17. kolo
16.12.2018 14:30 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Chelsea uspěla v Brightonu

Chelsea úspěšně navázala na vítězný duel s Citizens a plný počet bodů si za výhru 2:1 odváží z Brightonu. V prvním poločase se trefili Pedro a Hazard, v tom druhém korigoval skóre March.

Po čtvrthodině Chelsea poprvé vystrčila růžky. Marcos Alonso se po kombinaci na levé straně dostal ke střele, pohotovým zákrokem mu ji ovšem zlikvidoval Ryan. Blues se dočkali o chvilku později. Hazard fantasticky potáhl míč vápnem a přízemním centrem přesně mezi obranou a brankářem našel Pedra, jenž už neměl sebemenší potíže a uklidil balón do prázdné brány.

Na straně druhé příliš příležitostí nebylo, za řeč stála snad jen Marchova střela na připraveného Kepu na začátku druhé třetiny utkání.

Udeřit tudíž mohla znovu Chelsea. Katastrofální přihrávku domácích vystihl Willian, pasem za obranu vyzval Hazarda, který si tváří v tvář brankáři poradil umístěnou střelou na bližší tyč. Pro belgickou hvězdu dvě gólové akce jeho týmu znamenaly, že v této sezoně již má na kontě 8 gólů a 9 asistencí. Na takhle vysoká čísla v součtu nikdo jiný v lize nedosahuje.

Podobně jako na začátku první půle se po hodině hry dostal k další ráně z rohu vápna Marcos Alonso. Tentokrát se Ryan mohl jenom ohlédnout, jenže pokus španělského obránce zastavila konstrukce brány. Po chvíli se díky zajímavé akci podařilo Seagulls vsítit kontaktní gól. Knockaert poslal od pravé postranní čáry velice dlouhý centr. Bernardo si jej našel a vrátil na malé vápno, odkud se Solly March nemýlil a připsal si první trefu v probíhajícím ročníku.

Po gólu se převaha přelila na stranu domácích. Fotbal to ale pěkný nebyl, kromě nakopávaných balónu úřadovaly emoce. Hráči Chelsea si tak připsali po delší době výhru na hřišti soupeře a osamostatnili se na čtvrté příčce, Brighton doma po téměř třech měsících vyšel naprázdno a zůstává na třinácté pozici.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, youtube.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
MCFC_8

Spat do reality...2:1

Reagovat
frederik

To se pozná ubožák,který žije ve svém světě reality .

Takže si počkej, určitě ještě nějaký zápas City pros..re.......pa

Reagovat
John Obi Mikel

0:1 (Hazard)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele