15. kolo
04.12.2018 20:45 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Cardiff City 3:1

West Ham si v atraktivním zápase poradil s Cardiffem 3:1, když o své výhře rozhodl třemi brankami v úvodních 15 minutách druhé půle. Cardiff v nastaveném čase už jen korigoval na konečných 3:1.

Domácí byli od začátku tím lepším celkem a záhy si vypracovali dobré příležitosti ke skórování. Nejprve se za obranou zjevil Arnautovič, brankáře hostí však nepřehodil, o chvíli později se k hlavičce po rohovém kopu prodral Ogbonna, vynikající zákrok však vytáhl Etheridge. A když už Arnautovič po sólové akci překonal brankáře Cardiffu, zastoupil jej na brankové čáře stoper Morrison.

Cardiff se v úvodních třiceti minutách prakticky nedostal na dostřel domácí branky, po půlhodině hry však dostal dárek v podobě pokutového kopu. Arnautovič zcela zbytečně přistrčil Hoiletta a hlavní sudí neváhal ani minutu. Míč si postavil Joe Ralls, který penaltu ale nekopl dobře a nechal tak vyniknout Fabianskiho, který jeho pokus lapil.

Druhá polovina odstartovala skutečně bleskově, než se fanoušci stihli znovu usadit, už se měnilo skóre. Obrana hostí nedokázala nadvakrát odvrátit rutinní míč na hranici vlastní šestnáctky a toho využil Lucas Perez, který domácí tým poslal do vedení. O pět minut později utekl po levé straně Masuaku, ve vápně míč nabídl opět Perezovi, který znovu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Třetí zářez na pažbě přidal po hodině hry Antonio, který si naskočil na rohový kop a hlavičkou na bližší tyč definitivně rozhodl o vítězi. Hosté se zmohli už jen na snížení, které měl v nastaveném čase na svědomí Josh Murphy.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (12)

Přidat komentář
MCFC_8

3:0

Reagovat
OnlyWHU

Až na tu poslední minutu .

Reagovat
kolouch

Radsi nebudu psat zadne prognozy k zapasu, potoze to vetsinou nedopada dobre :-) Ale vyhled na nadchazejicich 7 zapasu nam dava nadeji, ze bychom se mohli posunout do klidnejsich mist tabulky a sezona snad nebude tak o nervy jako loni. COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz budem hrat jako v sobotu,tak dneska opet 3:0 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

2:0 a ďalšie 3 body C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

V první půli nás ještě po velké převaze zachránil Fabiański, ale na čtvrthodinku po půli nebudou Welšani rádi vzpomínat. Soupeře jsme školili rozdílem jedné ligy. Zbytek zápasu byl náplastí na všechny bolesti, který jsme museli překousnout. Teď jsme na vlně, všechno máme trumfy v rukou. Kéž by ta jízda jen tak neskončila. Hodnotit jednotlivce není důležitý, ale potěšil mě opětovný návrat patriota Carrolla. Cesta vzhůru je reálný, POJĎME KLADIVÁŘI !!! COYI!!!

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle komentar se ti hodne poved,neni co dodat,kloboucek Tym je v laufu,snad to vydrzi. COYI !!!

Reagovat
kolouch

Ja bych prece jen jedno jmeno zminil a tim je Declan Rice. Je neuveritelne, co v jeho 19ti letech predvadi a absolutne nechapu, ze se mu vedeni pokouselo nabidnout plat 8 tisic liber tydne. Mame nahradniky, kteri berou desetinasobek. Takovemu hraci je potreba nabidnout 6ti lety kontrakt s takovou sumou, ze nebude mit potrebu hned odchazet, pripadne za poradny balik

Reagovat
OnlyWHU

Ano. Na začátku jeho učinkování v PL jsem na něho koukal s trochou nedůvěry (přiznávám :-)), ale brzy mě přesvědčil. Zvažoval jsem jeho srovnání s Kouyatem. Teď už pár zápasu patří k TOP. Je prostě vynikající a vzhledem k jeho věku je to k neuvěření. Takových typů v Anglii tolik neběhá. Navíc cítím, že to má dost srovnaný v hlavě. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele