17. kolo
15.12.2018 18:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

West Ham opět vyhrál, poradil si s Fulhamem

Na Craven Cottage se potkala dvě mužstva v úplně odlišném rozložení a podle toho to také dopadlo. Ačkoliv Fulham herně nezaostával, vystřelili Kladivářům vítězství Snodgrass a Antonio.

Domácí se také dostali jako první do velké příležitosti. Mitrović vyslal Kamaru, který se ocitl sám před Fabianským. V mini souboji byl ovšem úspěšnější polský gólman. A tak se z prvního gólu mohli radovat Hammers. Noble našel na křídle Anderson, který ustál souboj a přeložil Snodgrassovi. Skotskému záložníkovi sedla střela parádně a poslal celek Manuela Pellegriniho do vedení.

Neuběhla ještě ani půlhodina a hosté se radovali podruhé. A opět po akci na levé straně. Anderson dlouhým centrem našel Chicharita, ten prodloužil na zcela nepochopitelně volného Antonia, proti jehož střele byl Rico naprosto bezmocný. Stejně jako pro Snodgrasse to byl pro Antonia teprve druhý gól v tomto ročníku Premier League.

Velikou nudou byl druhý poločas tohoto utkání. Ke konci už vypadali hráči Fulhamu odevzdaně, a tak se do šance dostal Feliepe Anderson. Pokoušel se obstřelit gólmana Rica, což se mu ovšem nepovedlo a skóre tudíž zůstalo 2:0.

Spokojený byl i manažer Manuel Pellegrini. "Myslím si, že to byl dobrý výkon, protože jsme si možná nevytvořili moc šancí, ale ty, co jsme si vytvořili, jsme proměnili. V druhé půli jsme velice dobře bránili, podle mě bráníme každým zápasem lépe a lépe," myslí si chilský lodivod.

Pro West Ham jde o pokračování úspěšného období. Připsal si totiž čtvrté vítězství v řadě, při nichž vstřelil 11 gólů. Fulham má naprosto opačné starosti. V posledních třinácti ligových utkání nasbíral pouhých pět bodů a zůstává na samém dně ligové tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
OnlyWHU

1:2 COYI!!!

Reagovat
duloig

Parááááda.Ďalší mač doma s Watfordom C O Y I !!!

Reagovat
kolouch

Nez zacnu chvalit, v tomto zapase jsem videl i negativa, jednim z nich je prilis pasivni pojeti hry proti poslednimu tymu tabulky. Cekal jsem, ze budeme hru vice kontrolovat a nebudeme se opet spolehat na Fabianskiho a nemohoucnost utocniku soupere. Na druhou stranu, pri tak rozsahle marodce se asi nic jineho ocekavat neda a je skvele, ze mame z poslednich ctyr zapasu 12 bodu. Taky rad vidim, ze to neni jen o Arnautovicovi jako loni nebo jen o Payetovi jako drive. Hraci na sebe umi vzit zodpovednost a rozhodnout muze kdokoliv. Snodgrass se rozehral do neskutecne formy, snad mu jeste dlouho vydrzi, Anderson taky neustale dokazuje, ze za ty prachy stal. Antonio rovnez paradni vykon, ten gol jsem mu moc pral. Cela obrana ctyrka taky Bohuzel nemuzu pochvalit stred hriste, tam jsme hrozne ztraceli a dostavali se zbytecne pod tlak. Zklamal me hlavne kapitan Noble, jednak ztratami mice a hlavne me vytocil dalsim skluzem, do ktereho sel (po vlastni ztrate) jako idiot. Stacilo malo a mohlo to skoncit skaredym zranenim a dalsi cervenou pro Nobla. Jako zkuseny kapitan si tohle nemuze dovolit. Doufam, ze udrzime vykonnost do dalsich zapasu. Posun v tabulce jeste vyse je realny. COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Napisu to strucneji.Pohodova vyhra po pohodovym vykonu s pohodovym souperem Jedeme dal IRON'S. COYI !!!

Reagovat
kolouch

Takhle by se to taky dalo shrnout :-)

Reagovat
OnlyWHU

Já jsem to neviděl, bohužel jsem byl zase mimo internet. Díky za vaše komentáře, mám obrovskou radost a moc si přeju, aby nám to vydrželo. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele