Premier League - souhrn 13. kola

24.11.2018, 17:56, aktualizováno 26.11.2018, 23:26
Komentáře a souhrny
Burnley prodloužilo v pondělí doma proti Newcastlu sérii bez výhry na šest. Arsenal zvládl důležité klání s Bournemouthem a drží se těsně za elitní čtveřicí. Svou roli plnili bezezbytku favorité - Manchester City vyhrál s přehledem na West Hamu a Liverpool ve Watfordu. Zaváhal naopak Manchester United doma s Crystal Palace, Tottenham ve šlágru přehrál Chelsea...

Burnley FC - Newcastle United 1:2

26.11.2018 21:00

Góly: 40. Sam Vokes - 4. Ben Mee (vl.), 23. Ciaran Clark

Když už se zdálo, že má Newcastle na samém dně tabulky namále, přišel listopad a vše je rázem jinak. Tým Rafaela Beníteze totiž všechny tři ligové zápasy v předposledním měsíci roku vyhrál, nyní i na půdě Burnley, díky čemuž se posunul vstříc klidnému středu tabulky a katapultoval španělského kouče do role favorita na ocenění manažera měsíce. Burnley naopak pokračuje ve výkonech, které jsou pouhým stínem loňské krasojízdy, a blíží se čím dál více pásmu sestupu.

Základ úspěchu položili hosté již v samém úvodu utkání, které začalo o půlhodinu později kvůli ošetření a hospitalizace Eddieho Wolstenholma, zodpovědného za kontrolu rozhodčích, jenž v hráčském tunelu krátce před původně stanoveným výkopem zkolaboval. Hned ve čtvrté minutě se po standardní situaci dostal k ráně zpoza šestnáctky Federico Fernández, jehož ránu nešťastně tečoval Ben Mee do horního růžku branky, kam se Joe Hart natahoval marně.

Burnley na brzký inkasovaný gól zareagovalo vlastní aktivitou, jenže Woodovu štiplavou ránu zvládl Martin Dúbravka zpacifikovat a sotva minutu nato efektivní Newcastle udeřil podruhé. Nakrátko rozehraný roh přinesl Magpies ovoce, neboť Ritchieho prudký centr jemně tečoval Ciaran Clark a míč zapadl přesně k zadní tyči. Hráči Newcastlu v tu chvíli na koni a zdálo se, že do přestávky by mohli vedení dokonce ještě navýšit, avšak pět minut před koncem zničehonic udeřili ze vzduchu také Clarets. Dlouhý nákop Meeho našel na hranici pokutového území Sama Vokese, který šokoval hosty v čele s Dúbravkou excelentní hlavičkou. Do přestávky pak mohlo být pro Benítezovu družinu ještě hůře, kdyby si Dúbravka nepočíhal na další Woodovu tvrdou ránu.

Také po změně stran měl lepší nástup do hry Newcastle, jenže tentokráte Straky nabídnutou šancí trestuhodně pohrdly. Po dobré práci Yedlina se Matt Ritchie zjevil sám necelý metr před prázdnou brankou, a přesto k nevíře všech přihlížejících poslal míč pouze do boční sítě.

Burnley tak stále zůstávalo na dostřel a aktivní Wood se nadále pokoušel pálit z každé aspoň trochu slibné pozice, ovšem střelecké štěstí mu nepřálo. Když pak hosté neskórovali ani deset minut před koncem, kdy střídající Joselu po povedeném brejku napálil brankovou konstrukci, pokračovalo drama až do samého konce. Nakonec si však příznivci Newcastlu mohli oddechnout a nelitovat neproměněných šancí, neboť Vokes v nastavení poslal svou hlavičku příliš vysoko a Mapgies tak z Turf Moor berou všechny body za výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town 0:2

25.11.2018 17:00

Góly: 6. Aaron Mooy, 74. Aaron Mooy

Není žádným tajemstvím, že svěřenci Davida Wagnera mají problémy s ofenzívou. Vždyť v posledních dvaadvaceti zápasech se jim podařilo pouze jednou vstřelit více než jednu branku. Ale dnes se Terriers prezentovali naprosto odlišným stylem hry. Byli aktivní, napadali a když se jim podařilo získat míč na kopačky, byli nebezpeční. Těžko by divák, který by je viděl poprvé, uvěřil, že se jedná o jednoho z hlavních adeptů na sestup a jejich protivník je týmem ze středu tabulky.

Hosté se ujali vedení již po šesti minutách. Doherty chytře počkal na nabíhajícího Durma a poslal mu balón do běhu. Německý bek našel svým pasem Mooye a Australan uklidil svojí střelou mlíč bezpečně k pravé tyči Patriciovy branky.

Huddersfield brzká branka nakopla a nechybělo mnoho a mohl vedení zvýšit ještě v první půli. Ale hlavičky Mounieho a Kongola neskončily v síti.

Hrdinou zápasu se pak ve druhém poločase stal Billing, sice nejprve nedokázal usměrnit svou střelu zpoza vápna mezi tyče, ale pak vykopl míč letící po kontaktu s Jiménezovou hlavou do branky.

Mexický forvard dostal šanci potrestat obranu Terriers znovu, jenže se asi zalekl vyložené šance a místo střely volil přihrávku na nikoho.

Na druhé straně se objevil před Patriciem Pritchard, ale portugalskou jedničku Wolves nepropálil.

Když už to začínalo vypadat, že Wolves převzali definitivně iniciativu a jdou si pro vyrovnání, povstal znovu Mooy.

Umístěným přímým kopem ze 73. minuty rozhodl o vítězství Terriers, kteří tak opustili pásmo sestupu a budou doufat, že se jim konečně podaří sbírat body.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 1:2

25.11.2018 14:30

Góly: 45+1. Joshua King - 30. Jefferson Lerma (vl.), 67. Pierre-Emerick Aubameyang

Série neporazitelnosti Arsenalu pokračuje, a to rovnou vítězně. Kanonýři navzdory dalšímu matnému vstupu do utkání vyválčili na půdě Bournemouthu všechny body za výhru 2:1 a před nadcházejícím vrcholem podzimu v podobě severolondýnského derby s Tottenhamem se drží svým rivalům z čela tabulky na dostřel. Bournemouth si naopak i přes sympatické představení připisuje třetí prohru za sebou.

Unai Emery sáhl ve snaze zvrátit neuspokojivé výsledky před reprezentační přestávkou k razantním změnám a proti Bournemouthu tak vyběhla sestava bez Mesuta Özila v rozestavení s třemi obránci. Ani to ale slibované zlepšení nepřineslo a úvodní minuty patřily jednoznačně domácím. Již po sedmi minutách se po zmatcích v pokutovém území Arsenalu podařilo prosadit Davidu Brooksovi, jehož radost ale záhy zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího, byť opakované záběry toto rozhodnutí nepotvrdily.

Arsenal se sice zpočátku směrem dopředu trápil, ovšem krátce po Brooksově neuznané trefě mohl jít přesto do vedení. Ztrátu Bournemouthu ve středu pole mohl potrestat Lucas Torreira, jehož přízemní rána překonala Asmira Begoviće, ale odrazila se zpět do hry od jeho pravé tyče a dorážející Iwobi již skákající míč neukočíroval.

Po dvaceti minutách ale Kanonýři přece jen začali hru vyrovnávat a několikrát zahrozili především po levé straně skrze Seada Kolašinace. A právě po jednom z pasů bosenského beka se Arsenalu podařilo jít do vedení, byť s notnou dávkou štěstí. Kolašinacův přízemní centr totiž nešťastně zasáhl Jeferson Lerma a Begović byl na nečekanou ránu vlastního spoluhráče krátký.

Arsenal tak sahal po vůbec prvním poločasovém vedení v sezoně, ale ani tentokráte se londýnský klub nedočkal. V první minutě nastavení totiž Bournemouth podnikl bleskový kontr po Iwobiho ztrátě míče v pokutovém území Cherries a na konci lahůdkové akce se ocitl volný Joshua King, jenž suverénně obstřelil Bernda Lena a ranou pod břevno stanovil po první půli stav 1:1.

Po změně stran již hosté měli podstatně lepší nástup a přišpendlili Bournemouth hluboko na vlastní polovinu, k přímému ohrožení Begovićovy brány se ale Arsenal dlouho nedostával. Až po hodině hry měl po Lermově zaváhání gól na kopačce Aubameyang, ale z hranice šestnáctky pouze přestřelil.

Pár minut nato se už ale gabonský forvard dočkal. Rychlou kombinaci ve středu pole vyšperkoval Alex Iwobi brilantní průnikovou přihrávkou pro nabíhajícího Kolašinace, jenž si přihrávkou Aubameyangovi před odkrytou branku připsal druhou asistenci odpoledne.

Inkasovaný gól přinutil Bournemouth vylézt z obranné ulity a hra se znovu přelila na polovinu Arsenalu, který přešel ke strategii rychlých protiútoků. Jeden takový měl po dobré práci Aubameyanga zakončit Mchitarjan, ale sám se špatným dotykem vytlačil z výhodnější pozice a ani slibnou akci řádně nezakončil. Na opačné straně měl vyrovnání na kopačce střídající Stanislas, jenže míč zpod nohou pouze usměrnil špičkou kopačky do Lenovy náruče.

Když pak šest minut před koncem smolař dne Lerma parádní ranou zdálky pouze orazítkoval Lenovu pravou tyč a německý gólman si poradil i s hrozícím vlastencem po Fraserově rohovém kopu, přežil Arsenal to nejhorší a může slavit důležitou výhru 2:1. Kanonýři se tak drží v kontaktu s čelem tabulky a na třetí Tottenham ztrácí před nadcházejícím severolondýnském derby ztrácí pouze tři body. Bournemouth si naopak navzdory solidnímu výkonu připisuje třetí porážku v řadě a v příštím kole jej ke všemu čeká výjezd na půdu Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 3:1

24.11.2018 18:30

Góly: 8. Dele Alli, 16. Harry Kane, 55. Heung-min Son - 85. Olivier Giroud

V Premier League už jsou jen dva neporažené celky. Chelsea v londýnském derby vyhořela, podala ostudný výkon a zcela zaslouženě podlehla 1:3 Tottenhamu který se tak díky sobotnímu výsledku posouvá na třetí příčku tabulky. Kohouti podali jeden z nejlepších výkonů sezóny a o osudu celého duelu rozhodli už za 55 minut.

Tottenham do utkání vlétl jako hurikán a už po čtyřech minutách musel poprvé zasahovat Kepa, když lapil nebezpečnou hlavičku Kanea. Po osmi minutách hry už však byl zcela krátký na hlavičku Alliho, který si naskočil na prudký přímý volný kop Eriksena a neomylně rozvlnil síť. O pár chvil později se po parádní kombinaci s Eriksenem dostal za záda hostující obrany Son, jeho volej však skončil nad hostující brankou. Po dalším rychlém protiútoku Son hravě obešel Rüdigera, Kepu však překonat nedokázal.

Po patnácti minutách se ke slovu dostali také hosté - Kanté našel ve vápně Hazarda, kterého poněkud nepochopitelně zezadu skolil mladík Foyth a měl obrovské štěstí, že sudí Atkinson nenašel odvahu k odpískání pokutového kopu.

Tottenham však zůstával jednoznačně lepším celkem a o chvíli později přidal druhý zásah - to ze střední vzdálenosti napřáhl Kane, jeho střele nepochopitelně uhnul Luiz a zkoprnělý Kepa již nedokázal vůbec reagovat. Na třígólový rozdíl mohl zvýšit Alderweireld, jeho zakončení z malého vápna však perfektně vychytal Kepa. V nastaveném čase zahrozil Son, i jeho přízemní ránu však Kepa zvládl zlikvidovat.

Po 55 minutách hry bylo o vítězi rozhodnuto. Alli přesným pasem nastartoval Sona, který hravě předběhl Jorginha, stínujícího Davida Luize obešel jako kužel a přesnou střelou rozvlnil síť potřetí. V samém závěru už jen po centru Azpilicuety korigoval Giroud, na víc se však Chelsea nezmohla.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 1:1

24.11.2018 16:00

Góly: 15. Glenn Murray - 79. Jamie Vardy (pen.)

Hosté nastoupili do zápasu bez Jamieho Vardyho, který musel z důvodu zranění zůstat pouze na lavičce. Jeho místo v základní sestavě tak zaujmul Okazaki.

V 15. minutě se znovu ukázalo, jak důležitý je Glenn Murray pro výběr Chrise Hughtona. Murray opět využil svého odhadu na vzdušné míče a našel si centr, který se snášel po rohovém kopu Knockaerta do vápna. Samotné zakončení bylo pro tak zkušeného útočníka jako Murray rutinou. Hráč Brightonu se tak svým sedmým gólem v sezóně zařadil v tabulce střelců po bok takových jmen jako Aubameyang nebo Sterling.

Návrat hostů zpět do hry uťalo vyloučení Jamese Maddisona po dvou žlutých katách během pár minut. První obdržel za faul na útočícího Knockaerta a o chvíli později se poroučel do útrob stadionu za nasimulování pádu.

Leicester se dokázal z šoku probrat až ve druhé půli, když Puel vyslal na hřiště Vardyho. Ten se obratem zapojil do hry a ve vstřelení vyrovnávací branky mu zabránil až zákrok Duffyho za který obránce domácích obdržel žlutý kartónek.

Kvalitu hry značně ovlivnil silný déšť a fotbalové umění, tak bylo nahrazeno bojovným výkonem z obou stran. V 78. minutě neudržel nervy na uzdě Kayal a přejel Iheanacha ve vápně. Střídající Vardy se postavil k penaltě a jak u něj bývá zvykem, s ledovým klidem proměnil.

Obě mužstva pak sahala po vítěství, ale ani Iheanacho, ani dříve se provinivší Kayal nedokázali vsítit druhý gól pro svůj tým.

Utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Southampton FC 3:2

24.11.2018 16:00

Góly: 33. Aleksandar Mitrović, 43. André Schürrle, 63. Aleksandar Mitrović - 18. Stuart Armstrong, 53. Stuart Armstrong

Na Craven Cottagge se střetly týmy, které nutně potřebují body. O jejich nouzi vypovídá samo konečné skóre zápasu. Londýnský celek Southampton přetlačil 3:2 a opět potvrdil, že v této sezóně není problémem nedostatek vstřelených gólů proti soupeřům, ale spíš propustnost jeho obrany.

Skóre otevřeli hosté, když se po centru do vápna a následném závaru před bránou dostal k zakončení Stuart Armstrong a střelou na dlouhou nohu překonal brankáře domácích Segia Rica. Netrvalo to dlouho a přišla odpověď Fulhamu. Po rychlé a povedené kombinaci domácích se k zakončení hlavou dostal nejlepší střelec Aleksandar Mitrović a z malého vápna se nemýlil a srovnal na 1:1.

Po rychlém uvolnění Ryana Sessegnona a jeho přímočaré přihrávce se k zakončení dostal německý záložník Andreas Schürrle a nekompromisně otočil stav utkání ve prospěch domácích na 2:1. Do konce poločasu hosté už nestihli zareagovat a do kabin tak oba celky šly za stavu 2:1 pro domácí Fulham.

Na začátku druhého poločasu hosté chytili druhý dech. Stejně jako první gól, vyrovnání měl opět na starost Stuart Armstrong. Po přiťuknutí míče na hranici velkého vápna se nerozpakoval a překonal McCarthyho podruhé v utkání, tentokrát tvrdou střelou do pravého horního rohu.

Fulham zápas však nevzdal a v 63. minutě se naposledy v utkání ujal vedení. Po prodloužení centru z pravé strany Ryanem Sessegnonem se opět dostal k míči Mitrović a z první udeřil do protipohybu brankáře. První zápas na lavičce Fulhamu tak Claudio Ranineri hned přetavil ve vítězné utkání a může tak být s výkonem svých nových svěřenců plně spokojen.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 0:0

24.11.2018 16:00

Góly: -

Manchester United ztrácí další body! Po mdlém výkonu doma jen remizoval s Crystal Palace a partě Joseho Mourinha se tak zase o něco vzdálila vidina čtvrté příčky. United v základní sestavě již mohli počítat s Pogbou a Lukakem, ani tyto dvě hvězdy však ofenzivní snažení svého celku nikterak výrazně nevylepšily.

V první velké příležitosti se po nahrávce Matiče ocitl Martial, pod tlakem dotírajících obránců však nedokázal pořádně zakončit. Na druhé straně vystrašil celý Old Trafford Zaha, který napřáhl z dobrých 25 metrů a utěšenou ranou jen těsně minul branku domácích. Po dalším rychlém brejku stanul tváří tvář španělské jedničce Patrick Van Aanholt, v zakončení však selhal na plné čáře a míč poslal o dobrých pár metrů vedle pravé tyče.

Těsně před poločasem se o slovo zase přihlásili United - Young se u postranní čáry odpoutal od svého strážce a přízemním centrem našel Lingarda, jehož střelu bravurním zákrokem zneškodnil Hennessey. Poslední akce první půle přinesla branku, byť neregulérní. Po přímém kopu Milivojeviče dopravil míč do sítě Kouyaté, který se už už radoval, když v tom jeho oslavy přerušil správně zdvižený praporek asistenta na pomezí.

Totožná situace se odehrála i na startu druhé části, tentokráte ale v opačném gardu. To střelu Ashleyho Younga pohotově dorazil Romelu Lukaku, jenže stejně jako Kouyaté měla jeho radost jen krátkého trvání, jelikož při vstřelení branky využil svého ofsajdového postavení. Dvacet minut před koncem se do další výborné příležitosti trochu se štěstím proháčkoval Townsend, svou ránu však opět nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

A když na druhé straně mířila rána Martiala jen do boční sítě, rozešly se oba týmy smírně 0:0, což pro domácí znamená další výraznou komplikaci.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 0:3

24.11.2018 16:00

Góly: 67. Mohamed Salah, 76. Trent Alexander-Arnold, 89. Roberto Firmino

Ačkoliv výsledek působí jednoznačně, rodil se postupně a více než 60 minut zápasu bylo skóre 0:0.

Domácí začali aktivně. Již ve druhé minutě se jim podařilo vstřelit branku. Radost Deulofeua ale utnuli rozhodčí, kteří odpískali ofsajd. Liverpool rozhodně v posledních střetnutích s Watfordem neměl problém střílet branky. Dnes se ale ve finální fázi trápil. Forster si poradil nejen s centrem Shaqiriho, ale zlikvidoval i šance známé trojice Mané, Firmino, Salah.

Brankáři se nenudili, na druhé straně musel krotit Pereyrovu střelu Alisson. Byla to frustrující první půle pro oba týmy. Ani jedna z šancí nepřinesla branku a stav 0:0 neodpovídal předvedené hře.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 56. minutě se po právu dožadovali penalty, když Hughese fauloval Robertson. Sudí Jon Moss, ale zůstal chladný. Frustrace Hornets se zdvojnásobila o deset minut později, když otevřel skóre zápasu Mo Salah. Maného přihrávka z levého okraje vápna našla sbíhajícího egyptského útočníka a ten procedil míč za Fosterovy rukavice.

Hrou Watfordu to otřáslo a Liverpool trestal. Alexander Arnold zahrál bravurně přímý kop zpoza pokutového území a zvýšil na 0:2. O zdramatizování zápasu se poté postaral Jordan Henderson. Zbytečným faulem na půli si vysloužil druhou žlutou a mířil předčasně do sprch. Ale ke štěstí kapitána hostí si jeho spoluhráči i v oslabení dokázali vítězství pohlídat.

Dobře vyřešený protiútok, který táhl po levé straně Robertson skončil až u Maného střely, kterou ještě stačil Foster vyrazit, ale na Firminovu dorážku nestačil. Brazilec se tak prosadil teprve podruhé v posledních patnácti zápasech a bude doufat, že opět dokáže navázat na svou formu z minulé sezóny.

Liverpool si tak odváží tři body a zůstává na druhé příčce v tabulce.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 0:4

24.11.2018 16:00

Góly: 11. David Silva, 19. Raheem Sterling, 34. Leroy Sané, 90+3. Leroy Sané

Manchester City se nachází ve velkolepé pohodě, což v sobotu na vlastní kůži pocítil také West Ham, který od svěřenců Pepa Guardioly schytal tři branky již v prvním poločase. V samotném závěru ještě přidal čtvrtý přesný zásah Sané a Citizens tak stále drží společně s prvním místem také ligovou neporazitelnost.

Hosté poprvé zahrozili už po pár vteřinách hry, když z úhlu napřáhl záložník David Silva, přízemní střelou však rozvlnil pouze boční síť. Po jedenácti minutách ovšem byl tento španělský hráč úspěšnější - to k němu propadl tečovaný centr Sterlinga a z malého vápna již dokázal balón protlačit do sítě. O dalších osm minut později se hosté radovali podruhé - to se na levé straně uvolnil Sané, který poslal parádní střílený míč napříč malým vápnem, který si na zadní tyči našel Sterling a z několika metrů jej sklepl do sítě.

Poté se do hry dostali také Kladiváři - nejprve Arnautoviče ve výborné pozici vychytal Ederson, o pár momentů později tento brazilský brankář vyzrál i na ránu Antonia. Galapředstavení hostujícího celku pak po půl hodině dokonal Sané, který využil parádní kombinace svého týmu. Nejprve našel Fernandinho senzačním pasem za obranou Sterlinga, který se neukvapil a chytrou přihrávkou oslovil na malém vápně volného německého záložníka, který si dotírajícího obránce filigránskou zasekávačkou posadil na zadek a zakončoval v podstatě do prázdné brány.

Krátce po změně stran mohl čtvrtý zásah přidat Sterling, tentokrát byl ale úspěšnějším mužem Fabianski, který si na své konto připsal výborný zákrok. Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Antonio, který tentokráte dokázal překonat Edersona, jeho radost však přerušila tyč. Závěrečnou podobu výsledku tak dal v nastaveném čase Sané, který do sítě napálil centr Jesúse.

Více informací k zápasu

Everton FC - Cardiff City 1:0

24.11.2018 16:00

Góly: 59. Gylfi Sigurdsson

V sobotu 24. listopadu odpoledne se setkaly celky Evertonu a Cardiffu. Od začátku byl favorit jasný, Everton se stále drží v první polovině tabulky, zatímco Cardiff bez přestávky bojuje o přežití v nejvyšší anglické fotbalové lize. Cardiff však chtěl navázat na dobré výkony z posledních utkání a Everton tak body neměl dostat zadarmo.

Zápas dlouho nepřinesl žádné větší vzrušení, oba dva týmy hrály zodpovědně a nepustily soupeře do prostorů, které by znamenaly ohrožení branky. Až ve 29. minutě se středopolař André Gomes dostal po rohovém kopu a po šikovném uvolnění ve vápně ke střele z úhlu, která ovšem skončila pouze na boční síti hostů.

Další příležitost Toffees přišla ve 40. minutě, kdy se po přímém volném kopu Sigurdssona dostal k hlavičce z ideální pozice nejlepší střelec Evertonu Richarlison, který však v přímém ohrožení brány mířil pouze doprostřed, kde byl připravený brankář Etheridge.

I druhý poločas začali aktivněji domácí, když se po chytré přihrávce Bernarda dostal do brankové příležitosti Sigurdsson, který už byl za úrovní brankáře Etheridge a mohl zakončovat, ale na brankové čáře pokus Islanďana vykopl Sol Bamba a stav tak zůstával nerozhodný.

Při další příležitosti se však domácí již nemýlili. Po šťastných odrazech se míč dostal k Theo Walcottovi, který se hnal sám na bránu soupeře. Jeho střelu Etheridge ještě stačil vytěsnit, na dorážku Sigurdssona byl však krátký a stav se tak měnil ve prospěch domácích - 1:0.

Po brance Evertonu se poprvé v zápase přihlásili o slovo i hosté, a to když se Camarasa pokusil o tvrdou střelu zhruba ze 30 metrů. Pickford ji však bez problémů vytěsnil na roh a žádné vzrušení se tak nekonalo. Když pak ani Lookman neproměnil svojí individuální akci, bylo jasné, že si Everton uhlídá tři body na domácím hřišti a udrží se tak na dohled předních příček.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City13112040:535
2.Liverpool FC13103026:533
3.Tottenham Hotspur13100323:1130
4.Chelsea FC1384128:1128
5.Arsenal FC1383228:1627
6.Everton FC1364320:1522
7.Manchester United1363420:2121
8.AFC Bournemouth1362522:1820
9.Watford FC1362517:1720
10.Leicester City1353518:1718
11.Wolverhampton Wanderers1344512:1516
12.Brighton & Hove Albion1343614:1915
13.Newcastle United1333711:1612
14.West Ham United1333714:2212
15.Huddersfield Town132478:2210
16.Crystal Palace132388:179
17.Burnley FC1323813:279
18.Southampton FC1315710:248
19.Cardiff City1322911:268
20.Fulham FC1322914:338

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (936)

Přidat komentář
niflheim

Už aby zase byla repre pauza.

Reagovat
Hai

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Najvacsia chyba tuto sezonu bolo otocit ten zapas proti Newcastlu uz mohol byt ten Portugalsky kkt prec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy:

- znovu skvelý stred obrany, Lovren spoľahlivo, VVD je najlepší stopér na sveta, dokonalý hráč,

- Alissonove zákroky,

- Trentova kopacia technika je výborná,

- Neúnavná motorová myš Robertson,

- Salah a Firmino sa trafili, Mané asistencia,

- bojovnosť Hendersona a dobrá defenzívna práca.

Mínusy:

- Shaqirimu po repre pauze, kde hral výborne, trošku ušla para, ale nevadí, bude ešte potrebný,

- chýba nám kreativita z hĺbky poľa, Henderson ani Wijnaldum ju nezabezpečia, na systém 4231 nemáme idealných záložníkov, napr. Wijnaldum aj Keita sa viac hodia do 433,

- síce viac kontrolujeme zápasy, ale chýba nám väčší pressing a dravosť, na druhú stranu, sme istejší vzadu,

- Alisson by nemal byť v rozohrávke taký bohorovný,

- Firmino by sa mal pohybovať viac hore, aj v prípade, že hrá desiatku, lenže to súvisí s tým, že chába výstavba od stredných záložníkov, potom Firmino chodí dole "vypomáhať" a často je táto výpomoc kontraproduktívna z hľadiska rozohrávky.

Reagovat
Nikikrew

Najlepsi stoper na svete

Reagovat
ďuriLFC

Ale on proste je. Aj podľa mna. Viem že sme neobjektívny ale proste v tomto niesme ďaleko od pravdy. Ten chlap je magický, ešte nikdy sok nezažil hráča tak veľmi sa blížiť dokonalosti. Modla. Chcem ho.

Reagovat
Infernoqt

Normálně bych nesouhlasil, ale podle mě je to jeho zásluha, že zvedl defenzivní činnost Holandska. Nejlepší na světě nevím, ale jeden z nejlepších bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tě poprosit, příště, až budeš chtít něco komentovat, vezmi si nejprve plakát VvD, udělej si hezkou 5 minutovku a pak teprve piš

Reagovat
avicii

Je

Reagovat
Minister

No momentálne veľa lepších stopérovi fakt nie je.

Reagovat
Svatej

A kdo je lepsi? Vsak dva velci adepti v Realu hrajou priserne a na Umtitiho nejde ani chvala, ale ani jeji opak. Zbytek je na podobny urovni, ale Virgil je nad nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dvojka z Juve je super a spolu sa bravúrne dopĺňajú, ale Chiello nemá takú rozohrávku a nevie kvalitne vyviesť loptu a Bonucci je zas slabší v súbojoch...

Reagovat
Kixi Syhimour

Navštiv někdy SA sekci, tam ti o Bonuccim řeknou něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nie, tak nič . Ale v LM, keď som ich videl, hrali výborne...

Reagovat
Svatej

Na ně jsem myslel a jejich velkou sílu vidim i ve schopnosti hrát jeden vedle druhýho tak, aby spoelčně rostli. Pokud by šlo o stoperský dvojice, tak bych mluvil přirozeně jinak, ale individuálně je pro mě Djik teď nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas.

Reagovat
Pinturicchio

Není pravda, Chiellini je vynikající sám o sobě a zraje doslova jak dobré víno, on je čím dál lepší ... s VVD nesrovnávám, nesleduju. Bonucci je lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lempl, to preháňaš...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Prvé dve idú a tretie nejde, v druhom pozične zaspal, to áno, ale skvelý pohyb útočníka treba pochváliť.. Prvé je nejaký skrat alebo čo . Ako, ja sa ho nechcem zastávať, ale často, keď som ho videl v LM, hral výborne. Chiello je lepší v bránení, to hej, na druhú stranu, Bonucci má výbornú rozohrávku a dlhé prihrávky.

Reagovat
Pinturicchio

On umí zahrát dobře a pak ten výkon pohřbí takovým failem, těch situací bylo letos snad šest nebo kolik ... dlouhé míče umí, pravda, viz teď proti MU, ale taky těch pokusů, co potřebuje na jeden takový.

Chiello taky nemá špatnou rozehrávku, jde sice víc na jistotu, ale zkazí málokdy ... to, že při tom vypadá jak paralympionik s protézama je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chiello ma naopak skvelou rozehravku na to, jakej budi drevenej dojem. On je nejlepsi stoper na svete snad uz 8 mozna 10 let, ne VVD, u kteryho muzes obcas cekat, ze zakiksuje, viz. zapas proti Cechum, kde zahral naprosto naivne a jinak jalovi Cesi si pres nej udelali snad 4 tutovky. Ale to byl jeste o 3 roky mladsi, zatim zraje jak to vino jak pises ty u Chieilla.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jak píšeš, působní dřevnatě, ale on tou rozehrávkou málokdy ten míč ztratí. On dřív ani ne tak kiksoval, ale občas si místo kopaček vzal cvičky a pak na tom hřišti bruslil a ne běhal.

Reagovat
smazaný uživatel

..a Bonucciho nesnasis za to, ze je to vymaz a nejsi u nej objektivni Jinak taky extraklasa-takovy videa s failama udelas na jakyhokoliv hrace, snad is Messim bys takovyho neco nastrihal kdyz budes sikovnej

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to máš pravdu, objektivní nejsem a ani se o to nesnažím, ale i přesto si myslím, že to mé hodnocení není daleko od pravdy. Mně jeho odchod nevadil, já v poslední sezoně byl pro jeho prodej, protože to jak se choval, nemělo obdoby (za všechny věci, co udělal, například ta hádka s Allegrim, za kterou pak seděl v LM na tribuně) ... a teď, když se vrátil jak spráskaný pes, mně dost irituje to, že má stejnou pozici v týmu, jako když odešel.

Co se těch videií týče, tak ano, možná takové video uděláš s každým hráčem, ale asi jen málo z nich tohle stihne v prvních 17 zápasech sezony.

Reagovat
Pinturicchio

... a taky si vem jeho výkony v AC, vždyť to byla katastrofa (a argument o nefungujícím týmu neberu, top stoper by měl zahrát dobře kdekoliv, neříkám nutně TOP, ale dobře jo.)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Counter

Záleží, jak to chceš brát. Jestli podle dlouhodobé formy, tak VVD zatím kolem a kolem nic moc nedokázal a slavní velkokluboví stopeři mají navrch.

Pokud podle krátkodobé formy, tak s takovým označením nemám problém, ale sám bych pořád řadil ještě výš takového Laporteho, který letos neudělal tolik chyb jako Van Dijk.

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte taží zo systému viac ako VVD z toho liverpoolskeho, Laporte je nahraditeľný, VVD nie, VVD je silnejší a je väčší líder. Hlavne VVD a nie systém postavil našu obranu na nohy, u Laporteho je to naopak. Chyby veľa VVD nerobí, hmm.

Reagovat
Counter

Neříkám, že jich dělá hodně, ale letos třeba proti ManCity zavinil penaltu a proti Arsenalu měl obří podíl na inkasovaném gólu. Nic to nemění na tom, že hraje famózně, a možná Laporte něco takového provedl taky, klidně ať mě někdo doplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel som napísal, systém a kvalitná záloha City, kde máš držiakov a skvelých kreatívcov, kt. vykonbinujú snáď každého. Toto všetko dáva stopérom City väčšiu slobodu a čas sa vyprdkať. LFC nie je taký dominantný tím na lopte. Nečudujem sa, že Laporte vyniká práve v City, on je stavaný pre Pepa obdobne ako Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykombinujú*

Reagovat
smazaný uživatel

VVD je asi tak nejlepší stopér na světě, jako dvojice Škrtel - Skriniar

Reagovat
Kopac

wow, kolko mas rokov, 10?

Reagovat
Teoretik

a to že vzadu je to často jeden na jednoho? plus mi nějak uniká přirovnání Laporteho a Piqueho. nicméně rozhodně netvrdím, že je Laporte nej stoper a obrana City by to bez něj nezvládla, souhlasím, že obrana Liverpoolu stojí na VVD a je to přirozený lídr, ale kvůli tomu a pár povedeným zápasů z něj dělat nej stopera světa? nějak v tom Liverpoolu poslední dobou blázníte, připomíná mi to loňskou situaci se Salahem.

Reagovat
fenixLFC

lonsku situaci so salahom? ze minulu sezonu to bol najlepsi hrac (nielen) PL?

Reagovat
icka

a jsme tady zas, ze mimo PL

Reagovat
smazaný uživatel

VVD je skvelý aj 1 na 1, on nemá slabinu, ako píšem ... Prirovnanie ti uniká? Skús si prečítať môj komentár ešte raz - systém - vyhovoval Piquemu v ére Pepa, tak isto vyhovuje Laportemu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chyb se ale nevyvaruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý robí chyby, VVD ich nerobí nadpriemerne...

Reagovat
Teoretik

Sorry jako, ale jestli má Pique k někomu z dvojice VVD/Laporte blíž, tak je to jednoznačně první jmenovaný. VVD by vyhovoval Pepkovi stejně jako Laporte by vyhovoval Kloppovi, to jsou top stopeři a už mezi nimi nejsou velké rozdíly, každý by je bral. Ale Laporte svojí rychlostí a mrštností Pepkovi prostě vzadu, kde se hraje jeden na jednoho, sedí víc než pomalý a neobratný Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique za Pepka nebol pomalý a neobratný a bol vhodný najmä kvôli rozohrávke, tak isto ako Laporte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte mi napadol jeden fakt, vo franc. repre je pred ním (každý z nich hrá ľavého stopéra v klube): Umtiti, Kimbembe, Sakho, Zouma a Rami (ten možno, neviem, či hrá ľavého alebo pravého), takže že by bol až tak skvelý?

Reagovat
Counter

Olo, je legitimní zpochybňovat, že je Laporte lepší než VVD, ale je naprosto uhozené zpochybňovat, zda je opravdu skvělý. To, že ho Deschamps doteď opomíjí, s tím nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to bolo uhozené? Po prvé, ani to nespochybňujem, po druhé, ukázalo by sa v inom systéme (vo francúzskej repre), ako na tom skutočne kvalitatívne je, viac, ako v systéme City, kt. mu je šitý na mieru. VVD pozvdihol o dve úrovne obranu LFC a aj Holandska, kde je kapitán. Škoda, že ho Deschamps nepovoláva do reprezentácie a prednosť majú v lige horší hráči ako Sakho alebo Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, škoda, že ho Didier ignoruje.

Reagovat
Maresma

Tak zrovna včera Laporte udělal hrubku, která taky mohla skončit gólem..

Reagovat
Counter

Tak to má pořád alespoň o jednu méně?

Reagovat
Maresma

Je to možný, nevím. Všechny zápasy ManCity jsem neviděl, jen sem chtěl poukázat na to, že chyby samozřejmě dělá taky. Tím ho ale nechci nijak podceňovat, letos je skvělej a sám sem tu nedávno psal, že je pro mě na druhém místě hned za Virgilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Může být.

Jinak myslel jsem to přirozeně v krátkodobým horizontu, zas tak krátkou paměť mít nechci.

Reagovat
Nikikrew

bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
Nikikrew

A čím je ako najlepší? Druha vec je ci to berieš z krátkodobého hľadiska alebo dlhodobého

Reagovat
smazaný uživatel

A v čom je teda dlhodobo Laporte najlepší?

Reagovat
cristiano.K.

on je ale boží od přestupu, to už není krátkodobé.

Reagovat
smazaný uživatel

+ v repre je absolútna špička a líder...

Reagovat
Counter

To jo, ale pořád to ještě není ani jeden celý rok.

Reagovat
icka

Reagovat
ADM

Tak Umtiti uz niekolkotyzdnov nehra v prvom rade.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ADM

No je to tak.. teraz nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

přesně , mě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna prave v tento moment ano. ale v jeden moment jim byl i mustafi minuly rok..

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi a nejlepsi stoper na svete jooo? tak mozna 20 sekund a Arsenal rozehraval odkop od brany a v ten moment moznaaaaaa

Reagovat
Kopac

bojovnost hendersona a dobra defenzivna praca kuzel a parodia na kapitana

Reagovat
Malresi

Kopať do neho zrovna dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac

a kedy? zachoval sa ako totalne decko co absolutne nezvlada. ma ZK, niekolko faulov a on ide hulakat na postranneho? neblazni

Reagovat
cristiano.K.

však on ani letos nedal příležitost do něj kopat. I ta druhá žlutá byla přísná za mě.

Reagovat
Malresi

Tak do Henda sa väčšinou kope kvôli tomu, že hrá alibisticky... Imho ale toto od neho Jurgen požaduje - hrať na istotu. Taktiež kvôli tomu, že sa na jeho pozíciu kúpil Fabinho. Neviem ako ostatní, ja ako fanúšik sa cítim istejšie keď hrá v základe Hendo namiesto Fabinha. Avšak ten akonáhle si zvykne na náš štýl a vyhrá sa, tak bude platnejší.

Reagovat
fenixLFC

tak nejak. plus aj ked hra alibisticky, tak furt to nie je na takej urovni ako wijnaldum. ked sa clovek zamera na toho, tak nepochopi aky zmysel ma, okrem toho, ze potrebujes 11 hracov na ihrisku. fabinho bude super, ale zatila straca lahke lopty a nepokryva spravne priestory. Na henda sa nadava, ale z tych troch je zatial najlepsi. a ked sa zamyslime aj nad ostatnymi zaloznikmi (keita a milner) tak prvy sa vie na to tiez kvalitne vysrat a druhy tuto sezonu nehviezdi. ale kritika bude furt len na henda

Reagovat
Malresi

K tomu Ginimu - podľa mňa vôbec nehrá zle, naopak v každom jednom zápase odvedie spústu čiernej práce - kopec toho nabehá a vybojuje a najmä je skoro neodstaviteľný od lopty. Jasné, tiež hrá alibisticky a jeho prínos dopredu je minimálny, čo je však opäť podľa mňa dané tým, že na tom ihrisku má od Kloppa iné pokyny.

Reagovat
fenixLFC

praveze s tou neodstavitelnostou od lopty nesuhlasim asi najviac. kolkokrat prave to ako sa necha odtlacit v suboji vedie k protiutoku...

Reagovat
Malresi

Tak tu sa asi nezhodneme. Ja si praveze nevybavujem, ze by Gini stracal loptu a az na zapas proti CZ vonku, kde hrali priserne vsetci, patril vzdy k tym lepsim. K protiutokom vedu najma straty Salaha a hlavne Maneho.

Reagovat
Kopac

tak ak to vidis takto, tak si futbalovo tupy ako poleno. gini je tuto sezonu suverenne nas najlepsi zaloznik. len ho nemozes stavat na 4-3-3, system ktory vyhovuje akurat tak milnerovi. na pozicii double pivota vynika, krytie lopty, klud, technika, rozhdzovanie lopt, neskutocna fyzicka...ach boze, venuj sa radsej sudoku

Reagovat
fenixLFC

coze? ved vacsinou lne vykracuje, priestor nevyplna, v subojoch sa casto necha dostavit. loptu rozhadzuje asi tak ze bude jednemu stoperovi alebo druhemu

Reagovat
Kixi Syhimour

není tupý jak polena, jen má jiné názor

Reagovat
smazaný uživatel

hej, hendo je najlepší záložník v LFC. Vidno, že tu s tebou vôbec nemá zmysel začínať debatu

Reagovat
fenixLFC

keita a fabinho budu lepsie, len to este nedokazuju v liverpoole. wijnalduma povazujem za horsieho a milner bol vlani lepsie ale tento rok to nie je ono. skus sa z tej zaslepenosti povzniest, pripadne mi niecim nazor vyvrat. zatila nie je moc cim. o wijnaldumovi sa tu bavime vyssie, fabinho ukazal v tych zapasoch co nastupil ze ma este medzery a keita po nadpriemernom vstupe celkom odpadol a je casto dost laxny

Reagovat
SCELO

henderson je najhorsi zaloznik LFC to je kamarat zial fakt..... fenix bolo by dobre aby si si nechal predpisat okuliare u tvojho ocneho, naozaj ich potrebujes....

Reagovat
fenixLFC

to je argument ako vysity

Reagovat
cristiano.K.

já zatím taky, na druhou stranu jsem si vědom toho, že Fabinho té pozici může do budoucna přidat i něco navíc.

Reagovat
Malresi

On to už v tých zápasoch, v ktorých hral od začiatku ukázal. Proti Arsenalu bolo ale pekne vidno, že takticky (pozične) na tom nie je tak dobre, ako Hendo a preto, keď je to možné Klopp uprednostňuje na tú pozíciu 6ky práve jeho.

Reagovat
fenixLFC

prvy, druhy a posledny minus spolu suvisia. shaqirimu nedosla para ale hral zo strany bohvie vobec preco. tym bol k hovnu aj on, aj zalohe chybala kreativita. a tym ze v zalohe sa nepohyboval, tak tam zas musel saskovat firmino. nehovoriac o tom ze takto nizko hral aj ked bol shaqiri v strede...

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri hral v strede málo v LFC a Klopp sa ho asi bojí dať do stredu, keď nepotrebujeme nutne dať gól, on by sa hodil do stredu na posledných 20-30 min. Z krídla sa aj tak vždy vzťahuje do stredu, nehral ani dnes zle, ale nešlo mu až tak dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy:

- ČK pre Hendersona, aspoň si ďalší zápas oddýchne

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy:

- ČK pre Hendersona, aspoň si ďalší zápas oddýchne a bude môcť hrať Keita konečne

Reagovat
fenixLFC

lebo keita predvadza teda famozne vykony

Reagovat
Kopac

kolko toho nahral? fakt radsej naprv rozmyslaj nez nieco napises

henderson je tu 8 rokov a nevie co ma hrat

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
fenixLFC

okej ty mi budes nieco hovorit ked povies ze henderson nevie co ma hrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a palec hore pre Kloppa, ktorý má dve stomiliónové posily na lavičke a hrá big capitano Hendo. Som zvedavý ako dlho si ešte budú musieť zvykať na ten Kloppov systém.

Reagovat
smazaný uživatel

...a proc nehraji Keita a ani fabinho? 120 mega vam sedi na lavicce, z Keity jste tady byli vystrikani celej rok co ste na nej cekali a on nehraje. Fabinho je uplne smesnej co sem ho v akci videl, naprosto se do LFC systemu nehodi??? furt je tu Manchester vysmivanej, ale vy kupujete za draho taky, lamete furt nejaky rekordy. Tomuhle uz chybi jen to, ze Alison zacne poustet goly z pulky a jeste ho vytlaci Mignolet

Reagovat
r.mrazik

Meli bychom koupit stopera...abysme mohli hrat konecne utocny moderni fotbal...

Reagovat
nani92

čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sandstorm

De Gea je klíčový.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

pán je znalec

Reagovat
Nikikrew

Smallingovy treba pridať na plate

Reagovat
smazaný uživatel

= dalsie 3 roky s Youngom a Smallingom

Reagovat
Infernoqt

Krásně United. Bod proti silnému Palace, nemůžu být spokojenější. Ještě pár takových zápasů a máme jistou záchranu.

Reagovat
Malresi

Dobrý tímový výkon, vyzdvihol by som najmä takmer bezchybnú prácu obrany, kde nebyť pošmyknutiu Lovrena a následnej šance Pereyru, tak je Watford za celý zápas bez šance. Dopredu to opäť žiadna fantázia nebola, no aj tak sa mi dnešný výkon páčil. Watford nie sú žiadny šupáci, doma obrali o všetky body Spurs a určite pripravia o body aj ďalšie tímy z top 4, o to je to víťazstvo cennejšie. Ťažko vybrať hráča zápasu, ale okrem tradične skvelého VVD a Robertsona hral konečne dobre aj Bobby, i keď opäť mimo svoju pozíciu... Radšej by som ho videl na hrote.

Reagovat
mimi_united

Najbližšie prestupové obdobie asi prebehnú riadne čistky v tíme

A treba nakupovať kvalitu a nie kvantitu

Reagovat
Infernoqt

To si nemyslím. Podle Woodwarda se nechystáme dělat žádné panic buys. Chce jen dlouhodobá řešení. Ta přijdou nejdřív v létě.

Reagovat
Kopac

kto by uz len k vam chcel

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme fakt sračky... Ta obrana, to je něco naprosto mimozemského.

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=0df4ZKHtPwk

po takomto videu to ani inak dopadnúť nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Snílci

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda pro liverpool, veril jsem ze letos je opravdu jejich rok , tuten mc je nekde jinde..

Reagovat
Switchback

To skóre Man. City slušnej masakr no

Reagovat
Counter

Hlavně v porovnání s ostatními. Aby byl rozdíl ve skóre mezi oběma Manchestery 36 branek po pouhých třinácti kolech, to je prostě šílenost

Reagovat
Mönchengladbach

Strašná ostuda pro United.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Ne. Hrůzostrašná hanba je, že United mají záporné skóre -1 Neuvěřitelné že tam ten Portugalec stále ještě kazí vzduch.

Reagovat
Sandstorm

A co teprve Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

bez se lecit

Reagovat
vladis271

Inak asi by som sa mal začať ospravedlňovať Swarleymu. City sú nechutní.,

Reagovat
Counter

njn, tragéd Guardiola si nikdy PL nepodmaní dominantním způsobem.

Reagovat
vladis271

ja si kopnem sám do seba a ty máš ešte potrebu robiť toto?

Reagovat
Counter

Samozřejmě, protože jsi tady do Guardioly opakovaně šil, jaký je to ubožák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

láká mě vsadit City, že vyhrají LM, ale nesmí dostat nás

Reagovat
Mönchengladbach

Vzhledem k vaší situaci ve skupině bych se té sázky nebál.

Reagovat
cristiano.K.

máme to ve svých rukou

Reagovat
Sandstorm

Emery > Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Podmanil, ale aspoň mu to trvalo dlhšie a prvú sezónu nezvládol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne sa mu klaniam za minulú sezónu, zbúral moju predstavu o 100 bodovej hranici.

Reagovat
Swarley

Hlavně zboural celou tu představu o tom, že se tenhle fotbal v PL neprosadí...to je podobné jak to, že by se v PL neprosadil Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to bylo jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa osobne to neprekvapilo, ale nečakal som až takú bodovú a gólovú dominanciu. Tých 90 bodov som bral ako magickú hranicu a Mourinhových 95 ako neprekonateľnú vec...

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
MCFC_8

neplačkaj...

Reagovat
Swarley

Může být, ale pořád panikarite totálně předčasně...úplně s přehledem se držíte...jako City je favorit, ale klidně to můžou posrat...

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
Zaschrona

Převaha obrovská, ale bylo to potřeba hrozně ubojovat, finální fáze dneska byla strašná. Cardiff by se mohl přejmenovat na Sol Bamba, to je tam snad jediný hráč, co snese přísnější měřítka. Vloni jsme akorát prohráli 1:4 se Saints a vyhodil se Koeman - letos se posouváme do top 6. 5 výher v sedmi zápasech, teď to jen udržet do klíčové části sezóny, kde nás čeká těžky los. Gomes fantastický výkon. Lookman musí do základu. A Keane a Mina taky fajn, Zouma bude mít těžké se dostat zpátky do základu. A za týden snad konečně body z Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

aké body?

Reagovat
Zaschrona

Za výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi pustim higlight a co dyne?

Reagovat
Zaschrona

Jako vlastně celou sezónu hodně solidní, vypadá jako velmi povedená posila.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Mastný Chobot

MU najhorší štart v lige za 28 rokov. José, všetci stojíme za tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

❤️

Ale pozor, abys s takovými stats nepřebral mou roli největšího hejtra.

Reagovat
cristiano.K.

stejně už jste domluvení

Reagovat
Sandstorm

Ty ses ale trapak.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes jim zacit fandit konecne

Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Inak Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

První gol byl luck a do té doby vyložené šance jsme neměli, jen pološance.

Vypadáme sice "nenažraně", ale Klopp měl fungující systém, hráli jsme krásně, dávali hodně golů. Udělali skvělé nákupy, kdy se vyloženě nepovedlo nahradit jen Coutinha. Ty puzzle stačilo jen dosadit a on to změní. Asi už to není náhoda, když 9/10 fanoušků má na to stejný názor, ale dokud jsou výsledky, tak to budu respektovat.

Reagovat
ďuriLFC

Mne to príde ako nejaký plán B toto vo hráme v súčasnosti . Aby sme neboli tak čitateľní. A zatiaľ to funguje a body to robí. Možno potom keď nám bude tiecť do topánok tak sa vrátime k tomu pôvodnému. Neviem , dúfam.

Reagovat
ďuriLFC

Chcel som tým povedať že minuly rok sme hrali zápas čo zápas all on. Hranu proste. Teraz mi to príde že nás tie zápasy stoja oveľa menej energie a je to oveľa kontrolovanejsie.

Reagovat
ďuriLFC

All in

Reagovat
cristiano.K.

já se s spíš bojím, že tohle je plán A. Kdybychom to střídali, tak neřeknu, ale tohle už je asi pátý zápas v řadě.

Reagovat
Malresi

Proti PSG doma sme hrali spôsobom akým sme hrali v minulej sezóne. To je asi jediný zápas čo si vybavím, inak je to furt o tom istom.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"Klopp měl fungující systém"... Jj, hrať riskantne a síce hrať bravúrne v ofenzíve, ale za to s otvorenou obranou a prestrelkami je fakt fungujúci systém, hráči po 60 minútach lapali po dychu, lebo vysoký pressing sa nedá hrať 90 minút.

Reagovat
cristiano.K.

tak zatím i tomto systému se dá brát jako fungující, když bodujeme. Ale herně to zdaleka není tak dobré a musí to vidět každý. Však klidně můžeme hrát 60. minut s Firminem na hrotě a pak to předělat tady do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

To Klopp skúšal aj minulý rok a dostávali sme góly, pretože údržbu hrať kvalitne nevieme, nevieme na špičkovej úrovni držať loptu, nemáme postavený káder na držanie lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

To tady jeste je nekdo kdo veri United? Nekdo koho se na to bavi divat? Bohuzel United je uz jenom klub kterymu jde jenom o penize. Jak rikal LVG v lete tak jsme jenom komercni klub a na rozdil napr. od Bayernu kde se fotbal buduje pro uspechy-trofeje. Nejvic me stve jedna vec a to ze to ma klub fakt u prdele a vysledky neresi, momentalne je pro klub priorita nejak udelat top4 mit prachy z LM, tam nejak pri velkym stesti se dostat do ctvrtfinale a spokojenost, penize budou. To ze pak v derby proti city vypadame uz fakt jako nekdo kdo se s City nemuze rovnat a herne je na tom tak v druhe pulce tabulky uz bohuzel nikoho nezajima. A kdo si mysli ze se to jen tak zmeni tak pochybuju, protoze jestli se postoupi ze skupiny LM, coz se asi stane tak je jistota ze se do unora/brezna nic nestane. Mourinhovi staci byt na 5.-7. miste v PL aby byl blizko sezoniho cile TOP4 a dokud tam bude sance tak se nic nezmeni. Ikdyz bych si dost pral aby se to zmenilo, protoze United maji par hracu, kteri by se s novým trenerem zvedli na jinou uroven a s doplněním kadru bysme mohli byt konecne konkurenceschopni. Po 5 letech je na to čas.

Reagovat
Sandstorm

Dokud nebude matematický jiste, že MU neudělala TOP 4, tak Mourinha nevyhodi. Což je smutné ptz cíl by měl být titul a ne nějaká TOP 4, což je cíl tak pro nějaký Arsenal. No holt dokud budou ve vedení lidé jako Woodward, tak si musíme zvyknout, že i Everton může být nad námi a vše je v pohodě.

Reagovat
cristiano.K.

100. pro José Mourinha

Reagovat
Sandstorm

Mourinho > Klopp.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Vydařený bod a důležitá remiza hráči byli unavení po repre přestávce a chyběl Shaw. WeStandForOurManager

Reagovat
AjaxFans

Kykyryky

Reagovat
Sandstorm

Arsenal příští rok zase EL. To už je normálně klub na úrovni Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceho soudis?

Reagovat
smazaný uživatel

..jestli myslis ten upadek ze slavy tak to neni podobny s vama, ale na to asi nenarazis

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Uklidní se chudáku, já vím není to ideální u vás ale tak zase trocku respektu by neškodilo. Arsenal jednoznačně jde nahoru a půjde ještě výš po dalších TW. To bych o United netvrdil

Reagovat
Mastný Chobot

vy ste Parma?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehral dnes Arsenal? Nebavi me to cekat, vsici sraci uz hrali...Tak snad Shaka od nas zitra hetrik at se muze mastny kokot s kantrem posrat ze se dari...

Reagovat
spider_8

Přijatelná prohra je asi to jediný, co jsme z tohohle zápasu mohli získat. Obecně ve velkých zápasech Sarriho skoro každý přejel a to jsme hráli většinou doma. Bída.

Reagovat
Counter

Spurs Série tří obrovských zápasů a oni na ten první načasují takovouhle fazonu

Reagovat
smazaný uživatel

už bobky vole?

Reagovat
Counter

Rozhodně.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Propleskni se a vzpamatuj!!!! Letos to bude kvalitní kuřecí vývar, jen co je pravda!

Reagovat
Nikikrew

Pff u nas musia prehrať keď tan osobne budem

Reagovat
smazaný uživatel

tak hype okolo čukotky definitivně splaskl a je vidět, že maj max o bitvu postíženejch s arsenalem a united o 4 flek, Tottenham,pullitr a ropa jsou jinde

Reagovat
Sandstorm

Tottenham jinde není. Ani Liverpool. Jinde je akorát City. Chelsea to zkusila, ale dokud Kante nebude hrát na svoji pozici, tak jsou bez šance. United mají TOP hráče, ale hrají jak průměrný Everton. Arsenal aspoň hraje na co má a nedělá že sebe něco víc.

Reagovat
LokoLFC

United mají top hráče? Vypiš je prosím, rád si počtu.

Reagovat
Sandstorm

Smalling, Young, Fellaini, Shaw, Matic, Herrera, Lindelof, Alexis, Bailly, Lingard... už ani nevím jak pokračovat, snad sem na nikoho nezapomněl. Ještě se mi líbí Rojo, Darmian a super talent McTominay.

Reagovat
fenixLFC

dobry trolling

Reagovat
Sandstorm

Ano moc okaty.

Reagovat
smazaný uživatel

me to blbne nahore tak nevim proc mas AFC na urovni Fiorentiny,mozna sem to prehlid...Me fakt zajma pohled dlouholetyho fanouska vymrdancu z Manchesteru co vzdycky kurvili trh? ? ? ?

Reagovat
SCELO

toto si vypisal tych top hracov hej ? tak mozno ten alexis, ostatok priemer a lepsi priemer.....

Reagovat
hona.kub

Kdyby tyto hráče vedl jiný kouč, tak TOP sou...

Reagovat
Pinturicchio

Šílený, jak se tím slovem "TOP" plýtvá.

Reagovat
hona.kub

toto je kvalitní názor a hodnocení aktuální situace v lize

Reagovat
kvasha16

az na to, ze na Kanteho triko neide ani jeden gol zo vcera

Reagovat
SpecialOne

a že hrál doposud Tottenham totální hovno nějak vyšumělo

Reagovat
smazaný uživatel

duležity jsou body

Reagovat
SpecialOne

Píšeš, že jsou jinde což nejsou

Reagovat
Sandstorm

Jsou v prdelui ako všichni ostatní.

Reagovat
SpecialOne

No jako vy zas ne

Reagovat
Sandstorm

My nejsme v prdeli, jen se nám zatim nedaří, protože nemáme top stopery a vedeni hází Josému klacky pod nohy.

Reagovat
Svatej

a mezi top tottenhamem a hype Chelsea je rozdíl momentálně dvou bodů.

Reagovat
Sandstorm

Ani v EL se jim nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon veľmi dobrý, ale to využívanie šancí...malo byť tak 6-1. Barkley ukázal znova viac ako Kovacic a Sissoko hrá posledné zápasy veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

za tyden NLD zivě na seznamTV s Hoškem a Šídlem

Reagovat
Sandstorm

Seznam ještě nezakazali po tom co jejich novináři udělali našemu premiérovi a ohrozili tak českou vládu?

Reagovat
Azazelo RD

Ne, ale prý je koupí Agrofert.

Reagovat
C-M@ster

Od Sorose...

Reagovat
Pinturicchio

... a financovat to bude Kalousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec toho frajera na Krym zavezli sami, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City s neomezeným rozpočtem a s Guardiolou jako koučem bude asi nepřekonatelná překážka pro Spurs - jinak bychom byli regulérně v boji o titul Doufejme, že se na nový stadion přestěhujeme co nejdříve a to nám dodá energii ke konci sezóny a o ten titul zabojujeme... Přeci jen 7 vítěství z 8 zápasů venku to je více než dobré a to nám ještě zbývá odehrát 14 domácích utkání! COYS!!! Nemluvě o tom, že se teprve dostáváme do top formy

Reagovat
hona.kub

Hráli ste dobře, vo tom žádná. Ale dnes naše obrana neuvěřitelně hořela, takže sme Vám to velmi ulehčili

Reagovat
vilp

Jinak ten presink Chelsea jsem fakt nechápal. Tam to stačilo přes zálohu prohodit jedním pasem a ten, kdo dostal balon, měl tolik času a prostoru s tím něco udělat... celá obrana Chelsea místo toho, aby měla útok Spurs pokrytý a rozebraný, od hráčů na metry daleko.

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Už jsme toho burana vyhodili?

Reagovat
Sandstorm

To si dřív zapálíš cigáro.

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujes si jak si jednoduchy?

Reagovat
Pride

Zrovna ty mu to tady piš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde reagovat, tak promin ale taky tomu nerizumis a vytvaris tady dlouhy vlakna. Me by nevadilo to dlouhy, ale ty ses uplne blbej podle tech diskuzi.

Kazdopadne ja se prisel zeptat na Xhaku, fanta hraci? dali byste mu ju?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim cecko? ne blade co je uplne blbej.....diky

Reagovat
Mastný Chobot

daj, určite, dobrý ťah

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

NECHUTNÝ KUŘÁK, nechápu co tam ještě dělá má charisma leda tak mopu z veřejných hajzlů na Václaváku. A to nechceš.

Reagovat
kvasha16

konecne si to mozes spokojne napisat.. to musi byt ulava po tych mesiacoch co?

Reagovat
Spalovač šancí

Proč jsou na tom v MU tak blbě?

Reagovat
masly008

to je řečnická otázka?

Reagovat
Sandstorm

To je neznalost situace.

Reagovat
Spalovač šancí

Částečně jo. Ale i přes všechny objektivní problémy by MU měl mít tak o 7-8 bodů více.

Reagovat
smazaný uživatel

tak di do pice, nadavat umi kazdej vole

Reagovat
smazaný uživatel

promin, bylo to spis na maslyho :)

Reagovat
spider_8

Co jsem viděl ty zápasy, které vyhráli, tak spíš o 7-8 bodů méně

Reagovat
smazaný uživatel

masly byl pro setrvani AW

Reagovat
masly008

né tak úplně,ale chtěl jsem někoho jiného než je UE

Reagovat
SpecialOne

Jak by řekl Matuš Bero, byli jsme celý zápas lepší a soupeři vyšli 3 brejky

Reagovat
nani92

A nechce sa vyhovárať, ale to Ihrisko bolo v zlom stave

Reagovat
SpecialOne

hlavně uprostřed hřiště, kde máme největší hvězdy Kantého s Jorginhem.

Reagovat
smazaný uživatel

na cem hrajete?

Reagovat
hona.kub

Gratuluju slépkám k vítězství, dnes nás porazil David Luiz svým otřesným výkonem, po kterém si zaslouží max tribunu...

Reagovat
Spalovač šancí

Giroud si dnes pokazil pečlivě budovanou image

Reagovat
PP

Tyyyy vole, to byl nářez.. Kohoutci je rvali na kusy od začátku a klidně to mohl být i bůr..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim ten tvuj porazeneckej pristup , KUNDO

a nejaky suchy trika sem si vytvarel snad pred 30 rokama, pico...

Reagovat
bbbauch

Wtf

Reagovat
mayday

Asi přebral

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Že to tady ještě někoho překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

...tak se tu nestylizuj suchy trika piiiiiiiiiiiiiico

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dlouho jsem neviděl něco tak odporného jako fanoušky River Plate. Hlavně, že si hrají na "upper class" klub.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to ta kunda COUNTER nepoznal, ano ses debile na spravne adrese...a cestou ti nalozim..

Reagovat
smazaný uživatel

VUBEC NEROZUMI FOTBALU CURAK D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: OFFICIAL: @FIFAcom (Infantino) has just told @TanoAngelici that if Boca do not play today, they will be disqualified. #Libertadores2018

Reagovat
smazaný uživatel

Infantino

Reagovat
Spalovač šancí

Muž na svém místě. Umí jenom vyhrožovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm co je to tady za show od kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

zas se ozral a vykypela jeho zluc, docela klasika od nej

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem si toho všiml už dřív, že má jistý "styl" příspěvků, ale dneska se rozjel

Reagovat
mayday

Akorát se ožral, pochcal a posral...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

2 ze 3 si trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za střízliva?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
mistr129

Reagovat
twelwer

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ondiis

Reagovat
mojmira

Reagovat
blade115

Ty góly dnes... Snad si Luiz přesto udrží základ, nemůžeme přece riskovat, že by se bez něj nebyla v kabině taková bžunda.

Reagovat
Coutinho10

až teď jsem viděl náš highlight a trochu to s tim 1. golem trvalo, ale nakonec se to zvládlo celkem podle skore dobře jsem rád, že se konečně trefil i Firmino, kterej to potřeboval a jediný, co nás asi bude štvát je, že City se jen tak nezastavěj

Reagovat
smazaný uživatel

pos.anej rafinha

Reagovat
Tolstobik

Mourinho porad manazer United???? Ach jo, chybi mi tyhle casy: https://www.youtube.com/watch?v=2ITQdCh852A

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý výsledok, zatiaľ najlepší výkon Tottenhamu v sezóne. Všetci zahrali nadštandard, až na Foytha. Veľmi neisté od neho, našťastie to Chelsea nevyužila až na ten gól Girouda, ktorého mal brániť práve Foyth. Son MotM, tesne za ním Sissoko. Neskutočné zlepšenie z jeho strany. Konečne nastupuje na CM, kde mal hrávať už od príchodu do klubu.

Inak West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kulych

Konečně jsme včera hráli v plné sestavě a hned to šlo vidět. Alli s Eriksenem spolu ze zdravotních důvodů letos ještě nenastoupili a Poche si mohl vybrat koho takticky k nim dosadí. Zvládl to na jedničku a Son kromě toho gólu oběhal neskutečné množství pressingu, což činilo Chelsea velké problémy.

Alli si zahrál zase na zmrdečka, ale pokud to omezí na pošťuchování, tak s tím problém nemám, jde na něm vidět hrozná touha vyhrát. Horší bude, pokud zase začne prasit, jako dříve (což se mu už delší dobu nestalo...).

Jinak Luis

A takticky Kanté úplně v lese. Nejvíc se mi líbila ta jeho skoro hlavička a několik centrů, co tam z rohu šestnáctky vyslal. Vtipné navíc je, že z těchto prostor se kolikrát dokázal vrátit i rychleji než Jorginho...

Reagovat
smazaný uživatel

i keď v plnej zostave sme ale nehrali, chýbal Trippier, Vertonghen i Rose, ktorý až do zranenia mal lepšiu fazónu ako veľmi neistý Davies. Otázkou je postavenie Dembelého, podľa mňa stratil svoje miesto v základe i svoju výkonnosť. Prepadol sa až na 4. miesto CM/DM za Diera, Sissoka a Winksa.

Taktické úlohy Kanteho v Sarriho Chelsea nechápem. Ak by hral na mieste Jorginha, 2. a 3. gol by sme pravdepodobne nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet souhla az na Bena. Nevim co s nim udelali na srazu,ale vcera byl o dost lepsi. Celkove se hraci vratili v mnohem lepsi forme, zejmena teda Ben a Dier. Na inter snad bude Jan ready, protoze Juan je zraly nas potopit nejakou zbytecnou pentli. Pripadne bych radeji vedle Tobyho zatahl Diera a Winksy do zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Foyth i tak nemože nastúpiť v LM, nie je registrovaný. Takže o starosť menej. Zápas proti Chelsea je ale pre Foytha skvelá skúsenosť. Snáď sa zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja su jantar,ještě mi to párkrát připomeň a třeba si to zapamatuju A ja nemam proti Foythovi nic, ale je to MUST MUST MUST win game a takova hloupa chyba by mohla prijit sakra draho. Jinak hraje dobre a jsem rad, ze dostava sance.

Reagovat
kulych

V plné sestavě jsem myslel dopředu. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem si hral Alli na zmrdecka? Jako pro yiddos tenhle zapas neznamena to co NLD, ale pro ten tym bych rekl, ze je to ten nejvyrocenejsi zapas sezony. Bylo tam dost tvrdych zakroku na obou stranach,nejake pozduchovani je prd. Zas z toho nechtejme balet.

Reagovat
kulych

No jak se tam tahal po odpískání s Jorginhem o balon... To je takovéto nasírací přidržení o pár sekund a pak se hned do někoho zbytečně pustí. Není to nic hrozného, ale prostě je to takový zmrdečkovský styl

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně jste si nad námi zasloužili vyhrát, nejvíc se mi líbil Son a Sissoko jak píšeš, ten mě překvapil a konečně předvedl to, proč jste ho kupovali, strašně silnej na míči. Pokud už má Dembele svoje nejlepší roky za sebou, je tohle dobrá náhrada si myslím, oba box to box a technika na úrovni, na jejich postavy. I když vás nesnáším, tým máte sakra kvalitní a vyvážený a čekal jsem tuhle sezónu jen kdy se zase rozjedete. Smůla že svůj top výkon jste si tuhle sezónu schovali zrovna na nás . Naopak my máme ještě hodně na čem pracovat a tenhle zápas to ukázal v jasných barvách.

Výhra zaslouženě Vaše, příště už vám snad naklepeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl vas prvni zápas co jsem letos videl. Jako dalo se čekat, ze sarriho Chelsea bude spurs sedet lip, ale tohle byl sok. Jako fakt nas to zastihlo v super formě a ctyrka Alli, Kane, Son, Eriksen spolu hrala letos poprvé, pokud se nemylim , takovy kolotoc uz ale dlouho nepamatuju. Hlavne teda Jorgino, Luiz, Kovacic vyli celkem strašidelní. Son, dele a harry meli každý sanci na hattrick. Byly tam uz driv naznaky, ze takova facka prijde, nebo blesk z čistého nebe?

Reagovat
icemike

V každém zápase pod Sarrim měl soupeř několik tutovek a z nějakého důvodu minuli. Na což ale často zapominalo, protože dopředu to šlapalo. Jenže góly přestáváme dávat a rázem je problém. Všechna čest Pochettinovi, připravil vás skvěle. První poločas jsme si ani nečuchli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

link na MOTD

Reagovat
Mates_Matesović

Ten River Plate Okamžitě zavřít na ten zápas stadion a pokuta jak sviň, vůbec bych se s nima nesral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle chutnalo líp jak pivko po týdnu na poušti. S touhle Chelsea, která se nezakope na vlastním vápně je mnohem větší zábava. Sarri

Reagovat
Cobra

Dnes ta výhra chutná ještě líp.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc to ho Edo este furt nevyhodil? co este bude treba urobit

Reagovat
Bayern +

Zostúpiť, to by bolo najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

To skor sa dockas u Bayernu

Reagovat
Bayern +

To asi nie, my titul ešte vyhrať môžeme, vy už asi ťažko.

Reagovat
bbbauch

Logic

Reagovat
Counter

Napsal to blbě, ale musí se nechat, že Bayern má bodově pořád blíž k titulu než sestupu, což se o MU říct nedá

Reagovat
Bayern +

14>9 všade na svete, no

Reagovat
smazaný uživatel

MU jen tak dal vy historici

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth si zrejme schováva veľkú výhru na zápas proti City a Liverpoolu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už otevřeně fandíš Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem im asi najviac zo súčasných tímov. Kane je u mňa #1 (minimálne tak ako Lampard), skvelá práca pod Pochettinom - spôsob akým sa dostali do európskej špičky, predvádzaná hrá, súčasný káder, atmosféra doma...fakt paráda. A ešte jedna podstatná vec - ako veľmi pomohol Pochettino anglickej reprezentácii. Neustále sa spomína Klopp a Guardiola, ale práve Poche má na tom podľa mňa najväčší podiel.

Treba ale dodať, že kým tam boli mená ako Paulinho, Soldado, a ďalší, tak mi Tottenham pripadal dosť nezaujímavý. Ešte predtým s Lennonom, Baleom a Crouchom to bolo fajn.

Otvorene fandím asi iba reprezentácii a PL celkovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta éra pod AVB nebyla úplně růžová to je fakt. No na druhou stranu přišli Eriksen, Verts, Hugo, Lamela... Spousta věcí byla na hovno, udělalo se dost špatných přestupů, ale taky se položil základ k páteři týmu. To bych AVB nerad zapomněl. Stejně jako Timmehovi nezapomenu, že dal šanci HK. I když to byl jinak naprostý diletant.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, urobili sa aj dôležité prestupy. Možno to bolo tým, že sa v tých časoch ešte nevyformovali lídri a tím nevedel získať nejakú tvár, bola to taká divná zmes hráčov.

A Sherwood to je snáď jediná pozitívna vec, čo sa mi s ním spája, že dal šancu Kaneovi.

"I was the biggest believer Harry Kane ever had, because I used to think he was a mix between Teddy Sheringham and Alan Shearer, both players I played with. It's a big accolade, but I think it's the right one." až sa mi nechce veriť, že to tak trafil práve on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

couro

Reagovat
Gunner14

Mustafi když vidí útočníka v 94 minutě u vápna: https://tenor.com/view/mustafi-arsenal-dance-party-deustchland-gif-12053603

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi prvym a siestym:

Premier League: 13 bodov

La Liga: 5 bodov

La Liga opat lepsia, ako vo vsetkom.

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

takže na začátku ligy byly všechny stejně, protože rozdíl byl 0?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Dobry svuj ukol si splnil.... ted se zas muzez vratit do sranda ligy sekce

Reagovat
Edgewalker

Jen pět bodů náskok na tragický Real? Barca

Reagovat
Counter

Tohle ti každý rozumný fanda Barcelony v pohodě opalcuje

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Na to ze Aubu vubec neumime vyuzit, je ta jeho statistika 8+1 famozni

Ted jsem zvedav na NLD, pristi tyden by to mohl byt zapas sezony

Reagovat
mr.Silver

Na to ze Aubu vubec neumime vyuzit, je ta jeho statistika 8+1 famozni

Ted jsem zvedav na NLD, pristi tyden by to mohl byt zapas sezony

Reagovat
Euphael

Jak bys ho vyuzil lepe?

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt je uplne odriznuty, nehrajeme vubec na protiutoky, ten prechod nam trva fakt neskutecne, on potrebuje mice do behu, bez Ozila to tymu moc nejde, a pusobi na te 9 jako lepsi Theo. Cisla ma super, cekam od nej jeste trochu vice v mezihre

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Auba v mezihře nebude nikdy skvělý.

Reagovat
mr.Silver

Skvely byt nemusi, staci to o trochu zlepsit

Reagovat
Mastný Chobot

ani on tomu ale moc nepomáha. Dnes to bol walcottovský výkon v zlom slova zmysle do gólu, od gólu hral ako vymenený, aktívny, silný. Snáď sa do NLD vyhecuje k takému výkonu.

Reagovat
Gunner14

Arsenal have now won as many away games in the Premier League this season as they did in the entirety of last season.

Reagovat
Counter

Stejný chaos jako pod Wengerem

Reagovat
Counter

Ah, tak ne stejný, ale horší.

Reagovat
Euphael

Ale porad se zkousi neco noveho... Wenger tam mel chaos 10 let a nebyl schopny si to poskladat, aby to melo hlavu a patu. Emery zkousi zatim.

Reagovat
Counter

Emery se s tím týmem pořád sžívá a hledá správnou sestavu i rozestavení, což mu nemám vůbec za zlé, protože sám vůbec netuším, jak z toho týmu vymáčknout maximum. Bude trvat aspoň pár přestupáků, než si to Emery utřídí k obrazu svému, momentálně to máme hrozivě (ne)vybalancované.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Pinturicchio

"Pár přestupáků"

Reagovat
Swarley

není kam spěchat

Reagovat
Pinturicchio

A jako alibi taky dobrý.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf však Emery momentálne dostáva z toho tímu úplné maximum, máme nahovno stopérov, labilného Xhaku, len jedno impotentné krídlo a opory už sú dosť staré (Kos, Mesut, Auba). Akože ten tím je fakt zle vyskladaný a pochopiteľne, že Emery bude mať kopu roboty s tým tímom ešte. A vzhľadom na finančné prostriedky, ktoré nie sú nič moc podľa všetkého, to nebude robota na jeden prestupák.

Reagovat
Pinturicchio

Pár přestupáků? Tak je buď úplný lempl Emery nebo ten, kdo se stará o přestupy ... a od vás fanoušků Arsenalu taky pořád není slyšet nic jiného než že nemáte peníze.

Se koukni na Juve, když přišel Conte - dvě sedmá místa, dluhy, bez LM, teprve nově otevřený stadion ... a byl z toho titul v první sezoně, navíc bez porážky ... a ve finančně nejsilnější lize světa, v jednom z největších týmů té soutěže na to potřebujete pár přestupáků? To je prostě OMG, LOL, WTF ... a alibi.

Reagovat
Lacko_Boh

Vaffanculo Pintu! my mu davame dva roky

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Mastný Chobot

Dobre hovoríš, v najsilnejšej lige sveta proti miliardami nadopovaným MC, MU, Chelsea a Liverpoolu by so šesťdesiatimi mega na takomto trhu titul neurobil ani herkules vyjebaný, to je asi trochu iné než hrať o titul s milánskymi mamlasmi.

Či akože čo je pointou tvojho príspevku? Že Conte je boh a Emery lempl, lebo nespraví titul s Arsenalom do roka a do dňa? Ok, teda

Reagovat
Pinturicchio

60 milionů na přestupy? Tomu prostě nevěřím.

Ano, point je, že Conte je bůh, ostatně, jako vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

"herkules vyjebaný" ta me poraži

Ako to tam vieš vsunúť a nenarušiť tým svoj príspevok, žasnem.

Reagovat
Lacko_Boh

Dominic je fajn.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Však právě, klasika

Reagovat
Counter

Jaké alibi proboha? Arsenal momentálně prostě není ve stavu, kdy může z fleku hrát o titul, bez ohledu na to, kdo jej zrovna trénuje. Top4 bude úspěch, dva roky po sobě jsme se tam nedostali a letos je to znovu našlapané.

Reagovat
Swarley

Obdobně tohle od vás už čtu tak kolik, deset nebo patnáct let? Hoďte tam koncepci jak v City, však kde je pořád problém...

Reagovat
Counter

Tak to asi čteš špatně anebo máš děravou paměť Třeba v sezoně, kdy vyhrál titul Leicester, by ti žádný fanoušek AFC neřekl, že top4 je úspěch nebo že se nejede na titul.

Reagovat
Swarley

Že bych si nepamatoval fanouška Arsenalu co útočí na titul? Takovou raritu?

Reagovat
Counter

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-301428/?forum=1#p7499442

Tady jsem mistrovsky zasibyloval, až mi samotnému padá huba.

Reagovat
Swarley

To je výkyv jako právě Lestr, co už vám v tu chvilku zbyvalo....teď už je to starý dobrý alibismus

Reagovat
Counter

A jako jak by sis to vlastně představoval? Že mám každý rok vyhlašovat útok na titul, přestože na ManCity ztrácíme desítky bodů?

Reagovat
Swarley

Najít jednoduchou koncepci, jak se z toho vymotat?

Reagovat
Counter

Nechápu.

Reagovat
Swarley

Tak nerozumím té přísnosti na ostatní a zároveň tu absolutní odevzdanost při hodnocení Arsenalu..nahodte koncepci jak v City a máte je za chvilku, co co jde..

Reagovat
Counter

Na ostatní? Přísný jsem tak akorát na MU, protože za poslední roky se ManCity s net-spendem blíží nejvíce a výsledek je neuvěřitelně žalostný. Jinak mi teda ukaž, kde jsem přísný na Spurs, kde jsem přísný na Liverpool a kde jsem přísný na Chelsea Ti všichni podle mě odvádí skvělou práci.

Arsenal šel v posledních letech dolů, neustále se všechno lepilo na poslední chvíli. Teď s novým vedením a novým trenérem to snad konečně půjde správným směrem, ale nejde přece předpokládat, že mávnutím kouzelného proutku budeme neporazitelní.

Reagovat
Swarley

Žalostný je, ale z pozice, kterou jsme si zasloužili a vybojovali....a vy můžete taky, mate prostor...místo obdivování falešných projektů a konstatování, že s Emerym to stejně nedáte...

Reagovat
Counter

Nechápu.

Co nedáme? Titul? Který jsme nedali nějakých patnáct let? Na tom je něco špatného, to má být důvod k nějakému vyhlašování neúspěchu a neexistující koncepci? Já budu spokojený, když se pod Emerym zlepšíme, vrátíme do Top4, budeme hrát hezký fotbal a sem tam vyhrajeme aspoň nějakou pohárovou soutěž. Kdyby se povedl titul, byla by to naprostá bomba.

Reagovat
Swarley

Já to právě nechápu. Kdo má peníze, může hrát o titul a komu to s nimi lépe sedne, má super koncepci. A tymy jako Arsenal jsou navždy omluveny a můžou jenom překvapit?

Reagovat
Counter

Ano. Měl zatím jeden, teď v lednu druhý (tam se asi nic dít nebude) a v létě třetí.

To už jsi natolik zdegenerovaný moderním fotbalem, že trenérům nejsi ochotný dát ani jednu sezonu k dobru, aby mohli upravit tým podle svých představ? U Swarlose to ještě pochopím, má přece jen tisícovku na krku a Mourinho mu straší ve věži.

Reagovat
Pinturicchio

Pod pojmem "pár přestupáků" si nepředstavuju přestupák, který už je za náma, jeden, který ani sám pomalu nepočítáš a další letní. Ale napsal si to šikovně, ze dvou budou čtyři, ze čtyř šest, atd.

Reagovat
Counter

No já nepočítám s tím, že příští sezonu pojedeme na titul, ale už budu mít na Emeryho větší nároky než letos.

Reagovat
Swarley

Jo jo, mne straší ve věži a par prestupaku není alibismus

Reagovat
Counter

No není. Když i Guardiolovi trvalo rok, než v našlapaném ManCity rozjel svůj válec, je demence čekat od Emeryho s horšími možnostmi okamžitý úspěch.

Jak píše oddy, Klopp v LFC to samé. Mourinho v podstatě celou kariéru operoval na principu první aklimatizační sezony a druhého ročníku plného úspěchů. Jenom v MU to jaksi nevyšlo

Reagovat
Swarley

Však já se jen přidávám k otázce, co je těch pár prestupaku, protože od posledního titulu je to kolem třiceti

Reagovat
Counter

Já upřímně nečekám, že Emery s Arsenalem vůbec někdy uhraje ligový titul.

Reagovat
Swarley

A mě to ani upřímně nijak nešokuje...

Reagovat
oddy

Stačí se podívat na Liverpool a Kloppa, taky ty současné výsledky nebyly hned a musel si kádr trochu přizpůsobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej kouka na Peaky Blinders, aby si zlepsil anglictinu, ale akcent mu tam prijde tezkej.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

videl si tých prvých 10 minút dnes?

Reagovat
Counter

jj, vůbec nerozporuju, že to byla tragédie Ale rozdíl je v tom, že to fakt bylo těch deset patnáct minut, ne celý zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

veď hej, vďakabohu

Reagovat
Nikikrew

njn ale pozri sa na Wengerove vysledky doma a Emeryho

Reagovat
Counter

Nevidím mezi nimi rozdíl. Jediná skutečná ztráta byla zatím akorát remíza s Wolves.

Reagovat
Nikikrew

Nevidis? Ta hra doma proti superom zo stredu tabulky je jednoducho nedostacujuca. Vyhry proti Everonu a Watforrdu bolo stastie, proti Wolves sme mali prehrat a jedine vykon proti Leicestru bol famozny. Za Wengera sme taketo zapasy hravo zvladali, pozri sa na tabulku spred roka a sam uvidis. Jednoznacne musime vylepsit hru doma, a to uz o tyzden!

Reagovat
Counter

Já myslel výsledkově, herně to slabší je.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Balans, nemôžeš mať všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

a pořád 5.

Reagovat
mr.Silver

Pristi tyden dostanete

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ondiis

Pozitiva - Emeryho příprava na zápas a volba formace a hráčů. Sokratis a jeho síla. Iwobiho progres. Beci. Výsledek.

Negativa - Auba je doklepávač pro mě jenom Mikiho výkon v útočné třetině a monkaS Mustafi

Bournemouthu nejde nepřát ... snad poberou nějaké body konkurentům o top4 a nechápu, jak mohli prohrát s Manu

Reagovat
Counter

U Auby jde o to, že je to jeden z nejlepších doklepávačů na světě, on má prostě na správné postavení/náběh čich jako málokdo a díky tomu bude sypat jeden gól za druhým, i když v mezihře tolik platný není. Loni za 1148 minut deset gólů, letos zatím za 1158 minut... taky deset gólů

Reagovat
PP

Jen do poločasu měl vést Bou 3:0.. Ve druhém se MU zvedli a vyrovnali hru.. Bohužel jasný remízový zápas prohráli poslední akcí zápasu..

Reagovat
Nikikrew

Vyhra je super, takticky sme to zvladli velmi dobre, to sa musi Emerymu nechat. Opat ale si myslim, ze sme mali to stastie ( najma v prvom polcase) ktore nam dopomohlo k 3 bodom.

Ak by Cherries vyrovnali asi by to isli na vrub trenera. Podla mna mal urcite nastupit Ozil tak od 65 min do unavenej obrany domacich kde by sme golom definitivne rozhodli. Nechapem fakt preco nehral, som zvedavy ci bude hrat v NLD.

Kazdopadne 3 body sme surne potrebovali, opat sa na tabulku lepsie diva

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně mustafi > sokratis

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Side

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

???

Reagovat
Pride

Klasický Manny, hlavně jít vždy proti proudu.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravds..

Reagovat
Pinturicchio

A i pravda musí napsat se s na konci, jen aby se lišil.

Reagovat
smazaný uživatel

pinturicchio, pinturicchio.. https://gph.to/2PSqlD9

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Strašne dôležité víťazstvo dnes, takéto zápasy sme pominulé roky strácali. Druhý polčas kvalitný, zodpovedný výkon od každého okrem Mkhiho asi, hlavne Kola po tom minulom zápase dnes zabral. Iwobi v druhom polčase bol tiež nonstop nebezpečný.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Holdini v druhom polčase masterclass

Reagovat
Lacko_Boh

tak genericky komentar az to boli

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokútek

Reagovat
Lacko_Boh

ty pičacinka :)

Reagovat
twelwer

Reagovat
Trand

Já tady Mikyho taky kritizoval, zas se ale musí nechat, že dobrým pohybem se dostal do několika šancí. To, že každej jeho dotyk s míčem byl utrpení už je věc jiná.

Reagovat
Mastný Chobot

on a Iwobi sú asi najfrustrujúcejší futbalisti, keď sú z formy, no ešte Xhaka, keď sa otáča pol minúty okolo lopty len aby sa jej nemusel dotknúť pravou nohou, sa s tým dá porovnať

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Ako sa tu niektorí hystericky vyjadrovali na (ne)formu Salaha a naopak honcovali nad životnou formou Hazarda, tak aktuálne Eden - 7 gólov (2 penalty) a Momo tiež 7 (žiadna penalta). Salah výborne ...

Reagovat
fenixLFC

jj nad tym som sa tiez smial

Reagovat
smazaný uživatel

...čiže si sa smial aj na svojej netrpezlivosti, že ...

Reagovat
fenixLFC

akej netrpezlivosti? ze hrame hovno neme suvis s porovnaim hazarda a salaha. skor som sa smial na tom, ako bol hazard vynasany a salah oznacovany za one-wonder star

Reagovat
smazaný uživatel

one-wonder star ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Čo z toho vyplýva? Salah bez formy = nadpozemský Hazard vo forme

Reagovat
Mastný Chobot

a Auba 31z, 20g dík, Arséne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

futbal nie je len o goloch

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "futbal nie je o góloch."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

zas Olo nepřeháněj.

Hate na Salaha byl neskutečně mimo, zvlášť pokud ho v přípravě a na začátku sezony limitovala ta ruka (nakolik se to protáhlo díky MS?), ale Eden měl na začátku sezony neskutečnou fazonu, kdy právě jeho výkony a schopnost z ničeho rozhodnout zápasy pomohly vytvořit hype kolem Sarriho, mít 23-25 bodů, nikdo ho neoslavuje. Nyní šel Eden dolů, nikdo jiný ho nenahradí, naproti tomu Salah je konečně 100pro fit a v porovnání se jejich hra vyrovnala.

Reagovat
Swarley

Perisic by je strčil oba do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield krásne 3 body

Reagovat
TerriersSKCZ

yoyo, krasa www.huddersfield.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Ako fandim od 99 united je milovany klub, 1x som zazil obdobie sucha ked prisiel Ronaldo,,2004 2005 2006 bez titulu, no ale tam sa budoval tim prestavba od odchodu Beckhama, bol som stoho troska nervozni ale tim zacal opat vitazit. ...teraz je obdobie tmy, trofeje okrem El Efl a Fa cup ziadne, prestavba asi na horsie, nechapem preco uz nevyhodia toho kolota Joseho. ...ale stale lepsie ako Loserpool ten nevyhral nic dlhe roky :) no momentalne sme tam kde oni minule sezony..sme definitivne na ustupe

Reagovat
Busby babes

rikat dove 2004-2006 obdobi sucha.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to čo už tu čítam...

Reagovat
nani92

Emery > Mourinho

Auba > Lukaku

Mustafi > Smalling

Arsenal > United

hanba

Reagovat
Euphael

Mustafi je horsi nez Skriniar

Reagovat
smazaný uživatel

skriniar > ramos

Reagovat
Busby babes

https://news.paddypower.com/football/2018/11/25/scott-patterson-mourinho-palace/?AFF_ID=21488

Bohuzel asi presny popis situace. Vedeni Mourinha neodvola, protoze zlatej padak a klauzule. A pokud by nahodou ty koule nekde nasli, tak co pak? Je otazka, jestli se do toho bordelu nekdo pozene v pulce sezony, kdyz muzou pockat na leto, to plati u tech volnych.

A u tech zamestnanych je asi naivni si myslet, ze by je soucasni zamestnavatele pustili v pulce roku...

Reagovat
SCELO

akych zamestnanych manazeroch/treneroch mas na mysli ?

Reagovat
Busby babes

vsak je to v tom clanku napsane. Pro me by byl idealni Howe a hodne lidi zas by rado Pochettina.

Reagovat
PP

ale hodně lidí by zase rádo nebylo..

Reagovat
Busby babes

to je od tebe hezky, ze fans Spusr pocitas mezi lidi.

Reagovat
PP

no nejen je.. Většina z fans ostatních týmů má radost, jak se plácáte v hovnech..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by mě zajímalo, prooč by si ěl Poche chtít takhle ohrozit kariéru. Bere u nás cca 200k/w to je 10m liber rocně. Kolik mu dáte, 300, 350? On i nepřijde zrovna jako týpek, co šňupe kokjn milionovým kurvám z prdele. Mnohem víc i připadá jako borec co miluje fotbal a chce být úspěšný. United nejsou pro něj v tuhle chvíli dobrá štace, stejně jako v létě nebyla dobrá štace Real. Proč by odcházel z takhle rozjetého projektu do toho vašeho bordelu? Kor poto, jak Woodward v létě podpořil Mourinha...

Reagovat
Busby babes

protoze je ambiciozni a my mu muzeme teoreticky nabidnout jeste o kus vic nez vy. Byl by asi jednim z nejlip placenych manageru sveta, neli tim nejlip placenym. Jaky ohrozit karieru? Sel by do jednoho z nejvetsich klubu sveta, nejuspesnejsiho klubu v anglii, ktery ted zaziva horsi obdobi a on by mohl byt ten, ktery ho opet dotahne na vrchol. Tech veci je pomerne dost.

Tim nerikam, ze by to udelal, nebo ze by nas neodmitl, ale rikat: proc by to delal a jeste psat o ohrozeni kariery? To mi taky prijde ujety. Kazdopadne jak se pise v clanku, nemyslim, ze je to realny v prubehu sezony, to by Levy proste neudelal.

No hele, me prijde jako docela ambiciozni. Byl v Sotonu, prisel vetsi klub a sel. Ted by se to jen opakovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne jsi me ty i cunt pochopil. Ja se neptám proc by mel chtit odejit ze spurs, ja se ptám, proc by mel chtit ted jit do united. Podle me si muzi v klidu počkat na lepsi laso-psg, juve, Real, případně city po pepkovi.

Proc ohrozit kariéru? Zeptej se Moyese A lvg. Bůhví, jak dopadne mourek

Reagovat
Busby babes

tak Moyes na to nemel. A pro LVG to byl jeho posledni job v kariere, coz sam rikal.

Vsak ano, jsem i vyjmenoval par duvodu, proc by pro nej United mohla byt lakava destinace.

Reagovat
Counter

Podle mě je MU lepší štace než PSG nebo Real. Řekl bych, že v MU je menší tlak na úspěch a větší trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já moc nevěřím tomu, že je Woodward s tímhle spokojený. Podle mě ten titul taky chce a řekl bych, že to bude mít pro příštího manažera nějaký deadline.

Tak titul s PSG by Poch udělal s prstem v prdeli, to je jasný jak dvě facky. LM je loterie s hrozivou konkurencí, Juve budiž příkladem. Ale na SF bych mu klidně věřil.

Real nebyla teď dobrý volba, ale oni budou mít jednu dvě sezóny na piču a pak se ty nároky po LM hattricku sníží.

Reagovat
Busby babes

tak to teda vidim situaci hodne jinak. Woodward zastupuje zajmy majitelu a mozna ho sere, ze se mu zacinaj lidi smat, ze ze 6ti let, co je ve vedeni 4krat nebudem v top 4, o titul se nehralo ani jednou ale na druhou stranu ho primarne zajimaji obchodni vysledky klubu a tam je spokojenej.

Ma reci o tom, jak jsme nejvetsi klub na svete, jak si muzem dovolit veci o kterych se ostatnim muze jen zdat a pak v lete utrati vic Fulham a Wolves. Me teda naopak prijde, ze vedeni ambice chybi a maji jen kecy aby uchlacholili fanousky ale realne jim staci LM a hlavne, ze se vydelavaj prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě prachy jsou hlavní. Úspěch generuje prachy. nemyslím si, že takový bussinesman by si to neuvědomoval. Bez trofejí si někteří fanoušci najdou jinou modlu. Jako děcka v Manchesteru, pokud nemají fotra kovaného mancuniana, tak asi v tuhle chvíli United fandit nezačnou... (já bych nezačal).

Reagovat
Busby babes

During United's quarterly conference call with shareholders, Woodward was asked if the improved performance in the Premier League this season had played a part in another bumper set of financial numbers for the world's richest club.

Woodward replied: "Playing performance doesn't really have a meaningful impact on what we can do on the commercial side of the business."

Reagovat
r.mrazik

tak se bude divit,az spadneme do takoveho divneho marasmu jako byl pred nedavnem liverpool

Reagovat
Busby babes

no prave na Liverpoolu je videt, ze ti fans zustavaji. vsak oni nevyhrali ligu 30 let a posledni pohar kolik, 10 -15 let zpatky? a fanousku maj porad jak nasrano.

Reagovat
r.mrazik

tak to byli takovi srdcari...kdyby ted nehrali pekne a nemeli uspech v LM,tak tu mladou generaci bude zajimat jiny klub

Reagovat
Busby babes

jako ze jedno nahodny finale udelalo rozdil? To myslim, ze takhle to taky nefunguje...

Reagovat
r.mrazik

uplny rozdil ne,ale ve finale byli a hrali slusny fotbal...myslim,ze jim to dost fanousku privedlo...

navic pokracuji dal v rustu...se koukni,jak nedavno pulka liverpoolskych mistnich zacala fandit city

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych teda rekl, ze ten hype okolo finale a hlavne Salaha a utocnyho fotbalu dela hrozne moc, dnesni generace je jina nez ta, ktera fandila klubu i kdyz se 30 let nedarilo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

dnesni generace je jina casto v tom, ze nefandi klubu, ale konkretnimu hraci aspon co jsem si tak vsimal. Bylo to videt i treba na tom prestupu Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, s tim souhlasim

Reagovat
Busby babes

ale jinak jsem i ten puvodni point myslel trochu jinak. Tyhle tradicni kluby si tu zakladnu vybudovaly a jen tak ji neztrati, i kdyz se jim momentalne trochu nedari. Poolu se nedarilo leta a jejich fanouskovska zakladna byla porad velka. U nas bychom snad museli spadnout aby nastal nejakej zasadni odliv. I proto jsem spis skeptik, co se vyvoje u nas tyka, protoze ta financni cisla jsou porad dobra, takze Glazerove si budou rikat: delame to dobre, porad to vychazi...

Reagovat
Svatej

LM udelala hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já netvrdím že zbankrotujete. Ale Liverpool před Kloppem a vlastně ani dnes rozhodně není taková finanční mašina, jako jste vy. Ale dalších 5 let tohohle shitu a už o vás jako o největším a nejbohatším klubu světa nebude ani zmínky. Ale to se asi nedozváíme, to se asi dřív zvednete.

Reagovat
Counter

V PSG je problém, že tam se s domácí dominancí počítá automaticky a klíčová je LM. Kdyby třeba PSG letos vyletělo ve skupině, což je klidně možné, tak mě nepřekvapí ani Tuchelův okamžitý vyhazov. Něco takového by MU prostě neudělalo.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze ta rozhodnuti s velkou pravdepodobnosti u nas nejsou delany proto, ze davame managerum vic casu, ale proto, ze nechcem platit odstupny. Moyes se drzel jen do te doby, nez bylo matematicky nemozny dat LM a tak se mohla aktivovat klauzule ve smlouve.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, no.

Reagovat
Busby babes

jinak samozrejme, ze tam jsou i ta negativa ktera zminujes, to je jasny. Ja ho zminoval jako jmeno, o kterem se mluvilo, ze bychom mohli mit zajem. Jestli je to realny nebo ne... to se uvidi. Ja bych teda nevsadil ani na jednu variantu.

Reagovat
Counter

Třeba chce v kariéře něco vyhrát.

Reagovat
Busby babes

to dilema, zastat se united nebo si udelat srandu ze Spurs...

Reagovat
Counter

To je právě ideální, protože nejde udělat krok vedle

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašne sa mne nepáči tento názor : jak Woodward v létě podpořil Mourinha...

Murko si naťahal 11 hráčov ( 11!) Bailly, Ibra, Miky, Pogba, Lindelof, Lukaku, Matič, Sanchéz, Dalot, Fred, Grant. Okrem Granta a Dalota malo ísť všetko do základu a ako to dopadlo ? on nevie pracovať s hráčmi.

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jj, presne tak se tu argumentuje u vsech manageru, kdyz chteji vylepsovat svuj kadr... oh wait. ne, to se nedeje.

Takze ne, tohle leto vedeni Mourinha nepodporilo, zustali jsme 19 bodu za city a utratili v lete mene nez oni a taky min nez Fulham, Everton (ten utratil vic nez my druhe leto za sebou), Wolves a par dalsich... Navic pak Woodward sel do novin a navykladal jim ajkej je Mourinho pitomec, ze chce stopera. Jo, to nam v tom srpnu desne pomohlo.

Reagovat
r.mrazik

to rekl Eda akorat pravdu...!

mourek do te doby cele leto fnukal a brecel...

stejne tu idiotskou naladu pritahl on sam a polozil zaklady te mizerie...

Reagovat
vodka

jednoznačně

Reagovat
Counter

njn, přivedli jste jen brazilského reprezentanta za 50+ mega a portugalského talenta za 20, s tím se nedá konkurovat. Obzvláště když pak prohrajete s týmy jako Derby, West Ham nebo Brighton. Všechno kvůli slabé podpoře Josého.

Reagovat
Busby babes

no, vuci City neda, kdyz privedli hrace za vic i presto, ze skoncili o parnik pred nama. Rozhodne tohle leto neukazalo, ze by vedeni melo ambice letos titul vyhrat. Pak jeste CEO vystoupi a podrazi verejne managerovi, kteremu par mesicu pred tim prodlouzil smlouvu, nohy prvni den nove sezony... krasnej signal smerem do kabiny to vyslalo a vysledek ted taky vidime uz pul roku... kdyz hraci hraji kdyz chteji, protoze proc, kdyz Mourinho tu stejne dlouho nebude, coz nam vedeni dalo najevo v lete... Uzasne jsme to leto uhrali. Ale to vy nevidite no. btw neco podobneho se stalo City, kdyz oznamili Pepka pul roku dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic pak Woodward sel do novin a navykladal jim ajkej je Mourinho pitomec, ze chce stopera. - Murko si tam dotiahol 2 Bailly, Linde plus ďalších 3 mal Jones, Small, Rojo - nikoho nepredal. Čiže káder má 5 stoperov tak kurva načo budem ťahat do kádru 6 ? ktorý team má 6 stopérov pričom každý ma nato aby hral základ. Čiže tvoje decko má 6 dinosaurov mineš na ne penáze a kúpiš dalšie lebo chce ? Takto to nefunguje nikde. Ak teda chcel mal sa najpr 3 zbaviť ak teda tvrdí že nemajú kvalitu.

a City si krásne priviedlo kúsky puzlle ktoré chýbali - Murko si vyžobral jebnutého Alexisa kde na jeho pozícií hrajú 3 iný hráči, nebol potrebný a zobral 500k týždenne. Lebo on vie pracovať len s hotovými hráčmi.

Reagovat
Busby babes

no a co, ze privedl dva mlady stopery? chtel jeste jednoho zkuseneho, vedle ktereho by ty dva mladi mohli vic vyrust. Staci kouknout treba jak Lindelof hraje vyrazne lepe vedle zkuseneho stopera v repre.

To, ze se nikdo neprodal je jen vina Woodwarda. Ten je za prodeje zodpovednej. Co sli v lete reporty tak Mourinho byl ochotnej pustit vsechny tri jmenovany, plus treba Darmiana.

Kadr ma 5 stoperu... no ale jakych. Ukaz mi velkoklub, ktery ma kvalitou takove stopery jako my? Kdyz nejzkusenejsi Smalling, ktery by teoreticky mel obranu tahnout by si v jeho soucasne vykonnosti v zadnem jinem velkoklubu nekopl a i do repre Southagate radsi bere stopery z Brightonu a podobnych tymu...

City si krasne privedlo kusky ktere chybeli... jo, treba celou obranu za 300 mega no. Ale chapu, to tam je ten pristup: kdyz to nevyjde, nevadi koupime nekoho jineho, nazyvano koncepce, u nas by to bylo rozhazovani.

Reagovat
fenixLFC

praveze ten pristup ,,nevadi ked nevyjde, kupime niekoho ineho'' chce aplikovat najma mourinho. city pod guardiolom to spravili len u brava. zvysok sa chytil, mozno preto, ze si pep vybera hracov do svojej koncepcie, nie ako mourinho len tych, tkori maju najvacsi ohlas uspesnu sezonu a podobne. (mkhi sanchez...). city minulo obrovske peniaze na to, ze maju kazdy post zdvojeny naprosto neskutocne, hracmi ktorym styl sedi a hracmi, ktori ten tim budu posuvat dalej aj po odchode pepa. mourinho? vyhodil obrvoske sumy na to ze mu nefunugje skoro nic. za 30 mega ste doviedli stoepra ktoreho sa chcete hned zbavit. 30 megoveho mkhiho ste poslali do hajzlu a nahradili sanchezom. ibra riesenie na rok, matic tiez bude najblizsie v haji...takze okrem toho ze su vam tie peniaze k hovnu tak aj tak to budete musiet znova cele obmienat. A to chcel mourinho dalsieho velmi perspektivneho hraca ktori sa hodi do mnohych stylov v perisicovi to ze mourinho bude budovat kader ktory nebude perspektivny a ktoreho jedinym ucelom je zahrat tych par sezon co tam bude mour bolo jasne, ale on vybudoval kader ktory nie je schopny zahrat ani v jeho dobe....vy nerozhadzujete, vy vyhadzujete peniaze z okna, spalchuejte ich do zachodu...

Reagovat
Swarley

není pravda, že jsou peníze k hovnu a musí se celý kádr obměnit...musí se překopat obrana, ale do zálohy a ofenzivy je to tak max o dvou hráčích, zbytek prostě kvalitu má...a to je rozhodně posun oproti tomu, jak to bylo před pár lety...jen by právě byla obrovská chyba, to teď ještě nechat Mourinha rozm-dat a nechat si utéct Pogbu, DDG nebo Martiala...

Reagovat
r.mrazik

hehe...tak nakonec prej jenom Bravo...

mahrez nic moc, ilkay nic moc, danilo ulet, nolito ulet...

zas tady delat ze city nejaky scifi neni treba ze jo

Reagovat
fenixLFC

nolito bol za pellegriniho, ilkay mahrez hravaju, danilo hral vlani skoro celu sezonu...

Reagovat
r.mrazik

Jej...Že hrajou není měřítko...záleží i jak ze jo

Reagovat
Counter

Mahrez hraje dobře, Danilo je solidní záplata za Walkera.

Reagovat
r.mrazik

kolik stali dohromady? 90 mega liber?

Reagovat
Counter

Asi tak nějak.

Reagovat
Busby babes

zapomnel jsi na Lukaku, pogbu, Lindelofa, Freda, Baillyho nebo Dalota, kteri tu budou i po Mourinhovi. Ale kdo by to resil...

Reagovat
fenixLFC

freda som spominal, baillyho sa chcete zbavit nehovoriac o tom ze kvoli nemu place mourinho ze potrebuje dalsieho stopera, rovnako ako lindelof. dalot ani nehrava. takze z tych vasich slavnch nakupov je to pogba a lukaku, wow

Reagovat
bbbauch

Baillyho se chceme zbavit?

Reagovat
bbbauch

Dalot byl zranenej jakou dobu a ty jeste napises, ze nehraje uz dost prosimte, vypadas potom jak debil

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Jardim

Reagovat
vladis271

ved má dostať 100 mega v januári na prestupy nie? To je jeden špičkový stopér, čo nie je zas tak veľa.

Reagovat
Busby babes

jj, budem celej leden nahanet nedostupneho Varane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

jj, ten clanek BBC jsem sem daval cely par dni zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

a liky vychyta dj..

Reagovat
smazaný uživatel

zivot neni o likoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(pokus?)

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

frajer strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(pokus)

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som ho bral do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ten tlak by ho podľa mňa zošrotoval. Na jeho mieste si počkám na niečo ako Everton, Spurs (ak by prišli o Pocheho)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Amos

Toho jsem chtel do Arsenalu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal konečně vyhrává i ty nehezké zápasy,v minulých letech tomu tak nebylo,teď k tomu "jenom" přidat vítězství v těch zápasech s top mančaftama...Uvidíme co s tím Unai udělá.Jinak Lerma to trefil famózně...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo bolo na tom dnešnom zápase proti Bournemouth nehezké? Arsenal prakticky dominoval od začiatku do konca a svoju výhru si zaslúzil.

Reagovat
Mastný Chobot

dominovali sme v druhom polčase a aj tam sme mohli 2x inkasovať úplne ľahko, prvý bol viacmenej vyrovnaný. Bournemouth hral výborne, bol to určite jeden z ťažších away zápasov.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

Pisem odborny clanok v ramci svojho PhD. studia ohladom Fantasy Sports Games.

Ak sa tu najdu hraci nejakych Fantasy Sports games of Fantasy Premier League, atd. tak by som bol velmi vdacny ak by ste mohli vyplnit tento 3 minutovy online dotaznik:

https://www.surveymonkey.com/r/CGZTMYD

Ak nie ste fanusikovia Fantasy sports games, tak tento link mozete kludne ignorovat.

Dakujem velmi pekne za pomoc :)

Reagovat
Mastný Chobot

Co studujes? Vyplnim, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield snáď sa zachránia. Veľmi sympatický klub.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě letos hrozně těžko přát někomu sestup. Kdybych měl vybrat, tak asi Cardiff, Burnley a Saints no.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU namiesto Burnley a je to cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cardiff, saints, newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa se svym pragmatickym fotbalem jen těžko sestoupí

Reagovat
mul

inak ako je na tom Dúbravka, pochytal toho dosť túto sezónu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá velmi dobře. Vyloženou chybu si u něj letos nevybavuju. Ale neviděl jsem všechny zápasy ceých 90minut.

Reagovat
mul

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle do ligy patri a Wales si aspon jeden klub zaslouzi. At spadne Hudd, Soton a Palace.

Reagovat
Busby babes

Chelsea, City a Soton kvuli Hughesovi.

Reagovat
Busby babes

pripadne Chelsea, City, Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti Hughesovi? United odvedl cenny sluzby a ze koucoval City v dobe, kdy hrali druhy housle, to je mi fuk.

Reagovat
Busby babes

treba to, ze od svyho odchodu z United na klub jen nadava a haze spinu a je to jedna z nejvetsich ukrivdenych placek z ex hracu. To ze sel do City je pak uz jen bonus navic. A ne, nesel tam, kdyz hrali druhe housle ale kdyz je koupil bohatej typek (pravdepodobne uz v te dobe pro Abu Dhabi)

Reagovat
smazaný uživatel

To castecne dela i Keano a stejne je to pro me nejvetsi typek.

Reagovat
Busby babes

vsak Keane je v tomhle velmi podobnej trouba.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako v cem? Beru, ze jsou z relativne mensiho mesta a kouc je docela sympatak. Ale samotna soupiska mi prijde hrozne bez identity, hrozne prumernejch az podprumernejch cizincu, ktery nakupujou na muj vkus nahodne.

Reagovat
nani92

Mourinho odvolaný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

prepáč, trénujem na ráno, to už nemože prežiť

Reagovat
Busby babes

naivko, budes zklamanej.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Kokot jak ma vyplasil

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Takovej troll

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

s timhle se sranda nedela

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC nie je Palermo...

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou# fandí Spurs! To je větší posila, než kdybysme v létě koupili Griezmanna s Rakitićem.

Reagovat
Nikikrew

to je mi novinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho furt bral jako anglofila/ neutrála, ale všímal jsem si už delší chvíli, že nám straní. Ale u něj to nemá co dělat s klubem jako takovým. Vyhodíme Poche, nataháme si do kádru nějaké jižany a Momodou půjde o dům dál. (s čímž nemám problém, každý to vnímáme jinak)

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie, City ich majú dosť a aj k nim mám celkom blízko. Ale súčasný Tottenham mi je zrejme najbližší.

Reagovat
Busby babes

nefandil si Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám ten pocit. Ale nepletu si to s nickem Malouda?

Reagovat
blade115

Reagovat
mikelinos

však to máte společné

Reagovat
blade115

Hovno máme společné, nikdy bych takhle nepřesedlal. Že se letos občas raději podívám na Derby přece neznamená, že jim hned budu do smrti fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakže zavrhneš velkej klub a přejdeš k menšímu, za kterej se pak budeš ochotnej rvát do posledního dechu? To se asi jen těžko stane no, minimálně tady na EF určitě nikdo takovej neni

Reagovat
blade115

Nebudu právě. Jakmile tam skončí Lampard, budou mi ukradení. A jen co vyhodí Sarriho, tak zas zkusím sledovat Chelsea.

Reagovat
Bayern +

Je. Manchester City som vypustil úplne, už je to len čisto West Ham.

A trebárs titul najviac prajem LFC a to som bol pod Sparkym a Mancinim zarytý fanúšik Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku si rypnem, Aďo: som rád, že si upustil od gloryhunterstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

manzelku vymenit muzes, ale fotbalovej klub ne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mně je třeba z chování Chelsea tak na blití, že momentálně koukám na víc zápasů Leicesteru.

Reagovat
Swarley

taky je mi z Chelsea na blití

Reagovat
Counter

A chuť si spravuješ sledováním zápasů Manchesteru... City

Reagovat
Swarley

To je to stejné v bledě modrém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Na lester nekoukam, ale s prvni casti souhlasim.

Reagovat
kvasha16

co ti teraz pripada tak zle oproti minulym sezonam?

Reagovat
Hokaido

Letos vyloženě nic, spíš se to tak nějak nahromadilo. Pořád mě sere Conte, jeho odchod asi nikdy nerozdýchám. Letos jsou to takový menší věci. Ampadu,Odio,Kanté,Willian nebo Morata...

Reagovat
smazaný uživatel

Po čase som prišiel na to, že som skôr prial Lampardovi, Essienovi a spol. Tí hráči tam boli skvelí a k súčasnému kádru Blues nemám tak blízko. Navyše mám rád aj ostatné kluby a nedá sa povedať, že jednému z nich fandím. Už som to tu vysvetľoval.

Reagovat
Busby babes

ja se jen ptal spis pro sebe, protoze se mi obcas pletete, tak jestli si to dobre pamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Chelsea a aj leicestru, ked sa mu darilo ovšem

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonca aj United pod Mourinhom.

Reagovat
nani92

tak tomu teraz fandia všetci okrem fanušikov United

Reagovat
Lacko_Boh

ja nie, ja chcem aby sa MU darilo. Vieš?

Reagovat
nani92

komu?

Reagovat
Lacko_Boh

huhu haha

Reagovat
icka

takove mam nejradsi ,,,za dva roky to bude nekdo jiny zas

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

fandil, ale vyhrala titul tak prestal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Veď som ti odpovedal vyššie, že vyslovene fandím anglickej repre a PL

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl takový džouk. Snažil jsem se tě napushovat, kam asi nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

https://bit.ly/2DK3oKX

TAA je jinej Goro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kedy bola v ČR novela občianskeho zákonníka? Nemám čas googlit

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to má vědět? v praze je zataženo, dva nad nulou a občanskym zákoníkem v plynovym kotli

nezatopim

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

za 200 euro ti to vygooglim.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

za 100 euro ti to vygooglim

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Cartmanovi a ostatní ste pičusi

Reagovat
Swarley

máš čas sem napsat dotaz a nemáš čas to googlit? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

EF je základ=menej kliknutí, menej času

Reagovat
Busby babes

zadarmo nepracuju.

Reagovat
J0EL

"Ak si v niecom dobry, nikdy to nerob zadarmo." (Joker)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

btw. podle Mittena bychom museli Mourinhovi v tuhle chvili vyplatit 14 milionu liber, pokud bychom ho odvolali. Cekam stejny prubeh jako u Moyese a LVG: das LM? ok. Nedas LM, letis.

Reagovat
smazaný uživatel

14m liber za vyhazov stojí

Reagovat
Busby babes

nasemu vedeni asi ne. A pak je samozrejme otazka koho misto nej a jestli bychom nekoho v tuhle chvili sehnali.

Reagovat
r.mrazik

kdokoli jiny...klidne carrick...

Reagovat
Busby babes

https://www.forbes.com/sites/sampilger/2018/11/26/jose-mourinho-clings-on-as-manchester-united-have-no-obvious-successor/#121d047d7eea

tady je to hezky popsany no. Muj tip je, ze tenhle popis je velmi blizky soucasny situaci.

Reagovat
nani92

Lopetegi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
janinho

Zidane

Reagovat
Busby babes

ten uz vzkazal, ze v prubehu sezony na to kasle.

Reagovat
janinho

to som nepostrehol

tak potom asi jedine niekto z byvalych hracov ako Carrick/Giggs/Keane. Asi fakt nema zmysel niekho vyhadzovat pokial nemas nahradu. Ako so Solarim... to je polovicne riesenie.

jedine ze konecne dostane sancu Cantona to by bola velka zabava

Reagovat
Busby babes

jeste je u nej problem, ze neumi anglicky, chtel si odpocinout od fotbalu a v Realu skoncil kvuli tlaku (aspon tak to prezentoval). To by si u nas nepomohl. Navic kdo vi, jestli je schopnej vybudovat novej tym...

Giggs od Walesu neodejde a navic asi ani on nebude mit zajem jit do klubu, ktery ho dvakrat prehledl pri jmenovani managera. Keane je uz uplne scifi.

Carrick fajn, ale to je taky neznama. Ale v tuhle chvili asi jedina realna varianta.

Reagovat
janinho

tak v ManU je ten tlak podla mna o dost mensi nez v Reale a trpezlivost vacsia. sak ked Zoze moze za odmenu po tych 3 sezonach dostat 3rocnu zmluvu tak sa az tak vela necaka on tu latku nastavil tak nizko, ze som si isty ze Zizou by ju nepodliezol.

ale treba pocitat s tym ze ta prestavba kadra MU nebude lacna. Kazdopadne z toho co tam je by podla mna ZZ dokazal dostat viac nez Zoze. ale za tychto okolnosti by to pre neho podla mna bolo lepsie prevziat uz teraz. za pol roka si bez tlaku urobit obraz o hracoch a do leta vediet koho si necha a kto poleti.

myslel som ze zizou aspon ako tak po anglicky vie... pokial nie, tak je to chyba.

Reagovat
Busby babes

vsak Mourinho zadnou novou 3 letou smlouvu nedostane. V lednu mu prodlouzili o rok.

Nizko? Evropska liga a druhe misto? no vys uz je jen titul, takze si nejsem uplne jisty, jestli je latka u nas nizko. Spis jde o to, jake ambice ma vedeni klubu a to je velka otazka. Vypada to, ze jim staci ucast v LM.

Reagovat
janinho

no sorry, ale vyhrat EL je pre klub ako MU zalostne malo. to aj ten FA cup ma mozno vacsiu cenu.

a co sa tyka 2.miesta... kopec ludi ma tu vysmialo ked som hovoril o vysledkoch Pocchetina, ze "ale pocet trofeji = 0".. ale druhe miesto s peniazmi ake za 3 roky minul v MU Zoze vs. 2.miesto s peniazmi ktore mohol minut Pocche je sakramentsky rozdiel.

2.miesto je sice v porovnani s 2 rokmi predtym fajn, ale net spent cez 400 mil... s tym sa nic ine ako tituly ratat nemoze. a v LM minimalne semifinale. EL moze byt uspechom pre kluby ako Everton, Sevilla a pod. ale urcite nie MU.

a co sa kontraktu tyka...ako si povedal, v januari dostal zmluvu na dalsie 2 roky (do 2020 s opciou do 2021)? za 5te a 2he miesto v lige, ligovy pohar a EL? a prejebanych skoro pol miliardy eur a nepozeratelny futbal? to je jak keby Real drzal Beniteza 4 roky za kormidlom. uz by som mal davno vyplakane oci. a pokial sa nemylim, tak tento rok ma ManU najhorsi start v lige za neviem kolko dekad.

Reagovat
Busby babes

zas tohle zesmesnovani EL... loni to vyhralo Atletiko a vsichni to chvali, pritom Atletiko taky neni zadnej otloukanek. Ale u nas se to jakoby nepocita nebo co. Uz je to unavny.

2. misto je malo. A ze jsme hodne utraceli je pravda, problem je ovsem jak. Moyes neco, pak LVG uplne jinak, pak prisel Mourinho a zas jine hrace. Mezitim se nasekala dost chyb jako AdM, Falcao, Basti, Depay, Henrikh, ted Alexis... A City utratilo jeste vic. Posledni dve sezony jsme nebyli ani v top 3 v ramci ligy...

Minimalne semifinale LM. ty vole, jo, protoze jine kluby neutraci. PSG, Barca, Real, Juve, Bayern, City... ti vsichni taky utraceji velke castky a casto smysluplneji. Nehlede na to, ze treba Juve a Bayern plati obecne za hrace mene, protoze se pohybuji na trochu jinem trhu a jejich vedeni je sikovnejsi.

A zbytek... proc tu smlouvu vycitas me, co s tim ja mam asi tak delat? Vsak jsem tu psal xkrat, ze ve chvili, kdy dostal smlouvu, tak se mu v lete proste mel privest na koho si ukazal. Tam jina rozumna varianta nebyla, vsechno ostatni bylo z pohledu klubu spatne. No nestalo se, vedeni klubu aktivne podkopalo autoritu managera a zpochybnilo jeho schopnost delat sportovni rozhodnuti (kvuli cemuz mu plati asi 15 milionu liber aby takova rozhodnuti delal) a od te doby vidime nasledky, kdy sezona stoji tak nejak na hovno, porad se objevuji nejake hadky a rozpory a tak...

Tohle k tomu treba dneska pise Oliver Kay:

Pogba, Sanchez and Lukaku all dropped. What an indictment of their form, of Mourinho's struggle to get a tune out of any of them and -- the big one here -- of #MUFC's idiotic, star-struck, Woodward-driven transfer policy of recent years.

There's enough blame to go around. The idea that it's ALL Mourinho's fault, or all the players' fault, is daft. When a club is being run with no football vision whatsoever, problems arise

Reagovat
janinho

Ja sa nebavim o moyesovi alebo lvg... samotný Mourinho utratil takmer pol miliardy a vyhral EL a Ligový pohar. Pre Atlétov to tiež asi nebol až taký úspech ako by to videli pred 10 rokmi ale MU je najbohatší klub na svete a pre taký toto úspech nemôže byť.

A keď tu spominal Real tak sa pozri na transfermarkt a spocitaj si net spent za posledné 4 roky. Budeš prekvapený!

A kde tu zmluvu akože vycitam tebe. Len diskutujeme a vyzeráš že tebe tie jeho výsledky za 3 a pol roka stačia. Tvoja vec. Som na mobile ale zajtra ti rád spocitam či ste v čistom top 3 v lige v minani alebo nie.

Reagovat
Busby babes

viz niz. a dal uz to rozebirat nebudu, bavil jsem se tu o tom uz hodnekrat. a uz me to nebavi. Bylo by to na dlouho a musel bych se zase posutet do toho, jak byl kadr dlouhodobe podfinancovanej a zachranoval to hlavne SAF a jak se to ted snazime dohnat a moc nam to nejde a delame na prestupovem trhu velke chyby.

Reagovat
janinho

no tak mmt, povies picovinu (A City utratilo jeste vic. Posledni dve sezony jsme nebyli ani v top 3 v ramci ligy) a povedat dal to uz rozebirat nebudu

MU: -212 mil

MC: -269 mil

Chelsea: -143 mil.

LFC: -154 mil.

Arsenal: -69 mil.

Tham: -18 mil.

Ano, City utratilo viac, ale len od minuleho leta utratil Zoze v cistom vyse 200 mil.! a to tam prosimpekne nie su zahrnute vsetky tie bocne vydavky Raiolovi + podpisove bonusy Alexisovi z ktoreho potom najprv urobi najpreplatenejsieho hraca na ostrovoch a za pol roka hraca vhodneho akurat tak do 2hej ligy. ake dalsie timy teda minuli viac nez MU ked ste neboli ani v TOP3 v minani?

suhlasim s tym, ze bud ho mali vyhodit alebo mal rozhodovat o prestupoch, ale za tie vysledky je zodpovedny on a plakat ze city minulo este viac je UBOHOST! za tie roky co je v ManU minul nechutne peniaze o akych sa vsetkym ostatnym manazerom (mozno okrem Pepka) ani len nesnivalo a ohanat sa vitaztvom v EL alebo nebodaj tym, ze jeho timy vzdy postupili v LM zo skupiny... to mi uz pride ako keby trollil sam seba. on bol vyborny manazer, ale po tom vyhadzove z Realu mu nieco ruplo v bedni a dnes je to uz len dinosaurus, ktory sa ohana uspechmi z minulosti. so 100 milionovymi hracmi hra nepozeratelnu sracku a mne je teda uz vacsiny fanusikov MU aj pomerne luto aj ked ako fanda Spurs by som mal byt vdacny za kazdy dalsi den kedy Zoze ostane pri kormidle MU.

Reagovat
Busby babes

ja nemluvim o net spendu.

Reagovat
janinho

tak a co je podstatnejsie? snad mi tu nechces hovorit ze len cisto vydavky na novych hracov maju vacsiu vypovednu hodnotu???? ked LFC predal klucoveho hraca za 150 mil. a za 200 mil. by nakupil inych tak je to podla teba vacsie utracanie jak ked MU napr. nepreda nikoho a kupi hracov za 100 mil.?

Reagovat
Busby babes

ani to ani to. Obe cisla rikaji o necem jinem. Jak rikam, tuhle debatu jsem tady vedl xkrat, porad je to do kola, porad stejny argumenty. Net spend, fajn. My treba neumime prodavat hrace a tak nam odchazi zadarmo nebo za drobny. A naopak nakupujeme draz. Tim je ten net spend dost zkreslene. Jak rikam, utraceli sjem hodne, ale udelali jsme tam hodne chyb. tak proc bych mel brat v potaz velky castky za ADM, Bastiho, Depaye a dalsi, kdyz uz v klubu nejsou nebo jini, kteri se proste privedli nesmyslne. Ano, je to nase chyba, ale rozdil treba mezi nama a City je ten, ze City to proste odepisou, hrace se zbavi a okamzite privedou nahradu, zatimco u nas se vzkaze: mas dost hracu... Jestli v tomhle nevidis rozdil, tak to nema cenu dal resit.

Reagovat
janinho

tak aby bolo jasne... pozri si akych hracov si Zoze nastahoval za tie stovky milionov do kadra a pozri sa ako na tom teraz su. ved tu jedinu polouspesnu sezonu vam zachranil hrac, ktory k vam prisiel zadarmo! a naopak predavali ste hracov, ktori si u vas takmer nekopli do lopty.

Zoze si vydupe Alexisa a kde je dnes?

3 mesiace urazene takmer nepostavil Martiala, lebo sa ho Woodward nechcel zbavit a dnes je pre neho klucovy hrac.

Place ze nedostal peniaze na stopera, pritom Lidelof a Bailly klub stali tolko ako LFC zaplatil za Van Dijka a to este trh nebol tak dokurveny ako minule leto.

Toto leto za Freda 60 mil... akoze sorry, ale wtf

Ja sa tu nebavim o ADM, Bastim, atd. Spominal si posledne 2 roky tak ti davam priklady za 2-3 roky. A to som este nespomenul krala kralov, Labileho Pogbu! Zoze z neho spravi najdrahsieho hraca a dnes sa s nim uz ani na treningoch vraj nebavi.

tak ale kludne treba plakat o tom ze Ctity utraca viac. Ano, ale keby nemali vysedky tak by to bolo o inom. ty mi tu ides tvrdit ze EL je pre klub ako MU nejaky uspech, tak potom neviem ze ci ma s tebou cenu nieco dalej riesit. Ten net spent je dolezity lebo zohladnuje aj odchody dolezitych hracov a ked klub ako LFC preda jedneho z najdolezitejsich hracov tak asi by to malo hrat nejaku ulohu v celkovom hodnoteni toho ako je ten klub vedeny.

uvedom si ze Zoze sa na to ako bol klub vedeny pred nim mohol stazovat tak max.1 sezonu... ale je tam 3 roky a utratil skoro pol miliardy a jeho argumenty sa daju nazvat jedinym slovom "nezvladanie".

Reagovat
Busby babes

no je velka otazka, jestli si Alexise vydupal Mourinho. To ma na sobe Woodwarda napsaneho uplne vsude.

Zlatan byl ok, Henrikh mel byt ok, nejlepsi hrac bundesligy, ale u nas proste provar a tuzku hraje i ted v Arsenalu. Pogba by mel predvadet lepsi vykony, je to s nim jak na houpacce, jeden zapas super, dasli nejhorsi na hristi. Btw neni pravda, ze by se nebavili. kam na tohle chodite.

A ano, EL je uspech a je uplne fuk, jak to tu porad zkousite prekroutit, ze se to jako nepocita. Je to jako LM nebo ligovej titul? Neni, ale uspech to je.

Fajn, net spend.No a jak tam zachytis odchod dulezitych hracu zadarmo jako Evra, Rio, Vidic nebo za par drobnych jako RVP nebo Wazza?

Reagovat
janinho

evra, rio, vidic, rooney ked odisli tak patrili ku klucovym hracom???? to sorry, ale neviem ci si uplne mimo alebo co. uz to boli vsetko hraci za zenitom, pred koncom kariery. evra po odchode z MU zaujima skor psychiatrov svojimi uletmi na FB nez futbalovymi kvalitami.

Mourinho podpisal zmluvu v januari ak sa nemylim. to mi chces povedat ze taky manazer ako je on si necha kupovat (Alexis) a predavat hracov bez jeho pozehnania a este si k tomu predlzi zmluvu na dalsieho 2 a pol roka? lebo ak ju predlzil za tychto okolnosti, tak nech nepinda ze v lete nedostal hracov ktorych chcel.

to vsetko co si vymenoval... nie je to aj tym kto tych hracov trenuje? lebo trener tam nie je len na to aby vybral 11 hracov na zapasovu supisku ale aj na to aby z tych hracov dostal to najlepsie. a to Zoze s prepacenim nedokaze ani v najdivokejsom sne. este pri prvej stacii v chelsea za nim sli vsetci hraci, v interi to iste ale potom zacal pestovat kult mourinho a odvtedy si hracov skor rozostvava.

EL je uspech pre 99% klubov, ale pre kluby ako je MU, Real, Barca, Juve a Bayern to uspech nie je v ziadnom pripade. Podmienky ake ma MU sa daju porovnavat s par klubmi ktore viem spocitat na 1 ruke a ktore som asi aj vsetky vymenoval a EL je sutaz pre kluby, ktore nedokazali prerazit v LM.

Reagovat
Busby babes

ano patrili. A i kdyby byli za zenitem, tak to snad znamena, ze je nepotrebujes nahradit? Nase problemy nevznikli letos nebo loni. Nase soucasne problemy jsou vysledkem spatne prace klubu poslednich cca 10 let. Coz nas proste zacina dohanet.

Jasne, EL se nepocita. whatever.

Reagovat
janinho

takze s riom, evrom, vidicom a rooneym by ste hrali o titul mam dost! ved rooney uz viac sedel na lavicke, cas neojebes ale ty by si asi najradsej este postavil schmeichela for old times sake.

co sa EL tyka,, tak neviem ci za nu Zoze nemaju postavit sochu

Reagovat
Busby babes

mas docela problemy s porozumenim psanemu textu.

Reagovat
janinho

to iste som ti chcel napisat ja

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Budu reagovat jen na tu kokotinu s net spendem Realu. Ten tym skladali 10 let a na tu dobu vynakladali absurdni castky za hrace, spoustu pak poslali do prdele a koupili novy. Ze se to vyplatilo az v poslednich 3 lete h je hezky, ale totalni kokotina, podle toho by stacilo, aby Jmited s timhle.kadrem začali za 6 let vyhravat, malo nakupovat a byli by na tom stejne.

Reagovat
janinho

tvl, ty si mimoza na tvoje zelanie ti spravim ked sa budem nudit aj cisla za 10 rokov ale ty si najdes zase nejaky fajny argument

vcera si asi ostal sklamany ze MU nepostupi z 3.miesta do EL, lebo vyhravat ju je podla teba pre MU uspechom

Reagovat
Svatej

Bud tak laskavej a vyjadruj se k veci a neodbocuj k nejakejm saskarnam okolo. Za tech deset roku mi to prosim pekne napis, budu cekat.

Ja nejsem fanousek MU a jejich vyhry me tesi jen z toho duvodu, ze protahuji setrvani Mourinha na lavicce.

A tu domnenku si strc za klobouk. Nic takovyho jsem, pokud dobre ctu, ani jedinym slovem nenaznacil a dokonce jsem ani nenaznacil, ze to chci resit. Ohanel ses net spendem Realu jako smyslu zbaveny dite, ale to nejdulezitejsi na tom vsem jsi zamerne opomenul. Kdyby se nekdo zeptal po ctyrech letech skladani novych Galacticos pod Perezem, jak se vam ty investice sportovne vyplaceji, tak by jsi hadam reagoval stejne posmesne, vid?

Reagovat
janinho

za prve, vobec som si nevsimol ze to nepisal Busby babes, to si mohol kludne z mojho prispevku vycitit.

za druhe... ja som tu uz tie prepocty robil, takze dobre viem ze v tomto mam pravdu, ale tu namahu si dam chlapci aby vam to urobilo radost real 4 roky nekupil ziadnu poriadnu posilu, len skupil par talentov, z ktorych sa niektore ujali a niektore nie. za tu dobu Mourinho vyjebal z okna vyse 400 mil. a dostal MU do stavu, ked v LM postupia zo skupiny (aj ked ak takyto klub v 5 zapasoch da 6 golov tak je to na zamyslenie) a ako stoja v lige si moze kazdy pozriet sam. ja som tu debatu na Real neotocil, ale chlapec mi tu tvrdi ze to ako Zoze nalozil s peniazmi je OK, lebo ved aj Real, Barca a dalsi minaju... to je vsetko pekne, ale garantujem ti, ze keby nejaky trener v Reale minul taketo peniaze a vyhral spanielsky pohar a EL a hral takuto nepredstavitelne nepozeratelnu sracku s kadrom ktory stal tolko ze ma bojovat stale o spicu, tak nemoze ani v najmokrejsom sne snivat o znuve na dalsieho 2 a pol roka.

... to be continued

Reagovat
Busby babes

to ja tak kdyz resis hlavne kdo co rika a ne co rika.

Reagovat
janinho

neviem ci nechapes pisanemu textu, ale povedal si presny opak :D praveze riesim co rika, lebo keby som riesil kto rika tak si asi vsimnem ze si to nepisal ty

nevadi, skusil si, nevyslo...

Reagovat
Busby babes

ano, Mourinho nas dostal do pozice, kdy jsme mohli zautocit na vyssi pricky, jenze tohle leto byla totalni katastrofa od naprosto vsech. Od hracu, pres Mourinha po vedeni.

Reagovat
janinho

mourinho vedel z hracov dostat to najlepsie tak 5-6 rokov dozadu. vtedy patril medzi najlepsich manazerov na svete, resp. bol asi najlepsi.

dnes Zoze zufalo pestuje len nejaky kult svojej osobnosti a prostriedky ake ma k dispozicii sa ani zdaleka nerovnaju vysledkom ktore dosahuje. a aby bolo jasne, pre mna tie trofeje nie su jedinym meritkom. ale ved na ten jeho futbal sa absolutne neda pozerat. ja som nikde netvrdil ze vedenie MU ziadne chyby neurobilo a ze hraci tiez makaju na hranici svojich moznosti, ale ryba smrdi od hlavy a v pripade predvadzanej hry je to hlava podobna Zozeho hlave okrem ineho aj pre tu atmosferu aku Zoze vytvara v kabine.

Reagovat
janinho

takze od sezony 2009/10 (10 letnych prestupakov):

MU: -673,73 mil.

Real: -369,3 mil.

tieto rocniky zahrnaju aj plusove leto MU a minusove Realu ked prisiel CR, Kaka, Xabi a Karim. To su takmer dvojnasobne vydavky na novych hracov a kde je ManU dnes????

Poprosim ta , skus mi vysvetlit este nieco o budovani kadra Realu, ktory za tu dobu vyhral 2 krat ligu, 2 krat CdR a 4 krat LM a ManU akurat 2 krat ligu (este pod SAF), raz ligovy pohar (ktory by som ja osobne nechal zrusit), raz FA Cup a raz EL... Real poslednych 10 rokov tazko zainvestoval akurat to leto s prichodom CR a dalsich, inak tie vydavky drzi v porovnani s ManU a dalsimi velkoklubmi sakramentsky na uzde. To ze ManU po odchode Fergieho nema absolutne ziadnu koncepciu je fakt a sorry, ale stale si trvam na svojom (a cela debata vznikla na tomto mojom nazore), ze vitaztvo v EL pre klub s moznostami ake ma ManU nie je ziadny velky uspech.

Aby bolo jasne, najblizsie roky Real bude musiet zainvestovat do kadra, lebo to uz evidentne prestava fungovat, ale keby niektory z klubov ktore som predtym vymenoval (ManU, Bayern, Barca, Real, Juventus) vyhral EL, tak to urcite nebudem povazvovat za uspech vdaka ktoremu by trener s platom 15 mil. rocne mal dostat novu zmluvu.

Reagovat
Svatej

Nezlob se na me, ale ty jsi absolutne nepochopil to, co tu resim a vytvoril sis pro svou obhajobu kriteria, ktery nedavaji smysl a k tomu uplne ignoroval okolnosti trhu.

Nejdriv budu reagovat na castky. Real ve svy dobe utracel absurdni a rekordni palky za hrace, jejichž kvalita je dneska ocenena trikrat tolik. Dřív chodili Topky urovne Ronalda za 100, Alonsove za 30 a prumeraci za 10, mezitim co dneska chodej topky za 180 - 220, Nadprumerni hraci 70 a prumeraci za 30 a na tom stavu trhu ma podil celej svět. Srovnat tak castky tymu, kterej se zacal skladat pred 10 lety a dneska je uplnej nesmysl.

Za druhy to pocitas spatne i z pohledu data. United potrebovali generacni obmenu v jinou dobu nez vy. Jeste i rok po odchodu SAFa meli v kadru borce predchozi generace a teprve zacali s obmenama, mezitim co Real zacinal uz s navratem Pereze. Nez se tohle vsechno konečně seslo, vyhrali jste jednou ligu a jednou CDR (?), dokud jste po dohromady tech 10 letech udelali velky uspechy. Zeptat se nekdo tri roky zpatky na to, jak se vam investice do kadru sportovne vyplatily, tak zrudnete hanbou. Doplnim tim teda jeste i odpoved na jednu cast tvýho predposledniho příspěvku s trenerama, protoze vy jste je vyhazovali jak na bezicim pase, nez jste neco vyhrali.

Jinyma slovama - Hodnotit United ted, kdyz jsou nekde stále v polovine obmeny kadru ( v bode, kde vy jste porad casove vyhrali kulovy ) a srovnavat to s tymem, kterymu desetiletku zachranil uspech az na uplnym konci hrajici generace tymu, kdyz United se do tohohle bodu jeste ani nestihli dostat, je uplna hloupost.

Srovnavat to castkama je taky uplna picovina. Real ted bude investovat do kadru a ty castky budou jeste absurdnější, pricemz bude porad stejna pitomost to srovnavat se zacatky United pred nedavnem, protoze trh se zas posune.

Takze pravdu muzes mit, ale ne v necem jinym nez v tomhle konkretnim tematu. Resis nesrovnatelny. Real je na konci cesty a jede ted od znova, United jsou v pulce a nejen, ze zacli v nakladnejsi dobe, ale stale muze byt jejich cesta uspesna. Ze to bude s jinym trenerem je uplne fuk, vy jste tech treneru sami vyzkoušeli xx, nez jste fen tym dotahli na vrchol.

Reagovat
janinho

no a zase opravim ja teba. Perez pri svojom druhom nastupe do kresla neriesil ziadnu generacnu vymenu, ale proste chcel zase ohurit svet. ci mi chces povedat, ze hraci ako Robben a Van der Vaart boli za zenitom a potrebovali vymenit??? mas vestecku gulu, ze vies povedat, ze s nimi by sme nedosiahli tiez uspechy?

cela debata je o jedinom... hodnoteni Mourinha a co dokazal s tymi peniazmi ktore minul v ManU urobit. ty hovoris o tom ze je v polovici generacnej vymeny. ja hovorim o tom, ze kupil za vyse 70 mil. v dobe ked este trh nebol az tak skurveny ako dnes 2 stoperov, ktori boli kupovani do zakladu a ani Bailly (uz sa pise o jeho odchode) a ani Lindelof nehravaju, aj ked za to mozu AJ zranenia.

ja sice suhlasim, ze trener ma rozhodovat o prestupoch, ale nechapem preco mu predlzuju zmluvu a potom Woodward zablokuje jeho prestupy. a ani sa mu necudujem, lebo keby s velkou stratou predal martiala ako chcel Zoze, ktory teraz ukazuje ze na nom moze ManU stavat dalsich X rokov, tak by sa ta generacna vymena zase vratila o 2 kroky spat. on jednoducho nakupuje nezmyselne a ked sa ho na to niekto opyta, tak jeho argumenty su ze ma viac titulov ako ostatni manazeri a ze nikdy nevypadol v skupine.

o tom kolko bude stat ta generacna vymena (teraz uz sa v klube zacala) si mozeme povedat o par rokov, ale pokial by ju mali v reale robit po vzore mourinha, tak to teda dakujem pekne.

a posledna vec. ked pozeram na supisku realu a manu, tak v reale sa ta obmena tyka asi 5 hracov zakladu. ale v manu mi staci pozriet na obranu a tam kvalitativne na uroven toho timu nema asi ziaden z tych hracov, takze pokial sa bavime o manu ako top klube, tak ta ich generacna vymena je stale na zaciatku, resp. to co bolo vymenene doteraz stoji za velke houno. pri generacnej vymene pozeram na to ci v tom time vidim hracov na ktorych sa ma hra stavat aj o 5 rokov a v kadri manu takych hracov vidim uz aj teraz menej nez v reale.

Reagovat
Svatej

Achjo, to si me zas pletes s Busbym, nebo proc to delas? Precti si pozorne jeste jednou muj prvni prispevek do diskuze. Ja tam jeste zduraznuju, ze se vyjadruju pouze a jenom k tyhle srovnavaci casti tematu, protoze je uplne zcestna z nekolika duvodu. Mourinha si res s nim, do toho me netahej.

Prodeje Robbena a Vaarta muzou bejt klidne soucasti obmeny, ano. Kdyz chces budovat novej tym, tak neprodas jen hrace tabulkove nad 30 let, ale i vsechny, kteri jaou nepotrebni, to ti snad vysvetlovat nemusím. Stejne tak prodali v United DiMariu nebo i Depaye, protoze bez nekterych kroku zpet krok dopredu neudelas a to bys mel ty s tema Diarrama, Essienama, Ozilama a Arbeloama dobre vedet.Dulezitej je finalni produkt a bez pribeznych obmen i tech mladsich borcu jste to nezvladli ani vy.

K druhymu odstavci, ti hraci prisli uz v dobe, kdy Luiz chodil za 50 mega, Mangala snad za 35, Otamendi a Laporte za podobny palky v podobnym casovym obdobi, za cena stopera, kterej v tu chvili nebyl topkou, uz bezna castka.

Vsak United potrebuji vymenit taky cca 5 hracu, tak co to obracis proti nim? Staci jim vymenit akorat vetsinu obrany a mozna jednoho stredaka, jinak maj mladej tym schopnej 7 let hrat.

Reagovat
janinho

schopnej hrat 7 let mozno, ale o ake pozicie? pokial niekomu staci bojovat o top4 tak mozno ano ale tu sa bavime o najbohatsom klube na svete, najhodnotnejsej sportovej znacke a pokial chces stavat na hracoch ako ma v obrane a zalohe ManU teraz tak to dakujem pekne. Z tej obrany a zalohy by sa v inom top time mohol uplatnit jedine tak Pogba, zvysok su hraci tak na urovni timov z 5-7.miesta PL.

tvoj prvy prispevok som si precital a je to kokotina tak jak vacsina co si napisal. toho Ozila si trafil pekne mimo, lebo na nom Real zarobil a predal ho v pravy moment, potom ako si v Reale odviedol dobre sluzby (neviem v akom vesmire porovnavas posobenie Ozila v Reale s tym ADM v MAanU). na Di Mariovi tiez klub krasne zarobi. a Arbeloa akoze co??? odchovanec, ktory prisiel za par supov a svoju ulohu si v Reale az do konca kariery plnil vzorne.

Luiz bol v tej dobe najdrahsi obranca na svete, takze podla toho priviedli 2 spickovych stoperov na ktorych sa doteraz nedalo spolahnut z roznych dovodov. gratulujem!

stale sa tu vyhovarate na nejaku prestavbu kadra ManU ale pokial toto ma byt z polovice prestavany kader a hraju tak ako hraju a o pozicie o ktore hraju, tak to mozem kazdeho fanusika ManU len polutovat. nechcem vidiet kam to teda Zoze dotiahne ak by tu zmluvu nedajboze dodrzal.

Reagovat
Svatej

To uz tohle delas naschval a jen me zkousis, nebo proc zas odbocujes do uplnych prdeli a nereagujes na to, co pisu?

Ty v jedny chvili mluvis o Martialovi jako o potencialni spicce a tahounovi, ale potom i jeho zahrnes do skupiny hracu schopnych hrat 7 let o 6. misto. Rashford, Pogba, Lukaku, Shaw, Bailly, De Gea muzou hrat nejvyssi uroven klidne 7 let, Sanchez a Matic dobry 3, gahle osa tymu muze pod spravnym trenerem udelat krasny veci, doplnena o spravny posily a sirsi kadr, kterej uz tam je, tak tu kvalitu v pohode maj. Je ale legracni, ze zamerne jsi v prvni odstavci pouzil jen obranu a zalohu, kdyz prave ten utok je soucasne nejlip poskladanej, neni do nej potreba sahat a tim padem se mu pekne vyhybas.

Pockej, co je na prvnim prispevku konkretne kokotina mi vysvetli teda. Zatim ses zmohl akorat na jednu odbocku od tematu za druhou a k tematu ses v podstatě porad nevyjadril.

Achjo, ty fakt nechapes vubec nic. Me jsou ty okolnosti uplne ukradeny a Di Mariu s Ozilem jsem zminil zamerne proto, ze jsou to dva extremne kvalitni, stale mladi hraci a stejne se museli v zajmu tymu pakovat pryc i navzdory tonu, ze u nich neslo o soucast generacni obmeny ani o vykonnost, chapes to uz, pro kristovy rany ?

Byl nejdrazsi, ale o zadnej parnik. V jeho dobe uz chodili stopery bezne za podobny sumy. Kdyby bezne odchazeli stoperi za 7 mega, tak nespitnu, ale tady neslo o zadny Neymarovsky prekonani rekordu o parniky, takze ten tvuj argument je lichej.

Znova opakuju, byli jste na tom uplne stejne a nejlip by jste meli vedet, ze to jde jen postupnou praci a ovoce to muze sklidit az po 7 letech, ale tak nejak se smiruju s tim, ze to nejses schopnej pochopit a debatu vedes dal jen proto, ze nechces ustoupit a radsi se dobrovolne budes ponizovat, dokud to nevzda druha strana.

Reagovat
Busby babes

ten prispevek na kterej tady reagujes super. Na jedne strane desne moc utracime, ale na druhe bychom meli koupit nove a lepsi hrace, protoze jinak nemame sanci hrat o vic nez o top 4... Ja nevim, mohl by byt konzistentni aspon sam se sebou.

Reagovat
janinho

pokus o vtip?

ja nikomu nevycitam ze utraca, pokial si na to zarobi (nie ze sejk napumpuje do klubu svoje peniaze). jedine co tu od zaciatku tvrdim ze MU mina priserne vela penazi za otrasnu kvalitu.

ale ved podla mna sa zbytocne natahujeme. tebe tento stav zjavne vyhovuje a mne tiez. a Svatej tiez spomenul ze sa mu paci v akych srackach MU je. ja ked som zacal fandit Realu tak bol ManU este klubom z ktoreho siel strach. Zelam ti aby ste v nastupenom trende pokracovali a kazdy rok bojovali o tu EL, ktoru povazujes za uspech pre najbohatsi klub na svete

Reagovat
Busby babes

nikomu nevycitas ze utraci? jo, to jsem si vsiml u toho net spendu.

Reagovat
janinho

skoda ze nevies citat aj rozmyslat zaroven. niekolkokrat som povedal ze utracanie ako take by mi bolo u prdele, ale utratit taku sumu a neziskat pritom ani trofeje ani nejaku extra kvalitu do buducna, to chce talent!

a to opakujem ako priklad toho Martiala... keby bolo po Mourinhovom, tak uz je jeden z najvacsich talentov aky tam mate predany a len panboh vie koho dalsieho by tam nakupil.

Reagovat
Busby babes

btw jak si prisel na to, ze mi tenhle stav vyhovuje, je mi zahadou...

Reagovat
janinho

no ty si ma tu presviedcal, ze vyhrat EL je pre ManU uspech, tak logicky ti drzim palce aby sa vam take uspechy hromadili castejsie

Reagovat
janinho

skus si vyvetrat, lebo zjavne nevies o com tu ta cela debata vobec bola kym si sa zamiesal... bavili sme sa tu o tom co tu stvaral mourinho a ty mi povies, ze alexis moze tahat ManU dalsie 3 roky? sak sa kazdy druhy den pise o tom ze chce ist do PSG. De Geu tiez udrzi ManU len ak mu da taky plat aky ma Alexis. A Bailly ze bude dalsich 7 rokov tahat obranu? aby si nebol prekvapeny ked o pol roka prestupi za pakatel do Milana!

s tym Martialom si sa tiez moje zlate ojebal, lebo toho povazujem za utocnika a schvalne som pisal ze obrana a zaloha je na 1-2 vynimky vsetko len nie kvalitou na boj o titul. ved keby im DDG uz 3 roky nezachranoval rit, tak MU nehra ani europske pohare.

co sa tyka tych 2 stoperskych hviezd... sam sebe protirecis. pises, ze za 50 chodievali ti nadrahsi stoperi vobec, pritom 72 mil. ci kolko za obidvoch ti pride ako dobra kupa ked ani 1 z nich poriadne nehrava? z tych 4 stoperov jones, smalling, bailly a lindelof by som najpr. v mojich oblubenych kluboch Real alebo Tham nevidel do zakladu ani jedneho. kraje obrany su bud stare alebo v jednom kuse na marodke. uvidime ci shaw este nastartuje karieru alebo skonci jak conetrao.

co sa tyka di mariu a ozila, pozistuj si laskavo preco sa ti 2 pakovali prec, kym mi tu budes splietat rozpravky o prestavbe. perez ich kopol do riti lebo si mysleli ze cim viac budu chodit po diskotekach, tym viac si mozu na zmluvach zapytat a prepocitali sa. o ziadnu prestavbu tam neslo len o to ze si mysleli ze sa z nich perez posere a nastastie sa prepocitali.

vobec nemam pocit, ze by som sa ponizoval. ja som rad, ze je MU v takychto srackach a pokial by to bolo na mne, tak nech ma Zoze aj 20 rocnu zmluvu na poriadnu prestavbu. o 1 konkurenta v boji o titul pre Tham menej.

Reagovat
Busby babes

jeste chvili a ti nasi stoperi budou v tvem podani stat 100 mega. Dost pravdepodobne kazdej.

Reagovat
janinho

podla transfermarkt lindelof 35 a bailly 38. sorry, ubral som milion

Reagovat
Busby babes

jo, ale EUR.

Reagovat
janinho

a ja som kde pisal o librach?

Reagovat
Busby babes

z tych 4 stoperov jones, smalling, bailly a lindelof by som najpr. v mojich oblubenych kluboch Real alebo Tham nevidel do zakladu ani jedneho.

A presto kdyz chtel v lete Mourinho stopera, tak si ho za to vyse kritizoval. bozi.

Reagovat
janinho

ti jebe? ja som kritizoval, ze na to aby kupil dalsieho (5teho stopera do partie) chcel obetovat martiala, ktoreho len kritizoval a prvych 10 kol si tusim nekopol do lopty, pritom ked ho konecne zacal stavat tak dal gol v 5 zapasoch po sebe

chlapci, aspon sa snazte nerobit mi hovorcu, lebo vam to ide pekne na kkt

klub mu uz 2 drahych stoperov kupil, tak nech nauci hrat poriadne ich ked bol taky presvedceny o ich kvalite

Reagovat
Busby babes

jj, chtel obetovat Martiala aby privedl Alderveirelda... co prijde ted? Obetujem Lukaku aby mohl prijit golman?

Reagovat
Svatej

Dobre, takze po treti, jako uplnymu imbecilovi. O tom ses bavil s Busbym ty a ja uz ti teda znova opakuju, ze ja resil ciste to srovnani Realu a United ve spojitosti s utracenim, ty si tu do toho tahas uplny pitomosti, ktery me nezajimaj a jsou mimo NAŠE tema. Precti si to prosim jeste tak sedmkrat, treba se zvysi sance na to, ze uz konecne odpovis k veci.

V prvnim odstavci resis jen nejaky bulvarni vymysly, ktery me absolutne nezajimaj a v soucasny dobe neznamenaj vubec nic.Ti hraci nosi dres United a tak to je, nejaky z prstu vycucany potencialni prodeje jsou mi ukradeny.

V zaloze jsou hned dva hraci, kteri muzou hrat uplne nejvyssi uroven a jeden lavickar ( Pogba, Matic a Herrera ). Obrana v pohode na Baillym a Shawovi muze stavet, zbytek doplnit.

Ja si nikde neprotirecim, protirecis mi ty sam tim, ze mi vkladas do ust slova, ktery jsem nikde nenapsal a jeste mas tu drzost me diky tebou domyslenym domnenkam cepovat. Ja tu nikde ani slovem nenapsal dobra koupe, napsal jsem ze je to bezna castka za stopera takovy kvality v soucasny dobe, takze te uz po nekikaty prosim, aby jsi cetl, co pisu, reagoval vecne a nevymenslel si jak zoufalec.

Takze jinyma slovama mi zase potvrzujes to, co jsem rikal i ja, ale ty me moji vlastni myslenkou poucujes jako bych napsal neco jinyho. Ja jsem asi fakt v nejaky reality show. Ja uz dvakrat zduraznil, ze ty duvody k prodeji muzou bejt jakykoliv, ale hraci stejne odesli, aby uvolnili misto jinym, kteri ten uspech dodali. V cem se to prosimte lisi od cehokoliv, co jsem napsal? Po treti v priapevku zadam, aby sis zas vse dumladne precetl a reagoval vecne. Uz jenom to, ze ti to musim takhle pokazdy pripominat je uplne absurdni.

Ja jsem za to rad vlastne taky, ale nehodlam souhlasit s tou odvaznou a druou myslenkou, kterou tu propagujes.

Reagovat
janinho

jasne, bulvarne spekulacie... takze tie statistiky s minutazou hraca ako je alexis, ktoreho si tam zoze vydupal a dostal tam taky plat ze ani on sam neveril, ze na to pristupia, to je tiez len spekulacia. to je jak keby som ja siel tvrdit, ze prestup Kaka sa Realu aj hracovi vyplatil a tvaril sa pritom ze netvrdim picovinu

fantasticke, mas Baillyho, ktory nehrava ani teraz, Shawa, ktory je sklenenejsi nez Bale, 30rocneho Matica a Herreru, ktory zatial tuto sezonu odohral az 6 zapasov. povedal by som, ze prestavba ide podla planu

nemas ty nahodou vystudovane ucitelstvo? dorazne ma ziadas a napominas a ked ti napisem nieco co ti nahodou nepasuje, tak ma asi posles do kuta

Reagovat
Svatej

Spis bych te uz radsi poslal do prdele, protoze zas jsi na nic z toho neodpovedel a dokonce uz ani smykem neresime to, kvuli cemu jsem se do diskuze zapojil.

Nevim, co mi sem platas Kaká nebo minutaz hracu. Maji v utoku spoustu variant, jedny se nedari, tak hraje jina. Naopak to podtrhuje, ze ten utok maji poresenej v podstate idealne. Dve kridla ve svych nejlepsich letech, dve mlady pusky (oba schopni zahrat na hrotu), mladej hrotak. Kdyz jeden nehraje, papirova kvalita tymu netrpi. Co je tam spatne?

Takze ty pouzivas cerstvy tricatniky jako problem, ale Real potrebuje jen 6 hracu jo?

Ramos, Marcelo, Modric, Bale, Benzema a kdyz to srovnam s Maticem, tak treba i Nacho a Kroos jsou jen o rok a pul mladsi nez on, kteryho uz posilas do duchodu. Vzhledem k tonu, ze i bez jejich odchodu potrebujete posilit a Matic je pro tebe starej, tak muzes rovnou par cisel pridat.

Bailly mel, pokud vim, zraneni a od ty doby se do kadru nedostal a nechytil vlak. To znamena, ze to ma rovnou s karierou zabalit? Shaw nabral hmotu a ted hraje, Herreru jšem sam popisoval jakonahradnika, tak co meles?

Ted se zase vratim k tkmu, co chci resit ja a z ceho tak zoufale utikas. V cem byl Real tri roky zpátky vyrazne jinej nez soucasni United? Opovaz se mi sem tahat nejakou ekonomiku, ptam se ciste na vysledky.

Reagovat
janinho

do prdele si poslal zjavne zdravy rozum. 10 krat mi tu opakujes nieco o utoku ManU, ktory som schvalne nespomenul ani jediny raz, lebo uznavam ze ten maju porieseny dobre.

to, ze si vymenoval hracov Realu, ktorych bude treba nahradit je pekne... a ja som niekde tvrdil nieco ine?

z toho Matica som sa smial, lebo sme sa tu bavili o hracoch do buducna, ty alebo tvoj pokrvny brat tu spominal dalsich 7 rokov... tak drzim palce, lebo Matic na zaklad v ManU nebude mat ani o 2 sezony, ale v pohode kde ho posielam do duchodu? hlavne, ze ty mi ides vyplakavat, ze ti podsuvam nejake veci do ust, pritom to robis ty sam

to ej smutne ze Bailly nechytil vlak, hlavne ked teda ManU zo 7.miesta momentalne na celo straca len nejakych 14 bodov.

"Opovaz se mi sem tahat nejakou ekonomiku" kks, nechces mi napisat rovno aj odpovede ake chces?

rozdiel je v tom moj mily zlaty, ze Real pred 3 rokmi ked uz minal vela, tak aspon kupoval kvalitu a nie toto co robi ManU. ked uz teda chces vysledky, v obdobi 3-5 rokov dozadu Real vyhral LM (la decima), okrem toho ligu raz vyhral s obrovskym naskokom, potom skoncil s velkou stratou druhy a zvysne 3 sezony mal na majstra 1-3 body. v tom je rozdiel oproti ManU, ktory sa momentalne potaca niekde okolo 5-7. miesta, akurat v tej minulej sezone sa im v lige podarilo to 2.miesto, aj ked treba povedat, ze v LM vyleteli hned v 1.kole playoff so Sevillou.

ak v tomto nevidis rozdiel, tak good bye

Reagovat
Svatej

Já naprosto jasně reagoval na TEBOU zmíněnou část s minutáží Sanchéze - křídelníka United a rovnou jsem ji rozvedl, ačkoliv rozumim tomu, že je pro tebe reagování na konkrétní věci bez odboček něco jako magie a těžko to dovedeš pochopit.

Tvrdil jsi, že jediný, co Real v podstatě potřebuje, je obměna 5 hráčů do základu, ale to vůbec není pravda.

Tuhle rubriku zdůrazňování toho, jak neumíš číst, si evidentně střihneme v každým komentáři, jako se správným školáčkem. Nebyl to můj brat, ale já sám a ty jsi zase prokázal, že číst neumíš.

Svatej 29.11.2018 14:07#

''Ty v jedny chvili mluvis o Martialovi jako o potencialni spicce a tahounovi, ale potom i jeho zahrnes do skupiny hracu schopnych hrat 7 let o 6. misto. Rashford, Pogba, Lukaku, Shaw, Bailly, De Gea muzou hrat nejvyssi uroven klidne 7 let, Sanchez a Matic dobry 3, gahle osa tymu muze pod spravnym trenerem udelat krasny veci,''

Kde tam popisuju 7 let u Matiče a Sanchéze? Vysvětlíš mi to, nebo zas odskočíš jinam a budeš mě poučovat o podsouvání?

Vzhledem k tomu, že máš obrovský potíže s reagováním na konkrétní otázky bylo potřeba tu žádost popsat takhle konkrétně, aspoň vidíš, jak těžký to s tebou je.

Ale mě je přece uplně jedno jak blízko byli mistrovi. Prohráli, šlus, všechno ostatní jsou trapný výmluvy. Vyhráli dva tituly a krom toho za sedmiletku plnou absurdního utrácení hovno. Sledovali jste jenom, jak Vám za poloviční výdaje nakopává prdel jedinej konkurent a nebyli jste schopni dosáhnout úspěchu.

A jak se prosimtě hodnotí ta tebou zmímněná kvalita? Třeba Bale je ta kvalita, která mezi váma tvoří rozdíl?

Tak teda Kroos, Benzema, Alonso nebo Modrič? United koupili mladýho Pogbu, Lukaku a Martiala, Shawa, kteří mají všechno před sebou a jsou kvalitní.

Vy jste kupovali nějakou kvalitu, která to měla před sebou a teprve se k uspěchům dostala, to dělají i oni. Že nakonec tak, jako United, jste i vy udělali hromadu kroků vedle a kupovali průměráky na tom nic nemění, ty postupy jsou podobný a to je to, co se ti tu snažim celej den vysvětlit, jenže ty si sem furt cpeš všemožný způsoby, jak se tomu původnímu žvástu, kterej jsi napsal, vyhnout.

Reagovat
janinho

no jasne, skoncit 2 body za majstrom alebo 20 bodov a mimo LM je jedno a to iste, lebo prehrali a SLUS

noze si to skopiruj este zo 4 krat a skus si to aj popri tom precitat. este raz mi prosim ta povedz, kde som o Martialovi pisal ako o hracovi s ktorym bude MU hrat o 6.miesto? Martiala praveze od zaciatku radim do skupiny hracov na ktorych by mal MU stavat v buducnosti a stale dookola hovorim, ze keby bolo po mourinhovom, tak sa v lete pakuje a bohvie koho by tam ten mental doviedol. toto ti uz samozrejme asi uniklo takisto ako rashforda, de geu a lukakua. ale ta defenziva na boj o titul nema ani vo sne, takze povedat ze je ten tim v prestavbe, pricom staci nahradit v zaklade 2 obrancov (za predpokladu ze Shaw bude zdravy aspon 2 mesiace v kuse) a 3 zaloznikov, tak

ci tam sanchez alebo matic budu 3 roky alebo 7 mi je celkom jedno, lebo pokial sa tam nevymeni trener, tak to nie su a nebudu rozdielovi hraci. matic este ako tak, aj ked aj on je dost precenovany ale tomu, ze by Alexis niekam este potiahol ManU veris asi jedine ty. ten uz ma hlavu niekde uplne inde ako v manchestri.

na to, ze Real nezmyselne drzi Balea v kadri nadavam uz min. 2 roky, takze pohov. Benzema to iste. Takze pokial sa snazis naznacit akoze davam sucasny stav kadra Realu za nejaky vzor, tak mi laskavo ukaz, kde som take nieco kedy povedal.

od zaciatku tvrdim jedno jedine (a zacalo to ako reakcia na to, ze busby obhanoval vydavky ManU tym, ze aj Real vela minal) a to, ze Real mal tiez obdobie ked minul vela, ale na rozdiel od ManU kupoval kvalitu. ten net spent hovori aj o tom, ze popri vydavkoch mali aj prijmy, lebo predat hracov ako Ozil, Di Maria, Higuain a Morata nebolo lahke rozhodnutie. Zoze nepredal/nemusel predat ani jedineho doleziteho hraca a ti ktorych kupil pod nim podla mna absolutne nenaplnaju potencial.

Alexis - from hero to zero

Martial - tie jeho reci na neho zo zaciatku sezony... cudujem sa, ze vobec mal chut este pod nim nastupit, to ho podla mna musel woodward ukecat

Mkhitarian - drahy nakup a tiez mu Zoze nijak nepomohol

Fred - neviem hodnotit, ale za 59 mil. by som cakal trosku iny kaliber

Pogba - o nom sa uz toho popisalo dost, aj videa z treningov a ak mi chces tvrdit, ze sa pogba pod mourinhom zlepsuje, tak odporucim dobreho ocneho.

Matic je jeho milacik, u toho je jasne ze bude hravat aj keby co bolo. a lukaku mal dobru minulu sezonu a co je s nim teraz asi tiez nikto nevie.

ak sa chces bavit o tom co potrebuje real, kludne mozeme. brankar je porieseny, v obrane varane a carvajal patria k spicke, ramos ma pred sebou tak 2-3 roky, marcelo ak ostane tak tiez. okrem toho real zaplatil vela za mladych odriozolu a hernandeza (na hostovani), takze u nich sa uvidi ako sa dokazu presadit. okrem toho achraf sa v dortmunde ukazuje viac nez dobre. ked to porovnam s MU tak som celkom spokojny. V zalohe bude koncit Modric a ak da panboh aj Bale. Okrem nich su tam Isco, Asensio, Casemiro a Kroos, ktori patria k uplnej spicke (Asensio ma potencial ako Martial), Ceballos a Lucas ako backup za mna viac nez v pohode. pokial by v lete predali Balea a kupili Hazarda, tak nemozem povedat ani slovka na tu zalohu. a v utoku jednoznacne musi prist top hrotak, mariano ako 2jka je uplne OK. vsehovsudy mi to pride ze v priebehu 3-4 rokov tam bude treba zohnat 4-5 hracov do zakladu, postupne. a keby perez nebol tvrdohlavy, tak za toho balea mohol v lete kludne dostat 100-130 mil. a viac nez polovica penazi na hazarda by bola zaplatena.

moze sa ti to pacit alebo nie, je mi to u zadele, ale toto je moj nazor a futbal nesledujem rok alebo dva, takze ti mozem akurat tak odporucit prestat si mylit pojmy s dojmami. to kolko klub minul na nakupy je fakt, to kde bude o 3 roky alebo ci niekto hra pod mourinhom na hranici svojich moznosti je moj nazor a takto to od zaciatku prezentujem. pokial nedokazes akceptovat iny nazor nez je ten tvoj, tak odporucam obmedzit diskusie

Reagovat
Svatej

Já snad nevěřim vlastním očím, že máš t udrzost mě tu poučovat o pojmech a dojmech. V celým vlákně jsi mi doteď ani jednou neodpověděl na moji první myšlenku, kterou jsem sem napsal, od tý doby jen naslepo střílíš jednu tvoje teorii za druhou a když to nevychází, tak zase přeskočíš jinam, takže tomu dávám poslední šanci a pokud už ani teď nebudeš schopnej zareagovat k věci, tak s tím končim.

Tak si to shrňme. Já píšu několika hráčích United schopných hrát klidně 7 let a Martial je mezi nimi, ty následně napíšeš tohle

''lebo keby s velkou stratou predal martiala ako chcel Zoze, ktory teraz ukazuje ze na nom moze ManU stavat dalsich X rokov''

je tedy jasný, že mluvíme o Martialovi a tý mladý generaci, kterou United mají

Následně napíšeš tohle

''schopnej hrat 7 let mozno, ale o ake pozicie? pokial niekomu staci bojovat o top4 tak mozno ano ale tu sa bavime o najbohatsom klube na svete, '' Později ještě doplňuješ info o tom, že se současnou zálohou a obranou max 6. místo. Jestli ti ani tohle nedá pomyslnou facku, tak už nic.

A že stačí tem tým nahradit na těch postech je pravda, však základní kostru mají sestavenou naprosto v pohodě. Tým s Lukakuem, Rashfordem, Martialem, Pogbou, Baillym, Shawem, De Geou, střednědobě i Matičem a Sanchezem, doplněnými o kvalitní hráče a především kvalitního manažera, může naprosto v pohodě hrát s kýmkoliv. Pokud si z toho výčtu uděláš tým a klidně necháš Sanchéze na lavičce, tak to vychází na 3 nový hráče teď + 2 nový v příštích 3 letech. Pokud se chceš točit neustále na Shawovi, tak klidně 4, nic to nezmění.

Takže nejdřív mi tady omlátíš o hlavu tvůj bulšit se 7 herníma rokama Sanchéze s Matičem, já ti to vrátím a teď ti to je jedno. Hlavně, že mu vidíš do hlavy a dovedeš přesně odhadnout, čeho může ten hráč ještě dosáhnout. Ještě, že tě v důležitých chvílích kariéry neměli za poradce hráči jako Pirlo nebo Witsel.

A že na Balea nadáváš jako má něco změnit? Máš snad dojem, že jsou fandové Manchesteru stoprocentně spokojení s nákupy? To je tvoje obhajoba? Nesouhlasíš s tím, tak to neplatí, ale druhým chceš slabý místa v kádru omlacovat o hlavu?

Uhhh..Ve zbytku odstavce tam zas cpeš Josého, kterej tu je 3 rokem, kdežto já mluvim o dlouhodobým přebudovávání kádru, který začlo před ním. Jseš jak zaseknutá deska, to je k pláči.

Ten tvůj seznam hráčů nechápu a nechápu ani smysl toho, proč to tam cpeš. Kde jsem prosimtě popsal cokoliv o Mourinhovi v celým tomhle posraným vláně? Můžeš mi už, ty jeden hlupáku, už konečně vysvětlit, proč mi ho tak uzkostlivě každej komentář předhazuješ, když jsem ho za celej tenhle den ani jednou nezahrnul do jedinýho pitomýho komentáře? To je už fakt úplná křeč ho tm vší silou nějak vměstnat a snažit se mě něustále do toho zapojit.

Naposledy se ptám - Jakej je rozdíl mezi současným United a Realem před výhrou LM?

Reagovat
janinho

cital som asi polovicu a dalej fakt nemam zaujem stracat s tebou cas

jediny krat som nespomenul Martiala medzi hracmi, ktori na to nemaju, hovoril som tam o obrane a zalohe. ze nevies citat je tvoj drobny problem, ktory mna zaujimat nemusi

zelam ti vela dusevneho zdravia panacik

Reagovat
Svatej

Tak jsi dno znova prohloubil, časem z toho třeba vyrosteš.

Reagovat
janinho

vzdy ma zaujimalo co si o mne mysli niekto, kto ma problem s chapanim jednoducheho textu

Reagovat
Svatej

To se zeptej sam sebe. Ja na tebe uz kaslu, uplne citim z tech tvych nesoudnych kokotin ztracim vedomi, fakt je mi z tebe trapne. Mej se

Reagovat
janinho

trapne by ti malo byt vzdy ked sa pozries do zrkadla chlapecku. co keby si mi este raz napisal nieco akoze Martial podla mna nepatri medzi tahunov alebo podobnu kokotinu, ktoru som ani raz nepovedal (skor naopak)? nech to mas komplet a mozes sa zase sustredit na svoje veci?

drzim ti palce, nech sa casom spamatas.

Reagovat
Busby babes

Mourinho si Alexise nevydupal.

Reagovat
janinho

jasne. Zoze tam vlastne o ziadnom prestupe 3 roky nerozhodoval fakt mi chces tvrdit, ze keby niekomu ako on kecal do prestupov a robil ich proti jeho voli tak by tam predlzoval v tom istom case zlmuvu? mmmmkay

Reagovat
Busby babes

Ne, Mourinho u nas nema konecne slovo u prestupu. Da seznam hracu, ktere by rad ale rozhodnuti pak dela vedeni. A zrovna Alexis je takovej dost podivnej prestup. Mesic predtim Mourinho sam rikal, ze zadnej nakup utocneho hrace neplanuje, ze se budem soustredit na jine pozice. NAvic se pocitalo s tim, ze pujde do City. Pak bum a hotovo behem tydne. Ten rpestup ma na sobe Woodwarda uplne vsude - hvezda, top hrac... sice se nam nehodil a nepotrebovali sjem ho, ale udelali jsme statement. Sportovni koncepce nula. Uz se par takovych zprav objevilo... takze je to klidne mozne. Uvidime, co k tomu Mourinho a spol reknou az ho vyhodime.

Reagovat
janinho

tak ale potom mi je divne ze za okolnosti ked mu Woodward urobi toto by predlzil zmluvu o 2 roky... to sa mi nechce verit.

a Zozemu by som celkovo neveril z jeho tlacoviek uz ani pol slova.

Reagovat
Busby babes

coz je vec, kterou rikam od zacatku.

Reagovat
janinho

najvacsia sranda je, ze ked ja spomeniem, ze Bailly a Alexis asi v ManU nebudu mat dlhu zivotnost a o ich odchode sa uz pise pomaly kazdy den tak do mna jebete ze sirim bulvarne informacie.

Ale ty vies, ze prestup Alexisa "ma na sobe Woodwarda uplne vsude - hvezda, top hrac", asi na zaklade vesteckej gule asi tie medialne informacie (detto z ust pravdomluvneho Zozeho) triedis podla toho ako sa ti hodi

Reagovat
Busby babes

nope, Mourinho se na jeho adresu nikde a nikdy (aspon pokud vim) nevyjadril, ze by ho nechtel. Hele, fakt mi prijde vtipny, ze me chces ohledne informaci ohledne klubu, kteremu fandim a o ktery se dost zajimam poucovat. Rekl bych, ze o situaci v klubu mam nacteno podstatne vic nez ty a mam lepsi obrazek o tom, jak klub funguje, kdo tam dela rozhodnuti o prestupech a tak. A nejde o bulvar ale o respektovane novinare z BBC, Guardianu, Independentu a podobnych nebo o fan magaziny ktere vydava Andy Mitten nebo Barney Chilton, kteri mivaji dobre informace o deni v klubu, Mitten treba dostal na rozhovor i Mourinha nebo Richarda Arnolda, Chilton zas treba Gary Nevilla a tak...

A je rozdil rikat: Alexis asi nebyl uplne Mourinhuv prstup a Alexis chce odejit. Mozna ze chce, a pokud jo, at klidne jde, chybet mi nebude.

Reagovat
janinho

ja ta nikde nepoucujem, len hovorim ze mate chlapci dvojity meter. medialne informacie ktore sa vam hodia tak su v pohode a tie co sa vam nehodia tak oznacite za bulvar.

ruku na srdce... podla teba si ManU necha o 3 tyzdne 30-rocneho alexisa, ktory si za ten rok odkedy je v ManU kompletne znicil meno s jeho platom aby im tam zahrieval lavicku? dali za neho Mkhitariana (za ktoreho by pri predaji hocikedy dostali min. 40 mil.) + na bonusoch pre hraca a agenta tusim dalsich 20 mil. som zvedavy co za neho teraz dostanu naspat. cele o com tu hovorim, ze pocas Zozeho ery je tam vacsina prestupov podla mna predrazenych a nepodarenych.

Reagovat
Busby babes

az bude o Alexisove odchodu psat nekdo jinej nez Sun nebo Mirror, tak to budu brat jinak. Pokud nevidis, ze je rozdil mezi bulvarem a solidnima zurnalistama, tak ti to nevysvetlim.

Ne, vymenili jsme marneho Henrikha a dostali marneho Alexise. 20 mega pro agenta? lol. Jeste nejaka pohadka?

a ne, ty tu mluvis uplne o necem jinem a casto michas hrusky a jabka. To, ze delame chyby a chybi nam na sportovnim useku nejaka koncepce jsem tu psal, ale to tohle je tezko vina primarne mourinha. Protoze, z toho, co se o tom, jak to u nas funguje pise, tak prave s vedenim dost bojuje ohledne prestupu a bylo to videt v lete. Lukaku, Pogba, Matic jsou dobre prestupy. Henrikh se nepovedl, ale to tak proste obcas je. Prichazel nejlepsi hrac bundesligy a asi nikdo necekal, ze to dopadne takhle. Matic byl posila na par let a presne tak to je. Bailly a Lindelof a Dalot jsou zas posily do spis pro budouctnost, jsou to mladi hraci a uvidime, jestli se zlepsi nebo ne. Zlatan byl super, nikdo lepsi v te dobe dostupny nebyl. Fred je taky ok posila.

Takze z tech vylozencyh failu je to Henrikh a jeho nahrada Alexis, co prisli pod Mourinhem. U Pogby by to melo byt lepsi ale vylozene fail to taky neni.

Reagovat
janinho

o tom ci 110 milionovy pogba a 80 milionovy lukaku sa budu hodnotit ako podarene presupy sa ukaze casom, lebo zatial toho na tie sumy neukazali dost.

o maticovi som nepisal ako o nepodarenom prestupe, ale ako o hracovi u ktoreho by som asi nehovoril o dlhodobej prestavbe kadra, to je sakramentsky rozdiel! a takisto stal 45 mil. eur, takze za take peniaze (za 29rocneho hraca) uz nejaku kvalitu snad musim ocakavat. vyplatit za niekoho 150 mil. eur nie je ziadne kuzlo a dobry trener je taky, co si aj z lacnejsich hracov dokaze urobit hviezdy. pokial ten daldot presvedci a stane sa dobrym pravym bekom a bude za ManU pravidelne hravat tak poviem ze to bol dobry prestup. Zatial ma Lukaku v lige priemer 188 minut na 1 gol a to teda dokazu aj lacnejsi hraci nez za 85 mil.

co sa tyka tych bonusov pre agenta, tak neviem ci si myslis ze ti ukazem potvrdenia z jeho banky ale raiola pri prestupe Pogbu cashoval tusim 15-20 mil. eur a Alexis mal pred koncom zmluvy, takze si podmienky mohli klast este viac. V case ked sa este pisalo o tom ze pojde do City som cital, ze vraj agent na tom zarobi 15 mil. gbp. Ja netvrdim, ze za tu sumu by som dal ruku do ohna, ale takisto sledujem futbal dost dlho a nie som naivny chuj, aby som si myslel, ze Alexisov agent na tom, ze na poslednu chvilu dal prednost ManU pred City nezarobil sialene miliony.

https://www.skysports.com/football/news/11670/11207997/who-is-alexis-sanchezs-agent-five-things-about-fernando-felicevich

tu sa napr. spomina ze za to dostal okolo 10 mil. gbp. ked k tomu priratas sign-on bonus pre Alexisa tak asi som nebol daleko s tymi 20 mil. eurami. ja som tam totiz napisal "+ na bonusoch pre hraca a agenta tusim dalsich 20 mil". to ze ty si z toho pochopil "20 mega pro agenta? lol. Jeste nejaka pohadka?" je len tvoja vizitka a lepsi priklad o tom ako prekrucas si mi ani nemohol dat.

Reagovat
Busby babes

Pri prestupu Pogby Raiolu platilo Juve. A tech 20 mega si napsal tak, ze to vypadalo, jako odmena za prestup Alexise.

A zbytek... michat nejakou odmenu pro agenta s nejakyma bonusama pro hrace...

Reagovat
janinho

aha, takze podla teba platil bonus agentovi Arsenal

no mam dost! pre teba je asi fyzicky nemozne si priznat ked povies kktinu najrpv to co poviem zostrihas a prekrutis a potom si k tomu vymyslis nejaky dalsi pribeh silny matros co tu servirujes!!!

Reagovat
Busby babes

kde jsem psal, ze platil odmenu agentovi Arsenal?

Reagovat
janinho

naznacil si to s tym Pogbom ako keby v tomto pripade to bolo takisto.

a celkovo, ja pisem kolko Alexis stal pri prestupe a ked to spojim s tym Mkhitarianom, tak to bol hrac za nejakych +- 60 mil + platom tusim 350k GBP tyzdenne a za tie prachy tam ukazal velke hovno.

ja tvrdim, ze bez Mourinhovho "pozehnania' by do ManU urcite nesiel, takze ten prestup pripisem s kludnym srdcom na jeho tricko.

tato debata je sama o sebe zbytocna uz dost dlho, takze si myslim ze nema zmysel v nej pokracovat.

zhrniem to. ja tvrdim, ze kazdy den co tam ostane Zoze je strateny den pre ManU a ze je jeho 3 roky tam su neuspechom pre klub a to co tam dokazal je nekvalitna a predrazena prestavba kadra (vyhovarat sa na moyesa a lvg je zbytocne, lebo za skoro pol mld eur sa dali vybudovat ovela lepsie zaklady do buducna).

ty tvrdis, ze nie su neuspesne a ze dobre zacal prestavbu kadra, aj ked by ti nevadilo keby ho klub vyhodil. ak som to napisal zle tak ma kludne oprav.

nech si kazdy urobi svoj nazor.

Reagovat
Busby babes

Kde jsem naznacil, ze odmenu pro agenta platil Arsenal?

Reagovat
Busby babes

Alexis nas stal 0. Nebo 40 mega liber na ktere byl ohodnocen Henrikh. Btw. odmena pro agenta klidne mohou byt jen procenta z Alexisova platu, protoze hraci takhle agentum plati jejich sluzby. Jinak pak odmenu agentum mohli platit oba kluby, ale zrovna my jsme posledni dobou odmitali platit nejake vetsi castky agentum, at uz u Pogby nebo treba u Miny tusim, co pak sel do Evertonu.

Reagovat
Busby babes

no ja tvrdim, ze Mourinho mel s klubem nejaky uspech, jako je Evropska liga a pohar a loni nas posunul na druhe misto. A az po sezone odejde, tak klub na tom bude co se hracskeho kadru tyka lepe nez kdyz prichazel. Cekal jsem od nej vic, ale urcite jsme pod nim udelali krok dobrym smerem a dalsi manager bude mit na cem stavet.

Reagovat
Busby babes

ja informace ale neberu z jeho tiskovek ale primarne z toho, co se o nas pise v anglii.

Reagovat
janinho

Sorry, zdalo sa mi ze si napisal "Mesic predtim Mourinho sam rikal, ze zadnej nakup utocneho hrace neplanuje, ze se budem soustredit na jine pozice".

Reagovat
Busby babes

takze musime nakoupit lepsi hrace, chapu to dobre? A to nam pak nebudes vycitat, ze utracime? Btw Mourinho lepsi hrace chtel, ale to dle tebe bylo spatne.

Reagovat
Busby babes

Laporte sel za 65. takze jeden stoper City stal jako dva nasi. Ale rikej pak nekomu, ze v tom je rozdil. Vidi Mourinha a dal neresi. Btw vtipny vlakno se z toho stalo. az jsem te musel politovat.

Reagovat
Svatej

On tohle vubec resit nechce, tam ty odpovedi asi nema nacviceny... Zblaznil bych se. Fakt jsem veril, ze jsem schopnej mu neco vysvetlit, ale on si tu konverzaci uplne vede sam. Skoro si rikam, jestli me tady vubec potrebuje

Reagovat
janinho

len sa potlakpajte chlapci hlavne ze sa vy navzajom potebujete

pockam si kym uvidim Lindelofa s Baillym aspon pravidelne v zaklade a nie ze by som hodnotil ci to boli dobre nakupy

Reagovat
Busby babes

to my dva ale ani netvrdime. Btw oba jsou mladi, uvidime jestli se prosadi nebo ne. Za dva tri roky to muze vypadat uplne jinak.

Reagovat
Svatej

Jenomze to uz nebudete mit De Geu, Martiala, Baillyho a ani stadion, tak je to bezpredmetny.

Reagovat
Busby babes

prave. spalena zem na Old trafford...

Reagovat
janinho

ved za 2 roky si tu mozeme sadnut a mozes ma znova presviedcat o tom co sa ti zda ze je pravda tak ako ked sa ti nepacili cisla za posobenia Zozeho tak si si myslel, ze za 10 rokov to bude o niecom inom

Reagovat
Busby babes

to je rozdil mezi nama dvema. Ty uz na jisto vis, ze to bude provar. Ja ne. Takze tu nedavam takove jiste soudy jako ty.

Reagovat
janinho

ja tu prezentujem svoj nazor. pokial sa ti nepaci, tak si povedz svoj a o 2-3 roky sa uvidi kto z nas mal pravdu. to ze ty svoj nazor prezentujes jak fakty je tvoj problem.

skus teda narhnut na EF anketu o niektorych veciach na ktorych sa nezohneme... napr. teda ze ci si vacsina ludi mysli to co ty, ze vyhrat EL je pre klub ako ManU nieco co sa moze povazovat za velky uspech. ja tvrdim ze pre Real, Barcu, ManU, Bayern a Juve ta trofej nie je ziadny velky uspech, ty tvrdis ze ano.

co sa tyka faktov, dal som ti cisla za 2 a pol roka, nepacilo sa ti... tak som ti dal za 10 rokov a ty si furt ides to svoje. tazko s tebou

Reagovat
Busby babes

je mi asi uplne fuk, co si mysli vetsina lidi. Par let zpatky si vetsina lidi myslela, ze je Zeme placata. A jeste predtim uplne kazdej vedel, ze se Slunce toci okolo Zeme... Lidi jsou pitomci.

Reagovat
janinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Asi v to věří pořád..

Reagovat
Kixi Syhimour

jako sorry, ale to je fakt nízko ještě k tomu pro klub jako MUN

Reagovat
Counter

Tak to Wenger nasadil taky šílenou laťku, když v posledních letech skončil druhý a vyhrál několik FA Cupů.

Reagovat
Busby babes

co je vic nez druhe misto? Prvni misto. Tak o jake nizke latce se tu bavime?

Reagovat
Counter

Když skončíš s nejbohatším klubem na světě šestý, druhý a pak jsi po třetině další sezony sedmý, tak bych neřekl, že to je něco extra. Proto jsem uvedl toho Wengera, který skončil v posledních třech letech s Arsenalem druhý, pátý a šestý. Jestli ti to přijde jako vysoko nastavená laťka, ok, mi to přijde divné.

Reagovat
Busby babes

letos vysledky nejsou a je to spatny. a uz je jedno kolikaty presne skoncime,a ale bude to neuspech. Jen vidim velkou cast viny i jinde nez u Mourinha. Ten by samozrejme mel z toho kadru dostat vic, ale nase vedeni mu tu pozici hodne ztizilo tim pristupem v lete. A nejde o prestupy, ok, kdyby nikoho neprivedli, ale meli pak drzet hubu a ne to ventilovat do novin. Psal jsem to v lete, v ten moment ho meli vyhodit, respektive ho meli vyhodit po sezone. A ne drzet managera o kterym rikam, ze neumi vyhodnotit kvalitu kadru, kterej ma k dispozici a schopnosti potencialnich posil...

A kdyz jsme ten nejbohatsi klub na svete, tak bychom mozna mohli ukazat ambice tim, ze utratime vic nez dva nove postoupivsi tymy.

Reagovat
janinho

bud rad, ze si v tej debate nepokracoval... mohol si dopadnut jak ja o nieco vyssie

Reagovat
Counter

Já už si takových debat užil víc než dost :-)

Reagovat
janinho

HRDINO

Reagovat
vodka

JARDIM

Reagovat
Busby babes

tos mi pripomnel, ze jsem vcera zahledl tohle:

https://twitter.com/MHChehade/status/1067172453439471616

Reagovat
vodka

to snad ne, tady musí Edo jednat rychle

Reagovat
Busby babes

Edo se boji vyhodit Mourinha, protoze by to byl jeho neuspech.

Reagovat
Grahf

tak to by bolo velmi jednoduché, další rok bez lm by stál ovela viac, ako jeho vyhadzov.

Reagovat
Busby babes

jenze kde mas jistotu, ze kdyz Mourinho odejde, ze dame LM?

Reagovat
r.mrazik

asi stejnou jako kdyz zustane...

Reagovat
Grahf

istota je, že keď ostane, tak budeme bez nej

Reagovat
Busby babes

mozna jo, mozna ne.

Reagovat
Counter

Momentálně je podle FiveThirtyEight 12% šance, že LM dáte. Takže jedno možná je krapet silnější než to druhé

Reagovat
Busby babes

jj, protoze podle toho se vedeni rozhoduje.

Reagovat
Counter

Amíci mají statistiky rádi, jejich sporty jsou jimi prolezlé

Reagovat
Busby babes

mozna koukni na to, jak se dari Tampe, tam jsou taky hezky statistiky.

Reagovat
Grahf

co to je zase za alibizmus, proste sme v piči, čím skôr sa vymení, tým skôr môžme začať hrať lepší futbal.

Reagovat
Busby babes

jakej alibismus? Counter ti nahore dava nejakou statistiku, ze mame 12 procentni sanci... no vedeni to klidne muze brat jako 12 procent s Mourinhem, 0 procent s Carrickem.

Reagovat
Grahf

Hľadanie dôvodov, prečo by mal mourinho ostať je alibizmus. A toto je najhorší druh alibizizmu, keď si človek vsugeruje, že lepšie byť nemôže a tak trpí ďalej. Tipujem, že keby tam bola 0% šanca, tak si povieš, že s iným trenerom by to bola tiež nula

Reagovat
Busby babes

fakt byste se tu uz meli naucit cist. Ja tu jen rikam, jak asi vypada momentalni pristup naseho vedeni. A ty z toho udelas, ze je to moje prani.

Reagovat
Grahf

Tak keď reaguješ na to, že budeme bez lm vetou "možno ano možno nie", tak čo iné si ako alibista. Nie je za nami ani polka sezony, sme už prakticky vyoutovany a ty si nie si istý? Tak to radšej buď ticho, takto len dráždiš ľudí

Reagovat
Busby babes

7 bodu a dve tretiny sezony pred nama a jsme vyautovany? ok no.

Reagovat
Grahf

však tam ti píšu, že máme 12% šancu na LM, čo znamená, že najdeme na nejakú víťaznú vlnu a súperi začnú húfne strácať. Príde ti to reálne?

Reagovat
Busby babes

jako jestli mi prijde realne vyhrat do konce sezony o dva zapasy vic nez Chelsea? jo, prijde.

Reagovat
Grahf

takto to ale nefunguje. Tých 12% nehovorí o tom, akú máme šancu preskočiť chelsea.

Reagovat
Busby babes

you do not say. Nahore maj nejakej algoritmus, kterej ma nejakou uroven presnosti, kterou uplne nevime. A nehovori o tom, jakou mame sanci, ale jaka je pravdepodobnost, ze se neco stane.

Dva roky zpatky meli New England Patriots v prubehu finale pravdepodobnost asi 0.5 procenta, ze vyhrajou. A presto vyhrali. Ztracime 7 bodu a je pred nama 25 zapsu. A ty po me chces co? abych uz ted brecel jak nemame nejmensi sanci?

Reagovat
Grahf

Ne, chcem po tebe aby si nebol taký zadubený ignorant a uznal, že sme v riadnych sračkach, že prešlapujeme na mieste a s týmto futbalom a manažerom sa do top4 nemáme šancu dostať. Jednoduché.

Reagovat
Busby babes

ale o tom, tady to vlakno neni.

Reagovat
mr.Silver

Mate nekdo odkaz na ty tabulky s % sanci na titul, LM a sestup?

Reagovat
Counter

https://projects.fivethirtyeight.com/soccer-predictions/premier-league/

Těch modelů je víc, FiveThirtyEight je asi nejprovařenější, protože se angažují ve všem možném od predikcí amerických voleb přes jakékoli sporty včetně třeba aktuálního šachového duelu velmistrů.

Reagovat
mr.Silver

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by me zajímalo, proc ma liverpool 7x vetsi pravdepodobnost vyhrat titul nez my. Ne ze bych věřil, ze dame titul, ale Liverpoolu teda neverim o moc vic...

Reagovat
Counter

Já třeba jo (byť ne 7x), mají podle mě kompletnější kádr, nemusí řešit oplétačky se stadionem a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, taky mají o 3 body víc. Jen jsem se zarazil nad těma 3% vs. 21%. Tak velký rozdíl tam nevidím. Ale je fakt, že nás teda letos kosí zranění jak jarní louku

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pre Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

OT : co hovorite na Narcos 3 seria (Mexico)? Som v polke ale je to zatial velmi slusna kvalitka

Reagovat
nani92

Iba to, že to je 4.seria

Reagovat
Nikikrew

njn ja som bral Medellin ako 1 seriu

Reagovat
patas92

Je to spin-off

Reagovat
EXoRcIsT

na prve 3 to nema ale i tak topka

Reagovat
Mastný Chobot

Za mňa lepšia ako Cali, aj keď ten trapak ako hlavná postava DEA mi dosť vadil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

paradicka, Pablo o kus lepsi, ale na urovni Cali to je

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma rozjebalo pod videom o Dankovi:

Marian Zalevicky

Pred 1 rokom

"Často ked idem večer spat mam vyčitky že som kokot a že si to o mne vela ludí myslí.

Potom si ale pozrem video o našom kapitanovi a príde mi že som celkom normálny človek."

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe Miňo klasik

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/Ds72CSEV4AEwKvb.jpg

Fake/zavádějící fotky? Na první pohled to vypadá šíleně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma
Reagovat
Counter

Takový hubeňour

Reagovat
smazaný uživatel

opticky fakt posobi na ihrisku tak, ako este nikdy

Reagovat
r.mrazik

https://goo.gl/images/MBHkDr

Foto po podpisu...má minimálně deset kilo nahoře

Těžko říct,na čí popud

Reagovat
Counter

Jako on to musí být záměr, na to už dneska kluby operují až příliš precizně, aby Lukaku jen tak přibral na váze sám od sebe. Ani si netroufám tvrdit, jestli je to ku prospěchu, nebo ne, ale každopádně je to zajímavé.

Reagovat
r.mrazik

Právě...taky mi přijde, že tohle si přeci dost hlídá klub...

A teď z něj udělají tank, který se moc nehybe?

Jak říkáš...zajímavé

Reagovat
Busby babes

ja bych slovo zajimave vymenil za naprostou demenci. A nejlepsi na tom je, ze porad odpadne od kazdeho druheho stopera.

Reagovat
r.mrazik

zajimave je to,ze to nekdo dovolil/naridil...

demence to kazdopadne je

prave...kila preci nejsou vsechno

Reagovat
Busby babes

fake to neni, trochu fotka zkresluje. Nicmene hodne pribral a dost mu to skodi. Nechapu, co delaj nasi kondicni treneri, ze ho nechali tak posilovat.

Reagovat
Grahf

jožko z neho chcel spraviť target mana, další jeho úspech na pažbe...

Reagovat
vodka

nejhorší je, že to nevypadá, že by to měl z posilování, ale spíš z Andersonovy diety...

Reagovat
Busby babes

to mi prave neprijde. ale chtelo by to fotku bez dresu. Uz aby dal gol a sundal triko.

Reagovat
PP

Londýn, zamračeno, účes stále drží..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Jeste rok a je z nej Bob Sapp

Reagovat
C-M@ster

Spíš jak říká v tom Meme Mourinho: Když jsem říkal, ať jsi víc jako Henry, myslel jsem Thierry a ne Mark.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Taková demoverze Akinfenwy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

koľko toho musí žrať pri takej postave a takom zaťažení každý týždeň, za predpokladu, že sa stravuje zdravo

ja mám celkom problém ísť nad 3500-4000 kcal

Reagovat
C-M@ster

Tak roli může sehrát genetika.

Když posadíš dva lidi se stejnou váhou vedle sebe s tím, že je budeš rok krmit tím samým a budou mít tu samou fyzickou zátěž, tak nebudou na konci roku vážit stejně.

Akorát teda podle fotek mi nepřijde, že by jeho rodiče byli macatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že genetika, skôr výška váha a pomer svalovej hmoty.

Len mi to príde zaujímavé, lebo ja sa necítim dobre keď som plný a idem hrať futbal. Ani mi nechutí po futbale jedlo. Ja asi cvičím častejšie než Romelu, ale on toho zrejme nabehá viac. a to mám 175cm a niečo cez 80kg.

Reagovat
C-M@ster

Cvicis castejc jak on?

Reagovat
Busby babes

vsak to u nej muzou byt naopak svaly. Hodne zmohutnel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tvári je vidieť, že pribral

Reagovat
J0EL

je tlsty, na co sa tu hrame

Reagovat
Hokaido

FUN FACT: Lukaku dal gol na Old Trafford naposledy 31. března, tedy před 241 dny.

Reagovat
Busby babes

ses si jistej, ze chapes vyznam FUN FACT?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa celkom pobavil teda

Reagovat
r.mrazik

ja teda moc ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
smazaný uživatel

arsene asi do bayernu..

Reagovat
Nikikrew

bodaj by

Reagovat
Counter

Arsenal v Tottenham Hotspur

Referee: Mike Dean

http://www.nooooooooooooooo.com/

Reagovat
Lacko_Boh

klud, mame Emeryho luck.

Reagovat
Counter
Reagovat
mr.Silver

neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Lacko_Boh

Alibisti :P

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Boha jeho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

super, takže se bude zase snažit všechno kompenzovat ve váš prospěch

Reagovat
Cobra

Reagovat
Golasso

Jako by někdy něco v náš prospěch udělal

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální ostuda...

Reagovat
Kixi Syhimour

::biggrin

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ondiis

::thumbsup

Reagovat
Counter

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1067396255205060608

Tohle je taky dobré. Pereira loni odešel na hostovačku, aby měl šanci si pořádně zahrát, Mou ho za to zkritizoval, tak letos teda Pereira zůstal a dřepí na tribuně

Reagovat
r.mrazik

prosim te...mame matice a kvetaka...co jako chces?

Reagovat
Busby babes

tohle je bohuzel nelogicky. Matic hraje tuzku a je tam furt.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Carrick

Na United stejně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc není na hostování?

Reagovat
Busby babes

sam nechtel jit na treti hostovani v rade, je to v tom clanku i napsane, ze se rozhodl o misto zabojovat. Chtel jit bud na trvaly prestup nebo zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ho vloni Mourinho kritizoval?

Reagovat
Counter

Protože Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě to jasné je, ale snažím se to pomoct pochopit i Busbymu.

Reagovat
blade115

Co on je vůbec zač? Dnes jsem četl, že o něj budeme mít snad zájem nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

aw do mu miesto jm, prosim

Reagovat
Lacko_Boh

hej ja som za ale nerealne

Reagovat
Hachim Mastour

Arsene Wenger would prefer an executive role for his next job, according Sky sources in Germany.

After reports in the British press on Monday that Wenger is interested in becoming the next Bayern manager, sources in Germany have told Sky Sports that there has not been any contact between him and the club.

And it is understood the 69-year-old would prefer a role such as sporting director or at boardroom level, rather than a management role, after ending his 22-year stint as Arsenal manager earlier this year.

Reagovat
Lacko_Boh

neverim ze niekto nieco vie.

Reagovat
Mastný Chobot

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

Holding je lepší

Reagovat
Lacko_Boh

fu vobec. Ale vobec.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Vorskla Poltava-Arsenal game on Thursday in Ukraine moved to Kiev from Poltava in emergency move by UEFA following the introduction of martial law into parts of Ukraine.

Jako pro Arsenal dobré, ale vůbec jet kamkoli na Ukrajinu v téhle době je o hubu

Reagovat
Lacko_Boh

fuha toto neni sranda..

Reagovat
Nikikrew

Ten zápas je úplne pointless pre nas, snad len odohrať a rýchlo odtiaľ vypadnúť

Reagovat
Golasso

To je nenormální, co se v těch končinách děje . Doufám, že všechno proběhne v pohodě a pak rychle zpátky do civilizace.

Reagovat
Busby babes

Tohle by nemelo zapadnout:

Marouane Fellaini now has as many European Cup goals as Diego Maradona

Reagovat
Counter

Dokonce to stylově podpořil i boží rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz je vazne chytanie sa kazdej blbosti, co je na tom, co Rashford zahadzuje je nenormalne a je to normalna reakcia, radsej by sa mal zamysliet konecne nad sebou Rashford a neriesit tu taketo blbosti..

Reagovat
r.mrazik

Takovy ten styl “kouknete jaky jsou to kopyta a s cim musim pracovat”, kterej breci uz od leta...bych z nej blil

Reagovat
smazaný uživatel

Ako jasne, Jose nech leti prec konecne, ale v tom bordeli celom mi toto pride len jak taka blbost

Reagovat
r.mrazik

Je to blbost s ohledem na jiné věci...ale tohle jeho chování mě sere taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbost

Na tiskovce má stát za hráčema a neměl by proti nim říct křivýho slova, ale řešit tohle? To je fakt jen proto, že Mourinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

měl ho seřvat, aby si to pamatoval

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je idealni reseni

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson by to udělal

Reagovat
r.mrazik

nevim,ze by serval nekoho,ze nedal gol...

ze neplnil pokyny ok...ale ze nedal gol?

Reagovat
nani92

áno, utočnika može servat preto že nedal gol, tak isto ako može servať obrancu, že dopustil gol.. je to ich práca

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=maVsd5Rq2Wg ...dokonca zjebal aj ked sme gol dali

Reagovat
mikelinos

asi měl pokyn dát gól

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

tak aspon ze se neotocil k divakum a nedelal ksichty ala "s takovyma kretenama ja tu musim pracovat"

Reagovat
Lacko_Boh

Su to detaily ktore ale robia rozdiel. Ked ti manzelka povie ze si kokot a ked to povie kamaratovi..hmm.

Reagovat
r.mrazik

pekny...trochu to jeste upravim...

bud to rekne primo tobe,nebo cely hospode...pred tebou...

Reagovat
Lacko_Boh

presnejsie

Reagovat
Busby babes

to co z toho Lineker dela je proste silenost. A to jak tady okolo toho brecite taky. Sorry, to uz je tak zoufala snaha si do toho Mourinha kopnout za kazdou cenu...

Reagovat
r.mrazik

nekdo za kazdou cenu kope,nekdo za kazdou cenu brani...nejlepsi je se s tim smirit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

kdyz ty povazujes cokoliv, co neni: za vsechno muze Mourinho, jako braneni Mourinha. To je pak tezky.

Reagovat
r.mrazik

asi je mi to jedno...vymlouvat ti to nebudu...jiny pristup mit k tomu kretenovi taky nebudu...rikam,nejlepsi je se s tim smirit

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hachim Mastour

Úplne bežná a primeraná ale hlavne pokojná reakcia. Tréneri sa vždy nemusia chytať za hlavu kričať a trhať si vlasy.

Reagovat
C-M@ster

Mně ten odkaz nejede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele