13. kolo
24.11.2019 17:30 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

Manchester United pouze remizoval s Sheffieldem United

Další ztrátu zaznamenal Manchester United, který pouze remizoval na půdě Sheffieldu United. Red Devils přitom otočili nepříznivě se vyvíjející stav a sahali po třech bodech, ovšem v závěrečných minutách soupeř vyrovnal na konečných 3:3. Blades zůstávají v tabulce o bod před svým soupeřem...

Tomu, že by se zápas měl dramaticky rozhodovat až v posledních minutách, dlouho nic nenasvědčovalo. Domácí byli lepším týmem a od prvních minut si šli za vítězstvím. Ze strany Red Devils to bylo opět po většinu zápasu velice slabé. Bylo zázrakem, že o poločase prohrávali jen o jednu branku. David De Gea čaroval a v rozmezí několika sekund vytáhl fantastickými zákroky dvě jisté branky. Po třetí už byl bezmocný, když sice vyrazil prvotní střelu, na dorážku Flecka ale už nestačil.

Na začátku druhé půle žádné výrazné zlepšení nepřišlo. "Rudí ďáblové" byli po taktické stránce neucelení, dělali individuální chyby, které často pramenily z naivity a laxnosti a Sheffield United je znovu potrestal. Střelec první branky Fleck našel Mousseta a ten se nemýlil. V 52. minutě to bylo 2-0 a domácí jasně kráčeli za vítězstvím.

Jenže United se i k překvapení všech dokázali vrátit do hry. Solskjaer vkládá velkou důvěru do mladíků a ti se mu dnes odvděčili. Comeback odstartoval teenager Williams, který z voleje snížil. A o chvíli později střídající Greenwood, který byl na hřišti jen pár sekund, srovnal po Rashfordově nadýchaném centru skóre. A když o chvíli později vstřelil branku na 3:2 Rashford, vypadalo to, že United i přes zoufalý výkon budou odjíždět domů s výhrou.

Proti byl ale McBurnie. V samotném závěru základní hrací doby si v situaci, kterou posléze přezkoumával VAR, sklepl míč v pokutovém území ramenem a poslal jej za De Geova záda. Nutno podotknout, že bod pro Sheffield byl zasloužený, jelikož Blades byli po většinu zápasu lepší.

Manchester United tak pokračuje v nepříznivých výsledcích a křeslo pod Solskjaerem se znovu mohutně otřáslo.

Autor: Adam Krajíček

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je vystridame na 5.miste aspon 1:3. Rashford a James nas potahaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenujte sheffield united-netroufnu si na vysledek ale minimalne oberou reds o bod!

Reagovat
sunakashi

Zaprvé Manchesteru United se neříká Reds. To je Liverpool. My jsme Red devils. A zadruhé- jak chceš někoho ve fotbale obrat o bod? Když už tak o dva nebo o tři...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu : Red a Reds jsem si uvědomil až po vložení a s tím bodem jsem měl na mysli že zústane doma. (Zkrátka je to na houby napsané)

Reagovat
Jandak

Bohužel myslim si ze tam dneska rupneme 2:1/1:0

Reagovat
Cechino

YEES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele