17. kolo
02.01.2021 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Ani mladíček nepřinesl vítězství. Sheffield prohrou s Crystal Palace zlomil smutný rekord

Sheffield opět ztratil body a překonal neveselý rekord Queens Park Rangers zpřed osmi let, když nezvítězil v prvních 17 zápasech sezony. Tentokrát Blades nestačili na Crystal Palace. Jediným, kdo měl na straně United důvod k radosti, byl v Premier League debutující mladíček Antwoine Hackford.

Domácí zadělali na úspěch hodně brzo. Zaha ve čtvrté minutě utekl po levé straně, před bránou pak vyhledal Bentekeho, který okamžitě přiťukl míč Schluppovi, jenž i přes bránící protihráče překonal Ramsdalea - 1:0. Sedm minut poté si již brankář Sheffieldu připsal na své konto úspěšný zákrok, když zlikvidoval ránu Townsenda.

Hosté nicméně dál nechávali "Orly" kombinovat a po půlhodině hry mohli Palace svůj náskok zdvojnásobit. Opět u toho byli Zaha s Bentekem, prvně jmenovaný přihrával před bránu na svého kolegu z útoku, ten již ale na přední tyči nedokázal usměrnit balón do sítě. Až ve 43. minutě se také Blades předvedli s vyvedenou akcí. Bogle se dostal za obranu Eagles, avšak z úhlu nepropálil gólmana domácích Guaitu.

První poločas byl kvůli zranění Schluppa prodloužen o pět minut, čehož Palace beze zbytku využili. Právě Schluppův náhradník Eze totiž v samotném závěru nastavení převzal míč na vlastní polovině, načež se vydal k pozoruhodnému sólu, kdy přešel Norwooda i Ampadua a precizním zakončením placírkou ke vzdálenější tyči navýšil náskok "Orlů".

Po změně stran ztratilo utkání na atraktivitě. Sheffield totiž pořád narážel na pozorně bránící Eagles. Domácího manažera mohlo mrzet jen další vynucení střídání, neboť hned zkraje druhé půle se zranil Benteke. V závěru duelu pak dostal v Premier League vůbec poprvé šanci šestnáctiletý mladík Hackford, který se dokonce málem dostal do gólové příležitosti, tu mu však nakonec překazil bránící Ward.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele