15. kolo
05.12.2018 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Everton FC - Newcastle United 1:1

Svěřenci Rafaela Beniteze odčinili porážku s West Hamem a z těžkého utkání s Evertonem si odnášejí cenný bod. Hosty poslal do vedení Rondón, na jeho trefu ještě do poločasu odpověděl Richarlison, ovšem na víc se domácí celek nezmohl.

Hned první vážnější moment utkání skončil brankou. Defenzivní odkop Newcastle si našel cestu k Murphymu, ten potáhl rychlý brejk, podařilo se mu prudce odcentrovat a na zadní tyči našel nestráženého Rondóna, který upravil míč do sítě. Tentýž hráč měl o pár minut později po přihrávce Atsua další dobrou příležitost ke skórování, tentokrát však míč poslal o několik metrů vedle.

Na druhé straně se ve vyložené pozici ocitl Sigurdsson, jeho gólovou střelu na poslední chvíli zblokoval jeden ze stoperů. O chvíli později se ve vápně protlačil k zakončení Richarlison, jeho tečovaný pokus skončil jen těsně vedle vzdálenější branky. Mrzet jej to však dlouho nemrzelo, jelikož z následného rohového k němu na zadní tyč propadl míč a brazilský forward jej nekompromisně uklidil do sítě.

Obrat mohl těsně před pauzou dokonat Tosun, výtečně jej však vychytal brankář Dúbravka. V druhém poločase už bylo k vidění o dost méně šancí, za domácí zahrozil Richarlison, ovšem jeho střela ze střední vzdálenosti si cestu do sítě nenašla, na druhé straně se pět minut před koncem prodral do vyložené šance Atsu, jeho přízemní ránu z hranice pokutového území však brilantním zákrokem lapil Pickford a rozhodl tak o dělbě bodů za remízu 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
MCFC_8

2:0

Reagovat
NuFc23

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele