Premier League - souhrn 10. kola

25.10.2019, 22:51, aktualizováno 27.10.2019, 19:28
Komentáře a souhrny
Arsenal podruhé v sezoně prohospodařil dvougólové vedení. Liverpool v dramatickém utkání přetlačil Tottenham. Manchester United slaví první venkovní vítězství v tomto ročníku. Manchester City naplnil roli favorita proti Aston Ville a přiblížil se k vedoucímu Liverpoolu na rozdíl tří bodů, Reds ale mají utkání k dobru. Chelsea si veze triumf z Burnley, na úvod tohoto kola exceloval Leicester, jenž na hřišti Southamptonu zvítězil vysoko 9:0. Newcastle si podělil body s Wolves...

Arsenal FC - Crystal Palace 2:2

27.10.2019 17:30

Góly: 7. Sokratis, 9. David Luiz - 32. Luka Milivojević (pen.), 52. Jordan Ayew

Už podruhé v sezoně pohrdl londýnský Arsenal průběžným vedením 2:0. Stejně jako na půdě Watfordu se Kanonýři nechali obrat o vítězství i v neděli na domácí půdě proti Crystal Palace a týmy na prvních čtyřech místech tabulky se jim opět vzdalují. Utkání mělo kromě čtyř branek o drama postaráno i kvůli nebývalé aktivnímu zapojení videorozhodčího, který v závěru připravil domácí o zdánlivě regulérní gól, a také kontroverznímu odchodu Granita Xhaky, jenž neunesl nevoli tribun a fanoušky si proti sobě okázalými gesty poštval ještě více.

Tým Unaie Emeryho si přitom ani nemohl vysnít lepší nástup do zápasu. Stejně jako ve čtvrtečním duelu Evropské ligy proti portugalské Vitórii byli Kanonýři nebezpeční především ze standardních situací a oba jejich góly padly po rohových kopech, jež zahrával čtvrteční hrdina Nicolas Pepe. Nejprve v sedmé minutě po závaru v šestnáctce skóroval ranou z halfvoleje k přední tyči Sokratis Papastathopoulos a pouhé dvě minuty nato se po Lacazettově přistrčení míče prosadil na zadní tyči i Sokratisův obranný parťák David Luiz.

V samotné mezihře se však Arsenalu stejně jako v předešlých kolech nedařilo, a nejenže si nedokázali vypracovat žádné větší brankové příležitosti, ale svou pasivitou i pustili soupeře zpět do hry. Ještě do přestávky se hosté dočkali snížení, když do hry poprvé zasáhlo video. Sudí Atkinson sice Wilfriedu Zahovi udělil žlutou kartu za simulování po pádu křídelníka Eagles v pokutovém území v souboji s Chambersem, avšak na radu videorozhodčího své rozhodnutí přehodnotil a nařídil pokutový kop, který Luka Milivojević spolehlivě proměnil.

Také po změně stran pokračovali hosté ve zlepšeném výkonu a netrvalo dlouho, než se dočkali vyrovnání. V 52. minutě se Jamesi McArthurovi povedlo odcentrovat přesně k nehlídanému Jordanu Ayewovi, jenž na zadní tyči překonal hlavou i Bernda Lena a odstartoval pro domácí příznivce velmi frustrující zbytek zápasu.

Prvním velkým momentem, který Emirates Stadium pořádně zatřásl, bylo střídání Granita Xhaky a následné reakce všech zúčastněných. Kapitán Arsenalu negativní reakci tribun na jeho pozvolné opouštění hřiště umocnil zbytečnými gesty a naštvaně zamířil přímo do útrob stadionu. Lze očekávat, že tento incident bude mít v londýnském klubu ještě řádnou dohru.

Ani s Xhakovým odchodem se však hra Kanonýrů nezlepšovala a nerozhodný stav přetrvával. Když už se zdálo, že Sokratis se stane hrdinou večera, když řecký stoper po dalším rohovém kopu Pepeho propálil vše, co mu stálo v cestě, rozdrtil radost hráčů i tribun zásah videorozhodčího, podle nějž gólu předcházel faul Chamberse na Milivojeviće. Když pak vzápětí Wayne Hennessey výtečně zakročil i proti ráně Luize a na opačné straně neuspěl ani Zaha, skončilo dramatické utkání na Emirates Stadium 2:2. Další nepovedený výkon Arsenalu a bodová ztráta navrch tak přispívají k ještě většímu tlaku na osobu Unaie Emeryho, jehož působení na trenérské lavici se zdá být v čím dál větším ohrožení.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 2:1

27.10.2019 17:30

Góly: 52. Jordan Henderson, 75. Mohamed Salah (pen.) - 1. Harry Kane

Tottenhamu se pomsta za prohrané finále Ligy mistrů nepovedla a z Liverpoolu odjíždí s prázdnou. Londýnský celek přitom utkání zahájil skvostně, vedení však ve druhé půli ztratil. Hosté zůstávají po prohře 1:2 ve středu tabulky, domácí zase drží na čele tabulky šestibodový náskok před Manchesterem City.

Po výhře v Genku, kde Reds odehráli poslední zápas Ligy mistrů, se do jejich sestavy vrátil pravý bek Alexander-Arnold a záložníci Henderson s Wijnaldumem. Po výletě do Belgie se tak Milner, Oxlade-Chamberlain a Keita museli spokojit pouze s lavičkou náhradníků.

Spurs si v Champions League naprosto s přehledem poradili s Crvenou Zvezdou Bělehrad, přesto jejich manažer Pochettino učinil několik změn. V defenzivní radě se místo Vertonghena a Daviese objevili Alderweireld s Rosem. Ve středu pole zase Winks s Eriksenem zacelili díru po Ndombelém a Lamelovi.

Hosté prožili doslova snový vstup do zápasu. Po pár vteřinách natáhl Son ke střele zpoza pokutového území, tečovaný pokus skončil na tyči, odkud se odrazil ke Kaneovi, jenž hlavičkou dorazil míč do brány - 0:1. Liverpool byl inkasovanou brankou evidentně zaskočený a dlouho se dostával do hry. Ve 24. minutě měl navíc velké štěstí, že Alli nedosáhl na přihrávku od Kanea. Alli ještě balón doběhl a předložil jej Eriksenovi, který nepřesně vypálil.

Až ve 27. minutě si domácí vytvořili kloudnou akci. Salahovu střelu i následnou dorážku Firmina ale zlikvidoval brankář Tottenhamu Gazzaniga. Za další dvě minuty rozehrál Alexandr-Arnold standardní situaci na Van Dijka, jehož hlavičku pod břevno vytáhl opět pozorný Gazzaniga. Reds se nadechli k náporu, do přestávky však vyrovnat nestihli.

Dvě minuty po změně stran se znovu blýskl Gazzaniga, jenž z brankové čáry vytáhl hlavičku Firmina po centru od Robertsona. Na následný rohový kop si naskočil Lovren, našel však jen Gazzanigovu náruč. Strážce svatyně kohoutů pak odkopem rozběhl Sona, který obehrál Lovrena i brankáře domácích Allisona, jenže z úhlu trefil jen břevno odkryté brány.

V 52. minutě se Liverpoolu povedlo vyrovnat. Fabinhův oblouček do vápna propadl za Rose k Hendersonovi, jež z voleje zamířil přesně ke vzdálenější tyči. O čtyři minuty později mohl skóre otočit Firmino, ale zblízka na Gazzanigu nevyzrál. Tři minuty poté nepokořil argentinského gólmana ani Wijnaldum, který hlavičkoval po centru Fabinha. Tlak Reds nicméně kulminoval.

V 74. minutě přišel rozhodující moment duelu. Aurier si v souboji s Maném ve vlastním pokutovém území počínal nešikovně a ve snaze odkopnout balón křídelníka Liverpoolu podrazil. Sudímu Taylorovi nezbývalo nic jiného, než odpískat penaltu, ke které se postavil Salah. Gazzaniga zůstal stát uprostřed brány, Salah však penaltu poslal kolem jeho levé nohy. V závěru měl Tottenham přece jen jednu šanci na vyrovnání. Rose se prosmýkl před bránu domácích, střela slabší pravou nohou mu ale nesedla a skončila na tribuně.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester United 1:3

27.10.2019 17:30

Góly: 88. Onel Hernández - 21. Scott McTominay, 30. Marcus Rashford, 73. Anthony Martial

První venkovní vítězství v této sezóně Premier League si připsali fotbalisté Manchesteru United. Ti i přes dvě neproměněné penalty uspěli v Norwichi, a to zásluhou branek McTominaye, Rashforda a Martiala. Za domácí kontroval Hernandez.

Jako první zahrozili Canaries. Cantwell výborně nabíhal na pas z pravé strany, jenže jeho technický pokus letěl příliš vysoko. Na druhé straně našel Rashford Martiala, ten ovšem ztroskotal na Krulovi. Skóre tak po dvaceti minutách otevřel Scott McTominy, k němuž se odrazil v pokutovém území míč, načež ukrytou střelou rozvlnil síť.

O několik minut později se přiřítil do velkého vápna James, který neustál souboj s obráncem. Původně sice sudí nechal pokračovat ve hře, po konzultaci s videorozhodčím ale svůj verdikt změnil a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Rashford, jenže jeho bídnou střelu Krul lapil.

Své zaváhání ovšem bleskově napravil. Naběhl si za obranu na Jamesovu přihrávku a pohledným obstřelem zvýšil rozdíl na dvougólový. Krátce před poločasem se opakovala situace z dřívějška. Buendíovu ruku ve vápně sice rozhodčí neviděl, jenže po zásahu VAR se penalta kopala. Tentokráte se k ní postavil Anthony Martial, i on se ale nechal vychytat gólmanem.

Francouzský útočník Krula nepřekonal ani na startu druhé půle, kdy jeho zakončení levou skončilo jen rohem. Dočkal se až dvacet minut před koncem. To se nabídl Rashfordovi na efektní přihrávku patičkou a z úhlu přehodil brankáře. Soupeři se povedlo už jen korigovat, pohlednou brankou po individuálním průniku se blýskl Onel Hernández.

Red Devils se tak v tabulce vyšvihli až na sedmou příčku, Norwich je nadále v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 1:1

27.10.2019 15:00

Góly: 37. Jamaal Lascelles - 73. Jonny Otto

Wolverhampton opět dostál pověsti remízového krále a z Newcastlu si odváží bod za výsledek 1:1. Pro tým Nuna Espírita Santa jde již o šestou dělbu bodů z uplynulých deseti kol, nejvíce z celé Premier League. Newcastle sice dlouho sahal po vítězství, ovšem zaváhání brankáře Martina Dúbravky sedmnáct minut před koncem přišla domácí celek draho a Jonny Otto vymazal úvodní trefu Lascellese.

O možný závěrečný nápor připravil Newcastle Sean Longstaff, jenž v 82. minutě uviděl červenou kartu, zatímco Wolves krátké přesilovky využít nestihli. Hosté se po nedělním zápase posouvají na jedenácté místo, Newcastle zůstává těsně nad sestupovými vodami na sedmnácté příčce a pokračuje ve střeleckém trápení, neboť ani tentokráte stejně jako v předešlých kolech nezvládl vstřelit více než jednu branku.

Utkání v úvodní půlhodině nabídlo spíše nezáživnou podívanou bez většího vzruchu před oběma brankami, snad jedinou přesnou ranou mezi tři tyče byla dalekonosná střela Joaa Mouthinha, s níž si Dúbravka bezpečně poradil. S blížícím se koncem první půle se ale Newcastle probudil k životu a vytvořil si hned několik slibných šancí.

Nejprve Matty Longstaff ideálním pasem vybídl k zakončení Miguela Almiróna, jenž míč nasměroval pouze do boční sítě, a tři minuty nato se již domácí dočkali. Chyba Dioga Joty u vlastní branky dostala Newcastle po odvráceném rohu zpět do tlaku, Federico Fernández poslal do ohně excelentní centr na přední tyč, kde se zjevil jeho kolega z obrany Jamal Lascelles a nekompromisně zavěsil míč hlavou do sítě.

Wolves se tak ocitli v téže situaci jako ve čtvrtek na půdě Slovanu Bratislava, kdy po změně stran nepříznivý stav 0:1 otočili. I tentokráte přišlo ze strany hostí patrné zlepšení, o něž se staral především vysunutější Adama Traoré. První možnost ke srovnání zahodil Jota, když svou hlavičku po dobré práci Dohertyho s Traorém nezvládl nasměrovat pod břevno, a poté tentýž hráč zakončil skvělé sólo přes tři hráče chabou ranou přímo do Dúbravky.

V 73. minutě ale bylo přece jen vyrovnáno a znovu se tak stalo s přispěním chybujícího hráče soupeře. Dúbravka, jenž byl za kvalitní výkony od příchodu z pražské Sparty nedávno odměněn novou smlouvou, si připsal slabší chvilku při snaze zlikvidovat centr Dohertyho, který naneštěstí pro domácí poslal jen k nohám Jonnyho a levý bek Wolves nabídnutou příležitostí beze zbytku využil pohotovou ranou bez přípravy přesně k tyči.

Závěr utkání ještě opepřil nešetrný zákrok Seana Longstaffa na Nevese, který sudí Friend ocenil červenou kartou, a v třetí minutě nastavení mohl zápas strhnout na stranu hostí Doherty po centru Jiméneze, avšak nasměroval svou hlavičku těsně vedle.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Chelsea FC 2:4

26.10.2019 18:30

Góly: 86. Jay Rodriguez, 89. Dwight McNeil - 21. Christian Pulisic, 45. Christian Pulisic, 56. Christian Pulisic, 58. Willian

Londýnská Chelsea prodloužila svou výherní sérii již na sedm zápasů, když si v sobotu večer poměrně hladce poradila s Burnley, které nakonec přehrála v poměru 4:2. O vítězství hostujícího týmu se přičinil především Christian Pulisic, který zaznamenal hned hattrick, čtvrtý gól pak připojil Willian. Za domácí korigovali Rodriguez a Dwight McNeil.

V úvodu to přitom na žádnou jasnou záležitost nevypadalo, domácí velmi dobře napadali a nutili favorita k mnoha ztrátám a nedotaženým akcím. Sami pak do pokutového území Kepy vyslali několik nebezpečných centrů, úvodní gól z této mírné převahy však vytěžit nedokázali. Dost možná klíčový okamžik zápasu následně přišel po dvaceti minutách hry - bek Matthew Lowton totiž na vlastní polovině lacině ztratil míč, kterého se zmocnil Pulisic, na vápně obehrál stopera Tarkowskiho a perfektní střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení.

Burnley se ovšem nevzdalo, naopak o chvilku později mohlo být vyrovnáno. Nejprve vrátil přetažený míč z rohového kopu před branku stoper Mee, Ashley Barnes svou hlavičkou však míč do branky nedostal. V ještě větší šanci se ocitl o pár minut později, když tentokrát z malého vápna poslal hlavou míč trestuhodně vedle hostující svatyně. Hosté toto pohrdání příležitostmi potrestali těsně před poločasovou pauzou, kdy se do dalšího úniku dostal opět Pulisic a s přispěním teče domácího stopera podruhé rozvlnil síť.

Svůj hattrick Pulisic dokonal chvíli po poločasové pauze, když si jeho hlavu našel centr Mounta a americký reprezentant neomylně rozvlnil síť. Čtvrtou branku přidal hned o chvíli později Willian, který se na pravé straně rychlou kličkou uvolnil a křížnou střelou nedal domácímu brankáři šanci.

Výsledek 4:0 byl vzhledem k vývoji zápasu a počtu šancí pro domácí nesmírně krutý, těm se alespoň v závěru podařilo konečné skóre alespoň trochu vylepšit. Nejprve se parádní dalekonosnou ranou prosadil Rodriguez, v poslední minutě normální hrací doby se zase za vápnem odhodlal ke střele aktivní McNeil a s přispěním teče Tomoriho upravil na konečných 4:2.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC 3:2

26.10.2019 16:00

Góly: 15. Pascal Groß, 80. Neal Maupay (pen.), 90+4. Lucas Digne (vl.) - 20. Adam Webster (vl.), 74. Dominic Calvert-Lewin

Hned pět gólů, z nichž dva vlastní, bylo k vidění v rámci desátého kola v Brightonu, kde domácí zdolali Everton, přestože ještě patnáct minut před koncem prohrávali. Na Großův gól hosté odpověděli brankou Calvert-Lewina a Websterovým vlastencem, jenže Maupay brzy srovnal a v závěru trefou do své sítě rozhodl Digne.

Racci otevřeli skóre v patnácté minutě. Gomes fauloval soupeře na nevhodném místě, exekuce následného přímého kopu se ujal Pascal Groß. Ten zřejmě zaskočil Pickforda, neboť jeho plavající střela do míst, kde gólman Toffees stál, rozhodně nebyla nechytatelnou.

Na vyrovnání se nečekalo dlouho. Digne si vzal na starosti zahrání rohového kopu a poslal míč na nabíhajícího Richarlisona. Ten se k němu však nedostal, neboť před ním odehrál míč Adam Webster - bohužel pro něj do své vlastní sítě. Brzy mohl po Richarlisonově centru otočit Walcott, jenže míč špatně zpracoval a poté jen napálil Ryana.

Hned po pauze zase zahrozili domácí, po pěkné individuální akci pálil Alzate těsně vedle. Poté už se z gólu radovali, neboť přihrávku za obranu zužitkoval v nefotbalové pozici Groß. Jenže radost jemu i jeho spoluhráčům zhatil systém VAR, jelikož autor branky nabíhal z ofsajdového postavení.

Do vedení se tak dostali muži z Liverpoolu. Z osy hřiště poslal Holgate bravurní prostrkávačku střídajícímu Calvert-Lewinovi za obranu. Mladý útočník se zorientoval na jedničku a ranou podél Ryana na zadní tyč dal svému týmu výhodu.

Avšak už o několik desítek sekund později Connolly upadl ve vápně. Sudí po konzultaci s videorozhodčím naznal, že došlo k porušení pravidel a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Neal Maupay a střelou doprostřed překonal penaltového experta Pickforda.

Nešťastný zápas v podání Evertonu korunoval v páté minutě nastavení Lucas Digne. Do pokutového území se přiřítil Trossard, jenž hledal spoluhráče na druhé tyči. Do cesty se přihrávce připletl právě Digne, ovšem tak nešťastně, že rozvlnil síť za svým brankářem.

Zatímco Brighton se tak vyšvihl na prozatímní jedenácté minutě, zato Everton je pouhé dvě místa i dva body nad sestupovými příčkami.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 0:0

26.10.2019 16:00

Góly: -

Ani na desátý pokus se Watfordu nepodařilo zlomit ligovou šňůru bez vítězství. Na domácí půdě proti Bournemouthu vybojovali Hornets pouze bod za bezbrankovou remízu a zůstávají tak s pěti body na samém dně tabulky. Oba týmy měly šance strhnout utkání na svou stranu, ovšem koncovka je shodně zradila stejně jako v minulých týdnech, kdy si Watford i Bournemouth rovněž připsali bezgólové zápasy.

Tým Quiqueho Sáncheze Florese ztrácí na devatenáctý Norwich dva body, ovšem Canaries mají ještě zápas s Manchesterem United k dobru. Ani Bournemouth nemůže být navzdory posunu na osmou příčku s výsledkem spokojen, neboť opět umocnil svou aktuální střeleckou nemohoucnost a neskóroval ani jedinkrát už v třetím po sobě jdoucím zápase.

Domácí přitom do zápasu vlétli po hlavě a po průlomu skóre sahali již v druhé minutě. Brankář Ramsdale totiž vyrazil Deulofeův centr pouze k nohám Abdoulayeho Doucourého, jenž však ve výtečné pozici u penaltového puntíku nezachoval chladnou hlavu a zbrkle přestřelil. Watfordu vzápětí nepomohlo ani brzké vynucené střídání Toma Cleverleyho vinou poraněného kotníku. Po překonání brzkého nátlaku soupeře o sobě vzápětí dali vědět i hosté a po Fraserově rohovém kopu měli úvodní gól ještě blíže na dosah než v případě Doucourého. Cookova hlavička však nakonec skončila jen na břevně a Ben Foster ve zbytku poločasu podržel svůj tým dvěma kvalitními zásahy proti ranám Rica a Groenevelda.

Také po změně stran měli lepší nástup hráči ve žlutých dresech a Ramsdale musel brzy zakročit u pokusu aktivního Deulofeua. Poté se ale utkání proměnilo v nezáživný boj ve středu pole bez větších šancí na obou stranách a živo zase bylo až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Pereyrovo prodloužení rohového kopu jen těsně minulo nabíhajícího Graye na zadní tyči a poté na opačné straně nebezpečně z přímého kopu pálil střídající Harry Wilson, avšak těsně minul. Watford tak po třetí remíze v řadě i nadále zůstává jediným týmem Premier League, který letos stále čeká na vítězství.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sheffield United 1:1

26.10.2019 16:00

Góly: 44. Robert Snodgrass - 68. Lys Mousset

Lys Mousset zase jednou ukázal, že nechce vysedávat jen na lavičce. Po vítězné brance proti Arsenalu zazářil francouzský útočník proti dalšímu londýnskému celku a jako střídající hráč zařídil Sheffieldu remízu na West Hamu. Zatímco hosté se posunuli na sedmé místo, domácí zaznamenali další ztrátu, nezvítězili již potřetí v řadě a z předních pozic se propadají do středu tabulky.

Manažer Hammers Pellegrini značně protočil sestavu po nepovedeném utkání na Evertonu. V obraně se vedle Diopa seřadili Zabaleta, Balbuena a Creswell, záložní řadu pak posílili Jarmolenko se Snograssem. Blades v pondělí zaskočili Arsenal, přesto u nich došlo k jedné již zmíněné změně v základní jedenáctce Robinsona za Mousseta.

Sheffiled od začátku ukazoval, že si do Londýna přijel hlavně pro bod. Byli to totiž domácí, kdo se tlačil dopředu. Výsledkem byla Andersonova rána z 24. minuty těsně nad břevno. Pět minut poté ale mohli jít do vedení z ničeho nic hosté. O'Connell sklepl hlavou balón na McGoldricka, jenž byl sám před Robertem, trefil však pouze strážce svatyně West Hamu.

Blades se postupem času začali osmělovat. O'Connell ve 40. minutě podnikl útočný výlet Lundstramovi moc nechybělo, aby pas od spoluhráče uklidil na bližší tyč. O čtyři minuty později ale inkasovali hosté klasického "šatňáka". Po nákopu Roberta si Jarmolenko všiml díry v obraně soupeře, do které si naběhl Snodgrass, jenž překonal vyběhnutého gólmana Hendersona. Kladiváři se celkem zadarmo dostali do vedení.

Devět minut po změně stran našel hostující Fleck Baldocka, jeho ránu Roberto nezkrotil, měl však obrovské štěstí, neboť za ním stál obránce Hammers Creswell, kterému se podařilo odvrátit nebezpečí. Tři minuty poté šel West Ham do rychlého brejku, Anderson si vyměnil míč s Jarmolenkem, v tutovce ale napálil Hendersona.

Píše se 63. minuta, kdy přichází zásadní moment: na trávník se dostává Lys Mousset. Píše se 69. minuta a přichází zásadní moment číslo dvě: Stevens přiklepl míč Moussetovi, jehož umolousaný volej zapadl na zadní tyč - 1:1. Nutno říct, že šlo o vyrovnání zasloužené, domácí toho směrem dopředu v druhé půli moc nevymysleli. Na tomto stavu se až do závěrečného hvizdu nic nezměnilo, a jelikož se již neprosadil ani Sheffield, body se na východě Londýna dělily.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 3:0

26.10.2019 13:30

Góly: 46. Raheem Sterling, 65. David Silva, 70. Ilkay Gündogan

Manchester City si opět počínal suverénně a doma třemi góly porazil Aston Villu. V první půli se favorit ještě neprosadil, po přestávce už ale třikrát udeřil. Domácí se tak vrátili na druhé místo, hosty pravděpodobně čeká sešup tabulkou.

Oproti duelu v Lize mistrů s Atalantou se do sestavy Citizens dostali pravý bek Cancelo, uzdravený stoper Stones, režisér hry a kapitán v jedné osobě David Silva, jeho jmenovec na křídle Bernardo Silva a útočník Gabriel Jesus. U Villans došlo překvapivě k dvěma změnám v záloze. Hourihanea nahradil Hassan Trézéguet a El-Ghaziho zastoupil Douglas Luiz.

Očekávaný tlak Manchesteru poprvé vznikl v páté minutě, po něm střílel vedl Jesus. Osm minut poté musel brankář Aston Villy Heaton zasahovat proti pokusu Sterlinga. Ve 23. minutě zahrozili také hosté, McGinnovu ránu vyrazil gólman City Ederson a Douglas Luiz se z dorážky neprosadil. Dvě minuty před koncem prvního poločasu pronikl do pokutového území Villans Sterling, předložil míč Davidu Silvovi, který však v obrovské šanci minul bránu.

Necelou po změně stran už ale hosté kapitulovali. Dlouhý nákop propadl do běhu Sterlingovi, který pokořil Heatona a poslal Manchester do vedení. Druhou branky mohl Sterling přidat v 55. minutě po chybě v rozehrávce soupeře, překonal i Heatona, ale na poslední chvíli skvěle zasáhl bránící Mings. Deset minut poté už to ale bylo 2:0. Rohový kop rozehráli Citizens nakrátko a následný střílený centr De Bruyneho propadl přes hradbu těl do sítě.

Za dalších pět minut vedli domácí již o tři branky a znovu se prosadili po rohovém kopu. Balón se ze závaru vykutálel ke Gündoganovi, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. V 87. minutě však způsobil zbytečnou kaňku na výhře City Fernandinho, který se po druhé žluté kartě nechal zbytečně vyloučit. Alespoň čestného zásahu se Villans mohli dočkat v nastavení, jenže Ederson vychytal Davise a uhájil čisté konto.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 0:9

25.10.2019 21:00

Góly: 10. Ben Chilwell, 17. Youri Tielemans, 19. Ayoze Pérez, 39. Ayoze Pérez, 45. Jamie Vardy, 57. Ayoze Pérez, 58. Jamie Vardy, 85. James Maddison, 90+4. Jamie Vardy (pen.)

Ralph Hasenhüttl a spolu s ním celý Southampton prožili v páteční předehrávce desátého kola nebývalou noční můru. Saints totiž na domácí půdě proti Leicesteru po brzké brance a vyloučení Ryana Bertranda zcela kapitulovali, čehož rozjetí Foxes beze zbytku využili a extrémní kanonádou se postarali o vítězství 9:0, tedy vůbec nejvyšší gólový rozdíl v moderní historii Premier League. Hlavní zásluhu na triumfu hostí nese duo Vardy-Pérez, kteří si shodně připsali po hattricku.

Zatímco Saints se vinou katastrofálního zhoršení skóre propadli na sestupové osmnácté místo, Leicester naopak pokračuje ve velké jízdě a s dvaceti body alespoň dočasně nakoukl na druhou příčku s pětibodovým odstupem od vedoucího Liverpoolu. Při trápení obvyklých favoritů na pohárová umístění se zdá, že právě tým Brendana Rodgerse by mohl této šance využít a ukořistit postup do Ligy mistrů pro sebe.

O vítězi bylo takřka rozhodnuto již během úvodní dvacetiminutovky. Průlom skóre nastal již v desáté minutě, kdy po pasu Chilwella vypálil Harvey Barnes, a přestože brankář Gunn stačil zasáhnout, Chilwell pokračoval v náběhu a odražený míč zblízka doklepl do sítě. Jen chvíli po restartu hry navíc Ryan Bertrand za nešetrný faul na Péreze uviděl od sudího Marrinera po konzultaci s videorozhodčím červenou kartu a z této šlamastyky se již Saints nedokázali vzpamatovat, ba naopak.

Hosté po zbytek zápasu plně dostáli svému přízvisku lišek a hladově se do letargického soupeře pouštěli ostrými výpady po obou krajích hřiště. Hned v 17. minutě se z hloubi šestnáctky prosadil Youri Tielemans, pouhé dvě minuty nato přidal třetí gól večera po skvělé narážečce právě s Tielemansem Ayoze Pérez a do přestávky pak hosté skórovali ještě dvakrát. Nejprve se podruhé v zápase prosadil Pérez parádní ranou z voleje po Chilwellově přetaženém centru a na samém sklonku poločasu se ke kanonádě připojil i Jamie Vardy, když se v hloubi šestnáctky šikovně uvolnil a zabořil míč do sítě okolo bezmocného Gunna.

Hasenhüttl sice bezprostředně po změně stran zareagoval dvojím střídáním, ovšem ani to nemělo na vývoj hry jakýkoli vliv. Leicester i za jednoznačného stavu 5:0 nepouštěl nohu z plynu, a ještě před uplynutím hodiny hry si připsal další dva slepené góly. Díky excelentnímu pasu Barnese za obranu dokonal hattrick nezastavitelný Ayoze Pérez a sotva minutu nato se z dalšího Chilwellova centru prosadil hlavou trestuhodně nehlídaný Vardy.

V samém závěru se ještě rozhodl přidat na střeleckou listinu i James Maddison povedenou ranou z přímého kopu a na samém sklonku nastavení hloupý Bednarkův faul na Vardyho zařídil anglickému reprezentantovi skvělou příležitost dokonat vlastní hattrick z pokutového kopu, čehož nejlepší střelec letošního ročníku Premier League s přehledem využil a stanovil svým devátým ligovým zásahem rekordní skóre 9:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1091023:828
2.Manchester City1071232:922
3.Leicester City1062225:820
4.Chelsea FC1062223:1620
5.Arsenal FC1044215:1416
6.Crystal Palace1043310:1215
7.Manchester United1034313:1013
8.Sheffield United103439:813
9.AFC Bournemouth1034313:1313
10.West Ham United1034312:1413
11.Tottenham Hotspur1033416:1512
12.Wolverhampton Wanderers1026213:1312
13.Burnley FC1033414:1512
14.Brighton & Hove Albion1033412:1412
15.Aston Villa1032515:1611
16.Everton FC1031610:1610
17.Newcastle United102356:159
18.Southampton FC102269:258
19.Norwich City1021711:247
20.Watford FC100555:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (882)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rodgers >>> emery

leicester skonci pred nami

Reagovat
blade115

Což letos ani nebude žádná velká ostuda...

Reagovat
Pride

Lester má daleko lepší záložníky.

Reagovat
icefish

I obránce...

Reagovat
Euphael

to zas ne

Reagovat
icefish

pořád si to myslíš?

Reagovat
fenixLFC

tak to sa vedelo uz pred sezonou...

Reagovat
smazaný uživatel

jj tiez som to pisal

Reagovat
Counter

Anebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

asi jj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

a čo keď nie, veľmi budeš plakať?

Reagovat
Greny

Fakt nechápu proč tenMaguire přestupoval do horsiho

Reagovat
nani92

aj AWB

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je toto prvé, co po dnešku riešiš, tak je to s tebou fakt zle.

Reagovat
bandwagoner

Spis je videt jak moc Liecesteru chybi. Mimochodem Soyuncu vypada fakt skvele, sem zvedavej na jakej level se muze dostat.

Reagovat
REPLIKATOR

Soyuncu > Maguire

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ani náhodou.

Reagovat
R22

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Rodgers: Players showed great character by not humiliating Southamptons players with ten goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton 0-9 Leicester

Manchester United have scored 10 Premier League goals all season.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Čtyři v prvním zápase, od té doby už ani jednou víc než jeden.

Reagovat
Jollae

Drž piču debile...

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Agent z Melmacu

cry me a river

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

furt se do MU jen navážíš

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Nihilister

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Strojmír

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

MUfánek neunesl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

fanta nocna mora toto

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr a já byl posranej a měl vsazeno radši x2

Reagovat
Ligter

boží, my bychom devět gólů nastřádali tak za devět zápasů

Reagovat
Mönchengladbach

Máte deset vstřelených gólů za devět zápasů, nekřivdi svému klubu.

Reagovat
Counter

Za posledních osm zápasů jich máte šest, tak uvidíme jak o víkendu.

Reagovat
CHONG

Vyrovnaná liga

Reagovat
Counter

Připomenu se ti, až nás Southampton porazí 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

prima souvislost

Reagovat
smazaný uživatel

no cakal som nejakeho barceloncana, ale asi uz asi aj real fans pochybuju

Reagovat
REPLIKATOR

0:9 nejvyšší venkovní výhra v historii

Reagovat
REPLIKATOR

Michael Yokhin

@Yokhin

The previous record margin was 8:

Wolves v West Brom 0-8 (1893)

Newcastle v Sunderland 1-9 (1908)

Cardiff v Wolves 1-9 (1955)

Reagovat
Mönchengladbach

Snad Lišky před leden udrží kádr, třeba Pepek si prej půjde pro Söyüncüa...

Reagovat
Ligter

tím pádem je dorovnaný rekord nás s Ipswichem, ne?

Reagovat
C-M@ster

Lol

Reagovat
mickey mouse

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to kurva za ligu, kde rodgers vyhraje 9:0

Reagovat
Slavia10

Rodgers je velmi kvalitní trenér, takový Arsenal by se mohl pokusit ho vyplatit a bylo to podle mě ještě lepší řešení než takový Allegri například.

Reagovat
smazaný uživatel

Před lety na Sky v MNF ukazoval některý věci z jeho systému v LFC v elektronický tužce, docela zajímavý, ale dohledat už to půjde možná těžko.

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Arsenal svým způsobem stejně v prdeli jako Sparta a aby to vytrhl trenér, tak by se muselo jednat o někoho neuvěřitelně mimořádného plus by musel být nějaký další vnější impuls jako napr. ban na přestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Allegri se do Arsenalu nepohrne

Reagovat
REPLIKATOR

Jednu povedenou sezonu s Liverpoolem dával venku taky hodně branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, dokonca mal Liverpool celkovo vtedy cez 100 strelených gólov, a dvoch najlepších strelcov ligy.

Reagovat
Rothbard

Jak je pravděpodobné, že Leicester ten kádr udrží přes zimní přestupové okno? Musí být (ne z hlediska dnešního zápasu) o dost hráčů enormní zájem...

Reagovat
Counter

Úplně v pohodě, nemají žádný důvod kohokoli pouštět.

Reagovat
Rothbard

Když přijde lákavá nabídka? Udržet si určitým způsobem finance a pustit někoho?

Reagovat
Hokaido

Kromě Vardyho je každý nahraditelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Schmeichel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Vardy, klubová legenda, adept na sochu pred štadiónom, už nikde nepôjde.

Reagovat
Talker

Tak oni peníze mají, nepotřebují nikoho pouštět - vždyť v létě se hádali o Maguirovi do začátku srpna a vytřískali z něj 80 mega. To by musel někdo přijít s neopakovatelnou nabídkou na úrovni 100 mega, aby to vůbec zvažovali - protože o hráče jako Chilwell, Maddison, Tielemans, Soyuncu, Gray a spol bude zájem i za rok či dva - všem je pod 24 let, takže s prodejem nemusí spěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zimné prestupové okno nemusia nikoho púšťať... a žiadny hráč nemá dôvod premýšľať o odchode z klubu bojujúceho o top 4 do horšieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardymu by som doprial korunu kráľa strelcov. V tej titulovej sezóne mu to ušlo o jediný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne Soton je zrelý na padáka, im by snáď nepomohol ani Le Tissier v životnej forme...

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk moc nemůže uvěřit, že zrovna 9 gólů dâ někdo jinej než City.

Reagovat
smazaný uživatel

Pool by tiež niečo podobné mohol dokázať ak by mu sadol zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Poolu by som neveril na viac ako 5

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Pri 4:0 by salah a Mane začali sebcit a hrať na seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velmi zvláštní, popravdě jsem si nedokázal představit, že by to v této době zvládl kromě City (a klidně Liverpoolu), dát někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottáč dal 9 Wiganu, to si pamätám, ale skončilo to 9:1. Defoe dával 5 gólov.

Reagovat
andkoo

neviem si vobec predstavit, zeby dali united viac ako 4 goly a nie este 9

Reagovat
Counter

Příští kolo:

Manchester City x Southampton

Reagovat
Luc-Luc

chudaci

Reagovat
blade115

Jasná remíza.

Reagovat
Svatej

Wow, to musí bejt na psychiku docela narocny

Reagovat
Counter

A třešníčka je, že je zrovna mají i v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě že hrají venku

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Leicester

Reagovat
DieFohlenBMG

Předpokládaný výsledek 1:1

Reagovat
bbbauch

To je tak, kdyz si v 6 vecer vsimnes ze hraje vecer Lester a vzpomenes si, ze jsi chtel vardyho hodit do fanty za Pukkiho.. ze jsem mu jeste nedal to C

Reagovat
hona.kub

Já mu to "C" právěže odebral

Reagovat
hona.kub

Leicester si jde letos jednoznačně pro LM... uvidíme, kdy a zda jim dojde dech

Reagovat
Counter

Momentálně převyšují xG o nějakých 90 %, ale i když půjdou dolů, tak to na stávající konkurenci může stačit i tak.

Reagovat
Luc-Luc

Foxes ! Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že s tým ako sa zväčšujú finančné a kvalitatívne rozdiely medzi klubmi tak sa desiatky dožijeme, a nebude to trvať ani príliš dlho. Pokiaľ sa najmä City podarí v nejakom zápase všetko na čo siahnu tak je to v ich silách aj v súčasnosti.

Reagovat
AC torino

Medzi Sotonom a Leicestrom tie rozdiely zas take velke nie su..

Reagovat
smazaný uživatel

To nie ale trebárs medzi MC a Sotonom už jo.

Reagovat
cink

Co to kurva je

Reagovat
nani92

90% xG

Reagovat
Counter

Dneska měli xG asi tak 4-4,5.

Reagovat
Kincl

Lestru tu Top 4 preji vic jak United nebo Arsenalu, nesnizuji jejich vysokou vyhru, jen mi obcas prijde ze kdyz Liverpool, City vedou v polocase 4:0 tak ten druhy polocas snizi temto tak o 50% a jen to dohraji v klidu nez aby se hnali za treba 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

City si myslím že niekomu tých 10 dá, je to len otázka času.

Reagovat
afc

Nikdy nikomu to nedajú, o čo?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa konca tejto stávky nemusíme ani dožiť čo ak niekomu tú desinu dajú v roku 2135?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon v tej stavke nemozes prehrat, iba vyhrat :D

Reagovat
smazaný uživatel

Inak o prelomení 100 bodovej hranici sa tiež hovorilo, že je nemožné ju prelomiť. Výsledok sme videli.

Reagovat
Counter

Jako oukej, ale je to měsíc a pár dnů, co ManCity zničilo Watford 8:0.

Reagovat
andkoo

dava to logiku, radsej prestriedaju a posetria hracov aj na ine sutaze

Reagovat
RadekVonCZE

RIP Saints

Reagovat
Hokaido

Tenhle tým prostě nejde nemilovat.

Reagovat
Whitemedia

úplně v pohodě jde

Reagovat
Hokaido

Nejvíc šokující na tomhle vítězství je pro mě to, že Maddisona má 0,19 xG a 0,00 cA.

Reagovat
kiwwi

Only two #PL keepers have seen their team score 9️⃣ and kept a clean sheet @Pschmeichel1: (1995) Man Utd 9-0 Ipswich @kschmeichel1: (2019) Southampton 0-9 Leicester

https://twitter.com/premierleague/status/1187847577632423936?s=19

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by Leicester udržel takovou výkonnost celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude extrémne náročné, aktuálne má podľa mňa ešte lepšiu výkonnosť ako v tej titulovej sezóne. Akurát sú tu Pool a MC. Na TOP4 im ale verím, dokonca si myslím že by mohli urvať 3.miesto.

Reagovat
vacin

Nebudete mi věřit, ale jako bych měl pocit, že tohle jsem už na účet Leicesteru někdy slyšel...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Stejně jako ty řeči o zimním prodeji hráčů.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
opretis

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mojmira

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Tak klidně se můžou dostat na nějakých 70+ bodů, což by mohlo stačit na LM. Ale taky nemusí - ten potenciál být 70+ bodů má dalších 6 týmů (s tím, že Liverpool a City beru jako jistotu na 80+).

Spíš je otázka, kdy se vy a united proberete a začnete sbírat body. Protože tohle není špatný začátek sezony, oba kluby jsou v hajzlu už od lonského jara.

Reagovat
valloire

hustý

Reagovat
Edgewalker

Taková nakládačka

Reagovat
Rothbard

Kde si prectu, ze Leciester = 90% xG a kde v cz si prectu o tom, co to presne je?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ma udivuje je ale Vardy tomu chlapíkovi bude 33, a keď si porovnám jeho pohyb so Suarezom ktorý je ešte o pár dní nepatrne mladší, tak je to nebe a dudy. Ťažko povedať možno je to tým že dlho nehral na vrcholovej úrovni, a tým bolo jeho telo ušetrené záťaže. Vieme ako dopadol v neskoršej fázi kariéry Owen, ktorý hral ťažké zápasy od tínedžerských čias, a podobne v menšej miere aj Rooney.

Reagovat
Petrinho17

Alebo len proste každý hráč má svoj kariérny vrchol v rozdielom veku

Reagovat
cristiano.K.

Suarez má podsaditou postavu, Vardy je typický sprinter za obranu

Reagovat
Talker

Určitě to hraje svojí roli, že začal hrát na TOP úrovni až později. Možná si díky tomu i své kariéry více váží a dává si o to víc bacha, aby na ní vydržel co nejdéle. Kdežto Suarez vyhrál svůj první titul v 18 letech a byl od 20 let v Ajaxu (a v repre).

Ale stejně tak hraje v jeho prospěch i typologie a herní styl.

Reagovat
Counter

Zrovna Vardy, který do sebe lije Red Bully horem dolem, nevím nevím

Reagovat
diastan

Reagovat
Zark

lol

Reagovat
masina_LFC

kkt to bolo riadne znásilnenie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Fakt se divím, že na slovenských stránkách nahrají video v ruštině místo angličtiny/češtiny/slovenštiny.

Reagovat
twelwer

Ja sa skor divim ze mu tu ten spam stale prechadza

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pětka od Foxes najednou vypadá jako dobrý výsledek. Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

V FPL je gól připsaný Silvovi a ne KDB.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mají špatně , vše se řídí EuoFotbalem

Reagovat
Kixi Syhimour

*EuroFotbalem

Reagovat
nani92

Takže Silva bude prvý, nie ?

Reagovat
fenixLFC

nie, ved uz skoncil gracia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

aha vlastne áno, tak druhý

Reagovat
Zaschrona

Everton haven't won ANY of the 24 Premier League games in which they’ve fallen behind under Marco Silva.

W0 - D4 - L20

Reagovat
Agent z Melmacu

tak to je prúser

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jste na tom snad hůř než my a to máte výrazně silnější kádr.

Reagovat
Zaschrona

Vy už navíc máte většinu top týmů na podzim za sebou, my akorát City. V prosinci nás čeká postupně Leicester, Liverpool, Chelsea, United a Arsenal. Jasně, lze se trochu chlácholit tím, že proti lepším týmům se nám hraje pod Silvou líp, ale na žádný bodový hody jako na jaře bych se fakt nespoléhal. Jestli se nechytíme teď proti Spurs a pak proti Saints a Canaries, tak představa, že na Vánoce budeme přímo na sestup, je hodně reálná.

Reagovat
Zaschrona

Samozřejmě u nás nepřeji Silvovi nic jiného než úspěch, ale když on si prostě o to říká sám. Naprosto nechápu, co přesně měla přinést taktická změna, když šel za stavu 1:1 dolů Iwobi a za něj přišel Delph, který pak hrál kraj zálohy. Místo jasně nejlepšího hráče přišel brzdič, akorát to přineslo to, že Sidibe pak neměl krytí. Stejně tak nechápu, proč přesně na plac poslal Gylfiho místo zraněného Bernarda a Iwobiho kvůli tomu dal na křídlo? Nijak se nepoučil z minulého zápasu a nepřekvapivě to zas nefungovalo... Jistě, dá se vymlouvat na "smůlu" s VAR, která spíš spočívá v tom, že se taky jednou videosudí rozhodl zvrátit verdikt svého kámoše, než že by ten faul nebyl, ale hlavní problémy jsou jinde.

Jsem fakt zvědavý na náš zápas v týdnu s Watfordem. Ironie by mohla být ošklivá...

Reagovat
smazaný uživatel

presne.. iwobi na kridle neni problem dopredu, ale dozadu (treba ten neuznany gol za stavu 1:1, on se sice vrati az k vapnu, ale neni presne tam, kde by mel byt) ... navic jeste kdyz je tam gylfi, ktery se pro jistotu nevraci vubec, tak to nedava smysl

jinak mne prijde, ze obcas az moc veri v kvalitu spoluhracu, konktetne na digneho tam nekolikrat posilal pas, ktery by lepsi hrac zuzitkoval, ale on proste ne, bud se uastavi nebo to primo zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Pep Aguera na pár minut v rozhodnutém zápase? To tam nemá žádnýho třetího útočníka? A ne že by tam zrovna on nemohl poslat záložníka..

Reagovat
Hokaido

Protože je to plešatej podvodník a místo srdce má odpadkový koš.

Reagovat
Counter

Trollí fantasy manažery.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nejedná o souboj kriplů o top4. Chelsea a Leicester naprosto zaslouženě.

Reagovat
Talker

Já to říkal už po zápase s MU, že půjdeme nahoru, kdežto oni dolů. Ta kvalita tam u nás je. Navíc nám chybí 5 hráčů potenciálně do základu (Rudiger, Christensen, Emerson, RLC, Kante). Pokud se to kompletně nezesere, tak si myslím, že to 3. či 4. místo dáme.

Reagovat
Whitemedia

Tak jim taky chybí docela dost borců do základu..

Reagovat
Talker

Tak u nás je to ale dlouhodobě, prakticky od prvního zápasu dodnes chybí Rudiger, Kante, RLC. Christensen a Emerson taky dlouhodobě.

Jim se občas na pár zápasů někdo zrakví, ale ze základu jim chybí akorát Pogba a Martial, ne? A to Pogba promeškal "jen" 4 zápasy a Martial 5.

Reagovat
Whitemedia

Kontrolovat to nebudu, ale pokaždé, když koukám na physioroom, tak u nich svítí podobně vysoké číslo jako u nás a taky teda vím, že už jsem dlouho neslyšel o Pogbovi, Shawovi a že jim teda hraje v základu nějak moc tragédů, kteří se hodí tak akorát do Huddersfieldu..

Reagovat
vodka

1) máme výrazně užší kádr, zvlášť v ofenzivě

2) zranění hráči, co by byli jinak na pomezí/v základu byli Martial, Pogba, Shaw, Bailly, Lingard, Wan-Bissaka, jestli ti to přijde málo, tak ok...

Reagovat
pobody's nerfect

oni je ale ještě nekoupili

Reagovat
Talker

Škoda těch posledních 10 minut, ale alespon bude mít Lampard za co na ty hráče zařvat, aby nebyli 100% spokojení s dneškem. Takový výpadek koncentrace je šílený, nebýt to o 4 goly, tak je to průser.

Každopádně dneska tam je hromada pozitiv - další golový hráč, k tomu tam byly části zápasu, kdy jsme dominovali (konec první půle, většina druhé). První 2 goly s velkým štěstím, ale to je občas potřeba. Teď to chce udržet vítěznou vlnu a poslat United do ještě větších sraček ve středu.

Jsem zvědavý na Lamparda, jak to vymyslí - do zálohy máme do rotace jen 17tiletého Gilmoura, na stopera jen 19tiletého Guehiho, na LB jen Maatsena, kterému je 17... Bude zajímavé sledovat, jak to Lampard promíchá. Ta zranění jsou děsivá.

Reagovat
Counter

Nejde sice říct, že by hráli lepší fotbal než MU, ale i tak Chelsea

Reagovat
Talker

To píšeš jen proto, že hrál Giroud, vid?

Reagovat
Counter

Ne, zasloužíte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

Už máme v lize víc obdržených branek než Mourek za celou první sezonu u nás

Reagovat
Talker

A už po minulém zápase jsme měli více bodů, než když jsme vykopli Mourka v jeho poslední sezoně po 16 kolech.

Reagovat
mimi_united

lampard s tým štýlom zhorí ako papier. dlhodobo neudržateľné

Reagovat
Whitemedia

nani pls

Reagovat
Talker

Proč? Jako titul se tímhle stylem nevyhraje, to je jasné. Ale letos není cílem titul, minimum je TOP6, respektive 4. (3.) místo. A pokud budeme mít v průměru 2.3 golů na zápas na konci sezony, tak z toho to 4. místo (momentálně spíš bych tipl TOP3) bude.

Reagovat
M0rb1D4S

Obdivuju, že máš vůbec nervy všem těmhle trollům odpovídat na komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ved ked neratam posledne 3. timy tabulky, tak mame najhorsiu obranu spolu s AV a Evertonom - co su tiez timy zo spodku tabulky - na 15., resp. 16. mieste

Reagovat
mimi_united

City super

Zajtra liverpool : tottenham 1:2

A my povinné víťazstvo nad norwichom

Reagovat
johan14

City super, napíše fanúšik United. To sa už fakt ten svet obracia na kravsku .....

Reagovat
smazaný uživatel

On si zrejme uvedomuje, že City má ešte ďaleko do toho, aby ohrozovalo pozíciu MUFC ako historicky najlepšieho klubu Albiónu. To by tam musel Guardiola zotrvať tak dlho ako bol Ferguson v Utd.

No pri LFC je tá nervozita pochopiteľná, lebo v tituloch z PL sú len o 2 pozadu a ak by to dorovnali, niet o čom, lebo LM vyhrali dvakrát toľko ako MUFC.

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

New: Unai Emery has said the decision to omit Mesut Ozil from the #AFC team is part of an agreed strategy which has been discussed with the club’s executives

Jestli se jeho platu chce zbavit i vedeni, tak jsem zvedavy na Ozila, jestli kyvne na nejakou hostovacku nekam do Besiktasu

Reagovat
Golasso

A já byl za blázna, když jsem tvrdil, že ho Emery nepřestal stavět kvůli nějaké osobní averzi, že "blbě čumí"...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

To je trochu zavádzajúci nadpis

Reagovat
Counter

V čem?

Reagovat
Mastný Chobot

Tak lebo povedal, že JEHO prístup k Ozilovi schvaľuje/rešpektuje vedenie. Z tohto nadpisu mám dojem, ako by to bola taktika alebo nejaký komplot vedenia, na ktorom sa Emery len zúčastňuje.

Reagovat
Golasso

Mně z toho celého teda spíš vyplývá, že je to společná iniciativa jeho a vedení. Nehodil odpovědnost ani na jednu stranu.

Reagovat
Counter

Nevím no, já to pochopil tak, jak píše Golasso. Ale je možné, že máš pravdu ty.

Reagovat
hona.kub

Koho kurva na to levé křídlo? Kdo by to byl čekal, že po odchodu Edena, budem řešit problém s přetlakem výborně hrajících hráčů právě na jeho postu

Reagovat
Agent z Melmacu

nikto nie je nenahraditeľný a transfer ban bolo to najlepšie čo sa mohlo Chelsea stať, inak by tam za ťažké prachy kupovali náhrady a vypálilo by to katastrofálne...

Reagovat
icemike

Zápasu bude hodně a zas tak tolik variant není

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som síce túto sezónu ešte Hendersona, ale Ramsdalle>Pickford. Ramsdalle môže byť úplný top, potenciál ďaleko vyššie jak Pickford, aj keď tu som trošku zaujatý, Pickford mi nikdy neprišiel nieco extra, však ani nikdy nebol nič extra.

Reagovat
andkoo

suhlasim, Pickford je prinajlepsom mierne nadpriemerny brankar, ale rozohravku ma stale dost slabu a to sa v dnesnej dobe uz neodpusta...skoda ze siel Henderson do Sheffieldu, to je pre mna totalne nezaujimavy tim a tiez som ho este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho videl proti LFC a potesil

Reagovat
Agent z Melmacu

chcem sa spýtať čo bola podľa vás príčina tej hry Chelsea na začiatku sezóny?

ten hurá futbal keď Chelsea drtila prvých 30 minút súpera?

hrali to asi 4 zápasy, otváral som oči nad tou hrou a potom s tou hrou prestala a teraz už hrajú úplne inak...to si Lampard niečo skúšal či čo to bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak filozofie mi prijde porad stejna? a prvni zapas na MU hrali vyborne, az na ty 4 fiky

Reagovat
Golasso

Ten hurá fotbal je podle mě něco, s čím se dá dost úspěšně hrát v prvních pár měsících po nějakém novém impulsu/změně. Motivace je obrovská, nový impuls oživí entusiasmus u hráčů a taky je využit moment překvapení, protože soupeři netuší, co od toho "nového" mají čekat a ten když na ně pořádně vletí, tak má velkou šanci zápas urvat i přes chyby v taktice. Vezmi si MU, jaký hráli fotbal, když se toho chopil Ole a všichni si malovali, jak to bude super. I my jsme ze začátku pod Emerym hráli na pohled mnohem líbivější fotbal, než hrajeme teďka.

Časem ten úvodní impuls vyšumí a je to potřeba nahradit něčím stálejším. Tam se teprve pozná, jestli ten daný manažer na to má, nebo ne. V Anglii ten daný tým taky hodně prověří zima. Lampard PL zná jako hráč a jako trenér působí inteligentně, mohlo by se mu to povést.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

Žádná velká změna nenastala.

V defenzívě začal nastupovat Tomori a celkově se obrana sehrála. Tím došlo k omezení šancí pro soupeře, protože jak Zouma tak Tomori jsou rychlí a silní hráči, kteří útočníkům soupeře omezí prostor. Forma nahoru šla i Azpilicuetovi, přes něj už nechodí centrované míče.

V ofenzívě už nehraje marný Pedro. Willian měl na začátku sezony zranění a jeho zapracování mělo podíl na zlepšené ofenzívě. Hudson-Odoi podrží míč a soupeř ho musí více hlídat než Pedra. Poslední zápasy a hlavně včera se přidal Pulišič.

Hurá fotbal to je pořád (4 venkovní výhry a pokaždé minimálně 3 vstřelené branky), ale je to postavené na větší kvalitě.

Reagovat
hitZor

Ještě bych k té zlepšené obraně dodal to, že je i ona možná důvod toho, proč to už nevypadá jako hurá fotbal. Často zastavujeme šance soupeře už někde daleko před vápnem, takže nemáme tolik brejků, ale spíš postupně tlačíme, což prostě není na oko tak pohledné, jak kdyby se hrálo nahoru-dolů.

Reagovat
ajouki

Ano, to je jeden z aspektů. Psal jsem to i výše, jen ne už zdůraznění samotného důsledku.

Když o polovinu snížíš počet ztrát v ofenzívě (ofenzivní trojka proti United: Barkley, Mount a Pedro vs nyní: Willian, Mount a CHO/Pulišič) a polovinu akcí zachytíš silnou stoperskou dvojicí, tak zbývá 1/4 akcí pro soupeře. Nemůžeš hrát hurá fotbal, když změníš poměr akcí z 1:1 na 4:1 v tvůj prospěch.

Reagovat
Talker

Tak ono se nic moc nezměnilo, jen se přepíná do tohoto modu jen v určitých částech/pasážích hry. Ony se tomu ty týmy přizpůsobí taktikou - Burnley agresivně presovalo všechny hráče až po brankáře první půlhodinu, podobně i Ajax, kdežto Newcastle zalezl s 10 hráči za míč a nechtěli nechat volná okénka.

A v tu chvíli tudíž není moc důvod hrát hurá fotbal - proti Burnley se počkalo půl hodinu, než se vyšťaví a pak, jak bylo více prostoru a času na míči, tak se zvýšily obrátky a nepustili se na míč - od 30. minuty do konce poločasu jsme Burnley mleli a oni většinu času jen odkopávali míče a prohrávali souboje. Proti Newcastlu se zas hrálo na nulu vzadu a postupně se gradoval ten tlak na bránu soupeře.

Podle mého se Lampard i učí, co ten tým dokáže a co s ním může hrát, jak ho využívat - přece jen v minulé sezoně měl nadprůměrný tým v champu, teď má typologicky i kvalitou úplně jiné hráče. A stejně tak i ti hráči vycítí, kde se mají pohybovat, jak presovat. Třeba u prvního golu byl ten presing Pulisice prakticky totožný s tím, co dělá Mount.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy gol City nemel platit. Zrovna oni. R.I.P. Tiote

Reagovat
andkoo

Pulisic si musel vydychnut pri tych prvych dvoch goloch, lebo tie situacie neriesil zrovna najrozumnejsie...na druhej strane Rodriguezov gol, nadhera..malokto triafa loptu tak presne

Reagovat
RKBoy

inak dvojka Jorginho - Kovačič naprosto skvelá.. to akým sposobom boli schopný riadit hru, rýchlo si vymienat lopty a do toho pracovat aj skvelo v defenzíve.. Frank dostáva z tej zálohy maximum a to je ešte zranený Kanté, Ruben a Barkley..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
opretis

Top

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Dúbravka podepsal smlouvu a už to začíná k*rvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Z herného hľadiska zaslúžené 3 body, no teraz nám zdá sa, rozhodca mierne pomohol, minulý zápas zas poškodil, takže sa to vrátilo ...

Díky. !!! YNWA !!!

Reagovat
mimi_united

Výborný disiplonovaný a dominantný výkon

Hra sa postupne zlepšuje a prichádzajú aj výsledky. 7 bodov do top 4 je do konca sezóny v pohode hrateľných, hlavne ak v zime poriadne posilníme

Reagovat
RKBoy

stačí jedna výhra proti Norwichu a hned je na konci tunela svetlo.. škoda ,že je to iba rýchlik.

Reagovat
Talker

Nechci kazit radost, ale stále to máte blíž sestupovým příčkám (5 bodů) než LM (7 bodů)

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zaslúžene. Dnes sme sa im nevyrovnali. Každopádne hráči to odjazdili a takto sa mi to páči. Sissoko a Gazzaniga najlepší od nás. Bohužiaľ znovu individuálne chyby od naších krajných bekov. Celkovo ale pozitíva do ďalších zápasov.

Reagovat
nani92

TOP 7

Reagovat
Mates_Matesović

S Ndombelém a GLC tisíckrát lepší, příště prosím oba do základu a k nim Sessegnona, horší než Rose nebude.

Reagovat
Heisenberg

Ztratil fanoušky, kabinu i kapitána, zůstal mu jenom jeden plešatý přítel. Unai Emery je odpadlík. Sledujte na Nově (Sport) každý druhý čtvrtek Evropskou ligu, protože naše ligový výkony jsou ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool úplne zaslúžene. My sme sa dostavili len na 10 minút. Otrasná zostava, taktika, a neskoré striedania. Akonáhle boli na ihrisku Ndombele a Lucas začalo sa to podobať na futbal.

Alli najhorší na place, akurat zavadzal.

#PochOut

Reagovat
matZz

seš mimo

Reagovat
Busby babes

dneska to slo. Jen ty penalty bychom meli zacit trenovat.

Martial and Rashford are the first pair of team mates ever to score a goal and miss a penalty each in a single Premier League game

Reagovat
Kixi Syhimour

zajímavá satistika

Reagovat
Hokaido

To se podle mě stane zase až někdy v době, kdy už nikdo z nás nebude naživu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak oni to jsou takový ptákoviny , to by se hodilo do toho fantomasova týdeníku

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Kixi Syhimour

jako, ale těch narážek na Lingarda už je tolik

Reagovat
kiwwi

Mňa by zaujímalo jak sa toto zaznamenáva

Reagovat
Mastný Chobot

Tak vám gratulujem k tomu VAR, super vec, zrazu je všetko spravodlivé, no

Ak ale po dnešku už neuvidím Xhaku hrať za nás, tak by to stálo aj za 2-8

Reagovat
blade115

VAR

Reagovat
Thoomas

Tak jak opakovalo už mnoho lidí, VAR je dobrá věc, akorát to nesmí rozhodovat nesvéprávní dementi typu Atkinson

Reagovat
Mastný Chobot

o tomto ale nerozhodoval Atkinson žejo

Reagovat
R22

ale dement jeho typu očividně ano

Reagovat
Side

Ale o tom to je, ten zkurvenec se na to měl jít aspoň podívat.

Reagovat
fenixLFC

co sa prave v PL nedeje nikdy sa na to nechodia pozerat. fakt uplne k hovnu var v anglicku, nefunguje na jedinu vec, na penalty na offside na fauly....

Reagovat
Mönchengladbach

Lestr s Chelsea se na postup do LM nemusí ani tolik snažit.

Reagovat
Heisenberg

Potřebujem v zimě koupit Součka, ten tu hru spolu s Xhakou rozhýbe.

Reagovat
smazaný uživatel

4x Liverpool, City, Arsenal a Leicester vonku v prvých 10 kolách je ale brutálny los. Škoda ale, že body práva strácame proti Watfordu, Newcastlu a Brightonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně důležité vítězství i na psychiku

Výkon byl za mě fakt dobrý, nepřesvědčil Lovren (klasicky špatný proti Spurs), ale Goemz byl za tu dobu na hřišti taky nic moc, Henderson má podíl na gólu, ale jinak si myslím, že hrál docela dobře + gól. Wijnaldum nebyl moc vidět, Fabinho od 25. minuty naprostý luxus. Trio taky dobrý, Robertson lepší jak Arnold, ten vzadu párkrát chyběl. Van Dijk až na ten gól výborný , Alisson perfektní práce nohama.

Za Spurs dobří stopeři, gólman, Ndombelé, Winks, Son a Kane se taky neztratil. Alli a Erisken nebyli vůbec vidět, navíc Eriksen vůbec nezvládal bránit.

Reagovat
Mates_Matesović

Eriksen nezvládá nic, snad ho v lednu vypakujem.

Reagovat
Counter

Masakr dneska Emery zas o kousek blíž vyhazovu, Xhaky je mi líto a VAR po devíti kolech nicnedělání začal zničehonic odebírat góly kvůli faulům, které nevidím ani na desáté přehrání ve slow-motionu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 2 1 za Xhaku dostanes bidu

Reagovat
Trand

Reagovat
PP

zaslouženě.. Xhaka je prostě výmaz.. a herně do úplně jiného stylu hry.

Reagovat
Golasso

Mně je Xhaky taky líto, že na něj bučeli, ale měl to kousnout prostě a odběhnout do tunelu. Takto se prostě nemůže zachovat kapitán. . Jestli na něj z kraje bučelo pár debilů, tak po té jeho gestikulaci se přidali všichni fans.

Reagovat
Counter

njn, zachoval se jako člověk, ne stroj bez emocí.

Reagovat
Swarley

mohl dat emocím ještě větší volnost a dat třeba Emerymu dělo...i když to by většině asi ani nevadilo...

Reagovat
Golasso

Kdyby radši dal dělo tomu rachitickýmu kokotovi Atkinsonovi...

Reagovat
Swarley

Ten by se probral, mrknul na VAR a vyhodil by Zahu...

Reagovat
Golasso

To celkem chápu, ale emoce se dají projevit i jinak, než reagovat otevřenou provokací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Že by konečně nějaké ožehavé téma ohledně Arsenalu, na kterém se shodneme?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
Detective

Mít emoce a projevovat je bez ohledu na situaci, je rozdíl. Ale chápu, že v současnym fotbale, kde sebeovládání je něco zbytečnýho a přežitýho, to neni nic zvláštního.

Reagovat
TopinB
Reagovat
Detective

Ano, v současnym fotbale. Já vnímám posun od občasnejch výbuchů a hysterickejch výlevů k tomu že naopak jen občas ten výbuch nenásleduje. Ale pokud jim to prochází,tak to dělaj, my lidi jsme takový...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že to není černobílý a mohl se zachovat třeba jako člověk - profesionál, což neudělal.

Reagovat
Whitemedia

Jak ti může být Xhaky líto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Úplně jednoduše.

Reagovat
Hokaido

Taky je mi ho líto, a to jsem nikdy nebyl jeho fanoušek. Co je moc, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

co je moc? ze se po nem v zapase ,kde dotahujem, chce po slabsim vykonu, aby rychle vystridal misto prochazeni se?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Gunner14

Tak to je fakt super kapitán, když se rozbrečí jako malý děcko, že ho Emery vystřídal brzo a fans ho vybučí za to že místo toho aby odsprintoval pryč, když potřebujeme gol, tak si jde jak na promenádu.

Reagovat
Counter

Xhaka se nerozbrečel, reagoval předpokládám na tribuny, ne Emeryho rozhodnutí jej vystřídat.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to podivej znovu

Reagovat
mickey mouse

Líto? Však se zachoval jako úplný chuj bez špetky respektu

Reagovat
Counter

Lidi na stadionu se chovali jako chuji bez špetky respektu.

Reagovat
Nikikrew

suhlas. Akokolvek nemas rad toho hraca, stale je to preboha hrac Arsenalu. Podla mna Xhaka spravil chybu v tom, ze kracal (pretoze bol nasraty ako to robi Ozil), lenze ti magori sarkasticky aplauzovali Emerymu zato, ze ho stiahol, nech idu do prdele. Curaci fakt, toto nie su fanusikovia

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hokaido

To jsou ti stejní, co kritizovali Ozila, jen byl ho teď davově vyvolávali zpátky.

Reagovat
Counter

Viděl jsem na twitteru, že je úplně neuvěřitelné, jak se Mesut bleskově proměnil z obětního beránka v mučedníka

Reagovat
Golasso

Klasika Ozilova popularita mezi fans je teď na vrcholu

Reagovat
Hokaido

*aby

Reagovat
Golasso

No vidíš to, u mě je to naopak . Já se ho dřív hrozně zastával, ale teď ho nemůžu ani cítit.

Reagovat
mickey mouse

Lidi na stadionu začli bučet až poté co hodil kapitánskou pásku na zem. Tohle přece kapitán, pro kterého by měla být čest ji nosit, nedělá.

Reagovat
Counter

Eh, nevěřím, že si lidi všimli hození pásky po Aubovi a právě to byl ten pravý důvod jejich reakce. Na Xhaku se takhle dneska nebučelo poprvé, není to žádná mimořádná událost, jediný rozdíl je v tom, že to tentokráte už neustál.

Reagovat
Mimalu

no z těch TV záběrů mi přišlo, že jestli nějaké bučení bylo před hozením té pásky, tak se to ani zdaleka nešlo srovnávat s tím, co následovalo těsně po jejím odhodu... jestli to bylo na té velkoplošné obrazovce v detailu, tak si toho mohlo všimnout hodně lidí

Reagovat
nani92

strašní kokoti, že chceli len, aby Xhaka nechodil ako Ozil počas zápasu pri nepriaznivom výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Muze si za to sam. Je to profesional a kapitan tymu, takze nejake ironicke tleskani na jeho stridani ma zkousnout a jit stridat. On tam zacne porvavat fuck off a gestikulovat na fans, ze jdou malo slyset... Jeste si pochoduje jak pan, kdyz nas honi cas. Doufam, ze prijde o pasku a na DM konecne zacne hrat Torreira

Reagovat
Counter

Nemůže si za to sám, tohle si vychutnává už delší dobu a teď akorát přetekl pohár trpělivosti.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, lebo tú čočku dostáva úplne neoprávnene

Reagovat
Counter

No právě že jo, Xhaka je už delší dobu hromosvod fanouškovských frustrací s naší hrou, přitom to všechno fakt není jen a jen jeho chyba. Teď, když odpadl ze hry Mustafi, už na to zbyl sám a prostě mě nepřekvapuje, že už to neustál.

Takhle bychom se ke svým hráčům fakt neměli chovat, ať už hrají jakkoli.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni, ale neustal blbe tleskani, ze je stridan. Bucet a rvat na neho se zacalo, az po tom, co zacal provokovat fans. Mel drzet hubu a klusem stridat. Po zapase by byl klid a neresil to. Takhle se bude resit jeho chovani, misto Emeryho situace

Reagovat
Counter

Tleskání na jeho střídání dneska nezaznělo poprvé, je to dlouhodobý trend, dneska už to holt neustál.

Reagovat
Golasso

Jako tohle je pravda, v tomhle jsme jako fans Arsenalu prostě kokoti. Vždycky se najde nějaký hromosvod. Dřív to byli Ramsey, Mertesacker, Arteta, Mustafi, Ozil a pokaždé je nějaký hráč, který si to vyžírá. Zase na druhou stranu, tohle jsem ještě od žádného z nich neviděl. Dokonce i ten Ozil se většinou jen odploužil do prdele, když naštval fans.

Reagovat
Counter

Nepamatuju si, že by byl někdo tribunami víc hejtěný než Xhaka. Na některé z výše jmenovaných nebo třeba Denílsona se třeba zabučelo, když se jim něco nepovedlo, ale byla to spíš záležitost sociálních sítí než samotného stadionu. Nevybavuju si, že by publikum pravidelně hlasitě jásalo, když byli tihle hráči stažení ze hřiště.

Reagovat
Counter

Napadá mě max. Eboue, toho jednu dobu lidi neměli v oblibě obzvlášť. Ale stejně to imo nebylo tak patrné jako u Xhaky.

Reagovat
Golasso

Asi máš pravdu

Reagovat
Whitemedia

Já bych nakonec řekl, že on má nervy hlavně kvůli těm sociálním sítím.. pokud mu ty anonymní nuly chodí urážet těhotnou manželku.. fakt největší odpad..

Reagovat
Counter

O tom ani nevím, tím spíš no.

Reagovat
Golasso

O tomto jsem ještě neslyšel, ale na sociálních sítích je to jeden odpad vedle druhého. Stačí se podívat třeba na komentáře u oficiálního FB profilu Arsenalu. Pologramotní ko*oti z kdejaké prdele v Africe nebo v Asii tam spamují urážky

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi. akorat jako obrance malokdy stridal.

Reagovat
aramaki

tak tak, hráčovi môže každý vynadať ako sa mu zachce, keď mu napokon rupnú nervy, lebo veď tiež to nie je robot a lomcujú ním emócie aj zo zápasu, urobí nejaké provokačné gesto a už ho treba ukameňovať. Aký je to hajzel, čo si to dovolil voči platiacim divákom. My platíme, oni sú len handry, ktoré majú dobre hrať, ďakovať, klaňať sa a keď sa im nedarí, tak im to dáme pekne vyžrať. Aby bolo jasno, takéto dementné myslenie mi je vzdialené, nefandím aby som si riešil osobné mindráky a neúspechy a vyvršoval sa na hráčoch len preto, že berú obrovské prachy. Len sa snažím pochopiť myslenie takých dementov, čo sú schopní urážať aj Xhakovu tehotnu partnerku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

nekritizujme nasich hracov

Reagovat
Gunner14

Ano a tím že si za stavu 2:2 jde jak primadona, místo toho aby odsprintoval co nejrychlej může z hřiště a měli jsme víc času na gol, tím si určitě ulepší fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Z velke casti si za to muze sam svyma picovinkama, ktere nas staly body. Proste si nasbiral, do toho jsem ted fans najebani, protoze se nam vysledkove, ani herne nedari. Muze i podekovat Emerymu, ktery ho zacal stavet na DM

Reagovat
smazaný uživatel

jsou

Reagovat
Mastný Chobot

to si môže dovoliť hráč okresnej kvality... čiže vlastne Xhaka

Reagovat
Swarley

Tak on je i v hlavě hráč okresnej kvality

Reagovat
merlick

vsak sa tlieskalo najprv Emerymu, ze ho stiahol. Co do toho pleties Xhaku. On sa zachoval ako curak ked si ho pan dovoli stiahnut po biednych vykonoch poslednych par rokov.

Reagovat
Gunner14

Xhaka, Atkinson a VAR kokoti zápasu

Reagovat
Whitemedia

Hustý, jak to má Eriksen na háku, úplně na ten tým sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Rom, tiez nechápem, prečo ho Poche furt stavia. Mňa Eriksen negatívne prekvapil, aký sa stal z neho vyjebanec. Na druhú stranu, znovu sa ukázalo, aké zlé je držať v tíme hráča, ktorý v tíme nechce byť...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš že ho držali nasilu? Sú to len špekulácie. Možno žiadna ponuka neprišla. Možno Eriksen nechcel ísť do tímu, ktorý o neho stál. Možno je dohodnutý na tučnom bonuse s niekym, ak si počká do konca zmluvy. Možno, možno.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom nechápem, prečo má túto sezónu ozilovske výkony a snahu.

Okrem toho, aj Kane sa vyjadroval v jednom magazine PL mesiac dozadu cca., že prestupové okno skončilo, treba ťahať za jeden povraz. Eriksen to ma ale totálne na háku.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade*

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je mimo, ale trochu sa ho dnes zastanem. Hral pozíciu, kde je tretinový. Proti súperovi, ktorý ho nepustil do hry. Plnil taktické pokyny, ktoré mu asi nevoňajú. Na túto hru on fyzicky nie je stavaný. Tímu sa nedarí a Eriksen sa vezie.

Reagovat
fff

Poch ho podla man uplne pochoval. Roberston a Mane.Dnes absolutne nestihal nic.

Reagovat
matZz

zrovna po dnešku nemám vůbec potřebu hejtit ani Eriksena a už vůbec ne Deleho. Bídu musí dostat Aurier, Rose měl jenom štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

asi by som to videl na tu ,,dohodu" lebo keby ho nikto nechcel tak by hral asi lepsie, ale zas treba povedat ze cely Tottenham je trochu mimo

Reagovat
matZz

ale ho nikdo nedržel, mohl klidně jít, bohužel, nikdo nepodal nabídku

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak, co se stalo na tom Arsenalu, že se nadává na VAR?

Reagovat
Trand

Kvůli tomuhle Chambersově faulu neuznal gól.

https://twitter.com/MagnusBarstad/status/1188524180368695299

Reagovat
Hokaido

Naprosto v pořádku, vždyť toho hráče s číslem 24 jasně podrazil.

Reagovat
Trand

Neprovokuj. A ten hráč je Cahill.

Reagovat
PP

jeden z těch ne moc pochopitelných rozhodnutí no.

Reagovat
Liveral

Docela zamrzí když nás takhle nepochopitelný rozhodnutí VAR stojí zápas. Zajímavý je, že většinou jim to docela trvá, než to posouděj a tady to dost rychlý, přišemž ta situace byla hodně nepřehledná. Ze všech opakovanejch záběrů to vypadalo teda mnohem víc na faul na Chamberse a penaltu (výhodu a gol) než na cokoliv jinýho....

Reagovat
Minister

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Gunner14

Pičo takovej zářez i s videem a FA samozřejmě bude mlčet

Reagovat
spider_8

Ti kapitáni Arsenalu, to je fakt neuvěřitelná trapnost. To se pak člověk nemůže divit, že ten tým nemá žádnou vnitřní sílu, žádnou soudržnost. Gallas a Van Persie si jen tak pláchnou ke konkurenci (Gallas dokonce ke Spurs!), Koscielny rovnou odmítne hrát, no a Xhaku snad ani nemá cenu komentovat. Kdo bude příště, Luiz?

Reagovat
Mastný Chobot

je to smutné fakt

Reagovat
xjert02

Özil

Reagovat
Whitemedia

V Luize všichni doufáme.. kapitán, co každou svou chybu hází na spoluhráče, se jim bude hodit

Reagovat
Swarley

Robin se zachoval jen jako člověk a splnil si sen

Reagovat
Svatej

to je fakt síla, úplně bezkonkurenční v tomhle ohledu..

Reagovat
pingla

Co špatného udělal van Persie? Že chtěl vyhrát titul a nebýt v tak impotentním týmu jako byl Arsenal?

Reagovat
merlick

.. asi iba to ze sa mu 8 rokov verilo aj napriek tomu ze bol stale zraneny a nie uplne top. A potom po jedneom podarenej sezone utecie ku najvacsiemu konkurentovy. Asi iba to

Reagovat
pingla

Lepší útočníka jste po odchodu Henryho neměli ani omylem a mohli jste se na něj zlobit všelijak, ale co udělal van Persie pro Arsenal by zasloužilo spíš metál, než pískot tribun.

Reagovat
Hachim Mastour

Atkinson, ty si chuj...

Reagovat
PP

Nebuďme naivní, že při remíze a postavení Arsenalu v tabulce dostane Emery vyhazov.

Na druhou stranu by mě zajímalo, co se může honit v palici Emeryho, kde po 2 letech toho samého marasmu a žádného či nefungujícího systému, neudělá nic.. prostě nic. Ten tým by měl prohánět City s Poolem a ne se strachovat doma o výhru s Crystal Palace..

Reagovat
RKBoy

asi sa pozeráš na iný tím.

Reagovat
Golasso

City s Poolem, to je hodně velký sci-fi, ale ta výkonnost by měla být větší no

Reagovat
fff

Reagovat
PP

já neříkám je porážet či být na nima, ale prohánět je klidně můžeme.. Jenže to musí být někdo jiný.. a alespoň sezonu utrpení a zkoušení.

Reagovat
fff

Co znamena prohanet? Arsenal je kvalitativne o level pod MC aj LFC. Mozno sa nechapeme, ale ked pouzijes vyraz prohanet, tak si predstavim, ze by mal byt cca na rovnakom pocte bodov, mozno par bodov za nimi. Arsenal na to aktualne skratka nema podla mna.

Reagovat
PP

o level to momentálně je.. Ale ti hráči o level míň na spoustě postů nejsou. Trochu se vymyká City - zvlášť v šířce kádru, ale Pool má oproti nám rozdílového tak maximálně Van Dijka a Maného.. možná TAA. A přece ten rozdíl mezi Poolem a Arsenalem je.. velký.

Reagovat
fff

Ehm...ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako jestli bereme pouze papírovou kvalitu, tak by si u nás v současné situaci zahrál možná někdo z vašeho útoku a to je tak vše.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

hral by u nas tak max auba a aj to je otazne ci vobec

Reagovat
masina_LFC

toto je prepisk trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
PP

no smějte se jak chcete, ale Lovren, Henderson, Wijnaldum, Origi, Robertson, Milnwe jsou průměrní hráči. Firminho taky není extra class, ale Klopp ten tým poskládal tak, že hrajete jako špičkový tým.. Máte skoro totožné hráče jako 2017/2018, kdy jste skončili 4.

Reagovat
fff

Schvalne, hod sme svoj poskladany tim LFC a Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allison - TAA, Matip, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Henderson - Salah, Firmino, Mané

Reagovat
Hokaido

Mně by se třeba líbil Ceballos místo Henda, pod Kloppem by mu to imo strašně sedělo. Ale klidně na týhle pozici může být skvělý i Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je tam slabina. Nebude tam věčné ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Allison - TAA, Matip, Dijk, Robertson - Salah, Fabinho, Torreira, Mane - Firmino, Auba... Líp mi to v prospěch afc nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira měl slusnej začátek, ale že by byl teď lepší než Gini?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Dost možná ne, jen jsem to zjevně nechtěl mít tak jednoznačný, protože Laca by si v týmu zasloužil být..

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze vybrat zrovna torreiru

ale tohle jsou proste debilni srovnani, ja verim, ze kdyby klopp tolik let trenoval ars, tak.... treba mustafi vytlaci matipa (uz jen proto ze je nemec)

Reagovat
Svatej

Trochu jsem mu prifandil..

Reagovat
PP

tak momentálně hraje ve prospěch vše pro vás, o tom žádná.. Jenže zatímco vy máte roky budovaný tým a taktiku a letíte dopředu, my se vozíme po ranveji tam a zpět.. Prostě nemáme ten kádr o tolik horší, aby to byl rozdíl levelu. Torreira, Ceballos, Auba, Laca, Holding před zraněním by si u vás klidně zahráli. Belle + Tierney taky umí.. Dijk, TAA a Mané, momentálně i Fabinho jsou na svých postech top hráči světa, zbytek ne.. Fabinho a Roberston (beru) jsou ted super a Firminho není top class, ale skvěle pasuje k těm dvěma.

Reagovat
Benzema

Firmino , Alisson a Salah nie sú top ? Ale Ceballos a Torreira, ktorý nemajú na základ ani v Arsenalu by hrali za Lfc čo si dnes fetoval? Tierney ešte nič v PL neodohral a už je na úrovni Robertsona, ktorý bol minulú sezónu ASI najlepsi ľavý bek na svete. Jedine kto by hral za Lfc v pohode , tak je Auba a Laca a pred zranením Bellerin.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahráli jako střídající hráči no.

Reagovat
fenixLFC

ceballos na zakalde coho, jedneho zapasu proti burnley? tierney ktory odohral presne jeden zapas v PL? torreira ktory formu videl naposledy minulu sezonu??? fajn chapem ze chvalite vlastnych hracov ale najma u tierneyho s ceballosom je to totalna sracka

Reagovat
fenixLFC

lovren milner origi su striedajuci hraci wijnaldum s hendom by u vas hrali zaklad. povedat o (priajhorsom) jednom z troch najlepsich lavych bekovi v europe ze je priemerny to uz chce velku odvahu. firmino je v utoku najklucovejsi. ano je to jediny hrac ktory by mozno neudrzal zaklad proti aubovi ale to je tak cele.

najviac ma ale fascinuje ze sa robbo oznaci za priemerneho beka a zaroven nejaky holding alebo tierney maju byt terno ktory pozdivhnu obranu arsenalu...

takto deluded nie som ani ja ked hejtujem taliansku ligu

Reagovat
Hai

Tvl Robertson je prumerak?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Říct o Robertsonovi že je prumernej..najdi jinej sport fotbal u tebe nemá cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

robertson neni prumerny, ale jestli on nebo tierney, to je jedno

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci už dost fakt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Firmino není extra class

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

xG Norwich vs. United - 0.89 vs. 4.51.

Zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim bodový zisk tak na 40. bodovou sezonu. Solidni slamastika. Na toffees musime 100% vyhrat a zacit nejakou viteznou snuru. Nevim co furt vymyslime s eriksenem a allim. Lucas, Lamela, Son by ted meli hrat maximum co jsou schopni ubehat. Postupne snad Lo Celso.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon si spolu pristi sezonu dame čtvrtečky

Reagovat
Malresi

Hladký priebeh ako som predpokladal to síce ani zďaleka nebol, skôr naopak. Spurs dali trošku šťastný prvý gól, kedy sa Sissoko pohral s celou našou zálohou, hlavne strata lopty Henda bola úplne zbytočná a de facto založila akciu Spurs. S výnimkou posledných 10 minút sme však absolútne dominovali a kontrolovali zápas a mať trošku viac šťastia v koncovke, mohlo tam gólov padnúť určite viac. Penalta pre nás šťastná, ale gól na 2-1 sme si zaslúžili a mohol a mal padnúť skôr. Pochválil by som Fabinha, ktorý zaváhal len pri góle a inak bol úplne dominantný a za druhý polčas aj Henda. Vyložene nesklamal asi nikto, ale dnes mi prišiel na svoje pomery nevýrazný Mané. V stredu na Arsenal prosím opäť Oxa a Keitu do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

absolútny súhlas, bro.

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Vyhra uplne zasluzena, k tomu aj velmi dobry vykon,

Neviem, co Poch chcel dnes urobit, ale Eriksen na Robertsona bolo jak vrazda v priamom prenose, absolutne nestihal a akoby tam ani nebol, strasne vela priestrou a iba nam to pomahalo udrziavat ten tlak.

Fabinho je uzasny, ten tam sam ovladal cely stred pola.

Inak 10 zapasov a 9 vyhier je uzasne. A ked si este uvedomime, ze sme porazili Chelsea, Arsenal, Spurs aj leicester a uz smehrali aj na OT. Ak sa nemylim, tak MC hrali z tychto superov zatial iba so Spurs a tam body stratili.

Inak Son uzasny hrac, keby hoto u Spurs omrzelo, tak by somho u nas privital, podla mna by zapadol neskutocne a posunulu by nas zase o kusok vyssie.

Inak Spurs banda, ja teda Tottenham az tak nesledujem samozrejme, ale co sa stalo s Allim? Ten hrac mi pride uplne mimo a to ked si spomeniem ako hral mozno 2 roky dozadu, je strasny prepad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sám neviem, čo sa s Allim stalo. Dosť ho zabrzili zranenia v minulej sezóny. Mál skvele obdobie niekedy okolo vianoc 2018 (zostrel Arsenal v EFL), no v januári si škaredo poranil sval proti Fulhamu (kde mimochodom skóroval). Odvtedy je mimo a nie a nie sa naštartovať. Letnú prípravu mal veľmi slabú a len sa trápi.

Reagovat
RKBoy

vyčerpanie z pchania vtáčika do koláčika.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
avicii

...presne mi aj dnes napadlo, ze Son na doplnenie tej nasej trojice by bol paradny tah, ak by nevisiel trebars ten Sancho

Reagovat
fff

Stale je tu aj Mbappe2020 .

No ale kazdopadne Son by bol skvely. Aj Sancho. Aj Werner sa mi pozdava. Skratka chcem buduci rok dakoho do utoku .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Sona do Liverpoolu nepredáme. To nehrozí. Zmluvu má ešte do 2023.

Reagovat
fff

Ja som to bral skor tak zo srandy, neviem si predstavit, ze by nam ho Levy pustil a keby aj hej, tak by chcel taku palku, ktoru za hraca, ktory bude buduci rok mat tusim 28rokov, nikdy nedali.

Ale skratka typologicky hrac ako Son je podla mna presne to,co by nas posunulo zas o kusok vyssie. Ked musi od zaciatku hrat Origi, tak sme podla mna horis tim, sme nuteni hrat inak a osobne z toho fakt nie som nadseny .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

niekoh takehoto proste potrebujeme, Shaq pojde urcite prec a nejake poriadne kridlo kupit kto znich je tvarou Nike? ze by nam ho kupili

Reagovat
Malresi

Po hráčoch takého kalibru pôjdeme iba ak pustíme niekoho zo súčasnej trojice. Určite ale krídlo potrebujeme, a to bez ohľadu na to, či Shaq odíde alebo nie.

Reagovat
fff

Ja budem stale tajne dufat, ze buduci rok s novym sponzorom a tiez vzhladom na to, ze sme tento rok nikoho nekupili, sa hecneme a dajake vacsie meno pride.

Reagovat
Malresi

Kiezby to tak bolo. Mne by sa velmi pacil Havertz, ktory by podla mna mohol byt realny. Pochybujem ze Bayern pojde okrem Saneho aj po nom, a aj keby tak mu mozme ponuknut to iste, ak nie viac, ci uz herne, platovo alebo vyhliadkami do buducnosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Alliho hra bola vždy založená na dokonalej fyzickej pripravenosti. Super atlét, priemerný futbalista.

Teraz je na ňom vidno ze fyzicky absolútne nestíha a tým pádom nemá čo tímu ponúknuť.

Toto je trochu problém celého mansaftu. Niekedy uprostred minulej sezóny sa Poch zrazu rozhodol ze prestávame hrať pressing a ideme hrať na držanie lopty a krátke prihrávky. Nie len ze nám to vôbec nesedí a výsledky šli odvtedy úplne doprdele, ale fyzicka hráčov je tiež slabá. Podľa mňa to Poche nezvládol,asi chcel vymyslieť niečo čo nás posunie vyššie ale vidí že to nefunguje ale tvrdohlavo si stojí za týmto systémom aj svojimi hráčmi.

+Alli bol vraj závislí na hrách a zmagoril viacerých hráčov tímu na fortnite, nočné hranie a podobne hlúposti. Ale nemám to 100 percent overené

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím, že Alli je premierný futbalista. Je to technický hráč, na ihisku mu to myslí. Mával skvelé nábehy do šestnástky, dobru kopaciu techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno tie nabehy do 16, vyskok a zakončenie ale sú priamo závislé na jeho fyzicke. On ťažil z toho ze si proste vybral dobrý moment a pretlacil sa alebo presprintoval. Teraz je mu to na nič lebo neobehne ani Hendersona. A žiadny technik to teda nikdy nebol. Skôr taký typ hráča co vyzerá na ihrisku s loptou ako drevo, ale ťaží z toho ze ma nepredvidatelni pohyb a solídny prvý dotyk

Reagovat
Hokaido

Super atlét, priemerný futbalista.

S tímhle se teda nedá souhlasit. Alli v těch prvních sezonách ukazoval, že má úžasnou techniku.

Pokud je to pravda s těma hrama, tak je to teda strašná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska lahudka. Snad vezme Xhaka Emeryho sebou a muzem zacit odznova..

Reagovat
mr.Silver

Auba, Laca, Pepe vubec nefunguje, a to jsme z toho byli pred sezonou pekne odvareni

Zaloha je uplne v pici, ale muze za to Emery, jit do sezony s partou mladicku, kterym sefuje Xhaka, to si rikalo o pruser. Nechapu co zamysli sTorreirou, nechapu jeho pozici v tymu, uplne to stejne bych mohl napsat o Ozilovi. Kdyz jsem dneska videl "prihravky" Ceballose, tak mi bylo fakt smutno, ze zrovna Ozil sedi na tribune.

Je to uplne na hovno fotbal, vubec me to nebavi.

Reagovat
Busby babes

a pristi tyden Everton vs Spurs, 6 bodovy zapas o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

hm to bude asi fakt srandovny zapas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Hodgsona prostě rozhodčí milují

Reagovat
smazaný uživatel

Emery made a complete mess out of the captaincy assignment, and persistence with Xhaka. He is partly responsible for increasing the tension between the player and fans.

Reagovat
Counter

Jako souhlas, že se to s kapitány řešilo strašně dementně a zbytečně dlouho, ale nakonec si Xhaku zvolila samotná kabina.

Reagovat
masly008

Tak záleží jaký byl výběr že?

Emery - volíme kapitána vyberte si mezi Xhakou...

Teď volíme asistenty Auba, Belle,Mesut , Aron.. jo ten už tu není tak nic.

Reagovat
Gunner14

Dávat někoho kdo už tak měl fans na svých zádech jako Xhaka, byla úplná kravina. Teď z toho je akorát ostuda, že fans se tak chovají ke kapitánovi a kapitán taky moc rozumu nepobral.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/qxfqm

Vichai had a dream, to build a football team.

He came from Thailand and now he's one of our own.

We play from the back and counter attack.

Champions of England. You made us sing that.

Mám normálně slzy v očích, když to poslouchám.

Reagovat
vladis271

normálne by som sa na to v stredu vysral a poslal tam lavičku plus U21...možno ešte Fabinha nech sa vykartuje na Villu aby sme neriskovali, že ho stratíme na zápas proti CIty, ale zas neviem, či by sa nevypomstilo tak podceniť Villu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Villa se nesmí podcenit, oni hrají dobře, ale riskovat zase Fabinha, že by nebyl na City , měl se vykartovat dneska.

Jinak samozřejmě tam snad pošleme mlaďochy a širší kádr, nicméně očekávám Keitu i Chamberlaina.

Reagovat
fff

Tak podla mna je jasne, ze sa na to v stredu plus minus vykasleme.

Reagovat
avicii

na Ville cakam narocny zapas

Reagovat
avicii

az na par momentov tak dnes to bol paradny vykon ktoremu chybalo viac golov, skoda tej straty na traforde, 30 bodov by vyzeralo krajsie v tabulke ...ze budemem mat na City 6 bodov po 10 kolach by ale asi kazdy bral dopredu, a to si myslim ze vylosovanie sme mali tazsie...na arsenal teraz do zalohy kombo Ox - Naby, verim ze nadviazu na vykony a bude to dobre

Reagovat
fff

6 bodov je po 10 kolach uzasne. A ako som pisal vyssie. Hrali sme uz s Chelsea, Arsenalom, MU, Spurs aj Leicesterom. MC hrali akurat tak so Spurs.

Uvidime kolko bude bodov medzi nami pred vzajomnym zapasom.

Reagovat
avicii

teraz maju oni zase Saints doma, to bude znasilnenie v priamom prenose..zatial co my vo Villa parku...snad to bude aspon tych 6

Reagovat
fff

Mozno sa Saints hecnu, nikdy nevies...

Reagovat
avicii

novy trener by to mohol nakopnut..

Reagovat
Kixi Syhimour

To ho opravdu nevyhodí do zápasu se City

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

to už musíme udržať na 6 aj keby traktore padali. S tým, že bude hroziť 9 po vzájomnom zápase, a to bude Pepek musieť dobre premyslieť ako by k tomu zápasu pristúpil.

Reagovat
Coutinho10

nakonec to dnes bylo těžší než se prvně zdálo, ale další důležitý 3 body do tabulky, protože City už jen tak ztrácet nebudou a nesmíme to opět prokaučovat jako v loňský sezoně a hlavně se líp připravit na vzájemnej duel, kterej se celkem nenápadně blíží a tam to bude chtít jednoznačně 3 body

Reagovat
fff

MC tuto sezonu vyzeraju ovela zranitelnejsie nez minulu sezonu. A doteraz hrali, z tej skupiny papierovo silnejsich superov, akurat proti Spurs. Podla mna praveze je este vela zapasov, kde mozu stratit.

Reagovat
Coutinho10

kéž by

Reagovat
fff

A oneeee. Ake prekaucovanie minulu sezonu ? Prehrali sme jeden jediny zapas, MC boli skratka lepsie a bolo to iba o tom, nie o nejakom prekaucovani.

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem to hlavně s ohledem na ten vzájemný zápas a tím náskokem, co jsme měli, protože teď je to podobný...taky tam je nějaký náskok 6 bodů a oak vzájemný zápas, kde jsme jim dali čuchnout a už to nepustili, takže nesmíme toto znova připustit

Reagovat
vladis271

“Mo is fun sometimes. He is a cool and nice guy. Bobby is very shy. He is the most shy football player I have ever met, but very nice.”

a to hovorí Mane. Podla všetkého jeden z najväčších introvertov čo behajú po ihriskách podľa toho čo som čítal. To čo tam máme v útoku akých suchárov.

Reagovat
fff

Ja vzdy ked vidim Firminove fotky na nete, celkovo jeho styl obliekania a pod, tak by som nikdy nepovedla, ze je hanblivy .

Reagovat
vladis271

možno sa ho len Mane snažil cez médiá dojebať. Ani by ma to neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi tomu nehce verit, skor posobi tak na spoluhracov, lebo okrem svojeho jazyku nevie fakt ani ceknut tak sa radsej vyhyba vsetkym okrem brazilcanov

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne zvláštni typci tí naši útočníci...

Reagovat
Hokaido

Wtf, nevěřím, že je Bobby takhle stydlivý. Naopak mi na hřišti přijde jako vtipálek a extrovert.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox, aj Suarez je dobrý normálny človek a na ihrisku je kkt.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

To se říká i o Costovi, ale nevěřím tomu..

Reagovat
Nikikrew

Enough is enough, opat hrozny vykon doma, kde Palace bol viac ako vyrovnanym superom. Co vlastne my hrame preboha? Dame gol zo standartky a potom to nakopavame na Laccu? Nonsense.

Ten Auba na kraji je pruser, praveze s nim na hrote sme aspon davali goly, Lacca dnes velmi zly vyokn ale bol mesiac out tak to ako tak chapem. Luiz musi byt agent Chelsea, sorry ale tolko pokazenych jednoduchych prihravok na takejto urovni sa nemoze stat. Ceballos dnes predviedol co?

Fakt ma toto nebavi, ziadny atraktivny futbal, problem s Ozilom, Crystal Palace nas doma prehravaju, Sheffield detto, proste nie.

Fakt ma toto nebavi, otras

Reagovat
j_mrazik

Já jsem tak rád, že jsem ten fotbal neviděl. Teď budu akorát pár minut nasranej a zítra už si na to ani nevzpomenu. Kdybych to viděl, tak jsem nasranej minimálně 3 dny.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Kincl

Vtipný jak tu všichni na začátku oslavovali Emeryho jako spasitele

Reagovat
Gunner14

Tak určitě

Reagovat
Counter

Ne no.

Reagovat
Swarley

Par prestupaku a bude to dobrý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Co si tak pamatuji, tak ho na začátku chtělo pár lidí měnit za Sarriho :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride vtipne ze rovnaku sracku ako teraz sme hrali aj vlani, akurat niektorym trvalo rok si to vsimnut a pripustit, vlani sa este presviedcali ako sme sa zlepsili

Reagovat
j_mrazik

Tak zase dáme trenérovi trochu prostoru, aby si ten mančaft uzpůsobil a pak budeme soudit, ne? Nebudu pindat do člověka, který je v klubu pár měsíců. To neuděláš nic.

Reagovat
Golasso

Zato někteří byli prostě jen zaujatí už od začátku a teď si budou hrát na vševědy, kteří nám to všem říkali

Reagovat
smazaný uživatel

nebol som zaujaty od zaciatku, len proste som si hned vsimol ze niektore veci sa mi vobec nepacia....lol, este ma za to kritizuj, bol som tu za tu dlho vysmievany

Reagovat
masly008

Tak když jsi si tím jistý a on ten trenér ti dá skoro hned za pravdu tak to připomeneš.Zvlášť těm chytrákům co ti píšou jak tomu nerozumíš a že měl úspěchy v Seville a PSG (ehm).

Fakt nevím proč by jsme se my co jsme to viděli hned neměli ozvat těm co byli zaslepení jen vyhazovem AW

Reagovat
Golasso

Slyšeli o tobě vůbec někdy v německé sekci, nebo ze sebe jen děláš debila tady?

Reagovat
iamek

Reagovat
Trand

Kdo ho tady oslavoval prosímtě?

Reagovat
Whitemedia

určitě djourou

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

Ano a já jsem byl první ne

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...ten VAR na Arsenalu...to je psycho

Reagovat
Counter

Devět kol byla laťka ultravysoko a teď zničehonic spadla až na zem

Reagovat
r.mrazik

Oni začínají být úplně mimo..je to proboha kontaktní sport

Reagovat
masly008

Hlavně já jsem si říkal co řeší nějakou penaltu pro nás když padl gol a oni tam někde našli faul proti palace. Fakt bych byl rád kdyby mi ho někdo našl.

Reagovat
Busby babes

to rikam porad, zrusit tu saskarnu. Tohle je fakt silenost, co PL letos predvadi

Reagovat
J0EL

najprv sa rozporuplne rozhodnutia obhajovali tym, ze to nebol ocividny faul a teraz pri takom "nefaule" zmeni rozhodnutie? Ved to je neskutocne.

Reagovat
r.mrazik

Jestli chtějí pískat tohle,tak to ať jdou do kelu

Reagovat
Whitemedia

Dokud u něj budou sedávat borci jako Taylor, Atkinson a nebo dnes Tierney, tak to nemá význam..

Reagovat
Talker

Počkej, Arsenal poslal na hostování svojí letní posilu, potenciálně nejlepšího krajního beka PL, na hostování do VAR týmu?

Reagovat
Whitemedia

Jméno mi nic neříkalo, holt není tak profláklý, jako ta plešatá lůza, ale stačilo si najít jeho fotku...

Reagovat
Gunner14

Tierney?

Reagovat
Whitemedia

Paul Tierney

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Stillberto/status/1188514784897130503

S tímhle souhlas, Özil s Xhakou jsou aktuálně spíš takové symboly.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim so vsetkym co tam pise

Reagovat
Gunner14

Emery on Xhaka: “Xhaka was in the wrong. We are going to speak to him and decide with the club.”

Tak co, jakou čekáte dohru?

Reagovat
Kincl

Příští zápas nastoupí bez pásky, ale myslím že ho dá do základu

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Golasso

Těžko říct. Základ je mu vzít pásku a nechat ho chvíli sedět, ať se to uklidní. Pak se uvidí.

Reagovat
aep_Ceallach

Zase bych ho nepranýřoval. Hraje špatně, ale to že nastupuje a staví se to na něm není jeho chyba. Ani se nedá říct že by na to kaslal. On se očividně snaží. Jenže hraje takový statický styl fotbalu že to na Anglii nestačí. Možná že jiný trenér by ho využil lépe. Ale obecně si myslím že na Anglickou ligu nemá.

Reagovat
Golasso

Já ho právě pranýřovat nechci. Neříkám, aby ho okamžitě vyrazili, ale situace se musí uklidnit. Dát ho hned do dalšího zápasu by byla šílenost, akorát by to zase schytal. Nechat mu pásku taky nejde. Ať si svoje místo znovu postupně získá, pokud toho bude schopen.

Reagovat
aep_Ceallach

Vím, promiň. To měla byt spíš reakce na Gunner14.

Reagovat
Golasso

V pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

treba ale povedat ze unai mal dnes s tym varom fakt riadny pech

Reagovat
Nikikrew

to co bolo dnes s tym VAR. Jasny gol dpc, curaci fakt

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
aep_Ceallach

Pěkne se nám to sype... Emery netuší, Xhaka posílá bučící fans do prdel, VAR se definitivně postavil na hlavu a vyhlídky že to bude lepší jsou minimální.

Na začátku sezóny jsem byl optimistický. Věřil jsem že Emery najde svůj styl hry a hra bude lepší. Ale není to tak. Hrajeme takový paskvil na náhodu. Emery zkrátka není trenér pro Arsenal. Teď už to víme všichni. Bohužel se nedá čekat že jej vedeni odvolá v průběhu sezóny a nedivil bych se kdyby ho nechali ještě rok. Jen doufám že mu ta smlouva končí po této sezóně. Jestli je o rok delší, tak to se máme na co těšit.

Reagovat
mr.Silver

smlouvu ma do 30.06.2021

Reagovat
aep_Ceallach

Měl ji mít na 2 roky, což by mělo být po této sezóně. Ale nedávno se začalo mluvit o 3 letech. Do 2021 ji snad nemůže mít

Reagovat
afc

Nedá LM, tak poletí. Tak aký ďalší rok?

Reagovat
aep_Ceallach

Tomu se mi nechce věřit. Ale bylo by to nejlepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Walkera-Petersa asi Poche totálne odpísal. Je mimo káder už veľmi dlho. Je to zaujímavé. Nepamatám sa, žeby nejak v zápase prepadol.

Reagovat
smazaný uživatel

narozdiel od Auriera, ktorý síce nehrá zle ale jeho fatálne chyby nas stoja zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Musí prísť nový RB v zime. Najhoršie na tom je, že sa o tom vedelo už v Juni po odchode Trippiera.

Auriera predať a niekoho kúpiť. Ale koho? Odriozola? Vraj sa ho chcem Real zbaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nesledujem Real ani La ligu, takze ani neviem kto to je

Ale ano ked uz teda nechceme skusit KWP ako n.1 (podla mna nejaky potencial v sebe ma), tak niekoho musime kupit. Kraje obrany su dlhodobo nase najslabsie posty.

Ja by som si velmi zelal navrat Fredericksa, to je podla mna fantasticky hrac, navyse z nasej akademie. A zvyknuty na PL. Vzdy ked ho vidim hra paradne.

Reagovat
mr.Silver

https://www.bbc.com/sport/av/football/50202903

Pokud jim timto zpusobem vysvetluje taktiku, tak se nedivim, ze jsme v totalnich srackach

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
RKBoy

prečo sa mi zdá ,že má francúzsky prízvuk?

celkovo je tá jeho angličtina hodná tak prvého stupna na základnej škole.. to sa za 2 roky nevie normálne naučit rozprávat?

Reagovat
Nikikrew

Pritom sa staci fakt naucit futbalovu terminologiu pretoze tie otazky sa opakuju tyzden co tyzden

Reagovat
tony223

Tak zrovna Mourinho byl překladatel.

Reagovat
Swarley

Se podívej na Mourinha

Reagovat
RKBoy

nikto nečaká perfektnú angličtinu s dokonalou výslovnostou..ale takéto mumlanie a šušlanie po takej dobe v Anglicku je na smiech.

Reagovat
Whitemedia

Mourek mluví dobře, jen tam pořád cpe to S

Reagovat
Swarley

Jako rozhodně to není taková hrůza, ale na to, kolik let v Anglii je...a nejde jen o ten přízvuk, to si snad nechává i schválně, ale i tu slovní zásobu ma někdy dost slabou...jako na ty roky v Anglii bych čekal víc...

Reagovat
Whitemedia

Hrozně fajn pocit mít inteligentního Anglána, kterému je rozumět, dává to smysl a neopakují se pořád stejné fráze jako ask the club...

Reagovat
Swarley

Hodgson je klasik

Reagovat
Whitemedia

Dost možné, ale jeho tiskovky já nesleduji.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vs. Spurs no šílený zápas rychlý gol s štěstíčkem a pak beton spurs a nečekal bych že je kouč navede aby se chovali jak bezmozci naštěstí se to točilo jak mělo Gazzaniga zachytal fakt skvěle to se musí uznat,

Další parádní ukázka od Maného že žádný míč není ztracen! Už proti Lesteru to ukázal a dneska zase. Snad to letos vyjde do konce

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze emery prezije do noveho roka s nasim vianocnym programom. ak ho nevyhodime dovtedy tak to bude volny pad

Reagovat
Golasso

Dost pravděpodobně ho vyrazí už teď někdy. Hrajeme pohár s Liverpoolem a v lize s Wolves a Lestrem. To bude v současnosti pochod smrti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já nevím, kde berete jistotu, že ho vyrazí, já jsem ohledně tohohle teda hodně skeptickej.

Reagovat
Golasso

Jistotu nemáme nikdo, ale cílem klubu je dostat se do Top 4. Z tohoto hlediska jsme na tom zatím hodně bledě a ani to nevypadá, že by se mělo něco změnit. Pochybuju, že jsou Raul a spol. spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

cez LFC mozno prejdete, neverim v nejaku extra zostavu proti Arsenalu

Reagovat
Kincl

Na jednu stranu je Arsenal 6. to jako čekáte že příjde nový trenér a bude bojovat o titul? Rozdíl mezi kvalitou hráčů a předvedenou hrou oproti Liverpoolu a City je galaktickej

Reagovat
Nikikrew

Lol aky titul?

Pozeras nase zapasy? To je jedna katastrofa. Davame malo golov,dostavame vela. Nasa hra nema ziadne vlastnosti a prechod medzi zalohou a utokom je zalostny. Jedina vec, co sa zlepsila boli standartky.

Reagovat
Kincl

Ale furt je to páté místo :) podle mě na odvolání by jste museli být tak 9. třeba. Na třetí flek ztrácíte 4 body. Jako jasný předvedená hra se nemusí líbit fanouškům, ale víc záleží na majiteli co vlastně chce.

Reagovat
Nikikrew

Hej po 9 kole.

Ono aj tie vitazstva co sme dosiahli neboli presvedcene. Celkovo hrame sracku. Teraz nas caka doma Wolves a vonku Leicester, ak dame z toho 3 body budem stastni

Reagovat
Kincl

Jako zas na jednu stranu otázka vadí to majiteli? Jaké má ambice? Dostat se na 4. flek?

A pokud budete mít po těchto dvou utkání tři body, tak podle mě to bude očekávané, Leicester nejsou už žádní nazdárci a už taky moc nevidím rozdíl v Leicester / Arsenal :) A to může mít Arsenal historii jakou chce ale v LM oba nic nepřevedli a Leicester vyhrál titul "nedávno"

Reagovat
Nikikrew

Ciel je jasny, top4 a mozno nejaka trofej v podobe micky mouse/ fa cup. V EL nam moc neverim

Reagovat
masly008

Tvl a baví se tady někdo o titulu? A jako nemáme lepší tým než lišky nebo chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

po Lestru konci..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Gazzaniga pamatám si na zápas proti Saints 19.12.2015, kde za Saints chytal práve Gazzaniga. Mohol za oba góly a bol tragický. Celé jeho posobenie v Southamptone nebolo vydarené a pri jeho angažovaní som bol skeptický. No naopak, dnes znova skvelý a som viac v kľude ak chytá on namiesto Llorisa.

Reagovat
fff

Byt tam dnes Llloris, tak vyhravame uz po polcase.

Reagovat
Eichel

Reagovat
castelL

Po nejakej dobe parádny výkon v ligovom zápase, malo to šťavu, energiu, dokonca aj ten gól Spurs naštartoval tu ofenzívnu mašinériu gólových šancí, čo ma ale stále trápi je slabá efektivita, veď ten zápas až na úvodnú chybu zálohy/obrany a potom tej šanci Sona do otvorenej bránky bol jednoznačne v réžií Liverpoolu.. to malo byť 4-0 a hotovo, viac menej Spurs úplne bezbranný. Ako som písal, po dlhej, dlhej dobe kvalitný výkon, keď si porovnám zápas s Leicestrom tak je to galaktický posun, takéto výkony potrebujeme zopakovať bez chyby hlavne onedlho proti City. Klopp je proste čarodej vo svete trénerov. Lovren musí preč, aj keď dnes v celku slušný výkon, herný prejav je strašný, Hendo to tiež výrazne brzdí. Penalta úplne OK a verím, že Villu prebehneme bez zaváhania a smelo na City. Veľmi sa teším.

Reagovat
Hokaido

Až teď koukám na sestřih Arsenalu a Luiz u druhého golu opět skvělý bránění. Ten už letos může tak minimálně za 5 golů.

Reagovat
Whitemedia

a ta jeho reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Haland zo Salzburgu? 14z/21g. Kto sa ho probne získať?

Reagovat
avicii

Práve som čítal ze ho v LM sledoval nás scout

Reagovat
protiproudu

Nikdo jinej ho nesledoval, ale tvuj scout jo :D

Reagovat
Kincl

Reagovat
Whitemedia

Až tak tě rozsekalo, že někdo jiný používá tvé smajlíky?

Reagovat
Kincl

Chci jen napsat za to co jsi teď napsal, tak si tě vážím zase o dost víc :)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Je moc hypovanej, tzn. bude drahej a bude chtit moc na vyplatu, nic pro LFC, navic se nam nehodi podle me ani moc do systemu

Reagovat
EXoRcIsT

Jeho sleduje vela klubov co som cital tak MU RM Liverpool napr

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase na piču výkon a na piču výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

mctom je paradni...jak jsem mu vubec neveril,tak sel neskutecne nahoru

jinak...dotahne Ole toho Halanda? Keane uz u nas neni a spis na nas prska,tak by to mohlo klapnout...

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze skonci v Lipsku.

Reagovat
r.mrazik

hm,to je taky dost mozny

Reagovat
Tomanatura

Nahrada za Wernera, tam je to jasne dane. Ledaze by nejaky vul nabidl nekrestanskou castku.

Reagovat
Luc-Luc

Tottenham kladl podle ocekavani odpor, ale nastesti se to zvladlo, motm Fabinho...na druhe strane se mi libil Ndombele a ten golman

Reagovat
smazaný uživatel

Son je naprosto fantastickej hráč. Letos hraje jak ďábel, škoda že jako jedinej v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný kdo si furt drží výkonnost. Škoda toho břevna, to kdyby proměnil, tak jsme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Emery ať už táhne do prdele, na to se nedá dívat. Si to tady musím zařvat.

Reagovat
cristiano.K.

jsem vsadil lfc první poločas

Hendo u inkasovaného golů naprosto na pěst, druhý poločas po tom golu hrál skvěle. Mě se teda nelíbil Salah. V první půli měl jednu dobrou střelu, jinak mu to nešlo. Mané sice nebyl tolik vidět, ale on je nehorázný zvíře v osobních soubojích, to je druhá penalta takhle vybojovaná doma. Lovren příšernej, snad ho zase dlouho neuvidím hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard s Rodgersem si Emeryho mazou na chleba, pritom kvalitu v kadru vetsi nemaji

Cim driv se ho zbavime, tim lip. Bohuzel ted tohle zastini Xhaka. Jsem zvedavy, jak to s nim bude, ale timhle chovanim si proti sobe postval vetsinu fans

Reagovat
masly008

tak do teď proti němu nebyli jen slepí fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodne fanousku k nemu melo takovy vztah, ze se jim jeho vykony nelibily a nesouhlasily, ze takovy hrac je kapitan, ale jakz takz ho respektovali, vcetne me. Ale tim co predvedl, tak ho ted vetsina bude nesnaset a davat mu to jeste vic sezrat. Pokud ma Emery mozek, tak ho ted nejaky cas stavet nebude a necha to vychladnout. Staci dalsi nepovedeny zapas a bude to jeste horsi. Puvodce tehle atmosfery kolem Arsenalu je ale Emery, ktery to absolutne nezvlada

Reagovat
masly008

nevím jestli respektovali.spíš ho nějak na sílu trpěli.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se to da napsat

Reagovat
Talker

No nevím, podle mého tu kvalitu větší máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak stredni zalozniky mate lepsi, jinak kdyz to vezmu jako celek a oprostim se od momentalni formy, tak lepsi kadr nemate

Reagovat
Talker

Asi nemá smysl to řešit, když to vidíš takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim no. Hlavne, ze jste tady sami breceli, jak na tom budete,ale ze si aspon zahrajou mladi.

Hejtovany Willian chytne formu a uz jste o parnik jinde

Reagovat
Svatej

Tak nikdo o parníku nemluví.. Obrana je tylologicky i kvantitativně celkem ok, jen jsme ji v plný palbě měli jen jeden poločas.. Záloha je ohromné silná a útočníky máte lepší vy, my ale zase ty hráče okolo nich..

Reagovat
cristiano.K.

jinými slovy Arsenal vás převyšuje jen v útoku

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mimalu

jak v šířce, tak hlavně v záloze kde je kvalita aspoň podle mě nejdůležitější

Reagovat
Nikikrew

A v čom akože mate? Stred zálohy da sa povedať, zvyšok ťažko

Reagovat
RKBoy

Da sa povedat? Stred o parnik a obrana je kvalitnejsia tiez.. a aj sirka celeho kadru.

Reagovat
Nikikrew

Blbost, v obrane mame Bellerina, Tierneyho a Holdinga, co su hraci podla mna lepsi (najma kraje). Stred nie je o parnik preboha, Guendouzi, Torreira su super, navyse mame stale Ozila ktoreho Emery znicil.

Sirka? pozri si cele Acko nas a vas. Podla mna tie kadre su kvalitou velmi podobne, povedal by som ze mame trocha navrch ale k comu je to ked nehrame najlepsiu 11tku

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mimalu

nevím no, tady to má asi každý fanoušek svého klubu dost zkreslené, já bych třeba nikdy neřekl že máte jakéhokoliv krajního obránce lepšího než je Azpi, který kromě nesporných herních kvalit má obrovskou nadstavbu ve svém charakteru. Podobně to mám ve středu zálohy kterou vnímám jako naprostou topku v lize a nevidím u vás kvalitativně rovnocenný pár proti Kante+Jorginho/RLC/Kovacic.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Nikikrew

Ved Azpi robi jednu chybu za druhou, uz to nie je ten Azpi ako v minulosti. Stred zalohy mate urcite lepsi, my zase utok po odchode Hazarda.

Reagovat
Talker

Udělal pár chyb na začátku sezony, ale od té doby je zas skvělý.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mimalu

nevyšel mu úvod jako celému týmu kdy jsme holt jako tým bránili dost prazvláštně, tak od konce srpna, možná začátku záři si nevybavím jeho chybu a naopak několik super obraných zákroků třeba ze zápasu proti Ajaxu

Reagovat
RKBoy

Ja na to Acko kukam a ako som pisal nizsie, do zakladu od vas by som bral len Pepho a Aubu.. zaloha je lepsia na kazdom poste rovnako tak lepsie zdvojena a kraje mate solidne ale rozhodne to nie je nic top..zvlast u Bellerina mi to pride usmevne kedze este pred zranenim ho kopa fanusikov vyhadzovaá,zo zakladu,ze je diera a teraz vas ma zachranit? A prosim, Ozil uz nehra.nic 3. rokom, s jeho hernym upadkom ma Emery spolocne velmi malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ohanis se tu Bellerinem, pritom to není tak davno, co jste picovali na Alonsa, Azpiho, nebo třeba Williana Tak zijte dal ve své bublině, jak jste na každém postu lepší

Reagovat
RKBoy

Na Azpiho sa pisalo snad len co sa tyka ofenzivy , inak nie, a ak tak len par individualit..Alonso je najproduktivnejsi obranca ligy od kedy prisiel, prve dve sezony mal dobre a na tie teraz nadvazuje.. Willian je kapila sama o sebe, ale fakt.ze.je to dvojnasobny vitaz PL pritom v kazdej z tych sezon hral skvelo a dolezitu ulohu ignorovat nemozes.. takze ano, kedze som pisal o celkovej kvalite na vsetkych troch to sedi. ..a na kazdom poste nie,uz som napisal ze Auba a Pepe by u nas zaklad.hrali.

Reagovat
Nikikrew

Vidno ze o Ozilovi vies hovno, dalsia skreslena situacia ale nejdem do toho viac sparat. Je to tvoj nazor

Reagovat
fenixLFC

omg zas ten tierney nechcete pockat aspon dokial nieco odohra nez ho budete hypovat?

Reagovat
TopinB

Obrana?

Reagovat
Kixi Syhimour

Viz reakce na RKBoye, nedělal bych takovéto soudy ve vašem případě teď na začátku sezóny.

Reagovat
merlick

pred 2 mesiacmi plac ci sa udrzite vobec v boji o EL, chytili sa vam na par tyzdnov hraci do formy.. a zrazu to je na urovni city :D strasne padnete na hubu

Reagovat
RKBoy

Nitko nas tu nedava na.uroven City.

Reagovat
Talker

Já nevím, já po prvním kole psal, že to vidím na 5. místo s tím, že pokud bude forma a budou se nám vyhýbat zranění, tak můžeme s klidem skončit na 3. místě. O tom, že bychom naháněli Citizens nebo Liverpool nikdo nemluvil.

Na začátku sezony to bylo celkem jasné - City+Liverpool, pak díra, kvalitou Tottenham, pak díra a pak my, vy a MU. Jenže díky kvalitě těch mladíků (Mount, Tomori, Abraham a možná i Pulišič a CHO) jsme se kvalitou kádru posunuli před vás. A to nám stále chybí Rudiger, Kante a RLC, kteří loni patřili mezi TOP5 našich hráčů.

Lampard dělá zatím úžasnou práci především tím, že dokáže dát těm hráčům důvěru - takticky to drhne dozadu, ale zas pomáhá všem hráčům dopředu.

Reagovat
merlick

So City to bolo samozrejme nadsadene. Len budte opatrny, MU tiez malo prvych 12-13 zapasov pod Olem formu ako hrom, Arsenal isiel vyse 20 zapasov bez prehry, a pozrite ake dno oba kluby dosiahli

Reagovat
fenixLFC

rodgers ma ten tim kvalitnejsi na vacsine postov. ci uz v brane v obrane alebo zalohe. a vardy teda za aubom moc nezaostava

Reagovat
RKBoy

Zalohu a obranu kvalitnejsiu mame a celkovo aj kader co sa tyka jeho sirky.. od vas by sa k nam do zakladu ,ak sa pozerame cisto na kvalitu a nie formu, dostal len Pepe a Auba.

Reagovat
smazaný uživatel

cekam, kdy tenhle kec jeste napisou fans MU...

Reagovat
Swarley

My bereme jedině Aubu a hned ho prodáme bez náhrady...

Reagovat
RKBoy

Absolutne nepoberam kde beriete tu odvahu tvrdit opak.. vy zijete naozaj vo velmi peknej iluzii.

Len tak zo zvedavosti, kto iny by sa do nasho zakladu okrem tej dvojky dostal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako tohle nemá smysl řešit, váš kádr oplývá kvalitou, ale spolu hraje teprve pár měsíců, tam se ještě nedá určit definitivní kvalita. Podle formy máte jeden z nejlepších týmů v Anglii, ale taky to mohou být jen záblesky a to je tak vše, počkal bych s nějakými soudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

treeba na zaklade dlouhodobeho pozorvani narozdil od tveho dvoumesicniho hodnoceni?????

ja to spis otacim a divam se, ktery hrac by nas pozvedl, ok kante a pak? mladi, kteri muzou/nemusi zhasnout. v momentalnim arsenalu neverim, ze by se nekdo chytil tak aby tahl ten tym. spadli by do prumeru jak soucasni hraci arsenalu.

Reagovat
RKBoy

To tam mame iba mladich? Jorginho, Kovacic, Ruben , Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Emerson,Alonso, Willian.. kazdy tento jeden hrac by vas pozdvihol, vasa zaloha je uboha a obrana az na solidne kraje cednik..ja.neviem o com sa tu bavime..tento tim pred vami skoncil v lige, porazil vas vo finale EL a hraci co su tam uz nejaku dobu maju taktiez aspon jeden titul..to mi nepride ako dva mesiace.

Reagovat
Kixi Syhimour

Současný Azpilicueta, Emerson ani Alonso by si v Arsenalu nemusili zahrát, Willian taky, vzhledem k útoku Arsenalu (přičemž bereš Williana a do jisté míry i Alonsa se současnou formou, nikoliv papírově, tolik nadávek na oba dva tu lítalo) a rozhodně by je jmenovaní hráči nepozdvihli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Současný myšleno za poslední dva roky

Reagovat
Mimalu

současný Azpilicueta by žral trávu a jezdil na 100 % na každém tréninku, když už nic, tak by to třeba nakazilo i ostatní, to že už je zase ve staré dobré formě není nic překvapivého. Emerson si myslím že by minimálně za konkurentem v Arsenalu nezaostával.

Willian je otázka no, sám jsem nevěřil že by mohl z té své klubové letargie vypadnout a navázat na to, proč byl i přes svou klubovou bídu neustále brán do brazilské repre. Pořád nejsem přesvědčen že je schopný si to udržet dlouhodobě, ale aktuální formou by se u nich troufnu si říct neztratil

Reagovat
Kixi Syhimour

Azpilicueta by byl dobrý kapitán v Arsenalu a persona do kabiny to je pravda, ale co se týče kvality tak si nemyslím, že by za poslední dva roky převyšoval Bellerína (leč tedy vím, že Hector byl zraněn). Pochopil bych, že by nezaostával, ale že by je pozvedl, jak píše RKBoy mi přijde mimo. Aktuální formu má Willian opravdu dobrou, ale právě vzhledem k dlouhodobému hledisku to už taková sláva není.

Jinak ještě mě napadl Christensen, od toho zranění není pořád v té své formě a dále ho pronásledují zranění menší. Jako oba současní stopeři Arsenalu jsou nic moc, ale třeba si myslím, že kdyby hrál Holding (který byl před zraněním výborný)/Chambers bylo by to lepší.

Reagovat
Talker

Tak ona ideální dvojice je u nás momentálně Rudiger-Tomori. Christensen se Zoumou by se měli rvát o pozici toho třetího.

Tomori má podobně kvalitní rozehrávku jako Christensen, ale je rychlejší a silnější. On je jedním z nejrychlejších stoperů, co jsem viděl.

Reagovat
Front hell

Rudiger je dobrý. Bohužel je už dlouho mimo a kdo ví jak se vrátí. A hlavně jak mu bude držet zdraví.

Reagovat
Mimalu

Jako jasné no, pozitivní naději dodává zápas s Wolves kde ten poločas odehrál s naprostým přehledem, snad už by se jeho návrat měl blížit

Reagovat
Mimalu

Ono se to strašně těžko srovnává no, Azpi si drží prakticky po celou svou dobu u nás vysoký standart podpořený neskutečnou sumou odehraných zápasů. Jasně Bellerin je taky topka ale oproti Azpimu, aspoň jak to vnímám já, mu chybí ta nadstavba v podobě zažranosti pro tým nebo jak to říct.

Jinak k těm stoperům, u nás je to jednoznačně čekání na Rudigera který za poslední 2 roky strašně vyrostl a i Luiz vedle něho minulý rok prakticky nechyboval. Je samozřejmě otázka jaký jeho návrat bude, ale věřím že to pomůže komukoliv a než Christensenovi víc začínám věřit Tomorimu

Reagovat
Talker

U Williana hraje největší roli to, že mu konečně hrozí, že se nepodívá na hřiště ani z lavičky. Doteď měl téměř jistotu, že se bude přinejhorším střídat s Pedrem. Teď vidí, že Pedro sedí na tribuně a pokud tomu nedá 100%, tak se tam klidně můžou prostřídat. Stejně tak mu sedí i to, že má nad sebou ofenzivního trenéra, který u křídel vyžaduje presing a tah na branku, kdežto předtím tam byli trenéři, kteří vyžadovali disciplínu. Hraje teď asi nejlépe, co za celou karieru hrával u nás - a i tak ho zastiňují jiní v téměř každém zápase.

Stejně tak je tam konkurence na všech postech, asi nemáme hráče, který by mohl odfláknout 2 zápasy a vědět, že bude hrát. To je obrovský rozdíl proti Contemu/Sarrimu/Mourkovi, u kterých bylo 8 hráčů jasných ať už hráli jakkoliv.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

http://arsenalist.com/f/2018-19/xhaka-sub-crowd-jeers-he-jeers-back-2019-10-27.html

Ja fakt neviem, ako niekto môže Xhaku brániť po tomto. Bučanie evidentne začne až po tom, čo hodí pásku o zem, čo je od fans úplne regulérna reakcia v danej situácii a pritom, ako sa Xhaka sprava. To, čo nasleduje potom, len ukazuje, čo je to za charakter. Čím skôr takýchto povyhadzujeme z klubu, tým lepšie. Otrasný hráč s otrasným charakterom, zákerný kktko, ktorý ani náhodou nemá kvalitu na top 4 klub a klub poškodzuje už nielen otrasnymi výkonmi, ale aj takýmto správaním. Zobrať pásku je minimum.

Reagovat
Taiger

Ty už drž hubu s tím, hrozně otravná krysa.

Bučení začlo po tom, co hodil pásku na zem, ale co to ironický tleskání, sotva co zaznělo jeho jméno během střídání? Navíc tohle je už druhá situace, kdy si něco vyslechl během toho, co byl střídanej.

Myslím si, že je nejlepší volba jako cpt? Ne. Myslím si, že ta jeho následná reakce byla ok? Ne, měl se zachovat lépe, ale dá se to pochopit. Fanoušci se zachovali jako kokoti, i když ten zápas nešel na jeho triko, tvl, střídali jsme 30min před koncem, to nejsou 3min před koncem.

Spíš je vidět, jakej sračkoidní charakter jseš ty, když nevíš ani poloviční picture a na konci se klasicky musíš vyblejt. Takový fandy jako ty bych vyhazoval hned, disgrace. Fuck off.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ešte nejaký english tam máš, nech sa zrelaxuješ?

Reagovat
Taiger

Já jsem total zrelaxovaný, jen mě baví, jak se musíš ke všemu vyjadřovat, když víš o věci absolutní hovno, prostě ignorant.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja a tých ďalších 20 ľudí, čo sa ti tu smeje + každý pundit v britskom futbale vieme hovno, len ty jediný si zrelaxovaný a vidíš do toho jak Spirit do 9/11, no

Reagovat
Taiger

Jsem rád, že zakládáš svůj názor na lidech, kteří byli na tom stadionu a ví, jaká ta situace opravdu byla. Tak ok.

Reagovat
Mastný Chobot

jak Spirit do 9/11

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
aramaki

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

klid kide

Reagovat
Mastný Chobot

"co to ironický tleskání" to som si ani nevšimol

tyjo, tak snáď nabudúce keď bude mať Xhaka loptu, tak si niekto na štadióne nekýchne alebo nezanadáva, to by ho chudáka mohlo dostať do silných depresií.

Reagovat
Taiger

Nj, to mi je jasný, na co si všímat něčeho, co dává základ celý situaci. Studuješ práva ne? Měl bys vědět.

Reagovat
Mastný Chobot

"to som si ani nevšimol" patrí tomu, že som si ten blud nevšimol v tvojom texte. Obhajovať Xhakovu reakciu po "ironickom tleskání" môže len niekto, kto sa tu prejavuje väčšinu času tak, ako ty, čiže to nie je prekvapujúce, samozrejme.

Reagovat
Taiger

Obhajuju? Ještě ti tam píšu, že ta jeho reakce je neomluvitelná, jen říkám, že situaci on nevyvolal. Ještě kolikrát budeš lhát?

Reagovat
Mastný Chobot

"co to ironický tleskání, sotva co zaznělo jeho jméno během střídání? Navíc tohle je už druhá situace, kdy si něco vyslechl během toho, co byl střídanej."

Čo je toto, ak nie obhajoba jeho správania? zamysli sa nad odpoveďou.

Ak je tvoj názor, že jeho reakcia je neprimeraná a neospravedlniteľná a mali by z nej vzísť konzekvencie, tak neviem, o čom sa hádame, lebo sme na jednej lodi. Teda s tým rozdielom, že ja ti tu nenadávam do krýs a disgraceov.

Reagovat
Taiger

"Myslím si, že je nejlepší volba jako cpt? Ne. Myslím si, že ta jeho následná reakce byla ok? Ne, měl se zachovat lépe, ale dá se to pochopit."

Já už nevím tvl

Reagovat
Mastný Chobot

Tak na mňa nereaguj jak prípič, keď so mnou súhlasíš. Alebo skús nereagovať ako prípič všeobecne. Alebo si skús nesrať do huby. Já už nevím tvl.

Reagovat
Taiger

Nesouhlasím

Reagovat
Mastný Chobot

Aspoň si sa ukľudnil.

Reagovat
blade115

Nevíš, jak se anglicky sayne "nezvladajko"?

Reagovat
Taiger

Ty si u mě taky skončil, nereaguj na mě pls.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Error

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

prosim te, jak se rozpozna ironicky tleskani od normalniho?

Reagovat
Taiger

Úplně logicky, když je to na úkor Xhaky podruhé. Z logiky věci ti to nedojde, že když se nevyhrává, tak se netleská po odchodu hráče?

Navíc to říkali i samotný hráči na stadionu. DUH.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, u United se tleska stridajicimu hraci za jakyhokoliv stavu. Ne, ze by se nikdy na nikoho nepiskalo nebo nebucelo, ale zatleska se v 99 procentech pripadu...

Reagovat
Taiger

Jdeš už s tím moc do hloubky. My řekni popravdě, myslíš, že po tom všem Xhakovi tleskali za výkon a v pozitivním slova smyslu? A buď při tý odpovědi upřímnej.

Reagovat
Busby babes

do tohodle se nechci poustet, jen me proste pobavilo to ironicke tleskani a nejak si nedovedu predstavit, jak bych to poznal. Hrac strida, tribuny zacnou tleskat... coz je tak nejak normalni reakce, dokonce i Fellainimu se u nas tleskalo.

Ze Xhaka u vas asi dostava cocku, nejspis ne uplne opravnenou je asi pravda. Ze to vcera nezvladl pak asi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se 10 minut potom normalne tleskalo i tierneymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ironicky nebo to znělo jako normální tleskání?

Reagovat
smazaný uživatel

normalne a tierney jim tleskal zpatky

Reagovat
Mastný Chobot

DUH boi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Chazy

ty si fakt děcko

Reagovat
Taiger

Aha, tak nic

Reagovat
Chazy

Můžeme být na jedné lodi a i tak pro mě může tvůj projev být dětinsky trapný, zatímco ty mi dáš palec

Reagovat
Taiger

Co už no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

k profi fotbalistovi patří chování a i psychicka odolnost...jestli na tebe par nezvladajku buci, ironicky tleska nebo ti na faceboočku píšou nějaké škaredé vzkazy, tak to opravdu absolutně neomlouva tohle chování...a zrovna on, který je v jiných situacích zákeřný prase a jeste se u toho tvari jak totalni frajer, tak ted se chudák totálně a oprávněně sesypal...

Blbost a z vašeho tábora ho nejvic obhajují přesně ti stejní, co chtějí rozdávat a pak neumí žádnou kritiku přijmout...to asi nebude náhoda..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Chazy

Já s tebou naprosto souhlasím, že Xhaka je kokot, může si za svoje problémy sám a chová se jako trotl. I tak si ale nezaslouží spoustu věcí, který schytává a rozhodně není správně, že je schytává.

Já hlavně nechápu, proč k sportovci má patřit nějaká super psychická odolnost vůči šikaně od mas lidí? Mi přijde, že tyhle očekávání vytváří jen ti největší zoufalci, co se do tohodle pranýřování sami aktivně zapojují a tímhletím si to prostě omlouvají. Maj potřebu si na sportovci honit ego a dokazovat si, že nejsou v životě tak neúspěšní, jak jsou, že nejsou takový tragédi, jací jsou a neposrali si tak moc život, tak se vyřvou na úspěšným sportovci, manželce zanadávaj do kurvy a dítěti vyhroují smrtí.

Sportovec není žádnej nadčlověk, jeho kariérní úspěch vychází primárně z toho, že má nekonečnou vůli a odepřel si milion požitků, který si my neodepřeme, aby něco dokázal. Ale nevychází z toho, že je nějak odolnej vůči šikanování. A i mezi nima jsou citlivější a není to jejich chyba. Ty píšeš "škaredé vzkazy", abys to zlehčil, ale na rovinu, kdyby tobě někdo nadával, jak jim nadává, nadával tvoji manželce a dětem, jako se jim nadává, tak brečíš ještě teď.

Jsou prostě věci, který k tomu nepatří, za který on nemůže a kterejch by se dočkat neměl, no a taky kvůli kterým se jeho chování eskaluje. Je hrozně snadný to hodnotit doma z gauče, když si někdo, koho nikdo nezná. nic nedokázal, nedokáže a nikdo tě neřeší.

Reagovat
Busby babes

neni nadclovek, ale profi sportovec proste musi mit nejakou hrosi kuzi, jinak v tom dnesnim prostredi nemuze prezit. Jako dneska dostanes miliony zprav na soc sitich, pokud to hraci ctou, tak to obcas musi byt strasny.

Takze jasne, jsou mezi nima i citlivejsi, kterym to muze hodne ublizit, ale bohuzel pak nemaji takove predpoklady k tomu ve vrcholovem sportu uspet. Ale jasny, neni Xhakova vina, ze je kapitan Arsenalu a ze ho Emery stavi i kdyz se mu treba uplne nedari. U nas je to same treba Young.

Reagovat
Chazy

Jo, však i on nepochybně má, jinak by se na to vysral. Ale každej musí mít nějakej ten limit, kde ho to fakt sere.

Si vem třeba tenis, Federer je vnímanej jako příklad dokonalosti, pokud jde o slušnost chování a eleganci. A taky proti JMDP kdysi zařval do hlediště "shut up", jindy řval na fanoušky "fuck off" atd. Furt jsou to lidi a vytváření si dojmu, že nejsou, aby jim člověk mohl libovolně nadávat a ponižovat je, přináší spoustu problémů. Kdyby k nim měli fanoušci víc respektu, spousta věcí se nestane

Reagovat
Busby babes

jasny no. Kazdemu nekdy rupnou nervy, stane se.

Reagovat
Chazy

A btw bohužel oni nemusí ty vzkazy na sociálních sítích číst .. nějaké médium ti pak vytvoří článek, kterej nadepíše tak, že ti lidi nadávají do negrů, vyhrožují ti smrtí a nebo ti uráží manželku. A když vidíš takovej nadpis, protože dpč zas nemůže bejt součástí hroší kůže to, že nepoužíváš internet, tak už je větší pravděpodobnost, že to neodignoruješ a prostě si to otevřeš.

Nebo tě s tím může konfrontovat manželka, dítě, kdokoliv, koho se to taky dotýká a nevyhneš se tomu. Je hrozně jednoduchý vidět to jednoduše

Reagovat
Chazy

Já si třeba pamatuju, jak v zápase 49ers Giants jeden hráč způsobil prohru dvěma chybama a pak ukazoval výhružky smrti, co dostával dopisama... prostě není prdel a to jsou fanoušci v USA hrozně slušní, regulérně můžou sedět na stadionu hosti a domácí namíchaní vedle sebe, na hráče moc neútočí. Nezamysli se nad tím, že dostáváš výhružky smrti dopisama, teda od lidí, co vědí, kde bydlíš

Reagovat
Busby babes

ale ja to jednoduse nevidim. Vidim jakou cocku dostavaji hraci United, kteri jsou teda jeste pod daleko vetsim drobnohledem a naporem fanousku. A nekteri lidi na netu jsou proste picusove no.

Jen rikam, ze nejaka vyssi psychicka odolnost je predpokladem k tomu se v takovem prostredi prosadit.

Reagovat
Chazy

Tak oni kdyby ty hranice neměli posunutý, už dávno to nehrají, což platí i pro Xhaku ale posunutá hranice neznamená, že tam není

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Blbost, i ty fanoušky někdo hodnotí i oni maji život a práci...nebo jako myslíš, ze přijdou do prace, nebudou ji odvádět dobře a šéf s okolím to budou brát v pohodě? Zdrbe te a ty teatralne zahodis všechny papíry, zarves fuck off, ironicky zatleskas a bude to v pohodě? Poletis na hodinu, nemůžeš si to dovolit, stejně jako Xhaka...

A pokud jsou všichni fanoušci takoví odpadi, vyhořelé existence a frustrovaná hovada, tak tím pádem o to víc te přece takový dement nemůže rozhazet...

Reagovat
Busby babes

ale no tak. Ja kdyz neco zvoru v praci tak mi pak nebudou chodit vyhruzky smrti, lidi na twitteru mi nebudou nadavat do negru a podobne... Tohle preci nemuzes srovnavat.

Reagovat
Swarley

Tak jasně, ale taky se nedá srovnávat ta důležitost prace a dosah toho, co Xhaka udělal a jaký dosah to bude mít, když to udělá dělník u pásu...samozřejmě, ze to je přitažene za vlasy, ale já s tím nezačal...

Reagovat
Chazy

V první řadě mi přijde hodně kulhající srovnání fanoušků a kolegů/šéfů. Já samozřejmě pracuju jen na jednom místě a jen za sebe, takže neposoudím životy ostatních. Ale posral sem leccos, někdy sem dostal zjeba, někdy sem se dočkal pochopení, někdy sme se poštěkali. Když zvoral práci někdo, kdo za práci zodpovídá mně, tak moje reakce byly podobný. Ale abych tenhle hloupej příklad otočil, tak kdybych v takovej den odcházel z práce a celej kancl se postavil, začal na mě bučet a pak urážel moji rodinu, asi skutečně nějaký gesto udělám a tu práci určitě opustím.

Že tě takový dement nemůže rozházet, tomu nevěřím, kor když dementů jsou desetitisíce. Co jsem v životě poznal lidi, co brigádničili nebo dočasně pracovali na poště, v obchodech a setkávali se s urážkama od random loserů z ulice, kteří si na nich vybíjeli frustraci, rohodně jim to příjemný nebylo. Myslím, že to nikomu příjemný není.

Historie zná hodně případů, kdy sportovec opustil klub jen kvůli vztahu s fanoušky. Však já nevím, je Cristiano Ronaldo slabá osobnost? Není, nikdy nebyl. Ale když si na něm Rooney způsobil tu repre červenou a Anglie jela domů, fanoušci v celý Anglii na něj pískali, hráči do něj šili, tak co? Začal brečet o odchod z MU a prohlásil do médií, že si v MU připadá jako otrok, choval se fakt "teatrálně". A Ronalda vnímám jako mimořádně silnou osobnost, ale tohle bylo na něj už moc... a bylo to v době, kdy ještě nebyly soc. média tak krutý. Na Xhaku zas asi bylo moc tohle. Nechápu, proč je tak těžké se do těch lidí vžít

Reagovat
Chazy

Ok, teď sem si checknul, že jak o sobě řekl, že je otrok, tak to bylo o rok později, tedy 2008, když už zas všecno bylo dobrý a měl zlatou mičudu, jen chtěl pryč .. ale prostě neunášel ten rok, no

Reagovat
Swarley

A co to mění, ze Xhaka se na hřišti pravidelně chová jak hovado, stejně jako ti fanoušci a az se to na něj otočí, tak se takhle totálně sesype a chová se jak idiot?

Reagovat
Chazy

"Já s tebou naprosto souhlasím, že Xhaka je kokot, může si za svoje problémy sám a chová se jako trotl. I tak si ale nezaslouží spoustu věcí, který schytává a rozhodně není správně, že je schytává."

"Já hlavně nechápu, proč k sportovci má patřit nějaká super psychická odolnost vůči šikaně od mas lidí?"

Stačí číst, nemusíš se pak ptát na věci, co už zazněly a třeba pak nebudeš v místní diskuzi trávit 1/4 svýho života. Nemění to nic, ale dává to širší kontext a na konci dne reakce, které on se dočká, je nesrovnatelně horší, než je cokoliv, co on dělá

Reagovat
Swarley

Tak dokud si nebudeš vymyšlet ty svoje kraviny a porad to urazene brát na osobní úroveň, šlo by to i lip...

A nedává to širší kontext, sportovec musí byt odolnější než ty, já nebo ti lidi na stadionu, to porad platí a můžeš tomu dávat omáčkou jakou chceš...

Reagovat
Chazy

I na to jsem už tady reagoval. Já souhlasím, že se ti vlivem toho prostředí posouvá hranice toho, co dokážeš snést, ale na konci dne si pořád člověk jako kdokoliv, pokud nejsi fakt psychopat. Tvoje hlava podléhá stejným emocím a procesům, jen se ty emoce a procesy spustí později a pod větší zátěží. Ale to nic nemění na tom, že to nejsou nadlidi, co se můžou odprostit od lidskosti. Xhakova hranice unášení byla včera překročena, tak jako Ronaldova v minulosti a mnoha dalších předtím a potom.

Není vůbec špatně to vztahovat na to, jakej jsem já a nebo jakej jsi ty, protože když to rupne, v tý hlavě se děje naprosto totéž. Pro mě proto není nijak obtížný chápat, co se Xhakovi v hlavě odehrálo, ty to máš možná jinak, nevím.

Když Keane po 4-1 prohře s Boro veřejně zurážel celej tým a SAF ho v kontextu toho vyhodil z MU, taky to profesionální nebylo. Pro něj už zase bylo příliš to, jak špatně jeho spoluhráči hráli. Taky sem to chápal, i když by to kapitán udělat neměl a bylo to odporný třeba vůči Ferdinandovi

Reagovat
Swarley

Tak a ted se vrat k mému původnímu příspěvku, kde píšu, ze k profi fotbalistovi patří i chování a psychická odolnost...o super psychické odolnosti a o nadlidech pises celou dobu jen ty...

A už me tu nebaví ti vyvracet něco, co jsem nenapsal

Reagovat
Chazy

Jestli pro tebe pod psychickou odolnost patří snášení takhle brutálního, kontinuálního tlaku, kterej je často naprosto neoprávněnej a je směřován na osobní rovinu a i vůči rodinu, tak jsi buď mimořádně náročnej člověk a nebo doopravdy požaduješ nadlidský dovednosti. Jak říkám, i lidi jako Federer v podobných situacích ztrácí nervy a sprostě nadávají fašounkům.

Reagovat
Nikikrew

ten tlak zo socialnych medii je velmi silny. Ti hraci, ktori hrali povedzme medzi 2000 - 2008 mozu byt radi pretoze sa tieto siete iba rozbiehali.

Ten hrac je stale ludska bytost preboha, tiez ma city a nie je to sranda. Ja osobne mozem povedat za seba, ze ten tlak by som asi neustal ani za tie peniaze. Samozrejme, profesioanly sportovec musi zniest kritiku ale ked nie nieco cez ciaru, je to tazke.

Granit urobil chybu za ktoru by sa mal verejne ospravedlnit, avsak niektori fanusikovia su odpad.

Reagovat
TopinB

Reagovat
bandwagoner

Souhlas, že sportovec není nadčlověk. Ale pokud mluvíme o kapitánovi týmu z top 6 Premier League, tak očekávám určitou úroveň. Předpokládám, že kapitán není jmenován bez toho, aniž by on sám o funkci neprojevil zájem. Je mnoho skvělejch fotbalistů, který nikdy nebyli v týhle pozici, protože na to prostě neměli určitý předpoklady.

To, že je na Xhaku kladenej tlak, kterej je možná nepřímo mířenej na Emeryho je určitě nefér. Taky mi ho bylo líto, když ho fanoušci zjebali. Ale to, že se nechal tak snadno vyprovokovat dokazuje to, že prostě neni dobrej materiál na kapitána. Což je problém Arsenalu už dost dlouhou dobu.

Souhlasím i s tím, že hodně fanoušků jsou omezený dementi. Ale tyhle dementi taky tenhle sport dotujou. Profesionální sportovci maj hodně dobrý peníze, který reflektujou i stres, kterej je určitě šílenej. Ale většina profesionálních sportovců má to štěstí, že nemusej bejt kapitáni. Tím pádem jde tlak na trenéra a nebo na kapitána. Xhaka se prostě do týhle situace dostal sám. Kdyby měl sebekontrolu, tak ten dres hodí na zem v tunelu a pak si zanadává. Ale tím, jak se zachoval jen dokazuje to, že nikdy neměl dostat kapitánskou pásku.

Reagovat
masly008

Reagovat
protiproudu

Za ty prachy by si měl nechat naplivat do ksichtu a ještě poděkovat.

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on tu pasku neyebol o zem, mne pride ze to len hodil aubovi ktory ju nechytil

Reagovat
Mastný Chobot

čo ale v kontexte jeho mimiky a gestikulácie a v súvislosti so situáciou, v ktorej sme boli, proste vypálilo tak, ako to vypálilo. A to, čo predviedol následne, je proste neospravedlniteľné pre mňa.

Reagovat
Taiger

Kontext je momentálně důležitější než samotný fakta, hustý

Reagovat
Chazy

Jestli s ní nehodil o zem, byl nasranej, že střídá a do toho přišla reakce, která v jeho očích nebyla zasloužená a spojila se mu s hromadou dalších reakcí, proč nechápeš, že ho to nasralo?

Tím neomlouvám, jak se Xhaka chová nasranej, každej se chová nasraně jinak. Ale proč je tak těžký ho chápat, však je to úplně přirozenej vývoj emocí

Reagovat
Mastný Chobot

Ja chápem, že ho to nasralo, ale toto nie je normálna reakcia. Samozrejme, že profi športovec by mal mať prah psychickej odolnosti trochu inde než priemerný človek, však na to majú desiatky školení a už len tá psychická odolnosť je jeden z predpokladov, ktoré robia z profi športovcov profi športovcov na takejto úrovni.

Čo ale nechápem a čo považujem za neospravedlniteľné, je jeho následná reakcia voči fanúšikom. Vieš si predstaviť, že by toto spravil Gerrard v LFC? Terry v CFC? Jebe, však vyfuckoval vlastných fanúšikov, to je choré, nehľadiac na to, čo tomu predchádzalo. To akože teraz keď sa bude bučať na Emeryho, tak bude normálne, že sa otočí na tribúnu a bude každému ukazovať prostredník? Potom sa čudujme, že atmosféra je otrasná a nič v klube nefunguje, keď takéto individuá máme ako kapitána.

Reagovat
Chazy

Reakci nijak neomlouvám, ale já taky popravdě nevím, čím vším si kvůli Arsenalu prochází a jak si akutálně ten život užívá. Když sem permanentně nasranej a s něčím nespokojenej, moje reakce se taky často posunou tímhle směrem ... ale jako jo, takhle z mojeho pohledu mi ta reakce taky přijde divná, směšná.

I tak se to ale přehání. Váš tým zas jednou selhal, kolektivní katastrofa ze všech stran, o něm to určitě nebylo, i tak většinu schytá on. To musí bejt taky radost. Podle mě se to prostě až moc řeší. Ta Aguerova reakce na Pepa letos proti Spurs byl podobnej level

Reagovat
Nikikrew

suhlas a velky.

Podla mna chyba sa stala aj u fanusikov a aj u neho sameho samozrejme. Sarkasticky applaus to zacal a Granit to nezvladol.

Ako kapitan, sa mal zachovat uplne inak. Nejaku kapitansku pasku neriesim pretoze to je kravina, ale tie gesta a neskor povedat fuc off je neprijatelne. Tato situacia vyeskalovala pretoze to nebolo po prvykrat co na Xhau tak prskaju a on sam je scapegoat every week. Toto ja neznasam, uprimmne

Sam som zvedavy, ako tato situacia bude vyriesena, kapitansku pasku by mal po tomto stratit len komu ju dat? Sam neviem.

Reagovat
Nikikrew

Terry teda nie je dobry priklad. To, co on spravil spoluhracovi je horsie co spravil vcera Granit

Reagovat
Shottack

Takoví kapitáni už nebudou. Tahle generace hráčů jsou přerostlá zpovykaná děcka žijící v bublině.

Reagovat
Taiger

Konečně někdo tvl

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

jeste mi na tom prijde smesne, jak se vyhne placnuti s emerym.. ale podle nekterych to urcite nebyla reakce na to, ze byl vystridan, ale muzou za to taky divaci..

Reagovat
Taiger

Milion hráčů si po střídání neplácne s trenérem, jakmile to je ale Xhaka, tak to vidí všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ktery hrac arsenalu to za posldenich treba pet let udelal??

mozna mesut, ale nepamatuju si to, ani alexis, kdyz se choval jak debil toto neudelal.. nehlede na to, ze on sundal dres a snad odesel do kabiny nebo kam, to u nas nepamatuju. a to je to kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to cele jeho představeni neprijde ani tak hnusne vuci fanouskum, jako spis spoluhracum, trenerovi a vlastne celemu tymu.. misto aby tahl za jeden provaz, tak zdrzuje a chova se trapne.

Reagovat
Chazy

ten běh ke střídajícímu hráči si prostě dát mohl

Reagovat
Taiger

Já s tebou souhlasím, ale za mě ani fanoušci nemají čistý svědomí. Já to neobhajuju, posral to, ale dá se to pochopit hlavně u něho, když má horkou hlavu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mistr129

Reagovat
Fenri

A fakt zdrzoval? Proc jako? Kdyz jsem to videl nazivo, videl jsem unavenyho Xhaku kterej sotva plente nohama. Jako proc by kurva naschval zdrzoval? To jako nechce, aby Arsenal vyhral nebo co? Bud je to proste ultramegagigakokot a fanousek Spurs, kterej dela vsechno proto, aby Arsenal poslal do sracek, nebo byl unavenej a nepocital s tim, ze se to setka s takovou odezvou (kdyby pocital, tak se asi k poklusu donuti).

Co jsem videl byl Xhaka, kterej uz byl svedkem jak fanousci vybuceli svou legendu Wengera z pozice, a byl svedkem toho, jak fanousci vybuceli Mustafiho z tymu. Imho mu proste v tu chvili doslo "aha, ted si ti curaci jdou pro me".

Nechci ho omlouvat za to co udelal, bylo to neprofesionalni. Zaroven se ale snazim pochopit taky tu lidskou stranku - Xhaka si v podstate vyzira kritiku od chvile kdy prisel (z casti nezaslouzenou protoze nemuze za to, ze ho treneri porad stavi/klub neprivede nekoho lepsiho) - a ted to proste zaslo prilis daleko.

Ja teda nechapu jak muzou fanousci automaticky predpokladat, ze JEJICH hrac chce, aby JEJICH tym prohral.

A bucenim se proste fakt nic nespravi - posledni, co nam schazi je, aby hraci zacali hrat fanouskum navzdory.

Cela situace kolem Arsenalu je momentalne toxicka - fanousci proti Emerymu, Emery proti fanouskum, fanousci proti hracum, hraci proti fanouskum, fanousci proti fanouskum a nebyl bych prekvapenej, kdyby byli i hraci proti Emerymu ci proti sami sobe navzajem. To, ze to nejakej hrac osobne neunese byla podle me jenom otazka casu, a neni asi nahoda, ze to je zrovna Xhaka, kterej si ty kritiky odnasi dlouhodobe nejvic.

Reagovat
Sudsybarley

Jenže oni začali bučet až v momentě, když hodil pásku Aubovi a ta spadla na zem, což asi moc vidět nechceš a druhak k tomu přispělo, že šel chůzí střídat za stavu 2:2, kdy se celkem tlačilo. Já si prostě nevybavuju podobnou situaci na takovýhle úrovni.

Jinak souhlasím a taky ho celkem i dokážu pochopit, že to prostě nezvládnul, zvlášť proto jaký je impulzivní typ, ale tohle si prostě jako kapitán dovolit nemůže. Zase jsme světu o něco víc pro smích akorát. :D

Reagovat
Sudsybarley

Nakonec to můžeme srovnat třeba s Hendersonem, který býval taky hodně často stahovaný a nikdy nikomu pásku nehodil a nikdy se takhle k lajně neplahočil.

Reagovat
Fenri

Proc bych to "nechtel videt"? Vzdyt to na veci nic nemeni - fanousci zacali bucet proto, ze Xhakovi prisuzovali spatnej zamer, kterej je tam podle me tezky hledat racionalne, pokud clovek nepristoupi na to, ze Xhaka zamerne sabotuje Arsenal a vlastni karieru.

Je to ojedinela situace o tom zadna, a nechci Xhaku omlouvat za ten vybuch - to tam proste nepatri. Jen rikam, ze maj maslo na hlave vsichni zucastneni, ale neni to jenom "Xhaka = kokot". Je to proste "vsichni okolo Arsenalu = kokoti".

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nechtěl byt stridany, vzdyt to bylo evidentni. to s tou unavou musis myslet jako vtip. jakoze by v 60. nebo kolikate minute nedokazal dobehnout kamkoli mimo hriste? vzdyt o to je uplne fantasmagoricka blbost sorry.

asi kazdy, kdo kdy neco hral byl v podobne situaci, taky jsem byl nasrany, kdyz jsem stridal, nebo vubec nehral, ale takto teatralne odchazet, kdyz tym prohrava, to si nedokazu predstavit. ono kdyby vcera normalne vystridal, tak se dnes nic neresi, takze jako kapitan je samozrejme za tu atmosferu do jiste miry zodpovedny.

Reagovat
Fenri

Nerikam ze nedokazal, byl ale unavenej, frustrovanej, a spatne odhadl, ze fanousci jen cekaj, aby udelal cokoli, co mu muzou dat sezrat.

Zodpovedny za svoje chovani samozrejme je.

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou unavou je blbost..

a to co udelal neni nejake "cokoli", je to naprosto netymove, neprofesionalni gesto nerespektujici trenera

Reagovat
Fenri

Porad resis tu vetu o unave, ktera je spis o tom, ze si proste nemyslel, ze to je tak velkej deal jit misto bezet. Sam pisu, ze kdyby si to uvedomil, k poklusu se da, ale proste mu nedoslo, ze ho za to fanousci sezerou.

Asi to nema cenu, ty vychazis z pozice, ze je Xhaka zmrd a v jeho chovani apriori vidis, ze byl nasranej za samotny stridani. Tu situaci proste vnimame diametralne odlisne.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze on to je velky deal, bezet a nebezet.. je to uplne jasne, citelne gesto, ktere hraci pouzivaji od nepameti na znameni nesouhlasu se stridanim. a v situaci, kdy to udela kapitan a jeste pak zacne provokovat fanousky, tak rozdmychava debilni atmosferu, ktere se samozrejme hloupy dav chytne. jestli necekal, ze ho za to fans sezerou, tak je proste hloupy.

btw to jeho nasrani na stridani imo vidi uplne kazdy no, respektive jsi jediny clovek, se kterym jsem mluvil/cetl, ktery ho popira

jo a k tomu, ze je podle mne zmrd a nesnasim ho. nevim proc me do toho tlacis..nemam ho rad jako hrace, zachoval se podle me jako kokot ale jinak jsem s nim ani v pozici kapitana nemel problem, protoze jsem vzdy citil, ze bojuje za tym a je jeho leader. tohle jsem cekal od uplne jinych hracu kdyz uz.

Reagovat
smazaný uživatel

TLDR: Xhaka je jenom člověk a fanoušci Arsenalu jsou čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Fenri

No pockej, ale v tu chvili evidentne uz videl rude, to se proste neda rict, jestli to bylo kvuli fanouskum nebo stridani. V tu chvili se proste vsechno pro nej posralo a celej svet byl proti nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nechapu, kdyz neco resi VAR, proc kurva se ten hlavni rozhodci nejde podivat na obrazovku osobne? Stejne to ma byt on, kdo udela finalni rozhodnuti dpč

Reagovat
Taiger

Kdo si myslí, že tu situaci vyvoval Xhaka, nevidí si do huby.

Reagovat
Mikesh

Xhaka hraje dlouhodobě tužku, vyvolal nevyvolal to je fuk, v Arsenalu nemá co dělat, očividně už nad ním většina fanoušků zlomila hůl.

Reagovat
Taiger

To nevylučuju, ale v kontextu s dnešním zápasem, kde nebyl zdaleka ani ten nejhorší, tak vznik tý situace nejde na jeho triko, i když to následně posral, o tom žádná.

Reagovat
fenixLFC

okej pozeram MOTD a var je jedna z najvacsich picovin v celom anglickom futbale okej sice napravili toho debila atkinsona ale potom neuznat gol sokratisa, pisknut penaltu united nenechat ju opakovat kedze krul nemal nohu na ciare ani nahodou...a vsetky tieto rozhodnutia bez toho aby si to hlavny sam pozrel posudil a rozhodol. to su fakt neskutocni komici

Reagovat
vladis271

To pravidlo s nohou brankára na čiare v kombinácii s varom by sa malo prerobiť. Ja chápem prečo sa rozhodcovia boja dávať opakovať penalty, najme nepremenene. Dáš ju opakovať a zápas sa ti rozpadne pod rukami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nepromeneny. Když ji promění i přes porušení pravidel brankářem tak ji snad nemá smysl opakovat...

Reagovat
iamek

Tak buď mas jasne pravidla nebo ne.

Reagovat
Busby babes

ja bych i tohle nechal na posouzeni rozhodciho. Pokud je golman dva cm od cary, tak realnou vyhodu nema. Kdyz je metr a pul jak Krul, tak uz jo...

Reagovat
kiwwi

to je taka picovina ako keby si hrac posunul loptu 2 cm mimo bodu z ktoreho sa zahrava...v pravidla sa jasne pise (dokonca toto je novinka na ktoru boli rozhodcovia zvlast instruovani), ze aspon jedna noha musi byt na ciare - end of story. Je to brankarova chyba a ma za nu pykat.

Reagovat
Busby babes

a to je zas to vase cernobile FIFA videni fotbalu s kterym ja nesouhlasim no.

Reagovat
kiwwi

ciernobiele pravidla su tie najlepsie pravidla a neexistuje, ze sa urobi chyba, ked sa podla nich rozhodca riadi...je jasne, ze pri niektorych veciach ako fauly alebo ruky to nejde, ale prave pri takej situacii jak je penalta? More co by si tam chcel este popustat uzdu - sak su to uplne jednoduche veci ktore maju hraci dodrzat - musis byt retardovany ked si nevies zapamatat jednu vec, ktoru nesmies porusit

Reagovat
Busby babes

jak rikam, v tomhle se s tebou proste neschodnu. Protoze proste milimetrove offsidy nebo golman vyslapnuty centimetr pred carou pro me neni neco, co by se melo piskat.

Reagovat
Hokaido

A kde je podle tebe ta hranice? 5 centimetrů? 10?

Reagovat
Busby babes

to bych prave nechal na posouzeni rozhodciho.

Reagovat
Miguel19

To je ještě větší píčovina no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze problem mnohych pravidiel futbalu bol a este stale je to ze nie su dostatocne ciernobiele (bohuzial nie vsade to ide tak nastavit). To privadza iba zmatocne situacie ked si rozhodcovia nie su 100 percent isti ako maju rozhodnut. A prameni z toho nekonzistentnost a hlavne nespravodlivost

Reagovat
Busby babes

protoze je to hra lidi, ktera je velmi plynula a vy se to porad snazite vsechno nacpat do nejakych jasnych mantinelu mantinelu... Jenze to jde u maloktere lidske cinnosti . Nejsme roboti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a i to, ze se pak na hřišti strhne peklo, budou se hráči hádat a podobně...nebudou, když se bude zase pořádně dodržovat to, ze tohle kecani a obklopovani sudího je prostě pres caru...vzít to od nové sezony, at zase nedělá někdo překvapeného, jasně oznámit, ze se za to budou dávat karty a je vyřešeno...

VAR je úplně k hovnu právě kvůli tomu, ze se nedodržují přesně pravidla...na hřišti je v pravidlech chaos právě z tech důvodu, ze se do toho cpou pocity a co by se melo a nemělo pouštět...ruky tady řešíme sto let a není ani minimální snaha udělat alespoň nějaké pripadove studie, kde se řekne, co posuzovat jako ruku a co ne...a jestli něco takového je, tak se na to zase sere, protože v tom je neskutečný bordel, nikdo neví, co je ruka a co ne a pak vzniká tolik kontroverzi...a to by se v tomhle dalo najít hromady dalších případů...

Reagovat
Busby babes

jj, tohle by meli zacit poradne dodrzovat i ve fotbale, stejne jako v rugby, ze s rozhodcim muze mluvit jen kapitan. A jinak za to davat karty...

Tuhle jsem si poustel best of Nigel Owen a tam je super situace, zacne na nej mluvit nekapitan a on jen: Hello, allow me to introduce myself, I am referee in this game and you are not a captain... Hrac jen sklopi hlavu, pardon pardon a jde si po svych.

Reagovat
Swarley

on je celkově ten rozhodci super typek

Reagovat
Busby babes

btw s rukama nemas pravdu. Je to jasne definovano a vzdycky bylo u kazde zmeny pravidel rozhodci dostavali vyklady, jakym maji situace posuzovat. Ze se to fanouskum obcas nelibi je jina vec.

Reagovat
Swarley

Tak nelibi se mi to, ze to je porad pokaždé jinak...

Reagovat
Azazelo RD

Nejjednodušší by bylo jako v rugby dovolit hru rukama.

Reagovat
Busby babes

tomu se pak rika Keltsky fotbal.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Ja som za VAR osobne naozaj rád, pokiaľ ide o ofsajdy (hoci ani VAR nezabránil v zápase MC s AV tomu, aby uznali ten druhy gól, ale tak to uz je ľudská chyba, podklady na jasne rozhodnutie tam mali) no keď sa k tomu pripočíta zvyšok, tak je to jeden krok dopredu a krátky šprint dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

v té Anglii to s tím VAR takhle kazí schválně, aby pak měli munici na argumenty - vidíte, s VAR je to ještě horší, než předtím!

neuvěřitelná banda diletantů

Reagovat
Thoomas

Xhaka jinak rozhodně není jedinej/hlavní důvod, proč se dlouhodobě hraje tužka, tím je absolutní systém na náhodu bez nějaké identity a to i přesto, že ten kádr je nejlepší za posledních pár let (Wenger má lepší výsledky ve své nejhorší éře s horším kádrem a to se už na stadiony nosily pravidelně bannery Wenger out.) Nicméně, to co Xhaka předvedl jen ukázalo, že takovej labilní bezmozek nemůže být kapitán (což je Emeryho demence a ještě víc tak proti němu poštval fanoušky). Argumenty typu, že fanoušci ironicky tleskali atd. jsou prostě zcestný když borec hned zahodí pásku, tváří se jak idiot a ze hřiště jde jak kdyby sme vedli 5:0. Ty dvě gesta po cestě a sundání toho dresu už sou absolutně přes čáru a nikdy sem nic takovýho neviděl. Měli by se s Emerym chytit za ruce a oba okamžitě táhnout, ani jeden nemá v Arsenalu co dělat.

Reagovat
Manchestersky Krocan

ti, co nadavate na Emeryho rozhodnutie spravit z Xhaky kapitana, koho si predstavujete? ved tam nikto iny nie je, Bellerin je viac v nemocnici ako na ihrisku a aj to je adept na pasku iba kvoli rokom v klube, potom mozno Auba...Ramsey a Monreal by boli idealnymi kapitanmi, ale tych sa Emery zbavil

Reagovat
Taiger

On ho z něho neudělal, byl zvolenej hráčema. Chybu dělá, že ho staví.

Reagovat
Sudsybarley

Jak jako že ho z něho neudělal? Samozřejmě, že ho jmenoval on kapitánem, to že mu hráči dali jasný signál je věc jiná, ale rozhodl o tom nakonec on.

Reagovat
Lacko_Boh

Lacazette

Reagovat
Gunner14

Bellerin měl jedno vážné zranění, které ho vyřadilo na 9 měsíců, jinak rozhodně není víc v nemocnici než na hřišti.

Reagovat
Rothbard

Co se týče sázek, jak moc se dá věřit Leicester vs. Tottenham nebo vs. Arsenal vždy Leicester na konci sezóny lépe? Překvapilo mě, že na Lišky je 4. nejnižší kurz na vítězství PL, ale v těchto duelech nejsou bráni jako favorité.

Reagovat
Sudsybarley

OT: Koho byste si ideálně z reálných kandidátů přáli na místo Emeryho? Když odhlédneme od toho, že jeho odvolání není reálný, atd. Jen mě to zajímá, protože já sám si moc jistej nejsem.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, kto sú reálni kandidáti, ale ja by som to asi teraz dal Freddiemu a definitívne sa rozhodol po sezóne, kedy určite budú aj lepšie možnosti ako teraz a bude možné to aj lepšie analyzovať dovtedy (či už Freddieho potenciál alebo iné možnosti)

Reagovat
Golasso

Freddie!!!

Reagovat
Golasso

Nebo návrat AW, tentokrát čistě jako "head coach". Jsem sice k AW kritický a ani nevím, jestli on by o tu pozici stál, ale pokud za jeho neúspěchy opravdu mohla přemíra jiných povinností a souvisejícího tlaku, tak by to stálo za zkoušku.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

navíc co jsem viděl poslední rozhovory, tak viditelně omládl. Nemuselo by to být vůbec špatné řešení, i kdyby jen dočasné!

Reagovat
Golasso

Dočasné by stačilo, pak by to mohl přebrat Freddie .

Reagovat
GeneralGoat

Za mě Howe, i když jak moc reálný by to bylo nevím. Byl bych na něj zvědavej v lepším týmu a hraje na dva útočníky, takže by snad dokázal využít Aubu i Lacu dobře najednou

Reagovat
Sudsybarley

Mě právě taky napadl Howe spolu s Artetou. Ale nakonec když nad tím přemýšlím, tak ta varianta s Freddiem do konce sezony by byla asi nejideálnější.

Reagovat
fenixLFC

ked uz teraz teicete z vasej obrany, pod howeom by ste si rovno mohli hodit lano

Reagovat
GeneralGoat

Já nezačal Arsenal sledovat kvůli obraně (nebo trofejím), takže bych to přežil

Reagovat
nani92

Wenger

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Freddie do konce sezony a dal by se vidělo

Reagovat
FFA

Za mna je to jasne.

Do konca sezony Fredie a potom sa pokusit o Rogersa.

Strasne ho ludia podcenuju, ale podla mna by k nam perfektne zapadol.

Aj ked neviem, preco by prave k nam mal ist, ked v Leicesteri mu to ocividne ide a pravdepodobne skonci pred nami...

Reagovat
FFA

Tam je toho ale viac. Kabina v prdeli, Ozil na odchode, obrana katastrofa.

Xhaka ak nepride o pasku, tak uz neviem. Za mna teda kapin Lacazette. Spolu s Guendouzim, nas najvacsi bojovnik.

Reagovat
FFA

A hlavne - Emery tu je rok a pol a my stale nevieme co chce hrat. Hra nema ziadny system, ziadnu tvar... Laca - Auba - Pepe mu tiez nefunguje. Proste spojenie Emery Arsenal nefunguje a asi ani nikdy fungovat nebude. Cim skor to vedenie pochopi, tym lepsie.

Reagovat
Nikikrew

Ozil praveze nie je na odchode

Reagovat
FFA

Aha, takze cakas, ze bude este pod Emerym niekedy hrat? Podla mna najneskor v zime odide, uz sa pise, ze ma namierene do DC United. Alebo teda to hostovanie vo Fenerbahce.

Reagovat
Nikikrew

Nebude hrat pod Emerym ale v poslednom rozhovore zdoraznil, ze ostava do roka 2021. Proste len caka kedy ten klaun od nas vypadne

Reagovat
Talker

Mourinho! Je volný a chce zůstat v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho

Reagovat
Hachim Mastour

Favre, Jardim možno Allegri..

Reagovat
Tommy the Gunner

Jardim, Blanc, Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

freddie/arteta/potter

ten haag asi velmi realny nie, budu sa o neho bit vacsie kluby

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Busby babes

"People who taking care about my social media made mistake... "

Reagovat
Nikikrew

tento chudak

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette?

Reagovat
Nikikrew

Troopz. Uboziak co len hulaka na AFTV a jeho futbalove znalosti su na urovni ako Danko v politike. Ani neviem preco to sledujem dpc, uz som si nato moc zvykol

Reagovat
lajka30

Hlavně že ty jsi největší vševěd.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

Velmi ho mam rad. BTW, navrhoval som ho ako kapitana uz davno. Uz pocas trapneho Koscielneho. /jetopravda

Reagovat
SCELO

jetopravda - to musis mat od nejakeho politika....

Reagovat
merlick

Ludia, co tu propagujete tieto "anti-scapegoat" teorie, prestante byt taky alibisti prosim vas. Za dane problemy mozu konkretni ludia, ziadny sytem, skupina alebo dalsie abstraktne pojmy. Xhaka nato dlhodobo nema, a je iba problemom trenera ze ho tam dlhodobo stava.

Chcete mat zo svojho timu stroj ako city, ale nikto uz neriesi u Pepka ze vymenil par brankarov ked videl ze nato nemaju. Kvoli takymto sucitnostiam sme tam kde sme

Reagovat
SCELO

hovoris mi od srdiecka

Reagovat
Euphael

Proc takto utocis na fantomase?

Reagovat
merlick

jedneho dna pride clanok kde fantomas bude obvinovat fantomasa z diskriminacie. Chlap je urazeny vsetkym

Reagovat
Rothbard

15:19 Anglické kluby mají zájem o Krále

Alex Král sice teprve před dvěma měsíci vyměnil Slavii Praha za moskevský Spartak, ani tam by však nemusel působit dlouho. V nedělním ligovém utkání s Lokomotivem Moskva (3:0) měli českého reprezentanta sledovat zástupci tří nejmenovaných anglických klubů. Slávistickému odchovanci v tomto směru pomohla i nedávná výhra reprezentace v kvalifikaci o postup na ME 2020 nad Anglií (2:1), kde patřil mezi nejlepší hráče Česka. (sport-express.ru)

Které to mohou být? Doufám v nějaké, co se po sezóně nebudou pakovat do Champu.

Reagovat
Busby babes

Jeden z nich je prej Everton... takze s tim pakovanim do Champsu to je realny.

Reagovat
r.mrazik

anglicke kluby jsou profici evidentne...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Xhaky nakonec bude mucednik, ne? Podobne, jak z Ozila, na ktereho dokud hral skoro vsichni nadavali, ze nic nehraje. Kdyby mel Emery vysledky, tak si lidi ani nevzpomenou, ze nejakeho Ozila v kadru mame. Najednou se jim hodi a hledaji v nem spasu, aby na neho zase casem zacli nadavat, pokud by se mu nedarilo... Typicka lidska vlastnost

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

Kdyby se hrál dobrý fotbal tak po mesutovi neštěkne pes, ale hraje se sračka, chybí tomu kreaticita a tu mesut má.

Kdyby tomu chyběl důraz tak po něm nikdo nevolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

*kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen kreativita. Ja sem pro, aby hral, ale nejsem toho názoru, aby hral zápasy typu na Sheffieldu. Treba si přiznat, ze uplne nadarmo se na neho nadávalo. Ale spis jsem chtěl poukázat na lidi, jak te jsou schopni jednou vynaset, aby te na druhy den odepsali, a tak naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem toho nazoru

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
oli9

Liverpool válec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pharrell

Reagovat
1joni

OT

Nechtěl by někdo koupit jedno připojení na Digi ?

Základ plus balíček sport.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ahoj, pisni PM o ceně a nějakém bližším infu, dík

Reagovat
1joni

Ahoj

Poslal jsem ti zprávu, tak pisni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele