Premier League - preview 17. kola

15.12.2018, 08:20, aktualizováno 16.12.2018, 08:29
Previews
Liverpool hraje doma s Manchesterem United a bude odpovídat na sobotní úspěch konkurenčních Citizens. Arsenal cestuje do Southamptonu, Chelsea si zase jede pro body do Brightonu...
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Chelsea zavítá v neděli odpoledne na půdu Brightonu, kde by měla splnit úlohu favorita. Brighton naposledy Londýňany porazil v dávné historii třicátých let minulého století, ještě navíc v úplně jiné soutěži (FA Cup). Na druhou stranu Brighton je doma letos silný, na Falmer Stadium prohrál jen utkání s Tottenhamem.

Navzdory poslední porážce na hřišti Burnley nemá Brighton vůbec špatnou formu. Za posledních deset kol nasbíral šestnáct bodů a v tabulce Premier League mu patří solidní třinácté místo. Hlavním cílem pobřežního celku je především setrvání v Premier League a tento úkol se zatím daří plnit.

Brighton si je dobře vědom, že v zápase s Chelsea nemá co ztratit, přesto by rád doma uspěl. Minulou sezonu se mu to vůbec nepodařilo, Brighton inkasoval od Blues čtyři branky a utkání pro něho skončilo debaklem. Pravdou je, že domácí tým Chelsea v lize nikdy porazit nedokázal. Jediný úspěch už je hodně zaprášený (leden 1933) a týkal se FA Cupu. "Mají nový styl a pro nás to znamená novou výzvu. Všichni v TOP 6 pro nás představují různé výzvy. Oproti loňskému roku častěji drží balón, v létě navíc přivedli nové tváře, které přesně zapadají do jejich hry. Pro nás to samozřejmě bude těžký týden a obtížný test," nechal se slyšet kouč Chris Hughton.

Chelsea v minulém kole zvládla šlágr s Manchesterem City a prozatím zastavila svůj pád tabulkou. Blues věří, že výhra nad Citizens započne novou sérii. Blues se navíc mohou těšit na jarní boje Evropské ligy, i když v posledním zápase skupiny pouze remizovali na půdě maďarskému MOL Vidi 2:2.

Brightonu bude chybět potrestaný Shane Duffy a k dispozici s velkou pravděpodobností nebudou Jahanbakhsh a José Izquierdo. Kompletní nebude ani Chelsea, trenér Maurizio Sarri nemůže počítat s útočníkem Álvarem Moratou i stoperem Garym Cahillem. Dalšími absentéry jsou Victor Moses, Marco van Ginkel či chorvatský záložník Matteo Kovačić.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bernardo, Dunk, Balogun, Bruno - Bissouma, Pröpper, Gross - March, Andone, Knockaert
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Pedro, Hazard, Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.34 - 4.56 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Před začátkem sedmnáctého kola Premier League se Southampton nacházel na dně tabulky, pouze o skóre před posledním Fulhamem a s více než tříměsíčním čekáním na ligový triumf. Nový manažer Ralph Hasenhuttl tak před sebou nemá lehkou práci, obzvláště když jeho první domácí zápas ve funkci přichází zrovna proti rozjetému Arsenalu, který naopak již dvaadvacet zápasů napříč všemi soutěžemi neprohrál.

Nástupce Marka Hughese své svěřence vybídl k odvážnému výkonu, zároveň však varoval před přehnaným očekáváním: "K dosažení dobré atmosféry na St. Mary’s není zapotřebí nic složitého, stačí si vytvořit jednu šanci a už jsou diváci okamžitě na naší straně. Chceme být odvážní od první mínuty. Chlapci do toho v tomto týdnu dali hodně, konkrétně do práce na novém herním stylu, který pro řadu z nich znamená spoustu nových úkonů, a jedná se o proces, jenž nenastane jen tak ze dne na den."

Dobrou zprávou pro domácí je zlepšující se zdravotní stav Dannyho Ingse, Shana Longa a Cédrica Soarese, kteří by mohli do nedělního střetnutí naskočit, a mimo hru tak napevno zůstávají pouze Ryan Betrand s Jackem Stephensem. Také Arsenal počítá zraněné především v obranné linii, a to dokonce ve dvojnásobném počtu než Saints.

Duo Sokratis-Mustafi totiž pyká za obdržené žluté karty, Rob Holding vinou vážného poranění kolene letošní sezonu dohrál a fit stále není ani mladý řecký talent Konstantinos Mavropanos, což z Laurenta Koscielného činí jediného skutečného stopera, který bude Unai Emerymu k dispozici, a to teprve čerstvě po dalším vážném zranění achillovky. Lze tak očekávat, že španělský manažer bude muset chtě nechtě upustit od rozestavení na tři obránce, jež v posledních týdnech praktikoval, anebo do středu obrany zařadit oba původně krajní beky Monreala s Lichtsteinerem. Jako celou sezonu se tak Arsenal bude muset spoléhat především na útočnou vozbu v čele s duem Lacazette-Aubameyang, jež po několikatýdenní absenci kvůli potížím se zády může znovu podpořit i Mesut Özil.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Bednarek, Vestergaard, Targett - Romeu, Lemina - Hojbjerg, Armstrong - Ings, Redmond
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Koscielny, Monreal, Kolašinac - Torreira, Xhaka, Guendouzi - Mchitarjan, Aubameyang, Iwobi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 4.00 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Očekávané derby je tady. Celky do něj ovšem vstupují ve zcela odlišeném rozpoložení. Liverpool se pyšní nejlepší defenzivou soutěže a v případě vítězství může jít zpět do čela tabulky, zato Mourinhova družina na svého soupeře ztrácí 16 bodů a je až šestá.

Liverpool je ve velké fazóně, v Premier League ještě neprohrál a před měsícem obral o body i Citizens. V historii této soutěže po šestnácti kolech ještě nikdy neměl více bodů než letos. Velice pozitivní je i domácí bilance Reds. Poslední porážka na Anfieldu se datuje k dubnu loňského roku. Kromě klubových rekordů můžou Kloppovi svěřenci přepsat i ty ligové. Pokud defenziva Liverpoolu udrží čisté konto, zůstanou Reds na šesti inkasovaných gólech. Takhle nízké číslo v Premier League ještě nikdo před nimi neměl. V nejvyšší soutěži se mu ale na United nedaří. Od března 2014 nedokázali v prestižním zápase osmkrát vyhrát.

Poté, co Liverpool díky Salahově hattricku zničil Bournemouth, se mu povedlo vydřít postup i v Lize mistrů a lépe se na důležité utkání naladit nemohl. Salahových deset branek v soutěži znamená dělené první místo v tabulce střelců, z jeho spoluhráčů je dalším v pořadí šestigólový Mané. Trenér Jürgen Klopp se chce soustředit především na výkon svého mužstva. "Bojujeme o naše body. Máme své problémy a cíle," řekl německý kormidelník Liverpoolu.

Manchester United se naopak svojí formou pyšnit nemůže. Minulý týden si sice po slušném výkonu poradil s Fulhamem, to bylo však jeho první ligové vítězství po více než měsíci. Hlavním problémem Red Devils totiž inkasovali už 26 branek, což je jen o dva góly méně než v celém uplynulém ročníku. Pokud jsme mluvili o rekordech Liverpoolu, United také mohou nějaké překonat - nicméně ty negativní, v případě porážky například nejhorší bilanci v Premier League po sedmnácti kolech. Co se střílení gólů týče, mohou se manchesterští spolehnout na Martiala a Lukaka, kteří soupeřova gólmana překonali sedmkrát, respektive šestkrát.

José Mourinho s Liverpoolem ve své trenérské kariéře prohrál jen ve dvou ligových zápasech, sílu soupeře si ale uvědomuje. "Víme, že budeme hrát proti lídrovi, proti týmu na vrcholu. Ale i my máme kvalitu a potenciál, i přes problémy, které máme a pochyby o volbě týmu, taktice, přístupu a filozofii," tvrdí portugalský manažer.

V nedělním zápase se Reds musí obejít bez stoperů Gomeze a Matipa, hodně nejistý je i start Alexandera-Arnolda. Za hosty nenastoupí Lindelöf a Alexis Sánchez.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Milner, Lovren, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Keita - Firmino, Salah, Mané
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Smalling, Jones, Young - Herrera, Matić, Fellaini - Lingard, Rashford, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.35 - 6.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Everton FC  (sobota 13:30)
Manchester City po sedmi výhrách v řadě vyšel na Stamford Bridge bodově naprázdno a propadl se za Liverpool. Proti trápícímu se Evertonu se bude chtít určitě vrátit na vítěznou vlnu, Everton by zase rád zlepšil svou venkovní formu.

Everton je posledním soupeřem mimo nejlepší šestku, kdo dokázal Guardiolův tým v lize porazit. Stalo se to v lednu 2017 při demolici 4:0, od té doby Citizens bodovali v 51 takovýchto zápasech. Jedna série jim skončila už před týdnem. Porážka na Chelsea po gólech Kantého a Luize znamenala přerušení šňůry dvaadvaceti utkání Premier League, v nichž manchesterští neprohráli a neinkasovali více než jednou. City se ovšem mohou spolehnout na svou formu na Etihad Stadium, kde v této sezóně mají stoprocentní bilanci, celkově na domácím svatostánku zvítězili již devětkrát v řadě. Citizens se musí obejít bez Davida Silvy, otazník visí nad starty De Bruyneho, Fernandinha, Stonese, Danila a Aguera. Pokud nastoupí poslední jmenovaný, může se proti svému neoblíbenému soupeři dostat na metu 250 ligových gólu v kariéře.

V návrat na vítěznou vlnu věří i Pep Guardiola, obává se ale únavy svých svěřenců. "Minulou sezonu bylo jedno z našich tajemství úspěchu v tom, že když jsme ztratili body, byli jsme schopni udělat další velkou šňůru, vyhrávali jsme a vyhrávali. Je to důležité, ale musíme se soustředit na to, co musíme dělat a zkusit je porazit. Bude to ale po Lize mistrů náročný zápas. Lidi byli včera velmi unavení. Uvidíme, jak zareagují," nechá se španělský manažer překvapit.

Toffees se na jejich sobotního soka poměrně daří, v posledních sedmi vzájemných zápasech zvítězilo každé mužstvo dvakrát, ve zbylých případech se týmy rozešly smírně. Negativněji ovšem vyznívá bilance Silvova týmu na Etihad Stadium. Odtamtud si tři body přivezl naposledy před osmi lety. Evertonu se venku obecně nedaří, v sedmi letošních zápasech na půdě soupeře zvítězili jen jednou. V utkání, do kterého možná půjdou bez Gueyeho, doufají Toffees v pomoc především od svého nejproduktivnějšího hráče Richarlisona. Ten už dal v probíhající sezoně osm gólu, jimiž svému mužstvu přinesl devět bodů. V celé Premier League se nikdo nemůže pyšnit vyšším číslem, na stejné bilanci se pohybují Aubameyang a Murray.

Everton si uvědomuje kvalitu svého soupeře. "Víme, že hrajeme proti možná nejlepšímu týmu Premier League. Mají velkou individuální kvalitu. Bude to pro nás náročné, ale máme možnost užít si možnost vyzvat tým jako City. Naši hráči ukázali, že máme rádi tento typ zápasů," říká portugalský manažer Marco Silva.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, Gündogan - Mahrez, Aguero, Sterling
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.05 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Deset bodů děli v tabulce týmy Leicesteru a Crystal Palace, který jeden z nejhorších celků na domácí půdě potřebuje zabrat, naopak Leicester získal mimo svůj stadion hned polovinu svých bodů.

Eagles v minulé sezoně svého protivníka dokázali dvakrát jasně přehrát, nyní jsou ale v obrovském útlumu. Od poloviny září sehráli v Premier League jedenáct zápasů, v nichž se z vítězství radovali pouze jednou. Obrovským problémem pro domácí bude navíc absence Wilfrieda Zahy. Bez své opory Crystal Palace prohrál všech 13 (!!) posledních zápasů, jedenáctkrát vyšel navíc gólově naprázdno.

K tomu se vyjádřil i Roy Hodgson: "Každá kletba musí být prolomena a toto je další příležitost, jak tu naši ukončit. Je to prostě fakt a já na to takto musím stále odpovídat, dokud bez něj nevyhrajeme. Wilf nedal tolik gólů, ale to hlavní je, že se potřebujeme zlepšit ve skórování. Nejsme především defenzivní tým. Musíme začít dávat góly a někdo se musí předvést a začít je dávat," pronesl zkušený anglický lodivod.

Leicesteru ukončil šestizápasovou neporazitelnost před týdnem Tottenham. Proti Foxes se prosadil Son a Alli. Leicesteru se ale venku obzvláště daří. Co do získaných bodů je na soupeřových hřištích stejně úspěšný, jako na King Power Stadium, devětkrát v řadě se mu navíc povedlo skórovat. Klíčem k úspěchu Lišek v tomto ročníku je fakt, že neztrácí body z horšími týmy. Desetkrát se utkali s mužstvem, které bylo v době výkopu v tabulce pod nimi, a ani jednou neprohráli. Důležitý bude pro Leicester vstup do zápasů - ten se mu totiž opakovaně nedaří a během první čtvrthodinky inkasoval v sezóně již pětkrát.

Poslední utkání proti Crystal Palace znamenalo pro Lišky potupu, manažer Claude Puel to okomentoval takto: "Byl to pro nás špatný den. Teď je jiná sezóna, jiný zápas a pro nás to nebude odveta. Je důležité zůstat správně koncentrovaní na tento zápas a naši hru, protože potřebujeme udělat další krok v naší hře."

Domácí budou postrádat zraněného Bentekeho a vykartovanou dvojici Tomkins, Zaha, Leicester má zase pochybnosti o startu Chilwella a Vardyho.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Kelly, Sakho, van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojevic, Meyer - Townsend, J. Ayew
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Fuchs - Mendy, Ndidi - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.20 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Newcastle United  (sobota 16:00)
Přestože letošní ročník anglické Premier League stále ještě není ani ve své polovině, ligová tabulka se již nyní po šestnácti kolech rozdělila na tři oddělené tábory. Týmy Huddersfieldu s Newcastlem se nacházejí v té vůbec nejméně lichotivé skupině vespod, kterou pravděpodobně čeká ve zbytku sezony tuhý boj o záchranu, a tak má vzájemný duel těchto dvou klubů punc "šestibodového" zápasu.

Domácí Terriers se pokusí utnout sérii tří porážek v řadě za sebou, která je odsunula až na první sestupovou osmnáctou příčku. Sobotní vítězství by svěřence Davida Wagnera posunulo přesně na úroveň Newcastlu a obrýlený kouč Huddersfieldu své hráče vyzval k přetavení bojovných výkonů v bodové zisky. "Uděláme vše pro to, abychom po sobotním zápase měli stejně bodů jako Newcastle. Musíme najít způsoby, jak jim nadělat potíže a omezit jejich silné stránky. Po našich zápasech si lidé obvykle pochvalují předvedený výkon, ale už ne výsledek, který si zasluhujeme. To musíme změnit."

Významnou ztrátou domácích je absence klíčového záložníka Aarona Mooye, jehož zranění kolene vyřadí ze hry až do února. Mimo hru zůstávají také Tommy Smith, Danny Williams, Abdelhamid Sabiri a poslední zápasový trest si odpykává karetní hříšník Steve Mounié. Do hry by se naopak mohli vrátit Terence Kongolo, Jonathan Hogg a Philip Billing.

Newcastle má za sebou snový měsíc listopad, v němž zprvu sbíral jedno vítězství za druhým a manažer Rafael Benítez si po právu odnesl ligové ocenění manažera měsíce. Z posledních tří kol však Straky posbíraly pouhopouhý bod a znovu se nachází nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Kvůli vyloučení v posledním prohraném zápase s Wolverhamptonem bude Mapgies chybět DeAndre Yedlin a také zranění Lejeune, Fernández a Shelvey, zatímco Fabian Schär se po krátkodobé absenci může znovu vrátit na hřiště.

Jelikož se jedná o střetnutí vůbec nejhorších ofenziv celé ligy, gólová smršť se jeví jako velice nepravděpodobná. Domácí se dokonce musí nadále potýkat s tristní bilancí velké nuly v kolonce vstřelených branek klubových útočníků, zatímco v zápasech Newcastlu padlo vůbec nejméně branek ze všech anglických prvoligových celků.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Kongolo - Durm, Bacuna, Hogg, Billing, Lowe - Pritchard - Depoitre
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Lascelles, Schär, Dummett - Diamé, Ki - Ritchie, Pérez, Atsu - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.07 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (sobota 16:00)
Chce se říci, že to nejtěžší v tomto týdnu má již Tottenham úspěšně za sebou a nyní již stačí pouze potvrdit roli favorita. Spurs totiž dotáhli v Lize mistrů do konce svou malou "mission impossible" v podobě ukořistění druhé postupové příčky, když na půdě slavné Barcelony vybojovali klíčový bod a pokračují tak v milionářské soutěži i během jarní vyřazovací fáze. Nyní se však tým Mauricia Pochettina musí bleskově přeorientovat zpět na domácí soutěž, kde jej ve Wembley čeká Burnley.

Dobrou zprávou pro severolondýnský klub je zlepšující se zdravotní stav celé ředy hráčů, kteří v posledních týdnech laborovali se zdravotními neduhy. Šanci nastoupit v sobotu mají dle Pochettinových předzápasových prohlášeních Kieran Trippier, Juan Foyth, Serge Aurier i Davinson Sánchez, jenž se na trávníku objevil naposledy na začátku listopadu. Po vypršení trestu za vyloučení v prohraném severolondýnském derby s Arsenalem se navíc může na trávníku znovu objevit i další obránce, Jan Vertonghen. Mimo hru tak napevno zůstávají pouze Mousa Dembélé a Victor Wanyama, přičemž i jejich kondice se zlepšuje a před nabitým vánočním programem tak tottenhamští sbírají síly.

Jelikož se Spurs nacházejí na třetí příčce s pětibodovou ztrátou na čelo tabulky, burcuje Pochettino ke snížení zmíněného manka na čelo. "Cítím před zápasem s Burnley ještě větší motivaci než u těch předešlých, neboť můžeme zmenšit naši vzdálenost od Liverpoolu s Manchesterem City. Být v takovéto pozici je ohromná motivace a doufám, že to všichni cítí stejně."

Zatímco loni prožívalo Burnley fotbalovou renesanci, a dokonce si vydobylo sedmou příčkou účast v předkole Evropské ligy, letos se tým Seana Dyche neoddiskutovatelně trápí. Až poslední kolo doma proti Brightonu přineslo vytoužené utnutí dvouměsíčního čekání na ligové vítězství a těsné udržení nad sestupovými příčkami. Vedle možné absence Stevena Defoura a Johanna Berga Gudmundssona bude sobotní duel obzvláště speciální pro Aarona Lennona, jenž valnou část své kariéry strávil právě v bílém dresu Spurs.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Vertonghen, Alderweireld, Davies - Sissoko, Dier - Moura, Eriksen, Lamela - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, Brady - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.25 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Zatímco skutečnou lahůdku sedmnáctého kola si Premier League schovává až na neděli, kdy dojde k vždy prestižnímu duelu Liverpoolu s Manchesterem United, o den dříve bude jedním z nejzajímavějších zápasů anglické ligy střetnutí Bournemouthu s Wolverhamptonem. Oba celky totiž holdují ofenzivnímu, líbivému fotbalu, který jim doposud přináší úspěch v podobě postavení v horní polovině tabulky, byť aktuální forma se zdá být jednostrannou záležitostí.

Zatímco Wolves se v posledních týdnech dokázali otřepat z nečekaných ztrát proti Cardiffu a Huddersfieldu, když si mimo jiné dokonce vyšlápli na favorizovanou Chelsea, svěřenci Eddieho Howea po výtečném vstupu do sezony aktuálně bojují s bídnou bilancí pěti porážek z posledních šesti kol, přičemž ta poslední od Liverpoolu byla nefalšovaným debaklem. "Chceme nastoupit a uložit zápas s Liverpoolem k ledu," vrátil se Howe ke krutému výsledku 0:4. "Vánoční zápasový program pro nás bude velmi důležitý. Víme, že teď můžeme najet na vítěznou vlnu, takováto období mnohdy definují celou sezonu."

Rozdíl mezi oběma týmy je v tabulce pouze jediný bod a šesté místo se musí oběma táborům jevit na dosah, obzvláště když jeho držitele, Manchester United, čeká zmíněné derby na Anfield Road. Domácí se těší takřka celému zdravému kádru s výjimkou levého beka Jonnyho, jenž se teprve čerstvě vrátil do tréninkového procesu, zato Bournemouth se musí vypořádat hned s několika dlouhodobými absencemi, neboť Lewis Cook po vážném zranění kolene přijde o celý zbytek sezony a o mnoho lépe na tom s vlastními kolenními zraněními nejsou ani Dan Gosling a Adam Smith. Dobrou zprávou je naopak návrat nejlepšího střelce Cherries, Calluma Wilsona.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Vinagre - Gibbs-White - Jiménez, Jota
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Lerma, Surman, Fraser - Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.45 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.89 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.58 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC16133034:642
2.Manchester City16132145:941
3.Tottenham Hotspur16120430:1636
4.Chelsea FC16104233:1334
5.Arsenal FC16104235:2034
6.Manchester United1675428:2626
7.Everton FC1666423:1924
8.AFC Bournemouth1672725:2623
9.Leicester City1664621:2022
10.Wolverhampton Wanderers1664617:1922
11.West Ham United1663723:2521
12.Watford FC1663720:2321
13.Brighton & Hove Albion1663719:2221
14.Cardiff City16421015:3014
15.Newcastle United1634913:2213
16.Crystal Palace16331013:2312
17.Burnley FC16331015:3212
18.Huddersfield Town16241010:2710
19.Southampton FC1616913:309
20.Fulham FC16231116:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1125)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele