Premier League - souhrn 11. kola

03.11.2018, 15:32, aktualizováno 05.11.2018, 22:54
Komentáře a souhrny
Man City nadělil Southamptonu půltucet a pojistil si vedoucí pozici. Na druhé místo se posunula Chelsea, která zvládla derby s Crystal Palace. Manchester United si zásluhou pozdní trefy Marcuse Rashforda zajistil vítězství v Bournemouthu a bodově se na svého protivníka dotáhl. Premiérové tři body slaví Newcastle, ve šlágru mezi Arsenalem a Liverpoolem se zrodila remíza...

Huddersfield Town - Fulham FC 1:0

05.11.2018 21:00

Góly: 29. Timothy Fosu-Mensah (vl.)

Jedenácté kolo anglické Premier League přineslo radost z prvního vítězství sezony nejen fotbalistům Newcastlu, ale také Huddersfieldu. Terriers si v pondělní dohrávce poradili s Fulhamem a odpoutali se ze dna tabulky, kam naopak odsunuli svého londýnského soupeře. Smolařem utkání se stal Timothy Fosu-Mensah, jehož vlastenec stanovil konečnou podobu skóre 1:0.

Chtělo by se říci, že jinak než přímou pomocí protivníka by snad Huddersfield doma ani neskóroval. Tým Davida Wagnera totiž naposledy potěšil domácí příznivce vstřeleným gólem v polovině dubna a od té doby se na John Smith’s Stadium střelecky trápil. Kouč Huddersfieldu se tak dočkal až nyní zrovna na své jubilejní třetí výročí působení v klubu s bohatou historií. To jeho protějšek Slaviša Jokanović naopak udělal další krůček k ukončení vlastního angažmá, neboť po rozmařilém létě a stomilionové investici do nových posil se Cottagers hrubě nedaří a propadají se na samé dno tabulky. Huddersfield zůstává rovněž v pásmu sestupu, avšak pouze o skóre za sedmnáctým Newcastlem.

První velká událost, která mrznoucí diváky na stadionu zvedla ze sedaček, byla pumelice Philipa Billinga, jež po čtvrthodině hry skončila na břevně Ricovy brány. Domácí i následně vytrvali v územní převaze a zanedlouho se skutečně dočkali. Pritchardova rána si ještě na španělského brankáře nepřišla, avšak chvíli nato Schindlerova hlavička po Loweově centru trefila hostujícího Fosu-Mensaha tak akorát, aby míč zapadl přesně ke vzdálenější tyči. Domácí publikum tak mohlo poprvé po předlouhých 659 minutách křičet gólovou radostí.

Krátce po změně stran se Terriers mocně dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku Sessegnona, ovšem nepříznivé stanovisko sudího Taylora je nakonec o body nepřipravilo. Fulham totiž jen potvrdil matnou formu z posledních týdnů, připsal si pouze jeden přesný střelecký pokus za celý zápas a odjíždí z Huddersfieldu s nepořízenou. Aby toho pro Cottagers nebylo málo, v příštím kole je čeká obávaná návštěva liverpoolské Anfield Road, zatímco Wagnerova družina s vytouženou výhrou na kontě opět doma přivítá West Ham.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 3:1

04.11.2018 17:00

Góly: 32. Álvaro Morata, 65. Álvaro Morata, 70. Pedro - 53. Andros Townsend

Španělské trio v modrých barvách udrželo neporazitelnost Chelsea. Proti Crystal Palace se dvakrát trefil Morata a jednou Pedro.

Podle očekávaného scénáře byl dominantnějším týmem prvních minut výběr Maurzia Sarriho. I přes typické, většinové držení míče si, ale Blues nedokázali vytvořit v první čtvrthodince utkání vytvořit zajímavou šanci. Naopak mohli být potrestání z rychlého protiútoku, ale Van Aanholt nedokázal svůj sprint po levé straně zakončit přesnou přihrávkou.

Ve 20. minutě pak přišla první střela zápasu. Zaha z okraje vápna našel Meyera, ten ale ze slibné pozice napálil míč několik metrů nad Kepu Arrizabalagu. Německý záložník byl v centru dění i o minutku později, ale na poslední chvíli stihl zablokovat projektil z jeho kopačky stoper Luiz.

Domácí si zahrávali s ohněm, další nebezpečně vypadající protiútok Zahy dokázal výbornou poziční prací zlikvidovat opět Luiz. Chelsea se držela postupného protiútoku a po půlhodině hry z něj vytěžila branku. Pedrovu první přihrávku na Moratu ještě stačili obránci Palace odklidit. Bohužel pro ně tak nešťastně, že ke spolupráci španělských hráčů mohlo dojít znovu. Druhý jmenovaný pohotovým zakončením otevřel skóre utkání.

Hra se otevřela a modří byli nebezpečnější a nebezpečnější. Willianovi se podařilo vsítit z dorážky druhou branku. Ta ale nemohla být uznána pro údajné ofsajdové postavení Brazilce. Z opakovaného záběru pak bylo možné vidět, že Willian zřejmě přece jen byl o pár centimetrů před Tomkinsovou pravou nohou, a tak měla branka platit. Na obranu rozhodčího je třeba podotknout, že se jednalo o opravdu velice těžko posouditelnou situaci. Do konce poločasu se ještě několik slibně vypadajících situací urodilo, ale k přímému ohrožení Hennesseyho branky nedošlo.

Běžela osmá minuta druhé půlky a Crystal Palace srovnal na 1:1. McArthur jemnou přihrávkou za obranu vybídl Townsenda a ten se nemýlil. O pár minutek později si centr do pokutového území našel Morata a Hennessey musel pohotově na zem. Vzrušení na stadionu trvalo ale jen několik sekund, jelikož byl pískán útočníkův ofsajd.

V 63. Minutě zafungovala brazilská souhra a po Willianově nadýchaném centru z přímého kopu hlavičkoval Luiz. Hennessey byl znovu tam, kde měl být. Bezprostředně po této příležitosti sáhl domácí trenér po dvojitém střídání. Na hřiště poslal Hazarda s Kovačičem. Oba hráči se ani nestihli ohřát na hřišti a už se mohli radovat z gólu. Druhou branku v utkání vsítil Álvaro Morata. Hazardův přímý kop prolétl přes hlavy všech až ke španělskému hroťákovi a ten jako v prvním případě zareagoval rychle a přesně.

A v 70. minutě už to bylo 3-1. Přízemní centr Marcose Alonsa nalezl Pedra a ten ho uklidil po zemi k tyči. Chelsea pak už s poklidem dokráčela k potřebným třem bodům, které ji posunuly před Liverpool na druhé místo v lize.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 6:1

04.11.2018 16:00

Góly: 6. Wesley Hoedt (vl.), 12. Sergio Agüero, 18. David Silva, 45+2. Raheem Sterling, 67. Raheem Sterling, 90+1. Leroy Sané - 30. Danny Ings (pen.)

Když se Mark Hughes objevil na Etiham Stadium naposledy, jeho Stoke City schytalo od domácího Manchesteru City nemilosrdný výprask 7:2. A ani tentokráte si Hughes jakožto kouč Southamptonu nevedl o nic lépe, neboť gólová propast mezi oběma kluby je při debaklu 6:1 totožná. Galapředstavení Citizens odřídil především Raheem Sterling, jenž dva góly dal a na dalších třech měl velký podíl. Tým Pepa Guardioly tak znovu vévodí Premier League, nyní již s dvoubodovým odstupem.

O výhře domácích nebylo pochyb již po osmnácti minutách hry, neboť v tu chvíli již platilo jednoznačné skóre 3:0. Southamptonskou pohromu odstartoval Wesley Hoedt, jenž si v šesté minutě srazil do vlastní sítě přízemní centr Saného, a vstřelil si tak letos již druhého vlastence. Přesně o dalších šest minut nato po dobré kombinaci Bernarda Silvy se Sterlingem udeřil Sergio Agüero, jenž zblízka doklepl do sítě svůj jubilejní 150. ligový gól v bleděmodrém dresu.

Citizens navíc neúprosně šlapali jako hodinky i nadále a po uplynutí dalších šesti minut skórovali do třetice. Tentokráte se na konci Sterlingova zpola odvráceného centru zjevil David Silva a udeřil parádní ranou z halfvoleje.

K úlevě příznivců Saints se však tímto gólem železná pravidelnost inkasovaných branek zastavila na delší časový úsek, a dokonce se na přelomu půlhodiny hry hostům podařilo nemožné - vstřelit gól do té správné sítě. Po předlouhých 505 minutách ligového fotbalu se totiž prosadil Danny Ings, jenž si nejprve sám na Stonesovi s Edersonem vybojoval výhodu pokutového kopu a následně jej sám proměnil. Přesto měli na závěr první půle poslední slovo Citizens, kteří prostřednictvím nepolapitelného Sterlinga a dobré práce napadajícího Agüera stanovili v druhé minutě nastavení poločasové skóre 4:1.

Po změně stran si oba celky připravily několik šancí na další změnu skóre, ale góly již padaly jen na jedné straně. V 67. minutě se opakovala kombinace u předešlého gólu, když Agüero vybídl k zakončení Sterlinga a ten se s další přízemní ranou nemýlil. Závěrečnou tečku pak v samém nastavení přidal Leroy Sané, jehož na kraji šestnáctky nenašel nikdo jiný než Sterling, a německý křídelník levačkou propálil brankáře McCarthyho pošesté.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 2:3

03.11.2018 20:45

Góly: 68. Rúben Neves (pen.), 79. Raúl Jiménez (pen.) - 27. Erik Lamela, 30. Lucas Moura, 61. Harry Kane

Ani náročný program s plejádou zraněných hráčů s Tottenhamem nezamával natolik, aby londýnský klub ztratil body ve večerním duelu s Wolverhamptonem. Spurs si sice v závěru utkání zahrávali, neboť z velké části prohospodařili luxusní tříbrankový náskok, ovšem nakonec i tak uhájili výsledek 3:2 a posouvají se v tabulce na čtvrté místo před městského rivala z Arsenalu.

Tottenham dlouhodobě platí za bijce nováčků na prvoligové scéně a ve Wolverhamptonu jen rozmnožili úctyhodnou bilanci proti postupujícím týmům do Premier League, která nyní čítá 39 zápasů bez porážky, z toho 36 vítězných. V sobotu nastartovali výhru slepenými góly Erik Lamela a Lucas Moura, jež po změně stran podpořil Harry Kane. Domácí sice díky dvěma pokutovým kopům ještě střetnutí v posledních minutách zdramatizovali, ale víc toho už nestihli a připisují si třetí porážku v řadě za sebou.

Ospalý úvod zápasu ještě více zpomalilo zranění Moussy Dembélého, jenž opustil hřiště Molineux na nosítkách. Po pětadvaceti minutách se ale Spurs osmělili a v rychlém sledu za sebou strhli utkání jasně na svou stranu. Nejprve se o průlom skóre postaral po rychlé kombinaci s Heung-Min Sonem Erik Lamela a pouhé tři minuty nato pokořil Ruie Patrícia v brance soupeře i Lucas Moura. Brazilský driblér těžil na zadní tyči z perfektního pasu Kierana Trippiera a navzdory nevysokému vzrůstu s přehledem uklidil míč hlavou do sítě.

Teprve s dvoubrankovým mankem o sobě dali vědět i domácí, jenže o brzké snížení ještě do přestávky je smolně připravil verdikt sudích. Gólu Raúla Jiméneze totiž dle čárového rozhodčího předcházelo Moutinhovo postavení mimo hru, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:2, byť opakované záběry ukázaly, že zkušený portugalský reprezentant se v ofsajdu nenacházel.

Přestože již měli Wolves po změně stran více ze hry a Hugo Lloris měl co dělat, aby lapil pokusy Jiméneze s Nevesem, jejich favorizovaný soupeř dostal ještě jednu brankovou příležitost a beze zbytku jí využil. Harry Kane nadvakrát procpal míč za Patrícia a připsal si první gól v posledních čtyřech zápasech.

Právě Kaneova trefa se nakonec ukázala být tou vítěznou, neboť Spurs následně polevili v koncentraci a darovali soupeři výhodu hned dvou pokutových kopů. Faulujícím hříšníkem byl v obou případech mladý stoper Julian Foyth, byť v prvním případě byl na vině v prvé řadě bohorovný Trippier, jenž se před vlastní brankou neúspěšně pokoušel nasadit napadajícímu Bonatinimu "jesličky".

Poté, co Rubén Neves nabídnutou příležitostí nepohrdl, následně Foyth srazil v šestnáctce i pronikajícího Jonnyho a také Raúl Jiménez jakožto penaltový exekutor obstál na výbornou. V tu chvíli domácím zbývalo jedenáct minut na dokonání nečekaného zmrtvýchvstání, ovšem s příchodem Davinsona Sáncheze již Spurs žádné další komplikace před vlastní brankou nepřipustili a odváží si tak všechny body za výhru 3:2.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 1:1

03.11.2018 18:30

Góly: 82. Alexandre Lacazette - 61. James Milner

Očekávaný duel Arsenalu s Liverpoolem nakonec oproti předešlým střetnutím bohaté gólové hody nenabídl, ovšem řádná atraktivita mu nescházela ani tak. Zápas plný šancí na obou stranách, hraný takřka neustále ve vysokém tempu, nakonec skončil dělbou bodů a výsledkem 1:1, neboť na Milnerův průlom skóre dokázal osm minut před koncem odpovědět Alexandre Lacazette.

Přestože první půle skončila bez branek, diváci na Emirates Stadium se nenudili ani na chviličku. Arsenal vstoupil do zápasu nebojácně a úvodní čtvrthodinu strávil neúprosným útočením přes levou stranu hřiště, kde Piérre-Emerick Aubameyang dával co proto svému protějškovi Alexanderu-Arnoldovi. Blízko k průlomu skóre měl pak v 16. minutě Henrik Mchitarjan, jenže pod tlakem vyběhnuvšího brankáře Alissona umístil hlavou Aubameyangův centr těsně vedle.

V tu chvíli se zničehonic hra obrátila o 180 stupňů a další desetiminutovka naopak patřila pouze Liverpoolu. Pouhé dvě minuty po Mchitarjanově tutovce se hosté propracovali k první vlastní brankové příležitosti, když se před brankářem Lenem zjevili osamocení Firmino s Maném. Rána prvního jmenovaného však skončila jenom na brankové konstrukci a dorážejícímu Manému zkazil gólovou radost zdvižený praporek čárového rozhodčího, byť opakované záběry potvrdily, že senegalský forvard byl v postavení mimo hru pouze na začátku celé akce a jeho trefa měla platit.

Než liverpoolský tlak ustal, dostal se ještě do vyložené příležitosti pozapomenutý Virgil van Dijk, kterého díky včasnému vyběhnutí vychytal Leno. Pak zase převzal iniciativu Arsenal a trpělivými kombinacemi od vlastní branky i rychlými výpady po jakémkoli zisku míče dělal soupeři ustavičné potíže. Nejprve jen těsně vedle po lahůdkové akci Xhaky s Özilem zakončoval Lacazette a pár minut nato gól francouzského útočníka zneplatnil odmávaný ofsajd. Ani to ale nebylo z první půle všechno, neboť v 45. minutě po Lenově chybném vyběhnutí doskákala Van Dijkova hlavička až do levé tyče.

Také po změně stran měl lepší nástup Arsenal, ovšem Mchitarjanův únik zavčasu zpacifikoval dominantní Van Dijk a Liverpool si na svou šanci trpělivě počkal. Na přelomu hodiny hry si Bernd Leno nezvládl poradit s prudkým centrem Maného, který pouze konečky prstů vyrazil před sebe, a odražený míč připadl Jamesi Milnerovi, jenž přízemní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Arsenal kontroval střelou Torreiry, s níž si ale Alisson poradil.

Ani s klíčovým ziskem vedení Liverpoolští neustávali v ofenzivním snažení a druhý gól měl na hlavě osmnáct minut před koncem nezastavitelný Van Dijk, kdyby jen usměrnil svou střelu po rohovém kopu mimo střed brány a Lenovu připravenou rukavici. S přibývajícími minutami se navíc otevírala okénka pro bleskové kontry, s nimiž si ale především Mohamed Salah nezvládl patřičně poradit.

Arsenalu už v závěrečné desetiminutovce nezbývalo než vrhnout všechny síly dopředu, což demonstrovalo nasazení Alexe Iwobiho na levý kraj obrany. A byl to právě mladý nigerijský reprezentant, kdo perfektní kolmicí našel za defenzivní linií Liverpoolu Alexandra Lacazetta, jenž využil chvilkového zaváhání soupeřovy defenzivy, obtočil se s míčem a přesnou ranou k tyči obstřelil marně se natahujícího Alissona. Oba týmy se ještě v závěru snažily strhnout zápas na svou stranu, avšak nastupující únava hráčů přispěla k tomu, že se již skóre 1:1 nezměnilo. Liverpool tak nadále zůstává v letošní sezoně bez porážky, zatímco Arsenal si připisuje druhou ligovou remízu v řadě.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 3:1

03.11.2018 16:00

Góly: 26. Richarlison, 50. Séamus Coleman, 77. Richarlison - 33. Lewis Dunk

Před vzájemným zápasem Brighton a Everton dělil pouze rozdíl jednoho bodu ve prospěch Evertonu, jednalo se tak o přímý souboj v tabulce. Do zápasu šli s lepší formou hosté, neboť dp Goodison Parku přijížděli se šňůrou tří vítězných zápasů se shodným výsledkem 1:0. Jako vítězové ze zápasu vyšli hráči Evertonu a to hlavně díky svému nejlepšímu střelci Richarlisonovi, který si připsal hned dva zásahy a rozšířil svojí letošní sbírku na 6 ligových gólů a Everton tak Brighton zdolal 3:1.

Vlažný začátek rozčeřil dvěma střelami Gylfi Sigurdsson, který ale pokaždé těsně minul levou tyč a kromě nepřesné hlavičky Zoumy po rohovém kopu to bylo veškeré vzrušení, které diváci mohli v Liverpoolu v prvních minutách zápasu vidět. O pár minut později rozjeli domácí po rohu soupeře rychlý protiútok po levé straně, kde si Bernard vyměnil míč se Sigurdssonem, který vysunul aktivního Richarlisona a ten nekompromisní střelou nad hlavu nedal Ryanovi šanci a Everton se tak ujmul vedení.

Tento stav však nevydržel ani 10 minut a hosté úder vrátili. Naprosto přesný centr po rohu rozehraném na krátko poslal na malé vápno March a Dunk byl z bezprostřední blízkosti nekompromisní a překonal bezmocného Pickforda. Jelikož Lucas Digne svojí šanci zahodil a vyslal svojí střelu z dobré pozice pouze do vyšších řad hlediště, po poločase skóre zůstalo nerozhodné 1:1.

Po změně stran začal aktivně Everton, když jako první zahrozil z dobré pozice Theo Walcott, jeho pokus byl ale ještě nepřesný. To se nedá říct o zakončení evertonského kapitána Seamuse Colemana, který v 50. minutě tvrdou přízemní střelou z hranice vápna překonal brankáře hostů a poslal Everton podruhé v zápase do vedení.

Po druhém gólu Everton hru uklidnil a snažil se kontrolovat průběh utkání, ani jeden z týmů se nedostával do nebezpečných pozic pro ohrožení soupeřovy brány. Až v 77. minutě vystihnul Richarlison pohotově slabou přihrávku Dunka na Duffyho a v samostatném úniku na branku, lehce obešel Ryana a do prázdné branky tak upravil skóre na rozdíl dvou gólů.

Závěru zápasu už jen Jahanbakhsh vyslal technickou střelu, kterou s obtížemi vyrazil Pickford na roh. Když po něm hlavičkou ani Dunk neskóroval bylo rozhodnuto, že vítězná série hostů končí a tři body si ze zápasu po výsledku 3:1 tentokrát odnese domácí Everton.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Watford FC 1:0

03.11.2018 16:00

Góly: 65. Ayoze Pérez

Od začátku sezony čekal Rafael Benítez marně na své jubilejní padesáté vítězství jakožto manažer Newcastlu. Nyní se konečně dočkal. V jedenáctém kole Premier League jeho tým na domácí půdě proti Watfordu vydřel těsnou výhru 1:0 a odlepil se ze dna tabulky na první nesestupové sedmnácté místo. O jediný gól utkání se krátce po hodině hry postaral Ayoze Pérez.

Přestože nyní z Mapgies může konečně padnout deka z výsledkového trápení, sobotní triumf měl vysokou cenu v podobě tří zraněných hráčů. Kapitán Jamal Lascelles, klíčový záložník Jonjo Shelvey i forvard Yoshinuri Muto totiž museli předčasně opustit trávník St. James‘ Parku a jejich stav je do dalších kol přinejmenším nejistý.

Zatímco domácí před svými fanoušky všechny předešlé duely prohráli, Watford s nabytým sebevědomím sedmého týmu ligy vstoupil do zápasu lépe. V první půli Hornets zasypali branku Martina Dúbravky hned třinácti střeleckými pokusy, avšak slovenský gólman přesto takřka nemusel zasahovat. Jako první z hloubi pokutového území zamířil nepřesně Mariappa, pak dobrou práci Holebase zkazil bídným zakončením Deulofeu a španělský útočník následně zahodil i vůbec největší šanci první půle, když se ocitl v samostatném úniku.

Také po změně stran měli lepší nástup do hry hosté, neboť Newcastle se musel vyrovnávat s absencí zmíněného tria hráčů. Kroucený pokus Pereyry však k úlevě Dúbravky i domácího publika skončil pouze na břevně a Craig Cathcart následně z nadějné pozice zamířil hlavou příliš vysoko.

Straky tak i s notnou dávkou štěstí zůstaly ve hře o všechny body, což se jim povedlo beze zbytku zužitkovat. Jednalo se o ukázkovou spolupráci střídajících hráčů - Ki naservíroval ideální přímý kop na hlavu Péreze, který si chladnokrevně připsal první zásah sezony. Když pak v samém závěru podtrhl nemohoucnost Watfordu v zakončení i Stefan Okaka, jenž po vzoru svých parťáků z bezprostřední blízkosti přestřelil, uhájil Newcastle klíčovou první výhru v sezoně a unikl ze sestupového pásma.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 4:2

03.11.2018 16:00

Góly: 10. Marko Arnautović, 68. Felipe Anderson, 84. Felipe Anderson, 90+2. Javier Hernández - 45. Jóhann Gudmundsson, 77. Chris Wood

Kde je ta skálopevná obrana Burnley z loňské sezóny? Ani skvělý Joe Hart nedokáže střežit branku jednoho z nejangličtějších týmů Premier League před takovou smrští, která se na ni zápas co zápas řítí. Ještě víc než čtyři góly mohli dát fotbalisté West Hamu, kteří především zásluhou dua Felipe Anderson - Marko Arnautović doma přestříleli Burnley 4:2.

Žádný gólman nepochytal v letošní sezóně víc střel než Joe Hart a Lukasz Fabianski. A vzájemný zápas obou brankářů nám ukázal proč. Už v desáté minutě se nedávno ještě reprezentační stoper James Tarkowski coby poslední hráč dopustil hrubky, Arnautović mu důrazně míč sebral a samostatný nájezd zakončil střelou přesně k tyči.

Demolice měla pokračovat i v dalších minutách, to si Arnautović narazil s Andersonem, ale tentokrát na přední tyči na Harta nevyzrál. Po půlhodině hry udělali hosté další chybu a Felipe Anderson už už slavil druhý gól v síti Burnley, ale za Harta zaskočil famózním hlavičkovým zákrokem Ben Mee. Burnley pomohl i sudí, který o chvíli později přehlédl penaltový zákrok Defoura na Dianganu.

A pak jako blesk z čistého nebe udeřili svěřenci Seana Dychea. V poslední minutě prvního poločasu vyhrál Matěj Vydra hlavičkový souboj pro Westwooda, ten poslal nádherný pas mezi obránci na Gudmundssona a byl z toho souboj s Fabianskim 1 na 1. Islandský záložník byl úspěšnější a do kabin se šlo překvapivě za nerozhodného stavu.

Ten na výsledkové tabuli vydržel až do minuty číslo 68. Diangana byl ve středu pole ošklivě faulován, stihl předtím ale předat míč Andersonovi, který mezi nohama Harta procedil míč a vrátil West Hamu vedení. Čtvrt hodiny před koncem ovšem proměnil Chris Wood v gól Bradyho centr a zase se začínalo od začátku. Tehdy už se Kladivářům krátil čas.

Klíčový třetí gól mohly tribuny Olympijského stadionu slavit ve čtyřiaosmdesáté minutě, kdy si nezastavitelný Arnautović narazil s Dianganou, a přestože mu pak střelu zblokovala obrana, dorážku Felipeho Andersona tečoval Mee mimo Hartův dosah. 3:2 a zdálo se, že je po všem.

Jenže West Ham nepřestal hazardovat a pět minut před koncem měl namále, když Woodova hlavička olízla břevno. Definitivní klid do duší Hammers přinesla až druhá minuta nastaveného času a střídající Chicharito, jehož zakončení po brejku a sklepnutí Antonia zastavila až síť za Hartem.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Leicester City 0:1

03.11.2018 16:00

Góly: 55. Demarai Gray

Cardiff se stále trápí, tentokrát nedokázal prolomit střelecké trápení proti Leicesteru, který po jediné brance utkání z kopačky Graye ukořistil tři body.

Jak asi neuniklo nikomu sledujícímu fotbalové dění. Minulý víkend se zřítila helikoptéra, ve které zahynul spolu s dalšími čtyřmi pasažéry majitel Leicesteru Vichai Srivaddhanaprabhu. K uctění jeho památky došlo úvodní minutou ticha, fanoušci byli navíc před zápasem vybaveni bílými tričky s nápisy a fotkou uctívající zesnulého, hráčům nechyběly na pažích černé pásky. Jakoby ponurá atmosféra spojená s touto tragédií dolehla na hráče více, než by bylo zdrávo. První třicet minut se nerodily žádné šance. Navíc smůla hostí neměla skončit. Ve 27. minutě totiž přišli o Harryho Maguierea, který byl z důvodu zranění donucen střídat.

Jako první pak hrozili Bluebirds. Kontroverzně pokračovali ve hře, zatímco Demarai Gray se svíjel s bolestnými grimasami na okraji vápna, a po faulu na Harryho Artera vybojovali přímý kop ze zajímavé pozice. Nemohl se k němu postavit nikdo jiný než Victor Camarasa, který ho zahrál náramně a Kasper Schmeichel hájící hostující branku, mohl jen sledovat jak se míč odráží zpátky do hry od břevna.

Leicester se osmělil až v samotném závěru poločasu. Dobrou příležitost zahodil Ndidi, který nedokázal nasměrovat svoji hlavičku po rohovém kopu do branky. Pereirova střela poté skončila jen na boční tyči. Už pomalu začínala třetí nastavená minuta, když přišla obrovská šance Leicesteru. Vardy pálil na odkrytou bránu a v cestě mu stál jen ostřílený stoper Bamba. V případě, že by Bamba zastával pozici brankáře, jednalo by se dost možná o zákrok kola. V tomto případě se ale po ruce stopera Cardiffu měla pískat penalta a Bamba se měl klidit do sprch. Bohužel pro Lišky z Leicesteru sudí Lee Probert přehlédl tento incident a nechal hru pokračovat zahráním rohového kopu. I přes protesty šedých dresů už na svém rozhodnutí nic nezměnil a o minutu později ukončil poločas za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase se nejprve na odvážný útok vydal domácí Murphy. Přetlačil v souboji rychlíků Pereiru a z úhlu se hnal na Schmeichela. Z obtížné pozice ale nedokázal dánskou jedničku překonat.

O tři minuty později propuknul ohňostroj oslav, když se Leicester ujal vedení. Pěknou, pomalu vystavěnou, týmovou akci zakončil po Chillwellově centru Demarai Gray přesnou, přízemní střelou k pravé tyči. Jak moc důležitý gól pro hosty byl, dokázala následná oslava. Nejen, že střelec gólu Gray sundal dres, pod nímž se skrývalo podvlíkací tričko s nápisy uctívajícími památku Vichaie Srivaddhanaprabhu, ale všichni hráči včetně brankáře Kaspera Schmeichela, který přesprintoval celé hřiště, branku oslavovali spolu se svými fanoušky za soupeřovou bránou. Nádherný, emotivní moment.

Hra se co se šancí týče spíše podobala prvním třiceti minutám. Docházelo k různým náznakům, ale do vyložených příležitostí se týmy nedostávaly. Zajímavě vypadala skrumáž ve vápně Leicesteru ze 68. Minutě, kdy se Bamba pokusil o nůžky, míč ale netrefil ideálně. V 70. minutě se na hřiště podíval Danny Simpson. Anglický obránce, jenž patřil do Ranieriho sestavy, která vyhrála pát let zpátky Premier League, se do dnešního dne nedostal v dosavadní sezóně s A týmem na hřiště. Trénoval a hrál pouze s juniorkou, a Claude Puel už v přestupovém období jasně naznačil, že s ním nepočítá. Dnes mu, ale dal čuchnout a Simpson odehrál solidních 30. minut, při kterých poctivě plnil pokyny francouzského kouče.

Jak se utkání chýlilo ke konci a domácím docházel čas na srovnání, začaly se otvírat okénka v jejich obraně, vybízející k náběhům za obranu. A když by se dělala v testu dělala spojovačka mezi hráči a způsoby hry, Jamie Vardy by rozhodně byl prvním, kdo by Vám přišel na mysl. V 88. minutě se takto dostal za stopery Cardiffu a pravděpodobně by i skóroval, jenže Etheridge přečetl hru a vyběhl pár metrů z branky. Díky tomu pak mohl Vardyho pokus zlikvidovat a dát tak ještě šanci svým spoluhráčům na vstřelení branky. Ti už se ale na gól nezmohli a utrpěli sedmou porážku z posledních osmi zápasů.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United 1:2

03.11.2018 13:30

Góly: 11. Callum Wilson - 35. Anthony Martial, 90+2. Marcus Rashford

Se značně lepší formu šli do zápasu Cherries, kteří vyhráli hned 5 z posledních 6 zápasů, na rozdíl od Manchesteru United, který za stejnou dobu uspěl pouze dvakrát. Avšak i přesto nakonec Rudí ďáblové po rozpačitém prvním poločase dokázali v závěru zápasu zásluhou Rashforda zápas zvrátit na svojí stranu a poprvé od 5. kola zvládli ve dvou ligových zápasech po sobě uspět.

Rozdíl ve formě byl vidět na první pohled, domácí si v kombinaci počínali klidně a spíše vyčkávali, než aby se pouštěli do bezhlavého útočení. Jejich protiútoky byly během prvního poločasu téměř vždy nebezpečné.

Proměnit je v gól se jim podařilo hned v 11. minutě zápasu, kdy po přesné Stanislasově přihrávce s přehledem uklidil míč za de Geovi záda nejlepší střelec Bournemouthu Callum Wilson. Potvrdil tak propustnost obrany hostů, kteří v lize udrželi pouze jedno čisté konto. Po vstřeleném gólu se domácí uklidnili a dlouho soupeři nepovolili žádné nebezpečné akce, které by musel Begović hasit.

Až kolem 30. minuty se hostům podařilo na delší době udržet míč na kopačkách. Zlepšení hostujícího týmu se projevilo ihned - kapitán hostů Young vysunul po kraji vápna Alexise, ten vrátil míč před bránu a nejlepší střelec United Martial s klidem zakončil do protipohybu Begoviće - 1:1. Gól hosty viditelně uklidnil a záhy se dostal do další nebezpečné šance Mata, pálil však těsně vedle.

Konec poločasu patřil domácím, nejprve Fraser prověřil pozornost de Gey a po sérii rohů vybojoval Bournemouth nebezpečný přímý kop kousek před velkým vápnem. Stanislas však míč napálil pouze do soupeřovy zdi a jelikož ani z protiútoku United gól nevstřelili, oba týmy šly do kabin za vyrovnaného stavu.

Do druhé půle oba týmy vkročili s odhodláním urvat zápas pro sebe. Jako první se utkání pokusil rozhodnout Brooks, ke kterému dostal míč po rychlém uvolnění na levé straně Fraser. Brooksovu patičku ale de Gea zlikvidoval. Od této chvíle začal Manchester United tlačit. Krátce po střele domácích se dostal po rychlé narážečce s Martialem sám před brankáře domácích Luke Shaw, avšak Begović jeho samostatný nájezd pohotově vykryl.

Po přímém kopu Ashleyho Younga, který trefil tyč, nastal závar před bránou, kdy nejprve Aké vlastním tělem vykryl dorážku a poté Brooks ještě vykopnul míč z brankové čáry. Rudí ďáblové stupňovali svůj tlak, ale domácí držel skvělý Begović a obětavá obrana. Po nepřesných střelách Herrery a Pogby se hra na chvíli uklidnila. Jedinou výjimkou byla rychlá kombinace před bránou hostů, po které se dostal do slibné šance Brooks, který však mířil jen přímo na de Geu.

Téměř na konci zápasu se dostal ke střele i střídající Lingard, ale i jeho střelu kryl Begović. Utkání rozhodnul v 92. minuté taktéž střídající hráč Marcus Rashford. Ve vápně s klidem zpracoval Pogbův centr, který těsně před ním podskočil nejlepší hráč utkání Aké, a pohotově zakončil. Ani proti Manchester United tak domácí nezlepšili svojí statistiku z uktání s velkou 6 a potřetí v ligové sezóně prohráli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1192033:429
2.Chelsea FC1183027:827
3.Liverpool FC1183021:527
4.Tottenham Hotspur1180319:1024
5.Arsenal FC1172225:1423
6.AFC Bournemouth1162320:1420
7.Manchester United1162319:1820
8.Watford FC1161416:1319
9.Everton FC1153319:1518
10.Leicester City1151517:1616
11.Wolverhampton Wanderers1143411:1215
12.Brighton & Hove Albion1142512:1614
13.West Ham United1132613:1711
14.Crystal Palace112278:168
15.Burnley FC1122712:258
16.Southampton FC111467:207
17.Newcastle United111377:146
18.Huddersfield Town111375:216
19.Cardiff City111289:245
20.Fulham FC1112811:295

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (848)

Přidat komentář
C-M@ster
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
C-M@ster

Dík, na tohle jsem čekal.

Reagovat
nani92

tak už len 6 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polcas bol kvalitny vykon, vela sanci, Pogba dostal volnejsiu rolu, ktoru musi mat stale a podporovat ofenzivu, samozrejme, bez stoperov sa hrat neda, nie je normalne aby kazdy i naznak utoku smrdel golom, to je zufale, s takym niecim nemozme nic uhrat s lepsimi supermi.

Reagovat
Busby babes

Pogba mel tu volnejsi roli porad, jenze prvni puli Matic a Fred nedokazali poradne branit a ziskavat balony pro Pogbu. Hlavne teda Matic. v druhe puli to bylo lepsi a bylo to znat.

Reagovat
kiwwi

prvych 30 minut strach a hroza - tam sme mali stastie ze sme nedostali 2-3 goly, ale potom sme to uz ovladali a vytvarali si vela dobrych sanci...v podstate zasluzena vyhra, ale musime zacat hrat 90 minut namiesto 45-60 minut

a samozrejme zacat premienat tutovky (Shaw, Rashford!!! a Lingard)

Reagovat
smazaný uživatel

To je forma! Smrdí to 21. titulem!

Reagovat
Busby babes

prvni polocas bida, smerem dozadu pruchodak, smerem dopredu nikdo nechtel balon. Druhej polocas lepsi. a to vyrazne. Matic a Smalling se zvedli a bylo to znat. Shaw, Rash a Lingard meli dat goly. Stejne tak i na druhe strane zase par oken... ale rozhodne druha pule lepsi a ve vysledku bych rekl, ze zaslouzena vyhra. 3 body jsme nutne potrebovali.

Kazdopadne nase problemy zustavaji, zase jen jeden slusnej polocas, to je velkej problem.

Alexis slusnej zapas, jeho nabehy byly dobre, neco, co posledni dobou Lukaku vubec nedelal. Leva strana vyborna, prava spatna. Prichod Rashe to zlepsil. Herrera taky velmi dobrej vykon.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Herrera by mal hravat zaklad ci uz namiesto Matica alebo Freda

Reagovat
Busby babes

po dnesku klidne. Problem u nas je nekonzistence od pulky kadru. Jeden zapas super, naskoci v pristim a zahrajou naprosto priserne.

Fred aspon vyhral nekolik souboju: Fred won 5/5 tackles vs. Bournemouth, no other player has won more than 2 so far.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Busby babes

jo a Mike bych fakt uz poslal do pice. Uz me to nebavi, jak zahraje par slusnych zapasu, zacne se doufat a pak zas predvede tohle... dneska klika, ze nas to nestalo body, ale spolehat se na nej proste neda. Neni mu 20 aby si mohl dovolit takove vykony. Zadnej jinej velkoklub nema tak spatneho prvniho stopera. Kdyby byl treti stoper, kterej naskoci, kdyz se nekdo zrani, prosim... V zime bych fakt dal Tottaci co si rekne za Alderveirelda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Po 30ti minutách jsem si říkal, že budeme rádi za bod, nakonec 10 minut před koncem jsem pomalu začal litovat nad ztracenými dvěma body. Super vítězství, víceméně se to začalo obracet v momentě, kdy Pogba udělal 70ti metrový sprint aby zabránil nebezpečné situaci. Možná konečně začal být tím, který dokáže vybičovat zbytek hráčů.

Jinak Fred je hrozný průser, ten hráč je neviditelný a když už je u míče, tak pořádně nic nepředvede. Kromě jedné přihrávky dneska nic.

Reagovat
kiwwi

podla mna Fred nehra zle...mozno neni na jednej vlne s ostatnymi hracmi, ale ta jeho mentalita ziskat loptu, otocit sa smerom na superovu branu a co najrychlejsie ju tam vyviest/prihrat je podla mna to co v strede potrebujeme

Reagovat
Manchestersky Krocan

presne je na ňom vidieť strašná nervozita, na tom keď popracuje, tak bude top, všetko sa snaží hrať dopredu

Reagovat
Swarley

ale dobře nehraje, těch nepřesnosti je moc

Reagovat
Busby babes

potrebuje cas, to je jasne. Premier league je o level jinde nez Ukrajinska. Navic toho zatim moc neodehral. rozhodne bych s hodnocenim jeste pockal.

Reagovat
smazaný uživatel

musí se zaklimatizovat, ale je fajn

Reagovat
TheTopFootbaler

Viděl jsem ho jen párkrát, ale nepůsobil na mě špatným dojmem, má obrovskou chuť hrát dopředu a pomoct týmu co nejvíc. Zatím řeší spoustu situací hodně zbrkle, ale věřím, že se urovná a bude fajn.

Reagovat
Busby babes

tenhle tym je zvlastni. ale fakt mu letos verim v tom, ze tam ten gol v 93. minute nejak dotlaci. Aspon nejaka pozitivni zmena pro me. Pod LVG nebo i loni jsi proste vedel, ze ten gol uz nedame. letos je to jine.

Na druhou stranu i vis, ze v 96. dostanem.

Reagovat
iamek

A hlavně já myslel, že to ti hráči bojkutují, ale nebojkotují. Jim to prostě jen nejde

Reagovat
Busby babes

oni jsou proste jen spatni. to je ale uleva.

Reagovat
Cechino

Přes všechen hate na něho je Mou motivátor

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
fenixLFC

odpad

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Ved pises to iste ci vasich hracov mozte kritizovat iba vy?

Reagovat
Busby babes

nepisu to same.

Reagovat
icka

Vazne na tohle das tohle? Vsak to je komediant

Reagovat
iamek

máš v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi kontakt nez na Salaha od Ramose

Reagovat
Busby babes

pitomec. ale to z nej vytlucem.

Reagovat
Lacko_Boh

au

Reagovat
Azazelo RD

#SahaniSeNema

Reagovat
smazaný uživatel

a ten jeho drive sa mi tiež strašne páči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Lacko_Boh

debussy :) (y)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Mourinho: “I can’t understand, my assistants doing the warm up were saying it’s the best warm up of the season. This week was a good week of work. I can’t believe how bad we started.”

Mourinho: At half time I thought I was the luckiest manager in the Premier League to be 1-1 when it could’ve been 5 or 6-2

Mourinho on BT: “Defensively awful. Absolutely awful. And I look at the whole of my team when I say that, not just my defenders.”

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba in all competitions this season for Man United

14 apps

5 goals

5 assists

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

on bude v útočnějším systému naprosto boží

Reagovat
icka

lidi co ho hejtujou budou jeste cumet

Reagovat
smazaný uživatel

nelson dalsi gol...kua on sa nam vrati rovno do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson has apparently just scored a golazo and become the third youngest player to score 5 goals in the Bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aj ked je mozne ze chcel centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

League goals and assists from English forwards this season:

Callum Wilson - 10

Raheem Sterling - 7

Harry Kane - 6

Marcus Rashford - 3

Danny Welbeck - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky sú späť, ten káder je kvalitný, nie, že nie, len tréner je nahovno... Ešte môžu byť nebezpeční, takéto výhry im dodajú sebavedomie.

Reagovat
Lacko_Boh

"Mrdky sú späť"...fú, šak ako rivalita je jedna vec ale držme aspon trošku úroveň prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa neposer, moralisto .

Reagovat
Busby babes

naopak. takhle je to spravny.

Reagovat
Lacko_Boh

"vajčáci su späť"...koťuhy, nezbedníci, loptoši, kujóni...

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Swarley

Olo a úroveň

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

ako som uz hovoril, zaluzili by si menej bodov za tu ich srajdu, takto budu este nebezpecny...

Reagovat
TheTopFootbaler

Však Liverpool remizoval, jaké "takéto výhry"?

Reagovat
Pasha

Oľo, aj ty si späť

Reagovat
smazaný uživatel

Už viac ako mesiac.

Reagovat
Pinturicchio

Until we score.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nieje mozne,tieto zidovske kur*y to budu furt otacat?

Reagovat
tnt03

Reagovat
Busby babes

a hele, antisemita...

Reagovat
smazaný uživatel

vobec,len asi nepoznas historiu svojho klubu

Reagovat
elChe
Reagovat
Busby babes

znam ji dobre, nebal bych se toho, ze i lip nez ty.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jak jsem vzdycky na Pogbu nadaval, tak od zapasu s Chelsea se mi opravdu libi. Konecne mi prijde, ze opravdu bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City si jako dlouhodobou náhradu za Brazilce Fernandinha vyhlédl záložníka Lyonu Tanguy Ndombélého. Referuje o tom Daily Telegraph.

Belasé #mrdky2.0 vykúpia všetko, čo má dve nohy a vie kopnúť do lopty na čele s nechutným Pepom a ešte slizkejším Infantinom, gratulujem, už treba vytovriť len Superligu kokotov.

Reagovat
fenixLFC

Solidne nezvladas viem ze to je konkurencia ale oni nesmu nakupovat a u nas je to v pohode?

Reagovat
smazaný uživatel

Porušujeme FFP? Nakúpili sme štyroch stopérov a troch krajných bekov za top ceny? Nemyslíš, že je medzi LFC a Citizens rozdiel?

Reagovat
elChe

se neposer

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Pinturicchio

Thats the spirit, Super League for the win!

Reagovat
Swarley

odky vám to vadí? ty už jim nefandíš Olo?

Reagovat
fenixLFC

a preto ze si nakupili hracov tak nakupuju vsetko co ma dve nohy? my sme tiez toto leto priviedli troch zaloznikov a? tiez skupujeme vsetko co ma dve nohy a hra v zalohe? ako fajn, nemaj ich rad, ale zas objektivne...kazdy sa snazi posilnit svoj tim. my sme tu roky vyplakavali ze nemame siroky kader. city tu chybu nerobia, zdvojuju kazdy post. ze maju prachy? no a, tak maju, netreba im to zavidiet. po nich a united mame tych prachov asi najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ľúto, že nechápeš rozdiel medzi nami a nimi.

Reagovat
fenixLFC

je mi luto ze nevies byt objektivny

Reagovat
RKBoy

po nich a united a chelsea mame tych prachov asi najviac*

Reagovat
fenixLFC

jasne ale nemame pocit ze by chelsea ich uz minala tak ako kedysi. zaciname minat viac...aj ked vacsinou z prestupov

Reagovat
RKBoy

toto leto sme minuli 137 mega (5. najvyššia suma), minulé 206 (3. najvyššia suma), leto predtým 132(znova 5. najvyššia suma)...

my tie peniaze mináme, rozdiel je ale v tom ,že zatial čo City alebo vy za ne kupujete hráčov ako De Bruyne , Sané , Walker ,Jesus ,Bernardo , Salah , Firmino ,Mané či Keita my hráčov ako Bakayoko, Morata , Zappacosta ,Drinkwater či Giroud.

Reagovat
Eichel

vy ste zlomili presupový rekord za GK a CB ale okej...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ale ok kua? Porušujeme FFP? Kupuje si každý chvíľu obrancov - pokémonov? Odpovedze mi na tieto otázky, mudrlanti.

Nám behá na kraji obrany obranca zadarmo - odchovanec a vľavo za 12 mega.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

jo jo a roky dozadu jste drželi hubu a šoupali nohama...teď se vám to nehodí a najednou je to strašnej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trápny pocit, keď je Swarlos mimo, ale aj tak musí zareagovať .

Reagovat
Swarley

jo jo, jasný...ještě jsi ani nestihl schovat dres City do skříně a najednou ti vadí, jak koncepně hospodaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Haha... Ha

Reagovat
Swarley

Ten trápny pocit, keď je Olo mimo, ale aj tak musí zareagovať

v pohodě Olo, mě tohle u tebe ani nepřekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Lmfaoo

Reagovat
Swarley

alespoň najednou nejedeš ty sračky o utrácení City, mudrlante..

Reagovat
bbbauch

Na united jsi taky nadaval kvuli nakupum a to ffp taky neporusujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli trhu, ale to som priznal následne, že aj LFC sa pridal k ničeniu trhu

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Gymnasta

Reagovat
Swarley

ve volých chvílích ochránce přestupových trhů

Reagovat
smazaný uživatel

Urobili to mancs s Pogbom a o niekoľko rokov aj LFC. Nič viac, nič menej, mancs, PSG a City s tým začali ako prví.

Reagovat
Swarley

na naše údajný ničení trhu nadávate mnohem delší dobu než od přestupu Pogby...zase ti to úpnlě nesedí...kroutíš se z toho hezky, ale ani tudy cesta nevede...

a na City nadáváte až od téhle sezóny, protože pro vás jsou najednou tak trochu problém...do té doby jste nad něma hezky pohoňkávali...nič viac, nic menej...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme to tak nie je.

Reagovat
Swarley

na ničení trhu jste nadávali i za SAFa a rozdíl oproti City jsme se tak nějak snažili vysvětlit milionkrát a je zajímavý, že ti to došlo až tuhle sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som City kritizoval za nákupy obrancov - pokémnov aj pred touto sezónou, tak si Tom, prosím ťa, nevymýšľaj.

Reagovat
Swarley

možná doma, tu sa City vesele fandilo, uvidíme, jak vám to půjde letos Olo...a s tím ničením trhu to bylo jak? začali jsme ho ničit až nákupem Pogby nebo to si taky blbě pamatuju?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to vůbec kupoval Carolla za 50 tenkrát?

Reagovat
Swarley

to už se taky záhadně z hlavy asi vytratilo

Reagovat
fenixLFC

carrol siel za 35, uz v tom istom okne to nebol ani najdrahsi prestup utocnika...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká divná argumentace ne? To platí přece i o Pogbovi a ten je kvalitou pořád jinde než Carrol. Ale pořád platí, že United kurvili trh a Liverpool ne?

Reagovat
fenixLFC

pogba bol najdrahsim prestupom nejaky rok, doba odkedy sa stomilionove sumy zacali dvat hala bala. carroll prichadzal s tym, ze pred nim prestupoval drahsi torres. ale to je fuk, ja sa do toho nenechavam zatahovat pretoze na rozdiel od olivera nevyplakavam nad prestupmi city. len opravujem, ze prestup carrolla je nepodstatny v tomto

Reagovat
fenixLFC

jj tu sa city veselo fandilo od fans united ked ,,hrozilo'' ze ziskame titul

Reagovat
Swarley

Vzhledem k těm dobře pouzitym uvozovkam to tak žhavé nebylo...

Reagovat
Rssa

Pěkně ohýbáš historii, ale nikdo ti to už nežere

Reagovat
Swarley

Jo jo, dříve nas přece všichni respektovali...to zase nezeru já...

Reagovat
Hachim Mastour

wtf

Reagovat
Zaschrona

Tohle me bavi, po takovem utrpeni vloni, tohle je parada sledovat. Nejen goly, ale docela funguje i obrana a na pohled tam jsou vyborne useky hry. Richarlison, Gana i Gylfi vyborni. Dalsi solidni vykony od Gomese, Digneho, Keana i Bernarda. Akorat snad Theo by priste zaslouzil posadit.

Priste snad konecne odehrajeme zas jednou na Chelsea dustojny zapas.

Reagovat
Whitemedia

bez Zoumy nemáte šanci

Reagovat
Zaschrona

Jsem zvedavy, jak ho zvladne Mina "zastoupit" - Keane vedle Zoumy vypada skvele a jak na nej byla vloni velka kritika, ted si za posledni zapasy zaslouzi velkou chvalu, je skvely. Az se zda, ze to bude do budoucna mezi Minou a Zoumou...

Reagovat
Swarley

Gomes zatím dobrý?

Reagovat
Zaschrona

Zatim je minimalne solidni a pokud se nestane nic zasadniho, mel by patrit do zakladu. Pripada mi trochu jako Arteta. Typologicky to nesedi, ale vypada vyjimecny v tom, ze fotbal v jeho podani vypada jednoduse, dokaze na hristi vypadat tak, ze ma na vsechno spoustu casu, dokaze v klicovych chvilich udrzet klid a to se prenasi na spoluhrace. Asi to z nej pomohla udelat ta Barcelona. Zatim je to jen nekolik zapasu, ale pomalu bych se ho snazil z Barcelony vykoupit.

Reagovat
Swarley

jako překvapilo mě, že tak v Barceloně vyhořel...když jsem ho tehdy párkrát viděl za mladý Portugalsko, tak právě vypadal hodně slušně...tehdy jsem si říkal, že bych si ho u nás dovedl představit...jako uvidíme, ale právě co jsem tak četl, tak ho chválí všude...bylo by pro vás ideální, kdyby se ho Barca chtěla zbavit za nějakou rozumnou cenu...

Reagovat
Zaschrona

Nemame na nej opci, takze v tomhle to neni uplne ideal. Barca za nej dala 35 euro + 20 v bonusech, kde nejake asi naplnil, takze pravdepodobne budou chtit dostat aspon tolik zpatky. A to je otazka, jestli je realny za nej poslat treba 30 v librach, zvlast s ohledem na to, ze ho mozna budou chtit i jeste movitejsi kluby nebo takove s ucasti v LM. Ale zas pokud bude tady hrat, klub treba uhraje aspon 7. misto a EL, bude tu hrat pod svym krajanem s vizi dalsiho posilovani, proc by nemohl mit zajem.

Zas teda na druhou stranu z financniho hlediska by lepe vysel treba Ramsey, kde jsme byli spojovani s tim, ze mu pry nabizime 150 tisic tydne a 15 mega do kapsy k tomu. Jen teda tady je jeste vetsi otazka, jestli zrovna Ramsey je realny cil. Ale jestli mame bojovat v budoucnu o LM, potrebujeme nutne prave do zalohy jak nejakeho Gomese, tak nejakeho Ramseyho.

Reagovat
Swarley

já myslím, že Gomes je reálný cíl, jen bude rozhodovat cena...jestli to bude přestřelené, tak těžko říct, ale úplně si nemyslím, že po něm ta nejužší špička půjde..leda by u vás hrál fakt suprově...

Ramsey má v Anglii jméno a za každou cenu se bude chtít nacpat do nějakého klubu, který by mohl hrát o titul...ale nějak pro něj nevidím místo...dost možná ho budeme chtít, ale z toho moc radost nemám...

Reagovat
Zaschrona

Jako ten Ramsey je spis jen vymysl medii, ale proc nekoho takovyho nezkusit. Pri nejhorsim budeme mit smulu az mu da poradnou smlouvu nekdo z top 5 - k Spurs asi nepujde. Podle me zase tak spatna adresa nejsme, pokud ukazeme vysledky, platime nejlepsim hracum kolem 150k, coz jsou prachy hodne solidni i na velkokluby...

Reagovat
alcantara

V bonusoch chyba naplnit tu zlatu loptu, tento rok to snad nevyjde Za 30 mega v librach si Vas pridam do oblubenych, fakt uz.

Reagovat
Zaschrona

Aha, diky, jsem myslel, ze to bude neco typu 100 odehranych zapasu, coz jeste nema... A je podle tebe teda tutovka, ze zpatky uz ma dvere zavrene? Protoze pokud by tak, jak zacal, hral dlouhodobe, minimalne 20 milionu jako za Digneho problem nebude, koupili jsme za vic vetsi tragedy. Oproti Daviesovi, ktery tam hral pred tim, je kvalitou uplne jinde.

Btw Digne je zatim super, jestli se povede i Mina, tak bychom meli od vas nakupovat casteji. Malcoma jsme zkouseli pred Rimem a vami, tak mozna ten by se nabizel.

Reagovat
alcantara

Hraci na hostovaniach prakticky nemaju sancu, pokial to nie su odchovanci, ako Munir ci Rafinha. Jedinou vynimkou za posledne roky je snad Vermaelen, ale to bol specificky pripad. Myslim, ze v pripade akejkolvek slusnejsej ponuky pojde prec. Ja som pri nom cakal aspon uhradu platu zo strany klubu, ktory ho berie na hostovanie, cokolvek navyse bude slusny bonus. Malcom zatial nie, radsej si vezmite Denisa

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafa the magician

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten MU, na kterej jsme hrdí!!! Psal jsem hned po obdržené brance, že otočíme. José nám konečně vrátil vítěznou mentalitu, máme to v našem DNA. Glory Glory MU

MOTM Viktor, daleko za nim Alexis a Pogba v týdnu ještě přejet ty korupčníky a spokojenost!

Reagovat
Salfovic

Kdyby Čech předváděl takové chyby při centrech jako Leno, tak ho jeho ,,fanoušci” sežerou.

Reagovat
Kopac

dajte virgilovu rovno zlatu loptu, neskutocny tank

Reagovat
Kopac

virgilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes o našej nevýhre rozhodla skvelo hrajúca stredová dvojica Arsenalu a hlavne to, že Arsenal už nie je takticky trápne pripravený ako pod Wengerom, ale aj zbytočná konzervatívna taktika Kloppa. De facto jedno striedanie za zápas a neposlanie Sturridga hore? No paráda, obrancovia Arsenalu boli náchylnejší ešte na viac chýb, mohli sme to využiť viac, oveľa viac.

Remíza zaslúžená, MOTM Torreira, za nás VVD, špičkový výkon.

Reagovat
PP

Reagovat
Trand

Hráli jsme mnohem líp než jsem čekal, že budeme hrát, takže za mě spokojenost. Kola v situaci v jaký dnes byl dost dobrej výkon, Lucas výbornej, Xhaka taky dost dobrej výkon, dokonce ani obrana dnes nějak extra nechybovala, když si vezmeme, proti jakýmu útoku stála.

Reagovat
Coutinho10

tak sice trochu zklamani z bodu, ale asi ho musime vzit, protoze i Arsenal tam po vyrovnani mel nejaky naznaky, ale proste jsme nebyli schopni dat 2-3 goly z ruznych duvodu a proto jenom remiza..skoda

Reagovat
Coutinho10

* but still unbeaten

Reagovat
Hachim Mastour

Milner úplný kazisvet. Šťastný gól, zdržal hru o 5 minút a potom ešte sprasil Xhaku.

Reagovat
Gunner14

Škoda měli jsme víc na vrch. Bod bych před zápasem bral. Jak jsme mohli tolik let hrát bez záložníka jako Torreira nepochopím, dneska byl opět neskutečný

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

A ještě Holding až bude Sokratis plně fit tak je chci vidět v PL spolu.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
vladis271

Proti takto hrajúcemu Arsenalu je bod z vonku úplne v pohode. Problém je len, že tie ropou nadopované mrdky zvalcujú úplne všetko.

Reagovat
Swarley

další takovej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale je vcelku jedno z čeho jsou placený, mně jen vadí, že vše zválcujou, s tou ropou nesouhlasím

Reagovat
raduinho

Kosovo je Kosovo.

Reagovat
smazaný uživatel

a územie Kosova je súčasťou Srbska.

Reagovat
raduinho

Absolutně vyloučeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
raduinho

Àno.

Reagovat
Malresi

V prvom polčase o niečo lepší Arsenal, v druhom zasa my. Remíza zodpovedá priebehu zápasu, i keď gólov mohlo padnúť viacej. Škoda... tieto zápasy musíme zvládať, lebo čakať na zakopnutie City je ako čakanie na Godota.

Reagovat
fenixLFC

skoda ze virgil nezachytil lacazetta ale uplne mu to vycitat nebudem. tak ako tak je ten chlap beast, ci uz v utoku alebo v obrane. v top5 stoperov je urcite

Reagovat
Taiger

Xhaka je nas nejlepsi kapitan za poslednich 22 let

Reagovat
masly008

tak jsme si zapřeháněli.

Reagovat
Counter

Kapitán byl dneska Mesut.

Reagovat
masly008

o to je ten jeho koment trapnější

Reagovat
Counter

Každopádně Xhaka dneska zahrál dost dobře :-)

Reagovat
masly008

o to se nepřu

Reagovat
Gunner14

Je zmatený, normálně by tady měl 20 komentářů o Iwobim. Ale tuhle sezonu nemá co psát no.

Reagovat
Taiger

Iwobi hrál dneska super

Reagovat
Gunner14

muselo bolet napsat ne?

Reagovat
Taiger

Lmao

Reagovat
Lacko_Boh

my roadman myslel vo fante

Reagovat
Taiger

<3 Safe, bruddah

Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

Pre mňa bol toto jeden z najslabších výkonov v sezóne. Vôbec sme nedokázali hrať nejaký dlhší úsek zápasu našu hru. Naopak prispôsobili sme sa hre Arsenalu a do konca zápasu sa nechávali zatlačiť a len odkopávali loptu na Salaha dopredu. Opäť nám chýbala chladnokrvnosť pred bránou, ktorá je v takých zápasoch podstatná. Dnes asi najlepší Mané s Andym, najhorší, neviem sa rozhodnúť medzi Trentom a Firminom.

Reagovat
Nikikrew

Vyborny zapas, remiza zasluzena aj ked herne sme dominovali co ma tesi. Skoda golu, fakt trapny. Leno taketo situacie musi omnoho lepsie riesit, ale je to typicky Nemec co rad riskuje a tak to aj dopadlo. Dnes stred zalohy fantasticky, Xhaka a Torreira si skvelo rozumeli, pozbierali vela druhych lopt a nechali na ihrisku vsetko, krasne vykony. Musim pochvalit stoperov, Holding a Musfati dnes na Becko ( ako na vyske). U holdinga som si vsimol, ako kludne riesi rorohravku, uz nie je zbrkly a vytiahol sa aj po technickej stranke. Bellerin vyborny vykon, skoda tej koncovky na konci ale pod Emerym opat rastie. Ozil tiez slusny vykon, som rad ze uz aj on konecne bojuje a maka dozadu . Iwobi vyborne striedanie, ozivil hru navyse pridal krasnu assistenciu ktory Lacca nadherne zuzitkoval

Van Dijk pan stoper, dnes od nich suverenne najlepsi hrac, skoda, ze u nas nie je

a na koniec. Fuck off Merson!!!

Reagovat
Lacko_Boh

musela byt paradicka

Reagovat
Nikikrew

Si nevidel?

Reagovat
Lacko_Boh

Od cca 20. min. videl. Sak neni si na ES?

Reagovat
Nikikrew

Ešte nie

Reagovat
Counter

To byl tuším jacobT.

Reagovat
Busby babes

Idealni kolo.

Reagovat
Nikikrew

buduci vikend rupnete s derby a znova vam odskocime

Reagovat
Busby babes

pristi kolo vas mame. asi pred vas nepujdem, nepocitam, ze ty podvodniky rozstrilime 15:0 ale tak aspon 9 jim snad dame...

Reagovat
Counter

Mou si hlasitě říká o prodloužení smlouvy.

Reagovat
Swarley

a Emery o vyhazov...

Reagovat
Counter

#JardimIn

Reagovat
Swarley

pak ještě upravit trošku ten finanční koncept a ono to půjde...

Reagovat
Whitemedia

to chceš mít bladea na svědomí?

Reagovat
janinho

Pocche do Realu a Jardim do Thamu... PLSSSSSSS

Reagovat
Counter

Jen to ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

mas pravdu, jeste Tottac mel ztratit.

Reagovat
Mastný Chobot

Nasrany som, ze sme s takou utocnou hrou nevyhrali, ale nechali sme Liverpoolu moc sanci a mohli sme kludne prehrat, cize remiza za mna ok. Torreira dokonaly.

Reagovat
Gunner14

Inak Guendouzi seděl s fanoušky na stadioně https://i.redd.it/8jf3mxe1e5w11.jpg

Reagovat
iamek

Už jen tři body za zázračným Arsenalem ?

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Jestli je tohle laťka, podle které se chceš měřit, jsem jen a jen rád

Reagovat
J0EL

buduce kolo ste zase na zemi. Vas sa boj hore netyka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Prokauovaný zápas, Klopp to nezvládl, tyhle zápasy bychom měli vyhrávat , Becker dneska nepodržel, Wijnaldum, Milner a obzvlášť Fabinho dost špatný výkony. Trent taky otřesný, ale celé to jde za Kloppem, bohužel se z toho nepoučí

Reagovat
Malresi

Kde mal Alisson podržať dneska ? Na góle nemal žiadny podiel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatně vyběhl

Reagovat
Hachim Mastour

Zápasy na Emirates by ste teda vyhrávať nemali.

Reagovat
J0EL

kde vy ste nabrali tolko sebavedomia, ze taketo zapasy s nami by ste mali vyhravat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Že chceme titul, tak musíme vyhrávat, tohle je ztráta.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
king23

A kde vy jste nabrali takové sebevědomí, že máš pocit, že Liverpool není v souboji s Arsenalem favorit? Nebo lépe řečeno, že kdokoliv ze špičky tabulky není s Arsenalem favorit?

Aby jste nebyli na konci sezony zase rádi aspoň za EL.

Reagovat
Hachim Mastour

Na Emirates nie je nik favorit, a už vôbec nie Liverpool, ktorý u nás ma zlú bilanciu.

Reagovat
king23

Reagovat
J0EL

Reagovat
king23

Čemu se směješ ty šašku?

Tomu, že na Emirates není nikdo favorit?

Prosím pěkně připomeň mi jakouže máte bilanci co já vím, třeba s Bayernem na Emirates?

Reagovat
Hachim Mastour

Bavíme sa o PL.

Reagovat
king23

A?

Tak dobře, s takovým City jste letos hráli doma 3 zápasy. Všechny jste prohráli s celkovým skóre 0:8. Tak jako fakt nevím, na co si tady někteří hrajete. Chtělo by ot zůstat trochu nohama na zemi hoši.

Reagovat
Hachim Mastour

Hošku, , Liverpool nás za 7 rokov doma porazil 2x.

Reagovat
king23

Dovolil jsem se reagovat na tvou totálně dementní větu o tom, že "Na Emirates není nikdo favorit". Napsal jsem Bayern, to se ti nelíbilo, protože se ot nehodí do krámu, tak jsi napsal, že se bavíme jen o PL. OK, tak jsem napsal City... byl bych rád, jakou výmluvu najdeš teď.

Jinak netuším proč mi píšeš o tom, že vás Liverpool doma porazil 2x za 7 let. Gratuluji. No a? Já nikde nepsal, že byl LIverpool favoritem tohoto utkání, podle mě to bylo tak fifty fifty, ač mám pocit, že všechny sázkovky favorizovaly Liverpool

Reagovat
Hachim Mastour

Máš pravdu. Zle som sa vyjadril, pretože ani ja som netušil, kde sa berie u nejedného fanúšika Liverpoolu myšlienka, žeby na Emirates mali vyhrať, resp. boli favoritmi.

Reagovat
fenixLFC

ehm, za tych sedem rokov ste v lige s nami vyhrali doma tiez len dvakrat, vies o tom...

Reagovat
Hachim Mastour

Na Anfielde ste favoritmi od druhej Kloppovej sezóny vy a na Emirates 50:50.

Reagovat
Taiger

Lmao

Reagovat
smazaný uživatel

bez to vzit misto kloppa

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem nenapsal

Reagovat
nani92

Emery je úžasný v reagovaní na priebeh zápasu

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

na titul to zrejme nebude...

Reagovat
nani92

ale chalani sa bavia, to ej hlavné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hokaido

Letos asi ne, ale je pěkný konečně vidět, že se alespoň někam posouvate.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Co ta tvoje fanta wtf?

Reagovat
nani92

Čo s ňou? Podávam konzistentné výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp zas nie...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Benzema

Virgil najlepši stopér

Reagovat
tunkic

Ze budeme mackat Liverpool jsem fakt necekal....ale plichta asi dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici zapas, da se rict reklama na PL, ten brejk na konci Firmino--->Salah----> a tesne skluzujici Mane nic rychlejsiho sem snad jeste nikdynevidel, nadherne sehrany v plny rychlosti. Ale co chci rict, ze su zas po case hrdej na Arsenal, hral nam Rob (za ten blok upllne v zaveru pro me MOTM), Iwobi hrava casto, Belle je letos skvelej..na coz se odle me trochu zapomina.

Jinak Auba spatnej bohuzel, tezi vic on z Arsenalu nez ten z nej, kde se to postavi ta hra na te jeho dabelske rychlosti. Kridlo mu moc nejde. Miki nevim co si doted myslet, ale spis se to blizi vic jeho poslednim vykonum u United, cira bida. A tak logicky vycniva spojeni Laca-Mesut, radost na ty dva koukat, kdyz se prida inadpozemskej Xhaka a zacne otvirat prostory na kridlech kdy to dava fakt jak stroj do nabehu, tak neni o cem, Arsenal je zpet se svym hezkym fotbalem.

A jeste poznatek k Torreirovi, furt se mi nelibi, porad trnu, dohraje, nedohraje? On obetave prerusi rozvijejici se brejk skluzem obema na pred a je za hrdinu. Jestli on mel byt ta vysnena posila do zalohy kdy za nej obcas hasi Xhaka tak asi neco bude spatne...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

konkretne ty si troska, ty bys dobre hrajiciho nepoznal ani kdyby to byl Messi

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

tvl za torreiru

Reagovat
smazaný uživatel

beru to spuis ze sme vsichni volali po posileni bud brany nebo zalohy... Nakonec odesesli golmani, dosel Leno (vymena nic za nic) do obrany Sokratis a Lichti coz neberu jako posilu ani jednoho ve smyslu POSIL. A tak sem si myslel ze do zalohy prijde fakt za ranec nekdo do te zalohy dojde a dosel tenhle papirak za premrstenou cenu. Ja si predstavoval za takovek randal nekoho ve stylu dobihajici smliouvy Kroose z Realu nebo Vidala co sel evidentne z Bayernu vytahnout On Torreira za to nemuze tohle je jeho (asi) strop

Reagovat
smazaný uživatel

Saul, Sancho, Gylfi, Pogba nebo klidne navrat Cesca...Torreira jako back up, ale on je fakt malickej, nedava ty souboje. Je to povahou bojovnik, ale tohle je PL...

Reagovat
Taiger

No tak to je moc toto

Reagovat
smazaný uživatel

nepoukazuj na svoji hloupost jeste vic. Cesca jako rezisera vedle Xhaky si celkem dobre dokazu predstavit, to stejnyho Gylfiho kdyby se dobre vyuzival a nepletli si navzajem s Mesutem. Saula ani asi neznas, protoze ses zalud a Pogbu bych bral vzdycky kamkoliv, vzdy je to typologii, proto prece nejsou hraci ve 29 stari a takovy predsudky, ktery ty urcite jako odbornik na PL nemas

Reagovat
Whitemedia

Taky piju, ale nejsem srab jako Hokaido a proto se zeptám hned.. čtu správně, že by se ti líbila záloha Xhaka, Cesc, Ramsey?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas vedle Xhaky? Tady někdo hodně rychle zapomíná na to, jak Xhaka hraje, když vedle sebe nemá behaveho defenzivního záložníka.

Reagovat
Counter

Však proč reaguješ?

Reagovat
Taiger

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

mel se rovnou rozbrecet ze odejdou vsichni a Arsenal skonci 19

Reagovat
Hokaido

Cože?

Reagovat
Taiger

Však proč reaguješ?

Reagovat
Counter

On ještě neví, s kým má tu čest, ty ano.

Reagovat
smazaný uživatel

mindracku

Reagovat
Hokaido

Já to vím asi daleko lépe než Tiger. On je, přiznávám, trochu zvláštní, ale diskutovat se s ním dá v pohodě.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

konkretne Ondro? bral bych fakt vsechny vic nez Torreira za 40 M euro..i toho Cesca u vas nevyuzityho. Jeho ztrata rychlosti vynahrazena na dynamice zalohy s Ramseym jako B2B, Xhaka pul na pul se Cescem DM oba brani oba utoci a je tam prave ten Ramsey....

Saul je genius co se ucil tempo zapasu od mistra vsech mistru Gabiho, zeptej se fanousku Atletico co byl pro Simeoneho hru Gabi..Sancho trochu ustrel, priznavam, ale nejde nejit na vlne jeho hajpu, neskutecnej kolik A Gylfi? Gylfi je srdicko, ten by se dokazal prizpusobit te roli v zaloze, vzdyt to obcas letos hraje kdyz si ve stredu zavazeji obcas s Richarlisonem...

Reagovat
Hokaido

Hele už piju, zítra na to kouknu.

Reagovat
Whitemedia

srabe

Reagovat
smazaný uživatel

kmoon

Reagovat
PP

tys asi neviděl loňskou sezonu, co předváděl náš střed s Xhakou v čele že? Do toho pomalý Cesc, vždyt by to byl průchodák jako prase..

Reagovat
Hokaido

Úplně jsem na tohle zapomněl. Fakt ani nevím, kde začít. Hráč jako Torreira je přesně to, co Arsenal potřebuje. Fakt si nejsem jistej, jestli vůbec víš, jaký úlohy má na starosti v současným Arsenalu. Cesc by ho nemohl nikdy nahradit, ani zdaleka tolik neoběhá a nesebere tolik míčů. Středová dvojka s Xhakou by byla imho možná nejhorší v PL. Asi se ti trochu popletlo, že Cesc u nás momentálně bude náhrada za DM Jorginha, ale to jen díky našemu „italskýmu“ stylu hry a pozici registy. Vy registu nemáte ani mít nebudete.

Sancho je křídlo, to je asi stejný, jako kdybys tam chtěl dát Saného. Nedává to smysl.

Gylfi je desítka a potřebuje kolem sebe mít postavený tým (v tomhle je podobný Ozilovi). Nic jiýho než desítku nedokáže dlouhodobě zahrát na top úrovni. Dát ho do douhle pivotu s Xhakou by zase byla sebevražda a obrovskej průchoďák. V žádným případě by se týhle roli nedokázal přizpůsobit. S Richarlisonem si nepřekáží, podívej se na heatmapy.

Saula si netroufám hodnotit.

Reagovat
oddy

Já se ti divím, že máš chuť na toto vůbec reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vyrazen z eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Z futbalu zda sa

Reagovat
smazaný uživatel

teda az na tu cast s torreirou

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu furt neverim, jako bomba do zalohy mi neprijde. Zarputilec, ale bez mozku. Xhaka mi tam staci, tam mel prijit do te zalohy fakt jinej typ nez zarputilej kluk co vazi 50 kilo co je valecnik ale skluzuje obema napred Ted se to bude pricitat to pozvednuti jeho pritomnosti, mne to osobne nevadi, preju Arsenalu a vsem, ale tohle neni extratrida co mela prijit

Reagovat
PP

Ohledně hráčů to mám skoro přesně všechno naopak.. Vážně jsi komentoval Arsenal - Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne Aubovi to ako nejde ???? 7 golov je pre teba malo ?? A Torreira ?? Jeden z najlepsich DZ v lige

Reagovat
Taiger

On je dement, to nic

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
cristiano.K.

Remíza je asi k průběhu zasloužená. Zápas zajímavý. Dijk byl sice úžasný celý zápas, ale inkasovaný gol jde z velké části za ním, tam nezachytil náběh a Becker to taky nevyřešil ideálně, když jdu takhle ven z brány.

Reagovat
Counter

Henry zatím v Monaku takzvaně na Nevilla.

Reagovat
Salfovic

Pořád ještě někteří fans Arsenalu (a že jich bylo) truchlí za Artetu ?

Reagovat
Counter

Já o žádných nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

co ma arteta s henrym??

Reagovat
smazaný uživatel

artetovi by som veril o dost viac ako henrymu

Reagovat
masly008

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Busby babes

Never mind the fact that he had a higher win percentage than Ronald Koeman, Guus Hiddink and Jorge Valdano at the Mestalla, as well as two of his three permanent successors. That is the sort of accusation that sticks and lingers like a bad smell.

Reagovat
smazaný uživatel

35.71%

Reagovat
Counter

Tak jako když jsi manažerem na dva zápasy a vyhraješ jeden, taky máš pak solidní úspěšnost, žejo.

Reagovat
Busby babes

on jich trenoval 28.

Reagovat
Counter

No však. Mít ve 28 zápasech takovouhle bilanci je prostě bída. Ten tvůj zkopírovaný komentář je zavádějící, dost možná rovnou nepravdivý, jak na to tak letmo koukám.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/nevilles-advocate-why-the-valencia-argument-is-bcks

si to precti cele. ale whatever. nejak zvlast to resit nehodlam, proste mi prijde ujety tohle posmesne> na Nevilla.

Reagovat
Counter

Ten článek je dobrý, nemám problém s ním jako celkem souhlasit. Garyho mám rád, je to výborný pundit a neměl bych vůbec žádný problém, kdyby se znova k trénování vrátil. Problém je, že v tomhle komentáři netvrdím nic z toho, co v tom článku zaznívá. Prostě se mu to angažmá nepovedlo, stejně jako se zatím nedaří Henrymu, nic víc.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

pekny progres arsenalu pod emerym..dnes by sa už tie 3 body chelsea a man city s nimi ťažšie získali.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

to teda, teď by nám tam Laca stopro nějaký fík šoupl místo aby nahrával našim hráčům..

Reagovat
smazaný uživatel

vis co, takovy pasaze ,kdy sme prehravali i silnejsiho i ve vetsich usecich hry mel Arsenal i v tech prvnich dvouch zapasech proti silnym City a Chelsea, konkretne mohla byt rada ze to v pulce nebylo nejakych 5:2 ..a i v zapasech se City kdy se prohralo hned prvni kolo tak tam byly dobry useky kdy jsme jim herne davali...

Reagovat
Lacko_Boh

pravda ale city najma netlacili na pilu, vyhravali...S Chelsea ma strata bodov boli viac, tam to bolo pekne ale zase 3:2 zo SB nie je zle. Nie sme LFC aby sme vsade vyhravali 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

s CFC mezi 40.a 45. minutou 2x Laca + Auba jednou z okoli pealtovyho puntiku prekopavali/vedle sem umiral. Se City fakt taky dobry pasaze hry i s Gendouzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

City asi nie ale s Chelsea by sme twn bodik dali

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Trippier by si za ten pokus o jesle před tou první penaltou zasloužil posadit, neuvěřitelný. Foyth zápas blbec, ale ty pecky bych mu úplně nevyčítal. Moje srdíčko se z toho teda asi bude ještě dlouho probírat, ale důležitý 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

super start pro Spurs 6 vyher venku ze sedmi zapasu to je super, doma sice dve porazky ale proti silnym tymum - takze stale 15 domacich utkani zbyva - stale muzeme byt cernym konem letosni ligy Skoda tech vysledku v LM, ale jinak si neni na co moc stezovat vzhledem k tomu, jaky jsme meli program a vzhledem k tomu, ze jeste nemame vsechny hrace k dispozici a nepredvadime svuj nejlepsi fotbal... Myslim, si ze na konci tehle sezony prekvapime spoustu lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs patří mezi kandidáty na titul. Kvalitou rozhodně na černého koně má. Jen to naplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně napicu,že v nejsilnějším období za posledních 50 let, hrajeme všechny zápasy venku. Snad vydržíme na dostřel špičky do nového roku a stěhování a snad i nějaký zimní podpis nás nakopnou do druhé půlky sezóny. Na titul to nebude, City jsou jinde a ani Liverpool to podle mě nedotáhne. Všechno bude záviset na tom jestli se pořádně chytne Kane. Zahazuje moc šancí, které by v nejlepší formě proměnil. Naštěstí jsme i tak posbírali dost bodů na to jak málo gólů jsme dali.

Reagovat
vicinda07

uz som sa bal ze by sme to vyhrali bez nervov obrovske chyby pred penaltami, ktore si potom zlizol Foyth (aj ked do toho suboja pred prvou penaltou isiel fakt nesikovne), skoda snad mu to nejak neuberie na sebavedomi...Hugo dnes opat podrzal tesim sa na navrat zranenych, najma Deleho a aj Rosea, verim ze ti to pozdvihnu, lebo Davies v tejto sezone dost zly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Davies šel nějak dolů... Jednu dobu tady byl Cobra pomalu za exota, který jako jediný orodoval za udržení+upřednostnění Rose, a teď může dělat ramena, jak to krásně vysibyloval.

Reagovat
vicinda07

Davies by bol super backup, ale ako prva volba asi nie...mal svoje obdobia ked mal vybornu formu ale aj v tej nepatril medzi uplne top bekov ligy, co Rose v TOP forme (najma pred tym dlhym zranenim urcite patril)...Davies si ale vacsinou uhral svoje, aj ked mal blbe zapasy...toto je ale jeho najhorsia sezona u nas, Rose ale po par peknych vykonoch opat zraneny tak co sa da robit...novy LB by sa veru hodil, Bena Chilwella by som osobne velmi rad privital

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme hovno a stejně to na nadpozemský Arsenal stačí

Reagovat
Counter

Další takový, co se místo radosti z výhry svého klubu začne otírat o Arsenal

Reagovat
vicinda07

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Že to říkáš zrovna ty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Masi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Potrefená husa se ozvala

Reagovat
Pinturicchio

... jj, v 03.11.2018 22:58.

Reagovat
Counter

Já výhry Arsenalu do posměchu jiných klubů nebalím, iamek si to naopak neodpustil jen pár hodin před ownym.

Reagovat
Pinturicchio

Nj, na to už nezbývá čas, když balíš jen Mourinha do MU a obráceně.

Reagovat
pingla

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od tebe to sedí

Reagovat
T:o:M

tak tak at si vylíže counter prdel..:D...píčus

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší zápas kola, Wolves-Spurs.

Reagovat
Counter

Přesně tak, takové bylo pořadí večerních zápasů

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

pre Momodou je všetko spojené so Sliepkami najlepšie

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až teraz som to pochopil . Bavil ma viac ako Arsenal-Liverpool.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som si usetril nervy, ze som to nevidel. Ako sme hrali? Foyth? Co sa stalo Dembelemu. Dakujem.

Reagovat
vicinda07

usetril si nervy veru...prvy polcas zacal bez velkych sanci a hned z prvych 2 sme udreli...do druheho polcasu nastupil Wolves super a za prvych 5 minut musel Hugo vytasit 3 super zakroky, potom vsak Harry zvysil a bolo este par sanci...zrazu ale velke chyby po krorych boli 2 penalty...fauloval oba razy Foyth ale urcite to nejde len na jeho vrub...takze sme sa strachovali do poslednej mintuty, defenziva mi dnes prisla v niektotych momentoch velmi desorganizovana, Toby nehal zle ale myslm ze mu tiez az tak nesedi hrat LCB...Dembelemu ostala noha nestastne pod padsjucim protihracom a zvrtlo mu clenok, vyzerslo to ze to bude na dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas relativně vyrovnaný, i když wolves byli víc na míči. Dembele v prvním souboji přilehlou kotník a vypadalo to hodně zle. Sissoko se stahlmisto něj na cm a odehrál další slušný zápas. Bohužel jeho finalka je nadále špatná, jinak mohl přidat gól i áčko. Potěchu slepených gólech nám špatny čárový odpustil regulérní gól wolves do satny, to byl asi rozhodující moment. Kane celkem málo ve hře a opět celkem zahazovalsance a i gól dával nadvakrát. Wolves pak dostali dvě dost soft penalty a Dean tak završil docela hodně představení své party. Foyth celkem nevinný, hasil chyby za spoluhráče a Dean nebyl shovívavý. Wolves perfektní a mám z nich fakt radost, skvěle oživili PL a vrátili se víc sexy, než kdy byli pod sexy Nickem. Snad skončí do 8 fleku a zabojuji o pohary.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
T:o:M

Counter:---ty jsi úplná píča s remízou, at žije Spurs...:!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

Emery ho změnil

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Mimalu

asi je to jedno jestli teď nebo v létě. U Mosese by to mohlo znamenat víc minut pro RLC, jenom je otázka, jestli to jeho zabíjení na křídle nebude spíše kontraproduktivní...

Reagovat
oli9

Remíza zasloužená. Ono Arsenal má celkem formu takže tu remízu beru Wijnaldum, Fabinho slabota..... Jinak fantastický Virgil škoda ,žejednu z těch 3 golovek nedal

Reagovat
oli9

Jinak co experti v anglii řikali na toho němčoura v braně arsenalu ???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co experti, ale naše trojka je lepší než jednicka i dvojka Arsenalu dokupy.

Reagovat
mistr129

To je možný, ale jednička i dvojka Arsenalu jsou lepší než vaše jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

tohle jsem od vas slysel i v porovnani s nasema golmanama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdy?

Reagovat
Busby babes

nekdy zpocatku sezony tu tusim Owny? vysvetloval, ze Lloris je lepsi nez DDG a Vorm lepsi nez Romero.

Reagovat
Kixi Syhimour

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vas = owny. Mam to fakt komentovat?

Reagovat
Busby babes

abych mu uplne nekrivdil, nevim, jestli to byl primo on.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne ze by byl owny nas jediny exot, to je fakt... co je vubec se Sandrem a Iacobem?

Reagovat
cristiano.K.

byl

Reagovat
Sandstorm

Tak proč Vaše trojka nedělá jedničku, když je momentálně jednička a dvojka Arsenalu lepší než jednička a dvojka Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze Cech a Leno jsou lepsi nez Hugo? Hosi, jestli jste po letech cumeni na fotbal dosli k tomuto zaveru, tak doporucuju vymenit prasky.

Reagovat
cristiano.K.

za poslední rok je Hugo příšernej

Reagovat
FUnk

prisernej Hugo>> Cech+ Leno

Reagovat
cristiano.K.

na hodnocení Lena je brzo, Čech se zhoršil. Lloris byl ještě dva roky zpět mezi pěti nejlepšími golmany a za poslední rok předvedl tolik kiksů, že to není hodno jeho jména.

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Jo, leda ve snu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Hugo je v současnosti pod obema. Az se zas da dokuly, tak je muze s klidem predehnat, ale ted to proste neplati.

Reagovat
Nikikrew

Njn klasik kohút, vlastne celý káder je najlepší ale keď sa pozrieš do vitríny, nájdeš tam len pavučiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, dyt to vite sami, ze vasi golmani stoji za hovno. Je to tak uz vic jak deset let a ani Cech za zenitem to nespravil, ane ten vas slavny nemcour. Hugo je sweeper keeper. Raz za cas udela u nejakeho vybehu botu. Posledni rok tech bot pribylo, ale furt tema vybehama zachrani hromadu golu oproti jinym golmanum, kteri tolik neriskuji, zustanou na care a kdyz je z toho gol, zustanou z obliga. Tohle neni jeho slabina. Jeho slabina jr hra nohama, ale jeho reakce na care a mrstnost je top top class. O takoveho golmana jste nezavadili minimalne 20 let.

Reagovat
Lynx

Ten slavnej němčour odehrál v PL 5 zápasů, z níchž ty jsi viděl možná tak dva, na základě toho ho chceš hodnotit? A Čech byl první sezonu v Arsenalu top.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na základě těch 5 zápasů tvrdil, že je lepší než kapitán mistrů světa a gólman, který 5 sezon patří k tomu nejlepšímu co mezi tyčema v PL v tu dobu bylo? A já Čecha respektuju, ale od přestupu ke Gaunerům stojí za hovno a loni byl hrůzostrašný. Pravda poslední rok dělá chyby i Hugo, ale furt to prokládá zápasama, kde udělá 3 goalstoppery a zachrání nám prdel. Čech se na něj nechytá, to musí uznat i nejzarytější gunner.

Reagovat
Counter

Jenže tuhle debatu jsi nenastartoval ohledně porovnávání Llorise s Čechem, ale Gazzanigy.

Reagovat
Nikikrew

No tak pozor, Seamen bol vyborny brankar ale to je uz daleko. Treba sa divat na fakt, ze je to Lenova prva sezona a mne sa teda paci. Ano, robi tie picoviny co Neur ale verim, ze sa pouci a bude prinosom. Jeho hra nohou je to co potrebujeme a reflex ma obdivuhodny. Cecha mam rad ale myslim si, ze na 1 u nas nema ale do kabiny a na pohare je to luxusny brankar.

Nepamatam si Lorisovi prvu sezonu ale asi to tiez nebolo to prave orechove, navyse Loris robi hrubky tiez a mam taky pocit ze cim dalej tym castejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio Pochettino has played down links with the vacant Real Madrid job, by comparing them to the glance of an admiring woman.

“It is like you are with your girlfriend or wife and you are holding hands, walking down Oxford Street,” he said. “But because you are so handsome, another woman is looking at you. But your wife is so proud and, rather than worrying, she is so happy to be with you and falls more in love with you.”

Reagovat
Busby babes

nejlepsi koment:This man cannot possibly be married.

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Takže vy ste ta škaredá manželka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta krasna manželka, od ktere se neutrhne kvuli zadne vyumelkovane rozhodnozce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

... Tinder, nekonečný zdroj inspirace, lásky a životních mouder.

Reagovat
Sandstorm

Jsem zvědavý jestli v lednu posilime. Stoper je asi nutnost pokud se chceme umístit v TOP 4. To ovšem bude znamenat že jeden stoper bude muset odejít, možná dva. Bailly, Jones a Rojo vypadají odepsaně. U Baillyho je to škoda, ten by se mohl ve dvojici se zkušeným vůdcem zvednout. A dále to bude chtít vyřešit budoucnost hráčů, kterým konci smlouva. Tech hráčů je docela hodně.

Herrera by mohl hrát místo Freda. Ten je zatím slabší, ale na druhou stranu pokud chceme aby 50 mega nevyletlo do vzduchu zbytečně, tak Fred musí hrát a věřím, že do dvou let to může pro nás být TOP hráč. Pamatuji si jak byl Fernandinho první půl rok v City příšernej a druhou sezónu už byl skoro nejlepší DM v lize...

Reagovat
Swarley

Baillyho se snad zbavovat nebudeme...Lindelof se zvedá a těch šancí u nás dostal oproti ostatním nejmíň...u těch ostatních už tak nějak víme, co od nich čekat a tam se to musí přeskládat...spíš jsem zvědavý, jaká jména nás budou zajímat...

Fred je poplašenej a dělá strašný blbosti, ale je to první sezóna...chce to čas..

Reagovat
Busby babes

Jones, Smalling, Rojo out. Btw na Tuanzebeho jde z te Villy chvala.

Reagovat
Swarley

viděl bych to stejně, ty tři můžeme pustit...Jonesy z nich bude mrzet nejvíc...

Reagovat
Sandstorm

Dva Angličany najednou asi nepustíme. Nechal bych Smallinga. Top posílala, Lindelof, Bailly, Smalling se mi jeví jako ideální čtyřka. Plus Tuanzebe by mohl časem nahradit Smallinga. TFM bych nechal spíš na beka.

Reagovat
Busby babes

anglanu mame dost, o Jonesovi uz se zacina psat, ze mu jen aktivujem opci a v lete pujde. Smalling si myslim, ze nepujde, tam jen pisu, ze bych se ho zbavil taky.

Reagovat
iamek

Obranu bych překopal totálně, ale to se mělo řešit v létě. Nechat jen mladíky ( TFM, Tuanzebe, Dalot ), Shaw, Bailly, Lindelof a Younga ( Letos se mi fakt líbí a jednu sezonu ještě zvládne ). Zbytek poděkovat a šáteček.

Reagovat
Busby babes

Young jako backup v pohode, pokud s tim sam bude souhlasit. Preci jen, rikal, ze chce hrat, coz chapu. Jinak Jonese a Smallinga poslat pryc, tam proste uz neni v co doufat, ze by to snad i mohlo byt lepsi. Jones bohuzel kvuli zdravi, ale to se neda nic delat. Privest jednoho Top stopera a pak mit k dispozici posilu, Lindelof, Bailly, Axel a pripadne TFM.

Reagovat
Zaschrona

To teda na klub s financnim zazemim MU je velka bida. Jestli tou posilou ma byt Maguire, tak si nejsem uplne jisty, jestli kvalitou by to bylo nejak vys nez treba nase dosavadni.

Reagovat
Busby babes

pisu top posila. teda rozhodne ne Maquire. o kterem se navic ani nemluvi. Proc by mela byt bida to, ze budeme mit jednoho top stopera a dva mlady s potencialem behem jednoho dvou let tim top stoperem byt taky?

Reagovat
Zaschrona

Protoze, pokud dobre vim, tak se jmeno Maguire ve spekulacich medii zas objevuje. Ale je mozny, ze to byly jen nejake kachny, asi mas o spekulacich MU lepsi prehled.

Ale na klub typu MU to bida je i tak. Takoveho stopera mate mit nekde jako zalohu, jako ma treba Juventus Ruganiho. Az na Arsenal maji vsichni vasi souperi o titul lepsi obranu nez vy...

Reagovat
Busby babes

zas nechci rikat uplne ze ne, ale ja jsem Maquire od leta nevidel. Je mozne, ze to nekdo jede...

Liverpool ma VVD a zbytek je ok, zadnej slagr. Ale prave po prichodu VVD jim to zaclo fungovat. City maji lepsi obranu, Chelsea individualne bych aky nerekl. Teda porad beru tu situaci po nasem potencialnim nakupu top stopera (cti Alderveireld. )

Jinak stoper je dle meho priorita, toho bych privedl uz ted. V lete pak i pravej krajni bek.

Reagovat
Zaschrona

Nekde to bylo par dnu zpet, ted se mi to nechce hledat. Ale je mozny, ze to je jen recyklace z leta...

S tim VVD to prave myslim, ale to by proste chtelo nekoho vyrazne lepsiho nez Maguire, ten mi prijde spis jak kvalitou nas Keane, ktery je schopny byt velmi dobry, ale svetova extratrida nikdy nebude.

Ja bych teda k vam videl i poradneho leveho beka, ale je fakt, ze Shaw se docela rozehral, tak mozna se do leta zapracuje uplne.

Reagovat
Busby babes

souhlasim, proto taky rikam ten Toby. Ja Maguire nechci.

Reagovat
Busby babes

btw. kdybych napsal, ze chci dva novy poradny stopery, tak se tu zas doctu, jak chceme desne utracet a bla bla bla.

Reagovat
Zaschrona

Tak kdyby to prisel obhajovat kiwwi se svoji teorii nejlepsich platovych a prestupovych politik, tak jiste ano.

Reagovat
king23

To jsem přesně říkal před sezonou a myslím, že sám Mourinho na tohle naráží, když mluví o nekvalitě kádru. On i ten Smalling je v evropském měřítku stoper k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Shaqiri necítí dostatečný respekt

Záložník Liverpoolu Xherdan Shaqiri si postěžoval, že od fanoušků necítí dostatečný respekt za to, čeho dosáhl na předchozích štacích. "Samozřejmě sestup se Stoke byla extrémně špatná zkušenost, ale pořád jsem vítěz Ligy mistrů s Bayernem. Hrál jsem za jeden z největších klubů světa. Teď jsem zase v dalším takovém klubu," řekl v rozhovoru pro Daily Mirror. "Když se vrátím do Mnichova, tak se cítím být milován. Přál bych si,aby to tak jednou bylo i tady," dodal švýcarský reprezentant. (dailymirror.co.uk)"

Kde presne z jeho vyjadrenia, si milý redaktor - kráľ dedukcie, vyčítal, že necíti dostatočný rešpekt?

Reagovat
Hachim Mastour

Možno z prvej vety.

Reagovat
Lacko_Boh

neciti lasku no, whatever

Reagovat
Nikikrew

To je nuda, City to opäť suverénne dajú

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strasny valec stejne jako valky, i tituly v pl vyhravaji prachy. A kdyz jich mas neomezene, protoze ti co nad tim maji dohlizet to jeste kryjí...

Reagovat
Counter

MU má peněz taky neomezeně a je z toho sedmé místo.

Reagovat
Swarley

A loni druhé, to je jak když vycitas Pintovi toho Moratu

Reagovat
Counter

Nee, to právě děláš ty.

13/14 - sedmé místo

14/15 - čtvrté místo

15/16 - páté místo

16/17 - šesté místo

17/18 - druhé místo

18/19 - zatím sedmé místo

Reagovat
Swarley

Zatím platí to druhé, ještě není konec sezóny..

Reagovat
Counter

Zatím platí to, že loňské druhé místo byla anomálie

Reagovat
Swarley

Zatím platí, že těch 5 let je anomálie

Reagovat
Counter

Stejně jako těch liverpoolských 29

Reagovat
Swarley

Taková celoživotní anomálie, ale ok..

Reagovat
Counter

Celoživotní tak akorát pro nás obyčejné smrtelníky, ty už jsi tehdy houpal pravnoučata na koleni.

Reagovat
Swarley

To nic nemění na tom, že se tomu smejeme doteď...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Klasika od C.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak neomezeně asi ne, když nebyli schopní koupit ani Tobyho s posledním rokem smlouvy. Pepek si vyskládal obranu za 300 mega. Na to se fakt ani United nechytaj.

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/DqsuEM2X0AABWUe.jpg:large

Nechytají no, chybí jim pár desítek mega.

Reagovat
Busby babes

vim, ze to nema cenu, ale stejne... ta tabulka je v tomhle pro nas zavadejici. vsak tu porad piseme, ze u nas je i velky probl v tom, za koho se ty penize utratily, ze se menili treneri bez nejakeho planu a tak. nikdy jsme nerikali, ze utracime malo, ale city v tomhle postupuji a postupovyli daleko nemilosrdneji. hrac prisel, nevyslo to, nevadi, koupime dalsi leto dalsiho. zvlast v obrane je to znat. u nas tohle neprobiha.

Reagovat
Counter

Nechápu, co tím chceš říct. Je to zavádějící tabulka, protože MU nemá žádnou koncepci?

A že u vás žádné nemilosrdné nahrazování hráčů neprobíhá? Vyhořel DiMa, přišel Martial. Vyhořel Schneiderlin, přišel Matić. Vyhořel Depay, přišel Mchitarjan. Vyhořel Mchitarjan, přišel Alexis.

Reagovat
kiwwi

ano, je to zavadzajuce, pretoze sme poslednych 5 rokov nemali koncepciu a pretocilo sa vela hracov, ktori by to ani nedosli, keby tu bol len jeden resp. dvaja manazeri ale z rovnakou filozofiou

Reagovat
fenixLFC

ale to nie je problem city ale vas

Reagovat
Eichel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Busby babes

chci tim rict, ze u nas je problem jinde nez v tom mnozstvi penez, i kdyz i tady jsme na tom hure nez City. Ano, utratili jsme hodne penez, ale kolik z nich bylo za hrace, kteri uz v klubu ani nejsou? Depay, DiMaria, Blind, Morgan, Zaha... nebo ktere jiny manager nechce jako Darmian, Rojo.

Takze jsme utratili hodne penze za hrace, kteri tady nemaji byt nebo pro ne nemame vyuziti pripadne uz v klubu ani nejsou, prave proto, ze klub nema nejakou koncepci pusobeni na prestupovem trhu a skace od jedne varianty k jine. Vysledkem je, ze ten obrovskej balik penez nedal dohromady tak skvelej kadr jak by takovy balik penez mel dat dohromady. Navic u nekterych klicovych pozci ani klub managerovi penize k dispozici nedal.

Zatimco City nekoupilo dva tri hrace, kteri v ten moment nebyli pro klub klicovi, ale spis typu: good to have. To je ten rozdil. Jenze nas trenuje Mourinho a jsme United, tak to nevidite.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale to je vas problem ze nekupujete koncepcne ale to, o com sa prave hovori. je vas problem ze za podobne velky balik nedate dokopy tak skvely kader. ale obhajovat sa tym ze nemate koncepciu je celkom nezmyselne nemyslis? proste ste obrvoske mnozstvo penazi minuli zle, tak ako kedysi liverpool peniaze zo suareza alebo za dalglisha. to nema s tebou naznacenou zaslepenostou nic spolocne

Reagovat
Busby babes

ja nas tim ale neobhajuju, ja nas za to kritizuju. vsak tu porad volam po tom, aby sportovni rozhodnuti prestal delat Woodward a Glazerove a nechali to na Mourinhovi a jeho lidech nebo privedli DoF.

Ale pokud se tu pak na zaklade podobnych tabulek jako je ta vejs tvrdi, ze Mourinho a Guardiola meli a maji stejny podminky k praci a stejne prostredku, tak to neni pravda.

Reagovat
r.mrazik

nechat nakupy na mourkovi a jeho lidech by byla slusna cesta do pekla...

vzhledem k tomu,ze pristi sezonu uz tam nejspis nebudou

Reagovat
Busby babes

no, od toho jsme ho privedli, aby delal takova rozhodnuti. ale chapu, je to Mourinho, takze ses radsi, ze ta rozhodnuti dela investicni banker, co hraje Football managera s realnyma penezma a klubem.

Reagovat
r.mrazik

a az odejde tak co? zustanou po nem hraci,jako po moyesovi a po zelve..

prskas na spatnym vedeni klubu a pak bys to nechal na mourkovi,kterej pujde brzo od valu...to je teda logika

zustal by nam tam matic a willian s alexisem...parada

navic porad dokola...banker dal mourkovi prachy v predchozich letech...dostal vsechny krome perisice,kterej byl uletovej jak willian...

stoper mu ted v lete nevysel...skriniar,toby,bonucci,typek z atletika a leicesteru se zkouseli,ale nevysli...takze opet se mu chtelo vyjit vstric...

ze dostal prachy,dostal hrace a vysledky ma treti rok tragicky a herne to je dost marny...to by se melo resit

Reagovat
Busby babes

ale to porad tvrdite vy, ze brzy pujde. To se taky teprve uvidi. Momentalne vedeni nevypada, ze by se ho chystali vyhodit a je otazka, jestli to udelaji po sezone.

Jak rikam, ty chces aby rozhodnuti o prestupech delal investicni banker, ja spis aby to delal fotbalovej manager, kterej k tomu ma kompetence, vzdelani a 25 let zkusenosti. Fajn.

btw proc lzes o tech stoperech? Zkousel se Varane o zbytku Woodward nabriefoval novinare, ze je Mourinhovi zamitli z ruznych duvodu... Navic, pokud by se mu chtelo vyjit vstric tak by se proste Tottaci tech 50+ zaplatilo. Tak vypada podpora klubu managerovi a v prvni den nove sezony po tragickem prestupaku podkopani managera, kterymu jsem par mesicu zpatky dal novou smlouvu.

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze nikdo nevi,jak to doopravdy bylo,tak beru jmena,se kterymi jsme byli spojovany

v interu,v realu i u modraku byli typci jeste nad mourkem...

rozhodne nechci,aby mel na starosti prestupy jen mourek...proboha jen to ne

kompentence k tomu nastesti nema...ani u modraku to tak nefungovalo

nechat si rozesrat MU od mourka nechat mu volnou ruku uplne...tyvoe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako promiň, ale pokud je pravda, co tvrdíš, teda že už je delší dobu úplně jasný, že Mourek končí, tak to jen potvrzuje to, jací jsou ve vedení diletanti.

Reagovat
r.mrazik

pokud neda LM,tak myslis,ze zustane?

verim,ze uz ho resili ted,kdyz to bylo sileny...

pokazde potrebujes najit nejakyho vinika...busby ma vedeni, ja mam mourka,protoze me sere,co se deje na hristi a ze se na to neda koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec netuším, tohle je něco, v čem má mít jasno vedení a podle toho přijímat relevantní rozhodnutí. Ať už je to jakkoliv, tak v současné době prostě správná rozhodnutí nedělá.

Reagovat
r.mrazik

ok,nemeli mu prodluzovat smlouvu...(tedy krome toho,ze ho vubec nemeli najimat)

buh vi,jak to v lete cele bylo...z tech uniku bych rekl,ze stopera privezt nechteli...placani o varanem bylo podle me od Eda takovy mlzeni...spis takovy "chteli jsme kvalitu pro lidi, ale poslali nas do prdele i s typkem z leicesteru"

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký rozhodnutí udělat měli určitě, tohle je fakt katastrofa.

Reagovat
r.mrazik

*melo tam byt,ze privezt chteli,ale nikoho se nepodarilo...

ono se jim to rozpadlo uz dost tim koncem minule sezony...podpis mourka a pak sla forma totalne dolu...do toho pogba,martial...v lete kydy mourka,spatny start...a uz to jede

Reagovat
Busby babes

jak rikam, na jedne strane manager, ktere ma vzdelani a 25 let zkusenosti na vrcholove urovni a patri k nejuspesnejim managerum v historii. Na druhe investicni banker. Ty ses radsi, ze to rozhoduje ten druhej, ja bych radsi aby to byl spis ten prvni. Rozesral klub... tak urcite no. Klub posledni leta rozesiraji uplne jini lide nez Mourinho, ale to nevidis.

Reagovat
smazaný uživatel

My fakt děláme polovičatý řešení, který je fakt na hovno. Buďme si založme koncepci a hledejme do ní lidi, nebo si najděme výraznou osobnost a dejme ji výrazně vyšší pravomoci. My jsme si našli poslední dva trenéry výrazný osobnosti a o jejich osudu dál rozhodoval Woodward, jehož koncepce je resale value, no. Super.

Reagovat
r.mrazik

jako opravdu tu budeme s nasi schopnosti prodavat hazet terminy jako resale value?

Reagovat
Busby babes

to rekni Woodwardovi, ten tim argumentuje.

Reagovat
r.mrazik

placat si muze kazdy kdo chce co chce...ale kdyz se kouknes,jak je to realne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reálně jsme od tý doby nikoho neprodali.

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem na kluky zvedav

Reagovat
Busby babes

ok, takze Woodward jde do novin a rekne, ze jsme hrace nekoupili kvuli male resale value a podle tebe to tak realne nebylo? ok no.

Reagovat
r.mrazik

ty fakt veris vecem,co kdo rika do novin?

mne teda prislo,ze nekoho chteli,ale byli tak marni,ze se jim nepodarilo nikoho koupit,tak prisli s krycim manevrem typu malá resale value,aby zakryli to,ze nikoho nekoupili...

Reagovat
Busby babes

hele pockej, nemuzes na jedne strane davat jako fakta bulvarni kecy o tom, jak vedeni resi Mourinha a na druhe strane psat: to veris tomu, co se pise v novinach?

A jo, kdyz s tim prijde duveryhodnej novinar, coz Daniel Taylor z Guardianu je, tak ano, pak tomu verim.

Reagovat
r.mrazik

ale tak ber to z pohledu toho,jak by ses zachoval,kdybys ten klub vedl...

a vidis,ze kadr prska,hra je nijaka a bodove jsi na 10 miste a v LM nevyhrajes na tragickou Vale...

ty bys jako trenera neresil? nehlede na to,ze by trener prskal i na tebe jako na vedeni?

kdyz se odprostis od vsi te mourinhovske lasky...jestli to teda dokazes ( )

Reagovat
Busby babes

ale ja nehodnotim a nekomentuju nejake tvoje fantazie ale to, jak vidim, ze klub funguje, jaka dela rozhodnuti a kdo je dela na zaklade toho, co o tom pisou lide, kteri se okolo klubu nebo anglickeho fotbalu pohybuji a da se jim duverovat. To je ten rozdil mezi nama dvema. Ty to porad srovnavas s nejakou svoji fantazii.

Ano, jsme na 7. miste, coz je blby, ale je porad 20 zapasu do konce sezony. Ze jsme neporazili Valencii? no to se stane, je to sport. Kadr prska? nevypada to, dle toho, co vidime posledni tydny na hristi, ze by nejak zkouseli Mourinha potopit nebo ze by ztratil kabinu. Navic jedinej, kdo nejak verejne prskal byl Pogba.

Mourinhovska laska, ty vole.

Reagovat
r.mrazik

ja mam fantazii svoji a ty papouskujes fantazii jinych,ktery vlastne vi taky dost hovno...

ja rikam,ze ho resili,kdyz byl na miste 10 a stalo vse za hovno....

ze mu dali cas je snad evidentni...

Reagovat
Busby babes

ja nepapouskuju nikoho, jen ctu co se deje okolo klubu.

Zajimavy, dle tveho predpokladu vsichni vi hovno a nicemu se neda verit, presto tu prezentujes skalopevne pravdy o tom, jak vedeni nekoho resilo. ok. to dava smysl. Btw. jak ses to dozvedel?

Reagovat
r.mrazik

tak jeste jednou...mas na starosti nejvetsi klub v anglii

a vidis,ze kadr prska,hra je nijaka a bodove jsi na 10 miste a v LM nevyhrajes na tragickou Vale...

ty bys jako trenera neresil? nehlede na to,ze by trener prskal i na tebe jako na vedeni?

a vubec...to je porad dokola...nemam na to chut

Reagovat
Busby babes

ja nevim co bych delal. Ale nikde jsem necetl nic o tom, jak vedeni resi budoucnost Mourinha. To je tvoje domnenka.

Proc by na me presne manager prskal?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je přímo koncept, kterej "představili" na schvalování výsledků hospodářskýho roku a výroční zprávy. Opět - tohle fakt není na mě, ale má se k tomu správně stavět vedení.

Reagovat
r.mrazik

posledni tri roky ho rozesira mourek...

ja to vidim kazdy tyden na hristi a na tiskovkach...

je to uplna idealka

Reagovat
Kixi Syhimour

Varane

Reagovat
Busby babes

me to nerikej, s timhle prislo nase vedeni po konci prestupaku, ze Mounha chteli podporit a byli pripraveni dat 100 mega za Varane no. Coz je asi takova podpora jak kdyby v Tottenhamu rekli, ze chteli utracet a nabizeli za Messiho, ale bohuzel...

Reagovat
Busby babes

jo a pokud vedeni s Mourinhem nepocita, tak ho maji vyhodit rovnou a nepoustet do novin, jak mu v zime privedou klidne hrace za 100 mega. Na to se btw dost tesim, jak se v zime privede stoper za dvojnasobnou cenu nez mohl stat v lete a jak pak budes zas nadavat na Mourinha, ze utraci.

Reagovat
r.mrazik

v zime nekoupi nikoho...protoze zadny klub ti nikoho nepusti...

stejny typ clanku jako kazdou zimu u wengera...ten mel taky porad 100 mega

Reagovat
Busby babes

ale proda, kdyz zaplatis. pool to loni ukazal. Napriklad.

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem tedy na zimu zvedav

Reagovat
Busby babes

to ja taky. Necekam nikoho, spis zas variaci na tema: chteli jsme Varaneho, ale bohuzel...

Reagovat
r.mrazik

ono taky v pulce sezony tak postavit doprostred obrany nekoho noveho....bude stejne pouzitelny az v lete

Reagovat
Busby babes

kdybychom tak meli priklad stopera, ktery zafungoval hned, treba nekdo, kdo prestoupil do vetsiho klubu treba... ze Southamptonu nebo tak... Nebo treba ze Spartaku moskva...

Btw jasne ze to je debilni reseni, proto taky mel ten stoper prijit v lete. Ale tos psal, jak to je zbytecny a jen vymluvy.

Reagovat
r.mrazik

a nebyli prave i Vidic a Virgil zezacatku takovi divoci a ze zacali hrat poradne prave az po tom pulroce?

Reagovat
Busby babes

VVD mel prvnich par zapasu spatnych, pak sel nahoru a s nim i cela obrana. Vidic hral prakticky okamzite v zakladu v PL.

Kazdopadne o to vic bylo dulezitejsi privest toho hrace uz v lete.

Reagovat
r.mrazik

meli prodat jonese a roja a nekoho klidne koupit...

Reagovat
Busby babes

coz jde ale zase za Woodwardem, kterej tohle resi a nedokazal je prodat. Stejne jako treba nedokazal prodat Darmiana.

Reagovat
r.mrazik

mno jo...bo stoji za hovno...nase prodejni oddeleni i ti samotni hraci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Since Pochettino appointment. Co ten s tím má společného?

Pepek vs.Mourek:

https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-city-liverpool-spending-14948361

Pepek Net sped o 85 mega větší, ale hlavně incomings 543mega vs 388mega. To je 160 mega rozdíl. Za to by i Mourek tu obranu celkem oživil. Ne že bych se United musel až tak zastávat, Pep s těma prachama naložil skvěle a ne každý by i s těmahle investicema dokázal vytvořit takovou mašinu na zabíjení, ale 540 mega za 3 roky je megahardcore.

Reagovat
Counter

Těžké na tohle souvisle reagovat.

1) S Pochem to nemá společné nic, šlo o ukázku obdobného množství utrácení MU a ManCity.

2) Co je špatného na net spendu? ManCity víc prodali, tak mohli víc utrácet. Liverpool taky v poslední době utratil majlant, ale zároveň si to zafinancoval takovým Coutinhem.

3) Tohle není debata o Pepovi x Mourinhovi, ale o tom, že MU má dlouhodobě moře peněz stejně jako ManCity a výsledky v lize jsou přesto nedostatečné. Nebo si snad myslíš, že MU s útratou o další stovku mega navíc by bylo takovým válcem jako City?

Reagovat
smazaný uživatel

ad1. ok, ale to jejich bezhlavé utrácení začalo už s příchodem šejka, pokud se bavíme čistě o MU vs City, tak by asi bylo teda nejvýmluvnější udělat porovnání toho období.

ad2. Na net spendu není špatného nic, ale podle mě neříká úplně všechno. Pep podědil už slušně nabouchaný kádr, a to mu dalo dalších 150 mega na útraty, ale ok, není to Pep vs. Mourinho.

ad 3. Nemyslím, United chybí do City hodně, ale prostě chování United mi nepřipadá jako že neřeší prachy ani trochu, tak jako je neřeší City. Jako letos v létě to bylo vidět celkem jasně, ne?

Reagovat
Busby babes

jak pisu vyse, u nas je problem i jinde. Nebo rekl bych primarne jinde, kdyz se budem porovnavat se City. Odchodem SAFa a Gilla odesla nejaka ucelena sportovni koncepce klubu a nasledne obdobi je defakto chaos. Moyes - LVG - Mourinho. Tri rozdilni manageri, vsichni utratili celkem dost penez (i kdyz Moyes nedostal skoro nikoho, predrazene Fellu a Matu v lednu). To je velkej rozdil mezi nama a City. City se na prichod Guardioly pripravovali par elt pred jeho prichodem. Maji sportovni vedeni z Barcy, co ma podobnej pohled na vec jako Guardiola. Takze klicovi hraci mu zapadli do hry rovnou. Staci kouknout, kdo loni nebo letos City tahne: Kun, KDB, Silva a Sterling - vsechno hraci co prisli uz pred Guardiolou. Tohle u nas chybi. Navic pak co se tyka te obrany proste dostal na koho si ukazal i presto, ze tam byli drazi hraci jkao Otamendi. Kdyz to nevyslo, fajn, koupil se dalsi. Ja tu nadavam, ze neprisel stoper a je mi tu predhazovano, ze Mourinho dva 30 milionove dostal. No Guardiola mel dva 50 milionove a privedl v zime tretiho za 60. Pokud tohle nekdo nevidi, pak se tezko da argumentovat.

Obecne, City to dela daleko lepe, maji koncepci, ktere se drzi, u klicovych hracu penize neresi a managerovi je privedou. Nase vedeni se hada o pet mega za perisice a resi zda ma stoper nejakou resale value.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ad3- ono to vyzera tak len kvoli tomuto letu ked mourinho nedostal na koho si ukazal. inak pravidelne sa spravali ze im ne peniazoch az tak nezalezi

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám.

Reagovat
El Cid z City

ibra šel zadara, sanchez výměna, jo je to jejich šikovnost,ale jejich cena by byla určo 100mega, rozdíl defacto smazán, výsledky diametrálně odlišné..

Reagovat
Busby babes

tohle on nikdy neprizna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak děkujeme za lichotku. Poch si všechny maže nehorázně na chleba. A to se mu bude vyčítat, že nevyhrál žádnou trofej.

Reagovat
fenixLFC

cim si maze na chleba ostatnych? ze nema nielen trofej ale ani ziaden vyraznejsi prineik ci uz v lige alebo aspon finale europskych trofeji?

Reagovat
Cobra

To finále europských trofejí si tam dal jen proto, aby na tom Liverpool nebyl stejně co?

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

nie, ale ked sa z kloppa robi sranda ze nic nevyhral tak furt toho dosiahol viac ako poche ktory si ma mazat vsetkych na chleba. tak koho? pepa? mourinha? kloppa? este aj emery je uspesnejsi nez poche, jedine sarri zatial nic nedosiahol, jeho rpeddchodca conte ale ano. tak koho si ma mazat na chleba?

Reagovat
Cobra

Tak já nereagoval na to, co psal Kohout ale na to, jak sis tam dosadil to svoje, aby na tom Liverpool nebyl stejně blbě, jako Spurs.

Jinak máš pravdu a jediný, kdo si někoho maže na chleba je Levy, který drží Spurs mezi předními týmy bez nějaké výraznější investice. Pohár Spurs potřebují jako sůl a na nějaký úspěch zatím čekáme.

A nevšiml jsem si, že by se z Kloppa dělala sranda, ačkoliv utrácí naprosto stejně jako United či City, jenomže bez nějakého většího úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Tak snad je Pochova zásluha, že ten tým dosahuje takových výsledků, jakých dosahuje, i přesto jak Levy škrtí kohoutky, ne? Jako to není nic proti Levymu, ale stejnou cestu razíme už dlouho, Poch nedostal o nic větší podporu než kterýkoliv manager před ním a ty výsledky šly raketově nahoru.

Reagovat
Cobra

A přesto, než k nám Poche šel, tak ho 95% fanoušků na úkor De Boera a ostatních nechtělo (já byl mezi nimi). Přesto v něm Levy viděl potenciál takže ano, je to Levyho práce, že vybral toho pravého muže pro ten "úsporný" fotbal.

Reagovat
Cobra

Tím nechci zase já ubírat zásluhy Pochemu, protože bych ho za žádného jiného manažera u nás (zatím) nevyměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no ok...

Reagovat
fenixLFC

to vobec, ja som prave nizsie vysvetlil preco som to tam spomenul. v momente ako sme sa dostali do finale, tak sa nam zacala venovat este vacsia pozornost a prisli zaujimavi hraci, majitelia uvolnili peniaze atd. takze z tohto hladiska to mega uspech je. co si tak vsimam, tak tie rekacie vyskocia skoro vzdy ked chvalime kloppa ci uz za hru alebo za posun, vzdy su pritomne vykriky, ze aj tak sme nic nevyhrali a podobne

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto stejně? To jakože utratil stejně jak MUN nebo MCFC?

Reagovat
Cobra

V době vašich nákupů jste udělali z gólmana a obránce nejdražší nákupy na ten daný post. Když už ne stejně, tak dosti podobně. Nakonec vy jste vždy nakupovali draze.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co? Ztratili jsme snad tolik jako City, nebo United za dobu, kdy přišel Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně nenápadně

Reagovat
fenixLFC

a najma aj samotne finale ti da velky boost, my sme sa teraz utrhli v prestupoch najma kvoli tomu ze sme sa tam dostali a majitelia videli ze to moze ist dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak mi odpovedz, koho si a cim maze na chleba? ved zo vsetkych manazerov na cele dosiahol najmenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti ty čísla z Cuntovy tabulky přepsat do nějakého příjemného povídání, abys to jednodušeji pochopil? Nebo bys raději leporelo, jedno slovo na stránku?

Reagovat
fenixLFC

okej takze si maze na chleba vsetkych tym ze nic nemina a ani to nikam nedotiahol?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ti nemůžu za to, že sis jako úspěch nastavil zrovna účast a prohru finále jednoho konkrétního poháru. Kolikrát že s těma promrdanejma milionama Klopp skončil v Lize nad Pochem? Poch udělal z Champions league wannabies Champions League regulars. S bojovníků o evropu udělal každoročního kandidáta na titul. Klopp pokud se nemýlím s váma dosáhl co, krom toho prohraného finále, se kterým jste už teď otravní jak osina v prdeli a to to budete ještě připomínat hodně dlouho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow skončil nad náma, strašnější rozdíl být 2. nebo 4. . Pardon, že jsme se navzdory všemu dostali do LM, přičemž jsme vyřadili nejlepší anglickém tým, kterej kdy běhal po trávnících. Ve výsledku nedosáhl zatím ani jeden ničeho, ale Klopp se dostal do finále LM a Eyl, to je dobré, ne? LFC na tom pod Rogerdsem byli taky dost hrozně, podobně jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Klopp dosáhl toho stejného. S 6x takovým net spendem a dvojnásobnou útratou.

Reagovat
Kixi Syhimour

To za tu hru a finále LM stojíš pokrok stojí. Alespoň pro mě

Reagovat
Busby babes

Fakticka poznamka: Nejlepsi anglickej tym, kterej kdy behal po travnicich jste nemohli vyradit, ten vyhral treble v roce 1999.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, sic se mi nechce, ale něco na tom bude

Reagovat
fenixLFC

ja nevravim ze uspech je prave finale, ale je to furt viac ako tolko ospevovany poche. Klopp za tri roky dotiahol liverpool do finale mickey mouse cupu (meh), do finale EL a finale LM. okrem toho sa kazdy rok viditelne zlepsujeme. TA wannabe champions league je na tom tak ze ste tam druhy rok a vyzera to, ze aj druhy rok to nebude ani osemfinale. uspech za uspechom, len co je pravda. takze si strasne maze ostatnych...

Reagovat
Eichel

kks to tu fakt ideme spochybňovať Pocheho? , sa pozrite aký mal káder, koľko mu vedenie dalo na prestupy v porovnaní so zbytkom a pod.. vie vytiahnuť z mladých hráčov maximum, nemal káder v hodnote stámilionov a nepriviedli mu ani žiadne top posily a napriek tomu hrá stále v top 4 a navyše pekným futbalom. Ten chlap je skvelý tréner a zrovna fans liverpoolu, čo źiadne trofeje nevyráva ho za to idú pranierovať? Veď vaša naj sezóna, kde ste tu mali orgazmus po každom zápase nakoniec aj tak skončila s 0 trofejami. Poche určite nie je horší tréner ako Klopp a to nemá zdaleka jeho možnosti.

ps. https://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/ (keď bude zas debata o tom, že Poche nevyhráva preto neni top, ale Klopp top je)

Reagovat
fenixLFC

ja nespochybnujem pocheho, ale zas z neho robit maga, ktory si vsetkych natiera na chlieb je usmevne.

p.s. https://sincespurslastwonatrophy.co.uk/

Reagovat
technecium

Reagovat
Counter

Holt PL srandaliga, co bys chtěl. Jestli chceš drama, začni se dívat na španělskou.

Reagovat
Nikikrew

Ako sa tam valuju a je stale prerusena hra? Nie dakujem docela dost investujem svojho casu na EPL, az moc by som povedal.

Ja som ok, viem ze nemame sancu na 1 miesto ale hru si zatial uzivam a TOP4 bude pre mna uplna topka

Reagovat
Counter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Busby babes

Pepek by si mel asi promluvit s Artetou:

Pep: “But people have to know – and Gary Neville knows perfectly well because he was a player – the opponents play too. Sometimes they dribble and you arrive late, they go down and you make a foul. It happens. I don’t say we are not making fouls, but the intention to do something, no.”

Arteta v tom PR dokumentu:

https://pbs.twimg.com/media/DrLQXoCWoAAifHB.jpg:large

Aspon v necem to je dobry.

Reagovat
Cobra

Reagovat
mimi_united

1. City

2. Arsenal

3. Chelsea

4. United

5. Liverpool

6. Tottenham

Reagovat
pingla

sen

Reagovat
pingla

Menší statistické okénko:

Morata: 604 minut - 5 gólů

Lacazette: 807 minut - 5 gólů

Reagovat
Busby babes

se nejak rozstrilel.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

Jen pro úplnost, Laca má několik asistencí k dobru (2 oficiální opťácké, 4 benevolentnější ve fantě).

Reagovat
Whitemedia

Jakmile má Morata čas přemýšlet nad střelou, tak je to všechno v háji..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chcel to vyšperkovat a nevyšlo mu to. Skôr ale treba vidieť to sebavedomie spraviť to vôbec. Inokedy by to napalil a sevas.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata dnes výkon, aký by som od neho očakával v každom zápase. Snáď mu bude s jedlom rásť chuť.

Ta špička je fakt nechutne nabuchana.

Reagovat
Pinturicchio

Dřevák Morata ... oh, wait.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie

Reagovat
Whitemedia

dřevák to není, jen labil..

Reagovat
RKBoy

myslel to sarkasticky.

Reagovat
Whitemedia

já vím

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec ne, právě naopak ... úmyslem bylo rýpnout si do uživatelů, kteří Moratičku kritizují i za přestřelní branky v rozcvičce před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Poď ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Klasicky fanusikovia Chelsea. Nezahras par zapasov dobre uz si najvacsi traged

Reagovat
Whitemedia

pár zápasů

Reagovat
mesyas

ano pár zápasů=celý minulý půl rok a do dnešního zápasu stále tragéd. proti BATE spálil dokonce víc šancí než kterýkoliv tým v EL. kvalitní útočník no

Reagovat
valek9610

Ty debile to dělají všichni fans ti trochu nevyšlo a navíc Morata je fakt tragéd to,že se trefil jako no a ? už je to zase velký útočník jak Suarez,,Aguerro nebo Lewa ? debílek jsi.

Reagovat
vilp

Tady jsi ale hodně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky fanušikovia cizích klubů. Nekoukaj na Chelsea, ale umějí si udělat názor na jejich hráče na základě Livesportu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Právě že tohle je ten opačný případ, kdy se ozýváš ty a Pintu ve chvíli, kdy má Morata pár dobrých zápasů.

Reagovat
Svatej

....

Reagovat
icka

to je cely whitemedia

Reagovat
vitasrp

Jinak ty některé zápasy nejsou o tolik jiné jako na jaře, kdy jsme hromadu bodů poztráceli. Jasně, ten herní styl je úplně jiný, to nemá smysl rozporovat, ale pokud bych bral počet šancí, které si v zápasech vypracujeme my a soupeř, tak ten poměr nebude tolik odlišný. Je ale ohromný rozdíl, že momentálně ty šance proměňujeme, zatímco soupeř je ve většině případů nepromění. A je pro mě vážně překvapení, že jsme se od střeleckého trápení k poměrně dobré efektivitě dostali vesměs se stejnými ofenzivními hráči. Prostě jenom otázka současný formy.

Přitom tohle bych označil za jeden z těch slabších výkonů, v prvních 30 minutách jsme zápas nekontrolovali, tropili hloupé technické chyby, kombinace nefungovala a prakticky jsme se nedokázali dostat do té nebezpečné zóny mezi liniemi.

Naopak jen v prvních patnácti minutách jsme Palace pustili asi čtyřikrát do slušného brejku, protože jsme při hře s míčem a těch různých rotacích nezvládali držet pozice a ucpávat prostory, skrz které by soupeř mohl do protiútoku. Po brance se to sice zlepšilo, ale v té pětiminutovce po inkasování by nebyl překvapením, kdyby soupeř šel do vedení.

Ale je extrémně důležitý, že máme Hazarda, střeleckou formu a i trochu štěstí v tom, že soupeř vyrobí nějakou tu hovadinu, protože třeba ta příležtost ke druhému gólu byla vyloženě darovaná.

Vůbec si ale nestěžuju, kéž by tohle trvalo věčně, těch bodů máme mnohem víc, než v kolik jsem před startem doufal, ještě zvládnout duel s Evertonem a budeme mít za sebou vážně parádní start.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vilp

Ten třetí odstavec... všechny díky Barkleymu.

Reagovat
RKBoy

v minulej sezone sme dokázali zahodit aj nemožné, myslím ,že sa tu objavila niekde aj štatistika a ten priemer vytvorených šancí na zápas bol viac menej rovnaký ako ked sa vyhral titul...holt v tíme nebola taká herná pohoda a to sa odzrkadlí potom aj na ihrisku..a ked sa tak nedarí dlhodobo na všetkích padne deka z pod ktorej sa potom tažko dostáva..

teraz sa znova ukazuje ,že tí hráči kvalitu a chut stále majú, hrajú futbal ktorí ich zas baví a práve aj vdaka tomu systému a velkému tlaku ktorí sme schopný vyprodukovat je súper náchylný na viac defenzívnych chýb..stačí sa pozriet kolko krát v minulej sezone City urvali výhry v absolútnych záveroch po hrúbkach súperov či smiešnych odrazoch..kto ide štastiu naproti na toho sa nakoniec aj usmeje..

k Sarriho Neapolu máme ešte daleko,ale aj tak si zaslúži uznanie čo s tímom za tak krátku dobu spravil...

čo sa týka tých brejkov CP , tak to je niečo na čom sa ešte musí popracovat ,to je tá čast def. hry na ktorú Sarri stále naráža, na druhú stranu Luiz to tam aspon v 1. polčase (2. som nemal možnost vidiet celý) kvalitne riešil a pokrýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nechce sa mi to hľadať samému a uprimne sa aj bojím čo by som tam našiel, tak sa opýtam tu..dal Morata v tejto sezone viac golov ako Lukaku?

Reagovat
Mimalu

jo, v PL 5 vs 4, celkově 6 vs 4

Reagovat
Pinturicchio

Ano.

Reagovat
RKBoy

PL -

Morata - 606 min. - 5 golov

Lukaku - 768 min. - 4 goly

Morata má ešte k tomu jeden gol v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zajimave.. Ale i tak bych raději Lukaka nez Moratu. A navic, hrat Morata pod Josem s tim hovnem co hrajou, tak ma 0golu a nejspis i pokus o sebevrazdu..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
M0rb1D4S

Ano. Morata 6, Lukaku 4.

Reagovat
Pinturicchio

... a Lukaku má navíc tak 20 kg nadváhu, sooo.

Reagovat
Mastný Chobot

na jeho obranu; možno aj o 10 rokov viac

Reagovat
Pinturicchio

25 a už začínáš kynout ... o 35 ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Však srandujem bozinku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúď podľa seba, keď budeš mať 30, budeš vyzerať na 25. Nie každý je taký ...

Reagovat
Pinturicchio

ŠO!iver, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá záhada o tom, proč ty černoši předčasně dospívají a mají víc vyvinutou muskulaturu je v tom, že jsou prostě jen starší?

Bychom mohli zkusit dát Yayovi český občanství a povolat ho na lvíčata

Reagovat
smazaný uživatel

Kto a kedy spadne do boja o top4?

Reagovat
smazaný uživatel

PEP: Sterling is a top player. But he is so young. He is incredible, sharp, fast, clever, fighting, ambitious, decisive, can play on both sides, in the middle, receive ball behind lines. an Incredible performance - with and without the ball.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný Superman mezi fotbalisty, jen ta brána je v mnoha případech jeho kryptonitem.

Reagovat
Counter

Mohamed Salah now the only Premier League player with more goals and assists than Raheem Sterling since the start of last season.

Reagovat
diastan

Reagovat
Pinturicchio

Rashford > Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdielne posty, ale Sterling >> Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ktorý klub ho vychoval pre veľký futbal? + môže ďakovať Brendanovi za veľkú šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden, jak se tady zas diskutovalo o Allim a že stagnuje, jsem si je porovnal, tak pro zajímavost:

Sterling - played 201, goals 55, assists 38 (0,46g/a per match)

Dele - played 112, goals 38, assists 26 (0,57g/a per match)

Reagovat
Pinturicchio

Strašný hate tady na Arsenal, kéž by ti bukvičáci ten titul udělali.

Reagovat
Mastný Chobot

to by bolo kwasnučké jujky

Reagovat
Pinturicchio

Veru bolo. Jediný tým v PL, kterému se to dá přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa to nedá priať Tottenhamu alebo Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham málo utrácí a nemá hotový stadion!

Reagovat
Swarley

Na hovno koncepce no

Reagovat
Pinturicchio

Jednak, Tottenham na titul nemá, druhak se mi znelíbili ... Liverpoolu, jakožto fanoušek Juve, přát prostě nemůžu, navíc, jak už jsem tady psal, fandění LFC tady na EF vypadá jako diagnóza.

Reagovat
cristiano.K.

ty seš taky diagnoza, korupčníku

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

dat ta 11 kol iba 21 golov fakt nedavame ani dva goly za zapas?

Reagovat
Counter

Ty jsi hrozný s tou věčnou nespokojeností

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sorry

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
king23

Ty brďo, vždyť skoro 2 g=oly na zápas není vůbec špatné, co bys chtěl CO by za to dal Real nebo Atleti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RKBoy

inak ako to musí byt frustrujúce, mat najlepší štart do PL v historii klubu,byt po 11. kolách stále bez prehry, najlepší káder a celkovú hru od sezony 08/09 a aj tak ti to nestačí ani len na 2. miesto,...

Liverpool.

Reagovat
Bandita_Harry

Sme strasne frustrovani

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie kedze uz hrali vonku s Chelsea, Arsenalom a Slepicami

Reagovat
Kixi Syhimour

A?

Reagovat
RKBoy

mna by to frustrovalo.

Reagovat
Svatej

Wow...United uz jen 3 body za AFC

Reagovat
Pinturicchio

... zázračným AFC.

Reagovat
PP

pfff.. Víte, co to je po třech letech sledovat hezký fotbal a těšit se na další zápas?

Reagovat
Pinturicchio

Víš, že ani ne?

Reagovat
PP

tak vidíš.. A právě o tom mluvím.

Reagovat
Pinturicchio

Fair point, ale za prvé, já si nedělám srandu - když jsem viděl první dva výsledky AFC, tak jsem si říkal, že jsou odepsaní, pak jsem kouknul po nějakém čase na výsledky a fakt mě to dost zaskočilo, ... za druhé, já narážel na i na Juve, když až do příchodu Crise ta hra opravdu nebyla zrovna pohledná a taky na to, že Juventus jde do každého zápasu jako favorit, takže až na výjimky vymizel takový ten příjemný stres, napětí před každým zápasem.

Reagovat
Svatej

Zas je treba dodat, ze AFC jsou/byli podcenovani celej rocnik a jedinej poradnej hajp prisel az po ty parádě tyden (dva?) zpatky... Spis mi prijde obecne zajimavy, ze to United pri ty bide dokazali vytahnout az na dostrel zbytku.

Reagovat
Pinturicchio

K Arsenalu viz výš ... a vlastně to platí i pro United, jak píšeš.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Tos napsal schválně, abys mě nasral?

Reagovat
kiwwi

a o kusok nizsie si to uz proste nevydrzal

Reagovat
Counter

Jedna věc je kritizovat/dobírat si jiné kluby, děláme to všichni, je to zábavná součást sledování fotbalu a diskuze o něm. Druhá opominout vítězství vlastního klubu a rovnou přejít k tomu posměchu. Když Arsenal odehraje dobrý zápas, nejdu se v prvé řadě smát Tottenhamu/MU/komukoli jinému, věnuju se AFC. Když o den později hodí analytik Opta dobrou statistiku na twitter o jakémkoli klubu, tak ji sem zkopíruju. Ale hlavně že mi jako obvykle vidíš přímo do duše.

Reagovat
kiwwi

tak ako vidis do duse tym, ktorych kritizujes

Reagovat
Swarley

Oni ale nemají žádné ambice, to jsi blbě pochopil...ale vysmát se za to stejné Spurs, to můžou

Reagovat
Mastný Chobot

naše straty: prehry s MC, CFC a remízy s CP a LFC

straty MU: prehry s Brightonom, Tottenhamom a WHU, remízy s Wolves a Chelsea

just sayin'

Reagovat
kiwwi

no znamena leda ta prd, pretoze posledne dve sezony stracame my prave s tymi slabymi (hlavne novacikmi)

Reagovat
Mastný Chobot

no, tak to je naprd, keďže zápasov s brightonmi a west hammi je za sezónu 20+

Reagovat
kiwwi

lenze ja pisem o 2 sezonach a z toho v jednej sezone sme skoncili 2.zatial co vy 6. a nepisem o tom, ze s nimi stracame stale...v konecnom vysledku su dolezite len tie body a sme na zaciatku debaty...just sayin'

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
mikelinos

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

jemine

Reagovat
pa3ce

všímajte si celý čas Stephensa (číslo 5). Ten je aleže maximálne v lese. Ten si musel po tejto akcií v hlave zhodnotiť celý svoj život a rozmýšľať ako je vlastne možné, že sa stal profesionálnym futbalistom.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ADM

To už je moc nie?

Synchronizované držanie za kolená trojičky Sterling - Aguero - Sané tiež ok

Reagovat
Euphael

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak odvrátila tu akci ne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs > Arsenal

Reagovat
Counter

Jako vždy k tématu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musel jsem tě schladit. Začínáš být s těma olejářema otravnej.

Reagovat
TopinB

Bournemouth

Reagovat
Busby babes

tvuj tym udela bod se silnym Liverpoolem a misto aby sis to uzival, zas se porovnavas s United?

Reagovat
EXoRcIsT

Aspon sa ukazuje ze United su stale najvacsi klub v anglicku ak ked posledne roky to nieje ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
cristiano.K.

protože nás nerespektují , to není jak my před lety

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ze ti je toto treba

Reagovat
Zaschrona

Sandro Ramirez i ve Spanelsku doslova zari. 120 tisic liber tydne...

https://twitter.com/JohnnyElLatigo/status/1059160074701156358

Reagovat
Counter

Ale měl lepší statistiky než Neymar a byl to pro Everton neskutečný bargain.

Reagovat
Zaschrona

No, porad tipuju, ze kdyz nebudu pocitat plat, tak na nem spis neprodelame.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nebudu pocitat plat

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Lacko_Boh

CMV: Benayoun = Mchitarjan

Reagovat
kiwwi

Since Ronaldo left, our number 7s have scored a combined 13 league goals....

...the most depressing thing is that most of them have been from Owen.

Reagovat
Grahf
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

U nás to bude ale dost možná podobné.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Carrick

Morata v sucháči.

Reagovat
nani92

Rytmus

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger v AC

Reagovat
Nikikrew

Skvelá volba

Reagovat
Swarley

Wow, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

kupit aarona, cesca a fandime

Reagovat
Ondiis

Reagovat
nani92

bllbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě by si nepohoršili.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Gattuso.. ved vyhral

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Fulham vedení už nesmí čekat, mít s takovým materiálem po 11 kolech 5 bodů je ostuda..

Reagovat
Zaschrona

Moc zmen najednou...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Whitemedia

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/11/05/tears-sadness-tears-joy-alvaromorata-admits-reached-nadir-has/

But Morata is not into bravado, as Gianluigi Buffon once found when he discovered the striker crying after struggling in a Juventus training session, and he admitted he has had to stop looking for excuses.

“The most important thing is that, finally, I have found the right way and my head is OK,” said Morata. “In football, physical condition is very important, but the head is the most important thing. If you don’t have the head, if the mentality is not good, then you are in trouble.

“I had a period where everything... If it’s raining, I’m angry because it’s raining. If I miss, it’s because the pitch is too wet. It was only excuses. It was not good.

on je fakt jako malá holka

Reagovat
Lacko_Boh

"I had a period"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Reagovat
M0rb1D4S

To sice ano, ale když zrovna není jako malá holka, tak je na tom hřišti fakt výborný. Pokud se Sarrimu podaří jeho hlavu zvládnout, tak budeme mít skvělého útočníka.

Reagovat
Cobra

A to se vyplatí, nebýt na hřišti jak malá holka 1x za půl roku.

Reagovat
M0rb1D4S

A co s tím máme teď dělat? Kvalitního útočníka v lednu stejně neseženem. To že je to za ty peníze flop nikomu neberu, ale pokud ho dokáže Sarri zvládnout, tak nemusí tenhle ročník dopadnout špatně.

Reagovat
Svatej

Porad bych ho poslal do hajzlu. Stejne jako giroud si najde tri nebo pet zapasu v sezone, kde bude skvelej, ale ve zbytku zas uplne k nicemu.

Nejvic me dopalil jeho rozhovor dva mesice zpatky, ze by si uz navrat do Madridu dokazal predstavit. Takovy nevdecny labily v tymu nechci..

Reagovat
kvasha16

tak aspon ze si uvedomuje ze nehral dobre a ze bol preto nasraty... akurat skoda ze to zacal riesit zo zleho konca

Reagovat
kiwwi

Manchester City Exposed, evidence of backdated contracts, illusory sponsoring payments and cavalier, "We can do what we want," business practices

http://www.spiegel.de/international/manchester-city-exposed-bending-the-rules-to-the-tune-of-millions-a-1236346.html

prvy zo styroch dielov ktore budu vychadzat tento tyzden... #koncepcia

Reagovat
kvasha16

tato seria o MC sa mi paci viac

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Letošní PL bude a je hodně luxusnítěch týmu na titul je tam vážně hodně krystalizuje se tam trojka Man.City,Chelsea,Liverpool ale myslím že do toho budou chtít promluvit i jiný celky uvidíme jak Spurs ti musí udržet pohromadě kádr tam stačí dvě zranění a je zle zato Arsenal stoupá vzhuru evidentně jim pomohla výměna trenéra Emery si ví rady navíc hrají i celkem pohledný fotbal sem zvědavý jak si dál povede Man.U. ty bojují spíš sami ze sebou na druhou stranu sleduji že se jim probouzí mladý kluci hlavně Martial a Rashford které Mourek dlouho stavěl na druhou kolej zároven ale pro mě mají z těch týmu nejhorší defenzivu tam by to chtělo kompletně překopat zklamání je pro mě zatím trochu Everton má kádr aby je nahoře proháněl ale pořád to je jen lepší pruměr no uvidíme co dál ale za mě letos super

Reagovat
scheeza

Chci se zeptat jestli je tady na EUROFOTBAL.CZ někde článek o politickém krytí Infantina a Platiniho klubů Manchester City a PSG

Reagovat
scheeza

Díky

Reagovat
mithro

tak snad sa chalani hecnu a potom ako budu vonku vsetky tie clanky, tak to niekto spracuje.

Reagovat
Whitemedia

Fišara určitě ano

Reagovat
Swarley

A pak by to mělo být tak rok na hlavní stránce, ať se v budoucnu vyhneme zbytečným debatám o perfektním fungování City

Reagovat
Busby babes

to neni voda, ale hotova tisicelata povoden na tvuj mlyn... No nic, jdu si precist dnesni cast pohadky o tom, jak skvelou koncepcni praci City ma...

Reagovat
blade115

Co jsem tenkrát napsal, to pořád platí. Vůbec to nebylo o penězích

Reagovat
Busby babes

zajimavy, ze reagujes. O tobe jsem teda vubec neuvazoval, ale tak potrefena husa?

Reagovat
blade115

Tak mám jako dělat mrtvýho brouka, nebo co? Je snad každému jasné, o kom ten trouba 24/7 mluví, ne...

Reagovat
Busby babes

tak zrovna tady by teda bylo lepsi asi mlcet. Protoze tady jsem narazel zcela jednoznacne na to, jak se posmiva City. Vsak to i vejs zminuju, ze Roman to delal jinak.

Reagovat
blade115

Jak to dělá Roman je snad v téhle diskuzi irelevantní, ne? Respektive asi jsem ten tvůj první komentář nepochopil...

Reagovat
Busby babes

je to irelevantni. vsak taky ja na Romana vubec nenarazel a rikam, ze moje poznamka o vode na Swarleyho mlyn byla jen o City.

Reagovat
Swarley

ne, dělej ze sebe zase perfektního chudaka...jako první tady v tomhle vlákně reaguješ ty, tak že zase sracky...nepiš kraviny a budeš mít klid, nic složitého v tom není...

Reagovat
blade115

Že to je pro tebe kravina, neznamená, že je to kravina pro každého. A to je tak nějak tvůj věčný problém na tomhle fóru... Když jsme se o tom bavili prvně, spousta lidí v tom tu myšlenku viděla a nijak kravinoidní jí nepřišla. Ty bohužel pro svou omezenost a neochotu chápat cizí argumenty si takové štěstí neměl.

Reagovat
Swarley

A copak že se už nesmejes jak dement a všechno neopakujes?

Reagovat
Swarley

A já ti svoje vysvětlil perfektně, můžeš si to tady procist. Materiálu víc než dost.

Reagovat
blade115

No, jenže já se prostě dokážu přenést přes to, jakým způsobem se ten klub dostal na vrchol, a není to pro mě stopka v nějaké snaze se o jejich fungování více zajímat a třeba o nich říct i něco pozitivního. Až se to naučíš taky, můžeš přijít a třeba to někam povede.

Reagovat
Swarley

Přenést se přes to, že to je všechno totální podel a podvod? To se teda učit nehodlám, to bude nejspíš tvá perfektní parketa

Reagovat
blade115

Tak samozřejmě to není úplně OK, ale že by už kvůli tomu byl ten klub pro mě navěky špína a nemohl dělat něco, za co bych ho třeba pochválil, to zas ne. Ale to asi každý vnímá jinak, no.

Reagovat
Swarley

No vidíš, souhlasím, že to není úplně ok, protože je to úplná vyj-bavka...a všechno dal vychází z tohohle...nikdo jim ty úspěchy vzít nemůže, to je pochopitelne, ale vždy za tím bude tenhle humus a bordel, v čem se to zrodilo a přes to by se teda rozhodně nemělo přenášet...je to prostě totální facka ostatním klubům jako Spurs, Arsenal nebo Liverpool...ale to už jsem taky psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi, ty čo sa tu furt chodíš hašteriť, aký to má dôvod? Snáď len to, že sa mancs nedarí tak, ako by si fans priali a vo tvojom živote je všetko ok :-). Pozdravujem do Olmíku, či odkiaľ to pochádzaš .

Reagovat
Swarley

Ani nevím, vždycky mám pocit, že už jsem viděl všechno a pak rupnete v Bělehradě, k tomu za vás ještě nastoupí Origi a hned mám další motivaci, Olo...

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti si pôsobil spokojnejšie, menej si sa chodil na EF hašteriť a riešiť zbytočné žabo-myšie vojny napr. s bladeom a rád do nich zaťahuješ aj mňa .

Reagovat
blade115

Je no, zvlášť ve světle těchto nových informací. O úspěchy ve smyslu trofejí mi ani moc nešlo, ty má PSG taky. Ale zatímco PSG vzniklo jako "bordel" a doteď se jako "bordel" chová, City jako "bordel" pouze vzniklo, ale spoustu věcí teď dělají správně. Dokonce líp než některé tradiční kluby. Přenášet se přes to je fajn ve smyslu, kdy jseš schopen přijít do diskuze a tyhle věci, co dělají správně, vidět. A ne od začátku do konce k tomu přistupovat "vznikly jako bordel a víc mě nezajímá".

Reagovat
Swarley

Tak že co? Jsme u toho, že to dělají jen líp než my a to mi chceš omlatit o hlavu nebo s tímhle půjdeš za fandou Spurs a co? Budeš mu vykládat, že to dělají líp, protože....? Protože mají mnohonásobně víc peněz než vy, mají je nezaslouženě, k tomu porušovali pravidla a vy tak na dalších 100 let nemáte šanci je dohnat, protože vás si prostě šejk nevybral...a to je celé, nemůžeš mu říct, že mají lepší koncepci, to je prostě blbost...

Reagovat
blade115

No spíš půjdu za fandou PSG, Chelsea atp. a řeknu jim, že když už se dostali na vrchol tak, jak se dostali, tak by aspoň mohli uvnitř klubu fungovat pořádně. A dal bych jím v mnoha ohledech za vzor právě City. Porovnávat je se Spurs je vážně těžký, nevíme, jaký management by mělo City bez peněz ani Spurs z penězi. Ale porovnání s vámi snesou, tam jsou ty finanční prostředky podobné, byť přístupy majitelů se nemůžou lišit víc.

Reagovat
Swarley

Tak mi ale fakt odpověz na to, co tomu fandovi Spurs řekneš...proč je mezi City a Spurs takový rozdíl a nejspíš je nikdy nedozenou? Začneš tím, že mají lepší koncepci? Jde o to, že nějaká koncepce je úplně u prdele, když ten hlavni rozdíl jsou prachy a to, že si z prdele může Pepek koupit Mahreze jako desátou perfektní volbu do ofenzívy a nemusí řešit třeba prachy na stadion...a to je ten podstatny rozdíl a ten vznikl v tom bordelu...

A tady je obrovský rozdíl mezi City a nami...MU si to všechno vybojovalo se SAFem na hřišti...ne tímhle humusem...a pak už je mi tak nějak úplně jedno, jak fungují teď...tady to všichni neradi slyší, ale my tu pozici máme zaslouženou, vydrenou a vybojovanou...

Reagovat
blade115

Ale to je přesně ono, ty pořád dokola jen řešíš to, jak se ten klub dostal na vrchol. Přitom ty naše pohledy se neliší diametrálně od začátku. Já říkám "dostali se vrchol nefér způsobem a není to úplně OK, ale...", kdežto ty tam žádné to "ale" nemáš. Prostě "dostali se na vrchol nefér způsobem a není to úplně OK." Tečka.

Já tady vůbec nechci řešit nějaké porovnání se Spurs. Vždyť to ani dost dobře porovnat nejde. Co bych řekl fandovi Spurs? Když pominu obligátní "táhni do pekla", tak asi něco ve smyslu "hele, City se před vás dostali dost nefér způsobem, o tom žádná, ale podle mě dělají spoustu věcí dobře, a proto si jich vážím víc než třeba PSG".

Reagovat
Swarley

Samozřejmě to budu řešit, protože to je podstata všeho...je mi jedno, co dělají teď, protože ten základ je úplně špatně...ukradnu 100 mega a milion dám na charitu, budu příklad pro ostatní, jak se má přispívat na charitu? Nebo se budeme bavit o tom, že jsem prostě zloděj a mám vrátit celych 100 mega a je úplně jedno, co jsem s nema dělal?

Já to prostě neumím oddělit, když to je ten největší rozdíl mezi kluby...není to nejaka koncepce a vynaložené prachy na akademii...všechno to má zrod v tom podelu...

Reagovat
Swarley

A není to o tom, že se tady s tím neumím smířit a že se to stalo už dávno...to pokračuje dál a vychází z toho každý nákup ať už je skvělej jak chce...celej ten odskok od týmu je primárně spojenej s tím financováním, ne s koncepcí...o tom mluvím celou dobu, koncepce by měla zahrnovat rozhodně i tu finanční stránku a stačí se podívat na SAFa, co z nás za ty roky udělal...a to není náhoda, je to vydřené...a je zoufale sledovat snahu Spurs držet krok, když to je s takovým pořízením stadionu úplně nemožné...potom rozhodně milionkrát radši smeknu za poslední roky klobouk před Spurs, protože ti nám spíš ukazují, jak ostudně v poslední době s prachama vynakladame....

Reagovat
blade115

Vidíš, třeba ty ukradené miliony rozdané na charitu jsou dost zajímavý etický problém. Já třeba jsem z těch, kdo je ochoten tu charitu do jisté míry brát jako polehčující okolnost. Je to ostatně důvod, proč třeba takový Robin Hood je dodnes heroizován, ačkoliv to byl ze své podstaty taky jen zloděj. Na Romana se taky dívám trochu jinak než na někoho, kdo si prostě nakrad a dodnes si na tom sedí. Třeba konkrétně u něj - bylo by lepší, kdyby to neukradl (navíc zřejmě od typu člověka jako je on sám), a většina Čukčů by dodnes žilo v totální bídě, nebo je to lepší takto? Podle mě ani jedna odpověď není úplně správná. A nemyslím si, že bychom to tady vyřešili. Zrovna tak ani jeden z našich pohledů na věc není ani úplně špatný, ani úplně správný. Na místě by asi bylo se s tím prostě smířit, nějak to zkusit respektovat a nechat to tak... Jen je smutný, že to tu zaznělo po téměř roce plným sraček.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Robin Hood taky ale drtivou většinu nakradeneho rozdal a šel do toho celého s tímhle úmyslem..ne nakrást a až mám tolik, že si můžu rozjet v daném kraji perfektní PR, tak to začnu jakože lidem vracet...to je docela podstatný rozdíl..

A ani nesouhlasím s tím, že to je nějaká remíza a že máme oba pravdu...je super, že ty mou část uznáš, ale já z toho svého pohledu neuhnu ani o kousek...stojím si pořád za tím, co k tomuhle tématu píšu...ať už dáš hovnu barvy duhy, tak to pořád bude hovno...rozdíl je v tom, že to tvoje zůstanou sracky a ty jsi uznal, že mám v mnohém pravdu..a to já vím celou dobu, tak je dobře, že ty už taky...

Reagovat
blade115

Tak to už se hádáš o čísla, jestli je ok rozdat 100% nakradeného majetku, nebo 1%. Ale já myslel, že ti jde o princip. Očividně to o nějaké zásadovosti až tak není. A PR? Jako co má z toho, že tam pár eskymákům zlepšil život? Mají ho rádi, ale z toho může mít nanejvýš dobrý pocit.

Však neuhýbej, já si pořád myslím, že to je hrozně omezený pohled na věc. Remíza je to v tom, že ani já nepřesvědčím tebe o tom, že je to omezený, a ani ty zrovna tak nepřesvědčíš mě, že tyhle zbohatlické kluby nemůžou z principu dělat žádnou věc dobře. Já ti tady uznal něco, co jsem hlavně nikdy nerozporoval, ale tak to už nejspíš souvisí s tou (ne)ochotou porozumět. To ale pro tu diskuzi není až tak podstatný, pokud to tak nějak stíháš vnímat. Ale nemám problém nechat tě v tom, že jsi teď dosáhl něčeho úžasného, když jsem ti potvrdil něco, co tu víme všichni už několik let...

Reagovat
Swarley

Hrozně omezený pohled to není, dal jsem ti x příkladů jak se ten vyjeb projevuje i do té dnešní údajné koncepce...kompletně to z toho vychází a pak je to samozřejmě špatně úplně celé...nemůžeš právě říct, jo, vyjebali se všema, tak na to zapomene a dobrý...tak to prostě není, nákup dalších a dalších hráčů pořád vychází z téhle prasárny...strašně omezené je právě tvářit se, že teď už to je jinak...není...ale jako fanda Chelsea to nemůžeš uznat, tomu rozumím...

Reagovat
blade115

Já na to nezapomínám, jen to nemusím cpát všude. Prostě vnímám existenci toho, ale není to pro mě tak nestravitelné jak pro tebe. Rozumím tvému pohledu, ale netotožňuju se s ním. Víc k tomu tak nějak nemám co dodat - všechno tu opět padlo a nikam dál to nevede...

Reagovat
Swarley

V pohodě, jestli má být Abra novodobý Robin Hood, tak to opravdu nikam nevede

Reagovat
blade115

*sigh*

Reagovat
Swarley

A k tomu Abrovi, dívej jak mě tou jeho dobrotou krmis. Já myslím, že super tah, nemusí se to týkat jen místních eskymáků.

Reagovat
Swarley

to bude jak s tím respektem, pohádkáři pojedou vesele dál svoje

Reagovat
blade115

City se špinavými penězi nakládají mnohem líp než vy s "čistými". Tak jednoduchý to je a mohl bys to tak pochopit i ty.

Reagovat
Swarley

jo, však od toho hlavního zase utíkej

Reagovat
Busby babes

ono kdyz nemusis ty penize resit, tak je to jednoduchy no. Bohuzel, nasi majitele je resi, protoze je z klubu tahaj.

Reagovat
Swarley

a hlavně podstata toho celého byla úplně jinde, ale tak to je už taková bladeovinka...

Reagovat
blade115

No očividně není no, to vidíme u vás.

Reagovat
Busby babes

kdybys aspon neplacal picoviny. Nasi majitele z klubu vytahli miliardu liber. Nejak vyrazne uvolnili prostredky, ktere klub vydela az po odchodu SAFa, do te doby proste i SAF pracoval s omezenym rozpoctem, jen u nej to nebylo tak znat.

Reagovat
blade115

Vždyť jo. Zhruba od odchodu SAFa utrácíte v podobném duchu jako City, akorát že oni utrácí na správném místě, u vás to je spíš takový chaos, u nich má každý krok smysl.

Reagovat
Busby babes

to souhlasim. Ale i tak utracime o neco mene. O tom, ze u nas je problem primarne jinde jsem psal.

Nicmene o tom se ted nebavime a pokud tu zkousis tvrdit, ze se u nas na penize nekouka, tak proste bud nevis, co se u nas deje anebo proste lzes. To uz si vyber sam. Pod SAFem byl ocividne osekanej budget i kdyz se to nepriznava a ted se taky handrkujeme o par mega a nakonec je nezaplatime. Takze tak.

Reagovat
blade115

Nezkouším, já tu od začátku tvrdím jen to, cos mi teď sám v první větě odkejval.

Reagovat
Busby babes

ja: ono kdyz nemusis ty penize resit, tak je to jednoduchy no.

ty:No očividně není no, to vidíme u vás.

Tak jsem se ti jen pokusil vysvetlit, ze nemas pravdu. U nas se penize resi a nas rozpocet neni a nikdy nebyl neomezeny. Srovnani se City je uplne mimo.

Reagovat
blade115

Podívej, co do nějakých utracených částek na přestupovém trhu jste se City nejvýš. Častokrát jste měli z tohoto pohledu minimálně srovnatelné léto. Pokud jde o nějaké fungování uvnitř klubu, tak do toho fakt nevidím, kolik peněz jde kam, ale počítám, že o tolik chudší vaše mládežnické týmy taky nejsou, aby musely být ty od City kvůli tomu výš.

Ale to je jedno, podle mě je v tom klubu spousta věcí, které fungují hodně dobře ( a to v porovnání ať už s MU, Chelsea nebo kýmkoliv jiným - vy se jen tak nějak nabízíte ) a které stojí za zmínku. I přes to, jak ten klub vznikl a kolik špíny, podvodů a korupce je okolo toho. PSG vzniklo docela podobně, ale ani zdaleka tak jako City nefungují. Ta myšlenka je teda taková, že ne každý projekt, do kterého se napumpují prachy, musí nutně skončit úspěchem a dobře fungujícím klubem. City se tady liší tím, že dobře vystavěli zázemí, investovali správně do rozvoje mládeže, dobře svou značku propagují a mají jasně vytyčený směr a plány a jejich přestupy prostě jen sedí do koncepce, takže málokdy vyloženě šlápnou vedle. To jsou prostě dobré věci a já je chci pochválit už jen kvůli tomu, že u nás tohle zdaleka tak dobře nefunguje a trochu to City závidím.

Reagovat
Busby babes

o tom, jak City funguji na sprtovnim useku, ze maji nejakou ucelenou strategii za kterou si jdou stuj co stuj, jsem psal xkrat. to delaji dobre.

V tuhle chvili je to ovsem i o tom, ze pokud by nepodvadeli zpusobem jakym podvadi, tak by mohli mit strategii sebelepsi, ale ty hrace by proste neprivedli a nasledne nezaplatili. Takze by to hrali treba s Dzekem nebo Bonym, ale ne s Kunem. U hracu, kteri pro ne byli klicovi, proste zaplatili, co bylo treba. Coz u nas opet neplati. No a pak proste z pohledu dostunych prostredku na prestupy jsem ti jen naznacil, ze jeden klub ma majitele, kteri do nej narvali miliardu a pul a druhej klub ma majitele, kteri z klubu miliardu vytahli. Pokud myslis, ze to nedela rozdil, pak fajn. Ja si myslim neco jineho. A muzeme treba porovnat investice do kadru za dobu, kdy City koupili sejkove.

btw jak nefunguje PSG jako City? vsak funguji uplne stejne. A dosahuji i obdobnych vysledku. City hralo jednou semifinale a to prave diky vyrazeni PSG. V lize mistru. To mi prijde jako podobne vysledky. domaci souteze jsou nesrovnatelne, to je jasne.

Reagovat
blade115

Vždyť o PSG se v minulosti několikrát psalo, že to vedou jako amatéři. Trenéři se tam mění vesměs nahodile, nedrží se žádného pevného stylu. A marketingem se na City už vůbec nechytají.

Se zbytkem víceméně souhlasím, nebo minimálně nemám chuť to rozporovat. Ale to je spíš taková ta vaše defenzivní tendence, já tuhle diskuzi vůbec nechtěl začínat s úmyslem shazovat MU, ač tam něco takového jako vedlejší efekt možná proběhlo.

Reagovat
Busby babes

to jsem asi nejak nezachytil. JAsne, posmesky, kdyz vypadnou z LM. ale kdyz kouknu na vysledky obou klubu v LM, tak City hralo jednou semifinale a to je jejich vetsi uspech. Jestli je to teda vyrazne vice, to si nejsem jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli si myslíš, že v těch uniklých dokumentech nebude nic o Utd a že jste z pozice síly nikdy neohýbali ten systém, tak jsi ještě hloupější než jsme si myslel

Reagovat
Swarley

unikne leda další vlna respektu

Reagovat
Busby babes

o nas tam bude tak maximalne to, ze chceme udelat tu super ligu. Mozna nejaky tax evasion od Glazeru, i kdyz zatim vypadaji, ze zrovna na tohle si davaji dost pozor. Ono jim taky moc nezbyva, protoze klub je obchodovanej na NY burze, takze si podobny srandy si nemuzeme dovolit. Ono k nam by totiz neprisel delat audit PwC nebo Deloitte, ale SEC nebo IRS. A strycek sam ma jaksi o par letadlovych lodi a divizi marinaku vic nez Platini a UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože žádná firma co byla na NYSE nikdy nepodváděla.

Počkal bych až to všechno zpracujou a uvidíte co vyleze.

Reagovat
Busby babes

tak podvadela, viz Enron napriklad. Jenze od te doby se tam ty kontroly dost zprisnily. A jen rikam, ze se proste pohybujeme uplne v jinem prostredi nez City. U nas je pravidelna kontrola jak auditoru tak SEC. Navic my se rozhodne porusovani pravidel FFP bat nemusime, my ani neutracime vsechny penize co vydelame.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

For example, the club transferred the marketing rights for its players to an external company. Normally, professional teams have to pay their athletes for the right to use them in club marketing material. But City drummed up buyers for those marketing rights -- an ingenious plan. Suddenly, the club no longer had to pay the marketing fees -- the new buyers did, resulting in spending cuts for Man City. Furthermore, the sale of the marketing rights generated additional revenues for the club to present to UEFA investigators: almost 30 million euros in this case. The marketing company adopted the name Fordham Sports Management and it is "very material for our longbow target," City's chief financial officer, Jorge Chumillas, noted internally.

to je proste bozi.

Reagovat
Zaschrona

Co by mohl být dostatečný trest? Zrušení klubu?

Reagovat
Busby babes

chtel jsem jim odebrat tituly, jenze to by znamenalo jeden titul pro liverpool... a to je velke dilema ted. Takze bych jim asi jen odebral 140 bodu, to by mohlo stacit. v pristich trech sezonach.

Reagovat
Zaschrona

Jak to vlastně vůbec máte se City? Jak se dá rivalita s nimi srovnávat s tou vaší s Liverpoolem?

Reagovat
Busby babes

neda. City jsou porad jen takovej ten noisy neighbour. Kdyz vyhraje titul City, je to blby, kdyz vyhraje titul Liverpool, tak to je tragedie.

Reagovat
Hokaido

Jak to můžeš vědět?

Reagovat
Busby babes

asi nerozumim otazce uplne. Ale tak na twitteru se bavim s lidma z Manchesteru, odebiram dva fan magaziny, jeden co vydava Andy Mitten, druhej od Barney Shiltona, tak tam se pomerne doctes jak to je s tou rivalitou. Se City to neni takove, protoze City nebylo 50 let zadnej rival.

Reagovat
Hokaido

Hokaido07.11.2018 15:29#

Jak to můžeš vědět?

Busby: Co?

Hokaido: Jaký to je, když Liverpool vyhraje titul...

Busby: Hahahahaha nice banter m8.

Reagovat
Busby babes

sorry. Good one.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Btw bud v klidu, ja to pochopil

Reagovat
kiwwi

Ja som si to síce musel prečítať spatne ešte raz ale tiež som to potom pochopil

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

znamenalo by to 2 tituly pre nas a 1 pre Liverpool...s tym by som dokazal zit

Reagovat
Busby babes

jenze by ses jim nemohl smat, ze uz 30 let nevyhrali. ja ti nevim.

Reagovat
kiwwi

Ale zároveň by to oni sami nevytahovali lebo by to bolo trápne... Fakt sa s tým dá žiť... Dokopy 2 tituly dole pre našich rivalov a k tomu 2 tituly pre nás, to je dobrý deal

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
Mastný Chobot

riešiť tu kontumačne vyhrané tituly, akú už len z toho môžeš mať radosť, aj keby ste ho "vyhrali"

Reagovat
kiwwi

Co? Sak píšem práve opak, tj že tešiť sa z toho alebo vyťahovať to by bolo trápne, ale to ze city by o tie tituly prišlo by bolo super

Reagovat
Hokaido

To je divná logika.

Reagovat
mithro

keby sa vsetci kluby do toho opreli, tak by sa s tym nieco mozno dalo robit. ale bojim sa, ze z toho klasicky nic nebude.

Reagovat
Busby babes

dost se tomu divim, protoze az na PSG to musi srat vsechny, hlavne ty velky kluby, kterym pak tyhle mrdky pretahujou Neymary a Mbappe nebo KDB...

Reagovat
mithro

jediny, kto to zacal kut za horuca su ludia v spanielsku.

dnes ten clanok este horsi, tie ich vazby na arabtec, ktory ma taku povest aku ma, etc etc.

ale zas, ked isli spravy o tom, ako by United mohli kupit v Saudskej Arabii, tak ludia boli nadseni

Reagovat
Busby babes

to by bylo to nejhorsi, co by se nam mohlo stat. aspon z meho uhlu pohledu.

Reagovat
kiwwi

No neviem... Kompletne celý reddevils na reddite mal postoj že by to bola katastrofa

Reagovat
mithro

fakt? mne prislo, ze dost ludi by bolo nadsenych z predstavy sugar daddyho.

Reagovat
PhilipS

finanční fairplay je komunistická peachovina. Prosím zrušit

Reagovat
blade115

Paradoxně to spíš chrání ty kluby, do kterých by bohatí vlastníci chtěli pumpovat prachy. Vždyť takovou Málagu nebo Machačkalu to nakonec skoro zničilo. Monako taky k tomu úspěchu muselo dokráčet jinak, protože cesta finančních steroidů jim tak úplně nevyšla. AC Milán je taky zatím jen chabá slátanina něčeho, co vůbec nemá řád a co má dost daleko od těch dřívějších zvyků. Do Valencie toho taky nateklo dost, ale pořád se pohybují v dolní polovině tabulky...

Prostě okamžité peníze ten úspěch nezaručí a naopak se ty kluby díky tomu můžou dostat do pořádných problémů. A co se týče už zavedených top klubů - utratit jen to, co vyděláš, je naprosto správná myšlenka, která by navíc omezila ty šílenosti, co dělají na přestupovém trhu. Ale to samozřejmě jen tehdy, pokud by ti šmejdi nezametali porušování toho pod koberec...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

okamzite penize uspech nezaruci, jo, to vidime u Chelsea a City... kde byste jen byli bez tech okamzitych penez...

Jinak ta myslenka je pro me zvlastni. Fotbal se jako asi jedine odvetvi aktivne brani prilivu penez. Ale logika je za tim takova, ze pokud tu budou kluby, za kteryma budou stat ropne penize celych statu, tak s tim zbytek proste nemuze nijak konkurovat... coz vidime treba v te Francii. V Anglii je to jine, protoze jsou tam jine silne kluby jako United nebo Liverpool. Je otazka jak by treba soutez vypadala bez prichodu Abramovice a Sejku, jestli by treba Liverpool a Arsenal nebyli silnejsimi v tom mezidobi nebo jestli bychom naopak treba my daleko vic pod SAfem dominovali...

Reagovat
blade115

No nezaručí, snad jsem dostatečně vysvětlil, proč. Je to dobrý předpoklad úspěchu a minimálně krátkodobě výhoda oproti ostatním, ale neznamená to, že se z tebe stoprocentně stane úspěšný velkoklub.

Přílivu peněz se brání asi jen z jednoho úhlu pohledu. Já myslím, že všichni by byli rádi, kdyby fotbal měl co nejvíc diváků, teklo do něj co největší množství peněz z komerce, poskytování (TV) práv, sponzoringu nebo bezprostředně od fanoušků. Tady jde jen o to, aby se udržela nějaká rovnováha a aby fotbalové instituce měli alespoň nějakou kontrolu a nebylo to čistě v rukách rozmarných pracháčů zvenčí. V podstatě je to boj mezi pracháči uvnitř fotbalu s pracháči mimo něj...

Jako neříkám, že FFP je 100% správná věc, podle mě je v mnoha věcech dost blbě nastavená a hlavně se tak úplně nedodržuje, čímž jde tak nějak celá ta myšlenka fair play do kopru. Ale rozumím tomu, proč tu byla snaha, aby něco takového vzniklo a myslím, že to má potenciál být užitečné, jen ne v té současné podobě.

Reagovat
Busby babes

ok, tak kdyz si vezmu priklady, cos uvedl, ze nedopadli... Machackala je mimo. Ruskej trh, kde si proste bohac chtel zkusit hrat football managera v realu a pak mu dosly prachy, coz na fotbalovem trhu, kterej neni sam o sobe sobestacnej a defakto funguje jako pracka penez pro rusky oligarchy je problem.

Monaco dokracelo jinak? no nerekl bych. Nakoupili hrace za hodne penez, pak se dostal majitel do problemu, tak museli neco prodat, jakmile je vyresil, zas do toho ty penize cpal, navic se jim povedla generace mladych hracu (Martial, Mbappe a dalsi). Navic Monako ma permanentni financni dumping diky tomu, ze to je danovej raj.

Ad FFP. tam je podle me otazka te miry. Na jedne strane to ma zabranit tomu krachy klubu aby neutraceli vic nez vydelaji, na druhe strane to brani nekomu koupit mensi klub a udelat z nej vetsi. Jenze tady podle meho pro toho Platiniho nastal ten hacek, kde ta mira konci. Pokud se stat jako Dubaj, Katar nebo SA rozhodnout, ze koupi klub a udelaji z nej dominantniho hrace an trhu, tak tim pak souteze ztrati konkurenci. Nekde se to stalo prirozenou cestou (Bayern, Juve) nekde se to stalo umele (PSG). S tou prirozenou cestou tezko neco udelas, s tou umelou neco udelat muzes... Jestli je FFP ten spravnej nastroj... tezko rict. Kazdopadne ta pravidla tu jsou a dva tymy je dost vyrazne porusovali a podvadeli a tim si pripravili velkou konkurencni vyhodu.

Je to podobny, jako by jeden podnik obchazel dane a nemusel je platit. Tak ti ostatni tim taky trpi, protoze jejich naklady jsou vyssi a tim ztraceji svoji konkurenceschopnost.

Reagovat
blade115

Machačkalu beru. Monako ten úspěch vystavělo na úspěšné mladé generaci a levných nákupech. Z toho původního rozhazování zůstali jen Moutinho s Falcaem, a i ten už mezitím na čas odešel. A teď jsou úplně v říti, protože to prostě nedokázali ustálit. Což tak nějak ten rozdíl, o který mi tu jde. Na Málagu tam nic nemáš? Ono obecně jde o to, že je tu vždy riziko, že buď dojdou peníze, nebo to toho majitele přestane bavit. A pak je to čistě o kvalitě managementu.

Reagovat
Busby babes

sorry, Malagu jsem zabudol. Tam jsem to tolik nesledoval, ale oni ani moc velky nakupy nedelali, nebo jo?

Jinak ja reagoval na to, ze penize ti nedokazi zajistit uspech... no dokazi, coz i ty tebou jmenovane kluby dokazaly. Machackala ten jeden titul udelala. vsak kdyby i ty uspesne kluby jako PSG, City nebo vy, najednou prisli o ty mecenase, tak kde myslis, ze by se najednou zacli pohybovat. U vas verim, ze byste to ustali nejlepe. U City a PSG si myslim, ze by nastal vyraznej propad.

Reagovat
blade115

Fajn, tak ti teda nezaručí dlouhodobý úspěch, často totiž neúměrně zvýšené náklady můžou znamenat velký průser v budoucnu.

A tím bych to uzavřel, myslím, že jednak už tu všechno padlo, a jednak si asi ani tolik neodporujeme.

Reagovat
nani92

ale keby to bol Swarley, tak by si dookola to isté písal aj 3 dni

Reagovat
blade115

Skoro se mi chce napsat něco o tom, jakože každému jak zaslouží, ale nechci zas vyvolat shitstorm.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kowe

Jenomže v logice některých, když jsi něčeho majitel, tak to můžeš rozmrdat jak jen chceš a nikdy by ti do toho neměl kecat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zaschrona

I've never felt more like singing the Blues, when Everton beat the Kenyan champions in a contractually obligated friendly and Liverpool lose. Oh, Everton, you've got me singing the Blues...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

Michael Owen claims Liverpool were “in command of the game for the first 20-30 minutes” in Belgrade.

Pesky fact: The Reds were 2-0 down after 29 minutes...

Reagovat
Busby babes

The FA have confirmed that they have appealed the decision to clear Mourinho of using abusive language during the match vs Newcastle

To jsou kaspari, fakt.

Reagovat
Busby babes

http://www.spiegel.de/international/world/manchester-city-exposed-chapter-3-recruiting-pep-guardiola-a-1236621.html

The contract Guardiola signed with Manchester bears the date Oct. 10, 2015. The salary and bonus payments it guarantees are world class: In his first season, he was to earn 13.5 million pounds, a sum that would rise to 16.75 million one year later. But it's the timing that makes the signing of the contract so unusual: It happened when he was just two months into a new season at the helm of Bayern Munich.

To budou mit v Bayernu radost, az si to prectou.

Reagovat
smazaný uživatel

falosniiik

Reagovat
Cobra

To je slušná vyjebávka.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

*koncepcia

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

Je to hajzel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele