13. kolo
23.11.2019 13:30 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Mourinho začal vítězně, i když West Ham mocně dotahoval

Na jednoznačnou záležitost vypadal první zápas Josého Mourinha na lavičce Tottenhamu proti West Hamu. Jeho tým vedl po padesáti minutách zásluhou Sona, Lucase a Kanea o tři branky, jenže soupeř góly Antonia a Ogbonny utkání výrazně zdramatizoval. Srovnat však už nedokázal.

První příležitost Spurs přišla už v páté minutě, kdy Alli vysunul Kanea a ten zakončil přesně. Jenže vinou ofsajdového postavení branka platit nemohla. Hosté se tak dočkali až v šestatřicáté minutě. Alli poslal bravurní pas na Heung-Min Sona, který umotal obránce a i díky nepřesvědčivému zákroku gólmana rozvlnil síť.

Vedení brzy nabylo dvojnásobné hodnoty. Opět na tom měla podíl kombinace Alliho se Sonem, přičemž korejský šikula doběhl s míčem až k vápnu a přízemním pasem směroval míč do malého vápna. Tam si nabíhal Lucas Moura a ve skluzu do poloodkryté klece zakončil.

Do třetice se Kohouti prosadili krátce po návratu ze šaten. Na pravé straně dostal mnoho času Aurier, jenž poslal nadýchaný balón na nabíhajícího Harryho Kanea. Anglický ostrostřelec potvrdil instinkt zabijáka a hlavou dostal míč za gólmanova záda.

Jenže Hammers se jen tak nevzdali. Nedůslednost v obraně Tottenhamu vedla ke dvěma po sobě jdoucím centrům, následná zblokována střela se odrazila za vápno k Nobleovi, jenž přistrčil míč Michailu Antoniovi, jenž v pádu poslal míč nechytatelně na vzdálenější tyč.

Zrovna začínalo nastavení, když po rohovém kopu číhal na zadní tyči Rice a jednoduše dostal míč do sítě. Ovšem i s přispěním videa došel rozhodčí k závěru, že šlo o postavení mimo hru. Kontaktního gólu se Kladiváři přeci jen dočkali, na Snodgrassův roh si naběhl Angelo Ogbonna, jehož levačka zapadla přesně do sítě.

Na srovnání už se West Ham nezmohl a zůstává tak jen dvě místa nad sestupovými příčkami, zato Tottenham se alespoň na chvíli vyšvihl na šesté místo. 

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
OnlyWHU

Za sebe mám jediný přání: jezděte po zadku celých 90 minut a výsledek se dostaví! COYI !!!

Reagovat
duloig

Asi tak nejak !! COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Netrúfam si ani tipnúť zostavu.

Snáď aspoň čisté konto, to by ma potešilo konečne.

Reagovat
vanGomm

Tiip 2.

Reagovat
OnlyWHU

"......Dobrou zprávou pro ně je, že domácí tým nevyhrál již šest vzájemných zápasů v řadě.….". Co je tohle za blbost, mistře Vejdělku?

Reagovat
PePiG7

Myslel, ze pokud spolu hrali tito dva souperi, v poslednich 6 duelech nevyhral ani jednou ten domácí celek.

Reagovat
OnlyWHU

Díky. Dvojsmysl. Pan Vejdělek asi zapomněl, že s ním nesedím v hospodě a nemůže k tomu dát vysvětlující komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlenie pre koho? idiotov co nevedia napocitat do desat?!

Reagovat
FC Parma

0:2

Reagovat
OnlyWHU

Omluva. Vypnul jsem to za stavu 0:3. Poprvé po asi 10 letech. Jdu se projít kolem hospod, kde mě nikdo nezná.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no vidis o jak dramaticky konec si prisel

Reagovat
OnlyWHU

Drama se bohužel nekonalo. Budeme to muset dohnat jinde. Třeba s vámi. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele