, tu mu však nakonec překazil bránící Ward.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leeds United 3:0

02.01.2021 13:30

Góly: 29. Harry Kane (pen.), 43. Heung-min Son, 50. Toby Alderweireld

Po čtyřech zápasech bez výhry si Tottenham zkraje nového kalendářního roku spravil chuť, když přesvědčivě porazil Leeds. Vítězství družiny manažera Josého Mourinha opět režírovali produktivní útočníci Harry Kane s Heung-minem Sonem.

První útočná vlaštovka přišla od hostů, když Alioski ve čtvrté minutě pálil z levé strany do boční sítě. Šest minut poté střílel Alioskiho spoluhráč Klich nad břevno. Tottenham se pořádně osmělil prvně až v 17. minutě, kdy po kombinace se Sonem mířil nepřesně Kane. Podobně dopadla též snaha domácího Bergwijna. Až po dvaceti minutách hry zaměstnal brankáře Leedsu Mesliera dánský záložník Højbjerg, avšak strážce svatyně United příliš nezaměstnal.

Ve 27. minutě ale dostali Spurs zničehonic obrovskou šanci ke skórování. Hosté totiž zaváhali při rozehrávce, což chtěl Winks využít přihrávkou na Bergwijna, toho ale na hranici pokutového území srazil Alioski, což hlavní sudí Coote posoudil jako penaltový zákrok. K pokutovému kopu se postavil Kane, který poslal Mesliera do strany, aby sám pak střelou doprostřed zajistil "Kohoutům" vedení.

Domácí využili uklidňujícího prvního zásahu k ještě jedné brance před přestávkou. Kane ve 43. minutě vyhledal z pravé strany před bránou volného Sona, jenž se zblízka nemýlil a nedal Meslierovi nárok. Po gólu Sona pálil ještě v první půli Davies, avšak dvoubrankový rozdíl ve skóre vytrval.

Jakékoli naděje Whites na dobrý výsledek rozmetali "Kohouti" pět minut po změně stran. Ndombélého ránu ještě Meslier vyrazil na rohový kop, ovšem na Sonem rozehranou standardní situaci si naskočil Alderweireld, jehož hlavičku gólman Leedsu nedokázal před brankovou čarou zastavit. Krátce poté střílel těsně vedle tyče Kane.

Čtvrtý gól Spurs mohl po hodině hry přidat Bergwijn, jenže po přihrávce od Sona ztroskotal na Meslierovi. Další šanci měl Bergwijn v 66. minutě poté, co jej vysunul Kane, ale Meslier byl opět úspěšnější a pokus z úhlu kryl. Už se zdálo, že zápas dospěje v naprostém klidu do úplného konce, avšak v nastavení viděl obránce Tottenhamu Doherty zbytečnou druhou žlutou kartu a sudí Coote jej vyloučením poslal předčasně ze hřiště.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 2:1

01.01.2021 21:00

Góly: 40. Anthony Martial, 61. Bruno Fernandes (pen.) - 58. Bertrand Traoré

Manchester United vyhrál utkání sedmnáctého kola Premier League s Aston Villou 2:1. Domácí poslal do vedení Anthony Martial, poté vyrovnal Bertrand Traoré. Vítězný gól si z penalty připsal Bruno Fernandes.

Hned na začátku zápasu se Man Utd dostal do zajímavé šance, když nejprve Rashford skvělým lobem za obranu našel Fernandese, který vypálil, ale Emiliano Martínez jeho pokus vyrazil. Míč se tak dostal k Pogbovi, který jej podržel a posléze jej chtěl posunout na Rashforda, ale obrana už dokázala odkopnout balón do bezpečí.

Bruno Fernandes se středem hřiště dostal v jedenácté minutě dopředu a posunul míč na Anthonyho Martiala, který si ho připravil na pravou nohu a vypálil, ale Emiliano Martínez si připsal první velmi důležitý zákrok.

Matthew Cash po chvíli odcentroval z pravé strany skvělý míč do vápna, do kterého se opřel John McGinn, ale jeho pokus k levé tyči fantasticky vyrazil David de Gea.

Ve 37. minutě si Bruno Fernandes říkal o míč na hranici vápna, který nakonec získal a z otočky vystřelil, ovšem jeho pokus skončil těsně vedle pravé tyče.

Domácí mužstvo pár minut před přestávkou otevřelo brankový účet zápasu. Pogba skvěle vybojoval míč ve středu hrací plochy, ke kterému se dostal Rashford, jenž fantastickou patičkou poslal dopředu Aarona Wan-Bissaku, který následně odcentroval balón přesně na hlavu Anthonyho Martiala a ten zakončil do protipohybu gólmana.

Jack Grealish v 52. minutě svým centrem našel na hranici malého vápna Olliho Watkinse, ale jeho hlavičku fantasticky vyrazil David de Gea.

Hosté rozehráli v 58. minutě velmi rychle standardní situaci, čímž dostali obranu United pod tlak a Jack Grealish svým přízemním centrem z levé strany našel na zadní tyči zapomenutého Bertranda Traorého, který si zkušeně poradil a prostřelil De Geu.

Douglas Luiz poslal Pogbu o dvě minuty později k zemi uvnitř vápna a domácí měli velkou šanci jít zpět do vedení. K exekuci pokutového kopu se postavil Bruno Fernandes, který mířil k levé tyči, kam sice skočil také gólman Emiliano Martínez, ale na balón nedosáhl.

Martial na levé straně v 74. minutě posunul míč na Shawa, který v šestnáctce našel volného Pogbu, ale ten trestuhodně minul.

Bruno Fernandes byl o tři minuty později kousíček od druhé branky, když se dostal k míči před vápnem a poradil si s Grealishem, ale jeho následnou ránu vyrazil Emiliano Martínez a balón se také otřel o horní tyč.

Hosté měli v 93. minutě ještě po rohovém kopu šanci srovnat. Matthew Cash se dostal ke střele z nějakých dvaadvaceti metrů, ale jeho ránu k levé tyči skvěle vychytal David de Gea.

United se bodově dotáhli na první Liverpool, Aston Villa je šestá, ale má zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 0:1

01.01.2021 18:30

Góly: 86. Tomáš Souček

Český záložník Tomáš Souček pomohl v sedmnáctém kole Premier League West Hamu k výhře 1:0 nad Evertonem. On i jeho český kolega Vladimír Coufal odehráli celý zápas, vytáhlý defenzivní halv vstřelil svůj pátý gól v sezoně.

Na první šanci si fanoušci u obrazovek museli počkat do 25. minuty. Rohový kop z nohy Bowena zakončil Sébastien Haller, který poslal svůj pokus hlavou jen daleko od tyče domácí branky.

Ve 45. minutě měl Everton šanci jít do vedení. Bernard vyslal k bližší tyči pořádně tvrdou ránu, kterou poté zneškodnil pohotový Darren Randolph a zapsal tak velmi důležitý zákrok.

V 64. minutě sehrál West Ham pěknou kombinaci, ve které zakončoval zblízka Pablo Fornals, ale míč zaletěl jen vedle pravé tyče Pickfordovy branky.

Hosté se ujali v 86. minutě vedení a velmi se přiblížili ke třem bodům. Nejprve se balon odrazil od brankáře Evertonu po tvrdém pokusu Součka, míč poté prudkou přihrávkou poslal do pokutového území Aaron Cresswell a na pravé straně dobře nastavil nohu Tomáš Souček, který dostal balon za záda bezmocného Pickforda.

Everton tak zůstává v tabulce čtvrtý, v tomto kole se však před něj může několik týmů dostat. West Ham je desátý, ale na svého dnešního soupeře ztrácí pouze tři body a na druhé místo čtyři.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1796237:2133
2.Manchester United16103333:2433
3.Leicester City17102531:2132
4.Tottenham Hotspur1685329:1529
5.Manchester City1585224:1329
6.Southampton FC1785426:1929
7.Everton FC1692526:2029
8.Aston Villa1582529:1626
9.Chelsea FC1775532:2126
10.West Ham United1775524:2126
11.Arsenal FC1772820:1923
12.Leeds United1772830:3323
13.Wolverhampton Wanderers1764718:2422
14.Crystal Palace1764722:2922
15.Newcastle United1654718:2619
16.Burnley FC154479:2016
17.Brighton & Hove Albion1728721:2814
18.Fulham FC1525813:2311
19.West Bromwich Albion17151111:398
20.Sheffield United1702158:292
Zbývající zápasy
03.01. 13:00Burnley FC - Fulham FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1582)

Přidat komentář
celeb

Souckov West Ham

Reagovat
Devil

Souček první gól v rámci pl v roce 2021

Reagovat
smazaný uživatel

No letosni sezonu to tak vypada, ze to je jeho West Ham.

Reagovat
Rock

U většiny případů se tomu směju, ale zrovna tady to sedí ... Souček si od příchodu do Anglie osedlal West Ham jako děv*u, lehce jí přiškrtil, padlo pár facek, ale ještě se neudělal

Reagovat
Busby babes

Porad premyslim, kam by se Soucek mohl posunout z WHU. Nikam mi moc nesedi... Ale hraje letos skvele.

Reagovat
Swarley

To je těžký, on se prostě perfektne hodí do toho Moyesova fotbalu... Nechci ho podceňovat, hraje zatím famozne a jen tak dál, ale jestli to bude na posun do těch nejlepších týmu, na to bych si úplně nevsadil...ale taky jsem nečekal, že se takhle prosadí, tak ať mi klidně v budoucnu zavře hubu znovu... Je to super vidět takhle od nás někoho válet v PL...

Reagovat
Busby babes

jj, presne tak. Asi i pro jeho karieru by bylo lepsi hrat porad ve WHU a treba bojovat o EL nez hrat obzapas treba u nas (at se nikdo neurazi)...

Reagovat
kolouch

Souhlasim, jen at pekne zustane kde je

Reagovat
Remt

Ale byl bych velmi velmi zvedavy jak by se mu u vas darilo

Reagovat
oli9

Reagovat
Le Gunner

Ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu si ho umím představit v Man Utd. Mc Tominaye strčí do kapsy

Reagovat
Busby babes

coz o to, jen to neni takovej upgrade (pokud vubec) aby se nam to za tech 50+ mega vyplatilo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

to je právě těžký, u nás je ten styl hry jiný a i z toho postu by neměl tolik příležitostí skórovat, jak to má teď ve West Hamu...podle mého by i McTom byl produktivnější ve West Hamu než je u nás a je to právě o tom, co Moyes hraje...

každopádně teď je tam rok, hraje perfektně a má úžasnou formu...pokud to udrží, o ten přestup si rozhodně řekne...

Reagovat
Swarley

a docela by mi sedělo jeho přirovnání k Fellainimu...nejen výškou, ale i tím herním projevem...Fella hrával sice pod Moyesem možná trošku výš, ale je to podbné...ten byl v Evertonu pod Moyesem úžasný, ale po přestupu k nám už to taková sláva nebyla...čátečně to bylo taky pod Moyesem, kterýmu to celkově nesedlo, ale i pod dalšími ukázal, že prostě má svoje limity a hodí se jen do určitého typu fotbalu a jako žolík mohl být super...ale na MU to bylo celkově málo...

samozřejmě to nemusí být případ Součka, ale určitou podobnost bych tam viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i na Euru

Reagovat
PP

Fella II..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Mastný Chobot

tá paralela s Fellainim je podľa mňa celkom jasná. Vo WHU/Evertone hviezda, vo veľkoklube by bol vyhasol. Presne ako Fellaini alebo aj Young.

Reagovat
Swarley

přijde mi to tak, ale strašně rád se v tomhle spletu...maká na sobě, není to žádný namistrovaný dement a moc mu budu přát, ať mu ten případný přestup o level dál vyjde...ale jestli zůstane delší dobu ve West Hamu a tam bude hrát pravidelně základ, tak to absolutně žádná ostuda nebude...víc takových...

Reagovat
srandamač

Letos co zápas, to gól

Reagovat
smazaný uživatel

k Mourihnovy

Reagovat
Generalní Gladiator

Bayern je asi největší nesmysl,co?

Reagovat
Freedo

Na první pohled jo, ale pokud jde o skladbu kádru, tak by se jim hodil víc než top mužstvům v PL a styl hry by mu mohl vyhovovat taky. Za mě by se tam prosadil.

Reagovat
bobis21

Přes dvojici Kimmich - Goretzka dost složitě, jedině že by se Kimmich měl usadit natrvalo v obraně.

Reagovat
Salfovic

Jo, kvůli Součkovi se klíčový hráč zálohy bude dávat na stopera. Některé tu zas chytá fantas.

Reagovat
bobis21

Tak jsem to ale nemyslel... V obraně už v minulých sezónách nastupoval, kdyby se třeba rozhodli že ho tam chtějí posunout trvaleji, mohli by hledat někoho do zálohy. Rozhodně jsem to nemyslel tak že by to bylo kvůli Součkovi. Naopak říkám že přes ně by se tam neprosadil.

Reagovat
PP

on právěže začínal na krajním beku za Lahma, ten se přesunul na střed a to samé pak potkalo i jeho? A jak byl skvělý bek, tak je skvělý záložník.

Reagovat
stas87

Kimmich bol vzdy zaloznik, beka z neho robil Guardiola ked bol Lahm zraneny alebo ked ho dal do zalohy a Kimmicha na beka. Karieru ale zacal v zalohe a tam hra lepsie ako na beku.

Reagovat
Kinky7

Dle meho nazoru nejlepsi hrac lonskeho roku (mozna vyjma Lewy). Ale zadne DMko nikdy cenu nevyhraje

Reagovat
PP

aaaha.. tak já ho registruju nejspíš od té doby, co hrál za Lahma. Přeci jen, vystrnadit ze sestavy Lahma tehdy nešlo..

Reagovat
Kinky7

Mistni fans Bayernu mi rikali ze by se jim libil na misto Martineze

Reagovat
Müllered

Jenže JaviMar odehraje v základu minimum, jinak nastupuje na pár minut, to je se Sukovou cenovkou nereálné.

Reagovat
Kinky7

Hlavně při politice Bayernu při nákupu

Reagovat
bobis21

Reagovat
Bayern +

Keď už, tak Coufal miesto toho plašana Sarra. Ten by na to aj mal, ale bola by škoda aby len kryl chrbát Pavardovi. Vo WHU hráva pravidelne.

Reagovat
spider_8

Mne se z tech top tymu hodi akorat do Spurs pod Mourinhem. A to taky muze byt jen na pul roku

Reagovat
bobis21

Z těch velkoklubů v PL se nikam moc nehodí, případně tam na tu roli už hráče mají (Højbjerg v Tottenhamu, McTom v MU). Na druhou stranu, pokud West Ham bude někde kolem 8.-.12. místa a Souček tam bude patřit k těm nejlepším, bylo by vůbec špatné že by tam zůstal? Není potřeba se přesouvat jen aby se přesunul.

Reagovat
Busby babes

vubec, pisu to dal.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co když bude nejlepší a udělá další výkonnostní posun? Bez pohárů se "plácat celou kariéru ve středu ligy by byla velká škoda.

Reagovat
bobis21

Ano, ale pak je tu ten problém kam se posunout. Samozřejmě je otázka kdo bude ty týmy v daném čase trénovat, ale ke Guardiolovi se mi nehodí, pro Arsenal to není ten typ hráče kterého podle mě do zálohy momentálně potřebují, v Chelsea by ta záloha byla moc defenzivní s ním a Kantem zároveň. Teď když nad tím přemýšlím tak by snad jen Klopp dokázal najít využití pro ty jeho dvoje plíce.

Reagovat
Jurgen

Přes Fabinha by si na DM nekopl a sice by mohl na box to box, ale tam je opravdu konkurence. Henda neposadí asi nikdo a Thiago je hráč z jiné galaxie a za mě v top 3 záložnících světa. Plus Gini, Keita, Ox...Na poslední dva se nedá spolehnout a Gini možná půjde, ale stejně pro něj v LFC není místo.

Reagovat
Bayern +

Hlavne dávať mu Fabinhove úkoly je kolosálna pičovina.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě bych netvrdil, že se někam nehodí. Pokryje spoustu prostoru, ubrání mraky standardek a hlavně má v sobě díky geniálnímu výběru místa 8-10 gólů za sezónu, což je prostě mimořádný počin a jen těžko se to dá bránit v kombinaci s jeho fyzickými proporcemi. Na pohled to na podobný úrovni nikdy nebude žádná hitparáda, ale takový ofenzivní příspěvek má v dnešní době pouze pár záložníků a to se ani nemusíme bavit o jejich roli. A to píšu s vědomím toho, že bych ho radši viděl zářit ve WHU, než se trápit v jakýmkoliv velkoklubu.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mates_Matesović

U nás by spíš mohl zastat tu roli Sissoka, jenom škoda, že ho nezaplatíme

Reagovat
oli9

Já doufám že zůstane. Takhle mu můžu přát a navíc mu to sedí... V United, Chelsea atd bych mu moc nepřál

Reagovat
Cobra

Já si ho třeba dovedu představit u nás místo Sissoka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by držel WHU svými výkony v první polovině tabulky, tak si myslím, že i on by neměl tu potřebu se někam vyloženě hnát.

Reagovat
Coutinho10

klidne by se mi libil u nas v LFC...ten styl by mu mohl sedet, sice velka konkurence, ale mel by na to

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by Suk zapadal Kloppovi do systému

Reagovat
cristiano.K.

Souček je pravidelně jeden z hráčů, co má naběháno nejvíc kilometrů. Úplně v pohodě do rotace by šel, ale je to bezpředmětně řešit, protože LFC má přetlak v záloze.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Melda

Já si myslím, že vůbec.U nás ti záložníci musí hrát rychle od nohy a to není Součková přednost.

Reagovat
cristiano.K.

s tím se dá souhlasit, co se rozehrávky týče. Má zase jiné přednosti, podle mě by to zvládl.

Reagovat
vodka

Reagovat
mickey mouse

já bych si ho u nás přál, ale myslím že by si nekopl, přes Fabinha by se do základu nedostal

Reagovat
Coutinho10

jako momentalne by se tezko nekdo vytlacoval, ale pokud by dostal sanci, tak by si to misto podle me udrzel, ale jak pises, tak tento post je celkem dobre obsazeny a tam nas bota netlaci, takze jedine, kdyby se nekdo zranil nebo odesel...spis se musime zamerit na jine posty

Reagovat
Elliasson

Možná jsem trochu jinak uvažující člověk, ale když jsem v elitní lize, v týmu, kde se mi daří, tak nechci po pouhém roce myslet na odchod. Ano, člověk má posouvat své hranice, ale ty může Tomáš stále posouvat a za mě klidně ať zůstane ve West Hamu. Ten tým může ještě něco dokázat!

Reagovat
Cuore sportivo

Reagovat
Losinho

Kromě City a Arsenalu nikde nejde ten herní styl vyloženě proti němu. Ale je to celkem risk a asi i drahej risk.

Reagovat
Hector17

Možná na rozšíření kádru do Žižkova.

Reagovat
cristiano.K.

velká sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Nepleť si Tomáše Součka s Davidem Součkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je David Souček?

Reagovat
Elliasson

Omlouvám se, Filip. Spletla se mi jména.

Reagovat
Manchestersky Krocan

podľa mňa minimálne ešte jednu celú sezónu dá za West Ham a potom sa uvidí, ale West Ham zaňho bude pýtať ako za oporu pálku, ak mu to takto pôjde naďalej a štýlom hry sa asi nikam nehodí, respektíve by to nebol hráč priamo do základu, ale na pomedzie základu a lavičky a asi nebudú ochotní zaňho zaplatiť nejakú väčšiu sumu....najviac by sa hodil k Mourinhovi, ale kto vie, či ešte bude u Spurs, prípadne Liverpool, kde by sa uplatnil ako DM alebo box to box, ale bol by to skôr lavičkový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Galaktický bílý Yaya

Reagovat
montaigne33

SUPERSUK!!! Až na jednu "odfláknutou" přihrávku odehrál další kvalitní zápas korunovaný vítěznou brankou JE TO BOREC

Reagovat
Coutinho10

jakou odflaknutou myslis ? jestli tu, jak sla do outu a nezpracoval ji Cuf, tak ta byla dobra, ale spis Cuf zaspal a jestli jinou, tak nevim jakou, ale jinak byl opet famozni, vsechno si pohlidal, dobre to rozdaval a vitezny gol je pro nej za to odmena

Reagovat
doshcz

ta nahrávka byla hrozná, zas se z něj neposer

Reagovat
Coutinho10

toto bych nebral jako chybu, ale chapu, ze je potreba neco nedokonalyho vzdy najjt

Reagovat
doshcz

to spíš ty se snažíš nic nedokonalého nevidět

Reagovat
Coutinho10

tak mozna trochu , ale jestli teda nejde rict, ze to byl dokonaly vykon, tak ok, prijimam to ...nastesti z toho outu nic nebylo a hlavne byl na utocny pulce

Reagovat
montaigne33

Ano, tu... Cuf to nemohl stihnout/ zpracovat. Celkově Suk hraje perfektní sezonu, jen tak dál! WHU odehrál velice dobrý zápas

Reagovat
Coutinho10

Cuf s ni asi tolik nepocital no, ale podle me ji daval dobre, ale jinak opet famozni vykon, jak pises

Reagovat
Zaschrona

Panečku, to byla bída. Už aby tenhle hrozný rok skončil.

Reagovat
Busby babes

new year, same Everton.

Reagovat
Bayern +

Ďakujeme

Reagovat
Salfovic

Jak na novej rok ...

Reagovat
jenage

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lof

Reagovat
havrys99

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kolouch

RIP in peace hector17

Reagovat
EXoRcIsT

?

Reagovat
Remt

hejtí tu Součka jak může

Reagovat
Rolf

Impotentní antifotbal.Za 1.poločas střely na branku 1:0.Za celý zápas jsem neviděl 3přihrávky

směrem dopředu od hráčů Evertonu!Tomuhle říkají nejlepší liga na světě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

parada WHU sice vsichni maji zapas jeste pred sebou, ale ztrata 3 body na 3. a 4. tym je luxus...jen tak dal

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jackmaker1989

Sukovi to nejde nepriat. Strasny borec. Regulerne moze dat za sezonu 10 golov uplne bez problemov.

Reagovat
Salfovic

Tak to je snad jasné, když jich má 5 po necelé polovině.

Reagovat
Remt

to stejne jsem si rekl po precteni komentare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Souček nejlepší střelec West Hamu tuhle sezónu v rámci ligy.

Reagovat
icemike

Dokonce nejlepší střelec celé PL... Letos

Reagovat
Rolf

Vydržet se na ten antifotbal koukat do konce je opravdu za trest.

Reagovat
PhilipS

Na začátku sezóny jsem říkal, že Souček je world class. Dostal jsem tu výsměch. Chtěl jsem ho i do Arsenalua a do krve jsem se tu hádal. Tak co hoši, už chápete?

https://twitter.com/Worville/status/1345087172479754241/photo/1

Reagovat
ajouki

Ty počty jsou dlouhodobě jednoznačné. Minimálně u 3 z 5 vlastností, které definují záložníky PL, je world class. Každý trochu schopnější trenér by jej dokázal zapracovat do sestavy. Chápu jen Guardiolu, který má pevnou filozofii, kde Součkovi chybí důležitá vlastnost.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Freedo

Jakých 5 vlastností považuješ z toho výčtu za nejklíčovější? Vždyť záleží na pozici a úkolech na hřišti - někdo víc využije obranné a někdo útočné.

Reagovat
ajouki

Defenzivní složka (odebírání míče a bránění centrů), ofenzivní složka (doplnění vápna), taktická zodpovědnost + stabilita výkonů, mezihra a vytváření brankových příležitostí. Samozřejmě se to dá rozepsat i trochu jinak. První tři je ale world class, mezihra průměr a vytváření šancí podprůměr.

Samozřejmě záleží na pokynech, ale i když dáš Součkovi jasný pokyn, tak ti přinese top výkon i v jiné složce hry aniž by jsi o cokoliv přicházel. Oproti jiným defenzivním hráčům (Sissoko, Fred, McTominay, Jorginho, Xhaka) se dokáže přiblížit k 10 gólům za sezonu. Oproti ofenzivním hráčům má výhodu, že má koncentraci na 90 minut a své soupeře nahání jako pes.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Beči

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

Mno uprimne pri srovnani rodri soucek na tom suk spatne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

World class

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
berliner

WHU, AV nebo Southampton chci v poharove Evrope

Reagovat
Kixi Syhimour

Souček

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
kolouch

Sou ček

Reagovat
Beči

S o u č e k

Reagovat
Gazdo

Souček

Reagovat
TheTopFootbaler

fer ový Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Whoscored Souček zase muž zápasu a celkově podle jejich hodnocení 12. nejlepší hráč PL v této sezóně. Taky je jeden ze tří hráčů, kteří letos ještě nevynechali ani minutu

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak letos jich je určitě víc.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jeden ze tří ve WHU

Reagovat
Busby babes

Nejvic nasranej musi byt Noble. Hlasuje pro Brexit a stejne prijde Soucek a pripravi ho o praci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Swarley

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Müllered

Reagovat
doshcz

hláška roku

si to nemusel překládat, lovče biggrinu https://twitter.com/JoeWritesftbl/status/1345087711431024643?s=20

Reagovat
Busby babes

pro neanglictinare.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Uwe háže buly

Co je na tom vtipnýho?

Reagovat
doshcz

ode mě to byla ironie, chtěl jsem poukázat na to, jak tady vznikají "hlášky"

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
doshcz

díky díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dody10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Beči

Další kandidát do hlášek roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
Nebelung

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayern +

Avšak Noble o prácu nepríde, už teraz pre neho chystajú miesto v realizačnom resp. trénerskom tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale az se poradne ostriha

Reagovat
havrys99

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Suk

Reagovat
Slavia10

Na jednu stranu bych mu moc přál byt v nějakém velkem týmu, i kdyby nehrál každý zápas v základu, musí to být úžasný pak vyprávět. Ale ne pravda, že Souček je typ fotbalisty co neunese být back up, a kdyby zůstal ve West Hamu tu jednu dekádu a hrál celou dobu PL, tak stát se legendou West Hamu taky není vůbec malý úspěch a Česko mi mohlo byt velmi pyšné.

Reagovat
Slavia10

By mohlo být*

Reagovat
Coutinho10

nemusi se nutne nekam hnat a riskovat, ale verim, ze ma sanci se prosadit i ve velkoklubech, ale zaroven si myslim, jak pises, tak ve WHU muze zanechat velkou stopu a treba dosahnout i super vysledku a udelat nejaky velky klubovy uspech

Reagovat
Rolf

Legendou WHU je Tomáš,ale Řepka,který tam strávil celých 5let a loučil se s ním plný stadion potleskem ve stoje!Do toho má ještě hódně daleko.

Reagovat
kolouch

Taky jsem nekde videl anketu fans West Hamu o nejhorsiho stopera, ktery kdy v klubu hral. Repka se tam pohybuje sakra vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš sem dát odkaz na tu anketu?

Reagovat
osobnostx

Myslím že se pleteš. Určitě "vyhrál" Kováč. Toho dodnes nerozdýchali...

Reagovat
cubinho

To teda má, když jsou všude prázdné stadiony.

Reagovat
cristiano.K.

jasně,že když hráč někde končí po pěti letech, tak se dočká potlesku.

Řepka žádná legenda nikdy nebyl, to byl Mikloško, který odchytal za WHU přes 300. zápasů.

Coufal za dva roky strčí celého Řepku do kapsy a ještě mu tam zbude místo.

Reagovat
Losinho

Kdyžtak se tam vrátí

Reagovat
KingMaster13

Do Slávie ho kdyžtak taky vždycky vezmeme

Reagovat
Le Gunner

Navíc to vůbec nemusí znamenat nějakou ztrátu ambicí nebo co já vím. West Ham je regulérně tým co může pomýšlet na play off run v Evropské lize. Pokud by měl být Souček základním stavebním kamenem takového úspěchu... Byl bych hrdý.

Reagovat
kolouch

Myslim, ze Soucek zatim nikam nepujde. Mnohem vic se mluvi o prestupu Riceho do Chelsea. Soucek ted spis dostane vyrazne vylepsenou smlouvu. Majitele West Hamu jsou sice retardi, ale ne takovi, aby si prodali oba CDM.

Reagovat
KingMaster13

Nemá kam spěchat, ať se vyhraje a zvykne na Anglii. Virgil přestupoval taky někdy až v 28

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Suk bere teď?

Reagovat
Losinho

Suk víc gólů v PL než Werner

Reagovat
Kejza

Reagovat
Busby babes

zas Werner k tomu ma 4 acka..

Reagovat
Slavia10

Werner stal 2x tolik a mel byt mega star

Reagovat
smazaný uživatel

Souček upsal duši ďáblu?

Reagovat
Kokesh

Spíš drží hubu, krok a maká.

Reagovat
Slavia10

Jakože jo. Nechápu, proč ho někteří lidé schazují, z neho bychom si mohli vzít příklad všichni v osobním životě. Ve svém oboru není největší talent, ale opravdu to vydřel, většina lidí v životě nema vůbec tušení, co by mohli dokázat, jak by se mohli mít lip, kdyby ze sebe opravdu vyždímali maximum.

Reagovat
Kokesh

Protože si tu někteří myslí, že každý fotbalista musí mít talent jako Messi nebo techniku jako Zidane, aby mohl být oslavován...

Jak říkáš, jede na maximum a dává do toho vše, jen on sám si může posouvat své limity. Jestli je má ještě dál, uvidíme, každopádně s tímhle přístupem mu nejde nepřát.

Reagovat
fenixLFC

nikto okrem nejakych fans sparty ci koho tu nezhadzuje soucka za to co dokazal. kritizuje sa ale to ze kvoli tomu ze dal enjake goly by mal ist rovno do velkoklubu, pricom sa ani torchu nezamysla nad dalsimi podstatnymi faktami preco to je nerealne. a ked spochybnis ze by mal mat na velkoklub tak si hned hejter...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl, že Souček bude mít víc gólů než Sterling, Cavani nebo Giroud

Reagovat
John Obi Mikel

Proč zmiňuješ zrovna Girouda?

Reagovat
Freedo

Tak stejně jak dohromady Werner a Havertz za 140 mega. Zní to líp?

Reagovat
John Obi Mikel

Zní to logičtěji, protože kritizovat Olieho za nedostatek gólů na podzim není úplně na místě.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to "slavný" jméno a má miň gólů

Reagovat
Freedo

Než Cavani a Giroud, to bylo docela jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zmiňuješ zrovna Cavaniho?

Reagovat
Gazdo

Proč zmiňuješ zrovna Součka?

Reagovat
TheTopFootbaler

Proč zmiňuješ zrovna góly?

Reagovat
John Obi Mikel

Souček mi dělá velkou radost.

Reagovat
LokoLFC

Strčte si ten VAR do prdele, co je tohle zase za faul?

Reagovat
mesyas

VAR je pro někoho "spravedlivější".

Reagovat
LokoLFC

Bohuzel...

Reagovat
cristiano.K.

To je zase šílená ostuda pro VAR, jakou penaltou MU vyhrál, trapas. Nepřekvapuje mě, že je u toho Oliver. Fakt u toho člověk musí přemýšlet, zda je jedná jen o pochybení nebo tlačení kárky MU.

Reagovat
iamek

Reagovat
Registrujisejenproto

kašpárku

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

uz se zas vraci ta vlna respektu... chybelo mi to.

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

MU a FA

Reagovat
smazaný uživatel

MUFAni

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

jj, ale to ze uplne jasnou penaltu nam v prvnim polocase nepiskli uz nezminis.....

Reagovat
iamek

To už není ono.

Reagovat
Hokaido

Má na tohle někdo link? Na Redditu nic není.

Reagovat
aramaki

klasika, dokedy to takto budete furt omielat. Vymyslená penalta je vlastne OK, lebo vám predtým nepískli dve (rovnako vymyslené) penalty. Nie, v 1. polc. nemala byt ziadna penalta. Hlavickovy suboj, pri ktorom si Pogba naskocil. Bolo by fajn dat sem video z toho, lebo mam pocit, ze hubu si rozbil pri dopade na laket hraca, ktory k nemu stal chrbtom.

Reagovat
EXoRcIsT

sak tam v prvom polcase dostal Pogba od Mingsa tak laktom ze mu rozbil usta a mala byt penalta alebo cely zapas pre AV kazdy kontakt piskal tak o com tu tocis jake tlacenie kary asi tak jak ked sa Salah hadze na zem u vas

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Pigeon

Omlouvá tě frustrace a to, že jsi očividně zápas neviděl, jinak bys takovou hovadinu nenapsal.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem jen posledních 30. minut a zkusil vám posrat tu výhru, psal jsem to ještě,když se hrálo

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
aramaki

seriozne, toto by mali zacat normalne trenovat aj ostatne kluby, pri kazdom kontakte s nohou hraca sa potknut o vlastnu nohu, spadnut a penalta...ani na videu nedokazatelne, akou silou akoze posunul volnu nohu hraca..dost dobry sposob ako oyebkat VAR a vydrankat si penalticku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

hral jsi nekdy fotbal? ne, jinak, delal jsi nekdy jakejkoliv sport?

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

velka smula pro A. Villu, protoze tam v zaveru, kdyby to nebylo bloknuty, tak to je 2:2

Reagovat
iamek

Kdyby Martinez neměl zákrok proti TOP střele Bruna, tak je to gól.

Reagovat
Coutinho10

ale porad by se na to dalo reagovat...na toto uz ne, ale mate ted viteznou mentalitu + i potrebny stesti v nekterych situacich jako my loni, takze budete tezky souper

Reagovat
iamek

Mi tam pořád chybí větší dravost v koncovce a trošku rotace Bruna/Harryho. Ale chápu, že Olé je nechce posadit, protože jsou základní stavební kámen.

Reagovat
Coutinho10

jinak dokazete ale dobre reagovat na vysledek, konkretne na obdrzeny gol, kdy hned se vam podarilo se dostat zase do vedeni a je potreba pochvalit i De Geu, ktery se opet zlepsuje, takze muzete hrat celkem v klidu a kvalitu dopredu mate velkou a ani nejakou extra dravost nepotrebujete + zolik Cavani, ktery je ted sice out, ale jako i tak vas vidim hodne vysoko a asi to bude mezi nama o ten titul, jsem hodne zvedavej na vzajemny zapas

Reagovat
iamek

Trošku se tady zapomína na City. Pokud vyhrají obě dohrávky, tak jen bod za náma. Navíc jim šlape obrana. Uvidíme jak se na nich projeví C19, ale myslím, že nějak moc ne.

Reagovat
Coutinho10

no, uplne me nepresvedcili svojim hernim projevem v poslednich zapasech, ale samozrejme je odepsat nemuzeme, ale mam pocit, ze vic budete zlobit vy a oni urcite budou mit prioritu v LM

Reagovat
ManUnited

Výbornej zápas kdo by po Tottenhamu řekl, že na novej rok budeme druhý o skóre Lukeovi ta konkurence prospěla dneska hrál skvěle, celkově všichni dobrý (Tony jak makal ) akorát Scotty slabší Villa taky skvělej výkon není náhoda, že jsou tak vysoka Jack je výbornej hráč, jen si neumím představit kdo z tý špičky by ho mohl přivést teď no

Reagovat
iamek

Oliver naprostá parodie na rozhodčího. V prvním poločase nepískne jasnou penaltu, pak pískne každý kontakt, obě nastavení úplně wtf. Šílený rozhdočí

Dneska super ofenzivní výkon od krajních beků . Nejhorší Mctominay a nejvíc se mi líbil asi Pogba a DDG. Pokud nezačneme řešit lépe tu finální fázi, tak přijdeme zbytečně o dost bpdů.

Reagovat
Tolstobik

rozhodci traged. Martial a Pogba dnes velmi dobre

Reagovat
iamek

Martial podržel nehorázně balónu. Parádní výkon.

Reagovat
iamek

Jo a Bailly dneska top . O level lepší než Harry. Akorát ty sáně si mohl odpustit

Reagovat
Busby babes

jako na co tam nastavoval tu pul minutu navic? Watkins se tam v case 95:01 jeste asi pet vterin dohaduje jestli hodi nebo nehodi aut...

Reagovat
iamek

To samé první poločas. Nastaví dvě minuty a vybojujeme roh v čase 46:52 a pískne konec

Reagovat
VTID94

United nemuze Var pomuze

Reagovat
EXoRcIsT

sa spamataj sak kazdy zapas tazite z toho ze sa tam grealish hodi 15x o zem po kazdom kontakte. A co hovoris na zakrok MINGSA ? laket do hlavy v 16tke ze rozbije protihracovi usta to nieje penalta mozno cervena

Reagovat
Devil

Neplač.....

Reagovat
Registrujisejenproto

United mají tuhle sezónu ten kousek štěstí navíc, co měl třeba LFC minulou sezónu, tak snad jim to brzo skončí. Ale jinak bych to jako nějak nezaslouženou výhru dnes neviděl.

A vůbec, pořád lepší se rvát o titul s United, než se slepicemi

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeees! Skvělý závěr od nás, kdyby to bylo v minulé sezoně tak to poserene a je to remíza! Tenhle tým se zvedá! Top 4 by jsme měli dát!

Reagovat
smazaný uživatel

Málo

Reagovat
VTID94

SAR sa musí hanbiť fuj varchester

Reagovat
Diskostu

len vykompenzoval tu neodpískanú...Villa si body nezaslúžila

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 10x to sem napiš

Reagovat
Benedict

SAR???? To jako Edwin? nebo Sir Alex Rerguson???

Reagovat
Diskostu

Oliver to bola tragédia najprv neodpisaka 1000% penaltu potom odpíska nepenaltu potom kompenzuje aston ville za Penaltu :DDDD Ale celkovo Villa si body nezaslúžila... United dopláca na Impotenciu v útoku

Reagovat
Busby babes

3 body, to je hlavni. Podle me zabavnej fotbal, hodne sanci, nahoru dolu, melo to tempo, dobre se na to koukalo. Skoda toho cisteho konta no. Ale Villa si sance pripravila. Penaltu jsme resili vedle, takze to nema uz moc cenu. Kazdopadne je super, ze VAR pomohl k tomu, ze se ted nemusime o tehle situacich hadat.

Pogba dneska velmi dobrej vykon, DDG fantastickej.

Reagovat
Busby babes

Oliver fakt prisernej vykon.

Reagovat
iamek

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Makiii

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Hezký zápas.. a United už celkem slušná vítězná šňůra..

Reagovat
wild

Dalsie dolezite 3b. Dnes aj celkom slusny vykon. Najma Pogba hral skvele a Bailly top vykon znova. Nakonci to zachranil. Ked zostane zdravy, tak s Maguireom mozu vytvorit spolahlivu stopersku dvojicu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

hraje suprově

Reagovat
Makiii

Loket Mingse mela byt jasna pecka a tu na Pogbu bych asi zas naopak nepiskl... I kdyz je dost mozny, ze ho Luiz nechtene strejchnul lehce a on si pak zavadil o svou nohu, ale tezko rict...

Kazdopadne si to delame zbytecne tezky... Stacilo vyuzit ty sance, co jsme meli a mohl se ten zapas dohrat v klidu. Na obe strany jinak moc peknej ofenzivni vykon.

AWB me totalne nasral pri tom obdrzenem golu, stejna picovina, jak se Spurs, kdyz stoji 2-3 hraci u balonu misto toho, aby sli na svou pozici...

Strasne, ale strasne dulezite body a zaroven tedy i zaslouzeny, penalta, nepenalta

Ty sance musime davat, nebo se nam to muze vymstit v case...

Za mě dnes asi nejlepsi Pogba, Martial/Bailly a DDG.

Reagovat
ManUnited

souhlas + se mi dneska dost líbil Shaw

Reagovat
iamek

Konkurence mu prospěla. To samé DDG. Ještě to chce někoho pořídit pro AWB a bude to ideál.

Reagovat
Swarley

hlavně to pravé křídlo už konečně

Reagovat
iamek

Diallo

Reagovat
Swarley

to bude fakt až taková pecka?

Reagovat
iamek

Směrem dopředu ano, ale směrem dozadu to bude zajímavé . On se hlavně fakt pohybuje hlavně na RW. Netlačí se do středu zbytečně jako Mata nebo Mason. Hlavně ta přímočarost je super, dribling, rychlost. Navíc podle zpráv z Itálie dost maká od přestupu na Angličtině. Tohle je třeba průser u Pellistriho, kterému to prý moc nejde

Reagovat
Swarley

jako jsem rozhodně zvědavej, ale zase v tom věku čekat, že to bude hned na nějaký stabilnější základ...pokud je Sancho definitivně mimo a už po něm nepůjdeme + se teda věří tomuhle týpkovi, tak by to možná chtělo vzít nějaké zkušenější a ne tak drahé křídlo...

Lingard je na odchodu, James možná hostovačka a do budoucna to stejně na MU není...pak tam těch hráčů na křídla až tolik nemáme a ještě někdo stejně musí přijít...

Reagovat
iamek

Kdyby nááááhodou Sancho došel, tak by to bylo zajímavé. Sancho, Diallo, Pellistri. Všichni mladoši. Na LW se nám pak vratí Chong a s áčkem už trénuje Elanga. Hezké starosti. Každopádně tyhle dva přestupáky se musí dokončit čistka. Rojo, Jones, TFM, Romero, Lingard ...

Reagovat
Swarley

tak já pořád doufám, že to bude ten Sancho...ale uvidíme, každopádně v těch přestupech se s Olem udělal pořádek a většina z toho dává smysl a vychází to...snad tak budeme pokračovat...

Reagovat
Busby babes

Timbo prej mozna dostane novou smlouvu se ted psalo.

Reagovat
iamek

Prý ji odmítl. Mi nedává smysl ta délka, protože 3.5 roku je fakt dost.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "Amad [Diallo], we've had all the paperwork, I can't see any obstacles. Hope very soon he will be with us. Very excited to have him in. He'll need time to develop. Apart from that I'm not thinking too much about [January].

tohle vypada dobre.

Ad odmitl. To jsem rad. zabil by si karieru. Fakt rad vidim, ze chce radsi jit nekam, kde bude hrat nez sedet u nas nebo chodit po hostovackach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně by jste se měli zbavit toho zoufalce na lavičce

Reagovat
Busby babes

my jsme s nim spokojeni.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
ManUnited

zas nehraje základ ani v Atalantě, bylo by asi naivní věřit, že bude okamžitě posilou ikdyž by to bylo samozřejmě krásný

Reagovat
iamek

Nehrál, protože jde k nám. Jinak by odehral víc. Tam byl problém, že se nestačilo už vyřídit povolení. Co jsem pročítal tenhle přestup, tak jsme ho chtěli o rok později, ale vložil se do toho Juventus, tak se reagovalo tak rychle. Určitě odehraje 2-3 zápasy za béčko a pak půjde hned do áčka.

Reagovat
Makiii

Ja se na nej silene tesim... ale bohuzel od oznameni prestupu k nam vubec nic za pul roku neodehral...

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=3SvWJm7vKTE

Škoda, že to není tenhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je na cestě z Atalanty

Reagovat
Makiii

Max Aarons

Reagovat
ManUnited

spekuluje se o tom Aaronsovi + což by bylo asi ideální pro rotaci podle toho proti komu se bude hrát

Reagovat
Makiii

Ale jeho by byla fakt skoda, kdyby dosel vylozene na lavku... fakt moc sikovnej hrac, hlavne smerem dopredu... ale zase by se dobre doplnovali s AWB a mohli pravidelne tocit...

Reagovat
Busby babes

DDG v tuhle chvili mozna nejlepsi v lize. chyta fantasticky.

Reagovat
Makiii

Oni vesmes zahrali dobrej standart vsici... Fred, Shaw, AWB (az na ten gol)

Mozna tak jedinej McTom zahral hur, ale zase byl extremne dulezitej v soubojich a kryti prostoru a ze nikdy nedal prostor stredakum Villy!

Reagovat
Benedict

Mě začínají nervovat ty Rashforda koncovky, vidím v něm Lafatu na steroidech

Reagovat
iamek

Btw třetí řada Cobra Kai zase boží

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že "náš Cobra Kai" taky brzo bude zase boží

Reagovat
Hlahart

Pokud ho nebudete stavět mimo jeho pozici, tak o tom nepochybuji

Reagovat
Hlahart

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

OT: sezóna screenerů započala - Nomadland, Promsising Young Women a Minari zatím venku...A letos konečně ve slušné kvalitě

Reagovat
Busby babes

ono neco slo nekde v kine?

Reagovat
Busby babes

jo pockej, to jsou ty veci, co posilaji akademikum, co?

Reagovat
patas92

jop

Reagovat
iamek

Jo.

Reagovat
r.mrazik

Každopádně kazit si filmy screenerem...nene

Reagovat
patas92

Ještě jsem to nestahoval, ale vypadá to na klasické 720/1080p webripy, takže pohoda. A na drama o korejských imigrantech asi nepotřebuješ 4k

Reagovat
r.mrazik

ja mam velkou televizi a cokoli nez minimalne prave full HD mi to extremne kazi

na notas ale tedy asi v pohode

Reagovat
Mastný Chobot

thats racist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak oni maji dobrou kvalitu, jsou to DVD ripy nebo tak, co se posilaji akademikum na posouzeni a vzdycky to nekdo ukradne. jedine co, tak se tam parkrat za film objevi hlaska ve stylu: tato kopie je urcena akademikum, bla bla bla

Reagovat
r.mrazik

no ja vim...ale viz vyse

Reagovat
Jardin

Kolika akademikum se to posílá? A resi se to? Pokud je jasne odkud vitr vane, tak se divim, ze po tom nejdou.

Ja bych treba tu stopu uprostred filmu upravil individualne, takže kazdy akademik by dostal jiny text. Pak by bylo jednoduche dopatrat se, kdo poskytuje warez

Reagovat
Dawon

Tak ja hadam ze asi vsem, ne? Tzn tisice lidi takze hadam, ze by se na takove nejake upravy vsech tech filmu asi mohli vysrat Navic by to stejne ve finale bylo oznacena za kradez od nejakych hackeru, takze to je asi fuk

Reagovat
Busby babes

kolikrat to ukradne nekdo z "posty" nebo kdo to rozvazi.

Reagovat
Manchestersky Krocan

VAR aj rozhodca otras Pogba, DDG, Shaw a Martial dobrý zápas, ostatní až na McToma tiež slušné výkony

Reagovat
Devil

Zasloužená výhra......GGMU co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Honestly, whatever Aston Villa want for Jack Grealish, pay the money & bring him in now before the Man City game next week. Best player on the park for me tonight. He’s 100% a world-class player.

Přesně tak

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

nepotrebujeme ho. to je problem. A bohuzel pro nej to tak ma vetsina tymu.

Reagovat
ManUnited

přesně jsem si říkal to samý, že si nedokážu představit kdo by ho teď (v létě) koupil

Reagovat
Busby babes

nevim jestli City? ze by to treba nejak obmenili... to je tak jedine, co me napada, nikdo jinej za nej 100 mega proste neda.

Reagovat
Swarley

jako tam asi moc jiných variant ani není

Reagovat
Gazdo

Spurs by sa nehodil? Alebo Arsenalu ale to neviem ci by bol posun no keby chcel ist mimo Anglicko tak by sa hodil viacerym

Reagovat
ManUnited

Spurs takový peníze za hráče nedají, Arsenal to samý

Reagovat
Mato178178

Beek, mata, lingardinho preč a jack in

Reagovat
pingla

donny s matou ani omylem, do rotace v PL a pro EL idealni hraci, jessinko by mohl jit pryc no, i kdyz ted mu prodlouzili smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme hráče do rotace, Bruno nemůže hrát všechno, Rashford taky ne, může hrát jak na křídle tak na AM, na lavičce je jen VDB a Mata, který má před sebou možná poslední sezonu, dál je tam y Lingard který už je jednou nohou pryč, já bych neřekl že ho nepotřebujeme.

Reagovat
Devil

Mata? Vždyť toho předběhne i pomezní ......

Reagovat
ManUnited

Že bysme koupili hráče za 80 mega do rotace? to si může dovolit jen Chelsea

Reagovat
Visca el barca

A taky to tak s ní vypadá

Reagovat
Benedict

Lingz jednou nohou pryč, ještě k tomu tou co umí střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at tam zustane. Je skvely, kdyz mensi kluby maj svetovy hrace. Zábavnější zapasy pro vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale teda na vaznou notu. Jak byste teda navrhovali resit tyhle situace? Ten kontakt tam je casto minimalni, ale proste staci k tomu, aby hrace poslal k zemi. Objevovalo se tu: je to neumyslne... ano je. A fajn, ja jsem porad pro to aby rozhodoval orzhodci, posoudil kontext situace a rekl: faul/nefaul, ruka/neruka... ale tim se dostavame k tomu, ze to bude posuzovane subjektivne danym rozhodcim. Coz tu zase vetsina lidi asi nezkousne a bude resit: proc to v zapase A piskl a v zapse B ne.

Prijde mi, ze jedine reseni je uplne prekopat pravidlo o penalte, protoze ten pomer mira provineni/zisk je casto uplne silenej, treba i tenhle pripad. Je to jak kdybychom za kradez tatranky davali trest smrti.

Videl jsem navrh: za zamreni golove sance = penalta, at je faul kdekoliv na hristi. za zbytek primak i kdyz je provineni ve vapne. To by me asi bavilo, ale zase tam bude ta subjektivita. Je zmareni golovky to, kdyz Maguirovi nekdo utece na pulce a on ho sestreli, kdyz vedle nej bezi daleko rychlejsi AWB, ktery by treba utocnika dostihl?

Reagovat
r.mrazik

a kdo by posuzoval,jestli je golova sance mimo vapno? vsak to by byla i normalni strela z 30 metru,kdyby te pak nekdo sejmul....to by zas byly dalsi dohady

at to zustane jak je...ale nepiskat takove ty skoky a pady po lehkym kontaktu...viz treba martial

dneska bych to piskl,to at si prska kdo chce

Reagovat
Busby babes

tak tam by asi slo o situace, kdy jdes sam na branu a sejme te pred vapnem. z toho pak mas hovno. tam je ten nepomer zase naopak no.

Reagovat
r.mrazik

tojo,ale to mi tak nevadi,protoze se stane jednou za ctvrt roku...max

Reagovat
Manchestersky Krocan

to je strašná kravina to by zase boli debaty o tom, čo je zmarenie gólovej šance...hlavne by sa malo upraviť využívanie VARu...podľa mňa by mal mať posledné slovo rozhodca, mal by vždy utekať k obrazovke a poriadne si tú situáciu pozrieť a nie, že mu niekto povie cez sluchátko "aaa vieš čo Pišta, asi to bude penalta, odpískaj to"

ja mám hlavne z tej dnešnej penalty taký pocit, že rozhodca si bol istý, že Luiz zavadil Pogbovi o nohu a odpískal penaltu, VAR to skúmal, videli, že Pogba sa potkol o svoju nohu, ale tým, že si bol rozhodca tak istý penaltou, tak sa priklonili k jeho rozhodnutiu a uznali to, ale keby si to sám pozrel a zbadal, že sa Pogba sám potkol, tak by to neodpískal, kto vie aká je tam tá komunikácia medzi rozhodcom a VARom

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Nedvěd - ze Sparty do Lazia ve 25 letech

Tomáš Souček - ze Slavie do West Hamu ve 24 letech

Pavel Nedvěd - z Lazia do Juventusu ve 28 letech

Souček se může ještě hodně vypracovat a to už tak v některých činnostech exceluje. Doufám, že West Ham bude dál šlapat a zahrajou si alespoň v Evropské lize

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cristiano.K.

Souček - jestli mě něco překvapuje, tak je to jeho golovost. Čekal jsem, že s lepší ligou se tolik prosazovat nebude. My slávisti nejsme z jeho výkonů překvapeni. Nemá akorát na City.

LFC,MU,CFC mají přetlak v záloze. Nabízí se tedy jen Arsenal a slepice. Proč se tu pořád řeší styl kam by zapadnul? Slavie a WHU hrají úplně jiným stylem a on dominuje pořád stejně. Patří k hráčům, kteří naběhají nejvíce kilometrů. V téměř každém zápase se dostane do šance/pološance a dokáže je proměňovat. Osobně bych na jeho místě neodcházel, je mu pořád 25let, může ještě odkroutit dvě sezony a pak se rozhodnout nebo se může stát kapitánem. Hateři ho pořád vidí jako Otíka z vesničko má středisková. Realita je, že je to komplexní záložník.

A pokud začne kopat penalty časem, tak ten rekord Patrika Bergera (38golů v PL)překon.

Reagovat
smazaný uživatel

V soucasnosti nema pro nej Arsenal vubec zadnej smysl. Hodil by se do Liverpoolu, ale je to vabank.

Mozna by mohl byt zajimavej treba i v takovym Atleticu.

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal pro něj nemá smysl možná v tom, že mají Thomase, tedy úplně ho nepotřebují. Na druhou stranu Elnenyho a Xhaku strčí do kapsy. Historií a vším dalším je pořád Arsenal před WHU.

Bavil jsem se spíš o PL, Atletico by byla zajímavá možnost.

Reagovat
Visca el barca

Na Atlético a obecně španělský fotbal fakt nemá no.

Reagovat
Visca el barca

Je to spíš záložník do stylu před x lety. Nemá techniku na top kluby. Tohle je maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

United sa lepšia a blížia sa. Už teraz majú jedni z najlepších transitions a protiútokov nielen v lige, ale možno aj na svete. Aj decision making vďaka Brunovi je vpredu dobrý a vedia sa veľmi ľahko dostať do šancí. Komplexne na nás nemajú, ale sú asi najbližšie zo súčasných súperov.

Reagovat
avicii

Ide im to fakt dobre, my sme zdecimovany zraneniami, bude to zaujímavé

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=w7hGwPGc6XA&ab_channel=FootballClips

pogba je pred souperem,souper mu pravym kolenem zavadi o jeho levou nohu a pogba se pak rozseka...

za me stale penalta

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

no vidíš, tak ze všech těch keců o tlačence je výsledek to, že nás oj-bali o penaltu v prvním poločase...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Něco podobnýho pískli proti Slavii v zápase s Olomoucí, dost podobná situace.

Reagovat
bbbauch

Jako jo, skrtli se, stejne nevim, jestli bych to piskal. Ale ve vysledku i kdyz tahle treba nebyla, v prvnim polocase byla uplne jasna. Vubec nevim, co se tu kaspari muzou posrat s tlacenim karky United. Samozrejme je to o VARu, kterej je klasicky k hovnu, ale tenhle dvoji metr je od nekterejch fakt smesnej, ehm, Olo, ty tvoje slavny “kompenzace” se ti najednou nehodi do kramu, co?

Reagovat
cristiano.K.

Pogba v tom souboji začal rukou faulovat první, v tomhle videu to teda není vidět.

Reagovat
Busby babes

takze kdyz ti to nevyslo s tim prvnim, tak sis vymyslel tuhle novinku?

Reagovat
cristiano.K.

co mi nevyšlo? Já si zatím stojím. Vůbec neřeším to, jestli ho obránce podkopl nebo si Pogba zakopl o nohu (nejspíš obojí). Řeším to, že levou ruku měl Pogba v obličeji hráče a ten ho potom zachytával. Jinýma slovy Pogba začal faulovat první, měl se pískat faul pro WHU. Kecy o tom, že se pak drželi vzájemně jsou kravina, záleží kdo se provinil první nebo ten obránce mu ruku chytil a cpal si jí na svůj ksicht?

Reagovat
masly008

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

u vás už člověk fakt neví, teď ještě řekni, že se bavíš o té neodpískané penaltě v první půlce...

Reagovat
cristiano.K.

to víte pane, a proto jsem psal, že jsem viděl jen posledních 30.minut.

Reagovat
Swarley

škoda, že nemáme v dnešním světě něco, co dokáže pořídit záznam, který by se třeba dal později zhlédnout...

Reagovat
jk

Úplně stejně mohl naopak Pogba zavadit o soupeře.

Reagovat
r.mrazik

Ty jsi slepej?

Reagovat
jk

Ne. Z toho videa poznáš úplné houno. Pogba tohle dělá klasicky, zavěsí se na soupeře, chvíli s ním běží vedle sebe a když ucití kontakt spadne.

Reagovat
r.mrazik

ok,takze jsi slepej

Reagovat
jk

Kontakt nerovná se faul. Z toho videa asi těžko poznáš kdo o koho zavadí, tohle není atletika aby tam někdo šlápl soupeři do dráhy a fauloval.

Reagovat
r.mrazik

jasne,ze kontakt nerovna se faul

ale jestli nevidis,ze ten obrance tim kolenem zavadil pogbovi o nohu a on se kvuli tomu rozsekal,tak jsi slepej citron

Reagovat
jk

A já ti říkám, že stejně mohl zavadit Pogba nohou o jeho koleno. Ten obránce žádný kontakt neinicioval.

Reagovat
Busby babes

odkdy je tohle podstatny? pripletl se mu do cesty no. smula.

Reagovat
jk

Podstatný je to v tom, že ten kontakt tam hledal akorát Pogba, který byl v soupeřově vápně. Kdo komu brnkl o nohu z toho videa nepoznáte ani jeden tak nevím co tu zkoušíte

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/jonniefletch/status/1345155572807720960

fakt nevim, kde tam vidis, ze Pogba hleda kontakt. Pogba proste bezi dopredu, Luiz se mu priplete pod nohy...

Reagovat
jk

To je boží. Kdyby si ten chudák před zápasem nechal uřezat nohu nemuseli prohrát.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Prostě pro mě tohle není faul. Není to pro mě faul na polovině hřiště, není to faul ve vápně.

Technologie zkoumání jednotlivých momentů jde stále dopředu a hledají se i ty nejmenší kontakty, které nemusí mít na hru vůbec vliv. Ten trend v pískání penalt začíná být naprosto mimo a Pogba je jedním z těch, kteří to využívají ve svůj prospěch. To je všechno.

Ale čemu se tu dívíme, když slavný Gary Neville Pogbu za tohle pochválí, jak to udělal chytře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ok,tak nejsi jenom slepej...

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tohle udelal kdysi proti Dierovi ne? Predbehnul ho a jakmile ho Dier dohnal, tak hodil hubu..

Reagovat
jk

https://streamable.com/usfezu

On hlavně používá ty ruce, nalepí se na někoho rukama a když ho ten druhý chce setřást spadne.

Reagovat
Busby babes

ano, Dier ho fauloval.

Reagovat
Svatej

O tomhle se zrovna my dva tenkrat bavili a na tom se prostě nikdy neshodnem

Reagovat
jk

A jak?

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

reakce na Součkův rozhovor dlouho netrvala

https://pbs.twimg.com/media/Eqrjl2-XYAEKlRE?format=jpg&name=medium

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek je po Nedvedovi nas nejlepsi hrac. Mozna Rosicky, Koller meli jeste podobnou uroven.

Reagovat
Busby babes

Rosicky byl uplne nekde jinde.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu mu to bylo když byl od Dortmundu věčně zraněný.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Pořád má v kvalitnějším anglickém klubu kolem 200 zápasu ne? Plus výhra v bundeslize.

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

V nemocnici?

Reagovat
Front hell

Tak bavíš se o úrovni nebo o počtu zranění?

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 10 zápasů.. jinak už nehrál..

Reagovat
Le Gunner

Na Čecha serem?

Reagovat
Busby babes

tak tech jmen je vic. reagoval jsem na ty jmenovane

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Likan7

Srovnávat Součka s Rosickým. Galásek byl kapitán Ajaxu, nejdřív ať dorovná jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Galaska slusna kariera, ale srovnavat Ajax s Premier league

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Front hell

Reagovat
lajka30

Reagovat
Likan7

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Krista boha do piči

Reagovat
bobis21

Ne. Je super že se mu daří, ale zase nepřeháněj. Zatím je před ním několik hráčů. Vždyť za tu dobu máme 4 vítěze LM, 3 z nich pravidelně v základu. Souček je rok v průměrném týmu PL, to je ještě o úroveň níž. Plašil je podle mě taky zatím o hodně dál.

Reagovat
Hlahart

A třeba Rozehnal hrál v základu PSG Tam se taky ještě nedostal

Reagovat
Golasso

Já Součkovi fandím, ale ty mu fandis až moc . Jeho kariéra ale ještě není zdaleka u konce, tak třeba jednou... Rosický a Nedvěd mohli hrát ve své době prakticky v jakémkoliv klubu na světě (zranění neberu v potaz, protože sice souvisí s platností, ale ne kvalitou hráče). Na to se Souček nechyta, ale určitě budu rád, když na tu úroveň jednou dosáhne

Reagovat
Uwe háže buly

Jankulovski, Koller, Čech, Rosický, Ujfaluši, v zahraniční kariéře i Plašil, Rozehnal nebo Jarolim. A x dalších.

Reagovat
patas92

Reagovat
Front hell

Tak to si asi rosu neviděl nikdy hrát

Reagovat
diastan

3 parníky a několik sezón za nimi

Reagovat
Nikikrew

Čo prosím?

Tento hype okolo Soucka nechápem.

Nech také výkony predvádza 3-4 sezóny a potom sa môžeme o takom niečom baviť

Reagovat
Kapřík

Tak se zase uklidnime.

Reagovat
Benedict

Nedvěd už hlásil, ze mu věnuje Zlatý míč

Reagovat
RadekVonCZE

Souček by měl jít příkladem mladejm, že tvrdou dřinou přijdou výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Souček dal letos víc gólů než Messi, Ronaldo a Lewandovski dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jen tím, že ti tři letos ještě nehráli?

Reagovat
herbage

1. penalta v novém roce a pro MU - symbolické

Reagovat
icemike

K tomu včerejšímu loktu, co nebyla penalta. Za ten rok a půl(?), co je v PL var, jsem si všiml, že řeší vždy jen situace, kdy útočník mohl hrát míč. Jelikož tady odehrál balón obránce těsně před zákrokem, hráč United skórovat nemohl, tak to neřešili. Vím, že je to, co do pravidel, hovadina, ale praxe hovoří jasně. (uznávám, neviděl jsem všechny zápasy, ale viděl jsem jich dost).

Navíc todle je rozdíl mezi PL a CHL, kde to řeší jinak. Ale tam i ruce piskaji jinak.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

ok spravne odpiskane i ked to urobil hrac AV bez umyslu proste mali smolu

Reagovat
Jardin

Asi jsem slepý. Vidím maximálně to, jak si Pogba skrtne sám o nohu.

Reagovat
Busby babes

pak ano, ses slepy, kdyz je tam jasne videt jak mu obrance zavadi o kopacku.

Reagovat
Jardin

Ja jen ze to povazujes za poradny zaber. Tak jsem cekal neco prukazneho, z tohodle neni videt nic navic oproti ten ostatnim videim.

Reagovat
Busby babes

hele mozna teda jeste, je to video odpovedi na ten Luizuv tweet, uzivatel jonniefletch, nevim, proc ten link vede na ten puvodni Luizuv tweet.

Reagovat
J0EL

Ved to video prave ukazuje ze akurat Pogba skrtol o nohu obrancovi a nie naopak .

Reagovat
Busby babes

samozrejme. to video ukazuje, ze obrance drbnul pogbovi do nohy, ale to ty nikdy neuvidis.

Reagovat
J0EL

povie ten najneobjetivnesji trol z fora

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze video a to, co na nem je, je otazka meho nazoru...

Reagovat
J0EL

Ty si sedis na kabloch? To video snad videli vsetci aj tu a okrem vas dvoch (max par dalsich zabednenych slepych mufanov) tu nikto tu penaltu nepovazuje za normalnu.

Reagovat
Busby babes

no stejne tak muzu rict, ze to zadnej novinar v anglii nepovazoval za nejake skandalni rozhodnuti. Spis naopak. ze se vy muzete posrat, ze United kopali penaltu neni moc argument.

Reagovat
J0EL

Nedal si sem este ziadne vyjadrenie od novinara. Fakt chod s tymto dobprdele. Jak ohrana doska.

Reagovat
Busby babes

no protoze nikdo zadny o tom, ze by penalta byla spatne pisknuta nic nepsal...

ale ze ses to ty, koukej na ten outrage, Simon Stone:

https://twitter.com/sistoney67/status/1345118351857745923

Whitwell : Clear clip in fairness.

https://twitter.com/lauriewhitwell/status/1345118549610799104

https://twitter.com/oilysailor/status/1292930082135248896

tady si z toho jen dela srandu.

asi nejkritictejsi komentar.

https://twitter.com/Worville/status/1345118326914211842

Rob Harris.

https://twitter.com/RobHarris/status/1345119911807475713

https://twitter.com/TheM_L_G/status/1345118444665139200

spokojenej?

Reagovat
J0EL

To ako vazne?

Stone len konstatoval, nazor ziaden. Dostal za to riadne od fans dole.

U zvysnych je to neiste aj z ich vyjadreni (fortunately....).

Ten hejt, ktory ale za to schytavaju je tiez pekny. Takze ak toto malo dokazat tvoj nezmysel s tym ze aj novinari pisu o "jasnej" penalte ,tak si este viac mimo jak som si myslel.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

nikde jsem nepsal, ze novinari pisou o jasne penalte. Psal jsem, ze to nikdo v anglii neresi jako nejak kontroverzni vec. ze fanousci jinych tymu ztracej nervy na twitteru stejne jako tady neni argument.

Reagovat
J0EL

Zahada je ze to pisu vsetci fanusikovia okrem tych mufanskych, alebo vsetci su kkti len ty si lietadlo.

Reagovat
Busby babes

tak tos rekl ty, ze jsou to kokoti...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ol!ver31.03.2018 14:51

Kompenzácia, dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to napíšeš takto priamo ako ja, tak je to ok (aj keď ten môj príspevok mal vlastne aký kontext?), ale Simon to tu obhajuje ako faul, a to je smiešne. Minulý rok po jasnom podkopnuti Origiho ste proti nám dali gól a to podľa vás faul nebol, ale táto vymyslená penalta je faul .

Reagovat
bbbauch

To mel rozhodci vyhodit Maneho, ale predtim mel podle tebe dat druhou zlutou i Bentekemu, tak to bylo v pohode. Ted nepisknul Pogbovi jasnou v prvnim polocase, tak mu to vykompenzoval tady, ne? Vlastne u United je to tlaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne som sa dozvedel o tej prvopolčasovej situácii až neskôr, keďže som ju nevidel, bol som jesť. A aj tak ste Penchester, posledných 59 zápasov, 33 penált, vaši hráči chodia účelovo skákať do súperovej 16-ky.

Reagovat
bbbauch

a to vis ze jo

Reagovat
Hlahart

Pravdou je, že z těch top týmů máme trvale jedni z nejméně centru do vápna. Kolem vápna a ve vápně hrajeme na rychlé krátké přihrávky a dribling na bránu. To samo o sobě samozřejmě zvyšuje pravděpodobnost penalt. Plus to, že v křídlech (a hlavně) na hrotu nemáme hromotluka, ale taky agilního Martiala. Proč to tak nemáte taky ale moc nechápu. Možná je to tím, že jsme donedávna hráli v podstatě výhradně na brejky, což je další věc, která penaltovým zákrokům hodně nahrává...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kto;))

Reagovat
Hlahart

Cartmanova máma, však jsem ti to psal pod tím komentářem, že jsem si smazal profil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si si zmazal profil? Nestihol som si všimnúť, kto bol ten zmazany užívateľ, aj keď podľa štylistiky som si myslel, že si to ty, Jiří.

Reagovat
Hlahart

Jsem na EF 14 let a tohle je můj 4.-5. profil. Přirozeně se člověk vyvíjí a tím i jeho názory a po nějaké době si vždy chci pročistit historii, kdyby někdo někdy zjistil moji identitu, tak aby se mnou nebyla spojována.

Jinak z mé bubliny znám jenom jednoho Jiřího a ten fandí jiném týmu v PL. Jinak nikoho (z bubliny = stejný socioekonomický vlastnosti, vzdělání, místo života atd., prostě to, co bys mohl sledovat), tak si myslím, že zatím nejsi ani blízko.

Reagovat
Lacko_Boh

je normalne sa za seba hanbit a pisat picoviny a najma, cartmenova mama je seriozne cool nick A AOC este nie je pri moci aby robila zoznamy nepohodlnych ludi.(zatial)

https://www.republicworld.com/world-news/us-news/aoc-suggests-supporters-make-list-of-posts-from-trump-sycophants-faces-backlash.html

Reagovat
Hlahart

No ale seznamů bych se do budoucna nedivil, že jo. Ne, já hlavně občas rozklikl nějakou odpověď třeba 4 roky starou na nějakej můj komentář a dal bych si facku, tak když to vždycky dosáhne určitý úrovně, tak proces opakuju.

Reagovat
Counter

Podej si s valloirem ruku

Reagovat
Lacko_Boh

neviem o com rozpravas

Reagovat
Counter

Valloire sem sdílel nějakou dobu zpátky to samé co ty.

Co říkáš na Donaldův rozhovor s Raffenspergerem? Všechno v pohodě? Pořád názor neměnný?

Reagovat
Lacko_Boh

nepocul som ho cely, predpokladam ked ten rozhovor bol od neho zly, tak ho zazaluju a sudy sa o to postaraju

Reagovat
Counter

A když ho nezažalují a soudy se o to nepostarají, tak je to v pohodě? Já jen, že o AOC se s chutí opřeš kvůli banálnímu tweetu, ale tohle tě nechává klidným.

Reagovat
Lacko_Boh

Nechcem to nazvat radou, ale mozno ti to moje chovanie vysvetli cca tento citat o Trumpovi (uz neviem kto to povedal ani kde a najma, je to iba priblizne znenie):

"Right is taking Trump seriously but not literally, left is taking Trump literally but not seriously."

Ved typek je realitak, Raffenspergerovi v principe predaval cez telefon garzonku.

preto ti na "A když ho nezažalují a soudy se o to nepostarají, tak je to v pohodě" mozem povedat ze: ano

Jasne..je to prikladne spravanie? Nie, ocividne. Na druhu stranu, nepocuval som cely rozhovor ale ak ho fakt seriozne nenavadzal/nevyhrazal sa podla sudu, tak s tym fakt nemam problem, len problem "vkusu". A btw, myslim ze tebe som vysvetloval (mozno nie, mozno impovi), ze sledujem najma ciny resp. zakony, toto je mi fakt jedno, tak isto sa mi nepaci ako zamestnava vela clenov rodiny (inak pri Bidenovi sa jeho rodina moc nespomina,pride mi skandalnejsia...), ale fakt to so mnou nic nerobi pokial dodrzoval/snazil sa dodrzovat sluby.

Ano, ja viem ze nie je praktizujuci krestan a ze asi nema oblubenu cast biblie (ako aj ja by som mal problem povedat popravde).

Je to ale pre mna dolezite, ked mna zaujima najma to, ze je pro life a podporil pro life staty? Nie, nie je.(teraz nejde o to ci je pro life spravne alebo nie, riesim princip)

Otazka je, kolko z toho a do akej miery by bolo problematicke pre ludi, keby to bolo inak stylizovane.

Ludia fakt veria tomu, ze je rasista... (neobvinujem teba)

Toto ide trochu mimo, ale skus si pozriet po

Pozri na ownyserach kolko krat som napisal ze nieco pokazil alebo doslova dojebal, je to tam Ale pre teba zrejme nie dostatocne.

AOC a spol. kritizujem lebo su mediami obdivovani a oblubeni.

The Right thinks the Left is misinformed and the Left thinks the Right should be exterminated. A ani jedny nemaju pravdu. Ja som znamenie vahy, dodavam svetu balanc.

Inak ak nieco, sice neni moc co, sakto je stale to iste dokola, tak odpisem asi az zajtra. To pivo potesilo, si sa zdal predtym dost vyhroteny.

Reagovat
Lacko_Boh

ach, stary notas...

Reagovat
Counter

Trump to myslí vážně *i* doslovně, ne jedno nebo druhé.

Ten druhý citát je pak vyloženě nepravdivý. Podívej se na to, kdo ve státech posílá poštou bomby/smrtící prášky a komu, kdo plánuje únos jaké guvernérky za jakou stranu, kdo najíždí autem do jakých lidí.

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, tu sa naozaj nezhodneme. Dlhodoby problem platformingu a deplatofrminu je omnoho viac potvrdzujuci moj pohlad na vec ako nejaki dvaja traja maniaci, ktory su aj na opacnej strane.

Reagovat
Counter

Já nemám problém s tebou, mám problém s tvým pohledem na věc, s tvými argumenty. Na pivu už jsme spolu byli a rád na něj s tebou půjdu zase.

Reagovat
Counter

A ještě jedna věc - zajímalo by mě vysvětlení té dichotomie, že je ti jedno, co Trump řekne, a díváš se jen na jeho činy, zákony atp., zatímco u AOC řešíš, co řekne, zatímco hodnocení její legislativní činnosti jsem tady od tebe ještě neviděl.

Reagovat
Lacko_Boh

Prepac ale tomuto vobec nerozumiem. Ved AOC je hodnotovo UPLNE inde ako ja, ved to ti je jasne, nie?

O AOC alebo politike tu pisem malo, iba ked vidim nieco s cim nesuhlasim a snazim sa ta/par ludi presvedcit. Ako ten tweet ma napadol lebo cartman spominal zoznamy, to je cele, inak ju tu moc nespominam, nemam ju rad vobec. (ci chces aby som tu pisal o tom ake zakony predklada/podporuje, len tak, uprosted diskusie? Lebo pochybujem ze to si myslel)

A Trump mi ako zakonodarca nevadi, preto mu prezentaciu prehliadam, ona mi ako politicka vadi a pri cartmenovom komente mi prislo vtipne ju spomenut ked pisal o zoznamoch, to je cele, dichotomiu tam tym padom nevidim ziadnu. Oprav ma ak sa mylim, dovysvetlim, kludne poslem co sa mi na nej nelubi.(ale to podla mna vies)

Veci su absolutne, par krat sa zastavam Trumpa, vyvratim par hoaxov o blm a chalani hned "myslia na mna" ked nejaki roztomili blazni napadli kapitol, to je proste neco Sak nehovorim ze ho nemam rad ale doooost sa to tu hroti.

btw dichotomiu som si negoogloval, vedel som

Reagovat
Mastný Chobot

to si pekne demagogickú srajdu zas vyblval, ak to je všetko na základe toho tweetu

Reagovat
Lacko_Boh

to sa ako ku mne spravas? Kvoli politke? Ukludni sa prosim ta a precitaj si ten prispevok este raz, tutmak.

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Lacko_Boh

Smutne si skoncil.

Reagovat
Counter

Mě naopak mrzí, kde jsi skončil ty. Bylo by lepší vidět se osobně, dát pivo a v klidu podiskutovat, ale v dnešní době není možné ani to.

Reagovat
Lacko_Boh

to s tym pivom cenim

Reagovat
Hlahart

Btw mám dojem (a teď nevím jestli jako C. mámě nebo dřívějšímu profilu), že jsi mě jednou oslovil jako Milane. Tak Milana neznám žádnýho

Reagovat
blade115

Ten kvalitativní propad co se týče nicku je ale hrozivý...

Reagovat
Hlahart

Příště udělám anketu

Reagovat
r.mrazik

Třeba Martial je slušná padavka...asi jako salah

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
Hlahart

Já si teda pořád nejsem jistej, jestli Pogba zakopl o obránce, nebo ho obránce podrazil. Každopádně se pískli už i horší penalty... (samozřejmě i nepískli horší zákroky)

Reagovat
Hokaido

Jako když už chceš být detailista, tak Pogba má ruku v jeho obličeji, ne? To už se nepočítá? A stejně teda nevidím, kde jako ten faul je.

Reagovat
Pigeon

"Šáh na mě a to nemá, to je faul."

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

hloupej.

Reagovat
Swarley

to ti zase vysvětlí místní nezvadajka, že to přece není vůbec problém...viz neodpískaná penalta v prvním poločase, špatně, tady jsi v pasti...

Reagovat
Tolstobik

Me fascinuje, ze tu jasnou penaltu neodpiskanou v prvnim polocase nezminil nikdo z tech, kteri tu hejtuji tu druhou penaltu...proste si vyselektuju co se hodi k hejtu a na jakykoliv snahy o objektivitu nasrat

Reagovat
Swarley

prostě nezvladajka, to už je tady taková klasika...

Reagovat
Busby babes

doufam, ze v zapase s Poolem je rozhodci poradne zarizne, jinak nebude po te nude 0:0 o cem mluvit.

Reagovat
Swarley

to už ale nebude ono, největší nezvladajko pak nebude z EF, ale bude to ten psychokašpar, co je trénuje...

Reagovat
fenixLFC

dufam ze poriadne zarizne vas aby ste ako vzdy zazracne otocilia tvrdili presny opak toho co dnes

Reagovat
Busby babes

no obrance mu brnke do nohy. jasne, je to nesikovnost, smula atd, ale proste ho tou nesikovnosti dostane na zem tim, ze se mu priplete do cesty. Tohle se piska kdekoliv na hristi porad. tady je spis problem v tom, ze za ten minimalni prohresek prijde ultimatni trest. Ale v principu neni rozdil mezi timhle a kdybyho ho sestrelil.

Nebo mozna jinej priklad, kdyby obrance zakopl a spadl utocnikovi zezadu na nohy, byl by to faul?

V prvnim polocase tam byla situace Shaw vs Traore. Shaw, kdyz videl, ze se blizi k vapnu, tak prestal s branenim, zastavil se a roztahl ruce, ale Traore o nej porad jeste zakopl a sel k zemi. Taky to byl faul. I kdyz tam si rozhodci mohl vybrat i pocatecni drzeni Shawa. Nicmene, kdyby o nej nezakopl, pokracoval by v behu do vapna a rozhodci by faul nepiskl...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Front hell

Měl ten hráč AV spadnout a chytnout se za obličej. A penalta by nebyla.

Reagovat
Busby babes

jako... mozna jo.

Reagovat
Front hell

Já myslím že určitě.

Reagovat
NathanD

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
diastan

Na beton, ta ruka v obličeji. Klasika neumět to přihrát a dobře spadnout se nevyplácí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je penalta?

Reagovat
Busby babes

to uz tak u podrazeni ve vapne byva no...

Reagovat
smazaný uživatel

Drz se toho cviceni a zacni zrat jeste mrkev na zrak.

Reagovat
Busby babes

hele mrkev na zrak vubec nepomaha. To je propaganda vymyslena brity za druhe svetove valky aby kryli existenci radaru. Tak zacli rikat, ze jedi hodne mrkve a diky tomu maji lepsi zrak a vidi nemecka letadla driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Podivej se tvl aspon na to spodni video v tom odkazu, vzdyt luiz nebo kdo to je to pravou nohou nehybe a v tom momente o nej pogba skrtne, to neni podrazeni, to je proste pogba kopyto

Reagovat
Busby babes

ne, kopyto je ten obrance, protoze se priplete pogbovi do cesty.

Reagovat
gocii

Vsak bezi pospolu a potom co mu pogba da ruku do obliceje jde luiz do zaklonu, skobrtnou o sebe a jeden spadne, to proste neni faul a ani pripleteni do cesty

Reagovat
Benzema

Reagovat
r.mrazik

Skobrtnou o sebe ...akorát Pogba je před ním a má míč...je to drobný rozdíl, já vím...

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ano ked Pogba bezi nemaju sa mu co pliest hraci do cesty. Prosim ta vykasli sa na futbal a skus balet

Reagovat
Nikikrew

Podrazeni hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě tohle je penalta, když slabší tým těsně před tím vyrovná na půdě slavnějšího týmu. Obránce AV dal možnost tu penaltu rozhodčímu pisknout. Na tohle musí hráče upozornit trenér, že takhle se chodit ve vápně do hráče prostě nemůže. Kór, když hrajete proti týmu, co kope nejvíce penalt v lize

Reagovat
Busby babes

nejvic penalt kope Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
jk

Klasický Pogba. Ruku do obličeje obránce a čekat co se stane.

https://streamable.com/usfezu

Reagovat
Busby babes

not this shit again.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Prv tam vidím Pogbovu ruku v tvári protihráča , čiže fauloval Pogba. Ale zbytočne sa to teraz rieši , na Anfielde im nepomôže ani vymyslená penalta.

Reagovat
masly008

Aniž by to člověk pustil tak první co vidím je faul Pogby. Vše potom už nemá cenu řešit.

Reagovat
iamek

Ten pláč od pořád stejných nezvladajku je prostě balzám

Reagovat
Swarley

zajímavý, jak to Ole během chvíle dotáhl z tělocvikáře zpět do časů, kdy jasné penalty jsou tlačenkou od FA a podobně...na to bych si nějaký ten týden zpátky teda už fakt nevsadil...

chce to si v klidu sednout, nožku přes nožku (tzv na Oleho) a kochat se tím nezvladajkostvím...

Reagovat
iamek

Musíme užívat. Za měsíc můžeme být někde u Arsenalu

Reagovat
Swarley

to je klidně možný, ale ať to Ole dotáhne až na titul...to by byla neskutečná prdel...

Reagovat
Counter

Přesně. Owny by rozžhavil ownysearch a pobavili bychom se, kolikrát jsi tady Oleho vyhazoval.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
cristiano.K.

tady je to vidět lépe, jak Pogba fauluje (ruka v obličeji), ale fanoušci MU nadále řeší,zda byl podkopnut

Reagovat
Svatej

Ja tam porad nevidim zadnej kontakt s tou nohou, v jaky vteřině to je?

Reagovat
diastan

Jestli tam nebyl nějaký místní velký poryv větru, tak to, že o sebe lehce škrkli je asi jasné, těsně před tím než si Pogba narazil o nohu, nebo spíš si to odvodíš z toho pohybu jeho nohy.

Reagovat
Svatej

V tom prjim videu jsem si prave zadny zmeny pohybu chodidla nevsiml...

V druhym to vidim, ok

Reagovat
Mimalu

to spodní video, ne to první

Reagovat
diastan

no tak tam je to krásně vidět

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hlahart

Je to to druhé video ve vlákně

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

U tohoto hledání drobného kontaktu jde přesně vidět, kam Premier League klesla.

Hledá se kontakt, ale vůbec se neřeší, jak si pro něj Pogba jde. Míč má metr od sebe a vůbec nejeví zájem ho hrát. Místo hraní míče se od první chvíle soustředí jen na svého soupeře. Rukou v obličeji ho dostane do nevýhody. Dokonce jde vidět, že těsně před samotným kontaktem ho dostane do záklonu a Dougles Luiz musí vybalancovat delším došlápnutím pravé nohy. V ten moment vzniká samotný kontakt.

Považuju za úplně zbytečné to takhle pitvat. Bohužel je to nutné, když se hledá každý kontakt v souboji, který od začátku působí jako pád nezaviněný obráncem. Úplně stejný kontakt se našel v zápase Arsenal – Chelsea. Opět se neřešilo, že Tierney sebou nejdříve fláknul před obránce a kontakt byl nevyhnutelný.

Reagovat
Busby babes

zatim nejlepsi.

Reagovat
ajouki

Díky za pochvalu. Potěší od někoho, kdo nevidí, že Pogba dělá pohyb směrem od míče do protihráče. A pak to označí, že se mu obránce připletl do cesty.

Reagovat
Busby babes

dela pohyb smerem od mice. ty jedes. Normalne bezi s micem.

Reagovat
ajouki

To jako fakt nevidíš? Vždyť v tom prvním záběru máš hned dvě vodítka. Zaprvé pohyb ruky hluboko za sebe. Zadruhé velmi ale velmi pozorně sleduj pohyb pravého chodidla Pogby. To není rovný pohyb. Pogba úmyslně šlápne o 10 cm blíže k obránci.

Reagovat
Busby babes

umyslne slapne bliz k obranci. Jezis to je nadherny. Uplne vidim jak si v tom zlomku vteriny rika: tak, ted musim slapnou o 10 cm bliz, on do me pak drbne a ja si rozsekam. Jako klobou dolu pred Pogbou, jeho videni deni na hristi bylo vzdycky vyborny, ale ze ma az takovej awareness o tom, co se okolo nej deje, to jsem nevedel.

Reagovat
ajouki

Tak je to menší blbost než že si všímal míče a obránce mu vstoupil svou nešikovností do dráhy. To že se místo toho snažíš soustředit jen na nepotřebné detaily to pěkně dokazuje. Nebo si myslíš, že hráč si nikdy před soubojem neuvědomí, že může dojít k penaltovému kontaktu když tomu malinko pomůže? To jsi až tak naivní?

Reagovat
ajouki

Nevím, jestli jsi to během zápasu zaznamenal, ale jak Pogba přemýšlí bylo vidět na začátku druhého poločasu. Shaw si píchnul míč kolem obránce, lehký kontakt ale nebylo to dost na pád. Pogba si myslel něco jiného a dal dost jasně Shawovi najevo, že v ten moment se prostě padá na zem. A my se tu pak dohadujeme, jestli si Pogba šel pro kontakt nebo ne.

Reagovat
Svatej

Fair point

Reagovat
Busby babes

co je na tom fair point, kdyz to s timhle nema nic spolecneho. Ze si tam ajouki na zaklade te situace vejs udela pomalu psychologickej rozbor Pogbovo mysleni a nasledne to zkousi dokazovat vecma jako: umyslne slapl o deset centimetru bliz k obranci... bozi.

Reagovat
bbbauch

To uz je diagnoza ten vyblitek..

Reagovat
ajouki

Vtip je v tom, že to bylo úplně naopak než popisuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Simonpls.

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt ubozak.

Reagovat
smazaný uživatel

:))))))))))))))))))))))

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Tak muj pohled na mentalitu modernich fotbalistů znáš, ja v nich vidim jen bezpáteřní zmrdy, pro který je pri par výjimkách fairplay ekvivalnt toaletního papíru a kteří svym chováním tvoří vzor mlady generaci, která vidí, ze ucel světí prostředky.

Nepotřebuju vůbec srovnání tyhle konkrétní situace, je celkem evidentní jak Pogba a cutalisti obecně přemýšlejí a nejhorší je, ze jsou jeste tak hloupí, ze svoje myšlenkový pochody vyjádří přímo pred kamerou..

Jen k tomu šlápnutí vedle - tyhle zvyky se určitě naučit dají (znova pto tvůj klid doplním, ze to nevztahuju ted konkrétně na Paula). Takovej Luiz má třeba urcitej naucenej zvyk, kdy ve chvili, kdy ma za zady hrace, srovna postoj nohama do lajny, zastaví pohyb (v tu chvili uz ho setrvačnost sama cpe směrem vpřed) a nechá do sebe narazit hráče, kterej teprve zpracovává Luizovu změnu pohybu. Automatickej faul, 100% úspěšnost a zjevně naučená věc.. Ani trochu nemam iluze o tom, ze hráči podobný věci začínají cvičit...

Reagovat
Busby babes

coz chapu. Tady se muzeme bavit, jestli to mel piskat nebo ne, fajn. Ale pak jsem zvedavej, kde chcete malovat tu hranici co je a co neni faul. Tady je obrance nemotornej, primota se k pogbovi a svoji nesikovnosti ho posle k zemi. Pogba si pro zadnej kontakt nejde, ani to neprihrava. normalne bezi dopredu s micem a obrance mu drbne do kopacky. Kazdej, kdo nekdy hral fotbal musel takovou situaci zazit xkrat jak uz jako prijemce tak jako faulujici. neni to skoro nikdy umyslne, ale ten hrac s micem to nema moc sanci ustat. ve vysledku neni rozdil mezi timhle a spatne nacasovanym skluzem, kdyz vysledek je stejnej, utocici hrac jde k zemi a nemuze pokracovat v akci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi moc líbí, jak si přesvědčený o své pravdě. A je ve finále jedno, jestli máš, či nemáš pravdu

Reagovat
Busby babes

a o cem jinem bych mel byt presvedceny? z toho videa je to jasne.

Reagovat
J0EL

dost uz

Reagovat
Busby babes

BBC MOTD:

Ian Wright: he clipped him, clear penalty

Lineker: hmm, yeah...

Ale co oni vedi.

Reagovat
fenixLFC

zrazu

Reagovat
Busby babes

nechapu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

S cim nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uplne mimo

Reagovat
Busby babes

a vy jste slepy a asi jste nikdy nehrali fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou soutěž si kopal či kopeš?

Reagovat
Busby babes

6. hanspaulku. relevance? nula. s timhle ma zkusenost kazdej, kdo nekdy hral fotbal s kamosema na placku za barakem.

Reagovat
jk

To pobavilo docela dost lidí, pravda.

Reagovat
cristiano.K.

dám ti palec za výdrž a snahu Příště se prvně podívej na koho reaguješ.

Reagovat
Busby babes

cekal jsem, ze se tu tenhle moment objevi daleko driv.

https://twitter.com/CFCYahya/status/1345140494742007811

btw prijde ti, ze obrance hraje mic?

Reagovat
ajouki

btw přijde ti to jako situace, kde má hráč spadnout? A kdyby spadnul, hádal by jsi se že kontakt tam byl?

Reagovat
Busby babes

v hokeji je tohle nedovoleny braneni. jinak je fajn, ze Shaw zustal stat, jen z toho jako tym pak ma celkem hovno, pricemz snaha obrance hrat mic je tam nulova... Jinak jak bys jinak nazval, kdyz obrance netrefi balon ale jen hrace?

btw relevance tehle situace k penaltove? nula.

Reagovat
ajouki

A jakou měl Shaw snahu v té situaci? Ano, hrál míč, ale měl nulovou šanci dosáhnout branky nebo střely na bránu. Prakticky jen posunul míč a doufal, že to bude mít nějaké vyústění. Opravdu ne z každé situace musí tým vytěžit vyhodu pro sebe. Pak už se dostáváme k debatě, že některý tým bude vyloženě hrát na zákroky ve vápně. Nemám s tím problém, proč si to ale nepřiznat na rovinu?

Reagovat
Busby babes

treba by mic dostihl, treba ne. mohl z toho byt treba jen roh, mohl vratit balon zpatky pred branu, mohl z toho byt odkop od brany...

Reagovat
Busby babes

kazdopadne: relevance vuci penaltove situaci? 0

Reagovat
ajouki

Nevím, já to tu jako relevantní nedával. Mě tam zaujal Pogba, jak Shawa vyplísnil, že má příště spadnout.

Reagovat
Busby babes

coz je uplne stejne irelevantni.

Reagovat
bbbauch

Proste se Shawovi nepovedlo si ten balon dobre posunout. Podle tebe chtel co, zahrat mic do outu a odklusat to? Nebo v jaky vyusteni doufal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle si muse Pogba plánovat celé týdny...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Obecně to pitvat nechci, ale ta první věta je hrozně trefná..

Reagovat
ajouki

Taky se v tom nerad pitvám. Pokud ale někdo potřebuje 10 zaběrů, aby našel průkazně konktakt, tak je bohužel potřeba věnovat stejnou pozornost i zbytku akce.

Reagovat
Svatej

To ja se bezne i rad pitvám, to uz tady vi snad pulka sekce .. Ale poslední měsíc jsem z toho tak brutálně otravenej, ze mam nejakou rostoucí fanouskovskou krizi a odmitam ten fotbal sledovat, max si pustim ze zaznamu nejakej moment a tim to pro me hasne.. Uz v tom vidim jen to špatný a fakt vnímám vic nez kdy driv, ze hráči hledají zpusoby jak spadnout než zakončit a toho se účastnit nemůžu. Malá pauza mi snad prospěje.

Reagovat
ajouki

Hlavně VAR byl zaváděn aby vymýtil chyby rozhodčích, ale místo toho slabost FA a rozhodčích udělala z PL druhou španělskou ligu. Ještě se tleská, když se podaří najít drobný nezaviněný kontakt.

Reagovat
Busby babes

no tak tady v tom pripade ale rozhodci odpiskal spravne. Neni to tak, ze by to rozhodci prehledl a VAR ho upozornil na drobny kontakt...

Reagovat
Busby babes

10 zaberu potrebujes ty. bylo jasny hned, co se tam stalo.

Reagovat
bbbauch

Jako ja bych to taky neposknul, ale “ Hledá se kontakt, ale vůbec se neřeší, jak si pro něj Pogba jde. Míč má metr od sebe a vůbec nejeví zájem ho hrát.” Co hulis prosimte? Ja mel minule kamarada na horach, tak jsem si dal hnusnej venek z lonska, ale ten tvuj matros bych rad zkusil

Reagovat
ajouki

Nevím, nic hulit nepotřebuju. Stačí mi vidět hráče United, jak se na hřišti hecují, ať po sebemenším kontaktu ve vápně spadnou.

Reagovat
bbbauch

Taky si ty nejlepsi nechavam pro sebe

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

To bol skor faul od Pogbu. Odtlacal supera rukou, co robi casto a podla pravidiel futbalu by to nemalo byt povolene. Potom sam zavadil spickou kopacky o koleno supera a smaril sa o zem. Faul Pogbu a zlta karta za filmovanie by bol adekvatny verdikt

Reagovat
r.mrazik

"Potom sam zavadil spickou kopacky o koleno supera a smaril sa o zem"

akorat ze pogba byl uz pred nim a mel mic...takze jsi vlastne popsal faul...

gratulki

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano. Popisal som faul Pogbu. Neviem ako dlho sledujes futbal, ale jedno zo zakladnych pravidiel je vsetko co nasleduje po faule/ofsajde/preruseni hry je neplatne. Pogba fauloval a malo sa piskat. Miesto toho hra pokracovala, obranca kvoli faulu Pogbu mierne stratil rovnovahu a zmenil pohyb, Pogba zavadil o jeho koleno a filmoval.

Podla pravidiel futbalu bud faul Pogbu alebo zlta za filmovanie pre Pogbu. To by si tomu ale musel trochu rozumiet, skus si nieco nastudovat, pozret este par zapasov a mozno sa do toho dostanes

Reagovat
Benzema

Reagovat
r.mrazik

jak pisu vys,internetovy teoretici jsou super,ale mel bys na to hriste nekdy vyrazit

jinak mas evidentne problem i v te teorii

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mada

jasná

Reagovat
Benedict

Buďme upřímní, nejit o united, tahle diskuze má tak třetinu komentářů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Asi tak, jak tu někdo psal, že i Lestr má hodně penalt a nikdo jejich pravost neřeší... Pochopitelně, když místní nezvladajka Lestr nezajima... Dej nám jejich penalty a hned budou sporné...

Reagovat
Counter

Rozdíl je v tom, že Leicester jich měl za celou minulou sezonu (ve všech soutěžích dle transfermarktu) 7, zatímco MU 22.

Tzn. všude to tak nějak nahodile fluktuuje, jen MU je každý rok na špici. Proto se MU řeší více.

Reagovat
vodka

jako jo, pár jich bylo i kontroverzních a Rash s Martialem to zkouší častěji, než by bylo vhodné, ale včera tam to škobrtnutí do nohy bylo. Působí to trapně, ruku měl Pogba taky pofidérně, ale penalta to je. Narozdíl od té poslední Martialovy...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Az na to s tou vcerejsi penaltou teda, tam jsem 50:50

Reagovat
Counter

Tak mně vůbec nejde o to, jestli je ta poslední penalta kontroverzní. Mně jde o ten trend, který je imo bezprecedentní (42 penalt za dosavadní Oleho působení oproti 42 penaltám za působení Mourinha, Van Gaala, Moyese a posledního měsíce pod FASem). Netvrdím, že MU má rozhodčí v kapse atd., tomu nevěřím.

Reagovat
vodka

trend je docela šílený, ale těch faktorů k tomu přispívajících je fakt dost. Ať už VAR, kde se teď píská víc penalt za zákroky, které se dřív přecházely (typicky kontakt ve vápně při střele/před střelou). Jednak taky to výš zmíněné, že Rash s Martialem to zkouší často a po kontaktu přepadávají docela snadno (nevylučuje faul samotný). Jednak taky to, že do vápna se teď dostáváme s balonem na noze při rychlých brejcích, kde ty zákroky poslední záchrany přichází výrazně častěji, případně kombinací těsně kolem šestnáctky, kde dělají obránci při rychlém dostupování taky často chyby.

Reagovat
Swarley

Ten hlavní důvod je uplne jiný a víš to taky, není potřeba se tvářit, že to je něco jiného...

Reagovat
Counter

Tak hlavně že to víš ty.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

Taktika jak vybavit šatnu hostů, abyste vyhráli zápas:

TIL that in the away team dressing room at Chelsea FC's stadium, the coat-hangers are very high up to strain the players' limbs; the tactics board is at the back of the door, which is a fire exit and must stay open; and the mirrors give players the impression of being smaller than they actually are

https://bit.ly/3o7d7iP (Yahoo sports)

Ta Chelsea je šílenství. To zní jak z okresního přeboru Ale i ostatní dost slušný.

Reagovat
LeonardoUžoa

Včera fakt zabava. Oba tymy pochvala. Potesil me Aaronek, vcera smerem dopredu snazivy a gp to dokazuje, nepotesil vsak pred vyrovnavaci brankou, to se zachoval jak u nejakyho okresniho preboru. Prekvapuje me Shaw. Takovych sezon traged a kdyz prijde fotvalista na jeho flek na zaklad, tak hraje jak evra dpc, good job. Podobne freddie, hrozny traged a neskutecne se zvedl. Pogba je 50 : 50, on by mel byt typek co musi bojovat o zaklad, a ne je dostavat automaticky, tolik micu co on posere za zapas neposere nikdo. Nereknu penalta, ale rozhodci, oliverek je fakt uplny kar. Traore treba jasny dive pred vapnem, za zlutou, souboj pogby s luizem podobne, ale bez zlute. Marcus se fakt rozjizdi, sebevedomi 110%, jedna z top hvezd PL, odchovanec, mlady. Doufam ze budouci lidr.

Reagovat
mimi_united

Už len poraziť v zájomnom zápase Liverpool

Reagovat
Busby babes

a pak dalsich asi 18 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohla ta penalta projit pres VAR?

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci MU ti vysvětlí, že Pogby ruka v obličeji nevadí, která je zřejmá a jasná na faul a pak obránce možná lehce zaškobrtnul o Pogbu a tak to je jasná penalta né?

Reagovat
diastan

Reagovat
Harakan

Ty vole ty zase jedeš bomby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jardin

Reagovat
bbbauch

Fanousci liverpoolu ti vysvetli, ze se tomu rika kompenzace a je to uplne v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a fanousci liverpoolu ti vysvetli,ze to faul neni,ale kdyby to bylo na salaha,tak to faul samozrejme je

mas tam neco dal?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Busby babes

to je ta delici linie. Je to na hrace United? tak to neni faul. Nastesti rozhodci na tohle zatim kaslou.

Reagovat
cristiano.K.

důležité je, kdo fauloval první a to byl Pogba.

Reagovat
r.mrazik

tak urcite

Reagovat
cristiano.K.

nevím od kdy je ruka v obličeji povolena, ale to mi určitě vysvětlíš

Reagovat
r.mrazik

Asi od té doby, kdy dává mings lokty?

Reagovat
cristiano.K.

pěkné vysvětlení já nemám problém přiznat, že jste měli kopat v zápase jinou penaltu.

Reagovat
r.mrazik

prosim te...celou dobu tady neco jedes a pak prijdes s rukou v obliceji a nezapomenes dodat "pak obránce možná lehce zaškobrtnul o Pogbu a tak to je jasná penalta né"...

ruka v obliceji byla hranicni...chranil si mic,nebyl to loket...pisknout se to dalo,ale bylo by to vtipny

Reagovat
cristiano.K.

pokud by hráč AV upadl, řešila by se žlutá pro Pogbu. Faul jednoznačný, nikoliv hraniční.

Ta penalta je výsměch.

Reagovat
r.mrazik

ja bych mu dal hned cervenou

Reagovat
Hlahart

To bys vážně tu ruku v obličeji pískal? A ještě za kartu?

Reagovat
cristiano.K.

kartu bych mu nedal, nebyl tam úder, dělal si tou rukou jen prostor.

Reagovat
Busby babes

zluta pro Pogbu.

Reagovat
vodka

ne no

Reagovat
Benedict

Největší faul byl porod tvy mámy

Reagovat
icka

Reagovat
Grahf

však už teraz niektorí ležia aj viac ako minutu.

Reagovat
Benzema

Sven Botman z Lille, dosť sa o ňom píše, že k nám prestúpi. Ma ho niekto nasledovaného a vyzera ten prestup reálne, či len špekulácie ?

Reagovat
avicii

Tiež som to zachytil ale nemá tušenie ci je to reálne

Reagovat
Seydou Doumbia

jeden z nejlepších stoperů ligy....ale v áčku začal kopat teprve letos, tak by to byl možná unáhlený přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon a doležité tri body. Potešilo čisté konto. Tá Dohertyho stopka platí i na ligový pohár v utorok alebo FA cup v nedeľu? Dúfam, že áno. Aj keď nehrá dobre stále je to vačšia istota v PL ako Aurier.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
jk

Doufám, že José se bude držet toho 4231/442 a nebude zas vymýšlet nějaké nesmysly v rozestavení.

Důležité 3 body, čisté konto proti Leedsu potěší, obrana dobrý výkon, Davies na beku taky docela fajn.

Reagovat
cristiano.K.

Douglas Luiz poslal Pogbu o dvě minuty později k zemi uvnitř vápna a domácí měli velkou šanci jít zpět do vedení.

Kdo psal ten souhrn? z tábora ostatních fanoušků mimo MU, je tu někdo, kdo si myslí,že to měla být penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zajimavy, ze treba nikdo v anglii to nekomentuje jako spatne odpiskane.

Reagovat
cristiano.K.

protože se zaměřují na ty nohy, které vůbec nejsou důležité, když původní faul je jinde.

Reagovat
Busby babes

jasne, ja zapomnel na ten obri faul rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to o dost vacsi faul ako ten dive Pogbu no

Reagovat
Busby babes

tak ted uz je to i dive.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

teoretik v akci

Reagovat
Swarley

Reagovat
Benedict

Ti “angličtí experti” evidentně nechodí na EF, pak by v tom měli jasno

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial si to mysleli okrem deluded fans MU aj zaplateny rozhodca a zaplateny VAR

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kantos

Jo.

Reagovat
vicinda07

Son a Kane vyrovnali rekord poctu vzajomnych golov a asistencii v jednej sezone PL... Po 16 zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Otázka je... Vyrovnají někdy Jiřího Jarošíka a jeho trofeje v Anglii? Imo to je 50/50.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve hvězdách. Jistota v tuto chvíli je, že Son a Kane jsou nejlepší dvojice, co kdy hrála v Premier League.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

No ale jen proto, že Jarošik narozdíl od Kana neměl v lize svého syna

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

to je uzasny meltdown. Vedou ligu, maji nejlepsiho managera v lize, dobrej a sirokej kadr a nektery fans uz jsou zase posrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver02.01.2021 16:25#

Reagovat
Hlahart

Ta redukce paralely Wijnalduma s Canem na "z čistě sportovního hlediska" je kouzelná. Ale alespoň jsi nakonec uznal, že společného nemají skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za túto dobromyseľnosť :))

Reagovat
vitasrp

Zázrak v podobě podařené série zápasů, wtf jako? Jako moc se vám nedaří ve venkovních zápasech, ale tak to není takovej šok, když vám chybí tolik hráčů (nehledě na to, že proti Newcastlu jste fakt měli smůlu, protože šancí bylo dost). Každopádně na titul bude potřeba tipuju cca 85 bodů a kdybych měl říct jeden tým, který by tý mety měl dosáhnout, byl by to Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Podarených zápasov so zdravým Thiago. Zdravie Thiaga=zázrak.

Snáď máš pravdu, ale stále sú pre nás dôležití Fabinho či Wijnaldum, ktorí sú jediní zdraví. Fabinho je jediný kvalitný zdravý stopér, Matip je totálne IP, Gomez, VVD dlhodobo zranený, rozhodne sme dosť zraniteľní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Sakra, vyhrajem par zapasu a jak se koukam, uz se vratil veskery respekt, o ktery jsme po odchodu Fergieho prisli.....tak snad par pristich zapasu prohrajeme, aby se to tady zase dalo cist

Reagovat
Salfovic

Sheffield už jede na nějaký rekord, ne?

Reagovat
Busby babes

Nejhorsi start za poslednich... 118 let. Tusim ze rikali Bolton 1902.

Reagovat
Mastný Chobot

600. pre pokoj zbraniam medzi mufanmi a ostatnými zabezpečený tým, že sa MU konečne nebudú pískať penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Zdejsimu foru by to nepochybne prospelo....

Reagovat
Busby babes

tak kdo vyhraje driv. Sheffield nebo Schalke?

Reagovat
smazaný uživatel

jak nečekané....3/4 diskuse o tom, jak MU zase kopali penaltu...

nechcete se na to už vysrat??

v první půli jim jasnou nefoukl, v druhý jim pískl zase takovou, která ze 70%nebyla a ze 30% se dala...

takže trochu sebereflexe by to chtělo hlavně fans LFC a Tottenhamu...jsou jak posedlí každou pentlí pro MU...některý jsou směšný to je pravda...ale většina jich je prostě jasnejch

a další věc...MU celej zápas lepší, fotbalovější...takže výhra spravedlivá...aston villa dobrej výkon, ale MU o ten gól lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem...teď když sleduji sestřih Tottenham vs. Leeds...tak ta penalta taky nebyla...

a rozhodně se to tady nebude pitvat jak ta, co kopal MU

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasna. A proto se hrac leedsu ani nerozciloval. A klubum bohate sestky, ktere si mohou vse koupit, preji jen ty nejhorsi vysledky.

Reagovat
jk

A já bych tu pentli pro Tottenham klidně rozpitval. Máš k tomu něco?

Reagovat
Benedict

Pogba by to zahrál lip,....a Bruno lip kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

jen obyč záběr, ale jsem toho názoru, že to bylo mimo vápno

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

MU boli lepsi, zasluzene vyhrali. V prvom polcase mali kopat penaltu 100%.

To ale nic nemeni na tom ze ta penalta na Pogbu bola smiesna a s VARom by sa toto uz stavat rozhodne nemalo.

Diskusia sa tu rozmohla iba pre to ze deluded fans MU tu vymyslenu penaltu uplne zbytocne a trapne obhajuju. Staci uznat ze byt nemala, MU zasluzena vyhra a ide sa dalej

Reagovat
Manchestersky Krocan

deluded fans = Busby? + teda pár jedincov, ktorí mu to palcovali, ostatní sme tu písali, že to penalta nemala byť, ale o tom lakti Mingsa tu zrazu nikto z tých rýpačov nepíše...celkovo čo celý zápas pískal Grealishovi a tieto dve rozhodnutia naopak, to je ďalší trapas anglických rozhodcov a VARu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
Hlahart

S tím začátkem souhlas. U tý penalty fakt nevím. Jako jasná penalta mi to nepříjde, ale fakt nevím, kdo do koho kopl. Pokud chápu ty pravidla špatně - že to rozhodnutí opraví jenom pokud to byla zřejmě chyba - pak penalta asi měla zůstat. Pokud jsou pravidla nastavený tak, že to má být jasná penalta, tak pak to svoje rozhodnutí měl opravit..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manchestersky Krocan

ten hype Leeds a Bielsa ešte niekto uznáva alebo už všetci pochopili, že hrajú iba hurá futbal smerom dopredu so žiadnym systémom smerom dozadu?

Reagovat
diastan

Na jednu stranu sympatická snaha hrát útočně, na druhou po Pepkovsky neochota Bielse jakkoli změnit hru. Zkrátka na to v některých zápasech nemají. Za mě teda ale pořád solidní umístění na to složení.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol ten hype okolo Leedsu prave kvoli tomu ze hraju hura futbal bez obrany? ci si tu niekto myslel ze s tym mozu hrat o pohare?

lebo mne pride ten hype stale zasluzeny. su prijemnym ozivenim ligy, v ich zapasoch pada vela golov, robia kopec chyb, casto az usmevnych. raz vysoko vyhraju, raz vysoko prehraju, a hraju si v pohode v strede tabulky. takze Leeds

Reagovat
spider_8

Nevim, proc hype. Jsou jako novacek na 11. miste a hraji pohledny fotbal se spoustou golu. Navic je ten jejich styl fyzicky dost narocny a pritom nemaji moc siroky kadr. To, ze si i proti tem silnym souperum jedou furt to svoje je taky spis plus, lepsi nez to zavrit ve stylu big Sama (byt i proti tomu nic nemam).

Reagovat
Bayern +

A ešte k tomu majú zranených oboch CB, ktorých kúpili do PL plus Berardi. Hrajú v podstate ešte menej ako s vlaňajšou Champovskou obranou.

Reagovat
Manchestersky Krocan

ako hej, 11. miesto je pre nováčika super, ale ten ich futbal je fakt iba o útoku a každý schopnejší klub ich ľahko prehrá a naloží im...nehovorím, že to majú zavrieť, ale tam nie je nič smerom do defenzívy...už len v tom zápase s Manchestrom, to som pozeral s otvorenou hubou koľko priestoru nechávajú v strede ihriska...dlhodobo im to nemôže fungovať a ak niečo nezmenia, tak budú v budúcej sezóne hrať o záchranu

Reagovat
Bayern +

Prečo by to mal byť hype? S tým čo majú k dispozícii si vedú dosť dobre.

Reagovat
VTID94

Fans v Birminghame započuli niečo o Královi z Moskvy

Reagovat
Benedict

Přijde Putin????

Reagovat
PH8

Na dnešní zápas jsem se po dlouhé době opravdu těšil. Takže jsem čekal nějakou grcku a teď mám takovou radost, že snad ani nedám večer starý za uši.

Reagovat
cristiano.K.

charakter

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal blíž k titulu než k sestupu, divnej rok

Reagovat
Mastný Chobot

kktko

Reagovat
Lovec

Fulham má 2 zápasy k dobru. Klid.

Reagovat
Mastný Chobot

Super výsledok, kvalitný výkon, vyše 20 striel za zápas je jasné zlepšenie oproti tej tragédii 2 týždne dozadu, a to napriek otrasnému výkonu WBA. 12 hráčov zahralo podalo dobrý výkon, Willock nevyšlo skoro nič, ale Auba je sklamanie zápasu. Mám ho rád, nedarí sa mu, jasné, ale s takýmto odovzdaným pohybom a rozhadzovaním rukami nech ide do prdele. Antikapitánske správanie od neho.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám rád ten argument "makaj, keď zarábaš pokokot tisíc týždenne", ale v tomto prípade mi to príde trefné. Máš 90 minút, aby si dal zo seba všetko a nie že keď nevyjdú 2 šance, tak začneš vyklusávať a rozhadzovať rukami. Ešte k tomu od kapitána.

Reagovat
Mastný Chobot

Slovami vierozvestca Skeptu "I don't like the attitude but I like the dress"

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

tierney tam maka nahoru dolu, nevyjde mu prihravka a on se na neho diva, jak na posuka.. uff.

Reagovat
Studni

Viděl sem sice jen druhej poločas, ale Willian co nejdřív pryč, byl tam sice chvíli, ale prostě zbytečnej hráč. Willock hostování, nemá na to a možná ani nikdy mít nebude. Obrana kvalitně, hlavně Tierney. Laca se konečně probírá, za to Auba je to tak trochu zbytečnej a do toho ke konci, když nedal tu šanci, tak už se na zbytek absolutně vysral.

Důležitý další vítězství, ale bylo to proti WBA a teda jen z toho druhýho poločasu byly teda sakra bídný, tam neni snad jedinej zajímavej hráč...

Reagovat
PH8

Ivanovič je zajímavý. Takový nemotorný kopyto a ještě ve 36 hraje v Premier League.

Reagovat
Studni

Pokud bychom to brali takhle, tak asi jo

Reagovat
EXoRcIsT

Celkom mam radost ze Arsenal zacal vyhrat. Dufam ze sa zdvihnete radsej mat vas v top4 ako chelsea alebo city

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
PH8

Reagovat
kvasha16

alebo este lepsie namiesto vas

Reagovat
Higi

Až se vrátí Partey a podařilo se přivést ještě někoho na střed tak by to mohlo být ještě lepší...

Reagovat
Lovec

Koho bys(te) přivedli? Myslím reálně, ne mokrý sen (ála Tielemans).

Reagovat
Lovec

Viděl jsem párkrát Sabitzera a Haidaru (oba z Lipska) a oba na mě udělali skvělý dojem. Nemuseli by byt finančně nedostupní.

Reagovat
jacobT

Sabitzerovi myslím v lete končí zmluva, ale nikdy som ho hrať nevidel

Reagovat
Mastný Chobot

Hovorilo sa dosť o Bissoumovi z Brightonu, ale neverím moc, že by ho pustili teraz v januári. A príde mi dosť podobný Parteyovi. Aj keď kvalitný hráčik.

Reagovat
Lovec

Souhlas. Bissouma je super, ale typologicky potřebujeme někoho jiného. Ďábluv advokát: Partey ale nemusí hrát nutně toho nejníž položeného středního záložníka a případná emulace dua Vieira (Partey) - Gilberto (Bissouma) by určitě neurazila.

Reagovat
Golasso

Pokud bych měl vybrat jednoho hráče, šel bych po tom Aouarovi, to je varianta na CM, AM a nejspíš i kraj.

Pokud by se zadařilo, šel bych ještě po jednom AM, ale dost věřím ESR, takže by to mohl být spíš někdo do rotace a varianta k ESR, protože nevím, jestli zůstane zdravý.

Partey-posila

ESR

Reagovat
Nikikrew

ESR nemoze byt jednotka na AM, velmi mlady chalan s malo skusenostami. Na takyto post potrebujes este vacsiu kvalitu. Takze za mna jednoznacne kupa kreativneho hraca a do rotacie s ESR. Navyse ESR moze hrat niekedy aj na kridle a stahovat sa do stredu.

Reagovat
Lovec

Obecně bych nerad ESR viděl v pozici, kdy na něm stojí naše ofenzivní potence. Je mladý a ten tlak by nemusel ustát. A navíc (jak už jsem psal pod preview) by nemusel ustát ani tu velkou porci zápasů, která by ho coby jedničky na svém postu čekala. Mohlo by ho to stát kariéru (ála Wilshere a jeho zranění). To by mě fakt mrzelo.

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že klidně může a šanci si zaslouží. Saka je tuším ještě mladší a taky hraje základ. Problém je jedině ten, že se ti mladí hráči nesmí přetěžovat a ESR je náchylný na zranění. Pokud přivedeme variantu a rovnocennou konkurenci, tak to bude podle mě lepší, než když hned v zimě půjdeme po nějaké drahé posile na AM a třeba tím i zabijeme rozvoj ESR.

Navíc Aouar působí jako docela univerzál a může na AM hrát taky, jen ho teď víc potřebujeme na CM.

Reagovat
cristiano.K.

po něm prostě musíte jít. Mohla by to pro vás být spása jako Bruno pro MU.

Reagovat
Nikikrew

V zime takého drahého hráča nezoženieme čiže sa môže ESR ukázať a overiť viac, pretože teraz to môže byť len hype, uvidíme. Každopádne ta 10 sama o sebe je technicky asi najviac náročná a keď to napr super zavrie, môžeme mať problémy. Ak chceme hrávať o. LM, potrebuješ väčšiu kvalitu. Môj názor

Reagovat
Mastný Chobot

Aouar bude stáť neskutočné peniaze, ktoré potrebujeme investovať aj inde. Za mňa radšej Buendía + CM + RCB za rovnaké peniaze. Ale najprv musíme vyhadzovať, samozrejme.

Reagovat
Golasso

Nemusel by, teoreticky. Lyon je finančně v loji a údajně zkrachovala i nějaká televize, od které měly L1 kluby velké peníze za vysílací práva. 40 mega by podle mě mohlo stačit místo těch 50-60, co chtěl Lyon v létě. Furt jsou to velké peníze, ale pokud tu přestavbu myslí klub a majitel vážně, tak ty peníze schrastí stejně jako v létě na Parteye.

Někoho jako Buendiu bych právě bral jako variantu a konkurenci k ESR, ale prioritu bych dal Aouarovi.

Jo vyhazovat musíme, to je pravda. Bez toho se nikam nehneme.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
wesleyborland

Bohužel se obávám, že na tohle tam máme Williana. Nechápu jestli hraje protože to má ve smlouvě, nebo Artetovi, či Eduovi kouří, ale dneska tam neměl co dělat. Měl tam poslat Pepého. Ten sice taky není žádný terno, ale nedivím se jeho frustraci, když i takovej dřevák jako Willian hraje před ním. To Ať ho radši swapnou nebo prodaj pod cenou, protože je nám k hovnu.

Doufám, že Arteta má oči a vidí, že potřebujeme na naše rychlostní hráče Auba, Saka, Martinelli ve středu rychlost. Což ESR splňuje. Možná proto se Willianovi a Pepému tolik nedaří, protože prostě nemáme na hrotu Girouda. Takže centry do vápna na hlavu od nich jsou k ničemu. A to Willianovi centry kolikrát končí na hlavě protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil, pls.

Reagovat
Mastný Chobot

ESR kľudne môže byť náš Mount. Nevravím, že bude, ale môže byť. Preto sa mi javí ako logický krok Buendía. Užitočný squad hráčik, ktorý by nebrzdil ESR/Saku/Nelsona/Martinelliho, keďže zahrá všetky posty v ofenzíve.

Reagovat
SunFells

Buendiu jsme měli koupit před sezónou

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho

Reagovat
Nikikrew

Videl som sice len vacsinu 2 polcasu ale vysledok hovori sam za seba, aj ked WBA fakt tragicky.

Hovorim to celu sezonu, my mame hracov na 4-2-3-1 kedy hrame pekny futbal s vela sancami a ked sa najde spravny balacne v time, moze to viest k uspechu. Nie tie srajdy s 3-4-3 co Arteta odrinoval, zato by si zasluzil facku. Takto sme mohli mat o 6 bodov viac ale tak co uz.

Tierny je uzasny hrac, dozadu tak dobry ako Monreal, dopredu dvakrat lepsi. To je bek na minimalne 6-7 rokov a buduci kapitan. Ceba a Xhaka easy vykony, ESR sa opat ukazal , Lacca je konecne vo forme len ten Auba sa trapi a asi by mi nevadilo kebyze si na chvilu posedi.

Uviidme co cez zimu. Stve ma ten Pepe, som za aby hraval ale teraz to bude mat len tazsie a tazsie. Martinelli je spat, Willian, Nelson a Auba, mame az moc hracov na kridla. No uvidime

Reagovat
Mastný Chobot

Nelsonovi by sa mohla vybaviť nejaká hosťovačka v PL. Fulham ideálne.

Reagovat
Nikikrew

suhlas, chcelo by to konecne niekoho z PL. V takom WBA musi hrat kedykolvek

Reagovat
smazaný uživatel

tierney bude muset jeste hodne zabrat, aby se prinosu nacha priblizil..

Reagovat
Nikikrew

Nacha hodnotim vysoko ale dopredu je Tierney jasne lespi. Ma lepsi klucku, je rychlejsi a dravejsi. Nacho bol poctivy pracant, dozadu perfektny.

Je skoro na nejake porovnavanie ale Tierney ma velky potencial byt najlepsi bek v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

vies co to znamena potencial?

Reagovat
fenixLFC

nieco co tienerey urcite nema viac ako lamptey, trent alebo chilwell

Reagovat
J0EL

a to si urcil len tak, od oka?

Reagovat
fenixLFC

nie, vypocital som to sorry ale pvoedat ze ma potencial na najlepsieho beka v lige kde uz teraz je niekolko podstatne lepsich v podobnom veku je proste sracka

Reagovat
J0EL

Trenta beriem, ten je inde aj technicky. Zvysok ani nahodou ak sa bavime o potencialy. Kazdopadne na vysmech to nie je, takze nevyskakuj.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

sorry ale v com ej akzoe tierney lepsi nez chilwell? uz takto je prinajlesom treti ked sa zlepsi ako sa len da. takze aky najlepsi bek ligy? s tym ze laptey aj james napr maju ten potencial podobni a furt su pred nimi o neico starsi walker a robertson

Reagovat
Nikikrew

Aha, vidno ze mas Arsenal malo nasledovany, resp. Tierneyho. Tento hrac spolu so Sakom tahaju tim ktory ako dobre vieme ma zatial tragicku sezonu.

Mozeme sa kludne bavit tak za 3-4 roky ci sa ten potencial naplni, ja jednoznacne tam vidim vysoku pravdepodobnost

Reagovat
fenixLFC

omg to ze taha tim ktory ma tragicku sezonu ale neznamena ze je to hrac s potencialom by top bekom ligy. ano, potencial ma, ale zas to netreba precenovat, najma ked v lige je niekolko podstatne kvalitnejsich bekov ktori pritom maju to najlepsie furt iba pred sebou

Reagovat
Nikikrew

A tierney nema najlepsie roky pred sebou? 23rocny hrac, cize stale mlady?

Jasne, su tam aj ini hraci ktori maju vysoky potencial. Iba hovorim, ze tierney medzi nich patri a iba cas ukaze kto mal pravdu.

Reagovat
fenixLFC

tak este raz- mas hracov ktori maju najlepsie roky pred sebou a uz teraz su na uplne inej urovni ako tierney, ktory sa tiez zlepsi. ale vidiet v nom hraca s potencialom na naj beka ligy z dovodov ktore som ti uviedol vyssie a to po serii troch zapasov a najma zapasu s WBA, to je fakt prehnane

Reagovat
Nikikrew

Keď myslíš, že to píšem práve po 3 vyhratych zápasov tak si docela na omyle

Reagovat
Mastný Chobot

predpokladám, že Lampteyho by si tam uviedol aj pred polrokom

Reagovat
fenixLFC

to ale ani tierneyho pred dvomi zapasmi

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ten přínos nacha dopředu byl vyšší než zatím předvedl tierney, samozřejmě do jisté míry za to mohl Alexis, ale ta jejich symbioza fungovala skvele.

Ale hlavně tierney nemá tak ustálené výkony (což zase muuebyt vedlejšími faktory, že tuto sezónu hraje povětšinou tragicky)

Reagovat
Nikikrew

Rad by som si pozrel average centier Nacho vs tierney nakolko sa mi zda, ze vacsinu hrame cez lavu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme* jakoze arsenal ne tierney

Reagovat
Lacko_Boh

4-2-3-1 zabilo futbal a zabilo Wengera

Reagovat
Lacko_Boh

a zabilo Emeryho samozrejme, slizaka

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok zatim unbeaten

Reagovat
Golasso

Dneska dobrý zápas a skvělý výsledek . Saka a ESR jsou výborní. ESR je to, co nám strašně chybělo a dobří hráči jako Saka se s ním na hřišti ještě víc zvedli. Výborný i Laca, ten má konečně formu jak hrom a Tierney, který byl v tom sněhu jak ve svém živlu Dneska to bylo fajn.

Každopádně nenechával bych se tím příliš unést. V lednu je pořád hodně práce, kterou je potřeba ideálně udělat s týmem. Xhaka odehrál dobrý zápas, ale i tak je vidět, že prostě "atleticky" nestíhá ani proti záloze jednoho z nejhorších celků PL. Ten střed zálohy je hrozně zranitelný. Ceballos ok zápas, ale letos mě celkově nějak nepřesvědčil (jinak měl být venku po tom dementním skluzu, totálně zbytečné a potenciálně nebezpečné ). Obrana mě taky extra nepřesvědčila - neinkasovali jsme v podstatě jenom díky neschopnosti WBA a štěstí. Stopeři si tam zvládli sami vytvářet zmatky i ze situací, které šly v pohodě vyřešit . Oba stopeři sice individuálně dobrý výkon, ale ta organizace občas fakt bolela... + jim teda moc nepomáhal střed zálohy.

Kapitola sama o sobě je Auba. Začíná mi to fakt dělat starosti. Takovou šanci se chytit, jako měl dneska, už jen tak nedostane. Na něm je ze začátku zápasu strašně vidět, že chce, ale rychle mu odchází sebevědomí a nic se mu nedaří. To je problém v hlavě a popravdě nevím, jak z toho ven. Posadit bych ho nechtěl, protože si zaslouží podržet za co, jak nás dřív táhnul. Na druhou stranu je na hřišti bez gólů úplně k ničemu

Reagovat
wesleyborland

Hele dneska na tom povrchu a počasí by měl problémy i jiní, naopak si myslím, že v těch podmínkách hráli dobrej zápas.

Reagovat
Golasso

Jo to je pravda . I když spousta těch problémů (hlavně střed zálohy) se ukazuje dlouhodobě

Reagovat
wesleyborland

Střed zálohy je náš největší pain. Naštěstí ESR dokáže tu hru zrychlit přihrávkou z první, nebo dobrým pohybem atd. Tohle chybělo a tak by možná i ten tlak na záložní řadu mohl opadnout. Navíc se vrátí Partey což by měl být další boost. Proto prioritu bych dal na přestupák hledta kvalitní CAM. Ikdyž ESR podává skvělé výkony, tak může začít být nevyrovnaný, nebo se zranit a budeme tam kde předtím. Kdyby vyšel ten Brandt nebo Buendia, bylo by to top. Kdyby se povedl i nějaký swop na CM za Xhaku, tak by to bylo super, ale v to moc nevěřím.

Reagovat
Golasso

Někdo jako ten Buendia by byl asi ideál. Prostě někdo, kdo je poměrně kvalitní, ale nebude stát ranec + nebude pro ESR problém ho posadit, pokud bude hrát dobře. Prostě zdravá konkurence a varianta, ne hráč, který bude stát 50 mega a vytlačí ESR automaticky ze základu.

Každopádně prioritní by měla být posila spíš na to CM vedle Parteye a místo Xhaky. Aouar se mi líbí, protože je to i docela univerzální hráč.

Reagovat
wesleyborland

Aouar se nás v létě vychladil. Nemyslím si, že v zimě za něj vytáhneme 50m. Podle mě náš strop bude jedno jméno max za 40m a to v situaci, že se nám podaří ještě další odchody. Na CM se vrhneme v létě protože končí hodně hráčům smlouva.

Ale šance na Aouara je pokud by Lyon chtěl slevit z těch 50m. Přeci jen kokronáč, tak třeba by jim to pomohlo trochu slevit z požadavků, ale podle mě po něm sáhne PSG, nebo Real a u nás neskončí.

Já pořád přemýšlím co s Pepém. Proč nehraje. Jestli náhodou nechtějí udělat swap se Zahou. Prý ho zase sledujeme.

Reagovat
Golasso

50 mega podle mě stát nebude, na to nemá Lyon vyjednávací pozici. Těch 40 mega je reálnějších.

Pepe se nechytl a snadno ztrácí balony, proto ho asi Arteta nechce hrát. Ono se to dost obhajovalo tím, že hraje pořád dopředu (tudíž riskantně), ale to takoví Saka s ESR nebo Martinellim taky a málokdy je vidíš tak snadno ztrácet míče nebo o ně aspoň hned zabojují, aby je dostali zpátky. Začínám trochu pochybovat, jestli se vůbec chytne. Swap za Zahu ale nevím, jestli bych bral. Přece jenom věk (Zaha má prakticky nulovou resell value) a maximální potenciál Pepeho je podle mě výš, než u Zahy, ale to nemusí nic znamenat, pokud ho nenaplní

Reagovat
wesleyborland

Tak 70m za Pepého se nám taky nevrátí. Aktuálně má Pepé cenu kolem 40m a Zaha 50m. Rozdíl vidím v tom, že Zaha přeci jen v té PL něco předvedl, Pepé něco ukázal pouze v EL a občas nějaký zápas mu vyšel.

Já bych ho prodal a ty prachy investoval jinde. Šanci bych dal radši Nelsonovi. Je až děsivý, že za to co jsme dali za Pepého bychom měli Auoara s Buendiou dohromady a ještě by možná zbylo pro někoho do U23.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Nicola Pepe byl v Lille skvělý. Bohužel si vybral Arsenal, kde pohoří většina kvalitních hráčů. Zaha hlavně v CP hraje hrot a to by Pepe asi nezvládl, takže pokud výměna tak spíš za Lacu, což je nereálný. Nevěřím že by jeden nebo druhý šli do Palace.

Reagovat
Golasso

Tak určitě, protože zrovna my jsme takový hřbitov kvalitních hráčů no . Pepe prostě nezvládl adaptaci, nevím, co je na tom složitého pochopit.

Reagovat
Seydou Doumbia

No jenže to je furt Arsenal, kde je většina hráčů bud tragédi a nebo z formy. To se potom hraje těžko, když to musíš jako jeden z mála táhnout. Takový Laca u vás šel taky výkonnostně dost dolů, Gabriel Paulista nebo Szczesny po odchodu od vás šli naopak výkonostně výše...at reaguju najednou tak Aouar sám říkal, že zůstal protože chce bojovat o Euro a to by v Arsenalu si pozici na šampionát prostě stížil...klub ve sračkách, nová liga, styl hry a na tebe se bude spoléhat...nevěřím že ted v zimě odejde, nemá žádný smysl ted chodit k vám, když si v létě může vybírat a projít si celou letní přípravou

Reagovat
Golasso

Tak určitě, no . Tragický máme hlavně střed zálohy, kam (surprise, surprise) hledáme posily, aby tragická nebyla. A ve složení Partey, Aouar + třeba teď výborně hrající ESR, by to fakt tragédie nebyla.

Laca měl pár těžkých období, ale celkově je jeho angažmá podařené. V PL se akorát musel adaptovat na jiný herní styl, což zvládl relativně dobře. Je z něj teď mnohem větší bojovnik, než když v L1 kličkoval kolem farmářů. Gabriel Paulista teda výkonnostně nahoru nešel spíš se teď zvládne domluvit a je v týmu, který hraje na jeho úrovni. Sczesny byl výborný i u nás, jen ho Wenger odstavil skrz disciplinární problémy . Realita spíš je, že dost průměrných až nadprůměrných hráčů u nás hrálo nad svoje možnosti a po přestupu se zadrbali - tohle teda platilo hlavně za AW, ale ty sem taky cpeš příklady z minulosti, tak proč ne já .

Aouar říkal hlavně to, co vedení Lyonu chtělo slyšet, aby mohl bojovat o Euro .

Že neodejde v zimě, aby si v létě mohl vybírat, to je celkem ok argument, ale jinak mi připadáš trochu zapšklý

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě máte v kádru až přílíš moc sraček druhého, třetího sledu, kteří by hráli kdesik v Brightonu, Frankfurtu nebo Rennes ale na Arsenal to nestačí. A takoví hrají v základu tak 2-3 i když jsou všichni zdraví a ve formě. Při zranění dalších dvou hráčů to je skoro už 50% na 50%

. Jako Šaka, Elneny, Mustafa, Luiz, Holding, Willock, Willian, Pepe, Ceballos, Niles jsou k čemu? Bellerin taky žádná sláva a Lacu tady napříč jeho celým angažmá v Anglii už vyhazovali do prdele snad všichni možní.

Leicester tlačila bota na stopera tak koupili Fofanu a je to jeden z nej stoperů ligy. Vy koupíte o rok mladšího Salibu ze stejného týmu a není ani na soupisce ligy.

No a spoléhat se na Rowa, co mezi dospělými nemá prakticky nic odkopáno a zrovna se mu povedli tři zápasy ve kterých jste světě div se i vyhráli...těch opravdu kvalitních hráčů máte hrstku, kteří jsou taky dost často zranění + pár solidních mladíku...Aouar potřebuje dobrý útočný tým, který mu pomůže se dostat na tu špici...třeba takový Leicester, kdyby Maddison se přesunul na křídlo a Albrighton šel do hajzlu...nebo Spurs, ale tam spíš díky jejich 4-3-3 ve kterým by mohl být dost platný, protože spojení kvalitní utočný fotbal a Mourek moc k sobě nejde

Možná ty si moc velký snílek a já přílíš velký pesimista, ale Arsenalu fakt v ničem už nikdy asi věřit nebudu...

Reagovat
Golasso

No já se mezi optimisty a snílky moc neřadím . Většinou ten tým kritizuju hodně, ale taky vím, že tomu chybí hlavně solidní osa týmu, resp. její části. Pokud by přišel Aouar a nastupoval např. místo Xhaky, tak by se ta hra zvedla hrozně nahoru, věřím tomu. Teď je otázka, jestli ho o tom Arteta a Edu zvládnou přesvědčit. U Parteye se jim to povedlo, což mi dává trochu naději.

Bordelu je tam dost, ale to se pořeší samo v létě... z velké části.

Co se týče ESR, tak to určitě nesoudím podle 3 zápasů. On je velmi kvalitní hráč, což jsem věděl už dávno, není to pro mě nijak překvapující. Kdyby ho nebrzdila zranění, tak už je v A týmu dávno.

Reagovat
Seydou Doumbia

U Parteye jsem se dost divil že k vám šel. Podobně jako u Auby a nebo hlavně díky přestupovém částky u Lacy nebo Nikoly Pepeho...takže Aouar určitě není nereálný, ale spíš mu tak nějak v hloubi duše přeju lepší tým než Arsenal...lepší ne sympatičtější, protože Arsenal mám radši než Juve nebo Real

Tak United třeba se bordelu zbavuje už tak pět let tak si neumím moc představit, kdyby jste se většiny zbavili hned v létě...ale neznám komu končí smlouvy atd, ale byl bych rád kdyby ty hovada šli do hajzlu už

Reagovat
smazaný uživatel

me by fakt zajimalo, kolik tech hrac, kdyz hrali mimo arsenal, jsi realne videl.

Reagovat
Seydou Doumbia

Oar hlavně ted nemá důvod odcházet. Hraje o titul, což se Lyonu jen tak už nepodaří, navíc pořád bojuje o odložené Euro...u vás by riskoval že půjde výkonnostně dolů a příjde o šampionát

Reagovat
Golasso

Jen co se PSG pod Pochem zvednou, tak zase nebude hrát o nic. Navíc i kdybych bral ten argument o titulu jako důvod nejít do Arsenalu (ok), tak furt můžou projevit zájem týmy jako Juve, PSG atd., kde bude hrát o titul taky.

U nás by riskoval minimálně. Na jeho post není prakticky žádná konkurence, která by ho měla ohrozit a měl by prakticky jistotu základu, což by mohl naopak argument pro nás oproti např. výše zmíněnému Juve, PSG a spol. O žádný šampionát by tedy nepřišel

Reagovat
Mastný Chobot

Súhlasím do bodky. Do bodky pred poslednou vetou. Aouar je super, ale ak pôjdeme po ňom, tak tým zabijeme celé leto hádaním sa s Aulasom a nezostane čas ani peniaze na nikoho ďalšieho.

Reagovat
Golasso

Do léta si stejně nemůžeme dovolit čekat, pokud chceme ještě o něco hrát. V létě už asi navíc budeme u Aouara bez šance, protože po něm půjde víc klubů. Jediná šance je ho získat teď v zimě. Pokud se Aulas bude chtít hádat, tak furt Edu s Artetou můžou zavolat klubové účetní v Lyonu. Ta by ho mohla přivést k rozumu

Reagovat
Mastný Chobot

Ja si, bohužiaľ, myslím, že najskôr to môžeme začať riešiť v lete, lebo predtým než kohokoľvek kúpime, musíme predávať/vyhadzovať. A to sa túto zimu nepodarí. Ozil a Luiz sa ani nepohnú, Mustafiho a Elnenyho nikto nechce, jedine tak možno teraz v zime odíde Sokratis + Kola, a to je málo.

Reagovat
Mastný Chobot

a Xhaka, samozrejme, neodíde tiež

Reagovat
Golasso

Teoreticky by mělo stačit poslat toho Kolasinace na hostování a máme místo pro jednoho non-HG hráče, nebo ne? Ideálně tedy ten Aouar + Buendia (který je tuším HG?), i když je to hodně nepravděpodobné. Sám tomu moc nevěřím, že se nám takto zadaří, ale bylo by to super.

Reagovat
Mastný Chobot

Pochybujem, že Buendía je HG, do Anglicka prišiel až v 22 rokoch. A nemyslím len z hľadiska súpisky, ale aj wage bill. Ozil, Mustafi, Luiz, Sokratis, Xhaka, Elneny - to je hádam aj 3m mesačne.

Reagovat
Mastný Chobot

Tým chcem povedať, že tie peniaze jednoducho nie sú, lebo týchto stále platíme.

Reagovat
Golasso

Máš pravdu, asi je to blbost s tím HG. Někde jsem to četl, ale už to ani nemůžu znovu najít.

Ten wage bill by se do léta snad nějak utáhl a v létě se to vyřeší samo. Snad neoperujeme na nějakém úplném maximu. Teď se navíc spekuluje, že Sokratis půjde pryč + ten Kolasinac.

Jinak peníze na přestupovou částku by tak jako tak musel dát Kroenke. Tam si nedělám iluze, že něco máme.

Reagovat
Lovec

Xhaka se hodně zvedl, ale naprostý souhlas s tím, co píšeš. Je příliš těžkopádný a to už nezlepší. A navíc v týmu nechcu mět hráče, který zahraje jenom tehdy, když se daří. Svůj (ne)charakter ukázal už příliš mnohokrát.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ESR

Reagovat
SpecialOne

Góly v 2021:

Lacazette: 2

Souček: 1

Reagovat
berliner

WHU Arsenal a ted jeste Fulham a budu pro toto kolo max.spokojeny

Reagovat
berliner

A jo ten zapas odlozili

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/kenthechip/status/1345414511755485190

musis jit tomu stesticku trosku naproti...

Reagovat
Swarley

Jinak bych pro ten místo spolek přátel UFO rád dodal, že ten druhý zleva má v ruce pivko a podle lahví v pozadí je to jeho třetí už před zápasem...

Reagovat
Busby babes

"pojd se na tu obrazovku podivat a posud to sam"

"ty vole, ja jsem nachcanej, stejne tam nic neuvidim... "

Reagovat
Swarley

No to byl nejspíš případ té penalty v prvním poločase...

Reagovat
Ferguson6

Ale najväčšiu radosť mám z ESR. Dúfam, že si týmito výkonmi vypýta základ natrvalo

Reagovat
twelwer

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Mastný Chobot

pobavilo aj mňa ale zahral veľmi obstojne

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky mě zajímalo, jak by vypadal chlap v punčocháčích, co jsme nosili jako děcka

teď už to vím, díky

Reagovat
smazaný uživatel

tys nikdy nesel na lyze a nevidel sam sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

já teda na lyže punčocháče nenosím

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

No myslim, ze takto oblecenych tam bolo viac. Laca detto. Nevidim na tom nic zle. Nie kazdy moze byt Tierney

Reagovat
smazaný uživatel

A co Thauvin z Marseille? K ESR taky dobrej parťák a taky by nemusel stát extra moc. A k Tierneymu mě napadl Gaya z Valencie.

Reagovat
icemike

Ten už jednou z Anglie utekl

Reagovat
smazaný uživatel

A to má znamenat, že je špatnej? Ve Francii má čísla víc než solidní a co vím, tak právě produktivita se dost dlouhou dobu vyčítala Ozilovi, takže v tomto by to byl určitě posun. Kreativitu a techniku s míčem má taky a v situaci Arsenalu lepší volba, než Aouar ( nic proti němu ), jelikož si nejsem úplně jist, zda by pro Arsenal bylo ideální v lednu vysázet minimálně 50 mega za jednoho hráče, když je potřeba posílení na více postech.

Reagovat
Bandita_Harry

Thauvin má byť od leta free agent, pre vás ideálna voľba buď kúpiť teraz alebo podpísať od leta

Reagovat
smazaný uživatel

Se o něj tuším začal zajímat ještě AC Milán, tak za mě není na co čekat, podepsal bych ho hned.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani ten Gaya by v situaci Valencie nemusel stát balík, i ho bych podepsal, než vysázet balík za někoho jiného.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, aby sme sa ho za 2 roky nevedeli nijako zbaviť, lebo bude mať trojnásobný plat. Nah

Reagovat
smazaný uživatel

Neházel bych ho do stejného pytle k Willianovi..

Reagovat
Mastný Chobot

marí sa mi, že Thauvin je podobný náladový trtko ako Willian. Posledné, čo potrebujeme, je ďalší kyslý ksicht so 150k/w.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť jo ono je přece lepší vysázet minimálně 50 mega za Aouara, který ani nemá takovou produktivitu a co do náladovosti je určitě hotový ideál..

Reagovat
Mastný Chobot

O pár vlákien píšem, že si nemyslím, že je dobrý nápad ísť po Aouarovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se omlouvám, nepročítal jsem vyloženě příspěvek po příspěvku..

Reagovat
Mastný Chobot

o pár vlákien vyššie

Reagovat
Seydou Doumbia

Thauvin je naladový hráč, to je fakt. Ale hlavně ho nelze porovnávat s Aouarem. Thauvin je křídlo a občas hraje na středu, když je Payet úplně k hovnu a nebo zraněn/vykartovaný a kdesi cosi. Aouar nemá takovou produktivitu, protože hraje ve tříčlenné záloze a styl Lyonu je založený na hraní na rychlé a přímočaré křídla, popřípadě Depaye...a charakterově je v pohodě, žádný problémy nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že by potenciální příchod Aouara do Arsenalu nedával příliš smysl a důvod jsem již výše napsal. Thauvin mi přijde spíš jako univerzál, než vyloženě křídlo a ok neprosadil se v Newcastlu, ale to ještě automaticky neznamená, že by mu to nešlo v Arsenalu. Myslím, že to nelze brát tak, že když se hráč neprosadí v jednom klubu PL, tak že na tu ligu obecně nemá. Navíc když bych šel úplně do detailů, Arsenalu by se kromě postu playmakera hodila posila i právě na křídlo a Thauvin je schopen zahrát na obou pozicích.

Reagovat
Seydou Doumbia

O jeho angažmá v NUFC jsem se ani nezmínoval to taky neberu jako argument. Kvalitu má a na Arsenal asi dobrý hráč. Moc lepších jich obecně k vám moc nepůjde, takže je třeba brát spíš ty hráče druhého sledu a ne se starat o Mbappeho, Sanča a podobné hráče. Navíc zadarmo po sezoně (?) a nebo za pakatel, jestli nepodepíše a odejde jako volný hráč. Jen píšu že je to trochu chuj, ale jinak to asi za zkoušku stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

ESR

Reagovat
smazaný uživatel

Problém??

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto skratky su neuveritelne retardovane

Reagovat
Mastný Chobot

za to Sonny, to je hodné génia

Reagovat
smazaný uživatel

To se má vypisovat jeho celé jméno jen proto, aby si byl klidnější??

Reagovat
Golasso

OMG tvl, aby ses neposral, lol.

Reagovat
Trand

Tak to by se ti měly líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Reagovat
cristiano.K.

Souček na 433 na ig 700 k liků

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Counter

Už djourou vyhlásil opětovný útok na titul?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Nikikrew

njn DT

Reagovat
Ferguson6

Tak kluby už stratili väčší náskok ako 10 bodov. Otázne je, či ten náskok stratí aj ďalších 9 tímov

Reagovat
Busby babes

tak nevsadil bych na to. ale Pohary klidne. top4? nejspis ne, ale nerealne to neni. Letos budou vsichni ztracet body, takze pokud Arsenal udela snuru vitezstvi... kdo vi. Na nas bych taky par tydnu zpatky nevsadil, ze budeme mit stejne bodu jako prvni v tabulce...

Reagovat
iamek

Za pár dnů má Arsenal fajn los. Saints, nás, Wolves, Aston Villa, Leeds, City, Lester, Spurs, West Ham, Pool ... Do toho EL s Benficou. Bude zajímavé

Reagovat
Hlahart

Jako člověk, kterej fakt neví, jestli to penalta byla, nebo ne tak si snad můžu bez rizika nadávek dovolit postnout včerejší MotD (i pro Joela, který chtěl někoho, kdo bude tvrdit, že to penalta je, Busbyho, cristiana aspol.). Tak podle MotD to penalta byla.

https://streamable.com/3t0b94

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

všechno je to koupený

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/beINSPORTS_EN/status/1345457346693230594

nastesti je tu neuplatny Richard Keys...

Reagovat
r.mrazik

co to je za vocasa?

Reagovat
Busby babes

takovej idiot BeIn sportu co ho kdysi vyhodili ze Sky.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=VwN2-CdS0oc&ab_channel=PS5%26Stuff

tohle bylo vyborny. Roy Keane byl podle nej prumernej hrac...

Reagovat
r.mrazik

HAH...tak to je dobrej komik

Reagovat
Swarley

Ok, super

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mala byť argumentácia pár tzv. "expertov" správna, že. Ale keď ti to vylepší deň, nech sa páči, utvrdzujte sa vo svojom názore :-).

Reagovat
Swarley

takový názor nezvladajka Ola, to je teprve něco, co je potřeba brát vážně

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hlahart

šílená reakce. Tak mi prosím ještě řekni v jakém názoru se utvrzuji, ať vím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa aj v reálnom živote hráš tak často na pekného? Neuveriteľný alibista a pózer..

Reagovat
Hlahart

Působíš, jak kdybys úplně ztrácel kontakt s reálným světem. Kdybych ti mohl nějak pomoct, tak dej vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, lebo ty vlastne nevieš, v akom názore sa utvrdzuješ. Ok, potlapkaj po ramene spolu s ostatnými fanúšikmi mancs, gratulujem.

Reagovat
Hlahart

No v jakým? Že nevím, jestli to byla penalta?

Reagovat
bbbauch

Cetl jsi to co psal poradne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si ten prvý príspevok fakt zle prečítal, prepáč Jiří (Milan ;) )za to vlákno .

Reagovat
bbbauch

Nojo, ale my jsme sekta a klasici...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si v karanténe Olo alebo niečo take? Co sa to s tebou deje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Tolstobik

zoufalstvi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jebe Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste neskutočná sekta

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

To si sa zaregistoval kvoli tomuto?

Inak Wrighty je snad jediny zatial, kazdopadne vsade pisu controversial, len mufani v tom maju jasne

Reagovat
Busby babes

kde vsude? dej nejakej odkaz.

Reagovat
Hlahart

Kvůli čemu? Já jsem na EF 14 let.

Já taky všude píšu, že nevím, jestli to penalta byla nebo ne. A pak mají přijít na řadu pravidla o uplatnění VARu (kdy může a nemůže změnit rozhodnutí - jestli stačí pochybnost, že bylo rozhodnutí správné a nebo musí být jasné, že je špatně). Tohle bylo jenom doplnění tý diskuze o názor někoho, kdo je za analýzu fotbalových zápasů placenej, se z toho nemusíš klasicky hned sesypat a můžeš zkusit diskutovat pro jednou normálně.

Reagovat
J0EL

Datum registrace: 2.1.2021

Si Busbyho alebo mrazikove alterego?

Reagovat
r.mrazik

uz to tady vysvetloval,proc si zmenil nick...tak nebud jouda

Reagovat
Busby babes

zkus najit aspon jeden odkaz kde to pisou...

Reagovat
J0EL

Fakt jbe? Napriklad aj hned v odkaze, ktory si sam postol. Uz ma to fakt nebavi krmit trollov.

Reagovat
Busby babes

zadny takovy jsem nepostnul. pokud teda nemyslis toho Keyse.

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

hele...maji to tam zpomaleny a priblizeny a stejne budou pindat,ze to penalta neni...to je marny

Reagovat
J0EL

Ved prave je pekne vidiet ako Pogba zakopne o nohu toho obrancu a nasledne sam o seba. Nestastna nahoda ale takych "stretov" je v zapase desiatky.

Reagovat
r.mrazik

covece ty si uz delas prdel ne? to snad neni mozny...

Reagovat
Swarley

No jestli desítky, tak těch penalt ještě kopeme sakra málo...

Reagovat
r.mrazik

voni samozrejme takove strety pri zapase jsou a ma pravdu,ze se piskaji jako fauly..co taky s nimi,kdyz ti nekdo zavadi zezadu o nohu..

Reagovat
Swarley

Pokud hraje třeba Arsenal, tak to samozřejmě faul je, ale v případě MU už se na tom neshodneme, záhada...

Reagovat
J0EL

Ako s dvoma idiotmi. Uzavriem to tym, ze sa nezhodneme.

Reagovat
Swarley

Tak co ti taky zbývá, když píšeš nesmysly

Reagovat
J0EL

Trafena hus

Reagovat
Swarley

To ti zase nevychází

Reagovat
J0EL

Este pod

Reagovat
Swarley

Ty už jsi v křeči a ani tu rádoby objektivitu nepredstiras, to už je nuda...

Reagovat
J0EL

Daj este

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to nezvladas

Reagovat
J0EL

ked myslis

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
r.mrazik

a na to jsi prisel az ted,kdyz jsi mimo?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych řekl, že Pogba věděl moc dobře, co dělá, když tu levou nohu po došlapu vysunul doleva, přestože si míč naváděl doprava a měl se tedy snažit tělo, včetně noh, tlačit doprava, aby si kryl míč.

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Mě je úplně jedno, kdo názor vyslovuje, když ten názor je úplně mimo.

Pogba si přebírá míč a levou rukou si dělá prostor, jeho ruka jde do obličeje protihráče = faul.

Já být na místě Douglase Luize, tak se tam hádám do krve a byl bych vyhozen za kecy

Reagovat
Busby babes

nezapomen na tu cervenou pro Pogbu!!

Reagovat
cristiano.K.

to jsem nikde nepsal

Reagovat
Busby babes

jsem si zaprehanel. Ona ta zluta karta je uplne stejna picovina.

Reagovat
J0EL

Asi taka ako ta penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

podla reguli mal dostat cervenu. zltu za ruku v tvari supera a nasledne aj zltu za filmovanie. ale bohuzial rozhodcovia nemaju gule na taketo tresty

Reagovat
Busby babes

ten byl vybornej.

Reagovat
cristiano.K.

jako na jednu straně tě chápu, že na jeho pičovinu chceš odpovědět pičovinou, ale to nikam nevede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

asi úplně stejná ne, že sis musel vymyslet něco, co cristiano neřekl, aby to vyznělo vtipně

Reagovat
J0EL

klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

blíž to má k žluté než k penaltě pro vás, asi tolik k tvé píčovině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Sandro?

Reagovat
Counter

Penalta je na rozdíl od ofsajdu subjektivní rozhodnutí, vždycky se o tom dá dohadovat a není na tom přece nic špatného.

Můžou tady být lidi, kteří MU viní z toho, že má podmáznuté rozhodčí, ale nevím, jací to jsou. Pak jsou tady lidi jako já, kteří na počet penalt pro MU poukazují delší dobu a zároveň je jim jasné, že to o žádné korupci není.

Jestli se ale na fotbalovém diskuzním fóru nelze bez výsměchu (tím neříkám, že se o ten výsměch staráš ty) bavit o 42 (slovy čtyřiceti dvou) penaltách pro MU za dva roky pod Olem, tak nevím, o čem se tady bavit můžeme.

Reagovat
Busby babes

fun fact: Leicester za posledni dva roky kopal vic penalt v lize nez my.

Reagovat
Busby babes

ale ty dva roky budou asi nejak divne definovany urcityma datama

Reagovat
Hlahart

Tak to si teda vůbec nedokážu představit. Je k tomu nějakej zdroj?

Reagovat
Busby babes

vsak to pak upresnuju, bud tam jsou nejak divne osekane datumy, nebo je to blbe. jinak od zacatku minule sezony my 20, Leicester 17.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady pěli ódy na Thiaga Silvu a ten strejda tam proti City hoří jak papír Lampard ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadit nerozehraný duo Ziyech - Pulišič proti City a doufat v dobrý výkon mi přijde hodně naivní od Lamparda.

Reagovat
vitasrp

Pulišič je rozehraný, však hrál proti Wolverhamptonu, West Hamu, Arsenalu i Aston Ville plných 90 minut

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Nějak jsem zas zaspal přes svátky.

Reagovat
kvasha16

netreba tolko pit

Reagovat
icemike

No ale pořád se nerozehrál

Reagovat
Salfovic

Chelsea tři body od Arsenalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Absolutně nevím, jak se to stalo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Letosni sezona je bizarni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Manik...

Reagovat
havrys99

Reagovat
SunFells

Jj, zatím se jim daří, ale Arsenal se zvedne.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

snad se i slepice přidají od party

Reagovat
cristiano.K.

do

Reagovat
smazaný uživatel

snad se i loserpool přidá do party

Reagovat
cristiano.K.

Jany, neber to špatně. Na čtvrtém místě mi nebudete zas tak vadit.

Reagovat
avicii

Reagovat
VALEN

Když skončí Lamps a jako že skončí, líbil by se mi Ten Hag( umí to s mladejma a hraje krásnej fotbal)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam poslat hroty Girouda s Abrahamem, když se tam může poslat Havertz, který je totálka mimo

Reagovat
Hokaido

Začínám se bát, že letos ten titul nedáme.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
spider_8

Jako, furt ztrácíme jen 7 bodů To mi přijde neuvěřitelný

Reagovat
John Obi Mikel

No Frankovi dávám max 3 zápasy.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
diastan

dnes by to zraněním o praporek podtrhl

Reagovat
Swarley

no do prdele

Reagovat
wesleyborland

Lampard ho zničil

Reagovat
kvasha16

ten si proste musi na chvilu sadnut, on je uplne v prdeli, toto bola len taka ceresnicka

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Já mám Wernera prostě rád. Připomíná mi mýho psa. Když jsem si ho jel vybírat, tak všichni jeho sourozenci běhali okolo, dělali blbosti a tak. On se nějak špatně narodil, takže byl strašně slabej, nemohl chodit, jen se tak plazil po zemi a koukal u toho jak chleba z tašky. Ale bylo vidět, že si myslí že je pes, a strašně moc se snažil, aby mezi těma ostatníma nevypadal jako úplnej retard a tím si mě získal. Timo jako by mu z oka vypadl.

Reagovat
Slavia10

V tom případě Havertz je takový králík mezi psi?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
misinho7

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

uffff

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
protiproudu

Párkrát to přepiš a možná to půjde.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

7.1/10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Docela rád bych tvýho psa rád v našem dresu viděl. Raději uvidim v sestavě někoho, kdo bude pravidelně pochcávat naše praporky místo týmových výkonů.

Snad je pravák, protože u druhýho praporku ještě pořád sbírá vlastní nohy jeho ovčáckej předchůdce a těžko odhadovat, kdy si ho tam někdo v hanbě příjde vyzvednout..

Reagovat
smazaný uživatel

Diallo už je v letadle podle jeho Instagramu

Reagovat
Hlahart

Tak sice letí do Říma, ale hlavně že je v letadle

Reagovat
smazaný uživatel

To je formalita, vyzvedne papíry a pokračuje v cestě

Reagovat
Hlahart

Formalita teda nevím. Všichni píšou "if everything goes well" tak bude pokračovat za x dní do Manchesteru

Reagovat
iamek

Zítra by měl přiletět do Manchesteru.

Reagovat
Counter

Trump berates Ga. secretary of state, urges him to "find" votes.

"There's nothing wrong with saying, you know, um, that you've recalculated."

"So look. All I want to do is this. I just want to find 11,780 votes, which is one more than we have. Because we won the state."

To je prostě geniální.

Reagovat
Busby babes

prekvapuje to jeste nekoho? je to strasnej zmrd. Doufam, ze ho pak zavrou za ty dane. Uz jen za to omilostneni vrahu z Blackwateru...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Busby babes

https://www.nytimes.com/2021/01/01/opinion/letters/blackwater-pardons.html?action=click&module=Opinion&pgtype=Homepage

I was the F.B.I. case agent who led the investigation of the Blackwater massacre in Baghdad. We originally went to Iraq thinking this shooting was some form of innocent civilians caught in the crossfire between Blackwater guards and insurgents. After only one week, we determined that this incident was not as presented by Blackwater personnel and their State Department lackeys, but it was a massacre along the lines of My Lai in Vietnam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

jinak by to bylo na impeachment a odvolani, ale tech 17 dnu uz asi nikdo resit nebude

Reagovat
Counter

Asi ne no, ale je to škoda. Byla by sranda vidět republikány, jak se zase kroutí na obhajobu neobhajitelného.

Reagovat
fenixLFC

ved sa uz neiktori kongresmani snazia presvedcit pencea aby vyhlasil za vitaza trumpa

Reagovat
kiwwi

myslis senatorov? Ti sa snazia o nejaky audit a Pence takuto snahu vita, ale ma to minimalnu sancu na uspech

Reagovat
Counter

On myslel kongresmana Louieho Gohmerta, který na Pence podal žalobu, ať to šoupne Trumpovi.

Reagovat
fenixLFC

nie, kongresmanov. malo by ich byt tusim 140. ale museli by mat aj senatora zo svojho statu co zatial nasli iba jedneho (ked sa nic nezmenilo)

Reagovat
mimi_united

Lampard je čo sa týka kvality hráčov ktorých má k dispozícii, jednoznačne najhorší tréner v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhý rok říkám, že to je nýmand, co nemá na lavičce týmu jako Chelsea co dělat. Opět se ukazuje, že mám pravdu

Reagovat
Svatej

Neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na tom přijde vtipného?

Reagovat
DieryVonry

Wow, neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Slavia10

Konečně to někdo napsala. Trenér co dostal takové finanční prostředky musi něco dokázat. Spoustu uživatelů schazuje Guardiolu že jen umí utrácet hromadu peněz, ale Lampard to povýšil na novou úroveň, utrácí o sto šest a ještě nemá ani ty výsledky.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

OT: Ještě k nedávný diskuzi o státním rozpočtu. Tehdy jsem psal, že je to totální znásilnění smyslu a účelu rozpočtovýho procesu (o tom vracení zákonu raději pomlčím) a že vrácení těch peněz zpátky není jen tak. Tak dneska už komouši (a teď myslím ti v čele s Filipem) prohlašují, jak jsou šťastní, že si vláda uvědomila, že armáda ty peníze nepotřebuje a ve slíbeným termínu (tj. zítra) o vrácení peněz hlasovat nebude.

Reagovat
Busby babes

jj, Babis to oddaluje, ted rika, ze je vrati az pozdeji v lednu.

Reagovat
Hlahart

Absolutně nechápu, že si někteří lidi (ale i v podstatě profesionálové - zákonodárci, novináři) nezvykli na standard, že se Babišovi nedá věřit ani slovo. Nikdy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

bohužel je to bohatý člověk, který splňuje kritéria být psychopatickou osobou. Má výborný marketing zaměřený na lidskou přirozenost, tedy:

- člověk je poslušný

- člověk zapomíná

- nikdy nepotvrdí a nepřizná vlastní provinění, vždy je to chyba jiných a ihned přepne, jak udělal to a ono dobře.

Bohužel, ročníky od 1970 a níž často nemají tušení o politickém marketingu, takže mu to sežerou i s navijákem. Do toho ta aura úspěšnosti díky majetku, hajzl z Hradu, který ho kryje a neštěstí je na světě..

Reagovat
Azazelo RD

Fandis mu. On je proste jenom dement a bohuzel podstatna cast volicske zakladny jsou dementi.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Frank Lampard has lost more home league games than any other Chelsea manager in the Abramovich era

šílenost

Reagovat
blade115

Nj, tak když průměrná doba působení trenéra v Chelsea pod Abrou je jeden a čtvrt sezóny a outlier Mourinho prostě doma neprohrával ...

Reagovat
Counter

Většina jich tam byla déle... A miláčkové jako Rafa by neměli tolik proher ani za pět let

Reagovat
blade115

Ale jdi, ty většino... Však z těch 11 koučů mají stejnou nebo větší porci zápasů asi jen Mou, Carlo a Conte.

I tak je to ale blbý, samozřejmě. Hlavně oproti tomu Mourinhovi, tam je to ale šílený spíš opačným směrem, že on dokázal na SB fakt prakticky neprohrávat. Poprvé vlastně až při druhém angažmá.

Reagovat
Counter

S většinou to byl omyl no

Reagovat
SpecialOne

Ale zase stylově s QPR nebo Bornemouthem

Reagovat
blade115

Sunderland, nezapomenutelný...

Reagovat
spider_8

Asi tak. I ti mega kvalitní trenéři dřív vydrželi max 2-3 roky a ostatní prostě neměli možnost to nahnat, protože se hned poroučeli

Reagovat
Counter

Pointa je, že Lampard je v Chelsea rok a půl, ne dva až tři roky.

Reagovat
spider_8

I tak je to docela hodně na naše poměry. Ti co vydrželi ty 2+ roky jsou akorát Mourinho, Conte, Ancelotti a u nich je celkem pochopitelný, že doma téměř neprohrávali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Aby jste se tu nehádali... https://ibb.co/025NxHb

Jinak ta bilance je fakt nic moc. Ale z čísel se nedá vyjádřit to, že tam zatím fakt není žádný progres.

Reagovat
Hlahart

Wow, to ppg bych teda nečekal tak nízký

Reagovat
Talker

Tak ono jsme teď v brutální krizi. A hlavně při tomhle počtu zápasů to ovlivňuje každá remíza/prohra - ještě před 6 zápasy měl 1.8

Reagovat
Counter

Tak to bys mohl říct i o ostatních manažerech, kteří za arguably lepší výsledky letěli.

Reagovat
kvasha16

v tom mas pravdu, ale ostatni manazeri v podsstate vzdy (snad az na AVB) prisli robit okamzite vysledky ... Franka sme hadam zobrali aby u nas nieco vybudoval

Reagovat
Walter_Sobchak

Len tam neni vidno žiaden progres, dostal posily za 200m a stale hrame to isté, ak nie ešte horšie. Ked sa do konca sezony nespraví nejaka víťazná šnúra a neuhra top4 tak v lete pôjde.

Reagovat
kvasha16

hrali sme lepsie a bolo vidno progres do decembra, samozrejme teraz sme v peknej krize a hrame zle ... ale tvrdenie ze hrame to iste nie je pravdive ... ak nespravi TOP4 tak je mozne ze pojde, ale podla mna to nebude spravne

Reagovat
Counter

Ale asi se nepočítalo, že bude budovat ze středu tabulky

Reagovat
kvasha16

tak v strede tabulky zatial nie sme, a koniec sezony este tiez nie je ak by sme sa v strede tabulky potacali od zaciatku sezony a teraz by bolo 35. kolo, tak samozrejme debata by uz boal trosku o inom

Reagovat
Counter

Jasně, je to bodově natěsnané, ale deváté místo není střed tabulky?

Odkdy se v Chelsea (nebo kdekoli jinde) čekalo na 35. kolo, než začneme dělat závěry, jestli toho manažera ještě podržet, nebo ne? Když budeš čekat do 35. kola, tak už s tím ve zbytku sezony moc nezmůžeš.

Reagovat
kvasha16

nejak mi unikli tie dohravky, som myslel ze sa este drzime na tom 5-6 meiste, mea culpa ... ako tak dlho sa nikdy necakalo to je jasne, len mi islo o to, ze teraz po par nevydarenych zapasoch v takto ujebanej sezone je proste skoro robit zavery, prejde par kol a zas to moze vyzerat inak ... v "beznej" sezone by som uz samozrejme bol viac znepokojeny s 9. miestom po 17kolach, ale v tejto seozne ked sme 7 bodov od prveho a patnasteho miesta je este skoro na paniku podla mna

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Jen říkám, že tohle číslo se dost hýbe. Ono fakt "stačí" 6 výher a najednou bude nad 1.8.

Každopádně Lampard má u mě několik omluv, díky kterým bych byl rád, kdyby ho vedení podrželo - minimálně ještě pár týdnů:

1) podle mého má k dispozici (v součtu za ten rok a půl) asi nejslabší kádr, co pamatuju. Všichni ti, kteří jsou jmenovaní, měli k dispozici buď tu starou gardu (Lampard, Terry, Čech a spol) nebo Hazarda, Fabregase, Costu a spol. Jedinou výjimkou je Sarri, ten měl jen Hazarda (ale v nejlepší formě).

Lampard tohle bohužel nemá, jeho tahouny jsou důchodci Silva a Giroud a mladíci James-Mount-Puli-Tammy. Ale ani jeden z nich se (v tuhle chvíli) nechytá zdaleka na ty hráče, které jsem jmenoval.

2) Přišla hromada hráčů a nebyla pre-season a je to divná sezona. Když vyměníš v základu půlku hráčů a nedáš jim prostor společně trénovat, nedáš jim prostor se sehrát a experimentovat v rámci přípravy, tak těžko čekat velké výsledky. Ono je to vidět i v rámci ligy, kdy Liverpool má o 14 bodů méně, než měl loni.

3) Ten tým je extrémně nezkušený oproti těm předchozím.

Reagovat
Counter

To jsou všechno legitimní připomínky, ale v Chelsea se na nic z toho nikdy nehrálo, tak by mě překvapilo, že teď s tím začnou.

A ten tým mi teda přijde kvalitní, rozhodně kvalitnější než ten Sarriho. Jasně, Hazard byl výborný (nebyla to i Sarriho zásluha?), ale zbytek týmu nebyl nic výjimečného. V posledních letech jste se "konečně" zbavili kritizovaných záškodníků jako byli Luiz nebo Willian, nahradili je drahými supertalentovanými hvězdami jako Pulišič, Werner, Havertz, Ziyech, takže o kvalitu by mělo být postaráno, do toho vyrůstají Mount, Abraham, James... Chilwell je taky jednoznačné posílení, stejně tak Mendy oproti Kepovi.

Takový tým by prostě měl být lepší i s těmito vyjmenovanými polehčujícími okolnostmi.

Reagovat
Walter_Sobchak

Na papieri to vyzera krasne podla mien ale niektorí hráči sa k sebe do zostavy nehodia a nejakí nám stále chýbaju(defenzivny štít). Plus momentalne je celý tím v totalnej kríze a som zvedavý či sa z nej podarí Frankovi dostat.

Reagovat
Counter

Nejlepší DM na světě Kanté by neměl být slabina.

Reagovat
Walter_Sobchak

Najlepšie DM na svete neni už tak 2 roky a tuto sezonu je väčšinu zapasov na facku, hral dobre akurat par zapasov ked ho Frank dal hlbšie a teraz to začalo znovu.. Plus to neni typicky defenzivny štít ktorý by sa nepohol z miesta a tým sa vytváraju medzery. Už mi ten prichod Ricea začína davat celkom zmysel. Ale myslím si že nič viac netreba a určite by s tym čo mame mal Frank hrat ovela lepšie ako hra.

Reagovat
Counter

Napsal jsem to blbě, já si nemyslím, že by Kanté byl aktuálně nejlepší DM na světě. Ale nevím proč ne, co se u něj změnilo, protože dřív si na takové označení mohl dělat zálusk úplně v pohodě.

Stejně jako Arsenal navzdory všem svým potížím neměl co dělat na patnáctém místě, tak Chelsea nemá co dělat na osmém.

Reagovat
Talker

Tak ono jde i o to mít toho rozdílového hráče - my ho pod Lampardem nemáme, pod Sarrim jsme ho měli a vyhrál nám hromadu zápasů. To je hráč, který tomu průměrnému týmu sám o sobě přinese 20-30 bodů za sezonu.

Co se týče kvality (individuální, podle nějakých ratingů), tak tenhle tým možná lepší je.

Ale tady se zas vracíme k tomu, jaká je to sezona a to, že se ten tým postavil během 12 měsíců prakticky od nuly a tam hraje roli ta aklimatizace.

Ono to bylo vidět na Pulišičovi - prvních několik měsíců byl na úrovni Pedra, pokud vůbec. V prosinci už měl kvalitní výkony a špičkové měl teprve po restart (podle mého). Do toho byl od Vánoc do restartu zraněný. V této sezoně k dispozici k 8 zápasů ze 17 - tj cca polovina, výkony zpět na úrovni toho prosince, kdy to bylo OK, ale není ve formě (i díky zraněním). Podobně Ziyech - ten odehrál 5 zápasů v základu od začátku sezony. RLC je na tom se zraněními o něco líp, ale taky to není tak, že by byl k dispozici neustále.

Havertz? Opět, slabý start na hodně špatné úrovni. Pak se to trošku zlepšilo, žádný zázrak. Následně covid, teď se z toho dostává a nedokázal dát ani přihrávku na 3 metry přesně.

Vlastně z těch všech drahých ofenzivních hvězd je k dispozici jediná - Werner. A ten si na tu ligu zvyká, vzhledem ke zranění všech křídel hrál prakticky všechno a asi je i přetažený, ale nemohli jsme ho posadit - reálně na ten post nemáme náhradu.

Takže ano, ten tým má potenciál. Ten talent tam je, ta kvalita taky. Ale je limitovaný zatím aklimatizací, zraněními, covidem, absencí přípravy a zvyknutí si na tým a tak dál. Jsou hráči, kteří přijdou do ligy a jsou okamžitě absolutně TOP (Bruno). A pak hráči, kteří jsou pomalejší v tomhle - a to byl třeba příklad právě Pulišiče, který se vypracoval postupně. A uvidíme, co Werner a Havertz.

Reagovat
Talker

Respektive když to tak vezmu, tak tomu týmu chybí jednoznačný ofenzivní tahoun - není tam hráč, jako byl u nás Hazard, jako je u Citizens KdB, v Liverpoolu dvojice Salah-Mané. Ve chvíli, kdy se toho někdo ujme, tak ten tým bude mít na to bojovat o titul. Ale zatím se všichni ti hráči profilují spíš jako ten podpůrný materiál.

Navíc ber v potaz i zkušenosti těch týmů - ten tým je extrémně mladý, nezkušený, minimálně v základu. To je také negativum, které to ovlivní. V posledních X letech vyhrávají tituly týmy, které jsou vyvážené a mají hromadu hráčů na vrcholu sil, mezi těmi 25-32 lety.

V té kategorii máme minimum hráčů - Mendy, Zouma, Kante, Kova, Ziyech, Jorginho a tím končíme. Přičemž do ideálního základu patří možná tak 4 a jeden z nich byl víc zraněný, než zdravý. Všichni ostatní jsou mladší nebo starší (Giroud, Silva).

Reagovat
jk

Řekl bych, že drtivá většina manažerů má v těch svých číslech započítanou také nějakou krizi. Minimálně tu, před jejich vyhazovem. To číslo prostě o něčem vypovídá.

Reagovat
blade115

Tím se to bohužel omluvit nedá no.

Reagovat
blade115

Proti tomu se dá říct už jenom *Abyste.

Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

je to bídne no, sice většina období pořád spadá do doby, kdy vedl hráčsky nejslabší Chelsea od příchodu Abry, ale i tak je to poslední místo špaténka

Reagovat
kvasha16

ta minula sezone ak dobra pamatam bola v tomto hrozna, tam si nahrabal strasne vela strat doma

Reagovat
aramaki

ono počas pandémie ten domáci štadión bez divákov až takou výhodou nie je, takže tú štatistiku treba brať s rezervou

Reagovat
EXoRcIsT

Chelsea ma na Arsenal naskok len 3b a to Arteta oproti Lampardovi nedostal skoro ziadnu posilu a naopak Frank dostal 6 hracov priamo do zakladu

Reagovat
PP

zas aby to bylo fér je třeba si přiznat, že jsme za ty dvě okna banu nakoupili taky nějaké hráče.. Martinelli, Pepe, Luiz, Saliba, Tierney.. ted Willian a Partey..

Reagovat
EXoRcIsT

Williama a Luiza by som skor pocial ako trojske kone z Chelsea nie ako nejake posili

Reagovat
Counter

To je jedno, Arteta si je přál a dostal je. Je blbost tvrdit, že nedostal žádné posily.

Reagovat
Mastný Chobot

tak lebo musel operovať v rámci nejakého budgetu. Či si myslíš, že keby mal k dispozícii 200m+, tak spraví rovnaké prestupy?

Reagovat
cejen13

Vzhledem k tomu, jak protěžuje Williana, bych i snad řekl, že jo

Reagovat
Mastný Chobot

Už odkedy prišiel, tak hovoril, že to, čo spravíme v lete, bude jeden zo scenárov závislých od finančných projekcií a že financiám musí prispôsobiť ťahy na trhu (+ vyhlásenie "we have to outsmart the market"). Nevravím, že nedostal podporu od Kroenkeho, veď Parteya zafinancoval on, ak si dobre pamätám, ale ťažko to porovnávať s tým, čo dostal k dispozícii Lampard. Plus Partey prišiel až na deadline day, kým Chelsea už mala nakúpené pred letom, to je tiež dôležitý faktor.

Reagovat
cejen13

To měl bejt spíš trochu joke Jasný, že kdyby měl budget jako Frank, tak ten tým vypadá asi jinak, na druhou stranu budget mohl být mnohem větší, kdybychom se v létě dokázali zbavit deadwoodu, v čemž vedení (nechci to házet na samotnýho Artetu) v létě totálně selhalo, takže to jak ten tým vypadá, je taky trochu naše vlastní chyba Nicméně to vypadá, že by se to mohlo začít hejbat, tak snad.

Reagovat
wesleyborland

Selhalo, ale jednoduchý to nemělo. A to že to neprodali jim zase tak vyčítat neleze neboť ty smlouvy co měl Kolasinač, Sokratis, Ozil, Mustafi apod. byli v době covidu v podstatě neprodejný. Za to můžeme poděkovat Gazitisovi, Raulovi.

A ono to může vypada jako malý problém, že se jich nezbavíš, ale on je to velký problém protože abys mohl někoho přivést tak potřebuješ prodat. Jednak kvůli platu a druhak kvůli místu na soupisce. Pak to dopadne jako s Ozilem a Sokratisem a to samozřejmě nedělá ani dobrotu v kabině. Protože když máš hodně hráčů tak si tu porci minut rozdělí i víc hráčů a míň hrajou.

Co bych jim vyčítal tak je podpis Williana na 2+1 roky. Protože ten se zatím jeví jako totální provar a nesmysl.

Ale i ten Pablo Mari, nebo Cedric mi jako squad players nevadí. A navíc za Mariho jsme snad dali jenom 4mega.

Soudit je budu až po týhle sezóně. Protože končí mnoho smluv co nás tížili. Budou hledat pravýho středního obránce, záložníka a ofenzivního záložníka. Pak bude záležet jestli náhodou i pravýho obránce za Bellerina nebo útočníka za Lacu pokud se nedohodnou na prodloužení.

Reagovat
Counter

Za Marího se dalo víc peněz. Čtyři mega byly tak možná za jeho hostování.

Reagovat
Counter

On ten budget ale nebyl zas tak limitovaný. Nemělo by se zapomenout, že přišel Gabriel za nějakých dvacet mega a Thomas za nějakých 45 mega, to jsou velmi slušné přestupy. Williana a Pabla Marího vyloženě chtěl, o tom nepochybuju. Stejně tak dělal maximum pro prodloužení Auby, to je taky drahá záležitost.

200+ mega neměl nikdo kromě Chelsea, která měla předtím zákaz registrace nových hráčů, tzn. sečti si naše nákupy i za předešlé léto a dostaneš se na jejich úroveň díky Pepíkovi, Salibovi, Tierneymu a Martinellimu.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo by som to robil? Arteta aj Lampard prišli v 2019, obaja dostali kvalitou cca porovnateľný káder. Existencia alebo vplyv prestupového banu predtým mi príde irelevantná, kvalita tých kádrov bola v 2019 porovnateľná, resp. asi aj vyššia v prospech Chelsea. V lete 2020 dostal jeden z nich Wernera, Havertza, Chilwella, Mendyho a Ziyecha a druhý z nich Parteya, Gabriela, Marího, Williana, Cedrica a Runarssona (+ teda Salibu).

Argument, že "Williana a Marího Arteta veľmi chcel" mi rovnako príde odveci. Aj ja keby som si mal vybrať, či dostanem nič (nič) alebo niečo (Willian), tak si vyberiem niečo (Willian). Problémy so zlým hospodárením a limitovaným budgetom tu boli, veď sa o tom aj verejne všade hovorilo. Tvrdiť, že budget nebol zas tak limitovaný, je podľa mňa buď naivné, alebo ignorantské.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Z druhý strany dost bereš v potaz jen to, co jde ale Artetovi v jeho prospěch a zbytek ignoruješ, jako by neexistoval..

Ty letní posily sice nedostal on, ale tým posílenej před jeho příchodem o kvalitní hráče byl.

Před výše zmíněným posílením skončil Arsenal jen 2 body za Chelsea, která měla Hazarda na vrcholu sil a oba se shodneme na tom, že kdyby ty dva týmy byly opravdu na stejný úrovni, tak hráč úrovně Hazarda udělá větší rozdíl než jsou 2 body. Arsenal měl ale papírově zjevně lepší tým, Eden to převážil k nám.

Během toho léta přišlo znatelný oslabení (odešel Hazard a stoper z ověřený dvojice Luiz bez ohledu na jeho výkonnost u Vás, přišel akorát nevybroušenej Pulišič) = tým by měl být v další sezóně papírově slabší než ten Arsenalu a oba týmy za to období utratily srovnatelný peníze...

Reagovat
Mastný Chobot

Musím napísať, že nejaké porovnávanie Arteta x Lampard je úplne mimo hocičoho, čo malo byť mojou pôvodnou pointou. Také porovnanie je nemožné spraviť, aby bolo aspoň ako tak objektívne, lebo tých faktorov je tam príliš veľa. Koniec koncov, ani nezačali v rovnakom čase. Takže uznávam tvoje pointy a nerozporujem ich, ale ani som nemal v pláne robiť nejakú komparáciu ich dvoch. Pointou bolo pôvodne čisto reakcia na "Arteta si je přál a dostal je", čo podľa mňa nie je fér k Artetovi, potom už som sa do toho tým druhým komentárom len nejako zamotal.

Reagovat
Svatej

V pohodě. Tím, že jsi to trochu rozvinul, jsem cítil, že máš zájem tu diskuzi vést, ale chápu, že jsi jen chtěl něco doplnit nebo zjednodušit.

A srovnávání obecně je naprd, ale je to hnací motor diskuzí a i zábava, takže i navzdory miliardám faktorů to bude vždycky lákat..

Reagovat
Counter

Všichni jsou omezení nějakými možnostmi. Kdyby MU nebylo omezené, tak koupí Sancha, Upamecana a má hotovo. Kdyby ManCity nebylo omezené, koupí Messiho. Arsenal měl solidní balík na přestupy a vyplýtval ho na "hotové" hráče.

Kdyby Arteta chtěl, mohl si nechat Mchitarjana, který teď válí v AS, a nemusel by sypat penízky do Willianovy kapsičky. Kdyby chtěl, nemusel prodloužit smlouvu s Luizem, máme i bez něj osmdesát stoperů, že se chudák Saliba ani nevlezl na soupisku, to samé Sokratis. Ne, místo toho se přivedli Gabriel a Pablo Marí.

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo proste Sokratis a Mkhi (nič) boli tak shite, že aj Luiz a Willian boli oproti nim niečo (niečo).

Je jasné, že sme operovali v lete na maxime našich možností, to snáď nerozporuješ. Preto neprišiel Partey A Aouar. Od začiatku to bolo Partey ALEBO Aouar a podobne. Peniaze sme mali na 2 posily, ktoré nakoniec prišli (Partey a Gabriel), ale potrebovali sme ich viac, preto sme to zalepili Luizom, Marím, Runarssonom a Cedricom, lebo to proste bolo maximum, čo sa dalo v rámci možností. Runarsson isto nebol Artetovou vysnívanou dvojkou.

Solídny balík sme minuli, ale zďaleka nie tak solídny ako Lampard. To, prečo to tak bolo, ej druhá vec, ale o tom predsa nie je toto vlákno.

Reagovat
Counter

Lampard ho ale mohl utratit, protože ve své první sezoně nemohl utratit nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja stále neviem, čo to má meniť na veci? Fakt je ten, že mu vedenie Chelsea poskytlo zďaleka viac prostriedkov ako Arsenal Artetovi pred touto sezónou. Ak niečo porovnávame, tak je to Arteta v sezóne 20/21 verzus Lampard v sezóne 20/21.

Navyše, prečo by mala byť výhoda oproti Artetovi, že trénoval Chelsea už po lete 2019 a Arteta Arsenal nie?

Reagovat
Counter

Arsenal utratil majlant, o půl roku později přišel Arteta, Arsenal utratil druhý majlant.

Chelsea pod Lampardem neutratila "nic", pak utratila doublemajlant.

Co je na tom nepochopitelného? Já neříkám, že Lampard nemá k dispozici lepší kádr nebo že neutrácel víc. Jen se mi nelíbí místní výkřiky, jaký je Arteta chudák, který nemá možnost pracovat se solidními hráči a klub mu nedává žádné prostředky na přestupy. Protože solidní hráče má a prostředky dostal.

Reagovat
Mastný Chobot

S tým ja súhlasím a nemám pocit, že by tu niekto písal, že je Arteta chudák bez prostriedkov. Nejaké dostal, ale to nestačilo na to, aby tým "opravil" všetky potrebné miesta v kádri zodpovedajúcou kvalitou (viď Runarsson a Luiz) alebo aspoň nejakou kvantitou (viď počet kreatívnych záložníkov). Oproti tomu, Lampard by po príchode Mendyho ťažko hľadal miesto v kádri, ktoré by nutne potreboval posilniť.

Reagovat
Counter

Viděl jsem to tady už napsáno víckrát, a to sem poslední dobou ani nechodím

Reagovat
Counter

Mně zase přijde naivní a ignorantské porovnávat Arsenal zrovna s Chelsea, která byla naprosto raritní a utrácela takhle hodně jako jediná. A to proto, že měla naspořeno z předešlého léta.

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto neporovnáva Arsenal a Chelsea, ale Artetu a Lamparda.

Reagovat
Counter

K tomu je ale potřeba zasadit věci do kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím napísať, že nejaké porovnávanie Arteta x Lampard je úplne mimo hocičoho, čo malo byť mojou pôvodnou pointou

Reagovat
Mastný Chobot

Este si precitaj poslednu vetu toho prispevku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

však taky je za to nemám rád.. + Olivier u nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

coz ale taky nekdy nemusi byt uplne ke prospechu, takova radikalni zmena zakladni sestavy.

a arteta taky dostal 2-3 posily do zakladu, coz malo neni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mikesh

Bro, kdyby Arteta dostal ty hráče co Lamps, tak jsme teď top3 v tabulce. Vždyť mi hrajeme absolutně bez zálohy a obrany už několik sézón.. takové chcanky jako je Elneny, Xhaka by hráli základ maximálně někde ve Ferencvárosi . Arteta z nich ždímá první poslední..

Reagovat
Counter

Kolik dostal Lampard hráčů, kteří by naskočili místo Elnenyho a Xhaky? Naopak si dovolím poznamenat, že Arteta dostal právě hráče do obrany a zálohy - Gabriela a Thomase.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

tak ale to je vas problem ze kupujete pepeho za 80 mega, salibu za 30 a ani jeden nehra. pricom nic nepredavate. takze chelsea minula menej ako vy a dostala lepsich hracov

Reagovat
Front hell

Porovnání artety a Franka a ty tady vytahujes posily od emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že ani emery toho pepeho nechtel

Reagovat
Front hell

Tak to už je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tak co je na tom teda v neporadku? Vsak si jinymi slovy napsal, ze arsenal je v polovine sezony za chelsea (o 3 body a 3 pricky)

Reagovat
fenixLFC

jj nedostal skoro ziadnu posilu, preto netspend za posledne dve sezony je u arsenalu-170 mega a u chelsea -60....

Reagovat
Front hell

Posily dostal, akorát nevím proč tady pocitas 2 poslední sezóny když arteta je u nás rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

pretoze ukazujem, ako stupidne nakupujete. ked vyplaznete taky balik pol rok pred jeho prichodom, tak sotva dostane dalsi obrovsky balik. vy tu porvonavate to ze lampard dostal mega drahych hracov a chudacik arteta nie. lenze to je sposobene tym, ze rok predtym nemohli nakupovat, zatial co arsenal ano. takze pre kontext je uzitocnejsie ratat dve sezony ktore posobi lampard nez tam davat rok a pol a tvarit sa, ze posily za 100 mega sa vlastne nestali...

Reagovat
Front hell

Nikde tady prosím tě nedělám z artety chudáčka, přes léto dostal peněz dost,ani se nikde netvářim že se léto 2019 neodehrálo. Ale stejně jako je mimo si myslet že arteta nedostal oproti lampardovi žádnou posilu nebo že by hrál se stejnými hráči v top 3, tak stejně mimo je mu tady počítat i útraty za éry kdy ještě u nás nebyl. Jediné s čím se dá souhlasit bez debat že stupidne nakupujeme. Stupidneji ještě prodáváme.

Reagovat
mickey mouse

OT: Gerry Marsden, frontman of Gerry and the Pacemakers, dies aged 78

Reagovat
nani92

Barkley si polepšil

Reagovat
iamek

OT: Četl někdo Fotball leaks knížku ? Já to dočet dneska a to je masakr . Je tam pár informací jak je sestavena smlouva od Pogby ( Raiola za ten přestup od všech 3 stran dostal celkem 49 mega euro ) u nás nebo jak ji měl Zlatan ( Smlouva měla 35 stránek ), o kolik přišel DDG, když kleknul fax. Podnikáni Kenyona s Mendesem ( Hlavně u hráču Atletica ). Pak zajímavý bonus pro Beniteze ( Dostal 600 tisíc euro, když Zidane vyhrál s Realem jako trenér LM ) nebo odklony do daňových ráju ( Snad každý ).

Reagovat
SpecialOne

O kolik přišel DDG? Nemyslím trofeje

Reagovat
iamek

Jen za podpis měl dostat kolem 11 mega euro a plat měl mít zhruba jak má teď v MU.

Reagovat
Euphael

No vzhledem k vysi zdanení ve Spanelsku by na tom nebyl asi lepe nez ted.

Reagovat
Counter

Rafu i tak podhodnotili, Zidane očividně těží z jeho práce dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Takový to, jak se před sezónou vysmíváš ostatním, když máš v kádru Wernera, Ziecha, Havertze, Silvu a další...

Co na to Jan Pikouš, komentuje zde někdy? Ještě onanuje u pasů Ziecha, neví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kdy skončí hype na Mounta. Neumí poradně nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Výborný hráč

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Walter_Sobchak

ale Lampard ho strašne preťažuje a už vyzera byt podobne odpaleny jak minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč hraje za Chelsea?

Reagovat
Vsadim gule

Právě proto?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo nic neumí, tak hraje za Chelsea?

Reagovat
Vsadim gule

To je takové to místní popichovani. Neber tak vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
kvasha16

ked prestane hrat

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kdy skončí hype na Tierneyho. Neumí poradně nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Výborný hráč

Reagovat
kiwwi

Keby to nebol dobry hrac, tak owny tuto diskusiu nezacne, on potrebuje takyto konflikt. Takze v podstate to mozete brat ako potvrdenie toho, ze Tierney je vyborny

Reagovat
Mastný Chobot

Igor Matovič eurofotbalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Závist je hnusná věc

Reagovat
Cobra

OT: Je tu někde diskuze k NFL?

Reagovat
Dawon
Reagovat
Cobra

Reagovat
KoryVCF
Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

10:29 Saliba míří na zdravotní prohlídku do Nice

William Saliba se dočká odchodu z Arsenalu. Mladý obránce se vrátí do Francie a ve zbytku sezony bude hostovat v Nice, dnes ho čeká zdravotní prohlídka.

GEneRaČnÍ tALeNt

Reagovat
hilarious

Že raději neřešíš ty vaše inteligenty, co se při zákazu návštěv vyfotí a pak to zveřejní

Reagovat
Mastný Chobot

Igor pls

Reagovat
mul

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Analne sondy su jednoznacne najtrapnejsi klub co sa tyka prestupov

Reagovat
Front hell

Nedávno mi kámoš(fanoušek spurs) ukázal stránky spurs.cz, normální člověk by myslel že to je nějaká seznamka pro buziky. Všichni tam měli potřebu řešit anál. Ty tam asi budeš taky pečený vařený. Ale nic ve zlým, buzny mi nevadí. Tvůj život

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Frank musí zůstat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jenage

Reagovat
Dawon

Uz je btw cas panikarit, ze 40milionovy VDB vubec nehraje nebo je to porad jeste v pohode a zcela v norme?

Reagovat
bbbauch

To je nahrada za Pogbu. Ted ho v poharech uvidime a v EL podle me bude hrat porad. Pokud s tim je v pohode on, tak bych to jako nejakej zsadni problem nevidel

Reagovat
r.mrazik

no...kvalitou je pogba ale trochu jinde...pozici na hristi celkem taky...

jasne,nabizi se to,ale...

Reagovat
Hlahart

Ani jedním bych si teda tolik jistý nebyl

Reagovat
r.mrazik

v pohode

jak to vidim ja se vlastne nemeni, prisel trochu zbytecne...mozna se opravdu pocita s odchodem pogby,ale danny je typove uplne jiny hrac...

Reagovat
Dawon

Typove jiny hrac, ale kdyz hral na tom CM, tak se mi tam libil mnohem vic nez na AM...potiz je v tom, ze mu Ole evidentne neveri na tu obranou slozku, co ta pozice obnasi a tim padem tam pak preferuje prakticky vsechny ostatni zalozniky, ktere mame...no a kdyz Burno vicemene nesleze ze hriste, tak najednou neni kam ho soupnout

Reagovat
r.mrazik

no...jeho defenzivni hra a pohyb neni takovy,aby nahradil mctoma a freda...jeho mysleni neni takovy,aby nahradil pogbu a bruna...

pozicne na tom neni,aby sel misto matice...

proste...zatim se to zda jako zbytecny nakup

Reagovat
Vsadim gule

Však on se dočká. Je tu teprv půl roku, Ole na nej jde pomalu

Reagovat
r.mrazik

jde na to jako zdenda scasny...prece ho nezabije

Reagovat
r.mrazik

vsak to pisu odzacatku,ze to je prichod uplne k prdu

Reagovat
Counter

Swarley ti to vysvětlí.

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

keby vobec nehral, tak asi by uz mozno bol cas panikarit...kedze to ale nie je pravda, tak nie

zakladna XI je proste jasna a vidno to aj na odohranych minutach, ale potom tu mas nahradnikov, ktori su velmi doleziti a su/budu to hraci, ktori budu naskakovat do FA Cupu/EL od zaciatku - Matic, Donny, Telles, Greenwood, Cavani

a potom mas menej dolezitych hracov, ktori budu naskakovat az za nimi - James, Mata, Lingard, Axel, TFM, Brandon

To ho ako mame nasilu tlacit do zakladu v lige ci ako? Striedania v zapasoch tiez z niecoho vychadzaju a nedavas tam hracov preto, aby nazbierali minuty, ale preto, ze mas nejaky takticky zamer (alebo je to nutene striedanie)

Reagovat
Dawon

Tak ale pak se nabizi otazka, jestli bylo vhodne investovat 40 mega do hrace, ktery jak rikas nema misto v zakladni sestave a jeho moznosti vyuziti jsou evidentne extremne omezene.

Ze nehraje vubec je samozrejme nadsazka, ale ze hraje malo a navic cim dal mene je bohuzel realita - za ten brutalne nabity prosinec (10 zapasu), nastoupil 2x v zakladu, jednou v ligovem poharu (stridal v 65. minute), a jednou proti WHU (stridal po polocase). Jinak dostal 20 minut proti Leedsu pri totalnim debaklu, 10 minut proti Sheffield, 10 proti PSG a 45 proti Red Bullu.

Pred sezonou jsem se bal, ze pro nej neni v sestave misto, a tohle vse to bohuzel docela potvrzuje.

Davat ho do kategorie Cavaniho nebo Greenwooda mi prijde hodne ulet. Cavani i Greenwood jsou hraci, kteri se pravidelne toci v zakladu, to fakt o Donnym nejde rict ani omylem. Kdyz skrtneme minuty z nepodstatneho ligoveho poharu, tak ma odehrane za ten pul roku velke prd. Od posily za takove penize proste cekam vic.

Reagovat
kiwwi

este raz, nie je to momentalne hrac do zakladu, pretoze zaklad mame nabity

je to dolezity hrac do rotacie a EL + FA cup sa este len zacne - to ze stale 40m neznamena, ze ho budeme silou mocou pchat do zakladu v PL - takto to funguje v Chelsea

takisto nebudes do zakladu pchat Traoreho, ktory pride z Atalanty len zato, ze stal vela penazi

Reagovat
Dawon

- VDB ma 23 let, prisel jako viceleta opora Ajaxu a reprezentant velmi kvalitni holandske repre.

- Traore je 18lete dite, co ma odehranych asi 5 minut v dospelem fotbale v Atalante, to snad nemuzes myslet vazne takove srovnani

A ja teda znovu zopakuju, pokud je to hrac takovy, ktereho musis nekam na silu cpat, aby si zahral, tak mi to nezni jako dobry nakup.

Reagovat
kiwwi

Ak to mal byt hrac do zakladu, tak to dobry nakup nie je...ak to ma byt hrac do rotacie s tym, ze casom si ten zaklad moze vydobyt, tak by som to nezatracoval len preto, ze stal 40 mega.

Pozri, ma 23 rokov, vsetko pred sebou a na jeho miesto je velka konkurencia. Treba tomu dat cas a nie hned hladat nieco, co by sa dalo kritizovat. Navyse ako nam to skodi, ze ho mame v time?

Reagovat
Dawon

Neskodi, ale holt ten tym ma diry jinde a ty penize sly asi vyuzit i lepe pro tuto sezonu. A jako nechapej me zle, on se mi jako hrac libi, jen by bylo fajn, kdybysme ho umeli lepe vyuzit.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

dulezity hrac do rotace to fakt neni

Reagovat
Sandstorm

Jeho minuty mohl mít klidně Pereira a nic by se nestalo. Jen bychom ušetřili 40 mega.

Na druhou stranu takový Fred byl první dva roky strašný flop a teď je téměř nepostradatelný. Takže s ortely ba Donnyho bych ještě počkal, i když se zatím také stavím ke skeptikům.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme se muze stat cokoli

fred aspon dostaval minuty a hraval

donny prevazne jen sedi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Dawon

A abych to teda jeste trochu doplnil - z nasich zalozniku ma jen Mata odehrano mene celkovych minut, ale v PL ma i Mata odehrano vice. A u tech ostatnich "klasickych" zalozniku je ten rozdil v odehranych minutach pomerne propastny. Ole tu zalohu rotuje relativne hodne, Pogba, Fred, Scott i Matic se toci dost pravidelne - ale VDB do tehle rotace v normalnich zapasech evidentne vubec nepatri.

Je samozrejme super, ze ted neco odehraje v domacich poharech a v EL, ale neni to malo? Vzdyt kdybychom nespadli do EL, tak by tam uz pro nej do konce sezony nebyly skoro zadne zapasy, u kterych by se dalo cekat, ze ho Ole da do zakladu, protoze ve vyrazovaci fazi LM by mu tezko veril na zaklad a v PL mu evidentne taky neveri.

Reagovat
Swarley

Buď v klidu synu

Reagovat
Hlahart

OT re United hostovačky:

Na Garnera i Chonga přichází dost nelichotivá hodnocení, co se jejich působení ve Watfordu/Wereru týče. Na Garnera především, a to v podstatě na jeho post neexistuje moc žádná konkurence. (Bohužel ještě horší na Kováře - zřejmě mu bude vypovězeno hostování, jelikož na level Swindonu nestačí).

A abychom to měli komplet tak Gomes po tom slibným začátku taky nic. Tohle jeho rozhodnutí odejít do horšího týmu, abyz něj hostoval v katastrofickým týmu strašný do ofenzivy a zralým na sestup fakt nepochopím. Mohl zůstat u nás a jít hostovat kamkoliv po Evropě, kde máme dobrý kontakty...

Skoro bych si vsadil, že se z té zlaté "generace" hráčů Chong, Gomes, Williams, Garner aspol. prosadí u nás jenom Greenwood (a že to samozřejmě není málo) + Axel, chceme-li ho mezi ně počítat. Ohledně TFM pořád nikdo neví, jestli je to spíš krajní bek (a na jaký straně), DM nebo CB, co by se asi v jeho věku už zjistilo, pokud by nebyl věčně zraněnej. Williams možná v druhý půlce PL může být platný.

Reagovat
Dawon

Ja teda doufam, ze Williams bud odejde na hostovacku nebo zacne pravidelne hrat v zakladu vsechny 3 poharove souteze...tohle byl pro nej fakt hrozne nesmyslne zabity pulrok

Chong na me nikdy kdyz hral neudelal absolutne zadny dojem, pusobil jako novy Obertan...Garner mrzi, od toho sem si docela sliboval

Ale tak je to vzdycky, lidi se namlsaji hvezdickama z akademie, ale realne to takhle dopada vicemene pokazde...udelat ten skok z akademie do dospeleho fotbalu je hrozne tezke

Reagovat
Hlahart

Williams by měl podle všeho odejít v zimě (Leverkusen/Southampton). Možná taky záleží na situaci ohledně toho Aaronse.

Jinak Chong by imho mohl být fajn, pokud se srovná v hlavě. Není nijak super rychlý, ale s jeho výškou by to asi tolik vadit nemělo, může poskytnout jiný typ křídla než třeba Rashford. Zatím ale vypadá, že si moc neuvědomil, že hraje na jiný úrovni.

A třeba s tím Gomesem to bude fakt složitý. On měl být největší hvězda z těhlech, ale je fakt extrémně drobný (drobnější než Mata, o 5 cm menší než David Silva). Ve Španělsku, Itálii, Francii .. to bude mít výrazně snazší.

Každopádně i nějakej zisk 1-3 hráčů z každé té generační obměny je samozřejmě super. Ale dokazuje to to, že se to na akademii jenom fakt stavět nedá. Snad se je alespoň od Chelsea naučíme prodávat.

Reagovat
r.mrazik

jen...je to vlastne jejich prvni rok mezi dospelymi (a to meli takhle hrat uz loni,tam se to posralo...),takze se uvidi az treba za rok/za dva...jeste bych nad nimi hul nelamal

mensah na to v mych ocich nikdy moc nemel,takze u nej to ani neprekvapuje...

Reagovat
iamek

TFM v mládeži byl naprostý top na DM. Pak se začal cpát všude jinde jen ne na DM a navíc dost zranění. Přeju mu odchod někde, kde hrát bude. Teď odmítl smlouvu na na 3,5 roku, ale chtěl jen více peněz. Prý chce zůstat a bojovat v MU.

Reagovat
r.mrazik

v mladezi verim,ze to fyzickou dost prevysoval...ale co jsem ho videl v dospelych,tak tam mel jen ten wow efekt ze zacatku...pak uz nic moc

a tedy jak uz jsem tenkrat psal,tak pravy obrance opravdu nebyla pozice pro nej,jak ho tam stavel mourek (??)

Reagovat
Hlahart

Přicházel jako DM/RB.

Reagovat
r.mrazik

no,na tom RB mi v acku vubec nesedel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

To máš pravdu. On měl už v 16 letech dost mohutnou postavu a to mu na DM dost pomáhalo.

Reagovat
Tolstobik

Gomes jeste bude skvelej si myslim, ten vzdycky vypadal, ze na to ma, jen jsem nechapal, proc mu minulou sezonu bral minuty Pereira.....

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Od Garnera jsem popravde taky cekal o dost vic, ale porad je mu 19

Reagovat
kiwwi

odkial mas tie nelichotive hodnotenia na Chonga?

Reagovat
Hlahart

Z těch týdennách loan shrnutí na redditu. Až na výjimky se tam často objevuje, že (i) je zbrklý, (ii) někde udělal zásadní chybu a/nebo (iii) že to nejlepší, co může nabídnout je jeho účes.

Reagovat
Hlahart

A jinak Darren Fletcher byl jmenován first team coachem.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ONE DARREN FLETCHER ♥

Reagovat
smazaný uživatel

a to tu bolo plaču, ze Gomes aka bol obrovska chyba a neviem co, lebo v portugalskej lige dal par golov

Reagovat
Hlahart

Tak jeho přínos je pořád 50 % gólů Boavisty. Jen je blbý, že jich Boavista dala jen 12 za 12 zápasů (a to dokonce minimálně jeden Gomesův byl z penalty).

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu fandim, ale na United to nikdy nebolo

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Má 3+5 z 10 zápasu v lize ( 860 minut ). To mi na tak zoufalý tým přijde jako úžasné čísla. Doporučuju si nějaký zápas taky pustit . Na to s kým tam hraje, tak předvádí naprosto skvělý fotbal a mslím, že v Lille se mají na co těšit. Fans Lille by ho ideálně chtěli už teď zpět z hostování a cpou ho do základu.

Reagovat
Hlahart

To 3+5 máš odkud? Já teda všude viděl 3+3

Reagovat
Hlahart

Ok, tam se teda asi počítají i penalty na něj? Jinde jsem viděl 3+3

Reagovat
iamek

Jen v prvním zápase měl 0+3. Penalty jako áčko se fakt nepočítají nikde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Transfermarkt ale jako asistenci počítá opravdu i vybojovanou penaltu. Důkazem budiž například Maného asistence proti Leicesteru minulou sezónu, nebo Pogbova asistence minulou sezónu proti Spurs.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

No nemal, aj ked budeš ďalších 5 rokov o tom každého presviedčať, nemal na United, Bohužiaľ

Reagovat
iamek

Kdyby Kovář neměl na Swindow, tak asi nechytá každý zápas. Hostování Chonga bylo už od začátku nesmysl. Když už hrál, tak nehrál nejhůře. Na Garnera kritika je docela velká, ale aspoň taky hraje téměř každý zápas. Levitt nehraje ani v Charltonu a to mě docela překvapilo a v Lednu se vrátí zpět. V létě mu myslím končí smlouva, tak bude zajímavé jak se u něj bude postupovat. Gomes jen .

Bernard v Salfordu základní stavební kámen a chcou si ho ještě nechat na půl roku. Perreira a Dalot taky jen paběrkují .

J. Perreira a Traore taky nehrají a tam je odchod po sezóně jasný na 100%. Traoremu končí smlouva v létě a nebude se produžovat a Perreiru snad někomu věnujeme. I s bráchou ideálně.

Reagovat
iamek

Kovář z 24 zápasu odchytal 20. 4 x byl na lavičce a z toho 2x v EFL Trophy, kde většinou hrajou náhradníci. Ale je pravda, že inkasovaných gólů ma dost, ale neviděl jsem žádný zápas, tak nemá smysl hodnotit jak se mu daří. Tam to vypadá, že celý tým je v hajzlu.

Reagovat
Hlahart

Tak Kovář chytá, protože má absolutně nulovou konkurenci. Mají jednoho brankáře z akademie a pak (myslím) přišel ještě někdo, trochu starší, ale už tenkrát psali, že asi jedničku dělat nepřišel. Seděl i v lize po tom, co dostal ty 4 góly. Třeba i za ten zápas byl kritizovanej hodně, ale ten jeho konkurent jich dostal hned 6 ve dvou zápasech.

Co jsem četl ty reporty a komentáře tak kombinuje občasné world-class zákroky s minelama a hlavně má prý velký problémy ve vzduchu, což je v L1 prostě docela problém. Nevím četl jsi o tom jeho angažmá něco? Podle mě je to spíše nepovedený, ale uvidíme, jestli se Swindonu teda dle očekávání podaří přivést teďka někdo další jako jednička, nebo ne.

Reagovat
Hlahart

Spojení Gomes jen jsem nenapsal, tam nevím, na co reaguješ výsměchem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Kovář takovej zoufalec jo?

Reagovat
Hlahart

Asi mu jen momentálně děla problém přesun do dospělého tvrdšího fotbalu

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/piersmorgan/status/1345494520889225216

Najde sa v UK vacsi jebly primitiv ako tento chuj?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
kiwwi

si si isty, ze je spravnejsi ako ten prvy?

Reagovat
Nikikrew

je to ten isty. Neviem preco tam automaticky hadze thread, pravdepodobne preto ze som si jeho ucet blokol, neviem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icka

Ze to nepsal mesic zpatky

Reagovat
Nikikrew

pisal to po nasej vyhre nad WBA.

len ten link obsahuje odpovede

Reagovat
merlick

ano, po troch zapasoch s bez formy hrajucou chelsea a dvoma zachranarmi sme si uvedomili ze fakticky nepotrebujeme naseho najkreativnejsieho hraca. To je na podobnej urovni ako Xhaka po dobrom vykone (po 20 zapasoch) napisal ze "skutky su silnejsie ako slova"

Reagovat
Nikikrew

Tak henten clovek ho nemoze vystat najma kvoli tomu ze bere 350k tyzdenne pritom to nie je jeho vina ze. Je to kkt na entu, hanbim sa za takych fanusikov AFC. nesympaticky zmrd

Reagovat
Mastný Chobot

ten Xhaka

Reagovat
J0EL

Piers je ale znamy jebo v tomto. Treba brat s rezervou.

Reagovat
Mastný Chobot

Morgana treba len ignorovať

Reagovat
Nikikrew

Ja som si ho blokol ale toto niekto retweetol. Pamätám si ako takto disoval Ramseyho

Reagovat
Side

On se totiž urazil po tom co ho Ozil trošku vytrolil...

https://twitter.com/MesutOzil1088/status/1330561849201397765

Reagovat
Nikikrew

Jojo videl som. To bolo krasne

btw Ozil mu len inteligentne odpovedal. Vzdy kvazi tu slovnu prestrelku zacina on

Reagovat
vitasrp

Já si teda dal tu lahůdkovou první půli dneska ještě jednou, abych pochopil, proč to bylo tak hrozný, proč ten obraz hry vypadal tak, jak vypadal. A mám několik poznatků.

1) Naši hráči po první inkasované brance úplně, ale úplně ztratili hlavu. To nebyla panika od zadních řad, to byla panika už od ofenzivních hráčů, kteří chtěli míč od soupeře získat okamžitě, hned vyrovnat a o tom, že by si nějakým způsobem pečlivě připravili půdu pro efektivní presink, ani na chvilku nepřemýšleli.

V tý pasáži od 15. do 30. minuty nebyla snad jediná situace, která je tak často vidět v podání Abrahama - že se zatáhne směrem k vlastní záložní řadě, nechá si obránce soupeře párkrát vyměnit míč a presink svého týmu zahájí ve správný moment. Naopak Werner tam v podstatě lítal od hráče k hráči, náš tým se snad ani jednou nesrovnal do optimálního postavení, neustále se honil za míčem, což samozřejmě hrálo Manchesteru City absolutně do karet.

2) V porovnání se soupeřem jsme taky hráli roztaženi na daleko větší šířku i hloubku. Ta hloubka teda souvisí s tou absencí jakékoliv koordinace při presinku, kvůli čemu se nám nedařilo udržovat optimální rozestup od útoku po obranu. Ale nelíbilo se mi ani to, jak jsme byli (zejména teda naše defenzivní linie) roztaženi do šířky, respektive jak málo fungovalo posouvání v závislosti na pohybu zbytku defenzivní řady. U Manchesteru City byl často vzdálenější krajní obránce často někde na úrovni vzdálenější tyče (plus mínus vzato), u nás zůstaval viset na hranici pokutového území u té vzdálenější strany. Ono to není automaticky špatně, poskytuje to větší kontrolu na stranách, ale uvnitř hřiště pak vznikají větší mezery, takže je nutný mít výbornou spolupráci mezi stoperama a stoperama + defenzivním záložníkem.

Jenže tak se u nás nedělo, což bylo vidět hlavně u tý obrovský šance De Bruyneho, která přišla ještě za stavu 0:0. Osobně je to pro mě taky úplně největší hrubka obrany v celém zápase, poněvadž to byla poměrně snadno řešitelná situace, kdy to nebylo sehráno v nějaké extrémní rychlosti, nedošlo k přečíslení a jednoduchým posunem se tomu dalo včas zabránit.

Došlo tam k tomu, že se při přesunu hry zprava do leva vytvořila ve stoperské dvojici díra, Zouma se okamžitě nedal do pohybu, ale v podstatě se procházel, kvůli čemu pak už tu vznikající díru nedokázal včas ucpat. Thiago Silva byl možná až moc mimo osu hřiště, ale to bych musel znát celej koncept bránění, jak si to Lampard představuje - například MOurinho je známý tím, že svý stopery většinou připoutá ke středu hřiště a nechce, aby se z něj hýbali (je to ta nejnebezpečnější část hřiště), takže ty meziprostory mezi krajním obráncem a stoperem pak mají na starosti záložníci. Naopak třeba Liverpool tu obranu posouvá bez tohohle centrálního ukotvení, takže ta hlavní chyba je dle mýho u Zoumy, byť Thiago Silva svoje postavení taky mohl upravit, pokud teda De Bruyneho viděl.

3) Jinak Manchester City postupně získal takovou dominanci, protože nás (jak je u Guardioly naprostým zvykem) přečíslil ve středu pole, kde se v určitých chvílích pohybovalo až 5 hráčů. Role Rodriho byla jasná, do záložní řady se ale na post pravého záložníka zatahoval často Joao Cancelo, levýho středního záložníka obstarával Gündogan a na pravé straně se ještě mezi liniemi pohyboval Bernardo Silva. A De Bruyne hrál roli falešný devítky exkluzivně, poněvadž si od stoperů do meziprostoru odskakoval v ty nejideálnější momenty.

Nám se pak při tý snaze o aktivitu v defenzivní části stávalo, že Pulišič nezachytil náběh Cancela za svými zády (do středu hřiště), takže se tam pak otevřela přihrávka právě na tohohle fotbalistu a ten pokus o prvotní "presink" byl okamžitě prolomen. Když ho následoval, tak se zase po otočení hry dal snadno najít v optimální pozici Sterling, který pak měl 1 na 1 na Chilwella, který ho nezvládal individuálně ubránit.

Ono celkově to od City bylo výborné, když jim to sedne, tak ten fotbal v jejich podání vypadá tak jednoduše, přitom věřím, že je to hrozně složité. Guardiola má těch různých pravidel pro herní situace spoustu a všechno musí být provedeno ve správný moment a se správným načasováním, jinak to nevyjde. A zkoordinovat takhle 11 chlapů (10, když nepočítám brankáře), to je strašidelně složitý. Už jsem o tom mluvil, ale hrozně se mi líbilo, jak hrál tu falešnou devítku De Bruyne. Ten si často počkal na linii stoperů, ale jakmile City prolomili náš záložní blok (obvykle na kraji stylem, že krajní hráč obdržel kvalitní přihrávku před sebe a mohl tak nahrávat směrem doprostřed hřiště), tak si vlastně ani nemusel odskakovat, stačil, když udělal 2 kroky směrem k postranní čáře, protože naše defenziva v takovou chvíli instinktivně odstoupila a vytvořila o metr či dva větší hloubku. V tu chvíli je to prakticky nebránitelný - takováhle akce v podobě prolomení bloku, jednoduchého odskočení a prvotřídní kolmice předcházela druhé brance a pak ještě jedné akci na druhé straně, kdy takhle De Bruyne úžasně narazil do prostoru Sterlingovi.

Že takovouhle koordinaci nemáme, to mi nevadí. Tohle je několikaroční práce, navíc v podání trenéra, který je v koordinaci útočných akcí asi úplně nejlepší na světě. A v těch trikách a různých vychytávkách, jak pro své ofenzivní hráče vytvořit prostor, se přímo vyžívá. Lampard takovýhle typ trenéra není a nikdy nebude, ani to po něm nežádám, ale chtěl bych od něj větší pestrost v tom, jak bychom měli prolomit presink soupeře, větší nápaditost v předfinální fázi. Na druhou stranu v momentech, kdy ofenzivního hráče dostaneme do nadějný pozice ve finální třetině, tak to momentálně stejně stojí za hovno, poněvadž ti hráči nejsou schopni udělat standardní rychlou kombinaci, přejít 1 na 1 nebo vymyslet hezkou přihrávku, protože prostě vůbec nemají formu.

4) A ještě teda poslední rozdíl v tomhle megadlouhém komentáři si dovolím zmínit - a tou je rychlost návratů po prolomení bloku. Když se nám podařilo prostřelit zálohu protivníka, tak to bylo jako když práskne, okamžité otočení a rychlý návrat zpět za míč. U nás následoval výklus a doufání, že to obránce vyřeší - příkladem budiž druhý gól, kdy při skluzu Thiaga Silvy Zouma úplně vypnul a nesprintoval zpět, aby se dostal do ideální pozice, totéž se dá říct i o Kantém, který v tu chvíli také vyklusával. A těch momentů tam prostě bylo víc, tohle není dostatečně dobré.

5) A na samý konec ještě vypíchnu dva defenzivní individuální výkony, který mě při pitvání zápasu strašně srali.

Prvním byl Ziyech, který se úplně zbláznil, kdykoliv přišla od Man City zpětná přihrávka na stopery, tak vyrazil presovat, ale nedostal se ani do pozice, kdy by soupeře tlačil kolmo ze středu hřiště a nutil ho hrát pouze do strany na krajního obránce, ani do pozice, kdy by teda blokoval přihrávku na krajního obránce, ale toho stopera opravdu napadal, dostával ho pod tlak, nedovolil mu otočit hru a nutil by ho míč vrátit do těžiště hry/přihrát jej zpět k brankáři. Ve finále se teda ke stoperovi rozeběhl ze své pozice od kraje hřiště, rozhodl se zablokovat přihrávku na Zinčenka, jenže zůstal viset někde uprostřed - stoper ho tak mohl jednoduše přehodit, mohl ale i vyvést míč (pokud jej teda pod ltak nestihl dostat Werner), krom toho ale měl otevřenou i jednoduchou narážečku se středovým hráčem, který pak z první mohl hrát na Zinčenka a rozjet akci - a Ziyech musel z nesmyslné mezipozice zase běžet dozadu, nahánět hráče a úplně se ztrácet.

A druhým hráčem, který byl v defenziví činnosti úplně mimo byl Kovačič. Už si nevzpomínám, kde a od koho jsem to četl, ale vím, že šlo o chválu jeho defenzivní práce. On vypadá na pohled hezky, snaží se, sprintuje, chodí do skluzů, problém ale je, že většinou jen hasí svoje chyby - u něj snad nejčastěji pozoruji, že když se hra přesune někam dál od něj, tak prostě vypne a jeho návrat do optimální pozice probíhá v lehkém výklusu.

Navíc se úplně nesmyslně nechává vylákat za balónem do opravdu stupidních míst, chodí pomáhat do krajů hřiště i v momentech, kdy to není vůbec potřeba. Ukázkou může být první branka, kdy se balón dostal do kraje k Zinčenkovi, pod ním byl De Bruyne, k Zinčenkovi vyrazil Azpilicueta a k De Bruynemu se vrátil Ziyech. Klasická situace 2 na 2, střední záložník by se v takový situaci měl dostat ideálně někam před vlastní obranu tak, aby potenciálně blokoval diagonálu ze strany hřiště do prostoru mezi liniemi. Kovačič ale z nějakýho nepochopitelnýho důvodu prostě vyběhne k De Bruynemu, Zinčenko okamžitě posílá prudký míč na Fodena, ten jej fantasticky zpracuje, předá Gündoganovi a prohráváme 1:0. Vůbec netvrdím, že by Kovačič tu přihrávku určitě zablokoval, kdyby byl ve správném postavení, ale bylo by ji složitější provést a možná by se o takový pokus Zinčenko vůbec nepokusil.

Druhou situací, kterou vypíchnu, je pak moment těsně před pauzou, který předcházel té tutovce Gündogana, který ji zakončil patičkou těsně mimo. City měli autové vhazování, Bernardo Silva dostal u lajny míč a dotíral na něj Kanté. Bernardo ale proti tomuhle tlak míč udržel, vyvezl jej do středu, kde ale Mount předvedl docela dobrý návrat a začal na něj tlačit z druhé strany. Jediné, co v tu chvíli stačilo, bylo, aby Kovačič udržel postavení ve středu hřiště, trochu se zatáhl a v případě, kdy Bernardo ty dva záložníky prohodí na volného Sterlinga, tak s ním byl schopen jít do souboje, zastavit ho nebo jenom ho tlačit do té jedné strany, kde se hra odehrávala. Místo toho ale Kovačič vidí balón, vidí možnost jít do souboje, tak do něj okamžitě běží taky, ale není tam včas, Kanté balón nevyhraje, Mount nestihne udělat obranný zákrok, Bernardo Silva teda jednou přihrávkou vyřadí všechny 3 střední záložníky a Sterling má před sebou 30 metrů bez jakýhokoliv tlaku a vede tuším přečíslení 5 na 4. Tahle absolutní nedisciplinovanost a neschopnost u toho fotbalu takticky přemýšlet z defenzivní stránky dělá z Kovačiče o level horšího hráče, než by prostě mohl být.

A sorry za takovejhle elaborát, ale někam jsem to prostě napsat musel.

Reagovat
cristiano.K.

udělejte mi pak někdo výcuc, díky

Reagovat
icemike

Kovacic stojí za hovno

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
cristiano.K.

dík

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Walter_Sobchak

Kovacic ma neskutočne nasral, len najhoršie v tej zalohe je že aj Kante a Mount tam často behaju bez premýšľania a potom to tak vyzerá že tam neni ani jeden mozog zálohy. Momentalne by som rad videl prechod na 4231 s Havertzom ako 10 a s Gilmourom a Kantem na double pivote. Taktiež Odoi si zasluži po tych posledných zapasoch určite základ pokial ho nechce Frank využívať ako nahradnika na rozhybanie, čo sa mu zatial vždycky podarilo. Rovnaku ulohu by mal mat aj Kovacic, toho v zaklade už nechcem vidiet nejaku dobu, zatial čo ked prišiel z lavičky tak sa mu to vždy parádne podarilo rozhýbať a zmenit obraz hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, další odborník

Reagovat
John Obi Mikel

Napsals už někdy delší rozbor?

Reagovat
vitasrp

Joo, určitě už několikrát. Mě vždycky bavilo vrtat se v taktice a detailech, i jsem o tom psal články, ale teďka už nemám tolik času, tak toho tolik nenapíšu.

Reagovat
kvasha16

urci si priority ....

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš si, že tomu rozumíš? Trénoval si někdy fotbal? Nebo si ho alespoň hrál?

Reagovat
sintha

A nenapadlo tě se tím živit? Protože tohle rozhodně není na úrovni běžnýho fanouškovskýho komentáře. :)

Reagovat
John Obi Mikel

ale pěkný rozbor.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor. Divím se, že tě Petr Čech ještě nezaměstnal. Nebo alespoň do studia k elektronické tužce místo Karocha

Reagovat
Svatej

Bez uz do prdele, nikoho nezajímáš..

Reagovat
fenixLFC

jj on sa vzdy vecer pritrepe, hodi par picujucich komentarov kde k veci nikdy nic nepovie a len uraza a zas ide

Reagovat
Svatej

My mame zas liquida. Jeden tupější jak druhej..

Reagovat
fenixLFC

wow, neskutocny vtip

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kapřík

dobré a výživné shrnuti

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Svatej

Reagovat
Sandstorm

Chtěl jsem napsat, že jsi blázen, ale jsi prostě magor.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Alan_Shearer

Radost cist takovyhle rozbory

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Christensen má prý po zákroku Grealishe vážně zraněné koleno.

Reagovat
Talker

Po zákroku Grealishe bych to rozhodně nenazval. Tam šel Christensen po hráči s míčem, míč nestihl a byl to spíš faul na Grealishe.

Je na hovno, že se zranil, ale koukejme se na to z pozitivní stránky - alespon Christensena neuvidíme (snad) nějakou dobu na hřišti. Protože to vždycky smrdí průserem.

Reagovat
John Obi Mikel

Však ho Grealish jasně nakopl.

Reagovat
Talker

https://onefootball.com/en/news/image-mason-mount-ranks-with-europes-top-creators-32091388

Trošku překvapivě Grealish "nejkreativnějším" hráčem v Evropě. Bruno s KdB nepřekvapují. Mount TOP7 v Evropě celkem brutální - sice toho má hodně z rohů, ale i tak.

Reagovat
Hlahart

kolik si z těch rohů vytváříte šancí proboha

Reagovat
Greny

Řekl bych že tak 10 gólů jsme letos z rohu dali

Reagovat
Talker

Dali jsme v lize 8 golů z rohů. A podle mého jsme mohli mít klidně výrazně víc, protože Mount to kope fakt parádně.

Z hlavy si vzpomenu na 4 další rohy za posledních pár kol, kdy dostal na hlavu míč osamocený Giroud (břevno), 2x Zouma (nad, golman) a 1x to dostal Rudiger(nebo Zouma?) na nohu v malém vápně (golman) - všechno situace, kdy ti hráči měli prostor zakončovat bez tlaku. A to určitě ještě na pár dalších zapomínám.

Reagovat
kvasha16

neni to len o rohoch

Reagovat
Svatej

Prumerak

Reagovat
diskoschlampe
Reagovat
smazaný uživatel

aha proto nekdo tlaci bellerina do barcy

Reagovat
fenixLFC

ale....ale...trent predsa nevie branit

Reagovat
Hai

James, Wan Bissaka > TAA

Reagovat
Benzema

Momentálne aj Ivanovič > Trent . Tuto sezónu je úplne mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak alespoň pogratuluji Southamptonu za dobrý výkon a výsledek

Reagovat
iamek

Ten poslední roh byl super

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimochodem totéž proti West Bromu

Reagovat
iamek

40 sekund po nastavení a předvedou tohle. Tohle jde úplně mimo jakékoliv chápaní.

Reagovat
Kixi Syhimour

jinej level

Reagovat
iamek

Ale samozřejmě jen tak dál

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk musí ocenit, jak se někomu dokážeš někdy dostat pod kůži.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Všetko je nastavene nato aby sme v derby prehrali osobne tipujem otrasny zapas a remizu 0-0

Reagovat
Tolstobik

LFC na nas umi, ja se te prohry bojim, aby nam to neodstartovalo nejakou spatnou snuru, podobnou, ktera se ted deje Liverpoolu

Reagovat
ManUnited

Soton skvěle odbojováno Fraser při comebacku proti Liverpoolu čistej štít (tvl ten je šedivej ) hodně mě překvapil Diallo s jakym přehledem to zvládl a nejlepší asi Walker-Pieters

Reagovat
Greny

Tak Hasenhutl si užil výhru a pokud by někdo měl nahradit Franka tak on by mohl být super volba

Reagovat
jk

Werner by v tom jeho 4222 byl dělo.

Reagovat
Greny

Hlavně ho i trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nás porazil sympatický klub na čele s Ralphom a Dannym Ingsom. Gratulujem.

My musíme nájsť formu, neviem síce ako, ale musíme, nezávidím Kloppovi. VAR ide tento rok výrazne proti nám.

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

dle mého zbytečné, VAR chtě nectě jde tento rok opravdu proti nám, ale nepřijde mi, že by se na to chtěl Oliver vymluvit

Reagovat
iamek

Myslel tu ruku ? Pokud ano, tak to samé bylo u nás proti Wolves. Prostě se to letos nějak nepíská.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak myslel obecně, ruka je jenom případně jedno z více "nešťastných" rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik, pls.

Reagovat
Busby babes

a pristi kolo vas porazi sympaticky klub v cele s Olem.

Reagovat
smazaný uživatel

Simon, pls.

Reagovat
J0EL

vy strasne dostanete

Reagovat
Hlahart

Asi jo, ale chápu, že si to do tý doby někdo chce užít (když to trvalo tak dlouho)

Reagovat
Busby babes

cekam nudu a 0:0. Po tom co to Sky a spol vyhypujou jako souboj desetileti a tak...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kapřík

Oprava:

Reagovat
Pigeon

Liverpool dopředu otřesný výkon. V 75. minutě jediná střela Maneho na bránu, přičemž na hřišti byl jak Thiago tak Shaqiri. Southampton si to za bojovnost zasloužil. Snad si Kloppe sáhne do svědomí a nebude třepat nesmysly o VAR.

Reagovat
avicii

... Var je ale sračka tak či tak

Reagovat
Diskostu

Ten posledny roh :DDDD to sú dementi ty vole .. Mariner hnoj... hlavne nech to nevyhrá City

Reagovat
Busby babes

Krasne kolo.

Reagovat
pingla

skvělý zápas ze strany Sotonu, nečekal jsem, že to udrží Liverpool úplně mimo, bez střel, bez pořádných šancí

Reagovat
fenixLFC

bez poriadnych sanci ano, ale bez striel teda nie

Reagovat
pingla

jedna střela od Maneho na branku, gratuluji

Reagovat
fenixLFC

tak bud presny a pis co mas na mysli. striel bolo tusim 12 takze povedat ze bez striel je blbost

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pro ilustraci je to nejldelší období bez gólu pod Kloppem

Reagovat
Chittak_LFC

Kloppo je stejně stratég, když už nás mají všichni přečtené, tak vytáhne taktiku "všechno na Kollera",

Reagovat
Arnar Resmusonn

Frustrovaná ofenziva LFC . To je třetí zápas po sobě zásek. Myslím ale je jen otázkou času, než to prolomí. Překvapilo mě, když to vůbec nešlo Salahovi a Firminovi , tak proč Klopp neposlal Origiho a Minamina.

Ale VAR?? Video amatér rozhodčí. Kolem té 50 minut naprosto jasná penalta. Video je dobrá věc, jen kdyby si mohli trenéři vybírat tzv Challenge. Dva na zápas, když bude OK zůstane, když ne tak přijde o Challenge

Reagovat
LokoLFC

Proc stridat, prece ten nakop takzvane "na Kollera", coz je u nas Salah, pripadne Robertson zkusi po 76899754 prihravku pod sebe nebo opet centr, to musi jednou vyjit!!!

Reagovat
Greny

Každopádně Liverpool kope v nastavení nastavení roh a ťuknout si to na krátko a obehravaji vápno... Rozhodčí piskne konec a oni se divi

Reagovat
LokoLFC

Liverpool aktualne nejzoufalejsi tym PL.

Reagovat
Devil

Soton

Reagovat
Mates_Matesović

KWP je fakt super, moc nerozumím tomu, proč jsme se ho zbavovali

Reagovat
Cobra

doufám, že tam máme nějakou buy-back klauzuli.

Reagovat
Counter

Doufám, že to Yung sledoval.

Reagovat
mickey mouse

Kdy se má vrátit Jota?

Reagovat
avicii

Koncom mesiaca

Reagovat
vitasrp

Jak je možný, že Liverpool proti Newcastlu a teďka Southamptonu nedal gól, to je mi fakt záhada.

Dneska to byl v tý druhý půli až na nějakých 5-10 minut hodně slušný tlak, nevěřím, že to ta obrana Southamptonu ustála. Holt kombinaci špatného řešení v zakončení/finální fázi a výbornýho výkonu tý obrany Southamptonu, která prostě jela na krev a toho volnýho hráče pro zpětnou přihrávku tam prostě nenechala, i když toho musela mít plný zuby.

Tahle sezóna je každopádně fakt šílená.

Reagovat
Remt

Hele jako šílený to je, hráli jsme naprosto k hovnu a náš výkon stál za pěkný prd o tom žádná, ale myslenka na tu penaltu me bude stvat jeste hodne dlouho. Co se to s tim VARem v Anglii stalo? Já vim, stezovali jsme si na nej uz loni, ale takhle strasny to snad zdaleka nebylo ne?

Reagovat
cristiano.K.

Úplně normálně jsme si zase vybrali štěstí na 30 let dopředu, druhýho titulu se asi nedožiju

Reagovat
Remt

Neviděl bych to zas tak černě. Vrátí se na konci sezony Dijk, Jota bude taky ok, jeden z útoku (Salah) odejde,Gini zůstane, okysličí se to a pojedem jak namazanej stroj zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Fakt realne premyslim, ze si par tydnu od sledování PL odpocinu, protože to co se děje každý zápas, to je čirý zoufalství. To snad není regulérní pro žádnou stranu. Sheffield ma po 17 kolech 2 body a přesto největší tragedi letošního ročníku jsou za mě rozhodčí společně s celým VARem.

Reagovat
Luc-Luc

zaslouzene, z nasi strany dost tezkopadne a nepresnosti v predfinalni fazi, posledni roh shrnul paradne dnesni zapas - zmatek a zmar

Reagovat
avicii

United dohrávajú ten zápas na Burnley ešte pred derby? Pôjdu do neho s prvého miesta, to bude riadna mela ten zápas.. Čakám ze vyletíme proti AV, takže derby bude pre nás zápas na odrazenie sa k lepším výsledkom, mam ale obavy.. Zopakujem sa ale toto všetko pramení z našej neistoty v obrane, to ze tam hrajú záložníci ktorý potom chýbajú v strede ihriska..

Reagovat
Busby babes

jj. ale my jsme schopni s Burnley projet, takze bych jeste nepredbihal.

Reagovat
Kixi Syhimour

ale ho*no, to jste psali i před Leeds

Že já to tady vůbec čtu do háje

Reagovat
Busby babes

loni jsem byl na zapase s Burnley, ver mi, ze dokazem. a jeste byla zima jak prase.

Reagovat
Tolstobik

S Burnley sou nejhorsi zapasy, uz aby sestoupili....

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jo ale letos nejdeš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Tam sa môže stať asi všeličo, každopádne momentálne mate formu a ktomu aj šťastie sa prikloní na vašu stranu, skôr verím ze vás môžeme trochu rozladit my, na druhú stranu v derby budete v lepšej pozícii si myslím, zalezeny v zadu a brejky, to je to co proste viete najlepšie,my môžeme byť slušne nervózny

Reagovat
fenixLFC

totalny odpad tento zapas, najvacsie opory v minulosti a totalne bez formy. trent odohral najma v prvom polcase strasidelny zapas, wijnaldum si dal jeden z tych frustrujucich vykonov kedy potrebuje spravit tri dotyky s loptou aby ju korkom posunul dalej. byt jota zdravy tak fimrino by nesedel ani na lavke. co ale bolo frustrujuce najviac bolo, ako sa ti dvaja kokoti vpredu snazili vsetko neskutocne komplikovat. meter pred branou a furt budu vymyslat kraviny a nahravat do este lepsich pozicii. a to vsetko v dobe kedy ani jeden z nich nie je schopny dat prihravku na dva metre ani na polke. pozitivom tak bol s privretim oka thiago- nielen kvoli tomu ze a nenechal vyhodit (a ze bol od toho tak jeden faul), ale najma to, ze na nom vidno, ze to v nohe a najma v oku ma neskutocne.

kazdopadne toto bol jasny 0:0 zapas v ktorom sme doplatili na stupidnu chybu henda a trenta na zaciatku. tak ako tak hasenhutlovi poklonu, soton dnes zas hral vyborne.

zas sa budu robit nejake prehnane zavery ale proste musime vydrzat dokial sa nam vrati jota alebo sa konecne spamataju ostatni. kriza pride na kazdy tim a pri tom ako je tabulka vyrovnana tri vyhry v rade znamenaju obrovsky vzostup. tak ako tak aj ked hrame totalnu biedu tak sme furt na prvom mieste a to vykony snad uz horsie byt nemozu

Reagovat
SCELO

Reagovat
Le Gunner

Hold my FA Cup.

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto bolo čisté zúfalstvo. Ani neviem čo napísať, ale zúfalstvo to asi vystihuje najviac. Totálna impotencia od nás. Útok na smiech, to ani nejde pochopiť ako takýto hráči môžu niečo takéto zúfalé predviesť. Je mi smutno. A ten posledný roh to ako bolo čo do piče? To bol Mané kto to rozohral na krátko ? To úplne podčiarklo naše zúfalé rozhodnutia posledné zápasy.

WBA, Newcastle, Soton = 2 body, 1 gól. Wau. Z najlepšieho losu z top tímov takéto výsledky. Ten tím je v strašnom kŕči a musí sa z neho čo najrýchlejšie dostať lebo s takýmito výsledkami a výkonmi si zahrávame na tenkom ľade.

Možno to bude znieť, že preháňam, ale mám pocit , že tá trojka Salah-Firmino-Mané tak ako sme ich poznali už skončila. A nie je to len týmito poslednými výkonmi. Ten útok potrebuje okysličiť, ukázalo sa to s príchodom Joty, ktorý keď začal hrať tak sme mohli vidieť ako sme šli v ofenzíve hore.

Reagovat
martin.b

No jo no, začínáme být víc a víc čitelní, hráči na hřišti míň a míň pohyblivý a bez stoperů i míň a míň sebejistí. Tohle ještě bude zajímavý, ale faktory jako x-tej lockdown v Anglii, kterej dál oddaluje světlo na konci tunelu a evidentní sebeuspokojení z titulu nám do karet moc nehrajou. A to vůbec nemluvím o rozhodčích, protože to byl vždycky předem prohranej boj domáhat se konzistentnosti.

Reagovat
fenixLFC

tak ono sa to lahko precita ked kvoli zraneniam prides o kopec novych zbrani, ktore si chcel pouzit alebo ktore si obecne pouzival. ten tim aj v minulsoti vedel udriet z mnohych smerov- tvorbou od bekov, od stopera, ofenzivnou spolupracou tych troch, vedel hrat na brejky, vedel to prelomit pressingom. lenze potom sme prisli o moznost tvorit sance nabehom emdzi stoperov po dlhej prihravke VVD, stratila sa cast pressingu s presunom fabinha na stopera, dnes teda aj hendersona, trent ktory sa zranil, rozohoraval ked sa zacal do toho dostavat prislo dalsie zranenie. absencia formy firmina a maneho. takze sa v lete pre istotu priviedli thiago na prelomenie bloku supera a kontrolu stredu pola+ jota aby sme mohli hrat so 4 ofenzivnymi hracmi, rotovat firmina alebo prejst na 4231 s bobbym na 10....to vsetko sa tymi zraneniami rozpadlo, obranu hrame podla toho kto je zdravy, zalohu podla toho kto nehra v obrane a utok vlastne na vyber ani nemame...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Střelecký prach jsme evidentně vystříleli proti CP. Druhý poločas slušný zámek, ale štěstí nám nepřeje. Kdo by to byl řekl před sezonou, že nám Jota bude chybět víc Dijk.

Všichni ostatní fanoušci si to přáli, tak to tady máte, začíná bitva o titul

Píšu to po několikáté, pokud stopera nepřivedeme, tak určitě nebudeme největší favorit.

Reagovat
NathanD

Asi jste si štěstí vystříleli loni

Reagovat
Remt

Tak i loni jsme vyhrávali dost často jen jedna nula v posledních minutách a rozhodovaly drobnůstky. Nebyl to zápas co zápas válec. To určitě ne

Reagovat
NathanD

No právě, většinou jsou ty tituly vyhraný v zápasech kdy se ti nedaří

Reagovat
Remt

Ano. A v zápasech kdy se ti nedaří a nevalcujes soupeře rozhodují maličkosti. Kdo bere body v těchto zapasech, vyhrává ligu. A jsme prostě zase zpet u dnesni jasne neodpiskane ruky ve vapne. Brali bychom bod, bavili bychom se o tom že i tak jsme v krizi, i tak jsme hráli na hovno ale pořád by to byla remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Pro me jsme treba realne favoriti na titul nebyli ani na zacatku sezony. Jakoze jo začali jsme ji dobre, v tabulce jsme na tom ok, ale přesto uz na začátku sezony když jsme s kamosema zkouseli predikovat jake bude poradi, tak jsem první viděl City, druhý Chelsea (také mají teď krizi jako my) a třetí až nás. Čekal jsem že nám tak trochu dojde dech. A přišlo mi že jsme od začátku sezóny hráli tak trochu víc než na co jsme měli. Ale třeba se mi to jen zdálo a třeba se od příštího zápasu zas rozjedeme.

Reagovat
cristiano.K.

já měl City taky jako většího kandidáta, nicméně s průběhem se to trošku mění. Ted jsme v části sezony, kdy jsme měli uskakovat, protože ten los byl ted nádhernej a opak je pravdou.

Reagovat
Remt

No jako prosrali jsme zápasy s papírově slabšími a teď musíme sbírat body s týmy kde to budou zápasy fakt na ferovku, tak jsem na nás zvědavý:D možná že takové zápasy nám mohou sedět víc

Reagovat
cristiano.K.

To se teprve uvidí. Situaci, kdy jsme nevyhráli 3x v řadě už ani neznáme

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď neviem, či Jota chýba viac ako VVD, pri štandardkách horíme.

Reagovat
cristiano.K.

nedáváme goly a moc jich nedostáváme, z toho pohledu chybí Jota víc. Navíc s individuální chybou Trenta nikdo nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ak by sme včera nedostali gól, máme bod, ak by sme proti WBA nedostali gól, máme tri body. Čiže chýba a veľmi, ako líder mužstva, ako líder obrany, ako hráč, ktorý vyhráva vzdušné súboje a hlavičky (z ktorých sme dostali dva posledné góly), ako hráč, ktorý je nebezpečný aj v ofenzíve a tvorí hru z pozície stopéra.

Reagovat
cristiano.K.

počkej, ale já ti nikde nepíšu, že nechybí.

Jen polemika nad tím, že nám Jota paradoxně chybí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď jasné a ja ti píšem, že prečo podľa mňa chýba viac VVD. Ale je to jedno v podstate...., obaja chýbajú.

Reagovat
cristiano.K.

Chybí citelně, ale za poslední dobu jsme dostali dva goly jen od Atlanty, jinak vždy max jeden gol, což je dobrá vizitka na to, že ti chybí nejlepší stoper.

Větší problém je ve střílení golů.

Reagovat
9augi9

Už po koronaprestávke ten tím hral zle a to, že sa v niektorých zápasoch ako Atalanta či Palace ukopol na tom nič nemení, celkovo sú tie výkony dlhodobo nemastné neslané, vyhrali čo mohli chalani a chyba motivácia.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle frustrovanyho maneho jsem jeste nevidel

Reagovat
Infernoqt

Maestro Kloppo, jak hodnotíte dnešní zápas?

Klopp: "Manchester United had more penalties in two years than me in five and a half years - but [we have] no excuses for tonight." #MUFC

Reagovat
Hlahart

Wtf, ja myslel, že to je fake a teď koukám, že to reportuje Pearce

Reagovat
Tolstobik

pockat, to neni sranda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manchestersky Krocan

but no excuses tonight to je niečo na štýl "nie som rasista, ale..."

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact

Reagovat
bbbauch

nojo, par nahovno vysledku a uz hleda chyby vsude jinde..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

prosim povedz ze toto je nejaka montaz

Reagovat
smazaný uživatel

United had 6 pens this season. Liverpool 5. Leicester 10. co z toho plyne?

- tlačenka Varchesteru

- sympaticky leicester, kterymu kazdy preje uspech

- liverpool ma proste smulu

Reagovat
forrest

Reagovat
Sandstorm

U něho mě to nepřekvapuje. I Mourinho je vedle něho seriózní vypravěč. A to je co říct.

Reagovat
cristiano.K.

nn. U Mourinha jsou lidé zvyklí, u Kloppa si furt tak nějak zvykaj

Reagovat
mul

Reagovat
r.mrazik

Kašpar

Reagovat
jk

To je nějak vytržené z kontextu a stěžoval si na to, že jim neodpískali pentli?

Reagovat
cristiano.K.

jako mohl by aspon odpovídat na otázky a pak dodat tyhle věci

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze som trol a deludereds sa mi tu vysmievali, ale zatial vsetko presne podla ocakavania Luckerpoolu proste dosla para, stratili najvacsieho spojenca vo VARe, vycerpali si svoj luck tak na 10 rokov dopredu a vracaju sa pomaly ale isto naspat tam kam patria. Do konca sezony uz nemaju sancu nic vyhrat, su jednoznacne najvacsi tragedi v PL hned po Analsernale.

Ich jedina sanca zachranit sezonu a skoncit aspon do 7 miesta je preplatit VARchester a odkupit naspat VAR. Inak zatial to vyzera ze kto plati VAR ten vyhra ligu, ak sa nic vynimocne nestane a Penalted si tuto vyhodu udrzia tak titul budu mat oni. Sranda ako sme si mysleli ze VAR futbalu pomoze a ono je to cele este skorumpovanejsie ako predtym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je klic k uspechu v pl takhle jednoduchej, tak doporucuju slepicimu vyvaru, aby se na to slozili a necekali na titul dalsi 3 stoleti.

Reagovat
9augi9

Aha, tak preto sliepky nedali v tomto tisícročí žiadnu major trophy lebo neexistoval VAR a nemali ho podchytený.

Reagovat
forrest

Kv... kv... kváááák.... kvááák

Reagovat
stiflerovamama

https://twitter.com/littledarkone11/status/1346216242131165184

Toto prosím pekne nebolo odpískané ani ako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

Jasns zluta pro walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

oranzova

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle zákroku jsem to přestal sledovat. To se opravdu nedá..

Reagovat
Liquid

nezvladajko

Reagovat
Luc-Luc

to je vysmech, tady mohla byt klidne cervena

Reagovat
smazaný uživatel

* měla

Reagovat
Front hell

* mohla

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

uf

Reagovat
LokoLFC

Marriner je nejvetsi vylizanec, to vi kazdej.

Reagovat
cristiano.K.

příšerný, řval jsem u toho jako kráva "jasnáááááááá žlutáááááá k*ndo"

Reagovat
Busby babes

vzpominka na 90. leta. jak tohle mohl nepisknout...

Reagovat
Pony Slaystation

dá se to trestat dodatečně?

Reagovat
Busby babes

za neodpiskanej skluz?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

*

Reagovat
Liquid

pěkně mu naložil

Reagovat
r.mrazik

cervena na miste...tyvoe to bylo o zlomeni nohy

Reagovat
forrest

Bohužel, ale stane se... na žlutou to mělo být 100%

Reagovat
cristiano.K.

btw:do 15. minuty dostali karty Thiago a Robertson za asi 3x menší fauly.

Pak takhle někdo přejede legendu PL bez odpískání

Reagovat
Svatej

Ta nekonzistence je největší průser. Buď povol vyražený zuby a křupání kostí, nebo zakaž i nádech okolo protihráče, ne dělat kombinaci obojího..

Reagovat
mul

Walcott mal mať oranžovú za to. Ale Robertson mal úplne zaslužený kartu, lebo tam fauloval iba z frustrácie.

Reagovat
smazaný uživatel

u Robertsona bezna prax. Neskutocny prasiak to je

Reagovat
cristiano.K.

to nijak nezpochybnuji. I karta pro Thiaga byla ok.

Reagovat
Svatej

starý časy <3 Takovej fotbal chci, skoro si říkám, že to derby s Totáčem nebylo tak špatný.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Co mas zas za problem? Ze z dvou extrémů radeji vidim tvrdou hru na hrane, než tu vasi pribuznelou parodii na kontaktní sport, kterou se tak pysnite?..

Reagovat
r.mrazik

prosim te,dej si studenou sprchu ty drsnaku

Reagovat
Svatej

Das si ty teplou, aby to symbolicky sedelo a bylo to fer?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Od tebe to bylo zbytečný, ne ode mě. Ja jen vyjadřoval svou náklonnost k určitý straně síly, ty jsi prudil.

Reagovat
r.mrazik

jako ze stary zlaty casy prisazujes k tomuhle zakroku,kdy mu mohl zlomit nohu?? a pak z tebe vypadne kravina ohledne MU....a ty divis se citronu?

Reagovat
Svatej

Zákroky takhle na hraně bývaly dřív celkem běžný v každým zápase a nevzpomínám si, že by se dohrávalo v deseti ze všech těch zlomených kostí. Krom toho ho netrefil tak, aby mu mohl kost zlomit, stejně jako to bývá ve většině případů u takových zákroků. Ramseyové a Cisséové bývají výjimky z pravidla.

Aha, už mi začíná svítat ! Takže dle toho, co píšeš, jsi ten citrón poslal, protože jsi zároveň nesouhlasil se starou školou a zároveň věděl, co odepíšu v následujícím příspěvku. Rázem dává tvoje reakce hned smysl.

Reagovat
r.mrazik

tohle bezny fakt nebylo...a kdyz uz,tak za to scholes dostaval rudy karty

jeden citron mas za stary casy a druhej za MU a sprchu...vono to neni tezky covece

Reagovat
Svatej

Vybavis si jednu rudou a hned k tomu priradis celej trend, to je hodne zajimavej zpusob uvažování. Takze muzu z druhy strany pouzit Tottiho slapnuti obounoz z vyskoku na protihrace za zlutou taky jako pravidlo?

Tak pro tvou informaci, nez ze sebe udelas hlupaka po druhy - ja se te ptal jen jednou a to po prvnim citronu. Ty sam jsi psal slovo citronu (singular), ne citronum (plural). Mozma se to tezkym stava, kdyz se clovicek bavi s tebou.

Reagovat
r.mrazik

co to kluku zas vytvaris?

Reagovat
Svatej

Používám tvoje vlastní slova proti tobě. Možná nad tim víc přemýšlej.

A tuhle Swarlosovinu, kdy v nouzi zacnes vybihat univerzálníma otazkama bez kontextu s biggrinama, si nech pro nekoho jinyho..

Reagovat
r.mrazik

ty mas dost

"starý časy <3 Takovej fotbal chci," dej si pesti

Reagovat
Svatej

Jsi fakt kretén. Místo toho, aby jsi proste uznal, ze se chováš zas jak curak a zkrátka jen nesouhlasíš s mym pohledem na vec, tak se tu uplne znemožníš, dvakrát chytis do pasti vlastní argumentace a následně podle šablony to skrz par drsnackejch hlášek zkusíš hodit na mě.

Skvělý, už umíš alespoň kopírovat texty ostatních, i kdyz bez zjevnyho významu. Příště to používej místo vlastní hlavy, ta tech pěstí už zjevně schytala dost.

Reagovat
r.mrazik

tak jsi ze sebe opet vyblil nejaky sracky

von mu malem zlomi nohu a ty napises stary dobry casy a divis se citronu...

no tak jsi jantar,kdyz to porad nechapes a resit debiloviny okolo

na nejaky pasti ti sere bilej tesak troubo

Reagovat
Svatej

a zas do me sijes s necim, co delas sam. Fakt me zacinas přesvědčovat o tom, ze chytrej moc nebudeš. Skoro si říkám, jestli se mam snažit ti jako dítěti vysvětlit, ze sis dokonce i pojem starých časů přebral jako mentál tak, aby se ti to hodilo do lynče a ne tak, jak jsem to mohl myslet.

Řešíme fotbalový tema, přesto i přes moji zjevnou snahu o diskuzi jsi o fotbale alespon vzdalene zacal mluvit az ve 4. komentáři ve vlákně. Vydržel jsi to strhující tempo jeste jeden komentář, po kterym jsem ti vsechno vyvratil a ty ses nasledne místo snahy o vyjádření nazoru nebo zmeny myho uchýlil k puvodni strategii sracek, o kterych sam ted mluvis.

A ze se neumis vyjádřit a orientovat v textu je tvoje chyba, cti si to(hlavně po sobe) dvakrat a nemusíš pak čelit sám sobě.

Tesak mi na ne srat muze, na věci to nic nezmění a ty jseš pořád za blbce, tesák netesák.

Reagovat
r.mrazik

kluku ty jsi jouda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Inak ale Thiago aj dosť dobrý v súbojoch, dokonca tam povyhrával aj väčšinu hlavičiek s tou svojou výškou. Nie ako Salah s Firminom a ich imitácie hlavičkových súbojov.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Kixi Syhimour

To nebylo naschvál bych řekl

Reagovat
bbbauch

Asi ne no

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

This means more!!

Reagovat
Liquid

tenhlec Liverpool máme všichni rádi, jen tak dál

Reagovat
forrest

Reagovat
Sandstorm

Fanoušci Liverpoolu, jak je těžké se vracet zpět do reality, ve které jste byli 30 let?

Reagovat
Benzema

Myslíš to, že sme stále prvý v tabuľke ? Pekná realita , vďaka za opýtanie

Reagovat
Sandstorm

A jo třeba je to jenom kocovina, co zase odezní.

Reagovat
Benzema

Snáď áno , prajem ti , aby ťa ta kocovina prešla

Reagovat
avicii

Snáď sa vrátiš aj ty do reality, držím ti palce

Reagovat
Sandstorm

Jako že bychom zase vyhrávali tituly? Rád se tam vrátím

Reagovat
avicii

Myslel som teba osobne, aby ti slúžilo psychicke zdravie

Reagovat
Luc-Luc

neboj, vas vratime do reality za dva tydny

Reagovat
Sandstorm

Tak to bychom byli moc rádi pokud bychom vyhráli.

Reagovat
Liquid

to vidíš tady, vůbec to nezvládaj

Reagovat
Bandita_Harry

Stále pred united takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

pohodka, co vy? nateseny na ctvrtecni souboje v EL?

Reagovat
Busby babes

vsak jsou porad prvni v tabulce.

Reagovat
Svatej

To je fakt retard

Reagovat
oli9

Kurva ať už hrajem s vama a jste zpátky na zemi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Najlepšie mužstvo histórie akosi nezvlada tlak najlepšieho mužstva histórie

Reagovat
Rothbard

Kde je ten starý Liverpool, co jsme znali?

Reagovat
Pony Slaystation

Bohužel, tohle je ten starý Liverpool, který pamatuji

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tohle je ten stary Liverpool.

Reagovat
Liquid

Reagovat
forrest

Ještě tak aby skončil na 6.-8. pozici a svět bude v normálu.

Reagovat
O.Giroud

EL ready?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Roboo .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Saints!

Reagovat
Busby babes

PL goals

2019: Liverpool 88-0 Andy Carroll

2020: Liverpool 75-0 Andy Carroll

2021: Liverpool 0-1 Andy Carroll

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ty jo, šak loni přitom hrál dost dobře, když za NU nastoupil, akorát teda nedal gól

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
stiflerovamama

Inak v tomto kole dali rozhodcovia 2 karty za zákroky po odpískaní (mimo hru), o ktorých viem. Jedna Baileymu a tú druhú si už nespomínam kto to bol.

Toľko k tým argumentom, že po odpískaní sa karty za zákroky nedávajú (Pickford na Virgila).

Aj keď to teda asi bude práve preto, že sa to riešilo po tom zákroku, čo je ale aj tak na výsmech anglickým rozhodcom, ktorí v tých pravidlách majú neskutočný bordel.

Reagovat
forrest

Ten afektovanej němec je teda řádnej šašek. Doufám, že je porazíme 0:1 gólem z penalty, která bude opakovaná...

Reagovat
O.Giroud

4:0, 5:0

Reagovat
stiflerovamama

Už sme kúpili toho stopéra ?

Reagovat
supporter

Mate vubec finance?

Reagovat
forrest

Nikoho pořádnýho teď v lednu nekoupíte...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele