Premier League - souhrn 17. kola

15.12.2018, 15:32, aktualizováno 16.12.2018, 18:52
Komentáře a souhrny
Liverpool porazil Manchester United a vrátil se do vedení před Man City, jemuž nepřidělal problémy Everton. Arsenal podlehl Southamptonu, jenž má první domácí výhru, zatímco hosté premiérově padli. Venku naopak uspěla Chelsea. Tottenham na poslední chvíli udolal Burnley, třetí výhru v řadě zapisuje Wolverhampton...

Liverpool FC - Manchester United 3:1

16.12.2018 17:00

Góly: 24. Sadio Mané, 73. Xherdan Shaqiri, 80. Xherdan Shaqiri - 33. Jesse Lingard

Pořadí na čele tabulky se po sedmnáctém kole nemění. Liverpool na domácí půdě potvrdil v derby s Manchesterem United roli papírového favorita, udržel se na prvním místě a jako jediný tým Premier League zůstává stále neporažen. Na úvodni trefu Maného sice po chybě brankáře Alissona odpověděl Lingard, ale liverpoolští výraznou převahu zužitkovali v závěrečné dvacetiminutovce, kdy se dvakrát prosadil střídající Xherdan Shaqiri.

Bodový rozdíl mezi oběma nedělními soupeři tak již narostl na propastných devatenáct bodů, což se Manchesteru v této fázi sezony ještě nikdy dříve nestalo. Zatímco tým Jürgena Kloppa potvrzuje excelentně rozjetou sezonu, United jen prohloubili své trápení další prohrou a setrváním na šesté přícce, z níž navíc mají výrazně blíže k třináctému Brightonu (pět bodů) než čtvrté Chelsea (jedenáct bodů). Kamenem úrazu je pro Rudé ďábly výrazné zhoršení v defenzivě, neboť již po tomto utkání inkasovali více branek než za celou loňskou sezonu.

Úvodní minuty patřily jednoznačně domácím, kteří na soupeře nastoupili jako velká voda a David de Gea musel brzy zasahovat proti pokusu Firmina. Netrvalo dlouho a Reds se za svou aktivitu dočkali vytouženého gólu. Výtečný pas Fabinha převzal Sadio Mané, na rozdíl od předešlého utkání Ligy mistrů s Neapolí ve vyložené šanci nezaváhal a uklidil míč do sítě.

Od průlomu skóre však neuběhlo ani deset minut a bylo zničehonic vyrovnáno. United si vysloužili předčasný vánoční dáreček od brankáře Alissona, jenž se po výrazné chvále za důležitý zákrok ve zmíněném zápase proti Neapoli proměnil z hrdiny v hlavního viníka, neboť mu propadl mezi rukama zdánlivě neškodný centr Lukakua a Jesse Lingard snadno skóroval do odkryté branky.

Po změně stran José Mourinho sáhl k nasazení Marouana Fellainiho namísto krajního beka Dalota a belgický reprezentant se poctivě činil při likvidování útoků a centrů soupeře, zatímco Paul Pogba na lavičce náhradníků vysedával po celý večer.

Přestože se hosté v druhé půli oklepali z prvotního šoku, Liverpool měl s přibývajícími minutami i nadále více ze hry. Když pak liverpoolští skutečně dosáhli opětovného vedení, potřebovali k tomu sice výraznou teč bránícího hráče, ovšem mohou se zároveň cítit, že si za svou aktivitu potřebné štěstí vysloužili. Liverpool totiž Davida de Geu zasypal stěží uvěřitelným počtem šestatřiceti střel ku šesti, z nichž nakonec jedenáct mířilo mezi tři tyče. Větší počet střeleckých pokusů přitom statistici nezaznamenali v žádném letošním ani loňském utkání Premier League.

Hrdinou závěrečných minut se stal Xherdan Shaqiri, jenž nastoupil na hřiště v 70. minutě. Sotva tři minuty nato švýcarský reprezentant se dostal k odraženému míči po zmatcích v šestnáctce United a jeho ránu usměrnil Ashley Young mimo De Geův dosah a míč se od břevna odrazil za brankovou čáru. Obdobná situace se pak opakovala ještě jednou sedm minut nato, když Shaqiri napřáhl z hranice pokutového území a s nechtěnou pomocí Erica Baillyho poslal míč přesně do levého rohu branky.

Liverpool tak po dvou bezbrankových remízách z předešlých vzájemných zápasů na Anfield Road přece jen svého odvěkého rivala udolal a svou excelentní formu bude chtít potvrdit i v příštím kole proti Wolverhamptonu. Také United nyní čeká výjezd na půdu ligového nováčka, a to Cardiffu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Chelsea FC 1:2

16.12.2018 14:30

Góly: 66. Solly March - 17. Pedro, 33. Eden Hazard

Chelsea úspěšně navázala na vítězný duel s Citizens a plný počet bodů si za výhru 2:1 odváží z Brightonu. V prvním poločase se trefili Pedro a Hazard, v tom druhém korigoval skóre March.

Po čtvrthodině Chelsea poprvé vystrčila růžky. Marcos Alonso se po kombinaci na levé straně dostal ke střele, pohotovým zákrokem mu ji ovšem zlikvidoval Ryan. Blues se dočkali o chvilku později. Hazard fantasticky potáhl míč vápnem a přízemním centrem přesně mezi obranou a brankářem našel Pedra, jenž už neměl sebemenší potíže a uklidil balón do prázdné brány.

Na straně druhé příliš příležitostí nebylo, za řeč stála snad jen Marchova střela na připraveného Kepu na začátku druhé třetiny utkání.

Udeřit tudíž mohla znovu Chelsea. Katastrofální přihrávku domácích vystihl Willian, pasem za obranu vyzval Hazarda, který si tváří v tvář brankáři poradil umístěnou střelou na bližší tyč. Pro belgickou hvězdu dvě gólové akce jeho týmu znamenaly, že v této sezoně již má na kontě 8 gólů a 9 asistencí. Na takhle vysoká čísla v součtu nikdo jiný v lize nedosahuje.

Podobně jako na začátku první půle se po hodině hry dostal k další ráně z rohu vápna Marcos Alonso. Tentokrát se Ryan mohl jenom ohlédnout, jenže pokus španělského obránce zastavila konstrukce brány. Po chvíli se díky zajímavé akci podařilo Seagulls vsítit kontaktní gól. Knockaert poslal od pravé postranní čáry velice dlouhý centr. Bernardo si jej našel a vrátil na malé vápno, odkud se Solly March nemýlil a připsal si první trefu v probíhajícím ročníku.

Po gólu se převaha přelila na stranu domácích. Fotbal to ale pěkný nebyl, kromě nakopávaných balónu úřadovaly emoce. Hráči Chelsea si tak připsali po delší době výhru na hřišti soupeře a osamostatnili se na čtvrté příčce, Brighton doma po téměř třech měsících vyšel naprázdno a zůstává na třinácté pozici.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 3:2

16.12.2018 14:30

Góly: 20. Danny Ings, 44. Danny Ings, 85. Charlie Austin - 28. Henrich Mchitarjan, 53. Henrich Mchitarjan

Nedělní duel Southamptonu s Arsenalem se postaral o přetržení dvou táhlých sérií. Zatímco domácí Saints díky dramatické výhře 3:2 zaznamenali svůj vůbec první triumf po čtrnácti zápasech, Arsenalu se naopak tímto výsledkem utrhla vlastní šňůra dvaadvaceti utkání bez porážky. Na dvě branky Dannyho Ingse sice pokaždé dokázal odpovědět Henrik Mchitarjan, jenže v závěru strhl do třetice vedení na stranu domácích Charlie Austin, jenž má na Arsenal dlouhodobě spadeno.

Anglický forvard drží proti Kanonýrům skutečně ojedinělou bilanci, neboť severolondýnskému klubu vstřelil alespoň jeden gól v každém z pěti utkání, do nichž proti Arsenalu naskočil. Tímto prestižním triumfem Saints zaznamenali vůbec první letošní výhru na stadionu St. Mary’s a Hasenhuttl, jenž na začátku prosince nahradil ve funkci Marka Hughese, měl hned při svém manažerském debutu před vlastními fanoušky důvod k bujarým oslavám.

První půle jako již tradičně Arsenalu nevyšla. Svěřenci Unaie Emeryho tak i nadále zůstávají kuriózně týmem, který o přestávce ještě ani jednou v této sezoně neměl vedení na své straně, a nejinak tomu bylo i tentokrát. Po dvaceti minutách hry se v pokutovém území uvolnil Danny Ings a Targettův centr uklidil přesnou hlavičkou do sítě. V tu chvíli se zdálo, že hosté budou tápat ještě více, avšak osm minut nato bylo zničehonic srovnáno. Roli asistenta splnil uzdravivší Nacho Monreal, jehož pobídku zužitkoval Henrik Mchitarjan.

Oproti předešlým unylým výkonům před svými příznivci však Saints působili i nadále o poznání živějším dojmem a dali domácím divákům pořádný důvod k radosti ještě do přestávky. Arsenal se znovu nedokázal vypořádat se hrozbou ze vzduchu, když Redmondův centr parádní hlavičkou do horního růžku branky zabořil opět rozjetý Ings.

Arsenalu navíc přibylo další zranění v obranné linii, neboť po změně stran již na trávník nevyběhl Héctor Bellerín, ovšem s příchodem jeho náhrady Alexandra Lacazetta šla hra Kanonýrů přece jen nahoru. Výústěním převahy hostí bylo opětovné srovnání, když po Romeuově ztrátě míče ve středu pole se do další střelecké příležitosti dostal Mchitarjan, jehož rána s pomocí nešťastné Vestergaardovy tyče zaplachtila až za brankovou čáru.

S průběžným ziskem jednoho bodu se však ani jedna ze stran nehodlala v závěrečných minutách smířit a větší hlad po výhře nakonec prokázali domácí. Gól střídajícího Longa sice nebyl uznán a Yoshidovu hlavičku výtečně lapil brankář Leno, avšak pět minut před koncem německý gólman přece jen kapituloval i do třetice. Výpad aktivního Longa po pravé straně a následný centr nachytal Lena na švestkách a Charlie Austin snadným zakončením do odkryté brány potvrdil jak svou vlastní stoprocentní gólovou bilanci proti Arsenalu, tak velecenné vítězství Saints po výsledku 3:2.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 0:2

15.12.2018 18:30

Góly: 17. Robert Snodgrass, 29. Michail Antonio

Na Craven Cottage se potkala dvě mužstva v úplně odlišném rozložení a podle toho to také dopadlo. Ačkoliv Fulham herně nezaostával, vystřelili Kladivářům vítězství Snodgrass a Antonio.

Domácí se také dostali jako první do velké příležitosti. Mitrović vyslal Kamaru, který se ocitl sám před Fabianským. V mini souboji byl ovšem úspěšnější polský gólman. A tak se z prvního gólu mohli radovat Hammers. Noble našel na křídle Anderson, který ustál souboj a přeložil Snodgrassovi. Skotskému záložníkovi sedla střela parádně a poslal celek Manuela Pellegriniho do vedení.

Neuběhla ještě ani půlhodina a hosté se radovali podruhé. A opět po akci na levé straně. Anderson dlouhým centrem našel Chicharita, ten prodloužil na zcela nepochopitelně volného Antonia, proti jehož střele byl Rico naprosto bezmocný. Stejně jako pro Snodgrasse to byl pro Antonia teprve druhý gól v tomto ročníku Premier League.

Velikou nudou byl druhý poločas tohoto utkání. Ke konci už vypadali hráči Fulhamu odevzdaně, a tak se do šance dostal Feliepe Anderson. Pokoušel se obstřelit gólmana Rica, což se mu ovšem nepovedlo a skóre tudíž zůstalo 2:0.

Spokojený byl i manažer Manuel Pellegrini. "Myslím si, že to byl dobrý výkon, protože jsme si možná nevytvořili moc šancí, ale ty, co jsme si vytvořili, jsme proměnili. V druhé půli jsme velice dobře bránili, podle mě bráníme každým zápasem lépe a lépe," myslí si chilský lodivod.

Pro West Ham jde o pokračování úspěšného období. Připsal si totiž čtvrté vítězství v řadě, při nichž vstřelil 11 gólů. Fulham má naprosto opačné starosti. V posledních třinácti ligových utkání nasbíral pouhých pět bodů a zůstává na samém dně ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 1:0

15.12.2018 16:00

Góly: 39. Luka Milivojević

Kdykoli v posledních letech chyběl na zápasové soupisce Crystal Palace Wilfried Zaha, zdálo se, že soupeři mají už předem z půlky vyhráno. Stěží uvěřitelná série třinácti ligových proher bez klubového talismanu v sestavě je však nyní konečně u konce. Eagles totiž doma proti Leicesteru vydřeli hubené vítězství 1:0 díky dalekonosné ráně Luky Milivojeviće a Royi Hodgsonovi se tak může zase dýchat o něco lépe.

Domácí totiž poskočili na patnáctou příčku s pětibodovým náskokem od sestupových vod, zato hosté po druhé prohře za sebou putují do spodní poloviny tabulky na jedenácté místo. Kromě Milivojevićovy parádní pumelice utkání mnoho fotbalové krásy nenabídlo, byť několik dramatických momentů si deštivý Selhurst Park v sobotu užil.

Kvůli potížím se zády se výjimečně do branky Eagles nepostavila obvyklá jednička Wayne Hennessey a šanci k ligovému debutu tak dostal Vicente Guaita. Španělský gólman, jenž v létě přišel jakožto volný hráč z Getafe, málem odstartoval své působení v Premier League katastrofou, když jej zradilo zpracování u Milivojevićovy zpětné přihrávky a Jamie Vardy pohotově sklepl míč do odkryté sítě. Sudí Michael Oliver však Guaitu vysvobodil odpískáním Vardyho faulu.

Oba týmy se v první půli směrem dopředu jen marně trápily, ovšem o to překvapivější byl moment z devětatřicáté minuty, neboť průlom skóre přišel jako blesk z čistého nebe. Andros Townsend posunul míč domácímu kapitánovi Milivojevićovi, jenž obratem z uctivé vzdálenosti napřáhl a parádní ranou s pomocí tyče dopravil míč za marně plachtícího Kaspera Schmeichela.

Leicester se sice po změně stran přece jen zlepšil a sahal po vyrovnání, když se po dobré práci Ghezzala se střídajícím Iheanachem ocitl v samostatném úniku Vardy, avšak anglický forvard si na Vicenteho Guaitu nepřišel ani tentokrát a musel sledovat, jak gólman Palace vyráží jeho zakončení na tyč a následně skákající míč balí bezpečně do náruče. Když pak v závěru neuspěl s dalekonosnou ranou ani Wilfried Ndidi, museli se Foxes soupeři poklonit, přestože na své straně měli tak dlouho účinnou absenci Wilfrieda Zahy.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Newcastle United 0:1

15.12.2018 16:00

Góly: 55. Salomón Rondón

Newcastle dokázal zvládnout důležitý souboj o záchranu na půdě trápícího se Huddersfieldu a uštědřil mu v nejvyšší soutěži čtvrtou porážku za sebou, sám se naopak oddálil sestupovým pozicím. Sobotní duel se podle očekávání nevyznačoval strhující ofenzivní podívanou a o jeho osudu rozhodla branka deset minut po přestávce, kterou zaznamenal Salomón Rondón. Domácí mají na kontě deset bodů a jsou předposlední devatenáctí.

Straky se naopak posunuly na čtrnácté místo se šestnácti body a pro nadcházející průběh mohou být více v klidu. Přitom Huddersfield diktoval taktovku tohoto střetnutí a balón držel téměř z pětasedmdesáti procent, celkově také vyprodukoval více střeleckých pokusů. Oba soupeři spoléhali na organizovanou práci v defenzivě a nebezpečí proto vznikalo hlavně po standardních situacích. První gólová možnost byla k vidění přesně po dvaceti minutách.

K přímému volnému kopu z necelých třiceti metrů se postavil Biling a míč nádherně kroutil pod horní tyčku, ovšem famózním zákrokem jednoruč se blýskl slovenský brankář Dúbravka a balón vytáhl nad břevno. O pět minut později zahrozil na druhé straně Schär, jenž si ale po dlouhém pasu z levého křídla nezpracoval ideálně míč a poté zblízka nevyzrál na gólmana Lössla. Vzápětí se až do konce úvodního dějství nic zásadního nestalo.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a v 53. minutě byli blízko k vedení, jenomže po nahrávce od Péreze mířil jen doprostřed branky Atsu a poté dorážející Kenedy pálil bez rozmyslu velmi nepřesně. Newcastle se přeci jen dočkal o dvě minuty později. Venezuelský kanonýr Rondón obdržel přesně načasovanou nahrávku do volného prostoru od Manquilla a z osmi metrů ve skluzu nekompostně překonal bezmocného Lössla.

Po necelé hodině hry mohl vyrovnat Löwe, nicméně s jeho ranou z hranice pokutového území si poradil připravený Dúbravka a nabíhající Hadergjonaj dorážel z ofsajdové pozice. Domácí se i přes enormní územní převahu k žádné stoprocentní příležitosti již nedostali a po závěrečném hvizdu z nich bylo cítit velké zklamání. V příštím kole se mohou pokusit o nápravu proti Southamptonu, Straky se utkají s posledním Fulhamem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Burnley FC 1:0

15.12.2018 16:00

Góly: 90+1. Christian Eriksen

Další kolo Premier League, další těsná a vydřená výhra Tottenhamu. Tentokráte si Spurs dokázali poradit s Burnley v poměru 1:0, a to gólem až v samotném nastavení, o který se postaral střídající Christian Eriksen. Nelze však říci, že by se jednalo o prvenství nezasloužené, neboť domácí byli po celou dobu aktivnějším týmem, měli podstatně více šancí a stejně jako v nedávných duelech Ligy mistrů proti Interu Milán či Barceloně dokázali svou převahu převést na brankovou tabuli v závěrečných minutách.

Burnley se po mimořádně úspěšné loňské sezoně trápí a manažer Sean Dyche na utkání ve Wembley naordinoval jasnou, byť neatraktivní taktiku. Clarets se nikam nehnali, zodpovědně bránili v hlubokém bloku a s přibývajícími minutami využívali každé příležitosti k pozdržení hry a brnkání na nervy domácího favorita s netrpělivým publikem v zádech. V první minutě nastavení však defenzivní val hostí přece jen padl, díky čemuž si Tottenham s pětibodovým odstupem za vedoucím Manchesterem City udržel třetí příčku bez ohledu na nedělní výsledky, zatímco Burnley zůstává na první nesestupové sedmnácté pozici.

Po náročném duelu v Barceloně sáhl Mauricio Pochettino k řadě změn a do utkání tak mimo jiné od úvodních minut zasáhl i mladý odchovanec Oliver Skipp. Nově sestavená jedenáctka však bez kreativity Christiana Eriksena narážela na tuhý odpor pětičlenné obrany soupeře a Joe Hart v brance Clarets v případě nejvyšší nouze předvedl kvalitní zákroky proti ranám Moury s Lamelou. Burnley se směrem dopředu projevovalo jen raritně a osamocený Ashley Barnes se dostal pouze k jedné nepřesné hlavičce a pár střeleckým pokusům, jež zavčasu zablokovali hráči Spurs.

Když vytoužený průlom skóre nepřicházel ani po změně stran, nastoupila na trávník kavalerie v čele s Christianem Eriksenem. K oživení útoku Spurs však přispěli i další náhradníci Son s Llorentem, a byl to právě druhý jmenovaný, u nějž začala gólová akce, již posunul Kane vstříc nabíhajícímu Eriksenovi a dánský reprezentant podobně jako ve zmíněném utkání s Interem zabořil míč do sítě.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 2:0

15.12.2018 16:00

Góly: 12. Raúl Jiménez, 90+4. Ivan Cavaleiro

Střetnutí Wolverhamptonu s Bournemouthem jen potvrdilo, a ještě více prohloubilo aktuální rozpoložení obou celků. Domácí totiž navázali na dobrou formu z posledních týdnů a výsledkem 2:0 si připisují třetí ligovou výhru v řadě, přičemž tým Eddieho Howea naopak utrpěl hned šestou porážku z posledních sedmi kol. Tyto statistiky odráží i aktuální umístění, kde se Wolves posunuli už na sedmé místo jediný bod za Manchester United, zatímco hosté po následné výhře West Hamu padli až do dolní poloviny tabulky na příčku jedenáctou.

Od úvodních minut byli diváci svědky svižného utkání s několika slibnými náznaky šancí před oběma brankami. Nejprve Joshua King v třetí minutě prováhal vhodný moment ke střele a umožnil tak Conoru Coadymu jeho pokus na poslední chvíli tečovat mimo tři tyče, a dvanácté minutě se zablýsklo na druhé straně. Danielsova křižná přihrávka našla přesně Dioga Jotu, jenž vnikl do rozhozené defenzivy Cherries, a i když se mu zakončení nevyvedlo, Raúl Jiménez stál ve správný čas na správném místě a doklepl zblízka míč do odkryté brány.

Hostům záhy nepřidalo ani vynucené střídání Tyrona Mingse, ovšem ani Wolves se nevyvarovali zranění, neboť Diogo Jota po změně stran nebyl schopen pokračovat ve hře kvůli nešťastné kolizi s Cookem, jenž mu na sklonku první půle skvělým obranným zákrokem znemožnil vydat se do samostatného úniku po kvalitní průnikové přihrávce Jiméneze.

Jotův náhradník Helder Costa měl na noze navýšení hubeného náskoku Wolverhamptonu, avšak pobídku Gibbse-Whitea promarnil hrubě nepřesným zakončením svou slabší pravačkou. Manažer hostí Eddie Howe zareagoval na nepříznivý vývoj utkání nasazením nejlepšího klubového střelce Calluma Wilsona a s nástupem anglického forvarda se hra Cherries vskutku výrazně zvedla. Júnior Stanislas však z přímého kopu pouze rozezvučel brankovou konstrukci a Wolves v samém závěru využili otevřené obrany soupeře k rychlému brejku, na jehož konci se po Costově kolmici objevil čerstvě střídající Iván Cavaleiro a chladnokrevným zakončením stanovil konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Cardiff City 3:2

15.12.2018 16:00

Góly: 16. Gerard Deulofeu, 52. José Holebas, 68. Domingos Quina - 80. Junior Hoilett, 82. Bobby Reid

Když utkání Watfordu s Cardiffem spělo do závěrečné desetiminutovka za zcela jednoznačného stavu 3:0 pro domácí, musel mít leckterý fanoušek na Vicarage Road sto chutí vydat se za obzvláště nepřívětivého bouřkového počasí na předčasnou cestu domů. Hosté však vzápětí ze zdánlivě rozhodnutého zápasu udělali dvěma slepenými góly ještě pořádné drama, a tak se nakonec watfordští museli poctivě bránit, aby udrželi alespoň vítězný stav 3:2.

Tým Javiho Gracii tak konečně uťal černou sérii šesti ligových duelů bez vítězství a poskočil zpět do středu tabulky, zatímco Cardiff se propadl na šestnácté místo se čtyřbodovou rezervou na pásmo sestupu. Hlavním strůjcem triumfu Hornets byl Gérard Deulofeu, jenž sám vsítil první gól po výtečné individuální akci a následně připravil i branku číslo dvě Josému Holebasovi.

Španělský forvard měl průlom skóre na kopačce již po šesti minutách, ale to ještě jeho kroucená rána zapadla těsně vedle tyče. Deset minut nato se již Deulofeu dočkal, když převzal pas od Doucourého, prosmýkl se okolo Ecueleho Mangy s Morrisonem a brilantní průnik zakončil přesnou přízemní ranou po levici brankáře Etheridge. Hosté toho za první půli směrem dopředu předvedli pomálu a snadno mohli o přestávce prohrávat vyšším rozdílem nebýt pozorného Etheridge, jenž v nastavení vytěsnil přímý kop Doucourého konečky prstů.

Ani po změně stran se na dominanci domácích nic nezměnilo a pouhých sedm minut od restartu hry se již jejich náskok zdvojnásobil. Po Deulofeuově pobídce se k zakončení odhodlal zkušený José Holebas a povedenou ranou z hranice pokutového území zatočil míč do sítě. Zásah řeckého beka odpoledne jen podnítil chuť Hornets útočit a netrvalo dlouho, než Cardiff inkasoval do třetice. Po Semově přihrávce se prosadil Domingos Quina, a to suverénní pumelicí pod břevno.

V 80. minutě však zničehonic udeřili i odevzdaní hosté. Junior Hoilett potvrdil, že dalekonosné rány mu v posledních týdnech mimořádně svědčí a ukázkovou střelou obdobně jako proti Wolverhamptonu nedal Benu Fosterovi šanci zasáhnout. Když pak pouhé dvě minuty nato Bobby Reid přiskočil jako první k volnému míči a zabořil míč za Fostera podruhé, bylo najednou zaděláno na pohromu. Watford však prohospodaření tříbrankového náskoku nakonec přece jen nedopustil a navzdory výpadku v závěru utkání si tři body za výhru 3:2 plně zasloužil.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 3:1

15.12.2018 13:30

Góly: 22. Gabriel Jesus, 50. Gabriel Jesus, 69. Raheem Sterling - 65. Dominic Calvert-Lewin

Manchester City skvěle odpověděl na nezdar z minulého týdne a uspěl proti Evertonu. Dvěma góly k vítězství pomohl Gabriel Jesus, poslední gól přidal střídající Sterling.

První příležitosti přišly na straně Evertonu. Ve třetí minutě bylo vzrušení zbytečné, neboť Richarlisonova střela sice dala Edersonovi zabrat, brazilský křídelník ale stál v ofsajdu. Po čtvrthodině ale už proběhlo vše podle pravidel. Digne se uvolnil na levé straně a nacentroval na zadní tyč na volného Richarlisona. Bohužel pro Toffees jeho rána z voleje zamířila jen mezi diváky.

A tak přišel čas Guardiolovy družiny. Na začátku přelomu druhé a třetí desetiminutovky si vytvořila tři veliké příležitosti. Nejprve z dálky napřáhl Fernandinho, jeho pokus ovšem mířil kousek nad břevno. O chvíli později už musel Pickford zasahovat. Ohrožením pro něj ale nebyl nikdo z ofenzivy Citizens, nýbrž jeho spoluhráč Keane. Po centru z levé strany se obrana Toffees nedomluvila a vše tedy musel zachraňovat až anglický reprezentační gólman. Když ale Sané nalevo vysunul Jesuse, byl už Pickford proti jeho střele na přední tyč bezmocný

Manchesterští byli i nadále aktivnějším mužstvem, velkou šanci si připravili po čtyřiceti minutách. Ke sražené střele se na penaltě dostal Riyad Mahrez, jeho bombu však famózním zákrokem vytáhl pozorný Pickford. Podruhé v zápase dostal míč do sítě po chvíli Gabriel Jesus, tentokrát se ale nacházel v ofsajdovém postavení.

A tak se nadějný Brazilec mohl radovat až po přestávce. Sané odcentroval, Jesus si zcela sám naskočil na vysoký míč a nedal Pickfordovi nejmenší šanci. Po hodině hry mohli Citizens přidat další branku. Hosté v obraně zazmatkovali a Pickford trefil útočícího soupeře. Naštěstí pro něj se míč odrazil pryč.

Z kontaktního gólu se tedy mohl radovat Everton. Calvert-Lewin se dostal k hlavičce po dalším parádním centru Digneho, brazilský gólman Ederson neměl nejmenší šanci. Mladý anglický útoční si připsal svou třetí trefu v tomto ročníku, první po téměř dvou měsících.

Pep Guardiola okamžitě zareagoval nasazením Raheema Sterlinga, ten se mu za důvěru odvděčil už po pár minutách. Zůstal úplně nehlídaný před bránou, kde ho vzdušným balónem našel Fernandinho. Na Sterlinga už čekala snadná práce, míč trknul do protipohybu Pickforda.

Tři velké příležitosti ke snížení ještě měli Toffees. Nejprve po pasu Lookmana těsně nad pálil Richarlison. Lookman byl i u další šance, když nacentroval na Walcotta, anglický záložník ovšem bránu přestřelil. Poté, co se na hřiště po zranění vrátil Kevin De Bruyne, byl Walcott tentokrát v roli přihrávajícího. Calvert-Lewina ovšem vychytal Ederson. Nic dalšího se už v utkání nestalo a Toffees tak počtvrté v řadě nevyhráli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17143037:745
2.Manchester City17142148:1044
3.Tottenham Hotspur17130431:1639
4.Chelsea FC17114235:1437
5.Arsenal FC17104337:2334
6.Manchester United1775529:2926
7.Wolverhampton Wanderers1774619:1925
8.Everton FC1766524:2224
9.West Ham United1773725:2524
10.Watford FC1773723:2524
11.AFC Bournemouth1772825:2823
12.Leicester City1764721:2122
13.Brighton & Hove Albion1763820:2421
14.Newcastle United1744914:2216
15.Crystal Palace17431014:2315
16.Cardiff City17421117:3314
17.Southampton FC1726916:3212
18.Burnley FC17331115:3312
19.Huddersfield Town17241110:2810
20.Fulham FC17231216:429

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1099)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Lookman je už teraz najlepšie krídlo v Evertone. Ak by bol ostal v Bundeslige, verím že má podobné štatistiky ako Sancho a Nelson.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

I když teda, neřekl bych, že je lepší než Richarlison. Ale podle mě má potenciál výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vychádzam z toho, že Richarlison hráva v tejto sezóne hlavne ako stredný útočník. Inak súhlas.

Reagovat
MCFC_8

To je ono!!! Gabi KONEČNE

Reagovat
Zaschrona

Kvalita City je fakt nechutná, letos by už konečně měli něco uhrát v LM.

Reagovat
Carrick

Budou mít na jaro odpočatého De Bruyna a D. Silvu, takže by z toho mohlo něco být. Ale moc tomu stejně nevěřím, spíš někdo jako obvykle Guardiolu takticky převeze.

Reagovat
technecium

Mně letos přijde Pep pragmatičtější než býval. Hraje víc na výsledek

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

City nesledujem, takze neviem, kde sa to prejavilo v ktorych zapasoch?

Reagovat
Hokaido

Nejvíc na Anfieldu.

Reagovat
masly008

jenom by mě zajímalo kdo by hrál místo fernandinha kdyby se zranil.tam nevidím náhradu.

Reagovat
diastan

Gündogan

Reagovat
Counter

Ale byla by to citelná ztráta, tohle je asi jediný post, který nemáte skutečně řádně zdvojený.

Reagovat
diastan

Reagovat
technecium

Reagovat
diastan

respektive by se posunul přímo na jeho pozici a doplnil by to Delph/Kompa/Ota....jinými slovy za Ferna nemáme plnohodnotnou náhradu ...dlouhodobě. Ještě, že to není žádný Rosa

Reagovat
Counter

Ale roky už má a hraje skoro v kuse, nejvíc z celého kádru?

Reagovat
diastan

Je to tak. Rozhodně pozice, kterou si myslím, že bude Pep toto léto konečně řešit .

Reagovat
Malresi

Čítal som dosť špekulácii o Ndombelém. Ak by sa vám ho podarilo získať, tak by ste boli ešte viac masakrálni

Reagovat
diastan

Spekulovalo se no. Nemohu posoudit, krom zápasů ted v LM jsem ho neviděl hrát, takže nevím nakolik je ta chvála na něj z poslední sezony a půl, opodstatněná. At prijde kdokoli, bude to mít Fernandinha nahradit, velice těžký. Nepostradatelný hráč, dost nedoceněný, částečně i proto, že v repre často hraje pod své možnosti. I když to souvisí s tím, že u nás je pro něj ta hra více ušitá.

Reagovat
Malresi

Ono záleží na tom, či Pep bude chcieť na ten post hráča v najlepších rokoch resp. skúseného alebo práve mladú vychádzajúcu hviezdičku ako Ndombelé. Čo myslíš ty? Inak samozrejme súhlas s Fernandinhom.

Reagovat
diastan

Věřím a doufám, že Pep půjde po mladé krvi. V létě by to byl ideál, dokud je k dispozici i Ferna, tak aby měl čas se zapracovat.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele je CM s kvalitným driblingom a pokrytím lopty, bola by ho škoda na DM.

Reagovat
Malresi

To áno, ale v tom Pepovom futbale by mu to imho padlo ako riť na šerbeľ, najmä proti slabším súperom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde, to je jak keby si dal Pogbu na DM, vie tam zahrať, ale nie je to ono a mrhá to jeho potenciálom.

Reagovat
Malresi

Chápem pointu, avšak City je v drvivej väčšine zápasov tímom, ktorý tlačí súpera a hrá na jeho polovici. Pri takom štýle ten post DM nie je limitovaný, tak ako bol limitovaný Pogba v repre alebo pri Mourkovi v United. Každopádne máš pravdu v tom, že jeho primárna pozícia je CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či je na to dostatočne takticky vyspelý, ale Pep by ho možno naučil, ako tam hrať, každopádne by to bola veľká škoda...

Reagovat
technecium

K City hlavně nesmí přijít De Jong, to by byl konec

Reagovat
celeb

De Jong musi byt nasa absolutna priorita. Busq uz zacina byt nestabilny s vykonmi, De Jong by si prial ist do Barcy, bol by to obrovsky fail, ak by to nevyslo.

Dalsia priorita by mala byt RB, kedze odkedy odisiel Alves, tak tento post nas stale boli. Semedo je taky o 5% lepsi Roberto, ale nestabilny, a hlavne do Alvesa/Albu ma hrozne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak city nepotrebuji hrace proti slabsim souperum, ty prejedou utokem. potrebuji jistotu na stred na tezke zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan, Delph, Danilo.

Reagovat
masly008

a myslíš že by to dlouhodobě fungovalo jako teď?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra Liverpool musí odpovědět :-) nenechat nikoho utíkat musí také Chelsea.

Reagovat
mimi_united

City tento rok titul a my im v tom zajtra pomôžeme :) Radšej nech liga patrí Manchesteru ako červenému Liverpoolu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Olo a jeho flashbacky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje fňukanie a šibnutosť sa tu stávajú už legendárnymi .

Reagovat
Swarley

je skvělý, jak se tomu chceš vždy vyhnout a na sílu ještě těmhle komentům dáváš smajlíky...roztomilé...

Reagovat
icka

a pak zpiva choraly Evertonu

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Bez debat

Reagovat
Whitemedia

Burnley je hrozně nechutný tým a ani nejsou schopni ten beton dotáhnout do konce.. sestup bych jim přál, nedá se na ně dívat, to už fakt raději ten Cardiff..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Malresi

Sú to hovädá

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Ranoth

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hyrax

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Tottenhamu se stal fakt výborný tým, který umí i ty špatné zápasy urvat. Ten by Liverpoolu a City mohl také zatopit a udělat z toho souboj tří titánů :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, PL je liga dvou týmů

Reagovat
Whitemedia

no ale snad do těch dvou týmů nezapočítáváš Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

No já ho tam nemusim započítávat, on tam právem patří, na mým názoru nesejde

Reagovat
Gareth Bale 11

Zápas hroznej, Burnley otres, hlavne to zdrzovani, ale hlavni jsou tri body a zbytek je mi dnes fuk.

Reagovat
Mates_Matesović

Vypíchl bych Llorenteho, opět to vepředu oživil a hlavně vyhrál důležitou hlavu před gólem.

Reagovat
masly008

stejně je to sranda.já jsem vždycky prskal že arsenal poslední dobou pod AW hrál škaredý fotbal. ale zase se vyhrály 3 FA cupy.I tak jsem radši chtěl pěkný, koukatelný fotbal bez trofejí.Vy hrajete sračku(cca poslední rok) a ještě nic nevyhráváte a i tak jste asi spokojeni. ambice

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Swarley

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc se mi nelíbíte v PL, si jedete vcelku svoje

Reagovat
Hokaido

Hrajete fakt hrozně. Je zázrak, že jste s tímhle na třetím místě.

Reagovat
Counter

Pořád odmítám věřit, že jim to sbírání výsledků s odřenýma ušima vydrží. Problém akorát je, že Arsenal je na tom podobně a taky mu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

A tu variantu, že bysme začali hrát líp, sbírat body bez nervů a postavíme to na bodovém základu z doby, kdy jsme měli hrní útlum, si prostě nepřipouštíš?

Reagovat
Counter

Ne, protože už teď jedete na krev a přes Vánoce odpočinku moc nebude, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

O vanocich se tradičně rozjíždíme.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gareth Bale 11

Driv jsme zase hrali hezky a tyhle mace nikdy nedotahli k vyhre, takze spon, ze tak.

Reagovat
Noustress

toho roku obaja + Hudders

Reagovat
Noustress

kam som to napísal

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs si tou ligou proplouvaj vcelku v pohodě.

Reagovat
vicinda07

ked sa neda Burnley gol na zaciatku je to velmi tazke proti nim, pred par rokmi by z toho bola prehra 0:1 po nejakej standartke, nastastie dnes uz vieme taketo zapasy zvladat Llorente opat impact

Reagovat
Noustress

Zajtra FFC výhra a dole sa nám to už začne konečne rysovať

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
C-M@ster

Ten Rondón jim chyběl.

Reagovat
Zdechlina

Totenhaim dobré svině haluzácké. Snad je to štěstí brzo opustí...

Reagovat
Ranoth

furt lepsie nez ten hnus co predvadzalo burnley, odpornejsi vykon som uz dlho nevidel

Reagovat
Zdechlina

To nevím, já jen prostě totáči nepřeju.Toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

snad zostupia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

No tak ste lepší no a co.

Reagovat
nani92

City nám dnes pomohlo s Evertonom, tak my im zajtra na oplátku pomôžeme s Liverpoolom

Reagovat
Ranoth

to uz ste klesli tak hlboko, ze potrebujete pomoc od rivala aby vas nepredbehol everton ?

Reagovat
nani92

áno, Everton je veľký klub, ktorý dokáže utrácať oveľa viac ako my

Reagovat
smazaný uživatel

Neklam.

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za článok. Liverpool štvrtý a prvá dvojka mrdky od mancs . A to ManCity veľmi pravdepodobne porušovali FFP, teraz čakám reakciu muchy zvanej Swarlos.

Reagovat
janinho

ja Busby Babes ale nechcem tu diskusiu viest znova... minule mi stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čo zas dával?

Reagovat
janinho

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-13-kola-416475/?forum=1#post10750115

neviem ako sa dava link na prispevok ale od 15:12 tam zacala dlhsia debata a v podstate je spokojny so zozeho robotou a vysledkami prestavba je vraj dobre nastartovana a zoze vobec neminul vela penazi. jeho nazor nezdielam, ale ved ked on je spokojny tak len tak dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mourinho Babes, čo viac k tomu dodať ..

Reagovat
Swarley

že to pořád nechápeš je tvůj problém, fandi dál City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Člověk by čekal, že aspoň v PL sekci už všichni pochopili, že jen trollíš.

Reagovat
kiwwi

zabudol si na fakt, ze za nich hraju byvali hraci Barcelony

Reagovat
nani92

kde sú tie časy, ked hráči z Barcelony chodili ku nám

Reagovat
PP

nooo, to by mě celkem zajímalo, kde ty časy jsou.. jestli vůbec takové byly..

Reagovat
smazaný uživatel

Pheeeewwwwwwwww!!!! Eriksen je Božan. <3 <3 <3

Reagovat
Lacko_Boh

určite patrí k tomu lepšiemu

Reagovat
Lacko_Boh

totáč

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Whitemedia

No a zajímalo by mě, co Dyche nacvičuje s Vydrou.. ne že by je měl Matěj zrovna vytrhnout, ale zasloužil by alespoň dostat šanci, když jsou ostatní útočníci úplně v lese..

Reagovat
mithro

Chris Smalling has signed a new contract with #MUFC until 2022, with the option for a further year.

Reagovat
jenage

Nemam s tim problem, ale v tom pripade musi vypadnout aspon Jones.

Reagovat
kiwwi

ja s tym teda problem mam...hrac ako Smalling by mal byt prinajlepsom 3-4 volba, co sa teda este moze stat ked v lete podpiseme jedneho-dvoch stoperov, ale potom by nemal mat kontrakt ako top hrac ale ako squad player

najvacsia tragedia je, ze on je u nas uz 9 rokov a s tymto kontraktom to bude 12

Reagovat
blade115

Legenda

Reagovat
r.mrazik

tituly PL:

Mike 2

Gerrard 0

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Fulham přišel udělat do PL pořádnou ostudu..

Reagovat
C-M@ster

100. pro Alexise v United

Reagovat
Counter

West Ham se konečně rozjíždí Teď navíc solidní los, mohli by tu vítěznou šňůru ještě potáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nechutné túžby.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

dostať WHU pred MU

Reagovat
Counter

West Ham má momentálně kvalitní kádr a sympatického manažera, je to jeden z pár ambiciózních klubů, které by v budoucnu nemusely Anglii dělat ostudu ani v pohárech.

Reagovat
Counter

Ano, v budoucnu, ne v minulosti.

Reagovat
icka

Neni to ani tak davno co pro slepice ostuda v Evrope byla normalni vec.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som, ale čakal som naročný zápas. Dôležité tri body. Vďaka za ne. Jak hral Skipp?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ....

Reagovat
fenixLFC

ale ten fulham dneska lepsi, ale s niektorymi hracmi sa to proste neda. odoi je totalny traged, cez neho islo uplne vsetko. kamara zaklad nemoze hrat ani zo srandy, to je take drevo ze skoda hovorit. a ako mal byt seri famoznou posilopu tak je to pruser ako vysity, vdaka nemu maju miliardu strat a este otvorenu obranu. do toho schurlle ktory si hra sam pre seba, soluje ako mane a do obrany nepomaha vobec, vid prvy gol. fakt hrac, ktoreho by som nechcel ani zadarmo. v tom time za nieco stoji iba mitrovic a relativne cairney, ten zvysok je odpad. ked sa chcu zachranit, musia poriesit praveho beka a zalohu, ta je totalne trapna smerom dozadu. pritom sance na vyhru dnes mali

Reagovat
smazaný uživatel

Ten WHU sa prebral. Viac menej to bola otázka času...začiatok nebol dobrý, mali aj ťažký žreb, ale už sú približne tam, kde kvalitou kádra patria.

Pellegrini "umí"

Reagovat
Mato178178

ale vela opor stale zranenych inak by to bolo este lepsie

Reagovat
iamek

To TFM není ve Fulhamu ani na lávce? Tragedie . Jinak city včera nadhera. Snad titul výkopou před liverpoolskym morem

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč morem?

Reagovat
Hafna

OT: Nevíte někdo co se děje s Fenerbahce? Já Tureckou ligu sleduji jen velice povrchně, ale dnes jsem narazil na tabulku a nestačím se divit, předposlední místo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď vyměnili trenéra, Cocu tam neuspěl, musí teď dát čas i tomu novému

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prvý testoovací event na novom štadióne.

https://twitter.com/THFC_GaB/status/1074270474069311488

Snáď by sa prvý zápas už v Januári mohol uskutočniť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolik, že má?

Reagovat
smazaný uživatel

62 000 miest.

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušné

Reagovat
Hokaido

Kéž by to spadlo, ale vypadá to teda úžasně.

Reagovat
Mastný Chobot

vyzerá majestátne

Reagovat
Heisenberg

Zevnitř moc hezký stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

krása, tá tribúna je skvelá. Už sa nemožem dočkať, kedy to navštívim osobne.

Reagovat
TopinB

Ta tribuna je fakt paradni

Reagovat
Whitemedia

Tři body jsou tři body, ale teda výkon hráčů na pokuty, takhle odchozený zápas se jen tak nevidí..

Reagovat
Mastný Chobot

Vyše 10 rokov fandím Arsenalu a stále čakám na to, že raz budeme mať poriadneho bránkara. Vyzerá to, že si ešte počkám.

Reagovat
Mastný Chobot

A to, čo predviedol Ozil, to bolo niečo legendárne

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Mastný Chobot

veď práve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Taiger

Po zranění na 20 minut, kdy neměl čas toho tolik stihnout. Kosc po zranění zajebal 2 góly, Iwobi a Guendo nezahráli vůbec nic. Ale kopnout si do Mesuta je trendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kopnúť si do hráča, ktorý to mal úplne na saláme a úplne na to sral, aj keď to dojebal, je zaslúžené. Hovno zahrali aj Kos, Xhaka, Lichtsteiner, Iwobi alebo Mkhi, ale aspoň na to úplne nesrali.

Reagovat
Nikikrew

Co dojebal? Co mal na salame ako? Jedine co som si vsimol bol ten jeden suboj co prehral ale toto je zas prehanka ty vole

Reagovat
Mastný Chobot

S tebou sa o tom fakt baviť nebudem ty tu pri každej kritike na Mesuta vyskakuješ, jak keby ti išli do kolena vŕtať

Reagovat
Nikikrew

Nemam problem kohokolvek skritizovat, ani Ozila samorejme. Nastupil do pomerne tazkeho zapasu na 20 minut po zraneni a jedine co si myslim, ze to je opat prehanka. Nasiel by som tam viac hracov na skritizovanie ale ty si klasicky opat vybral Ozila, to cele

Reagovat
Taiger

Jakmile nedá Mesut gól nebo asist, tak má na salámu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

Úplně na salámu? Však tam zrychlil hru a krásně tam s Aubou vymotali hráče, pak tam cupital rychle kopat roh, páč všichni se k tomu neměli. Když už jestli to měl na salámu, tak ten tvůj hvězdnej AMN, co tam čachroval u postranní čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Iný prínos nemá, lebo je lenivec.

Reagovat
Lacko_Boh

odborník Oliver, choď pozerať šprinty a ťažné kone v tatrách...jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

pozerať šprinty a nikdy nekomentovat Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nechápu proč nechytá Čech. Jednoznačně lepší brankář, než díra Leno

Reagovat
Lacko_Boh

rozohrávka, chceme to hrať už odzadu. S Peťom je asi koniec...

Reagovat
Taiger

Iwobi a Leno u nás nemají co dělat. Hovno podržet ho, když chytá tak jak chytá, musí nastoupit Čech a on zůstat na lavičce.

Reagovat
spider_8

Ten Alonsův faul na konci byl asi to nejlepší, co za poslední zápasy udělal. Ale teda měla to být červená.

Reagovat
Gunner14

Srazila nás situace s obranou. Holding zraněný, Mustafi a Sokratis vykartovaný, Kolasinač zraněný, Bellerin se zraní v půlce. V zimě musí přijít stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Srazilo nás to, že "musíme" hrát na tři stopery, když tam jde dát jen Lichsteinera, Xhaku (oba špatní) a nerozehraného Koscielnyho. Na dva stopery = o jednoho špatňáka míň a o jednoho např. Lacu víc

Reagovat
Gunner14

Taky jsem moc nepochopil no proč s touhle situací jsme nehráli na 2 stopery.

Reagovat
masly008

Protože si UE mslí že čím víc obránců tím lepší obrana.asi něco jako mourek.

Reagovat
Mastný Chobot

zas ale hra na wingbackov veľmi vyhovuje Bellerínovi a Kolašinacovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, mně se ten systém docela líbí, ale proboha ne, když nejsou stopeři

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, dnes to asi nemuselo byť

Reagovat
masly008

v čem se ti líbí.to by mě fakt zajímalo.

Reagovat
masly008

ale on ten kola dneska nebyl že.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme se vratili do minule sezony. Leno teda zatim chyta tak, jak bylo receno v podcastu..

Reagovat
Counter

Ani nevím, že jsme o něm v podcastu něco říkali

Reagovat
Eichel

v jednom sa spomínali jeho nevyrovnané výkony, keď je jeden deň neprekonateľný a druhý pustí každú strelu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vědma Piky

Reagovat
Svatej

Loftus-Cheek je zdaleka nejzabavnejsi a nejnebezpecnejsi zaloznik, jakýho mame. Fakt doufam, ze si co nejdriv to misto v sestave vybojuje, protoze je radost na jeho pruniky koukat. Presne tohle jsem si sliboval od Kovacice. Barkley mel a bude mit svoje chvilky slavy, ale je to prumerak a i ten Everton by mel byt jeho maximem. Hlavne v hernim srovnani s Loftusem ja pokazdy hrozne videt, kdo je z nich lepsi fotbalista.

Hazard kralovskej, jako temer vzdycky..

Reagovat
vilp

11 asistencí do rekordu PL. Škoda té tyčky Alonsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bring back Flappyhandski

Reagovat
smazaný uživatel

Vau, Southampton som vobec nespoznal. Kvalita rovnaká, ale tá túžba po bodoch, hrať futbal a bitka o každú loptu. Aj tí diváci boli hladní po futbale.

Reagovat
Mastný Chobot

kvalitou boli rovnako hrozní ako vždy túto sezónu. Nechápem, ako sme s týmto mohli prehrať

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
Heisenberg

Blbá prohra, na bod jsme měli, dopředu to skřípalo, ale šance na 2 goly jsme si vytvořili plus Mkiho haluz. Dnes to jde i na Emeryho (Mkhi a Iwobi pořád v základu je chyba).

Potřebujeme jednoho kvalitního ofenzivního hráče. Iwobi a Mkhi by měli být první volbou na střídání, ale na základ nemají ani jeden. Laca by mohl zase začínat, pořád se mi na hrotu líbí víc než Auba.

Stopeři a golman úděsní, Kosc po zranění a důchodce Lichsteiner, taky je Ings roztrhal. Leno je na centry snad ještě horší než Čech, ve vzduchu z něj nemám vůbec jistotu.

Reagovat
masly008

sranda je že je auba z lavičky lepší než v základu a laca naopak.a co udělá stratég? přehodí je

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal losing away to a Southampton team that have ZERO points at home this season is the most Arsenal thing Arsenal have done this season.

Reagovat
Nikikrew

tam malo byt asi zero win, nie points

Reagovat
Lacko_Boh

Mastny no

Reagovat
Counter

Kdyby tam byl Hughes, tak to dneska dáme v suchém triku. Proč musel s MU ukopat jen remízu

Reagovat
Hokaido

Heh, Daley Blind dal právě hattrick za Ajax.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Klasicky zapas na Saints, kde vzdy zahra cely tim napicu. Bolo az moc zretelne, ze nam chybaju stopery a 3 goly isli bohuzial na Kosa. Aj ten treti ( aj ked to Leno spravil velmi zle) bol od neho velmi daleko, Austin by hlavickoval tak ci tak.

Cakal som, ze budu hrat taky futbal proti nam. 2 polcas klasicky odpadli a vtedy sme to mali otocit.

Velmi slaby vykon, najviac mrzi ten unbeaten ktory sa zastavil na cisle 22.

Reagovat
masly008

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
stiflerovamama

Saints inak nemajú káder na vypadnutie, snad ich normálny tréner pozdvihne. Len s tou obranou musia niečo robiť, tá je príšerná.

Reagovat
Liquid

Soton Hasenhüttl přesně kvůli podobným výpadkům Arsenal do LM nepůjde

Reagovat
Svatej

Vsak my mame vypadky podobny, Spurs se jeste herne ani nevzbudili.

Reagovat
Golasso

Co mě nejvíc na*ere, když prohrajeme? Není to ani tak výkon týmu, nejsou to urejpaní fandové ostatních týmů, ale spolehlivě mě na*ere podívat se do diskuze ostatních fandů Arsenalu.

Máme první sezonu nové éry, hráli jsme těžký zápas na půdě neoblíbeného soupeře. Většina obrany je zraněná nebo vykartovaná, takže tam prostě Emery musí skládat neskutečný komba. Taktická variabilita je samozřejmě značně omezená tím, že si prostě Emery musí vybírat střídání na zraněné hráče, kterých nám každým zápasem přibývá.

Přes to všechno jsme prohráli po 22 zápasech, což je neuvěřitelná série vzhledem k situaci a celkově jsme hodně před očekáváním.

Přesto se každá diskuze točí kolem toho, jak je všechno na nic a kdo by se měl vyhodit. K tomu všemu to vypadá, že po dlouhé době začali lézt z děr Wengerofilové . To se vážně nejde postavit za hráče a za tým, když se prohraje? Tak toxic komunitu nemají snad ani pošahaní ropáci, kteří vyhřezli do existence odnikud.

Reagovat
Golasso

Samozřejmě čest výjimkám

Reagovat
Lacko_Boh

diky

Reagovat
Nikikrew

ale dnes bola zostava fakt zla. Aspon Laca mal hrat od zaciatku

Reagovat
masly008

pššš, to se nehodí psát.

Reagovat
Golasso

Otázka je, jestli to šlo jinak. Ta obrana byla složená tragicky kvůli všem těm zraněním a kartám. Jasně, mohl to Emery dát na míň stoperů, ale ono by to stejně asi moc nevyřešilo. Stejně by tam hráli ti samí, co dnes kazili, akorát by jich bylo míň a přišli bychom o část podpory krajních beků na křídlech. Hráč navíc v záloze by nám asi stejně nepomohl vzhledem k tomu, jak ten střed Saints ucpali.

Taky jsem se divil, ze Laca není od začátku, ale zase Auba byl doteď gólovější a jako střídající jsou silní oba.

Reagovat
Nikikrew

Tak ja si myslim, ze Xhaka dnes chybal v tej zalohe. Guendouzi a Torreira ani zdaleka nie su tak kreativny.

Reagovat
Golasso

To je pravda.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
Golasso

Fandové United jsou na tom ještě hůř, tak se zrovna ty moc nesměj

Reagovat
Swarley

ale to smíření s průměrem nějak nepřichází...

Reagovat
Golasso

A smíření s průměrem jsi vzal kde? Že nečekám první sezonu po změně manažera zázraky, to je smíření s průměrem ? Řím taky nepostavili za den, Liverpool ostatně taky ne a.... pěknou neděli jen tak mimochodem .

Reagovat
Swarley

každá neděle je lepší než kterýkoliv pondělí

Reagovat
J0EL

Reagovat
Thab

Reagovat
Bakary3

Reagovat
messi80

Tak to si pozri niekedy diskusiu na našom zápase v la lige. Ti mladí co začali fandiť od guardiolu si stále myslia ze všetko bude také ako kedysi a keď není polku tímu a trénera vyhadzujú. Niekedy im nestačí ani double... Sezóna je podľa nich napicu.. A to napr. K valverdemu mam výhrady aj ja ale tak to bolo aj za enriqueho a bude vždy... Fanúšikovia ktorí potrebujú picovat

Reagovat
Golasso

Jo, to si umím docela živě představit, že se na vás v tom opojení nabalila spousta gloryhunterů nebo dětí a teď pomalu střízliví .

Každopádně to není úplně náš případ. Člověk by řekl, že fandit Arsenalu po těch letech utrpení vydrží jen ti největší zastánci, které jen tak něco nerozhází a jsou schopní na věc koukat trochu z perspektivy a za tím týmem stát.

Reagovat
PP

Je poslední roky nějaký zápas Arsenalu proti Southamptonu, kdy by nám nedal Austin gol? Jinak zápas jsem neviděl, ale s tím torzem obranců to tak nějak musí člověk vzít.

Reagovat
Counter

nn, má proti nám luxusní stoprocentní úspěšnost - ve všech pěti zápasech proti nám skóroval.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Salfovic

Leno už má prsty v tolika gólech, být to u Čecha, to by bylo nenávisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč zrovna českej hráč dostává takovou čočku tady.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas som nevidel, ale tie zostavy su podla mna hrozne. mame 1 zdraveho stopera a hrame na 3? iwboi, mhikhi hraju kazdy zapas, pricom podavaju uplne nemastne neslane vykony. laca furt lavicka. guendouzi uprednostnovany pred ramsey. tie polcasove striedania kazdy zapas ma byt co?

Reagovat
smazaný uživatel

inak dufam ze sa nekupi v zime nejaky emergency stoper supak. stiahol by som z hostovacky chambersa(ktory nikam nemal chodit) pripadne bielika

Reagovat
J0EL

Chambers je aj vo Fulhame mizerny. Jeho fakt nie.

Reagovat
Lacko_Boh

čítal som

Reagovat
Minister

Niekde som čítal, že si Chambersa stiahnuť nemôžeme. Ale vracia sa Mavropanos, takže sa podľa mňa žiadny stopér kupovať nebude.

Čo sa týka Aarona, tak žiaľ ak nepodpíše, tak už v základe hrať zrejme nebude. Práve naopak, možno odíde už teraz v zime. Pritom dnes mal nastúpiť miesto Ozila určite on. Toto vôbec nebol zápas vhodný pre Mesuta, hráči Saints hrali dosť tvrdo a Mesut chodí do súbojov minimálne.

Reagovat
J0EL

lepsie nestriedat vobec alebo az v 80 minute? Miki da dva goly a ty si ani tu nemozes pomoct?

Kazdopadne s tou obranou suhlas. Licht je drevo a nema co robit v takom muzstve a nie to este v zaklade. Kos mimo pri oboch goloch. Ramsey uz nemusi mat motivaciu, preto sedi.

Reagovat
Counter

Na jednu stranu jo, na druhou je asi pro ty hráče jednodušší hrát ve třech než ve dvou, když to třeba nejsou kovaní stopeři anebo se teprve vrací po zranění.

Reagovat
Counter

A to poločasové střídání bylo hádám vynucené, Bellerín je zraněný.

Reagovat
iamek

Skoda, ze jsme city nepomohli . I když ti pomoct asi nebudou potřebovat. Pristi sezóna bez poháru a snad bez JM. A totálně překopat

Reagovat
C-M@ster

Však je to to samý co Sparta. Dokud se nezbavíme Woodwarda, nic se nezmění.

Reagovat
iamek

Dokud bude umět sehnat prachy, tak nepůjde. Ideálně ho nasrat na pozici finančního ředitele a ať už nekeca do přestupu. Četl jsi vyjádření bývalého scouta united?

Reagovat
C-M@ster

Ne, pošli.

Reagovat
C-M@ster

Mně hlavně příjde nezdravý, když hráči berou třeba 2x větší plat než by měli, což se u nás děje furt.

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Fíha, moc mě to nepřekvapuje.

Je to hrozná škoda, ale zkrátka trenéři se můžou točit jak chtějí, ale s takovýmhle vedení můžem jít do prdele leda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

To bude pláče až opět a zase nic nevyhrajete

Reagovat
Counter

Vždyť pár kol zpátky jste byli jen tři body za božským Arsenalem, tak v čem je problém.

Reagovat
iamek

Jednoduché, ale asi moc nepremyslis. Série proher a remíz . Vy si aspoň zase užijete super zápasy v EL. Jaká to změna

Reagovat
eder

Svět je tak nespravedlivý, Bože...

Mrdky měli padnout tak 7:0...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
topinho

Reagovat
Swarley

jako jestli ani teď, tak už fakt nevím, kdy ho chcou vyhodit...

Reagovat
Whitemedia

teď už je to jedno, letošní sezonu ho nechte doklepat

Reagovat
Swarley

tak jako do toho bodu se to už v podstatě dostalo, to byl výborný tah...

Reagovat
iamek

Neni důvod ho držet. I ta blba EL je ztracena. Ať to radši dotrenuje carrick a mckkena. O nic už nejde.

Reagovat
Swarley

jako jen riskujeme odchod některých hráčů

Reagovat
iamek

Jakých proboha? To jako někdo zůstává kvůli toho Saska?

Reagovat
Swarley

no ne, to měl bý souhlas...s Mourinhem na lavičce riskujeme odchod některých hráčů...

Reagovat
iamek

Jo takhle . O další důvod víc až letí. Držet ho je totální výsměch.

Reagovat
Swarley

čas dostal, může s klidem jít

Reagovat
iamek

Přesně tak. OK nedostal jednoho stopera v létě, ale ten by tuhle sezónu nezachránil.

Reagovat
Swarley

však stopery si taky nakoupil

Reagovat
iamek

Pochopim, ze se nepovede nákup/prodej. I to ze se dlouho nedaří, ale nepochopím proč proboha dostal novou smlouvu. To byl fail.

Reagovat
Swarley

po titulu bych to pochopil, tohle byla blbost...ale tak mají stáhnout ocas a vyplatit ho...

Reagovat
Busby babes

hlavne proc mu davat novou smlouvu, kdyz ho pak nechci podporit. Uplnej nesmysl.

Reagovat
iamek

Přesně tak. Nedává žádnou logiku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

premyslim, jaky odchod nekoho z toho kadru by me fakt mrzel... mimo odchovancu me nikdo nenapada...

Reagovat
Swarley

jako ok, rozumím té nasranosti, ale nemůžeš prostě vyházet všechny...a pokud už máš hráče jako Pogba, Martial nebo DDG, tak postrádá jakýkoliv smysl si je nechat zdrhnout a shánět nové...jo, srdaři asi vypadají jinak než ti první dva jmenování, ale to už tak dneska je, těch je jak šafránu...

začít se musí od Mourinha a pak můžeme pokračovat v nějakých dalších rozhodnutí...ne opačně...

Reagovat
Busby babes

nemuzes, jen rikam, ze by me mrzel asi jen odchod Rashe. jinak nikoho. a u DDG bych to chapal. Ostatni jsou pro me v tuhle chvili nahraditelni.

Reagovat
Swarley

jako odchovanci jsou jasní, to nechci jejich odchod...pak za mě Pogba, Martial, Lukaku, Bailly a určitě DDG...zbytek by se sice dal nahradit nebo vylepšit, ale rozhodně z toho můžeš vyskládat velmi dobrý tým a máš tam spoustu dobrých variant...samozřejmě i tak je co zlepšovat, chybí stoper, chybí kreativní křídlo...ale tak to už si musí řešit nový trenér...

Reagovat
Busby babes

Martial, Lukaku a Bailly nechic aby sli. Ale kdyz odejdou, tak to bude takove: ok, prijde nekdo jinej. Odelsi od nas lepsi hraci a prezili jsme. DDG je jasnej. a Pogba... nevim, co si o nem myslet, abych rekl pravdu.

Reagovat
Swarley

je to ocas, ale může to být naprosto boží ocas a rozhodně se nechci připravit o možnost ho vidět u nás hrát v něčem daleko ofenzivěnjším...

Reagovat
Kixi Syhimour

De Gea

Reagovat
Kixi Syhimour

+?

Reagovat
Busby babes

ano, na toho jsem zapomnel. Ale to je zas jedinej hrac, kterymu bych odchod ani nevycital. Nejlepsi golman sveta a musi hrat v tomhle tymu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Úspěšně mě už tak 5 let štve , bohužel to je srdcař

Reagovat
Remt

Hele a reálně - proč ho tam teda nechávají? On má ve smlouvě klauzuli, že by mu museli vyplatit nějakou dardu kdyby ho vyhodili v průběhu ne?

Reagovat
Swarley

jako něco mu určitě vyplatit musí, ale tak to ho neměli prodlužovat...jako možná kdyby se udělala nějaká sbírka, tak mufanů je docela hodně...

Reagovat
iamek

Tolik kolik by vydělal do konce smlouvy. Takže to je fuk.

Reagovat
Remt

v tom případě musí být na hlavu, že ho tam nechávají, tak slavnej klub jako je MU si takhle nedůstojnou hru vůbec nezaslouží, chudák Sir AF, on skončil kvůli čemu? kvůli svému zdraví nebo své ženy ne? Divím se mu, že na ty zápasy vůbec chodí, však toto vážně o zdraví je

Reagovat
Nikikrew

United su v slusnych srackach. Dnes to bol otras z ich strany

Reagovat
eder

Vždyť prohráli jen o dva góly. Na to jaký je to cirkus...

Reagovat
nani92

Dali sme gól 150 miliónovej obrane

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
Cobra

Reagovat
C-M@ster

Messi Lingard

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Cg.

Reagovat
avicii

zo 100 milionovou posilou na lavicke

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pingla

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nič ma viac dnes nepotešilo, jak úsmev na tvári Sira Kennyho Dalglisha

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho famózní, Lovren bezchybný, moc se mu omlouvám za pochybnosti. United naprosto ubozi, parodie na velkoklub

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Povinná výhra proti průměrnému týmu středu tabulky.

Reagovat
eder

No jo, ale ta produktivita. Takové nazdárky musíme příště vyprovodit dvouciferným debaklem.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, tohle mělo skončit výpraskem... ale i tak bylo pěkné vidět United takhle zoufalé první z klíčových pasáží sezóny LFC zvládl, i když s pořádnou dávkou štěstíčka na závěr zápasu s Neapolí... jedeme dál

Reagovat
kiwwi

len tri inkasovane goly a prekrasny vstreleny, co viac si mozeme priat

Reagovat
Coutinho10

fantazie a zpet na 1. miste a stale unbeaten uz jsem se trochu zacinal bat, ze to ubetonujou, ale je obrovska vyhoda mit tak kvalitni kadr, ze hrac, kterej ti prijde to dokaze hned rozhodnout Shaq famozni...priste snad zaklad

Reagovat
minoLFC

Povinná výhra

Reagovat
nani92
Reagovat
SaianSupaCrew

Za mě největší šílenost Lukaku. Míčů by měl dostávat daleko víc, ta podpora je žalostná. Ale když už vypadá jak Kimbo, tak by měl alespoň sem tam vyhrát souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

- V prvom rade ďakujem hráčom za špičkové výkony, Fabinho najlepší hráč na ihrisku, ale aj tak by som ho v niekotrých zápasoch rád videl na stopérovi, lebo Lovren je proste kalamita a nie je naňho spoľah.

- Alisson? Chyba, ale nie obrovského charakteru ako Kariusove. Proste si veril, že dôrazný center chytí a nechytil. Chyby robili vždy aj najlepší brankári, pretože sú ľudia a nie stroje. De Gea to pozná tiež :). Ako som napísal pod preview, teraz sa ukáže sila jeho psychiky.

- Shaqiri parádny žolík, teraz mu musí výrazne stúpnuť sebavedomie, formu má celkom už dlho.

Nestáva sa to často, ale mancs mi zostalo trošku ľúto, aj keď im prajem tento stav. S tým kádrom by väčšina lepších trénerov hralo o titul. Ešte podpíšu stopéra ako Smalling a dajú mu plat ako špičkovému obrancovi . Pritom majú na hosťovaní Tuanzabeho, Mensaha a v kádri Jonesa a Roja. Jones, Rojo, Smalling mohli kľudne odísť a mal by sa kúpiť top top stopér ako Koulibaly, ale to sa snáď nestane a Mourinho ešte nejaký ten čas u mancs dostane :).

- 17 zápasov chlapci neporazení? SNOVÉ!!!

!!! YNWA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím co kdo na tom kádru vidí. Je to pro takovej lepší střed, jinak bída. Hlavně nikdo nemládne a zanedlouho si Matič, Valencia, Young, Fellaini atd. řeknou o náhradu. Liverpool má podle mě 2x lepší kádr. United prostě neumí nakupovat a k tomu mají smůlu na trenéry.

Nejsem jejich fanda, takže mi to je jedno. Jenom říkám co vidím. Podle mě se z toho nevyhrabou nejméně dalších 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napríklad v ofenzíve majú veľkú kvalitu a obrovský potenciál.

Reagovat
Swarley

jako kvalitou kádru to není prostě tým na ten počet bodů, co máme

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že to je přesně tak. Obrana, záloha i ofenziva. Složení trenér. Jak z toho dáte lepší jak šesté místo tak to bude zázrak. Podobně jako Real potřebuje přestavit staré jádro týmu, které už vyhrálo všechno, tak i účka potřebují obměnit tým. Nemají tam tahouna, rozdílový hráče a už ani kvalitu.

Reagovat
Swarley

ale leda hovno, ten tým má kvalitu a na většině postů má mladé nadějné hráče...tohle jde za Mourinhem...

Reagovat
smazaný uživatel

Není možný se splést 3x za sebou at už Moyes Van Gaal nebo Mourinho z toho měl něco vydolovat a místo toho se brodíte do stále většího dna. Neříkám, že je na tom Real nějak ted růžově, ale tam prostě nepochybuju, že se z toho dostane. Zato účka nemají kvalitu v týmu ani v managmentu.

Reagovat
Swarley

ale vždyť ten tým se od Moyese změnil, jsou tam jiní hráči...to netáhnou dolů pořád ti stejní, ale pokud se podívám na ty kádry, tak v současnosti je ten tým podle mého lépe přiraven než ten, který odevzdával SAF po titulu...

Reagovat
iamek

Mít tenhle kádr Alex ...

Reagovat
Swarley

jako jistý není nic a ta konkurence v podobě City i Liverpoolu je opravdu jinde...ale ten kádr prostě není špatný, na TOP 4 je s přehledem...

Reagovat
Carrick

Nebo Pochettino.

Reagovat
fenixLFC

pochetino s lepsim kadrom je treti...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino je asi jediná osoba které bych věřil, že s tím týmem ještě něco uhraje. Podle mě i Zidane by tam shořel a to ho mám rád...

Reagovat
fenixLFC

poche by vas posunul, to ano, ale ten kader nie je lepsi nez ten co ma v spurs

Reagovat
Infernoqt

On nefandí United

Reagovat
fenixLFC

to na samotnom obsahu nic nemeni

Reagovat
Infernoqt

Abych byl upřímný, já si to myslím taky. Nicméně já ty zápasy už od prohry s West Hamem nesleduju, ale tuším, že chybují furt ti stejní... Je to tak dokola už pár let.

Reagovat
Swarley

Ale může si ho dokoupit a udělat lepší než u Spurs...co je na tom pořád tak nepochopitelné...

Reagovat
fenixLFC

rec je o tom, co by s TYMTO kadrom vedel spravit poche...evidentne by ste nehrali o titul ked s lepsim kadrom je treti

Reagovat
Swarley

Tak to mi je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

takze vlastne uz rok a pul netvrdis ze chces Pocheho, jo?

Reagovat
Swarley

Chci Pocheho pořád, ale jsou mi jedno něčí teorie, kdo má nebo nemá lepší kádr...

Reagovat
smazaný uživatel

jedno nejde bez druhyho, uz si vyber

Reagovat
Swarley

...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Hejkal

Reagovat
Busby babes

jini hraci a porad tam je Jones, smalling, Young nebo Valencia... ale ne, prej jsou vlastne ok tu casto ctu.

Reagovat
Swarley

tak ta obrana je na překopání, to víme...ale to byla i po SAFovi, tak že tam to je vyrovnané...

Reagovat
r.mrazik

protoze tam je dalot,bailley,lindelof a shaw ze jo...

a jako bonus jeste rojo...at mas klid

Reagovat
Busby babes

Dalot, Bailley, Lindelof a Shaw muzou byt super. Anebo taky ne. ale porad je tam sance, ze se zlepsi. U tech mnou jmenovanych vime jak kvalitni jsou. A klub jim prodluzuje smlouvy, ty tomu tleskas a pak se divis, ze hrajem blbe.

Reagovat
r.mrazik

Tak blbě hrajeme i s těmi u kterých pořád na něco čekáš...

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A koho? Vidím tam jen Martiala a i ten co tak slyším má strašné výkyvy formy. Rozhodně mi neříkej, že je Lukaku hráč pro velkoklub, tomu bych se musel zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

Z Martiala a Rashoforda by Klopp urobil top útočníkov. De Gea, Shaw, Bailly, Pogba, Fred, Perreira, Rashhord, Martial, Lukaku je proste mega kostra.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu nebo to myslíš vážně? Viděl sem Freda Pogbu i Perreiru hrát a to snad není ani na základ. Já bych Pogbu třeba do realu nechtěl a to hlavně kvůli tomu, že je línej jak prase na tom hřišti. S tím Baillym bych možná souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa, čo Klopp robí z hráčov ako Henderson, Wijnaldum, Milner, Shaqiri, ktorých by mancs nikdy nekúpili... Tréner robí veľa, Pogba je top talent z Juventusu a majster sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si téměř jistý, že Klopp by takového Lukakua hned prodal, ale z Lingarda, Martiala možná Rashforda by dokázal vytřískat něco víc. Já furt nechápu co kdo na tom Pogbovi vidí. Za Francii to za něj odřel a to fakt že odmakal Kanté...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Perreira a Fred jsou mozna dobry jako backup, u Perreiry mam pochybnosti i u toho. Vsak mel problem se dostat do zakladu ve Valencii. Byt to jejich hrac, tak o jeho nakupu k nam nikdo ani neuvazuje.

Reagovat
iamek

Perreira na to nemá. Viděl jsem ho ve Valencii x krát a byl většinou mizerný. Takový hrací nás nikam neposunou.

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nemal aj podarené zápasy, primáky? Ono, Valencia nemala dôvod stavať svoju hru na hráčovi hosťovanie. Mne sa pozdáva, aj keď nemám ho detailne následovaného, je to len môj pocit. Každopádne kostru máte dobrú aj bez neho. Podľa mňa sa Andreas musí len vyhrať a mať dôveru trénera.

Reagovat
r.mrazik

no fred je traged

Reagovat
Infernoqt

Normálně se k tomu už nevyjadřuju, ale tady musím dát za pravdu Vůbec mu na PL nevěřím.

Reagovat
Swarley

já mu pořád věřím...

Reagovat
r.mrazik

ty veris porad kazdymu...mourkovi i lindelofovi...trva ti to dele

Reagovat
Swarley

tak nevypálím ho pryč po jedné sezóně a ještě téhle rozesrané pod Mourinhem...jako třeba bude k ničemu, ale dal bych mu víc šancí...dívej jakou trpělivost má vedení s Mourinhem...buď jako vedení, dej Fredovi šanci...

Reagovat
r.mrazik

Šanci dostane mraky...kvůli své ceně

Reagovat
Swarley

prostě když vidím talent, vidím talent...Obertan by mohl povídat...

Reagovat
smazaný uživatel

A ted si představ, že až přijde novej trener (a že přijde) tak jim dá šanci znova a zase se spálí

Reagovat
Swarley

tak o tom je snad fandění svému klubu, ne?

Reagovat
r.mrazik

To se dá čekat...snad budou hrát lépe v jiném systému

Reagovat
Busby babes

a ty veris Smallingovi no. Po 9 letech v klubu. Komu to trva dele?

Reagovat
r.mrazik

Tobě

On má dva tituly...a pořád hraje lépe než tebou tlačený kopyto lindelof...

Právě lindelof je ukázka toho,jaký sračky se kupují

Reagovat
Busby babes

nehraje lip. 2 tituly.. no jo, jen v zakladu byl Vidic a Ferdinand.

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme ze hraje lepe

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ze se vam do toho pletu, ale melo se dat vic prostoru Rojovi. Jenze v momente kdy se z nej stavala opravdova opora a hral opravdu vyborne jak na beku tak na stoperu, tak se zrakvil...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě v následujících pěti létech udělají pokaždé titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým nezměníš ze dne na den a oni nemají na čem stavět

Reagovat
eder

Měl bys okamžitě vyhledat odbornou pomoc, příteli, a to hodně renomovaného psychiatra! Aby někomu bylo mancs líto - to už je velmi fatální diagnóza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

leno uz si musi sednout, zapas co, zapas chyba u golu

Reagovat
ManUnited

Jak dlouho to ještě budeme muset snášet?

Reagovat
smazaný uživatel

3 poznatky k zitrejsimu vyhazovu Mourinha, veci na ktery u stace u United nezapomenu:

stastny vyraz ve tvari Matice ze v te mrdce z brambor, hrasku a mrkve muze hrat

posazenej Pogba

..a premlouvani Fellainiho, kterej regulerne chtel jit pryc kamsi do pice do Turecka at zustane

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Milhaus92

co pořád Mourinho povídá, že nemá stopery? já jsem jich tam dnes viděl tak 8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Sladky pocit ale united hanebny vykon.. Jak dedinsky prebor

Reagovat
spider_8

Pohled na tabulku je docela zajímavý. Je hezky rozdělená na 3 části. TOP 5, za nimi díra a pak střed pole od United po Brighton a na konec týmy, co bojují o záchranu. Je hezky vidět, kdo kam patří

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesúhlasiť. City aj Liverpool sú od zbytku sútaže tiež vzdialení. Aj bodovo a aj v prevedení hry.

Reagovat
spider_8

Cmon, já si chci kopnout do United, ne řešit Liverpool se City

Reagovat
smazaný uživatel

Do mŕtvol sa nekope

Reagovat
smazaný uživatel

do mrtvol United a Sparty kdykoliv

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kixi Syhimour

Však Spurs ztrácejí šest bodů, to jsou 2 prohry, nejsou tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, ešte je ďaleko do konca.

Reagovat
Busby babes

trochu ucty... mozna byste si zas mohli vzpomenout na ten respekt, co jste k nam vzdycky chovali.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy bludy, nikdo vas nerespektoval

Reagovat
spider_8

Však teď k vám mám větší respekt, než kdykoliv předtím. Projebali jste několik stovek milionů liber, hrajete střed pole a stejně držíte trenéra ve funkci. Koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta jedina prava

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bayern +

Nadhera. Liverpool to tento rok proste musí dať, v tej top 6 momentálne niet sympatickejsieho klubu. Guardiola by sa už mohol naučiť, že vyhrávať sa dá aj v európskych súťažiach a nielen každý rok ligy s pokemonmi a zamerať sa tak na LM (keďže Bayern na ňu tento tok nemá, tak nech konečne ukaze kvality a výhra ju) a PL nechá pre LFC, im proste nejde nepriat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ide

Reagovat
Kixi Syhimour

Řekl jsem, že dneska jen jeden pesimismistický příspěvek ten je nahoře u preview. Teď si jen dovolím zhodnotit zápas, tak tomneberte jako pesimismu. Musel jsem se dost držet.

Clyne sic nic moc, ale katastrofa to taky nebyla. Alisson mě tak neskutečně na*ral, tohle zrovna proti MUN, taková smůla. Vše se ale vynahradilo dvěma góly od Shaqiriho. Salah neviditelný, Mané konečně dobrej zápas, Firmino taky. Wijnaldum otřes, Fabinho fantastickej, Lovren vcelku dobrej, Robertson dneska nic moc, hlavně ty centry, ale dobrej zákrok. Van Dijk dneska naprosto vymazal Lukakaa, ale ten byl vymazanej dneska i tím systémem. Klopp konečně střídal dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Sakal dnes 2 kousky sam, Fabinho nadherny acko...Klopp si dnes Mourinha namazal na chleba i na poli posil. Ale tady si to stejne prekrouti tak, ze kdyby Mourek dostal vysneny stopery, ze by ligu United vydrtilo levou zadni.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Robertson nic moc? Nechapem. Sice mu nevychadzali centre a rohy zahraval horsie nez Kane, ale co tam zas pobehal a pobranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zas nemyslím, že by Robertson měl špatný míče. Nepočítám teda rohy, ty byly fakt strašný ale ze hry to kolikrát propadlo někam na zadní tyč a že tam nikdo nenaběhl není jeho chyba.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/vonstrenginho/status/790160325102493696

Legendární kousek pro připomenutí. Měl by se z toho udělat chant, ať mají soupeři MU co zpívat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Adam95 a Mimi jsou kde?

Reagovat
nani92

Daj mi čas, kým sa prelogujem

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

...konečne priznanie ✓

Reagovat
smazaný uživatel

36 střel Liverpoolu proti 6 United? Nikdy jsem je neviděl takhle na dně

Reagovat
Whitemedia

Mourek v Chelsea dostal padáka 17. prosince.. jsem zvědavý, jestli si to zopakuje i u rudých

Reagovat
Counter

Musí ho podržet ještě aspoň přes Vánoce, matematická šance na top4 stále žije

Reagovat
Busby babes

myslim, ze klub by mel brat ohledy na jeho rodinu a doprat mu hezke svatky...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to nebude tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

kolikati jste byli? 11?

Reagovat
Mimalu

16 s 15 body

Reagovat
smazaný uživatel

dik, u United se uz jen modlej at z tehle sezony neco haluzove kapne ze ho drzi..

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

najtragickejsi tim aky k nam zavital tuto sezonu a najma najmarnejsi united za dlhu dobu. pod mourinhom u nas nechcu hrat nikdy ale dnes to este korunovali. totalne trapny vykon a taktika postavena na tom ze len brania...

my sme hrali fakt dobre, manemu ta hra sprava sedi neporovnatelne viac, skoda len ze ma tolko strat. fabinho uplne famozny dneska, aj napriek dvom golom xhaqiriho jasny MOTM. clyne presne rovnako k hovnu ako sa dalo cakat, ten u nas nema buducnost. Kazdopadne spolu s nim bol uplne marny wijnaldum. vazne nevidim na tom hracovi nic pozitivne, sice sa na hendersona stale nadava ale radsje on nez wijnaldum. ten na rozdiel od henda ani neskusa prenasat hru alebo vymysliet smerom dopredu. straca velke mnozstvo lahkych lopt, po prdeli nejazdi. hlavne som nechapal preco sa vysuvaol tak vysoko a nechaval za sebou obrovske medzery, co by- nebyt united uplne k nicomu- mohlo narobit velke skody...

kazdopadne super tri body, united zosmiesneni a stale na cele

Reagovat
smazaný uživatel

boze

Reagovat
habinity

Na ake dno musíme padnúť, aby to skurvene vedenie na cele stym americkým curakom Glazerom a mastným psom Wodwardom odvolali toho autobusara a trageda Mourinha? Sak su tam fakt az tak prijebany alebo im to je jedno? To co bolo dnes? Keby si urobime tým tak dnes zahrame tam lepšie ako ta banda co si nevie prihrat na meter, trápne ponižujúce a úplne celé zle, sorry Shitty ze ti smatlaci vam nepomohli, musite si pomôcť sami

Reagovat
R22

Jose Mourinho: "I am still tired just from looking at Andy Robertson! Absolutely incredible - he makes a 100m sprint per minute"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Neskutočne tam lietal, len škoda, že mu dnes nešli centre

Reagovat
smazaný uživatel

top bek

Reagovat
fenixLFC

a potom vidis situaciu kedy lopta preleti cele nase vapno a zvycajne by to dobiehal pravy bek, ale nie, u mourinha nikdy, pretoze unho bek stoji na polke

Reagovat
Mönchengladbach

Liverpool půlmistrem.

Reagovat
REPLIKATOR

Tady není polovina po 17 kolech jako v Německu.

Reagovat
Mönchengladbach

Pardon, já myslel, že už je odehráno 19 kol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kéžby by bylo odehráno 38 kol

Reagovat
Kixi Syhimour

*Kéž by

Reagovat
Mönchengladbach

Proč? Bude opticky lepší, když Liverpool vyhraje ligu s větším náskokem, než má teď.

Reagovat
Kixi Syhimour

hlavní je vůbec vítězství v lize, nějakou optiku neřešim

Reagovat
Mönchengladbach

Hned první lednovej zápas hodně napoví.

Reagovat
Kixi Syhimour

Může, ale taky nemusí, liga je i tak dlouhá

Reagovat
EXoRcIsT

Hanba MourinhoOUT

Reagovat
stiflerovamama

Skvelá jazda celý zápas. Bolo jasné, že pri takomto štýle sa United dostanú k nejakým brejkom ale som rád, že im to konečne nevyšlo. Fakt ja až zarážajúce ako Mourinho v porovnaní s City, Tottenhamom,Chelsea aj Arsenalom nedokáže proti veľkým klubom prísť s niečím iným ako touto sračkou.

Ale chcelo by to aby sme boli ešte chladnokrvnejší v premienaní šancí, lebo opäť tam bolo strašne veľa pološancí nedotiahnutých do konca.

Gini keby robí všetky veci o pol sekundy rýchlejšie a vie vystreliť tak je to svetový hráč. Dnes strašne veľa možností pred 16 stkou kedy mohol vystreliť, ale ja mám pocit, že to jednoducho nedokáže

A Klopp inak prekvapil s tým rozostavením na začiatku, vidno, že chcel spraviť niečo prekvapivé čo by United ten betón znemožnilo.

Reagovat
stiflerovamama

A ešte teda škoda, že sme ku koncu nepridali aspoň dva góly, boli zúfalo rozhádzaný.

Reagovat
fenixLFC

a zabralo to, nikto necakal ze naby bude vlavo a mane vpravo,

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyval Wijnaldum utocny hrac? Lebo strely snad vzdy idu do stredu ak nie do neba

Reagovat
ZJEV

Liverpool demolice a parádní výkon, takze velká gratulace.

Od nas opet naprosta bida. Dali jsme jednoho nahodaka a to bylo vse, jinak vepredu uplne bezradni, vzadu taky nejisti, tak co tam jeste ten Mourinho dela?

Vsichni se smeji, ze hrajeme defenzive, jenze my nehrajem defenzivne, dostavame hodne golu a jsme proste jenom marni. Dneska jsme nebyli schopni ani zatlacit za stavu 1:2, a to jsme tam meli jet vyhrat s ohledem na postaveni v tabulce. Jenze jsme byli totaplne neschopni a apni nevedeli, jak na ne hrat. Jsme jak Liverpool par let zpatky totalne k smichu. Hraci v derby celkem bez zajmu, derby proheavame ani zadny poradny zarez nic A vse to jde za Josem.

Takze bez ohledu na penize vyrazit Mourinha a nechat to treba Carickovi nez se najde nahrada, ale ho uz nepustit ani na jeden trenink. Jeho drivejsi zbrane jako obrana stejne nefunguje, taktiku uz taky nezvlada (dneska ho Klopp uplne vymazal) a vysledky rovnez nema. Uz je to proste jen arogantni debil, ktery rozesira kabinu.

Mourinho ven

Reagovat
Busby babes

Jestli i tohle ustoji...

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl jsi zápas?

Reagovat
Busby babes

nastesti jen goly. ale cetl jsem reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Od týmu co za poslední dekádu patří společně se City k nejvíce utrácejícím celkům bych očekával víc než jen 6 střel proti 36 soupeře Na druhou stranu v té bitvě záloh jste se neměli kde chytit. Tam má opravdu Liverpool větší kvalitu

Reagovat
Busby babes

o tom, ze utracime velky penize za spatny hrace jsme tu mluvili vickrat. Kdyz koupim za 100 mega Miru slepciku, tak to neznamena, ze je stejne dobrej jak Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale bohužel je. A ted si vem že s tv právy a dalšími příjmy z reklam prostě ty hráče už nezískáte tak snadno. Proto si myslím, že se z toho účka dost dlouho nevyhrabou...

Reagovat
Busby babes

i proto se u nas ty castky blbe porovnavaj. Kupujeme podstatne draz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Což je ale vaše chyba, ne?

Reagovat
Busby babes

castecne urcite. Ale neverim tomu, ze kdybychom chteli kdysi koupit treba Robertsona, ze by to slo za 8 mega. spis by to vyskocilo na 20.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted druhá stránka věci. Nevěřím tomu, že byste v otevřené hře s Liverpoolem byli schopní držet krok. Ta prohra by přišla tak či tak. Ale mohli by jste prohrát aspon důstojně

Reagovat
smazaný uživatel

a jakej je teda mezi tem dvouma hracema rozdil pls?

Reagovat
spider_8

Já myslím, že jste je utratili za správné hráče. Pogba, Lukaku, Alexis, ti všichni byli absolutní top, než k vám přišli. Spíš bych se začal zajímat o to, proč ti hráči najednou u vás sletí úplně dolů.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze ne vsichni.

Reagovat
spider_8

Tak ti hlavní, co vás měli táhnout, byli vybráni dobře podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

zaznam sa ani neoplati, De Gea len jeden dobry zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

už i ty brute?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Paneboze vyhodte ho naco je dobre predlzovat toto zufalstvo ked aj tak je Top4 stratena . Aspon by sa mal novy trener cas zoznamit s muzstvom do konca sezony

Reagovat
Hokaido

Puel už snad musí jít. Je neuvěřitelný, jak z Leicesteru vysál všechnu energii (stejně jako v Sotonu , pokud si dobře pamatuju). Foxes jsou momentálně asi druhej nejvíc boring tým v PL, hned po Clarets. Musí se mu nechat, že zlepšil obranu, ale celá ofenziva pod ním trpí. Včera vystřídal Maddisona po půli čistě z taktických důvodů (jak sám řekl), ale takovej Morgan hraje pořád... To prostě hlava nebere.

V tomhle těžkým období není úplně jednoduchý ho odvolat, ale stát se to musí. A pokusit se dotáhnout Jardima za každou cenu. Věřím, že i pro něj by to s tímhle kádrem a finanční sílou klubu bylo zajímavý angažmá.

Reagovat
spider_8

Až po příštím zápase s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tak ani ne polovina soutěže a ztráta skoro 20 bodů na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Cim vic ztraty, tim vic prodanejch dresu, proto v lete zkusi Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tady znít jako rejpal už, ale účka určitě nešla do této sezony bojovat o titul Každý rozumný člověk ty problémy viděl už před sezonou

Reagovat
mayday

Já vím, že asi ne, ale i tak se nad tím musí člověk pousmát. 20 bodů ztráta je rachot.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyloženě ostuda Barca, Real, Bayern, City, tam už by dávno padaly hlavy. A možná i v Chelsea

Reagovat
Grahf

Giggs: "We used to have centre-forwards like Cantona who would turn bad balls into good balls. Now we have centre-forwards like Lukaku who turn good balls into bad balls.

Reagovat
Mastný Chobot

oni ho proste vymenili pred sezónou za Stormzyho, to tak fakt bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

PL kolo dohrané a zítra los LM a EL...tak koho si pro svůj klub přejete ?

Já pro LFC těžko vybírat...Porto by asi šlo, ale to bylo minule, možná Realek a pomstit se mu za loňský finále , ale těžko říct, jak budou vypadat na jaře... Bayern a BVB ne, FCB s Coutsem asi radši taky ne a Juve mě tentokrát neláká, takže to bude zajímavý

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to je vcelku jedno, chci vidět jestli na to máme, jedinýho koho fakt nechci je FCB (to hodně), nebo Juventus

Reagovat
Coutinho10

j z toho Juventusu jde celkem respekt a taky bych se jim rád vyhnul a s FCB by bylo hodně atraktivní, ale asi taky radši ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Na FCB sic nadávají vlastní fanoušci co to jde, ale proti silným soupeřům jsou fakt dobří a v LM si došli pro prvenství ve skupině úplně v pohodě. Juventusu se letos bojí vcelku každej, dle mého je, ale třeba takový City zastaví

Reagovat
Coutinho10

jo právě...podle mě letos dojdou hodně daleko...poslední roky měli spíš smůlu a na City jsem hodně zvědaví, protože většinou vždy v playoff LM hned vyletěli a nezvládli ty těžký zápasy a letos se dá čekat, že si na to dají pozor a to samí Juventus, jestli to bude schopný dotáhnout s Ronaldem, ale zatim mě úplně nepřesvědčili z toho, co jsem viděl, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

*zvědavý

Reagovat
Kixi Syhimour

Když občas vlezu do tý SA diskuse, tak prej, že ta záloha není optimální a že Ronaldo není ten Ronaldo z Rm, že nemá štěstí na zakončení atd., plus si sebral téměř všechny přímáky. Pro mě spíš větší favoriti Citizens, teď už mají s titulem splněno, takže letos ho ani urvat nemuší, prioritou je LM, Guardiola ví jak na to.

Reagovat
Coutinho10

j ten Juventus zatim v LM neměl tolik práci, ale dokázal i rupnout s MU, takže otázka, jestli fakt o tolik jsou silnější, jak se psalo na začátku....já viděl jejich včerejší derby a moc mě nepřesvědčili...až penaltou se chytli a nějak to dotáhli, ale to oni zase umí ty zápasy kontrolovat, takže by bylo zajímavý, jak by reagovali, kdyby jim ten LM zápas nehrál do not, ale když si třeba vzpomenu (teď nevim, jestli to bylo loni nebo předloni) playoff LM zápas Juve se Spurs, tak tam ten závěr zvládli hodně zkušeně a už byli skoro vyřazený, takže na ně jsem fakt dost zvědavý a City už ve skupině třeba dokázali ztratit, ale rozhodně budou silnější a jednoznačně je LM pro ně priorita a naštěstí teď na ně nemůžeme narazit

Reagovat
smazaný uživatel

Letos LM vyhraje anglický tým a s největší pravděpodobností to budou City. Live urve ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
Coutinho10

souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

mně připadají trochu jako Frantíci na MS, vždycky to nějak ukopou a ejhle, když se náhodou prohrává, tak zapnou. Ten tým je neuvěřitelně zkušenej, nejzkušenšjší tým v Evropě a navíc (jako Frantící) prohráli už i ve finále LM. Jsem obrovsky rád, že alespoň v osmifinále na City nenarazíme, Pep už se poučil a nevím jak by to dopadlo, ostatně dost uvidíme v lednu.City by mohli zaváhat snad jen kdyby byli až moc namotivovaný.

Reagovat
Coutinho10

to je dobrý přirovnání k repre Francie...to souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

+ pro nás je obrovskou nevýhodou (a to fakt velkou), že se vykartoval VvD na první kolo a proti Ronaldovi, nebo Messimu, nebo Lwandowskimu

Reagovat
Coutinho10

j to je vlastně pravda no...to je debilní...jediný pozitivum, že aspoň se pošetří pak na víkend na ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

optimismus

Reagovat
Coutinho10

optimismus musi bejt, ale v rozumny mire no...ne pesimismus

Reagovat
fenixLFC

porto a real najlahsie, ostatne velmi tazke, juventus konecna

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ved nehra sa za tyzden tak neviem preco ludia beru real jak nejake porto

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, nevypadá to s ním nijak růžově ohledně přestupového období, navíc většina ho chce z pomsty a něktěří prostě nevěří, že se proberou a nechtějí Bayern, Barcelonu, Juventus, či BvB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to nie, ale po porte je to najschodnejsi super. trener uplne k nicomu a aby zacali hrat, museli by v lete priviest spickoveho utocnika. a takych moc nie je, ktori by zaroven mohli hrat LM. ked sa pozriem na ostatne moznosti tak su urcite nebezpecnejsie, ci uz messi, skuseny bayern, famozne rozbehnuta borussia...oproti nim je real prijatelna moznost. a pyta sa koho by sme si zelali a nie ci sa budeme spoliehat na to ci sa zrani reus a ci perez otvori penazenku

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

ako vravim nehra sa o tyzden ale o skoro 2 mesiace, zelaj si koho chces to je mi jedno ja len reagujem na to najlahsie, ale ok chapem ako to myslis len mi pride aj divne ze bayern skuseny a real slaby

Reagovat
kiwwi

keby sme tak mohli dostat United...prehrali by sme obaja?

Reagovat
Coutinho10

postoupil by Celtic teď vážně...koho bys jinak teda bral pro United ? Taky vidíš Porto s Realem jako nejlepší varianty nebo máš jiný přání ? Třeba se chytnete, jestli vyměníte trenéra, takže to nemusíš vidět tak pesimisticky

Reagovat
kiwwi

Porto je ocividne najlahsi super ale prehrame aj s nimi, takze hanba tak ako tak a zaroven proti velmi silnym by sme dostali nalozene na hanbu, takze nejaky stred proti ktoremu by sme vypadli tak normalne...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Bayern nebo PSG. S Realem, Juve, BVB jsme hráli vloni. Hlavně asi nechci Porto, kde máme asi největší šanci na postup, ale furt bych to viděl hodně těsně a vypadnout s nima by fakt mrzelo.

Reagovat
Coutinho10

j s tim opakováním soupeřů souhlas...i pro LFC bych chtěl někoho novýho, ale Bayern si klidně vemte, ale já bych je nechtěl, protože se asi pomalu zvedaj a PSG taky nebude chtít opakovat ty kolapsy z playoff LM, ale mohl by to bejt super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Záleželo by kdo by to pískal. Kdyby Neymarovi sudí všechno žral jak v zápase s vama, tak by to moc super zápas nebyl.

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda...ten 2. zapas u nich me hodne stval

Reagovat
Kixi Syhimour

To PSG byste vyrazili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není soupeř proti kterému jsme bez šance. Viděl bych to takhle:

Porto 55:45

BvB 50:50

Real 50:50

PSG 45:55

Bayern 35:65

Juve 35:65

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to Porto, asi si trochu zvyš ty šance, ne? Já jsem to myslil, tak že by vám zrovna PSG mohlo sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to Porto hraje pravidelně na jaře LM a rozhodně to není žádný dávkovací panák. Mají v té soutěži historicky mnohem větší zkušenosti a vědí jak hrát účelně na postup. Já bych je teda rozhodně nepodcenoval. Vím jak si to myslel, ale furt bysme byli proti většině outsider.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zase kdybych mel chtit postup pres velky tym, tak chci Real, veril bych nam na ne ted.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně. Jako kdyby se hrálo za týden tak bez debat. Ale i do jara se těžko dají do kupy natolik aby z nich šel nějaký přehnaný strach.

Reagovat
Golasso

Slyšel jsem, že je Lukaku špatný, ale vidět ho tomu dalo úplně nový rozměr. Nejlepší situace, když dostal za stavu 2:1 balon, uviděl obránce, tak se otočil, přihrál zpátky, otočil se znovu a naběhl za obránce, jako kdyby ani nechtěl hrát. Takto vypadá člověk bez sebevědomí, který navíc tu frustraci léčí vybíráním lednice. Kdyby to bylo na plácku za barákem, tak je v bráně, protože nejtlustší prostě chytá.

Reagovat
aramaki

Reagovat
eder

Teď je potřeba hlavně v první řadě popřát Josému hodně trpělivosti, vnitřní síly a zejména štěstí, aby to všechno ustál bez ztráty kytičky do konce (a zdaleka ne poslední) sezóny!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hokaido

Ale co s tím? Není to penalta?

Reagovat
masly008

jako penalta ještě než se rozehrálo?možná tak žlutá za nesportovní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy fakt dokazete kazdy hovno dotahnout do extremu.

Reagovat
Hokaido

Bože, jen se ptám, protože mi nepřijde fér, aby z toho nic nebylo.

Reagovat
SpecialOne

Kdyby to rozhočí posoudil jako "po rozehrání" tak penalta. Smutný je, že bez toho aby Lukaku spadl by ji nikd nikdy nepískl i kdyby to rozhodčí viděl. Pokud by to posoudil jako před rozehráním, tak Mané domluva/žlutá a rozehrává se znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

nepískl by jí ani kdyby spadl. Jinak by byly výsledky jak v basketu, kdyby tohle byly penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to posoudil jako po rozehrání, tak by nebyl v offsidu, když ho do nej strčil a vlastně by mu pomohl rozhýbat ten bůček.

Reagovat
SpecialOne

Jojo, Klopp dnes Manemu odpustí posilovnu.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne by tam vbehl ten tlustej sulin, akorat pomalej, ale v offsidu by byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kurva

Reagovat
fenixLFC

chill, lukaku je tak vyzrany ze je bruchom v ofsajde nonstop

Reagovat
bbbauch

Hehe

Reagovat
Gareth Bale 11

Pamatuju, jak v Cesky lize nejaky tym chtel hrat ofsajdovou past a Libor Dosek(?) si toho vsiml a toho obrance tam drzel, aby nevybehl a ten tam chudak pak zustal sam na cely utok.

Reagovat
Čenda

Nevzpomeneš si na ten zápas? To bych fakt chtěl vidět.

Reagovat
Gareth Bale 11

To dokupy nedam, ale myslim, ze to fakt byl Dosek.

Reagovat
smazaný uživatel

V podání Liverpoolu oda na fotbal, vše se hraje v rychlosti, hráči chtějí hrát a vyhrávat. Úplná dominance ve všech aspektech hry, pobavení diváků, spousta šancí a 3 goly k tomu. Tak si já představuji představení týmu v domácím prostředí :-) Některé velké týmy včetně MU si mají co učit. Navíc Liverpool dohrál vše až dokonce, nenechal se ani v závěru tlačit. To bych si přál i u Chelsea a ne se krčit a bát o výsledek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nám pomohl ten druhej gól, jinak bychom se báli, což jsme se mohli i s 2 brankovým vedením a Lovrenem v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bylo zajímavé to, že čím déle to bylo 1:1, tím více United bylo nebezpečné. No jsem rád, že to váš tým zvládl :-) Již dlouho přeji Kloppovi a Liverpoolu úspěch za ty roky práce, kterou odvedli :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stále je čo zlepšovať. Ale pomocný ukazovateľ - počet striel. tak to ako keby hrali proti Dudelange...

Reagovat
smazaný uživatel

Z mužstva LFC priam cítiť pozitívnu energiu. Pekne sa na nich pozerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimochodem rohy, promiňte, ale mám pravdu, jsou otřesný, to se musí zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka > kdokoliv od vas

Reagovat
stiflerovamama

Hej najlepšie bolo ako to Andy poslal dva krat po sebe na prvého hraca, tak ho siel vystriedat Salah a spravil to iste. Ale z druhej strany sa mi Nabyho rohy celkom pacili.

Reagovat
Kixi Syhimour

NIcméně faktem je, že z 11 (?) rohů, prostě musí být alespoň ta šance.

Reagovat
tomasinho

Ty kopak Wijnaldum a ne Keita.

Reagovat
blade115

Tak co Sarriball, modráci? Už z toho diváci serou duhu, nebo je to pořád ta samá nekoukatelná břečka? Mezi Svátky asi bude konečně čas a možná i chuť, ale teď jestli má cenu to vůbec zapínat...

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě jak kdy, no dnes to bylo ve druhém poločase nekoukatelné, řekl bych, že ztráta času opravdu. V posledních minutách se místo toho, aby drželi míč a dominovali, tak se klepali o výhru. Když jsem si to srovnal s Liverpoolem následně, tak jako nebe a dudy opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to se dá hodně porovnávat

Reagovat
blade115

Co Hazard? Podle statistik se mu pořád daří, ale podle mě ho hrot musí hrozně srát - dostává se tam podstatně míň do hry, má tam víc taktických úkolů a je to celkově spíš o schopnosti rozhodnout během dvou, tří momentů za zápas. Ale tak když může hrát nejlepší štít mimo svou pozici, tak proč by nemohl Hazard taky, že jo...

Reagovat
Mimalu

myslím že ho daleko víc musí srát nemohoucnost spoluhráčů. On si ten prostor najde i tak, tam zas takový problém nebyl (kromě toho že to samozřejmě krátkodobá z nouze ctnost) jinak nevím moc co za taktické úkony navíc máš na mysli. Absence pořádného útočníka dříve nebo později musela doběhnout i Sarriho, to je prostě velký průser který nelze dlouhodobě ignorovat, posralo to Conteho, posere to Sarriho.

Reagovat
Mimalu

Sarriball nic moc, ve svátky má sice PL vždycky cenu zapínat, ale jestli si nechceš moc kazit náladu, tak si zapni někoho jiného než Chelsea. Měli jsme štěstí s tím úvodem kdy jsme od začátku sbírali body, ale neřesti z posledních let nás opět dohánějí. Ve předu je použitelný jenom Hazard a občas ještě Pedro něco zahraje. Willian se měl pakovat už v létě, zvlášť potom divadle. Giroud je slabučký, Morata politováníhodný. Hledá se pořád třetí střeďák, momentálně se nejlíp jeví Loftus ale to zase může být za dva zápasy jinak. Pro mě asi nejvíc paradoxně se pod Sarrim zvedli stopeři, Luiz až na občasné blikance podává dost slušné výkony, z Rudigera se stal top obránce.

Takové ty klasiky kdy nedokážeme v klidu dohrávat zápasy nebo závislost na Edenovi se nás pořád drží jako klíště, ani jednu z nich se obavám jinak než zkvalitněním kádru nebude žádný trenér schopný bezpečně vyřešit...

Reagovat
blade115

Útočník a ten ofenzivní ze záložní trojice. Tam kdyby byl v létě vyšel Fekir, tak by to možná všechno vypadalo úplně jinak. Křídlo je evergreen, ale on ten Odoi by to beztak zvlád taky. S letošním Pulisicem by si rozhodně v ničem nezavdal.

Reagovat
Mimalu

Tak Odoi by v ideálním světě teď byl na pozici 3-4 a měl kvalitní minutáž v pohárech, to bohužel je docela vzdálené od reality, ale ten problém na křídle by to pořád nevyřešilo. S Pulisicem asi souhlas, ten podle posledních zpráv asi není v současnosti řešení, byť by měl kvůli cenovce mnohem větší šanci se prosadit než Odoi.

Střed zálohy bude v létě ještě sranda sledovat, po Kovačičovi snad nepůjdem, ale pořád bude potřeba někoho přivést, zbavit se Drinkwatera, Bakayoka, asi najít hostovačku Mountovi a nedivil bych se v odchod RLC/Barkleyho a Fabregase

Reagovat
blade115

To je právě to... Abraham, Odoi a Mount na hostovackach / tribuně, ale přitom přesně tyhle pozice hoří. To je pro mě úplně ta nejfrustrující věc okolo celého toho klubu. Jen proto, že nestáli 50 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo na to ty kluci prostě nemaj jak takticky tak fyzicky a to co říkal jak Conte, tak Sarri je pravda?

Reagovat
blade115

To už tak nějak nezapadá do kontextu no. Pokaždé, když nastoupí, tak zahrají líp než jejich konkurenti. A když to jde v lepším Liverpoolu, proč by to nemělo jít tady? Tak nějak nevěřím těm kecům o nekvalitě mladých... Jinde by jim šanci dali hned. A Chelsea taky, jen by za ně předtím musela zaplatit pár desítek mega, takhle je to úplně nezajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď myslíš Arnolda nebo koho? Však ono kdyby to bylo tak jednoduchý, tak by to dělal každej klub, že by stavěl mladý . Navíc tys skoro žádnej zápas neviděl, tak nemůžeš vědět ne?

Prostě Willian v současné době má pro tenhle styl mnohem větší přínos než by měl Odoi to je fakt. Nebo proč myslíš, že Sarri upřednostňuje Williana? Myslíš, že to dělá schválně, i když by byl Odoi lepší?

Reagovat
blade115

Arnold, Gomez, dokonce i Solankemu tam dali několik příležitostí. A to jim se daří, tam by se i dalo chápat, kdyby na ně Klopp sral. Jenže Chelsea je herně v prdeli, ale dál beze změny hrají tragédi Luiz, Willian nebo Morata... Pedro má alespoň výbornou poziční hru a zakončení, ale Willian je fakt úplně ultra na hovno hráč.

Koukal jsem na pár zápasů zkraje sezóny, na některé zápasy Carabaa a EL. Většinou ty, kde hrál aspoň RLC, Christensen nebo vlastně kdokoliv z mladých. Nakolik je to dostatečný vzorek, to nevím, ale ti hráči prostě ready jsou. Ale tak samozřejmě, můžeme tady přejmout ten tvůj postoj, kdy Sarribůh ví všechno nejlíp, vyfakuje je někam na hostovačky, poté na přestup a pak se je můžeme veselé snažit kupovat za desítky mega zpátky. Vždyť to je úplná klasika. Matic by si u nás v životě nekopnul, ale stačilo zjistit, že jinde mu dali šanci a že je vlastně docela dobrej, a už šel zpátky. Tady by to nebylo jinak. Naopak, jak Ampadu, tak Odoi a nejspíš i Christensen mají zjevnější talent než Matic.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tak tam je problém, že zjevně máš k Sarrimu odpor už hned od začátku a nejsi k němu fér . To nejde čekat, že tak s odlišným stylem to půjde hned, jak po másle. Já teda čekal v prosinci bodů rozhodně méně, i když do ideálu to má fakt daleko.

Jinak podle mě prostě k Luizovi cítiš to samé co k Sarrimu a nejsi k němu fér, ten hraje zaslouženě, sice se nevyvaroval pár chyb, ale jinak prostě hraje dobře. Určitě líp než Christensen, kterýho asi furt straší tak chyba proti Barce nebo nevím proč šel tak dolů. Jinak já Williana fakt rád nemám, možná ještě víc než ty, podle mě je to fracek bez respektu, kterýho bych hned vypakoval, ale prostě v tuto chvíli podle mě tomu týmu dá v zápasech PL víc než Odoi. O Moratovi se nemá cenu bavit, tam musí přijít jinej útočník, problém je, že on se do těch šancí dostane, ale prostě je nedá. Když hrajem s Giroudem, tak je to většinou jako hrát o 10.

Já jediný, co bych fakt Sarrimu vytknul, že Odoi s Ampaduem nehráli ty první zápasy EL, protože prostě skoro žádnej trenér na světě ti nebude hrát 18 letý kluky, kor v PL v první sezóně, kdy je v tom klubu.

Reagovat
blade115

Njn, tak když se veškerá kritika spláchne s tím, že "ho nemám rád, tak to není fér", tak se není moc o čem bavit no.

Reagovat
Counter

Liverpool are now 19 points ahead of Man Utd - their biggest ever lead over them after the first 17 games of an English top-flight season (based on relevant points-for-a-win rules).

Mou další prestižní rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Leno lepší než Lloris, ok.

V brance Arsenalu by stál za hovno asi i Buffon.

Reagovat
smazaný uživatel

zas neprehanej, v Londyne je obecne nejaky infikovany podnebi ze ten vas kuzel chyta jak po obrne mozku. Leno je ale lopata od prirody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vylozene z nej strika sebevedomi po MS, hlavne u malych dom a tech jeho zasekavacek

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá furt stejně skvěle. Na care Top class. Centry bossuje. Výběhy spot on až na Barca home a PSV Away. Po té eskapádě s autem byl chvilku špatnej, ale teď nám dělá body. Nohama stojí furt stejně za hovno, jako dycky. Bohužel náš herní styl to jenom zvýrazňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej vas styl? golmana do rozehry nevyuzivate. taky s Davinsonem a podobnyma lidma by to nedopadlo dobre, sam to asi vis..

na care je lepsi prumer, co si drzi auru top golmana ale sezonu a pul cca dela kiksy, na MS to vyvrcholilo, letos je nejistej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vůbec nevíš.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

..ale obecne trnu u kterekoliv male domu uz jen tak obecne a u Lena obzvlast..

Reagovat
Counter

To řekl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na Portugal Wolves. Hlásí, že do 3 sezon chtějí útok na titul a příští sezonu už chtějí atakovat pohárové pozice. Poskládat tým na titul není jen o penězích. Uvidíme.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho (manažér Manchestru United):

"Hráči Liverpoolu hrali s loptou i bez nej rýchlosťou 200 míľ za hodinu. Každý jeden je rýchly, agresívny a ich prechod do útoku je fenomenálny. Stále som unavený z toho, ako som sa pozeral na Andyho Robertsona, ktorý robil 100-metrové šprinty každú minútu! Absolútne neuveriteľné."

Reagovat
r.mrazik

Tak to je dobře že tam dal květáka

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to posílit ještě na CB, RB, CDM, CM, RW, ST a na jaře se vrátíme do BIG4

Reagovat
EXoRcIsT

a poste manazera

Reagovat
smazaný uživatel

není důvod měnit trenéra, který nám vyhral Treble a nebýt City, tak jsme 1.

Reagovat
EXoRcIsT

nebyt Francuzska majstrami sveta su chorvati nebyt Barcelony tak mame o 2 LM viac nebyt ZSSR tak sa ucis teraz po nemecky a co ? Keby bolo keby

Reagovat
Kixi Syhimour

Slované by byli vyvraždění

Reagovat
EXoRcIsT

abo tak

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

frantíci jsou zlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Co do toho pleteš Frantíky, já diskutuju o holocaustu

Reagovat
eder

Holocaust se netýkal Slovanů

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale mohl, kdyby nebyl Hitler zastaven, to je důvod mého příspěvku

Reagovat
eder

To je ovšem jen spekulace, byť často používaná rusofily a zastánci dobyvačných choutek "Rudé armády"...

Reagovat
Kixi Syhimour

Hitler chtěl postavit výše Árijskou rasu. Začal vyvražďovat Židy, my jsme byli další na řadě, minimálně (což je historicky potrvrzené) nás chtěl vyhostit na Sibiř.

Reagovat
EXoRcIsT

to je tak keby mas nejakych nemeckych predkov bol by si mozno v pohode pokial by si bol zdravy ale keby mas nejake fyzicke postihnutie alebo nemas ziadnych germanskych predkov si v prdeli alebo v lepsom pripade na sibiri . Ja by som bol v cajku kedze mam germanskych predkov a v mojej rodine je polka ludi blondaci s modrymi ocami

Reagovat
smazaný uživatel

to je domněnka, co faktem je, že žabožrouti napáchali v indočíně hodně zla

Reagovat
Kixi Syhimour

To sic ano, ale to Hitler se Staline v Evropě taky

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to neomlouvá žabožrouty

Reagovat
EXoRcIsT

Holocaust sa netykal slovanov preto lebo to nestihli . Najprv boli zidia potom cigani a tak by nasledovali dalsie narody co sa im nehodili

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

fuj hnus

Reagovat
niflheim

Gratulace scouserům.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Venco.

Reagovat
Kixi Syhimour

Danke

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
eder

Sportovní gesto.

Reagovat
Swarley

(ví, že to Liverpool stejně posere...pěkně vychcane gesto...)

Reagovat
eder

(ví, ale nevěří... to už začíná smrdět objektivitou...)

Reagovat
Swarley

Objektivní mufan, to jsme to dopracovali...Mourinho out!

Reagovat
eder

Ano, zní to extrémně absurdně, ale všechno je jednou poprvé... Teď už pomalu začínám věřit na blízká setkání třetího druhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
redyyz

Danny fucking Ings

Reagovat
Kixi Syhimour

Bestie

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to nebyl aspon takovej sympos mohl si to nechat na jindy

Reagovat
Mastný Chobot

dobrý je. A ešte aj pekný chlap je to.

Reagovat
Mates_Matesović

Vypadá jak ten od Despacito

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
nani92

"If you look to the stats with Mr Van Gaal and before Mr Van Gaal with David, if you look to that period you have players that are permanently injured, when you are permanently injured, physicality is very difficult to get. Then there are qualities that a player has or doesn't have. You cannot improve, you cannot make them have. I give you an example: Robertson, Mane, Salah, Wijnaldum, Keita, Fabinho, they are physical players, on top of that they are good players technically, I also have lots of good players, technically, but we do not have many players with that intensity or physicality. Moyes out

Reagovat
nani92

"And you like to say sometimes is the manager's choice, you can compare my Porto team with Liverpool. The qualities of the players are there, was my best team in defensive transition, we lose the ball, we bite like mad dogs and recover the ball after two seconds. In Real Madrid I had my best team in direct counter-attack, because I had young Di Maria, young Ronaldo, young Higuain and young Benzema, we killed everybody in defensive transition.

"And in Inter I had my best team in the low-block, people like Materazzi, Samuel, Lucio, Cordoba, in a low block, you can be there five hours and don't concede a goal, so players make teams play in a certain way."

Reagovat
kiwwi

Takže v podstate povedal, že títo hráči nedokážu nič

Reagovat
Infernoqt

taky jsem to tak pochopil

Reagovat
Grahf

v podstate povedal, že on sám je tam uplne zbytočný, keďže to, ako bude vyzerať hra záleží na hráčoch, nie na ňom.

Reagovat
Makiii

Fakt uz nechapu, co tim jak on, tak hlavne vedeni sleduje. Ten klub uz je tak rozjebanej, ze uz to zacina byt lito i nejvetsim posmevackum, co se pravidelne United smejou...

Proto stale dava prednost hracum, co jsou z celyho kadru nejpomalejsi, a nejmin fotbalove zdatni o proti tem kreativnim a dynamickym. Tohle “fakt dava smysl”.

Ja uz se opravdu nedivim, ja bych ho poslal do prdele davno byt hracem. Minimalne 5 let vidi, jak on tak cely svet, ze ty jeho taktiky nevychazi a je to cim dal tim vetsi trapas.

Smutny, jakejkoliv manazer z momentalni top 5! By z hracu jako Pogba, Alexis, Rash, Martial, Lukaku, Fred, Bailly, Shaw, Mata - plus do budoucna Pereira,Dalot, Lindelof, Tuanzebe, Mensah by dokazal udelat skvelej tym... misto toho pan minulost bude stavet hrace co tu uz davno nemaji byt aspon 5 let a pokud ano, tak aby hrali vyjimecne jen kdyz ti vypsani nebudou k dispozici a je to presne naopak, tak at se potom nedivi, ze nejsme dostatecne kreativni, dynamicti ja nevim co jeste.

Ta kostra tymu je u nas velmi dobra , jen se s ni nehraje natoz aby se na ni stavelo.

Nechapu, jak hraci v klubu jako United si neumi nahrat ani 3x po sobe? Nebo i kdyz clovek zajde mrknout na Okresni Prebor, tak vidi touhu hracu dat gol i kdyz prohravaji 10:0. U nas ta touha neni se ani dostat na souperovu polovinu...

Reagovat
Svatej

Ja ho zeru

Reagovat
masly008

když není u vás že?

Reagovat
Svatej

Tak tak, uz jeho druhy angazma u nas byl hroznej omyl, ten titul za to nestal

Reagovat
masly008

Pěkně to tam rozm..al.a poprodával top hráče.to musí srát, když člověk teď vidí hráče jako Salah nebo Kevin.

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
r.mrazik

Aha,tak proto tam porad cpe matice a kvetaka..kvuli te intenzite

Reagovat
Svatej

Nerikal driv nahodou, ze tenhle United tym, kterej ma, je ten nejlepsi, co kdy trenoval?

Reagovat
fenixLFC

Inak, dnes sme mali viac striel nez ma united bodov

Reagovat
Busby babes

to neni tak tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

miluju tyhle statistiky

Reagovat
nani92

a my sme mali proti Fulhamu viac centrov ako vy golov..taká štatistika, ked každá pička sa počíta ako strela

Reagovat
pytlerLFC

Po těch letech utrpení a posměchu od fans United je to jako slast, ale smát se jim nebudu, sláva vítězům, čest poraženým. Radši bych se pral o titul a vyhrál ho proti United, než proti pokemonům ze City.

Reagovat
Cechino

Reagovat
technecium

Messi v 16 zápasech 14+10, kam se hrabe Crosby

Reagovat
Mastný Chobot

nj, piaty najlepší hráč sveta, no

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt smiešne.

Reagovat
ADM

Tí pred ním musia byť poriadne kalibre

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Reagovat
bayern987

Reagovat
technecium

Teda ve 14 zápasech

Reagovat
kiwwi

Mourinhov svet... Naš gól bola pekná akcia s polovicou chybou brankára a ich dva góly boli šťastie...

“If you want to speak about fortune, then speak about their second and third goals. Our goal was a good move by the side, I think [Romelu] Lukaku got in the space behind the full-back with a good cross and then Jesse [Lingard] arrived in a dangerous position and the goalkeeper made, what I used to call, half of a mistake. To speak about luck and goals we have to speak about the second and third goals.”

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

On nikdy nesmi odejit, on tu zabavu v lize obstarava uplne sam

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Jsem nadšenej, letos z toho týmu prostě nejde nemít radost. On ten fotbal není takový heavy metal že jo, ale taky máme síly v druhé půli a co je hlavní, máme jakousi vnitřní sílu ty zápas zvrátit v náš prospěch. To tady prostě nebylo spousty let, ani v té skoro titulové sezoně s Rodgersem jsem neměl z toho týmu tak dobrý pocit. Vždy najde cestu. Dneska to v té druhé půli vypadalo nedobře, Jose v poločase zhustil střed a nutil nás buď centrovat z kraje, nebo střílet nesmylné šmudly z dálky. A pak z ničeho nic boom, dva góly. Tu sílu jsem u nás nezažil.

První půlhodina byla super, tam byla jen škoda, že to nebylo víc, protože pak přišla první akce United, chyba Alissona a šok. Trvalo, než jsme se z toho vzpamatovali. Jak jsem říkal, dobrý tah od Joseho vyztužit střed, dlouho ta druhá půle vypadala už jako klasika Mourinha na Anfieldu. Jenže ačkoliv s tím top fotbalem minulých let jsme gól dát nedokázali, dneska jo. A rozhodla i další věc. Loni to bylo 0:0, podobná druh půle, Klopp hrál 4-3-3 s Hendem, Emrem a Ginim. A neměl koule to oživit, otevřít to více stáhnutím jednoho z nich a dal tam ofenzivního hráče. Letos se odvážil a odměnou mu byly 2 góly.

United vůbec nechápu ale, to fakt byla hrůza, chudák Rashford mít spoluhráče, tak by něco i vymyslel. Borec má na lavičce Pogbu a hraje s těmi třemi v podstatě nekopy uprostřed. S Lingardem, který nic nevymyslí. Nechápu ho. Ale nemusím ani, jsem rád, že jsme konečně pod Kloppem United porazili.

Co se týče hráčských výkonů. Jasně, Clyne má limity, o kterých všichni víme. Je to teď asi až čtvrtá volba na RB, pokud jsou všichni zdraví. Ale zase vyloženě nepohořel, to, co se čekalo, zahrál. Po tak dlouhé době to úplná trága nebyla. Lovren jakž takž taky v pohodě. Nechápu moc kritiku Wijnalduma, něco i zkazil, ale udělal toho spoustu dobře a věci, kterými on pomáhá té záloze, to fakt Henderson nemá, sorry jako. Konečně jinak zahrál Firmino dobrý zápas, Mane taky, Salah vypojený ze hry. Nevím, jestli pro Keitu je ideální takto zleva, byl pak i častěji mimo hru. Měl dobré pasáže, ale taky i neviditelné.

MOTM ale o několik parníků Fabinho dneska. Fakt skvělý výkon. Sice ulehčený tím, že bránit ani nemusel, ale i tak. Výbornej byl fakt, nejlepšího jeho zápas v LFC.

Skvělý week zakonče, teď už jen zítra vytáhnout Realek a do zápasu se City ty tři matche zkusit zvládnout ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z toho zase takovou vědu nedělal. Porazit účka přinese momentálně stejné nadšení jako porazit Brighton. Ten tým je strašně v prdeli a obraz hry jako kvality týmu bych raději počítal až od duelů s Tottenhamem, City nebo Chelsea. I ten Arsenal má něco do sebe, zbytek ligy je plevel

Reagovat
tomasinho

O hru mi teď ale nejde. United hráli u nás stejnou mrdku 2 roky po sobě a vždy to bylo 0:0. Jde mi o to, že tento tým má mentální sílu zvrátit ty zápasy jako ten dnešní. I díky změně stylu. Jasně, že přijdou herně těžší zkoušky. Kromě City máme ale Arsenal, Spurs, Chelsea doma už. A pořád jsme v čele, to je úžasné. Loni bychom ani pro takovým United nevyhráli, letos jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se třeba divil, že jste nevedli 4,5:0 už po poločase

Reagovat
Infernoqt

Poprvé po dlouhé době má Liverpool (a vlastně i City) skvělou generaci hráčů. Ty týmy můžou dominovat řadu let. Tomuhle se někdo v současném rozpoležení United jen těžko vyrovná.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

mufani jeste porad sní o příchodu Pochettina? Co by tam proboha dělal v týmu který je 13 bodů za Spurs a 19 bodů za prvním Liverpoolem...

Reagovat
Golasso

Tak Spurs mají teď snad nejlepší období, jaké kdy měli a MU zase mají jedno z nejhorších a je vtipný, jak to spoustě fandů slepic stouplo do hlavy. MU má prostředky k tomu, aby se dostalo zpátky na vrchol, jen musí zvolit lepší způsoby, jak na to. Spurs na tom finančně nejsou tak dobře a navíc se teď stavěl stadion, takže očekávám spíš postupnej úpadek, než nějaký zlepšování a otázkou je, jestli u toho Poche chce být.

Jinak být Pochem, tak do zrovna do MU taky nejdu, ale úplně z jiných důvodů.

Reagovat
FUnk

proc by mel prijit upadek?

Reagovat
Busby babes

protoze stadion se docela prodrazil. Tak uvidime, jake prostredky pak dostane k dispozici v prubehu pristich let. a je pak otazka, jestli udrzi vsechny klicove hrace.

Reagovat
Cobra

A stadion už je dostavěný a ladí se formality. Nový stadion -> více místa -> více peněz -> větší prestiž -> větší nákupy. Jasně, nefunguje to takhle jednoduše, ale něco na tom je.

Stadion vypadá fantasticky a nevěřím, že by si na něm současní hráči nechtěli zahrát v příštích letech ligu mistrů (klep, klep).

Většinu opor (kromě Tobyho a Eriksena) máme podepsanou na další léta, klub je na vzestupu, Poche taky nevypadá na odchodu. Spíš než úpadek očekávám resp. doufám v ještě větší vzestup.

Já bych to zase tak černě neviděl. I přes to, jak vypadá v této sezóně náš herní projev mám růžové brýle.

Reagovat
Busby babes

dlouhodobe urcite, kratkodobe tam muze byt v prvnich letech nejaky vypadek. Koukni na Arsenal, ted uz taky maji dost penez an poradne utraceni, ale prvni leta po dostaveni stadionu museli spis prodavat. Tak je otazka, jestli by Poche nad jinou nabidkou neuvazoval. Ale myslim, ze v tuhle chvili hrozi spis Real nez my. Ale z duvodu toho, ze je u nas dost bordel. A klub asi nefunguje tak, jak by mel.

Jinak ja nerikam, ze na tom budete cerne. Treba ne. Ale nejaka obmena kadru vas taky ceka, ne? Toby vypada, ze chce odejit, Vertongen uz neni nejmladsi, treba da jeste klidne 4 roky, treba taky uz jen jeden. O Eriksena bude asi zajem taky, mluvilo se o Barce, ale v lete treba cekam velke nakupy u Realu, tak je otazka, jeslti vam nezkusi nekoho zlanarit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen má 30, Toby 29. Kdyby oba podepsali na 3 roky tak není co řešit. Nevím, přijde mi že se v poslední době řeší ten hráčův věk až moc brzo. Do 35 může být hráč úplně klidně na vrcholu, speciálně stoperi. U Verse se toho podpisu nebojím. Jestli odejde Toby, tak to bude škoda, ale nic co by klub položilo. Davi je super.

Kane a Alli jsou pod dlouhodobými kontrakty, ani jeden není na odchodu. Jediný kdo je pro nás teď fakt pruserovy je Eriksen, protože jeho a Kane fakt nemáme šanci nahradit. 200k/week by to ale mělo spravit. Zbytek kádru je v klidu a nemá kam by chodil. Suma sumárum potřebujeme jedno CM/DM teď, jedno CM/DM po letních odchodech Moose a Vica a CB v případě Tobyho letního odchodu a jsme cajk na pár let.

Reagovat
Busby babes

Vertsovi bude v dubnu 32. Znova, nebo spis pro vysvetleni, klidne muze hrat na top urovni jeste 4 -5 let, ale taky mu muze vykonnost spadnou za rok za dva, pokud by treba jeste prislo nejaky zraneni. Takze jen rikam, ze ta nutnost treba poridit noveho stopera nebo dva muze prijit. Nemusi, ale muze. U nas Vidic taky sel dost dolu, ale asi hlavne kvuli tomu zraneni kolena no.

U Kane verim, ze ho udrzite, je to odchovanec, to je neco jineho. Ale ten Eriksen... Alli, nevim, nevsadil bych na to, ale ani by me to neprekvapilo. Ti hraci budou chtit neco vyhrat a kdyby pak prisel treba Real nebo Barca, tak by to bylo velke lakadlo. Defakto kazdej rok hrajes o titul i o vitezstvi v LM. To v tuhle chvili nabidnout nemuzete a je otazka, jestli v pristich letech budete moci nabidnout.

V tomhle ohledu jsem na vas prave docela zvedavej jak to vsechno zvladnete behem pristich dvou let. Doted jste udelali v zasade vsechno spravne, tak pokud se vam to podari i nadale, budete v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Verts má 31 ne 30 jak jsem si myslel, ale ve výsledku furt platí co jsem napsal, 3 sezóny v klidu dá.

Hele a o čem se tady teda bavíme? Že Spurs půjdou v horizontu 3 let dolů? Jako možná jo, ale možná taky ne. Každopádně si nemyslím, že by to mělo být něco s čím teď Poch kalkuluje a řekl by si "jo Man United budou za tři roky vyhrávat tituly". Podle mě nemá kam spěchat a když už odkroutil dva roky v exilu a rok na polozbořené Lane, tak si bude chtít užít sezonu na novém stadionu. Co se stane pak těžko říct, ale teď mi nepřijde že by nás měl čekat nějaký okamžitý úpadek.

Co se týče Alli, Kane - ani jeden teď nikam nepůjde. Allimu moc nevyšlo MS a ač je to Božan, tak si nemyslím, že je teď takový big gun aby za něj někdo těch 150-200m dal. Pro Harryho je jen jedna destinace - Real a teď se to nabízí, ale ani Perez není takový blázen, aby za něj dal třeba 300, když může mít Icardiho za třetinu.

Reagovat
masly008

Jinak Ali šel letos neskutečně herně dolů.Kolikrát mi přijde že je spíš vaší přítěží.Za mě by tam Lucas zahrál líp než Ali teď.Ho už nikdo asi nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě občas přijde, že fakt jediné co jste někteří schopni vidět u útočného hráče je rychlost a výbušnost. Alli má milion předností, které Lucas mít nikdy nebude, což ani nevadí, protože jeden je křídlo a druhý AM. Alli si furt drží super standard i když letos zatím nemá ty čísla z minulých sezón. Ale to není jenom jeho případ, obecně hrajem mnohem těžkopádněji a vytváříme si míň šancí. Stejně ale věřím, že se nakonec i letos přiblíří tomu svému standardu 10g + 10a.

Reagovat
Cobra

Alli je pro mě tento rok největší zklamání. Budiž má fanta příkladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl 2x na 4 týdny out. Teď s Barcou byl podle mě super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Víceméně jsem to napsal už v předchozím komentu - protože peníze jsou až na prvním místě, bohužel.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

inak k lenovi - ma vyraznu slabinu - centre, avsak verim ze je to nieco na com sa da pracovat, zvyknut si a bude dobre...lebo ine kvality ma super..ak sa to nenauci potom to treba riesit, ale treba mu dat cas

u cechina ta krivka vykonnosti isla dole, tam to nema zmysel na nom stavat, lepsie to uz nebude..

Reagovat
Golasso

Já mám Čecha rád a klidně se může tuto sezonu o tu jedničku poprat, ale z dlouhodobého hlediska je Leno naše číslo jedna. Podle mě schopný gólman, určitě bych ho nezatracoval. Včera ty góly šly všechny na vrub obrany, akorát při tom poslední to Leno měl řešit líp.

Reagovat
J0EL

suhlas. Nema zmysel nieco menit z dlhodobeho ale ani kratkodoveho hladiska. Leno predtym chytil cisty gol a som si isty, ze Cech by z toho naopak inkasoval, kedze uz nie je taky rychly na ciare. Nehovoriac o rozohravke, ktora sa u Cecha uz nezlepsi a tiez nas nekolkokrat kvoli tomu super ohrozil.

Reagovat
Busby babes

hehe, zacinaj se objevovat drby, ze Glazerove premysli o prodeji. To jsem zvedavej, co z toho bude.

Reagovat
r.mrazik

takze to po te navsteve toho turbana nepolevilo? jestli bude vlastnit MU taky nejakej ropak,tak to bude drsny...

Reagovat
Busby babes

tezko rict no. na jecnu stranu je to pro ne dojna krava, na druhou je otazka jestli se jim bude chtit jit do investic okolo stadionu a tak, coz bude treba v prubehu pristich let. A je otazka, jestli cena klubu pujde vejs...

Reagovat
r.mrazik

prave...s ohledem na vysledky a nutne investice do vseho se jim ten prodej ten nemuze nevyplatit...

Reagovat
Svatej

Radi vas privitame do tymu <3 !

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

a Mourinhova uloha nie je niečo vyhrať, ale znižovať cenu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fakt ho nevyhodia proste hej? Neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Keane v tom studiu pekne sice nakladal, ale to su take jeho krcmove reci, nic moc, ale Gary co povedal, tak vystihol presne uplne vsetko, ale tak co z toho, nedeje sa nic a nic sa ani diat nebude do konca sezony

Reagovat
Busby babes

Roy Keane “Pep Guardiola came in at City spent 200 million and won nothing, end of that season he went to his board and said i need FOUR new defenders, not one, Four. And they backed him. Mourinho is criticised for wanting one”

Jinak Roy no... Neville je v tomhle lepsi, to je jasne. Zatim je teda docela podezrele ticho. Twitter United uplne mrtvej, to driv taky nebyvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

rezignace

Reagovat
Busby babes

kez by rezignoval.

Reagovat
Greny

a koho by jste chteli ?

Reagovat
Busby babes

Ja bych chtel asi Eddie Howe.

Reagovat
SCELO

uz som ti pisal ze howe nie, to nie je trener pre top team...

Reagovat
Busby babes

a co, zes to psal? Proc by to nemohl byt trener pro top klub?

Reagovat
avicii

ten by si u vas znicil karieru

Reagovat
SCELO

ako ja neviem ty kde zijes pod kamenom ? lebo uz ste nieco podobne skusali s moyesom...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata García

@juanmata8

·

45 min

I don’t have a blog post to share with you today. I imagine that you all understand. Thank you, as always...rezignuju vsetci na vsetko

Reagovat
Busby babes

ano, uz i Juana jsme zlomili...

On to dost schytaval, za ty blogy po prohrach. Nedivim se, ze se na to vysral.

Reagovat
alcantara

Bailly, Lindelof=0. Este vacsi retard, nez sme dufali.

Reagovat
r.mrazik

*+ dalot za 20 mega liber...takze celkem za 80

bailley bozi,ale bohuzel sklenenka...a lindelof hraje ve vetsine pripadu extremne (pod)prumerne...nebyly to dobre nakupy..bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

keby keby keby Ouba dal gol resp vsetky 3 bolo by to inak ale ten Bednarek predviedol moc dobre zakroky hentoho Ch Austina neznasam lebo vzdy nam da gol ach a Koscielny bol pri kazdom inkasovanom gole vratil sa vo very light verzii nema v zaklade co robit ale nenarobime stym nic lebo zase kopec zranených + nahustuje sa nam decembrovy program PL uvidíme co bude kazdopadne sa mi praca Emeryho pozdava a este to moze byt az do konca moc zaujmave

Reagovat
Grahf

naopak, pre nás už skončila

Reagovat
Mates_Matesović

Při losu bych poprosil Porto

Reagovat
smazaný uživatel

inak ja som chcel po arsenovi najviac favreho, pozrite sa co spravil za tak kratky cas s dortmundom

Reagovat
Bandita_Harry

to je nic oproti tomu co spravil Emery za taky kratky cas v Arsenale

Reagovat
nani92

Mata za jeho obetu, ze dnes nebude blog

Reagovat
Coutinho10

tak konecne je tu ten los

Reagovat
technecium

Kde vyhrabali Garcíu?

Reagovat
Coutinho10

za rok 2005, ale rad ho vidim

Reagovat
fenixLFC

iny uspavac hadov ten co vysvetloval technicke zalezitosti

Reagovat
Mateo16

Dufam ze dnes Floretino poriadne narial "micky" a padne tam Schalke

Reagovat
Coutinho10

Juve mimo dosazeni

Reagovat
Coutinho10

wow MU vs PSG

Reagovat
technecium

Yes, Atletico nebo Juve venku

Reagovat
diastan

Schalke, suché triko

Reagovat
Coutinho10

Spurs - BVB tajy zajimavy

Reagovat
Greny

United - PSG to bude tak 0:8

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

PSG sak nas Mbappe Neymar a Cavanni roztrhaju na kusy

Reagovat
technecium

to smrdí na Live Barca

Reagovat
Coutinho10

jako jo no

Reagovat
Coutinho10

každopádně Lyon může být hodně nepříjemný

Reagovat
Cobra

Já jsem spokoojený.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

sakra Porto out

Reagovat
Coutinho10

no Bayern jsem uplne nechtel

Reagovat
Mateo16

Uffff uplne som tam ten Liverpool videl. Trapny Ajax

Reagovat
fenixLFC

nemohli sme vas dostat

Reagovat
pytlerLFC

Nechtěl jsem Juventus ani Barcelonu. Přál jsem si Real nebo Porto, z Bayernu nadšenej nejsem.

Reagovat
EXoRcIsT

No celkom blby los pre anglicke muzstva moze sa stat ze postupi len PSG

Reagovat
EXoRcIsT

*City

Reagovat
smazaný uživatel

nepostupi max jeden

Reagovat
Rišty

Sunderland 'Til I Die... znáte?

Reagovat
Coutinho10

Ajax muze fakt dojit daleko...na ne jsem dost zvedav

Reagovat
masina_LFC

celkom zaujimavy los.. tesim sa

Reagovat
havrys99

Ajax zvládne Real

Reagovat
Mateo16

Nezvladne lahky super

Reagovat
vilp

Po těch zápasech s Bayernem bych si nebyl tak jistý.

Reagovat
Mateo16

To je dalsi klub v rozklade ako my . Ajax nema skusenosti hraju tam 19-20 rocni hraci o ktorych kvalitach celkom pochybujem kdeze Holanska liga je taka aka je. Za mna nadmieru spokojnost

Reagovat
vilp

Já jsem samozřejmě taky spokojený, akorát si nemyslím, že to bude tak jednoduché, jak se asi zdá.

Reagovat
Mateo16

Tak ked mame problem vyhrat nad Rayom tak to uz je problem Solariho. Bez Karima a Garetha som zvedavy ako chce vyhrat MS klubov

Reagovat
misinho7

aj pri tej nasej katastrofalnej sezone si myslim ze Ajax sfukneme..

Reagovat
technecium

De Jong s De Ligtem před přestupem do Barcelony ještě vyřadí Real

Reagovat
smazaný uživatel

Super los

Reagovat
Coutinho10

no nevim, ale aspon se neopakujou ty tymy

Reagovat
oddy

Reagovat
janinho

aj mne sa paci. real pri tej mizerii prijatelny super (aj ked o to vacsia hanba to moze kludne byt), BVB-Spurs bude pekny futbal, Bayern-Lpool tiez.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Mateo16

United vs PSG , To bude Jozkov zivotny beton

Reagovat
nani92

PSG super, tam stačí aby Fellaini vyprovokoval Verattiho k redke a máme postup

Reagovat
Busby babes

Dobrej los, to mozna do te Parize vyrazim.

Reagovat
EXoRcIsT

Pariz posledne mesto v Europe kde by som teraz isiel na vylet

Reagovat
masly008

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Pariz- Kabul zapadu

Reagovat
Busby babes

proc? z toho, co jsem cetl od novinaru, kteri v Parizi zijou, to neni tak dramaticky, jak to podavaj cesky servery.

Reagovat
Lacko_Boh

ale jasne ze ne, toto je sen pocuvat chlapcov s Kromnezize picovat na Pariz...

Reagovat
iamek

. Já byl v tolika městech, kde měl být bordel, imigranti, teroristi a nikdy jsem nic zlého neviděl a nezažil . Až když jsem začal cestovat, tak jsem si uvědomil jak média dokáži ovlivnovat téměř cokoliv a stáčí pár překroucených článků.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké bolo vidieť teroristov?

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče, nevidel si teroristov

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky hodně jednostranný. Pokud chceš vidět bordel od imigrantů, tak stačí zajet do Salzburgu, promluvit si s někym místním, kterej ti řekne, jaký s nima mají problémy. Jako turista v centru samozřejmě o migrantech nemáš ani potucha, ale zkus se jít podívat v noci pod most přes Salzach..

Reagovat
Lacko_Boh

do pice staci chlapci

Reagovat
EXoRcIsT

ako viac som myslel tie protesty co su tam teraz ale i tak by som sa necitil nejako super v pohode v nejakom dave pred stadionom

Reagovat
Lacko_Boh

btw prepac za reakciu

Reagovat
r.mrazik

ono to je o hubu i v praze...u tech betonovych zatarasu si akorat zlames kotnik

Reagovat
Nikikrew

a zevraj to nie je ani pekne mesto

Reagovat
iamek

Pěkné moc není no.

Reagovat
Busby babes

me se to centrum docela libilo. Ale to tam nebyli zadni demonstranti no.

Reagovat
r.mrazik

mne se Pariz taky moc nelibila

Reagovat
Nikikrew

Nebol som tam ake kolegyňa mi ho neodporucala, to skôr Rim

Reagovat
r.mrazik

Rozhodne Rim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Jak sháníš lístky?

Reagovat
Busby babes

asi kouknu na stranky PSG. Maj velkej stadion, tak by to mohlo jit. Ale taky zalezi kolik to bude stat.

Reagovat
iamek

Byl jsem tam na ligu na obyčejného soupeře a lístek jsem sehnal tak tak. Na LM to bude asi nemožné, ale držím palce.

Reagovat
Busby babes

par mesicu zpatky jsem koukal na ligove zapasy a bylo tam hodne listku dostupnych. Ale jasne, tohle bude neco jineho. Tak uvidim jak to bude vypadat.

Reagovat
r.mrazik

nevim,jaka tam je obsazenost pri zapasech LM,ale proti nam budou na stadionu jenom fajnšmekři...

Reagovat
Busby babes

zas jsme v pici, takze budou cekat, ze dostanem desne nalozeno.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Tak Bayern urcite hratelný super v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi + plus urcite zavazia aj Jurgenove skusenosti z Nemecka. Len ta absencia Virgila v prvom zapase ma trochu strasi.

Reagovat
technecium

Za dva tejdny vykopnou Kovače, nastoupí Heynckess a už ti to jako tak hratelný soupeř nepřijde

Reagovat
fenixLFC

nevyhral klopp titul proti heyncksovi?

Reagovat
technecium

A pak prohrál ve finále LM. To si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

vybereš - titul.

Reagovat
masly008

ale pool s něma nebude hrát o titul,ale o LM že.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke -City 10:90

Atletico - Juve 40:60

United - PSG 20:80

Tottenham - BVB 45:55

Lyon - Barca 20:80

Roma - Porto 55:45

Ajax - Real 45:55

Liverpool - Bayern 50:50

Reagovat
Mateo16

Liverpool je urcite favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon Barca 20 80

Reagovat
kiwwi

United 20%

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdyz koukam na toho berbu,tak si nedokazu predstavit,ze by to udelal Lukaku

https://www.youtube.com/watch?v=bYrQdgW9pNE

Reagovat
smazaný uživatel

tak Berba, to sis mohl rovnou vybrat Ronaldinha pro srovnání

Reagovat
r.mrazik

skoro jo

Reagovat
FUnk

to je na utrzení menisku v jeho pripade…..

Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=Qx49T5WJ3vI

PSG-ManU Zozeho autobus vyraza na cestu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

No nevím, v tomhle videu na soupeře i útočí.

Reagovat
janinho

jedna z 2 pamatnych scen Kohaka druha je "pojd Karlos. Ten to kope perfektne... rikal"

Reagovat
TopinB

Reagovat
Erdovec

je nějaká šance se dostat na Bayern ve vyřazovací fázi LM?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

to by aj mňa zaujímalo

Reagovat
avicii

Hmm celkovo zaujimavy los, proti Bayernu to budu dobre zapasy

Reagovat
Busby babes

Tuesday 12th Feb - PSG (H)

Saturday 23rd Feb - Liverpool (H)

Tuesday 5th March - PSG (A)

Saturday 9th March - Arsenal (A)

Saturday 16th March - Man City (H)

Reagovat
havrys99

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Slušný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim si poradí

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Blasphemer

To by ani nemělo bejt legální tohle. Opakovaný znásilnění.

Reagovat
havrys99

Saša Hleb se vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad BVB do té doby dojde dech. Jinak asi nejvyrovnanější soupeř co jsme mohli dostat a tipovat tady postupujícího je fakt na haluz. Dobrý je, že díky loňským vzájemným zápasům fakt nemusíme trpět přehnaným respektem, s čímž míváme celkem problém.

Reagovat
Counter

Loni jste proti Realu a Juve žádný přehnaný respekt neměli...

Reagovat
Lacko_Boh

alibisti z Wembley...

Reagovat
smazaný uživatel

Holy Shit

Bayern - Liverpoo

Schalke - City

BVB - Spurs

To bude nějaká odveta za bitvu o británii nebo co?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

a vedeni o tom prej ani neuvazuje. Je jim to fuk.

Reagovat
Infernoqt

Já jsem pro, aby to prodali šejkům.

Reagovat
Whitemedia

prý jste nám vyfoukli toho čonga.. je dobrej?

Reagovat
Busby babes

jen potvrzeni ocekavaneho, uplatnili jsme opci u Martiala a DDG. S obema jedname o dalsi smlouve.

Reagovat
iamek

Ddg si zaslouží sochu. Chudák

Reagovat
Swarley

no chudák...já myslím, že má alespoň slušně zaplaceno..

Reagovat
Busby babes

o tom prave ted jedna aby to dostal slusne zaplaceno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale poslední dobou by i socha vychytala víc než on

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Golasso

Arsenal přišel na několik týdnů o Bellerina.

To je v p*deli tohle . Kdy my přestaneme mít takovej pech na zranění, to je ve hvězdách...

Reagovat
Infernoqt

To mi povídej. Kdy mi přestaneme mít takovej pech na zranění, hráče, trenéry, nákupy, předváděnej styl, debily ve vedení apod. To je ve hvězdách...

Reagovat
Golasso

Tak smůlu na debily ve vedení, to si můžem podat ruce (minimálně z hlediska "majitele" klubu). Vy aspoň máte ty peníze, Kroenke na tom jen rejžuje. Trenéra máte na houno a ten zbytek (kromě zranění, i když kdo ví) s tím souvisí. Jenže vy máte tu smůlu na zranění jen občas, my ji máme už 10 let v kuse.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

Torreira

Reagovat
Golasso

Co je s ním? Snad se taky nezranil?

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie chvalabohu. Ale cakam. Emery to hra jak PD, bojim sa noveho roku.

Reagovat
Lacko_Boh

na druhu stranu chapem ze sa snazi hrat stale s tym najlepsim, ten tlak co na neho vytvorili news po prehre s Chelsea a City... ridiculous

Reagovat
Lacko_Boh

najma *akub aka d*ou*ou

Reagovat
r.mrazik

Manchester United face a bill in the region of £24million should the English Premier League club elect to replace Jose Mourinho as manager before the end of the winter transfer window,” the report says.

While the compensation package due to the 55-year-old will fall by 25 percent should Mourinho fail to secure qualification for next season’s Champions League, United face a minimum liability of £18m to dismiss the coach who has led them to two major trophies and their highest Premier League finish of the post-Sir Alex Ferguson era.

Reagovat
Busby babes

akorat to ctu. Takze nejde nikam.

Reagovat
J0EL

Jose Mourinho, we want you to stay

Reagovat
SCELO

Reagovat
r.mrazik

Jako...pochcanych 6 mega rozdil...

Reagovat
Busby babes

a ted jeste jedna lepsi zprava... Pepe ukoncil smlouvu v Besiktasi nebo kde to hral a muze ted zadara prestoupit.

Reagovat
r.mrazik

Parada

Reagovat
smazaný uživatel

Pre 6 mega budeme ďalej hľadať svoje dno, výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepciu si hádam nebudú v United rúcať kvôli šiestim miliónom.

Reagovat
Busby babes

bohuzel to rozhodovani vypada asi takhle: S Mourinhem nejspis minem LM, ale treba se stane zazrak.. S Carrickem a McKennou ji urcite minem a jeste vyplatime 25 mega.

Takhle bych rekl, ze Woodward uvazuje. Plus tam je jeste jeho ego, ze by mel na krku uz treti fail.

Reagovat
spider_8

Two major trophies

Reagovat
icemike

55-year-old fail....

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MattP260599/status/1074758564403662853

Greenwood. Uz ma hattrick a vedem nad chelsea 4:1, v 10 lidech. Grenwood letos 22 golu v 19 zapasech.

Reagovat
Busby babes

nakonec 4:3, ale vyradit Chelsea je dobrej uspech.

Reagovat
kiwwi

chalan je bozi

Reagovat
r.mrazik

Mourek je munda,ze ho tam ve Valencii nedal aspon na 30 minut

Reagovat
kiwwi

ale tak zase...

Reagovat
r.mrazik

Ja vim...by ho zabil

Ja to znam ze sparty dobre...neboj

Reagovat
kiwwi

jasne ze nezabil, ale nezabil ho ani tym, ze ho tam na tych 30 minut neposlal

Reagovat
r.mrazik

No...nepomohl mu a o tom to je...

Ten kluk si mohl kopnout v zapase o nicem...a hovno

Ale to je proste pica mourek

Reagovat
Busby babes

i tak to pro nej byla dobra zkusenost. je mu cerstve 17. nedelal bych z toho kovbojku.

Reagovat
r.mrazik

Jaka kovbojka? Jde o princip

Zkusenost s litanim je vzdy dobra...ale hovno z toho

Reagovat
kiwwi

keby ho nevzal na ten zapas do kadru tak to ani neriesis...tyzden pred zapasom si mozno ani netusil, ze taky chalan existuje

Reagovat
r.mrazik

Nehraj si zas na neco co nejsi ty odborniku

Jenze on ho vzal...na keby sere pes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

Teď upřímně. Uvažuje tu někdo o tom, že by bylo lepší, kdybychom Lukakua prodali? Dokud je mladej a má nějakou cenu? Čistě teoreticky, co nám ten hráč může nabídnout, pokud bychom chtěli třeba v příští sezoně, kdy budeme bez evropských pohárů, útočit na titul?

Reagovat
Busby babes

jako ze se mu ted par mesicu nedari, mozna i diky tomu, ze celej tym hraje tuzku? To je preci hloupost. Ne ze by me jeho odchod nejak extra mrzel, ale zbavovat se ho je nesmysl. Koho sezenej lepsiho?

Reagovat
Infernoqt

Tak hloupost byla ho vůbec kupovat. Je možná komplexnější než Morata, ale furt to není hráč pro United. Pokud chceme pomýšlet na větší cíle, tak to pro mě osobně není hráč do týmové hry, ba dokonce už vůbec ne pro útok na titul. Důvody vidíme všichni sami.

Náhrady za něj teď moc neřeším, ale víc mě štve to, že prostě hrajeme furt v takové pofiderní sestavě. Na krajích obrany nám běhají bývalí záložníci, v křídlech máme hrotové útočníky, s Pogbou se doposud neví, kde a s kým mu to sedí nejvíce... Prostě takovej mišmaš stylů.

Reagovat
Busby babes

jo a proto v Belgickym narodaku, kterej patri mezi nejlepsi na svete, je tahounem a sazi jeden gol za druhy. Sorry jako, s tim nesouhlasim.

Reagovat
Infernoqt

No tak Belgie vs. "nároďáky" není Premier League.

Reagovat
Busby babes

jo, protoze MS, kde byl vybornej je takovej okresni prebor...

Reagovat
Infernoqt

No když nám do United přivedeš Hazarda s De Bruynem, pak si ho tedy můžeme ještě chvíli nechat.

Já jsem na něj alergickej. Je to totální nemehlo, které vždy čumělo na míč, co šel kolem něho. Fakt zlatej Chicharito.

Reagovat
Whitemedia

Pogbovi to nejvíc sedí s Kantém, ale to holt máte smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Já netuším kde se to hype kolem Pogby furt bere

Reagovat
icemike

At nám ho půjčí na hostování, vyzkoušíme, horší jak Kova nebude... Takový horší Cheek

Reagovat
Whitemedia

Já bych ho za normální částku klidně bral, i když je mi fakt dost nesympatický..

Reagovat
mikelinos

u nás by snad neměl s kým ty pičovinky dělat

Reagovat
blade115

Ehm...Luiz...Ehm...

Reagovat
Whitemedia

Rudiger, Luiz, Willian.. někdo by se určitě našel

Reagovat
Whitemedia

reakce na mikelinose

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova Jestli přijde nabídka do 60 mega bez váhání bych ji přijal

Reagovat
stiflerovamama

Tak začneš so slovami úprimne a zakončíš to slovami, že útočiť na tiitul

Reagovat
Infernoqt

Upřímně je ta část na Lukakua, tos asi pochopil. A útok na titul je možný, když budeme totálně bez evropských soutěží a povede nás Pochettino.Mourinho to neudrží. Hned po vyřazení z LM ho propustí, do konce sezony to potáhne nějakej interim coach a v létě přijde Poche. Jinej scénář nás asi nečeká.

Reagovat
Busby babes

s tim Pochetinem to malujes hezky. jen mam obavu, ze tak jednoduchy to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to vezme Zidane

Reagovat
Busby babes

Zidane mi prijde teda nejmin pravdepodobnej v tuhle chvili. Neumi jazyk a sam nema moc zajem k nam jit.

Reagovat
Swarley

To by bylo to nejlepší, co nás může potkat...a ty to píšeš tak, jako by to bylo úplně easy...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Nejdřív Mourinho a pak můžeme teprve řešit, co dál...loni byl Lukaku s DDG náš nejlepší hráč, teď je vidět, že je úplně mimo...musíme začít Mourinhem a tyhle hráče v čele s Pogbou udržet a až časem se rozhodnout, jestli má smysl je měnit...

Reagovat
Infernoqt

To je právě ono. Čím déle ta změna na trenérském postu přijde, tím hůř pro nás. Nejlepší by bylo, kdyby novej trenér ty hráče poznal už přes jaro. Si prostě neumim představit, že s těmi kopyty budeme hrát i v příští sezoně.

No a Poche je určitě reálnej. Buďto on, nebo Zidane. Po nikom jiném nesáhneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche nemá jedinej důvod k vám jít, to si fakt můžou myslet jen fans MU, že by vás vyměnil za Spurs.

Reagovat
Swarley

Prachy prachy prachy a možnost si postavit tým na titul...u Spurs dosáhl stropu...u nás je to teď taková pěkná loterie, ale možností by měl mnohonásobně větší než u Spurs...

Reagovat
stiflerovamama

Prachy, prachy, prachy, to sú tak možno hodnoty, ktoré sú pre United teraz prvoradé a kvôli ktorým sú tam kde sú. Pekné vidieť, že už aj fanúšikovia si myslia, že peniaze vyriešia všetko. To však neznamená, že je taký aj Poche, ktorý už myslím trebárs povedal, že by nikdy nešiel trénovať Barcelonu, kvôli tomu, že trenoval Espanyol.

Reagovat
r.mrazik

porad dokola

Reagovat
Busby babes

ja nevim, u City tech 200 mega co narvali do obrany celkem pomohlo. U vas ten 75 milionovej stoper taky celkem zabral. Ale penize asi berou hraci jen u nas no, u vas hrajou pro dobrej pocit a detske usmevy...

Reagovat
Whitemedia

City do obrany investovalo spoustu peněz, Liverpool dal za jednoho stopera 75 mega.. a nám v základu hraje Luiz

Reagovat
Busby babes

nam Smalling. Co ti budu vypravet...

Reagovat
Whitemedia

Vás mám prostě rád, protože kdykoliv je mi kvůli Chelsea nejhůř, tak mrknu na vás a vše je najednou zalité sluncem

Reagovat
Infernoqt

Nebudeš tomu věřit, ale když šel Mourek do United, maloval jsem si to ve stylu: pevná obrana, kvalitní protiútoky, samé gíly ze standardek... No a výsledek? Mizerná obrana, žádné protiútoky (jen nakopávané míče) a góly ze standardek nedáváme, jen dostáváme. Dokonce je to naše největší slabina na to, jak vysoký máme tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Maľovať teda nevieš

Reagovat
r.mrazik

*lindelof

Reagovat
Busby babes

sice hraje ted lip nez Smalling, ale whatever.

Reagovat
r.mrazik

To víš že jo

Reagovat
stiflerovamama

Ja som samozrejme narážal na to, že si mnohí myslia, že kvôli peniazom Poche opustí dobre rozbehnutý projekt, ktorý si buduje už niekoľko sezón.

Reagovat
Busby babes

no tam prave muze byt otazka, jestli uz nenarazili na ten strop. V lete nikoho nekoupili. Neverim moc tomu, ze Poche koukal na kadr a rikal si: ne, na svete neni zadny hrac, ktereho bych chtel privest a ktery by nam pomohl byt jeste lepsi... byt fans spurs tak by me to trochu znepokojovalo... ale uvidime v lete, co se stane.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

U Spurs dosáhl stropu.

Reagovat
Swarley

Jako z mého pohledu ano..vždyť vás vytáhl a stabilizoval na pozice, který pro vás byly před ním dlouho těžko dosazitelny...a teď už to udržuje a není náhoda, že to na ten titul prostě zatím nestačilo...ano, City může mít výkyv a ani Guardiolovo kouzlo netrvá věčně, ale zase může přijít někdo jiný, kdo primárně kvůli penězům bude dominovat...tohle neni o aroganci, ale právě o dlouholetem soupeření se City a Chelsea...je to prostě o penězích...že se v tom 5 let placame je ostuda, to nepochybně, ale pořád ty peníze máme a pořád to bude obrovské lákadlo, jsme největší a nejbohatší klub v Anglii, to se prostě nezměnilo...u nás budem mít peněz kolik chce a bude si moct koupit téměř kohokoliv...a to je to, co mu z mého pohledu chybí u vás, aby udelal ten poslední krok k titulu..u nás to omezení mít určitě nebude a to může být hlavní lákadlo...plus samozřejmě to, co už jsem psal...jsme nejbohatší a nejslavnější klub v Anglii a i přes ty bidne výsledky se nic nezměnilo...

A to se vší úctou ke Spurs, protože už jsem to tady psal...ty poslední roky z mého pohledu z té TOP 6 pracujete nejlíp...a my nejhůř, tak to chci vyměnit...

Reagovat
smazaný uživatel

a Mourinho si taky mohl koupit koho chtět nebo proč vyplakává, že nemohl?

Reagovat
Swarley

Samozřejmě že mohl...že koupí Pogbu za 100, brečí že nemá prachy a pak ji stejně nestaví...to je jeho problém...stopery si taky přivedl dva a ne levný...

Reagovat
Svatej

good point.

Reagovat
Swarley

Ale hovno good point, podívej, kolik Mourinho utratil...tohle ho fakt neomlouvá a může brečet klidne na všech tiskovkach...srovnej útraty Pocheho a Mourinha za tu dobu u nás, to je good point...

Reagovat
Svatej

Nemusis bejt hnedka utocnej. Celou dobu se z vaší strany mourinho alespon do jisty miry omlouval tim, ze nedostal to, co chtel a tak nemuze konkurovat. Neverim tomu, ze by Poche ted prisel, ale z nejakyho duvodu hned dostal vsechno, na co si ukaze, kdyz jeho predchudce, kterej alespon uz neco vyhral, nedostal do obrany vubec nic..

Reagovat
Swarley

Dva stoperi a Dalot jsou co? Měl času a prostoru hromadu, v tomhle jsem ho fakt neomlouval...

Reagovat
bbbauch

plus x hracu do utoku a stejne hral vetsinu casu bramboracku.. to se pak nedivis, ze treti leto mu nedas cokoli si zamane

Reagovat
Svatej

Dalot neukazal, ze na to zatim ma, takze na krajich hrajou zaloznici tricatnici z minuly herni generace a to chte nechte dela velkej rozdil. Bailly je casto zranenej. Lindelof je ferova pripominka. Za me teda dostal co potreboval dopredu, ale dozadu prisernost.

Reagovat
Swarley

Jako jo, já s tím souhlasím a toho špičkového stopera i tak musíme sehnat...ale tohle přece neomlouvá ty výsledky...ty posily dostal, tváří se, že ne...

Reagovat
Svatej

Rozhodne jo, tady tedka ani tolik nechci resit Mourinha, ale spis tu pravdepodobnost jinyho pribehu pod Poechem. Jose dostal dost, neco mel vyhazet a nahradit, ale ve vysledku se prestavba udelala zas napul. Rikam si, aby Poch nedopadl podobne. Taky bude chtit spoustu plevelu vyhazet a uz ted je ten kadr vlastne nekompletni + nejaky odchody pribudou. Sance, ze dostane moznost si to prijatelne rychle komplet prekopat je tak podle me celkem mala...

Reagovat
Busby babes

neomlouva, ale zaroven nemuzes tvrdit, ze dostal na co si ukazal. Nedostal. A tim se nam to v lete rozesralo, protoze jsme si privedli managera, co tohle nenese dobre. Ale to jsme vedeli, kdyz jsme ho podepisovali.

Reagovat
kiwwi

ale nedostal to nie preto, zeby na to neboli prachy, ale preto, ze si vybral ciele s ktorymi sa nesuhlasilo kvoli filozofii klubu

Reagovat
Busby babes

o jake filosofii poslednich pet let mluvis? myslis nakupy velkych jmen bez ohledu zda je potrebujeme nebo ne a ignorovani pozic a typu hracu, ktere posilit potrebuji?

Reagovat
kiwwi

Myslím nepredat mladých perspektívnych hráčov a nekupovat veľa ageing hráčov... Verím tomu, že keby si namiesto Perisica vybral nejakého mladého perspektívneho hráča tak ho dostane

Reagovat
Busby babes

prioritou byl ocividne zkusenej stoper. Kteryho pry chceme privest i ted v lednu.

Reagovat
kiwwi

No to je fuk... Mourinho si vyberal ciele a chcel predávať hráčov takých, že to bolo proti filozofii

Reagovat
Busby babes

a proto se ted budem snazit koupit ty stejne hrace, co chtel Mourinho? lol. Desne vtipny jak ted budes hejtit uplne cokoliv ve spojeni s Mourinhem.

Btw jak bylo proti filosofii klubu privest Alderveirelda? A jak by proti filosofii klubu nebylo privest Godina?

Reagovat
kiwwi

Máš pocit ze pôjdeme po Perisicovi alebo ze budeme chcieť predávať Martiala?

Reagovat
Busby babes

mas pocit, ze se bavim o tehle? prioritou byl ten zkusenej stoper.

Reagovat
kiwwi

Ja sa bavím o tom, že po takýchto požiadavkách už tomu trénerovi proste neveríš viac výbere hráčov...

Reagovat
Busby babes

no a ja rikam, ze v takovem pripade ho mas okamzite vyhodit.

a taky o tom, ze ty tradice sis vycucal z prstu, protoze ti nevadilo, ze na nejaky tradice se sere x let.

Reagovat
kiwwi

Predĺženie zmluvy bola veľká chyba, však to aj sam píšem

A nie nevycucal, boli leaknute info, že Edo chcel proste mladých perspektívnych hráčov a Mourinho hotových v pokročilom veku a preto mu Edo nevyhovel

Reagovat
Busby babes

Edo chtel i Godina. To je ten mladej a perspektivni?

Reagovat
Busby babes

btw. vy to fakt berete jak FM. Se celkem divim, ze jste tenkrat nepicovali proti prichodu van Persieho. Taky nebyl mladej a perspektivni...

Reagovat
kiwwi

Ježiš čo sú toto zase za prirovnania?

Reagovat
Busby babes

tak vycitas, ze chtel Tobyho a klub se tomu postavil, protoze nejaky hodnoty klubu, ze je moc starej a Ed jako nahradu navrhl o dva roky starsiho Godina. tak jo no. Hodnoty klubu v tom urcite hrali roli.

Reagovat
kiwwi

Po prvé nič o Tobym nepíšem, tam bol problém iný... A po druhé ja to nevycitam Mourinhovi, hovorím, že sa jeho predstavy nezhodli s predstavami vedenia

Reagovat
Busby babes

dva stoperi a Dalot, kteri jsou hlavne sazkou do budoucna a stali 28, 30 a 19 mega. V konkurenci City, kde vsichni z te zakladni 4 clenne obrany staly 50+ mega je to proste rozdil.

Reagovat
Infernoqt

Ten klub má tolik finančních prostředků, že může oslovit kohokoliv. Jak mu slíběj 300 mega na přestupy, 4x vyšší plat než ve Spurs, tak prostě na celém světě nenajdeš tolik lidí, co by to odmítlo.

Reagovat
Cobra

Víš kolik Poche bere?

Reagovat
r.mrazik

To je preci jedno kolik...v MU by mel mnohem vic

Reagovat
Cobra

Momentálně je to jediné, na co můžete kvalitní manažery a hráče nalákat. Na prachy.

Reagovat
r.mrazik

Porad hrajeme Lm,mame slusny stadion

Novy manazer bude podporovan nakupy jako ti predchozi

Porad jsme jeden z nejvetsich klubu v anglii i na svete i kdyz jsou vysledky ted marny

Loni jsme byli druzi

A navic zamestnancum dokazeme zaplatit mnohem vic nez jine kluby

Je to dost slusny bych rek

Reagovat
Cobra

Slušný možná. Ale krom slávy a peněz momentálně nemáte nic víc, než Tottenham.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe a vo cem to cely je?o slave (trofeje) a prachach

Na krasny fotbal to hral arsenal posledni roky a kde jsou...

Na fotbalovy srdicko to zkousel liverpool a taky se na to vysrali a kupujou hrace za 70 mega liber za kus

Co bys chtel vic? Krevety??

Reagovat
Busby babes

jen slava a penize... co vic vlasnte muzes nabidnout?

Reagovat
Cobra

Tak u vás sláva znamená historie. Kde je Arsenal? Tak tabulku ti snad posílat nemusím, ale menší spoiler - jsou před váma. Liverpool vždy nakupoval draze, jen v poslední době to utrácí narozdíl od vás za kvalitu, ne za jména.

Kdysi to vaše oblíbené not arrogant just better se krásně změnilo na just arrogant. Jak si tady bez sebemenší pochybnosti jedeš, že Poche už je vlastně hotová věc, že mu zacpete hubu prachama.

Poche bude mít určitě lukrativní nabídky i od jinud, kde by dostal stejně peněz. Kdyby se náhodou nechal zlomit na prachy, tak je tu ještě Levy, který by vás do prdele poslal určitě.

Reagovat
Infernoqt

Nejsem obeznámen s touhle politikou, ale myslím si, že pokud si manažer umane, že chce odejít, tak prostě odejde a žádnej Levy ho nezastaví. Bohužel to tak chodí, že lidi jdou tam, kde jsou prachy. Proto nikdo nevěří jednosezonním zázrakům, že to zopakují, protože pak to jde za prachama. My je máme, jen s nimi neumíme nakládat, to je celé. A přitom bychom mohli rozjet hitparádu, jakou tu ukázal Guardiola při příchodu do City...

Reagovat
Cobra

Není manažer pod stejnou smlouvou s klubem, jako hráči? Ty taky nemůžou odejít v půlce kontraktu, maximálně si to můžou vytrucovat a klub k tomu svolí.

Reagovat
Infernoqt

Co se snažím říct, je to, že každý má svou cenu. Jakmile si vezme do hlavy, že chce odejít, tak se prostě vyplatí. Na co by ti byl pracovník, který pod tebou nechce pracovat.

Reagovat
Cobra

Tak kdyby to byl jeden z mých nejdůležitějších pracovníků pod tak dlouhou smlouvou, tak bych ho určitě nepouštěl ke konkurenci, která by mi v dalších letech mohla (třeba kvalifikace do LM) snížit zisk.

Reagovat
Busby babes

jedinej manager u ktereho jsem zachytil aspon drby o konkurencni dolozce je ted Conte s Chelsea. A to jeste jen, ze mozna to plati jen pro PL a jen na tuhle sezonu. Byla by to velmi neobvykla vec, pokud by Poche mel neco takoveho ve smlouve.

Reagovat
Swarley

Tam se spíš dost nahlas spekulovalo, že má ve smlouvě nějaký zadní vrátka v případě zájmu některých klubu...ale nevím, jestli to byla pravda..

Reagovat
Busby babes

ano, posledni dobou utracime blbe. A treba by si prave Pochetino mohl rict: hej, s tema prostredkama, co mi daji, to svedu lepe.

Stejne penez mu nabidne leda Real. Nikdo jinej. Uvidime v lete, jak to bude vypadat. Tipl bych, ze Real odmitl protoze bez Ronalda a nastoupit po 3 nasobnem vitezi LM, to prakticky nemas sanci uspet. Nastoupit po letosni sezone u nas, tak prakticky nemuzes neuspet.

Reagovat
Cobra

Já netvrdím, že k vám nepřijde, stát se během sezóny může cokoliv. Mě prostě zvedla ze židle ta jeho arogantnost. Poche si klidně může říct, co jsi napsal a nebo si taky může říct a nebo si taky může říct úplný opak a hubu si nenechá zalepit prachama.

PSG může nabídnout prachy. Real prachy a trofeje. Tituly a trofeje mu může nabídnout Bayern. Možná by byla možnost i v Juventusu, kdyby Allegri v LM vyhořel. Ty možnosti by tady pro Pocheho byli a nemyslím si, že by pro prachy šel k rivalovi v rámci ligy po tom, co vybudoval v Tottenhamu.

Reagovat
Busby babes

tomu uz asi rozumim. Rozhodne si nemyslim, ze pripadne pretahnuti Pochetina bude snadny. A neprekvapi me, pokud by se to nepovedlo. Mame rozhodne co nabidnout, ale taky mame dost problemu.

Reagovat
blade115

Reagovat
r.mrazik

Koukni se na lonskou tabulku

Ja o pochem vlastne nic nepsal a nemyslim ze prijde

Ne,liver vzdy draze nenakupoval...meli obdobi,kdy moc nenakupovali a fans prskali na americke majitele

I ted kupujou jmena...kdo neznal virgila a allisona?

Levy muze u manazera delat co chce....manazerovi se staci vykoupit

A tim nerikam ze prijde,jenom ze tak placas

Reagovat
Busby babes

nakupovali vzdycky, jen kupovali kopyta jako Carol a Downing. Neco jako my ted.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Pravda...Fred a lindelof jsou slušný flopy

Reagovat
kiwwi

nie zeby mal Tottenham nejake vyssie sance na tituly alebo co...ak si Poche veri, ze s peniazmi ktore bude mat k dispozicii dokaze vytvorit nieco viac a este k tomu si aj zarobi viac penazi, tak to moze byt prave to rozhoducuje

ale je pravda, ze by musel vystupit z comfort zony co nie je vzdy lahke

Reagovat
Busby babes

ale jinak co je u nas v tuhle velky minus je to fungovani klubu. Oni to ti manageri vidi, ze vsichni, co prisli po SAFovi, tak kritizuji to, ze nefungujeme jako moderni klub. Takze ten bordel muze hodne odrazovat.

Reagovat
Lacko_Boh

do pice

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

u City tomu se tomu rika koncepcni prace...

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

promin, na Chelsea jsem zapomnel.

Reagovat
blade115

Reagovat
Cobra

Co má koupení si titulů s koncepční prací?

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem? U nás bere pokud vím 200. Kolik dostane u vás 300? No nevím jestli by ho to až tak posadilo na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mu dáte 800k/week? Slušný

Reagovat
Infernoqt

Proč ne, když na to máme

Reagovat
Busby babes

zas ze by to bylo uplne nerealny, jak si tu spousta lidi mysli, mi prijde taky divny.

Reagovat
r.mrazik

Myslis,ze ma sanci se slepicema preskocit city a ted i liver?

S MU by mohl jit o ten stupinek vys

Reagovat
Swarley

Důležitý je ty hráče udržet pohromadě...Lukaku, Pogba, Bailly, Martial nebo DDG...na tom se dá postavit super tym a byla by fakt škoda, to nechat teď rozprchnout...Mourinho out, zvednout si trošku náladu do konce sezony Carrickem a v létě Poche...to by bylo ideální...

Reagovat
Infernoqt

To oni ho nechají dotáhnout tu LM. I kdybychom prohráli 3, 4 zápasy v řadě, tak prostě tu šanci uspět v LM dostane. Logicky i ty zkušenosti na to má větší než Carrick. Proti PSG to zavřeme a třeba se dočkáme i překvapení.

Reagovat
Swarley

Počkej az uhaluzime LM, to pak bude totální chaos

Reagovat
Infernoqt

Já věřím, že jsme schopni i přes to PSG přejít (s trochou nadsázky), ale nevěřím tomu, že ubetonujeme takové Man City třeba. Jakmile se najde tým, co nás rozpohybuje, jsme v řiti. PSG furt vidím jako tým individualit, kdežto v City se to hýbe všechno.

Reagovat
Golasso

Na PSG určitě šanci máte, tomu bych i věřil.

Reagovat
Busby babes

nejak neverim tomu, ze doma PSG nalozime 6:0... protoze zhruba takovej naskok bude do odvety treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nebolo...Lukaku bude pod spravnym manazerom zviera

Reagovat
Mastný Chobot

NECHAJTE HO ROBIT GRIME

Reagovat
nani92

je to šialené, je to crazy, jak sme závistlivý na dobrom hroťákovi

Reagovat
r.mrazik

A koho bys chtel? Moratu?

Reagovat
Infernoqt

Nn, toho jsem pohanil už dost. Já bych tam možná i nechal Rashe/Martiala. Nám víc než hrot chybí kvalitní čistokrevné křídlo. Na tom hrotu útoku je jediný problém, že Lukaku nemá týmové cítění. Je to takovej lempl a nešika. Nebýt té výšky a rychlosti, tak ho prostě nevyužijeme. A že ta rychlost u něho taky půjde dolů.

Reagovat
Whitemedia

toho berte, můžu jen doporučit

Reagovat
Whitemedia

btw. kašlete na dalšího pokemona a vytáhněte do A týmu Greenwooda... ten byl včera úžasný

Reagovat
r.mrazik

Prosim te...ten jezdi na max na lavici...nasava atmosferu

Reagovat
iamek

Nedávno měl 17 let. Má čas. Je úžasný celou sezonu

Reagovat
Busby babes

Z debaty o Masonovi: You can tell how bad the 1st team are doing when everyone is talking about another long since turned 17 year old lad and pinning their hopes on him despite never making a senior appearance

(He is a special talent tbf, but please, please let him develop fully!)

Porad je to takovej kloucek.

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či s takým menom má šancu urobiť nejakú prevratnú kariéru. Dosť nudný je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat. Za stejne prachy ho neprodas a s novým manažerem může byt klidně klíčovým hráčem.

Reagovat
nani92

- Oci, čo je to výhra?

- Neviem synu, ja fandím Manchestru United

Reagovat
bbbauch

Momentalne je vyhra nefandit Manchesteru United

Reagovat
Busby babes

ses rozmazlenej gloryhunter.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Underground je výhovorka pre tých, ktorí nič nedokázali

Reagovat
Nikikrew

Tottenham má údajně další problémy s dokončením svého nového stadionu na White Hart Lane, kde se mělo začít hrát už letos na podzim. Po problémech s bezpečnostními systémy se nyní údajně objevily potíže se střechou jižní tribuny.

hanba Londyna ( severneho)

Reagovat
Mastný Chobot

aby ich predbehol v dokončení aj národný futbalový štadión, projekt, ktorý je (sčasti) FINANCOVANÝ Z VEREJNÉHO ROZPOČTU, a to V SLOVENSKEJ REPUBLIKE, tak to už je jaká hanba braw

Reagovat
Nikikrew

aka banda na ihrisku, taka aj v kancelarii

Reagovat
Lacko_Boh

“He got me,” Lebron Boh said of Dominik's dunk over Spurs. “That f**king Dominik boomed me.” Boh added, “He’s so good,” repeating it four times. He then said he wanted to add Dominik to the list of players he works out with this summer.

Reagovat
Golasso

Tak by jim do toho záchoda teklo, no co...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme stadion a i tak to stále stačí na to být nejlepším týmem v Londýně

Reagovat
Golasso

Jo, protože aktuální postavení v tabulce a výsledky z posledních dvou let, kdy se Arsenal a částečně i Chelsea patlali v krizi, totálně přebíjí všechno ostatní . Doufám, že bude další DVD.

Reagovat
Cobra

Jojo, to že jsme momentálně lepší je zapříčiněno tím, že Arsenal a Chelsea jsou v krizi.

Reagovat
Golasso

No a čím asi tak? No dobře, ještě dobrou prací Pocheho, který upletl z houna bič. A owny nepsal to "momentálně" - to je poměrně důležité slovo.

Reagovat
Nikikrew

jj, to ste ukazali na Emirates.

Reagovat
Cobra

Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
Nikikrew

Spravne si to povedal...

Reagovat
Busby babes

Mourinho konci!

Reagovat
Busby babes

a to ani nesly zadne drby. Na treti pokus se klubu podarilo vsechno utajit do posledni chvile. Aspon neco.

Reagovat
mithro

este nech vyhodia Eda.

Reagovat
Swarley

Edo ať shání prachy, ale tu sportovní stránku ať pustí...

Reagovat
Busby babes

Eda nikdo nevyhodi. To je Glazer jen s jinym prijmenim. Dokud budou vlastnit Glazerove a komercni stranka veci pojede, tak tam Woodward bude. Musi prijit nejakej DoF. Coz by ted melo byt mozny. Prej se o tom s Mourinhem dost hadali..

Reagovat
smazaný uživatel

Depth of Field?

Reagovat
mithro

Edo ma troch manazerov, ktori boli velky fail. na case vypadnut. pokojne nech zoberie aj amikov

Reagovat
Busby babes

ja ho nehajim, jen rikam, jak to je. Dokud tam budou Glazerove bude tam i Woodward. A je otazka, kdo nas muze koupit. Pokud jen Saudove, tak diky pekne, radsi Glazery.

Reagovat
bbbauch

Zoze venku

Reagovat
wild

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

VÁNOCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

wtf

Edo obetoval 6 mega???

Reagovat
Busby babes

25 Ale tezko rict, tam pak muzou jit na nejakou dohodu a kompenzace muze byt mensi.

Reagovat
mithro

18 bez LM 24 teraz. LM nebude, takze vlastne len 6 extra

Reagovat
Busby babes

ne, 24. dle toho, co se psalo, pokud ho vyrazime v momente kdy porad LM hrajeme, tak se automaticky pocita ta vyssi. Ale jak rikam, ted to budou resit jeho a nasi pravnici a klidne ta kompenzace muze byt nizsi. Je otazka, jak moc zly krve tam je.

Reagovat
bbbauch

Mithro to ale mysli jinak ob pocital s tema 18, protoze pocital, ze ho proste tuhle sezonu vyrazime. Kdyz se tak stalo uz ted, tak edo obetoval 6, protoze ho vyrazil uz ted.

Reagovat
mithro

presne tak

Reagovat
Busby babes

mea culpa.

Reagovat
technecium

O kurwa

Reagovat
bbbauch

Pro me nejradostnejsi moment letosni sezony

Reagovat
technecium

Tak Mourinha vezmou v Madridu, v Manchesteru vezmou Zidana

Reagovat
madlucas

tak predsa? .. hm.. jak sa tesili mufani ked dosiel :D .. tusim sa viac tesia ked odchadza :D .. ach jo .. aby ste ho este nechceli spat

Reagovat
wild

Dajte to do konca sezony Garymu s Carrickom.

Reagovat
blade115

Tak snad Roman nezůstane pozadu.

Reagovat
bbbauch

Sarri out Mourinho in

Reagovat
iamek

Co vám vadí na Sarrim ? Moc vás letos nesleduju. Díky.

Reagovat
Busby babes

vetsine nic, Bladovi vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro nic, blade je na něj nažhavenej už od začátku

Reagovat
patas92

teplákovka

Reagovat
blade115

Busby to asi napsal dobře no.

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHA TOTO JE ZAZRAK VIANOCEEEEE HURAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sú hodnoty Manchesteru United

Reagovat
ADM

Takže Zidane a PSG končí zase v osemfinále

Reagovat
technecium

Reagovat
wild

Kurva ale preco to zrazu stiahli so vsetkcy socialnych sieti aj oficialnej stranky?? Snad si z nas niekto len nespravil srandu

Reagovat
iamek

Je to už na webu

Reagovat
Busby babes

na twitteru to je.

Reagovat
Greny

Zidane nebo Conte?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Reagovat
iamek

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

Mourinho. Tak to som v soku, kolko mu vyplatia? 25 mega?

Reagovat
bbbauch

24

Reagovat
r.mrazik

Jo kurva jo!!

Reagovat
iamek

21 měsícu jsem neměl alkohol. Dneska to mám nahnuté

Reagovat
Busby babes

to ses dobrej.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

trvalo to dlouho ale konečně je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mou do Sparty !!!

Reagovat
Mastný Chobot

Mou škoda

tak na smetisko dejín teda už len

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych se nebál, za rok přebere Portugalsko/Španělsko, případně si ho už napořád vezmou italské týmy, kde bude hvězdou

Reagovat
Lacko_Boh

a keď bude stočka, tak dostane gyros

Reagovat
mithro

ale teraz sme prisli o najlepsiu posilu, Duncana Castla

Reagovat
stiflerovamama

Jose aspon svojou taktikou občas vedel zo zápasu účelne vydolovať nejaké body. Teraz možno príde tréner, ktorý sa stými nekopmi pokúsi hrať futbal, čo môže byť ešte tragickejšie. Takže za mňa spokojnosť s týmto krokom

Reagovat
iamek

Jsi taaak jednoduchý, ale obdovuju jak si na každé situaci dokážeš najít něco pozitivního

Reagovat
smazaný uživatel

a včera to byly přesně 3 roky, co ho sacknula Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele