13. kolo
23.11.2019 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Everton překvapivě podlehl poslednímu Norwichi

Everton vůbec nezvládl svou roli favorita a v domácím klání překvapivě nestačil na doposud poslední Norwich City. Manažer Silva je tak pod již skutečně obrovský tlakem a obecně se očekává, že na lavičce Evertonu nepřežije další týdny, které navíc při pohledu na rozlosování budou pro jeho svěřence nesmírně těžké. Naopak Norwich vyhrál poprvé od září a v tabulce poskočil na 18. místo.

První možnost měl na kopačce hostující Hernandez, jeho projekitl ovšem brankář Pickford v pohodě kryl. Na druhé straně se objevil v podobné pozici útočník Tosun, ten však branku zcela minul. Těsně před poločasovým hvizdem se do úniku dostal aktivní Hernandez, jeho přízemní střelu však bravurním zákrokem zlikvidoval brankář domácích. Před poločasovou pauzou ještě zahrozil záložník Cantwell, jeho střela však mířila těsně nad.

V druhém poločase se však hostující hráči dočkali zasloužené odměny. Výbornou práci odvázal útočník Pukki, který na sebe navázal dva obránce a následně parádní přihrávkou vyzval ke skórování Cantwella, který nabídnutou šancí tentokráte nepohrdl. Následně se konečně probrali také domácí - přízemní centr Colemana ovšem do brány nedokázal dotlačit Calvert-Lewin a střelu Sigurdssona z hranice pokutového území zase dokázal zkrotit brankář Krul.

A tak přišla rána na druhé straně - Sigurdsson při defenzivním zákroku poněkud nešťastně nabídl míč osamocenému Srbenymu, který sám před Pickfordem nezaváhal a vystřelil svému celku veledůležité tři body. Naopak domácí fotbalisty vyprovázel ze hřiště hlasitý pískot.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele