15. kolo
04.12.2018 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Huddersfield Town 2:1

Bournemouth na své konto připisuje další cenné tři body a minimálně do středy se posouvá na šesté místo tabulky. K výhře nad Huddersfieldem mu pomohl především brilantní start, v úvodních dvaceti minutách totiž Cherries svého soupeře totálně přehráli, a i když ve zbylém průběhu utkání museli své vedení hájit zuby nehty, nakonec jej dotáhli do vítězného konce.

Domácí do utkání vlétli jako uragán a už po pár minutách mohli slavit vedení - centr Frasera našel hlavu Wilsona, který balón neomylně nasměroval do sítě. V dalších šancích se objevil King - nejprve jej z úhlu vychytal brankář hosti, o chvíli později zase svou hlavičku nasměroval těsně vedle vzdálenější tyče. Huddersfield však byl nepoučitelný a po dvaceti minutách svého soka vyslal do dalšího brejku, při kterém tváří tvář hostujícímu brankáři stanul Fraser a tentokráte nezaváhal.

Až za stavu 0:2 se k životu probrala i hostující strana. Nejprve musel Begovič zasahovat proti střele Pritcharda, o chvíli později jej zase tvrdou hlavičkou vystrašil Depoitre, i tentokrát byl však brankář domácího celku pozorný. Gól tak přišel až chvíli před přestávkou, když se po skrumáži v pokutovém území prosadil Terence Kongolo.

Druhý půle přinesla o dost méně vzruchu, Huddersfield se sice hnal za vyrovnáním, šance ale ne a ne přijít. Naopak to byl domácí celek, který hrozil z rychlých brejků. Jenže vedení nenavýšil ani King, který z hranice vápna mířil mimo, ani Wilson. A když se v největší šanci hostí neprosadil Mooy, dospěl zápas k výhře domácích 2:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
MCFC_8

3:1

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele