Premier League - souhrn 13. kola

23.11.2019, 15:28, aktualizováno 25.11.2019, 22:53
Komentáře a souhrny
Na čele Premier League zůstává Liverpool, jenž vyhrál v Selhurst Parku. Na druhém místě zůstává Leicester, jenž veze body ze hřiště Brightonu, zatímco Manchester City ve šlágru kola porazil Chelsea. Ve vzestupu tabulkou pokračuje Wolverhampton, který tentokrát zdolal Bournemouth. Vítěznou premiéru na lavičce Tottenhamu má za sebou manažer José Mourinho. Další ztráty zaznamenaly Arsenal a Manchester United. Aston Villa zvládla dohrávku s Newcastlem...

Aston Villa - Newcastle United 2:0

25.11.2019 21:00

Góly: 32. Conor Hourihane, 36. Anwar El Ghazi

Aston Villa po třech porážkách v řadě zabrala a po výborném výkonu si doma poradila s Newcastlem. Villans se zase vyškrábali o něco výš nad zónu sestupu. Hosté naopak po dvou výhrách zklamali a v tabulce zůstávají čtrnáctí, jedno místo právě nad Aston Villou.

První střelu vyprodukoval ve čtvrté minutě Almirón, o dost však minul předpokládaný cíl. Deset minut poté zahrozili také Villans. Targett poslal výborný pas před bránu, kde ale na míč těsně nedosáhl El-Ghazi. Na bránu jako první mířil hostující Shelvey, na brankáře Heatona si nepřišel.

Ve 29. minutě vybídl Grealish k ráně zpoza pokutového území Luize, proti němuž se vyznamenal gólman Magpies Dúbravka. Tři minuty poté už šli domácí do vedení. Hourihane potrestal hloupý faul Yedlina z rozehrávky přímého kopu se trefil parádně k tyči. Ve 36. minutě rozehrál Hourihane další standardní situaci, jeho pobídku využil El-Ghazi a Aston Villa vedla již 2:0. Těsně před přestávkou mohl z rohového kopu snížit Fernández, ale Heaton jeho hlavičku bravurně vyrazil.

Druhou půli zahájil Newcastle o mnoho lépe. Ve 47. minutě se musel činit Heaton proti střele Saint-Maximin. Domácí odpověděli obrovskou šancí o šest minut později, kdy Dúbravka skvěle vyrazil hlavičku Konsy po rohovém kopu. Stejný hráč si po hodině hry málem nepovedeným odkopem vstřelil vlastní gól. Naopak jeho spoluhráč Grealish hledal horní roh Dúbravkovy svatyně, trochu to však se svou snahou přehnal.

Útok strak posílil po změně stran Carroll, jenž se 69. minutě uvolnil ke střele, ale ke své smůle trefil přesně Heatonovu náruč. Jinak si toho ale Magpies mnoho nevypracovaly, naopak to byli Villans, kdo nadále bušil do obrany protivníka. V 77. minutě vybídl Hourihane ke skórování Wesleyho, jenže ten ztroskotal na Dúbravkovi. Výsledek 2:0 nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Manchester United 3:3

24.11.2019 17:30

Góly: 19. John Fleck, 52. Lys Mousset, 90+1. Oliver McBurnie - 72. Brandon Williams, 77. Mason Greenwood, 79. Marcus Rashford

Další ztrátu zaznamenal Manchester United, který pouze remizoval na půdě Sheffieldu United. Red Devils přitom otočili nepříznivě se vyvíjející stav a sahali po třech bodech, ovšem v závěrečných minutách soupeř vyrovnal na konečných 3:3. Blades zůstávají v tabulce o bod před svým soupeřem...

Tomu, že by se zápas měl dramaticky rozhodovat až v posledních minutách, dlouho nic nenasvědčovalo. Domácí byli lepším týmem a od prvních minut si šli za vítězstvím. Ze strany Red Devils to bylo opět po většinu zápasu velice slabé. Bylo zázrakem, že o poločase prohrávali jen o jednu branku. David De Gea čaroval a v rozmezí několika sekund vytáhl fantastickými zákroky dvě jisté branky. Po třetí už byl bezmocný, když sice vyrazil prvotní střelu, na dorážku Flecka ale už nestačil.

Na začátku druhé půle žádné výrazné zlepšení nepřišlo. "Rudí ďáblové" byli po taktické stránce neucelení, dělali individuální chyby, které často pramenily z naivity a laxnosti a Sheffield United je znovu potrestal. Střelec první branky Fleck našel Mousseta a ten se nemýlil. V 52. minutě to bylo 2-0 a domácí jasně kráčeli za vítězstvím.

Jenže United se i k překvapení všech dokázali vrátit do hry. Solskjaer vkládá velkou důvěru do mladíků a ti se mu dnes odvděčili. Comeback odstartoval teenager Williams, který z voleje snížil. A o chvíli později střídající Greenwood, který byl na hřišti jen pár sekund, srovnal po Rashfordově nadýchaném centru skóre. A když o chvíli později vstřelil branku na 3:2 Rashford, vypadalo to, že United i přes zoufalý výkon budou odjíždět domů s výhrou.

Proti byl ale McBurnie. V samotném závěru základní hrací doby si v situaci, kterou posléze přezkoumával VAR, sklepl míč v pokutovém území ramenem a poslal jej za De Geova záda. Nutno podotknout, že bod pro Sheffield byl zasloužený, jelikož Blades byli po většinu zápasu lepší.

Manchester United tak pokračuje v nepříznivých výsledcích a křeslo pod Solskjaerem se znovu mohutně otřáslo.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 2:1

23.11.2019 18:30

Góly: 29. Kevin De Bruyne, 37. Riyad Mahrez - 21. N'Golo Kanté

Manchester City nakonec dokázal zdolat londýnskou Chelsea a v tabulce se tak posouvá před svého sobotního soupeře. Svěřenci Franka Lamparda se sice po dvaceti minutách dostali do vedení, branky De Bruyneho a Mahreze však skóre otočily a v druhé půli už si domácí celek vedení zkušeně pohlídal.

Utkání začalo ve svižném tempu a už po čtyřech minutách se do dobré příležitosti dostal po přihrávce Agüera De Bruyne, jeho křižná střela ovšem mířila těsně vedle. Hosté kontrovali rychlým brejkem v podání Abrahama, který míč chytře předložil Willianovi, který ovšem v zakončení také nepořídil. Po čtvrt hodině mohl po rohovém kopu otevřít skóre Tomori, odražený míč však napálil těsně vedle. Skóre se tak měnilo až po dvaceti minutách - Kovačič si na polovině hřiště narazil s Jorginhem, následně parádním pasem oslovil nabíhajícího Kanteho, který v pádu šťastně prostřelil Edersona.

Fotbalisté Manchesteru City byli v těchto okamžicích jako opaření, nedařila se jim kombinace a byli nuceni po delší úseky běhat bez míče. Do hry je tak vrátila až pořádná kupa štěstí - Jorginho na polovině hřiště přišel o míče, přihrávka Davida Silvy se po dvou odrazech přece jenom dostala k De Bruynemu, který se zasekávačkou zbavil vracejícího se záložníka Chelsea a na branku Kepy vyslal levačkou nepříliš povedenou střelu. Tu však nešťastně tečoval Kurt Zouma a nasměroval ji do sítě, Kepa byl v tu chvíli naprosto bezmocný. Citizens se tak dostali zpět do zápasu a jejich tlak začal narůstat.

O osm minut později pak dokonal obrat ve skóre Mahrez, který se prosmýkl mezi Emersonem a Kovačičem a parádní střelou mezi nohama Tomoriho trefil vzdálenější spodní roh hostující branky. Španělský brankář ve službách Chelsea si tak pořádně nesáhl na míč a už dvakrát inkasoval - a co víc, před pauzou mohlo být ještě hůře. To totiž sám Kepa vyrobil v rozehrávce šílenou hrubku, svůj odkop nastřelil pouze do Agüera, který se tak na vápně z ničeho nic ocitl ve stoprocentní šanci. Tu ovšem nevyužil, když míč poslal pouze do břevna.

Druhá půle už byla o poznání klidnější, za zmínku stojí chytrý signál z rohového kopu v podání domácích fotbalistů, po kterém musel z brankové čáry uklízet míč Azpilicueta, dále pak zakončení Mahreze, které tentokrát Kepa vytěsnil nad branku. Na druhé straně se po zpětné přihrávce Azpilicuety dostal do velké šance Kanté, jeho zakončení však Fernandinho zblokoval na rohový kop. Neujala se ani rána Williana, která letěla těsně nad.

Definitivní tečku zápasu tak dal v nastaveném čase Sterling, který se dostal za obranu Chelsea a křižnou střelou rozvlnil potřetí síť. Po konzultaci s videorozhodčím však byla branka odvolána, nicméně to už nic nezměnilo na radosti domácích fanoušků, kteří se o pár chvil později mohli radovat z důležité výhry 2:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers 1:2

23.11.2019 16:00

Góly: 59. Steve Cook - 21. João Moutinho, 31. Raúl Jiménez

Nevydařený vstup Wolverhamptonu do nového ročníku Premier League se momentálně jeví jako daleká minulost. Loňské překvapení soutěže se z pozice nováčka prokousalo až do pohárové Evropy a nyní se zdá, že stejnou ambici může zopakovat i letos, neboť po sobotní výhře nad Bournemouthem 2:1 poskočil tým Nuna Espírita Santa již na pátou příčku ligové tabulky. Klíčem k úspěchu hostí byla první půle, v níž se Wolves zásluhou Moutinha s Jiménezem ujali dvoubrankového vedení, a navíc získali početní výhodu po vyloučení Simona Francise.

Bournemouth sice po změně stran navzdory oslabení dokázal zápas ještě zdramatizovat, když zlepšený výkon přetavil ve snížení na rozdíl jediné branky Steve Cook, ovšem srovnání již hráči Wolverhamptonu nepřipustili, byť museli v závěru zápasu přečkat několik horkých chvilek. Vlci tak v tabulce předskočili svého soupeře o tři body, zatímco Cherries pokračují v pádu tabulkou a s bilancí jediné výhry z posledních sedmi kol se musí spokojit až s jedenáctým místem.

Hosté na Vitality Stadium na nic nečekali a úspěšně využívali svých rychlých forvardů proti domácímu kapitánovi Francisovi, jenž ve 34 letech stále čerstvě po návratu z vážného zranění kolenních vazů rychlostně nestíhal a vysloužil si za stažení Dioga Joty žlutou kartu již po dvaceti minutách hry. A právě z následného přímého kopu se urodil první gól odpoledne, neboť Joao Moutinho excelentní ranou zakroutil míč okolo brankáře Ramsdalea přesně do horního růžku branky.

Než se hráči Cherries stačili vzpamatovat, deset minut nato již bylo vedení hostí dvojnásobné. Narychlo rozehraný přímý kop vyslal do úniku po pravé straně Adamu Traorého, jenž přesně našel nabíhajícího Raúla Jiméneze a mexický forvard měl již snadnou práci při doklepnutí míče do odkryté branky. Pro Jiméneze šlo v kombinaci s pohárovými soutěžemi již o čtrnáctý gól sezony. Když pak vzápětí uviděl Francis druhou žlutou kartu za další faul na aktivního Jotu, vypadalo to s šancemi Bournemouthu na zmrtvýchvstání více než bledě.

Domácí manažer Eddie Howe však nesložil zbraně, hned o přestávce sáhl ke dvojímu střídání a nasazení Lermy s Groeneveldem skutečně hru Bournemouthu oživilo. V 59. minutě dokonce Fraserův rohový kop dokázal ve výskoku usměrnit do sítě Steve Cook, byť míč na cestě za čáru nešťastně tečoval Traoré.

Inkasovaný gól jako by hosty nahlodal a jejich verva a nadšení z první půle byly najednou pryč. Přesto proti čím dál otevřenější obraně soupeře mohli Wolves dvoubrankový náskok získat zpět, kdyby Jota na konci rychlého brejku vyzrál s tvrdou ranou na Ramsdalea. Místo toho bylo v závěrečných minutách o drama postaráno a hostující gólman Rui Patrício musel zasáhnout proti voleji Akého, přičemž poslední šance zápasu v samém nastavení připadla střídajícímu Groeneveldovi, jenž zamířil mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Southampton FC 2:2

23.11.2019 16:00

Góly: 18. Alexandre Lacazette, 90+6. Alexandre Lacazette - 8. Danny Ings, 71. James Ward-Prowse

Jestliže si klubové vedení Arsenalu slibovalo, že po reprezentační přestávce se konečně dostaví herní i výsledkové zlepšení, které potvrdí správnost volby podržet Unaie Emeryho ve funkci hlavního trenéra, čekalo je kruté vystřízlivění. Kanonýři doma proti předposlednímu Southamptonu podali další hrubě nevydařený výkon a jen díky gólu Alexandra Lacazetta v šesté minutě nastavení vydřeli alespoň bod za remízu 2:2.

Arsenal přitom ani nebyl v zápase lepším týmem a Saints mohou žehrat na několik neproměněných šancí, které jejich těsné vedení mohly pojistit a protáhli vlastní sérii bez vítězství na osm kol. Negativní reakce rychle se vylidňujících tribun na Emirates Stadium jen podtrhla marnost domácího celku a touhu po trenérské změně. Navzdory papírově hratelným soupeřům typu Crystal Palace, Sheffieldu United, Wolverhamptonu či nyní devatenáctého Southamptonu však Kanonýři nedokázali ani jedinkrát zvítězit a jejich manko na rozjetý Leicester vzrostlo již na propastných jedenáct bodů.

Hostující manažer Ralph Hasenhüttl před zápasem sliboval rychlý nástup do zápasu se snahou vstřelit brzký gól, a zdá se, že Emerymu toto prohlášení uniklo, neboť se také do puntíku vyplnilo. Hráči Southamptonu aktivně napadali rozehrávku soupeře a hnali se střemhlav kupředu při jakékoli příležitosti. Právě průlom skóre v deváté minutě rychlost hostí náramně vystihl, když Ryan Bertrand nijak neotálel s rozehrávkou přímého kopu a jednoduchou přihrávkou na Dannyho Ingse vyšachoval celou obranu Arsenalu. Útočník Southamptonu pak nezaváhal ani tváří v tvář Berndu Lenovi.

Ani se změnou skóre se obraz hry nezměnil a hosté si vypracovali další dvě slibné možnosti, které zakončovali Ward-Prowse a aktivní Ings. Když už se ale domácí publikum nadechovalo k hlasitějšímu projevu nespokojenosti, podařilo se Arsenalu zničehonic srovnat. Tierneyho centr nezvládla obrana Saints patřičně odvrátit, a přestože Aubameyangovu ránu stihla zablokovat, odražený míč spadl k Alexandru Lacazettovi, jenž jej snadno zblízka uklidil do sítě.

Arsenal však na vyrovnávací gól nedokázal navázat a první půli se nechal protivníkem přestřílet 9:3. Unai Emery tak již o přestávce sáhl k nasazení Nicolase Pepeho na úkor Caluma Chamberse, což mělo za následek okamžitý tlak domácích a velkou šanci na obrat skóre, jenže právě střídající Pepe pouze orazítkoval břevno. Na opačné straně málem poslal svůj tým do kolen Sokratis Papastathopoulos, když před vlastní brankou přišel o míč a založil tak nebezpečnou akci soupeře, ovšem Cedric Soares nedokázal najít volného Michaela Obafemiho a z gólové šance tak nebylo ani žádné zakončení.

Pár minut nato se už ale hosté po další minele soupeřovy defenzivy dočkali. Viníkem z řad Kanonýrů byl tentokráte Kieran Tierney, jehož zatažení za dres unikajícího Ingse mělo za následek pokutový kop. Bernd Leno sice nepovedenou střelu Jamese Warda-Prowse dokázal zastavit, jenže sám penaltový exekutor se k odraženému míči dostal jako první a napálil jej přece jen do sítě.

Místo očekávaného masivního tlaku domácích v honbě za vyrovnáním se však v závěrečné čtvrthodině děly věci u Lenovy branky a střídající Moussa Djenepo si mohl klidně připsat i dva zásahy. Jednou mu však zkazil radost Joe Willock vykopnutím míče z brankové čáry a podruhé letní posila Saints zbrkle minula odkrytou branku takřka z hranice malého vápna. Zahozené tutovky vzápětí mohly hosty mrzet dvojnásob, neboť v samém nastavení propadl Martinelliho centr na zadní tyč k Lacazettovi, jenž vydobyl Arsenalu alespoň bod za remízu 2:2. I to je však pro londýnský klub málo a odvolání Emeryho se již jeví pouze jako otázka času.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 0:2

23.11.2019 16:00

Góly: 64. Ayoze Pérez, 82. Jamie Vardy (pen.)

Spanilou jízdu Leicesteru nedokázal zastavit ani Brighton, který se na domácí půdě musel favorizovanému soupeři poklonit po výsledku 0:2. Oba góly vstřelili Foxes až v závěrečné půlhodině a jako obvykle byl ve středu všeho dění nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy, jenž první gól Ayozemu Pérezovi připravil a druhý sám dal, byť se tak stalo s pomocí videorozhodčího, jenž Vardyho původně neproměněnou penaltu nechal opakovat.

Tým Brendana Rodgerse tak jen upevnil svou pozici na špici tabulky, kde z druhého místa drží na pátý Wolverhampton luxusní desetibodový náskok. Brighton zůstává s patnácti body ve středu pole dvanáctý, ovšem v příštích kolech čeká Seagulls výzva v podobě venkovních zápasů s Liverpoolem a Arsenalem.

Přestože se hosté dokázali prosadit teprve po změně stran, i jejich nástup do utkání byl výtečný a k průlomu skóre mohlo snadno dojít hned na začátku. Nejprve Pérezova hlavička z druhé minuty skončila na břevně a Mat Ryan vzápětí musel konečky prstů vytěsnit hlavičku Jamieho Vardyho. Brankář Brightonu byl povolán do akce znovu na přelomu půlhodiny hry, kdy jej po dobré kombinaci Péreze s Ndidim prověřil pro změnu Harvey Barnes, ale australský gólman byl i tentokráte připraven.

Největší šance domácích přišla až na sklonku první půle, když se zničehonic po Mooyově rohovém kopu zjevil v hloubi šestnáctky zcela nehlídaný Shane Duffy, jenže stoper Brightonu nedokázal zakončení hlavou ukočírovat a zamířil mimo tři tyče.

Jak Brighton první poločas zakončil, tak i vstoupil do toho druhého, jenže narůstající ofenzivní aktivitou akorát napomohl Leicesteru k podniknutí bleskového protiútoku, který měl za následek první gól odpoledne. V 64. minutě Jamie Vardy prchnul domácí obraně a naservíroval míč nabíhajícímu Pérezovi, jenž tváří v tvář Ryanovi zachoval chladnou hlavu. Domácí kontrovali další nepřesnou hlavičkou Duffyho, zatímco Ryan musel zůstat v pohotovosti při další akci Vardyho, který stejně jako u prvního gólu hledal lépe postaveného Maddisona.

V závěrečné desetiminutovce už ale hosté přece jen svůj hubený náskok pojistili, byť se gólová situace neobešla bez jistého dramatu. Střídající André Gray vybojoval svému týmu penaltu, když mu nohu přišlápl Adam Webster, a i když Vardy nabídnutou příležitostí pohrdl neumístěnou ranou do Ryana, odražený míč zvládl dorazit do sítě James Maddison. Místo gólových oslav hostujícího celku se však pokutový kop na radu videorozhodčího opakoval kvůli předčasnému vběhnutí hráčů do šestnáctky, a na druhý pokus již Vardy nezaváhal.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:2

23.11.2019 16:00

Góly: 82. Wilfried Zaha - 49. Sadio Mané, 85. Roberto Firmino

Velké problémy měli fotbalisté Liverpoolu ve třináctém kole na půdě Crystal Palace. Po pauze sice šli zásluhou Maného do vedení, jenže Zahovi se povedlo srovnat. O vítězství rozhodl až deset minut před koncem Firmino.

Trochu nečekaně přišla první šance na straně Eagles. Na Kouyatého balón z hloubi pole si ve vápně nabíhal Ayew, jehož zakončení letělo jen těsně vedle brány. O pár minut později se po rohovém kopu nejvýše vyšplhal Cahill, jehož hlavička dokonce lízla břevno.

Ze vstřelené branky se domácí radovali v samotném závěru první půle, kdy do odkryté klece z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Tomkins. Jenže sudí u videa našel nedovolený zákrok jednoho z útočících hráčů a gól k velké nevoli obecenstva neuznal.

Po přestávce se do dvou šancí dostal Sadio Mané. Nejprve Hendersonovy pobídky nevyužil a zařízení minul, krátce na to už Robertsonův pas zužitkoval a skákavou střelou z druhého dotyku dokázal se štěstím dostat míč do sítě - poté, co byl tečován brankářem a odrazil se o obě tyče.

Přidat další branky mohli Lovren a Firmino, první jmenovaný ovšem netrefil bránu, brazilský forvard byl vychytán skvělým Guaitou. Při akrobatickém pokusu o vyrovnání neuspěl Benteke, Wilfried Zaha už ale ano. Dostal míč od Townsenda, ve vápně si jej párkrát posunul a po zemi rozvlnil síť.

Jenže nerozhodný stav nevydržel dlouho. Po rohovém kopu Reds byla před Guaitou pořádná skrumáž, z níž se míč po několika odrazech odrazil k Robertovu Firminovi, na nějž již čekala snadná práce. A jelikož Zahova rána v nastavení skončila jen na břevně, raduje se Liverpool z vítězství a udržení náskoku.

Více informací k zápasu

Everton FC - Norwich City 0:2

23.11.2019 16:00

Góly: 54. Todd Cantwell, 90+2. Dennis Srbeny

Everton vůbec nezvládl svou roli favorita a v domácím klání překvapivě nestačil na doposud poslední Norwich City. Manažer Silva je tak pod již skutečně obrovský tlakem a obecně se očekává, že na lavičce Evertonu nepřežije další týdny, které navíc při pohledu na rozlosování budou pro jeho svěřence nesmírně těžké. Naopak Norwich vyhrál poprvé od září a v tabulce poskočil na 18. místo.

První možnost měl na kopačce hostující Hernandez, jeho projekitl ovšem brankář Pickford v pohodě kryl. Na druhé straně se objevil v podobné pozici útočník Tosun, ten však branku zcela minul. Těsně před poločasovým hvizdem se do úniku dostal aktivní Hernandez, jeho přízemní střelu však bravurním zákrokem zlikvidoval brankář domácích. Před poločasovou pauzou ještě zahrozil záložník Cantwell, jeho střela však mířila těsně nad.

V druhém poločase se však hostující hráči dočkali zasloužené odměny. Výbornou práci odvázal útočník Pukki, který na sebe navázal dva obránce a následně parádní přihrávkou vyzval ke skórování Cantwella, který nabídnutou šancí tentokráte nepohrdl. Následně se konečně probrali také domácí - přízemní centr Colemana ovšem do brány nedokázal dotlačit Calvert-Lewin a střelu Sigurdssona z hranice pokutového území zase dokázal zkrotit brankář Krul.

A tak přišla rána na druhé straně - Sigurdsson při defenzivním zákroku poněkud nešťastně nabídl míč osamocenému Srbenymu, který sám před Pickfordem nezaváhal a vystřelil svému celku veledůležité tři body. Naopak domácí fotbalisty vyprovázel ze hřiště hlasitý pískot.

Více informací k zápasu

Watford FC - Burnley FC 0:3

23.11.2019 16:00

Góly: 53. Chris Wood, 82. Ashley Barnes (pen.), 88. James Tarkowski

Watfordu se nepodařilo navázat na výhru ze hřiště Norwiche, když ve vlastním stánku podlehl Burnley jednoznačně 0:3. Domácí přitom paradoxně byli minimálně v první půli lepším celkem, jenže se jim nepodařilo proměnit žádnou ze svých šancí, naopak za své chyby v defenzivě v druhé půli krutě zaplatili.

První velkou šanci měl na kopačce Deulofeu, který využil podklouznutí Tarkowskiho a z hranice vápna donutil ke kvalitnímu zákroku brankáře Popa. Stoper hostujícího celku neprožíval dobrý poločas, o chvíli později byl nucen opět Deulofeua takticky těsně před vápnem faulovat a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. K přímému kopu se postavil sám postižený a parádní ranou opět protáhl hostujícího brankáře.

V druhém poločase to ovšem byli hosté, kteří přebrali otěže zápasu do svých rukou. Nejprve stoper Mee ve výhodné pozici nehlavičkoval přesně, jen o chviličku později však poprvé udeřilo. Přetažený rohový kop vrátil před branku Tarkowski, kde jej v krkolomné pozici doklepl do sítě Wood.


Deset minut před koncem pak dostal hostující celek šanci navýšit své vedení - ve vápně byl totiž jasně podražen Barnes, a ačkoliv zůstala píšťalka sudího nejprve němá, po poradě s videorozhodčím svůj verdikt přehodnotil a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil právě Barnes a s obrovskou porcí štěstí skóroval - jeho pokus totiž Foster vystihl a vytlačil na tyč, od které se ovšem k jeho smůle míč odrazil za čáru.

Definitivní podobu výsledku nakonec dal Tarkowski, ke kterému propadl přetažený centr z přímého kopu a z hranice malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 2:3

23.11.2019 13:30

Góly: 73. Michail Antonio, 90+7. Angelo Ogbonna - 26. Heung-min Son, 43. Lucas Moura, 49. Harry Kane

Na jednoznačnou záležitost vypadal první zápas Josého Mourinha na lavičce Tottenhamu proti West Hamu. Jeho tým vedl po padesáti minutách zásluhou Sona, Lucase a Kanea o tři branky, jenže soupeř góly Antonia a Ogbonny utkání výrazně zdramatizoval. Srovnat však už nedokázal.

První příležitost Spurs přišla už v páté minutě, kdy Alli vysunul Kanea a ten zakončil přesně. Jenže vinou ofsajdového postavení branka platit nemohla. Hosté se tak dočkali až v šestatřicáté minutě. Alli poslal bravurní pas na Heung-Min Sona, který umotal obránce a i díky nepřesvědčivému zákroku gólmana rozvlnil síť.

Vedení brzy nabylo dvojnásobné hodnoty. Opět na tom měla podíl kombinace Alliho se Sonem, přičemž korejský šikula doběhl s míčem až k vápnu a přízemním pasem směroval míč do malého vápna. Tam si nabíhal Lucas Moura a ve skluzu do poloodkryté klece zakončil.

Do třetice se Kohouti prosadili krátce po návratu ze šaten. Na pravé straně dostal mnoho času Aurier, jenž poslal nadýchaný balón na nabíhajícího Harryho Kanea. Anglický ostrostřelec potvrdil instinkt zabijáka a hlavou dostal míč za gólmanova záda.

Jenže Hammers se jen tak nevzdali. Nedůslednost v obraně Tottenhamu vedla ke dvěma po sobě jdoucím centrům, následná zblokována střela se odrazila za vápno k Nobleovi, jenž přistrčil míč Michailu Antoniovi, jenž v pádu poslal míč nechytatelně na vzdálenější tyč.

Zrovna začínalo nastavení, když po rohovém kopu číhal na zadní tyči Rice a jednoduše dostal míč do sítě. Ovšem i s přispěním videa došel rozhodčí k závěru, že šlo o postavení mimo hru. Kontaktního gólu se Kladiváři přeci jen dočkali, na Snodgrassův roh si naběhl Angelo Ogbonna, jehož levačka zapadla přesně do sítě.

Na srovnání už se West Ham nezmohl a zůstává tak jen dvě místa nad sestupovými příčkami, zato Tottenham se alespoň na chvíli vyšvihl na šesté místo. 

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC13121030:1137
2.Leicester City1392231:829
3.Manchester City1391337:1428
4.Chelsea FC1382328:1926
5.Wolverhampton Wanderers1347218:1619
6.Sheffield United1346316:1218
7.Burnley FC1353520:1818
8.Arsenal FC1346318:1918
9.Manchester United1345419:1517
10.Tottenham Hotspur1345421:1917
11.AFC Bournemouth1344516:1716
12.Brighton & Hove Albion1343615:1915
13.Crystal Palace1343611:1815
14.Newcastle United1343611:2015
15.Aston Villa1342719:2014
16.Everton FC1342713:2014
17.West Ham United1334616:2313
18.Norwich City1331913:2810
19.Southampton FC1323813:319
20.Watford FC131578:268

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (668)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

Západná Šunka = čistá márnosť

Reagovat
eder

C'mon Mou!

Reagovat
Mates_Matesović

Druhá půle špatná, výměna Alli-Eriksen se fakt hrubě nepovedla. Příště snad zůstane Eriksen smrdět na tribuně, Lo Celso je o 6 parníků lepší.

Reagovat
Mates_Matesović

Ale abych zase teda jenom nekritizoval, ligová výhra venku po 10 měsících se určitě počítá.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Whitemedia

Sice výhra, ale je to na dobré cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra vonku v PL prvýkrát od Januára? Beriem.

Prvý polčas veľmí dobrý, druhý veľmi zlý. Jeden hráč WHU stačil na to, aby sa dostal do zápasu. Nepáči sa mi, ako pri vedení jednoducho prenecháme zápas súperovi. Snáď na tom Mourinho zapracuje, pretože nás to stojí zápasy (Everton, Arsenal, Leicester, Olympiacos).

Reagovat
Whitemedia

Jestli zrovna na tomhle Mourek zapracuje, tak šel opravdu do sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by sme teda nemuseli hneď inkasovať, ale ubetonovať to.

Reagovat
Mimalu

no to je podle mě z části i ten problém proč mu trochu ujel vlak. Dneska už tolik bláznů co ti budou bezhlavě skákat do každé střely a co ti to odmakají dozadu na 100 % nenajdeš. Další věcí je to, že dneska má každý klub v PL vepředu dostatečnou kvalitu na to, aby si aspoň něco ti hráči vytvořili -> je to jisté míry hraní si na náhodu, pravděpodobnost že ti tam něco spadne je vyšší než před 15 lety

Reagovat
SpecialOne

Z toho mám dodnes noční můry, jak tam dal vždycky Mikela v 60. minutě, když jsme o gól vedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spis nocni poluci

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Gareth Bale 11

Do té 60. minuty to bylo fajn, pak totálně vypnuli a zbytečné drama, ale konečně výhra venku. Son nejlepší, Alli taky fajn zápas. Eriksena bych tam už prostě nedával a ať hraje Celso.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
mimi_united

Big M

Reagovat
Zark

Ogbonna jeste zije

Reagovat
smazaný uživatel

Mou hned v prvním zápase ukázal, že je o třídu lepší trenér než Pocchetino Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
smazaný uživatel

TurboPlastik hned v dalším příspěvku ukázal, že je o třídu větší retard než posledně Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neuvěřitelně vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen snad půjde se současnou formou do Realu.

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
Remt

max 2-3

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi 12

Reagovat
mistr129

RvP, Karius, Eduardo, Gerrard a van Nisterlooj

Reagovat
Minister

Karius?

Reagovat
Greny

ten Karius bych rekl ze je spis Reina jak dostal gol od toho nafukovaciho mice z hlediste...

pak tam vidim kousnuti Suareze

Fowler a jeho oslava

penalta Pires Henry?

Reagovat
Minister

jj plus Rooney a jeho nožničky, kung fu Cantona, Beckham a jeho gól z polovice

Reagovat
Front hell

A di Canio když žduchnul do rozhodčího

Reagovat
Front hell

A ještě když dál myslím ox ruku a vyloučil gibbse.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reina a červený nafukovací balon, Cantona a napadení fanouška, Wenger na tribuně, penalta Pires - Henry, Rooneyho nůžky, Suarezovo kousnutí Ivanoviče, Gerrardovo podklouznutí, Eduardovo zlomená noha, šnupající Fowler, červená karta pro Gibbse místo Chamberlaina, Beckhamovo gol z půlky hřiště, Nistelrooy a hráči Arsenalu po neproměněný penaltě, pak je tam ještě Alan Shearer a zbytek nevim.....

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se sklonovat privlastnovaci pridavna jmena..

Reagovat
smazaný uživatel

Na to už je pozdě... Už si ani nepamatuju co to přivlastňovací přídavná jména jsou....

Reagovat
smazaný uživatel

-uv -ova- ovo -ovi -ovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co náhodu Zidane a jeho čelo proti "Materazzimu" prosím o opravě. Nevím přesně zrovna jak se píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není Zidane ale "bite Suarez"

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jenom PL, Zidane byl na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo promiň, nějak jsem rychle jednal, než se pořádně podíval a uvědomil.

Reagovat
RadekVonCZE

3

Reagovat
Sandstorm

Hodně.

Reagovat
oli9

hodně některé jsem si připomněl na jutubu

Reagovat
Bayern +

Kto je pri tej penalte? Nie je to Graham Alexander z Burnley, ktorý kopal penalty bez rozbehu placirkou?

Reagovat
vodka

pires - henry lamovina

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól bude Yeboah

Reagovat
masly008

Reagovat
vodka

všechny kromě toho hráče chelsea vlevo nahoře... vpravo dole je Keegan a jeho emotivní výlev, po kterém projeli titul. pak je tam di canio a jeho žduchnutí do rozhočího z toho, co tady ještě není napsané.

Reagovat
vodka

+ wenger v hledišti

Reagovat
Shottack

Ještě ožralá fanynka Norwiche. A ten modrý ležící nevím.

Reagovat
vodka

*majitelka

Reagovat
Hokaido

Ten modrý ležící je Klinsmann.

https://www.youtube.com/watch?v=ur4aMCEvBvo

Reagovat
Coutinho10

asi 5 z toho, co jsem viděl přímo ze zápasů

(ta zlomená noha - Eduardo, Suarezovo kousáni proti Chelsea, Gerrardovo podklouznutí, Rooneyho top gol proti City a v bráně gól od Sunderlandu proti LFC o nafukovací míč)

Reagovat
Coutinho10

* Update: pozoor tam je ještě Wenger, jak byl vykázanej na Old Trafford , takže 6

+ ještě vidím Beckhamův gól z půlky, ale to jsem viděl až později z různých dokumentů, takže to počítat nebudu a nebo jo, takže 7

Reagovat
Hokaido

Ten gol o nafukovací míč je stejně obrovský wtf. To je fakt šance jedna ku bilionu, že se něco takovýho stane v zápase PL.

Reagovat
masly008

vyloučení ox- gibbs před tím Backahem,

Reagovat
masly008

ha ještě Robbie jak šňupe lajnu ne? ale to si nejsem jistý.

Reagovat
Reggie

Reagovat
mayday

Di Canio vs. rozhodčí tam je.

Reagovat
Tommy the Gunner

Emery out

Reagovat
Sandstorm

Jestli Levy Mourka podpoří při přestupech (ne jako Woodward v MU), tak spolu udělají z Tottenhamu "estabilished" velkoklub. Potenciál je tady obrovský i díky novému stadionu.

Welcome back José

Je smutný sledovat jak dříve těžce průměrný Tottenham má jednoho z nejlepších manažerů posledních 15ti let a velký Manchester United se plácá na místě s Frodo Pytlíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsme videli, co ten nejlepsi manazer poslednich 15 (patnactiti?) let predvedl zrovna v MU

Reagovat
Infernoqt

A přitom stačil jen jeden stoper do té poslední sezony

Reagovat
Sandstorm

Nooo...letošní sezona ukazuje, že Maguire není takový rozdíl. Za 80 mega bych si představoval větší individuální kvalitu, než trochu vylepšeného Jonese. Mike ve formě by nezahrál hůř s tím, co hrajeme za fotbal.

Reagovat
Infernoqt

Jj, je to kokot, ale furt lepší, než co jsme tam měli předtím. My se zlomili psychicky, kvalitu jsme tam měli mnohem větší než teď. A zlomili jsme se psychicky proto, že Mourinho brečel furt po stoperovi a pevně věřil, že bez něj to nedáme. A prostě to prokletí přivolal. Fakt jsme to nedali.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

jasne...ten jeden stoper!!

Reagovat
Sandstorm

Měl k dispozici nejslabší kádr za celou svojí kariéru a i tak vyhrál EL, anglický pohár a byl vicemistr v nejtěžší ligové soutěži. Samozřejmě, že když ztratil podporu od vedení nepochopitelně hned potom, co dostal novou smlouvu, tak šlo všechno do kytek.

Reagovat
atlee

+ v porovnání s tým, čo s ManU dokázali ti dvaja klauni pred ním, to bolo z čisto taktického hľadiska celkom solídne.

Reagovat
king23

Jakože s nimi vyhrál "jenom" Evropskou ligu, domácí pohár, superpohar a skončil druhý v lize? Co s nimi prosím vyhral jiný kouč v době po SAF?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál tři trofeje s ManUtd. Což není málo

Reagovat
fenixLFC

jj sranda pohar, priatelak a megaslabucky rocnik EL

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik toho vyhrál třeba Klopp v Liverpoolu? Hmm?

Reagovat
fenixLFC

LM ktora je viac nez vsetky tie veci dokopy ked ich vynasobis piatimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, LM jedna i když ta největší trofej. Navíc ve finále měli magadlaboučkého soupeře

Reagovat
fenixLFC

aha takze napriklad vyhra dvoch mickey mouse cupov je viac ako jedna PL pretoze ich je viac? nehovoriac o tom ze z tych tvojich troch trofeji jedna ani nie je trofej ale priatelak. a ked uz spominas toho slabuckeho supera vo finale, tak cestou k nemu sa lvierpool stretol s majstrom francuzska nemecka a spanielska united vyradili cestou koho- rostov anderlecht a celtu?

Reagovat
Infernoqt

Včera nebo kdy jsem to psal

Reagovat
Sandstorm

Arsenal Budou zkušeně odvolávat trenéra za pochodu, když na to měli 14 dní klidu.

Reagovat
mistr129

K tomu mám asi jen jedno:

https://youtu.be/DjeCi-ZateA?t=130

Reagovat
vrabejka

No máme 3 body a to je hlavní. To že náš výkon stál za hovno, obrana hořela a Crystal kdyby nespaloval šance tak vyhraje 5-2 je vedlejší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Minimálně 5:4.

Jinak nebyl Zaha v ofsajdu na konci u té tutovky?

Reagovat
cristiano.K.

taky mi to přišlo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo, tohle jsou zlate 3 body

kdyz jsem videl uvodni minuty a vesmes cely zapas, tak jsem neveril, ze to muzeme zvladnout

Reagovat
oli9

Lfc ... přesně tyhle sračka zápasy jsme dřív nezvládali..bud jsme vyhráli o parník nebo prohráli... důležité další 3 body... Oko sice trpělo ...ale nasrat...

Jinak dneska tam nebyl nikdo od nás kdo by nějak vynikal nebo zahrál extra dobře...hra byla prostě špatná.... Naopak tragický Trent který to od začátku až do konce sral... jak první nezuznany gol jeho ... tak gol Zahy jde hlavně za ním ... al po repre pauze jsem si nějak na tyhle průjmy zvyknul

Reagovat
nani92

ak má Klopp v sebe aspon trocha česť, tak verejne vyhlási, že si nežiadá od FA a rozhodcov pomoc v zápasoch..

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

nebreč zas troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš ty trotle ?? Jasný strčení, navíc naprosto zbytečný. Ty si radši rychle vzpomen na Fergusona a jeho "čest"

Reagovat
Smreky

nezvládajkovia z man utd

Reagovat
oli9

to je klasika ještě tu chybí filip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Vy Mufani nemůžete být větší hňupové

Reagovat
Smreky

To si vždy poviem a potom príde takýto komentár ako nad nami

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
bbbauch

neskutecny, kolik scousers zvladas pravidelne zvednout ze zidle

Reagovat
nani92

Reagovat
lajka30

12-18 na střely Arsenal-Soton

Reagovat
havrys99

Pellegrini, Silva, Emery by mohli v blízkých hodinách letět.

Reagovat
Sandstorm

Na dovču.

Reagovat
jacobT

Neskutočná hanba. Remíza v podstate uhaluzená, Soton tam mal niekoľko veľkých šancí na tretí gól. Emery musí ísť. Neexistuje žiadny dôvod a žiadne ospravedlnenie toho, aby neletel okamžite po zápase.

Reagovat
king23

No ospravedlnění by mohlo být, zr Wenger hrál poslední roky úplně stejnou sracku a taky tam smrděl dost dlouho

Reagovat
oddy

To ani omylem

Reagovat
jacobT

Wenger mal za sebou úspechy aspoň v minulosti. A teda herne to až také dno ako teraz nebolo a aj výsledkovo je na tom momentálne Emery horšie ako Wenger. Takýto zlý vstup do sezóny sme mali naposledy v sezóne 82/83.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

sacked in the ebening..

Reagovat
Agent z Melmacu

IT MUST BE COMING HOME

Reagovat
Luc-Luc

ten tym ma obrovskou vnitrni silu, to je neskutecny kolik takovych remizovych zapasu jsme vyhrali golem v zaveru, dalsi tri body jsou doma, jedeme dal ynwa !

Reagovat
cristiano.K.

dnes jsme si vyhrát nezasloužili, nevadí

Reagovat
PhilipS

S Wengerem by to bylo lepší. Totálně ztracenej rok. Lester dal Sotonu devítku a my s nima doma vyhaluzíme remízu, stylem že maj zas asi dvacet střel. Tým totálně v rozkladu. Dohrát sezónu s někym mladým a v létě se pokusit o Nagelsmanna

Reagovat
Nikikrew

18 striel, opat viac

Reagovat
Euphael

Nikinko prečo si táky negatívny? Šak jsme meli ve druhem polocase 3 velke sance

Reagovat
Nikikrew

Ktore sme v inych zapasoch nemali, takze aspon nejake male pozitivum. Dalej uz pisat ani nemusim

Reagovat
Euphael

okej

Reagovat
RadekVonCZE

Co zkusit Allegriho?

Reagovat
j_mrazik

Jebat Alergiho a všechny tyhle dinosaury. Chce to někoho nového.

Reagovat
smazaný uživatel

tragicka hra, tragicke vysledky, tragicky man management, tragicka komunikacia

emery out!

raul out!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Ale ma to pozitivum. Hovoril som to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Ještě pořád nás trénuje ta španělská p*ča? Táhni už do hajzlu

Reagovat
Salfovic

Tak co, Poche do Arsenalu? Nemusel by se stěhovat

Reagovat
Sandstorm

Poche tak možná do West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

klaun emery a jeho cirkus

Reagovat
Tommy the Gunner

Poche in!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, ze to Soton takto posral, kazdopadne vykon Arsenalu v druhom polcase bol extra katastrofalny.

Reagovat
Edgewalker

Kdyby měl Emery koule, tak skončí sám. Jenže to už je reálnější že Laca s Aubou prodlouží smlouvu a Mustafi přestoupí do City

Reagovat
TheTopFootbaler

Arsenal just being Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

velkoklub vyhodí jednoho z nejlepších trenérů v novodobé historii, aby přivedl nejlepšího trenéra všech věků pana Joseho Mourinha, který už takto dokonalou mašinu jenom trochu doladí a dovede ji k titul jak v LM, tak v lize, a co dělá náš jižní soused?

Reagovat
smazaný uživatel

...je o bod před náma.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle si naběhnout, to umí opravdu jen tenhle trotl + TurboPlastik

Reagovat
redyyz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
gunner123

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Mervin

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
frank

Reagovat
PP

Reagovat
tweek

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
hornito

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shottack

Reagovat
icemike

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masly008

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
FUnk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Vopi11

Reagovat
icka

Reagovat
Herry31

Reagovat
ED91

Velkoklub?

Reagovat
CHONG

Emery a Silva konec?

Reagovat
vladis271

my sme ako Gréci pri Termopylách.

Reagovat
Madafak
Reagovat
Zark

at jde radeji psat clanky

Reagovat
smazaný uživatel

Everton taky ve slušné krizi, je tak ?

Reagovat
fenixLFC

Ten tim je proste neskutocny. Pochybujem de facto vzdy o vsetkom ale tu som aj pontom ich gole ked som nevidel zaver zapasu bol viacmenej prsvedceny ze to zas uhaluzia aj napriek tomu aki biedu rali. A stalo sa. Mentalita toho timu je proste neskutocna!! To je najvacsi prinos kloppa, ze sme stale presedceni o tom ze to vyjde.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra venku po 10 měsících je samozřejmě super, ale těch posledních 25 minut by mělo být pro Jožina velkým varováním. My nejsme schopni udržet 3 golovy náskok ani 20 minut proti ultratragickemu west hamu. Melo by mu byt jasne, ze hrat s nama na údržbu je sebevražda, kterou už stihl spáchat Poch.

Reagovat
Csaplárova past

To je komedie ten Arsenal. Emery by měl změnit rituály a po roce si umýt ty nechutně mastné vlasy

Reagovat
RadekVonCZE

No, spíš nagelovaný

Reagovat
iamek

Emery drz se <3

Reagovat
Error

Reagovat
lajka30

Ederson

Reagovat
Cechino

Ta atmosféra na stadionu City na stadionu je příšerná

Reagovat
Luc-Luc

to je ostuda, oni vedou a tam je ticho jak v hrobe..plastic fans

Reagovat
oli9

... za to jsem čuměl na Palace jaká je atmosféra..malý stadionek...kotel stojí a fandí super support mají

Reagovat
Hokaido

To jsi viděl jejich zápas poprvé? Atmosféra v Selhurst parku je dlouhodobě jedna z úplně nejlepších v Anglii.

Reagovat
oli9

tak já je vidím maximálně když tam hraje lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil van Dijk vs Crystal Palace

93% passing

64/69 passes

3 shots

5/8 aerial duels

1/1 tackle

10 clearances - most in game

1 interception

Untouchable

Reagovat
mimi_united
Reagovat
Smreky

tento rok ten titul musi patriť LFC

Reagovat
Whitemedia

City na pohodu, ani se nenadřeli.. zklamání z druhé půle..

Reagovat
Whitemedia

No a teda 70 mega a stejně je brankář první věc, co bych v létě řešil.. a následně okamžitě levého obránce..

Reagovat
avicii

to je teda pruser celkom ze Kepa je vlastne najdrahsi brankar planety

Reagovat
Whitemedia

Tak to dopadá, když tě jiné možnosti odmítnou a ty jedničku do brány řešíš v poslední den přestupáku..

Reagovat
captain18

Tak nakoniec sme stiahli bod na chelsea,Emery

Reagovat
Svatej

Naprosto zasloužená výhra. Tomori nebo Zouma by měli z tý stoperský dvojice vypadnout a nechat tam hrát někoho s koulema. Hrozně dlouho mě něco nesralo tolik jako ta jejich dnešní rozehrávka. Oni tou svou připosraností zabili dobrých 10 nebo 15 minut zápasu. jasně, v určitý chvíli zmizel ze hry Jorginho a Kovačič s Wilklianem od tý doby naběhali dohromady tak 200 metrů, takže měli pozici značně ztíženou, ale je pro ně jenom polehčující okolnost.

Kepu už v týmu vidět nechci, mám ho fakt plný zuby. Stál nás akorát 70 mega, několik trapasů a spoustu bodů.

Doufám že za ten přístup, kterej kluci měli, je Lampard naféra seřeže, tohle fakt nemělo se zápalem nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen rozhodně zaslouží šanci.

Kepu bych nezatracoval, on má jasnou slabinu která by se měla dát natrénovat. Co jsem četl už Čech schání nějakého trenéra brankářů.

Reagovat
Svatej

Radši bych ho prodal a koupil někoho spolehlivýho. Výsledek příjde dřív a byl by i s prodejem Kepy pod cenou jen o něco málo nákladnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup brankáře není tak jednoduchý, především když chceš nějakého s rozehrávkou. Známé zlo lepší než neznámé.

Navíc není šance, že by Kepu někdo koupil za slušný peníze(žádný top klub brankáře nepotřebuje), snad jen PSG a ti mají milion jiných možností.

Reagovat
Svatej

Výměna s Ajaxem za Onanu + doplatek a jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

No, to se nedivím že bys byl spokojenej. Ale netuším, k cemu by mel Kepa Ajaxu být? Vsadím boty, že za Onanou číhá na šanci kvalitnější gólman. V lednu byste měli udělat cokoliv, aby si ho vzal West Ham. Nikdo jiný tak zoufalý nebude.

Reagovat
Svatej

Nevěřím tomu, že by někdo byl tak nepricetnej, aby Kepu za Onanu opravdu vyměnil, ale alespoň v tomhle ohledu je naše vedení taks chopny, že bych tomu nějaký šance dával. Ostatně Ajax je asi jedinej klub mimo Španělsko, kam by se Kepa se svým stylem hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Onana rozhodně není lepší než Kepa. Je hodně precenovany

Reagovat
kiciN

jasne, uz vidim Kepu jak pujde dobrovolne do Ajaxu

Reagovat
vitasrp

Tak na jednu stranu ono je pěkný nadávat na stopery kvůli tý rozehrávce, přičemž já souhlasím s tím, že ji nemají dobrou - především jim v repertoáru chybí přesnější delší pasy, kterýma se dá lépe přejít vpřed - ale pak je to taky o tom, že za a) City v druhý části druhý půle perfektně bránili v bloku, takže tam nebylo moc místa. Navíc pokud dáš toho zhuštěnýho prostoru špatně zvolenou přihrávku, může dojít ke ztrátě a brejku s přečíslením, takže pak bychom jim nadávali, proč to dávají hráčům pod tlak.

A za b) po odchodu Jorginga tam hodně chyběla lepší nabídka od záložníku a vůbec větší přehled + nebojácnost hrát ve složitých situacích dopředu. Protože i záložníci často volili snadný řešení a jenom to vraceli zpátky.

Reagovat
Svatej

Já vím, ostatně lehkou formou jsem to v příspěvku psal taky a k tomu riskování něco i v prewku.

Mnohem spokojenější bych byl, kdyby tam alespoň nějaká snaha o prolomení toho bloku byla i za cenu toho, že by z toho padnul další obdrženej gól, než tahle pseudoúdržba. Na místě Pepa bych měl při pohledu na to naše snažení úsměv od ucha k uchu.

Nejhorší je, že jakmile jsme se přes tu linii dostali, tak z toho vlastně téměř pokaždý byla fakt kvalitní akce a my i s tím vědomím hráli obrovskou část poločasu tak, že jsme ten míč mezi stoperama jen předávali jako rozpálenej uhlík.. Jorginho má jedinej schopnost přemýšlet bez míče i při tvoření hry a chápu, že pro záložníky není snadný tu jeho roli převzít, nicméně tady mi přišlo, že oni si jeho střídání snad ani nevšimli a hráli tak, jako by tam pořád byl.. Špatný i od nich, ale stejně toho Zoumu na hřišti vidět nechci. Tomori je fyzicky podobně dominantní a slabej na balónu jako Kurt, tak nevidim důvod pro to, aby tam byli oba..

Jo a s hrou záložníků souhlasim. Xkrát tam mohli míč vytáhnout a radši ho vrátili. V jejich prospěch hraje fakt, že tu příležitost měli díky tý two-man-show tak málokrát, že bylo těžký si toho všimnout,..

Reagovat
vitasrp

Jako ae když přihraješ záložníkovi do úplně debilní pozice, ten to ztratí a je z toho gól, tak tě trenér rozhodně nepochválí. Tohle bych tak nehrotil, tolik mě to nesere, prostě to vyplývá z taktiky, kterou guardiola udělal, herních slabin našich stoperů a určitý hry na jistotu našich záložníků.

Navíc furt lepší, aby to bylo v 85. minutě 2:1, než 3 nebo 4:1, protože pak samozřejmě stačí kdejaká haluz a je z toho plichta.

Spíš jsme se v posledních 10 minutách měli vysrat na tu kombinaci a hrát dlouhý míče na Batshuayie (kterej by snad nebyl furt v ofsajdu).

Potíž zas na druhou stranu je, že u dlouhejch míčů je největší šance, že ztratíš míč, přitom teda nahánět míč proti Man City je pěkne fyzicky náročný, poněvadž oni ti ho jen tak nevrátí.

Mě to tolik nesere, ten zápas byl úplně vyrovnanej (i na šance), bohužel zatím dojíždíme na určitou nevyspělost a na to, že dostaneme branky fakt z kdejakých hoven.

Reagovat
Svatej

Jasně že je to debilní, v ideálním případě by se hráči v tyhle pozici obecně vůbec neměli ocitat a pokazdy by mělo být komu nahrát, ale když prostě ani štěstí, souperovic hra ani mentální naladění nepřeje, tak jsem chtěl vidět alespoň snahu nebo v lepším případě vztek z toho, jak zápas probíhá.. To, co se tam dělo, by mě sralo i při opačným skóre, i když tam by to alespoň bylo naprosto pochopitelný..

Rozumím tvymu pohledu s haluzi, ale i když to teď asi vidím cernejsi, než to bylo, tak si nějak právě nedovedu představit kolik haluzi by se muselo stát v rade, abychom při tyhle hře vůbec ohrozil vápno, natož bránu.. Když se to nakoplo, tak byl tebou zmíněnej Bats v ofsajdu, a zbytek týmu nebyl na hristi. Prostě tam nevidím absolutně nic, z čeho by se mohla urodit alespoň nějaká natlakova nebo dokonce brejkova hra, při který by se haluz mohla přihlásit ke slovu..

S tím nakopavanim je to ale obecně správně. O to víc nemůžu uvěřit tomu, že oba naší hrotaci dokázali za 90 minut proti těmhle stoperum vyhrát asi dva nebo tři souboje.. Při pohledu na sestavy jsem si maloval, jak bude Tammy tu dvojici fyzicky trhat a fakt to platilo jenom chvíli, po který si ho vyloženě ochocili.

Reagovat
blade115

Wtf, Tomori je úplně úžasnej stoper... Rychlostně úplně bezkonkurenční v rámci týmu, maká jak divej a jestli měl dnes slabší den, tak je to úplně irelevantní v kontextu toho, jak se prezentuje celou sezónu.

Reagovat
Svatej

Ono narovinu já stejně myslel Zoumu, ale Tomori mě s tou rozehrávkou sral úplně stejně, takže jsem nechtěl bejt ke Kurtovi nespravedlivej..

Přirozeně by bylo ideální mít Tomoriho v týmu, fyzicky je prostě nepřekonatelnej. Fakt nepamatuju, kdy by mu rychlostně nebo silove-rychlostně někdo nakopal prdel.. A´t je to Aguero, nebo Salah, vyhraje prostě všechno... jen tu rozehrávku má na hovno taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový o chlup lepší Kalas

Reagovat
ajouki

Opravdu by jsi kvůli jednomu zápasu odpálil hráče, kteří měli velký podíl na předchozí sérii vítězství? Dle této logiky by si tam bral asi Davida Luize, který na míči umí, co? Agüero by si kolem něj píchnul míč a bylo by po zápase. Tomori v přímém souboji letos snad neprohrál souboj. Podobně Zouma. Na míči jim chybí dlouhé pasy do křídelních prostorů, Zouma vypadá jako porcelánový slon, ale fyzicky patří mezi nejlepší dvojice v lize.

Reagovat
Svatej

Bral bych Christensena, kterej je kompromisem těch dvou, takže žádnýho Luize mi sem cpát nemusíš. A dvě fyzický bestie nepotřebuješ, zvláš´t, když vidíš, jak tě jejich neschopnost stojí část druhýho poločasu.

Reagovat
ajouki

Co jsem Christensena před zraněním viděl, tak byl nedůrazný v soubojích. Něco jako Emerson. U něj si taky mnozí slibují techniku, ale dozadu je mimo pozici a dopředu vlastně nic nevymyslí. I Christensen má na míči nedostatky a dělá chyby.

Mě jen vždy vytáčí ty unáhlené řešení, kdy kvůli jednomu poločasu chce někdo dělat změny, které v dalších pěti zápasech přináší akorát problémy. Díky Zoumovi a Tomorimu mohl Lampard aplikovat velmi agresivní vysokou línii. Právě tím, že jsou to dvě fyzické bestie, tak je soupeř Chelsea málokdy v pozici, kdy by oba stopeři byli ze hry. Když už jsou ze hry, tak se stejně v závěru akce ještě zapojí.

Reagovat
Svatej

Jasně že má chyby, to by jinak hrál už dávno. S Christensenem by ale tu vysokou linii mohli hrát taky, rychlej je na to dost a ačkoliv by nevyhrával souboje tak, jako Zouma, byla by ta stoperská dvojice líp seskládaná typologicky. A Zouma prostě ani několika dobrýma zápasama nevyváží to, že v top klubu prostě hrát nemá. Je to dobrej atlet a zvíře, ale tihle stopeři už prostě vycházejí z módy.

Reagovat
ajouki

Zouma hraje nad poměry dobře. Kdyby hrál tak jak jsem čekal, tak tvůj komentář pochopím, ale jeho výkony jsou daleko od toho, jak to popisuješ. Navíc určitě je obrana Chelsea pevnější, než když se tam na začátku sezony střídal Christensen.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je az neuveritelne prestrelene

Reagovat
mikelinos

však to je tady klasika po prohře

Reagovat
Svatej

Však to jsou příspěvky těsně po prohre.. Chceš tu radši deset zvastu o kulatým míči a neštěstí v zakončení s tím, že zítra slunce stejně vyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjde to na stejno a mozna by to bylo objektivnejsi (nicmene neexistuji jen dve naprosto opacna reseni)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Možná by to bylo lepsi/objektivnejsi, ale já se k tomu prostě chtěl vyjádřit hned po prohre, ulevit si tím a třeba o tom pokecat, tak co máš za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

ten co jsem napsal, ze je to přehnané..

Reagovat
icemike

Jaaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsou sice směšný klub, ale když se člověk podívá na Arsenal...

Reagovat
Kixi Syhimour

Absolutní šílenost od stoperů Chelsea dneska na konci utkání, půl druhé minuty si tam kopoi míč aby to pak nakopli a tam Michy v ofsajdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Individuální chyby a hodně klíčových postav pod svoji normální formu, s tím se na MC nedá vyhrát. Rozhodně bych z toho nedělal závěry, hlavně prvních 20 min se hrálo hodně dobře a nebylo to tak daleko od minimálně bodů, i přesto, že MC po duhém golu hráli hodně najistotu.

Reagovat
Coutinho10

OT: na Sport 1 od 21:00 bude finale Copy Libertadores

Reagovat
Coutinho10

wow prubeh skoro jak finale LM 99

Reagovat
Mönchengladbach

Kepu + 50 mega poslat do Madridu za Oblaka.

Reagovat
fenixLFC

pridaj dalsich 100 mega aby o tom vobec zacali uvazovat

Reagovat
Salfovic

100 a Kepu si nechtu.

Reagovat
icka

Reagovat
RKBoy

zradila náš tohtoročná klasika a to hlúpe straty v strede ihriska.. prakticky 90% nebezpečných šancí, vrátane golov , malo City vdaka tomu.. prvý polčas bol zábava, kde mali v určitej fáze navrch raz jeden , potom druhý.. 2. polčas už zo strany City stráženie výsledku bez risku.

a myslím ,že práve to ukazuje našu silu a potenciál, to ,že Pep prestal hrat svoju hru a išiel na to z jeho strany velmi neobvykle a to na výsledok.. tých prých 25 minút City netušili a boli našou hrou velmi zaskočený a mali problém čo i len s pár prihrávkami na krátko či podržat zmysluplne loptu aspon minutu.. to vyrovnanie bolo velmi nezaslúžené a smolné.. celkovo mali oba tými v 1. polčase dostatok šancí na viac golov a remíza by tomu pri odchode do kabín slušela viac.. 2. polčas už ale Pep takticky na Franka vyzrel a za to si tú výhru zaslúžili.

individuálne ma hneval len Kepa, čo sa s ním stalo netuším ale rozhodne by som ho nezatracoval ..tu sa menia názory na hráčov ako ponožky od našich fanúšikov ,ale takýto negativizmus a otočenie na hráča ktorý je zrazu "naprd" a "hovno" aj ked svojimi vynikajúcimi výkonmi sa dokázal ustálit ako jednotka v repre, mi fakt hlava neberie.

Reagovat
RKBoy

btw. ked si tento zápas porovnám s poslednými 4. ligovými proti City pod dvojkou Conte+Sarri ,tak išlo asi o najlepší výkon.. zvlášt ked k tomu pridáme fakt, že máme omnoho mladší a neskúsenejší káder.

sme na dobrej ceste.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu treba pvoedat ze minuel dve sezony boli city ovela vacsia masina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Nevíte jestli není nějaký problém s netem? Protože se mi nikde nezobrazuje odvolání Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

All last season everyone saying Liverpool are fucked when var comes in, singing a different note now

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vy se ještě budete ozývat?

Reagovat
Big Virgil

Nevidel bych v tom nejaky skryty zajem ze strany FA nebo snad dokonce nejakeho ovlivnovani rozhodcich ze strany LFC. Kontroverznich situaci at uz v nasem vapne nebo na strane soupere je spousta. Proti United gol platit po “faulu” na origiho a potom nam neuznal gol za ruku. Kazde to rozhodnuti si dokaze rozhodci obhajit a je potreba se s tim smirit a naucit se hrat v obou 16 tak aby me nemohl VAR naprasit za nejaky “faul”

Je mi lito ze spousta lidi vidi nase vytezne tazeni jako tlacenku, byt fanouskem jineho klubu tak asi taky zehram nad neprizni osudu. Spis by bylo zajimave jak by dopadly sezony 5 let zpet s VAR? Videl nekdo tuhle tabulku? Tam by se videlo jak spatne byly zapasy posuzovany a ve prospech koho to bylo.

Reagovat
eder

Nezbývá než doufat, že to vítězné tažení nedude zas až tak tvrdé...

Reagovat
Benzema

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Ak ma vedenie nejake gule tak este dnes vecer prepustia Emeryho a jeho tim. Cesta uz dalej nevedie a treba zacat konat pretoze sa obavam ze sa budeme v v polde Decembra pohybovat na 12-13 miesto, vazne.

Nechapem, ako mozeme hrat doma s predposlednym timom ligy na 3 obrancov, Emery hovoril ze aby sme boli vzadu viac isty, really? Nehrame preboha so City alebo Poolom, je to kurva Southampton!

Trener netrener, vykony niektorych hracov nesplanali parametre velkoklubu. Bellerin je uplne mimo, vzadu hori a dopredu mi pride akysi ustrachany, radsej mal ostat Chambers a Bellerin dole. Sokratis, prosim odid pretoze to co ten chlap predvadza posledne zapasy je otras, radsej by som videl asi mustafiho . Torreira, neviem co s nim je ale hra uplne pod svoju uroven, nepoznavam ho. Lacca sice 2 goly ale do kombinacie dnes slabsi, opat nechapem. Ozil 2 polcas takmer nic, Auba to iste. Tierney sympaticky vykon, penalta velka hluspost, nepochopitelne!!!

Je neuveritelne, kde sa tento klub dostal. Sheffield a Burnley pred nami, LM totalne v nedohladne

Reagovat
Zaschrona

https://www.bbc.com/sport/football/50532763

Marco Silva is fighting to save his job and his position is set to be discussed between major shareholder Moshiri and other directors. David Moyes has been discussed as a potential interim option.

Reagovat
smazaný uživatel

Stucked with Moyes, stucked with Moyes in the 80s!

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Zrovna jsem si říkal, že Everton tutově vezme Moyese

Reagovat
Zaschrona

Jako je jasný, že Kenwright se vždy snaží ho dostat zpátky při každé možnosti, kterých nebylo málo. Teď nevím, kdo by to měl u nás vzít, pokud vykopneme Silvu. Před tím losem, který nás čeká, to leda sebevrah, ta změna se logicky měla udělat mnohem dřív... Do konce sezony ale teda, dejme tomu, záchrana se s tím snad nedá neukopat, aspoň by snad vytáhl nějaké z mladých, kterým Silva, blb, nedává šance vůbec. Hlavně ať už ale, proboha, dalšího trenéra vybere Brands. Moshiri možná rozumí byznysu, fotbalu ale ne, jakkoliv ho má rozhodně rád, protože to by nás jinak nekoupil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
matZz

Benitez?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chudáka Harryho trochu zaklel, ze jsem ten 175. gól vyhlížel už proti Zvezde, tak teď to aspoň oprasim:

Kane has now scored 175 goals in 269 appearances for Tottenham - only Jimmy Greaves (266) and Bobby Smith (208) have netted more.

One of our own!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro zajimavost co mozna ne kazdy vi.

Jimmy Greaves jeste pred prichodem do Tottenhamu dal 124 branek ve first division za Chelsea a po odchodu od Spurs, kde nasazel 220 dalsich prvoligovych golu, dal jeste 13 za West Ham a s 357 prvoligovymi zarezy je highest goalscorer in english top flight of all times. Stihl to za 516 zápasů.

Reagovat
Trapper

Reagovat
matZz

Reagovat
FUnk

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

200... Viete ako zdravia hráči Arsenalu Emeryho ? ... Ešte si ?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/amylawrence71/status/1198349589969014784

rozklad..diky raul, diky emery, diky kroenkovia

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc is under appreciated because the way he went about leaving stung. He truly was incredible though. The job he and Wenger did playing beautiful football sometimes with Cesc and 10 wastemen on the pitch was really staggering. Looking back you kind of wonder how on earth they dragged some of those squads we put out to top 4 and even title challenges in those years. Then you look at someone with 200 million worth of a front 3 at their disposal playing like 2005 Stoke without the clean sheets and it really makes you sick.

Reagovat
smazaný uživatel

Orbinho

@Orbinho

Southampton managed 21 shots today against Arsenal. The Saints had managed a grand total of just 13 shots in their previous three matches.

tieto nase statistiky so strelami su uplne sialene

Reagovat
smazaný uživatel

bol by som s nimi v pohode keby strieľali z nebezpečných pozícií, keďže Leno ... ale keďže Levák Bob a Grék tak ...

Reagovat
PhilipS

Výkony jsou naprosto trapný. Tam je něco hrozně špatně. Jestli nebude Emery ráno bez práce, tak nechápu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dopadlo?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ondiis

Nechápe nic

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masina_LFC

auč to je škaredé

Reagovat
smazaný uživatel

To je samo o sobě úplně krásně na vyhazov.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
tunkic

To je fakt k smichu

Reagovat
Edgewalker

Hanba

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Reagovat
Nikikrew

Ťažké časy fanúšika Arsenalu

Reagovat
j_mrazik

A to jsme dřív byli kritizovaní, že vůbec nestřílíme a chceme všechno vykombinovat až do kuchyně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

au

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

momentálne máme formu na 108 bodov. Jasné, že to neudržíme, ale aj tak je to neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

keby ste mali lavicku ako city tak by ste boli schopni

Reagovat
nani92

keby ste mali trenera ako spurs tak by ste boli schopni

Reagovat
eder

keby ste mali... nebo vlastně nic, to by stejně nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cmon!

Z

@ZR_1G7

Unai Emery edging closer to Arsenal exit amid growing boardroom unrest. [@MirrorFootball]

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem cetl, ze Raul a Edu mu chcou dat jeste prostor Asi chcou vylepsit tu statistku strel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte za neho náhradu ako my v Evertone. Takže musíme to nejako pretrpieť bohužiaľ. Potenciál majú však obidvaja, ale robia rovnaké chyby. Nepoznajú najlepšiu základnú XI, hráči pod nimi hrajú pod svoje možnosti, a predvádzania hra tomu vypovedá. Teším sa na blízky stret nás oboch, to bude čurves na ihrisku

Reagovat
Jardin

Moyes do Evertonu, Arsene do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Zajímavá situace u penalty Lišek v Brightonu.

Vardy ji neproměnil, Maddison dorazil do brány. Jenže penalta se opakovala - možná za předčasné vběhnutí Maddisona, možná za vběhnutí domácího hráče (byl ještě hlouběji ve vápně), možná za porušení Ryana (neměl o pár čísel nohu na brankové čáře).

Reagovat
Chazy

Chtělo by to dát rozhodčím mikrofon, aby to rozhodnutí mohli vysvětlit... tak jako to je v NFL už od roku 1975 doteď to nebylo potřeba u našeho fotbalu, ale s VARem to fakt dává smysl

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Když mě to ale fakt sere .. já neznám pravidla o hře rukou tak dobře, abych chápal, proč nějaký rozhodnutí udělají. Je nahovno, že se opakuje penalta a lidi nevědí proč. U ofsajdu by stačilo říct číslo hráče, kterej o posouzení rozhodl a jaká část těla byla ta důležitá.

Člověk by tušil, nemusel by spoléhat na komentátory, kteří to taky nemusí chápat. A když už se zdržuje kvůli přezkoumání, tak těch 10s nevadí, nehledě na to, že by to celýmu procesu dodalo na transparentnosti

Reagovat
Hokaido

V NHL to třeba funguje taky skvěle. Určitě bych to zavedl i v PL, to zdržení by bylo tak maximálně deset vteřin u každý situace.

Reagovat
Chazy

Ani nevím, že už to NHL taky zavedla ... Ono je to fakt super, člověk si pak i některý rozhodčí oblíbí, když maj humor a nebo to umí vysvětlit fakt dobře

https://youtu.be/PJ1HByJSIkE

Reagovat
Hokaido

V NHL je v tomhle nejlepší Wes McCauley. Ten si to vždycky vyloženě užívá.

Reagovat
vladis271

no...napr. tie vysvetlenia pri Firminovom neuznanom góle alebo TAA ruke boli totálne uletené, takže aj tak by to nepomohlo.

Reagovat
Chazy

Však sem ti zrovna napsal případy, kdy by to pomohlo a i u tebou zmiňovanýho by to pomohlo, protože by to aspoň věděl každý a hned. Takhle to zveřejní po zápase, což působí, jakože hodiny vymýšleli, proč to udělali a ještě se to dostane jen k těm, co je followují na socsítích

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako smysl by to dávalo jedině za to, ze ryan nebyl na care. Maddison tam byl pred svym obrancem. Ten co byl jeste pred nim, byl na druhe strane vapna.

Reagovat
Hokaido

Podle mě by se penalta neopakovala, kdyby tu dorážku dorazil hráč, kterej nebyl v době kopu mimo vápno. Takhle asi rozhodčí nechtěl udělat další kontroverzní rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze maddison nebyl v dobe kopnuti penalty ve vapne?

Reagovat
Hokaido

Nn, místo nebyl jsem chtěl napsat byl.

Reagovat
j_mrazik

Co je na tom zajímavého? Že si nemůžeš vybrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jestli ji nechal opakovat, protoze byl Maddison ve vapne, tak je Dean ultrakokot.

Reagovat
pingla

Tohle jsou snad podivuhodnější rozhodnutí než offside u VARu. Pokud by ji Vardy proměnil napoprvé, nic by se neřešilo. U offsidu jsou ta pravidla nesmírně striktně dodržovaná, u penalt naopak vůbec a je to hodně divné

Reagovat
Pato44

Ono ta penalta je proste strasne slozita tim, ze se pak pokracuje ve hre. Kdyby zavedli, ze se penalta kopne a pri golu je rozehra z pulky, jinak vykop golmana, tak vsemu predejdou no. Prakticky kazdou penaltu, kterou si vemes pod drobnohled, uvidis jako spatnou, ze nekdo byl ve vapne, golman nebyl na care, nejaky faul... atd

Reagovat
jk

Jsem se na ten první zápas pod Josém teda musel podívat až ze záznamu a měl pravdu. Moc toho toho neměnil, ale to nasazení bylo fakt na úplně jiné úrovni. Je mi jasný, že je to prostě nový impuls, ale jestli ti hráči Pocheho tak milovali, tak jsou to pěkný kundy když ty zápasy hráli úplně bez zápalu...

Jinak teda venkovní body a Son dobrý. A jde vidět, že to má zase jiskru, pod Pochem už ten spirit nebyl zdaleka takový jako před rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsènic™

@MrArsenicTM

There are voices of concern and dissent among older board members who are losing faith in Emery but Arsenal’s determination to stick with Emery comes from Sanllehi who regards Unai as his “man” and wants to give him every chance to succeed.

good job raul

Reagovat
Hachim Mastour

po zápase s west hamom ho vyhodia, ak teda nezačneme vyhrávať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Poche má byť predstavený zajtra alebo až v utorok?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Poche rikal ze bude trenovat velkoklub

Reagovat
masly008

to je fakt, do teď vedl jen provinční kluby tak chce zkusit něco víc. za sebereflexi.

Reagovat
smazaný uživatel

united , Ole ukazal ze je totalni traged , pak nadeje ze to mozna pujde, zaver zase totalni traged

Reagovat
Carrick

Ole ven a z Pocheho udělat nejlépe placeného manažera planety. Čím dřív, tím lépe.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

z ceho jsi zmateny?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak máte skvělou šanci vzít Pochettina, pro vás dost možná nejlepší volba, nevím proč byste do toho za současného stavu neměli jít.

Reagovat
Busby babes

protoze mame managera a ten by mel dostat nejakej cas. Napriklad.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

snad Poche mezitím do Bayernu.

Reagovat
Sandstorm

Však už nás trénuje tento manažer několik měsíců. Za nedlouho to bude rok. Měl celý přestupák. A progres je videt minimální. Jaký čas by podle tebe měl dostat?

Reagovat
Busby babes

treba vic nez rok a jeden prestupak? Nebo cekas, ze 6 let mismanagementu a kadr sestaveny 5 managerama se vyresi tim, ze jmenujes 6. a zacnes znova od zacatku? Ja si to nemyslim. A to, ze dneska lidi jako ty pisou, ze uz je tam rok a to je dost casu, je spis smutny. Dost casu jsou dva tri roky. A nevim, kdo jinej by takovej cas mel dostat nez jedna z klubovych legend.

Reagovat
bbbauch

Jen k ty posledni vete - idealne nekdo, kdo ma zkusenosti s vytahovanim klubu ze sracek

Reagovat
Busby babes

Big Sam, rikas...

Reagovat
bbbauch

hodil bych si minci mezi nim a Woyem

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky se mi to nejeví jako ideální argument

Reagovat
Sandstorm

O mismenegmentu bych nemluvil v minulém čase. Ten pokračuje. A u Pocheho mám pocit, že by se to mohlo konečně změnit. Samozřejmě na kompletní přestavbu to není dost času, ale progres by měl být vidět. A to není. Podívej se na tabulku. Nikdo nečeká, že budeme hrát hned o titul, ale o TOP 4 bychom prostě hrát měli. To musí být standard. A momentálně na ten standard nedosahujeme, což jde za manažerem.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. Nesouhlasim prakticky s nicim, cos napsal.

Reagovat
Sandstorm

To je mi jasné, že nesouhlasíš. A je to tak v pořádku.

Reagovat
Godwinson

Jmenujes 6., ktery narozdil od toho 5. ma nejakou kvalitu, bude mit uz nejlepe nejake renome, ten zacne stavet atd. atd. Jako Klopp v Liverpoolu. Rozdil je jen v tom, ze Klopp na to mel. Tady je jedno rok nebo osm sezon.

Reagovat
Busby babes

nemyslim si a napsal jsem proc. Az pak budeme mit Pocheho a bude volnej Guardiola, tak ho taky budeme vyhazovat, rpotoze je dostupny kvalitnejsi manager?

Reagovat
Godwinson

To uz jsou ale jemne nuance. Oba maji velkou kvalitu, ten posledni rok by me asi znepokojoval, ale v pohode. Problem je, ze na ty lavicce je sracka, co se tem nejlepsim ani nepriblizuje. Coz je rozdil. Takoveho chces nahradit jakymkoliv dostupnym koucem s naznakem kvality ci potencialu.

Reagovat
Busby babes

Ole samozrejme sracka neni, ale to je jedno.

Reagovat
Godwinson

Hodnotim jeho trenerskou kvalitu. Zatim bezesporu ukazal jen to. Kdyby koucoval nekde v Norsku, tak by byl asi za borce, no.

Reagovat
r.mrazik

zatim nejakou vyssi kvalitu ale neukazuje

Reagovat
avicii

snad vam

poche ujde

Reagovat
Carrick

Kdyby nebyl volný Poche, tak ať. Ale v této situaci bychom po něm měli zkusit jít za každou cenu. Nechci zažít situaci, že se někdy za rok budeme dívat na Pocheho někde v Mnichově, zatímco my se budeme pořád plácat s Olem a nakonec ho stejně vyhodíme a tak kvalitní manažer jako Poche už na trhu mezitím nebude. Protože z mého pohledu je tento vývoj hodně pravděpodobný. Věřím Olemu minimálně.

Reagovat
Busby babes

Pohce je kvalitni, ale nikde neni psany, ze by byl uspesnejsi. Meli jsme Mourinha, LVG. Oba vyhravali vsude, kde byli a u nas to presto nedopadlo uplne idealne. Ole by mel dostat cas aby si ten tym prestavel ke svemu obrazu a pak budem soudit, jestli je to dobry nebo ne. Minimalne jeden letni prestupak by podle meho mel dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden letní přestupák dostal.

Reagovat
Busby babes

no mysleno tak, ze by mel dostat jeste jeden. Vsak ten tym porad neni podle nej. Hlavne v zaloze proste nemame hrace. Odesel Herrera a Fellaini a nahrady neprisly.

Reagovat
vodka

po kterém se výrazně zeštíhlil kádr a minimálně jeden slíbený hráč do ofenzivy nepřišel a do sezony se šlo s tím, že pokud se zraní někdo ze zálohy, tak se to bude lepit, teď jsou zranění 2 ze 3 seniorských hráčů + McTom, který si vybojoval místo a nastupuje tam Perreira mimo pozici, Fred a na střídání je Garner, který by měl dostat v dvoučlenné záloze před Perreirou přednost, ale nevíme, jak na tom reálně je, no...

Reagovat
Hai

Reagovat
avicii

v duchu najzdravsej platovej politiky

Reagovat
bbbauch

Vy jste s tim jak kolovratci, uz je to spis otravne trapnx

Reagovat
avicii

uplne jak mufani

Reagovat
bbbauch

A to ses tu minule prsil, jak jsi na urovni

Reagovat
avicii

ok uz budem posluchat

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
ajouki

Když už nic, tak aspoň zápas jako řemen. Už to tak bývá, že čím větší kalamita, tím zábavnější zápas.

Ale co je zajímavé, tak nekonzistence rozhodčích v nastavování času. Jindy za VAR nenastaví vůbec nic navíc, tady přidá přes minutu. To druhé je samozřejmě správně a mělo by to být ve všech zápasech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Sheffield si rozhodně nezasloužil prohrát, takhle bere alespoň bod, jinak United snad měli jen ty 3 šance, ne?

Reagovat
Busby babes

skoda, meli jsme je na lopate a takhle to poserem. VAR mohl byt jednou uzitecnej a zas nic. Zrusit tu picovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

na lopate = hrat 85 minut uplny hovno

Reagovat
Busby babes

ano, 3:2 v 85. minute, kdy se uplne rozsypali = na lopate.

Reagovat
RKBoy

toto sú zahodené 3 body Sheffieldu, vy možete byt radi za ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Na lopate

Reagovat
Kixi Syhimour

No, na lopatě je fakt měli, však Sheffield byl úplně mimo, ale na tom že United hráli asi tak 10 minut dobře (z druhé půle, co jsem viděl, ale z té první dle komentářů asi taky) to nic nemění.

Reagovat
Busby babes

vsak ja taky nikde nerikam, ze jsme hrali celej zapas dobre...

Reagovat
Sandstorm

Co to meleš?

Reagovat
Busby babes

cemu na tom nerozumis. Klidne se zeptej, vysvetlim ti to, pomalu, mozna i s obrazkem, abys to pochopil i ty...

Reagovat
Sandstorm

No ze jsi nějaký pomateny. Sheffield byl téměř celý zápas lepší a minimálně bod si zasloužil. Ten obrat by byl fantastický kdyby sme vyhráli. Takhle ten obrat viznívá do prázdna a jdou na oči naše nedostatky které jsou tak očividné, že začínají u Oleho.

Reagovat
Busby babes

a ja nekde pisu, ze jsme hrali celej zapas dobre nebo ze jsme byli celej zapas lepsi? Jsi si jisty, ze umis cist?

Reagovat
Sandstorm

Tak příště napiš měli jsme je na okamžik na lopate.

Reagovat
Busby babes

neni moje chyba, ze mas problemy s porozumenim psanemu textu. Tak jak jsem to napsal, jsem to napsal spravne. Meli jsme je na lopate a posrali to.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Big Virgil

Na lopatě vás má Sanchez, kterému platíte stejný peníze jako platí Shefield svojí základní 11. A to hraje Sanchez ještě za jinek klub.

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
Big Virgil

O tobě bylo lip potom co si napsal že jste je meli na lopate?

Reagovat
Busby babes

no meli jsme je na lopate. 3:2 vedeni v 85. minute, 3 goly za 7 minut a Sheffield uplne rozsypanej.

Reagovat
Big Virgil

Stejnou myšlenku měl i Sheffield od začátku zápasu do 80 min. potom 3 střely a 3 goly.. prohra by byla pro Sheffield krutá.

Reagovat
EXoRcIsT

sak on nikde nenapisal zeby si Sheffield nezasluzil body ale za stavu 2-3 sme ich mali na lopate a mali sme ich dorazit

Reagovat
Big Virgil

Ok a ja píšu že vy jste byly na lopatě 80 minut.

Reagovat
EXoRcIsT

zaujimave v 80 min to bolo 2-3 pre nas

Reagovat
Big Virgil

SHEFFIELD byl lepší v rozmezí 0-72 min a potom od 80 do cca 88min? Proste jste hrali fotbal 10 minut...

Reagovat
Busby babes

a co to ma spolecneho s tim, co jsem napsal?

Reagovat
Big Virgil

Evidentně “mít na lopatě” znamená pro každého z nás rozdílnou situaci. Snad budete mít na lopatě ještě hromadu zápasů.

Reagovat
Busby babes

tak nevim, pokud ti prijde, ze kdyz vedes 3:2, par minut do konce, ze nemas dobre rozehranej zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám na rozpis tak na novy rok jsme v tom 4, Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

je na čase vyhlásit king-a medzi trénermi.

King Ole , olé olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro shrnutí. Liverpool má víc bodů než United a Arsenal dohromady. Tohle fakt ne.

Reagovat
supporter

Jak uz tady nekdo zminil, meli by rozhodcim dat mikrofony https://www.youtube.com/watch?v=UR9wwqjbO1I

Reagovat
j_mrazik

Austrálie no. Nikdo se tam nehádá.

Reagovat
Chazy

ale samozřejmě sem to myslel tak, že by ho zapnul jen při tom callu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo fakt super. naopak nejlepsi na tom bylo, ze to bylo autenticke (tedy ze to nebylo jen behem callu) a vsechna rozhodnuti pak davala smysl

Reagovat
Sandstorm

Myslím, že těch 80 mega za Maguireho se mělo investovat jinam, do zálohy a útoku. A Smalling mohl zůstat. Tak velký rozdíl by to nebyl. Maguire je sice slušný stoper, ale TOP stoper to není a 80 mega za něho je obrovský hype.

Pak by se nestalo to, že Pereira ztrácí míče před sestnactkou, protože by místo něho hrál někdo kvalitnější.

Reagovat
Busby babes

castka za Maguire nema s chybejicim zaloznikem naprosto zadnou souvislost.

Reagovat
Chazy

80 mega je hype? Co to je za retardovaný spojení. Fakt doporučuju používat jen ta slova, kde znáš jejich význam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

80 mega je důsledek toho hypu. To je vyznam který beru jako samozrejmy. To že nejsi schopný pochopit jednotlivé souvislosti v psanem textu, není moje vina. Problém hledej nejdříve u sebe, než ho začneš házet na ostatní. Vím je to jednodušší.

Reagovat
Chazy

Ty spojíš dvě věty v jednu, takže ani jedna nedává smysl a považuješ to za souvislosti?

Navíc jak můžeš tvrdit, že jsem to nepochopil, když jsem ti to opravil. Evidentně mi došlo, co ses neúspěšně snažil říct

Reagovat
Kowe

A nebylo by nejjednodušší nepoužívat cizí termity, když v nich plaveš?

Reagovat
Dawon

Prosimte Napsal si naprosty nesmysl, tak tady kolem sebe nekopej a nepokousej se to smesne obhajovat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Vždycky pookřeju, když tě tu zahlídnu :D

Reagovat
Chazy

♥ já tě tu někdy zdravil a tys mě vyignoroval

Reagovat
Likan7

Bavím se čtením těch šmudlů už pěknou řádku let a píšu snad 3 příspěvky za rok. Moc se k už přečtěnýmu nevracím

Reagovat
Chazy

Nahoře napravo máš boxík se svým profilem a tam ti to říká, když na tebe někdo někde reagoval

Reagovat
Likan7

Nojo, nějak jsem to asi tehdy překlikl a nevšiml si toho. Budu se muset zapojovat víc

Reagovat
Busby babes

smudlu.

Reagovat
Likan7

Budiž k dobru, že obvykle vždycky čtu tvý příspěvky. Ber to jako nejvyšší vyznamenání od rady starších

Reagovat
Busby babes

kdo tu radu starsi tvori? Aby tam nakonec nebyli mladsi nez ja...

Reagovat
Likan7

Je to jen sranda samozřejmě Chazyho "znám" ještě když fungovalo manutd.cz nebo tak se to tehdy jmenovalo a kdy všichni byli na icq Přesně v takových momentech si přijdu už fakt starej...zvlášť, když si ještě pamatuju Forlána nebo Smudge v záloze...

Reagovat
Busby babes

jo, to byly casy...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A nejvíc se mi na tom líbí, že Leicester dotáhne nějaké mladé turecké ucho, které dá lehce na Maguirea zapomenout.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky picus si vv 90. minúte pri nasej päťke spracuje loptu, otočí sa a odcentruje na gól a 4 hráči na neho kukaju, fakt ako čo s tým sa da urobit iné než tam kúpiť lepšiu kvalitu? Toto su nemysliteľné veci a dookola sa opakujúce a dookola nám kurviace zápasy, na to už nie sú slová ani..

Reagovat
Sandstorm

To říkám, že sme si mohli nechat Smallinga. Těch 80 mega za Harryho není moc vidět.

Reagovat
Hokaido

Vždyť jste dnes hráli přesně proti týmu, který vám skoro celý zápas ukazoval, že se s tím dá udělat i něco jinýho a že kvalita na trenérským postu dělá divy. Pak může i Sheffield v klidu konkurovat a přehrávat týmy, které mají na papíře stejný/lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jasne, ze hej, herne to ide i za Olem, ale v takýchto situáciách ako ten tretí gól, neviem no, veď to je zufalost od tych hráčov ako sa pozerajú 4 na 1 hráča ako sa otáča a nahráva.

Reagovat
Zaschrona

Rozdíl mezi Silvou a Olem je v tom, že Ole ty šance mladým reálně dává. Silva o nich jen mluví...

Reagovat
Sandstorm

Ještě mohou přibrat do party Unaie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu psal že oleho vlak bude ťažké zastavit, přiznejte se

Reagovat
avicii

ale ja som pisal, ze najblizsia stanica Shefield zastavka

Reagovat
pingla
Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes zastavit neco, co se nerozjelo

Reagovat
Busby babes

Mason Greenwood is the first player younger than iTunes to score a PL goal

Reagovat
mimi_united

On raz bude absolútny TOP všetkých TOPov

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo to bude další Marcus Rashford

Reagovat
cr7sux

někdo kdo má lepší čísla než super harry tento rok?

Reagovat
Busby babes

coz by nebylo vubec spatny byt jednim z nejlepsich ofenzivnich hracu v lize...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Do vápna nejlepší z kádru, on se v něm umí suprove pohybovat...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

U té červené karty pro Francise mi nikdo nevymluví, že rozhodčí nedostal echo do sluchátka, aby dal druhou žlutou, i když se to snad podle pravidel VAR nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

ta byrokracie u varu je proste smesna. to jde proti logice mit techniku anevyuzit je protoze na papirku mam napsane, ze tedka teda ne.. kdyby ta pravidla uzivani aspon byly promyslena a davaly smysl

Reagovat
vodka

Za mě teda první poločas totální prokauč Oleho, záloha byla přečíslená, až na výjimky vůbec nedostávala balony, aby s tím mohli něco udělat, útok bez pohybu, Martial si dneska vybral velmi slbý den, kdy tam jen chodil a vůbec se nenabízel (sice by asi žádný balon nedostal, ale příšernost i tak). Každopádně šílený rozdíl byl v těch zažitých mechanismech, kam má kdo jít, jak nás tam Sheffield na levé lajně motal snad 3 minuty v kuse, to byl totální výsměch.

S příchodem Lingarda (a odchodem Mousseta) se to početně v záloze srovnalo a už to nebyl takový masakr, občas se dokonce i stihli otočit a měli čas na smysluplnější rozehru. Z našich 3 gólů 2 de facto haluze, ale tak dejme tomu. Střídání Martiala pochopitelné vzhledem k výkonu, náhrada Tuanzebem výrazně míň, tam měl jít Garner. Remíza vzhledem k průběhu zápasu ok.

Jones hrozný zápas, bohužel, u prvního jednak posral ofsajd lajnu, což dejme tomu, ale pak ještě tak hloupě prohrát souboj...

Reagovat
Busby babes

haluz bylo jen to, ze to Brandon takhle paradne trefil. Ty dalsi dva goly byly dobry.

Reagovat
vodka

tak kdyby to sheffield zahrál standardně, jak hrají, tak se Greenwood nikdy k tap inu nedostane...

Reagovat
Busby babes

byl to dobrej centr a Mason skvelej pohyb a vyber mista. Tomu bych haluz nerikal.

Reagovat
Swarley

On by se k němu nedostal hlavně ani Rash nebo Martial, protože nedělají v tom vapne ani krok navíc...Greenwood se tam pohybuje daleko lépe než ti dva...

Reagovat
Swarley

Je to úplně perfektní centr od Rashe, ale oni dva prostě nemají takový náběh...mám pocit, ze by zase oba zůstali stát za tím hráčem Sheffieldu a ten krok navíc by tam neudělali, nesledovali by tak ten balon...přesně tohle mi tam v tom útoku od nich nejvíc chybí a není to jen o vcerejsim zápase, píšu o tom pravidelně...

Na druhou stranu jsou zase mnohem platnejsi v mezihře, v kombinaci, v podržení míče, v brejkovych situacích...ale pokud budeme hrát doma proti zalezlemu soupeři, úplně s klidem bych tam poslal Greenwooda od začátku...ty tři pod něj, když stejně nemame střed zálohy a je to...

Reagovat
kaaspis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ze zachrapali hraci blades z toho golu nedela haluz. Ten centr byl super a pro stopery to nebylo lehke. Spis ten Rash nemel dostat tolik prostoru na tu prihravku.

Reagovat
r.mrazik

takhle to brat nemuzes...byl to hezky gol,urcite ne haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem měl strach že jsem se dival na jiný zápas (dle komentářů výše) konečně objektivní zhodnocení! sheffield má prosťě wildera a doufám že ho udrží a že mu to bude klapat dál

Reagovat
Busby babes

on tu nekdo pise, ze jsme hrali dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

O Jonesovi už dlouho píšu, že má být dávno pryč. Ještě nedávno tu pro mě nepochopitelně dost lidí psalo, že máš v týmu místo spíš než Smaling. Po dnešku je to ještě mnohem víc nepochopitelný.

Jinak těžko říct, co Ole s tou zálohou mohl udělat. Podle mě zvolil správný rozestavení, aby záloze pomohl, ale pokud ti tam Perreira předvede to, co dneska, tak s tím nic nenaděláš. Samozřejmě druhá věc je, že přínos Perreiry vidí zas a pouze Ole.

Reagovat
vodka

já s tím úplně nesouhlasím, to rozestavení v prvním poločase byl podle mě největší problém. Fred - Perreira v kombinaci s neskutečně pomalou rozehrou z té stoperské trojice, kdy se Blades vždycky stáhli a byli připravení je dostoupit asi do 2 sekund od doby, kdy na ně šel balon prostě neměli šanci cokoliv vymyslet. My jsme se úplně dobrovolně zbavili jakékoliv kloudné mezihry. Jasně, u obou bych našel momenty, kdy si měli seběhnout pro balon jinam, ale to by chtělo součinnost s krajama obrany, kdy měli byt podstatně aktivnější a jít do náběhů při rozehře, aby ten blok sheffieldu trošku roztáhli a narušili, nic z toho ale nefungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

The Times | Arsenal would be interested in talking to Mikel Arteta and Massimiliano Allegri as potential replacements for Unai Emery, who looks increasingly likely to leave the club.

prosiiim Artetaa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze bude chcet odist zo city?

Reagovat
masly008

Manager > asisten managera, kdekoliv a kdykoliv.

Reagovat
Hachim Mastour

ved nechcel odisť predminule leto, neviem či teraz odíde už v priebehu sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

to byly nejake zpravy, ze nechtel?

Reagovat
masly008

Právě že prý chtěl , ale chtěl mít větší pravomoce co se posil tyče a to zase nechtěli ti nahoře. Tak dovedli loutku.

Reagovat
smazaný uživatel

a nespekulovalo se i jednu dobu, ze se Mikelovi slibili misto manazera City az odejde Pep? Artetu jsem chtel uz pri konci AW, skoda ze prisel ten nouma Emery

Reagovat
masly008

Mi se právě zdá že to ztroskotalo na těch pravomocech.Ale jistý si nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to vsechno splyva dohromady, Arsenal proziva posledni dva hrozne hekticky obdobi. Ale jedno vim jiste, s Artetem bysme ted na tom hur nebyli a meli bysme na lavicce inteligentniho kouce,navic sympataka co za nas hral Z Mikela bude jednou vybornej trener...

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Neviem si predstavit ako by si Arteta vybudoval autoritu pri niektorych ako Luiz, Sokratis, Ozil... Pekna predstava ale nefungoval by to si myslim.

Reagovat
RKBoy

to sú všetko hráči čo tam nemajú dlhodobú budúcnost, takže si nemyslím ,že by to bol nejaký velký problém.

Reagovat
TopinB

Problem by ale mohl byt, kdyz ho nebudou ti starsi respektovat, tak by se to mohlo prenest na mladsi, z tech na nove prichozi hrace, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

za mne tiez arteta.

ale medzi artetom a freddiem by som sa nevedel rozhodnut

Reagovat
smazaný uživatel

arteta je spajany aj s evertonom

u freddieho by bola vyhoda ze by sme mu to mohli dat docasne a potom by sa videlo

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

ako môže zdravý človek pustiť sanciiiza do interu pri súčasnej zostave a ešte mu platiť 16,5 mil z platu

Reagovat
Busby babes

"United's is 10x that and the fifth highest in the top flight. Their overall wages are the highest in the Premier League, with an outlay of £171million."

Tohle nejak nedava smysl, ne? Nebo mame o tolik vic hracu, ze prumerny plat je 5. nejvyssi?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Poche nakonec do Arsenalu?

Reagovat
Salfovic

Prej se nechce stěhovat.

Reagovat
Godwinson

To by bylo skvely

Reagovat
Golasso

bral bych hned, jediný sympatický článek Spurs (teda bývalý článek)

Reagovat
smazaný uživatel

Son je velký sympaťák.

Reagovat
mistr129

Jinak ale o Spurs vypovídá, že po něm je největší sympaťák Žozé

Reagovat
Svatej

Simulant..

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi profesionálního hráče, kterej nesimuluje?

Reagovat
Kovi81

Hazard

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Ale který hraje a dává goly...

Reagovat
mikelinos

jj Hazard vůbec nehraje no

Reagovat
Swarley

To sice jo, ale jak

Reagovat
mikelinos

jj naprosto klíčový parametr při určování simulací

Reagovat
Swarley

Jj, uplne je nutné vest debatu, jestli je Hazard stimulant nebo ne, když xkrat ukázal, ze je...tak můžeme alespoň pořešit jeho zoufalou formu, to je zajímavější...

Reagovat
mikelinos

když kolem sebe nemá tak kvalitní hráče jako v Chelsea tak se hraje hůř no, ale i tak forma Hazarda > forma jakýhokoliv hráče United

Reagovat
Swarley

McTom by ho nepustil k balonu i zraněnej

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

pozri si jeho posledne zapasy a tak sud..sice tei body moc nezbier ale invidualne super dokym ale davaju goly iny tak je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

kante? nevim, ale nevybavuju si to, ani treba iwobi

Reagovat
Nebelung

Všeci kradnú!

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin de Bruyne

Reagovat
Lacko_Boh

Lacazette a Santi

Reagovat
Svatej

Hazard, Kante jen z těch, který jsem měl u nás možnost sledovat a kteří pravidelně hráli.

Potom dole zmiňovali KDB, já osobně si nepamatuju nějaký pády Auby (za to Laca je taky vychcanej parchant), možná Firmina nebo Lukaku, ale treba jsem některý hráče a jejich skoky už vytesnil. Obránce jsem ani nehledal, ti většinou nedostávají tolik příležitosti a tím pádem nepadají.

Každopádně Sona nebudu omlouvat tím, že se jen přidal do početný party. Když se chce radit k hráčům, kteří nevyjebavaji s fair play a chtějí být se vsimsudy sympatičtí, tak nemá tyhle hnusarny dělat..

Reagovat
Golasso

až na toho Lacu, ten fakt nesimuluje. Naopak hodně jeho gólů padá ze situací, kdy vydoluje míč ve vápně a z těžkých pozic zakončí. Kdyby byl svině, tak si to předkopne a spadne někomu přes hnáty.

Reagovat
Svatej

Tak Lacu už jsem viděl filmovat dvakrát teda.. Můžu zkusit někde vytáhnout videa, protože to už mám trochu zamlzeny, ale tyhle simulantsky pády se mi do paměti vryjou jako kráter a s těma hráčema už to pak mám definitivně spojeny..

Jednou to byl, jak by řekl každej sportovní expert nebo fanda danyho hráče takovej ten "obhajitelnej pád, přece mu zavadil o loket" a po druhý snad přímé dive.. Zkusím to najít..

Reagovat
Ondiis

Já si u něj vybavuju spíš takové ty mimoherní situace. Mám pocit, že nedávno ho někdo postrčil a držel se za obličej jako by dostal ránu. To taky nemám rád.

Ale Golasso má pravdu v tom, že jako jeden z mála hráčů se i přes fauly (či možnosti být faulován) snaží zakončit a ustát to. Třeba proti Chelsea loni, jak dostal centr na nohu od Bellerina, tak to mohl zahrát na to, že ho Alonso (myslím) zfauluje, ale šel do si prostě pro gól

Reagovat
Golasso

Tak to ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

A čím je neysmpatický? Pracant, technicky je na tom skvěle, je efektivní a týmovej hráč.

Reagovat
Golasso

Je to simulant jak vyšitej, to je objektivní důvod. Dalších x bych našel subjektivních, ale to může mít každý jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant jak vyšitej je Neymar, Ronaldo nebo Suarez. Son má k takovým daleko. Těch X subjektivních klidně vypiš, mě totiž nenapadá, čím takovýhle hráč může být nesympatický. To je jak kdyby ti byl nesympatický Nedvěd nebo Rosa, podobný typ hráče.

Reagovat
Golasso

No nemá k nim daleko, jen je nenápadnější a moc se o něm nemluví v této souvislosti. Srovnávat Sona s Rosou a Nedvědem, to je skoro svatokrádež... ti byli jinde a ani jeden nebyl simulant. Subjektivní důvody se těžko popisují, prostě mi není sympatický. Připadá mi jako takový na oko ňouma, který akorát blbě čumí a vypadá, že neumí napočítat do pěti. Řekneš si ok, tak je prostě poctivec a slušnák, ale on ti pak ti hodí dive ve vápně jako vychcaná krysa. Ten Neymar, Ronaldo a Suarez jsou s tím aspoň provaření a každý to od nich čeká, včetně sudích. Sonovi to naopak často prochází a je dál za slušňáka. ... Tohle je subjektivní vnímání, nemusí se shodovat s tvým

Reagovat
smazaný uživatel

Výše píšeš, že bys našel x subjektivních důvodů a nevypíšeš pak ani jeden. Tak to se těžko diskutuje potom. Ok, přijde ti jako ňouma, s tím těžko nesouhlasit, ačkoli mám podezření, že jde jen o to, že je asiat, protože ti prostě takovýhle výraz mají skoro všichni..

Reagovat
Golasso

Však jsem svůj subjektivní dojem z něj sepsal, akorát jsem ty dílčí důvody shrnul do jednoho celku, což mi přijde lepší. A nejde o to, že je asiat. Nepatřím k těm, pro které by byli "všichni asiati stejní". Rámcově mě zajímá situace na Korejském poloostrově. Korea má zároveň některé zajímavé filmové počiny (Train to Busan, Parasite), kde dokážu ocenit výkkny herců. Zajímám se trochu i o Japonsko a jeho kulturu. Pár asiatů už jsem tedy viděl a dojem jako ze Sona jsem ze všech neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě bavil Parasite a Train to Busan tak koukni na filmy od Kim Ki-Duka, to je jeden z mých nejoblíbenějších režisérů

Reagovat
Golasso

Ok díky za tip

Reagovat
Svatej

Reagovat
salami

Zrovna Nedved s Rosou Ani jednoho rad nemam, byt u Rosickyho jde hlavne o klubovou prislusnost. Nedved mi nikdy jako sympatak neprisel, to ze hrac maka jeste automaticky nemusi vzbuzovat symptie, i treba prave proo jak je ten hrac snazivej a je jak osina v zadku, nekdo ma treba radsi lezernejsi typy.

Reagovat
Lacko_Boh

to site mam aj v boxe. Sam som zvykol byt v sportoch uzitocny idiot co viac nabehal ako narozmyslal a fakt sa radsej pozeram na lezernych lenivcov co to musia hrat smart. To iste moj vzhlad, od malicka som neskutocne krasny, srsi zo mna sex, tym padom som nikdy nemal problem so zenami -> ale prave preto obdivujem nechutaskov ked si najdu viac ako 5.5 priatelku. Je uzasne ich pozorovat flirtovat. Peace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

+sissoko, lamela, lo celso, wanyama, ndombele, winks, gazzaniga

Reagovat
j_mrazik

Lamela je sympaťák?

Reagovat
smazaný uživatel

technicky impulzivni hrac, ale zaroven pracant i do obrany, co dokaze skvele plnit pokyny

Reagovat
Miguel19

Ale hlavně zákeřnej zmrdeček co po každém kontaktu brečí jak malá holka.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
redyyz

Reagovat
j_mrazik

Přesně tohle se mi vybaví.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Jimenez a Jesus Perez jsou taky super.

Reagovat
Nikikrew

Isto nie

Reagovat
Lexi Belle

Pooojď. Chudák Owny si hodí.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi nějak těžko.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Trand

Almiron válí

Reagovat
Busby babes

Tak Zlatan se vraci domu do Svedska.

Reagovat
Krtaa

zdroj?

Reagovat
Busby babes

Zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě za tim bude něco jinýho, nevěřím, že by ještě nezkusil nějaký lukrativnější angažmá jako AC apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Eriksen odmitl 8mega ročně, tak posadit na tribunu a pokud mozno v lednu prodat. Minimálně do chvile, kdy bude mit zase chuť podávat 100% vykony.

Reagovat
jk

Na křídlo se nehodí a uprostřed chce Mourinho asi stavět na Allim, plus je tam GLS.

Reagovat
Mastný Chobot

Giovanni Los Santos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
janinho

tak v prvom rade je to chyba Levyho & spol. tato ponuka mala prist pred 18 mesiacmi a nie teraz. teraz je to uz vystrel do tmy. podla mna mu mali dat tolko co ma harry aby to aspon zvazoval, ale o mesiac si moze rokovat s kym bude chciet, takze teraz mu nukat 9 mega eur je cisty vysmech.

celkovo nechapem co tymto vedenie sledovalo, ale pre klub ako tham (ktory nema penazi ako manu alebo city) ist do sezony s 3 hracmi zakladnej zostavy ktorym koncia zmluvy je proste nezodpovedna kokotina. kolko je takych pripadov z minulosti ze konciaca zmluva zamavala s vybornymi hracmi? proste sa mali bud predat alebo zatlacit k novej zmluve ale za cele toto a nesie vinu vedenie a som na 100% presvedceny ze keby eriksen hral to na co ma tak nie sme v tabulke 14ty ale hrame o pozicie s chelsea. na nom ta nasa hra stala posledne 4 roky takze sa to muselo prejavit. takze podla mna moze za vyhadzov Poccheho minimalne z polovice prave Levy a to nepredlzovanie zmluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějakou nabídku dostal vloni na podzim, kterou odmítl a od té doby se táhla ta sága. Tehdy se mluvilo o 150k/week. Jasně, je to málo na hráče jeho kalibru a nikdo mu to nezazlívá. Já mu nezazlívám ani to, že v 27, na vrcholu sil, po prohraném finále chce vyzkoušet tu nejvyšší metu, které Tottenham nedorostl a dost možná ani nedoroste. U něj si navíc ani nemyslím, že by šlo o prachy, podle mě by odmítl i 250, protože i kdyby nějakým zázrakem Tottenham vyhrál ligu nebo LM, tak to bude jednou a dost. V Realu, Barce, Bayernu, Juve může ty trofeje do 33 sbírat jak na běžícím pásu.

Já dokonce i rozumím tomu, že stratil motivaci, ale vinit za to Levyho? 250k bere Mourinho, 200k bere Kane, to je prostě náš současný strop, těžko Levyho vinit. Se podívej v jakých hovnech je West Ham, Everton, Newcastle. To jsou kluby s podobnýma finančníma možnostma. To co Levy dokázal je tak neuvěřitelně podhodnocované, že někteří mám fakt pocit, žijou na Marsu. Jan a Toby dost možná prodlouží, Kane, Son, Dele jsou všichni pod dlouhodobýma kontraktama. Jediný ten Eriksen je průšvih, ale klub to začal řešit 2 roky před koncem smlouvy, v létě by ho rád prodal a rovnou přivedl náhradu. Je to fakt hlavně smůla, že ho nikdo nekoupil, ale když není poptávka....

Jako i tak Chrisovi patří obrovský dík za 6 sezon, 68 branek 87 asistencí.

Ale jestli chceš kritizovat Levyho - Kupní cena 13,5mio Eur. 80k/week. Worth every fucking penny.

Reagovat
janinho

ked sa budovalo to muzstvo tak boli spurs v inej situacii. myslis ze harry, dele, son a dalsi tu budu donekonecna hravat za platy neporovnatelne s konkurenciou?

teraz sa zahram na online futb. manazera... ked bol Eriksenov sen hrat za Real tak bol problem postavit jeho kontrakt tak ze pre niektore kluby by platila vykupna klauzula v nejakej vyske ktora by bola vyhodna pre obe strany? proste uz 1 rok do konca zmluvy je nahovno situacia, tam sa tomu malo zabranit. nebolo lepsie ponuknut ho realu v lete aj za 30-40 mil. jak to ako to vyzera teraz?

ja nehovorim ze Levy neurobil nic dobre, ale hovorim ze posledne 2 roky dojebal vela toho co vybudoval. Eriksen si tu zmluvu zasluzil ovela skor nez minuly rok na jesen, to uz tieklo Thamu co sa tyka jeho predaja do topanok. uvedom si ze berie menej nez napr. lamela, ndombele ma teraz 200 a ani po tych 6 rokoch teraz neponukli eriksenovi to iste? Aurier (!!!!!!!!) berie o 5 tisic tyzdenne menej nez Eriksen, ved to je cista urazka. Proste tieto zmluvy opor mal riesit ovela skor. Eriksen bol na vrchole EPL, bral patinu toho co napr. Ozil v Arsenale a nepindal. Levy toto kurevsky podcenil a darmo ma budes presviedcat ze nie. Vsetci 3, Eriksen, Toby aj Jan mali mat zmluvy poriesene uz pred rokom a pol.

A to nie je vsetko co dojebali. ten predaj Trippiera, to bol proste prekauc jak svina. To iste Rose, ktory bol uz tusim dohodnuty v novom klube a na stadione pripraveny na podpis a Spurs z toho v poslednej minute vycuvali. To vsetko sa na tych vysledkoch podpisalo.

A to v akych srackach su WHU, Everton a pod. ma v tomto smere absolutne nezaujima, to s tym o com sa tu bavime nesuvisi. ManU presral viac penazi nez polovica ligy ale to neznamena ze budem Levyho chvalit za posledne 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že mu měli vylepšit kontrakt dávno souhlasím. Ale to, že se o tom mluví od loňského podzimu, neznamená, že to Levy dřív neřešil. Nijak to totiž nezapadá do toho, jak s předstihem obvykle ty smlouvy řeší. Nevím jestli tady budou Dele, Son a Harry hrát za míň na věky, ale všichni nedávno prodloužili, takže zatím no stress. Řešit to dřív než dva roky před koncem smlouvy? Hm, to jako prodlužovat hráče 3 roky před koncem smlouvy a když se cukne, tak rovnou prodat? No, fakt mám pocit, že si to trochu představuješ, jak toho online manažera. Levy není bezchyb a tady jich určitě pár udělal, ale furt mi dává hromada příkladů za pravdu, že smlouvy hráčů se u nás řeší dostatečně dopředu. Pokud měl třeba možnost ho prodat dva roky zpátky za 70 mega, tak je dobře že to neudělal.

S Ndombelém máš pravdu, na toho jsem radši zapomněl, to je hrozné WTF, jestli bere třeba víc než Sonny.

Reagovat
janinho

no keby mu predlzili tu zmluvu kludne len o rok (podla zasluh) o 2-3 roky dozadu tak dnes tu ta situacia podla mna nie je. proste aby vsetky tie roky zarabal menej nez Lamela je uplny fail. za tie 2-3 roky usetril Levy par mega na jeho vyplate a teraz prideme o 100 mil. ktore by priniesol klubu keby prestupoval pod zmluvou.

prist o takeho hraca zadarmo je nieco co si nepamatam. 2 sezony dozadu som bol s Levym velmi spokojny, ked sa hufne predlzovali zmluvy. kludne si najdi stare diskusie. hovoril som ze nam tu platovu hierarchiu aj skladbu muzstva ostatne timy mozu zavidiet. ale ked sa riesil cely tim tak trebalo poriadne zaplatit aj Eriksena. Ked mu este aj v tejto situacii neponukli tolko co ma Harry a Ndombele (pokial viem tak 200k GBP tyzdenne) tak to o niecom vypoveda. Eriksen bol spolu s Harrym klucovym strojcom celeho (aj ekonomickeho) uspechu Thamu za tych 5 a pol roka, takze ja tvrdim ze ked Harry dostal zmluvu s 200k tyzdenne tak Eriksen mal vtedy dostat aspon 180 (ak nie tiez 200) a bol by tu klud.

teraz tie posledne 2 roky Levy ako keby zaspal. A ten predaj Trippiera do toho presne zapada, uplne nekoncepcny predaj hraca za par supov bez nahrady. Ak teraz vsetci 3 (Eriksen, Toby aj Jan) odidu zadarmo tak ta obrana bude v dezolatnom stave. Aurier na to nikdy nemal, Rose uz na to nema, ostane tam len Sanches, Dier (traged), Foyth, KWP a Davies. Plus Sessegnon, uvidime kam s nim budu ratat. ta obrana proste bude potrebovat obrovsku investiciu a od Levyho sa jej asi Zoze nedocka. nemoze cakat ze teraz dosatne Koulibalyho a ak ano tak to bude riadny kopanec do riti pre Poccheho. treba brat v uvahu ze aj lo celso este bude klub stat 60 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že podpise v januári? V lete pôjde zadarmo, dostane pár 20-30 miliónov signing bonus a bude sa smiať na 8 miliónov ročne, ktoré aj tak dostane od nového klubu. Pre spurs obrovská strata peňazí, ktorú mohli mat z predaja hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud mu jde předně o peníze, tak samozřejmě nechá kontrakt doběhnout. Pokud si nechce v 27 na rok zastavit skvělou kariéru, tak by měl odejít v lednu. Navíc, skvělý plat i signing bonus může klidně dostat rovnou viz Pogbův přestup do United. I pro kupující tým to může mít smysl, pokud bude chtít oživit sezónu. Real má po letech šanci na titul, nějakých 40-50mega by do toho investovat mohli.

Stráta to samozřejmě je, ale tak co měl jakože Levy udělat jinak? Měl si na skysports o poločasech zaplatit 5 minutový blok a nabízet tam Eriksena jak Horst Fuchs?

Reagovat
janinho

ty si myslis ze teraz v zime by za neho dal Real 40-50 mil.? ale no tak. videl si ho teraz na jesen vobec hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl. A co? Viděl jsem taky hrát zbytek našeho týmu. Jeden jeseň nevymaže 5 luxusních sezon. A jako klidně ať nedávaj, ale nemyslím si, že by ho Levy prodal třeba za 20, to už bych řekl, že ješitnost zvítězí nad zdravým rozumem.

Reagovat
mul

V prípade predaja otočiť peniaze za LB a RB (Sessa asi Jose skôr dá na krídlo)

Reagovat
smazaný uživatel

To ať táhne do piče, už skoro rok si úspěšně posírá svou image u fanoušků těma naprosto otřesnýma výkonama, s tímhle by měl problémy se prosadit i ve skotské lize. V poslední době už to je fakt až tragédie, někde na úrovni Ricarda Rochy a ještě kombinovaný s demencí Hosssama Ghalyho. Takovej hráč není hoden nosit dres Tottenhamu Hotspur. Pokud se okamžitě nevzpamatuje a nezačne jezdit po prdeli jak nafetovanej, tak chuj s ním, mnohem radši budu vzpomínat třeba na VdV.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo. To jsi na něj teda extra tvrdý. Jako já vím že hraje ultimátní hovno, ale furt nás 5let solidně tahal. Mě by fakt zajímalo, jak je na tom psychicky. Taky to nemusí být jenom tou situací, on měl těch hluchých období, kdy hral 3 měsíce jak na heroinu několik.

Poslední 3-4 sezony to byl asi muj nejoblibenejsi hrac v tymu. Kdyz pisu, ze ma jit na tribunu, tak to nepisu z nenavisti. Jenom je na hristi k nicemu a nema smysl do nej dal investovat, pokud dost pravdepodobneodejde zadarmo. Kor ve chvili, kdy ty alternativy mame a to vic nez slusne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ttopi

Co mají všichni s tím de Geou? I ten Čech má od roku 2010 větší úspěchy. United lobby

Reagovat
vodka

Reagovat
ttopi

UTD fan

Reagovat
martin.b

Máš krátkou paměť

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

golmany v tymech roku od roku 2010:

2010 - Hart

2011 - van der Saar

2012 - Hart

2013 - DDG

2014 - Cech

2015 - DDG

2016 - DDG

2017 - DDG

2018 - DDG

2019 - Ederson

jop, mas zcela jiste pravdu, je to United lobby.

Reagovat
Busby babes

golmani.

Reagovat
ttopi

OK. Byl v týmech roku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

petkrat z deseti pripadu. Ale jo, jinak nic moc.

Reagovat
ttopi

Vždyť píšu OK. Nějak jsem ho podcenil. Asi se chudák v mých myšlenkách svezl s tou bídou, kterou Manchester poslední dobou předvádí

Reagovat
Busby babes

aha, to nebylo ironicky. ok. sorry.

Reagovat
Hokaido

Imo DDG a Kompany jsou jediní dva, o kterých se nedá ani pochybovat.

Reagovat
Busby babes

me tam prijde velkej bias k soucasnym hracum. ale jinak proc ne...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jenom u van Dijka, ne?

Reagovat
Busby babes

Sterling a Kane mozna taky? Pak Bale bych tam asi nedal, Ivanovic asi ok...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ty myslíš celkově, to pak jo. Ale Carra s Nevillem mají dobré picky z celé dekády

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk tam fakt nemá co dělat

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Jasnej Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, ten tam je. Tak teď babo raď, ale Terry snad ne.

Reagovat
Hokaido

Kdo jiný? Max vážně ten VvD, jinak asi nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale tak chápeš, že já souhlasit nemůžu. Huth.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

"How do we wonder how he failed at Valencia when he's got Eden Hazard in midfield?" joked Carragher

Reagovat
pa3ce

to ich podpichovanie je top

Reagovat
r.mrazik

to vyuziti virtualni reality ve studiu zacina byt docela dobry

https://www.youtube.com/watch?v=yfyQN3WiFBM

Reagovat
r.mrazik

Manchester United má byť blízko podpisu novej sponzorskej zmluvy so spoločnosťou Haier, ktorá by mala klubu zabezpečiť ročný príjem 70 miliónov libier.

Reagovat
iamek

Místo Chevroletu ne?

Reagovat
r.mrazik

jj,misto chevroletu

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál k bílýmu a červenýmu / černýmu logu

Reagovat
r.mrazik

tojo,konecne nejaka dobra zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Teď teda čtu, že bychom tam měli mít logo jedný z dceřinek. Pokud to bude modrý logo Candy tak končim.

Reagovat
r.mrazik

hh

Reagovat
Swarley

Kolik bylo od Chevroletu?

Reagovat
r.mrazik

450 za 7 let

Reagovat
r.mrazik

mirror pise o 400 megach za 7 let

Reagovat
r.mrazik

*ze byl ten deal s chevroletem

Reagovat
Swarley

ok no, to už by bylo trošku lepší

Reagovat
Swarley

tak to nic moc zvýšení

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je druhá největší smlouva Man City s 45 mil/rok. Na to v jakých jsme sračkách...

Reagovat
Swarley

hm, tak asi dobrý

Reagovat
Busby babes

vis jak, nepodepisem nikoho...

Reagovat
Swarley

jako jsem zvědavý, co vymyslíme...ale mám takový blbý pocit, že přestupák začne odchodem Pogby...

Reagovat
smazaný uživatel

Si nakonec myslim, že o odchodu Pogby rozhodne, kam půjde Eriksen. Pokud do RM, tak by mě fakt překvapilo, kdyyb šel Pogba do PSG.

Reagovat
Swarley

jako tam fakt čekám ten Real, Eriksen je na Peréze moc malé jméno, ten půjde po Pogbovi a navíc faktor Zidane bude hrát velkou roli...

uvidíme, jestli nám ho Real vezme, tak snad nám zůstane ten Eriksen...

Reagovat
Busby babes

Perez Pogbu prave nechce. Toho chce Zidane. A je otazka, jak dlouho bude Zidane o necem v Realu rozhodovat...

Reagovat
Swarley

Do PSG je ho škoda, to by me nasral...

Reagovat
Busby babes

pulka lidi ti tu napise, ze to je posileni. Ale jestli chce jit, co s nim. Jen mam strach, ze si ho nikdo nebude moct dovolit no...

Reagovat
Swarley

Jako jestli chce jít, tak samozřejmě není co řešit...škoda, ze jsme nezvládli k němu dotáhnout víc schopných hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 týdnů přijde 100% Ndidi a Fernandes. #SázejZaBarák

Reagovat
Swarley

Ndidi? Takový typ hráče nám chybí už mnoho let a přijde zrovna ted? Nevěřím

Reagovat
Hokaido

Jestli k vám přijde Ndidi tedka v lednu, tak přeběhnu nahý kanál La Manche.

Reagovat
smazaný uživatel

S pišťalou mezi stehnama?

Reagovat
smazaný uživatel

to mi neco a nekoho pripomina

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes ted podepsal novej kontrakt ne? I když jsem teda četl, že by neměl prodlužovat dobu platnosti, ale zvednout výkupku na 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepříjde ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Leicestru jsme posledně docela pomohli, třeba by jim bez Ndidiho bylo taky líp

Reagovat
kiwwi

I wish we were haier in the league

Reagovat
Ondiis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele