13. kolo
23.11.2019 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Watford jasně podlehl Burnley

Watfordu se nepodařilo navázat na výhru ze hřiště Norwiche, když ve vlastním stánku podlehl Burnley jednoznačně 0:3. Domácí přitom paradoxně byli minimálně v první půli lepším celkem, jenže se jim nepodařilo proměnit žádnou ze svých šancí, naopak za své chyby v defenzivě v druhé půli krutě zaplatili.

První velkou šanci měl na kopačce Deulofeu, který využil podklouznutí Tarkowskiho a z hranice vápna donutil ke kvalitnímu zákroku brankáře Popa. Stoper hostujícího celku neprožíval dobrý poločas, o chvíli později byl nucen opět Deulofeua takticky těsně před vápnem faulovat a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. K přímému kopu se postavil sám postižený a parádní ranou opět protáhl hostujícího brankáře.

V druhém poločase to ovšem byli hosté, kteří přebrali otěže zápasu do svých rukou. Nejprve stoper Mee ve výhodné pozici nehlavičkoval přesně, jen o chviličku později však poprvé udeřilo. Přetažený rohový kop vrátil před branku Tarkowski, kde jej v krkolomné pozici doklepl do sítě Wood.


Deset minut před koncem pak dostal hostující celek šanci navýšit své vedení - ve vápně byl totiž jasně podražen Barnes, a ačkoliv zůstala píšťalka sudího nejprve němá, po poradě s videorozhodčím svůj verdikt přehodnotil a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil právě Barnes a s obrovskou porcí štěstí skóroval - jeho pokus totiž Foster vystihl a vytlačil na tyč, od které se ovšem k jeho smůle míč odrazil za čáru.

Definitivní podobu výsledku nakonec dal Tarkowski, ke kterému propadl přetažený centr z přímého kopu a z hranice malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele