Premier League - souhrn 15. kola

04.12.2018, 22:43, aktualizováno 05.12.2018, 22:56
Komentáře a souhrny
Man City veze body ze hřiště Watfordu a drží si svůj náskok před Liverpoolem, který uspěl v Burnley. Chelsea ve Wolverhamptonu ztratila jednobrankový náskok a padla 1:2. Manchester United se rozešel smírně s Arsenalem, Tottenham neměl problémy se Southamptonem...

Manchester United - Arsenal FC 2:2

05.12.2018 21:00

Góly: 30. Anthony Martial, 69. Jesse Lingard - 26. Shkodran Mustafi, 68. Alexandre Lacazette

Prestižní střetnutí Manchesteru United s Arsenalem nabídlo skutečně nevšední podívanou plnou událostí, jež si tak trochu navzájem odporují. Přestože v zápase na Old Trafford padly čtyři góly, předváděná ofenzivní kvalita obou mužstev zůstala výrazně za očekáváním, neboť se skóre měnilo především po výrazných chybách v defenzivní činnosti, a to dokonce i v případě takřka vždy excelentního Davida de Gey. Atraktivní výsledek 2:2 tak umožňuje každému z týmů odejít ze zápasu se vztyčenou bradou, ale stejně tak zanechává pachuť z další bodové ztráty a propadu ligovou tabulkou.

Větší míru frustrace může po středečním duelu cítit Arsenal. Kanonýři totiž v utkání dvakrát vedli, jenže pokaždé o náskok takřka okamžitě přišli, a navíc zaznamenali hned dvě zranění. Zatímco v případě Aarona Ramseyho by se nemělo jednat o nic vážného, Rob Holding opustil trávník na nosítkách a zranění kolene potenciálně ohrožuje celý zbytek jeho doposud skvěle rozjeté sezony. Ani United se ovšem vynuceného střídání nevyvarovali, neboť Anthony Martial musel po hodině hry zamířit rovnou do útrob stadionu.

První půle mnoho fotbalové nádhery nepřinesla, ale nezaujatí diváci si i tak jistě přišli na své. V šestadvacáté minutě totiž obrana United zcela propadla při bránění rohového kopu a kritickou situaci nezachránil proti hlavičkujícímu Mustafimu ani David de Gea, jemuž míč nečekaně propadl mezi rukama a doplachtil až za brankovou čáru navzdory Herrerově snaze ještě jej na poslední chvíli odkopnout.

Radost hostům ale vydržela sotva čtyři minuty. Po kontroverzním udělení přímého kopu se ke střele před zeď hráčů odhodlal Marcos Rojo, a i když Bernd Leno jeho nebezpečnou ránu zvládl vytěsnit do strany, jako první se k míči dostal Ander Herrera a jeho pohotovým navrácením do ohně umožnil Anthonymu Martialovi snadno zblízka vyrovnat na 1:1. Nic na tom již nezměnily ani opakované záběry gólové situace, dle nichž se Herrera v době Rojovy střely nacházel ve velmi těsném postavení mimo hru. Zbytek první půle pak nabídl pouze plejádu žlutých karet na obou stranách a zmíněné zranění Roba Holdinga.

Po změně stran pak do hry nevyběhl zpět ani Aaron Ramsey, jehož nahradil bývalý hráč United Henrik Mchitarjan, a byl to právě arménský reprezentant, kdo se nachomýtl k třetímu gólu večera. Po Rojově hrubém zaváhání v rozehrávce si Mchitarjan narazil s Lacazettem, a i když argentinský obránce United stačil dosprintovat zpět do pokutového území, aby špičkou kopačky znemožnil Lacazettovi nabídnutou šanci patřičně zakončit, tečoval míč spolu s francouzským forvardem tak nešikovně, že David de Gea musel stejně lovit míč ze sítě.

Jestliže v případě prvního gólu Arsenalu přišla odpověď domácích do tří minut, tentokráte přišla od rozehrávky ze středového kruhu snad jen za pouhých pár vteřin. Dlouhý nákop na střídajícího Lukakua sice zdánlivě zneškodnil navrátivší Kolašinac, jenže jeho posunutí míče před vlastní branku znamenalo nenadálý chaos v defenzivě Arsenalu, kterého beze zbytku využil Jesse Lingard a propálil zaskočeného Lena.

Hosté se sice touto dvojí lacinou ztrátou vedení nenechali rozhodit a vypracovali si v závěrečných minutách ještě několik slibných šancí, ale David de Gea napravil pošramocenou pověst u prvního gólu brilantními zákroky proti střelám Aubameyanga, a když se neujala ani ofajdová trefa Mchitarjana či pokus Torreiry, rozešly se oba anglické velkokluby smírně 2:2. Arsenal tak i nadále čeká na první ligové vítězství z Old Trafford od roku 2006, zatímco United si připisují již třetí ligovou remízu v řadě a zůstávají se záporným skóre a osmibodovým odstupem od Arsenalu na osmé příčce.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 3:1

05.12.2018 21:00

Góly: 9. Harry Kane, 51. Lucas Moura, 55. Heung-min Son - 90+3. Charlie Austin

Splín z prohraného derby si Tottenham vynahradil hned o pár dní později. Proti Southamptonu se totiž tým Mauricia Pochettina dostal do brzkého vedení, které krátce po změně stran rozmnožil o další dvě branky, a přestože v závěrečné půlhodině zcela přepustil iniciativu soupeři, bere všechny body za výhru 3:1 a posouvá se díky zaváhání rivalů na čele tabulky dokonce na třetí místo.

Sotva se začalo hrát, už měl průlom skóre na kopačce Heung-Min Son, ale jeho rána po pasu Trippiera skončila pouze na brankové konstrukci. Přesto se prořídlé tribuny Wembley na první gól večera načekaly jen necelých devět minut. Nakrátko rozehraný rohový kop nachytal hráče Southamptonu v nedbalkách a prudký přízemní centr Eriksena mohl snadno uklidit zblízka do sítě Harry Kane.

Hosté pokračovali v herním trápení, jako by jejich nyní již bývalý manažer Mark Hughes byl stála na lavičce, a za celou první půli pořádně zahrozili pouze dalekonosnou dělovkou Hojbjerga, kterou Hugo Lloris dokázal vytěsnit. Náskok Spurs mohl být vyšší již do přestávky či bezprostředně po změně stran, neboť aktivní Son i Dier měli další góly na dosah, avšak v obou případech stihl na poslední chvíli zasáhnout brankář McCarthy.

Poklidné nabobtnání vedení domácích však na sebe nenechalo dlouho čekat. V jednapadesáté minutě procpal po dalším rohovém kopu míč do sítě Lucas Moura, jenž pohotově dorazil vlastní sraženou střelu, a pouhé čtyři minuty nato se přece jen dočkal i nezastavitelný Son, jemuž po dobré práci napadajícího Trippiera předložil míč před odkrytou branku Harry Kane.

Za rozhodnutého stavu 3:0 ovšem Spurs nebývale polevili a hostům se povedlo hru nejen vyrovnat, ale vytvořit si celou řadu slibných šancí k dodatečnému zdramatizování zápasu. Na rozdíl od svého favorizovaného soupeře však Saints trestuhodně nabídnuté příležitosti neproměňovali. Redmond pouze orazítkoval břevno, Ward-Prowse nepropálil z bezprostřední blízkosti blokujícího protihráče a Hugo Lloris posléze lapil i šance Hojbjerga, Warda-Prowse či střídajícího Austina.

Tottenham tak měl velmi blízko k bizarnímu titulu jediného celku Premier League, který ve vloženém patnáctém kole uhájil čisté konto, ale nakonec se udržení nuly nekonalo ani ve Wembley. V třetí minutě nastavení totiž Charlie Austin si umně zpracoval Davisovu pobídku a pohotovou ranou alespoň zkorigoval výsledek na konečných 1:3. Spurs díky ztrátě Arsenalu v souběžně hraném utkání na Old Trafford i prohře Chelsea s Wolverhamptonem poskočil v tabulce dokonce na třetí příčku.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Liverpool FC 1:3

05.12.2018 20:45

Góly: 54. Jack Cork - 62. James Milner, 69. Roberto Firmino, 90. Xherdan Shaqiri

Liverpool nakonec zvládl duel na hřišti Burnley a i nadále pronásleduje vedoucí Manchester City. Vítězství se však pro svěřence Jürgena Kloppa nerodilo vůbec lehce, po 60 minut bylo Burnley více než vyrovnaným soupeřem a dokonce se dostalo i do vedení, ovšem na to favorit odpověděl tím nejlepším možný způsobem.

Domácí do zápasu vlétli s elánem a hned po pár minutách hrozil střelou z hranice vápna Westwood, ta však mezi tři tyče nezamířila. Na druhé straně se k nebezpečné hlavičce prodral Van Dijk, nasměroval ji však pouze do rukavic Joa Harta. Po více než půlhodině vystrašil hosty parádní střelou Bardsley, ta však mířila o pár desítek centimetrů vedle pravé tyče hostující branky. Těsně před půlí nakonec Barnes dostal míč poprvé do sítě, asistent rozhodčího však měl správně zdvižený praporek kvůli ofsajdu.

Na startu druhé části si nejprve zachytal Joe Hart - parádními dalekonosnými pokusy jej protáhli nejprve Sturridge, posléze také Keita. Skóre se ale poprvé měnilo na druhé straně - přetažený rohový kop vrátil před branku Tarkowski, před Alissonem jej jemně tečoval Westwood, brankář ve službách Liverpool míč proto jen vyrazil a opodál stojící Cork jej trochu neohrabaně dopravil do sítě.

O sedm minut později však bylo vyrovnáno - z hranice vápna napřáhl Milner a parádním přízemním projektilem srovnal skóre. A o dalších deset minut později už byl favorit ve vedení. Z volného přímého kopu nacentroval Alexander-Arnold, na zadní tyči našel Van Dijka, který míč vrátil před branku, kde našel zcela opuštěného Firmina, který měl již velmi snadnou úlohu.

V nastaveném čase mohl Reds zmrazit Ben Mee, jeho hlavičku však bravurním skokem zlikvidoval Alisson. A z následného brejku přidali hosté pojistku, když Salah parádní přihrávkou vyslal Shaqiriho, který se ve vyložené šanci nemýlil. Liverpool tak vybojoval důležitou výhru 3:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Leicester City 1:1

05.12.2018 20:45

Góly: 42. Aboubakar Kamara - 74. James Maddison

Strůjce zázraku z Leicesteru Claudio Ranieri obral bývalé svěřence o dva body. Fulham, jenž italský stratég vede v současnosti, sice neudržel vedení, alespoň se však v tabulce bodově dotáhl na nejbližší protivníky.

Domácí o víkendu prohráli v derby na hřišti Chelsea, na což Ranieri zareagoval dvěma změnami v sestavě. Záložníky Johansena s Cairneym nahradili Kamara a Vietto, který navlékl kapitánskou pásku. Lodivod hostů Claude Puel po vítězství nad Watfordem pozměnil sestavu na čtyřech postech, když šanci tentokrát dostali také Simpson, Söyüncü, Diabaté a Iheanacho.

Do vedení se mohly dostat již ve třetí minutě Lišky. Iheanacho chtěl po úprku obraně Chalupářů přehodit brankáře Rica, ten však úmysl nigerijského útočníka přečetl. Ve 21. minutě se zase vyznamenal gólman Foxes Schmeichel, který bravurně zlikvidoval střelu Chamberse. O osm minut později se do šance dostal zase Leicester. Chilwell našel centrem Morgana, jenž hlavičkoval těsně nad břevno.

Ve 35. minutě si na rohový kop Cottagers naskočil zcela volný Mitrović, ke své smůle ale těsně netrefil bránu. Za čtyři minuty zahrávali akci od rohového praporku též hosté, Albrighton nacentroval na Morgana, jenž tentokrát nechal vyniknout Rica. Tři minuty před koncem prvního poločasu poslal Mitrović na zteč Kamaru, který obalamutil Söyüncüa a střelou z úhlu mezi Schmeichelovy nohy poslal Fulham do vedení.

Po změně stran se oba týmy dopředu moc nehnaly. O to více bylo překvapivé vyrovnání Lišek v 74. minutě. Gray uvolnil Okazakiho, jenž nahrál v pokutovém území volnému Maddisonovi, který střelou k tyči překonal Rica. Vrátit vedení zpět domácím mohl pět minut před koncem Cairney, který se po pasu od Mitroviće dostal za obranu, avšak Schmeichel si s jeho ránou poradil, byť s obtížemi.

Zajímavou podívanou přinesl nastavený čas druhé půle. Nejprve musel Rico likvidovat střelu Graye a následnou dorážku Maddisona. Záhy se mohl na druhé straně prosadit Mitrović, avšak jeho nebezpečný pokus zblokoval na poslední chvíli Söyüncü. Po následném rohovém kopu se snažil skórovat stoper Cottagers Odoi, ani on však nic nezměnil na dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 2:1

05.12.2018 20:45

Góly: 59. Raúl Jiménez, 63. Diogo Jota - 18. Ruben Loftus-Cheek

Téměř po dvou měsících se Wolverhampton dočkal ligového vítězství. Proti Chelsea sice nezačal nejlépe, avšak dvěma zásahy v druhém poločase otočili domácí skóre. Blues letos prohráli v Premier League teprve podruhé.

Wolves chyběl kvůli disciplinárnímu trestu záložník Neves, jehož zastoupil Saiss. Jiméneze na hrotu měli podporovat nové tváře v sestavě Gibbs-White a Diogo Jota. Ze základní jedenáctky hostů vypadl stoper Luiz, kterého nahradil Christensen. Ve středu zálohy operovali vedle stálice Kantého také Fábregas s Loftus-Cheekem, post pravého křídelníka obsadil Willian a do útoku se vrátil Morata.

Zajímavou akci Chelsea rozjel v 7. minutě na pravé straně Azpilicueta, po němž našel Kanté Hazarda, jehož pokus zpacifikoval brankář domácích Patrício. Za jedenáct minut se ke gólové střele uvolnil Loftus-Cheek a míč v cestě na bránu ještě nešťastně tečoval obránce Coady za záda bezmocného Patrícia - 0:1. O pět minut později se zase portugalský gólman zaskvěl, když Willianův přímý kop vyškrábl nad břevno.

Domácí se však po inkasované brance nesesypali a zůstali favoritovi vyrovnaným soupeřem. Ve 39. minutě si ale nepohlídali Willianův náběh za obranu, kterého naštěstí pro Vlky na poslední chvíli zastavil čistě Bennett. Krátce po změně stran mohli Blues udeřit podruhé, jenž Morata nedokázal do prázdné brány uklidit pobídku od Loftus-Cheeka.

V 57. minutě natáhl k nebezpečné dalekonosné střele Kanté a nechybělo mnoho, aby zaskočil Patrícia. Na druhé straně se za dvě minuty uvolnil Gibbs-White, který přihrávkou vyslal dopředu Jiméneze, jehož střelu z úhlu nečekaně propustil Kepa za svá záda - 1:1. Další pohroma se na Chelsea snesla v 63. minutě. Willian se na vlastní polovině nechal snadno odzbrojit Moutinhem, který založil akci posunutím na Dohertyho, jehož prudký centr zužitkoval na zadní tyči Jota a Wolves se rázem dostali do vedení.

Hosté se rozhodně nechtěli smířit s porážkou. Jedenáct minut před koncem napřáhl Hazard a mnoho nechybělo, aby vymetl horní roh domácí brány. V 87. minutě se zase k nadějné střele dostal Fábregas, ale ani on nezamířil mezi tři tyče. Wolverhampton nakonec těsné vedení udržel a připsal si nečekané tři body.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 1:1

05.12.2018 20:45

Góly: 38. Richarlison - 19. Salomón Rondón

Svěřenci Rafaela Beniteze odčinili porážku s West Hamem a z těžkého utkání s Evertonem si odnášejí cenný bod. Hosty poslal do vedení Rondón, na jeho trefu ještě do poločasu odpověděl Richarlison, ovšem na víc se domácí celek nezmohl.

Hned první vážnější moment utkání skončil brankou. Defenzivní odkop Newcastle si našel cestu k Murphymu, ten potáhl rychlý brejk, podařilo se mu prudce odcentrovat a na zadní tyči našel nestráženého Rondóna, který upravil míč do sítě. Tentýž hráč měl o pár minut později po přihrávce Atsua další dobrou příležitost ke skórování, tentokrát však míč poslal o několik metrů vedle.

Na druhé straně se ve vyložené pozici ocitl Sigurdsson, jeho gólovou střelu na poslední chvíli zblokoval jeden ze stoperů. O chvíli později se ve vápně protlačil k zakončení Richarlison, jeho tečovaný pokus skončil jen těsně vedle vzdálenější branky. Mrzet jej to však dlouho nemrzelo, jelikož z následného rohového k němu na zadní tyč propadl míč a brazilský forward jej nekompromisně uklidil do sítě.

Obrat mohl těsně před pauzou dokonat Tosun, výtečně jej však vychytal brankář Dúbravka. V druhém poločase už bylo k vidění o dost méně šancí, za domácí zahrozil Richarlison, ovšem jeho střela ze střední vzdálenosti si cestu do sítě nenašla, na druhé straně se pět minut před koncem prodral do vyložené šance Atsu, jeho přízemní ránu z hranice pokutového území však brilantním zákrokem lapil Pickford a rozhodl tak o dělbě bodů za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester City 1:2

04.12.2018 21:00

Góly: 85. Abdoulaye Doucouré - 40. Leroy Sané, 51. Riyad Mahrez

Manchesteru City se po výhře nad Watfordem povedlo upevnit postavení na čele tabulky. Poklidně rozehraný zápas si sice Citizens v závěru zkomplikovali, Hornets se však vyrovnat nepodařilo.

Manažer Sršňů Javi Gracia udělal oproti prohře na hřišti Leicesteru tři změny v základní jedenátce, do které se pro tentokrát dostali obránce Kabasele, záložník Chalobah a útočník Deeney. Graciův protějšek Guardiola kompletně obměnil složení defenzívy a do sestavy vrátil též špílmachra Davida Silvu a křídelníka Mahreze.

Dle očekávání drželi míč častěji na svých kopačkách hosté, přesto si první vážnější šanci vytvořili Hornets. Deeney v deváté minutě předložil míč Pereyrovi, který těsně obstřelil bránu. Za dvě minuty na druhé straně uloupil kulatý nesmysl Sané a samostatný únik chtěl vyřešit kličkou brankáři Fosterovi, který však výborně zasáhl. Gólman domácích se zaskvěl i o osm minut později, kdy při velkém závaru Citizens vychytal Mahreze a oba jmenovce Silvovi.

Po půlhodině zahrozil zničehonic Watford, kdy se Deeney objevil za obranou soupeře a skvělým jej zastavil až strážce svatyně Manchesteru City Ederson. Pět minut před přestávkou ocentroval Mahrez na Davida Silvu, jehož ve stoprocentní šanci vychytal Foster. Balón se však vrátil k Mahrezovi, na jehož další nadýchaný pas si tentokrát naběhl Sané, který se nemýlil a poslal hosty do vedení.

Citizens zvýšili svůj náskok šest minut po změně stran. Po kombinaci na levé straně převzal míč na hraně ofsajdu Jesus a křižnou přihrávkou našel Mahreze, jenž překonal Fostera. Brankář domácích neměl zcela čisté svědomí, po střele se mohl natáhnout. Po další brance pokračovali hosté v aktivní hře. Hodně vidět byl především Mahrez, jehož přihrávku 69. minutě nežutitkoval v další gól Jesus.

Sedm minut před koncem se do akce opět dostal Mahrez, střelu alžírského šikuly tentokrát vyrazil Foster. V 85. minutě se hostům podařilo zdramatizovat závěr utkání. Deplh lacině přišel o míč, který následně Deulofeu poslal do pokutového území, kde se Doucourému nakonec podařilo procpat kulatý nesmysl za brankovou čáru. Záhy mohl dokonce vyrovnat Deeney, jenže jeho hlavičku lapil Ederson. Tři body si tak přece jen odvezli Citizens.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Huddersfield Town 2:1

04.12.2018 20:45

Góly: 5. Callum Wilson, 22. Ryan Fraser - 38. Terence Kongolo

Bournemouth na své konto připisuje další cenné tři body a minimálně do středy se posouvá na šesté místo tabulky. K výhře nad Huddersfieldem mu pomohl především brilantní start, v úvodních dvaceti minutách totiž Cherries svého soupeře totálně přehráli, a i když ve zbylém průběhu utkání museli své vedení hájit zuby nehty, nakonec jej dotáhli do vítězného konce.

Domácí do utkání vlétli jako uragán a už po pár minutách mohli slavit vedení - centr Frasera našel hlavu Wilsona, který balón neomylně nasměroval do sítě. V dalších šancích se objevil King - nejprve jej z úhlu vychytal brankář hosti, o chvíli později zase svou hlavičku nasměroval těsně vedle vzdálenější tyče. Huddersfield však byl nepoučitelný a po dvaceti minutách svého soka vyslal do dalšího brejku, při kterém tváří tvář hostujícímu brankáři stanul Fraser a tentokráte nezaváhal.

Až za stavu 0:2 se k životu probrala i hostující strana. Nejprve musel Begovič zasahovat proti střele Pritcharda, o chvíli později jej zase tvrdou hlavičkou vystrašil Depoitre, i tentokrát byl však brankář domácího celku pozorný. Gól tak přišel až chvíli před přestávkou, když se po skrumáži v pokutovém území prosadil Terence Kongolo.

Druhý půle přinesla o dost méně vzruchu, Huddersfield se sice hnal za vyrovnáním, šance ale ne a ne přijít. Naopak to byl domácí celek, který hrozil z rychlých brejků. Jenže vedení nenavýšil ani King, který z hranice vápna mířil mimo, ani Wilson. A když se v největší šanci hostí neprosadil Mooy, dospěl zápas k výhře domácích 2:1.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 3:1

04.12.2018 20:45

Góly: 24. Glenn Murray (pen.), 31. Leon Balogun, 45+4. Florin Andone - 81. Luka Milivojević (pen.)

Především strhující závěr první půle rozhodl o osudu M23 derby mezi Brightonem a Crystal Palace. Domácí šli brzy do vedení, následně sice přišli o vyloučeného Duffyho, přesto dalšími dvěma brankami položili základ k vítězství. Hosté kontrovali ve druhém poločase pouze jednou z pokutového kopu.

V sestavě Racků nahradil zraněného obránce Bruna pravý bek Montoya a v útoku dostal šanci kanonýr Murray. Orli nastoupili ve stejném složení jako při posledním domácím vítězství nad Burnley.

Po opatrných dvaceti minutách se na jihu Anglie začaly dít velké věci. Ve 23. minutě byl v pokutovém území hostů nedovoleně zastaven hráč domácích a s přehledem proměněnou penaltou poslal Brighton do vedení Murray. Jenže za dalších pět minut se domácí stoper Duffy nechal zbytečně vyloučit za oplácení a Seagulls museli zápas dohrávat pouze v deseti hráčích.

I v oslabení však dokázali Racci přidat do přestávky ještě dva góly. Nejprve se v 31. minutě do rohového kopu Marche opřel z voleje střídající Balogun. Hráč, který měl po vyloučení Duffyho znovu zpevnit defenzívu domácích, tak místo obranných povinností zvýšil povedenou střelou vedení svého týmu. Poté, co Milivojevićovu šanci na snížení vykopl na poslední chvíli Bernardo, utekl v nastavení první půle obraně hostů Andone a po drzém průniku přidal třetí branku Brightonu.

Z nečekaného průběhu se chtěli Eagles oklepat po změně stran, kdy drželi míč častěji na svých kopačkách než oslabený soupeř, avšak do šancí se dlouho nedostávali. Když už se hráči Crystal Palace dostali do střelecké pozice, většinou zamířili nepřesně. Důkazem budiž rány vedle svatyně brankáře Ryana od Milivojeviće či Meyera.

Gólu se však Orli přece jen dočkali. Devět minut před koncem si pro penaltový faul došel Zaha a nařízený pokutový kop bez potíží přetavil v branku Milivojević. To však bylo pohříchu vše, na co se hosté zmohli. Seagulls si tak i přes početní nevýhodu došli k pohodlné výhře.

Více informací k zápasu

West Ham United - Cardiff City 3:1

04.12.2018 20:45

Góly: 49. Lucas, 54. Lucas, 61. Michail Antonio - 90+5. Josh Murphy

West Ham si v atraktivním zápase poradil s Cardiffem 3:1, když o své výhře rozhodl třemi brankami v úvodních 15 minutách druhé půle. Cardiff v nastaveném čase už jen korigoval na konečných 3:1.

Domácí byli od začátku tím lepším celkem a záhy si vypracovali dobré příležitosti ke skórování. Nejprve se za obranou zjevil Arnautovič, brankáře hostí však nepřehodil, o chvíli později se k hlavičce po rohovém kopu prodral Ogbonna, vynikající zákrok však vytáhl Etheridge. A když už Arnautovič po sólové akci překonal brankáře Cardiffu, zastoupil jej na brankové čáře stoper Morrison.

Cardiff se v úvodních třiceti minutách prakticky nedostal na dostřel domácí branky, po půlhodině hry však dostal dárek v podobě pokutového kopu. Arnautovič zcela zbytečně přistrčil Hoiletta a hlavní sudí neváhal ani minutu. Míč si postavil Joe Ralls, který penaltu ale nekopl dobře a nechal tak vyniknout Fabianskiho, který jeho pokus lapil.

Druhá polovina odstartovala skutečně bleskově, než se fanoušci stihli znovu usadit, už se měnilo skóre. Obrana hostí nedokázala nadvakrát odvrátit rutinní míč na hranici vlastní šestnáctky a toho využil Lucas Perez, který domácí tým poslal do vedení. O pět minut později utekl po levé straně Masuaku, ve vápně míč nabídl opět Perezovi, který znovu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Třetí zářez na pažbě přidal po hodině hry Antonio, který si naskočil na rohový kop a hlavičkou na bližší tyč definitivně rozhodl o vítězi. Hosté se zmohli už jen na snížení, které měl v nastaveném čase na svědomí Josh Murphy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City15132045:741
2.Liverpool FC15123030:639
3.Tottenham Hotspur15110428:1633
4.Chelsea FC1594231:1331
5.Arsenal FC1594234:2031
6.Everton FC1565421:1723
7.AFC Bournemouth1572625:2223
8.Manchester United1565424:2523
9.Leicester City1564521:1822
10.Brighton & Hove Albion1563619:2121
11.Watford FC1562718:2120
12.Wolverhampton Wanderers1554615:1819
13.West Ham United1553720:2318
14.Newcastle United1534812:2013
15.Crystal Palace1533911:2012
16.Cardiff City15321014:3011
17.Huddersfield Town1524910:2610
18.Southampton FC1516813:299
19.Burnley FC15231014:329
20.Fulham FC15231015:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (774)

Přidat komentář
Coutinho10

kdyz uz ten City neudrzel cisty konto, tak to mel Watford aspon srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

na ten Huddersfield sa fakt nedá spoľahnúť

Reagovat
Counter

Ale City držák, nepustili před vás Watford.

Reagovat
nani92

Mužstiev, ktoré dokážu mať horšie skóre ako my, sa fakt nebojím

Reagovat
Counter

Tyjo, snad zítra Arsenal vyhraje 3:0

Reagovat
aramaki

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
J0EL

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hodgson už musí letět.

Reagovat
Counter

Když neletěl po 24. listopadu, kdy remizovali s MU, tak to teď nedává smysl.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

tvle chelsea musí obrať City o body už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

tvle burnley a bournemouth musí obrať Liverpool o body už

Reagovat
smazaný uživatel

since 2008

Reagovat
Mimalu

v současném rozpoložení dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

natože City letos skoro nehraje Kevin, tak asi pohodis.

Reagovat
Counter

Chybí KDB, chybí Kun a stejně se vyhrává...

Reagovat
aramaki

Ja neviem, tie muzstva hraju proti nim s prilisnym respektom. Ako jasne, ze keby to Watford otvori, moze to skoncit 0:5 a hraci City maju sebavedomia, ze ho mozu rozhadzovat lopatami, ale aj tak sa mi zda, ze im to vitazstvo kolkokrat ulahci super svojou priposratostou.

Reagovat
Counter

Těžko říct, oni letos jedou fakt ve velkém stylu. Na druhou stranu, nechce se mi věřit, že by v Anglii nebylo aspoň pár týmů, které by dokázaly podat výkon jako Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal keby to bolo teraz a na Emirates. Možno

Reagovat
aramaki

Reagovat
fenixLFC

vo wembley uz vyhrali, u nas remizovali, najtazsie zapasy maju za sebou. mam pocit ze jediny s kym stratia bude s evertonom a tym to asi konci

Reagovat
Coutinho10

škoda, že Watford dřív nesnížil, protože nějaký náznaky tam ke konci měl, ale bohužel už nebylo moc času

Reagovat
smazaný uživatel

to sa hrá, keď nepoznáš rozdiel kvality medzi XI a lavičkou

Reagovat
smazaný uživatel

ale nič to nemení, že koncepcia a systém je v City na úplnej špici. Pracuje sa tam tak, ako sa má. + tie neobmedzené finančné možnosti a prekročenie hraníc dovolenia nakupovania. To proste na dlhý run v PL nemôžeš ohroziť. Som zvedavý, dokedy sa pri nich budeme držať. Tipujem že na Bournemouthe už vybuchneme. Alebo príde zasa hnusný Mourinho a nebudeme im môcť streliť gól z toho hnusu, čo postaví

Reagovat
fenixLFC

yup s tym united to vidim podobne. tak ako sme my hrali dlhe roky hovno a s nimi vedeli zahrat tak teraz sa to presne otocilo. mata s rashfordom nam daju po gole a budeme spokojni. ako fakt jedina moznost ako ziskat titul je proste vyhrat vsetko a uz nestratit vratena zapasu na etihade. a to vieme ze je nemozne

Reagovat
Cechino

nic není nemožné

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco přece jen

Reagovat
Malresi

No ako nás poznám, tak my skôr vyhráme na Etihad ako trebars doma s United

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti MUN neumíme hrát, Mourinho zabetonuje a je po titulu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

13 hodin a pryc a stale nevidim nasupenyho Swarlose na tu cast s koncepci, neco se deje.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Sané je ďábel.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé City je ďábel, ten tým je, bohužel, neskutečný a bezkonkurenční v lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kenneth

Ale jenom v lize. V lize mistru zase vyleti brzo.

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
janinho

a to si vezmi ze uz hrali vonku s Arsenalom, Thamom a Lpoolom. Ak neprehraju na Chelsea, tak velky klobuk dole!

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
ttopi

Máte někdo taky ve sledování FB stránku City? Jak se tam vždycky seběhnou Alžířani a furt tam otravujou s Mahrezem? Strašný

Reagovat
Hai

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej jestli dnes Emery nevyhraje nad United tak letí

Reagovat
Lynx

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neviem, čo sa musí stať, aby ManCity strácali ...

Reagovat
r.mrazik

vsak je to vas druhy oblibeny klub...proc takovy smutek?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne je to váš druhý obľúbený klub

Reagovat
mul

Reagovat
El Cid z City

City nelze nefandit,že kluci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
R22

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vinetou

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

to Olovi říkat nemůžeš, on zapomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Tomio, človek, kt. si pri najväčších úspechoch mancs pred rokmi najviac honcoval ego na výsledkoch, spočítal trofeje mancs a porovnával si pipíky, aj keď bol na tom LFC zle, tu bude predstierať na EF formu.

Si presne ten typ človeka, kt. sa v kúte krčí, aby LFC nezískal titul a aby to City na konci brali, radšej ako LFC. A hráš tú formu, vtipné, ako sa tu snažíš a pomaly každý deň sa musíš pripomínať jak malé dieťa.

Reagovat
Swarley

co si nasratý? dva dny, dva zápasy a máš z nich 6 bodů...za chvilku se vrací KdB, titul máš v podstatě v kapse...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jenom otázka k daním -

Pokud jsem pracoval v roce 2018 od 1.1. - 21.1., potom jsem v období 1.2. - 31.7. nepracoval, ale studoval, a zase nastoupil do práce 1.8., kolik mi náleží daňového přeplatku?

Hrubou mzdu mám vyšší než 200,-/h, ale pracuji part-time, tudíž jsem získával (i s přesčasy) od 1.8. v průměru tak 17k v čistém, ale za boha nedokážu vypočítat, kolik mi bude v daňovém přiznání náležit daňového přeplatku (právě kvůli těm neodpracovaným 6 měsíců)

Reagovat
pantondavo

Mrkni se na výplatní pásku, tam vidíš zálohu na dani, podle toho spočítáš zaplacenou dań, pak v nějaký kalkulačce spočítáš, kolik bys měl na dani platit a rozdíl je to, co ti vrátí.

Reagovat
Taiger

Tak s několikadenním odstupem na požádání hodím i svůj report ze zápasu, i když to Niki shrnul parádně.

Před zápasem byl celkem klídek, ale hlavně proto,že jsem přišel o hodně dřív, abych stihl omrknout zápas a najít místa, ale to byla rychlovka, páč stadion staff jsou hrozně v pohodě a milý, na svoje místo jsem dorazil asi za 2 minutky. I na rozcvičku bylo málo lidí, tak jsem si je mohl omkrnout z blízka aspoň, většina byla uvnitř stadionu a čučela v teple na zápas Chelsea.

K samotnýmu zápasu, husina nejen před stadionem, ale i po nástupu hráčů na stadion, měl jsem krásně před sebou kotel slepic, takže taky super. Bylo vidět, jak jsou všichni nervózní, ale zmizelo to po úvodním hvizdu. Chants a screams byly šílený, na hlavní tribuně zpíval snad každej. Při odpískaný penaltě byly všichni v šoku, páč to nebylo tak viditelný, i když to bylo dost jasný z opakovačky, výbuch emocí nastal hned po tom. Pak rychlý góly slepic tu atmošku celkem uklidnilo, ale tvl Son, na něho nadával pak snad každej, jak tam po každým kontaktu padal, ale to bylo určitě slyšet i na streamu. Líbilo se mi ale, že ty chants neutichly i po tom, co jsme prohrávali, páč jsme hráli fakt dobře a všichni si uvědomovali, že prohráváme fakt jen po hrozných chybách, ale tým fungoval dost dobře. Taky je třeba zmínit, že jsem konečně nebyl jedinej jak tady na EF, kdo nadával na Iwobiho ten první half se mu moc nepovedl, což bylo vidět a za mnou i slyšet. "Fam, you have to do better than that" "Alex, what are you doinggggg" "What is that for a touch Alex......" Prožívalo se fakt všechno, každý náš neodpískaný faul nebo odpískaný jejich, tak i náběhy a tak.

Druhej poločas nastalo to pravý šílenství, hráli jsme fakt bombově, ale ten Aubův druhý gól padl fakt z ničeho nic, resp. se odehrál strašně rychle, stadion úplně vybouchl, já tam ruce kolem ramen dvou úplně neznámých anglánů, skákáme a řveme AUBAMEYANG. Bleskurychle padl i ten Lacův gól a Torreira byl fakt třešnička na dortu, nádhera. Chudák Son si po vystřídání hodně vyslechl I já jako spíš introvert jsem si i dost zanadával, doteď si pamatuju, jak jsem po faulu Verta na tu červenou vyskočil z místa a řval "Oi, get off you c*nt ", hoši kolem mě se pak přidali hehe. Samozřejmě chants všude a při výsledku 4:2 ta naše část stadióna cheeky mávala naproti do kotle slepic, kterej se začal vyprazdňovat ke konci zápasu, bylo hezký, jak drželi pysk najednou Když zápas skončil, tak jsme si všichni parádně zachantili, skvělej potlesk a stadion byl vesměs stále plnej, až naproti v kurníku no.

Když jsem se dostal ze stadióna, tak to stále žilo. "What do we think of Tottenham? Shit!

What do we think of shit? Tottenham!" nebo se perma řvalo "RED ARMY"

Byl jsem fakt v šoku (Niki potvrdí, jak jsem byl vyjukanej po zápase) a i doteď si neuvědomuju, jaký štěstí jsem měl, že jsem trefil tak dokonalej zápas, kterej měl naprosto vše, bitky, červenou, góly, neskutečnou atmošku, emotional roller coaster, prostě vše. Bude to asi otřepaný, ale fakt doporučuju každým vyjet na zápas, Ryanair má neskutečný slevy a i když já jsem měl ubytování zadarmo, tak to není až takovej přepal, hlavně se to fakt vyplatí a máte zážitek na celej život, já jsem si koupil v arsenal store i šálu, ať mám kromě fotek a videí i hmotnou vzpomínku. Speaking of vids, tak pošlu jich pár, který se mi povedlo natočit (nějak naprd kvalita, když to hážu přes streamable, cba, aspoň pro představu), ale většinu jsem si užíval hlavně. V závěru asi jen Come on you Gunners, North London is red boiiiiiis.

https://streamable.com/6zxj4?fbclid=IwAR3NHkRu_mzpAMugYfjqqjkSsoQqNft22cy8HIFL0WAvHirNnKigE_1M_V0

https://streamable.com/s8x8r?fbclid=IwAR2ZozGUlnWnxvr0LVSL_e9x6I3RpFW5ojSGCumnUQ1oTjwYIxPFIDVFVR4

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

bruv, that's how we do it, that's eksaktly how roadmans do it

Reagovat
Taiger

Damn right famalam, roadmans ting

Reagovat
Lacko_Boh

vzdy sa pri tebe naucim

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
twelwer

Parada. Ten druhy report niky-ho najdem kde prosimta?

Reagovat
Taiger

Předposlední souhrn PL, 14. kolo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na kolik tě celkově ten výjezd vyšel, když sečteš všechny náklady? Jinak parádní zápas. Konečně jsem v PL viděl taky trochu ty emoce. Právě to vzájemné poštuchování mi v Anglii v podobných duelech chybí.

Reagovat
Taiger

Já mám kámošku v Anglii, takže ubytování jsem neřešil, tím jsem hodně ušetřil, navíc jsem přiletěl nejprve do Manchesteru a až pak jel do Londýna, byli jsme v klubech, po památkách a tak, takže by moje cena nebyla moc odpovídající. Ti to spočítám, jen řekni, kolik nocí bys tam strávil a jak by ses chtěl stravovat, páč žrádlo, doprava a ubytování je celkem alfa omega

Reagovat
Hokaido

Měli jste koitus?

Reagovat
Taiger

Mně stačil ten orgasmus na Emirates

Reagovat
Pato44

Spis jestli si to ubytko "zadara" platil jiz zminenym koitem?

Reagovat
Pato44

Reagovat
jacobT

Ale myslel pri tom na Torreiru.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pekne zhrnute, ja som to pisal na mobile tak sa mi nechcelo takto rozsiahlo

Kazdopadne musim potvrdit ze bol fakt mimo este po zapase ( viac ako ja) ale nakolko to bol tvoj prvy zapas, tak sa ani necudujem. Sam som nezazil nieco take a to som bol este v kotli.

Poslem aj ja nejake video neskor.

Kazdopadne som rad ze si si to uzil, ja tiez ale vysiel ma vylet docela draho nakolko som zmeskal let

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Oh shit, kolik si doplácel?

Reagovat
Nikikrew

Docela dost ale vtedy si clovek uvedomi ze peniaze su v tej situacii irelevantne. Kazdopadne boli sme radi ze sme doma zivi a zdravi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To to Sarrimu moc dlouho nevydrželo. Koho tam máme dál?

Reagovat
Counter

Wolves letos remíza s ManCity, remíza s Arsenalem, remíza s MU, a teď výhra s Chelsea

Reagovat
Coutinho10

Tak dnes jsem mel opravdu vazne obavy, ze to uz neotocime, ale kloboucek za 2. polocas a tu otocku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

-Od Milnerovho gólu dokonalý výkon celého tímu.

-Tento tím možno nezíska titul a nepredbehne špičkový a takmer dokonalý káder ManCity, ale už teraz uznávam, že tento tím má silný tímový duch a som hrdý na hráčov, že sa nevzdávajú a majú pevné nervy. Otočiť zápas proti fyzickému agresívnemu súperovi nie je v PL nikdy ľahké.

- Prvý polčas? Hrôza, nezohratosť,nevýrazná útočná dvojka. Origi má síce celkom náhodnú asistenciu, ináč veľmi zlý celý zápas. Milner tiež veľmi zlý výkon v prvom polčase a v druhom nás zas potiahol tak, ako často minulú sezónu. Paráda.

-Keita, VVD a Alisson veľmi dobré výkony. Keitov ťah na bránu a chuť zlomiť súpera ma teší. Mal tam veľmi pekné strely a nábehy do vápna. Veľmi dobre. Alisson nás znovu zachránil. VVD tradične špičkový výkon.

-Cez víkend chcem vidieť v základe Fabinha a Keitu.

-Zranenie Gomeza veľmi mrzí, s VVD boli zohratí.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SCELO

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

Nemám slov, v pozitívnom slova zmysle. Neviem, či to je tým, že sa nám podarilo otočiť, alebo tým, že som popri zápase chlastal, ale výkon v druhom polčase od gólu na 1:1 sa mi nesmierne páčil. Konečne sa na to dalo smerom dopredu pozerať Nabi je rozdielový hráč, dnes to ukázal a dúfam, že si od Jurgena výpytal miesto v zostave aj do ďalších zápasov. Jediná škoda Gomeza, ktorý imo dnes vôbec nemusel hrať a mohol tam byť od začiatku TAA, ktorý toho odohral v poslednej dobe menej ako Joe.

Reagovat
smazaný uživatel

zahrá si aj Clyne, som naňho zvedavý, v súbojoch, hlavne vzdušných je veľmi slabý.

Reagovat
Malresi

Tak to snáď nie I keď, ak to bude s Joeom vážnejšie, tak bude musieť no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

super otocka, Naby bude snad hrat coraz castejsie, skoda ze mu to tam nepadlo, super tah a prehlad, Alisson tiez

Reagovat
spider_8

To je v prdeli tohle. Z naprosto kontrolovaného zápasu, který jsme měli zlomit na 2:0, to projedeme. Za stavu 1:2 jsme se hezky sesypali, reakce úplně na píču. Kepa klasicky nepodržel, kvůli němu asi ještě ztratíme hodně bodů. Hlavně, že stál 70 mega. O víkendu nás navíc čekají City, takže s očekávanou prohrou tu máme krizi jak vyšitou. Což je úplně super na začátku zimního období.

Sarriho systém už prostě nějakou dobu moc nefunguje. Soupeři se naučili pokrývat Jorginha (dneska Fabregase), a tak vůbec nedokážeme kloudně rozehrát. Dneska šla většina rozehrávky přes Kantého, což je taky úplně super. A jelikož Sarri svůj systém nikdy nemění, tak se asi máme na co těšit...

Reagovat
vilp

Dnes jsi viděl problém v pokrývání registy? No nevím... pokud skoro každý hráč prováhá 2/3 momentů na trochu riskantnější řešení a raději pak přihrává na jistotu dozadu, kdy se pořád dokola během pár sekund dostane balon od zálohy až ke golmanovi, tak to nezahrání ani Scholes v nejlepší formě.

Reagovat
spider_8

Jo, ta cirkulace balonu byla pomalá, souhlas. Na to, že to měla být Sarriho největší přednost, tak to potěš. Ale kolikrát si viděl Fabregase zapojit se do rozehrávky v první třetině hřiště? Většina šla přes stopery a Kantého s Azpim.

Reagovat
vilp

Jenže to je zase z velké části kvůli připosranosti stoperů. Cesc si seběhne/uvolní se a je na moment volný, ale ten balon musí okamžitě dostat, jenže vaše pohodlná dvojka většinu prováhá a pak si to raději buď přihrají mezi sebou, golmanovi nebo nejčastěji do strany. Když jsem proti Liverpoolu viděl na balonu viděl Thiaga Silvu a Verrattiho, tak to byl úplně jiný vesmír.

Reagovat
vilp

Na druhou stranu Cesc je ten typ schopný z těchto pozic soupeřovi naservírovat tutovku...

Reagovat
Mastný Chobot

kurva dopiči jak sme toto mohli nevyhrať do pičeeeeeeeeeeee

polka tímu zranená a ani výhra z toho není, skurvený Trafford

Reagovat
Counter

Už chápu, proč byl Hughes odvolán právě po zápase s MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Emery ustojí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

měli by letět oba

Reagovat
J0EL

Toto sme mali vyhrat. United gol po dive a z ofsajdu, druhy len vdaka Kolovi, ktory bol inak skvely. V druhom polcase United bez sance. Skoda, ale toto su stratene dva body. Kazdopadne 20 zapasov bez prehry. Emery je kral.

Reagovat
Mervin

Já bych řekl, že v tom druhém byl i Leno namočený. Kdyby nestál na čáře a máznul to do pryč, nic by se nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá hodně chyb, nechápu, proč tam nedá Čecha

Reagovat
EXoRcIsT

wtf bo vase goly boli nejako vypracovane prvy po chybe druhy po chybe Roja takze na debilne goly remiza a aj zapasu pristane remiza

Reagovat
J0EL

v druhom polcase 2 ciste tutovky. Mozete byt radi ze to neskocilo 4:2. Vy ste okrem golov nemali absolutne ziadnu tutovku.

Reagovat
nani92

Tutovky ktoré chytil brankár, brankár je súčasť mužstva, tak aké môžeme byť radi

Reagovat
EXoRcIsT

nato mame DDG aby tie vase tutovky bez problemov pochytal

Reagovat
J0EL

A rozhodcu na to, aby vam pustal taketo neregulerne goly.

Reagovat
Swarley

být tam Oblak, tak jste v p-či

Reagovat
pingla

kdyby nevystridal Martial kvuli zraneni, tak byste dostali

Reagovat
J0EL

A potom si sa zobudil.

Reagovat
pingla

ne, potom Jozka vystridal a slo to do prdele

Reagovat
Counter

Na regulérní góly to ale remíza nebyla.

Reagovat
J0EL

podla xG.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Nechapem co je ru akk na tom smiesne. Jasny ofsajdu a este k tomu po dive.

Reagovat
Mastný Chobot

ten offside fakt jasný nebol, toto pre mňa nie je offside vôbec s diveom súhlasím, no

Reagovat
J0EL

Mal tam celu hlavu v ofsajde a hlava je cast, ktorou mozes zakoncit = ofsajd.

Reagovat
Counter

Jasně, nebylo to nijak jednoznačné, ale ofsajd to byl. Čárový to vidět mohl, přece jen to byla standardka a nemusel se soustředit na nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej dive? jasně šel ochotně na zem, ale o nohu mu prostě zavadil

Reagovat
Nikikrew

ale to su chyby vase, nie rozhodcove

Reagovat
bbbauch

Ty vase lahudkovy goly budou naopak zdobit highlighty jeste za deset let ty vejce

Reagovat
Svatej

Williana mam uz dost, je mi jedno, jaky aance vytvari, on celej tym i soucasnej system prostě potapi. Kdyz ma dat nahravku, tak to zasekne a ceka na miste, kdyz ma nahrat, tak zkousi klicky nebo nesmyslne zakoncuje, za obranu nezabiha, nevyrovna se ani 32letymu Pedrovi v pressingu a herni inteligenci a do systemu s castou vymenou mice je proste spatnej.

Kepa uz je v mych ocich zatim dost velky zklamani. Na mici je dobrej, ale zakroky ma z vetsiny jen ty, ktery chyti kazdej golman na tyhle urovni a v horsich pripadech nam takhle ztrati body uplnou traparnou. To jsme fakt rovnou meli vybrat nejsikovnejsiho brankare na svete a na schopnosti chytat se vykaslat úplně. Za ty roky si nepamatuju, ze bych byl takhle neklidnej kdykoliv se mic objevi pobliz naseho vapna a neni to zdaleka jen vina ty smesny obrany, ale i jeho.

Zbytek ustrasenej nebo spatnej. Libil se mi Fabregas a trochu Hazard, kterej jako jeden z mala nespolknul vlastni koule a i navzdory slabymu vykonu ukazoval, ze mu zapas neni u prdele a chce s nim neco delat.

Moratu vymenit za Torrese do Ciny. Ten hrac nam nikdy uzitecnej nebude.

Nic pozitivního jinyho nemam, Wolves nas porazili zaslouzene.

Reagovat
vilp

Hazard byl dobrý, akorát má slabý servis. Evidentně poslední zápasy dostal pokyny si neustále chodit na desítku, ale kolik mu spoluhráči pošlou vertikálních balonů (které potřebuje) jako v situaci, kdy pak se okamžitě otočil a dával skvělou finálku na Williana? Spočítáš to na prstech jedné ruky... Dnes mě u něj štvala akorát slabá střela.

Reagovat
Busby babes

kupodivu velmi slusnej zapas z nasi strany. vysledek asi zaslouzenej. Nas podrzel De Gea, my zas desne blbe vyresili nekolik precisleni. Kdybychom s takovym nasazenim hrali porad, tak jsme v tabulce nekde jinde... takhle je to pro Mourinha tak nejak too little too late..

Reagovat
Mastný Chobot

lol zaslouženej no

Reagovat
EXoRcIsT

wtf do 70 min ste nemali ani strelu na branu v druhom polcase a ani ste si neprdli mali ste zopar utokov ale vsetky vyriesil Bailly poslednych 20 min ste boli lepsi ale prvy polcas ste hrali lepsie len 10 min a v druhom az ku koncu tak co by ste chceli remiza zasluzena pre obidvoch

Reagovat
J0EL

V druhom polcase sme si ani neprdli? Ty si co pozeral?

Reagovat
Busby babes

ano, meli jste jeden zavar, kde jste mohli rozhodnout. Nerozhodli. My jsme meli par precisleni, ktere jsme meli vyresit podstatne lip. Nevyresili.

Reagovat
J0EL

Par precisleni? Uvedomujes ako vtipne to znie? A nemali sme tam len jeden zavar. Vy ste nemali ziadnu sancu, ziadnu.

Reagovat
Mastný Chobot

tjn, 4 na 3 na polke je to isté ako Auba sám pred bránou

Reagovat
J0EL

nema cenu.

Reagovat
Busby babes

3 na 2 pred vapnem, kdy je hrac uplne volnej ale zajebem finalni prihravku, mi prijde pomerne dobra prilezitost, ale to vis, u nas se to nepocita. Vsak pisu, ze nas DDG podrzel. Co vic chcete?

Reagovat
J0EL

Aby si priznal, ze ste si ten bod proste nezasluzili. Nic viac, len pravdu proste

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Já už nemám na to pouštět se do diskuze, tak se jen směju.

Reagovat
J0EL

To nema cenu.

Reagovat
Busby babes

njn, jen jsem vyjmenoval situace, ktery treba City promenuje. My ne a to je problem. Ale chapu, u nas se to nepocita. U tebe jsem na to taky zvyklej.

Reagovat
J0EL

Nie nepocita sa to u nikoho ak ani k zakonceniu nedojde.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

góly dáte z individuálnych chýb (Holding, Kola + Leno), ako síce aj my (De Gea, Rojo), ale výsledok je zaslúžený čo na tom, že okrem toho ste si za celý zápas nevypracovali ani hovno a 2x vás podrží De Gea wondersavom a raz Mkhi svojou hanblivosťou, výsledok zaslúžený dobre teda no

Reagovat
J0EL

tuna si fakt poniektori tie klapky z oci dole ani radsej nedaju. Busby je taka ceska verzia Patrovica, vsetci sme kkti len on je lietadlo.

Reagovat
Bayern +

čo veta to kokotina

Reagovat
Taiger

Ale no tak

Reagovat
Swarley

jako potřeboval vyhrát, jestli chce hrát o TOP 4 a Arsenal byl v pohodě hratelnej...

Reagovat
Mastný Chobot

bol by hratelnej, keby ste hrali

Reagovat
Swarley

no na nejlepší Arsenal za posledních x let teda nic moc...

Reagovat
Taiger

Šašek

Reagovat
Swarley

sice pršelo, ale suchý triko...

Reagovat
Counter

Jaký nejlepší Arsenal za posledních x let?

Reagovat
Swarley

to jsem si právě během zápasu říkal taky...

Reagovat
Counter

Já netuším, kde na to chodíš. V domově důchodců je nějaký velkohubý goonerský fanklub?

Reagovat
Swarley

je fakt, že alespoň ti by mohli pamatovat váš poslední titul...

Reagovat
anonym

Aby ses ho u vás ještě někdy dožil

Reagovat
Swarley

Mně United rozhodně nic nedluží, spíš naopak...Sigma by na tom mohla být líp, ale to by se tu muselo hodně věcí změnit...alespoň ta Mora jede, ale to je taky otázka času a bude průser...

Reagovat
Carrick

Jak ty vůbec momentálně vnímáš Jílka? Poslední dobou mi přijde strašně ukřivděný a ubrečený, nejednou v pozápasovém rozhovoru hodil vinu na hráče. Viděl jsem letos téměř všechny zápasy Sigmy a ten fotbal mi přijde jako takové harakiri, strašně moc otevřený až bych řekl naivní. Ač jsem měl jeho pojetí fotbalu vždy rád, tak mám trochu pocit, že na to letos spíš dojíždí. Trochu pragmatismu by možná neškodilo.

Reagovat
Swarley

Já Sigmu už delší dobu nesleduju...tady byl perfekni materiál, super zázemí, fantastická práce s mládeží a všechno se to dlouhodobě zahodilo...mohl se tu vybudovat na české poměry špičkový klub, ale opakovaně tu nebyl zájem a dělal se přesný opak...jako sem tam se podívám, ale tady v Olomouci jsem spíš na hokej...ti právě naopak z hovna dělají naprosté maximum a kdo nevymrzl v plecharene, nerozumi hokeji!!

Reagovat
anonym

Nedluží, ale bavit tě to poslední roky snad ani nemůže. U vás je paralela se Spartou, když už jsi zmínil Sigmu. A u "nás" bych zmínil Arsenal, i když to tento rok vypadá dost nadnešeně. Oba týmy mají zázemí, finance a prestiž, aby hráli ve své lize to nejlepší.

Sigma hraje hodně pod možnosti. Nečekal jsem, že by se podařilo zopakovat minulou sezónu, ale na první polovinu tabulku tu hráče máme a zatím se plácáme s týmama jako je Karvinná, Opava nebo Dukla na spodku. Obrana vypadá pořád hrozně směšně. "Neumí si přihrát na metr a hrají nějaké trojúhelníky jak Barcelona"

Jen blázen může v tomhle počasí dobrovolně mrznout na hokeji, brr.

Reagovat
Swarley

No nebaví, ale paradoxně se dívám na víc zápasu, než když se dařilo...

Reagovat
Busby babes

vsak to rikam. Vysledek je pro nas spatnej.

Reagovat
Swarley

je potřeba, ať Perézovi zase m-dne, jinak to nevidím...

Reagovat
Nikikrew

s tymto si ty spokojny ano?

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, too little too late.

Reagovat
Counter

A taky že to byl velmi slušný zápas z vaší strany Jestli je tohle velmi slušné, tak je jen vidět, jak strmě šla laťka dolů.

Reagovat
Busby babes

whatever. Cekal jsem ze nas prejedete a nic. Meli jste ted na konci ten jeden zavar, jinak jsme vam dva goly darovali, vy nam taky. Byl to vyrovnanej zapas.

Reagovat
Nikikrew

Tak z ofenzivy nam chybal Ozil a Xhaka, to spravi dost docela.Navyse Ramsey sa nam zranil

Reagovat
Busby babes

jj, my jsme byli v plne sestave no.

Reagovat
Nikikrew

Neboli ste ale v ofenzive okrem Sancheza ste bola plnka, nam chybal najma ten stred

Reagovat
Swarley

jsme proti vám pošetřili i Pogbu s Lukaku, na klid

Reagovat
Nikikrew

tak Lukaku sa uz setri asi od Marca nie?

Reagovat
Swarley

šetřit nevím, vypadá, že to tráví všechno v posilovně

Reagovat
Cobra

*mekáči

Reagovat
Swarley

Tlustej není, je namakanej...ale i tak mi to na fotbal přijde moc...

Reagovat
Swarley

no na ty vaše povídačky to teda byla od vás slušná bída

Reagovat
Counter

Jaké povídačky?

Reagovat
Mastný Chobot

hocičo napíšeš, tak si buď alibista alebo rozprávkar, čo ti poviem, mufani

Reagovat
Busby babes

zato ta vase skvadra je plna pravdomluvnych objektivnich fotbalovych expertu no.

Reagovat
Mastný Chobot

môžeme spraviť anketu, som si istý, že dopadneme lepšie než vy

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

to bych si nebyl tak jistý, když se drtivá většina alibisticky nezúčastní...

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=jT6h2CUWLzQ

tolik k tomu, ptas se davu...

Reagovat
r.mrazik

to je tu takova mistni aura zivena fantomasem,ktera je uz dlouho dobu mimo...odzacatku jste stejny vylizanci jak my vsichni ostatni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přesně

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

a jaky latka dolu... jsme 8. nebo kolikaty, nedari se nam, klub je v rozkladu odshora dolu, prijedete vy, kteri jste 20 zapasu neprohrali, naposledy rozstrileli Tottenham a ja to mam hodnotit z jaky pozice? Z toho, ze jsme vas kdysi porazili 8:2? A tak mam nadavat pokazdy, kdyz vam doma nedame bura nebo co? Obcas tu melete vuci nam fakt strasny kraviny.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

v cem je to presne jiny? Vsak jsem rikal, ze jste meli ten jeden zavar, kdyz jsme totalne horeli v obrane a zachranil nas DDG. Na konci jste si to pohlidali a k nicemu nas nepustili. 60 - 70 minut jsme se ten rozhodujici gol pokouseli dat, nevyslo nam to, nemame takovou formu a nejsme v takovem momentalnim rozpolozeni. Takze znova, mam ten zapas hodnotit z pohledu ery SAFa, kdy jste si jezdili pro naloz? Kdyz ti to dava smysl, pak ok no...

Reagovat
Busby babes

individualne Bailly dobrej vykon, Dalot taky, slibnej, je to znat, kdyz tam hraje hrac, co je na te pozici odmala. Rash, Lingard a Martial nezklamaly, jen musi zapracovat na tom finalnim reseni. Rojo je porad stejnej blazen, chodici cervena karta, navic posral druhej gol...

Reagovat
nani92

Rojo bol okrem toho gólu úžasný

Reagovat
Ondiis

Dalot mi nepřišel zrovna dobrý. V prvním poločase si proti němu v "hlavičkových soubojích" několikrát Kolašinac zpracoval míč na prsa. Strašný odhad obránce ve výskoku. A v druhém poločase šly přes něj snad všechny naše útoky. A nejvíc mě pobavilo, jak šel sám do našeho vápna při přečíslení, když jsme propadli a vůbec si nevěděl rady s míčem a zajebal to (byl to on nebo to byl někdo jiný? ). Imho jeden z nejhorších na hřišti za MU

Reagovat
Busby babes

vidis to a porad je to lepsi nez Valencia nebo Young.

Reagovat
r.mrazik

nez antonio bych teda fakt nerekl...ale na to,ze mu je 19,tak byl fajn

Reagovat
Busby babes

tony je uz rok marnej.

Reagovat
r.mrazik

ja chapu,ze je dalot novy a zajimavy a ze je to tak vzdy...takove to nadseni...

lepsi nez tonda neni,ale muze byt v budoucnu

Reagovat
Busby babes

Dalot neni skvelej, ale je videt, ze to je RB a ne predelane RW. A rozhodne odehral vcera lepsi zapas, nez to co Tony predvadel posledni dobou.

Reagovat
r.mrazik

odehral to slusne...

jenze...kolasinac ho tam vetral hodne slusne, nektere zakroky mel jen tak tak...je daleko od hrace, obcas pozicne spatne, dlouhe mice od davida pravidelne podskakoval...a smerem dopredu to pak zazdil a centr taky zadny nedal...a nejak rychly mi taky neprisel...

a jo...obrovskou,ale neskutecne obrovskou vyhodu mel v tom,ze vedle nej hral Bailley,ktery je proste skvely stoper...

mas porad ruzovy bryle...byl fajn,ale ze by to bylo nejak lepsi nez od tondy...to zas ne..

Reagovat
Busby babes

ty zas vidis vsechno cerne.

Reagovat
r.mrazik

ale houby...vsak pisu,ze to odehral slusne

jen na to koukej realisticky a ne ruzove

pokazde se hrozne prehani,kdyz prijde nekdo novy...si vzpomen na andera (konecne nekdo,kdo da prihravku), na depaye (nejlepsi mlady hrac sveta), na freda (konecne nekdo beha a hraje smerem dopredu)...

je to takove to prvotni nadseni...

a jak rikam,odehral to slusne...!!

Reagovat
Busby babes

vsak ja taky ale nepisu, ze podal nejlepsi vykon co jsem kdy od RB videl. Pisu ze zahral dobre. A ze je na nem videt, ze to je RB a hraje na svoji pozici. Delal chyby? jasny. Ale je mu 19. A Tony je pozicne casto mimo taky, uz nestiha, utok nepodporuje, centr neda ani jeden, o jeho zapojovani do kombinaci nemluve.

Reagovat
Busby babes

btw. ani u jednoho jsem nic z toho nerikal.

Reagovat
Ondiis

Tak to už nedokážu posoudit. Včera mi přišel nic moc, jen šel hodně vidět, protože se fotbal hrál po jeho straně převážně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u těch míčů co ho přeletěli a Kola je zpracoval ho vždycky potopil DDG, kdy na něj kope výkop, kterej ho absolutně netrefí a Dalot musí couvat a pak už to má těžký. Být zkušenější, tak radši nechá míč přeletět a jde čelem prot hráči, ale do toho doroste

Reagovat
J0EL

zasluzeny vysledok... Pobavil si.

Reagovat
Cobra

Momodou ti vysvětlí, že tento výsledek zasloužený byl.

Reagovat
Busby babes

a bude mit pravdu.

Reagovat
J0EL

Nie, nebude.

Reagovat
Nikikrew

pls len to nie

Reagovat
Taiger

Leno prostě nemůže být naše jednička, snad už od dalšího bude chytat jen Čechíno.

Reagovat
J0EL

snad nie. Cech robi vacsie hluposti, s nohami to nevie. Absolutne sa nehodi to teraz menit. Lenov gol to nebol. Toto ide z vacsej casti na Kola.

Reagovat
Taiger

Čech než se zranil, tak bych minimálně 5x lepší a jistější než Leno, ale to čistě můj názor no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Ondiis

Koala se jednou za zápas vrátí do obrany a skončí to takhle

Reagovat
Mastný Chobot

inak ten Lacazettov gól bol správne neuznaný? nepoznám pravidlá v tomto, ale Henrymu to raz vyšlo.

Tak či tak by som to uznal už len za to, ako to urobil

Reagovat
Hokaido

Podle pravidel měl DDG míč jednoznačně pod kontrolou, takže správně neuznaný. Ale bylo to skvělý.

Reagovat
Taiger

No, očividně ho moc kontrolou neměl

Reagovat
Taiger

*pod

Reagovat
masly008

golman měl míč pod kontrolou,takže správně neuznané.

Reagovat
Swarley

když ho už v té ruce nedrží a pouští si ho na nohu, tak to můžeš udělat...DDG ho měl ale pořád v ruce...

Reagovat
vitasrp

pokud si jej vyhazuje na odkop, tak to udělat nemůžeš

Reagovat
Swarley

nebyl někde takovej gól? Ronaldinho?

Reagovat
vilp
Reagovat
Swarley

Taky neuznanej

Reagovat
Ondiis

Reagovat
vodka

Solskjaer tak dal a neuznali, boha, už su fakt starý

https://www.youtube.com/watch?v=JvzLPZCYqaE

Reagovat
Swarley

Vidíš to, jo jo...fakt už dědci...

Reagovat
J0EL

Bol spravne neuznany. Brankar mal loptu plne pod kontrolou.

Reagovat
Nikikrew

S tym Henrym som si teda nie som isty viem ze to spravil dvakrat ale vzdy mu ten gol neuznali

Reagovat
Ondiis

Reagovat
FCSL

Leno nechytí ani rýmu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pride

Reagovat
jacobT

Takto pekne zhodnotit kvalitu tych 5 striel, co dnes chytil...

Reagovat
Azazelo RD

Ale umí ji rozehrát.

Reagovat
miezto

typický zápas na Stoku no

Reagovat
nani92

Ako prišiel Lukaku a Pogba, tak to šlo do hajzlu

Reagovat
EXoRcIsT

zabil to odchod Lingarda lebo v tom momente v zalohe bol len Herrera co tam behal a Fellaini sa tam len tak potacal a vlastne nic nespravil dobre

Reagovat
redyyz

preco? ved ste ten bodik udrzali

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak pogba u vas hraje vyborne jsi psal ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Opět

Reagovat
jenage

Sice se nevyhrálo, ale po dlouhé době jsem se bavil.

Reagovat
Cobra

Pozitivum: 3 góly a výhra, tím to ale končí. ŠÍLENOST!

Reagovat
smazaný uživatel

Označiť výhru 3-0 ako šialenosť? Trochu to podľa mňa preháňaš.

Reagovat
smazaný uživatel

3-1*

Reagovat
C-M@ster

3:0? To by bylo super.

Reagovat
Cobra

Ten výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Vždyť nás přehrával tým na sestupových pozicích.

Reagovat
ttopi

Každej má někdy den (viz Slovácko). Kvalita týmu ale spočívá i ve schopnosti šance proměňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho inkasovaného gólu, i keď mohlo byť horšie. Stred zálohy vobec nefunguje, a i Saints bez formy nás slušne prehrával.

Reagovat
Cobra

Bez Moose jsme v tom středu poloviční. Dier nic nevymyslí, bránit se mu poslední dobou taky nechce... on je tam úplně k ničemu.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska to byla tragédie no, ale zase na druhou stranu okolo Vánoc jdeme tradičně nahoru, tak snad letos nebude vyjímka.

Reagovat
FUnk

ten konec zapasu byl sileny, nebyt stesti a huga, tak je to remíza

Reagovat
fff

Mimo zranenia Gomeza perfetkny zapas.

Zabavne to nebolo, vzlast prvy polcas, ale Burnley vonku je tazky zapas nech uz hrame akokolvek, ved aj minulu sezonu, ked sme hrali tak uzasne, sme tam ledva dali 2-1.

Keita sa snad uz konecne chyti, dnes vyborne.

VVD boh, dve asistencie v poslednych dvoch zapasoch.

VVD a Alison (este skoro aj ten gol chytil) spolu vyrazne cez 100m libier? Jebat. Najlepsie nakupy.

Najlepsia obrana v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dobry, ale ztratili jsme dva. Prvni polocas od nas nic moc, ale Ucka si toho zas extra nevytvorili. Druhy polocas v nasi rezii. Za zahozene loženky a namazany gol pro Lingarda si muzem sami. Mit tam dneska Ozila s Xhakou, tak mame 3 body

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne xhaka

Reagovat
Lacko_Boh

oni by mali Pogbu, ten by znicil Guendouziho. Remíza ok, holt s tou obranou našou to inak nepôjde.

Reagovat
masly008

však byl pogba na lávce,takže ho mohli použít,zatím co my ozila ne.

Reagovat
Lacko_Boh

my bad bruv

Reagovat
Pride

Reagovat
Mastný Chobot

keby sa nezranil Aaron, tak podľa mňa rozhodne dnes, bol pri chuti chalanisko

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vzdyt nebyl dnes u niceho

Reagovat
Mastný Chobot

s tým kotníkom ťažko už dnes niečo spraví

Reagovat
smazaný uživatel

tak vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už jenom uřezat

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

rojo je asi najviac nesympaticky clovek na svete

Reagovat
Taiger

*Fellaini

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

21 je Herrera

Reagovat
Counter

Rojo, Fellaini a Herrera, to je kombo snů.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

ještě Ramos, Costa a trenér Mourinho..

Reagovat
cristiano.K.

Pogba

Reagovat
Counter

Pogba taky není zrovna sympoš, ale řadím ho do kategorie nezvladajků, kteří jsou vesměs v pohodě a jen občas jim přepne.

Reagovat
cristiano.K.

nezvládajko s šílenou image

Reagovat
Taiger

Jo a Guendouzi má ještě čas, kdyby byl Xhaka na hřišti, jsou to easy 3 body.

Reagovat
masly008

jako žeby miki a auba dali ty tutule? v 2 poločase už tam s toreirou kraloval.

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka vyrastol v lidra a neskutocne doleziteho hraca, gendo ma dobre kvality ale celkovo prinosom sa na neho nechyta

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

Si zešílel. Už teď je lepší než Xhaka a to má obrovskej potenciál ke zlepšení

Reagovat
Ondiis

To jsme viděli včera. To že to stačí na Poltavu neznamená, že to stačí na MU

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondiis

Hrál strašně naivně. Pětkrát v druhém poločase viselo ve vzduchu, že mu neodpíská faul při tom, jak se dostal před hráče a pokaždé spadl, ale zkoušel to dál a dál. Jednou mu to neodpískat, tak jsme v prdeli

Reagovat
Ondiis

Ale abych mu nekřivdil, tak tam měl i světlé momenty a pár pěkných kolmic

Reagovat
vitasrp

Já to viděl až od šedesáté minuty, ale to byl totální průser. Po těch dvou brankách se tým totálně sesypal a nebyl schopen vůbec nic vymyslet - jsme tam do konce zápasu měli tak tři souvislý útoky.

Individuálně je to od některých borců taky katastrofa, Alonso je úplně mimo, Kovačič nezahrál nadpeůmeřně už tak měsíc, přitom nástup měl parádní hrozný.

Když si vzpomenu, jak dobře hrál Morata na začátku, jak vtrhnul do zápasu s Burnley a celej vývoj zápasu tenkrát změnil, tak nemůžu uvěřit tomu, že se z něj stalo tohle hovno. A obrovský zklamání je pro mě Christensen, ten se v únoru taky nějak zhroutil a svou výkonnost od tý doby nenašel.

Poslední dobou je to ale systémově pomalé, Hazard dostává míče jen na krajk, mezi liniem skoro neexistuje, kombinace nejsou vůbec agresivní a celá pravá strana je zabitá, protože Azpi hraje dost defenzivně (určitě i pokyny od trenéra), jenže při rychlém přesunu hry zleva to pak prostě není, na koho otočit.

Reagovat
vilp

Ten poslední odstavec je hrozný průser, celkově je ten přechod do útoku strááášně pomalý. Fakt se na to nedá koukat.

Reagovat
hona.kub

Sarriball je v prdeli už teď, natož po Novém roce, dáme vůbec TOP4 ?

Reagovat
EXoRcIsT

Ked mi hrajeme 30 min v zapase dobre a ziskame body tak to je nezasluzene ale ked to predvedie Arsenal co hral lepsie tak 10 min v prvom polcase a v druhom nemal do 70 min ani strelu na branu tak by si podla fans gunners zasluzil 9b .

Reagovat
Lacko_Boh

daj si snickers more

Reagovat
EXoRcIsT

fuj nechcem uz nic sladke bo sa pogrcam

Reagovat
masly008

a pak měli 2 tutovky a vy stále nic.

Reagovat
EXoRcIsT

no a co nedali ich to neznamena ze boli lepsi kolko krat mal MU super tutovky v zapasoch a nedal ich ale to neznamena ze bol v tych zapasoch lepsim muzstvom

Reagovat
masly008

samozřejmě že neznamená,ale v tomto zápase hlavně ve 2 poločase byl arsenal lepší a i si vypracoval tutule.utd tam toho moc nemělo teda.

Reagovat
EXoRcIsT

v druhom polcase od toho ako sme vyrovnali tak ste boli lepsi ale v prvom ste boli horsi a ani do golu lacazzeta ste neboli lepsi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

ako sme nemohli vystrelit do 70 minuty ked sme dali dva goly?

Reagovat
masly008

asi to bere tak že ty goly byly po přihrávkách.

Reagovat
EXoRcIsT

pardon tak v 68 ci kolkej predtym komentator hovoril ze ste este nevystrelili v druhom polcase na branu

Reagovat
Nikikrew

tak aj hlavicka sa berie ako strela na branu nie? Ono to je jedno, v 2 polcase ste nemali ani hovno (okrem strely Rashforda opat do stredu brany) a to ste mali na lavicke este dobre esa

Reagovat
fenixLFC

konstatovanie- 70 minut nevystrelili na branu

realita- 18 minut druheho poclasu nevystrelili na branu..

mufani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

takže si to shrňme, dnes opět zafungovala špatně obrana kvůli individuálním chybám hráčů, kteří se moc rádi vysunují a Sarriho systém jim to povolí... ono je moc pěkný si dát na 4ech metrech 20 přihrávek, ale k čemu nám to je, když další přihrávku sebere soupeř, protože je ten prostor plnej a naši plejeři nemají tu kvalitu hrát na jeden dotek donekonečna?

Za Conteho se stáhli automaticky dozadu, teď to tak nefunguje...

sice dominujeme v počtu přihrávek na zápas, ale obraz hry je takovej, že to je vše kolem půlící čáry. Jakmile se nadechnem k útoku, tak nikdo neví kam se má postavit a útok se zbrzdí se a jedem do plnejch... na začátku sezóny to nějak fungovalo, teď už to všichni ví a sme v prdeli... Sarriball už teď nefunguje a to je ještě není ani půlka sezóny za náma... hráči co máme, nemají kvalitu na to, aby dlouhodobě zvládli tento styl hry, proto musím souhlasit s BLADEM a Sarri není ten trenér kterej by to měl vést... stejně sem ho nechtěl a chtěl sem aby zůstal Antonio, jenže ty naše primadony nechěly tolik dřít... na hovno špíl se vším všudy

Reagovat
Pride

To je strasny, jak tady idioti prskaj na Lena. Leno chyta konstantne dobre a slabsi chvilku miva i de Gea. Osobne doufam, ze se v te brane usadi a Cecha tam pusti leda tak do EL.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pride

Cech stridal super zapasy s katastrofou. Od hrace jeho zkusenosti bys cekal jistotu a ne ty sracky, ktere porad dokola predvadel. U Lena mam daleko vetsi jistotu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Cech mel zapasy pred zranenim naprosto skvely. Leno chyboval v derby a dnesni druhej gol sel z casti za nim tez, sice to byla Koalova chyba hlavně, ale na to, jak je dobrej tak skvělej ve vybíhaní, tak se moc nepředvedl.

Reagovat
Pride

Leno udělal v derby svoji první chybu v Arsenalu. Dneska to určitě nebyla jeho chyba, jde to celé na vrub Kolašinacovi.

Jo, Čech měl před zraněním dobrou formu, ale celou tu dobu předtím dělal plno chyb. Hned od jeho prvního zápasu za Arsenal začala jeho one man show a těch pár týdnů, kdy se výjimečně vyvaroval chyb na tom nic nezmění. Od gólmana v jeho letech prostě čekáš určitý klid, ne zmatky jak od vystrašeného ucha.

Reagovat
PhilipS

Leno už má na kontě tak čtyři kiksy a kolikrát mohl bejt rád, že z toho góly nepadly. Na to jak málo zápasů má odehráno, je to znepokojující počet

Reagovat
Pride

Tak hlavně, že vás Čech potopil hned ve svém prvním zápasu za Arsenal. To bylo teprve znepokojující.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Čech bol hlavne naposledy istotou v bráne ešte keď chytával v inej časti Londýna, takze tie kecy na Lena tiež vôbec nechápem...

Reagovat
Pride

Reagovat
Busby babes

Leno u vas bude pristi roky, Cech ne. Ted musite Lena podrzet.

Reagovat
Pride

Reagovat
fff

Gomez clenok, zajtra budeme vediet viac, no podla Kloppa to moze byt vaznejsie.

Snad sa Lovren pochlapi. Matip na to, ze je vysoky jak hovado mi pride, ze sa necha odstavit strasne lahko od lopty a strasne ma tym znrevoznuje.

Reagovat
hona.kub

a btw. zkurvenej Tottenham 4x rupl a stejně sou před nama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší jednou rupnout, než dvakrát remizovat. Matematika.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

, Duško, jak sa máme??

Reagovat
Zaschrona

Zahozené 2 body. Totální převaha, ale pokud měl soupeř víc střel na bránu i přes 76% držení míče, problém je celkem jasný. Gomese musíme koupit, zase náš nejlepší hráč. Naopak v případě Tosuna se celkem začíná ukazovat, že on asi zrovna nebude hráč pro tenhle Silvův fotbal, jakkoliv měl naprosto tutově vstřelit gól, většinu zápasu týmu nijak nepomáhal.

Reagovat
jk

Celkem fajn kolo.

Reagovat
Nikikrew

Posledna vyhra v 2006, dnes bola asi najlepsia sanca to prelomit. Skoda, pretoze si myslim ze o ten gol sme lepsi boli ale mozeme si zato sami, Auba taku sancu musi premenit.

Treba ferovo uznat ze nase goly boli opat zlepence stastne co sa tuto sezonu nestalo prvykrat ale cert to vem. Prvy polcas slabsi, druhy ovela lepsi. Michy to velmi slusne ozivil a Mateo sa konecne prebral k lepsiemu vykonu. V defenzive az na tu jednu hrubu chybu sme boli velmi dobry, United sme prakticky k nicomu nepustili a Lukaku si len zabehal.

Skoda dnes toho \Xhaku a Ozila, ti by v druhom polcase priniesli tu kreativitu, snad budu obaja uz hrat buduci zapas.

Motm asi Kolasinac, ma vybornu formu a konecne sa ukazuje ako posila. 20 zapasov unbeaten je uzasny pocin, Emery si ide svoje ale bude to este tuhy boj o TOP4

Reagovat
jacobT

Motm zase nie, ved po prichode Lacazetta tu jeho stranu branil viac Auba ako samotny Kolasinac. A aj smerom dopredu niektore situacie v sestnastke mohol vyhodnotit lepsie a nielen odprevadit loptu do zamedzia. Plus ta chyba pri gole na 2:2...

Reagovat
Mastný Chobot

dnes nič moc, ale na LWB je úplná topka

Reagovat
Busby babes

Mourinho: "We scored four goals and drew 2-2."

Reagovat
jacobT

Ja neviem, mne to vtipne nepride. Pri tejto logike sme gol na 2:2 dali my a na 1:1 zase rozhodcovia.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Golasso

Jsem rád, že ho vlastní fans začínají mít zase rádi a smějí se jeho "povedeným" taškařicím, to ho doufám v klubu udrží ještě pěkně dlouho

Reagovat
Malresi

Už tu bolo napísané mnoho krát, aké skvelé posily sme získali vo VVD a Alissonovi. Je to skoro neuveriteľné, kam sa posunula naša defenzíva. Minulý rok sme po 15 kolách inkasovali 19 gólov, v roku 2016 to bolo 20 gólov, 2015 - 17 gólov. Ak sa chytí útok, tak by sme to City fakt mohli nahánať až dokonca. Bez vyššie spomínanej dvojice by to ale bolo nereálne, preto musíme veriť, že sa nezraní ani jeden z nich.

Reagovat
fff

Reagovat
Carrick

Já teda viděl jen druhý poločas, ale za něj absolutně zasloužená remíza. Výkon Woolwiche teda žádný zázrak.

Reagovat
lofin9

*prvy

Reagovat
mr.Silver

No remizovy zapas bohuzel, ta chyba pred druhym golem fakt silenost. Musime zapracovat na obrane, cekam od pristi sezony solidni zlepseni.

Auba dneska polovicni oproti Spurs, Iwobi nic moc. Fakt to chce v lednu privest poradne kreativni kridlo. V lete back up na RB a stopera za Kose.

Xhaka neskutecnym zpusobem chybel, snad ten dnesni vykon zavre hubu vsem jejo hejterum, fakt nam chybela kreativita ve stredu pole, ale i tak musim uznat, ze Guendouzi roste s kazdym zapasem.

Skoda tech zraneni, ale az do zapasu s Liveroolem mame celkem pohodove zapasy, tam musime vsecho vyhrat a s Live pak alespon bodovat a budu spokojeny.

COYG!

Reagovat
Taiger

Auba byl polovicni, pac jsme ho ZASE vubec nevyuzili, s prichodem Kazety byl vybornej

Reagovat
mr.Silver

Jj, Iwobi je v 3-4-3 k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

My se snažíme přivést kreativní křídlo už šest let a doted jsme žádné nenašli...

Reagovat
gocii

Misto rb predevsim lb, tam tezko rict jak to bude s nachem a kolasinac je strasne nevyrovnanej a slabej pri ctyrclene obrane

Reagovat
Counter

https://twitter.com/DeludedBrendan/status/1070434627289006080

To je taková špína... A beztak z toho beztrestně vyvázne

Reagovat
Carrick

kontaktní sport no

Reagovat
blade115

Reagovat
Golasso

Kontaktní sport . Nobelovku za argumentaci pro tady toho pána, prosím. Tohle si dělej doma se starou/starým, do sportu to nepatří, dokonce ani do kontaktního ne.

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

a jeste na konci zapasu loket...

Reagovat
Azazelo RD

Ten pád trošku přihřál, ustát to šlo.

Reagovat
Gunner14

Myslím že to že za ně hraje něco takového je dostatečný trest.

Reagovat
jacobT
Reagovat
Counter

Reagovat
Azazelo RD

To se mu snažil rozmasírovat krevní sraženinu a zachránil mu život.

Reagovat
Trapper

To bylo chvíli po tý dost oranžový kartě ne? Mohl klidně hned vidět druhou, za úplnou pitomost.

Reagovat
jacobT

Neviem kedy presne, ale pisali tam, ze uz v tom case mal zltu.

Reagovat
jacobT

Tak nakoniec to bolo v 44. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ten blb mohl odejit bez cervene nepoochopim

Reagovat
janinho

co tam bolo?

Reagovat
janinho

dikes.

to je kkt ten Rojo... ako taku atrapu hraca moze klub jak ManU drzat v kadri 4 (slovom STYRI) roky, to nepochopim do smrti, aj keby som sa dozil 255 rokov.

Reagovat
Swarley

Možná mu trošku brnknul o stehno...

Reagovat
Counter

Z tohohle úplně čiší, že ty už žádné vlasy nemáš.

Reagovat
Swarley

Jj, dneska jsem si je vytrhal u toho vašeho drtivého tlaku

Reagovat
Counter

On někdo někde psal o drtivém tlaku?

Reagovat
Swarley

Odkdy ty na tohle bereš ohledy?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

vy dva se potkat, tak spolu chodíte hošani..

Reagovat
tunkic

Reagovat
kiciN

Uplne si je predstavuju jak po tom zapase meli skype session a honili si nad tim neskutecnym vykonem, mozna nejlepsim tuto sezonu

Reagovat
Busby babes

mas divny sny, ale tak proti gustu...

Reagovat
kiciN

Psal jsem predstavy a ty mam divny, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nechápu.

Reagovat
Taiger

WTF

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Tak ty už seš trouba tak nějak všeobecně, ne jenom vůči mně, jo?

Reagovat
Swarley

Nazdaaar, jste rupli, tak jsi vylezl?

Reagovat
blade115

Spíš se mi tě už zželelo, když vidím, jak zoufale vyhledáváš konflikt...

Reagovat
Swarley

Paráda, to jsou fakt šílený konflikty

Reagovat
smazaný uživatel

frustrát

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Jsi ho zničil

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

chlubit se cizím peřím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ondiis

Tohle už je vážně jen smutný

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Nejen že nejseš už vůbec ani trochu vtipnej, z tebe se stal úplnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Minister

Reagovat
J0EL

Reagovat
Harakan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

zmourinhovatel

Reagovat
PP

jako, pravda to je, ale stáří nezastavíš a nemůže za to..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Blade ho zničil.

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
diastan

Reagovat
bbbauch

stopka do konce sezony idealne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Nikikrew

Saints z 15 zalasov vyhrali 1 to je sialene ako išli výkonmi dole, otras

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal opět tam, kde patří.

Reagovat
Counter

Návrat ztraceného syna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Slabé aj na teba

Reagovat
smazaný uživatel

"Forever in our shadow" jim vydrželo přesně tři dny.

Reagovat
J0EL

Cez vikend sme znova pred vami.

Reagovat
Lacko_Boh

kámo a ty keď zistíš, že Severný Londýn sa v skutočnosti nepremaloval na červeno...fúú

https://youtu.be/n0kNbZl3yGY?t=12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Tady je

Reagovat
Lacko_Boh

No čo ten Leno? Ešte ho nechcem dostať pod tlak svojími príspevkami, je to jeho prvá sezónka v Arsenale, v premier league, hrá za veľmi často chybujúcou obranou. No nie je dobrý. A som zvedavý ako budeme hrať po Vianociach, ak sa nám odjebká Torreira..ajajaj. Emery sa s tým nesere. Ale je pravda že dnes mal nastúpiť s tým najsilenšjím možným.

Reagovat
Taiger

Aite, boom! Increase the volume ting, my bloke spitting factually factual facts, safe! *dropping the mic*

Reagovat
Lacko_Boh

celý Mikuláš som rozmýšlal nad odpoveďou ale nemám Diky

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Však je údajně lepší než Lloris

Reagovat
Lacko_Boh

-to že s ním nie som spokojný neznamená, že nie je lepší ako Hugo

-kto to kde psal?

-Lenko je náš a nikoho autom najebaný neohrozuje

-Arsenal

Reagovat
oddy

Reagovat
wenca01

Hele Swarley, tebe neco sere nebo jak je mozny, ze se z tebe stal takovej kokot ma urovni ownyho? Vzdycky si mi prisel relativne racionalni fanousek, ale to, co predvadis minimalne posledni sezonu a pul je fakt ujety. Klidne rekni, ze mas nejaky osobni problemy, Mourinho to koucuje ve vrcholny kreci a ja nevim co vsechno, ale tohle? Vazne to mas zapotrebi? Diky za racionalni odpoved.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

je to kokot a fejk Busbyho

Reagovat
Swarley

Trošku jsem zmenil koncepci...ale dneska tu úplně zavanul ten bájný respekt k United, mě to pobavilo...

Reagovat
Counter

Ani tímhle sis nepolepšil.

Reagovat
Swarley

Paráda

Reagovat
blade115

Blade ho zničil

Reagovat
Mariano13

človek si aj povie, že nemá prečo nemať rád Arsenal a potom uvidí akí ľudia fandia tomu klubu. Vyplakávačky, že gól z offsidu a vlastne to nevyhrali len kvôli chybám v obrane. Proste zápas, kde padli 4 góly zo 4 po obrovských hrúbkach oboch defenzív a svedčí mu remíza, s ktorou ale nie je ani jedna strana spokojná. vzhľadom na to, kto musel v tej obrane nastúpiť to ani ako tragédiu neberiem, ale David by už mal zapnúť superpowers a vyhrať nejaké tie zápasy. Ale tak či tak 15 rokov je už dlho, čo Gunners?

Reagovat
Taiger

Ty si kdo?

Reagovat
Golasso

Fanda Arsenalu se těší na dobrý fotbal s tradičním soupeřem a dočká se akorát soupeře v podobě bandy nekopů, kteří si na vlastním stadionu léčí frustraci z dosavadního průběhu sezony. To bude asi ten největší problém . Jestli chceš vidět, jak se hraje šlágr kola, tak se podívej na náš minulý zápas se Slepicemi, ty to sice taky hecovaly, ale aspoň přišly hrát fotbal

Reagovat
kiciN

Jste neskutecne nabusenej team, jeste ted me boli oci jak jste si nas davali

Reagovat
jacobT

Tak ja moc neviem, co ti vadi. Gol z offsidu to bol, vcerajsi United boli v pohode zdolatelni, tak jasne, ze su fanusikovia Arsenalu rozhorceni, ze hraci zapas nedokazali doviest do vitazneho konca napriek tomu, ze dvakrat viedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze mi pride, ze Arsenal ma najnormalnejsich fans tu na EF z top 6

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

to ale nemyslel tebe.

Reagovat
Counter

Já jsem k zulíbání.

Reagovat
Busby babes

tohle na me nezabere, ja uz mam preci Swarleyho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

si mysli, ze jsem prodejnej jak van Persie nebo co...

Reagovat
Swarley

oni už ho nechtěli a posral si u nás kariéru, víš jak...

Reagovat
Busby babes

nene, mohl byt legendou, na to nezapomen. Si vubec nepamatuje na to jak ten jeho legendarni status vzpominal po odchodu...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mariano13

Koment pod vplyvom alkoholu vie rozputať vášne . Ale zas si za ním aj stojím (okrem označenia fans gunners- za to sa ospravedlňujem a tej poslednej poznámky, ktorá tam nemala byť ). Offside to bol taký, že Herrera sa ohol ku bráne a obranca sa nahol do stredu ihriska, nohami na tej istej úrovni. Ťažko viditeľný a pískateľný (už naozaj boli horšie situácie). Nikde netvrdím, že ten zápas patril Manchesteru, naopak súhlasím, že remíza tomu sluší. Ani jeden tím nepredviedol nejakú oku lahodiacu hru a celý zápas bol len o chybách. Ale takto tu nemusíte vyplakávať, kvôli nezmyslom. Ani ten váš výkon z derby sa nebude opakovať každé kolo, tak ho nezabudnite vytiahnuť ako argumeny aj v apríli.

Reagovat
jacobT

Prepac, ale co je to za argument, ze nohy mali na rovnakej urovni? Gol sa da strelit aj inou castou tela a to je pri posudzovani offsidov rozhodujuce. Keby fungoval VAR, tak by sa po zhliadnuti opakovaneho zaznamu okamzite piskal offside, rozhodcovia by tam absolutne nemali co riesit a nikto by si ani len nepolemizoval, ci sa taka situacia mala pustit alebo nie.

A tazko viditelny a piskatelny? Ved sa jednalo o standardnu situaciu, kde ciarovy stoji na jednom mieste a ma za ulohu sledovat jednu jedinnu liniu hracov. Suhlasim, ze su situacie, kedy je pre rozhodcu v rychlosti tazke postrehnut kazde postavenie mimo hry, ale v tomto pripade to bola pre ciaroveho jedna z najjednoduchsich situacii.

Reagovat
Mariano13

Tak ale offside je ked hrac nadobudne vyhodu z daneho postavenia. A tam mal vyhodu v tom ze obranca zaspal namiesto toho aby bezal s nim nie preto ze by bol pred nim.

A ano ciarovy sa ma pozerat na liniu ale musi sledovat aj moment prihravky on bol v tom postaveni ani nie sekundu a je to lahke na foto alebo ked si stopnes video, no nech skus to hodnotit behom hry.

A ani VAR by nepomohol lebo mi neprisli ze by niekto protestoval pocas hry (ak ano tak berem späť) a ani rozhodca nebol nerozhodnuty. Takze by si to ani nesiel pozerat.

Reagovat
jacobT

Tu si teda dost vymyslas a upravujes vyklad pravidiel podla seba. O offside sa podla pravidiel jednoznacne jednalo, vid http://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-11---offside

Ale co je tazke na odsledovani momentu prihravky, ked sa hrac rozbieha k lopte pri zahravani priameho kopu? Ved to nie je ako v hre, ked ma hrac loptu na nohe a ciarovy casto dopredu nevie, ci si hrac loptu posunie, vystreli alebo komu ju prihra...

Praveze by VAR pomohol, pretoze skupina videorozhodocov by automaticky bez vyzvania rozhodcu skontrolovala postavenie hracov v momente tej prihravky a okamzite by upozornila hlavneho rozhodcu, ze sa pred golom jednalo o offside.

Reagovat
Counter

VAR všechny tyhle situace sleduje automaticky, není nutné uvádět žádné protesty nebo mít pochyby o správnosti rozhodnutí.

Jasně, bylo to těsné a dá se nějak pochopit, že to čárovému uniklo, ale dělat tady z toho, že to ani nebyl ofsajd a ani video by nepomohlo, to jako fakt ne

Reagovat
Mariano13

Nechcem hovoriť, že offside to nebol, ale neberiem to ako chybu rozhodcu a už vobec nie niečo čo ovplyvnilo zápas ako to tu niektorí píšu. Aj VAR si myslím, že by to neopravovali, ale toť môj názor.

Reagovat
jacobT

A co by sa podla teba muselo stat, aby to ovplyvnilo zapas, ked ti neregulerny gol nestaci?

A mas ten svoj nazor ohladom VAR cim podlozit? Pretoze ja a aj Counter aspon vychadzame z toho, ako VAR v sucasnosti funguje v inych futbalovych sutaziach.

Reagovat
Counter

Čím dál těžší ty debaty, když je dojem důležitější než pravidla.

Reagovat
jacobT

To bude ta postfaktualna doba, uz dorazila aj na EF.

Reagovat
Counter

Reagovat
wenca01

Reagovat
wenca01

Reagovat
smazaný uživatel

MU k. k. t. entou.

Jen tak dál

Reagovat
eibe

Můžu poprosit, zda mi někdo doporučí nějaký portál, kde jsou zájezdy do Anglie na Premier league za příznivé ceny a dobrý servis? Děkuju moc

Reagovat
merlick

Obhajovat fellainiho trhnutie za vlasy - check

Objahovat tu futbal destruktivnu sracku od mourinha - check

Byt spokojny ze ste okrem (skor chyby supera) dvoch sanci nic nemali - check

“15 rokov ste u nas nevyhrali/Ved mame viacej trofeji ako oni”(obhajovanie nepozeratelneho futbalu) - check

Wau ludia ze im to zeriete.. ved ten mourinho vas rozklada zaziva a vy si k jeho vymyslom pytate este o jeden jeho cumom presieknuty bochnik naviac. Vsak je to namet na balalarku takato studia demagogie

Reagovat
kiciN

Reagovat
jenage

Zajímavé, že ty Torreirovy prasárny tady nikdo nezmiňuje.

Reagovat
kiciN

Posloucham, ktery mas na mysli? Udelal snad neco horsiho nez Rojo ktereho tam merlick ani nezminil

Reagovat
jenage

Šlapák na Matičův kotník a Roja tam taky pěkne zprasil.

Reagovat
Busby babes

to se nepocita.

Reagovat
smazaný uživatel

A Herrerovi šlapák na stehno

Reagovat
jenage

Reagovat
lofin9

Tak to bol teda strasny slapak, v sklze a este aj zasiahol prvu loptu

Reagovat
Busby babes

to minuly tyden Vertongen taky a jak jste tu rvali.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ve skluzu nemůže být šlapák? aha... Když teda špuntama trefí jeho stehno, tak je to co?

Reagovat
merlick

Tak Torreiru tam pekne ktosi zdemoloval v nasej sestnastke.. myslim ze to bol Rojo. Vsak to je futbal. Zakroky, fauly,agresia. Ale tahanie za vlasy..? Co sme vo vlasovom salone?

Taketo cupkovstva a filmovanie nepatri na hraciu plochu. Tak isto ako minuly zapas Son.

Reagovat
Counter

Však je klidně zmiň, nikdo ti nebrání. Ale to přece neznamená, že to je pro Fellainiho nějaká polehčující okolnost.

Reagovat
jenage

To taky netvrdím, Fellaini je čurák, to snad musí uznat každý.

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

“Obhajovat fellainiho trhnutie za vlasy - check”

Fans arsenalu a chapani textu

Reagovat
Counter

Ale ty reakce výše jsou fakt úsměvné.

Reagovat
Counter

Budu ti vděčný, když nám tupým fanouškům Arsenalu objasníš, jak chápat text typu " kontaktní sport no"?

Reagovat
bbbauch

Jak asi, ironie/sarkasmus/delani si z vas picu? Jestli to bylo mysleny od nej smetelne vazne, tak je to na chocholouska, ale spis bych to videl na trolling. Jestli je podle tebe na zaklade tohohle normalni psat to, ze to tu mufani obhajujou, tak se nemame o cem.

Reagovat
Swarley

Blázni

Reagovat
Counter

Právě že ne, se podívej o pár řádků níže.

"Ale ostatní věci jako tahání za cokoliv, lokty v obličeji, skluzy a šlapáky na kotník, to vše prostě k fotbalu patří a patřit bude. Bohudík."

Reagovat
bbbauch

Btw to byl i rejpanec do tebe s tim chapanim textu, protoze doted nechapu, cos mi to vysvetloval ohledne vysledku v tom vlakne s kiwwiho komentarem o LVG a Moyesovi.

Reagovat
Counter

Nevím teď, co myslíš.

Reagovat
pingla

Celkem škoda, takový Arsenal šel doma porazit. Od střídání Lukaka a Pogby to byla bída, ze začátku druhého poločasu jsme byli lepší, na konci ale Arsenal mohl rozhodnout. Remíza spravedlivá.

Reagovat
Grahf

Typičo on z nás normálne robí Stoke

Mourinho: “In the last four matches, we didn’t lose. Bad results? Yes. But four matches we didn’t lose. Before that we lost against Manchester City, everybody loses."

Reagovat
Counter

Reagovat
ttopi

Stejně je to sranda. Dřív se na Old Trafford jezdilo s cílem nedostat pytel gólů. Dneska se tam remíza považuje skoro za neúspěch

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý postřeh

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Inac ak United nechcu Baileyho, ja by som ho hned bral!

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

zápas United - Arsenal konečně po dlouhé době pěkně vyhecovaný, MUTD jak za starých časů - branka z offsidu, zákeřní kokoti na place, největší kokot na střídačce... nejlepší na tom ale je to, že nesbírají body

Reagovat
Busby babes

jsem rad, zes tu pripomnel ten davny respekt, ktery jste k nam meli.

Reagovat
C-M@ster

Přesně takhle si představuju diskuzi po nahecovaným zápasu.

Rashfordovi bych přál ofenzivnější tým... on to v sobě má, ale nedostává se do šancí tolik, jak by potřeboval... ta pumelice skoro z kroku byla luxusní.

Jinak jak už jsem psal v preview... takhle přece nemůže vypadat rozestavení při útočení: https://i.imgur.com/mVVkAmA.jpg

Vzápase City by měl 3-5 hráčů, kterejm to může dát, tady neměl ani jednoho a to je ten rozdíl mezi oběma týmama, načež to poslal dozadu a namazal soupeři.

Že Fellaini vytahal falešnýho leváka za vlasy jako děvku, to podle mě není žádná velká aféra.

Jinak teda ten první gól Arsenalu... nebýt technologie, do krve bych se hádal, že to nebylo za celým objemem... rozhodně to ze záběrů nevypadá tolik, na kolik to pak určili... Fakt matoucí.

Reagovat
kiciN

Do mrtvoly se nekope, znas to.

Reagovat
Busby babes

ukazali pak vubec ten pocitacovej zaber o kolik to preslo? to muselo byt hodne tesny, ne?

Reagovat
bbbauch

Tak 5 cisel odhadem, cekal jsem to tesnejsi..

Reagovat
Nebelung

Ukázali. Mezi míčem a čárou byla vzdálenost tak třetiny nebo čtvrtiny míče.

Reagovat
Busby babes

dik. Taky jsem cekal tesnejsi. V tomhle jsou ty hodinky super.

Reagovat
kiwwi

tahanie za vlasy a pluvanie su dve najspinavsie a najzbabelsie veci co mozes na ihrisku urobit...nedivim sa, ze Fellani uz stihol obe dve, pretoze je to neskutocny zakerak a spinavy hrac...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

stejne te nebudou mit radi.

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Carrick

Plivání je sračka, to uznávám. Ale ostatní věci jako tahání za cokoliv, lokty v obličeji, skluzy a šlapáky na kotník, to vše prostě k fotbalu patří a patřit bude. Bohudík.

Reagovat
Lacko_Boh

ťahanie za vlasy nepatrí. To z človeka nehovorí vyhecovanie/agresivita ale menštruácia (na tom nie je nič zlé ale čo si Fella nezohnal ospravedlnenku? Mohol isť polievať kvety v jedlálni).

Reagovat
cristiano.K.

(ze soucitu) napsal si to první, napsal toho víc a ani na tebe serou

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

tahanie za dres, sklzy a slapaky su sucastou futbalu, ale tahanie za vlasy je proste ubohost...Fellaini je pica

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
mistr129

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
pingla

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ttopi

Tahání za vlasy k tomu fakt nepatří. Faul je součást hry, ale vlasy nepatří do výstroje, takže trochu mimo. To je jak kdyby hokejista hodil soupeři pod brusli šlupku od banánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Golasso

Palec hore pro jednoho z mála rozumných fandů United . Zbytek by tu obhajoval i to, kdyby ho Fellaini skalpoval rezavým nožem - to by pak najednou k fotbalu patřilo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

To, že máš ty rád tahání za vlasy doma neznamená, že to je ok jinde, Cecile.

Reagovat
Counter

Říkej si tomu Fellainiho incidentu, jak chceš, ale trest aspoň tak na tři zápasy by dostat měl.

Reagovat
PP

Škoda.. Remizu jsem sice tipoval a beru ji, ale jsou to pro nás ztracené 2 body. Jak mohl dohrát vypatlanec Rojo je mi záhadou, Fellaini taky pěkný zmrd..

Z naší strany musím vyzdvihnout Ramseyho, ale nejvíc Guendouziho! Úplně dal zapomenout na Xhaku a pokud bude hrát tak jak včera, tak ať je v základu místo něj..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku byl nervózní, ale minimálně celou druhou půli opravdu skvělý výkon, fyzický fond zjevně nevyčerpatelný, ale hlavně se mi líbí, že se nebojí hrát, věří si směrem dopředu, nehraje alibisticky a je platný v kombinacích

Reagovat
jacobT

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Golasso

Guendouzi hrál super. Ti rudí vocasové na něj měli evidentně hon a on si to stejně dal jak pán. Každopádně do základu bych ho necpal, je mu 19, tak ať se nezraní zbytečně a nepodělá si z kraje kariéru. Navíc Xhaka do toho středu pořád přináší víc jistoty, i přes Matteuv super výkon tomu pořád něco chybělo. Přenášelo se to i na Torreiru, který zahrál hůř než obvykle.

S Rojem souhlasím, ještě jak se tomu tlemila špína jedna. Říkal jsem si, že nemůže dohrát, a ono houno...

Fellaini klasika, ten borec shodil svoje háro a hned se sápe po jiných.

Reagovat
PhilipS

Tvle jak víc jistoty. Xhaka zahrál dobře poslední dva zápasy a najedou se zapomnělo na těch předchozích 20, kdy měl, co zápas, to šílenou ztrátu. Nechápu tuhle fanouškovskou krátkodobou paměť. Najednou se tady z něho dělá jak to není player. Já bych plakal štěstím kdyby v lednu odešel.

Reagovat
Golasso

Dva? Však se zvedá od doby, co přišel Torreira a ti dva si prostě uprostřed sedli. Navíc hrál skvěle proti Live i proti slepicím a to byly dva nejtěžší zápasy, co nás za sezonu potkaly, když nepočítám ty úplně první. Wenger pro něj neměl systém, proto hořel, pod Emerym jde nahoru a je zápas od zápasu lepší.

A koho bys tam dal místo něj, 19 letého Guendouziho?

Reagovat
PP

nooo pokud by hrál Guendouzi jako včera od 30.minuty, tak úplně klidně. Máš pravdu v tom, že šel Xhaka snad o 100% nahoru co hraje vedle Torreiry a že jsou sehraní, ale slova jistota a Xhaka jsou protiklady.. Je splašený, ale ta dravost a ohromné množství pokryté plochy byla super.

Reagovat
Golasso

Jenže Guendouzimu je 19, má sbírat minuty a ne hrát základ v PL. Wenger takto zmrvil kariéru Wilsherovi a částečně i Ramseymu. Teď se nám na dlouho zranil Rob. Nerad bych viděl, aby se něco takového stalo Matteovi. Zahraje si každopádně dost, protože může hrát poháry a rotovat v sestavě - nemůže celou sezonu odehrát Torreira a Xhaka. Hlavně Torreira teď vypadal, že už mele z posledního.

A já s Xhakou letos problém nemám, boty tam vyrábí víc hráčů (viz např. Bellerin proti slepicím nebo Kola teď proti rudým šmejdům). Část z toho bude taky tou nesehraností, když se nový systém teprve zavádí. Navíc přece jsme nevytrpěli rok s Xhakou pod Wengerem, když totálně hořel a teď ho pustíme, když se dostává do formy?

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
bbbauch

Jinak je hezky videt, jak fans Arsenalu resi neregulerni gol.. ze zapasu s CP to tu neresil nikdo z vas

Reagovat
Lacko_Boh

máme piči :)

Reagovat
bbbauch

kdyz to nese body, kdo by si stezoval

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ti pověstní nejlepší fans na eurofotbale

Reagovat
Golasso

Být tebou, tak se zajímám radši o svou pověst

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna ty se ozveš.. Sám si hlavní příčinou proč tu maj všichni z fanoušků Spurs prdel a ještě máš tu drzost komentovat ostatní fans na eurofotbale.

Reagovat
PP

tak proti vám mě to taky krapet sere, ale takový je fotbal. Než ten mikrooffside mě víc sral ten Martialův skok do vody, kvůli kterému padl z přímáku gol a prasárny Roja s Fellainim.. Jinak slušně vyhecovaný zápas.

Reagovat
Counter

Jojo, tam jsi skákal jako čertík z krabičky, tady ticho po pěšině, ale fans AFC jsou ti divní a špatní

Reagovat
bbbauch

jojo certik, vysmal jsem se Lacazettovi, protoze to je brutalne nefairplay, stejne jako jsem blil na kvetaka a priznal, ze to byla ruka. Co bych mel delat vcera? Martial sebou placnul, nicmene pred tim jeho placnutim o zem faul byl a shodli se na tom i komentatori na streamu, kde jsem koukal.

Podle tebe jsem mel co, zacit tady blit na rozhodci kvuli tesnymu offsidu? To jsem kvuli takhle tesnejm offsiduˇ nedelal nikdy, at uz to bylo ve prospech kohokoliv.

Reagovat
Counter

Nečekám žádné blití, jen poukazování na dvojí metr u dvou obdobně kontroverzních situací. Závidím ti tu jistotu, že Laca skutečně rukou zahrál.

Reagovat
bbbauch

Na tom videu, co jsem posilal pod zapas Arsenalu v EL, je to dobre videt, kdyz si to pustis zpomalene. Mic po kontaktu s Lacazetta rukou celkem dost zmeni rotaci.. ale tys to stejne odbyl “pls” a neresil vubec, tak mi tu vykladej o dvojim metru

Reagovat
Counter

Pod žádným zápasem Arsenalu v EL tvůj komentář nevidím.

Pamatuju, že jsme to řešili poměrně nedávno, tam jsi taky dával nějaké video, ale z toho jsem teda tu ruku na stopro neviděl.

Reagovat
bbbauch

Nebo to bylo pod lm u kvetaka ruky vlastne.. jiny video jsem nikam nedaval a fakt to tam videt jde. Jinak treba lidi, co delaj fantasy to taky resili. Po zkoumani prisli s timhle https://mobile.twitter.com/OfficialFPL/status/1056568295862820867?s=19

Tam to asi zkoumali poradne a taky pisou, ze tam dotek byl, sice nepisou primo ruku, ale cim jinym by se tak mohl dotknout..

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Btw. djourou na to facepalmoval a blil hned.

Reagovat
bbbauch

djourou je real

Reagovat
smazaný uživatel

lexess05.12.2018 20:17#

Rafa se stává vrchním betonářem tyjo, s tou sestavou dneska očekávám držení míče 24%. Tak schválně, přjímám tipy.

Reagovat
kaaspis

Hotový věštec nechceš mi vyložit moji budoucnost?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to hraješ? 5-4-1?

Reagovat
kaaspis

4-4-2 a nikdy jinak

Reagovat
Grahf

sa predbiehajú s pogbom, kto toho menej povie

José Mourinho: "There are things I can't get from them [the players], but I can't say much more than this."

Reagovat
Busby babes

kdyby odpovedel, tak tu nadavas, ze vytahuje veci na verejnost.

Reagovat
Grahf

ale však tým, že to nepovedal každý vie, čo povedať chcel.

Reagovat
kiwwi

"povedal by som nieco, ale radsej som ticho" =! som ticho

skor sa to prave rovna tomu vytahovaniu veci na verejnost

Reagovat
Busby babes

fakt uz hledate tu kritiku uplne vsude.

Reagovat
kiwwi

vsak ale on kope do svojich hracov pri kazdej moznej prilezitosti, pride ti to ako normalne?

Reagovat
Busby babes

coz neni pravda. Uz tak dva mesice se vsem temhle otazkam vyhyba . ale whatever.

Reagovat
kiwwi

prosim? Ved len ked si vezmeme posledne dva tyzdne, tak rozpraval o mladych hracoch (a dokonca ich konkretne menoval), Pogbovi, o celom time ako takom a stale v negativnom duchu...vsak je to skrz naskrz prepletene negativizmom

Reagovat
Busby babes

lol, to vazne ten rozhovor, kterej je mesic starej, kde se vyjadril k tem generacnim rozdilum beres jako nejaky urazeni hracu? jak rikam, jdes z extremu do extremu.

Reagovat
kiwwi

ano, je to neustale systematicke podkopavanie hracov a vytvaranie dojmu, to nie ja, to oni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

pogbu... to myslis tu kritiku v kabine?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, otázka je, za kterou část svojí práce nezaslouží kritiku, že jo?

- Nasbírané body - nedostatečná

- Předváděná hra - nedostatečná

- veřejné vystupování - nedostatečná

- team management - nedostatečná

- chování vůči zaměstnavateli - nedostatečná

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

zrovna u tohoto blbečka platí, že čím míň mluví, tím líp pro všechny - pro MU obzvlášť..

Reagovat
Malresi

Máme za sebou najlepší štart v celej 126 ročnej histórii a aj tak to stačí "len" na 2. miesto. Aj toto len ukazuje, aké dominantné je City.

Reagovat
C-M@ster

A to měli loni City po 15. kole víc bodů než mají teď

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, no

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku behali, trosku bojovali a vela ludi zrazu ma pocit, jak to vyzeralo celkom dobre, je to smutne a najviac to, ze tam je plno hracov, ktori to v sebe maju, mozu hrat dobry ofenzivny futbal, ale tu su proste totalne zabiti a potom clovek vidi Arsenal, kde je Emery pol roka a zrazu vedia co chcu hrat a ako hrat, hraju ofenzivne, co vlastne vidi clovek po troch rokoch Mourinha? strata 20 bodov na City po 15.kolach to je proste tak strasne zufale, uz ho konecne vyhodte, zlaty Moyesy

Reagovat
smazaný uživatel

A kde bol vlastne Fred, ved do takeho futbalu by sa presne mal hodit, presovat, stale ma tendenciu hrat dopredu, ale tak co my, my radsej Fellu..

Reagovat
kiwwi

Fred, Andreas, Herrera, Pogba - technicki hraci

Matic, Fellaini, McTominay - mourinhovi hraci

Reagovat
Busby babes

btw je vtipny jak prejdes z extremu do extremu a zas zpatky.

Reagovat
kiwwi

ale proste len hodnotim to, ako je to v tom momente

Reagovat
Grahf

už aj kiwwi prešiel k dark side, len ty sa ešte zubami nechtami držíš

Reagovat
Busby babes

cim se drzim? tim ze rikam, ze jsme meli Mourinha uz vyhodit? ok no. Ze ale nevidim za vsim spatnym Mourinha a to je ve vasich ocich desna obhajoba... slovy klasika: only a Sith deals in absolutes.

Reagovat
Grahf

stále nesplňuješ základnú funkciu sklamaného fanúšika - let the hate flow through you

Reagovat
Busby babes

good one.

Reagovat
Busby babes

to vis:

Emotion, yet peace.

Ignorance, yet knowledge.

Passion, yet serenity.

Chaos, yet harmony.

Death, yet the Force.

Reagovat
Nikikrew

konecne triezvy nazor na vcerajsku hru United. Presovali ste skvelo od zaciatku ( som cumel na Rashforda ako blazon cely zapas, aspon polku z jeho fyzickeho fondu by som chcel mat ).

Prvy polcas vyrovnany, mozno o mierne ste boli lepsi, druhy urcite my a mali sme 2-3 vylozene sance.

Ja som rad ako to Mourinho postavil, ziadna kreativita na ihrisku, resp. bola len na lavicke. Pogbu som si za 20 minut ani nevsimol, Fellu mozno 3krat a Lukaku mal iba podiel na 2 lacnom golu v nasej branke.

Od nas to teda tiez nebola hitparada, ale na OT sme takto uz dlhsie nezahrali, skoda mohli to byt tie 3 bodiky

Reagovat
Busby babes

bohuzel Pogba i Lukaku sedi opravnene.

Reagovat
Nikikrew

Lukaku ano, Pogba je podla mna diskutabilny. Ale Lingard nam robil problemy svojim pohybom, ten proti nam sa vzdy vytiahne

Reagovat
Busby babes

Pogba je posledni zapasy nic moc. Navic na to asi docela sere.

Reagovat
r.mrazik

nene...sere na to martial a shaw...

Reagovat
Busby babes

jj, jeho posledni vykony byly naprosto top.

Reagovat
r.mrazik

byly paradni asi jako celeho tymu...

kazdopadne na to sere...aneb klasicka veta jak u martiala a shawa...

urcite na to sral i bailley...

a nebo se proste jen ukazuje,ze manazer je kokot

Reagovat
Busby babes

me je tak nejak fuk, jakej je jeho duvod.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Golasso

Dobrá .

Reagovat
Ondiis

Život fotbalistů, to by se jeden posral můžeš být tupej, jak nikdo druhej, ale žiješ si snový život

Reagovat
PP

tak zrovna Xhaka je hezký chlap a za mě buchta nic moc, navíc umělé kozy.. za 3..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

ty oči

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ma nekdo zkusenosti s koupi listku na akce pres https://www.onlineticketshop.cz/?

Reagovat
smazaný uživatel

Na UFC?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je nekoupíš normálně přes Ticketportal ? Já už je mám.

Reagovat
smazaný uživatel

sz

Reagovat
smazaný uživatel

ptal sem se, jestli mas zkusenost s koupi listku pres ten web, co sem poslal..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už přijde, že Busby přes všechno to zaslepený obhajování a vykrucování doopravdy splívá s Mourinhem v jedno těleso. Stejně jako je nepřehlédnutelný Mourinho jakožto trenér, tak je Busby nepřehlédnutelný jako diskutér. A z obou se stává parodie sama na sebe. Nic osobního, možná to tak přijde jen mně.

Reagovat
J0EL

nepride to len tebe

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Busby je fajn, každej má svý mouchy. Swarley je ale sám o sobě moucha.

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
blade115

On i to s tím Mourinhem potom uvidí z jiného světla, až odejde a na povrch vzejde spousta špíny okolo jeho působení.

Ještě jeden palec dávám za druhou větu, prostě jen proto, že už se to asi i tak nějak ode mě čeká.

Reagovat
Busby babes

ale ja vidim jeho chyby i ted, jen to nezvelicuju a nedelam z kazde malickosti problem intergalaktickych rozmeru. Dost se tu prehani, vsechno je okamzite obrovska krize, strasna kritika a tak...

Reagovat
Counter

Jak chceš nazvat situaci, kdy jste osmí v tabulce s patnáctou nejhorší obranou v lize? Droboulinké zaškobrtnutí?

Reagovat
Swarley

a co 15 let bez titulu?

Reagovat
PP

to máš jako s absencí sexu.. Prvních 14 dní je nejhorších, ale pak, jestli to jsou 3 týdny nebo 3 měsíce je už jedno..

Reagovat
Swarley

co? no to teda k-rva není jedno

Reagovat
Cobra

Neskutečný porovnání.

Reagovat
r.mrazik

to si muzes rikat leda tak sam sobe...ale pravda to fakt neni

Reagovat
Counter

Co s tím? Jako že všichni s výjimkou ManCity, Chelsea a Leicesteru jsou v hluboké krizi?

Reagovat
Swarley

tak jak nazýváš to období 15 let bez titulu? nic víc, jen by mě to zajímalo

Reagovat
Counter

Nevidím na tom nic mimořádného, Arsenal ani v jedné z těch patnácti sezon nebyl největším favoritem. Je samozřejmě škoda, že se to nepodařilo ani jednou, skvělé šance na to byly dvě.

Momentálně na to bohužel nemáme, ale to přece neznamená, že klubu nebudu fandit nebo nadávat, jak jsme v prdeli, když po utrápených posledních letech hrajeme slušný fotbal, máme 20 zápasů bez porážky a parádní výhru v NLD.

Reagovat
Swarley

15 let je dost času něco s tím udělat a ne odpověď "nebyli jsme největším favoritem" nebo "momentálně na to bohužel nemáme"...vzhledem k tvým hodnocením United je to docela výsměch...ještě jednou, je to 15 (patnáct!!!) let...se nabízí otázka, proč teda tím favoritem takovou dobu nejste a proč na to ani po těch patnácti letech bohužel nemáte...

Reagovat
Counter

Tyvole Vždyť právě v těch patnácti letech se do toho vložil Abra, jehož Chelsea to zválcovala právě po Unbeatenu a od té doby to už jelo. Arsenal se přesunul na nový stadion, net-spendově vycházel každoročně v plusu, zatímco kluby typu Chelsea a o pár let ManCity sázely na stůl stamiliony. A MU se taky nedrželo zpátky.

Wengerovým cílem bylo právě posunout Arsenal stabilně na vrchol, což měl zaručit nový stadion a FFP. Obojí se nakonec zcela minulo účinkem a Arsenal je dlouhodobě ten čtvrtý vzadu.

Reagovat
Swarley

Zadny ty vole, to je váš problém, že ty prachy nemáte...my jsme si je vyhráli na hřišti a právě hlavně proti vám...tam vás přejela koncepce, ne to, co teď uctivas u City...že jsme to dělali líp než vy je teď jediny důvod, proč my z tvého pohledu musíme a vy jste chudáci, co můžou jen překvapit? Měli jste patnáct let s tím něco udělat...

Proč teď na vaši obhajobu bereš v potaz u City FFP a ve srovnání s námi to ignorujes a ještě do toho motas nějakou jejich koncepci?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Klidně se rozepis

Reagovat
Counter

Vždyť to nemá cenu, stejně to budeš ignorovat a o den později napíšeš to samé.

Reagovat
Swarley

Jako že jsi alibista a máš na Arsenal a MU totálně dvojí metr? No to si piš, však se podívej, co mi tu píšeš

Reagovat
Counter

Kdyby byl Arsenal na osmém místě se záporným skóre a MU o osm bodů výš, myslíš, že bych psal úplně to samé?

Reagovat
Swarley

jste 15 let bez titulu, to je mnohem horší vizitka...

Reagovat
Counter

Pokud to bereš tak, že existuje jen ligový titul, nebo nic, tak ano. Ale v tom případě by ti z toho šestiletého půstu MU mělo být taky řádně stydno za ušima.

Reagovat
Swarley

však je a rozhodně to tady alibisticky neobhajuju...

Reagovat
Counter

Jasně, protože o tom nepíšeš vůbec.

Reagovat
Swarley

to pak blbě čteš

Reagovat
Counter

Právě že tyvole je plně namístě Ty mi tady chceš tvrdit, že MU s Arsenalem měly stejné startovní pozice? Nějak mi uniklo, že jste v poslední době postavili nový stadion za x stovek milionů liber. Koncepce byla v Arsenalu nastavená krásně, bohužel ve výsledku ztroskotala, protože se ve fotbale změnilo finanční prostředí.

Ten závěr nechápu, stává se mi to s tebou čím dál častěji.

Reagovat
Swarley

Stejné pozice jsme měli x let zpátky a posrali jste to...proto my ty prachy máme a vy ne...je to vydřené na hřišti a není to haluz...udelejte to taky místo toho breceni..

Reagovat
Counter

Neměli no.

Reagovat
Swarley

co neměli? dělali jste to hůř než my, to je celé...a tady si ber příklad z koncepce a ne ve falešným City...

Reagovat
Counter

Znova ti opakuju, že MU nevynaložilo cca 400 milionů liber na nový stadion a nemuselo ho pak dlouhé roky splácet takovým způsobem, že bylo nutné každý rok zakončit přestupovou politiku s pozitivním net-spendem.

Reagovat
Swarley

odpadli jste daleko dřív než jste začali stavět stadion

Reagovat
Counter

Cože? Tak mi prosím napiš, ve kterém roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
r.mrazik

takze nahovno koncepce?

Reagovat
Counter

Tehdy se jevila jako dobrá, jen se pak ukázalo, že nový stadion není taková bomba, jak se tehdy zdálo, protože nejvíc peněz začalo přitékat z TV práv a od bohatých majitelů. Takže ano, ale nejde to Wengerovi a tehdejšímu klubovému vedení mít za zlé :-)

Reagovat
r.mrazik

zas tenkrat byla jina doba...vsak byla krize jak prase

Reagovat
r.mrazik

at to dopovim...stadion je priorita a vsichni na arsenalu by meli arsenovi libat boty kazdy den

Reagovat
Busby babes

my jsme taky nebyli posledni leta nejvetsim favoritem a nijak ti to nebrani nam tu porad pripominat ze bychom meli vyhrat titul jinak jsme bridilove.

Reagovat
Counter

Ne no. Jen připomínám, že jste nejbohatší klub na světě. Počet investovaných stamilionů tomu docela odpovídá, výdaje na platy máte NEJVYŠŠÍ v PL a výsledek je přesto ještě horší než v případě konkurentů, kteří se nejmenují ManCity. Mourinho přicházel jako odpověď na Guardiolu, měl ho aspoň prohnat. V první sezoně za ním skončil o 9 bodů, v druhé o 19 bodů a letos po patnácti odehraných kolech ztrácí 18 bodů. Tohle mi prostě přijde dlouhodobě horší než počínání jakéhokoli jiného klubu z TOP6.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

jenze hodit to vsechno jen na Mourinha je proste blbost.

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu ked sa dosiahne nejaky uspech tak pri podobnej logike nemozes hovorit ze je to iba jeho zasluha...on je zodpovedny za vysledky, ci uz pozitivne alebo negativne

Reagovat
Busby babes

o tom, ze je zodpovedny za vysledky neni pochyb. Proto i rikam, ze jsme ho uz meli vyhodit. Nicmene jako klub jsme rozhodne nepripravili svym trenerum adekvatni podminky k tomu, aby mohli naplno uspet. A plati to pro vsechny trenery, ktere jsme meli. Vlastne i pro SAFa, jen on byl genius no.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, problémy jsou všude. Jenže ty tady děláš, že Mourinho za to může maximálně z jedné třetiny a jsi ochotný obhajovat i jeho zcela dementní kecy typu "Everton v posledních letech utrácí víc než my".

Reagovat
Busby babes

protoze si myslim, ze za to muze tak z jedne tretiny. A ano, je smutny, ze i tym jako Everton utraci vic nez nejbohatsi klub na svete. Co to rika o nasich ambicich?

Reagovat
Busby babes

jo a btw ja to neobhajoval.

Reagovat
Swarley

ale super už jenom ten tvůj přístup, zase "všichni"

já se ptám na Arsenal, ne na všechny...

Reagovat
Counter

Já jen, že existuje milion klubů, které na ten titul čekají ještě déle. Každý rok ho může vyhrát jen jeden a Arsenal v tuhle chvíli není favoritem ani na umístění v Top4, natožpak na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, co by za titul daly týmy jako Sheffield United nebo Preston... ty už jej bez nějaké velké finanční injekce nikdy nezískají... za to u Man United nebo Arsenalu je tak procentuální šance do budoucna rozhodně vysoká a je na 99% jistý že jej ještě někdy získají... otázkou je ovšem kdy (A jestli dřív zažiju Salford v PL tak mě jebne)

Reagovat
Swarley

jakých milion klubů? ty se tu opíráš o United, že máme být prakticky jediný konkuret City kvůli budgetu, ale vaše konkurence milion klubů? a tohle jako není alibismus?

Reagovat
smazaný uživatel

Counter musí sám vidět, že za naše neúspěchy můžou zkurvení majitelé a celé vedení... bez nich by jsme konkurenty City určitě byly... takto se můžeme hoši dohadovat pouze o hovně

Reagovat
Busby babes

jestli donutis tohle Countera nekdy napsat...

Reagovat
Counter

Proč myslíš?

Reagovat
r.mrazik

hlavne spatny vyber manazeru/lidi v managementu...a podivne rozhodovani ohledne nakupu hracu...

Reagovat
Counter

Milion klubů je hyperbola. United by rozhodně vzhledem k financím a klubovému zázemí měli prohánět City více než Arsenal, nechápu, proč by se o tomhle měly vést nějaké spory. Arsenal je v PL momentálně finančně čtvrtý-pátý, výkonnostně třetí-pátý. Opravdu nevím, co po mně chceš.

Reagovat
Swarley

A jako tuhle výmluvu budeš používat jak dlouho? My si ty prachy vyhráli na hřišti, máte možnost, ukažte se...ty se tu místo toho tvaris, že Opava titul taky dlouho nevyhrála, tak o co jde, pohoda...

Reagovat
Carrick

Neuvěřitelný alibismus. Arsenal nemůže mít jiný cíl než bitvu o titul, všechno ostatní je jen hledání výmluv.

Reagovat
Swarley

Všechno je proti nim, bohužel...

Reagovat
Carrick

Tenhle člověk používá dvojí metr a pracuje s různými fakty podle toho, jak se mu to zrovna hodí, od počátku své existence na EF, takže tady není nějaké velké překvapení až tak namístě. Ale pravda je taková, že 15 let bez titulu pro jeden z největších a nejtradičnějších velkoklubů na světě, to je obrovský průser, zklamání a neúspěch (nemluvě o nedávných výprascích od Bayernu, ty to ještě podtrhují). A baví mě, jak tady sami sebe dlouhodobě prezentují jako klub, od kterého se vlastně nic nečeká a může jen příjemně překvapit. Sami sobě si lžou do kapsy. Jak říkal pan Jiří Kodet - typický alibismus, odporný alibismus.

Reagovat
Counter

Tohle je hodně vtipné. Akorát blbé je, že zrovna tohle od tebe vtip není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Jakou výmluvu? Arsenal momentálně plus mínus jede podle svých finančních předpokladů, což je vzhledem k okolnostem na hřišti v předešlých letech, změně manažera po dvaceti letech a rozháraném kádru zcela bezpochyby úspěch.

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
Swarley

a jinak zpětně docela směšné, jak ses obouval do kiwwiho, že si obhájí všechno...

Reagovat
Counter

Points after first 15 games in charge of a club :-

13/14 Mourinho: 30

14/15 Pochettino: 21

15/16 Klopp: 23

16/17 Guardiola: 30

16/17 Mourinho: 27

18/19 Emery: 31

Co by sis ode mě představoval jako odpověď, která by ti udělala radost a nedala by se považovat za alibismus, obhajování a nevímcoještě?

Reagovat
Swarley

jako není potřeba se hned urážet, jako to si srovnej ty sám, jak chceš, aby se Arsenal prezentoval a jak ho chceš prezetnovat...zatím to zní jak Liverpool x let zpátky, kdy je všechno proti nim...

Reagovat
Counter

Takže zase bez odpovědi. Nemůžu říct, že by mě to překvapilo, ale je to zklamání, protože se snažím o konstruktivní diskuzi a přímé otázky.

Nemám absolutně ponětí, kde bereš dojem, že dle mého je všechno proti Arsenalu.

Reagovat
Busby babes

jo, presne o tom jsem mluvil...s es vazne tak hloupej nebo to delas schvalne? Rikal jsem tu nekdy, ze vysledky jsou dobre? Pokud jo, tak kdy?

Reagovat
Busby babes

btw. 15 nejhorsi obrana... no vidis to, cim to asi tak muze byt? Skoda, ze Mourinho tohle nevidel a nechtel privest posilu do obrany... Musim vam dat za pravdu, celou dobu tu rikate, jak je idiot, ze do te obrany neprivedl nekoho kvalitniho...

Reagovat
Counter

Jn, má vyloženou brankářskou díru a přivedl jen Baillyho za nějakých 30 mega, Lindelofa za nějakých 30 mega, beka Dalota za nějakých 15 mega, defenzivního záložníka Matiče za nějakých 40 mega a defenzivního záložníka Freda za nějakých 50 mega. Fredík se ukazuje jako obzvláště luxusní posila na zpevnění defenzivy, když proti Arsenalu seděl na tribuně a nenaskočil ani do jednoho z posledních čtyř kol.

https://twitter.com/F365/status/1070401906915401728?ref_src=twsrc%5Etfw

Reagovat
Busby babes

no vidis to a Mitten treba rika, ze Fred rozhodne neprisel proto, ze ho Mourinho chtel. Bailly a Lindelof, Bailly je posledni rok a pul sklenenej, Lindelof se az ted zacal rozehravat do formy, kterou bychom od nej chteli videt, coz neni zas tak nepochopitelny, kdyz je mu 22 let. Stonesovi taky chvili trvalo, nez zacal v City predvadet dobre vykony. No a treba City privedli Laporteho i presto ze meli dva jine 50 milionove stopery... btw vem si kalkulacku a zkus si tam spocitat rozdil mezi tim, kolik stala nase obrana a kolik City.

Pool mel taky dost stoperu, ale presto videli ze VVD udela velkej rozdil. Ale to ty nikdy nepriznas.

Reagovat
Counter

Tak to si raději vezmu kalkulačku a spočítám, kolik stála City ofenziva a kolik vás. Brát to po jednotlivých řadách je idiocie, každý potřebuje posílit jinde.

Jestli si vážně myslíš, že s Tobym by letošní sezona MU vypadala diametrálně odlišně, jsi padlý na hlavu.

Reagovat
Busby babes

ano vypadala by velmi odlisne. Protoze bychom se vyhnuli celemu tomu shitstormu na konci leta, Mourinhova pozice v kabine by byla uplne jina a tak. Proste melo by to sirsi konsekvence. Ale jelikoz vy tohle naprosto ignorujete a odmitate priznat, ze by to mohl byt problem, tak to nema cenu resit.

Reagovat
r.mrazik

jako ze lonska sezona byl zazrak? tech golu jsme moc nedostali...

a vlastne to zazrak byl,dle mourka...tak to pak jo...

a nebo to je spatnou praci? a treba ignorovani bailleyho?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně menší krize... obrovská krize bude až odejde DDG a my budeme stěží zachraňovat PL

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

len detail- bud 15. najlepsia alebo 6. najhorsia

Reagovat
Counter

dobrý postřeh

Reagovat
vladis271

Reagovat
jenage

Patnáctá nejhorší, takže šestá nejlepší? Spíš patnáctá nejlepší.

Reagovat
Counter

Ale stačilo dát palec fenixovi.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Za všechno hovoří, že kiwwi najednou vedle něj nebo Swarlose vypadá jako sympatický, kultivovaný diskutér.

Reagovat
J0EL

a to je prave najvacsie dno ake mohli dosiahnut.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

ten chlap je prezleceny fico.

https://www.instagram.com/p/Bq-rPMEgNfZ/

spytas sa ho na jeho tim, a automaticky ti z jeho random generatoru ide utok na ten tvoj. Tieto diskusie 21. storocia..

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

definice sympatickeho fanouska: nadava na Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

nenadávat na Mourinha téměř nejde, on byl arogantní blb už jako překladatel Robsona v Barce

Reagovat
Busby babes

jasne, ze to je arogantni zmrd. SAF byl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinym způsobem. Mourinho je prostě podobně nesympatickej člověk jako Ronaldo.

Reagovat
Busby babes

vidim to jinak ale rozumim ti.

Reagovat
smazaný uživatel

A není rozdíl v tom, že Mourinho je arogantní ve chvíli, kdy by měl sklapnout hubu, říct, že výsledky stojí za piču a že to musí zlepšit. Já si SAFovy rozhovory nijak nevybavuju, ale on se fakt choval jako takové ubrečený, rozmazlený fracek, kterého když se zeptají proč má tak nahovno vysvědčení, začne obviňovat všechny okolo, nebo rovnou vytáhne vysvědčení z minulého roku, kde měl ještě vyznamenání?

Reagovat
Busby babes

i SAF mel svoje chvile s novinari. Choval se jinak, ale arogantni byl taky. Taky si pamatuju jak byl odepisovanej, ze uz na to nema, je za zenitem a je cas odejit, taky to nebral uplne dobre a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, v mnohych oblastiach rozdiel v spravani medzi Mourinhom a Fergiem velky fakt neni, ale velky rozdiel je v tom, co v tej svojej arogantnosti hovoria, neviem si predstavit, ze by Ferguson vyplakaval cele leto, ze turne stravil iba s mladymi curakmi, ake je to strasne, ze tam ma iba mladych atd, nemyslitelne veci..

Reagovat
avicii

takeho optimistu ktory to vydi cez ruzove okuliare len tak nenajdes

Reagovat
pingla
Reagovat
smazaný uživatel

Takové malé porovnání......

Mourinho : přišlo do MU 9 hráčů, odešlo 7 hráčů...-+ utraceno ( poměr utraceno x vyděláno prodejem, nepočítám Ibru - zadarmo, A sancheze - výměna) 302 m liber - což je v průměru 33,5 mega za hráče...

Guardiola : přišlo do MC 19 hráčů, odešlo 14 hráčů...-+ utraceno ( poměr utraceno x vyděláno prodejem) 388 m liber - což je v průměru 20,5 mega za hráče.

Fotbalové výsledky nesrovnatelné, to jen k tomu až se zas objeví komentáře o tom, jak Guardiola nakupuje a že není pořádnej trener. MC sice možná mají neomezený rozpočet, ale neplýtvá se :)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Mam jiny porovnani. pod Mourinhem jsme utratili vic jak 40 mega za hrace 3krat. Guardiola dal vic jak 40 mega za 6 hracu. a KDB a Sterling prisli sezonu pred jeho prichodem.

Tohle jsou hraci, co prisli sezonu pred Mourinhem:

Martial

Basti

Depay

Darmian

Romero.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě to měřítko jakým na to nesmíš koukat :)

Předražení hráči MU : Pogba 89 mega, Lukaku 90 mega, Fred 50 mega, Matič 40 mega...celkem 270 mega pruměr na předraženeho hrače je 67 mega

Předražení hráči MC :KdB, 54m Walker 50m, Laporte 57m, B.Silva 43m, Mahrez 60m, Mendy 49m....celkem 313 mega....znovu pruměr na předraženeho hrače je 52 mega

Teď si pust někde ze záznamu herní projev city a herní projev MU. Neberu hráče kolem 50 mega jako předraženeho.Ano dřív bylo 38 mega za Beckhama nepředstavitelné ale dnes?.... Chápu máš rad MU, ale Mourkovi ujel vlak.....

Reagovat
Busby babes

bozi. btw o tom, ze City prave na tom sportovnim useku funguji lepe a maji nejakou ucelenou strategii, za kterou si jdou, tu pisu dlouhodobe. Ale zaroven je dobry i videt, ze kdyz se nahodou netrefi, okamzite odepisou ztratu, hrace se zbavi a privedou nahradu.

Reagovat
r.mrazik

jako opravdu chces diskutovat?

datum registrace...argumentace tak nejak divoka...

nudis se?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tady měl registraci pomalu stejně dlouho jako ty :) Bohužel jsem byl rok mimo a byla mi smazána :)

Diskutovat můžeme ale pojďme se bavit věcně :)

Reagovat
r.mrazik

ok...kazdopadne ten prvni koment opravdu vypada jak trollovani

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si nedovolil

Reagovat
r.mrazik

ber to jako napomenuti...mas novy nick,muzes byt lepsi clovekem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to máš za metodiku? Jakože Mou teď koupi 5 sráčú za suché z nosa, tak najednou na tom bude líp než Guardiola?

Reagovat
Counter

Not present in Manchester United’s starting XI on Wednesday:

Alexis Sanchez: The highest-paid player in the history of British football, injured but also unwanted. When Sanchez struggled post-January, Mourinho insisted that he was a signing for 2018/19 more than last season. He’s now a white elephant, presumably photographed with Atom and Humber sat on his back.

Romelu Lukaku: The most expensive striker in the history of British football, who looks forlorn and shorn of all confidence. Lukaku is not blameless in that, but he has also been worn down by a lack of service and lack of support from a team barely firing on any cylinders.

Paul Pogba: The most expensive player in the history of British football, left on the naughty step after losing the faith of his manager. Again, Pogba must take some blame for that, but when so many key players are underperforming as one cohesive unit it does make you wonder whether the problem lies in their management.

Fred: The second most expensive midfielder in the history of British football, who now looks to have been cast aside by his manager less than six months after joining the club. Mourinho pushed to sign Fred and delighted in pipping Manchester City to his services, but has never really tried to fit him in to his system.

For all the faults of Ed Woodward and his seniors, can you see why they might not be ultra-keen to give Mourinho vast swathes of additional funds to spend?

Reagovat
Busby babes

Alexis je zranenej. Lukaku ted nema formu, tak byl na lavicce. To same Pogba.To vazne nemohou mit dva hraci spatnou formu?

Fred... no, tak jak jsem psal vejs, Mitten pise, ze Fred prisel hlavne proto, ze ho chteli City a chteli jsme je nasrat... ale jo, hod to na Mourinha. Nicmene u nej porad verim, ze to muze byt dobra posila, ale potrebuje vic casu. Btw ma odehrano podobne jako treba Fabinho v poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ale počítej co za ty prachy máte a jak vypadá celkový herní projev. City za ty prachy obměnilo celý kádr a má klid.U vás to vypadá min. na dalších 100 - 150 mega.... Mou prostě neumí pracovat s hráčema, poslední dobu někam příjde cele to tam rozbije a jde dál...

Reagovat
vodka

ze je alexis zraneny je sice pekne, ale rozhodne to neni rozdilova posila a hrac do zakladu, pogba je vyuzivany na hovno, fred muze byt dobra posila, ale pod jinym trenerem, na nem jde vyslovene videt, ze mu ten nas "styl" moc nesedi, potrebuje to, aby mohl davat ostatnim balony do behu, do prostoru, to u nas zoufale nefunguje uz od LvG...

Reagovat
Busby babes

hele ja Alexise nevytahl. Pogba mi neprijde, ze by byl vyuzivanej na hovno? Co vic muzeme delat? hraje na sve oblibene pozici, ma volnost... Pripadne v te dvojclenne zaloze hraje i za Francii. A Fred... no pokud se nehodi do naseho stylu, tak je otazka, proc jsme ho kupovali.

Reagovat
r.mrazik

protoze je kvalitativne porad jeden z nejlepsich...?

do naseho stylu se hodi tak leda matic...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Dva hráči Kdyby Alexis zrovna teď čerstvě zraněný nebyl, co bys o něm napsal, abys dokázal zakamuflovat, že je to naprostý provar a psaní o špatné formě je v jeho případě eufemismus?

A jako je úžasné, že dokážeš rozebrat jednu věc po druhé s adekvátními analogiemi napříč celou ligou. Jenže tady jde o to, že v MU to je jedna věc vedle druhé, což nikde jinde takhle pohromadě nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth midfielder Lewis Cook out for between six and nine months with ruptured anterior cruciate ligament.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

další mladas

Reagovat
jacobT

Chudak ten Holding, ak sa potvrdia najhorsie spravy. Zrovna, ked to vypadalo na jeho prelomovu sezonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele