17. kolo
01.01.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Tomáš Souček (© AFP)

Souček rozhodl o výhře "Kladivářů" na hřišti Evertonu

Český záložník Tomáš Souček pomohl v sedmnáctém kole Premier League West Hamu k výhře 1:0 nad Evertonem. On i jeho český kolega Vladimír Coufal odehráli celý zápas, vytáhlý defenzivní halv vstřelil svůj pátý gól v sezoně.

Na první šanci si fanoušci u obrazovek museli počkat do 25. minuty. Rohový kop z nohy Bowena zakončil Sébastien Haller, který poslal svůj pokus hlavou jen daleko od tyče domácí branky.

Ve 45. minutě měl Everton šanci jít do vedení. Bernard vyslal k bližší tyči pořádně tvrdou ránu, kterou poté zneškodnil pohotový Darren Randolph a zapsal tak velmi důležitý zákrok.

V 64. minutě sehrál West Ham pěknou kombinaci, ve které zakončoval zblízka Pablo Fornals, ale míč zaletěl jen vedle pravé tyče Pickfordovy branky.

Hosté se ujali v 86. minutě vedení a velmi se přiblížili ke třem bodům. Nejprve se balon odrazil od brankáře Evertonu po tvrdém pokusu Součka, míč poté prudkou přihrávkou poslal do pokutového území Aaron Cresswell a na pravé straně dobře nastavil nohu Tomáš Souček, který dostal balon za záda bezmocného Pickforda.

Everton tak zůstává v tabulce čtvrtý, v tomto kole se však před něj může několik týmů dostat. West Ham je desátý, ale na svého dnešního soupeře ztrácí pouze tři body a na druhé místo čtyři.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad do nového roku vykročíme bodově, asi bych byl rád i za remízu.

Asi se to bude odvíjet od toho, jestli ubranime Calverta-Lewina. Místo Dawsona bych radši viděl zpět Balbuenu, Coufal samozřejmě zpět místo Fredericse a Antonio zpět na hrot pak by to možná šlo COYI

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
duloig

No,pánové sme naladený na výhru? Yeeees C O Y I !!!!

Reagovat
duloig

Tak to bol dobrý klinec na záver maču.A ten biliard pri góle Dalo sa na to pozerať.Ďakujeme chalani kladivársky.Prvý gól roka dali hammers a ešte k tomu Suk

C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Tak to je paráda!!!! Sázkaři, co vy na to? . Výhra, která nespadla z nebe. Po zodpovědným výkonu všech a gólu magickýho Suka jsme vkročili do novýho roku skvěle. Přeju to všem, ale hodně i trpělivýmu Randolphovi a hlavně k oslavě Coufiho k narození dítěte. Skvělá fotbalová práce po náročným a obětavým výkonu. Hoši díky!!!! COYI!!!

Reagovat
kolouch

Kdyz jsem si precetl analyzy, ktere do jedne favorizovaly Everton, tak jsem to hodil na nasi vyhru. Sice bez remizy a za malo, ale i tak se to pocita

Reagovat
kolouch

Po druhe v rade bezchybny vykon vzadu. On ten Moyesuv fotbal neni buh vi jaka parada, ale prinasi body. Dnes asi nema smysl vyzdvihovat jednotlivce, makali vsichni. Na rozdil od minulych let se mi libi fyzicka kondice celeho tymu. V zaverech zapasu je vylozene nasim dvanactym hracem

Reagovat
kolouch

Jeste dodam, ze ve skvele sezone 15/16, kdy jsme nakonec brali 7. misto, jsme meli v polovine sezony 29 bodu. Ted jich mame 26 a do pulky sezony mame doma Burnley a WBA...

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Souček nezblbne a nezačne pokukovat po nějakém velkém klubu, kde by mohl dělat náhradníka.

Poborský měl taky velké oči a prodělal a v poslední době Griezmann měl stálé místo v sestavě Atletika a šel dělat náhradníka do Barcelony.

Souček určitě na žebrotu nezemře a kdyby mu pár haléřů přidali, udělal by moc dobře, kdyby zůstal. Je lepší být králem ve WH než lokajem v Realu Madrid.

Reagovat
cetto

Naopak. Ja doufám, ze jeste ted v zime nebo nejpozději v létě přestoupí do skutečného velkoklubu. Má na to dělat tam vic nez náhradníka. Nebál bych se rict, ze v současné forme je Souček jeden z 5 nejlepších DM na světe.

Reagovat
OnlyWHU

Klid. A dýchejte zhluboka.

Reagovat
kolouch

Reagovat
Etika

Soucek velka parada, klobou dolu

Co se tyce nejakych prestupovych spekulaci, je dost nepravdepodobne. Suk to ma hodne dobre nastavene. A urcite nezblazni. Pokud bude podavat minimalne sezonu, dve, tak stabilni

a skvelou vykonost.Bude o tom uvazovat, driv urcite ne. Silna moralka, to je jeho nej sila. Jen tak dal. Delas nam velkou radost!!!

Reagovat
El-Pistolero-68

V zimě nepůjde, ale v létě už by teoreticky mohl. A podle mě i měl, jestli si chce zahrát za velkoklub. Není mu 20.

Reagovat
kolouch

V lete podle me nepujde taky. Mnohem pravdepodobnejsi je odchod Riceho. Oba stredopolare najednou neprodaji. Tipuju, ze Souckovi zdvojnasobi plat a minimalne pristi sezonu zustane. Myslim, ze by to pro nej bylo nejlepsi. Po dalsi povedene sezone uz muze prestupovat jako opravdova hvezda ligy a tymy z TOP6 ho budou chtit do zakladu. Ted nebo v lete by to mel jeste tezke

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale po příští sezoně už fakt musí.

Reagovat
OnlyWHU

Konečně slovo zasvěceného. Díky!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele